UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Tekijämiehet ja -naiset, miekkareiden ja skriimien historiaa  (Luettu 10521 kertaa)

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 503
 • Liked: 1732

Muistaakseni Tampereella järjestetyissä tapahtumissa on ollut yli 13 osallistujaa.

Kiva kun kerroit. Olin Tampereella mm. 02.10.2015. Silloin oli eri meininki. Se oli ennen marcomaidaamista. 2016 alussa oli tilanne jossa Widdu messusi, jopa mediaan, että "väärä rajat-kiinni-tilaisuus", ja järjesti rinnakkaisen. Järjestimme omamme etelästä käsin eräiden paikallisten pyynnöstä. Väkeä oli silti.

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 503
 • Liked: 1732

Mutta omat oli valintansa. Syksy 2015 oli se hetki, jolloin piti tehdä. Se, että valepakolais-tulva oli niin massiivinen, ja että todella oli hallitustasolla hanke sen patoamiseksi, asetti projektin aikaperioidin: Syyskuulta joulukuulle -15.

Vuodenvaihteeseen 2015-16 mennessä isot ratkaisut oli tehty, eikä sen jälkeisellä toiminnalla ollut niin merkittävää funktiota. Poliittisen johdon taipumisesta oli kyllä joitain merkkejä. Esm. Saulin uudenvuodenpuhe 2016 sisälsi jopa tiettyjä positiivisia piirteitä. Käänne huonompaan voidaan nähdä tapahtuneen tammi-helmikuussa -16. Sen jälkeen oli nähtävissä, ettei hallitus taivu.

Tämän käänteen huonompaan aiheutti se että Juho Eerola järjesti muistaakseni helmikuussa 2016 itsekehu-istunnon eduskunnassa jossa persut juhlivat kuinka tiukkaa turvapaikkapolitiikka nyt oli kun olivat saaneet humanitaarisen suojelun poistettua laista (jolla siis annettiin alle 2% myönteisistä turvapaikkapäätöksistä niinkuin minä ja Roope yritimme persuille kertoa) ja persut intoutuivat tuon istunnon järjestämään koska Suomen Kuvalehti oli kirjoittanut höpöhöpö-artikkelin kuinka nyt oli tosi tiukkaa turvapaikkapolitiikkaa ja kehui persuja tästä "aikaansaannoksesta".

Tuota asiaa en tunne. En tainnut olla silloin vielä persuissa enkä hommallakaan.

Persujen aiheeton juhlinta alkuvuonna 2016 oli pahempi virhe kuin se että syksyllä 2015 persut olivat aivan pihalla tai se että Timo Soini taulapäänä ei ottanut sisäministerin salkkua persuille kevään 2015 salkkujaossa.

Jos olisi ottanut, joko pelinsä olisi paljastunut tai olisi joutunut toimimaan oikein. Sen vaihtoehdon mahdollista vaikutusta viime kesäkuuhun en lähde arvioimaan.

Kokoomuksen osalta osa lisäkiristyspaineesta saatiin takaisin huhtikuussa 2016 kokoomuksen sisäisellä rivi-kokoomuslaisten vaikuttamisella ja tämä johti sitten suurimpiin kiristyksiin linjassa kun Maahanmuuttoviraston toimintaan toukokuussa 2016 saatiin aikaiseksi se että alkoivat noudattaa Suomen ulkomaalaislain sisäisen paon mahdollisuuden pykälää eli alkoivat hylkäämään turvapaikkahakemuksia jos sisäinen pako olisi ollut mahdollista.

Hienoa, että rivijäsenet aktivoituivat.

Maahanmuuttovirasto rikkoi Suomen ulkomaalaislakia härskisti kuukausien ajan.

Niinpä.

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 503
 • Liked: 1732

Perheen isät ja äidit eivät näihin miekkareihin ole tulossa, eikä tarvitsekkaan. Jos haluaa vaikuttaa niin äänestäminen riittää.

Ei riittänyt syksyllä -15. Raja ei mennyt kiinni, vaikka hallituksessa oli 18.11. ministeri Hanna Mäntylän esitys länsirajan sulkemisesta paperittomilta l. Dublinin sopparin noudattamisesta.

Mielenilmaisutkaan eivät riittäneet tulokseen, mutta ei kantsi väittää että äänestäminen riittää.

Rajat meni kiinni kun muualla ne laitettiin kiinni. Näillä miekkareilla ei siihen ollut vaikutusta. Ja se miksi ne laitettiin muualla kiinni olikin juuri äänestäjien tuoma paine.

Suomessa ei sitä ratkaisua siis tehty, vaan virta Suomen rajoille tyrehtyi muualla tehtyjen päätösten kautta. Mikä merkitys esm. Saksan mielenosoituksilla on ollut, en lähde arvioimaan.

Meillä nuivat joko narsistisuuttan tai pölkkypäisyyttään unohtaa aina äänestäjät ja vaaleissa tulee paska tulos, joka antaa mokuttajille vapaat kädet toimia.
Meillä nuivat myös joko narsistisuuttaan tai pölkkypäisyyttään unohtavat aina mielenosoituksetkin.
Jos nuivilla olisi vähemmän kusta ja enemmän älyä päässä niin voisivat olla eduskunnassa pistämässä rajoja kiinni.
Minä äänestän heti, jos joku on tosissaan tekemässä. Eduskunta on yksi levelli, katu on toinen. Pitää käyttää molempia.
Nämä miekkarit ovat tehotonta pelleilyä joilla ei ole mitään fokusta. Sääli  että kansallismieliset marssii umpipöljän Marco De Wittin johdolla.
Umpipöljä on oikea ilmaisu, mutta ei se pöljä kaikkia johda. Nyttemmin ei juuri ketään.

