Kirjoittaja Aihe: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka  (Luettu 153259 kertaa)

Reino Rivimies

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 135
 • Liked: 361
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #780 : 03.03.2023, 13:23:47 »
Suomi siis ottaa vastaan venäläisiä asevelvollisuutta pakenevia turvapaikanhakijoina koska sota sivujuonteineen on hengenvaarallinen asia. Suhtaudutaanko asiaan samoin sitten jos osa suomalaisista asevelvollisista siirtyisi muihin maihin käpykaartilaisiksi odottamaan tilanteen rauhoittumista?

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 647
 • Liked: 47836
 • Bring'em on...
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #781 : 03.03.2023, 13:55:29 »
Kun kuulevat ilmaisesta elämästä EU:ssa, noita on täällä kohta miljoona. Tahdothan sinäkin oman kotiryssän perheeseesi?  :roll:

Ja mitä ukrainalaisiin tulee, yksikin eukko telkkarissa oli jo oppinut suomenkielisen sanan, "kjela".

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 988
 • Liked: 2592
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #782 : 04.03.2023, 06:46:15 »
Suomi siis ottaa vastaan venäläisiä asevelvollisuutta pakenevia turvapaikanhakijoina koska sota sivujuonteineen on hengenvaarallinen asia. Suhtaudutaanko asiaan samoin sitten jos osa suomalaisista asevelvollisista siirtyisi muihin maihin käpykaartilaisiksi odottamaan tilanteen rauhoittumista?
Venäläisten kantilta noi on sotilaskarkureita joille me annetaan turvapaikka.Itse en noille mitään turvapaikkaa antaisi suomesta,tossa olisi niin monta eri asiaa tyyliin mikä takaa että noi oikeasti sotilaskarkureita ja sotaa paossa?.

sutki

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 294
 • Liked: 737
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #783 : 14.03.2023, 08:43:03 »
Käteisen Jygä vaati vuosia sitten  1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa Suomeen paikkaamaan vääristynyttä ikäpyramidia.
Sattumalta törmäsin ruotsalaiseen uutiseen missä vastaavasta maahanmuutosta puhutaan naapurissa. Siinä sentään pari professoria toteaa ettei toimi kaikkine ongelmineen.
Mutta ko. uutinen kertonee hyvin sen ettei Kokoomuksen maahanmuuttolinja ole kotimaista perua.

Ao. linkki uutiseen Ruotsissa (på svenska):

https://www.oskarshamns-nytt.se/tankbart-scenario-38-miljoner-invandrare-i-sverige-fram-till-ar-2080/

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 43 800
 • Liked: 71501
 • Optimistinen skeptikko
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #784 : 14.03.2023, 09:25:06 »
tankbart-scenario-38-miljoner-invandrare-i-sverige-fram-till-ar-2080

Itse artikkeli on hyvinkin väestönvaihtovastainen, mikä käy ilmi heti ensimmäisestä lauseesta "Ruotsi tarvitsee vähemmän asukkaita – ei enempää."

Pitkällä tähtäysellä tässä "aina vaan lisää uusia mamuja edellisten ikääntyvien mamujen tilalle" -politiikassa on itse asiassa kyse helvetillisestä ponzi-huijuaksesta, ikisilmukasta, jossa alkuperäisväestön seuraava ikäluokka joutuu kärsimään mamutuksessa edellistä enemmän, kunnes ruotsalaisten maailmanloppu on vihdoin saavutettu!

Konekäännös saa nyt riittää, kyllä te sen ymmärrätte:

Kuvitteellinen skenaario: 38 miljoonaa maahanmuuttajaa Ruotsiin vuoteen 2080 asti

25-07-2020 of  Kirjailija: PETER A ROSÉN

RUOTSI

Ruotsi tarvitsee vähemmän asukkaita – ei enempää.

Näin kaksi professoria kirjoittavat keskusteluartikkelissa Göteborgs-Postenissa (GP).

