Kirjoittaja Aihe: 2018-04-12 Saksa: Facebook pakotettiin palauttamaan poistettu tili  (Luettu 1131 kertaa)

Leijona78

  • Kannatusjäsen
  • Jäsen^^^
  • ****
  • Viestejä: 6 144
  • Liked: 6013
  • Nuiva suomenruotsalainen. En ikniä typtoa.
Berliiniläinen tuomioistuin määräsi Facebookin palauttamaan sen sieltä poistaman postauksen ja palauttamaan ko. tilin kirjoitusoikeudet. "Gabor B" oli tammikuussa mennyt Facebookissa kommentoimaan uutista joka kyseenalaisti Saksan käytäntöjä koskien Saksan toimia maahanmuuttovyöryn avustamisessa. "Gabor B" oli kommentoinut tätä kyseenalaisesti' about näin: "Saksalaiset ovat yhä typerämpiä. Eikä ihme, kun vasurimedia myrkyttää heidän mielensä valeuutisilla 'ammattitaitoisista työntekijöistä', työttömyysluvuista tai Trumpista"

Berliiniläinen tuomioistuin ei ole kommentoinut päätöstään mutta asianajajan mukaan Facebook on rikkonut omia sopimusehtojaan siinä, että Facebook on itse sitoutunut siihen että laillisia kommentteja pitää saada julkaista.

Asianajajan mielestä "käyttäjillä on vihdoinkin keinoja riitauttaa Facebookin toimia jotka eivät ole läpinäkyviä ja jossa yritys toimii yhtä vastuullisesti kuin käytettyjen polkupyörien kauppias".

(korjatkaa jos käänsin väärin.)

Bloombergin uutinen täältä:

http://nr.news-republic.com/Web/ArticleWeb.aspx?regionid=3&articleid=144621367
"Jokainen ihminen jolla on järkeä päässä on jollain tapaa maahanmuuttokriittinen. Eihän kukaan halua avata niitä rajoja kaikille missään tapauksessa" -Umayya Abu-Hanna

"Liberaalin demokratian olisi uskallettava vetää rajat omalle suvaitsevaisuudelleen" - Markku Jokisipilä

Tagit: saksa facebook vihapuhe