Sai paljon pahaa aikaaan hyökkäämällä julkisuudessa lähes kaikkia muita toimijoita vastaan.
Toki De Witt voi olla jonkin tahon maksama myyrä ja mädättäjä.

Se on hyvin mahdollista, ja sitä on epäilty 05.10.2015 alkaen, jolloin tämä kaveri ilmaantui ekaa kertaa näkyviin. Arvioimme että 02.-03.10. monen mielenosoituksen viikonloppu oli herättänyt jonkun tahon, vaikka vokki-bisneksen, ja sitten oli löydetty sopiva myyrä.

Toki kaikki voi olla mentaalistakin.

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 503
 • Liked: 1732

Mistä tämä varsinainen esitys on luettavissa?

Hallituksen maahanmuuttopoliittinen ministerivaliokunta 18.11.2015. En ole itse lukenut.

guest15313

 • Vieras

1. Suomi Ensin
2. Suomen kansa ensin
3. Suomen kansan ensin -ryhmän oppositio (totuuskomissio)
4. Maidanin sotaveteraanit
5. Reformi
6. Rajat kiinni
7. Mario Argenta
8. Marco de Wit
9. Panu Huuhtanen

Ryhmiä ja johtajia on varmasti muitakin.
10. Suski Kaukinen
11. Matti Simola

Siis nimenomaan miekkariskeneä. Sitten on Olli Heikkilä ja muut striimaajat.
Tiinat, Junekset ja muut poliitikot.

Kaikki toiminta on plussaa, kunhan vaaleissa keskitetään äänet perussuomalaisille.

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 503
 • Liked: 1732
Maidanin viereen järjestettiin muutaman kuukauden leireilyn jälkeen "Puhdistus" tapahtuma, niin se katkaisi kamelin selän ja Panu sai kenkää Maidanilta,

Tämä "puhdistus" onkin mielenkiintoinen vaihe. Alkuvuodesta 2017 Marcon dominoimalla "maidanilla" oli positiivisiakin funktioita, ja siellä kävi muitakin kuin SE-läisiä. Marcon suhtautuminen muihin oli ilmeisesti täysin erilainen, kuin Panu Huuhtasen, joka oli avoin yhteistyölle.

Myöhemmin keväällä minä ja Panu järjestimme ei-SE-läisten session matuleiriä vaastaan Ateneumin edustalla, siis aivan vastapäätä. Sen jälkeen aioimme viedä ulkopaikkakuntalaiset vierailemaan marco-leirillä, mistä seurasi pittoreski näytös;

Panu käveli suoraan "maidan"-aitaukselle, jäin hieman jälkeen kun tsiikasin mihin hitaammat jäi. Panun lähestyessä hyvin aidattua ja pyntättyä marco-reviiriä, kuulin maidanin security-tsiivvin sanovan: "Panu tulee." Teltan helmat vain liehuivat kun Marco livahti näkymättömiin, ja consiglierinsä ja toinen järkkäri asettuivat barrikaadiksi portin aukkoon. Tämä "maidan" oli siihen aikaan ympäröityi metallisilla työmaa-aidoilla, näytti jonkinkinlaiselta hupi-keskitysleiriltä.

Kriittisyys maidanoimista kohtaan ei lähtenyt vain Widdun vihamielisestä asenteesta ulkopuolisia kohtaan, vaan myös koko projektin ilmeestä: Pitkittyneenä se alkoi vaikuttaa yhä enemmän jonkinlaiselta kummajaiselta, jonka vetovoima suuren yleisön silmissä saattoi olla ... mitä nyt olikaan.

Mutta "puhdistuksesta":

Puhdistusta valmisteltiin hyvin salaa muilta toimijoilta, ilmeisen pienessä piirissä. Ensimmäiset kommentit taisin saada Kaukiselta: Kokeneena miekkareiden järjestäjänä hän näki heti läpi puhistuksen mainonnasta: Siinä yllytettiin väkivaltaan.

Lupailtiin "tulla katsomaan, onko matu-leiri purettu", ja annettiin ymmärtää että asiaan puututaan omin toimin. "Puhdistus" -sanakin luo mielikuvaa.

Suskilla on kokemusta väkivaltaista provokaatioista hänen orkestroimiaan tapahtumia vastaan.  2014 "Nyt saa riittää" -nimellä toiminut tiimi, jossa oli 5 hlöä, joista voin mainita Kaukisen, järjesti yleispoliittisia suurmielenosoituksia silloisen hallituksen "oikeistolaista kurjistuspolitiikkaa vastaan", ja niihin tuli runsaasti väkeä.

Silloin vasemmiston politrukit pysyivät poissa, koska vasemmisto oli itse tekemässä sitä kurjistusta hallituksessa. Katu oli siis vapaa oikeille vasemmisto-aktivisteille, ja Suski oli näkyvin niistä jotka ottivat tilaisuudesta kiinni. Kun vasemmisto hävisi vaalit, heidän junttakoneistonsa hajoitti NSR:n. Lanseerasivat jonkun "Joukkovoiman" joka sanakin kaivettiin 70-luvulta.

Niin miksi rekrytoin Kaukisen kesällä 2015? Koska hän oli pätevin, eikä ketään muuta ollut. 1909 oli hänen ideansa, jo alkukesästä.

2014 keväällä, jos oikein muistan, ilmeisesti yliopistoanarkistit olivat tilanneet Tampereelta sikäläisiä anarkopunk-räkänokkia tekemään provokaation Suskin NSR:ää vastaan: Hyökkäsivät mielenosoituskulkueesta käsin näyteikkunoiden ja poliisienkin kimppuun, tarkoituksena karkoittaa tavikset ja supistaa NSR vain pienen äärivasemmisto-scenen liikkeeksi (jota olisi helppo kontrolloida). Tämä johti Suskin ja Suvi Auvisen syvään välirikkoon.

Niinpä Suski on hiukka herkkä ilmeisille väkivaltatilanteen valmisteluille, mikä tendenssi paistoi läpi "Puhdistuksen" mainonnasta. Suski kielsi minua ehdottomasti menemästä lähellekään po. tilaisuutta.

Kun olen seurannut äärivasemmiston touhuja jo vuosikymmeniä, ja minulla on jonkinlainen käsitys väkivaltaprovokaattoreiden metodeista, näin itsekin mitä kuviota puhistukseen rakennetaan.

Sain muitakin varoituksia, scenen sisäpiiriläisiltä: "Se on ansa, älä mene." Päättelin kuitenkin, että se oli diletanttien väsäämä ansa, joten meninkin. Varoittajat ilmeisesti olivat tietoisia jostakin, ja olivat varoittaneet myös Marco deWitiä.

Marco huusi viimeistään 11.03.2017 alkaen sekä striimeillä että puhepömpelistään maidanillaan, että "puhdistus provokaatio...!" Jätkä tosiaaan messusi kuin olisi perse tärpätissä.

Äärivasemmiston agitaattorit toimivat taannoisissa Makasiini-mellakoissa klassiseen (aivan samaan) tapaan: Olivat paikalla just ennenkuin alkoi tapahtuman, mutta yht'äkkiä heitä ei näkynytkään. Tämän ovat minulle vahvistaneet paikallaolleet, ja tää on niinqon normi. Myös puhdistuksessa.

Kun puhdistus-tilanteen olisi pitänyt alkaa, näin paikalla paljon väkeä, mutta en minkäänlaisia järjestelyjä. #Epäillyt, erääseen kansallismieliseen fb-ryhmään kuuluvat, olivat toki paikalla, mutta sivussa myhäilemässä.

Kukaan ei organisoinut tilannetta. Se oli jätetty kehittymään itsellään.

Kerrataanpa:
 • Kutsutaan jengiä paikalle, antaen ymmärtää että matuleiriin kohdistetaan fyysisiä toimia.
 • Jätetään kutsuttu jengi heittelle, ilman organisointia.
 • On muistettu kehoittaa omia "poistamaan admininsa fb-ryhmästä",  #vahinko mainittu.
 • Sitten ne jäävät kaikesta tästä kiinni.

Tässä oli ainekset vahingollisempaan julkisuuteen, kuin mitä esm. Ku-Klux-Klaani-pomon kutsuminen puhumaan tärkättyjen pöytäliinojen ääreen Helsinkiin voisi aiheuttaa.

1103 oltiin siis maatuleirin sivussa, liian lähellä mielestäni. Jengiä oli tullut kiitettävästi, pongasin jo ensimmäisestä rajat-kiinni-mielenosoituksesta 19.09.2015 Helsingissä muistaamani nuorta väkeäkin. Kun ei ollut mitään ohjausta tai järjestelyjä, jengi valui matuleirin välittömään ympäristöön, luistelukaukalon sivulle. Marco paasasi naama punaisena omassa aitauksessaan.

Näin tilanteen jo siinä vaiheessa kriittisenä. No, tarvittiin vain yksi banderolli ja megafoni, niin tilanne oli hallussa. Otin paikan, aloin jakaa puheenvuoroja. Poliisin operatiiviin ei ollut yhteyttä, vaan kommunikoin kenttämiehen kanssa.

Tavoite oli saada jengi pois kriittiseltä alueelta, ja ohjattuun tekemiseen. Jo yksi spontaani(?) yhteenoton alku oli tapahtunut.

Poliisijohdon toiminta onkin hyvin mielenkiintoista: Radiopuhelinyhteydessä nuorempaan konstaapeliin ollut poliisijohto kielsi kaksi kertaa poistamasta kyttäautoja poistumisreitin edestä. Kolmannella kerralla olin jo h:tin kiukkuinen , ja tein selväksi että tässä paikassa ei voi viipyä.

Myöhemmin selvisi että näkymättömissä pysyttelevä (=ammattitaidottomuutta) kenttäjohtaja oli itse Jari Taponen, josta olis paljon mielenkiintoista kerrottavaa.

Taponen siis kaksi kertaa esti minua viemästä porukkaa pois kriittiseltä alueelta. Yksi menee tyhmyyden ja saamattomuuden piikkiin, mutta ei kaksi.

Tilanteessa, jonka koollekutsumisessa ja ideoimisessa en ollut mukana, ei siis ollut muita näkyviä toimijoita kuin minä. Sulkeutunut ja salamyhkäinen porukka, joka oli puhistuksen takana, oli jopa piilottanut etukäteen yhteyksiään tapahtumaan, -ja tyhmyyttään keskustellut piiloutumisestaan paikassa josta #kuvakaappaukset vuotaa minulle. Voitteko kuvitella!