Malte Andersson, ekologi ja emeritusprofessori, Frank Götmark, ekologian professori, The Overpopulation Project, toteaa, että useat Euroopan rikkaat maat - kuten myös osa Ruotsista - ovat jo tiheästi asuttuja, ja niiden kulutus henkeä kohti on korkea, mikä vaatii vähentämistä, korostetaan.

Vakaa ja lopulta pienempi väestö parantaisi mahdollisuuksiamme omavaraisuuteen ruoassa ja muissa resursseilla, kaksikko toteaa.

Asuntopula vähenisi

Se voisi myös osaltaan vähentää ympäristöongelmia, vähentää asuntopulaa, pienentää kokonaiskulutusta ja lisätä suurempia mahdollisuuksia pitkällä aikavälillä kestävään yhteiskuntaan, professorit huomauttavat GP:n keskusteluartikkelissa.

He kirjoittavat, että poliitikot ja tiedotusvälineet väittävät usein, että Ruotsi tarvitsee suurta maahanmuuttoa, jotta voimme vastata väestön ikääntyessä esiin tuleviin tarpeisiin.

"Väite ei kestä päivänvaloa: vakavat demografiset ja taloudelliset analyysit viittaavat maahanmuuttoon sen sijaan, että se lisää toimeentulotaakkaa ja heikentää yhteiskunnan taloutta", kirjoittavat Malte Andersson ja Frank Götmark GP:ssä.

He viittaavat siihen, mitä hallitus kirjoitti kevään 2016 talousarvioon:

"Maahanmuutto on potentiaalinen työvoiman lisäys, joka voi pitkällä aikavälillä vähentää väestön ikääntymisen aiheuttamia paineita julkiseen talouteen."

"Samanlaisella perustelulla Ruotsin työvoimavirasto (AF) väittää, että tarvitsemme suurta maahanmuuttoa. AF:n raportissa Ruotsin tulevaisuuden työllisyys (maaliskuu 2019) sanotaan, että tarvitaan 60 000 maahanmuuttajaa vuodessa, jotta elatustaakka ei kasvaisi elinajanodotteen kasvaessa ja ikääntyneiden osuuden kasvaessa", professorit kirjoittavat.

"Voimakasta kritiikkiä"

"Osa maahanmuutosta on perusteltua, mutta humanitaarisista ja muista syistä. AF:n raportti on saanut voimakasta kritiikkiä, koska se ei sisällä maahanmuuttajien omien eläkkeiden ja myöhemmän elämän kustannuksia. YK:n raportti osoitti jo vuonna 2001, että maahanmuutto ei ratkaise väestön ikääntymisen ongelmia, vaan lisääntynyt maahanmuutto ja väestö lisäävät ikääntyneiden määrää tulevaisuudessa entisestään. Yhä useammat eläkeläiset ja hoidon tarpeessa olevat tarvitsevat sitten lisää maahanmuuttoa ja niin edelleen, ikuisessa kierrossa. Väestötieteilijät ovat osoittaneet tämän absurdiuden, mutta usein poliitikkojen kuuroille korville", he kirjoittavat GP:ssä.

"Koko ajatus siitä, että pidemmän eliniän on johdettava väestön lisääntymiseen, on väärä. Sen sijaan politiikan on edistettävä vakiintuneita ja lopulta vähentyneitä väestö- ja ympäristövaikutuksia. Se on erityisen tärkeää Ruotsin kaltaisissa maissa, joissa kulutus henkeä kohti on liian korkea ja ekologinen jalanjälki suuri."

Professorit korostavat Nordregio-tutkimusta (N. Sanchez Gassen ja T. Heleniak, Nordregio-työpaperi 2016:5), joka osoittaa "ns. huoltosuhteen (ulkopuolella olevien ihmisten määrän ja määrän välillä) pitämisen absurdin vaikutuksen työikäisten) jatkuvan maahanmuuton kautta”.

Ruotsin väkiluku: 50 miljoonaa

"Ruotsissa se tarvitsisi 38 miljoonaa maahanmuuttajaa vuoteen 2080 asti. Koko väestö olisi yli 50 miljoonaa ja koostuisi enimmäkseen myöhäisistä maahanmuuttajista, heidän lapsistaan ​​ja lastenlapsistaan", kirjoittavat GP:n professorit.

"Pidentynyt elinajanodote liittyy usein väestön vähenemiseen (Götmark 2019: Väestön ikääntyminen on hyvä asia. kvartal.se). Eniten vanhusten osuus kasvaa tiheästi asutussa Japanissa, jossa maahanmuutto on vähäistä ja väestö vähenee. Sielläkin tarvittaisiin kohtuuttoman paljon maahanmuuttoa, jotta huoltosuhde pysyisi vakiona. Uusi raportti sen sijaan ehdottaa pidempää työikää, lisää työikäisten osallistumista ja lisää tuottavuutta."

"Ruotsin erittäin suuri maahanmuutto, joka on korkein asukasta kohden Euroopassa, ei vahvista talouttamme. Päinvastoin, nykypäivän maahanmuutto merkitsee pitkällä aikavälillä merkittäviä nettokustannuksia yhteiskunnalle. Ruotsin eläkeviranomaisen (2016, PID14639) mukaan alhainen toimeentulopalkka tarkoittaa, että maahanmuuttajat ryhmänä eivät kata etuuksien, hoidon ja eläkkeiden kustannuksia", kirjoittavat GP:n professorit.

He toteavat, että työvoiman maahanmuutto Pohjoismaista ja Etelä-Euroopasta 1900-luvun puolivälissä hyödytti taloutta.

"Täysin erilainen"

"Tänään tilanne on täysin erilainen. Suuri osa nykyaikaisista maahanmuuttajista on huonosti koulutettuja ja jää riippuvaiseksi etuuksista useiden vuosien ajan. Julkisen sektorin keskimääräiset kustannukset nykypäivän maahanmuuttajille ovat huimat 74 000 kruunua vuodessa henkilön elinaikana Ruotsissa (Julkisen taloustieteen asiantuntijaryhmä, 2018:3).

Malte Andersson ja Frank Götmark kirjoittavat, että "yhteiskunta saattaa tarvita pätevän työvoiman maahanmuuttoa".

"Mutta nykypäivän maahanmuutto ei ratkaise ongelmia vanhusten lisääntyessä väestössä, kuten poliitikot ja monet kirjoittajat väittävät. Muita toimenpiteitä tarvitaan, kuten että nuoret aloittavat työt aikaisemmin ja vanhemmat työskentelevät pidempään", he kirjoittavat GP:n keskusteluartikkelissa.

TEKSTI & KUVA

Peter A Rosén

« Viimeksi muokattu: 14.03.2023, 09:59:02 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Turvapaikan hakeminen menee kaiken muun edelle.”
— Ohisalo

“Suomi ei tule estämään keneltäkään turvapaikanhakua missään tilanteessa."
— Mikkonen

“Kaikki toimet, joita voidaan tehdä maahanmuuton lisäämiseksi on tehtävä."
— Kangasharju, ETLA:n tj.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 911
 • Liked: 40710
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #785 : 23.03.2023, 17:14:05 »
Yhden luikurin kun päästää ketkuilemaan niin pian on tuhansia lisää tulossa.


https://twitter.com/studyabroad_gem/status/1638843210209394689


https://twitter.com/studyabroad_gem/status/1638899030246694913


https://twitter.com/studyabroad_gem/status/1638899490529656833


https://twitter.com/studyabroad_gem/status/1638854309084536832


https://twitter.com/studyabroad_gem/status/1638847311517302785

STUDY FOR FREE AT THIS UNIVERSITY IN FINLAND || FREE APPLICATION || NO IELTS!
https://www.youtube.com/watch?v=CPuajwYjYfE

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 012
 • Liked: 114332
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #786 : 23.03.2023, 17:25:36 »
Yhden luikurin kun päästää ketkuilemaan niin pian on tuhansia lisää tulossa.

Sanopa muuta:

Lainaus
Pidetty siivooja käännytetään Suomesta, vaikka Hus olisi tarvinnut hänen palveluksiaan

Suomessa asuva kurditaustainen mies on tehnyt nuoruudessaan virheitä, joiden vuoksi hänen ei anneta jäädä maahan. Hänen tapauksensa tekee näkyväksi maahanmuuttopolitiikan vaikeuden.

