Kirjoittaja Aihe: Tarja Halosen eläkesikailu on käsittämättömän törkeää  (Luettu 15333 kertaa)

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 231
 • Liked: 32710
 • Ego sum Spartacus
Otin tämän jutun kokonaan talteen jottei se häviä.

Lainaus

Halonen moittii juoksua etujen perässä
3.10.2003

Päivitetty 9.6.2008 19:52

Sosiaalisten etujen liikuteltavuus tuo pohjoismaiselle hyvinvointimallille uusia haasteita, arvioi tasavallan presidentti Tarja Halonen.

Halonen sanoo Vakuutussanomissa, ettei ole oikein, jos kansalaiset alkavat vaihdella asuinmaataan siten, että veronmaksu minimoidaan ja hyvinvointipalvelujen saanti maksimoidaan.

Hän arvostelee tapaa, jossa otetaan kaikki hyöty Suomen sosiaaliturvasta ja lähdetään sitten tekemään rahaa matalan verotuksen maihin.

- Sellainen malli ei toimi, jossa ensin saadaan turvallinen lapsuusikä ja melkein ilmainen koulutus kotimaassa ja sitten lähdetään matalan verotuksen ja minimisosiaaliturvan maihin tekemään rahaa. Sitten tullaan siniristiliput hulmuten takaisin saamaan lapsia ja lapset koulutetaan halvalla kotimaassa, sanoo Halonen.

- Eläkkeelle lähdetään suomalaisilla eläke-eduilla mahdollisimman pienen verotuksen maahan ja vielä toivotaan palveluita sinne minne mennään.

Hänen mukaansa tällaista yksilökeskeistä "social shoppingia" ei kestä mikään järjestelmä.

STT


https://yle.fi/uutiset/3-5149240

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 934
 • Liked: 3635
 • Mayday, mayday. Maantievirus matkalla pohjoiseen!
Kirjassa Tarza kerrotaan Tavjasta mukavia. Tosi täystuho koko ämmä, jota ei edes Merkele, tuo suuri mamuttaja, voinut sietää.
Miksi suomalaiset ovat valinneet presidentiksi 3 solisalirattia peräkkäin? Ja läheltä liippasi ettei Pekka ja Antonio olisi nyt presidenttipari? Sopii miettiä.
Tiedotusvälineiden asennevammainen viherpunikkien propaganda uppoaa kansaan ja häpäisee historiamme. Suomalainen on velkaa kaikille ja olemme joskus maksaneet velkamme. Nyt riittääisi tämä itseruoskinta. Historiamme on ollut kunniakas, nykytila hävettää.
Suomella on ollut oikein hyviä presidenttejä. Syntyessäni oli presidenttinä Carl Gustav Mannerheim, häntä edelsi Risto Heikki Ryti. Siinä vasta oli tosi valtiomiehiä, he hoitelivat homman kotiin. Juho Kusti Paasikivikin oli Äijä. Paasikiven-Kekkosen linja piti ja Porkkalakin saatiin lahjana takaisin jo 1956. Alueen vuokrasopimus eli sen sijainti palana Neukkulaa oli solmittu 50 vuodeksi eli 1994 asti.
Pienenä poikana sain matkustaa junalla tosipitkää Porkkalan tunnelia, junanvaunujen ikkunat oli peitetty, jottemme näkisi palaa toisesta todellisuudesta.
Paasikiven ja Kekkosen valtiomiesteot tuli nollatuksi ja poistetuksi historian oppikirjoista, kun sosiaalidemokraatit, nuo piilokommunistit, livahtivat valtaan kaukopartiomies Manun siivellä. Manua voitaisiin kutsua Suomen ensimmäiseksi mamuttajaksi (manuttaja?) kun tämä keksi inkeriläiset "paluumuuttajat". Presidentin arvion mukaan kyse ei ollut kovin suuresta ilmiöstä. Todellisuudessa Suomeen muutti 1990-luvulla tuhansia perheitä itärajan takaa, harvalla oikeita sukujuuria Suomessa.
Sosiaalidemokraattien pääsy valtaan on ollut Suomelle kansallinen katastrofi. Näiden esikommunistien hyveellinen maailmanhalaaminen ja halu uhrautua esimerkiksi muille kurjistaa heidän oletettujen äänestäjiensä elämää ankarilla veroilla ja puhevapauden tiukalla sensuurilla. Tukinnanvaraisten lakien avulla Demlan dumarit vainoavat toisinajattelijoita. Kiihottamispykälä suojelee joitain nimettyjä ryhmiä ja "VASTAAVIA".
Summa summarum: sosialiademokraatit ovat Suomen kansan syöpä ja presidenttinsä maanpettureita. Tarja Halonen on tosiaan tyypillinen niljakas demari.

Historian pöyhimistä voisi jatkaa, olkoon tämä alustus.
No shit Sherlock!

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 710
 • Liked: 6602
 • Kivapuhe sallittu!
Lainaus
Hänen mukaansa tällaista yksilökeskeistä "social shoppingia" ei kestä mikään järjestelmä.

No, tuossahan sosialistin elämänkatsomus pähkinänkuoressa. Yksilön tulee olla alisteinen systeemille. Paitsi tietysti, jos kuuluu nomenklatuuraan ja saa vapaasti perseillä toisten rahoilla.
“Everything woke turns to shit” - Donald J. Trump

Maastamuuttaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 441
 • Liked: 3532
Onhan monella viisaalla taholla todettu, että "demokratia" ei ole täydellinen, joskin vähiten huono hallitusmuoto. Halonen on malliesimerkki suomalaisen demokratian valuvirheistä. Niitäei kylläkään ole viisasta ryhtyä paikkailemaan.Haloskankin aikaansaannosten kanssa on vain pyrittävä elämään.

Presidenteilläkin on ajoittain ajattelukykyä, kuten meillä kaikilla.Siten panin tyydytyksellä merkille, että Sauli Niinistö harjoitti hiljattain "aktiivista katumusta";  mielenliike jota hän oli aiemmin ehkä hieman harkitsemattomasti suositellut Jussi Halla-aholle.

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 934
 • Liked: 3635
 • Mayday, mayday. Maantievirus matkalla pohjoiseen!
Tavja rypöö rahassa, toverien järjestämässä rahasäiliössä, kuin eräs Roopeankka.
Suomen verottaja on (Tavjan käskystä?) pitänyt huolta verosopimuksista niin, että nimenomaan pienet eläkkeet saadaan verotetuksi Suomeen. Silloinhan on oikein, että tullaan Suomeen vaikka sydänleikkaukseen.
Pienellä eläkkeelläkin elää kuitenkin vielä esim. Espanjassa paremmin kuin kalliissa Suomessa.
Samantapaisella logiikalla voidaan asettaa kyseenalaiseksi köyhemmistä maista tulevien halpisihmisten hyväksikäyttö. Tuskin pienistä tuloista juuri veroa saadaan, mutta elintasokuilu tekee asian molemminpuolin kannattavaksi.
Tämähän on EU:ssa käypä ihmiskaupan muoto. Haittapuolena voi olla esim. COVID-kuppa, jonka Eurooppaan toivat ensimmäisenä Pohjois-Italian muotivaaterättibusinekseen Wuhanista lennätetyt kulit. Suorat lennot Wuhan-Rooma. Ja mafiosot nauraa kippurassa avustusrahoja haaliessaan...
No shit Sherlock!

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 292
 • Liked: 11679
 • junior koodari
EK:n Häkämies viittailee kirjassaan Halosen toimintaan presidenttinä, oli kärttyinen mussuttaja ennen ja on nykyäänkin.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008227071.html

Lainaus
– Puolustusvoimien komentaja Juhani Kaskealan johdolla oli tehty esitys, jossa esitettiin Ilkka Kanervan ylentämistä majuriksi. Kun sain nimitysesitykset muutama tunti ennen esittelyä, ihmettelin, miksi puhemies Sauli Niinistöä ei esitetty majuriksi, olihan hän vanhempi kapteeni, Häkämies kirjoittaa.

Häkämiehen mukaan Kaskeala sälytti esityksen tekemisen Häkämiehelle.

– Ehkä hän ennakoi tulevan latvaräjähdyksen
. Presidentti oli hyvällä tuulella ja hykerteli Kanervan ylennykselle. Sitten komentaja sanoi, että ministerillä on lisättävää. Tein ehdotuksen Niinistön ylentämisestä majuriksi, mutta presidentin hyväntuulisuus katosi kertaheitolla. ”Sano sille sun kaverillesi, että näihin hommiin pääsee alemmillakin sotilasarvoilla”, Halonen tiuskaisi Häkämiehen mukaan.

Nykyinen hallitus on Haloselle juhlaa...

Lainaus
– Ulko- ja turvallisuuspolitiikassa pulman muodosti yhteydenpito presidentti Haloseen. Tiedossa oli, että vaalitulos ja demareiden siirtyminen oppositioon oli Haloselle pettymys ja hän osoitti siitä mieltä eri tavoin, Häkämies kirjoittaa.