Kolmannella kerralla, kun asiaa vaadin, poliisi avasi reitin ulos torilta, ja marssitin porukan pois matuleirin läheisyydestä. Bai tö vei, miksi poliisi oli ylipäätään päästänyt heidät sinne?? Sellaista ei ole koskaan aiemmin eikä sen jälkeenkään sattunut.

Narinkkatorilla rajat-kiinni-tilaisuuksissa oli poliisiautojen jono barrikaadina jakamassa toria jo ennen kuin ketään on tullut paikalle. Ei-kenekään-maa oli aina eristetty ja varmistettu rajat-kiinni- ja anarko-väen väliin.

1103 ei ollut merkkiäkään mistään ennalta ehkäisevästä poliisin ryhmittymisestä. Ikäänkuin "puhdistajat" olisi ohjattu matuleirin sivuun.

Jos Taponen ei ollut tietoinen provokaation mahdollisuudesta, hän olisi voinut kysyä kaveriltaan Marco deWitiltä. -Viihtyväthän he samoissa striimeissä yms. spektaakkeleissa. Eikö olekin #käsittämätöntä?

 • Taponen laiminlyö "puhdistuksen" ja matuleirin eristämisen toisistaan ennakolta, mikä on ollut vakiintunut tapa kaikissa mielenilmaisuissa Helsingissä..
 • Taponen ei reagoi "puhdistajien" alkaessa kerääntyä matuleitin sivulle.
 • Taponen ei -vastoin vakiintunutta käytäntöä- ole missään yhteydessä mielenosoituksen järjestäjiin. Jos nämä eivät ilmoittaudu, ne tulee etsiä itse.
 • Taponen yrittää kieltää Kemppaista viemästä porukkaa pois krittiiseltä alueelta.

Tästä voi jo tehdä johtopäätöksiäkin.

 • Mihin tarvittiin väkivaltaista (äärioikeiston) mellakkaa keväällä 2017?
 • Milloinkas poliisihallitus oli päättänyt erään järjestön kieltämis-kanteesta?

Minä epäilen, että 11.03.2017 piti saada erääseen oikeusprosessiin kyseenalaista hyppypotkua järeämpi esimerkki äärioikeiston väkivaltaisuudesta.

Vaan ette saaneet.

Pahvit.
« Viimeksi muokattu: 11.03.2018, 10:38:04 kirjoittanut Pekka Kemppainen »

K.L.O

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 474
 • Liked: 4147
 • Ei pettureita takaisin, ikinä!
...en käytä mitään päihteitä, ...
...ni tarjoon bissen.  :D.
...

Suuret kiitokset, Sepeteus Hiihtäjä!
Onkin ollut hieman vaikea pysyä kärryillä miekkarikuvioista yrityksistäni huolimatta. Yritin jopa tehdä itselleni kaavion kuvioista, mutta käytössäni ollut pohja (liitteenä) oli tarkoitukseen liian suppea.
No, enää ei tarvitse ihmetellä porukan vähenemistä miekkareissa. Vähenipä sitten vielä yhdellä.

Uskomatonta ja turhanpäiväistä puuhastelua, me häviämme tämän jutun.
“If anyone runs into St Mark's Square shouting 'Allahu Akhbar', we will take him down. A year ago I said after four steps, now after three.
I will say it in Venetian: 'Ghe Sparemo' (We will shoot him).” Luigi Brugnaro, Venetsian pormestari

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 503
 • Liked: 1732
käytössäni ollut pohja (liitteenä) oli tarkoitukseen liian suppea.


On se, vilkaisin.

Arvoton

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 124
 • Liked: 2362
Tämä "puhdistus" onkin mielenkiintoinen vaihe.
Pahvit.

Suski on kohta vuoden toitottanut, että Puhdistus-huijauksen oli järjestänyt sisulaiset (sen päälle, että Sisu on mielestään viimeiset 2 v panostanut voimansa muun skenen nitistämiseen). Paikalla näin Sut, Tillasen, Mäenpään, jne. Vähän ennen alkamisaikaa Torniainenkin näkyi seisoskelevan parin jäppisen kanssa torin patsaan puoleisessa päässä. Kiemunkia en enää muista. Se pitkä naamioitunut pelle (kuullut nimen, mutta unohtunut) oli kyl hämmentävä.

Tosi on, että itse ihmettelin vielä 10:ntä vaille, että paikalla ei näyttänyt olevan ketään, jotka olisivat näyttäneet miekkaria pystyttäneiltä ihmisiltä. Meinasin jo lähteä himppeen...

Paikalla oli 2 ratsupoliisia ja maijoja lukuisia. Aika rohkeaa luulla, että paikalla voidaan alkaa lahdata irakeja ja turvanaan olevia suvakkeja. Mut jos sisulaiset siihen olisivat pystyneet, ni hienoa, että meillä on Sisu-niminen OMON. :)

Suskilla on mennyt sisuksiin Terhin ja kumppaneiden hassuttelu.

E: poistettu 1 nimi.
« Viimeksi muokattu: 11.03.2018, 10:42:04 kirjoittanut Arvoton »

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 503
 • Liked: 1732
Tämä "puhdistus" onkin mielenkiintoinen vaihe.
Pahvit.

Suski on kohta vuoden toitottanut, että Puhdistus-huijauksen oli järjestänyt sisulaiset.

