Kirjoittaja Aihe: 2018-02-10 Sisäministeri Mykkänen: Suomi voisi ottaa jopa 10 000 kiintiöpakolaista  (Luettu 161770 kertaa)

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 747
 • Liked: 28583
Saksan ex-presidentti Joachim Gauck puhui äskettäin sellaisista asioista, joilla on relevanssia myös tämän teeman osalta. Pari kohtaa saksalaislehden artikkelista. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää viimeiseen lainattuun kappaleeseen.

Saksa Ex-liittopresidentti Gauck

"Myös kosmopoliitti törmää rajoihinsa"

Monikulttuurin (Multikulturalismus) seuraukset Saksassa saivat hänet säikähtämään pahoin: Düsseldorfissa pidetyssä vierasluennossa hän tarkasteli maan poliittista tilannetta – kritiikkiä säästelemättä.


Die Welt 2.2.2018 juttu saksaksi

Pohtiva, huolestunut, ajankohtainen: Joachim Gauck teki vierailevana luennoijana vahvan vaikutuksen Düsseldorfin Heinrich-Heine -yliopiston opiskelijoihin. Entinen liittopresidentti puhui suosionosoitusten saattelemana, kertoi Rheinische Post -lehti. 78-vuotias Gauck puhui aiheesta "Pohdintoja omasta ja vieraasta" (Nachdenken über das Eigene und Fremde) ja hän tarkasteli kotimaata ja maahanmuuttoa, kansallisvaltiota ja monikulttuuria, muukalaisuutta ja sivistyneisyyttä.

Oman ja vieraan välinen suhde on eräs nykyajan vaikeimmista ongelmista, sanoi Gauck yliopiston mukaan luentonsa aluksi. "Muukalaiset eivät ole luokiteltavissa: He aiheuttavat ärtymystä". Kyse ei ole kuitenkaan mistään uudesta ilmiöstä. Useimmiten oma idealisoidaan ja outo demonisoidaan, analysoi Gauck. Hän hyväksyy huolestumisen, yllättymisen ja kritiikin kun kyse on Saksan tulevaisuudesta ja yhteiskunnallisesta kanssakäymisestä. WELT dokumentoi osia puheen käsikirjoituksesta järjestellen ne keskeisten teemojen mukaan.

Integraatiopolitiikka

"Monikulttuurin käsitteellä on ollut kauan suuri vaikutus integraatiopolitiikkaan: Mitä sitten yksittäisten kulttuurien osalta on paljastunutkaan - niin moninaisuutta itsessään on pidetty arvona", sanoi Gauck. Eri kulttuurien pitäisi olla keskenään samanarvoisia, toteaa Gauck, sillä kaikki vallitsevat länsimaiset ja liberaalit arvot on hylätty. "Ymmärrän, että tämä näyttää ensisilmäyksellä suvaitsevalta ja liberaalilta, kun moninaisuutta kunnioitetaan ja se tulee näin hyväksytyksi. Se mihin tällainen monikulttuuri on johtanut sai minut kuitenkin säikähtämään", sanoi hän.

Muslimit Saksassa

Hän pitää "hävettävänä sitä, että jotkut sulkevat silmänsä naisten sorrolta maassamme ja monissa islamilaisissa valtioissa: Pakkoavioliitot, lapsiavioliitot ja tyttöjen uintikiellot kouluissa. Ja arabivaltioista tulleiden antisemitismi jätetään huomioimatta tai se selitetään hyväksyttäväksi viittaamalla Israelin politiikkaan. Tai kun islamin kritisoinnin epäillään aina johtuvan rasismista ja muslimivihasta." Gauck esitti lopuksi retorisen kysymyksen: "Käsitänkö oikein, että näissä ja muissa tapauksissa toisten kulttuurien huomioon ottamista pidetään tärkeämpänä kuin perus- ja ihmisoikeuksien suojelemista?"
(...)

Kansallisvaltio

Gauck otti puheessaan myös yleisesti kantaa pakolaisten vastaanottamiseen: "Kansallisvaltiota ei saa ylikuormittaa. Henkilö, joka luulee ikään kuin kuvitteellisena maailmankansalaisena poistavansa kaikki kansallisvaltioiden rajat tosiasiassa ylikuormittaa kaikkien valtioiden materiaaliset, alueelliset ja sosiaaliset voimavarat, ja tämän lisäksi vielä niiden kansalaisten psyykkiset voimavarat", varoitti Gauck. "Myös kosmopoliitti törmää rajoihinsa, kun kehitys tapahtuu liian nopeasti ja liian laaja-alaisesti, etenkin kulttuurin osalta.
(...)

2018-02-02 Saksa: Ex-presidentti Gauck - Myös kosmopoliitti törmää rajoihinsa

Ilmeisesti nykyään enää vain lapset ja eläkeläiset voivat sanoa mitä näkevät ja ajattelevat.

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 10.02.2018, 14:01:33 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 171
 • Liked: 17563
 • covfefe
Ei sillä määrällä ole lopulta edes merkitystä kun kyse on ihmisistä.

10 000 kpl pahimpia isis-daesh tappajia jotka todistetusti tarvitsevat turvapaikkaa kun päästetään pääkaupunkiseudulla irti, saamme verilöylyn joka saa Beijvikin massamurhan tuntumaan pieneltä. Käytännössä alkavat lopulta tappamaan tosiaankin mutta väkeä kuolee muutamassa vuodessa enemmän kuin sisällissodassa.

Eiköhän sen rikastuksen jälkeen henkiinjääneet ala arvostamaan rajavalvontaa ja monokulttuuria. Ja kun haetaan nimenomaan islamilaista maista, homotoimittajat ja vihervasemmistolaiset lakkaa jännästi olemasta. Kuoleehan moni hompanssi jokatapauksessa mutta sisäministerin saturaatiotoive toteutuu.

En tiedä pystyykö suomalainen poliisi suojelemaan sisäministeriä lähi-idästä tulevilta turvapaikanhakija-itsemurhapommittajilta*, mutta Mykkäsen toiveen toteudutta henkiinjäävät saavat tietää pystyikö.

*lain määrittelemä turvapaikantarvitsija
« Viimeksi muokattu: 10.02.2018, 13:59:14 kirjoittanut siviilitarkkailija »
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 496
 • Liked: 13930

Tässä kymppitonnin laittamisessa poliittisen keskustelun pöytään on lienee Mykkäseltä taas maalin siirtelyä, mikä on kovin tuttua mm. YT-ilmoitusten yhteydessä, kun ilmoitetaan toteutumaa isommasta irtisanomistarpeesta ja lopuksi tiedotetaan/uutisoidaan, että selvittiin aiemmin ilmoitettua vähemmällä. *SNIP*

Tämä on täysin mahdollista. Siksi myös persujen pitäisi osata tämä sama peli. Ajattelin ensin, että persujen pitäisi heittää tavoiteluvuksi pyöreä nolla, josta sitten voitaisiin tinkiä korkeintaan muutamaan kymmeneen mobutoon vuosittain. Mutta sitten tajusin, että ei nyt sentään: nolla on aivan liian korkea luku alkupanokseksi. Persujen pitäisi heittää heti tiskiin negatiivinen luku. Vaatimus, että Suomeen ei oteta YHTÄÄN minkäänlaista geelitukkaa, ja samaan aikaan joka ikinen paperiton ja hylsyn saanut on poistettava maasta. Ja sen jälkeen voisi pitkin hampain suostua siihen nollaan uuteen vuosittain, kun ei se hylsyn saaneiden poistaminen kuitenkaan KaKolaisilta ministereiltä ja muilta vassareilta onnistu.
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 666
 • Liked: 25822
 • Kiihottavat vieraslajit
Tämä olisi veronmaksajan/äänestäjän kannalta ideaali tilanne ei pelkästään maahanmuuton vaan myös kaikkien muiden suurten menoerien kanssa.

Minusta olisi äärimmäisen mielenkiintoista tietää kuinka paljon maksan veroa valtion byrokratian pyörittämiseen, maanpuolustukseen, eu-jäsenmaksuihin, maahanmuuttoon, terveydenhuoltoon. sosiaalipalveluihin jne jne jne.

Tämänkaltainen tieto jos mikä ohjaisi äänestäjää rationaalisempaan toimintaan äänestyskopissa. Uskon että monien veronmaksajien kohdalla maailmanparannushöttö ei menisikään enää läpi.
Äänestäjillä ja veronmaksajilla tulisi olla edes jonkinlainen käsitys siitä mihin verorahat käytetään. Esim maahanmuuton kustannuksista ei sitten millään saa edes realistista ja rehellistä arviota.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 259
 • Liked: 15855
Onko kukaan tietoinen mistä Mykkänen on kotoisin ja kenen bisnestä on puffaamassa?

Näköjään Espoosta mutta vanhempien juuret löytyvät Lapista, mikä näkyy siinäkin, että toinen nimi on Aslak.

Lainaus
Kai Mykkäsen isä on entinen kansanedustaja Jouni Mykkänen.

Kai Mykkänen kasvoi Espoon Tapiolassa ja kävi Tapiolan lukion. Hän on valmistunut valtiotieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2006.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Kai_Mykk%C3%A4nen

Lainaus
Jouni Mykkänen (s. 6. lokakuuta 1939 Helsinki) on suomalainen poliitikko. Hän toimi kokoomuksen kansanedustajana Lapin läänin vaalipiiristä 1970–1974, minkä jälkeen hän työskenteli johtotehtävissä Yleisradiossa 1975–1994 ja Suomen elokuvasäätiön toimitusjohtajana 1995–2006.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Jouni_Mykk%C3%A4nen

Kaupparekisteristä ei löydy muuta kuin Asunto Oy Tonttupiha, Espoo  varsinainen jäsen 29.08.2017 asti.

Omalla nettisivullaan mainostaa olevansa sinivihreä.

Lainaus
Mykkänen kertoo verkkosivuillaan asuneensa lähes koko ikänsä parin kilometrin etäisyydellä Tapiolasta. Poikkeuksen tekee ainoastaan alle kolme vuotta kestänyt komennus Pietarissa.

Mykkänen on naimisissa eläinlääkäri Anna Mykkäsen kanssa ja pariskunnalla on kaksi lasta.
https://www.aamulehti.fi/kotimaa/kuka-ihmeen-kai-mykkanen-tallainen-on-uuden-ministerin-tausta-23741483/


siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 171
 • Liked: 17563
 • covfefe
Tapiolassa on kallista asua ja eliitin koulu. Ilmankos ihmiskuljettajapaskiainen ei välitä paskan vertaa seurauksista. Kun oma napa on turvassa, hukkukaa lähiöväki paskaan.
T:Espoon sinivihreä
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

JulmaJuha

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 408
 • Liked: 1872
 • Laumanvartija
Johan täällä on kaikki oleellinen sanottu moneen kertaan, mutta sittenkin on itsenikin päästävä taas tätä hulluutta kommentoimaan.

2014-1015 aikoihin uutisissa ja lehdissä ounasteltiin asuntokuplaa joka kohta laukeaisi. Asuntojen hinnat nousivat kuukausittain uusiin ennätyksiin ja vain muutamissa vuosissa jopa tuplaantuivat ainakin Helsingin tietyillä alueilla. Lassila-Tikanojan pomo esiointyi televisiossa vihaisena, koska valtio haittasi heidän omaa "pikku maahantuontiaan". Kyseessä oli jo harjoitettu omatoiminen työntekijöiden laajamittainen rahtaaminen kaukoidästä? siivoilemaan ja tekemään kaikenlaista kiinteistöhommaa arvattavasti hyvin pientä korvausta vastaan.

Rakennusfirmat eivät olleet nekään tyytyväisiä, koska esim Helsingissä mietittiin lähinnä vain vanhojen liikehuoneistojen muuttamista asunnoiksi jne mjuuta pikku puhaamista. Uuden rakentaminen jos joku olisi ison rahan tekemistä ja tuolloin ei herrojen mopo kulkenut.

2015 matuvyöry käynnisti näiden meidän rahapuolueiden eturyhmien myllyt niin kovaan kiitoon, että laakerit vain savusivat. Rakentaminen on nyt tehnyt uusia ennätyksiä ja kauppiaat myhäilevät katsellessaan ikkunastaan kaupankäynnin vilkastumusta, eli miten "kaikkein heikommassa asemassa olevat" tulevat sankoin joukoin ostamaan valtion velalla tai veronmaksajien rahoilla kaikenlaisia tavaroita, huonekaluja, palveluita, ruokia jne mitä nyt tarvitsevat tai eivät tarvitse. Loppunut on myös pelokas puhe asuntokuplista. Pitihän meidän äkkiä majoittaa tänne nämä 35 000 "aivan yksin tullutta pikkupoikaa" ja hakea lentokoneella perään myös heidän 70 000 vaimoaan.

Nyt 2018 on rakennuspuoli jälleen ilmoittanut, että "ehkä meillä on vielä vuodeksi hommia, mutta sitten alkaa olla taas kaikki sovitut työt tehtynä" eli ilmeisesti 2015v "kaikkein heikoimmassa olevien" vyöry + perässä lennätetyt vaimot, mummot ja muu suku on sitten majoitettu tänne mukavasti. Liekkö Mykkäsen ministerinpuhelin kilahtanut, että "hommappas poika meille nyt lisää taas niitä mamuja". Nimittäin kyllä jokainen heikolla moraalilla varustettu sijoittaja, rakentaja, kauppias tai muu herra tietää viimeistään nyt, että mistä saa turboonsa uusia pika-paineita. Jos siinä sivussa sitten vähän raiskataan ja tapetaan tai naiset eivät uskalla liikkua yksin tai vapaasti, niin ei se huoli herroja itseään koske.

Eipä moraalittomat herrat, narrit tai varsinkaan "isänmaaton raha" murehdi sitä, että mitä tästä kaikesta huoraamisesta seuraa rakkaalle ja kalliilla ostetulle isänmaallemme. Kotomainen kunnon väki ei halua tai uskalla hankkia enää omia lapsia tälläiseen uuden maailman järjestykseen, eli tälläinen meno vie kyllä kansalta uskon tulevaan ja passivoi heitä myös siten. Kukapa sitä haluaisi uurastaa tai rohkenisi rakentaa elämäänsä näissä tunnelmissa.

Ja mitä sitten tulee näihin tänne "aidan yli loikanneisiin", niin eivätköhän he lähde jälleen vihreämmän ruohon perään, jos me emme enää kykene heitä riittävästi ruokkimaan ja paapomaan. Heillä ei ole mitään omaa historiallista sidettä tähän maahan josta syntyisi tahtoa ponnistella maamme ja oman elämänsä eteen. Jos heillä yleensäkään olisi edes jonkinlaista kunniallisuutta, niin eivät he olisi alunperinkään täällä loikoilemassa, vaan raatamassa oman kotimaansa eteen.
« Viimeksi muokattu: 10.02.2018, 18:03:42 kirjoittanut JulmaJuha »
Ei tämä meno voi tästä ainakaan enää hullummaksi mennä!
Eihän? ööh siis, ettäkö voi? ettäkö hulluudella ei ole rajaa?

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 666
 • Liked: 25822
 • Kiihottavat vieraslajit
Noiden kiintiöpakolaisten ottaminen lienee sitä kaikkein kalleinta pakolaispolitiikkaa kun haalitaan ympäri maailmaa täysin erilaisista kulttuureista tulevia ja yleensä myös vähemmän oppineita. Tulijakin on kuin hyypiö hävitetyssä kaupungissa ja siten altis erinäisille houkutuksille. Kotoutumisen ennuste on varsin huono mutta radikalisoitumisen ennuste sitäkin suurempi.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

sattuma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 625
 • Liked: 1263
Tapiolassa on kallista asua ja eliitin koulu. Ilmankos ihmiskuljettajapaskiainen ei välitä paskan vertaa seurauksista. Kun oma napa on turvassa, hukkukaa lähiöväki paskaan.
T:Espoon sinivihreä

Ollut aina osa eliitin kuplaa. Isä kansanedustaja, juniori Nallen alaisena Sampopankissa.

Lasse Laatunen lyttää Kai Mykkäsen muistelmissaan – "Aurinkopaneelit Palacen katolla olisivat olleet lähes yhtä synkkä näky kuin sirppi ja vasara eduskuntatalolla"

Jokseenkin ainoan päähän kohdistuneen taklauksen muistelmissa saa nykyinen ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen (kok), joka Laatusen aikana työskenteli EK:ssa johtajana. Taklauksessa näkyy sukupolvien ja maailmojen ero.

"Laatunen ei jaksanut ottaa Mykkästä vakavasti. Mykkäsen suurin saavutus Etelärannassa oli kieltää pahvimukit ympäristölle vaarallisina", muistelmissa arvioidaan. Sitten kerrotaan, että "vihreä kokoomuslainen" Mykkänen olisi halunnut asentaa Palacen katolle aurinkopaneelit ja hankkia EK:n asiantuntijoiden käyttöön polkupyöriä.

"Oletettavasti talo olisi tarjonnut pyykkipojat housujen lahkeisiin, etteivät ne olisi menneet ketjujen väliin.

P.S Eteläranna sihteerit jemmasivat sitten pahvimukit piiloon kaappiin, josta niitä sai käydä hakemassa. Tätä ei ole tuossa TE:n pätkässä.

https://www.talouselama.fi/uutiset/lasse-laatunen-lyttaa-kai-mykkasen-muistelmissaan-aurinkopaneelit-palacen-katolla-olisivat-olleet-lahes-yhta-synkka-naky-kuin-sirppi-ja-vasara-eduskuntatalolla/ab06debf-4416-3537-b94e-55bebbe559a5

Uimakoulutettava

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 133
 • Liked: 4314
 • Kukkahattubingoava kristitty eli väärämielinen VHM
Lainaus
– Pitää löytää vähemmän huonoja järjestelyjä kuin se, että ihmisiä täytyy salakuljettaa Eurooppaan ja sen jälkeen he kiertävät eri maita. Nyt turvaa hakevat ihmiset, joilla on rahaa ja kykyä liikkua, Mykkänen sanoo.


Tää nyt ei varmaan oo semmonen nuiva kokkari?

Ei, mutta "tolkun ihminen"... :roll:

Kiitos kuitenkin avoimuudesta eli vain huonoja järjestelyjä on Puolueella tarjolla jatkossakin. Vapaaehtoisesti tai pakolla, kertarytinällä tai vähän kerrassaan. Vaikka väestönsiirtojen järjettömyys tunnetaan, niitä jatketaan.
"Taisi Merkel todeta tuossa keskustelussa lainaten edeltäjiään, että joka unohtaa EU-projektin, pitäisi käydä sotilaiden haudoilla sitä muistelemassa" :flowerhat:

Päälahjoittaja Sipilä

"Teko oli rikos ja siinä käytettiin väkivaltaa. Uhriksi otettua naista sormeiltiin vaatteiden alta. Ja siinä kaikki."

Dr. Kemppinen

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 882
 • Liked: 5296
Aikoinani kun olin työelämässä, niin huomasin, että kun  joku asia esitettiin, niin jatko oli huomattavasti helpompaa, kun samalla kerrottiin perustelut, että "miksi".

Eli jos Mykkäsen poika on vielä liian nuori ymmärtämään syvällisemmin asioita, niin mihin jäi toimittajan kysymys "miksi määrä pitäisi kymmenkertaistaa".
Torstaina 3.7.2014 pääministeri Fredrik Reinfeldt Almedalenisa maahanmuuttajista:
“…kiitos, että valitsitte Ruotsin...”

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 747
 • Liked: 28583
Lännen Media: Sisäministerinä aloittava Mykkänen: Suomi voisi ottaa jopa 10 000 kiintiöpakolaista
https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/lannen-media-sisaministerina-aloittava-mykkanen-suomi-voisi-ottaa-jopa-10-000-kiintiopakolaista/6764612#gs.qzV86Zw

Ylihuomenna maanantaina uutena sisäministerinä aloittava Kai Mykkänen (kok.) olisi valmis nostamaan Suomen kiintiöpakolaiskiintiön vähintään moninkertaiseksi. Asiasta kertoo Lännen Media.

Tämä edellyttäisi koko Euroopan yhteistä ratkaisua, jossa kiintiöpakolaisuus olisi ensisijainen turvanhakutie vastaanottokeskuksiin saapumisen sijaan.
(...)

Yksityistä yritystä analogiana käyttäen tilanne on ollut tähän asti sellainen, että firmalla on ollut käytössä varsin omalaatuinen rekrytointimenetelmä: Se on jättänyt ovensa auki ja kaikki yön aikana sisään tulleet on sitten rekrytoitu, sillä heistä ei päästä enää eroon, jos he eivät itse halua lähteä vapaaehtoisesti. Tätä menetelmää tukee lisäksi ilmaisten valituskanavien avaaminen vuosikausiksi kaikille halukkaille.

Mykkäsen esitys tarkoittaa käytännössä sitä, että firman rekrytointipiste siirtyykin nyt Mekan torille ja Sudanin markkinoille sikäli jos henkilö ei käytä vanhaa systeemiä, joka on edelleen täysin vapaasti käytettävissä entisin ehdoin. Mykkäsen esityksessä uutuutena on se, että siinä ulkomainen agentuuri (YK) avaa uuden tulokanavan (kaikki muistanevat, että tämän agentuurin osake-enemmistö on kehitysmailla). Se lyö Eurooppaan pyrkijän papereihin leiman, jotta "ehta pakolainen", jonka jälkeen firmalle on saatu uusi rekryytti kysymättä siltä mitään. Puitteita ylläpitävän hallituksen ministeri Risikon kanta: Jos myönnymme vapaaehtoisesti kiintiöihin niin parannamme neuvotteluasemaamme EU:ssa.

Tälläkö systeemillä firma lähtee nousukiitoon?

Kiintiöpakolaisjärjestelmän yhteydessä kannattaa muistaa myös se, että sen avulla ei kyetä ratkaisemaan kestävällä tavalla mitään pakolaisuuteen liittyviä ongelmia. Toiseksi tuo on kallein ja kustannustehottomin tapa auttaa konfliktin uhreja. Muita miinuksia ja epäkohtia löytyy lukuisia jo pintapuolisella analyysillä.

Jos joku ehdottaa jotakin tuollaista systeemiä, niin sitten on syytä katsoa suurennuslasilla, että kuka tästä aikoo korjata hyödyt ja voitot omaan taskuunsa. Yhteiskunnalle aiheutuvista vahingoista tuossa ei piitata tippaakaan.
« Viimeksi muokattu: 10.02.2018, 15:06:58 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 952
 • Liked: 22363
 • Nuiva koppelo
Mykkänen on täysin luonteva jatkumo sarjassa Katainen, Stubb ja Orpo. Loistava hansikas isojen poikien pelille, jossa Suomea on laitettu ja tullaan laittamaan lihoiksi viimeistä puhdasta vesitippaa myöten. Nämä kestävyysvajeesta, vihapuheesta ja tiedustelulaeista papukaijoina puhuvat marionetit kauhovat luonnollisesti prosessissa taskunsa täyteen fyrkkaa ja siirtyvät pois Suomesta viimeistään siinä vaiheessa, kun naamaa ei ilkeä enää oikein näyttää päiväsaikaan kotikylällä. He tietävät koko ajan lausunnoissaan, linjauksissaan ja päätöksenteossaan kristallinkirkkaasti, että tulevan liittovaltion pohjoisin etnohelvetti ei tule olemaan heidän, lastensa eikä lastensa lasten asuinpaikka.

Haluavatko suomalaiset kotimaansa p*skaksi panemisen jatkuvan vai olisiko aika äänestää tälle vaihtoehtoa? Käsillä alkavat olla kriittiset vuodet ennen peruuttamattomia muutoksia, kevään 2019 ek-vaalit ratkaisevat paljon.
« Viimeksi muokattu: 14.02.2018, 21:05:45 kirjoittanut Vellamo »
Remember to look up at the stars and not down at your feet. Try to make sense of what you see and wonder about what makes the universe exist. Be curious. And however difficult life may seem, there is always something you can do and succeed at. It matters that you don't just give up. - Stephen Hawking

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 294
 • Liked: 3852
 • hamsteri-nationalisti hamsteri

Haluavatko suomalaiset kotimaansa p*skaksi panemisen jatkuvan vai olisiko aika äänestää tälle vaihtoehtoa? Käsillä alkavat olla kriittiset vuodet ennen peruuttamattomia muutoksia, kevään 2019 ek-vaalit ratkaisevat paljon.

Mykkäsille ikävä kyllä löytyy äänestäjänsä jatkossakin, koska ihmiset ovat parempia ampumaan itseään jalkaan kuin äänestämään. Äänioikeus ihmisiltä pois heidän omaksi hyväkseen.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 353
 • Liked: 19969
 • Persuhtava keskustelija
Ei sentään luvannut omaa kotiaan tunkeutujille, että jotain nuokin idiootit on oppineet.

Tänne sopii tulla jos kykenee elättämään itsensä ja perheensä, ja siinä sivussa laittamaan yhteiseenkin kassaan oman osuutensa.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 747
 • Liked: 28583
Lännen Media: Sisäministerinä aloittava Mykkänen: Suomi voisi ottaa jopa 10 000 kiintiöpakolaista

Mykkänen kysyy, pitäisikö asia kääntää niin, että pakolaisleireiltä poimittaisiin nykyistä suurempi osa hädänalaisista eli pakolaiskiintiöitä nostettaisiin reippaasti.

Noin ei ole syytä toimia, sillä asiaa on jo tutkittu perusteellisesti Norjassa. Lopputulos ei jätä tilaa mahdollisille saivarteluille. Luvut puhuvat selvää kieltä:

- Suorat vastaanottokustannukset yhtä pakolaista kohden ovat 5 vuoden aikana 114.000 euroa, eli 8.000 pakolaisen osalta yhteensä 912 miljoonaa euroa.
- 8.000 pakolaisen ja heidän perässään perheenyhdistämisen kautta tulevien 5.600 henkilön (keskimääräinen luku) aiheuttamat koko elinkaaren mittaiset kustannukset tulevat nousemaan yhteensä 11 miljardiin euroon.
- 114 miljoonalla eurolla arvioidaan voitavan auttaa miljoonaa henkilöä paikan päällä.

Syyrialaispakolainen maksaa Norjalle 800.000 euroa* - 8.000 pakolaista taas maksaa useita miljardeja euroja

- Me voimme auttaa miljoonaa ihmistä paikan päällä sen sijaan, että autamme 0,1% lotossa onnekasta.

Hegnar.no 18.6.2015 juttu norjaksi

Høyren parlamenttiryhmän johtaja Trond Helleland esitti eilen Stortingetissä, että Norjaan otettaisiin 8.000 syyrialaista pakolaista lisää ja hätäapuun paikan päällä myönnettäisiin noin 29 miljoonaa euroa lisää rahaa, kirjoittaa Finansavisen.

Høyren, Arbeiderpartin, Venstren, KrF.n, Senterpartin ja MDG:n yksimielisyys vastaanotettiin viime viikolla pettymyksellä Pakolaisavussa ja Norjan turvapaikkahakijajärjestössä (NOAS). He olivat toivoneet 114 miljoonaa euroa lisäapuun paikan päällä.

29 ja 114 miljoonan euron välisellä erolla on meille lähialueilla huomattavasti suurempi merkitys kuin sillä, että he ottaisivat 8.000 kiintiöpakolaista 10.000 sijaan, sanoi NOAS-johtaja Ann-Magrit Astenå Dagbladetille perjantaina.

Nyt FrP haluaa antaa pakolaisjärjestöjen haluamat rahat järjestöille sen sijaan, että otettaisiin 8.000 syyrialaista pakolaista lisää Norjaan.

- Me kannatamme 114 miljoonan euron lisärahoitusta koskevaa ehdotusta, sillä me haluamme auttaa huomattavasti useampia ihmisiä kuin mitä Stortingetin enemmistö aikoo. Tämä 114 miljoonaa euroa tulee niiden satojen miljoonien eurojen päälle, jotka hallitus on jo myöntänyt, sanoi Christian Tybring-Gjedde Finansavisen-lehdelle.

114 miljoonan euron lisärahoituksella arvioidaan voitavan auttaa miljoonaa henkilöä paikan päällä.

- 8.000 lisäkiintiöpakolaisen ottaminen Norjaan olisi aika tehoton toimi ja se olisi vielä hyvin kallista, hän lisäsi.

Hallitus: 11 miljardia euroa

Tybring-Gjedden ja Mazyar Keshvarin eilen iltapäivällä FrP-puolueen nimissä parlamentissa jättämä esitys perustuu 8.000 syyrialaisen lisäpakolaisen Norjaan ottamisen koko elinkaaren mittaisiin kustannuksiin.

- Suorat vastaanottokustannukset yhtä pakolaista kohden ovat 5 vuoden aikana 114.000 euroa, eli 8.000 pakolaisen kohdalla yhteensä 912.000.000 euroa, osoittaa Oikeus- ja valmiusosaston laskelma.

- Samanaikaisesti UDI:n tilasto osoittaa, että keskimääräinen syyrialainen pakolainen saa tuotua Norjaan perheenyhdistämisen perusteella mukanaan vielä 0,7 henkilöä.

"Kyse on siten todellisuudessa vähintään 13.600 syyrialaisesta pakolaisesta ajanjaksolla", todetaan Finansavisenin mukaan esityksessä.

- SSB:n [Norjan tilastokeskus] mukaan keskimääräisen syyrialaisen pakolaisen aiheuttamat elinkaaren mittaiset kustannukset ovat 800.000 euroa, jos integroituminen onnistuu kuten naapurimaasta Irakista tulleiden pakolaisten kohdalla. Mainittujen 8.000 pakolaisen ja 5.600 perheenyhdistämisen kautta tulleen aiheuttamat kustannukset tulevat nousemaan siten yhteensä 11 miljardiin euroon.

- Kuinka kustannukset voivat olla näin suuret?

- Pakolaiset käyvät töissä huomattavasti harvemmin kuin väestö keskimäärin ja he käyttävät sosiaalitukia huomattavasti muuta väestöä enemmän. SSB:n arviota 800.000 euron elinikäisistä kustannuksista voidaan pitää varovaisena arviona, koska siinä oletetaan, että pakolaisen jälkeläiset integroituvat täydellisesti, sanoi Tybring-Gjedde Finansavisenille. 


--------------------------------------------------------------------------------

* Jutun luvut on muutettu euroiksi kurssilla 1 NOK = 0.1141 EUR

Tutkimuksia maahanmuuton vaikutuksesta julkiseen talouteen

EDIT lisäys omaan tekstiin
« Viimeksi muokattu: 10.02.2018, 15:37:53 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 718
 • Liked: 76720
Ministeri Mykkänen runnoo tänään myös tiedustelulain uudistamista kiireellisenä vedoten terrorismin torjuntaan ja suomalaisten turvallisuuteen, ikään kuin hänen samassa haastattelussa ajamansa humanitaarisen maahanmuuton kasvattaminen ei toteutuessaan kasvattaisi terrorismin uhkaa ja suomalaisten turvattomuutta:

Lainaus
Hän kysyy, ovatko lain kiireellisyyttä vastustavat kansanedustajat valmiit ottamaan vastuun siitä, että lykkääntymisen aikana tapahtuu rikoksia, jotka olisi voitu estää uusien tiedusteluvaltuuksien avulla.

Samalla kansalaisten on lupa vaatia, etteivät viranomaiset käytä saamiaan valtuuksia väärin. Tämä on kansalaisten kannalta pieni riski verrattuna siihen suureen hyötyyn, mitä tiedustelulait tuovat.

– Jokainen elämä on kallisarvoinen, Mykkänen sanoo.
Savon Sanomat: Mykkänen ottamassa lupapullonkaulat pois Suomeen tulon tieltä 10.2.2018

Kääntäisin Mykkäsen kysymyksen takaisin. Milloin nykymuotoisen humanitaarisen maahanmuuton mahdollistaneet puolueet ja poliitikot ottavat vastuun tulijoiden tekemistä rikoksista?

Lainaus
Turvapaikanhakija rikoksesta epäiltynä 2015-2017 (poimintoja, luvut puutteelliset vuodelta 2015)

Kaikki yhteensä 6 280

Lievä pahoinpitely 381
Pahoinpitely 1 512
Törkeä pahoinpitely 83
Näpistys 1 174
Varkaus 330
Ryöstö 21
Laiton uhkaus 358
Törkeä vapaudenriisto 1
Tapon yritys 16
Tappo 2

Seksuaalinen ahdistelu 96
Raiskauksen yritys 17
Raiskaus 80
Törkeän raiskauksen yritys 1
Törkeä raiskaus 30
Lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yritys 4
Seksuaalinen hyväksikäyttö 6
Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 66
Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 21
Pakottaminen seksuaaliseen tekoon 21
Lapsen houkutteleminen seksuaalisiin tarkoituksiin 5
Sukupuolisiveellisyyden julkinen loukkaaminen 10
Sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapito 3

Terroristisessa tarkoituksessa tehtävän rikoksen valmistelu 1
Törkeä tuhotyö 1
Sotarikos 1
Törkeä sotarikos 1

Lähteet: Poliisi 2016, 2017 ja Alaricin yhteenveto
« Viimeksi muokattu: 10.02.2018, 15:53:37 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

jaakr

 • Vieras
Tässähän käy normaalin kansalaisen kannalta hienosti. Kokoomus saa kyttäyslakipakettinsa, kun antaa demareille vastineeksi lahjuksena pakolais- ja rajat auki -paketit.

Kyklooppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 527
 • Liked: 6608
 • Musertunut Suomen kansalainen.
Mykkänen, lapsellista, Suomi voisi aivan hyvin ottaa vastaan 100 000 tulijaa vuodessa keppeesti.
Täällä on tilaa ja meillä on rahaa, ainakin turvisten kustannuksiin kas me tienataan tällä.
Katos turvisturismi on rahaa ja raha e oo pahaa.
Ihmisjäte.

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 057
 • Liked: 20096
Tässähän käy normaalin kansalaisen kannalta hienosti. Kokoomus saa kyttäyslakipakettinsa, kun antaa demareille vastineeksi lahjuksena pakolais- ja rajat auki -paketit.
Kaksi haittahanketta, yhteistyötä --> tuplapaha järjestyy
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Delaz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 024
 • Liked: 468
 • Say no to globalism in all its forms
Efektiivisesti tämä 10000 kiintiöpakolaista vastaisi noin 20000-30000 turvapaikanhakijaa, koska osa turvapaikanhakijoista saa kielteisen päätöksen, mutta kiintiöpakolaisista ei kukaaan. Ja nyt kun tulijamääriä on satu edes vähän alas, niin tämän kaistapään mielestä pitäisi palata samaan kriisitilanteeseen ja poikkeustilanteen sijasta vielä jokavuotisesti. Onko tämän tarkoituksena tuhota koko EU?
Ei ole. EU:n tavoitteena on tuhota koko Eurooppa, ja vahvasti näyttää siltä....
Capitalism and socialism both suck! Build something new, friendly for human beings.

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 32 330
 • Liked: 26971
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Tällaisen avautumisen kun lukee tässä tilanteessa sisäministeriltä juuri kun on lukenut kuinka työttömiltä aletaan leikkaamaan, ja viimeksi Suomen Uutisesta kokopäivätyössä käyvän kituvan köyhyysrajan alapuolella roskiksia dyykaten, niin minä toivon sisäministerille, hänen puolueelleen ja koko halllitukselle pelkkää pahaa.

Suomessa kituu nykyisellään n. 500k työssäkävijää köyhyysrajan alapuolella. Heidän lisäksi ovat sadat tuhannet työttömät ja pieneläkeläiset.
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 157
 • Liked: 18061
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Mykkänen puhuu (sic!) omasta puolestaan vaan, ja ottaa niin paljo tulijaa syytingille kotiinsa, kuin sielu sietää. Mutta Suomen nimissä vaietkoon, kurja tonttu.

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 171
 • Liked: 17563
 • covfefe
Lainaus
– Jokainen elämä on kallisarvoinen, Mykkänen sanoo.

Siis elämä joka asuu Tapiolassa, Suvisaaristossa, West Endissä , Suvelan tai Viherin paskasakista ei Mykkänen voisi välittää vähempää. Tiedättekö että Espoon Tapiolasta katsottuna New York Manhattan on henkisesti lähempänä kuin Suvela.

Jos paskasakki aikoo käydä katsomassa miten Espoon parempi puolisko ja heidän palvelut ulkomaalaisille tuhlaava ministeri elää, konepistooleilla aseistautunut Espoon poliisi astuu väliin ja pitää maailmanparantajaministeri Mykkäsen illuusioelämän virheettömänä...kallisarvoisena.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 952
 • Liked: 22363
 • Nuiva koppelo
OT: Oma poikamme tärkeissä pöydissä, Jyrki, auraa Stubbin ohella latua ja näyttää orpomykkäsille kuinka pitkälle kuuliaisuudella voi päästä:

Lainaus
Analyysi: Kataista povataan jopa EU-komission johtoon – hän itse miettii, "mikä muu kuin politiikka voisi sytyttää"
---
Olisihan se huikeaa. Pienen ja kaukaisen Suomen kansalainen ensimmäistä kertaa Euroopan unionin ykkösvirassa. Tällaisen ajatuksen toteutuminen on vielä kaukana, mutta etenkin kokoomuspiireissä mieluisan spekuloinnin aihe.
---
EU-komission puheenjohtajaksi on perinteisesti tultu korkealta. Usein ansioluettelossa on ollut juuri pääministerin tehtävä, joka Kataisen taustasta löytyy. Hän tuntee sekä Brysselin kuviot, jäsenmaiden politiikan ja komission varapuheenjohtajuuden ansiosta EU-politiikan keskeiset aihealueet.
---
–Hän on tulevaisuusorientoitunut, arvostettu ja hyvin sisällä eurooppalaisissa kuvioissa, kuvaa esimerkiksi europarlamentaarikko Henna Virkkunen (kok.).
https://yle.fi/uutiset/3-10067278
Remember to look up at the stars and not down at your feet. Try to make sense of what you see and wonder about what makes the universe exist. Be curious. And however difficult life may seem, there is always something you can do and succeed at. It matters that you don't just give up. - Stephen Hawking

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 27 925
 • Liked: 16715
 • One Step Ahead of The Blues
Lainaus
– Jokainen elämä on kallisarvoinen, Mykkänen sanoo.

Siitä ei seuraa, että meidän pitäisi tuhota oma maamme ja lastemme elämä.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 666
 • Liked: 25822
 • Kiihottavat vieraslajit
OT: Oma poikamme tärkeissä pöydissä, Jyrki, auraa Stubbin ohella latua ja näyttää orpomykkäsille kuinka pitkälle kuuliaisuudella voi päästä:
Kyllä siihen vaaditaan myös matemaattista lahjakkuutta, vähintään arvosana 6 lukion lyhyessä matematiikassa
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 353
 • Liked: 19969
 • Persuhtava keskustelija
Mykkäsellä ilmeisesti tähtäimessä korkea eu-virka.

Tuskinpa muuten tuollaisella tarmolla kuseskelis omien nurkkiin.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

Parzival

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 889
 • Liked: 3838
Suomalaisten lapamatopoliitikoiden selkäytimessä on näköjään joku ikuinen suomettumisvaihde pohjaan juuttuneena. Kilpaa kumerretaan oman edun toivossa kulloistakin "Moskovaa". Mykkänen haluaa kerralla kiilata Brysselin ykkösmallioppilaaksi oman maan kansalaisten niskaan paskantamisessa. Mykkänen = vastenmielinen opportunisti  >:(

kivimies

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 712
 • Liked: 7554

Savon Sanomat: Mykkänen ottamassa lupapullonkaulat pois Suomeen tulon tieltä 10.2.2018


Tuossa Savon Sanomien jutussa Mykkänen puhuu siitä, miten Suomeen pitää tuoda "osaajia". Mykkäsellä on varmaan eri käsitys osaajasta.

Lainaus
Hän kertoo törmänneensä ulkomaankauppaministerinä usein siihen, että yrityksillä on paljon käytännön vaikeuksia osaajaperheiden rekrytoinnissa.

– Siihen koitan tarttua, että osaajien Suomeen tulon lupapullonkaulat perkaan läpi.

Mykkänen myös sanoo, että poliisien määrää ei voi lisätä, koska "Suomi elää velaksi". Miksei samaa logiikkaa sovelleta kiintiöpakolaismäärään?

Lainaus
Hän ei kuitenkaan halua lähteä huutokauppaan poliisien rahoista, koska Suomi elää yhä velaksi.

Niin kauan kun otamme tuhat euroa velkaa jokaista suomalaista kohti, on väärin ajatella, että voisimme purkaa kaikki säästöt.