Äänestys

Onko äänestämättä jättäminen hyvä tapa protestoida?

On
5 (7%)
Ei
50 (70.4%)
Riippuu
16 (22.5%)

Äänestäjiä yhteensä: 68

Kirjoittaja Aihe: Ärsyttääkö “nukkuvien” syyllistäminen vaaleissa? Kerro, miksi et äänestä  (Luettu 15546 kertaa)

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 869
 • Liked: 8316
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween

Halla-ahon persut on samanlainen märkä sukka kuin Soinin persut.


Onko syytä olettaa näin?

Sama saamaton sakkihan siellä keekoilee kuin aikaisemminkin. Osa vain vaihtoi puoluetta.


Oletin, että kun kirjoitit "Halla-ahon persut", tarkoitit nykyistä Halla-ahon johtamaa Perussuomalaiset -puoluetta ja nykyistä perussuomalaisten eduskuntaryhmää. Yllättäen niputatkin Siniset samaan porukkaan.  ???

Aika erikoista, minun mielestäni.


mutta onko yksikään persu vieläkään avannut sanaista arkkuaan siitä, mitä 2015 oikeasti tapahtui?


Hallitusohjelmaan kirjatuista maahanmuuttopolitiikan tiukennuksista kiinni pitäminen, mikä ei toteutunut, koska Soini petkutti, on siis ollut valppaiden perussuomalaisten kansanedustajien asialistalla, eivätkä he ole asiaa unohtaneet.


Tuo ei liity mitenkään kysymykseeni.


Maahantunkeutujien vyöry syksyllä 2015 ja hallitusohjelmaan kirjatut maahanmuuttopolitiikan tiukennukset eivät mielestäsi liity toisiinsa? ???


Avataan siis:

-Milloin matuvyörystä saatiin tietää?
-Mitä kautta siitä saatiin tietää?
-Ketkä tiesivät asiasta?
-Kenen päätöksellä matut otettiin kaikki vastaan?
-Kuka päätti nostaa vokkikapasiteettia sitä odotellessa?
-Kuka lähetti matut matkalleen?
-Miksi "kolmas sektori" koordinoi niin tehokkaasti funneloidessaan matuja Euroopan läpi?
-Mikä osuus Suomella ja esim. SPR:llä oli koko kuviossa?
-Puhuttiinko asiasta hallitusneuvotteluissa?
-Kuka käski persuille radiohiljaisuuden?
-Miten se perusteltiin?
-Miksi sitä noudatettiin viimeiseen mieheen?
-Kenen aloitteesta median edustajat kutsuttiin koolle koordinoimaan propagandaa?


Halla-ahon persut? Ei vaan minun käsitykseni mukaan ensimmäinen tekijä oli myöhemmin Sinisiin loikannut Timo Soini, jonka ansiosta sisäministerin salkku meni kokoomuslaiselle petteri Orpolle, ja jonka ansiosta maahanmuuttpolitiiikan tiukennukset kirjoitettiin hallitusohjelmaan, mutta siten että niitä ei koskaan noudatettu. Käsittääkseni maahantunkeutujien vyöryssä aktiivisia puuhamiehiä olivat Stubb (kok), Orpo (kok) ja käytännön apua antoi myös myöhemmin Sinisiin loikannut puolustusministeri Niinistö, kun varusmiehet nakitettiin kantamaan maahantunkeutujien laukkuja.

Mikä oli Halla-ahon persujen osuus tässä?


Ja tietenkin se kaikkein tärkein:

-Ottaako Suomen hallitus vastaan käskyjä Suomen rajojen ulkopuolelta vai onko kyseessä sulassa sovussa koordinoitu mädätys?


Ja tähän odotetaan vastausta Halla-ahon persuilta? Ei vaan Sinisethän siellä hallituksessa ovat jees-miehinä.
Totuus ei ole vihapuhetta.

Wir alle sind gekreuzigt, und alle sind kaputt, von Reiztechnologie, von Zeitökonomie, von Qualität des Lebens und Kriegsphilosophie.
—Laibach

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12050

ohjelma ei ole mikään graalin malja ja siihen kirjattu käsittelyn nopeuttaminen on hölmö kirjaus koska nopea käsittely ja käsittelyn nopeutus nostaa myönteisten päätösten määrää (katso Päivi Räsäsen koko sisäministerikausi) ja nopea käsittely sinällään on vetovoimatekijä eli jos Suomessa ja Ruotsissa olisi tulevaisuudessa sama hyväksymisprosentti ja suomessa nopeampi käsitttely niin tulijat haluaisivat suomeen.


Tämä on täysin totta. Ensiksi Suomen rajoille pitäisi saada ne henkilöt, jotka voivat hoitaa pikakäännytykset tulosuuntaan. Lisäksi, vaikka hitaampi käsittely sinällään ei olekaan mikään itsetarkoitus, pitäisi hakemuksille sallia pitemmät käsittelyajat ja siirtää kunnollista käsittelyä varten enemmän määrärahoja ja palkata enemmän henkilöstöä, jotta asia voitaisiin kunnolla hoitaa. Jotta suurten ihmismäärien hallinta voisi onnistua, tarvitaan myös Viihtymisleirit.

Pikakäännytyksistä puhuminen ratkaisuna irakilaisiin ja somaleihin jotka tulevat ruotsin kautta on poliitikkojen osalta joko hölmöilyä koska ovat pihalla tai sitten TAHALLISTA HARHAANJOHTAMISTA umpikujaan.


Pikakäännytyksiä EI voi tehdä somaleille ja irakilaisille vaan pikakäännytykset toimivat vain kokonaan turvallisiksi julistetuista maista tuleville kuten esim. Albanialaisille.

Keskustan eduskuntaryhmähän esitti linjan tiukentamista niin että halusi pikakäännytykset mutta niinkuin Roope ja minä olemme kirjoittaneet niin pikakäännytyksillä hehkuttelu on vain äänien keräämistä.
Keskustassakin herättiin että kappas aika suuri osa keskustalaisista on vähintään light-maahanmuuttokriittisiä tuossa jokin aika sitten.

Ruotsin kautta tulleet irakilaiset olisi pitänyt pysäyttää rajalle niin että:

1. ilmoitetaan EU:lle että rajatarkastukset alkoivat ja sitten aloittaa ne viimeistään syyskuussa 2015

2. Tehdä yhden lauseen muutos suomen omiin lakeihin niin että rajavartijalta otetaan pois VELVOLLISUUS ottaa aina turvapaikkahakemus vastaan ja tehdään se vaikka seuraavalla lauseella "rajavartija tai töitä rajalla rajavartijoiden apuna tekevä viranomainen ei ota suomeen pyrkivän henkilön turvapaikkahakemusta vastaan jos Suomeen pyritään turvallisen maan kautta (kuten Ruotsi) jossa henkilö olisi voinut jättää turvapaikkahakemuksen vaan hänet pidetään Suomen rajojen ulkopuolella ja ohjataan hakemaan turvapaikkaa sen maan viranomaisilta jossa on (eli ruotsista)"

Tuo kohta 2 olisi estänyt myös kaikki Venäjältä tulevat jotka tulivat rajavartijalta hakemaan turvapaikkaa.

Tuollainen toiminta olisi ollut täysin laillista koska mikään kansainvälinen sopimus EI VAADI ottamaan sellaisia turvapaikanhakijoita vastaan jotka tulevat turvallisen maan kautta.
Esim. Geneven sopimuksessa kielletään vaarallisille rajoille palauttaminen ilman turvapaikkahakemuksen tutkimusta.
Ruotsi tai Venäjä eivät ole vaarallisia rajoja eli kaikille stoppi rajalla ja takaisin menosuuntaan.