Jos Suski vetää vähän mutkia suorix, se sallittakoon. En samaista "puhistus-jengiä" Sisuun, eikä Suskikaan, jos asiasta keskustelee. Odottelenkin Sisun irtautumista niistä jäsenistään jotka sekaantuivat 1103-provokaatioon.

Paikalla näin Sut, Tillasen, Salomaan, Mäenpään, jne.
Minä en nähnyt sinua siellä, mutta mainitsemasi näin.
Vähän ennen alkamisaikaa Torniainenkin näkyi seisoskelevan parin jäppisen kanssa torin patsaan puoleisessa päässä.

Muistat oikein. Mies usein väärässä paikassa. Tampereellä syksyllä Torniainen hoiti hienosti tilanteen, joka kehittyi vasta-anarkojen häiriköidessä. Näin videolla, en paikanpäällä. Hyvin toimittu!

Kiemunkia en enää muista. Se pitkä naamioitunut pelle (kuullut nimen, mutta unohtunut) oli kyl hämmentävä.

Mikä naamiotu pelle on täällä modena, että älä pellettele. :)


Tosi on, että itse ihmettelin vielä 10:ntä vaille, että paikalla ei näyttänyt olevan ketään, jotka olisivat näyttäneet miekkaria pystyttäneiltä ihmisiltä. Meinasin jo lähteä himppeen...

Huomasin myös, ettei kukaan ole järkkäämässä mitään, vaikka "jengi" Kiemunkia myöten on paikalla. Kun hiffasin, että poliisi toimii toisin kuin kaikissa aikaisemmissa tapauksissa, rupes oikeesti kylmäämään. "Mihin h:ttiin olen mennyt?"

Paikalla oli 2 ratsupoliisia ja maijoja lukuisia. Aika rohkeaa luulla, että paikalla voidaan alkaa lahdata irakeja ja turvanaan olevia suvakkeja. Mut jos sisulaiset siihen olisivat pystyneet, ni hienoa, että meillä on Sisu-niminen OMON. :)

Itse yhteenotto on se tulos, johon joku pyrki. Monet paikalle tulleet olivat ottaneet 1:1 Kiemungin etc. nettiagitaation, ja motivoituneet sen mukaan. Minä liikuin porukan keskellä, ja kuulen.

Huomasitko muuten, että -kaikista aiemmista tapauksista poiketen- anarkot tms. olivat erikoisen passiivisia? Oliko ohjeistettu, ettei ite aloiteta??

Suskilla on mennyt sisuksiin Terhin ja kumppaneiden hassuttelu.

Suski, kuten minäkin, olemme nähneet "hassuttelun"  jo monta kertaa. Kyllä me nähdyn tunnistamme. Bai tö vei, joko Terhi on päässyt persuihin?

https://uutisiahauskastijakiinnostavasti.files.wordpress.com/2017/06/kiemunki-pixel0000001.jpg?w=616

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 503
 • Liked: 1732
« Viimeksi muokattu: 11.03.2018, 11:12:00 kirjoittanut Pekka Kemppainen »

MacGyver

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 458
 • Liked: 2470
1103 ei ollut merkkiäkään mistään ennalta ehkäisevästä poliisin ryhmittymisestä. Ikäänkuin "puhdistajat" olisi ohjattu matuleirin sivuun.
Ihan mukava teoria, mutta ei ihan natsaa tapahtumiin nähden mitä tallenteella on. Mm. tässä poliisin kuulutus heti aluksi kertoo että kiinniotto seuraa ellei puhdistajat ota paikkaansa (ovat valmiiksi jo torin toisessa päässä); https://www.youtube.com/watch?v=-_tTIY6AI-M

Kaisaniemen puistoon häipyminenkin käy helposti. Eipähän matut pahoittaneet mieltänsä.

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 503
 • Liked: 1732
1103 ei ollut merkkiäkään mistään ennalta ehkäisevästä poliisin ryhmittymisestä. Ikäänkuin "puhdistajat" olisi ohjattu matuleirin sivuun.
Ihan mukava teoria, mutta ei ihan natsaa tapahtumiin nähden mitä tallenteella on. Mm. tässä poliisin kuulutus heti aluksi kertoo että kiinniotto seuraa ellei puhdistajat ota paikkaansa (ovat valmiiksi jo torin toisessa päässä); https://www.youtube.com/watch?v=-_tTIY6AI-M

Kaisaniemen puistoon häipyminenkin käy helposti. Eipähän matut pahoittaneet mieltänsä.

Siirtyminen vei mahdollista häiriöiltä kaukalon eteläpäässä taustapaineen. Ilman sitä yksittäiset höyrypäät eivät ala toimia. Tää on ihan perusdataa jokaiselle näitä tilanteita tutkineelle.

Niinpä vein porukan -Taposen estelyistä huolimatta´-  Kaisiksen kautta torin toiselle puolelle, itseasiassa poliisin valitsemaan paikkaan.

Kun otin tilanteen, olimme (myös minä olin) kaukalon sivussa, liian lähellä matuja provokaatioiden kannalta.

Oleellista on, etteivät koollekutsujat (olivat paikalla, heidät on nähty) kantaneet vastuutaan. Tämä agitaatio oli hyvin kyseenalaista ja riskejä tuottavaa:

https://uutisiahauskastijakiinnostavasti.files.wordpress.com/2017/06/puhistus1103-000.jpg

Arvoton

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 124
 • Liked: 2362
Mäkin näin Fortress Europen logoja kolmella tyypillä. Hyvä, kun muistutitte.

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 503
 • Liked: 1732
Mäkin näin Fortress Europen logoja kolmella tyypillä. Hyvä, kun muistutitte.

Ei siis tartte optikolle mennä ihan heti? Minä näin logon jo fb-eventissä. Edelleenkin on epäselvää, miksi se oli siellä. FE:tä ei kuulu sekoittaa kyseenalaisiin hankkeisiin, kuten on 11.03.2017 tehty.

Poliisi on stadissa aina karsinoinut mielenosoitukset jo ennen porukan tuloa paikalle, -ja riittävin voimin. Se, että 1103 oli poikkeus, kertoo ainakin sen että se oli poikkeus muussakin mielessä.

Tätä ei voi selittää pois.

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 503
 • Liked: 1732
Hei mä löysin:

Lainaus
Lähes kolme viikkoa on Helsingin keskustaa miehittänyt laittomasti maassa oleskelevat turvapaikanhakijat.

Loppua tuolle miehitykselle ei ole näköpiirissä, ei ennen kun maahanmuuttovirasto ja viranomaiset taipuvat heidän vaatimuksiinsa sekä Suomen lainsäädäntö muutetaan heidän vaatimustensa mukaiseksi.

Nyt on tullut aika laittaa tuolle pelleilylle loppu! Vaadimme päättäjiä ja viranomaisia tekemään välittömästi päätökset joiden perusteella, kaunista pääkaupunkiamme rumentava ja turvattomuutta herättävä leiri puretaan!

Tämän leirin purkamisen takaraja on 10.3.2017.
Mikäli näin ei tapahdu, saavumme paikalle 11.3.2017 Rautatientorille ja kerromme mielipiteemme laittomasti maassa oleskeleville.

https://www.facebook.com/events/393748150979993/

Lainaus
”… ”Suomen kansallismieliset” -ryhmästä joka on järjestäjänä, poistaa admininsa kaikki jotka eivät voi ottaa niskoilleen  mahdollista vastuuta vahingoista…”

Joku tiesi että vahinkoja tulee? Ei tässä ainakaan #hassuttelua tarkoiteta.

Kuvakaappi: https://uutisiahauskastijakiinnostavasti.files.wordpress.com/2017/06/kiemunki-pixel0000001.jpg?w=616

Arvoton

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 124
 • Liked: 2362
Milloin on seuraava #hassuttelu? Voin tulla paikalle, jos kauniisti pyydätte. :)

Puhuin siitä, kun olivat Puhdistusliitto-paidoissa. Mm. Tampereen junassa Heikkilän videossa ja tässä: https://www.youtube.com/watch?v=IFBBeOnXpWM

Mut joo, se on tunnustettava, että nykyinen Suski ei nauti minun luottamustani, enkä tajua hänen palvontaansa. Vähän tuntuu olevan hänellä vilkas mielikuvitus.

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 503
 • Liked: 1732
Milloin on seuraava #hassuttelu? Voin tulla paikalle, jos kauniisti pyydätte. :)

Puhuin siitä, kun olivat Puhdistusliitto-paidoissa. Mm. Tampereen junassa Heikkilän videossa ja tässä: https://www.youtube.com/watch?v=IFBBeOnXpWM

Mut joo, se on tunnustettava, että nykyinen Suski ei nauti minun luottamustani, enkä tajua hänen palvontaansa. Vähän tuntuu olevan hänellä vilkas mielikuvitus.

Suskilla on pitkä asiantuntemus siitä, mitä mielenilmaisuissa tms. joukkosessioissa tapahtuu, ja minulla 1103:sta aivan sama näkemys. Ei sillä ole mitään merkitystä, ketä sinä uskot. Asia on esillä ja tekee tehtävänsä. Minä olen noin vuoden odottanut vastauksia pariin yksinkertaiseen kysymykseen, ja kun niitä ei ole kuulunut, kysyn suoraan.

https://uutisiahauskastijakiinnostavasti.wordpress.com/2017/06/29/salaperainen-koalitio-johtaa-kansallismielisia/
« Viimeksi muokattu: 11.03.2018, 11:45:11 kirjoittanut Pekka Kemppainen »

MacGyver

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 458
 • Liked: 2470
Poliisi on stadissa aina karsinoinut mielenosoitukset jo ennen porukan tuloa paikalle, -ja riittävin voimin. Se, että 1103 oli poikkeus, kertoo ainakin sen että se oli poikkeus muussakin mielessä.

Tätä ei voi selittää pois.
Olen ymmärtänyt että poliisi sopii mielenosoituksen järjestäjän kanssa paikan, se sitten "karsinoidaan". Jos netissä on näin laajaan alueen  ilmoitus "Mikäli näin ei tapahdu, saavumme paikalle 11.3.2017 Rautatientorille... " eikä poliisilla ole tiedossa järjestäjää, vaikeutuu varmasti tilanne rakentaa karsina ennalta.

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 503
 • Liked: 1732
Poliisi on stadissa aina karsinoinut mielenosoitukset jo ennen porukan tuloa paikalle, -ja riittävin voimin. Se, että 1103 oli poikkeus, kertoo ainakin sen että se oli poikkeus muussakin mielessä.

Tätä ei voi selittää pois.
Olen ymmärtänyt että poliisi sopii mielenosoituksen järjestäjän kanssa paikan, se sitten "karsinoidaan".

Olet ymmärtänyt väärin. Poliisi tekee omat ratkaisunsa, joskus niistä voi keskustella, aina ei.

Poliisi karsinoi omien kriteeriensä mukaan, ja poliisilaki antaa heille viimeisen sanan.

Jos netissä on näin laajaan alueen  ilmoitus "Mikäli näin ei tapahdu, saavumme paikalle 11.3.2017 Rautatientorille... " eikä poliisilla ole tiedossa järjestäjää, vaikeutuu varmasti tilanne rakentaa karsina ennalta.

Poliisin virkavelvollisuus on huolehtia yleisestä turvallisuudesta. Heidän on itse hankittava tarpeelliset tiedot, jos niitä ei joku tyrkytä. Rk:n miekkareissa suoja-alue on yleensä ollut eristettynä jo ennen kuin olen tullut paikalle, eikä siitä ole käyty mitään keskusteluja. Ei tosin ole ollut aihettakaan, sillä meillä on ollut poliisiin optimaaliset välit, toisin kuin Marcolla.

Kun ryhdyin Panun ja SE-porukkaan kuuluvien kanssa järjestämään miekkareita stadissa, poliisin kanssa oli aina hilpeä ja välitön tunnelma: Marco puuttui porukasta.

Takaisin 1103:een:
Ettei mitään suoja-aluetta oltu eristetty, on joko Taposen aivan ääliömäistä ammattitaidottomuutta tai jokin tietoinen valinta. Tätä asiaa ei voi sivuuttaa kokonaisuuden  arvioimisessa.

Suoja-aluetta ei tarvittu "puhdistuksen" ympärille, vaan matuleirin joka oli tasan omalla paikallaan. Pliis, ei enää triviaaleja.

Arvoton

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 124
 • Liked: 2362
Joo, Suski ja Pekka pankoot faktaa pöytään. Niin kauan kuin sitä ei tapahdu, asian pyörittely on folioo. Mainittakoon, että mulla ei ole faktaa sen paremmin, ja koska sitä ei ole, en voi aihetodistein vakuuttua salaliitoista.

Minua on jo Marco ja Mario kusettanut kerran ja voihan olla, että mua kusetettiin vuosi sittenkin. Mä tein osani hyvässä uskossa ja on muiden taakkana oma petoksensa ja/tai harhaanjohtamisensa.

Viime elokuussa oli hieno ja suht' suuri miekkari terrorismia vastaan Narinkkatorilla.

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 503
 • Liked: 1732
Joo, Suski ja Pekka pankoot faktaa pöytään. Niin kauan kuin sitä ei tapahdu, asian pyörittely on folioo. Mainittakoon, että mulla ei ole faktaa sen paremmin, ja koska sitä ei ole, en voi aihetodistein vakuuttua salaliitoista.

Faktat on myös tässä ketjussa. Itseasiassa esitin kysymyksiä, en väitteitä. Jari Taposen toiminta 11.03.1917 on todella kummallista,   minkä olen osoittanutkin.

Puhdistus-eventissä olevat (linkki jaettu tänne) sanamuodot ovat myös kaksimielisiä ja väkivaltaiset mielikuvat sallivia. Onko se tyhmyyttä vai tietoinen valinta, siihen vastatkoon asianomaiset itse.

Minua on jo Marco ja Mario kusettanut kerran ja voihan olla, että mua kusetettiin vuosi sittenkin. Mä tein osani hyvässä uskossa ja on muiden taakkana oma petoksensa ja/tai harhaanjohtamisensa.

Panukin myönsi "uskoneensa pitkään vääriä henkilöitä". Sen jälkeen en ole hänen kanssaan pöyhinyt vanhoja.


Viime elokuussa oli hieno ja suht' suuri miekkari terrorismia vastaan Narinkkatorilla.

Jäi tyngäksi, ja vähäväkiseksi, pakko sanoo. Olin tämän Niemisen (pääjärjestäjän ja koollekutsujan) kanssa sopinut, että tuon paikalle banderollit. Torilla kuitenkin joku ukko tuli huutamaan naama punaisena, joten ne jäivät lavan reunalle käyttämättä.

Jos tää on sitä "kaikki yhdessä" -henkeä, olemme todella hukassa. :(

MacGyver

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 458
 • Liked: 2470
Jos Taponen ei ollut tietoinen provokaation mahdollisuudesta, hän olisi voinut kysyä kaveriltaan Marco deWitiltä. -Viihtyväthän he samoissa striimeissä yms. spektaakkeleissa. Eikö olekin #käsittämätöntä?
Se on hyvin mahdollista, ja sitä on epäilty 05.10.2015 alkaen, jolloin tämä kaveri ilmaantui ekaa kertaa näkyviin. Arvioimme että 02.-03.10. monen mielenosoituksen viikonloppu oli herättänyt jonkun tahon, vaikka vokki-bisneksen, ja sitten oli löydetty sopiva myyrä.

Toki kaikki voi olla mentaalistakin.
Yhteenvetona tästä jos ymmärtäisi, että Taponen ja de Wit ovat siis kavereita. Tarkoituksena ei ollut käyttää Maidan -mielenosoitusta matuleirin kimppuun käymiseen, vaan se haluttiin pitää maltillisena. Ulos päin annettiin kuva että nämä henkilöt ovat vastakkain, vaikka ovat kavereita. Todellisuudessa toiminnan tarkoitus voi olla vokki-bisneksen edistäminen.

Taponen halusi sitten että puhdistus -mielenosoitus käy matuleirin kimppuun fyysisesti, mutta epäonnistui tässä kun Pekka Kemppainen johdatti väen pois torilta.

Näinkö tämä menee?


Kari Kinnunen

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 321
 • Liked: 6968
 • Antaa olla. Ei jaksa enää
Mielenilmaisutkaan eivät riittäneet tulokseen, mutta ei kantsi väittää että äänestäminen riittää.

Voi teitä lutusia nuivien naiveja. Oikeastiko te pikkuiset luulette, että teidän maidaneilla ja miekkareilla on maahanmuutta- ja pakolaispolitiikkaan nollaa suurempi merkitys?

Tokihan noi kolmen hengen miekkarit skriimeineen (heh) ovat tavallaan viihdyttäviä mutta enimmäkseen herättävät myötähäpeää.

Ja kyllä, kyllä äänestäminen riittää. Oletteko tulleet ajatelleeksi, että josko ihmiset eivät pidä maahanmuuttoa kovinkaan tärkeänä asiana. Tai sitten he jotka pitävät, eivät äänestä.

vihapuhegeneraattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 035
 • Liked: 3414
 • Generating Hatespeech since 2011
Minä epäilen, että 11.03.2017 piti saada erääseen oikeusprosessiin kyseenalaista hyppypotkua järeämpi esimerkki äärioikeiston väkivaltaisuudesta.

Vaan ette saaneet.

Pahvit.

Minä epäilen että 11.3.2017 oli Marsin kuunatsien salajuoni. Päivämäärät ja osa tapahtumista pitää paikkansa, mutta kulissien takaa asioita nähneenä tiedän johtopäätökset kategorisesti vääriksi.

Sen vähän mitä vaitiololupauksilta voi sanoa on:
Tilaisuuden yksi tavoite oli käydä sanatonta (ja väkivallatonta) dialogia poliisijohdon kanssa tasapuolisten mielenosoitusoikeuksien puolesta.

Puhdistus II tapahtuman alla (alle 24h ennen) asemanaukion matuleirihän purettiin. Se vihjaa vahvasti allekirjoittaneelle siihen että dialogin viesti meni kerrasta perille ja Puhdistus II tapahtumasta tuli pienen porukan kävely/kapakkareissu ilman että paikalle tarvittiin isoa poliisin varustautumista.

Mutta tuo ei kuitenkaan kuullosta yhtä seksikkäältä kuin "vasemmistomyyrien järjestämä false-flag provokaatio jossa pyrittiin väkivaltaiseen mellakkaan".

Ohikulkijoiden ryöstely ja verovaroilla loisiminen on somalien kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre.

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 503
 • Liked: 1732
Minä epäilen, että 11.03.2017 piti saada erääseen oikeusprosessiin kyseenalaista hyppypotkua järeämpi esimerkki äärioikeiston väkivaltaisuudesta.

Vaan ette saaneet.

Pahvit.

Minä epäilen että 11.3.2017 oli Marsin kuunatsien salajuoni. Päivämäärät ja osa tapahtumista pitää paikkansa, mutta kulissien takaa asioita nähneenä tiedän johtopäätökset kategorisesti vääriksi.

Taponen päästi "puhistukset" kuitenkin matuleirin sivuun. Että turhaan höpiset.

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 503
 • Liked: 1732
Minullakin on vaitiololupaus siitä, kuka minulle kummia kuvakaappeja välitti, ja varoitti että "puhistus" on ansa johon on tarkoitus saada "liikkeen radikaalit" ottamaan tililleen muiden säätämä sotku. En tiiä, mutta näin minulle on kerrottu sekä ennen että jälkeen, mutta vaitiololupaus, juu nou.

Sibis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 668
 • Liked: 985
 • Multikultturistit (Mulkut) tuhoavat Suomen!
Sepeteus hiihtäjä « Vastaus #76 : tänään kello 03:43:49 »

Kiitos yhteenvedosta.
Näitä kaikkia seuranneena putosin kärryiltä mutta nyt selvisi koko kupletti.

Pirstaloituminen = mollaan hävitty tää peli :facepalm: on tosi!

Laita tuo yhteenveto Wikipediaan koska sinnekin se kuuluu.
muslimikulttuurin ekspansiivinen väestöpolitiikka, lisääntymisihanteet sekä naisten sijottaminen pitkälti synnytystehtäviin, kyseessä on kansakuntamme kohtalo.

Verotus on ekoteko (heh).

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 515
 • Liked: 4357
 • Puolen tunnin tuska, puolen vuoden nautinto
Joo ei täs mitään, se on mukavaa loppu yötä hommalaisille ja jos joku kahlaa tän mun kirjoituksen läpi kokonaan ja tekee sen nauramatta tai suuttumatta, ni tarjoon bissen.  :D

Bisse tienattu! Oli hyvä teksti, minulla ei ollut noin paljoa tietoja skenestä!
Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa, että Salon suunnalla on parkkipaikoilla havaittu erikoista, keväistä toimintaa.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 997
 • Liked: 3619
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Fakta on se että näillä miekkareilla ei vikuteta, ja Suomalaiset eivät ole innokkaita miekkareihin osallistujia. Toinen fakta on se että eduskunnassa vaikutetaan ja sinne pääsee politikoimalla.