UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2018-09-22: Poliisi suorittaa laajaa rikostutkintaa Varsinais-Suomessa venäläisyhtiössä  (Luettu 32475 kertaa)

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 297
 • Liked: 1351
"Kana ei ole lintu, eikä Suomi ulkomaa."

Vai ” Kana ei ole lintu eikä Suomi valtio”?

Alkuperäisessä KGB:n sanonnassa mainitaan #ulkomaa. -Ja Suomi on yhä venäläisille #lähiulkomaa:  Täällä saa pykätä peltihallin pv:n linkkimaston juureen ja täyttää sen kuuntelulaitteilla, eikä ole muitakaan rajoitteita.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 517
 • Liked: 8100
Kohdassa, jossa tulkki kääntää ja sanoo Suomen olevan suvereeni valtio, Medvedeviltä meinaa pettää pokka. Sipilä nyökyttelee ihaillen kollegansa sanoja.

Sipilän nyökyttely taisi johtua ihan vain siitä, että venäläinen vakuutteli sen puolesta, ettei mitään ikävää ole päässyt tapahtumaan. Airiston Helmihän ei kiinnostanut hallitusta ollenkaan edes silloin kun trollijahti oli kuumimmillaan ja suunnilleen kaikki hallitusta kritisoineet olivat Putinin agentteja.

Kun turvallisuuspolitiikka on pelkkä poliittinen lyömäase, voi syntyä aika kiusallisia tilanteita.
Kun haluat tietää, mistä suomalaisuudessa todella on kyse. Saa käyttää opetusmateriaalina.

Sukupuolineutraali versio

Maskuliininen versio

Feminiininen versio

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 517
 • Liked: 8100
Lainaus
Kaupunginvaltuutettu kaksoisroolissa

Paraisten kaupungin rakennusosaston kanssa Airiston Helmen lupa-asioita hoitanut suunnittelija on paikallisen suunnittelutoimiston osaomistaja ja Paraisten kaupunginvaltuuston jäsen Kaj-Johan Karlsson (rkp).

Kun Airiston Helmen luvitusrumba oli kiivaimmillaan viime vaalikaudella, Karlsson toimi jäsenenä lupa-asioita käsitelleessä kaupungin ympäristölautakunnassa.

- Näin oli, mutta hän jääväsi kyllä joka kerta itsensä, kun Airiston Helmi oli esillä, puolustaa Paraisten kaupungin ympäristönsuojelupäällikkö Carl-Sture Österman.

Iltalehti yritti tavoittaa Karlssonia puhelimitse lukuisia kertoja. Toimittaja vieraili myös yrityksen ovella. Konttori oli valaistu, mutta ketään ei ollut paikalla. Yhtiön sisäänkäynti pysyi lukittuna.

Iltalehti tavoitti Karlssonin veljen. Puhelimitse tavoitettu SKa-Plan Oy:n hallituksen puheenjohtajan Sverker Karlsson ärsyyntyi toimittajan yhteydenotosta. Karlsson ilmoitti, ettei yhtiö kommentoi Airiston Helmen asioita millään tavalla.

- Ei kuulu meille mitenkään. Kaj-Johan ei toimi enää yhtiömme hallinnossa. Hänellä on oma, vahinkotarkastuksia suorittava yritys, selvitti Sverker Karlsson Iltalehdelle.
Vaitiololupaus velvoittaa

Airiston Helmen kiinteistöhankinnat on keskitetty paraislaiseen kiinteistönvälitystoimistoon.

Iltalehti tavoitti saarikohteita etsineen ja kaupat hoitaneen kiinteistönvälittäjäyrittäjän.

- En kommentoi millään tavalla näitä kauppoja. Olen antanut vaitiololupauksen asiakkaalleni ja se sitoo minua, olipa toimeksiantajani kuka hyvänsä. Kohtelen Matti Möttöstä samalla tavoin kuin venäläisiä, tiuskahtaa puhelimitse tavoitettu Teija Laaksonen Saaristovälittäjät Oy:stä.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/ba91ef45-b9ae-4544-a92f-ee8598591d3c_u0.shtml

Lue myös loput.
Kun haluat tietää, mistä suomalaisuudessa todella on kyse. Saa käyttää opetusmateriaalina.

Sukupuolineutraali versio

Maskuliininen versio

Feminiininen versio

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 456
 • Liked: 4699
 • Tempus edax rerum
Ahvenanmaan demilitarisointi on menneen maailman meininkiä.

Tällä hetkellä rauhaa ja turvallisuutta edustaa nopea ja vahva miehitys.

Ilkka Remeksen kirjassa Venäjä valtaa Ahvenanmaan hävettävän helposti - Kirjailija epäilee, että oudon suuri konsulaatti saattaa kätkeä sisäänsä yllätyksiä
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/f3256ccf-4c9d-469e-a22d-6143d91a6df3_u0.shtml
Lainaus
Keskusrikospoliisin mittava operaatio Turun saaristossa nosti esiin myös jälleen kerran demilitarisoidun Ahvenanmaan ja sen strategisen tärkeyden Itämeren alueella. Useampi taho on tuonut esiin sen, että Paraisilla sijaitsevilta kiinteistöiltä on helppo lähettää esimerkiksi helikoptereilla operoivia joukkoja Ahvenanmaalle.

Remes kuvaa taannoisessa kirjassaan Jäätyvä helvetti, miten venäläiset erikoisjoukot valtaavat Ahvenanmaan tärkeimmät kohteet hetkessä. Suomen armeijan huippukoulutetut joukot tulevat paikalle myöhässä ja häviävät taistelun nopeasti.

Etsitään niitä trolleja sitten kaikessa rauhassa, kun ollaan ensin tehty jotain todellista....
NOVUS ORDO HOMMARUM
Kansansuvereniteetti tarkoittaa sitä, että kansalla on rajoittamaton oikeus päättää itsenäisesti kaikista asioistaan.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 517
 • Liked: 8100
^ Tuota olisi pitänyt ajatella jo kauan sitten, koska nyt alkaa summittaisesti trolleiksi leimattujen vastaisku eikä se lopu ihan heti. Voisi olla jopa viisainta, ettei yksikään nykyisistä ministereistä pyrkisi seuraavaan hallitukseen.
Kun haluat tietää, mistä suomalaisuudessa todella on kyse. Saa käyttää opetusmateriaalina.

Sukupuolineutraali versio

Maskuliininen versio

Feminiininen versio

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 534
 • Liked: 3012
Lainaus
Poliisi esittää vangitsemisten jatkamista KRP:n tutkinnassa olevaan talousrikosepäilyyn liittyen

01.10.2018 klo 15.42
Keskusrikospoliisi

Kahden viikko sitten tiistaina vangitun epäillyn vangitsemista esitetään jatkettavaksi Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Vangitsemiskäsittely järjestetään huomenna tiistaina.

Henkilöt otettiin kiinni Varsinais-Suomessa järjestetyssä poliisioperaatiossa reilu viikko sitten viikonloppuna. Operaatio liittyi Keskusrikospoliisissa tutkinnassa olevaan laajaan talousrikostutkintaan.

Yhteistyössä Verohallinnon kanssa poliisi sai viikon aikana sellaista näyttöä epäillyn pimeän palkanmaksun osalta, että Venäjän kansalaista vaaditaan vangittavaksi todennäköisin syin törkeästä veropetoksesta epäiltynä ja Viron kansalaista todennäköisin syin epäiltynä avunannosta törkeään veropetokseen. Toinen epäillyistä on ollut talousrikostutkinnan kohteena olevan yhtiön vastuuhenkilö ja toinen sen työntekijä.

Sen sijaan epäillyn törkeän rahanpesun osalta ei viikon aikana saatu sellaista lisäselvitystä, että henkilöitä voitaisiin epäillä rahanpesurikoksesta todennäköisin syin.

Suomalaisessa osakeyhtiössä epäillään pestyn rahaa usean miljoonan euron edestä, ja yrityksen epäillään käyttäneen pimeää työvoimaa kiinteistöjen rakentamisessa. Esitutkinnassa epäillään muun muassa törkeää rahanpesua, törkeää veropetosta ja törkeää työeläkevakuutusmaksupetosta.

KRP on pyytänyt Suojelupoliisilta apua kotietsintöjen yhteydessä takavarikoidun materiaalin läpikäynnissä. Virka-apupyyntö on lisäksi tehty Puolustusvoimille. Puolustusvoimilta on pyydetty tukea vieraskielisen materiaalin läpi käymisessä.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poliisi_esittaa_vangitsemisten_jatkamista_krp_n_tutkinnassa_olevaan_talousrikosepailyyn_liittyen_74656

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 534
 • Liked: 3012
Lainaus
KRP:n talousrikosjutussa epäillyt kaksi henkilöä pysyvät vangittuina

02.10.2018 klo 17.42
Keskusrikospoliisi

KRP:n talousrikosjutussa epäillyt, viikko sitten vangitut kaksi henkilöä pysyvät edelleen vangittuina. Vangitsemisen jatkamisesta päätti tänään iltapäivällä Varsinais-Suomen käräjäoikeus.

Venäjän kansalainen on nyt vangittuna todennäköisin syin epäiltynä törkeästä veropetoksesta ja Viron kansalainen todennäköisin syin epäiltynä avunannosta törkeään veropetokseen.

Epäillyt vangittiin viikko sitten syytä epäillä -perusteella myös törkeästä rahanpesusta epäiltynä. Rahanpesurikoksen osalta ei viikon aikana ole saatu sellaista lisäselvitystä, että henkilöitä voitaisiin epäillä siitä todennäköisin syin.

Henkilöt otettiin kiinni Varsinais-Suomessa järjestetyn poliisioperaation yhteydessä reilu viikko sitten viikonloppuna. Operaatio liittyi Keskusrikospoliisin yhteistyössä Verohallinnon kanssa tekemään laajaan talousrikostutkintaan.

Suomalaisessa osakeyhtiössä epäillään pestyn rahaa usean miljoonan euron edestä, ja yrityksen epäillään käyttäneen pimeää työvoimaa kiinteistöjen rakentamisessa. Esitutkinnassa epäillään muun muassa törkeää rahanpesua, törkeää veropetosta ja törkeää työeläkevakuutusmaksupetosta.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/krp_n_talousrikosjutussa_epaillyt_kaksi_henkiloa_pysyvat_vangittuina_74698

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 10 231
 • Liked: 11101
Samantapaisten juonien lisäksi Venäjällä voi hyvinkin olla mm. puolustusvoimien sisällä sabotöörejä, jotka voidaan tarvittaessa aktivoida kriittisellä hetkellä. Samoin varmaankin on suunnitelmia mm. sähköverkon, viestiyhteyksien, kulkuyhteyksien yms vahingoittamiseksi erilaisin keinoin. Ruotsissahan Neuvostoliiton suunnitelmiin kuului ilmeisesti mm. johtavien poliitikkojen ja/tai hävittäjälentäjien ja sotilasjohtajien salamurhaaminen (en tähän hätään löytänyt parempaa lähdettä, vaikka muistan sellaiseenkin törmänneeni):

Täällä vähän lisää aiheesta:

Tiedustelu-upseeri: Spetsnazeilla oli salainen ydinaseoperaatio Ruotsin rannikolla 1980-luvulla
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000830929.html

Lainaus
Kylmän sodan aikana Neuvostoliitto teki laajan hyökkäyssuunnitelman myös puolueetonta Ruotsia vastaan. Kolmannen maailmansodan syttyminen oli 1980-luvulla äärimmäisen lähellä.

Eläkkeellä oleva Ruotsin merivoimien tiedustelu-upseeri ja pääesikunnan tiedusteluosaston päällikkö  Nils-Ove Jansson kertoo uudessa kirjassaan Omöjlig ubåt, että jos Naton ja Varsovan liiton välillä olisi alkanut sota, olisi ydinaseita käytetty myös Ruotsia vastaan.

Jansson kertoo Svenska Dagbladetille, että Neuvostoliitto ei luottanut Ruotsin pysyvän puolueettomana, jos sota olisi syttynyt suurvaltablokkien välillä. Ruotsi olisi pitänyt "neutraloida".
...
Kirjan mukaan Neuvostoliitto harjoitteli toisen maailmansodan jälkeen lähinnä tavanomaisia sukellusveneoperaatioita kuten laivojen upottamista Ruotsin edustalla. Asetelma muuttui 1970-luvulla, jolloin Neuvostoliitto alkoi harjoitella sabotöörien ja agenttien tuomista kaikessa hiljaisuudessa rannikolle sukellusveneillä.

Sitten tuli 1980-luku, ja Ronald Reaganista tuli Yhdysvaltojen presidentti.
Kylmän sodan rintamalinjat jyrkkenivät entisestään. Janssonin kirjan mukaan suurvallat olivat erittäin lähellä ydinsotaa marraskuussa 1983, kun Nato järjesti Euroopassa ison Able Archer -harjoituksen, jossa simuloitiin ydinsotaa. Kremlissä harjoitusta seurattiin "sormi napilla."

Janssonin mukaan Neuvostoliitolla oli 1980-luvulla käynnissä operaatio Ryan, jossa Neuvostoliitto yritti saada mahdollisimman paljon tietoa Naton mahdollisesta hyökkäyssuunnitelmasta. Jos todisteita hyökkäysaikeista olisi saatu, olisi jutun mukaan vastatoimena aloitettu helvetillinen operaatio anti-Ryan: täysimittainen ydinsota Natoa ja Länsi-Eurooppaa vastaan.
...
Janssonin kirjan mukaan Neuvostoliiton suunnitelma Ruotsia vastaan mahdollisen sodan syttyessä olisi ollut nopea ja tehokas: Ruotsin avainpäättäjät olisi murhattu, sähkö- ja viestiverkot olisi tuhottu ja rannikolle sijoitetut taktiset ydinaseet olisivat estäneet sota-alusten liikkeet. Isoja joukkotuhoaseita ei tiettävästi valmistauduttu käyttämään.

Janssonin mukaan Neuvostoliitto valmistautui laskemaan saaristoon radiomiinoja, joissa oli pieni ydinlataus. Kirjan mukaan Karlskronan selkkauksessa vuonna 1981 Spetsnaz-ryhmä oli valmistelemassa näiden ydinaseiden sijoittamista Karlskronan laivastotukikohtaan. Janssonin mukaan U 137:n komentaja oli sotilastiedustelu GRU:n upseeri, ja koko operaatio oli GRU:n komennossa.
...
Svenska Dagbladetin haastattelema Ruotsin puolustusvoimien entinen komentaja Bengt Gustafsson sanoo, ettei atomimiinoja ole koskaan löydetty Ruotsin rannikolta. Hän on kuitenkin samaa mieltä siitä, että kylmän sodan aikana jännite alueella oli suuri.

Tukholman saaristosta etsittiin lokakuussa viikon kestäneessä operaatiossa sukellusvenettä tai muuta vedenalaista toimintaa. Ruotsin puolustusvoimat tarkasti myös saaria mahdollisten vieraan vallan tiedustelijoiden varalta.
Nils-Ove Janssonin kirjan mukaan samoilla vesillä Kanholmsfjärdenissä havaittiin minisukellusvene vuonna 1990.

Janssonin mukaan tiedot uudesta sukellusvenejahdista muistuttavatkin pelottavalla tavalla 1980-luvun hyisistä ajoista.
« Viimeksi muokattu: 03.10.2018, 10:26:30 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 10 231
 • Liked: 11101
Airisto-operaatio: Kellareista löytyi useita verkkoon kytkettyjä viestintälaitteita
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/68da92ca-eb3a-4cfc-937e-12012b910bfb_u0.shtml

Lainaus
Rikosepäilyjen kohteena olevan Airiston Helmi -yrityksen saarikiinteistöjen päärakennuksen kellarista löytyi Iltalehden tietojen mukaan viestikeskukseksi kuvailtu tila teknisine laitteistoineen.

Laitteiden tekninen taso oli tiettävästi huomattavasti edistyksellisempi kuin mitä yrityksen ilmoittama ”matkailukäyttö” olisi edellyttänyt.

”Laitteita löytynyt”
Vyyhtiä tutkiva keskusrikospoliisi ei kuitenkaan suoraan vahvista tai kiistä tietoa.

– Mitä sillä (viestikeskuksella) tarkoitetaan? muotoilee tutkintaa johtava rikostarkastaja Tomi Taskila.

– Huhuja maanalaisista rakennelmista on ollut, mutta mitään kallioluolia tai sen tyyppisiä ei ole löytynyt.

Rikostarkastaja Taskila kuitenkin myöntää, että kotietsinnän kohteina olleitten rakennusta kellareista on löytynyt ”verkkoon kytkettyjä laitteita, joilla pystyy viestimään”.
...
Taskisen mukaan kellareista on myös löytynyt ja takavarikoitu tallennusalustoja. Ne ovat parhaillaan paitsi KRP:n myös suojelupoliisin ja Puolustusvoimien asiantuntijoiden tutkittavana.
...
Merellä etsintäalueen yläpuolelle oli määrätty lentokielto. Ilmaliikenne oli sallittu vain viranomaiskäyttöön. Iskujoukkojen tukena oli Rajavartiolaitoksen helikopteri. Dornier-valvontalentokone seurasi operaatiota korkeammalta.