Norja teki vastaavan muutoksen omiin lakeihinsa Lokakuussa 2015 ja lopetti venäjältä Norjaan yrittävien turvapaikkahakemusten vastaanottamisen.
Jostain syystä Norjaa ei pidetä maailman huonoimpana maana vaan maailman parhaana vaikka Sauli "rajat auki" Niinistön ohjetta että rajoilla ei voi pysäyttää ketään ei noudatakaan
Norja myös ilmoitti rajatarkastuksista ja elleivät Ruotsi ja Tanska olisi aloittaneet omiaan niin olisi todennäköisesti ollut tilanne jossa Norja pysäyttää Ruotsin kautta sinne pyrkiviä rajalle.

Ruotsin kautta osa olisi tullut tämän jälkeen suomeen sellaisten rajan kohtien kautta joissa ei ole rajavartijoita vaikka suurin osa olisi jäänytkin Ruotsiin.
Nämä Suomen tunkeneet olisi voinut palauttaa Dublin-palautuksina Ruotsiin HETI niinkuin Ranska toimii Italian suuntaan.

Dublin-sopimuksessa on ilmoitusmenettely jonka kautta voi dublin-palauttaa sellaisiakin jotka eivät ole hakeneet turvapaikkaa missään muussa EU-maassa eikä heidän sormenälkiään ole EuroDAC:issa ja tässä ilmoitetaan maalle jota pidetään vastuullisena tämän hakemuksen käsittelystä että tuli tämmöinen tapaus ottakaa takaisin eli tässä tapauksessa olisi ilmoitettu ruotsille ja jos Ruotsi olisi vastustanut niin SEN olisi pitänyt esittää todisteet miksei näin ole eli jos eivät ole rekisteröineet mitenkään niin ottavat takaisin tai sitten antavat todisteet että tulivat Tanskasta jolloin Ruotsi olisi myöntänyt että tietoisesti ohjaa hakijoita Suomeen.


99% todennäköisesti Ruotsi olisi ottanut kaikki takaisin.

Ai niin Maahanmuuttovirastohan EI tee Dublin-palautuksia muuten kuin sormenjälkien perusteella vaikka esim. KAIKKI Italian kautta Suomeen tulleet Somalit olisi voinut palauttaa Italiaan Dublin-palautuksina VUOSIEN AJAN vaikka eivät ole siellä rekisteröityneetkään kunhan saadaan somali kertomaan puhuttelussa että tuli Italian kautta tai saadaan tästä joku todiste esim. sosiaalisen median tai puhelimen paikkatiedoista.


Maahanmuuttovirasto ei ole tutkinut tulijoiden puhelimia tai toimintaa sosiaalisessa mediassa vaan yksi kertomus on kuunneltu ja kirjattu sadut ylös ja turvapaikka ja vaikka henkilö on kertonut tulleensa kurpitsa-vankkureilla niin tätä ei ole haastettu kunnes on saatu myöntö että tultiin Italian kautta.
Osahan kertoo ilmeisesti vapaasti että on tullut useiden turvallisten maiden kautta koska sana on levinnyt että Suomen Maahanmuuttovirasto on täynnä epäpäteviä idiootteja jotka eivät osaa edes Dublin-palautuksia tehdä Dublin-sopimuksen mahdollistamalla tavalla myös niille jotka eivät ole muualla rekisteröityneet niinkuin muut maat vaan palauttavat vain EuroDAC-hitin saaneet.


Suomen hallitus ja presidentti ovat noista yllä mainituista asioista täysin pihalla...

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 869
 • Liked: 8316
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
Kun kirjoitin "pikakäännytyksistä" edellä, tarkoitin nimenomaan Dublinin sopimuksen mukaista menettelyä ja turvapaikanhakijoiden palautusta Torniosta takaisin Ruotsiin.

Jos menettelyn nimi on jokin muu kuin "pikakäännytys", olkoon niin, mutta tuota minä tarkoitin.
Totuus ei ole vihapuhetta.

Wir alle sind gekreuzigt, und alle sind kaputt, von Reiztechnologie, von Zeitökonomie, von Qualität des Lebens und Kriegsphilosophie.
—Laibach

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12050
No kyllä jos toisella kierroksella on vastakkain Haavisto ja Niinistö, niin kyllä sitä ainakin toivoo että nukkuisi pommiin vaalipäivänä. Niinistöä äänestin viimeksi ja pidin häntä silloin ylivoimaisesti parhaana ehdokkaana, koska vasemmistopresidenttejä oli ollut pitkä liuta ja uskoin Niinistön valinnan muuttavan junan suunnan.

Niinistö on kuitenkin ollut hyvin pinnallinen predidentti, joka on lähinnä pyrkinyt mielistelemään joka suuntaan. Uudenvuodenpuheissa ei ole ollut yhtään aitoa ajatusta - pelkkiä ulkokultaisia kliseitä ja tyhjänpäiväistä sovinnaisuutta. Jotenkin tuntuu, että Haavisto on jopa enemmän kansan palvelija ja itsenäinen ajattelija, vaikka vihreys nyt kaikkea muuta onkin. Ehkäpä Niinistö on kuitenkin jopa enemmän vihreä kuin Haavisto? Pekan ei ainakaan tarvitse kerätä irtopisteitä vasureilta mielistelemällä näitä, Haavisto uskaltanee jopa tehdä ennalta-arvaamattomia ratkaisuja.

Toisaalta sekin, että homo olisi pressana, olisi kiva takaisku sharia-laille. Mutta pessimisti minussa kehottaa uskomaan, että näin helposti ei tilanne asetu. Sen kyllä uskon, että mikäli Niinistö olisi se homo, hän olisi jo käynyt pyytämässä sitä musseilta anteeksi.

Pekka Haaviston asiantuntemus on pahempi kupla kuin Timo Soinin "maahanmuuttokriittisyys".

Haavisto on oikeasti se koulut kesken jättänyt ylioppilas osaamistasoltaan.
Hän on vain tunkenut itseään jokaiseen mahdolliseen kansainväliseen virkaan tyyliin "entinen kehitysyhteistyö-ministeri Suomesta" ja ministerivirathan Pekalle tulivat koska muut vihreät ovat vielä enemmän sekaisin.

Haavisto on rakentanut hyvän uran koska vaikuttaa siltä että kuuntelee vaikka ei kuulisikaan eikä ymmärtäisikään mitään..
"mutta kansainväliset sopimukset vaativat että" on hänenkin suustaan tullut perusteluna...

Kansainvälisissä jutuissa asema joka annetaan tekee sen asiantuntijan eikä osaaminen...

Sitten voi kotimaassa hehkuttaa kokemustaan.
Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12050
Kun kirjoitin "pikakäännytyksistä" edellä, tarkoitin nimenomaan Dublinin sopimuksen mukaista menettelyä ja turvapaikanhakijoiden palautusta Torniosta takaisin Ruotsiin.

Jos menettelyn nimi on jokin muu kuin "pikakäännytys", olkoon niin, mutta tuota minä tarkoitin.

Lue kirjoitukseni uudestaan.

Irakilaisia ja Somaleita EI olisi voinut pysäyttää pikakäännytyksillä koska niissä otetaan se turvapaikkahakemus vastaan ja sitten pikakäännytetään.

AInoa tapa jolla heidät olisi voinut pysäyttää syksyllä 2015 olisi ollut rajatarkastukset ja muutos suomen lakiin niin että rajavartijat eivät ota turvapaikkahakemuksia vastaan ja olisi pidetty suomeen pyrkivät Ruotsin puolella. Eli ei oteta turvapaikkahakemuksia vastaan koska olet turvallisessa maassa eli Ruotsissa eikä päästetä Suomeen.

Jos olisi hölmösti ensin päästetty 32 000 turvapaikanhakijaa suomeen ja otettu sitten hakemukset vastaan ja sitten tehty dublin-palautuksia (systeemillä jota Migri ei olle ikinä käyttänyt oman osaamattomuutensa tai laiskuutensa takia aiemmin) niin siitä olisi tullut kaaos ja Ruotsi olisi varmasti laskenut että kannattaa alkaa vääntämään asiasta koska noin suuri määrä ihmisiä.

Ei ranskakaan toimi Italian vastaisella rajalla niin että päästettäisiin kaikki ranskaan, otettaisiin turvapaikkahakemus ja sitten palautettaisiin Italiaan vaan Ranska pysäyttää rajalle vaikka niin että Ranskan rajapoliisi pamputtaa ja suihkuttaa pippurisuihketta naamaan jos et muuten pysähdy ja VAIN ne jotka livahtavat rajan yli jostain muualta palautetaan Dublin-sopimuksen nojalla välittömästi.
Ilmeisesti eivät edes kirjaa sitä turvapaikkahakemusta ylös Ranskassa vaan kun on saatu kiinni henkilö Ranskan puolella jonka epäillään tulleen italian kautta niin heti takaisin dublinin-perusteella.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 869
 • Liked: 8316
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween

AInoa tapa jolla heidät olisi voinut pysäyttää syksyllä 2015 olisi ollut rajatarkastukset ja muutos suomen lakiin niin että rajavartijat eivät ota turvapaikkahakemuksia vastaan ja olisi pidetty suomeen pyrkivät Ruotsin puolella. Eli ei oteta turvapaikkahakemuksia vastaan koska olet turvallisessa maassa eli Ruotsissa eikä päästetä Suomeen.


Noinhan se tietysti on.

En enempää halua vääntää siitä, mitä tuossa edellä kirjoitin ja mitä tarkoitin. Pääasia että on olemassa ymmärrys siitä mitä tulisi tehdä.

Kuten sanoit, olisi tarvittu nopeasti muutos lakiin, ja sellaista lakimuutosta ei ole vieläkään tehty. Silloinen perussuomalaisten johtaja Timo Soini ei ollut omien sanojensa mukaan edes kiinnostunut koko aihepiiristä. Niissä olosuhteissa tavallisten riviedustajien oli paha lähteä tekemään asialle muuta kuin esimerkiksi vaatimaan julkisesti hallitusohjelman noudattamista. Yhdeksän perussuomalaisten edustajaa tekivätkin juuri niin.
Totuus ei ole vihapuhetta.

Wir alle sind gekreuzigt, und alle sind kaputt, von Reiztechnologie, von Zeitökonomie, von Qualität des Lebens und Kriegsphilosophie.
—Laibach

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

Saturoitunut

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 987
 • Liked: 2332
 • Ilmeisesti

Sama saamaton sakkihan siellä keekoilee kuin aikaisemminkin. Osa vain vaihtoi puoluetta.


Oletin, että kun kirjoitit "Halla-ahon persut", tarkoitit nykyistä Halla-ahon johtamaa Perussuomalaiset -puoluetta ja nykyistä perussuomalaisten eduskuntaryhmää. Yllättäen niputatkin Siniset samaan porukkaan.  ???

Aika erikoista, minun mielestäni.

Tuo on pelkkää saivartelua.

Halla-ahon persut + Siniset = Soinin persut

Halla-ahon persut olivat osa sitä hallitukseen mennyttä sakkia, joka on osaltaan vastuussa vuoden 2015 tapahtumista. He eivät putkahtaneet maanpinnalle samalla hetkellä, kun Soinin persut hajosivat.

Lainaus

Tuo ei liity mitenkään kysymykseeni.


Maahantunkeutujien vyöry syksyllä 2015 ja hallitusohjelmaan kirjatut maahanmuuttopolitiikan tiukennukset eivät mielestäsi liity toisiinsa? ???

Nuo persut rupesivat inisemään 2015 kärjistyneestä asiasta urheasti jopa jo vuonna 2017, kun heidän oma puolueensa ei ollut enää vastuussa asioista. Oppositiosta on kivaa huudella.

Lainaus
Halla-ahon persut? Ei vaan minun käsitykseni mukaan ensimmäinen tekijä oli myöhemmin Sinisiin loikannut Timo Soini, jonka ansiosta sisäministerin salkku meni kokoomuslaiselle petteri Orpolle, ja jonka ansiosta maahanmuuttpolitiiikan tiukennukset kirjoitettiin hallitusohjelmaan, mutta siten että niitä ei koskaan noudatettu. Käsittääkseni maahantunkeutujien vyöryssä aktiivisia puuhamiehiä olivat Stubb (kok), Orpo (kok) ja käytännön apua antoi myös myöhemmin Sinisiin loikannut puolustusministeri Niinistö, kun varusmiehet nakitettiin kantamaan maahantunkeutujien laukkuja.

