Kirjoittaja Aihe: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka  (Luettu 32820 kertaa)

epäonnistunut abortti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 226
 • Liked: 254
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #120 : 20.03.2019, 15:10:28 »
Tän päivän Itä-Hämee lehdessä hyvä mielipide by Markus Heino (ps).
En osaa linkittää kännykällä.

HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 283
 • Liked: 2806
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #121 : 20.03.2019, 15:29:25 »
Hieno yhdistelmä tuossa kuvasarjassa.
"Minun ei tarvitse oppia lukemaan tai kirjoittamaan. Joten haluan perustaa firman tai kaupan".
Luku- ja kirjoitustaito varmaan auttaisi tuossa suunnitelmassa, varsinkin täälläpäin maailmaa. Basaarit on sitten asia erikseen.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 424
 • Liked: 21556
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #122 : 13.05.2019, 14:00:38 »
Lainaus
..............Kotiäiti Haifa Abdullah Mohamed on etsinyt töitä Suomesta jo 12 vuotta.

– On vaikeaa päästä ensimmäistä kertaa töihin, sillä en ole koskaan ollut töissä kotimaassani Irakissa tai Suomessa. Minun pitää opetella suomen kieltä vielä paremmin. Sitten pääsen helpommin töihin, Abdullah Mohamed uskoo.

Monikulttuurisessa toimintakeskus Myllyssä Kotkassa hän voi harjoitella juuri tätä. Suomen kielen kerhoja järjestetään siellä kahdesti päivässä. Lisäksi Haifa Abdullah Mohamed on ollut työharjoittelussa keskuksen kahvilassa nyt puoli vuotta.

– Työharjoittelu on mukavaa. Leivon kakkuja ja suolaisia sekä makeita piirakoita, Abdullah Mohamed kertoo esitellessään kättensä jälkeä.

Myllyssä pyritään edesauttamaan maahanmuuttajien kotoutumista muun muassa kielikerhoja järjestämällä ja työharjoittelupaikkoja tarjoamalla. Abdullah Mohamed haaveilee jo oikeasta työstä.

– Tahtoisin työskennellä lasten kanssa, esimerkiksi koulussa avustajana, Abdullah Mohamed kertoo.

Kahvilan kassan takana hymyilee Oxana Ratusnaks, toinen kahvilan työharjoittelijoista. Hänen urahaaveensa on erilainen, sillä hän haluaisi kehittää bisnestoimintaa Suomessa.

Työtä hakevan maahanmuuttajan edessä voi kuitenkin olla haastava taival etenkin silloin, kun hänen on opiskeltava uusi kieli tai kouluttauduttava......................

Maahanmuuttajien työttömyysaste on Suomessa huomattavasti korkeampi kantaväestöön nähden.

– Se on lähes kolminkertainen. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon, että erot eri maahanmuuttajaryhmien välillä ovat merkittäviä, sanoo maahanmuuttopolitiikan asiantuntija Eve Kyntäjä Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestöstä SAK:sta.

Parhaiten työllistyvät Viron kansalaiset. Myös Pohjois-Amerikasta, Aasiasta sekä muista Euroopan maista muuttaneet työllistyvät suhteellisen hyvin.

– Heikoimmin työllistyvät Pohjois-Afrikasta ja Lähi-idästä lähtöisin olevat, ja näistä erityisesti Somalian ja Irakin kansalaiset, Kyntäjä kertoo.

Eroja selittää Kyntäjän mukaan pääosin Suomeen muuton syy.

– Erityisesti pakolaisina ja turvapaikanhakijoina tulleiden työttömyys on huomattavan korkeaa........................

Äidinkielen mukaan tilastoituna kymmenestä suurimmasta äidinkielestä korkein työllisyysaste oli toissa vuonna viroa, englantia, ja vietnamia puhuvilla.

– Oma lukunsa ovat ruotsinkieliset, jotka tässä yhteydessä kannattaa ehkä käsitellä kansalaisuuden mukaan, sanoo erityisasiantuntija Liisa Larja Työ- ja elinkeinoministeriöstä.

Ruotsin kansalaisten työllisyysaste oli kolmanneksi korkein Suomen ja Viron kansalaisten jälkeen.

– Kolme huonointa työllisyysastetta äidinkielen mukaan oli puolestaan oli arabiaa, somaliaa ja persiaa puhuvilla, Larja sanoo...........................

Haifa Abdullah Mohamed ja Oxana Ratusnaks esittelevät aamulla leivottuja keksejä ylpeinä toimintakeskus Myllyn kahvilassa.

Ratusnaks muutti Pietarista Suomeen kahdeksan vuotta sitten työn perässä. Hän työskenteli huonekaluliikkeessä, mutta on ollut viimeiset kaksi vuotta työttömänä. Venäjällä asuessaan hän teki töitä muun muassa opettajana ja matkatoimistossa.

– Vahvuuteni on bisnestoiminnan kehittäminen, sillä siinä voin käyttää kaikkia taitojani. Suomi on maa, jossa voi saada töitä myös englannin kielellä, mikä auttaa paljon. Lisäksi Kotka on lähellä Venäjää, mikä tuo vielä lisää mahdollisuuksia, hän sanoo........................

https://yle.fi/uutiset/3-10778153

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 424
 • Liked: 21556
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #123 : 08.06.2019, 10:41:37 »
Lainaus
Turvapaikanhakija saa pian tietoa turvapaikkaprosessista myös videoilla
 7.6.2019 12.27
Maahanmuuttovirasto kehittää parhaillaan vastaanottokeskuksessa annettavaa yleistä oikeudellista neuvontaa. Neuvonnalla tarkoitetaan keskuksen tehtäviin kuuluvaa tiedon antamista turvapaikkaprosessiin liittyvästä oikeusavusta ja oikeusavun piiriin pääsemisessä auttamista. Vastaanottokeskukset kertovat myös yleisellä tasolla turvapaikkahakemuksen käsittelystä sekä hakijan oikeuksista ja velvollisuuksista. Neuvonnan tarpeen kasvuun on osaltaan vaikuttanut turvapaikanhakijoiden oikeusapuun vuonna 2016 tehdyt muutokset.

– On tärkeää, että turvapaikanhakija saa heti alkuvaiheessa selkeää ja kattavaa tietoa turvapaikkamenettelystä. Näin varmistetaan, että hän saa tietoa prosessin kulusta sekä omista oikeuksistaan ja velvollisuuksistaan siinä. Se vaikuttaa myös koko prosessin sujuvuuteen, Maahanmuuttoviraston projektipäällikkö Elina Eronen sanoo.

Neuvonnan kehittämistä varten on selvitetty neuvonnan nykytilaa ja sen kehitystarpeita. Selvitystyössä on kuultu eri toimijoita, kuten turvapaikanhakijoita, vastaanottokeskuksen henkilökuntaa, oikeudellisia avustajia sekä järjestöjen ja ilman huoltajaa olevien alaikäisten turvapaikanhakijoiden edustajia.

Yleistä oikeudellista neuvontaa annettiin kaikissa vastaanottokeskuksissa, mutta käytännöissä on jonkin verran eroja. Maahanmuuttoviraston tavoite on, että hakija saa samat tiedot riippumatta siitä missä vastaanottokeskuksessa hän asuu.

Turvapaikkaprosessi vaihe vaiheelta läpi videoilla
Turvapaikanhakijat toivovat mahdollisimman konkreettista tietoa siitä, miten turvapaikkaprosessi etenee. Lähes kaikissa vastaanottokeskuksissa järjestetään nykyisin esimerkiksi infotilaisuuksia. Neuvontaa tukee parhaiten selkeä, omakielinen ja visuaalinen materiaali. Esimerkiksi mobiilisovelluksia ja videoita pidetään hyvinä tiedon välittämisessä.

– Suurin osa turvapaikanhakijoista oli osallistunut infoihin, mutta siellä annettua tietoa ei aina ole sisäistetty. Turvapaikanhakijan haastava elämäntilanne ja epävarmuudessa eläminen voivat vaikeuttaa tiedon vastaanottamista, Eronen kertoo.

Hakijoille julkaistaan vuoden lopussa uusi videosarja, joka kertoo turvapaikkahakemuksen käsittelystä. Videoilla turvapaikkaprosessiin voi tutustua vaihe vaiheelta yleisimmillä turvapaikanhakijoiden kielillä. Turvapaikkapuhuttelusta on tulossa oma video, jossa kerrotaan siitä, miten puhutteluun kannattaa valmistautua ja mitä puhuttelussa tapahtuu. Videot käsittelevät myös esimerkiksi viranomaisten tehtäviä, oikeusapua ja sitä, mitä tapahtuu Maahanmuuttoviraston päätöksen jälkeen.

Materiaalien tuotannossa on huomioitu luku- ja kirjoitustaidottomat sekä muut ryhmät, joilla on erityisiä tarpeita.

Uusi ohje turvapaikkapuhutteluun valmistautumiseen
Myös muuta turvapaikanhakijoiden ohjeistusta on uudistettu. Turvapaikanhakijoille on laadittu uudet kirjalliset ohjeet, jotka hakija saa, kun hänet kutsutaan turvapaikkapuhutteluun. Ohjeissa kerrotaan muun muassa mikä on turvapaikkapuhuttelu, miten siihen valmistaudutaan ja miten puhuttelussa toimitaan.

– Ohjeissa on kiinnitetty huomiota erityisesti siihen, että kieli on yksinkertaista ja kaikille ymmärrettävää. Alaikäiset turvapaikanhakijat on huomioitu omalla ohjeella, Eronen kertoo.

Ohjeet on laadittu kaikkiaan 13 kielellä, eli kaikilla turvapaikanhakijoiden yleisimmillä äidinkielillä.

ONE-hanketta on rahoittanut EU:n turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahasto (AMIF)

FAKTA: Turvapaikanhakija saa vastaanottokeskuksessa yleistä tietoa turvapaikkaprosessista
Yleinen oikeudellinen neuvonta vastaanottokeskuksissa tarkoittaa yleisen tiedon antamista turvapaikkaprosessista, sen vaiheista ja hakijan oikeuksista ja velvollisuuksista siinä.
Vastaanottokeskuksissa yleistä neuvontaa turvapaikanhakijoille antavat etenkin sosiaalityöntekijät, sosiaaliohjaajat ja ohjaajat.
Vastaanottokeskus ei anna oikeusapua. Vastaanottokeskus antaa tietoa siitä, kuinka turvapaikanhakija saa yhteyden oikeusapua antavaan toimijaan ja tarvittaessa auttaa hakijaa pääsemään avun piiriin. Oikeusapua tarjoavat julkiset oikeusaputoimistot ja lakitoimistot. Sen järjestämisestä vastaa oikeusministeriö.
Lisätietoa medialle
Projektipäällikkö, Elina Eronen, s-posti etunimi.sukunimi@migri.fi, p. 0295 433 037

https://migri.fi/artikkeli/-/asset_publisher/turvapaikanhakija-saa-pian-tietoa-turvapaikkaprosessista-myos-videoil-1

Nikolas Ojala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 636
 • Liked: 7414
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #124 : 08.06.2019, 16:27:56 »
Tuhoisa maahanmuuttopolitiikka saataisiin korjattua näin:
 • Poistetaan Suomen kannalta vahingolliset vetovoimatekijät.

 • Noudatetaan geneettiseen nationalismiin pohjautuvaa maahanmuuttajien pisteytysjärjestelmää ja karsintaa.


Monissa maissa sovelletaan erilaisia maahantulijoiden pisteytyksiä rikosrekisterin, ammattipätevyyden, työkokemuksen ja kielitaidon perusteella. Näissä kriteereissä ja niiden soveltamisessa ei ole mitään uutta. Älykkyystestien ja muiden psykometristen testien hyödyntäminen valintaprosessissa ei olisi edes mikään aihe merkitsevään kulmakarvojen kohottamiseen, sillä maahanmuuttajien henkilökohtaisten ominaisuuksien mittaaminen ja päätöksenteko niiden perusteella on aivan helposti perusteltavissa maan ja yhteiskunnan yleisellä edulla.

Sittenkin, jos maahanmuuttoa haluaville tehdään vielä DNA-testejä tarkoituksena löytää vakavia perinnöllisiä vikoja aiheuttavia perintötekijöiden muunnoksia, myös sellaista käytäntöä on helppo perustella yleisillä eduilla ja varsinkin kansanterveydellä.

Totuus ei ole vihapuhetta. Se on totuus.

Luettavaa:

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 542
 • Liked: 34501
 • Hiipivä skitsofrenia
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #125 : 11.07.2019, 13:47:39 »
Päivän nyyhkytarina (pitkä). Uiguurit sisään, maksoi mitä maksoi.

Lainaus
38-vuotias uiguurinainen Ainura haki turvapaikkaa Suomesta, nyt hän pelkää joutuvansa Kiinaan – ”Pelkään kuollakseni”

 Kazakstanista pakoon lähtenyttä uiguurinaista itkettää. 38-vuotias Ainura on hakenut Suomen kansainvälistä suojelua mutta saanut hiljattain Migristä eli maahanmuuttovirastosta kielteisen turvapaikkapäätöksen. Kahden lapsen äiti on päätetty karkottaa maasta.
– Pelkään kuollakseni. Uskon, että jos joudun takaisin Kazakstaniin, niin siellä olevat viranomaiset karkottavat minut edelleen Kiinaan, jossa uiguureita kohdellaan kuin orjia. Varsinkin niitä uiguureja, jotka ovat uskaltaneet kritisoida Kiinan sortohallinnon toimia, Ainura sanoo.

– Kiinassa rangaistusleirit ovat uiguureille arkipäivää. Siellä ihmisiä pahoinpidellään, syrjitään ja nöyryytetään. Omasta miehestäni en ole kuullut kahteen vuoteen mitään, ja olen aika varma, että hänet on pian karkottamisen jälkeen tapettu Kiinassa.

On kulunut runsas vuosi siitä, kun Kazakstanin poliisi Ainuran kertomuksen mukaan pidätti hänet kahdeksi päiväksi ja määräsi sen jälkeen 15 päiväksi tutkintovankeuteen, tuntemattomaksi jääneestä syystä. Ainuran mukaan häntä pahoinpideltiin rajusti tänä aikana – niin voimakkaasti, että häneltä murtui nenä sekä osa hampaista. Ainuran mukaan hän joutui vankeudessa myös seksuaalisen väkivallan uhriksi.

Ainura päätyi hakemaan turvapaikkaa Suomesta, kun hänelle eräs matkoja Kazakstanissa järjestellyt henkilö kehotti hakemaan turvapaikkaa juuri täältä. Ainuralle oli sanottu, että Suomesta hän saisi helpoiten turvapaikan.
...
Maailmassa lasketaan olevan 7–10 miljoonaa uiguuria, joista valtaosa asuu Kiinan Xinjiangissa. Uiguurikeskittymiä löytyy lisäksi mm. Kazakstanista ja Kirgisiasta. Maanviljely on ollut ja on edelleen yksi uiguurien perinteisimmistä elinkeinomuodoista. He puhuvat turkkilaista uiguurien kieltä ja heidän valtauskontonsa on sunnalainen islam. ...

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006170160.html

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 424
 • Liked: 21556
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #126 : 07.09.2019, 12:14:33 »
Lainaus
Vain 23 prosenttia Suomessa asuvista irakilaisista on töissä – Vantaan työllisyys­johtaja haukkuu järjestelmän ”kafkamaiseksi”

28-VUOTIAS kurdi Aslan Yaman istuu Vantaan Tikkurilassa kaupungin valmennustalon Luxin käytävässä. Hän on sitä mieltä, että jos haluaa tehdä töitä, töitä myös on saatavissa.

”Ei se ole helppoa, mutta minun on pakko saada töitä.”

Luxissa on meneillään yhdet vuoden noin 70 rekrytreffeistä. Vantaan työllisyyspalvelut järjestävät lähes viikoittain tapaamisia, joissa erityisesti työvoimapulassa olevien alojen työnantajat voivat haastatella kerralla ison joukon työnhakijoita.

Rekrytreffit ovat omiaan Yamanin kaltaisille ulkomaalaistaustaisille ihmisille, joiden työnsaantia vaikeuttaa esimerkiksi suomalainen tapa hoitaa rekrytointi valtaosin tietojärjestelmien ja täytettävien lomakkeiden kautta.Yaman on kasvanut Pohjois-Irakissa pakolaisleirissä ja tullut Suomeen turvapaikanhakijana vuonna 2016. Hänen tilanteensa on nyt sellainen, ettei hän edes täysin voi sanoa asuvansa Vantaalla.
Turvapaikanhakijana vuonna 2016 Suomeen tulleella Yamanilla on toistaiseksi vain poste restante -osoite.

”Minulla ei ole asuntoa, olen kavereiden ja siskon luona. Asuntoa on vaikea saada, kun ei hallitse systeemiä”, Yaman sanoo hyvällä suomen kielellä.

x


Yaman kuuluu työssäkäyntitilaston perusteella vaikeimmin työllistyvään joukkoon ihmisiä eli Irakista peräisin oleviin. Maahanmuuttajien saaminen töihin on kuitenkin julkisessa keskustelussa useaan kertaan todettu hyvin tarpeelliseksi, jotta työvoimaa olisi riittävästi tulevina vuosina.

Mutta Saaren mielestä politiikanteko on tässä asiassa tempoilevaa ja lyhytjänteistä.

”Välillä maahanmuuttajat nähdään ongelmana, ja välillä he ovat todella tärkeä resurssi. Yhteiskunnan eliitin pitäisi sanoittaa se, mitä haluamme. Että tervetuloa ja otamme vastaan”, Saari sanoo.

VANTAALLA rekrytreffejä on järjestetty kolmisen vuotta. Henkilöstövuokrausyrityksiä tai siivousalan, kaupan ja ravintolan alan työnantajia ei Saaren mukaan enää ole tarvinnut houkutella mukaan.

”He kysyvät jo, koska pidetään seuraava tilaisuus.”

Tärkein päämäärä on Saaren sanoin ”kohtauttaminen”. Maahanmuuttajilla on hänen mukaansa usein lähtömaassa hankittua työkokemusta tai koulutusta, jota suomalaiset työnantajat eivät riittävästi osaa hyödyntää.

x



Fakta 5: Toisen polven tulijoiden työllistyminen sakkaa

TOISEN sukupolven ulkomaalaistaustaiset nuoret eivät keskimäärin ole työllistyneet ensimmäistä polvea paremmin. Tosin heitä on toistaiseksi ehtinyt työmarkkinoille melko vähän.

x



https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006230579.html



Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 544
 • Liked: 5441
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #128 : 08.09.2019, 20:51:15 »
^Onkohan tuo omakotitalo vuokrattu?

Pitää muistaa, että valtio haluaa lapsia niin paljon, että lapsien päätoiminen tekeminen tuottaa rahaa paremmin kuin mitä monesta ammatista saa palkkaa.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 424
 • Liked: 21556
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #129 : 30.09.2019, 11:10:25 »
Ei yhtään ihmetytä että haittamaahanmuutto Suomeen on jatkunut jo 1/4 vuosisadan kun tällaisia tolvanoita on virkamiehinä ja poliitikkoina.


Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 864
 • Liked: 46583
 • Saatanalliset säkeet Tervetuloa!
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #130 : 30.09.2019, 11:19:44 »
^ Karmivaa luettavaa Kekomäen ulostus.

Se valuvika on maahanmuuttopolitikka kaikessa löperyydessään. Kekomäki on itse vahvana osana valuvikaa, tämänkaltaiset ulostukset ovat vahva näyttö siitä. Hieman kuin Kekomäki koittaisi tuossa sanoa, että suomalainen pilde on ihmisoikeus tänne lontijoille.

Oikein pahaa tekee nähdä, millaisia ihmisiä tämä maa pitää sisällään.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 849
 • Liked: 39519
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #131 : 30.09.2019, 11:28:30 »
Lainaus käyttäjältä: KK
Varovaisesti uskaltaisin hatusta väittää, etteivät ulkomaalaiset raiskaajamme olleet tullessaan raiskaajia. Voimme myös mennä itseemme sen suhteen mitä valuvikoja yhteiskunnassamme on, jotka ovat mahdollistaneet nämä järkyttävät tapahtumat.

Yhteiskunnallinen valuvika #1: Virkansa puolesta valehtelevat virkaläskit.

Lainaus
Kalle Kekomäki

Kansainvälisten asioiden yksikön #EU - ja kv- vastuualueen esimies @Sisaministerio. Visertelen EU- ja kv-asioista, mutta myös monesta muustakin asiasta
« Viimeksi muokattu: 30.09.2019, 11:32:49 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Länsimaiden johtajien ihmeellisin kehityssuunta on yrittää itsepäisesti luoda Neuvostoliitto Eurooppaan.”
— Gorbachev

“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— George Soros

“Kansallismielisyyden vastakohta ei ole globalismi, vaan kansallismielettömyys”
— Teemu Keskisarja, HS

räsänen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 132
 • Liked: 3732
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #132 : 30.09.2019, 11:33:24 »
No voihan tuon twiitin nähdä niinkin, että hänen mielestään suomalaiset ovat sinisilmäisiä hölmöjä suhtautumisessaan muslimiinvaasioon niinkuin suuremmaksi osaksi ovatkin. Jos suomalainen poliisiviranomainen toteaa että "on hyvä että muslimitaustainen mies tutustuu nuoriin alaikäisiin prinsessoihinmme" niin onhan tuossa kommenttissa tosiaankin jotain korjattavaa. Oli se sitten valuvika tai mielenvika, ihan sama.

Se on sitten eriasia miten ongelma ratkaistaan. Onko suomalaisten naisten muutettava käyttäytymistään niin, että muslimit eivät rohkaistu lähentelemään liiaksi eli naiset koppiiin tai säkkiin? En osaa sanoa, ehkä joku feministi valaisisi meitä tästä dilemmasta. Valkoisella heteromiehellä kun ei ole paljoa tehtävissä kun vihainen mulkoilukiin on nykyään rangaistava teko vhm:ltä.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 864
 • Liked: 46583
 • Saatanalliset säkeet Tervetuloa!
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #133 : 30.09.2019, 11:36:40 »
Toisin sanoen Kekomäki tuossa harhaisesti"varovaisesti hatusta väittää", että Suomen valtio muokkaa tänne lampsivista elintasohuijareista raiskaajia.

Minä varovaisesti väitän, että kyseinen twiittaaja on pahemman luokan omaan pesään paskoja.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Leijona78

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 153
 • Liked: 5982
 • Nuiva suomenruotsalainen. En ikniä typtoa.
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #134 : 30.09.2019, 11:52:01 »
Kekomäki kertoi vallan toisia asioita vuonna 2001:

"Jokainen ihminen jolla on järkeä päässä on jollain tapaa maahanmuuttokriittinen. Eihän kukaan halua avata niitä rajoja kaikille missään tapauksessa" -Umayya Abu-Hanna

"Liberaalin demokratian olisi uskallettava vetää rajat omalle suvaitsevaisuudelleen" - Markku Jokisipilä


Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 157
 • Liked: 71624
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #136 : 30.09.2019, 12:17:52 »
Ei yhtään ihmetytä että haittamaahanmuutto Suomeen on jatkunut jo 1/4 vuosisadan kun tällaisia tolvanoita on virkamiehinä ja poliitikkoina.

Lainaus käyttäjältä: Kalle Kekomäki
Varovaisesti uskaltaisin hatusta väittää, etteivät ulkomaalaiset raiskaajamme olleet tullessaan raiskaajia. Voimme myös mennä itseemme sen suhteen mitä valuvikoja yhteiskunnassamme on, jotka ovat mahdollistaneet nämä järkyttävät tapahtumat.

Kekomäkihän on itse asiassa täysin oikeassa.

En usko, että juuri kukaan Suomessa raiskaavista turvapaikanhakijoista on ollut raiskaaja kotimaassaan. Itse kunkin on syytä miettiä, mitkä "valuviat" tekevät heistä täällä raiskaajia, sillä tuskinpa he raiskaisivat, jos Suomi olisi samanlainen kuin Irak, Somalia tai Afganistan.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Tuomionenkeli

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 364
 • Liked: 2056
 • Sanan ja Tekojen Julmuri
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #137 : 30.09.2019, 12:35:43 »
Kalle Kekomäki, tuo Sisäministeriön kollaboraattoriosaston kuuliainen marionetti , on saanut varsin asiallista palautetta ja nyt
on selitysvaihde päällä:

Kalle Kekomäki:
Lainaus
Tarkoitukseni eilisessä twiitissäni ei ollut siirtää vastuuta iljettävän teon tekijöiltä yhteiskunnalle, vaan saada pohtimaan mahdollistavia seikkoja näille teoille - tekijä on yksin vastuussa. Epäonnistuin tässä pahasti. Pyydän nöyrästi anteeksi moniselitteisiä sanavalintojani.

Saatua palautetta(lähde Kekomäki Twitter):

Lainaus
Lopeta selittely, sinä olet paskiainen.

Lainaus
Menes älynväläykses esittämään näiden lasten vanhemmille ja näille raiskatuille.

Todella typerää ajatustenjuoksua.

Lainaus
Kyllä huomaa minkä "firman" huora tämäkin kaveri on.

Lainaus
Ihmettelen jos työhuoneessasi on aamulla on 15min jälkeen yhtään tavaraasi. Sairaspaskiainen

Liite:
https://twitter.com/kekomaki/status/1084338969792389120

Onneksi meillä on sisäministerinä alati suomalaisten etuja tinkimättömästi vaaliva Maria Ohisalo, joka varmasti
puuttuu voimakkaasti alaisensa umpihulluihin julkituloihin.

Twiittaus on oksennettu ulos 12.01.2019
« Viimeksi muokattu: 30.09.2019, 12:52:01 kirjoittanut Tuomionenkeli »
Be careful who you trust; Even the Devil was once an Angel.

Valtion ryhtyessä avoimeen hyökkäykseen kansaa ja sen elinolosuhteita vastaan tulee sen samalla menettää  alistamansa kansan tuki kriisin kohdatessa.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 157
 • Liked: 71624
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #138 : 30.09.2019, 13:03:56 »
Kalle Kekomäki, tuo Sisäministeriön kollaboraattoriosaston kuuliainen marionetti , on saanut varsin asiallista palautetta ja nyt on selitysvaihde päällä:

Kalle Kekomäki:
Lainaus
Tarkoitukseni eilisessä twiitissäni ei ollut siirtää vastuuta iljettävän teon tekijöiltä yhteiskunnalle, vaan saada pohtimaan mahdollistavia seikkoja näille teoille - tekijä on yksin vastuussa. Epäonnistuin tässä pahasti. Pyydän nöyrästi anteeksi moniselitteisiä sanavalintojani.

Saatua palautetta(lähde Kekomäki Twitter):
...

Lainaus käyttäjältä: Kalle Kekomäki
mitä valuvikoja yhteiskunnassamme on, jotka ovat mahdollistaneet nämä järkyttävät tapahtumat

Tärkein mahdollistava valuvika on Suomen löperö maahanmuuttopolitiikka, joka on houkutellut heidät tänne ja mahdollistanut heidän tänne jäämisensä.

Haukkukaa sitä ja sen ylläpitäjiä, älkää Kekomäkeä.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

N. O. Hääppönen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 979
 • Liked: 2807
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #139 : 30.09.2019, 13:05:18 »
Kalle Kekomäki on täysin oikeassa.

Nuo tyypit eivät ole kotimaissaan raiskaajia, koska noudattavat *sitälakiajotaeiääneensaasanoa*

Jos kaavutettua panee väkisin, on raiskaaja. Paitsi jos kaapuakka on oma vaimo, silloin vaimolla ei ole asiaan sanomista. Raiskausta ei tapahdu vaan miehen tahto.

Mikäli nainen ei pukeudu kaapuun, on hän huono nainen joka haluaa seksiä, siksi hänet voi ottaa niin halutessaan. Raiskausta ei tapahdu. Tyttö on nainen ja otettavissa heti, kun hänellä on kuukautiset alkaneet, eli myös lapset ovat sallittua riistaa. Mielestään ja uskonsa määritelmän mukaan siis eivät raiskaa.

Joku näistä raiskaajista sanoi keskinäisissä keskusteluissaan, että kun nainen vastustelee, on se vastustelua vain siihen asti kun saa kalun tungettua sisään. Sen jälkeen toimitus on normaalia seksiä, eli raiskausta ei tapahdu.

Kalle - osuit naulan kantaan twiitilläsi! Suomalainen ja länsimainen käsitys raiskauksesta on väärä,  emme ole vielä oppineet uimaan eli kaavuttamaan naisiamme. Muslimiurhot eivät raiskaa!

Meidän vika. Suvaitsevaiset voittivat tämän sanamittelön. Nuiva puoli väärässä, sori kundit.


”Joka hallitsee menneisyyttä, hallitsee tulevaisuutta,
joka hallitsee nykyisyyttä, hallitsee menneisyyttä”.

George Orwell

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 849
 • Liked: 39519
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #140 : 30.09.2019, 13:06:46 »
Kekomäki kertoi vallan toisia asioita vuonna 2001:

Ooceeärräsin tekstin:

Lainaus käyttäjältä:  Kekomäki vuonna 2001
TAMPERE Pääkaupunkiseudulla toimivien nuorisojengien ryöstely aiheutti vuonna 2000 piikin ulkomaalaisten tekemien väkivaltarikosten tilastoihin. Sisäministeriön selvityksen mukaan myös ulkomaalaisten tekemät seksuaalirikokset olivat edelleen vakava ongelma.

- Ryöstörikokset ovat olleet huolestuttavassa kasvussa ja seksuaalirikokset ovat kohtuuttoman yleisiä
ulkomaalaisten ja maahanuuttajien väkimäärään nähden, ylikomisario Kalle Kekomäki sisäministeriön poliisiosastolta tiivistää selvityksen sisällön.

Ulkomaalaisten tai maahanmuuttajataustaisten henkilöiden tekemiksi epäilöstäjä tilastoitiin viime vuonna 190, kun niitä edellisvuonna oli 95. Viime vuoden ryöstöistä epäillyistä 314 henkilöstä 205 oli alle 18-vuotiaita.
Kekomäen mukaan ryöstöt keskittyivät pääkaupunkiseuduUe ja siellä Helsingin keskustaan. Ryöstöistä 109 tapahtui Helsingissä.

Tilastoissa näkyy myös Porvoossa toiminut jengi, joka syyllistyi 40 ryöstörikokseen. Tyypillisessä ryöstössä
uhrilta otetaan esimerkiksi kännykkä ja lompakko väkivallalla uhaten. Ylikomisario Kekomäki arvioi, että kuluvan vuoden aikana tilanne on jonkin verran rauhoittunut. Erityisesti somalialaistaustaisen nuorison käytöksessä on tapahtunut muutos parempaan.
“Länsimaiden johtajien ihmeellisin kehityssuunta on yrittää itsepäisesti luoda Neuvostoliitto Eurooppaan.”
— Gorbachev

“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— George Soros

“Kansallismielisyyden vastakohta ei ole globalismi, vaan kansallismielettömyys”
— Teemu Keskisarja, HS

Keza

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 043
 • Liked: 1080
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #141 : 30.09.2019, 13:10:51 »
No Kekomäen puolustukseksi hän kohun noustua selitti IL:n mukaan asiaa näin.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/19feecd7-33df-4190-a90d-4c3d606d5c09

Lainaus
Tekee ja mahdollistaa aivan eri asioita. Mm. pitkät käsittelyajat, mahdollisuus lukuisiin uusintahakemuksiin ja palautusten jumitus valuvikoja, jotka tarjonneet raiskauksiin syyllistyneille liikaa tilaisuuksia syyllistyä näihin vastenmielisiin tekoihin.[/b]

Lainaus
Turvapaikkajärjestelmässä monia valuvikoja, jotka suovat Suomeen tulijoille liikaa mahdollisuuksia toimia rikollisesti. Enkä yritä ymmärtää tekijöitä tai halua vähätellä uhrien kärsimyksiä. Järjestelmää tulee muuttaa.

Ensimmäinen tweetin lause on kyllä järjettömyydessään uskomaton, no tosin en minäkään tiedä, olivatko he raiskanneet ennen Suomeen tuloaan, eli olivatko he juridisesti raiskaajia jo tänne tullessaan.
« Viimeksi muokattu: 30.09.2019, 13:27:50 kirjoittanut Keza »

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 257
 • Liked: 4042
 • Mersupersu
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #142 : 30.09.2019, 13:45:15 »
Virkaläski:

Lainaus
Voimme myös mennä itseemme sen suhteen mitä valuvikoja yhteiskunnassamme on, jotka ovat mahdollistaneet nämä järkyttävät tapahtumat.

 :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Eli kun tänne tulee rajan yli lompsijoita, niin se on meidän suomalaisten vika, että raiskaavat? Tarjottuamme ensin heille turvapaikan Varmalta Kuolemalta, asunnon, ruoan ja diskorahaa?

Siis jumalauta, millaisia ihmisiä me verorahoillamme elätämme!  >:( >:( >:(

Koska suomalainen yhteiskunta on näin karsea, että vaikutuksemme on saattaa ihmiset raiskailemaan, niin ehdotan suomalaisten sulkevan rajat ja ongelma poistuu samoin tein.
Natan Sharansky: "understand a critical difference between the world of fear and the world of freedom. In the former, the primary challenge is finding the inner strength to confront evil. In the latter, the primary challenge is finding the moral clarity to see evil."

diipadaapa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 826
 • Liked: 1776
 • GCM - löyhä sopimus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #143 : 30.09.2019, 14:15:23 »
"Mm. pitkät käsittelyajat, mahdollisuus lukuisiin uusintahakemuksiin ja palautusten jumitus valuvikoja, jotka tarjonneet raiskauksiin syyllistyneille liikaa tilaisuuksia syyllistyä näihin vastenmielisiin tekoihin."

Odotan viranomaisilta myös tekoja nyt kun syyt ovat selvillä - 2viikon käsittelyaika, ei mahdollisuuksia uusintahakemukseen ja palautusten tehostaminen. Pidätänkö hengitystäni turhaan..?
"Empä tiiä, mutta tämmöstä se on, ja kaiken maailman muslimit täällä hilluu ja kyykkii tuolla ja huutaa...ootahan kohta on minareetti tuossa ukko huutaa siellä tolpassa... öööaaaah! Aamusella viiden aikaa alottaa, sitä on mukava kuunnella."
-Teuvo Hakkarainen-

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 424
 • Liked: 21556
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #144 : 30.09.2019, 16:28:04 »
Tuokin tyyppi saa palkkansa suomalaisilta ryöstetyista rahoista eikä tee muuta kuin toistelee älyttömyyksiä kuin papukaija.

Lainaus
Ville Cantell Yksikönpäällikkö

Työskentelen ulkoministeriön Eurooppa- ja lähialueviestintäyksikön päällikkönä. Aiemmin olen työskennellyt muun muassa Kauppapolitiikka-lehden päätoimittajana ja vastannut Team Finland-viestinnästä.

x

https://blogit.ulkoministerio.fi/vapaastikaupasta/author/villecantell/





HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 283
 • Liked: 2806
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #145 : 30.09.2019, 16:41:14 »
Raiskaaja voi olla raiskaaja jo kotimaassaan mutta pysynyt siellä ruodussa koska ankarat lait. Täällä sitten kirkastuu että miksipä sitä ei toteuttaisi itseään kun siitä saa kunniaa ja korkeintaan ehdollista.

Velmu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 475
 • Liked: 2903
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #146 : 30.09.2019, 17:26:56 »

Mistä näitä Ville Cantelleita oikein sikiää? Tämä hänen ulostulonsa vahvisti sen, että Suomi on jo kaapattu tuhoisaa maahanmuuttopolitiikkaa ajavien toimesta. Sen olen tiennyt, että vihreät ministerit on ohjeistettu niin, että silloin kun heillä on ministerivuosinaan valtaa, niin he istuttavat omat kätyrinsä mahdollisimman korkeille virkamiespalleille hallitsemiinsa ministeriöihin ja virastoihin. Ministerit tulevat ja menevät, mutta virkamiehet säilyvät ja jäävät.
Mutta se että tilanne on jo näin paha, tuli kieltämättä yllätyksenä.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 849
 • Liked: 39519
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #147 : 30.09.2019, 18:05:06 »
Lainaus käyttäjältä: Ville Cantell

Otsikko herättänee joissakin tunteita, muta totta se on: ”Suomalaiset kuolisivat sukupuuttoon ilman maahanmuuttoa”

Jos suomalaiset tulevat kuolemaan sukupuuttoon omassa maassaan, niin syynä tulee olemaan virkaläskimädättäjien väestönvaihtofetissi. Jos Ville Cantellin ja viiteryhmänsä missio onnistuu, se pakottaa suomalaiset hakemaan turvapaikkaa maista, joissa viitataan kintaalla ns. "oikeusvaltioperiaatteeseen, joka tarkoittaa kehitysmaalaisten ammattipummien rajoittamatonta oikeutta maahantuloon ja valtion ilmaiseen ylläpitoon.
« Viimeksi muokattu: 30.09.2019, 18:07:44 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Länsimaiden johtajien ihmeellisin kehityssuunta on yrittää itsepäisesti luoda Neuvostoliitto Eurooppaan.”
— Gorbachev

“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— George Soros

“Kansallismielisyyden vastakohta ei ole globalismi, vaan kansallismielettömyys”
— Teemu Keskisarja, HS

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 849
 • Liked: 39519
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #148 : 30.09.2019, 18:37:44 »
Lainaus käyttäjältä: Ville Cantell, yksikönpäällikkö
Tämä on suuri paradoksi. #Afrikka on kriittinen kun mietitään sekä #ilmastonmuutos’ta ja #maahanmuutto’a. #EU:hun vuonna 2015 saapunut muuttoliike on vain pisara siitä potentaalisesta tulvasta joka seuraa siitä jos Afrikan kehityksen osalta menee asiat pieleen.
Todellinen paradoksi on tämä: miksi vain ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen uskovat, mutta muuten ainakin näennäisen tervejärkiset villecantellit käyttäytyvät ilmeisen sairasjärkisesti, kun he haluavat houkutella mustat miehet etelästä pohjoiseen kuluttamaan monisatakertaisesti sen energian, jota he kuluttaisivat kotonaan? Varsinkin kun Euroopan väestötiheys on 4 kertaa suurempi kuin Afrikan, eikä Euroopassa ole infrastruktuuria, tilaa, asuntoja, työpaikkoja, tai minkäänlaista kysyntää tai tarvetta kehitysmaakulttuureiden kehitysmaalaisille?

Paradoksi selittyy silllä, että valtio maksaa Ville Cantellille palkkaa siitä, että hän ymmärtää olla ymmärtämättä tervettä kaupunkilaisjärkeä ja alkeellisen yksinkertaisia päättelyketjuja. Miksi valtio maksaa siitä palkkaa, onkin sitten mysteerin kääritty arvoitus, jonka sisällä muhii valtavan kokoinen kysymysmerkki.
« Viimeksi muokattu: 30.09.2019, 18:59:15 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Länsimaiden johtajien ihmeellisin kehityssuunta on yrittää itsepäisesti luoda Neuvostoliitto Eurooppaan.”
— Gorbachev

“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— George Soros

“Kansallismielisyyden vastakohta ei ole globalismi, vaan kansallismielettömyys”
— Teemu Keskisarja, HS

Random Walker

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 53
 • Liked: 204
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #149 : 30.09.2019, 20:00:12 »
Jotenkin tuli taas tåmä mieleen:

It is difficult to get a man to understand something when his salary depends upon his not understanding it.

Upton Sinclair