Rikostarkastaja Taskila kiistää, että valvontakoneella olisi ollut muita kuin varmistustehtäviä. Hänen mukaansa kone kuvasi alapuolella tapahtuvaa viranomaisoperaatiota.

– Sillä haluttiin varmistaa työturvallisuus, Taskila sanoo.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 456
 • Liked: 4699
 • Tempus edax rerum
Laitetaan nyt tännekin:


Mitähän tässä juuri oikeasti tapahtui?


Airisto.

Ikävä kyllä näyttää siltä, että jäsen Nuivanlinna on oikeassa:

AIRISTO-OPERAATIO JA LASTEN SEKÄ MUMMOJEN PELOTTELUA
http://rayhablogi.blogspot.com/2018/09/airisto-operaatio-ja-lasten-seka.html
Lainaus
Poliisin puolustusvoimien ja rajavartioston tukema suuroperaatio Airiston Helmi -yhtiön kiinteistöihin lounaissaaristossa on ollut melkoinen mediashöy. Valtamedia on rummuttanut päivästä toiseen yhtiön venäläistä taustaa ja rikollisuutta, mutta ennen kaikkea sen strategista uhkaa koko Suomelle. Ennen kuin silppuamme tämän sotilaallisen uhkan valheen faktoilla, tarkastellaanpa sitä talousrikoskulmaa lyhyesti. Se on paljon järkeenkäyvämpi ajatus.

Uutisoinnissa on kuitenkin unohdettu se kaikkein merkittävin kytkös: Italian kolmanneksi suurin pankki on junaillut rahaliikennettä. Se on asia, joka voisi olla olennainen, kun tiedämme Italian pankkimaailman ja maan mafiajärjestöjen väliset yhteydet ja historian. Mutta se ei ole poliittisesti sopivaa maamme Nato-kaaderille. Siksi esiin on nostettu toinen toistaan mielikuvituksellisempia Venäjän sotilasoperaatioita, joista kepulaisen Kärnän sukellusvenetukikohta lienee absurdiudessaan aivan omaa luokkaansa. Kärnä ei ilmeisesti muista itänaapurin sukellusveneille tuppaa karikkoisilla vesillä käymään. Aivan. Malliesimerkki saatiin Landskronassa 80-luvulla. Sukellusvene ei mahdu karien sekaan, vaan ajaa karille.

Kärnä ei ilmeisesti muista sitäkään, että viimesodissa itänaapuri teki yhden epäonnistuneen maihinnousu Laatokalla Tuulokseen ja yritti tulla Viipurilahden yli pariinkin otteeseen, siinä onnistumatta. Edes Hankoon ei tehty maihinnousua. Suursaaren ja muutaman muun saaren valloitus maksoi puna-armeijalle maltaita ja opetti sen, ettei sotaa Suomen kanssa ratkaista saaristossa tai rannikolla alkuunkaan. Suomea vastaan sodittaessa ratkaisut tehdään maalla. Ja juuri sitä maanpuiolustusta presidentti Niinistö, Ilkka Kanerva ja muut poliitikot ovatkin parisen kymmentä vuotta laiminlyöneet kaikin tavoin. Malliesimerkistä käy ilmapuolustus, joka on unohdettu, koska se ei sovi Naton suunnitelmiin, vaikka sen merkistys Suomen puolustamisessa on nimenomaan strategisessa mielessä aivan keskeinen. Vahva ilmapuolustus voisi olla este Natollekin, joten siksi se laiminlyödään ja ajetaan alas. Suomen puolustamisen kannalta täysin arvottomiin, mutta Naton haluamiin hävittäjiin uhrataan kyllä kymmeniä miljardeja. Samoin suuriin laivaston pinta-aluksiin, joiden elinaika sotatilanteessa on laivastossa 25 vuotta palvelleen "lähteeni" mukaan "noin kaksi tuntia, jos hyvin menee."

Aloitetaan tämän Uhka-huijauksen purkaminen Ilkka Kanervan ja presidentti Niinistö höpötyksistä. Varsinaissuomalaisina he haluavat kovasti korostaa Turun ja sen laivaväylien strategista merkitystä. Puheet huoltovarmuudesta ovat irvokkainta roskaa kokoomuslaisten suista, sillä nimenomaan kokoomus on ollut kaikin voimin tuhoamassa Suomen huoltovarmuutta ja riippuvuuden lisäämistä kaikissa hallituksissa. Entäpä Turun strateginen merkitys? Katsotaanpa hieman karttakuvaa, joka näyttää Turun todellisen painoarvon maamme tavaraliikenteessä.
(jatkuu artikkelissa)

Kommenttiosiosta:

Lainaus
Anonyymi25. syyskuuta 2018 klo 14.52
Alla muutama muu psy ops teoriaa tukeva havainto viime päivien mediavirrasta:
1) Huolimatta siitä, että Airiston Helmi näyttäisi vuodesta 2016 alkaen olleen suhteellisen tukevasti _italialaisessa_ omistuksessa ja toiminta saarilla on omistajavaihdoksen jälkeen
hiipunut, valtamediat ovat parin päivän sisällä koordinoineet paljon nimettömiä sotilaslähteitä kommentoimaan Venäjän ja GRU:n sotilastiedustelusta ja sukellusvenehuoltoon tarkoitetuista syväsatamista ja bunkkereista saarilla.

2) Mikäli Bellingcat -sivuston viimeaikaisia Skripal-tutkimuksia on uskominen, GRU:n sotilastiedustelun ja SVR:n ulkomaantiedustelun koko henkilöstö, sekä oikeat että peiteidentiteetit, on vuodettu Venäjän passihakemustietokannan mukana ympäri nettiä. Kaikki Venäjän ulkomailla toimivat agentit ja illegaalit viimeisen 10 vuoden ajalta ovat toisin sanoen paljastuneet lännessä. Niinpä Airiston Helmenkin venäläisomistajien sotilastiedustelukytkyn osoittamisen dokumentein voisi kuvitella tutkivalta toimittajalta tai varakansanedustajalta onnistuvan parilla klikkauksella ja mesekeskustelulla Bellingcatin kanssa.
Jäädään odottamaan Venäjän kotimaanpassihakemusten merkintöjen kuvakaappauksiin tukeutuvaa agenttien tunnistusta Mikko Kärnäältä ja Hesarilta.

3) Skinnarvik Turun saaristossa sijaitsee Merivoimien esikuntaa huomattavasti lähempänä kuin Airiston Helmi. Iltalehden toimittaja Tuula Malinin tekemien tutkimusten mukaan Skinnarvik
siirtyi kuitenin _ukrainalaisomistukseen_ v. 2008. Ei siis venäläisomistukseen.
Nykyinen omistussuhde tällä Merivoimien ammusvaraston viereisellä tontilla on "epäselvä". Uusi omistajanvaihdos tapahtui muutama vuosi sitten _Virossa_.
Taustaa: Metsähallitus myi ukrainalaisen liikemiehen omistamalle yritykselle kaksi 1,5 hehtaarin suuruista rantatonttia Kemiönsaarella sijaitsevan Merivoimien Skinnarvikin varikkoalueen sisäpuolelta vuonna 2008. Alueella sijaitsee merivoimien materiaalilaitoksen varastoja, muun muassa ammus- ja räjähdeainevarasto. Varikon suoja-aluetta sisennettiin ja raja-aitoja siirrettiin, jotta ukrainalaistontit saatiin sijoitettua liikkumiskiellolla varmistetun sotilasalueen ulkopuolelle.
Varikon vieressä nököttävät tontit ovat yhä rakentamattomia. Kaupat tehnyt ukrainalainen liikemies asuu Vantaan kaupungin vuokra-asunnossa. Hän ei tiedä, kuka tontit omistaa tällä hetkellä. Venäjää puhuva liikemies kertoo myyneensä yhtiön osakkeet eteenpäin jo joitakin vuosia sitten Virossa. Samassa paketissa menivät myös Skinnarvikin maa-alueet.
https://www.iltalehti.fi/uutiset/2015031119338528_uu.shtml

Vastaa

Anonyymi25. syyskuuta 2018 klo 15.17
4) Tiistaina 25.9. AH:n jutussa vangitulla virolaismiehellä ei ole Suomessa virallista vastuuasemaa missään yhtiössä.
Virossa hän on hallituksen jäsen pienessä yhdistyksessä, joka kertoo tavoitteekseen _Ukrainan_ kansallisen kulttuurin suojelemisen ja kulttuurivaihdon:
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005840247.html

5) Airiston Helmen nykyinen toimitusjohtaja on _italialainen_ Mauro Barbi. Veljensä Luca Barbi pyörittää NATO-tyyppihyväksyttyjä ja NATO nimikenumeroituja
radioliikenteen seurantalaitteita valmistavaa ja niihin käyttäjäkoulutusta tarjoavaa kansainvälistä yritystä: lucabarbi.it. Toisin sanoen AH:n nykyisen toimarin veli on NATO turvaselvitetty laitetoimittaja ja konsultti.

Kansallisuudet jotka yo. havainnoissa toistuvat ovat Viro, Italia ja Ukraina. Virossa vaikuttavilla ukrainalaisilla/Ukraina-mielisillä näyttäisi olevan tässä kuviossa jonkinlainen juoksupojan rooli. Toimeenpanovaltaa saarilla käyttää NATOn hovitoimittajiin kytkyssä oleva italialainen. Ollaan muuten ihan helvetin kaukana Venjän sotilastiedustelun positiosta nyt.

Tulee väistämättä mieleen mahdollisuus, että viime viikonlopun psyopsin tavoitteena on legitimoida CIA/NATO-vetoinen toiminta saaristossa paljastamalla rikollista toimintaa, rahanpesua ja setelitukkoja, joka liitetään arkkivastustajan Venäjän tiedusteluun. KRP:n talousrikosyksikkö ja siviilioikeusasteet sitten "siivoavat" alueet vapaiksi "Venäjän vaikuttaja-agenteista" (kahdesta huoltomiehestä ja camoihin puetusta nukesta?). Näyttävän hybridisiivousoperaation jälkeen kukaan viranomainen, median edustaja, poliitikko tai naapuruston edustaja ei enää kyseenalaista saarilla entistä intensiivisemmäksi muuttuvaa ulkomaista toimintaa, vaan oletetaan toiminnan olevan viranomaisten auditoimaa ja siten Suomen kansallisten etujen mukaista?

Tuo Skinnarvikin tontin nykyinen omistaja kannattaa kaivella. Samoin muut lähisaarten ulkomaalaisomistukset, onko omistajavaihdoksia tapahtunut Viro-Ukraina-Italia akselilla muuallakin saaristossa viime vuosina? Onko uusissa omistajissa ja lähipiirissä NATOlle myyviä asekauppiaita?

-constantia & zelo-
« Viimeksi muokattu: 05.10.2018, 21:41:07 kirjoittanut Lasse »
NOVUS ORDO HOMMARUM
Kansansuvereniteetti tarkoittaa sitä, että kansalla on rajoittamaton oikeus päättää itsenäisesti kaikista asioistaan.

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 297
 • Liked: 1351

Lainaus

Tuo Skinnarvikin tontin nykyinen omistaja kannattaa kaivella. Samoin muut lähisaarten ulkomaalaisomistukset, onko omistajavaihdoksia tapahtunut Viro-Ukraina-Italia akselilla muuallakin saaristossa viime vuosina?Tsekatkaa toki Kypros myös, vaikkei kuulu agendaan.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 534
 • Liked: 3012
Lainaus
KRP:n talousrikosjutussa epäilty pysyy vangittuna, toisen epäillyn vangitsemisistunto huomenna

16.10.2018 klo 14.01
Keskusrikospoliisi

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on jatkanut KRP:n talousrikosjutussa epäiltynä olevan Venäjän kansalaisen vangitsemista todennäköisin syin epäiltynä törkeästä veropetoksesta. Hän oli vaatinut päästä vapaaksi.

KRP:n talousrikostutkintaan liittyen on ollut kolme viikkoa vangittuna myös Viron kansalainen. Hän on vangittuna todennäköisin syin epäiltynä avunannosta törkeään veropetokseen.

Myös Viron kansalainen on vaatinut päästä vapaaksi. Vangitsemiskäsittely järjestetään keskiviikkona 17.10.2018 kello 9.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/krp_n_talousrikosjutussa_epailty_pysyy_vangittuna_toisen_epaillyn_vangitsemisistunto_huomenna_75098