Anne Kantola HS

TOIMIALAJOHTAJAN allekirjoittama lausunto on tiivis kehukimara.

Husilla laitoshuoltajana työskentelevä mies on joustava ja tunnollinen sekä hyvä tiimityöntekijä. Hänellä on positiivinen asenne työntekoon. Hän on erittäin tarpeellinen ja pidetty tiimin jäsen. Husin toiveena olisi pitää mies palkkalistoillaan.

Työnantajan kiitossanat eivät riittäneet muuttamaan tilannetta.

Korkein hallinto-oikeus piti alkuvuonna antamassaan ratkaisussa voimassa maahanmuuttoviraston (Migrin) kielteisen päätöksen miehen työperäisestä oleskeluluvasta.

Vuosien työnteon jälkeen miestä uhkaa käännytys kotimaahansa Turkkiin. Mutta hän ei haluaisi luovuttaa.

[...]

Mies on tehnyt nuorempana virheitä, joihin myös kielteinen oleskelulupapäätös perustuu. Hän selittää asiaa sillä, ettei ole tuntenut kaikkia lain kiemuroita.

HS kertoo laitoshuoltajan tapauksesta, koska se herättää tärkeän yhteiskunnallisen kysymyksen. Jos Suomi todella haluaa maahanmuuttajia parantamaan huoltosuhdettaan, mihin pisteeseen asti Migrin olisi muutettava kurssiaan?

Mies esiintyy jutussa anonyyminä turvallisuutensa vuoksi. Henkilöllisyys on HS:n tiedossa.

MIEHEN matka viimeisimpään kielteiseen oleskelulupapäätökseen on ollut pitkä ja monimutkainen.

Hän on hakenut Suomesta turvapaikkaa useita kertoja. Kaikki hakemukset ovat johtaneet kielteisiin päätöksiin. Hän oli laittanut uusia hakemuksia vireille saatuaan käännyttämispäätöksen. Ulkomaalaislain perusteella toistuva turvapaikan hakeminen perusteettomasti voidaan tulkita maahantulosäännösten kiertämisenä ja sen perusteella oleskelulupa voidaan jättää myöntämättä.

Toisaalta Migri on viime aikoina myöntänyt, että sen tulkintalinja on maahantulosääntöjen kiertämisessä ollut paikoin turhankin tiukka.

Oleskelulupien saamista on haluttu helpottaa hallitusta myöten, sillä Suomi kärsii ravistelevasta työvoimapulasta. Sanna Marinin (sd) johtaman hallituksen hallitusohjelmaan kirjattiin vuonna 2019 tavoite kehittää ”lainsäädäntöä ja soveltamiskäytäntöä sen edistämiseksi, että työllistyneet kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet voivat nykyistä joustavammin saada oleskeluluvan työn perusteella”.

[...]

Miehen elämä on Suomessa. Hän asuu Helsingin Suutarilassa, puhuu sujuvaa suomea ja hänellä on täällä läheisiä ystäviä. Vapaa-ajallaan mies käy kävelyillä, tapaa ystäviään ja toisinaan ui uimahallissa. Kahvinsa hän juo maidolla ja sokerilla.

Ensimmäisen kerran mies saapui Suomeen vuonna 2014. Hän haki Suomesta turvapaikkaa vedoten kurditaustaansa. Migri päätti käännyttää tuolloin hieman yli 20-vuotiaan miehen.

Maahanmuuttovirasto piti hänen poliittista toimintaansa Turkissa satunnaisena, eikä uskonut, että hän joutuisi sen vuoksi viranomaisten vainon kohteeksi.

Kielteisen päätöksen jälkeen mies päätyi hakemaan turvapaikkaa uudestaan kahteen eri otteeseen. Kun turvapaikkaa ei myönnetty, mies käännytettiin Turkkiin ja hänelle määrättiin kahden vuoden maahantulokielto Suomeen.

Ennen käännytystä mies oli jo ehtinyt työskennellä Suomessa. Ensimmäisessä työpaikassaan hän toimi pizzakuskina. Työnteko on miehelle ylpeyden aihe. Sitä hän haluaisi jatkaa.

”Olen aina tehnyt töitä ja maksanut Suomeen veroja.”

[...]

MAAHANTULOKIELLON päättymisen jälkeen mies palasi Suomeen syksyllä 2020 ja haki jälleen turvapaikkaa. Päätös oli edelleen kielteinen.

Päätöstä odottaessaan hän oli kuitenkin saanut Suomesta työpaikan. Ensin yhden ja sitten toisen. Kun mies haki työperusteista oleskelulupaa Husin työntekijänä, ely-keskus teki myönteisen osapäätöksen.

Migrissä seinä tuli kuitenkin taas vastaan. Viraston marraskuussa antamassa päätöksessä painotetaan miehen hakemushistoriaa.

”Hakijan hakemushistoria osoittaa voimakasta pyrkimystä saada oleskeluoikeus Suomeen eri perusteilla.”

[...]

Kielteistä päätöstä perusteltiin myös miehen rikoshistorialla. Hän on saanut huomautuksia ja päiväsakkoja liikennerikkomuksista sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta 2010-luvun puolivälissä.

Mies oli ensimmäisen liikennerikkomuksen aikaan hieman yli 20-vuotias. Migrin päätöksessä vedotaan myös kahteen pahoinpitelyasiaan, joista kummassakaan häntä ei tuomittu rikoksesta.

[...]

Tammikuussa Migri päättikin muuttaa linjaansa ottamalla käyttöön uuden tulkintaohjeen.

Siinä todetaan, että mikäli ”oleskeluluvan edellytykset muuten täyttyvät, ei asiakkaan turvapaikkataustalla, muilla aiemmilla kielteisillä oleskelulupapäätöksillä tai laittomalla oleskelulla ole yksinomaan sellaista painoarvoa, että lupa jätettäisiin myöntämättä”.

Kolmannen maan kansalaisen pyrkimys laillistaa oleskelunsa Suomessa tulee tulkintaohjeen mukaan katsoa asiakkaan eduksi.

Maahanmuuttoviraston ylijohtajan Ilkka Haahtelan mukaan uudistuksen tarkoitus ei ole avata reittiä, jonka kautta ”voi erehdyttää viranomaisia tulemalla maahan toisella syyllä”. Asiaan liittyy Migrin näkökulmasta paljon tulkinnallisia kysymyksiä.

Jatkossakaan oleskelulupa ei siis heltiä automaatiolla. Jokainen hakemus käsitellään erikseen ja tehdään oma harkinta. Linjamuutos ei koske niitä hakijoita, joilla on rikostaustaa, epäselvyyttä henkilöllisyydessä tai jotka ovat passittomia.

Jos hakijalla on taustallaan useita lieviä rikoksia tai yksikin vakava rikos, on oleskelulupapäätös jatkossakin todennäköisimmin kielteinen.

Siihen, miten vakavina Migri näkee laitoshuoltajan vuosien takaiset liikennerikokset, virastosta ei haluta vastata. Virasto ei ota julkisuudessa kantaa yksittäistapauksiin.

VIIMEISIMMÄN Suomessa oleskeluaikansa aikana mies täytti 30 vuotta. Isoja juhlia hän ei kuitenkaan järjestänyt.

”En ole juhlinut. Kun olen surullinen, en valitettavasti voi juhlia mitään.”
Helsingin Sanomat 22.3.2023

Oikeamielisten some on parhaillaan tukehtua raivoonsa.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

MannaSariini

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 376
 • Liked: 1388
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #787 : 24.03.2023, 21:36:18 »
Onko tarveharkinnan poisto ainoa Ruotsin maahanmuuttopolitiikan virhe, jota Suomi ei ole vielä toistanut? Luonnollisesti tätäkin virhettä ajaa suuri joukko poliittisesta ja muustakin eliitistä. Onko Ruotsissa tehty myös koko maan matuuntumista aiheuttavia, matujen hajasijoittamiseen liittyviä virheitä, joita vielä ei ole Suomessa tehty? Juuri säädetty kotoutumislaki ilmeisesti mahdollistaa matujen vastaanoton pakottamisen kunnalle. Tämän ehtisi vielä purkamaan ennen voimaantuloa. Se toki vaatii persut sisältävän hallituksen kuten myös tarveharkinnan poiston estäminen.

Kun matujen hajasijoittaminen yhdistetään massiiviseen matujen määrään, vaikutus on kuin syövän "hoidolla", joka ainoastaan piilottaa oireet ja muut helpoiten havaittavat merkit mahdollistaen syöpäkasvaimen kasvamisen suuremmaksi ja etäpesäkkeiden leviämisen yhä laajemmalle ennen kun syöpä havaitaan. Jos matusaation räikeimpiä haittoja Pääkaupunkiseudulla saadaan vähän lievennettyä ohjaamalla matuja muualle Suomeen, useampi pystyy huijaamaan itseään, ettei haittoja ole tai ainakin ovat pienempiä kuin maahanmuuttokriitikot väittävät. Matusaation jatkuessa haitat kuitenkin tulevat Pääkaupunkiseudulla samalle tasolle kuin olivat ennen hajasijoitusta ja pian edelleen pahemmiksi. Sitten ongelmat ovat vain levittäytyneet laajemmalle alueelle kuten Ruotsissa on käynyt.

Miten helvetissä Ruotsin (ja monen muun maan) tekeviä virheitä toistavat päättäjät täällä ovat voineet ajaa samaan seinään, kun ajamisen tulokset on jo nähty muualla? Ja sitten kun nähdään tuloksen seinään ajamisesta olevan ihan sama Suomessa kuin muualla, halutaan vielä kopioida ne harvat toistamattomat virheet? Ovatko tätä politiikkaa tekevät ihmiset oikeasti niin täydellisen ymmärtämättömiä, vai onko taustalla jokin pahansuopa suunnitelma?

Kun johdonmukaisesti samat väestöt käyttäytyvät ongelmallisella tavalla niin omissa maissaan kuin mamuina eri maissa, miten jotkut voivat uskoa ongelmakäytöksen johtuvan aina jonkin ulkoisen tekijän, esim. rassissmin matuja kohtaan, osumisesta aina samoille väestöille? 

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 206
 • Liked: 13437
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #788 : 24.03.2023, 22:10:01 »
Yhden luikurin kun päästää ketkuilemaan niin pian on tuhansia lisää tulossa.

Sanopa muuta:

Lainaus
Pidetty siivooja käännytetään Suomesta, vaikka Hus olisi tarvinnut hänen palveluksiaan
Helsingin Sanomat 22.3.2023

Ja toinen näkökulma: joku työssäkäyvä halutaan karkottaa, koska on joskus syyllistynyt liikennerikoksiin, mutta samaan aikaan esimerkiksi Milan Jaffin karkotus ei ole automaattinen. Rikosten perusteella karkotetaan, mutta ilmeisesti lievimmästä alkaen. ???
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Aallokko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 526
 • Liked: 6066
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #789 : 24.03.2023, 22:23:07 »
^Kyllähän se on jo monesti nähty, että mitä asiallisemmalla asialla yrität Suomeen muuttaa ja mitä hyödyllisempi olisit Suomelle, sitä vaikeammaksi on tehty maahan pääsy ja maahan jääminen; ja vastaavasti mitä katalammalla motiivilla ja asiattomammin menetellen olet Suomeen tunkeutumassa, sitä helpommaksi on tehty maahan pääsy ja maahan jääminen.

Ne oikeat moniosaajat ovat kuin henkilökohtainen loukkaus maahanmuuttovirastolle ja muille viranomaislle, ja sen he saavat myös kokea kaikenlaisena kampittamisena ja elämän hankaloittamisena, mutta "moniosaajilla" on kissanpäivät täydellä ylläpidolla ja puoli sukua mukaan haalittuna.

Ei voisi vinksahtaneempaa olla Suomen maahanmuuttopolitiikka.

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 114
 • Liked: 11591
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #790 : 25.03.2023, 21:59:14 »
Suomen uutisetkin on näköjään kirjoittanut jutun Suomen tuhoisimman hallituksen tuhoisimman maahanmuuttopolitiikan uusimmasta ja hulluimmasta lisäyksestä.

https://www.suomenuutiset.fi/nyt-sosiaalisessa-mediassa-maahanmuuttajia-kannustetaan-hakeutumaan-suomeen-kansalaisuuden-saa-helposti-valtio-maksaa-kaiken/
Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

Lievitystä maailman luokan typeryyteen

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 142
 • Liked: 8461
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #791 : 25.03.2023, 22:13:57 »
Jälleen esimerkki miksi PS pitäisi saada seuraavaan hallitukseen. Ja että asiat on laitettava prioriteettiin. Haittamaahanmuutto on kansakunnan kohtalonkysymys ja siksi listan ykkösenä. Muissa asiakysymyksissä voi neuvotella ja antaa kokkareille periksi. 

Huppupelikaani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 124
 • Liked: 8049
 • Dirty white boy
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #792 : 25.03.2023, 23:21:13 »
^ Noin Purra on viime aikojen tenteissä todennutkin: PS ei lähde hallitukseen, joka ei rajoita haitallista maahanmuuttoa.
Poikaseni, kunpa tietäisit, miten häikäilemättömästi tätä maata hallitaan.

sutki

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 294
 • Liked: 737
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #793 : 25.03.2023, 23:33:09 »
Suomen uutisetkin on näköjään kirjoittanut jutun Suomen tuhoisimman hallituksen tuhoisimman maahanmuuttopolitiikan uusimmasta ja hulluimmasta lisäyksestä.

https://www.suomenuutiset.fi/nyt-sosiaalisessa-mediassa-maahanmuuttajia-kannustetaan-hakeutumaan-suomeen-kansalaisuuden-saa-helposti-valtio-maksaa-kaiken/

Googlaamalla löytyneen LinkedIn profiilin mukaan tuo uutisessa mainittu heppu on ainakin ahkerasti opiskellut opiskelujen perään vuosikausia eri yliopistoissa.
Työkokemus sitten vähäisempää, Foodoran Rider Captainia sun muita hanttihommia.ja ilmeisesti jonkin sortin koodarihommaa.

Mielenkiintoista sanoisin.
« Viimeksi muokattu: 25.03.2023, 23:35:02 kirjoittanut sutki »

Kallan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 651
 • Liked: 4692
 • Panda nimeltä Kallan.
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #794 : 26.03.2023, 19:11:30 »
Tässä maassa näköjään kansalaisuuden saa vaikka jompaa kumpaa/molempaa kotimaista kieltä hädintuskin ilmeisesti osaisi tai osaisi ollenkaan saati kulttuurista tietäisi yhtikäs mitään - omakohtaisia havaintoja asiasta, valitettavasti.  Alkaa tämän maan passin arvo laskea kun lehmän häntä, kun passeja käytännössä jaellaan kenelle riittävän kärsivälliselle ihmiselle hyvänsä (ei oikeasti nyt ihan, mutta käytännössä kyllä jos ei sössi omia mahiksiaan).  :(

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 911
 • Liked: 40710
 • Ego sum Spartacus
Vs: Suomen tuhoisa maahanmuuttopolitiikka
« Vastaus #795 : 27.03.2023, 19:43:22 »


Lainaus
X

Suomessa myönnettiin yli 8 000 ensimmäistä opiskelijan oleskelulupaa vuonna 2022, Maahanmuuttovirasto (Migri) kertoo Twitterissä. Määrä on suurempi kuin koskaan aiemmin.

Eniten oleskelulupia opiskelun perusteella myönnettiin Venäjältä, Kiinasta, Bangladeshista, Intiasta ja Vietnamista tuleville.

X

https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-145059?utm_medium=social&utm_source=copy-link-share


https://twitter.com/Maahanmuuttovir/status/1640348863960686594


https://twitter.com/Maahanmuuttovir/status/1640348868544983040


https://twitter.com/Maahanmuuttovir/status/1640348873372717058


https://twitter.com/sekatyohenkilo/status/1640360941479919617