HOMMAN KESKUSTELU > Hommakerhot

Hommakerho Lappi

(1/14) > >>

ikuturso:
Lappi on aika iso.

Olisi toisinaan mukava tavata pohjoisen hommalaisia.

Olen viikolla 17 Ylläksellä ja jo(i)nain arki-iltana varmaankin kulutan Äkäslompolon Pub Selvä Pyyn penkkejä.

Että jos tuolla wapunalusviikolla liikut siellä päin, niin juodaan tuoppi hyvän asian puolesta. Jos et lliku, niin juon sinunkin puolestasi.

-i-

ikuturso:
Täytyypä tägätä @Kim Evil-666 ketjuun mukaan.

-i-

Kim Evil-666:
No perkele! Satun olemaan juuri samoihin aikoihin toispuol Lappia, nimittäin Saariselällä. Siellä järjestetään Suomen ladun 80-vuotis juhla, johon olemme koko perheen voimin olevia läsnä.

Meillä on kyllä tarkoitus jossakin vaiheessa tehdä jokusen yön vierailu Ylläkselle. Emännän entisen duunipaikan hirsimiljöö on kovin kutsuvaista sorttia ja siellä vierailee ihan mielellään aina välistä. Se sijaitsee Ylläsjärven puolella. Eilen meni taas koko päivä reissussa, kun oltiin poropaimennuskokeissa Kittilän puolella.

Ehdin jo saamaan kevättä rintaan, mutta aamupäivän aikana tuli taas lunta sellaiset 10 cm lisää. 

Laitahan @ikuturso koodia aina kun näillä lakeuksilla pyörit. Eiköhän me joku kerta saada aikataulut kohtaamaan ja pääsemme kasvokkain parantamaan nuivaa maailmaa. Joudut kyllä juomaan Kim Evilinkin puolesta. Muista juoda jotakin savuista. :)

ikuturso:
Pari Hohtiksen puolesta ja jotain savuista Eevelille. Tunnen orastavaa humalatilaa jo nyt. Jos tähän ketjuun ilmoittautuu vielä muutama poissaoleva lappilainen, niin tulee raskas ilta napata jokaisen puolesta yksi tai kaksi.

Kävi niin tai näin, niin yhden pubi-illan nimeän hommakerhoksi, vaikka edustaisin yksin kaikkia 19 netsiä.

-i-

Kni:
Missä päin pohjoista @Tsuudi vaikuttaa?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta