Kirjoittaja Aihe: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka  (Luettu 132116 kertaa)

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 924
 • Liked: 38392
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #690 : 20.06.2022, 15:34:04 »
Lainaus

HI everyone,
In today's video, I talked about Things Nobody Says About FINLAND /Reasons You Should Move To Finland/ Immigrants Abroad. I hope you enjoy the video. XOXO


Things Nobody Says About FINLAND /Reasons You Should Move To Finland/ Immigrants Abroad
https://www.youtube.com/watch?v=ChojNrXQLYM

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 488
 • Liked: 7320
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #691 : 22.06.2022, 09:26:09 »
Oikeusministeriön työryhmä (puheenjohtaja Husu Hussein) on työstänyt raportin  ”Korjataan maahanmuuttaneiden ja monikielisten suomalaisten demokratiavaje”.

Lähtökohta on ollut: ”Maahanmuuttaneet ja monikieliset suomalaiset ovat aliedustettuja edustuksellisessa demokratiassa ja he osallistuvat suhteellisesti vähemmän suoran ja osallistavan demokratian mekanismeihin.”

Ja lopputulos: ”Ei voi olla niin, että suomen tai ruotsin kielen taito on edellytys demokratiaan osallistumiselle. Monikielisten materiaalien tarjoaminen on yksi asia, mutta tarvitaan myös muuta.”
Eli vaikka et osaa asuinmaasi virallisia kieliä, niin sinun täytyy päästä määräämään, miten kantisporukka elää.

Milloin tämä hulluus loppuu?


https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/164204/OM_2022_27_ML.pdf
Kansainvälisyys on yleellisyyttä, johon vain yläluokalla on varaa.

Benito Mussolini

Näkkileipä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 057
 • Liked: 2278
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #692 : 04.07.2022, 19:00:56 »
Miksi yksikään ihmisoikeusaktivisti ei reagoi siihen, kuinka "turvapaikanhakijoita" houkutellaan pois lähes turvallisesta kotimaastaan ja lähtemään mahdollisesti erittäin vaaralliselle matkalleen, monien maiden läpi tänne Suomeen asti ja lopuksi kokemaan mahdollisesti useita hylättyjä turvapaikkahakemuksia?
Jostain kumman syystä, ihmisoikeusaktivistit reagoivat vasta sitten, kun T-P-hakijat saavat hylättyjä päätöksiä ja turvapaikanhakijoita yritetään karkottaa Suomesta takaisin heidän  kotimaahansa?

Luulisi että tuollaisen kokeminen olisi erittäin haitallista psyykkisesti ja fyysisesti?

Kaikki pääsivät paljon helpommalla, jos kielteisestä turvapaikkapäätöksestä ei voisi valittaa ja päätöksen saanut käännytetään välittömästi takaisin sinne mistä tulikin ja seuraavan hakemuksen voisi tehdä aikaisintaan 2 vuoden päästä. Tuollainen yksinkertainen ratkaisu säästäisi kaikkien aikaa ja rahaa.
« Viimeksi muokattu: 04.07.2022, 19:09:34 kirjoittanut Näkkileipä »
On vain kaksi tapaa tehdä hommia, järkevä ja yksinkertainen tapa tai Suomen hallituksen tapa.

sancai

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 139
 • Liked: 7097
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #693 : 04.07.2022, 19:08:06 »
Miksi ei yksikään ihmisoikeusaktivisti puutu siihen, kuinka "turvapaikanhakijoita" houkutellaan pois lähes turvallisesta kotimaastaan ja lähtemään mahdollisesti erittäin vaaralliselle matkalleen, monien maiden läpi tänne Suomeen asti ja lopuksi kokemaan mahdollisesti useita hylättyjä turvapaikkahakemuksia?

Luulisi että tuollaisen kokeminen olisi erittäin haitallista psyykkisesti ja fyysisesti?

Kaikki pääsivät paljon helpommalla, jos kielteisestä turvapaikkapäätöksestä ei voisi valittaa ja päätöksen saanut käännytetään välittömästi takaisin sinne mistä tulikin ja seuraavan hakemuksen voisi tehdä aikaisintaan 2 vuoden päästä. Tuollainen yksinkertainen ratkaisu säästäisi kaikkien aikaa ja rahaa.
Ihmisoikeusaktivistit voisivat myös opastaa turvapaikanhakijat maihin, joissa ihmisoikeuksia kunnioitetaan ennen kuin jättävät turvapaikkahakemuksen Suomeen. Suomihan loukkaa heidän mukaansa kansainvälisiä sopimuksia, joten luulisi sitten, että maailma on täynnä Suomea vastaanottavaisempia ja liberaalimmin turvapaikkamyöntäviä, kansainvälisiä sopimuksia noudattavia maita. (No näin ei tietenkään ole, jostain syystä niiden samojen kansainvälisten sopimusten puitteissa voidaan tehdä tiukkaa turvapaikkapolitiikkaa jo tuossa ihan Suomenlahden eteläpuolella.)

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 362
 • Liked: 46189
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #694 : 04.07.2022, 22:03:12 »
Oulun yliopiston väitöskirjatutkimuksen mukaan (nomadinen tutkimus haastateltu peräti yhdeksää miestä), 2015 turvikset kokevat, että he ovat aina alempiarvoisia ja heidän tulisi suomalaisten mukaan hyväksyä se, että ovat alempiarvoisia ja pitäisi omaksua kulttuuria ja ihan kaikkea.

(tästä oli yle uutiset uutis-suomessa) Blondi tutkija kertoi tutkimuksen olevan osin subjektiivisen kuten kaiken laatututkimuksen nykyään ja että tutkijaa ei voi laatututkimuksesta erottaa ja siksi hänen mielipiteensä, että oikeus elää-aloite tulisi toteuttaa ja jakaa kaikille ennen 2017 tulleille oleskelulupa olisi ainoa oikea teko.

Uutisessa haastateltiin myös irakilaista, joka tuli Suomeen 2015 ja on tehnyt työtä vuodesta 2016. Hän antoi haastattelun englanniksi. Toki muisti sanoa, että syrjintä ei lakkaa vaikka osaisi suomea. Ehkä juuri siksi ei ole edes vaivautunut kieltä opettelemaan. Kielitaidon vaatimus lienee yksi niitä rasistisia ajatuksia, mitä suomalaisten mielissä kumpuaa.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 884
 • Liked: 104909
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #695 : 05.08.2022, 16:30:07 »
Lainaus
Vesa Kanniainen: Pakolaisten auttaminen lähialueilla: Auttamiskerroin

Kirjoituksessa argumentoidaan, että pakolaispolitiikan kriteeriksi olisi nostettava kustannusvaikuttavuus-analyysi. Siinä kysytään, kuinka monta pakolaista heidän auttamisekseen nyt käytettävällä rahamäärällä olisi autettavissa heidän lähialueillaan sen sijaan, että heistä muutamat tuodaan länsimaihin. Kirjoituksessa lasketaan ns. auttamiskertoimet Lähi-Idän maille. Ehdotettu kriteeri ei poista kansainvälisten sopimusten merkitystä: niitä tulisi kuitenkin soveltaa niin, että lukumääräisesti yhä useampia ihmisiä voidaan auttaa.

Johdanto

Valtioiden rajat ylittävä ihmisten liikkuminen on noussut yhdeksi aikamme suurista yhteiskunnallisista ja poliittisista kysymyksistä. Onneksi alalla on runsaasti aineistoihin perustuvaa deskriptiivistä tutkimusta. Samaan aikaan tarvitaan kuitenkin analyyttisia arvioita politiikan taustalle, johon löytyvät välineet taloustieteestä. Myös eettiset näkökohdat eli ihmisoikeus-seikat on otettava huomioon. Ne määrittävät sen, miten mitoitetaan pakolaisten auttamiseen suunnattavat resurssit. Kustannustehokkuuden puolestaan tulisi määrätä se, millä tavalla avustaminen tulisi toteuttaa. Työperäinen ja humanitaarisen maahanmuutto täytyy käsitellä erillisinä tutkimus- ja politiikkateemoina.

Tässä kirjoituksessa tutkitaan periaatetta pakolaisten auttamisesta heidän lähialueillaan, koska se on kustannustehokasta. Esimerkiksi ukrainalaisten sotapakolaisten auttaminen Euroopassa noudattaa periaatetta, että Eurooppa on heidän lähialuettaan.
...
Libera 21.7.2022

Kirjoituksessa argumentoidaan vähän kaikenlaista ja vaihtelevalla menestyksellä, mutta positiivista on ajatus objektiivisuudesta maahanmuuton ja auttamisen taloudellisten vaikutusten kautta.

On kuitenkin selvää, että kaikkea työperäistä maahanmuuttoa tai kehitysapua ei voi oikeuttaa taloudellisilla ja eettisillä perusteilla, kuten Kanniainen esittää. Lähinnä naurattaa ajatus, että maksamme velkaa kehitysapumaista saamastamme koulutetusta työvoimasta.

Lainaus
Johtopäätöksiä

Työperäiselle maahanmuutolle ja kehitysavulle ovat taloudelliset ja eettiset perusteet. Tuomalla pakolaisia Lähi-Idästä Eurooppaan vain harvoja voidaan auttaa. Loput jäävät vaille apua saaden tyytyä tekstiviesteihin yltäkylläisestä Euroopasta. Kun poliitikot tukevat kallista pakolaispolitiikkaa, onko tälle selitys siinä, että tämän päivän maahanmuuttajat ovat huomispäivän äänestäjiä? Tätä näkökulmaa on käsitellyt Hillman (2021). USA:ssa maahanmuuttajat äänestävät demokraatteja ja siksi nämä kannattavat avoimempaa maahanmuuttoa.

Pakolaisten auttamisessa keinot olisi arvioitava kustannus-vaikuttavuuskriteerin avulla. Laskelmat puoltavat näkemystä, jonka mukaan humanitaarinen maahanmuutto on tehoton ratkaisu, sillä samalla rahamäärällä olisi autettavissa moninkertaista pakolaismäärää heidän lähialueillaan. Lähi-idän maiden tapauksessa auttamiskertoimiksi laskin 3-114.

Pakolaisten auttamisesta ei ole aihetta moraalisistakaan syistä tinkiä. Geneven vuoden 1951 pakolaissopimusta ei solmittu nykyisen kaltaiseen massamuuttoon. Tarvitaan uutta ajattelua. Auttamiseen suunnattavia resursseja olisi jopa lisättävissä, mutta auttamisen keinot olisi arvioitava kustannus-vaikuttavuus -kriteerin avulla.

Pakolaisten auttaminen heidän lähialueillaan on taloudellisesti mutta myös eettisesti perusteltu kriteeri. Sille tulisi kuitenkin ostaa myös kyseisten lähialueiden tuki. Tämä ei ole mahdollista muutoin kuin huolehtimalla siitä, että pakolaisten auttamiseen suunnatut voimavarat sisältävät tukea myös sille yhteisölle, johon pakolaiset asettuvat. EU:n ja Turkin kanssa välinen sopimus on tästä esimerkki.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset