Kirjoittaja Aihe: 2018-02-10 Ugandan tapahtumat, Linden, Teräsvuoren kuolema ja valokaapelikuviot  (Luettu 334613 kertaa)

Lumiukko Jeti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 410
 • Liked: 10250
Tähän hämärään soppaan, tai ainakin kuolleeseen liikemieheen, linkittyvän Nordic Security Alliancen osakekannasta on 11.8% ulosmitattu ja pakkohuutokaupassa. Alasta kiinnostuneelle näköalapaikka tarjolla  :roll:

https://huutokaupat.com/1257289
"Suomi tarvitsee sekä jatkuvaa työperusteista maahanmuuttoa että vapaan liikkuvuuden tuomaa moninaisuutta. "
- Vihreiden tavoiteohjelma 2014-2019

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 167
 • Liked: 12926
 • The Great Resist vs. The Great Reset
Nuo rautatiet ja valokaapeli ovat tulossa liittymään Lyndon LaRouchen visioimaan Uuteen silkkitiehen. Tuossa mun uusimmassa projektissa tälle tyypille on omistettu kolmas luku kokonaan, niin että ei tarvii kopioida kaikkea tähän. Sitä riittää ja koko ajan menee omituisemmaksi.

http://bit.ly/2SuGNK3

Nyt tässä yön tunteina luin tuon kolmannen luvun, mutta jäi vähän hämäräksi sen merkitys ja liittymä, vaikkapa nyt tuohon valokaapeliyhteyteen Aasiaan.

Kun valolla on tietty nopeus, niin latenssi ainakin pienenisi jonnin verran uudella kaapelivedolla. Minun on vaikea nähdä konseptissa itsessään salaliittoteoriaa tai hörhöilyä.

What am I missing?
NOVUS ORDO HOMMARUM
-All Wars Are Bankers' Wars-

Minne me olemme menossa?

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 489
 • Liked: 10570
Mulla on siinä sellainen ongelma, että just tää aihe on jätetty vähemmälle mainostamiselle. Google Booksista löytyy EIR:n erikoisjulkaisun näytesivuja, joissa kerrotaan ihan tarpeeksi selvästi, että mainittu Putinin neuvonantaja on hankkeessa mukana, mutta se ei ihan riitä vaan pitäisi löytää lisää.

https://books.google.fi/books?id=Aum9BwAAQBAJ&pg=RA3-PA5&lpg=RA3-PA5&dq=Sergey+Glazyev+New+silk+road&source=bl&ots=us-dVIlDX7&sig=ACfU3U2O1dCxjcg31fk4WAUhuMEydPuP_w&hl=fi&sa=X&ved=2ahUKEwjHibqFoIPhAhVstosKHXnfD9QQ6AEwAHoECAkQAQ#v=onepage&q=Sergey%20Glazyev%20New%20silk%20road&f=false

kivimies

 • Vieras

Siihen asti kunnes kaikki NxtVn-yhtiön julkaisevat viralliset tilinpäätöksensä, minä pidän sitä jonkinlaisena kulissina tai ponzi-huijauksena, jolla on hienot nettisivut, näyttäviä suunnitelmia, kansainvälisiä suhteita, kuuluisia nimiä johdossa jne. mutta ei mitään konkreettista aikaansaatua toimintaa. Tätä tukee se, että ainakin toistaiseksi kaikki tarkistetut NxtVn-yhtiöt ovat osoittautunneet persaukisiksi tai toimimattomiksi pikkufirmoiksi ja viimeisenä tieto siitä että jokaisen yhtiön johtaja ja koko konsernin ylipääjohtaja Khaled Sedrak on koulutukseltaan vaatetusinsinööri.

Talouselämän mukaan Lindenin yhtiöt eivät ole toimittaneet tilinpäätöksiään kaupparekisteriin ja nyt Patentti- ja Rekisterihallitus vaatii niiden toimittamista sakon uhalla.

Lainaus
Ex-ministeri Suvi Lindénin johtamat yhtiöt ovat pimittäneet taloustietojaan vuosikausia - nyt viranomainen aikoo karhuta niitä kovilla keinoilla

[...]

Ei ole varmuutta, kuinka hyvin Lindénin luotsaamat bisnekset ovat sujuneet, koska useat yhtiöistä ovat toistuvasti jättäneet luovuttamatta taloustietonsa.

Lain mukaan osakeyhtiöiden on toimitettava jäljennökset tilinpäätöksestä kaupparekisteriin jokaiselta tilikaudelta, mutta yhtiöissä on laiminlyöty velvollisuutta useana vuonna.


Nyt viranomainen on asettamassa laiminlyöntien vuoksi asiassa uhkasakkoja.

Lindén on hallituksen puheenjohtaja neljässä kansainvälisen NxtVn-sijoitusyhtiön suomalaisessa tytäryhtiössä, NxtVn Finlandissa, NxtVn Hallissa, NxtVn Jämsässä ja NxtVn Oulussa.


Kaupparekisterin hallinnoinnista vastaava Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) lähetti hiljattain Lindénin johtamille yhtiöille kehotuksia, jotka on päivätty 10. huhtikuuta. Kehotuksissa vaadittiin yhtiöitä toimittamaan puuttuvat tiedot kahden viikon sisällä päiväyksestä eli viimeistään viime viikon torstaihin mennessä.

”Jos emme saa pyydettyjä asiakirjoja annetussa kahden viikon määräajassa, voimme sakon uhalla velvoittaa yrityksen vastuuhenkilön lähettämään asiakirjat, määrätä yrityksen poistettavaksi rekisteristä tai asettaa sen selvitystilaan”, todetaan kehotuksissa.

[...]

Talouselämä (4.5.2019)

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 107
 • Liked: 22875
Mukana myös Cinia, jossa taas pyörii mm. Esko Aho:

10 500 kilometriä valokaapelia kylmään veteen – Kiina kiinnostunut suomalaishankkeesta - Tivi
https://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/10-500-kilometria-valokaapelia-kylmaan-veteen-kiina-kiinnostunut-suomalaishankkeesta-6692287

Lainaus
Suomalainen Cinia rakennutti pari vuotta sitten nopean verkkoyhteyden, joka yhdisti Suomen tietoverkot suoraan Saksaan ilman välikäsiä merenalaisella kaapelilla. Seuraava hanke on vielä kunnianhimoisempi.

Cinia tähyää kohti arktisia merialueita ja Koillisväylän tietoverkkoyhteyden rakennusurakkaa, jossa Lapista lähtevä kaapeli toisi suoran linjan Aasiaan 10 500 kilometrin mittaisella kaapelilla. Sen rakennuskustannuksiksi on arvioitu 700 miljoonaa euroa.

Cinia pitää Koillisväylän kaapelia merkittävänä hankkeena niin Suomelle kuin koko Euroopalle. Nyt valtaosa Euroopan ja Aasian välisestä tietoliikenteestä kulkee Amerikan kautta ja osa eteläistä reittiä pitkin.

Suomen valtionyhtiölle sopimus venäläisen firman kanssa: Arktinen merikaapeli voi tuoda tuhansia työpaikkoja
https://www.hs.fi/teknologia/art-2000006133390.html

Lainaus
KANSAINVÄLINEN ARKTISEN alueen tietoliikennekaapelihanke on löytänyt venäläisen yhteistyökumppanin. Suomi voi hyötyä hankkeesta miljardeja euroja sekä tuhansia uusia työpaikkoja.

Koilliskaapeliksi kutsuttua hanketta ei voi toteuttaa ilman Venäjän osallistumista, sillä kaapelin suunniteltu kulkureitti kulkee pitkän matkan Venäjän aluevesillä.

Sopimus on allekirjoitettu tänään torstaina Pietarin kansainvälisessä talousfoorumissa. Asiasta kertovat muun muassa venäläiset uutissivusto Lenta, teknologiauutissivusto Cnews.ru sekä Cinia tiedotteessaan.

Sopimuksen osapuolet ovat venäläinen matkapuhelinoperaattori Megafon ja suomalainen verkkoyhtiö Cinia.

CINIASTA OMISTAA kolme neljäsosaa Suomen valtio. Muita Cinian omistajia ovat OP ja Ilmarinen.

Megafon on Venäjän toiseksi suurin matkapuhelinoperaattori, joka toimii myös Abhasiassa, Etelä-Ossetiassa ja Tadžikistanissa. Suurimman osan, noin 70 prosenttia, Megafonin osakkeista omistaa sijoitusyhtiönsä kautta oligarkki Ališer Usmanov.
...
NYT PIETARISSA CINIAN ja Megafonin välillä allekirjoitettu sopimus on aiesopimus. Mukana myös muita kansainvälisiä sopimuskumppaneita: Cnews-sivuston mukaan nämä ovat yhtiöitä joiden pääkonttorit ovat Skandinaviassa ja Japanissa.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 771
 • Liked: 8016
^Eivät nuo työpaikat tule suomalaisille, ainakaan jos kyse ei ole jostain yksittäisestä ja tällä kertaa aidosta huippuosaamisesta, kuten esimerkiksi sukeltamisesta.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 901
 • Liked: 38336
 • Ego sum Spartacus
Lainaus
Ex-ministeri Suvi Lindénin johtamien yhtiöiden karut luvut vihdoin julki: liikevaihtoa 5000 euroa ja tappioita monia miljoonia euroja – tilintarkastaja nosti esiin matkustus- ja ravintolakulut.................

Viestintä- ja kulttuuriministerinä toimineen entisen kokoomuksen kansanedustaja Suvi Lindénin johtamat yritykset ovat toimittaneet kesän aikaan kaupparekisteriin Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) karhuamia tilinpäätöksiä.

Yhtiöt ovat kansainvälisen sijoitusyhtiö NxtVn:n tytäryhtiöitä. NxtVn on ajanut Jämsään entisen Hallin varuskunnan alueelle datakeskushanketta.

PRH sai NxtVn Finland Oy:n tilikausien 1.7.2017 – 30.6.2018 ja 1.7.2016 – 30. 6. 2017 tilinpäätökset viime heinäkuun lopussa.

Suvi Lindén on NxtVn Finlandin hallituksen puheenjohtaja ja yhtiön toimitusjohtaja on NxtVn-yhtiöiden perustaja, egyptiläinen liikemies Khaled Sedrak.

NxtVn Finlandin tilinpäätöksen mukaan viime vuoden kesäkuussa päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli liikevaihtoa nolla euroa ja tappiota noin 540 000 euroa. Edellisiltä tilikausilta tappiota oli kertynyt noin 2,8 miljoonaa euroa, joten yhteensä tappiota on tullut noin 3,3 miljoonaa euroa.

NxtVn Finland aloitti toimintansa vuoden 2014 alkupuolella. Tilinpäätösten mukaan sillä on ollut liikevaihtoa vain kesäkuussa 2017 päättyneellä tilikaudella ja silloinkin vain 5000 euroa......................

Tilintarkastajan lausunnon mukaan yhtiön tilikauden liiketoiminta on muodostunut markkinointitoimenpiteistä, jotka ovat pitäneet sisällään osallistumisia messuille, konferensseihin ja muihin tapahtumiin tarkoituksena saada alustavia sitoumuksia potentiaalisilta asiakkailta.

”Olennainen osa tilikau­den 30.6.2017 kuluista on muodostunut erilaisista matkakuluista, kuten lentolipuista, hotellimajoituksista, ravintolamenoista ja taksikuluista. Matkakulut perustuvat luottokorttiostoihin ja matkatoimiston tekemiin ostolaskuihin. En ole pystynyt hankkimaan tarpeellista määrää tarkoitukseen sopivaa tilintarkastusevidenssiä, sillä luottokorttilaskuihin liittyviä todentavia kuitteja ei ole kaikilta osin säilytetty ja matkakuluja ole dokumentoitu ostolaskukohtaisesti”, tilintarkastaja toteaa lausunnossa.

Tilintarkastajan mukaan mahdollisten havaitsemattomien virheellisyyksien mahdolliset vaikutukset tilinpäätökseen voisivat olla olennaisia, mutta eivät hänen käsityksensä mukaan laajalle ulottuvia.

Lindén alkoi nostaa vuonna 2011, eli 49-vuotiaana, ex-kansanedustajien työttömyysturvaksi tarkoitettua sopeutumiseläkettä, jota hän on saanut yli 5000 euroa kuussa.

Samaan aikaan kun Lindén on ottanut veronmaksajien kustantamaa sopeutumiseläkettä hän on matkustellut tiheään tahtiin ympäri maailmaa edustaen NxtVn-yhtiötä.

Talouselämä yritti saada Lindéniltä kommentin NxtVn-yhtiöiden tilinpäätösten tietoihin, mutta hän ei kommentoinut asiaa.......................

https://www.talouselama.fi/uutiset/ex-ministeri-suvi-lindenin-johtamien-yhtioiden-karut-luvut-vihdoin-julki-liikevaihtoa-5000-euroa-ja-tappioita-monia-miljoonia-euroja-tilintarkastaja-nosti-esiin-matkustus-ja-ravintolakulut/28fcf04e-a8b3-4ecc-9a18-53761c7f483e

Tommi Korhonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 009
 • Liked: 1481
 • Artist formerly known as 'Joonatan'
Entäpä tuo tappio? Onko se tullut Lindenin, tai joidenkin muiden voideltavien, palkoista?
Vai olisiko egyptiläinen liikemies käyttänyt tuota sopivana verovähennyskelpoisten ulkomaalaisten sijoituksien kohteena? Jolloin tietysti hyväntahtoiset hölmöt ovat toissijaisia edunsaajia.

Kyllä on riippumattomille (amatööri)medioille tarvetta, kun nämä 'luotettavat mediat' on näin hienoja kuin ovat. Sääli että YouTubekin on lähtenyt Social Justice taisteluihin mukaan. Se olisi voinut olla oikeasti alusta joka muuttaa maailmaa.

Lähetetty minun SM-G930F laitteesta Tapatalkilla

Kerrassaan toivoton tilanne. Kaikki muut eduskuntapuolueet kannattavat suomalaisvastaista politiikkaa. Perussuomalaiset ovat ohjelmatasolla hyvä, mutta sillä on lampaan rohkeus.

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 117
 • Liked: 7649
 • Jäitä hattuun.....
Lainaus
Uusi käänne: Ugandassa kuolleen suomalaisen liikemiehen kuolemasta nostettu murhasyytteet – Matkusti Afrikkaan Suvi Lindénin kanssa ja mainosti Patrian tuotteita
https://yle.fi/uutiset/3-10974196
...nips ..Ylen tietojen mukaan kolmea syytettyä vastaan on luettu murhasyytteet Buganda Roadin oikeustalolla Ugandan pääkaupungissa Kampalassa.

Aikaisemmin epäiltyjä syytettiin lievemmästä rikoksesta eli kuolemantuottamuksesta ja heidät oli vapautettu takuita vastaan odottamaan oikeuden tuomiota. Nyt kolmikko on vangittu uudelleen.

Kahden muun aiemmin epäillyn osalta syytteistä on luovuttu.

Liikemiehen kuolema epäselvissä olosuhteissa nostatti suuren kohun, kun selvisi, että mies oli matkustanut Ugandaan yhdessä entisen viestintäministerin Suvi Lindénin (kok.) kanssa.
...naps..Kuolemasta aloitettiin uusi tutkinta

Oikeudenkäynti on ollut pitkään keskeytyksissä. Liikemiehen kuolemasta aloitettiin Ugandassa uusi tutkinta. Aikaisemman tutkinnan mukaan epäillyt eivät olisi aiheuttaneet tahallisesti liikemiehen kuolemaa.

Ylen saamien tietojen mukaan uudelleen avattu juttu toimitettiin syyttäjälle viime viikolla vahvoin epäilyksin, että kolmella epäillyllä oli aikomus ja motiivi surmata suomalaisliikemies.

Tämän jälkeen syytteet muuttuivat. Ne luettiin oikeustalolla ilman, että asiasta oli tiedotettu medialle.

Uusia kovempia syytteitä aletaan käsitellä myöhemmin korkeammassa oikeusasteessa.
...Murhasta epäillään naista, jota on Ugandassa kutsuttu suomalaismiehen tyttöystäväksi sekä tämän kahta kumppania.

Murhasta voidaan tuomita Ugandassa kuolemaan...naps..

Kokkarien reissu vielä jatkuu.
Pahinta Suomessa on tämän köyhyyden lisäksi henkinen köyhyys. Meiltä puuttuu horisontti, mihin katsoa ja mitä tavoitella.

Velmu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 623
 • Liked: 3872
Ajatellaan tätäkin asiaa siitä näkökulmasta, jos perussuomalainen ministeri ja ministeriytensä jälkeen jättimäistä uudestaan työelämään tähtäävää sopeutumisliksaa nostava tyyppi olisi sekaantunut bisneksissään tällaiseen murhankin sisältävään sotkuun kuin Kokoomuksen Suvi Linden, niin eihän siihen riittäisi tila iltapäivälehtien lööpeissä.
Ai niin, unohdin. Suomen lehdistö on maailman mittakaavassa huippuluokkaa luotettavuudessaan. Kuten kai Kokoomuskin, vai?

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 889
 • Liked: 13283
 • junior koodari
Suvilla on kaikenlaista vääntöä..johonkin keskustelu ketjuun laittelin jotain jostain tonttien olemassa olosta.

https://www.talouselama.fi/uutiset/ex-ministeri-suvi-lindenin-johtamien-yhtioiden-karut-luvut-vihdoin-julki-liikevaihtoa-5000-euroa-ja-tappioita-monia-miljoonia-euroja-tilintarkastaja-nosti-esiin-matkustus-ja-ravintolakulut/28fcf04e-a8b3-4ecc-9a18-53761c7f483e

Hieman tuoksuu nenässä jonkinlainen veivaus.

"”Olennainen osa tilikau­den 30.6.2017 kuluista on muodostunut erilaisista matkakuluista, kuten lentolipuista, hotellimajoituksista, ravintolamenoista ja taksikuluista. Matkakulut perustuvat luottokorttiostoihin ja matkatoimiston tekemiin ostolaskuihin. En ole pystynyt hankkimaan tarpeellista määrää tarkoitukseen sopivaa tilintarkastusevidenssiä, sillä luottokorttilaskuihin liittyviä todentavia kuitteja ei ole kaikilta osin säilytetty ja matkakuluja ole dokumentoitu ostolaskukohtaisesti”, tilintarkastaja toteaa lausunnossa".

Suvin tuttava tapettiin Ugandassa..
« Viimeksi muokattu: 16.09.2019, 23:20:14 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 776
 • Liked: 18592
 • Kertaluonteinen ja ainutlaatuinen yksittäistapaus.
Lainaus
Suvi Lindénin johtama yhtiö tuomittiin käräjäoikeudessa maksamaan 135 000 euroa – Hallin datapuistohanke kaatumassa lopullisesti

Kokoomuksen entisen kansanedustajan ja entisen ministerin Suvi Lindénin johtama datapuistohanke on suurissa vaikeuksissa.

Hankkeen taustalla oleva Jämsä Halli Oy on saanut tänä vuonna neljä yksipuolista velkomustuomiota, jotka johtuvat kaikki maksamattomista sähkö- ja vesilaskuista.

Pohjanmaan käräjäoikeuden tuomioiden mukaan Jämsä Halli Oy ei ollut maksanut sähkölaskujaan pitkään aikaan Jämsän kaupungin omistamalle sähköyhtiölle – eikä vesilaskujaan Jämsän kaupungille.

Tuorein tuomio on annettu 9. kesäkuuta. Velkasumma on yhteensä 135 000 euroa.

Kokoomuksen kansanedustajana vuosina 1995–2011 toiminut Lindén on Jämsä Halli Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Suvi Lindén ei vastannut Iltalehden kommenttipyyntöön maanantaina.

Varuskunta-alue 450 000 eurolla

Kansainvälinen NxtVn-sijoitusyhtiö osti Hallin lakkautetun varuskunnan Suomen valtiolta 450 000 eurolla vuonna 2015 ja kertoi, että tilalle tulee maailmanluokan datakeskuspuisto.

– NxtVn on osoitus siitä, että olemme pystyneet houkuttelemaan maahan sijoittajia eri puolilta maailmaa, mistä olen suomalaisena iloinen. Erityisen ylpeä olen siitä, että datakeskuspuistoa koskeva uudenlainen strategia kehitetään Suomessa ja pääsee täältä valloittamaan maailmaa, Suvi Lindén sanoi syksyllä 2015.

Lindén on NxtVn:n Suomeen perustamien yhtiöiden, mukaan lukien Jämsä Halli Oy:n hallituksen puheenjohtaja.Kiinteät kulut eivät häviä minnekään. Miltä hankkeen tulevaisuus näyttää?

– Minulla on Hallin osalta sellainen kutina, että toiminnot ajetaan siellä alas. Pahasti näyttää siltä, että datapuistohanketta ei saada siellä kehitettyä.

Seppo Lindénin mukaan sisarukset eivät ole sijoittaneet datapuistohankkeeseen muuta kuin aikaa, mutta lopputulos on silti pettymys.
https://www.iltalehti.fi/talous/a/e3dadc7c-9699-4821-8470-01648222bfab

Tämä lemusi alusta asti niin pahasti, että olisi mielenkiintoista saada tietää mitä tässä kaikessa oikeasti on takana.
Osa järjestäytynyttä koulutettua koneistoa.

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 36 895
 • Liked: 35960
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Tuossahan sitä ei mainita, mutta käytännössä se on konkurssi. Ja velalliset henkilökohtaisessa bankrotissa. En näe syytä ylpeilyyn. Advokaatti vaikenee kuin Kaaban musta kivi.
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä
"Kimppuuni käytiin nyrkein – "Kyllä lyötiin ihan kunnolla" - J.Sipilä

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 41 413
 • Liked: 64269
 • Takaisinviskaaja ja -työntäjä. Takaisin! Takaisin!
Tuohan on oy, eli omistajat menettävät sijoituksensa konkurssissa, mutta eivät vastaa veloista, elleivät ole menneet takaamaan lainoja. Tässä kai kyse ei ollut lainoista vaan maksamattomista laskuista.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Punavihreä siirtymä on paskanruskea!”
— Tri. Eero Paloheimo

“Vasemmistolaisuus on vamma, johon kuuluu vielä tarve näyttää se.”
— Kari Suomalainen

“Eurooppalaisten ainoa vastuu on viedä ehkäisyvälineitä Afrikkaan ...”
— Pauli Vahtera

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 336
 • Liked: 46095
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Miten tämä antaakaan taas uskoa tämän maan asioiden hoitoon. Ministereinä lautakasa-matti ja nuorisosäätiö-kaikkonen. VVM erosi esiintymiskoulutuskusetuksen vuoksi, ulkoministeristä on virkarikostutkinta ja entiset kokkariministerit leikkivät pisnesmiähiä megavelkoineen.

Siihen vielä ne kymmenet pääoma- ym. tuloja nautiskelevat ex-kansanedustajat, jotka pitävät kynsin hampain kiinni sopeuttamisrahoistaan ja -eläkkeistään.

Onneksi suomi on pisa- ja onnellisuustilastojen ykkönen ja korruptiotakaan täällä ei ole. Mitä tälle maalle tapahtuisikaan, jos meillä olisi vielä rehelliset päättäjät?

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 107
 • Liked: 22875
Ugandalaisnaiselle 30 vuoden vankeustuomio suomalaismiehen murhasta
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d6cc0fb1-a53e-4d11-8aba-2f377715e39e

Lainaus
Suomalainen liikemies löydettiin kuolleena Kampalassa sijaitsevan luksushotellin huoneesta helmikuussa 2018. Myöhemmin selvisi, että kuolleen miehen elimistöstä oli löydetty muun muassa kokaiinia ja tuholaismyrkkyä.

Ugandalaisen tuomioistuimen mukaan miehen myrkytykseen syyllistyi ugandalainen nainen, jonka tarkoituksena oli miehen ryöstäminen.
...
New Vision -lehden mukaan uhri olisi ollut tuomitun naisen miesystävä ja nämä olisivat tutustuneet jo aiemmin Qatarissa, jossa nainen työskenteli vastaanottovirkailijana.

Tuomarin mukaan 36-vuotias nainen kohteli miesystäväänsä kuin huijari.

Tuomioistuin passitti naisen 30 vuoden pituiseen vankeustuomioon suomalaismiehen murhasta. Tuomari perusteli tuomion pituutta murhan tekotavalla ja tarpeella suojella ulkomaalaisia ja ugandalaisia sijoittavia vastaavanlaisilta rikoksilta.

Ugandan woman jailed 30 years for killing Finnish national - New Vision Official
https://www.newvision.co.ug/category/news/ugandan-woman-jailed-30-years-for-killing-fin-138613

Lainaus
“There is no direct evidence against Naggayi, but the circumstances surrounding the case strongly connect the accused with the murder of the deceased,” she ruled. ...

Mutonyi said the Office of the Director of Public Prosecutions should have charged two other people who claimed to be working with ISO, as Naggayi’s accomplices.
 ...
Faridah Naggayi, 36, formerly working as a receptionist in Qatar, was found guilty of poisoning Tuomas Juha Petteri Teräsvuori, a Finnish national, resulting in his death.

However, Naggayi has since appealed against the conviction and sentence. Naggayi committed the offense on February 6, 2018, at Pearl of Africa Hotel, Kampala.

Ugandalaisnaiselle 30 vuoden vankeustuomio suomalaisen liikemiehen murhasta – Patrian tuotteita kaupitellut mies löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan vuonna 2018
https://yle.fi/uutiset/3-12539613

Lainaus
Tuomion antaneen tuomari Margaret Mutonyin mukaan suoria todisteita siitä, että syytetty nainen olisi murhannut suomalaisliikemiehen, ei ollut.

– Tapauksen yksityiskohdat kuitenkin liittävät syytetyn murhaan hyvin vahvasti, hän sanoi New Vision -sanomalehden mukaan.

Mutonyi perusteli kovaa tuomiota myös sillä, että Ugandan mainetta pitää suojella ulkomaisten turistien ja investoijien mielissä.

Kaksi muuta murhasta epäiltyä eivät saaneet tuomioita.
...
Suomalaisliikemiehen kuoleman ympärillä oli ja on edelleen monia epäselvyyksiä.

Se kietoutui Ugandan presidentin Yoweri Musevenin, maan poliisin sekä turvallisuuspalvelun ISO:n väliseen valtataisteluun.

Suomalaisliikemies oli kutsuttu maahan ISO:n johtajan Frank Bagyenda Kakan allekirjoittamalla kutsukirjeellä, joka kuitenkin tuomioistuimen mukaan osoittautui väärennökseksi.

Tuomari Mutonyin mukaan nyt murhasta tuomittu nainen oli mukana väärentämässä kutsukirjettä, tarkoituksenaan houkutella siten suomalaisliikemies Ugandaan ryöstettäväksi.

Toisella murhasta epäillyistä, joille tuomioistuin ei antanut tuomiota, oli kuitenkin yhteyksiä ISO:hon.

Tämän lisäksi Ugandan poliisin epäillään peukaloineen murhahuoneesta kuvattua todistemateriaalia.
« Viimeksi muokattu: 31.07.2022, 15:16:41 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/