Häkämies on lipevä nasaaliäänellä jaaritteleva kokkarimato..eli en oikein pidä henkilöstä,,,mutta lisä-löyly Halosta kohtaan on ihan hyvää luettavaa.
« Viimeksi muokattu: 30.08.2021, 23:44:04 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 887
 • Liked: 9333
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Halonen moittii juoksua etujen perässä
3.10.2003

Päivitetty 9.6.2008 19:52

Sosiaalisten etujen liikuteltavuus tuo pohjoismaiselle hyvinvointimallille uusia haasteita, arvioi tasavallan presidentti Tarja Halonen.

Halonen sanoo Vakuutussanomissa, ettei ole oikein, jos kansalaiset alkavat vaihdella asuinmaataan siten, että veronmaksu minimoidaan ja hyvinvointipalvelujen saanti maksimoidaan.
https://yle.fi/uutiset/3-5149240

Halonen alkaa jo keksiä selityksiä lähitulevaisuuden rommelille joten ei se ole vielä täysin seniili. Ammattilaisimmat nuoret ja keski-ikäisetkin sekä hieman varakkaammat vanhemmat muuttavat joukoittain pois, KultaMunat muuttavat sisään mutta kuka maksaakaan ylioppilas mäkysten palkat silloin? Kuka on niin retardi että edes kannattaa SDPeetä ilman suojatyöpaikkaa tai eläkettä?
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 551
 • Liked: 6814
 • Huumoria(?) Lappeenrannan metsistä
Miksi suomalaiset ovat valinneet presidentiksi 3 solisalirattia peräkkäin?

Kekkosen presidenttikauden loppuvaiheessa valtaa pitivät Kepu-satraapit Perttunen, Uusitalo jne. Henkilääkärit yrittivät saada Kekkoselta allekirjoitusta eropaperiin, koska Kekkonen oli vakavasti sairas, mutta satraapit estivät, koska vt:ksi olisi noussut Koivisto. Lopulta vääjäämätön oli edessä.
Kansan keskuudessa huippusuosiota nauttinut Koivisto nousi pääministerin paikalta Kekkosen tilalle, ja valittiin sitten TP:ksi vaaleissa yli puoluerajojen tulleen kannatuksen ansiosta.
Koivisto tuli pressana tunnetuksi mm. "sopulilausunnostaan", eli että toimittajien asiantuntemus on niin huonoa, etteivät osaa edes kirjoittaa sitä, minkä kuulevat jonkun (Koivisto) sanoneen vaan "tulkitsevat" asiat päin persettä. Tästä hän syytti erityisesti YLEä, ja niinpä hän kostoksi alkoi esiintyä pari kertaa vuodessa MTV:n haastattelussa.
Koivisto myös lopetti "ryssän nuoleskelulinjan" ja palautti idänsuhteita vähän terveemmälle pohjalle.

Koiviston jälkeen TP:ksi valittiin Ahtisaari, joka toi presidentti-instituutin lähemmäs kansaa. Lamasta ja suurtyöttömyydestä toipuva kansa sai tavata presidenttiparia ns. maakuntamatkojen yhteydessä ja kertoa huolensa suoraan kalifille. Pieni, mutta tärkeä asia kansan suosion hankkimisessa.
Ahtisaari voitti vastaehdokkaansa, jonkun ikivanhan rantahurri-luuskan vaaleissa. Mielestäni tuossakin toteutui Suomen hyvä herraonni. Jos toisin olisi käynyt, niin ...

Sitten sossut potkaisivat kansan suositun, mutta sossu-satraappien vihaaman Ahtisaren pois ja saivat runnottua valtaan DDR-Haloskan. Suomen kansa valitsi presidentinvaaleissa ruton, kun vaihtoehtona oli kolera.

Toivottavasti yllä oleva avaa vähän, miksi kävi niinkuin kävi. Pitää muistaa, että vasta Haloskan valinnasta alkaen sossut kääntyivät duunaripuolueesta viherpunapuolueeksi. Sitä ennen sossut oli varteenotettava voima Kepun kusetuksen torjunnassa.
Auringonvalo tappoi virukset? Ainakin virus riehaantui, kun valon määrä väheni... <- Hellekesä 2021 näköjään kumosi tuonkin. Virus on taas laukalla ja vieläpä keskellä kesää!

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 137
 • Liked: 56098
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Lainaus
- Sellainen malli ei toimi, jossa ensin saadaan turvallinen lapsuusikä ja melkein ilmainen koulutus kotimaassa ja sitten lähdetään matalan verotuksen ja minimisosiaaliturvan maihin tekemään rahaa. Sitten tullaan siniristiliput hulmuten takaisin saamaan lapsia ja lapset koulutetaan halvalla kotimaassa, sanoo Halonen.

- Eläkkeelle lähdetään suomalaisilla eläke-eduilla mahdollisimman pienen verotuksen maahan ja vielä toivotaan palveluita sinne minne mennään.

Hänen mukaansa tällaista yksilökeskeistä "social shoppingia" ei kestä mikään järjestelmä.

Kyllä kuulostaa katkeran akan nalkutukselta. Katkeruus kumpuaa ilmeisesti siitä, ettei omaa enää minkäänlaista valtapositiota- mistä pääsisi kunnolla hämmentämään suomalaisten elämää.

Suomalainen poliitikko noin keskimääräisesti on kyllä vastenmielisyyden ilmentymä. Demukat seilaavat vastenmielisyyden aallonharjalla. Sosiaalidemokratia noin ylipäätään näyttäytyy paiseelta paiseen sisällä.

Matuinvaasion kaikkinensa järjestelmä ilmeisesti aivoituksissaan kestää. Se on varmaankin "äentisen pvesidentin" mukaan sitä parempaa "shoppingia".

Suomi on kohdannut viime vuosikymmeninä useita onnettomuuksia. Halosen kaudet valtakunnan toteemipallilla oli niistä pahimpia.

Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 074
 • Liked: 9743
En pidä Halosesta vähääkään, mutta kritiikki pitäisi ennemminkin kohdistaa järjestelmään, joka mahdollistaa kohtuuttoman suuret ja yhtä aikaiset etuudet.  Tämä asia tuskin kuitenkaan tulee muuttumaan, koska tällainen lypsyautomaatti palvelee poliitikkojen (ja heidän jälkeläistensä) taloudellista etua.     
"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"

no future

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 254
 • Liked: 1956
Halonen moittii juoksua etujen perässä
3.10.2003

Päivitetty 9.6.2008 19:52

Sosiaalisten etujen liikuteltavuus tuo pohjoismaiselle hyvinvointimallille uusia haasteita, arvioi tasavallan presidentti Tarja Halonen.

Halonen sanoo Vakuutussanomissa, ettei ole oikein, jos kansalaiset alkavat vaihdella asuinmaataan siten, että veronmaksu minimoidaan ja hyvinvointipalvelujen saanti maksimoidaan.
https://yle.fi/uutiset/3-5149240

Halonen alkaa jo keksiä selityksiä lähitulevaisuuden rommelille joten ei se ole vielä täysin seniili. Ammattilaisimmat nuoret ja keski-ikäisetkin sekä hieman varakkaammat vanhemmat muuttavat joukoittain pois, KultaMunat muuttavat sisään mutta kuka maksaakaan ylioppilas mäkysten palkat silloin? Kuka on niin retardi että edes kannattaa SDPeetä ilman suojatyöpaikkaa tai eläkettä?
En tiiä demareiden kannattajista, mutta oletettavasti nekin mahdollisesta seniiliydestään huolimatta osaa lukea että tuo linkin uutinen on vuodelta 2003.

no future

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 254
 • Liked: 1956
Miksi suomalaiset ovat valinneet presidentiksi 3 solisalirattia peräkkäin?

Kekkosen presidenttikauden loppuvaiheessa valtaa pitivät Kepu-satraapit Perttunen, Uusitalo jne. Henkilääkärit yrittivät saada Kekkoselta allekirjoitusta eropaperiin, koska Kekkonen oli vakavasti sairas, mutta satraapit estivät, koska vt:ksi olisi noussut Koivisto. Lopulta vääjäämätön oli edessä.
Kansan keskuudessa huippusuosiota nauttinut Koivisto nousi pääministerin paikalta Kekkosen tilalle, ja valittiin sitten TP:ksi vaaleissa yli puoluerajojen tulleen kannatuksen ansiosta.
Koivisto tuli pressana tunnetuksi mm. "sopulilausunnostaan", eli että toimittajien asiantuntemus on niin huonoa, etteivät osaa edes kirjoittaa sitä, minkä kuulevat jonkun (Koivisto) sanoneen vaan "tulkitsevat" asiat päin persettä. Tästä hän syytti erityisesti YLEä, ja niinpä hän kostoksi alkoi esiintyä pari kertaa vuodessa MTV:n haastattelussa.
Koivisto myös lopetti "ryssän nuoleskelulinjan" ja palautti idänsuhteita vähän terveemmälle pohjalle.

Koiviston jälkeen TP:ksi valittiin Ahtisaari, joka toi presidentti-instituutin lähemmäs kansaa. Lamasta ja suurtyöttömyydestä toipuva kansa sai tavata presidenttiparia ns. maakuntamatkojen yhteydessä ja kertoa huolensa suoraan kalifille. Pieni, mutta tärkeä asia kansan suosion hankkimisessa.
Ahtisaari voitti vastaehdokkaansa, jonkun ikivanhan rantahurri-luuskan vaaleissa. Mielestäni tuossakin toteutui Suomen hyvä herraonni. Jos toisin olisi käynyt, niin ...

Sitten sossut potkaisivat kansan suositun, mutta sossu-satraappien vihaaman Ahtisaren pois ja saivat runnottua valtaan DDR-Haloskan. Suomen kansa valitsi presidentinvaaleissa ruton, kun vaihtoehtona oli kolera.

Toivottavasti yllä oleva avaa vähän, miksi kävi niinkuin kävi. Pitää muistaa, että vasta Haloskan valinnasta alkaen sossut kääntyivät duunaripuolueesta viherpunapuolueeksi. Sitä ennen sossut oli varteenotettava voima Kepun kusetuksen torjunnassa.
Rehn on kaksi vuotta Ahtisaarta vanhempi, ja kumpikin olivat alle kuusikymppisiä 1994 vaalien aikaan. Nuorekas rullaluistelija oli 64 noustessaan presidentiksi, ja suuressa maailmassa valitaan liukuhihnalta yli seitsenkymppisiä.

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 617
 • Liked: 22039
 • Blues for Allah
Pelottaa ajatellakin, että demarit asettaa Marinin pressaehdokkaaksi. Kellään muulla ei olisi mitään mahdollisuuksia. Menisi läpi heti ekalla kierroksella ja kaksi kautta putkeen. :facepalm:
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 887
 • Liked: 9333
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Pelottaa ajatellakin, että demarit asettaa Marinin pressaehdokkaaksi. Kellään muulla ei olisi mitään mahdollisuuksia. Menisi läpi heti ekalla kierroksella ja kaksi kautta putkeen. :facepalm:
Samariinillä, tällä osku-koiran kannatusta nauttivalla känsän suursuosikilla joka on siis suursuosittu koska Häntä kannatetaan niin paljon, on kolme vaihtoehtoa uran jatkoksi:

1. Leppoistettu leikkityöpaikka sikapalkalla focuksen ulkopuolella.
2. Leppoistettu leikkityöpaikka pienemmällä sikapalkalla focuksen sisäpuolella eli tässä tapauksessa presidenttiys.
3. Vastuullinen ja paljon valtaa tarjoava työpaikka pääministerinä, tai vähintään jonain ministerinä, jota hommaa voi kuitenkin myös hoitaa samoin kuin em. leppoistettuja leikkityöpaikkoja.

1. vaihtoehto saattaa olla ihan todellinen vaihtoehto koska vähintään 2. vaihtoehto on myöhemminkin tarjolla, jos musta tuntuu.

Minkä Hän sitten seuraavaksi valitseekaan, sitä en tiedä. Ehkä Hänkään ei vielä tiedä. Onhan tässä vaaleihin vielä aikaa.

100..0X :facepalm:
« Viimeksi muokattu: 02.09.2021, 08:10:10 kirjoittanut Jaska Pankkaaja »
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Viimeinen linja

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 103
 • Liked: 359
Pelottaa ajatellakin, että demarit asettaa Marinin pressaehdokkaaksi. Kellään muulla ei olisi mitään mahdollisuuksia. Menisi läpi heti ekalla kierroksella ja kaksi kautta putkeen. :facepalm:

Joo mutta kertokaas nyt mulle tyhmälle myös mitä Sannassa on niin erikoista että media sekoaa, kansa hurraa ekstaasissa ja hornetit tekevät ylilentoja. Onko kyse oikeasti siitä että santtu on kaunis nainen ja sopiva naisten lehtien kanteen, se vaan on niin ihgu!

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 630
 • Liked: 13878
Onko kyse oikeasti siitä että santtu on kaunis nainen ja sopiva naisten lehtien kanteen, se vaan on niin ihgu!

ei aivan, vaan politiikkaaa seuraamattomille on leivottu jatkuvalla aivopesulla ja yltiöpositiivisella uutisoinnilla tällainen kuva. lisäksi kun mediassa ei mitään kritiikkiä kuulu (ja jos kuuluu niin syy on jonkun muun kuin sanna mahtavan) niin miksi ei äänestäisi.

kuka olisi äänestänyt halosta jos tietäisi millainen vittupää se oikeasti on ?
Don't give me that do goody good bullshit

Tagit: