Kirjoittaja Aihe: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?  (Luettu 18632 kertaa)

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 989
 • Liked: 7355
Tämä kysymys lähtee siitä oletuksesta ja toiveesta, että Laura Huhtasaari pääsee 2. kierrokselle vaaleissa, mutta ei tule valituksi presidentiksi, tai siitä näkemyksestä että vaikka Laura Huhtasaari tulisi kolmanneksi tai neljänneksi ensimmäisellä kierroksella niin hän on silti todellinen voittaja ja perussuomalaisten valovoimaisin tähti Mestarin ohella tai edellä.

Perussuomalaiset eivät ole oikein lähteneet lentoon kesän jälkeen, joten mihin asioihin ja miten Persujen tulisi keskittyä nyt vaalien jälkeen tämän suuren huomion jälkeen?? Tässä omat ajatukseni:

- Koska useille meistäkin tuo muiden ehdokkainen totaalinen kyvyttömyys johtaa maata ja ymmärtää mitä yhteiskunnassamme on kysymys, mielestäni Persujen tulee ehdottomasti nostaa SDP:n Tuula Haataisen sekä demareiden pihalla olo esiin ja keskittyä heihin.

- Myös Keskustan Matti Vanhasen kehnoihin näkemyksiin tulisi ottaa kantaa ja nostaa enemmän esiin hänen kuuluisan isänsä tuotannot

- Sama juttu Vihreiden kohdalla, Persut voivat helposti haastaa Vihreiden ympäristöpolitiikan omalla kansallismielisellä ympäristöohjelmalla, vaikka vihreät ovat usein niin luupäitä että mikään ei saa heitä haluamaan ymmärtää, niin ainakin siellä olisi paljon helppoja maaleja luvassa jos Haaviston näkemyksiä haastetaan.

- Maanpuolustus, asia joka on jäänyt hieman unholaan näissäkin vaaleissa. Tämä tekisi hyvää jos persut saisivat tähän liittyen hieman löylyä lisää. Toki se on nuorille miehille ja vanhemmillekin hieman ikävää kun joutuu tekemään fyysistä työtä mutta sitä tässä maassa oikeasti kaivataan. Sääntöjä, vastuuta, aikuistumista ja tetsaamista pyssyleikkeineen!

- Maahanmuutto on Persuilla agendassa mutta eivät he vieläkään oikein osaa selittää olennaisia. Kuinka monet persut ovat ottaneet kantaa siihen, että tulijat pitäisi lähettää takaisin ja koko ajatus heidän integroimisesta sotiii alkuperäistä suunnitelmaa vastaan, sitä suunnitelmaa jonka tarkoitus oli vain väliaikaisesti majoittaa heidät tänne? Koko maahanmuuttopolitiikkaa ajatellen pitäisi luoda ohjelma ja strategia, kunnon kampanja jossa selkeitä prosentteja kuinka moni tulee muualta, mitä muualla Euroopassa tapahtuu ja alkaa tosissaan haastamaan vastapuolta tässä. Nyt persut vaan ampuu jotain mitä mieleen tulee ja siihen reagoidaan jos reagoidaan. Lisäksi pitää nostaa framille paljon enemmän sitä, että miksi ihmisiä ei kiinnosta näin taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurillisesti tärkeät asiat?

- Kansallismielisyyden valtavirtaistaminen. Asia, johon persut tarvitsevat hieman konsulttiapua todellisilta kansallismielisyyden pioneereilta ja asiaan vihkiytyneiltä ihmisiltä. Turkkila tietää kyllä mistä päin lähteä hakemaan näitä tahoja.

- Voivatko Persut haastaa kokoomusta, vai tarvitaanko siihen Kansalaispuolueen apua ja yhteistyötä? Jotain yhteistyötä Persut tarvitsevat joka tapauksessa, nyt siellä on max. neljä ihmistä jotka pystyvät jotain tekemään ja nämä ovat Mestari, Huhtasaari, Turkkila ja Riikka Purra ja sitten avustajat ja kuka tietää mikä heidän kompetenssi on. Kansalaispuolueella on kovempia geopolitiikan asiantuntijoita.

Näkemyksiä, muiltakin kuin niiltä kenen mielestä asia on ihan hyvällä tolalla ja kyllä se aika näyttää ja on meidän puolellamme.

Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 662
 • Liked: 6620
 • *******
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #1 : 26.01.2018, 16:43:48 »
Maahanmuuttohan on PS:llä hyvin esillä, sitä sanomaa pitää tuoda esille sosiaalipolitiikan kautta. Jokin islamkritiikki vähemmälle äänelle, mutta sitä esille kuinka maahanmuutto rasittaa sosiaaliturvaamme.
Ihan jankutukseksi asti.
Pahinta Suomessa on tämän köyhyyden lisäksi henkinen köyhyys. Meiltä puuttuu horisontti, mihin katsoa ja mitä tavoitella.

Möhömaha

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 831
 • Liked: 1983
 • Koneinsinööri (todistusta ei jätetty Somaliaan)
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #2 : 26.01.2018, 16:58:44 »
Kansallinen etu ja sisäinen solidaarisuus.
Mitä se tarkoittaa käytännössä:
https://perusnaiset.perussuomalaiset.fi/uutinen/perussuomalaisten-vaihtoehtobudjetti-2018/
Me tahdomme
The Net treats censorship as a defect and routes around it- John Gilmore

Tommi Korhonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 899
 • Liked: 1154
 • Artist formerly known as 'Joonatan'
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #3 : 26.01.2018, 17:01:54 »
Kannatan J.L.Haamun avausta. Laskelmoitua, valmiiksi pureskeltua ja kohdistettua ulostuloa lisää! Jussi Halla-ahokin on ollut kovin hiljaa, joskin ehkä ihan oikein antamalla Lauralle tilaa juuri nyt.

Laura Huhtasaaren kampanjassa onkin ollut aika hyvin esillä tiettyjä vakioteemoja ja jotka ovat jo valmiiksi aika hyvin työstettyjä. En nyt rakenna samanlaista listaa kuin J.L.Haamulla, mutta Persujen pitäisi Lauran tavoin osata nyt sanoa suoraan missä on vika. Puuttua ihan kohta kohdalta vastapuolueiden väittämiin, ja sorvata niihin valmiiksi taustoitetut ja tarkistetut lauselmat.
Ja sitten käyttää niitä rohkeasti ja toistuvasti.

Hommalla usein sanotaan että totuus on nuivien puolella. Näin mielestäni luultavasti onkin, mutta se pitää saada työstettyä sellaiseen ytimekkääseen pakettiin jota voidaan jatkossa toistuvasti hieroa suvakkien, toimittajien ja vastustajien naamaan. Haittamaahanmuutto (vs se aina olemassa ollut kansainvälinen ja toimiva maahanmuutto), kulut, oman positiivisen kansallismielisyyden ylläpito, Euroopan Unionin epäkohdat, Ruotsin huonot esimerkit, joidenkin maahanmuuttaryhmien toistuva syrjäytyminen kaikkialla. Tilastoimattomuuden ongelmat ja saatavilla olevien tilastojen osoitukset. Tällä hetkellä osa tällaisista on vielä kuitenkin kahvilapuheiden varassa, vaikka nuivalisto niitä pitääkin kutakuinkin tosina, ja joskus Hommassa on onnistunut sisäisesti asioita toistamaankin.

Nyt Perussuomalailla alkaa olla näkyvyyttä siten että työstämällä muutamat teemat pieniksi faktapakkauksiksi niitä voitaisiin uskottavasti ja kuuluvasti toistaa niin kauan että suvaitsevaisto ei voi niitä suoraan väittää toisiksi. Tässä mielessä vaaliväittelyiden 'faktantarkistukset' ovat jopa toimineet hyvin: ilmiöitä on nostettu esille myös Ylen toimesta, ja osaa jopa analysoitu. Myön Perussuomalaiset voivat tehdä vastaavaa omana laadunvalvontanaan.
Jos argumentit ovat riittävän keskeiset ja uskottavat (ja oikeat!) niin kyllä kansalaiset niitä alkavat kuunnella, ja niiden kääntäminen päinvastoin ei suvaitsevaisilta enää uskokaan.

Pitää uskaltaa sanoa ääneen että "Ei, monikulttuurisuus ei ole rikkaus. Se ei ole ollut rikkaus missään Euroopan tai muussa länsimaassa, vaan on aiheuttanut sekä yhteiskuntarauhan että talouden rapistumista". Mielessäni pyörii vastaava Lauran vakaasti lausumana, ja sellaisissa tilanteissa ei multikultituubaa enää voi lätkiä vastaan. Perussuomalaisten pitää uskaltaa sanoa että "Omasta maastaan ja omistaan huoltapitäminen ei ole äärioikeistolaisuutta, Perussuomalaiset eivät ole mitenkään erityisen oikeistolainen puolue.". Myös vastaehdokkaiden väittämiä voi tarkastella, ja adoptoida sieltä perussuomalaisuuteen sopivalta tuntuvia asioita.

Tällä hetkellä persuissa on erittäin hyviä ääniä, mutta näkyvyys on vähäinen, ja yhtenäinen Laura-siisti imago on hieman varavaltuutetuista tehtyjen pelottelutarinoiden hämärtämä. Vaikka yksittäiset näkyvät edustajat voivatkin olla vahvoja todistajia (Hakkarainen?), niin kokonaiskuvaksi kansalaisille on varmaankin jäänyt jälkimmäisen jytkyn seurauksena kirjava joukko eri kokemusmääriä omaavia edustajia, ja tämä vielä vahvistui Sinisten pettureiden hämmentäessä soppaa.

Sen pystyisi melko hyvin Lauran kampanjan kaltaisella valmiiden ydinasioiden esiintuonnilla. Ikäänkuin iskulauseet olisivat vaaleja varten. Niinkuin tietysti ovatkin, tulevaisuuden vaaleja.


Olen kuitenkin valistuneen (historia, filosofia, kulttuuri) länsimaalaisuuden kannattaja: kansainvälinen voi olla ilman monikulttuurinpalvontaa, maahanmuuttajien hyvistä puolista voi nauttia, ja Suomi voi olla moneen suuntaan avoin ja diplomaattinen, vaikka katsoisi myös rationaalisesti ihmisoikeussopimuksia, talousvaikutuksia ja tunnettuja haittamaahanmuuton ongelmakohtia. Onhan myös totta, että Suomessa ongelmamaahanmuuttajat ovat vielä pieni ryhmä - mutta vaikutukset ovat mitattavissa jo näilläkin määrillä. On vain järkevää tarkastella ilmiötä jo nyt. Helsinki ei esimerkiksi enää voi sanoa että maahanmuuttajien osuus olisi mitättömän pieni.
Kerrassaan toivoton tilanne. Kaikki muut eduskuntapuolueet kannattavat suomalaisvastaista politiikkaa. Perussuomalaiset ovat ohjelmatasolla hyvä, mutta sillä on lampaan rohkeus.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 957
 • Liked: 3561
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #4 : 26.01.2018, 17:41:02 »
Laura ei ole toisella kieroksella ja persujen kannatus on kevään pohjilla 2% yksikköä alemmalla tasolla kuin joulukuun  taso.

Mitäs jos keskityttäisiin tuon typerän maahanmuuton jankkaamisen sijasta enemmän talouteen ja työllisyyteen.

Aktiivimalli on tapetilla ja persujen pitäisi haukkua tämä lyttyyn. Ja sen jälkeen esittää oma parannettu versio. Ja ennenkaikkea persuilla tulisi olla aina tarjota joka asiaan oma parempi vaihtoehto ja reagoitava nopeammin.

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 052
 • Liked: 3483
 • hamsteri-nationalisti hamsteri
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #5 : 26.01.2018, 21:43:05 »
Persujen kannattajien täytyy poistaa demokratia. Sen jälkeen yksipuolue järjestelmällä ajaa tp-systeemi alas ja lähettää sen kautta tulleet matut pois. Sitten perustuslakiin ettei tänne saa kävellä sossulle. Pakkoruotsi myös pois. Voidaan sitten palata normaaliin.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 528
 • Liked: 30937
 • VENI,VIDI,VICI
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #6 : 26.01.2018, 21:48:18 »
Tämä kysymys lähtee siitä oletuksesta ja toiveesta, että Laura Huhtasaari pääsee 2. kierrokselle vaaleissa...

Ei tarvitse siis vastata. Kakkoskierros on epätodennäköinen, joskin mahdollinen, mutta siellä on sitten puppelipoika taas. Jokerina Väyrynen, joka saa protestiääniä vähän joka suunnalta. Huhtista veikkaan sijoille 3-4 hyvin pienellä erolla jompaan kumpaan.

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 30 092
 • Liked: 23359
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi †Syyllinen†
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #7 : 26.01.2018, 21:51:26 »
Maahanmuuttohan on PS:llä hyvin esillä, sitä sanomaa pitää tuoda esille sosiaalipolitiikan kautta. Jokin islamkritiikki vähemmälle äänelle, mutta sitä esille kuinka maahanmuutto rasittaa sosiaaliturvaamme.
Ihan jankutukseksi asti.

Näin. Kehitysmaamuutto hyvinvointivaltioon aiheuttaa hyvinvoinnin romahtamisen. Ei niitä voi yhteensovittaa.
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 148
 • Liked: 40961
 • Saatanalliset säkeet Tervetuloa!
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #8 : 26.01.2018, 22:01:20 »
Mielestäni Persujen tärkein tehtävä on rekrytoida joukkoihinsa osaavaa, sekä asiantuntevaa väkeä ja panostaa julkiseen esiintymiseen, etenkin artikuloinnin osalta rajusti. Näitä henkilöitä on löydettävä vaikka kivien ja kantojen alta.

Persujen omissa joukoissakin on taitavia puhujia. Heidät on nostettava parrasvaloihin, jotta muiden tahojen haastolle saadaan riittävää uskottavuutta ja jotta heidän ympäripyöreät lausuntonsa saadaan ammuttua alas uskottavasti.

Kansallismielisyyden miekkaa on terävöitettävä. Muita puolueita tulee haastaa jatkuvalla syötöllä ja näin vallata palsta-ja mediatilaa. Iskuja tulee tehdä taiten ja hyvällä maulla faktoissa pidättäytyen ilman mitää turhia ylilyöntejä. Sosiaalinen media tulee ottaa voimakkaammin haltuun. Se vaatii panostusta ja siihenkin pitää löytää osaavia tekijöitä.

Kärki on liian kapea ja sitä tulee ehdottomasti saada leveämmäksi. Massa = Voima. Propagandaa on lisättävä tuntuvasti, aivan kuten suvaitsevaisto tekee jatkuvalla syötöllä. He hallitsevat tällä hetkellä ilmatilaa. Siihen on iskettävä ja saatava aikaan hajaannusta.

Myös muiden, kuin maahanmuuton ja EU-kriittisyyden sektoreihin on panostettava, jotta kansalaisille tärkeät asiat tulisivat laajemmin esille. Yhteistyötä jonkin ryhmittymän kanssa on rakennettava, sillä pitkällä aikavälillä liittolaisia tarvitaan. Kansalaispuolueella on osaavaa väkeä taustajoukoissaan. Sen kanssa olisi hyvä käydä keskusteluja ja katsoa johtaako se mihinkään.  Ihmisiä tulee jalostaa kansallismielisen aatteen taakse. Se ei ole helppo tehtävä, mutta mahdollinen. Kyse on hyvin pitkälle tekijöistä ja tekijöiden laadusta, aivan kuten politiikassa yleensäkin. Tietty hegemonia ja status on saatava luotua, niillä mennään jo pitkälle, sillä ihmiset ovat usein mielikuvien vankeja, kuten olemme saattaneet poliittisella kentällä huomata jo vuosikymmenten ajan.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 989
 • Liked: 7355
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #9 : 26.01.2018, 22:05:11 »
^ Erittäin hyviä pointteja jälleen. Kyllä sitä parannettavaa olisi vaikka kuinka vaikka Laura on vetänyt ihan älyttömän hyvin, mutta sitä volyymiä on liian vähän! Ei muutama tyyppi avustajineen voi vaikuttaa niin paljoa. Sinne täytyy kärkeen saada kovia tyyppejä, vaikka palkata aluksi ja sitten vaalien kautta.
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Kyklooppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 535
 • Liked: 6599
 • Musertunut Suomen kansalainen.
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #10 : 27.01.2018, 00:30:13 »
Miten saada takaisin ne äänestäjät jotka Soini karkotti perseilyllään, tehtävä on vaikea mutta ei mahdoton.
Keskittyä siihen potentiaaliin jonka sipilä ja co tarjoavat politiikallaan.
Sieltä on otettavissa iso kasa ääniä, eivät tunnu kelpaavan muille oppositiopuolueille koska kukaan ei aja tavan
kansalaisen asiaa.
On vain mamutusta, eu skeidaa ja maailman syleilyä.
Tässä maassa on kuitenkin miljoona persaukista joita tuo setti ei kiinnosta.
Ihmisjäte.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 165
 • Liked: 3678
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #11 : 27.01.2018, 00:33:52 »
Puolueen pitäisi pyrkiä saamaan valtaa, jotta mokutusta voitaisiin saada jarrutettua merkittävällä tavalla.

Valitettavasti se voi olla vaikeaa, koska niin monet tienaavat mokutuksella.


Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 148
 • Liked: 40961
 • Saatanalliset säkeet Tervetuloa!
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #12 : 27.01.2018, 00:47:02 »
Puolueen pitäisi pyrkiä saamaan valtaa, jotta mokutusta voitaisiin saada jarrutettua merkittävällä tavalla.

Valitettavasti se voi olla vaikeaa, koska niin monet tienaavat mokutuksella.

Ymmärrän mitä tarkoitat, mutta asia on tavallaan juuri päinvastoin. Itse asiassa erittäin harva tienaa mokutuksella suuressa kuvassa. Kuitenkin ne jotka tienaavat, ovat onnistuneet propagoimaan asiansa niin suurella volyymilla, että onnistuvat kiikkumaan vallankahvassa.

Juuri tämä mokutuksen kaikkivoipaisuuden harha tulisi pystyä moukaroimaan palasiksi, saada siis ihmiset ymmärtämään, että heitä viedään kuin pässiä narussa. Lisäksi samaiset ihmiset pitäisi saada ymmärtämään, että he itse kustantavat tämän kaiken, vieläpä velkarahalla.

Lysti kyllä loppuu aikanaan, mutta kun se loppuu, voi herätys arkeen olla narussa vedetylle kolkkoakin kolkompi.

Tälle on vaihtoehto. Se vaihtoehto seisoo aivan narussa vedettävien nokan edessä. Heidät on vain saatava heräämään joukkopsykoosin kaltaisesta tilastaan.

E: Valtaan, tai riittävään valta-asemaan pääsy on ehdoton edellytys asioiden muuttamiselle. Se vaatii raudanlujien ammattilaisten saamista mukaan riveihin, jotta vallan portaille olisi edellytykset marssia.
« Viimeksi muokattu: 27.01.2018, 00:53:21 kirjoittanut Kim Evil-666 »
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!

Redya

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 298
 • Liked: 224
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #13 : 27.01.2018, 01:06:01 »
Mikään puolue ei voi olla heti vahvoilla hajaannuksen jälkeen. Voisi nyt ihan ensisijaisesti saada kaikki hörhöt pois näkyvistä rooleista. Gallupit myös selvästi valehtelevat ja voisin veikata Huhtasaaren saavan ainakin jonkin verran paremman tuloksen vaaleissa kuin mitä gallupit ovat luvanneet. On aivan selvää, että pidemmällä tähtäimellä kansallismieliset puolueet tulevat Euroopassa nousemaan vastavoimiksi nykymenolle ja tärkeintä tässä vaiheessa olisi ohjata sitä kehityskulkua pikaisen jackpotin tavoittelemisen sijasta.

Mehud

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 367
 • Liked: 8574
 • Parempi kuin muslimi! Aina! Oi! Oi! Oi!
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #14 : 27.01.2018, 01:21:17 »
Nyt esitän itsestäni koostuvan ja yhteistyökykyisen komitean virallisen lausunnon!

Laura Huhtasaaresta pitää tulla puolueen uusi puheenjohtaja. Tämä ei kuitenkaan missään nimessä tarkoita Jussi Halla-ahon syrjäyttämistä, vaan hänen siirtymistään hänen ominaiselle alueelle, eli ajattelulle. Hän tuskin haluaa olla keulahahmo, koska hän haluaa olla ajattelija. Hänestä saattaa tulla ensimmäinen Perussuomalainen presidentti ja ensimmäinen "ei" puheenjohtaja presidentti.

Laura on valovoimainen Halla-ahon viestinviejä ja oikealla hetkellä Jussin tarvitsee vain ilmoittaa ehdokkuudestaan presidenttikilpaan. Jussi on parhaimmillaan harmaana eminennsinä ja tulee tarpeen tullen ulos oraakkelin luolastaan. Kansalaisilla on "nälkä" jokaiseen esiintymiseen. Laura hoitakoon nämä "väliajat". Lauran vuoro tulee Jussin jälkeen presidentiksi ja Laura ymmärtää sen.
"Se, että eurooppa ei ammu tunkeilijoita rajoilleen, ei kerro euroopan hyvyydestä, vaan sen saamattomuudesta!" - Mehud-

Suojele lastasi monikulttuurisuudelta. Kerro heille tarinoita entisestä Suomesta ja nykyisestä ruotsista. Siinä oppii tyhmempikin kakara äänestämään oikein kun aika koittaa. Näytä itse esimerkkiä!

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 989
 • Liked: 7355
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #15 : 27.01.2018, 01:50:55 »
^ Erittäin samaa mieltä kanssasi. Erittäin.

Ja kuten VV hyvin kiteytti, Persuilla pitäisi todella ottaa vakuuttavasti ja ei-populistisesti haltuun homekoulut! Ja nuorten miesten ongelmat, joita on ihan helvetisti. Urheilu ja liikkuminen. Sitten heillä ei ole oikein mitään luontopolitiikkaa joka tuokin voisi oikealla tavalla vedota.

Sitten se, että ihan perusarkiset asiat jotka on ajettu päin vittua! Persujen pitäisi tehdä selväksi, että Suomessa ei voi toimia mitkään virolaiset raksayritykset jotka ei maksa veroja tänne ja tuskin minnekään mutta silti vaan rellestäävät ihan urakalla.

Edit. Jaa, no siinä mielessä olen ehkä eri mieltä että en näe Mestaria presidenttinä, vaan juuri siellä Luolassa kirjoittamassa Scriptaan tekstiä johon kukaan suomalainen ei pysty.

« Viimeksi muokattu: 27.01.2018, 01:53:02 kirjoittanut J. Lannan haamu »
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Mehud

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 367
 • Liked: 8574
 • Parempi kuin muslimi! Aina! Oi! Oi! Oi!
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #16 : 27.01.2018, 02:03:42 »
Halla-ahon tehtävänä on pelastaa Suomi pyydettynä ja vaadittuna presidenttinä, hoidelkoon Laura "tienlakaisun" puheenjohtajana ja ottakoon seuraavan presidentin viran ajallaan.

Halla-ahosta tulee Suomen miespuolinen "Maggie T.", joka laittaa asiat mallilleen!
« Viimeksi muokattu: 27.01.2018, 02:07:26 kirjoittanut Mehud »
"Se, että eurooppa ei ammu tunkeilijoita rajoilleen, ei kerro euroopan hyvyydestä, vaan sen saamattomuudesta!" - Mehud-

Suojele lastasi monikulttuurisuudelta. Kerro heille tarinoita entisestä Suomesta ja nykyisestä ruotsista. Siinä oppii tyhmempikin kakara äänestämään oikein kun aika koittaa. Näytä itse esimerkkiä!

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 671
 • Liked: 10070
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #17 : 27.01.2018, 02:38:31 »
Kirjoitin todella pitkän listan mitä on tehty väärin ja sitten päätin olla sitä postaamatta.

Tässä on sen sijaan lista perus-asioista:
1.Vallan luovutus EU:lle missään asiasssa on typerää mutta erityisesti maahanmuuttopolitiikassa tai turvapaikkapolitiikassa.
2. Muilla puolueilla pitää olla ulkoinen paine eli persujen kannatuksen kasvu mutta myös sisäinen paine että asiat voisivat korjaantua.
3. Pitää tietää faktat ja sitten pitää vaatia faktojen perusteella korjauksia.
4. Toisia maahanmuuttokriittisiä ja eu-kriittisiä ei saa sotata
5. Vain duunin tekemisellä on toivoa menestyksestä
6. Pitää miettiä lausunnot niin että mietitään miten niitä toistetaan ja tulkitaan eli esim. Halla-ahon veetuilu vihreille että jos äijät saisi palautettua niin naiset ja lapset ja perheet voisi jäädä johti siihen tulkintaan median myllyn jälken että Halla-aho haluaa että hylätyt naiset, lapset ja perheet voivat jäädä ja sen jälkeen näiden palautus laitettiin ilmeisesti jäihin.

Persujen pitää olla se maahanmuuttokriittisin vaihtoehto mutta jos muissa puolueissa on light-maahanmuuttokriittisyyttä niin se on hyvä juttu.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 358
 • Liked: 32096
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #18 : 27.01.2018, 03:01:52 »
Persut ovat juuri päässeet eroon mädättäjistä. Voisin kuvitella, että kynnys uusien ihmisten rekrytointiin olisi suuri.

Ja niin se tuntuu olevan.

Itse olen pyrkinyt Matiakselle töihin siitä asti kun hänet valittiin päätoimittajaksi 2012, ja uudelleen kun Soini hyppäsi maantienojaan 2017.

Ei onnistunut kummallakaan kerralla.

@Matias Turkkila lla on tunkki, jonka haluaa pitää itsellään.

Palaan asiaan vaalien jälkeen.
"Siinäpä se sitten on juuri se "saatana joka tekeytyy valkeuden enkeliksi". Sitä meille tuputetaan, ettemme vain näkisi todellisuutta. Euforia -aikamme sairaus."
- Vaniljaihminen

"You can be full of kindness and love, but you cannot sleep next to a mad dog. If we are weak, our land will become Muslim"
- Ashin Wirathu

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 363
 • Liked: 2181
 • Vihtaasi on kustu!
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #19 : 27.01.2018, 05:12:10 »
Suomen uutiset-lite, A4 kokoinen läpyskä joka kotiin säännöllisesti, mainoksia ja tietoiskuja muihin lehtiin. Jopa hesariin, Voimaan ja ay-lehtiin. Asiantuntijat käyttöön, mm. Pauli Vahtera, Lalli Isotalo jne... Samalla rahalla-kuvia jakoon.
"– Me emme halua riisua kansalaisiamme aseista tällaisena aikana, kun Euroopan turvallisuustilanne huononee, sosiaalidemokraattien sisäministeri Milan Chovanec sanoi Tšekin parlamentissa keskiviikkona." Kansalainen.fi
Bhutan: "One Nation, One People"

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 989
 • Liked: 2789
 • Totuuden Suurlähettiläs
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #20 : 27.01.2018, 05:58:19 »
Mitä tarvittaisiin?
En jaksa takertua edellä mainittuihin lillukanvarsiin vaan esitän melko yksinkertaisen listan:

- Sveitsin kaltainen suora demokratia. Kansa voi olla väärässä, mutta nyt se ei saa edes äänestää.

- Suuret elinkeinonvapaudet ja muutkin kansalaisoikeudet takaisin. Nyt elämme säätely-yhteiskunnan byrokratiahelvetissä. Jokaisen pullaa myyvän kioskin EI tarvitse rakentaa tuulikaappia, ilmastointia, kahta asiakasvessaa sekä ammattilaisleipomoa takahuoneeseen.

- Vaikka EUta haukutaankin, niin Suomi ei noudata vapaakauppa-alueen sääntöjä vaan edelleen laittaa asukkaansa maksumiehiksi niin autojen tuonnissa kuin muussakin eli maksamme ylimääräistä turhasta. Vapaakauppa-alueen voin ilomielin hyväksyä, en EU-liittovaltiota.

- Japanin ja Australian kaltainen maahanmuuttolinjaus eli jos joku pystyy elättämään itsensä ja perheensä, niin tervetuloa. Muussa tapauksessa, ei kiitos!

- Suomen talouden linjaukset täytyy kohdistaa huippuosaamiseen bulkkituotannon asemasta. Pienellä maalla ei ole mitään rakoa kilpailla massatuotannossa. Eli edelleen oppia Sveitsistä ja sopivista innovaatioista. Lisää rahaa koviin insinöörikoulutuksiin sekä designiin että muuhun teolliseen muotoiluun. Ne rahat tulevat nykymaailmassa lisäarvon muodostuksesta ja jatkojalostuksesta, ei massatavarasta. Brändäystä enemmän.

- Kansalaispalkka ja muutenkin mietintään, miten uusi talous voisi toimia tilanteessa, missä automaatio syö työpaikkoja. Suomalaiset elävät menneessä varsinkin suhteessa nnäkemyksiin työnteon tarpeellisuudesta. Työ on tarpeellista ainoastaan, jos sille on kysyntää. Edelleen, Suomi ei ole enää elä menneessä teollisuudessa vaan aika on eri.

Tässä nyt pääpointit.
Peräkontissa saa matkustaa, jos katsoo sen parhaaksi vaihtoehdoksi tilanteen huomioon ottaen.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 957
 • Liked: 3561
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #21 : 27.01.2018, 20:16:32 »
Helvata mitä paskaa koko ketju. Itse toivoisin että persujen johdossa joku viimein tajuaisi  että poliitikot politikoi ja äänestäjät äänestää. Ja sen että potentiaalisille  äänestäjille ei vittuilla koskaan  missään tilanteessa, kun taas vastustajille saa aukoa päätä koko ajan.

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 069
 • Liked: 8935
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #22 : 28.01.2018, 01:10:47 »
Persuilla pitäisi todella ottaa vakuuttavasti ja ei-populistisesti haltuun homekoulut!

Salli mun olla kanssasi niin eri mieltä kuin olla vaan voin.

Minusta näiden sosialismin kuvitteellisten ongelmien ja niistä vatvomisen sijaan pitäisi protestoida, protestoida ja protestoida. Sitä on populismi. Mitään ratkaisuja ongelmiin, joita todellisuudessa ei ole, ei pidä esittää. Ne vain vievät tilaa pois protestilta ja aiheuttavat uskottavuusongelman. Eurostoliitto on hajoamassa ja kukaan ei tiedä, mitä siitä seuraa. Ei siihen voi esittää ennalta ratkaisua. On vain hyväksyttävä se vastenmielisyys, joka kansassa nyt on Eurostoliittoa ja sen epäonnistuineita kokeiluja kohtaan. On tunnustettava tosiasiat. Vasta Eurostoliiton hajoamisen jälkeen on alettava rakentamaan uutta. Periaatteita ja suuria linjauksia tulevaisuuden rakennuksen suhteen on lupa esittää. Niitä ei voi eikä pidä kuitenkaan sitoa missään määrin nykyisiin hajoavassa oleviin rakenteisiin.

Otetaan vielä esimerkiksi tämä mainittu homekouluongelma. Se on täysin epätodellinen. Vasta kun sosialismi keksi tarpeen uudistaa koulurakennuksia, niistä alkoi löytyä ihmisille haitallista hometta. Jos sosialismi haluasi aloittaa kirkkojen purkamisen, niiden kivet alkaisivat äkkiä säteillä radioaktiivisia aineita; kun tarve tiedetään, perustelut kyllä keksitään. Amerikassa tunnetaan hyvin joukkopsykoottinen ilmiö nimeltä "sick building syndrome". Siinä yhden henkilön valitus rakennuksen epäterveydestä leviää helposti kaikkiin muihin rakennuksen käyttäjiin. Sitä sosialistit käyttivät homekouluhankkeessaan. Sitä he käyttivät Turun taudissa. Homekoulut ovat sosialistien keksimä peli.

Voisi sitä peliä tietenkin koettaa pelata ja voittaa. Ongelma näihin tarttumisissa on kahdessa mielessä huono: Ensinnäkin keksityn ongelman ratkaiseminen ei ratkaise mitään todellista ongelmaa. Se ei siten luo mitään uutta tai muuta mitään paremmaksi itsessään. Näin sosialistit voivat halutessaan ihan koska tahansa peruuttaa hankkeen: He vain toteavat rakennukset terveiksi ja kaikki panostus homekoulujen puolesta on ollut turhaa; tuikitarpeelliset paskakaivot ehdittiin jo näin haudata. Toinen huono puoli näissä on, etteivät ihmiset enää oikein usko sosialistien valheisiin. Kiihkeimmät homekoulu-uskovaiset tietenkin huutavat homekoulua kurkku suorana. Suurille massoille aihe on kuitenkin täysin yhdentekevä; se on kuin elokuvaa tai uutista lähi-idästä, jotka esittävät suuria ongelmia ja ratkaisuja, mutta ne eivät tunnu koskettavan ketään henkilökohtaisesti tai olevan edes tästä maailmasta. Protestin on oltava henkilökohtaista.
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 165
 • Liked: 3678
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #23 : 28.01.2018, 01:50:04 »
Otetaan vielä esimerkiksi tämä mainittu homekouluongelma. Se on täysin epätodellinen. Vasta kun sosialismi keksi tarpeen uudistaa koulurakennuksia, niistä alkoi löytyä ihmisille haitallista hometta. Jos sosialismi haluasi aloittaa kirkkojen purkamisen, niiden kivet alkaisivat äkkiä säteillä radioaktiivisia aineita; kun tarve tiedetään, perustelut kyllä keksitään. Amerikassa tunnetaan hyvin joukkopsykoottinen ilmiö nimeltä "sick building syndrome". Siinä yhden henkilön valitus rakennuksen epäterveydestä leviää helposti kaikkiin muihin rakennuksen käyttäjiin. Sitä sosialistit käyttivät homekouluhankkeessaan. Sitä he käyttivät Turun taudissa. Homekoulut ovat sosialistien keksimä peli.


On olemassa aivan oikeasti homeisia rakennuksia, jotka sairastuttavat niissä oleilevat ihmiset. Monien rakennuksien korjaukset epäonnistuvat, koska rakennuksista ei pureta kaikkia mikrobien vaurioittamia materiaaleja pois. Homeongelmaa vähätellään usein aivan liikaa. Homeongelma on todellinen, se ei ole kulttuurimarksilainen. Pikemminkin on niin, että homeongelman vähättely vaikuttaisi kulttuurimarksilaiselta toiminnalta, koska homevaurioiden korjaamisesta säästyvät varat voitaisiin käyttää tällöin täysimääräisesti kulttuurimädätyksen edistämiseen.

Ainoastaan rakennukset eivät homehdu, myös laivat, raitiovaunut, junanvaunut, linja-autot ja henkilöautot homehtuvat. Tällä hetkellä ainakin yksi Suomen ja Ruotsin välisessä säännöllisessä liikenteessä oleva laiva tuoksahtaa sisältä homeelle, vaikka nuuka laivayhtiö yrittää sitä peittää. Ken on kokenut oireita maalla olevissa hometaloissa, kokee niitä myös tuolla lautalla. Tallinkilla oli aikoinaan vielä 2000-luvulla liikenteessä yksi laiva, jonka hyteissä olivat monet homealtistuneet viettäneet tuskaisia öitä Tallinnan satamassa. Finnjet olisi kenties yhä olemassa, jos se ei olisi homehtunut sisätiloiltaan. Home oli suurin syy siihen, miksi vuonna 1977 valmistunut epätaloudellinen Finnjet romutettiin.

Pelkästään julkiset rakennukset eivät ole homeessa. On asuinosaketaloja, joissa omistajat ovat menettäneet asuntonsa ja saavat vielä maksaa asuntovelan pois sellaisesta asunnosta, jota ei enää ole edes olemassa, koska rakennus jouduttiin purkamaan homeen ja korjauskelvottomuuden vuoksi.

Joissain tapauksissa on toki kyseenalaista, onko rakennus oikeasti sairas. Silti nenällä arvioituna useat homeisiksi väitetyt koulut ovat homeessa. Omalla koulutielläni tuli vastaan useita homekouluja, ja olipa yksi jopa paljastunut purettaessa uskomattoman sairaaksi rakennukseksi, vaikka sen korjaamiseksi oli jo tehty suunnitelmat. Onneksi tuota taloa ei edes yritetty korjata, koska se oli läpimätä 1960-luvun rakennusteollisuuden tuotos. Kun purettaessa revittiin seinät auki, olivat lämmöneristeet olleet homeessa. Kellarielementit olivat myös homeiset ja iltaisin purkutöitä katsellessa nenään nousi talon märästä pohjasta paha haju, koska salaojien puuttuminen ja pohjaveden läheisyys.

Yksi rakennusinsinööri sanoi minulle sanatarkasti: "Tuon (koulu)rakennuksen purkaminen oli ainoa oikea vaihtoehto." Hän on erikoistunut kosteusvaurioituneiden talojen korjaamiseen, ja oli jopa käynyt oman yläkoulun ja lukion aikoinaan tuossa rakennuksessa. Kun rakennuksen korjaustarvetta oli kartoitettu, ei kukaan ollut tiennyt seinien sandwich-elementtien kosteusvaurioista! Ne paljastuivat vasta purettaessa, eli silloin kun taloa revittiin kaivinkoneella mäsäksi.

Suomi on sellaisella ilmastovyöhykkeellä, että täällä on homeen kasvulle hyvin suotuisat edellytykset.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 830
 • Liked: 17068
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #24 : 28.01.2018, 07:51:06 »
Lallille hattu pois päästä, mutta työpaikkansa valitseminen onnistuu silti kovin harvoille.

Puuha-Pepe

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 388
 • Liked: 125
 • Go Jessi!
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #25 : 28.01.2018, 08:20:18 »
Laura ei ole toisella kieroksella ja persujen kannatus on kevään pohjilla 2% yksikköä alemmalla tasolla kuin joulukuun  taso.

Mitäs jos keskityttäisiin tuon typerän maahanmuuton jankkaamisen sijasta enemmän talouteen ja työllisyyteen.

Aktiivimalli on tapetilla ja persujen pitäisi haukkua tämä lyttyyn. Ja sen jälkeen esittää oma parannettu versio. Ja ennenkaikkea persuilla tulisi olla aina tarjota joka asiaan oma parempi vaihtoehto ja reagoitava nopeammin.

Näin. Niinkauan kun mamu-rintamalla ei tapahdu mitään raflaavaa, ei aihe kiinnosta suurta yleisöä paskan vertaa. --> Persut pysyy prosenttijenginä. Demarit tarttui vanhan puolueen kokemuksella aktiivimalliin persujen möllöttäessä hiljaa. Ja se että haukutaan suurinpiirtein kaikkia potentiaalisia yhteistyökumppaneita mädättäjiksi ja tiesmiksi luomakunnan vihollisiksi takaa ikuisen paikan oppositiossa. 

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 989
 • Liked: 2789
 • Totuuden Suurlähettiläs
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #26 : 28.01.2018, 15:20:05 »
Näin. Niinkauan kun mamu-rintamalla ei tapahdu mitään raflaavaa, ei aihe kiinnosta suurta yleisöä paskan vertaa. --> Persut pysyy prosenttijenginä. Demarit tarttui vanhan puolueen kokemuksella aktiivimalliin persujen möllöttäessä hiljaa. Ja se että haukutaan suurinpiirtein kaikkia potentiaalisia yhteistyökumppaneita mädättäjiksi ja tiesmiksi luomakunnan vihollisiksi takaa ikuisen paikan oppositiossa.

mamu-rintama

Puukotteluita, raiskaamisia, polttomurhia ja perseilyä vain mielikuvitus rajana. Oman kokemukseni mukaan aika monta suomalaista kiinnostaa ja sentimentti on kääntymässä erittäin maahanmuuttajavastaiseksi.

Demarit aktiivimalli

Demarit oli mukana aikanaan valmistelussa, joten ovatkin olleet ihmeen hiljaa aktiivimallista. Hieman kuin itseään haukkuisi.

oppositio

Eivät persut olisi oppositiossa, mikäli omat kansanedustajansa eivät olisi heitä pettäneet. Edelleenkin näkyy olevan perussuomalaisten listoilta valitut kansanedustajat ja ministerit hallituksessa. Pettäneet tosin äänestäjänsä hillotolppien takia.

« Viimeksi muokattu: 28.01.2018, 15:22:18 kirjoittanut Pentecost »
Peräkontissa saa matkustaa, jos katsoo sen parhaaksi vaihtoehdoksi tilanteen huomioon ottaen.

Nuiva kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 001
 • Liked: 3525
 • Sivistynyt maahanmuuttokriitikko.
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #27 : 28.01.2018, 15:36:23 »
Työllisyyteen ja talouteen keskittymällä PS vain hukkuisi muiden tusinapuolueiden joukkoon. Niistä kannattaa kyllä puhua, mutta terävimpänä keihäänkärkenä pitää olla maahanmuutto- ja EU-kriittisyys. Se on ainoa keino tuoda esiin eroa muihin puolueisiin. Aiempien vaalien pohjalta voidaan myös sanoa, että tälle agendalle on todellakin tilausta.
"Maailman parantaminen ei voi olla näin pienen kansan tärkein tehtävä. Meidän vaikutuksemme maailman menoon on promillen luokkaa. Sekin on hieman yläkanttiin laskettu. Meidän tärkein tehtävämme on huolehtia tästä maasta, suomalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Kukaan muu ei sitä tee."
-Gustav Hägglund 6.6.2015

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 957
 • Liked: 3561
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #28 : 28.01.2018, 23:04:44 »
Työllisyyteen ja talouteen keskittymällä PS vain hukkuisi muiden tusinapuolueiden joukkoon. Niistä kannattaa kyllä puhua, mutta terävimpänä keihäänkärkenä pitää olla maahanmuutto- ja EU-kriittisyys. Se on ainoa keino tuoda esiin eroa muihin puolueisiin. Aiempien vaalien pohjalta voidaan myös sanoa, että tälle agendalle on todellakin tilausta.
Se ei ole toiminut koskaan ja missään että ainoastaan maahanmuutosta saarnataan . Isot pärjää sillä kun nillä on taloudesta edes jotain sanottavaa. Jos persut pystyisi parempaan niin vaalivoitto olisi selviö.

ps jos agendalle on tilausta niin miksi se ei näy vaaleissa.

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 989
 • Liked: 7355
Vs: Mihin Perussuomalaisten tulee keskittyä vaalien jälkeen?
« Vastaus #29 : 29.01.2018, 17:03:14 »
Okei, palaan vielä noihin homekouluihin, tai pitäisikö todeta 'home'kouluihin. Olen ollut todella monessa homekoulussa, osassa niissä oli niin törkeän paljon hometta ja osassa ilmiö oli selvästi liioiteltu. Mutta homeongelma on todellinen niin kauan kuin se on ihmisten mielissä! Ja siellä se vasta onkin vahvana!

Usein muuten etenkin naiset haluavat nähdä ja haistaa hometta useassa koulussa tai rakennuksessa siitä syystä, että he pääsevät paljon parempiin rakennuksiin korkeammalle uusiin rakennuksiin, joissa on kallis vuokra. Täten he voivat päteä siskoilleen että minun toimisto onkin siellä ylimmässä kerroksessa ikkunanäköalalla, sen sijaan että tutkimusta tehdään jossain punatiilisen talon kellarissa.

Mutta, jos tämä on helppoa populismia, oli sitten niissä taloissa hometta tai ei, niin miksi ihmeessä Persujen ei tulisi tätä hyödyntää?

Lisäksi toinen asia, itse uskon juuri tämän homeongelman juontavan juurensa postmodernista kuviosta, siinä mielessä että rakennuksia tehdään niin helvetin halvalla, ulkomaalaisten toimesta ja vailla mitään vastuuta! Ei ole ihme jos tapetti on märkää ja automatisoidut ilmastoinnit irrottaa sädesienet rakenteista yleiseen ilmanvaihtoon.

Nykyaika on homekoulun syy.
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Tagit: