Kirjoittaja Aihe: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka  (Luettu 92735 kertaa)

no enpä tiedä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 111
 • Liked: 424
 • Kertaluonteista öyhötystä
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #450 : 22.08.2021, 00:04:21 »
Maailma ei pelastu alkukantaisten kulttuurien ja kehittyneiden länsimaiden yhteiskuntien sekoittamisella. Tämä lisää taloudellista eriarvoisuutta vahvasti ja ravistelee yhteiskunnan rakenteita. Sekä maailmanpankki että Credit Suisse julkaisevat omat gini indeksinsä varallisuuden jakautumisesta eri maissa. Credit suisse laskee omaan indeksiinsä mukaan myös asunto-, vakuutus- ja muun varallisuuden sekä velat ja fiksaa lukemaa jonkin verran lorenzin käyrän mukaan. 

Ruotsilla ja Etelä-Afrikalla on nyt lähes sama ginikerroin: Ruotsi 2020: 87,2 Etelä-Afrikka 2020: 88. Voiko länsinaapurin yhteiskuntaa enää pitää eheänä tämän perusteella? Kehitysmaalainen varallisuusrakenne on tullut Ruotsiin jäädäkseen, ei pelkästään kylään. Ilman kylmää talvea yhteiskuntaan sopeutumaton aines olisi pistänyt paikkoja remonttiin paljon enemmän. Vapaa-aikaa ja "kohtalotovereita" heillä ainakin on riittävästi.

Suomen ginikerroin (Credit Suisse) oli 2010: 57,8 ja 2020 74. Kasvu kymmenessä vuodessa 28%!!! Samaan aikaan Suomen kotitaloudet velkaantuvat Euroopan nopeimmin, maan talouskasvu on muita Euroopan maita hitaampi. Lisäksi otetaan kaksin käsin markkinoilta velkarahaa.

Unkarin Ginikerroin on noussut kymmenessä vuodessa reilun prosentin ollen nyt 66,5. Puolan kerroin on noussut samana aikana parin prosentin verran 70,7. Romanian kerroin 70,1.

Jos EU saa pakotettua Itä-Euroopan maat ottamaan voimavaroja, niin eiköhän niidenkin ginikerroin nouse "vastuullisen" länsimaisen valtion tasolle.

2019 meillä oli pienituloisia 19% väestöstä. 2020: 27,8%. Kela-Gold kerhon määrä kasvoi vuodessa 46%. Melkoinen kasvu-ura eikä ole vaikea arvata kehityksen suuntaa tämän hallituksen aikana. Turvapaikkabisnes pitää laittaa kiinni. Meillä ei ole siihen varaa.

https://data.worldbank.org/indicator/SI.POV.GINI
https://www.credit-suisse.com/about-us/en/media-news/media-releases.html
https://tilastokoulu.stat.fi/verkkokoulu_v2.xql?page_type=esim&course_id=tkoulu_ktal&lesson_id=3&subject_id=11&example_id=2
« Viimeksi muokattu: 22.08.2021, 00:06:09 kirjoittanut no enpä tiedä »

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 285
 • Liked: 32801
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #451 : 24.08.2021, 12:02:05 »
Yle oli jemmannut tuon ensimmäisen jutun uutisfeediin.

Lainaus

Alkuvuonna syntyi 1 800 vauvaa enemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana
Tammi–heinäkuun aikana Suomessa syntyi noin 28 900 lasta eli 1 800 lasta enemmän kuin vastaavana aikana vuonna 2020, ilmenee Tilastokeskuksen ennakkotiedoista.

Suomen väkiluku kasvoi tammi–heinäkuun aikana lähes 10 000 hengellä. Väestönkasvua ei kuitenkaan ylläpitänyt vauvabuumi, vaan muuttovoitto ulkomailta. Maahanmuuttoja oli noin 12 000 enemmän kuin maastamuuttoja.


https://yle.fi/uutiset/3-12043017


Lainaus

Uusi tilasto: Joka seitsemäs suomalaislapsi syntyy maahanmuuttajaäidille
Tilastokeskuksen tuoreiden tietojen mukaan ulkomaalaistaustaisten äitien osuus Suomessa syntyneistä lapsista on kolminkertaistunut 2000-luvulla.

X

29.1.2020

Päivitetty 29.1.2020 14:10

Hämeenlinnan Ojoisilla Ghislane Kyubwan neljä poikaa ja tyttö tervehtivät vieraita.

– Meille afrikkalaisille lapset ovat ylpeys. Että ei ole lapsia, on lähes häpeä. Perhe ei ole onnellinen ilman lapsia, sanoo kongolainen Ghislane Kyubwa. Hänellä on pysyvä oleskelulupa.

Tuoreimman tilaston (joulukuu 2018) mukaan joka seitsemäs lapsi Suomessa syntyy jo ulkomailta muuttaneelle äidille. Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla jopa joka neljäs. Osuus on kasvanut nopeasti viime vuosina.

llman ulkomailta saapunutta väestöä, Suomen synnytysluvut olisivat selvästi nykyistä pienemmät.

X

Ulkomaalaistaustaisten äitien suurta osuutta syntyvistä lapsista selittää osan se, että heitä on maahanmuuton seurauksena Suomessa enemmän kuin aiemmin. Synnytysikäisiä eli 15–49-vuotiaita ulkomailta tulleita naisia vuonna 2001 oli 37 000. Vuonna 2018 heitä oli yli 115 000 eli yli kolme kertaa enemmän kuin vuosisadan alussa.

Muuttajien määrä ei kuitenkaan yksin selitä maahanmuuttajaäitien suurta osuutta Suomeen syntyvistä lapsista. Ulkomaalaistaustaiset naiset myös synnyttävät lapsia enemmän kuin suomalaistaustaiset äidit.

Myös lähes kaikkien ulkomaalaisten äitien vuonna 2018 synnyttämien lasten isät ovat ulkomailta.

– Joissain maissa isyyden merkitys on erittäin suuri. Varsinkin miehille lapset ovat hyvin tärkeä heidän omalle identiteetilleen, mutta toki lapset ovat tärkeitä myös äideille, sanoo tutkimusprofessori Anna Rotkirch.

X

Ulkomailta Suomeen tulleet naiset Aseen Al Bayati ja Ghislane Kyubwa ovat seuranneet viimeaikaista keskustelua syntyvyyden laskusta.

– Elämä on monelle vaikeaa Suomessa. Ei ole välttämättä työtä eikä rahaa, joten ei lapsiakaan ehkä uskalleta tehdä, miettii Aseen Al Bayati.

Ghislane Kyubwa arvioi, että kyseessä on laajempi maailmanlaajuinen tai ainakin länsimaalainen trendi. Lapset eivät ole välttämättä etusijalla.

– Lapsissa on paljon työtä ja huolta. Suomessa elämä lasten kanssa saattaa olla työssäkäyvälle äidille ehkä vaikeaa. Afrikassa on helpompaa. Siellä lapset voi jättää vaikka naapuriin hoitoon, jos esimerkiksi haluaa käydä kaupassa, sanoo Ghislane Kyubwa.

– Palaisin itsekin Kongoon, ellei siellä olisi jatkuva sotatila, miettii Ghisella Kyubwa, viiden lapsen äiti.

Hämeenlinnan Ojoisilla elää Ghisella Kuybwan perheen mukana pieni pala Kongoa ja afrikkalaista vieraanvaraisuutta.


https://yle.fi/uutiset/3-11154410

Ylempi kuva Ylilaudalta ja alempi kaappaus Helsingin kaupungin nettisivulta.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 285
 • Liked: 32801
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #452 : 26.08.2021, 10:29:37 »
Lainaus

”Palkka ei ole kovin kilpailu­kykyinen” – Suomi koulutti neljä ulko­maalaista huippu­osaajaa, sitten he kaikki lähtivät
Suomi on pyrkinyt houkuttelemaan ulkomaisia korkeakouluopiskelijoita pysymään maassa. Silti suuri osa lähtee jo pian valmistumisensa jälkeen.

TILAAJILLE

KAUPUNKI: Posti vaihtaa osoitteita Kauniaisissa ”Espooksi” – Asukkaat pelkäävät asuntojen arvon romahtavan
PÄIVÄN TIMANTTI: Moni yrittää hoitaa niskajumeja tavalla, joka vain pahentaa tilannetta – Asiantuntija antaa kireyksien hoitoon 5 vinkkiä
MAINOS: Aloita aamusi Hesarilla. Tutustu nyt 2 viikkoa maksutta!

Kaupunki|Maahanmuutto
”Palkka ei ole kovin kilpailu­kykyinen” – Suomi koulutti neljä ulko­maalaista huippu­osaajaa, sitten he kaikki lähtivät
Suomi on pyrkinyt houkuttelemaan ulkomaisia korkeakouluopiskelijoita pysymään maassa. Silti suuri osa lähtee jo pian valmistumisensa jälkeen.

TILAAJILLE

Yilin Lee-Setälä
2:00 | Päivitetty 7:03

SUOMI on pitkään kärsinyt osaajapulasta. Valtio ja yritykset yrittävät houkutella korkeakoulutettuja osaajia maahan, mutta toisaalta suuri osa korkeakoulututkinnon suorittaneista kansainvälisistä opiskelijoista päättää lähteä Suomesta.


https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008201658.html

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 319
 • Liked: 42305
 • Hän tuhoaa ja tappaa, silti aina hymyilee
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #453 : 26.08.2021, 10:31:57 »
Hölmöläisenpentu ei pääse opiskelemaan, kun pitää kouluttaa ilmaiseksi kinkkejä jotka häipyvät heti pahvit saatuaan.
"Afroeurooppalaisen liikkuvuuden poetiikka ranskankielisessä afrikkalaisessa kirjallisuudessa."

Suomen Akatemia on tukenut Anna-Leena Toivasen akatemiatutkijan viisivuotista hanketta 438  874 eurolla.

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 671
 • Liked: 22504
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #454 : 26.08.2021, 11:09:45 »
Lainaus
”Palkka ei ole kovin kilpailu­kykyinen” – Suomi koulutti neljä ulko­maalaista huippu­osaajaa, sitten he kaikki lähtivät

Suomi on pyrkinyt houkuttelemaan ulkomaisia korkeakouluopiskelijoita pysymään maassa. Silti suuri osa lähtee jo pian valmistumisensa jälkeen.

Minusta tässä koulutushommassa kärsitään suuresta itsepetoksen illuusiosta.

Suomen koulutusta, rauhaa ja luontoa on niin paljon kehuttu Suomessa, että ollaan jo päädytty tilanteeseen, jossa näiden itsessään kuvitellaan olevan joku pysyvä vetovoimatekijä ulkomaalaisille "huippuosaajille". Pitkälti tämän retoriikan taustalla on oman selän taputtaminen, jossa erinäiset puhuvat päät, poliitikot ja media yrittää nostaa esiin muutama hyvä mutta sekundäärinen tekijä peittääkseen monet negatiiviset vaikuttimet. Tämä itsepetollisuus toimii samalla lailla kun maahanmuuton kanssa yleensä; kehutaan muutamaa menestyjää ja lakaistaan suuret ongelmat maton alle.

Realiteetti on että etenkin ulkolaiset nuoret, siis ne joita nyt koulutetaan ilmaiseksi, eivät arvosta Suomen harvaa vetovoimatekijää (koulutus, luonto, rauha) kovin korkealle. He ovat sellaisessa elämänvaiheessa, jossa raha ja vauraus merkitsee paljon enemmän kun vihreät metsät ja yhteiskuntarauha.

Näin ollen ulkolaisten kouluttaminen sillä ajatuksella että he jäisivät Suomeen töihin, on pitkälti kuollut idea. Sen jälkeen kun (puoli)ilmainen koulutus on käyty, heillä alkaa työura, joka on kaikin puolin parempi ulkomailla. Suomessa on tässä elämänvaiheessa enää tarjolla helvetin korkeita veroja, huonot liksat, hankala kulttuuri ja kieli, korkea kustannustaso ja kehno ilmasto.

Miksi nuori ja innokas vastakoulutettu, joka heti saa korkeapalkkaisen duunin kotimaassaan, jäisi Suomeen kituuttamaan pienellä palkalla ja makselemaan sikamaisia veroja?

Koko tämä "koulutetaan ulkomaalaiset töihin" on siis täysin harhaista politiikkaa, jossa joko ostetaan tietoisesti pisteitä ilmaisella koulutuksella tai ei ymmärretä lainkaan miten nuoret ajattelevat.
Sosialisti varastaa aina kaikki kansalaisten rahat. Sosialistinen politiikka käsitää lähinnä sitä missä ajassa rahat varastetaan.

Mjane

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 29
 • Liked: 110
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #455 : 26.08.2021, 13:40:23 »
Suomalainen Ujuni Ahmed kertoo Viron suurimmassa verkkolehdessä Delfi lapsuudestaan ja suomalaissomalilapsiin kohdistuvasta FGM väkivallasta. Kuvailee mm. miten kävi pienenä 5 päivää viikossa suomalaiskoulua ja viikonloppuisin koraaniin ja Somalian kulttuuriin keskittyvää yhteisökoulua.

https://epl.delfi.ee/artikkel/94407725/paeva-teema-ujuni-ahmed-suguelundite-moonutamine-somaalia-kogukonnas-soomes-on-lapsi-ahvardav-vagivald/kommentaarid
« Viimeksi muokattu: 26.08.2021, 13:43:14 kirjoittanut Mjane »

Augustus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 505
 • Liked: 1147
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #456 : 26.08.2021, 14:45:32 »

Minusta tässä koulutushommassa kärsitään suuresta itsepetoksen illuusiosta.

Suomen koulutusta, rauhaa ja luontoa on niin paljon kehuttu Suomessa, että ollaan jo päädytty tilanteeseen, jossa näiden itsessään kuvitellaan olevan joku pysyvä vetovoimatekijä ulkomaalaisille "huippuosaajille". Pitkälti tämän retoriikan taustalla on oman selän taputtaminen, jossa erinäiset puhuvat päät, poliitikot ja media yrittää nostaa esiin muutama hyvä mutta sekundäärinen tekijä peittääkseen monet negatiiviset vaikuttimet. Tämä itsepetollisuus toimii samalla lailla kun maahanmuuton kanssa yleensä; kehutaan muutamaa menestyjää ja lakaistaan suuret ongelmat maton alle.
Tuo viimeinen lause toimii sellaisenaan oikeastaan myös koko maahanmuuttoon, ainakin jos seuraa Yleä tms.  Edit: niinhän sinä jo sanoitkin.
Lainaus käyttäjältä: Totti

Realiteetti on että etenkin ulkolaiset nuoret, siis ne joita nyt koulutetaan ilmaiseksi, eivät arvosta Suomen harvaa vetovoimatekijää (koulutus, luonto, rauha) kovin korkealle. He ovat sellaisessa elämänvaiheessa, jossa raha ja vauraus merkitsee paljon enemmän kun vihreät metsät ja yhteiskuntarauha.

Näin ollen ulkolaisten kouluttaminen sillä ajatuksella että he jäisivät Suomeen töihin, on pitkälti kuollut idea. Sen jälkeen kun (puoli)ilmainen koulutus on käyty, heillä alkaa työura, joka on kaikin puolin parempi ulkomailla. Suomessa on tässä elämänvaiheessa enää tarjolla helvetin korkeita veroja, huonot liksat, hankala kulttuuri ja kieli, korkea kustannustaso ja kehno ilmasto.

Miksi nuori ja innokas vastakoulutettu, joka heti saa korkeapalkkaisen duunin kotimaassaan, jäisi Suomeen kituuttamaan pienellä palkalla ja makselemaan sikamaisia veroja?

Koko tämä "koulutetaan ulkomaalaiset töihin" on siis täysin harhaista politiikkaa, jossa joko ostetaan tietoisesti pisteitä ilmaisella koulutuksella tai ei ymmärretä lainkaan miten nuoret ajattelevat.
Erittäin hyvin kirjoitettu ja osuu täysin asian ytimeen. Suomi houkuttelee vain matalan koulutuksen maahanmuuttajia, tulee he sitten mitä väylää tahansa.

Mediassa hehkutetaan sitä että bussit eivät kulje ilman maahanmuuttajia, siivoukset jää tekemättä ja marjat mätänee metsiin ja vanhusten vaipat vaihtamatta.  En voi olla jotenkin ajattelematta natsisaksaa, jossa juutalainen miehitysalueilla saattoi säilyttää erinäisissä tilanteissa väliaikaisesti henkensä, jos hänet katsottiin tarpeelliseksi eli työjuutalaiseksi (arbeitsjude). Jotenkin nykyään ollaan samoilla linjoilla, tarvitaan erilaisia "työneekereitä" tekemään alhaisen koulutuksen hommia. Samaan aikaan esimerkiksi Marinin hallituksen koulutustavoitteet ovat jotain sellaista kuin 50% ikäluokasta pitäisi hankkia korkeakoulututkinto:

Marin: ”Tavoitteemme on, että vuonna 2030 50 % nuorista olisi korkeakoulutettuja”


Jos kantikset (käytännössä) koulutetaan korkeasti ja annetaan maahanmuuttajien tehdä paskahommat, niin ollaan oikeastaan kyllä ihan perinteellisessä rasismissa ihan jopa rakenteellisessa sellaisessa. Jopa 1800-luvun USA:n Etelävaltioissa tykättäisiin järjestelystä.

edit: lisätty kommentti ylle.


« Viimeksi muokattu: 26.08.2021, 14:54:47 kirjoittanut Augustus »

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 353
 • Liked: 6860
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #457 : 27.08.2021, 10:03:17 »

Uudessa Suomessa Kari Rajamäen kirjoitus, jossa selventää lokakuun alussa voimaan tulevia ulkomaalaislain muutoksia.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/karirajamaki/ulkomaalaislain-hallinnasta-uhka-suomelle/
Kansainvälisyys on yleellisyyttä, johon vain yläluokalla on varaa.

Benito Mussolini

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 285
 • Liked: 32801
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #458 : 27.08.2021, 18:19:48 »
Olen aina epäillyt tuon jätkän touhuja mutta nyt se ammentaa mokutuksen laskiämpäriä. Käsittämätöntä että joku voi suoltaa tuollaista törkyä vakavissaan.

Lainaus
X

Afganistanin kriisi on nostanut maahanmuuton jälleen kaikkien huulille. Puhuminen elintasosurffareista ja haittamuutosta johtaa keskustelun pahasti harhaan. Pakolaisia on vähän ja vähän koulutettujen muuttajien työllisyys on suomalaistaustaisia korkeampi, kirjoittaa Etla-kolumnissaan Aki Kangasharju.

Korkeasti koulutetut muuttajat nopeuttavat tutkitusti talouskasvua lisäämällä osaamista, yrittäjyyttä, innovaatioita ja talouden rakennemuutosta (Burchardi ym. 2020). He säästävät yhteiskunnan varoja tuomalla muualla hankitun koulutuksen mukanaan (Blau ja Mackie 2016). He eivät syrjäytä työmarkkinoilla suomalaistaustaisia, koska korkeasti koulutetut eivät kilpaile vähemmän koulutettujen kanssa samoista työpaikoista (Beerli ym. 2021), ja suomalaistaustaisista korkeasti koulutetuista on muutoinkin pulaa työmarkkinoilla.

Vaikka pakolaistaustaisten työllisyys on suomalaistaustaisia vähäisempää, he eivät surffaile lainkaan vaan pakenevat henkensä edestä. Heitä on Suomessa myös hyvin vähän, YK:n määritelmän mukaan vain 0,4 prosenttia väestöstä. Euroalueella pakolaisia on 0,7 prosenttia ja Ruotsissa lähes 2,5 prosenttia väestöstä.

Toinen maahanmuuttajien työllisyyttä, ja siksi talousvaikutuksia lyhyellä aikavälillä alentava tekijä, on se, että maahanmuuttajanaiset synnyttävät enemmän lapsia. Ulkomaalaistaustaisten naisten työllisyysaste on jopa 17 prosenttiyksikköä matalampi kuin suomalaistaustaisilla naisilla (Nieminen ym. 2015, Kurronen 2021). On kuitenkin vaikea ymmärtää, miksi maahanmuuttajien suurempaa lasten määrää vastustettaisiin vähenevän työikäisen väestön maassa muista kuin rasistisista syistä.

Vähän koulutettujen muuttajien työllisyys on puolestaan hyvä, joten sosiaaliturvaa he tarvitsevat vähemmän kuin vastaavat suomalaistaustaiset. EU:ssa syntyneiden vähemmän koulutettujen työllisyysaste Suomessa oli koronakriisin alla 18 prosenttia korkeampi kuin vähemmän koulutettujen Suomessa syntyneiden (kuvio 1). Myös EU:n ulkopuolella syntyneiden vähemmän koulutettujen miesten työllisyys on Suomeen tultua suomalaistaustaisia korkeampi. Maahanmuuttajanaisten lukuja alentaa lastenhoito.

X

Ajatus on kuitenkin väärä. Jos vähemmän koulutettujen muutto olisi liiallista, meillä ei olisi samaan aikaan näin paljon avoimia työpaikkoja. Oireellista on se, että samalla kun koko maassa avoimeksi jääneitä työpaikkoja on kuukauden lopussa koko ajan enemmän, osaamista vaativissa tietointensiivisissä palveluissa trendi on ennemminkin aleneva (kuvio 2).

Ovatko maahanmuuttajien sijaan sittenkin varsinaisia surffareita suomalaistaustaiset itse?

X

Lisätietoja

Kangasharju, Aki

Toimitusjohtaja, ETLA

aki.kangasharju@etla.fi

050 583 8573


https://www.etla.fi/ajankohtaista/kuka-surffaa-ja-miksi/

Kapseli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 323
 • Liked: 2616
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #459 : 28.08.2021, 07:23:55 »
Vähän kyllä ontuili tuo Kangasharjun ajatuksen virta. Kukahan lie tuon tilannut. Homma lässähti vimeistään tuossa mamut sikiävät tehokkaasti meille uutta työvoimaa -kohdassa.   ;D

Lucce

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 444
 • Liked: 572
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #460 : 28.08.2021, 09:14:43 »
Suomella on jo aivan tarpeeksi tavaraa prosessoitavaksi "lautasella" ennestään.
Mitään KOKONAISVALTAISIA väljentäviä/helpottavia muutoksia oleskelulupaproseseihin tai ulkomaalaislakiin  EI TULLA TEKEMÄÄN.
Jokainen akuutti tapaus arvioidaan YKSILÖLLISESTI ja OBJEKTIIVISESTI ja apua saavat vain VARMENNETUT tapaukset
IHMISKAUPPAA tai sitä mahdollistavia toimenpiteitä/signaaleja EI TUETA MISSÄÄN TAPAUKSESSA

Vihreät haluavat halata koko maailmaa ja uskoa absoluuttiseen hyvään ,mutta tuolla ulkona on ryhmittymiä jotka käyttävät tätä asennetta häikäilemättä hyväksi pyrkien laajentamaan TERRORISTISTA maailmankuvaansa ja toimialuettaan.

KANSALLINEN TURVALLISUUS turvataan parhaiten etenemällä TARKOIN HARKITUIN JA VARMENNETUIN PROSESSEIN. Ei hosumalla tai ideologia edellä.


Huppupelikaani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 724
 • Liked: 5928
 • Dirty white boy
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #461 : 29.08.2021, 11:16:30 »
Kangasharju päästettiin oikein Iltalehteen ampumaan alas Persujen rasistiset väitteet. :roll:

Lainaus
Vähän koulutettujen muuttajien työllisyystilanne taas on parempi, kuin suomalaistaustaisten, selvisi hänelle Eurostatin tilastoissa.

– He tarvitsevat sosiaaliturvaa vähemmän kuin vastaavat suomalaistaustaiset.

Kuinka suuri osa kantasuomalaista on yhtä heikolla koulutuspohjalla kuin keskimääräinen mamu? Se, että meillä on ongelmatapauksia omasta takaa, ei voi olla minkäänlainen syy haalia maailmalta lisää suunnilleen samankaltaista porukkaa.

Kun Kangasharju ilmeisestikään ei puhu tässä pakolaisista vaan (työperäisistä?) maahanmuuttajista, mikä on tilanne muutaman vuoden jälkeen? Jopa työn perässä Suomeen tulleiden työllisyys laskee nopeasti ja on kaiken kaikkiaan Suomelle haitallista. Kunnollisia tutkimuksia kyllä löytyy ihan Suomesta. Kangasharju voisi käväistä vaikka Espoossa katsomassa kuvaa tulevaisuudesta kuinka suuri osuus sosiaalituista menee kantiksille ja muille.

Lainaus
– Afganistan on tuonut maahanmuuton uudelleen tapetille. Poliitikot ovat lietsoneet tästä pahaa vertaa. He ovat puhuneet haittamaahanmuutosta ja elintasosurffailusta. Halusin kirjoittaa kolumnin siitä, mitä tilastot ja kansainvälinen taloustieteellinen tutkimus aiheesta sanoo, Kangasharju kertoo Iltalehdelle.

———

– Virheellisin ajatus tässä keskustelussa on se, että maahanmuutto paketoida yhdeksi asiaksi. Pakolaisten kotouttamiseen liittyvät ongelmat halutaan nähdä koko ryhmän ongelmana. Mutta maahan muutetaan eri syistä.

Tämä syytös maahanmuuton paketoimisesta yhteen on tulossa lähes arvopohjan kaltainen muoti-ilmiö. Sopivasti rusinat pullasta poimimalla voidaan kaikenmaailman tilastoja käyttää keppihevosina omille agendoille. Suomeen muutetaan eri syistä, mutta suurin osa tänne tulevasta ja etenkin tänne jäävästä EU:n ulkopuolisesta maahanmuutosta on taloudellisesti(kin) haitallista. Jopa EU:n sisäisestä yllättävän vähän on edullista Suomelle. Mutta Kangasharju varmaan tarkoittaa nyt maahanmuuttoa Lähi-idästä ja Afrikasta, kun kerran kolumnissa esiintyy sanat Afganistan ja rasismi. Ja sitähän tänne on tarjolla. Eivätkä nämä parannusehdotuksetkaan ole varsinaisesti suunnattu sivistysmaista tulevalle korkeasti koulutetulle porukalle.

Lainaus
Kangasharju tarkentaa, että tilastoiden tulkitsemisessa voi olla se ongelma, ettei kotimaassaan korkeasti koulutettua maahanmuuttajaa tulkita Suomessa korkeakoulutetuksi. Henkilön tiedoissa saattaa lukea, että hänellä ei ole peruskoulun jälkeisiä opintoja.

Mikä on ”kotimaassaan korkeasti koulutetun” todellinen osaamistaso? Basaarista ostettu todistus ei vielä takaa osaamista. Eikö ongelma pikemminkin ole yliampuvat oletukset koulutuksesta ja osaamisesta?

Lainaus
Kangasharju esittää kolumnissaan tilastoja ja tutkimusta, joiden valossa maahanmuuttajat eivät isossa kuvassa kuormita suomalaista yhteiskuntaa. Suuri syy on heidän vähäinen määränsä.

Jos kuormittamattomuuden syynä on vähäinen määrä, eikö samalla myönnetä, että he kuormittavat yhteiskuntaa? Ja millä logiikalla niitä sitten pitäisi haalia lisää?

Lainaus
– Meillä on paljon perhesyistä muuttavia. Maahanmuuttajat taas tekevät enemmän lapsia kuin suomalaistaustaiset. Tarvitsemme tänne lisää työntekijöitä, sillä väki muuten vain vanhenee. Näistä syistä tuntuu rasistiselta, että maahanmuuttajia moititaan.

———

– Pitäisi katsoa kotimaassa kannustinjärjestelmä kuntoon, eikä suotta syyttä maahanmuuttajia.

Niin, tekijöitä tänne voikin tulla, myös Kangasharjun moittiman Purran mielestä, kunhan ne ovat yhteiskunnalle hyödyllisiä. Se, että maahanmuuttajat lisääntyvät kuin kanit ei vielä takaa hyödyllisyyttä. Valitettavasti tällaisessa Suomen kaltaisessa jälkiteollisessa yhteiskunnassa on hyvin vähän käyttöä sille porukalle, joka tänne eniten haluaa ja joita eniten myös tulee.

E: Muutama typo
« Viimeksi muokattu: 29.08.2021, 11:24:06 kirjoittanut Huppupelikaani »
Yllä oleva viesti on ainutlaatuinen, poikkeuksellinen, kertaluonteinen, oikea-aikainen ja välttämätön Hommaforumin vakauden takaamiseksi.

Poikaseni, kunpa tietäisit, miten häikäilemättömästi tätä maata hallitaan.

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 952
 • Liked: 3655
 • Mayday, mayday. Maantievirus matkalla pohjoiseen!
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #462 : 29.08.2021, 21:08:57 »
Nyt on siis luvallista puhua haittamaahanmuutosta, kun KEPUkin lainelautailusta haastaa. Taisi presidenttikin mainita asiasta: " Niinistö kuvaili, kuinka ”jokainen, joka osaa sanoa sanan ’asylum’, turvapaikka, pääsee sisään Eurooppaan ja Suomeen.”
Miten tuo viraslajien torjunnasta vitsailu nyt tuomittaisiin. Raija haloo! Rassismia ja vihapuhetta syytettäväksi!
Nyt kiihkokapitalistien linnakkeesta hyökätään Suomen työttömien kimppuun. Ulkomailta saadaan laumoittain "parempia" työttömiä! Tai ainakin valtion tuella halvempia. Kansantalous ja kansa kärsii. Hiljaisuus taataan umpimädällä sosialistien laintulkinnalla ja säätämisellä.
Nyt kuitenkin on ihme tapahtunut: PS:n politiikasta on vihdoin tullut hovikelpoista Keskustapuolueen ja Niinistön ansiosta. Sopisi siis lopettaa valehtelu PS:n totaalisesta kaikkien maahanmuuttajien tulon kieltämisestä,
Politiikkojemme idealistinen hyväntekeväisyys tuottavaa työtä tekeviltä kerättävillä riistoveroilla on aika lopettaa.Turvonnut hallintomme tulisi panna laihdutuskuurille. Aloitettakoon kaikenkarvaisista polittisin perustein valituista ylijohtajista ja asiantuntijoista. Kotouttamisteollisuuden alasajo seuraavaksi. Säästökohteita on.
No shit Sherlock!

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 353
 • Liked: 6860
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #463 : 30.08.2021, 04:52:10 »
Kun tulet hitsaamaan laivaa Meyerille Turkuun, tekemään maataloustyötä tai poimimaan marjoja, niin asunnoksi kelpaa kimppakämppä yhteiskeittiöllä, mutta kun tulet luvalla vain oleskelemaan, niin saat asunnon merinäköalalla ilta-aurinkoon.
Kansainvälisyys on yleellisyyttä, johon vain yläluokalla on varaa.

Benito Mussolini

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 285
 • Liked: 32801
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #464 : 31.08.2021, 16:35:36 »
Otin koko uutisen talteen jottei se häviä.

Lainaus
X

JULKAISTU 19.02.2002 17:02 (PÄIVITETTY 20.02.2002 08:45)

Inkeriläisten paluumuuttajien suomalaistuminen on vaikeutumassa. Hallitus kaavailee Suomeen haluaville inkeriläisille kielikoetta.

Lipponen ei pidä inkeriläisten erityisasemaa enää tarpeellisena.

Pääministeri Paavo Lipposen mukaan inkeriläiset eivät tarvitse paluumuuttajina enää mitään erityisasemaa, vaan suomalaisten kunniavelka on jo hoidettu. Suomeen ei ole tarvetta tuoda joukoittain kielitaidottomia maahanmuuttajia. Lipponen epäilee myös tulijoiden joukossa olevan yhteiskunnan ulkopuolella toimivia aineksia.

Pääministerin mukaan hallitus tekee todennäköisesti pikaisen esityksen maahanmuuton tiukentamisesta siten, että Suomeen haluaville inkeriläisille järjestetään todelliset kielikokeet.

Presidentti Tarja Halonen uskoo, että kompromissi löytyy hallituksesa sisäisestä ristivedosta huolimatta. Halonen kannattaa myös kielivaatimuksen pitämistä tulevaisuuden inkeriläismuuton ehtona.

Suomeen on tähän mennessä tullut noin 30 000 inkeriläistä paluumuuttajaa, heistä 40 prosenttia on työttömänä.


https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/lipponen-inkerilaisille-kielikoe/1813704#gs.aa95p1

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 285
 • Liked: 32801
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #465 : 02.09.2021, 15:52:29 »
Odotettavissa melkoinen sirkus kun nuo kaksi umpikakoa mamuttaajaa rääkyvät.


https://twitter.com/YleAstudio/status/1433356759993921538

Lisäsin kaksi kuvaa.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 285
 • Liked: 32801
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #466 : 06.09.2021, 17:12:29 »

https://twitter.com/Sisaministerio/status/1434864039302254595


https://twitter.com/Sisaministerio/status/1434864051000119301


https://twitter.com/Sisaministerio/status/1434864056343703553

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 693
 • Liked: 37960
 • Easter Worshipper
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #467 : 06.09.2021, 17:41:40 »
Lainaus
EU:n tavoitteena on vuonna 2022 vastaanottaa ainakin 30 000 kiintiöpakolaista. Komissio tarjoaa EU-maille rahoitusta toimintaan. 2/5

Euroopan Unionissa on 27 maata. Tasajaolla tuo tekisi reilun tonnin nuppia kohden. EU:n väkimäärään tai BKT:hen suhteutettuna Suomen osuus tuosta olisi 330 tai 440 kappaletta. No maapinta-alan (tosin meillä on enemmän vesistöjä) mukaan meidän osuus olisi reilu 2000 kappaletta tuosta määrästä.

Jos verrataan naisministerien määrää EU:ssa ja Suomessa, niin silloin meille varmaan kuuluisi 12 000. Koskahan ne ottaa tuon ositusperiaatteeksi maksuosuuksiimme ja pakolaiskiintiöksemme...

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 285
 • Liked: 32801
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #468 : 07.09.2021, 15:08:24 »
 :facepalm::silakka:  x 1 000 000

Lainaus

Kotimaa|Afganistan

”Kukaan ei auta vaimoani Afganistanissa” – Kauniaisissa asuva Hussein, 27, on yksi monista perheen­yhdistämistä pitkään odottaneista afganistanilaisista
Husseinin vaimo on tehnyt sähköisen hakemuksen perheenyhdistämisestä vuosi sitten, mutta ei ole päässyt hakemaan oleskelulupaa. Suomi suunnittelee Afganistanin naapurimaa Pakistaniin kiertäviä konsuleita, joka voisi tehdä perheen­yhdistämis­haastatteluja.

Anni Keski-Heikkilä HS
12:06 | Päivitetty 14:34
KAUNIASLAINEN Hussein, 27, on huolissaan. Hänen vaimonsa ja 7-vuotias lapsensa ovat tällä hetkellä jumissa Afganistanissa, josta he ovat pyrkineet Suomeen jo vuoden ajan.

Viime vuonna, kun Hussein itse sai pysyvän oleskeluluvan, hänen vaimonsa ja lapsensa hakivat heti perheenyhdistämistä eli oleskelulupaa Suomeen perhesiteen perusteella.

Hakemus lähetettiin syyskuussa. Seuraavaksi vuorossa olisivat olleet tunnistautuminen lähetystössä ja haastattelu, mutta ne eivät ole onnistuneet.

”Vaimoni odottaa vain pääsyä Delhiin. Suomen lähetystöstä on sanottu vain, että odottakaa”, Hussein kertoo HS:lle.

X

Hussein esiintyy tässä jutussa pelkällä etunimellään turvallisuussyistä.

HUSSEIN itse saapui Suomeen vuonna 2015 turvapaikanhakijana Talebanin uhan vuoksi. Hänen perheensä tilanne on erityisen vaikea, sillä vaimolla ja lapsella ei ole Afganistanissa Husseinin mukaan lainkaan turvaverkkoja.

Husseinin omat vanhemmat ovat kuolleet, ja vaimon isä on katkaissut välit tyttäreensä Husseinin uskonnon vuoksi. Suomen edustusto Kabulissa puolestaan suljettiin, kun Taleban valtasi kaupungin.

”Vaimoni on yksin”, Hussein sanoo.

”Hän ei osaa puhua paštua tai muita kieliä, vaan meidän äidinkielemme on hazaragi. Eikä hän tunne Afganistanin muita alueita, koska hän on asunut pienessä kaupungissa.”

VIIMEISEN viikon aikana tilanne on pahentunut entisestään. Vaimo ja lapsi pääsivät toiveikkaina Kabulin lentokentälle, mutta heidät käännytettiin pois.

He sattuivat Husseinin mukaan olemaan lähellä lentokentällä tehtyä terrori-iskua. Tällä hetkellä vaimo on sairaalassa, eikä heillä sen jälkeen ole paikkaa, minne mennä.

”Haluan mennä auttamaan vaimoani, koska kukaan ei auta häntä Afganistanissa”, Hussein sanoo mutta tietää, ettei voi lähteä.

”En ymmärrä. Kuka voi auttaa häntä?”

X

PERHEENYHDISTÄMISTÄ yritetään helpottaa myös hallituksen lakihankkeella. Se ei suoraan liity Afganistaniin, vaan juontaa juurensa hallitusohjelmaan ja koskisi kaikkia perheenyhdistämistä hakevia.

Vuonna 2016 Juha Sipilän (kesk) hallitus asetti perheenyhdistämisen edellytykseksi turvatun toimeentulon. Nyt lakiluonnoksessa ehdotetaan, että toimeentuloedellytys poistettaisiin kansainvälistä tai tilapäistä suojelua saavien ihmisten perheenjäseniltä, jos perhe on muodostettu ennen Suomeen saapumista.

X

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008231050.html

kekkeruusi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 105
 • Liked: 3631
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #469 : 07.09.2021, 15:17:44 »
Hussein lähti ja perhe jäi. Harmillista. Joku muu olisi ehkä toiminut toisin.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 285
 • Liked: 32801
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #470 : 11.09.2021, 13:48:48 »
Lainaus
X

HELSINGIN Myllypurossa Kehä I:n varrella sijaitsevaan kävelysiltaan oli lauantaina kiinnitetty Isisin lippu.

Ilta-Sanomien lukija oli napannut kuvan siltaan kiinnitetystä lipusta aamupäivällä.

Poliisi kertoo saaneensa asiasta useamman ilmoituksen noin kello 11.30 aikaan iltapäivällä. Puolenpäivän jälkeen poliisi oli käynyt ottamassa lipun pois ja takavarikoimassa sen.

Poliisin johtokeskuksesta kerrotaan, ettei asiassa epäillä tällä hetkellä rikosta, mutta lipun alkuperää selvitetään.

X

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008257499.html

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 285
 • Liked: 32801
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #471 : 14.09.2021, 14:34:18 »
Lainaus

Turvapaikanhakija yritti huijata Suomen valtiota
Mies yritti hakea turvapaikkaa Suomesta valehtelemalla nimensä, syntymäaikansa ja kansalaisuutensa.

X

Mies tuli pakolaisaallon mukana Suomeen syksyllä 2015.

X

MAAHANMUUTTOVIRASTO hylkäsi miehen turvapaikkahakemuksen, ja määräsi tämän käännytettäväksi Irakiin marraskuussa 2016. Maahanmuuttovirasto ei pystynyt varmentamaan miehen henkilötietoja, jotka perustuivat ainoastaan hänen kertomaan. Mies ilmoitti olevansa Syyriasta, Maahanmuuttoviraston arvion mukaan hän oli irakilainen.

Mies valitti päätöksestä Helsingin hallinto-oikeuteen, joka palautti asian uudelleen arvioitavaksi Maahanmuuttovirastolle alkuvuodesta 2018

X

MIES valitti Maahanmuuttoviraston uudesta päätöksestä Turun hallinto-oikeuteen, joka hylkäsi valituksen. Mies ei saanut korkeimmasta hallinto-oikeudesta valituslupaa lokakuussa 2019. Samalla Maahanmuuttovirasto ilmoitti, ettei mies saisi enää vastaanottopalveluita.

X

MIES kuitenkin keplotteli itsensä vastaanottopalveluiden piiriin hakemalla jälleen kansainvälistä suojelua. Hän ilmoitti poliisille samat, totuudenvastaiset henkilötiedot kuin aiemminkin. Maahanmuuttovirasto jätti miehen hakemuksen tutkimatta viime vuoden helmikuussa.

X

Noin kuukautta myöhemmin mies valitti jälleen kerran Turun hallinto-oikeuteen, mutta nyt hän ilmoittikin yllättäen olevansa Irakista. Kahta kuukautta myöhemmin mies myös toimitti Maahanmuuttovirastolle Irakin passinsa, josta ilmeni hänen oikeat henkilötiedot, eli nimi, syntymäaika ja kansalaisuus.

VARSINAIS-SUOMEN käräjäoikeuden mukaan mies syyllistyi väärän henkilötiedon antamiseen, josta hän sai 60 päiväsakkoa. Se teki hänen tuloillaan 360 euroa.

Mies joutuu maksamaan Maahanmuuttovirastolle 84 516 euron korvaukset saamistaan vastaanottopalveluista

X

Käräjäoikeuden mukaan miehen oikeilla henkilötiedoilla toimitettu turvapaikkahakemus oli tätä rikosasiaa käsiteltäessä yhä kesken.


https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008263105.html

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 319
 • Liked: 42305
 • Hän tuhoaa ja tappaa, silti aina hymyilee
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #472 : 14.09.2021, 14:46:34 »
Lainaus
Turvapaikanhakija yritti huijata Suomen valtiota
Mies yritti hakea turvapaikkaa Suomesta valehtelemalla nimensä, syntymäaikansa ja kansalaisuutensa.

Tällä uutisella pyritään antamaan kuva, että kyseinen toiminta on ainutlaatuista tai poikkeuksellista, ja että siitä jää aina kiinni.

Eivät sentään yrittäneet uskotella että hädänalainen poistettaisiin maasta.   :roll:
"Afroeurooppalaisen liikkuvuuden poetiikka ranskankielisessä afrikkalaisessa kirjallisuudessa."

Suomen Akatemia on tukenut Anna-Leena Toivasen akatemiatutkijan viisivuotista hanketta 438  874 eurolla.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 436
 • Liked: 11743
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #473 : 14.09.2021, 14:57:25 »
Englanninkielinen ilmaisu tälle kai on "punch line"
Lainaus

Turvapaikanhakija yritti huijata Suomen valtiota
Mies yritti hakea turvapaikkaa Suomesta valehtelemalla nimensä, syntymäaikansa ja kansalaisuutensa.

(...)
Mies tuli pakolaisaallon mukana Suomeen syksyllä 2015.
(...)
Käräjäoikeuden mukaan miehen oikeilla henkilötiedoilla toimitettu turvapaikkahakemus oli tätä rikosasiaa käsiteltäessä yhä kesken.

Kuusi vuotta täällä hakien turvapaikkaa, pääosan ajasta todistettavasti väärillä henkilötiedoilla. Hylkäys hylkäyksen perään ja rumba jatkuu ilman, että loppua olisi näkyvissä.
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Samuel Kielosto

 • Nimellinen
 • Jäsen^^
 • ***
 • Viestejä: 401
 • Liked: 270
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #474 : 22.09.2021, 16:19:38 »
Onkohan Hommalla ollut jo tästä hallituksen pitkän tähtäimen väestönvaihtosuunnitelmasta? Huomasin eräässä uutisessa, jossa se mainittiin ikään kuin ohimennen.

Lainaus
Hallitus on asettanut ensimmäistä kertaa määrälliset tavoitteet, kuinka paljon työperäisiä maahanmuuttajia ja ulkomaisia opiskelijoita tavoitellaan Suomeen.
Suomeen halutaan vähintään 50 000 ulkomaista työntekijää lisää vuoteen 2030 mennessä. Sen jälkeen tavoitteena 10 000 työntekijän lisäys vuosittain.
Kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden vuosittaista määrää kasvatetaan 5 000:stä 15 000:een opiskelijaan per vuosi. Tavoitteena on, että heistä 75 prosenttia työllistyisi Suomeen pysyvästi.

EU:n ulkopuolelta tulevien luvat kuntoon neljässä viikossa
Hallituksen toimet työperäisen maahanmuuton lisäämiseksi yltävät myös lupakäytäntöihin. Euroopan ulkopuolelta tulevien lupamenettelyjä nopeutetaan. Tavoite on, että kaikki työn ja opiskelun perusteella Suomeen pyrkivät saavat päätöksen kuukaudessa.
– Neljä viikkoa on uusi käsittelyaika, kertoo työ- ja elinkeinoministeriön erityisiasiantuntija Pipa Turvanen.
Sen lisäksi valmistellaan palvelulupausta kahden viikon pikakaistasta startupyrittäjille ja erityisasiantuntijoille perheenjäsenineen.
https://yle.fi/uutiset/3-12091940

Hallituksen tavoite tarkoittaa pitkässä juoksussa 21250 työperäistä ja maahan jäävää opiskelijaa vuodessa. Lisäksi tietenkin 1000 – 2000 kiintiöpakolaista + turvapaikanhakijat. Ja monien näiden perheet perässä tietenkin.


Nuivuus on rikkaus.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 29 710
 • Liked: 24378
 • Hoochie Coochie Man
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #475 : 22.09.2021, 17:57:58 »
Onkohan Hommalla ollut jo tästä hallituksen pitkän tähtäimen väestönvaihtosuunnitelmasta? Huomasin eräässä uutisessa, jossa se mainittiin ikään kuin ohimennen.

Lainaus
Hallitus on asettanut ensimmäistä kertaa määrälliset tavoitteet, kuinka paljon työperäisiä maahanmuuttajia ja ulkomaisia opiskelijoita tavoitellaan Suomeen.
Suomeen halutaan vähintään 50 000 ulkomaista työntekijää lisää vuoteen 2030 mennessä. Sen jälkeen tavoitteena 10 000 työntekijän lisäys vuosittain.
Kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden vuosittaista määrää kasvatetaan 5 000:stä 15 000:een opiskelijaan per vuosi. Tavoitteena on, että heistä 75 prosenttia työllistyisi Suomeen pysyvästi.

EU:n ulkopuolelta tulevien luvat kuntoon neljässä viikossa
Hallituksen toimet työperäisen maahanmuuton lisäämiseksi yltävät myös lupakäytäntöihin. Euroopan ulkopuolelta tulevien lupamenettelyjä nopeutetaan. Tavoite on, että kaikki työn ja opiskelun perusteella Suomeen pyrkivät saavat päätöksen kuukaudessa.
– Neljä viikkoa on uusi käsittelyaika, kertoo työ- ja elinkeinoministeriön erityisiasiantuntija Pipa Turvanen.
Sen lisäksi valmistellaan palvelulupausta kahden viikon pikakaistasta startupyrittäjille ja erityisasiantuntijoille perheenjäsenineen.
https://yle.fi/uutiset/3-12091940

Hallituksen tavoite tarkoittaa pitkässä juoksussa 21250 työperäistä ja maahan jäävää opiskelijaa vuodessa. Lisäksi tietenkin 1000 – 2000 kiintiöpakolaista + turvapaikanhakijat. Ja monien näiden perheet perässä tietenkin.

Joku viitseliäs voisi tuosta laskea ajankohdan, jolloin Suomessa ei ole enää ainuttakaan suomalaista, kun ottaa huomioon suomalaisten määrän jatkuvan vähenemisen. Veikkaan hatusta, että vuonna 2150 Suomessa on enää noin 200 000 suomalaista. Sen lisäksi on 20 miljoonaa keharimaalaista. Meno sen mukaista.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 621
 • Liked: 5551
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #476 : 22.09.2021, 18:24:25 »
Kyllä se keharimaalaisten tulo loppuu kun taikaseinä ehtyy ja KELA on vain muisto. Veikkaan 2075, sen jälkeen täällä on venäläisiä sotilaita ja kiinalaisia kaivoshommissa. Ja pari miljoonaa suomensukuista sissiä. Kun afrikaanot ja hiekkikset eivät tähänkään päivään mennessä ole saaneet toimivia yhteiskuntia aikaan kotikulmillaan, ei ne täällä pärjää eivätkä halua olla.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 285
 • Liked: 32801
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #477 : 22.09.2021, 18:32:37 »

Joku viitseliäs voisi tuosta laskea ajankohdan, jolloin Suomessa ei ole enää ainuttakaan suomalaista, kun ottaa huomioon suomalaisten määrän jatkuvan vähenemisen. Veikkaan hatusta, että vuonna 2150 Suomessa on enää noin 200 000 suomalaista. Sen lisäksi on 20 miljoonaa keharimaalaista. Meno sen mukaista.

Jokunen vuosi sitten laskin että 100 vuoden kuluttua Suomessa on noin 18 miljoonaa somalia jos touhu jatkuu kuten viimeiset 30 vuotta. En viitsinyt laskea muiden matujen määrää.

Pakkanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 497
 • Liked: 6490
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #478 : 22.09.2021, 18:55:44 »
Onkohan Hommalla ollut jo tästä hallituksen pitkän tähtäimen väestönvaihtosuunnitelmasta? Huomasin eräässä uutisessa, jossa se mainittiin ikään kuin ohimennen.

Lainaus
Hallitus on asettanut ensimmäistä kertaa määrälliset tavoitteet, kuinka paljon työperäisiä maahanmuuttajia ja ulkomaisia opiskelijoita tavoitellaan Suomeen.
Suomeen halutaan vähintään 50 000 ulkomaista työntekijää lisää vuoteen 2030 mennessä. Sen jälkeen tavoitteena 10 000 työntekijän lisäys vuosittain.
Kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden vuosittaista määrää kasvatetaan 5 000:stä 15 000:een opiskelijaan per vuosi. Tavoitteena on, että heistä 75 prosenttia työllistyisi Suomeen pysyvästi.

EU:n ulkopuolelta tulevien luvat kuntoon neljässä viikossa
Hallituksen toimet työperäisen maahanmuuton lisäämiseksi yltävät myös lupakäytäntöihin. Euroopan ulkopuolelta tulevien lupamenettelyjä nopeutetaan. Tavoite on, että kaikki työn ja opiskelun perusteella Suomeen pyrkivät saavat päätöksen kuukaudessa.
– Neljä viikkoa on uusi käsittelyaika, kertoo työ- ja elinkeinoministeriön erityisiasiantuntija Pipa Turvanen.
Sen lisäksi valmistellaan palvelulupausta kahden viikon pikakaistasta startupyrittäjille ja erityisasiantuntijoille perheenjäsenineen.
https://yle.fi/uutiset/3-12091940

Hallituksen tavoite tarkoittaa pitkässä juoksussa 21250 työperäistä ja maahan jäävää opiskelijaa vuodessa. Lisäksi tietenkin 1000 – 2000 kiintiöpakolaista + turvapaikanhakijat. Ja monien näiden perheet perässä tietenkin.

Tihutyöhallituksella on vielä noin puolitoista vuotta aikaa sabotoida Suomen tulevaisuutta.

Paskat päätökset itsessään ei ole edes se pahin skenaario, jos ne voidaan tulevaisuudessa kumota ja vahingot minimoida, mutta mahdollisuuden tullen tämä kiilusilmähallitus on voi silmäänsä räpäyttämättä sitouttaa Suomen myös johonkin pysyvään, kuten uuteen kv-sopimukseen tms..

Voimme olla ihan varmoja tihutyöhallituksen olevan itse aktiivinen etsiessään keinoja  ja konsteja sitouttaa Suomi johonkin pysyvään tulijavirtaan, sitoa tulevien hallitusten kädet ja sementoida Suomen karu tulevaisuus. Jos keino löytyy, ne tekee sen!

Joten tarkkana siellä oppositiossa!

Talvetar

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 339
 • Liked: 1004
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #479 : 23.09.2021, 00:43:47 »
(...)

TEKNOLOGIATEOLLISUUS julkaisi tiistaina selvityksensä, jonka mukaan ala tarvitsee kymmenen vuoden sisään 130 000 uutta työntekijää. Vuosittain noin 13 300, mikä tarkoittaa yli tuhatta kuukaudessa.

Puolet osaajatarpeesta selittyy yritysten kasvulla, toinen puoli eläköitymisellä.

Vaikka yritykset tekevät yhteistyötä korkeakoulujen, yliopistojen ja ammatillisten oppilaitosten kanssa, väkeä ei saada alalle riittävästi. 60 prosentilla työntekijöistä pitäisi olla korkeakoulututkinto, ja myös ammattiosaajista on 1 500 hengen vaje vuosittain.

Tämän vuoksi osaajia on saatava ulkomailta.

Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtaja Minna Helle sanoi tiistain tiedotustilaisuudessa, että koko maahantuloprosessi pitäisi miettiä uusiksi. Hänestä systeemi toimii nyt niin, että ihmisiä yritetään estää tulemasta Suomeen, kun sen pitäisi tukea osaajien maahantuloa.

SUURIN ONGELMA on byrokratiassa. Lupaprosessit kestävät kuukausia, perheenjäsenten tulo on hankalaa, ja jos kaikki tämä onnistuu, lapsi pitäisi saada englanninkieliseen kouluun. Erityisosaaja tulee usein muutamaksi vuodeksi, jonka jälkeen hän lähtee seuraavaan maahan, joten lapsi opiskelee englanniksi.

HALLITUS ON KUULLUT huolia ja syyskuun puolivälissä työperäisen maahanmuuton nopeuttamiseen tähtäävä D-viisumi eteni eduskuntaan.

NIIN KAUAN KUN puhe on erityisosaajissa, asiasta löytyy melko helposti poliittinen sopu. Kun puhe siirtyy matalapalkkaisempiin töihin ja niille aloille tarvittaviin ulkomaisiin työntekijöihin, siirrymme poliittiselle miinakentälle. Näihinkin töihin tarvitaan työperäistä maahanmuuttoa.

(...)

Yksi on varmaa, me tarvitsemme Suomeen työvoimaa ulkomailta, koska hyvinvointivaltion rahoittaminen vaatii, että mahdollisimman moni tekee töitä. Nyt paikkoja ei saada täyteen.

https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000008281732.html

Boldaukset minun, loput linkin takaa.

Eli tänne haluttaisiin yli tuhat tulijaa kuukaudessa paikkaamaan työvoimapulaa (jota meillä ei ole) koska suomalaisia ei voida kouluttaa näihin tehtäviin ja koko maahanpääsyn systeemi pitäisi laittaa uusiksi. :facepalm:

Oikeat moniosaajat pääsevät muuten eu maasta toiseen helpostikin työnperässä, jos vetovoima (esim palkkaus) on kohdillaan, mutta ehkä tässä ei pohjimmiltaan haluta eurooppalaista työvoimaa? :silakka: