UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta  (Luettu 261792 kertaa)

Impivaaran tiikeri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 549
 • Liked: 4436
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1800 : 11.11.2019, 10:10:00 »
Teukan terveiset Brysselistä teuvomaiseen tyyliin.


Lainaus
Teuvo Hakkaraisen kolumni: Haloo, täällä Bryssel!


Muutama kuukausi on nyt vierähtänyt tässä uudessa europarlamentaarikon työssä. Ennakkokuva, joka itselläni Euroopan unionista oli, ei ole ainakaan kohentunut.

EU olisi parhaimmillaan vapaakauppa-alueena, löyhänä tulliliittona. Nyt se sen sijaan pyrkii alistamaan kaikki kansallisvaltiot komentonsa alle.

Suomenkin lainsäädännöstä jo kolme neljäsosaa tulee EU:lta. Eduskunta voi vain katseella seurata valtansa menettämistä.TAHTOMATTAAN tai tarkoituksella ollaan luomassa uutta Neuvostoliittoa. Kaikki valta ja kaikki päätökset halutaan keskittää Brysseliin. Uusi Moskova toimii taas.

Lohduttavaa on muistaa, että kaikki pöhötautiset ja suuruudenhullut valtarakenteet ovat ajan pitkässä juoksussa sortuneet. Britannian todennäköinen lähtö EU:sta on sortumisen alkunatinoita.

Keski-Euroopassa jotkut valtiot eivät päästä laittomia maahantunkeutujia alueelleen ja suojelevat näin omia kansalaisiaan. Näitä valtioita EU moittii ja uhkailee monenmoisilla toimilla.


SUOMESSA sananvapauden tila heikkenee yhä. Jopa valtansa äänestäjiltä saaneita kansanedustajia jahdataan aivan tavallisista puheistaan poliisikuulusteluihin.

Tuskin poliisi ja syyttäjälaitos tähän ovat omasta halustaan lähteneet, vaan heille on annettu ”ylhäältä” käsky. Suomessa on poliittinen tuomioistuin, tämä kauhukuva on toteutunut. Tätä menoa oikeuslaitos menettää kansalaisten silmissä kaiken arvovaltansa tai on jo menettänyt.

Meno muistuttaa diktatuurimaiden komentoa. On muistettava, että jos sananvapaus riistetään, pian ei ole muitakaan vapauksia tai oikeuksia.

Afrikan asia on meidän asiamme. Jotenkin tähän tyyliin lausui pääministeri Antti Rinne hallitustaipaleensa alussa.

Kuulostaa täysin päättömältä puheelta. Suomella ei ole mitään velvoitteita vaikkapa Afrikkaa kohtaan. Sinne on lapettu vuosikymmenten mittaan valtavat rahavirrat. Missä ovat tulokset? Niitä ei juuri ole.

Jospa annettaisiin afrikkalaisten viimeinkin hoitaa omat asiansa itse. Kaiken lisäksi EU:hun perustettiin uusi Afrikka ym. komissaarin virka, jota hoitaa Jutta Urpilainen.

Meitä siis kiskotaan oikein kaksin käsin työntämään rahaa mitä kummallisimpiin kohteisiin. Kehitysapu on sitä, että rikkaiden maiden köyhiltä kerätään rahaa köyhien maiden rikkaille. Jo komissaari-nimikkeellä on pahanenteinen kaiku. Se tuo mieleen menneet kommunistimaiden murhakoneistot.


MUISTATTEKO, kun öljyn uhattiin loppuvan heti kohta 1970-luvulla? Oli öljykriisi, täysin tuulesta temmattu uhkakuva.

Vähän myöhemmin pelotuskeinona oli otsonikato. Sitten tuli jääkauden uhka. Kummastakaan ei ole kuultu sen koommin, eikä maailmanloppua tullut. Nykyinen ilmastovouhkaaminen ylittää hulluudessaan kaikki nuo edelliset.

Haittamaahanmuutto Eurooppaan ja tietysti myös Suomeen jatkuu yhä. Kun Suomi kaikin keinoin pyrkii sosiaaliturvan suurvallaksi, sen seurauksena muuttovirta varmasti paisuu. Valtaosahan ei ole pakolaisia, vaan seikkailijoita, joiden maleskelun Hölmölän asukkaat joutuvat maksamaan.

Missään ei näy koskaan luetteloa hyödyistä, jotka tulijat ovat tuoneet. Haittaluettelo sen sijaan on nälkävuoden mittainen. Parempien ja suvaitsevaisten ihmisten mielestä meidän pitäisi olla vielä kontallaan kaiken maailman vähemmistöjen edessä.

Kauanko tämä vielä jatkuu, ennen heräämistä? Euroopassa järki on voittanut vasta muutamissa maissa.

Kuitenkin tulijatulva olisi helppo katkaista. Laivasto Välimerelle estämään tulo, eikä tule kalliiksi, ikuiseen elatusvelvollisuuteen verrattuna.

Kirjoittaja on viitasaarelainen europarlamentaarikko (ps.).


https://www.ksml.fi/kotimaa/Teuvo-Hakkaraisen-kolumni-Haloo-täällä-Bryssel/1465232

« Viimeksi muokattu: 11.11.2019, 12:11:07 kirjoittanut Impivaaran tiikeri »

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 262
 • Liked: 9802
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1801 : 09.12.2019, 16:27:56 »
Tainnut siellä brysselissä ns mennä pelikaani turpiiniin:

Lainaus
Hakkarainen juopottelee Brysselissä, Halla-aho ei voi mitään: ”En voi varsinaisiin kurinpidollisiin toimenpiteisiin ryhtyä”

Puolueen puheenjohtaja ei katso olevansa esimiehen tapaan vastuussa europarlamentaarikon tilanteesta.

Maakuntalehti Keskisuomalainen halusi seurata Hakkaraisen työskentelyä parlamentissa, mutta haastattelu päädyttiinkin tekemään pitkälti illalla kaljatuopin ääressä. Ennen haastattelua Hakkarainen soitti toimittajalle humalassa ja hänen saapumisensa Brysseliin viivästyi. Paikan päällä europarlamentaarikko valitteli häntä viime aikoina vaivanneita vatsatautia, vilua ja hikoilua.

 HAKKARAINEN on puhunut julkisuudessa alkoholiongelmastaan. Maaliskuussa Hakkarainen kertoi Ilta-Sanomille ”ongelmien ja lööppien” tulleen lähes kokonaan alkoholin käytön seurauksena, muttei luvannut luopua alkoholista kokonaan. Asia välittyy myös Keskisuomalaisen reportaasista. Perussuomalaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Jussi Halla-aho kertoo, ettei ole lukenut maksumuurin takana olevaa Keskisuomalaisen juttua. Hakkaraisen alkoholiongelmasta hän sen sijaan on tietoinen.

”Ajoittain olemme keskusteluyhteydessä. En tiedä mitään sen ajankohtaisempaa. Tiedän toki sen, että hänellä tällainen henkilökohtainen ongelma on.”
Halla-aho toteaa, ettei ulkopuolinen ihminen voi vaikuttaa toisen alkoholiongelmaan kovin paljoa.

naps

HALLA-AHO ei puolueen puheenjohtajana näe olevansa esimerkiksi esimiehen tapaan sellaisessa asemassa, että hänellä olisi vastuu olla kartalla europarlamentaarikon tilanteesta.

”En oikein ymmärrä, mihin tällä kysymyksellä pyritään. Suomalaiset ovat äänestäneet Teuvo Hakkaraisen luottamustehtävään. Hänen työnantajanaan on Suomen kansa, ja Euroopan parlamentti on hänen palkkansa maksaja. Minä en siinä mielessä ole hänen esimiehensä, enkä voi varsinaisiin kurinpidollisiin toimenpiteisiin hänen alkoholiongelmansa vuoksi ryhtyä.”

Halla-aho ei usko, että puoluetoverin tilanteeseen voisi vaikuttaa edes puolueen puheenjohtajana.

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/hakkarainen-juopottelee-brysselissa-halla-aho-ei-voi-mitaan-en-voi-varsinaisiin-kurinpidollisiin-toimenpiteisiin-ryhtya/?shared=1104953-74b97ddf-500


Ihan asiallinen juttu vaikeasta aiheesta.
Korona on jossain toisella planeetalla. Ei sellaista voi sattua koivun ja tähden alla.

Phantasticum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 747
 • Liked: 2672
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1802 : 12.12.2019, 21:52:07 »
Homma meni niin kuin ennakoin. Kun lapsenvahti ei ole paikalla ja illat Brysselissä ovat yksinäisiä, korkki aukeaa. Olen samaa mieltä siitä, että ulkopuolisen on vaikea vaikuttaa toisen henkilön alkoholiongelmaan, ellei henkilöllä itsellään ole halua muuttaa tilannetta. Eri mieltä olen siitä, että puolueella ja sen puheenjohtajalla ei olisi mitään vastuuta puolueen yhden tunnetuimman edustajan tekemisistä ja tekemättä jättämisistä, jos "suomalaiset ovat äänestäneet hänet luottamustehtävään".

Tilanne on varmasti vaikea. Hakkaraisella on takanaan vakava varoitus ja uhkaus, että jos tietynlainen käytös jatkuu, seurauksena voi olla ryhmästä erottaminen. Koska Hakkarainen on kuitenkin suosittu, ja hän on tuonut puolueelle runsaasti ääniä, Halla-aho väistää vastuunsa selittelemällä jostain mystisestä Suomen kansasta, joka on Hakkaraisen työnantaja. Yhtä lailla suomalaiset ovat äänestäneet myös kansanedustajat tehtäviinsä. Vielä kun olisi pitänyt selitellä puoluetoverin puheita edesmenneestä Neuvostoliitosta (k. 1991), niin vaikeaksi menee.

Pakostakin tulee mieleen tapaus Torssonen sekä muiden entisten, puolueesta erotettujen perussuomalaisten törttöilyt. Entä miten kävi sille Lempäälän kunnanvaltuutetulle? Ei ilmeisesti mitään ihmeempää, asiasta ei ainakaan ole uutisoitu.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 755
 • Liked: 76972
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1803 : 12.12.2019, 22:10:18 »
Tilanne on varmasti vaikea. Hakkaraisella on takanaan vakava varoitus ja uhkaus, että jos tietynlainen käytös jatkuu, seurauksena voi olla ryhmästä erottaminen.

Eikö tämä koske vain eduskuntaryhmää? Europarlamentaarikon ryhmä on Hakkaraisen tapauksessa ID, eikä Halla-aholla ole siihen mitään vaikutusvaltaa.

Puolueesta voitaisiin potkia pois, mutta tuskin sitäkään pelkän kännäilyn perusteella.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Phantasticum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 747
 • Liked: 2672
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1804 : 12.12.2019, 22:30:40 »
Kyllä. Puhuin ryhmästä erottamisesta, kun asia muotoiltiin silloin näin, kun Hakkarainen sai vakavan varoituksensa. Ja kyllä, ryhmä on ID mutta perussuomalaiset oma puolue, jonka kautta Hakkarainen on päätynyt asemaansa.

Pelkkä alkoholismi ei varmaankaan ole peruste puolueesta erottamiseen, mutta Hakkaraisen toilailujen sormien läpikatsominen ja puheenjohtajan vastuun väistely on myös pelkuruutta ja etenkin, jos alkoholin käyttö alkaa vaikuttaa edustajana toimimiseen.

Vasta on puoli vuotta mennyt. Saa nähdä, kantautuuko Brysselistä myöhemmin muita kuin kännäilyuutisia, kun Hakkaraisella on ollut humalassa taipumusta lähestyä naisia epäsopivalla tavalla.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 755
 • Liked: 76972
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1805 : 12.12.2019, 22:38:46 »
Pelkkä alkoholismi ei varmaankaan ole peruste puolueesta erottamiseen, mutta Hakkaraisen toilailujen sormien läpikatsominen ja puheenjohtajan vastuun väistely on myös pelkuruutta ja etenkin, jos alkoholin käyttö alkaa vaikuttaa edustajana toimimiseen.

Minä ainakaan en keksi, mitä muuta puheenjohtaja voisi tehdä. Julkinen toruminen tuskin johtaa mihinkään myönteiseen.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Phantasticum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 747
 • Liked: 2672
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1806 : 12.12.2019, 23:17:07 »
Eipä niin. Asiaa ei kannata yrittää hoitaa ainakaan julkisesti. Hakkarainen on (ollut) puolueelle enimmäkseen kai imago-ongelma. On jännää kyllä nähdä, aiotaanko hänen toilailuihinsa puuttua, jos ne eivät jää tähän. Ei varmaan ole liioittelua todeta, että Hakkaraisen kohdalla siima on ollut pidempi kuin muilla.

Kokoliha

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 004
 • Liked: 6629
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1807 : 12.12.2019, 23:20:17 »
Pelkkä alkoholismi ei varmaankaan ole peruste puolueesta erottamiseen, mutta Hakkaraisen toilailujen sormien läpikatsominen ja puheenjohtajan vastuun väistely on myös pelkuruutta ja etenkin, jos alkoholin käyttö alkaa vaikuttaa edustajana toimimiseen.

Minä ainakaan en keksi, mitä muuta puheenjohtaja voisi tehdä. Julkinen toruminen tuskin johtaa mihinkään myönteiseen.

Eihän tällä olekaan merkitystä sikäli, että jäsen Phantasticum nyt vaan ei tavoilleen uskollisena jätä hiuksenhienointakaan oljenkortta - edes katkennutta sellaista - käyttämättä, jos on edes jonkinlainen mahdollisuus dissata Halla-ahoa. *haukotus*
Nämä samat politikot jotka haluavat pitää koulut nyt auki kannustivat puoli vuotta sitten lapsia ilmastolakkoon.

Taikakaulin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 348
 • Liked: 4172
  • The Rainforest Site
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1808 : 12.12.2019, 23:32:50 »
Hakkarainen on tikittävä aikapommi alkoholiongelmineen, eikä tälle pj paljoa voi tehdä.Toivon hänen vihdoin itse tajuavan jättää politiikan viimeistään sitten viiden vuoden päästä.
Tehokkainta ja helpointa kehitysapua mitä voit antaa ja saat vielä rahasikin takaisin (lähes aina)- http://www.kiva.org/

ÄmTeeAa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 057
 • Liked: 5267
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1809 : 12.12.2019, 23:56:08 »
Teukka ja alkoholi eivät sovi yhteen. Sinänsä Hakkaraisen toilailut MEPpinä eivät minua häiritse - hän tekee siellä siitä huolimatta paljon vähemmän todellista vahinkoa kuin muut tunarit. Veikkaan, että on kännissäkin terävämpi tapaus kuin rimanalitus nimeltä Liisa Jaakonsaari selvänä.

Menköön näin eteenpäin, porukka äänesti Teukan tuonne, joten hyväksytään se - pidän tätä Irwin Goodmanin tyyppisenä haisevana vastalauseena koko EU:lle. Tästä kaikesta huolimatta Hakkarainen saa kolumniinsa enemmän järkevää tavaraa kuin aika moni muu meidän MEP.

Teukka otti kantaa jopa EU:n ilmastohörhöilyyn. EU:n osalta tämä pohjautunee YK:n tavoitteisiin, sieltä suunnalta uhkailtiin toissa päivänä esimerkiksi Yhdysvaltoja, että jos ette maksa hiilidioksiditulleja, joudutte maksamaan ne vielä jollain tavalla muuten :D. Trumpin vastauksen voinee arvatakin tähän. YK:n tavoite lienee saada maat kirjaimellisesti tasa-arvoisiksi, joka ei tietenkään tarkoita sitä, että se tehdään nostamalla muut maat länsimaiden tasolle, vaan romauttamalla länsimaat muiden tasolle. Suattaapipa vaan olla, että länsimaissa ei tuohon suostuta. Ja voi olla, että 1%:n kerholle valkenee virhe liian myöhään.

Murkula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 930
 • Liked: 1319
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1810 : 13.12.2019, 07:12:13 »
Minä ainakaan en keksi, mitä muuta puheenjohtaja voisi tehdä. Julkinen toruminen tuskin johtaa mihinkään myönteiseen.
Näinpä juuri, viesti aiheesta on varmasti mennyt jo perille sisäisiä väyliä pitkin. On mahdollista että Teukka laittaa korkin kiinni tämän takia, vaan miten pitkään se pysyy kiinni, se on se oikea kysymys.
Me suomalaiset olemme niin poliittisesti tyhmä kansa, että oikein ansaitsemme kuolla sukupuuttoon.

Ignore: Don Nachos, Ajatolloh, Puuha-Pepe

Mandula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 464
 • Liked: 3504
 • Klamydia - Suomi-neidon elätit
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1811 : 13.12.2019, 07:57:19 »
Tällänen tuli vastaan, ihan hauska. Äkkivilkasulla kyseessä ei liene ainakaan ihan suoraan mikään vihervasemmistosatiirijulkaisu. Mutta toisaalta jos samanlainen juttu olisi tehty vaikkapa Pee Haaviston valehtelusta, niin huutaisiko punavihreä joukkio jo venäjän trollia ja fakenewsiä kaduilla tuon takia?  :roll:

Lainaus
Marinin hallitus valmis hakemaan Teuvo Hakkaraisen kotiin
12.12.2019

Suomen hallitus on päättänyt, että perussuomalaisten europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen lennätetään takaisin Suomeen. Päätöstä pohjusti tulinen keskustelu siitä, miten Brysselissä jo useita kuukausia asunut Hakkarainen sopeutuisi takaisin suomalaiseen yhteiskuntaan.

Suojelupoliisi on varoittanut, että europarlamentissa mahdollisesti radikalisoitunut Hakkarainen on kansallinen turvallisuusriski.

(...)

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kritisoi hallituksen päätöstä tuoda Hakkarainen takaisin kovin sanankääntein.

“Punavihreä ja fanaattinen hallitus on näyttänyt todelliset värinsä. Mistä Suomea rangaistaan?”
https://www.umlaut.fi/article/marinin-hallitus-valmis-hakemaan-teuvo-hakkaraisen-kotiin


Edit. Lainausta lyhennelty, loput linkistä.
« Viimeksi muokattu: 15.12.2019, 15:05:59 kirjoittanut Mandula »
Klamydia - Suomi on sun

Julleht

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 874
 • Liked: 1612
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1812 : 13.12.2019, 15:36:19 »
^ Kyseisessä satiirilehdykässä kuittaillaan aika lailla kellekään kumartelematta. Pikaisesti etusivulta vilkaisemalla "toiseen suuntaan" revitään huumoria ainakin "ilmastotiedostavuudesta", keskustapuolueen edustajasta, vasemmistodiktaattoreista, Antti Rinteestä, itseasiassa useampaankin kertaan, sekä Katri Kulmunista, näin muutaman kuukauden sisään.
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur?

Herbert

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 049
 • Liked: 3141
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1813 : 13.12.2019, 22:03:27 »
Lainaus
Tervehdys kaikille ystäville Keski-Amerikan Panamasta. Osallistun täällä Euroopan unionin ja Latinalaisen Amerikan parlamentaarisen kokouksen täysistuntoon.
Pidin juuri parlamentaarisen kokouksen yhteiskunnallisten asioiden valiokunnassa espanjankielisen puheen. Voitte lukea sen tästä:
...
Buenas tardes,
Quisiera expresar mi apoyo a la idea sobre la cultura como promoción de las relaciones entre los países europeos y los países de Latinoamérica y el Caribe.
En primer lugar, la cooperación cultural puede ser una herramienta importante para fortalezar las relaciones interregionales en general.
Conocimiento de las culturas y lenguas abre nos ojos al amplio mundo. También puede ayudar a comprender mejor nosotros mismos. Por eso, tenemos que apoyar las posibilidades a aprender lenguas diferentes, conocer culturas diferentes y estudiar en cambio otro continente.

...

Koko FB-juttu:
https://www.facebook.com/teuvo.hakkarainen.3/posts/2794021307287487
 • Hard times create strong men.
 • Strong men create good times.
 • Good times create weak men.
 • Weak men create hard times.
   - G. Michael Hopf, Those Who Remain


 "The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money."

   - Margaret Thatcher

Impivaaran tiikeri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 549
 • Liked: 4436
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1814 : 16.02.2020, 12:40:12 »
Teuvo Hakkaraisen kolumni, aiheina metsä, sananvapaus, YLE ja Brexit. (Laitan kokonaan, koska muutoin tätä ei pääse lukemaan kuin tilaajat.)

Lainaus
Vierailijakolumni: Oikeuslaitoksemme on poliittinen

Suomalainen metsäteollisuus ja metsän käyttö ovat joutumassa Euroopan unionin hampaisiin yhä vahvemmin. Tarkoitus lienee tehdä Suomesta metsien suojelureservaatti. Tätä ajaa hollantilainen sosialistikomissaari Frans Timmermans.

Surkuhupaisaa on, että meille annetaan neuvoja maista, joissa käki puitten puutteessa kukkuu kannon nokassa.

Tarkoitukseni on saada EU:n ympäristövaliokunta tai osa siitä tulemaan tutustumaan suomalaiseen metsän käyttöön. Kierrokseen sisältyisi koko ketju: istutus, kylvöt, metsän raivaus,hakkuut, kuljetus, sahat, eri tuotantolaitokset ja lopputuotteiden esittely. Avaako se ilmastohysterian ja punavihersokeuden vallassa olevien sekä heidän hännystelijöidensä silmiä, jää arvailtavaksi.

...

Toistan aiemmin sanomani: Suomessa on poliittinen oikeuslaitos. Meillä käydään näytösoikeudenkäyntejä. Vaino kohdistuu erityisesti perussuomalaisiin. Mistä tahansa puheesta ollaan löytävinään kiihottamista kansanryhmää vastaan, vaikka tiettävästi yksikään kansanryhmä ei ole koskaan kiihottunut. Vain puolestaloukkaantujat ja sen jälkeen tietyt syyttäjät ovat kiihottuneet.

...

YHDYSVALTAIN presidentinvaalien 2016 suurin häviäjä ei ollut suinkaan Hillary Clinton, vaan suomalainen valtamedia, Yleisradio etunenässä. Donald Trumpin valinnasta lähtien, ja jo sitä ennen, Yle ja muut, itse itsensä luotettavaksi mediaksi nimenneet ovat käyneet päivittäistä haukkukampanjaansa Trumpia vastaan.

Miksi Yle, tavallaan Suomen eduskunnan virallinen edustaja, käy loputonta parjauskampanjaa yhtä valtionpäämiestä vastaan? Vastaavia haukkujaisia ketään muuta kohtaan ei ole. Aikoinaan sosialismin saastuttama reporadio näyttää heränneen henkiin.

...

BRITIT sitten lähtivät EU-kolhoosista. Kateeksi käy. Onnea matkaan.

...

Kun lähtöväylä on nyt avattu, uusia lähtijöitä löytynee. Unkari, Puola ja Tshekki ovat liipasimella. Nämä maat uskaltavat puolustaa omaa kansallista linjaansa ja se on EU:lle myrkkyä.

Suomessa vaalitaan harhakuvaa siitä, että me EU:ssa istuisimme päättäjien pöydässä. Tällä hetkellä tietyissä asioissa vaaditaan vielä jäsenvaltioiden yksimielinen päätös. Tätä ollaan muuttamassa niin, että määräenemmistö päättää. Sen jälkeen Suomen kokoisilla mailla ei ole mitään merkitystä. Meille jää vain maksajan rooli.

Teuvo Hakkarainen

Kirjoittaja on viitasaarelainen europarlamentaarikko (ps.).

https://www.ksml.fi/kotimaa/Vierailijakolumni-Oikeuslaitoksemme-on-poliittinen/1511101

« Viimeksi muokattu: 16.02.2020, 17:38:19 kirjoittanut Impivaaran tiikeri »

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 580
 • Liked: 44405
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1815 : 16.02.2020, 12:47:08 »
Koko FB-juttu:
https://www.facebook.com/teuvo.hakkarainen.3/posts/2794021307287487
Käännös FB:stä:

Lainaus
Hyvää iltapäivää,

Haluaisin ilmaista tukeni kulttuurin ajatukselle Euroopan maiden ja Latinalaisen Amerikan maiden ja Karibian maiden välisten suhteiden edistäjänä.

Ensinnäkin kulttuuriyhteistyö voi olla tärkeä väline alueiden välisten suhteiden vahvistamiseksi yleisesti.

Kulttuurien ja kielten osaaminen avaa silmämme laajalle maailmalle. Se voi myös auttaa ymmärtämään paremmin itseämme. Tämän vuoksi meidän on tuettava mahdollisuuksia oppia eri kieliä, tuntea erilaisia kulttuureja ja opiskella toista manteretta.

Kulttuuridiplomatia voi toimia välineenä, jolla tuodaan taloudellisia etuja ja parantaa diplomaattisia suhteita.

Kulttuuridiplomatia on loistava esimerkki siitä, että itsenäisten valtioiden välinen yhteistyö toimii hyvin. Päinvastoin kuin eurooppalaiset federalistit uskovat, kansainvälinen yhteistyö ei tarvitse yhteistä valtiota.

Toiseksi kulttuuriyhteistyö on erittäin tärkeää ihmisarvon tunnustamisen kannalta.

Kulttuurimme yhdessä äidinkielen kanssa on olennainen osa identiteettiämme.

Mitä me olemme ilman juuriamme?

Vastaus on: ei mitään.

Haluan kuitenkin löytää oikeista asioista.

Liiallinen keskittyminen monikulttuurisuuteen, kansojen, niiden kulttuurien ja kielten tukemiseen, sekoittaa kulttuurit ja uskoo vain massakulttuurin maailmassa.

Keskitytään siis tukemaan kulttuurista monimuotoisuutta osana kulttuurienvälistä vuoropuhelua, jossa kunnioitetaan itsenäisten kansojen ja niiden kulttuurien ja kielten ominaispiirteitä.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“...lamassa on kysymys siitä, että tyhmien ja varautumattomien rahat siirretään viisaille ja varautuneille.”
— Murkula

AcastusKolya

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 570
 • Liked: 1345
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1816 : 19.02.2020, 21:25:10 »
Hemmetin hyvin kirjoittaa ja puhuu Teuvo!
Pesunkestävä militaristivaskisti.

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 859
 • Liked: 7022
 • Kuka ullattui? Mina en.
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1817 : 26.02.2020, 10:17:06 »
Teuvo näyttää menneen kihloihin. Onnea!
Pahinta Suomessa on tämän köyhyyden lisäksi henkinen köyhyys. Meiltä puuttuu horisontti, mihin katsoa ja mitä tavoitella.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 949
 • Liked: 36242
 • Kunnon kansalainen sairastuu oikea-aikaisesti.
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1818 : 26.02.2020, 10:24:22 »
^ Upea donna. Keharimailla on hyviäkin puolia..   :roll:  Onnittelut.
Iltapäivälehdillä voisi olla valmis lööppipohja, jossa lukee: "Persu mokasi jälleen". Siihen alapuolelle sitten vain vaihdettaisiin nimi ja paikkakunta.  - Jussi Halla-aho

Fiftari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 006
 • Liked: 6281
 • "Hallitus koostuu ihmisistä joita ei hallita"
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1819 : 26.02.2020, 10:43:02 »
Nyt saadaan nähdä sitten alkaako rasmuksessa ja muissa vastaavissa poru siitä kuinka suomalainen ottaa köyhemmästä maasta naisen itselleen. Silloin kun vielä olin naimisissa niin sain itse kuulla "vitsillä" vastaavaa koska vaimoni oli syntynyt muualla.

Onnea sahurille joka tapauksessa :)
Kapteeni NN " Kenestäkään ei tule rasistia, mutta jokaisesta tulee realisti kun ollaan tekemisissä kähtävien kanssa"

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 489
 • Liked: 10557
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1820 : 26.02.2020, 12:35:23 »
Lainaus
Voiko olla totta!? Teuvo Hakkarainen kihlaisi nuoren latinokaunottaren Hondurasissa - kuva leviää somessa!
26.02.2020 10:28

Europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen, 59, on viettänyt aikaa Väli-Amerikassa.

Tervehdys ystäville El Salvadorista. Osallistun tällä viikolla Euroopan parlamentin Keski-Amerikka-valtuuskunnan vierailumatkalle El Salvadoriin ja Hondurasiin. Vierailumme alkoi aamulla valtuuskuntamme ja El Salvadoriin sijoittuneiden EU-maiden suurlähettiläiden välillä. Yritin takoa hieman järkeä päähän EU:n toimintaan, Teuvo kertoo omalla Facebook-sivullaan.

Teuvo ei kuitenkaan jakanut todellista uutista matkaltaan. EU-parlamentissa työskentelevä ja Suomalaisuuden liitossa vaikuttanut Sakari Linden nimittäin pudotti todellisen pommin paljastaessaan Facebookissa, julkisessa päivityksessä keskiviikkona 26.2.2020, että Teuvo meni reissullaan kihloihin upean latinokaunottaren kanssa.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Voiko-olla-totta-Teuvo-Hakkarainen-kihlaisi-nuoren-latinokaunottaren-Hondurasissa-kuva

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 264
 • Liked: 15870
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1821 : 26.02.2020, 16:06:00 »
Toivottavasti Stephanie saa Teukan korkin pysymään kiinni, jotta saadaan äijän kaikki osaaminen Suomen käyttöön.

Lainaus
Perussuomalaisten europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen, 59, on mennyt kihloihin nuoren hondurasilaisen naisen kanssa. Kihlauksen vahvistaa Ilta-sanomille Hakkaraisen tuore kihlattu Stephanie Orantes, 30.

Orantes kertoo aikovansa muuttaa tulevaisuudessa Suomeen. Vielä ei kuitenkaan ole sen aika.

– Emme ole vielä sopineet hääpäivää, Orantes naurahtaa.

Ilta-Sanomat kysyi Hakkaraisen tuoreelta morsiamelta, millainen mies Teuvo on.

– Sinullapa on paljon kysymyksiä...hän on hyvin erityinen mies, Orantes kuvailee.

Haluatko lapsia Teuvon kanssa?

– Totta kai. Olen menossa naimisiin hänen kanssaan.

Onko hän ensimmäinen aviomiehesi?

– Totta kai on.

Viiden minuutin jälkeen Orantes päättää puhelun kohteliaasti.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006420145.html

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 352
 • Liked: 11410
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1822 : 26.02.2020, 16:19:41 »
Teukkahan ei mennyt kihloihin helmikuisella valtuuskuntareissullaan Hondurasiin vaikka laatumediat niin yrittävätkin väittää, vaan jo joulukuussa 2019.
"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-

Puuha-Pepe

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 497
 • Liked: 173
 • Persulla on näin pitkä...
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1823 : 26.02.2020, 18:10:03 »
Nyt saadaan nähdä sitten alkaako rasmuksessa ja muissa vastaavissa poru siitä kuinka suomalainen ottaa köyhemmästä maasta naisen itselleen. Silloin kun vielä olin naimisissa niin sain itse kuulla "vitsillä" vastaavaa koska vaimoni oli syntynyt muualla.

Onnea sahurille joka tapauksessa :)

Onneksi Hommalla ei ole koskaan v*ttuiltu esim. Pekka Haaviston nuoremmasta lattaripuolisosta.  :roll:

Mutta hienoa että Teuvokin on löytänyt monikulttuurisuuden ilot,  onnea kihlaparille.  :)
« Viimeksi muokattu: 26.02.2020, 18:12:27 kirjoittanut Puuha-Pepe »

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 693
 • Liked: 25908
 • Kiihottavat vieraslajit
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1824 : 26.02.2020, 18:51:44 »
Onneksi Hommalla ei ole koskaan v*ttuiltu esim. Pekka Haaviston nuoremmasta lattaripuolisosta.  :roll:

Mutta hienoa että Teuvokin on löytänyt monikulttuurisuuden ilot,  onnea kihlaparille.  :)
Teukka aloitti vaalikampaniansa presidentin vaateihin, teki Niinistöt.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 248
 • Liked: 26209
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1825 : 26.02.2020, 18:56:26 »
Onneksi Hommalla ei ole koskaan v*ttuiltu esim. Pekka Haaviston nuoremmasta lattaripuolisosta.  :roll:

Mutta hienoa että Teuvokin on löytänyt monikulttuurisuuden ilot,  onnea kihlaparille.  :)

Teuvo on normaalissa heterosuhteessa eikä vaimokaan ole enää teini, kuten oli Haaviston vaimo-oletettu kun tapasivat. Kyllä jos Teuvo olisi teinipojan iskenyt niin Teuvostakin vitsiä iskisimme.

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 139
 • Liked: 1704
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1826 : 26.02.2020, 18:57:20 »
Mutta hienoa että Teuvokin on löytänyt monikulttuurisuuden ilot,  onnea kihlaparille.  :)

Onko Teuvo nk "Matupatja" jos morsmaikun vielä Suomeen raahaa  :o
" Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."  T: Perussuomalaisten puoluesihteeri.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 27 948
 • Liked: 16856
 • Limited Ideas and Goals Create Limited Lives
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1827 : 26.02.2020, 19:01:58 »
Mutta hienoa että Teuvokin on löytänyt monikulttuurisuuden ilot,  onnea kihlaparille.  :)

Onko Teuvo nk "Matupatja" jos morsmaikun vielä Suomeen raahaa  :o

Teuvo ei voi olla matupatja, koska Teuvon puoliso ei ole matu.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 139
 • Liked: 1704
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1828 : 26.02.2020, 19:08:29 »

Teuvo ei voi olla matupatja, koska Teuvon puoliso ei ole matu.

Kuten ei Gambian ihmeetkään jota roudataan suomeen keski-ikäisten siiderivalaiden toimesta.
" Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."  T: Perussuomalaisten puoluesihteeri.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 248
 • Liked: 26209
Vs: 2017-12-16 Teuvo Hakkarainen, sahuri Viitasaarelta
« Vastaus #1829 : 26.02.2020, 19:13:41 »
Mutta hienoa että Teuvokin on löytänyt monikulttuurisuuden ilot,  onnea kihlaparille.  :)

Onko Teuvo nk "Matupatja" jos morsmaikun vielä Suomeen raahaa  :o

Morsmaikku on omassa kotimaassaan Teuvon kanssa ollessaan matupatja, patja on aina se suhteen naisoletettu naisoletettu. Suomessa kihlattu on pelkkä matu, ei matupatja täällä ollessaan, koska Teukka on Suomessa kantis. Rouva on siis täällä Suomessa kantispatja.