Minäpä en kysynytkään sinun käsityksiäsi, vaan selontekoa niiltä, jotka olivat kabinettien ovien takana näkemässä ja kuulemassa asiat. Onko sellaista koskaan saatu? Jos ei, mitä se kertoo persuista, olivatpa he Soinin tai Halla-ahon?

Lainaus
Mikä oli Halla-ahon persujen osuus tässä?

He olivat aivan yhtä hiirenhiljaa kuin muutkin Soinin persut.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 489
 • Liked: 10561
Mitä puoluetta siis kannattaa äänestää?

Muistaakseni vaihtoehtoa piti äänestää, ja sitäkin vain niin pitkään kuin se on vaihtoehto.

Todellinen vaihtoehto olisi se, että joku haluaisi tosissaan palauttaa presidentin valtaoikeudet, ettei eduskuntavaaleista tulisi pelkkä hurmosliikkeiden välinen kilpailu, jossa valitaan mahdottomia lupaavista kansankiihottajista se, johon petytään karvaasti. Vitun Lipponen/Katainen/Sipilä minkä teit.

Niin kauan kuin sellaista ei ole, täytyy äänestää jotain Soinia ihan vaan siksi, että se vituttaa muita samanlaisia.

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 869
 • Liked: 8316
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween

Nuo persut rupesivat inisemään 2015 kärjistyneestä asiasta urheasti jopa jo vuonna 2017, kun heidän oma puolueensa ei ollut enää vastuussa asioista. Oppositiosta on kivaa huudella.


Olivat hallituksessa vielä silloin. Huomaa: maaliskuussa 2017.

Lue tarkemmin niin luulet vähemmän.
Totuus ei ole vihapuhetta.

Wir alle sind gekreuzigt, und alle sind kaputt, von Reiztechnologie, von Zeitökonomie, von Qualität des Lebens und Kriegsphilosophie.
—Laibach

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 823
 • Liked: 7651
 • Seksikäs kristallilumisuklaa
Pekka Haaviston asiantuntemus on pahempi kupla kuin Timo Soinin "maahanmuuttokriittisyys".

Haavisto on oikeasti se koulut kesken jättänyt ylioppilas osaamistasoltaan.
Hän on vain tunkenut itseään jokaiseen mahdolliseen kansainväliseen virkaan tyyliin "entinen kehitysyhteistyö-ministeri Suomesta" ja ministerivirathan Pekalle tulivat koska muut vihreät ovat vielä enemmän sekaisin.

Haavisto on rakentanut hyvän uran koska vaikuttaa siltä että kuuntelee vaikka ei kuulisikaan eikä ymmärtäisikään mitään..
"mutta kansainväliset sopimukset vaativat että" on hänenkin suustaan tullut perusteluna...

Kansainvälisissä jutuissa asema joka annetaan tekee sen asiantuntijan eikä osaaminen...

Sitten voi kotimaassa hehkuttaa kokemustaan.

No kyllä hänen asiantuntemuksestaan puhuminen onkin ollut sanahelinää ja lauseentäytettä, koska 99% hänen viimeksi saamistaan äänistä annettiin siksi että hän oli homo. Nyt on tosin eri tilanne ja olisi se eri hauska nähdä muslimit protestoimassa hänen valintaansa. Pieniä iluja nämä tosin ovat, vähän samaa kuin yrittäisi etsiä vankilakopin seinien epätasaisuuksista joitain mielikuvituksellisia hahmoja.
Only
Truth
Matters

Saturoitunut

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 987
 • Liked: 2332
 • Ilmeisesti

Nuo persut rupesivat inisemään 2015 kärjistyneestä asiasta urheasti jopa jo vuonna 2017, kun heidän oma puolueensa ei ollut enää vastuussa asioista. Oppositiosta on kivaa huudella.


Olivat hallituksessa vielä silloin. Huomaa: maaliskuussa 2017.

Lue tarkemmin niin luulet vähemmän.

Aa, eli he rupesivatkin urheasti inisemään asiasta siinä vaiheessa, kun tilanne oli jo ohi ja julkinen keskustelu asian tiimoilta oli muutenkin vapautunut -- eli siinä vaiheessa kun asialle ei voinut tehdä enää yhtään mitään. Lisätään siis kysymysten listaan seuraavat:

-Miksi heillä kesti kaksi vuotta sanoa poikkipuolista sanaa matuvyörystä?
-Oliko heille määrätty vaitiolovelvollisuus?
-Kuka sen oli määrännyt?
-Mitkä olivat sen ehdot?
-Mitkä olisivat seuraamukset sen rikkomisesta?

Näitäkään kysymyksiä lammaskarja ei ymmärrä kysyä kuolatessaan äänestyskopissa lipukkeelleen.

stefani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 884
 • Liked: 828
 • sosiaalilaskeutuja
Yhdessä valokuvassa Huhtasaari poseeraa hymyillen israelilaissotilaiden kanssa, ja toisessa hänellä on Daavidintähtikoru kaulalla. Tuo on liikaa mulle. En voi äänestää.

Micke90

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 19 606
 • Liked: 14709
Ennakkoääniä annettu tänään hieman vähemmän kuin eilen – kerro meille, miten nukkuvat äänestäjät houkutellaan uurnille

Lainaus
Presidentinvaaleissa on äänestänyt ennakkoon tähän mennessä 11,9 prosenttia äänestäjistä eli runsaat 500 000 on antanut äänensä. Tänään torstaina kello 18:aan mennessä uurnalla oli käynyt 5,4 prosenttia äänioikeutetuista. Eilen äänestämässä kävi hieman useampi, kuusi prosenttia äänestäjistä kello 18:aan mennessä.

Vuoden 2012 vaaleissa ennakkoäänensä oli tähän mennessä antanut 10,4 prosenttia äänioikeutetuista.

Micke90

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 19 606
 • Liked: 14709
Heitä on yli miljoona ja monet seuraavat aktiivisesti politiikkaa – Neljä nukkuvaa kertoo, miksi eivät äänestä

Lainaus
Kun Timo Tuovinen äänesti ensimmäistä kertaa, hän kirjoitti vaalilipun täyteen törkeyksiä. Hän käytti äänioikeutensa protestoidakseen systeemiä. Vuosi taisi olla 1982 tai 1988. Se oli ensimmäinen ja yksi harvoista kerroista, kun Tuovinen kävi äänestyskopissa.

Sen jälkeen 51-vuotias Tuovinen on ollut kolmesti itse ehdolla vaaleissa ja äänestänyt aina itseään. Ensimmäisellä kerralla hän oli perussuomalaisten listoilla kuntavaaleissa ja sen jälkeen kaksi kertaa Piraattipuolueen riveissä.


Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 727
 • Liked: 4358
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته

Nuo persut rupesivat inisemään 2015 kärjistyneestä asiasta urheasti jopa jo vuonna 2017, kun heidän oma puolueensa ei ollut enää vastuussa asioista. Oppositiosta on kivaa huudella.


Olivat hallituksessa vielä silloin. Huomaa: maaliskuussa 2017.

Lue tarkemmin niin luulet vähemmän.

Aa, eli he rupesivatkin urheasti inisemään asiasta siinä vaiheessa, kun tilanne oli jo ohi ja julkinen keskustelu asian tiimoilta oli muutenkin vapautunut -- eli siinä vaiheessa kun asialle ei voinut tehdä enää yhtään mitään. Lisätään siis kysymysten listaan seuraavat:

-Miksi heillä kesti kaksi vuotta sanoa poikkipuolista sanaa matuvyörystä?
-Oliko heille määrätty vaitiolovelvollisuus?
-Kuka sen oli määrännyt?
-Mitkä olivat sen ehdot?
-Mitkä olisivat seuraamukset sen rikkomisesta?

Näitäkään kysymyksiä lammaskarja ei ymmärrä kysyä kuolatessaan äänestyskopissa lipukkeelleen.

Ja jos mestarin opetuslapset olisi ruvenneet vinkumaan niin olisi voitu potkia puolueesta ulos ilman masseja ja vaikutusvaltaa. Nyt Soinin jengi on ulkona ja meillä puolue. Vielä kun Immosilla ja hakkaraisilla riittäisi älli perussuomalaisten vaikutusvallan kasvattamiseen tasolle jolla matuvyöryä ei tule.
Nuivat ovat olleet poliittisesti äärettömän heikkolahjaista väkeä.

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 869
 • Liked: 8316
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
Totuus ei ole vihapuhetta.

Wir alle sind gekreuzigt, und alle sind kaputt, von Reiztechnologie, von Zeitökonomie, von Qualität des Lebens und Kriegsphilosophie.
—Laibach

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

Micke90

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 19 606
 • Liked: 14709
Lainaus
Jos Huhtasaari pääsee toiselle kierrokselle, niin minä lupaan tatuoida otsaani isoin kirjaimin ILJA ja lupaan mennä Suomi Ensin leiriin syömään hatullisen Marco DeWitin paskaa.

Mahtaako lunastaa lupauksensa?  ;D

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 803
 • Liked: 18447
 • Сентиментальный боксер
Nobody will ever deprive the American people of the right to vote except the American people themselves and the only way they could do this is by not voting.

Franklin D. Roosevelt
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

Kerkko

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 208
 • Liked: 315
Totta helevitissä äänestän, kun en paljon muuta voi. 5 laitettu jo ennakkoon nyt katson miten monta muuta on samaa mieltä. Siitä voin päätellä miten maa makaa, ja tehdä itselleni jatkosuunnitelmat.

Jaksuhali

 • Vieras

Linkitetyn fb-viestin kommenteista olin huomaavinani sellaista, että PS-pj meinaa äänestää kirkkovenettä, jos Laura ei ole toisella kierroksella.

guest8096

 • Vieras
Lainaus
Ärsyttääkö...

Ei ärsytä mikään. En aio muiden asennoitumisesta, äänestämisestä tai äänestämättä jättämisestä enkä vaalien tuloksesta verenpainetta enkä ärsyyntymistä itselleni ottaa. Mitä se hyödyttäisi?

Brandis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 856
 • Liked: 5034
 • Villasukkainen, Silkkihansikkainen
Ensimmäistä kertaa edes harkitsen vaalien yli 'nukkumista'.

Jos jättäisin joskus äänestämättä, tekisin sen siksi, että asetelma on kärsinyt arvon ja arvokkuuden laskemista.

 
..[..]pahempi rasisti [kuin solvauksia kadulla huuteleva vastaava olisi] on kuitenkin sosiaalityöntekijä, joka ei kannusta ihmistä ottamaan vastuuta omasta elämästään. ~ Fadumo Dayib ~ turvapaikanhakijana Suomeen -90, TtM Kuopion yo, tohtorikoulutettavana Helsingin yo ~

~ What you seek is seeking you ~

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 310
 • Liked: 6845
En äänestä.

Sillä minun ehdottomat vaatimukset ehdokkaalle: Nato-myönteinen ja maahanmuuttokielteinen.

guest14935

 • Vieras
Natseja jotka tahtoo tuhota suomen ja suomalaiset ja yksi kommari ehdokkaina.
https://www.is.fi/presidentinvaalit2018/art-2000005537995.html
Lainaus
IS tutki presidenttiehdokkaiden päättö­työt: Huhtasaari puolsi moni­kulttuurisuutta, yksi ei ikinä valmistunut
Mitä noista voisi valita?

Ei semmosia ole ehdolla jotka kansaa ei vihaisi koska korruption myötä ei voi laittaa esille ketään kuka ei tahdo kansamuhraa.

Tagit: