Äänestys

Vaikuttaako Tuukka Kurun potkiminen pois PS-nuorista perussuomalaisten kannatukseen?

Erottaminen lisää persujen kannatusta.
40 (13.1%)
Erottaminen ei vaikuta persujen kannatukseen.
187 (61.1%)
Erottaminen vähentää persujen kannatusta.
79 (25.8%)

Äänestäjiä yhteensä: 301

Äänestys päättynyt: 14.05.2018, 10:15:48

Kirjoittaja Aihe: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista  (Luettu 78119 kertaa)

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 916
 • Liked: 5816
 • Tempus edax rerum
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #540 : 16.04.2018, 01:36:10 »
Myös MV -lehti on huomioinut erottamisen:

Tuukka Kuru erotettiin PS-nuorista
https://mvlehti.net/2018/04/15/tuukka-kuru-erotettiin-ps-nuorista/
Lainaus
Pitkään kansallismielistä työtä tehnyt Tuukka Kuru ja joukko muita on erotettu PS-nuorista. Syy näyttää olevan jokseenkin erikoinen ja merkki siitä, että PS-Nuoret voisivat tulla hyvinkin juttuun Uuvatti-nuorien kanssa.
(jatkuu artikkelissa)

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 526
 • Liked: 6162
 • Tecumseh
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #541 : 16.04.2018, 01:47:12 »
- -
Muutamia vuosia sitten olin itsekin sitä mieltä, että maahanmuutto ei toimi ja jotain pitäisi tehdä, mutta ajatus valkoisen rodun säilyttämisestä kuulosti heti natsismilta ja vastarintaliikkeeltä. Nyt vuosien ja pidempään asioita tutkineena on käytännössä pakko jollain tasolla hyväksyä, että kysymys ei ole vain kulttuurista, vaan myös geneettinen/rotu on merkittävässä asemassa. Jo pelkästään siten, että erirotuiset ihmiset viihtyvät parhaiten toistensa seurassa. Tämä on tiedettä ja biologiaa. Se ei ole rasismia.
- -

On tärkeää, että näistä teemoista keskustellaan julkisesti edes somessa. Mikä on tiedettä, ei ole itsestäänselvää vaan viimekädessä metodologinen kysymys. Ihmistieteitä moititaan usein käsitteellisestä ja metodologisesta epämääräisyydestä ja suuresta tulkinnanvaraisuudestaan. Tämän seurauksena on jatkuvia väittelyitä, kuka on oikeassa, kuka perustelee parhaiten ja argumentoi johdonmukaisimmin. Tämä on luonnollista. Ongelmana on, että tästä risukosta on vaikea asiaan ammatikseen perehtymätön saada tolkkua, vaan hän lähtee seuraamaan maalaisjärjellä uskottavimmaksi katsomaansa argumenttiketjua, joka saattaa olla, kuten tässä rotukeskustelussa näyttää olevan, tutkimushistoriassa jo vuosisatoja sitten keskusteltu ja ongelmalliseksi osoitettu teoria ihmisestä.

Mitä tulee nykyiseen evoluutioteoriaan pohjautuvaan ihmiskäsitykseen, niin tietysti myös ihmisen geneettinen perimä, ei vain kulttuurista perimää, pitää ottaa huomioon, kun arvioidaan ihmisen moraalista kykyä. Esim. Tatu Vanhanen on ansiokkaasti tutkinut geneettisen perimän, lähinnä älykkyysosamäärän, vaikutusta yhteiskunnissa. Kysymystä missä määrin kulttuuri, missä genetiikka, määrää ihmisen moraalin, olen pohtinut viime vuosina useissa puheenvuoroissani tällä forumilla, joka on parempi paikka siihen toisin kuin vaaliväittely. Miksi? Koska
- -
Tämän keskustelun ongelmana on vaikeus kiistattomasti osoittaa, milloin inhimillinen ajattelu ja toiminta ovat geneettisen perimän seuraus ja milloin luonnon- ja kulttuuriympäristön eritoten kasvatuksen seuraus. Täsmällinen mittaaminen on erityisen haasteellista tässä kiinnostavassa kysymyksessä, mikä on saanut aikaan valtavasti teorioita vuosisatojen kuluessa. Teorioiden ja käytännön yhteensovittaminen ei ole ollut helppoa vaan jatkuvasti kritiikille altista.

Esim. Franz Boas käy läpi vuonna 1937 julkaistussa tutkimuksessaan The Mind of Primitive Man, joka on netin kautta luettavissa, erityisesti sivuilla 19-34, 1800-luvun rotuteorioita, joissa nimenomaan rotu, ei kulttuuri tai uskonto, nähtiin ihmisyhteisöjen kohtaloita määräävänä tekijänä, osoittaen teorioiden ongelmia. Pohjois-Amerikan alkuperäiskansoja tutkiessaan Boas päätyi argumentoimaan luonnon- ja kulttuuriympäristön* ensisijaisuuden puolesta geneettistä perimää vastaan. Boas on leimattu monikulturistiksi, mutta hänen teesejään ei ole tiedeyhteisössä onnistuttu kumoamaan vaan vahvistamaan. Mielelläni lukisin hyvin vasta-argumentein kirjoitetun teoksen. Ehkä Jared Taylorin tuotannosta sellaisen aikanani löydän.

Parlamentaarisessa politiikassa pitää edetä maltilla ylilyöntejä välttäen. Siksi vaaliväittelyissä rodun esiinnostaminen keskeiseksi haittamaahanmuuton syyksi, ei ole viisasta, koska jopa mamujen kulttuurin tai uskonnon, lähinnä islamin, väittäminen ongelmaksi vaatii raskasta argumentointia vaikka sharian ja Suomen lain yhteensovittamisen mahdottomuudesta. Koska vaaliväittelyt ovat lähinnä toisten yli huutamista, jossa mielikuvat ovat tärkein viesti, on syytä puhua kieli keskellä suuta. Eugeniikka tai rodunjalostus ei ole viesti, jonka persuilta mielelläni ensi talvena kuulisin vaan nimenomaan puhetta turvallisuudesta ja hyvinvoinnista niin talous kuin sosiaalipolitiikassa, joihin holtiton haittamaahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikka kiinteästi liittyvät.*
Kulttuuri(ympäristö)n muodostumisen keskeinen tekijänä pidetään kasvatusta. Vanhemmat ja yhteisö opettavat lapsille, mitä tietoja ja taitoja tarvitaan yhteisössä elämisen edellytyksinä. Kasvatuksessa opetetaan, millaista moraalia yksilön on yhteiskunnan lain mukaan velvollisuus noudattaa. Varhaiskasvatus jatkuu yleensä yhteiskunnan tarjoamana koulutuksena ammattiin, jolla yksilön tulisi taloudellisesti pystyä elättämään itsensä.
ὁ βίος βραχύς, ἡ δὲ τέχνη μακρή / vita brevis ars longa / learning one's craft takes so long that a lifetime may not be adequate (käännös Merriam-Webster)

Alarik

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 080
 • Liked: 2573
 • Harvinainen valkoinen leijona
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #542 : 16.04.2018, 02:16:42 »
...Prosenttihomma on erittäin tarpeellinen suomalaisuuden tärkeyden osoitus.

Minä kirjoitin nuo ranskalaiset viivat kymmenessä minuutissa ja kävin siinä välissä iltapaskalla.

Teokseni on osoitus suomalaisen Kekkosen ajan yhteiskunnan tuottamasta tasa-arvoisuudesta: älykkyydeltään keskitasoinen, hädin tuskin yliopistotutkinnon suorittanut normikansalainen pystyy kymmenessä minuutissa tuottamaan jotain sellaista, jota vallanpitäjien palkkaamilla huippuasiantuntijoilla ei ole rohkeutta kirjoittaa, vaikka aikaa ja rahaa olisi kuinka paljon...

Hyvää itsekritiikkiä. Mietin jo ja huolestuin että kaiken jälkeen tärkein unohdetaan taas, mutta se menköön pikaisuuden piikkiin.

Minusta prosenttihomma ei ole tärkeä yleisesti ja politiikassa erityisesti, vaikka se henkilötasolla voi olla toisille enempi-vähempi. Ja epäonnemme tällä hetkellä on, että paskaa kyllä me tuotamme, taajaan ja joka päästä. Mikään määrä paskaa ei vain riitä, eikä siitä ole edes pula.

Se tärkein ja unohtunut on lasten hankkiminen ja suurperheet. Ellei syntyvyys ala nousta, niin kaikki prosentit ja etnonationalismit kaatuu joko lapsettomuusnationalismiin tai vähälapsisuusnationalismiin.
Entäs jos:
Jos Halla-ahoa EUhun äänestäneistä puolet tekisi yhdenkin ylimääräisen extralapsen 2vuoden aikana, niin lapsia syntyisi vuodessa 20 000 ja 2vuodessa 40 000 enemmän kuin nyt Jos persuja äänestäneistä edes joka viides tekisi extralapsen, niin syntyisi 100 000 lasta enemmän. Jos heistä 2 viidestä tekisi lisälapsen niin lapsia syntyisi 200 000 enemmän.
Silti etnonationalistitkin puuhastelevat sängyn sijasta vähämerkityksisten pilkunpaikkojen parissa.

Kansan ja valtion ja maahanmuuttokritiikin ja nationalismienkin kannalta ydinkysymys on se, käydäänkö me iltapaskan jälkeen iltapanoillakin tekemässä edes jotain jopa etnonationalistienkin agendaa hyödyttävää eli lisää lapsia.

jarno Alander

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 225
 • Liked: 423
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #543 : 16.04.2018, 03:28:10 »
Tyyppi sai mitä tilasi. Ei kovin fiksu, jos ei ymmärtänyt, mitä neekeriöyhöttämisestä seuraa.
Kaiken nähdyn öykkäröinnin jälkeen en jää kaipaamaan.

Ei pidä valhehdella. Awekening-tapahtumassa ei ollut mitään neekeriöyhöttämiseen viittaavaakaan.

Oli siellä yksi humalainen (tai sellaista teeskentelevä), ääliömäisesti käyttäytyvä neekeriöyhöttäjä. Se osoittautui myöhemmin sisään soluttautuneeksi Ylen toimittajaksi.
Kaikki tuntuivat tuijottavan minua. Ehkä se johtui siitä että minä tuijotin kaikkia.

Arto Salminen, 2000

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 9 310
 • Liked: 4857
 • Je suis. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #544 : 16.04.2018, 05:06:36 »
Jatkan Amerikan analogioilla. USAn presidentti Harry S. Truman kampanjoi vuoden 1948 presidentinvaaleissa altavastaajana mafiasyyttäjänä mainetta niittänyttä New Yorkin kuvernööriä Thomas S. Deweytä (rep) vastaan.

Trumanin tiukka linja Neuvostoliittoa vastaan sai Franklin Rooseveltin ex-varapresidentin Henry A. Wallacen perustamaan oman edistyspuolueensa ja kampanjoimaan presidentiksi Trumanin kilpailijana. Trumanin hyvin muodolliset toimet rotuerottelua vastaan saivat Etelä-Carolinan demokraattisen kuvernöörin Strom Thurmondin perustamaan States Rights Democratic ("Dixiecrat") Partyn ja myös kampanjoimaan presidentiksi rotuerottelua puolustavalla agendalla. Kun molemmat ääripäät olivat oma-aloitteisesti poissa ja Truman aloitti ankaran vaalilampanjan, hän sai vakuutettua  USAn äänestäjien enemmistön taakseen vastoin kaikkia galluppeja.

Halla-aho tietänee mitä tekee. Avoimesti sinisistä on päästy eroon, nyt vanha-SMPläiset rauhoitetaan likvidoimalla oikeistopoikkeaman liian huomiota herättäviä kellokkaita. Persujen kannatuksen pitämimen edes nykyisellä tasollaan olisi hyvä saavutus Halla-aholta.
« Viimeksi muokattu: 16.04.2018, 17:37:55 kirjoittanut l'uomo normale »
And madness and despair are a force.

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 916
 • Liked: 5816
 • Tempus edax rerum
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #545 : 16.04.2018, 05:09:25 »
Tuo valko/etnonationalismi on aihe, joka tosiaan jakaa ihmisiä, kuten Hommallakin on nähty. Vähintäänkin siinä on varsin helppo astua tahattomastikin sellaisen rajan yli, että jotkut kokevat siitä alkavan seurata liiaksi imagohaittaa.

Totta, mutta kun lähes samalla hengenvedolla PS-nuoret menevät kokouksessaan hyväksymään etnisen profiloinnin, niin vaikea nähdä imagomuokkauksessa selkeää fokusta:


PS -nuorten PJ on Aluepalauttajan kanssa samoilla linjoilla:


Message on ihan selkeä...

junakohtaus

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 9 449
 • Liked: 4311
 • Suvakkipissis
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #546 : 16.04.2018, 08:09:40 »
Sanon muistaessani tämän: että Kuru lähtiessään kusee yhteiseen sohvaan kertoo kaiken tarpeellisen yhtenäisyysjengistä.

Erottaminen oli nuorisojärjestön asia. Kuru viimeisenä juttunaan tahtoo tahrata emopuolueen. Kalibroikaa tosta mittarinne.
Now you can jump, Pallero. Ota kääretorttua.

Punaniska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 717
 • Liked: 6345
 • patataantumuksellinen arkkikonservatiivi pimeästä
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #547 : 16.04.2018, 08:39:08 »
Kurua ei jouluun mennessä enää muista kukaan ja hiljaa ovat nyt hänen puolestaan raivonneetkin. Jolleivat sitten laita omaa bändiä kasaan, mitä en ihmettelisi.
Well the sun don't shine where it used to
And the angels are hidin' their heads
People don't listen to their hearts anymore
Seems the good men all are dead
There ain't no right, wrong, no in between
That ain't the constitution that they wrote for me

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 839
 • Liked: 13048
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #548 : 16.04.2018, 08:47:38 »
Tuo valko/etnonationalismi on aihe, joka tosiaan jakaa ihmisiä, kuten Hommallakin on nähty. Vähintäänkin siinä on varsin helppo astua tahattomastikin sellaisen rajan yli, että jotkut kokevat siitä alkavan seurata liiaksi imagohaittaa.

Totta, mutta kun lähes samalla hengenvedolla PS-nuoret menevät kokouksessaan hyväksymään etnisen profiloinnin, niin vaikea nähdä imagomuokkauksessa selkeää fokusta:

Jonkun pitäisi kertoa persunuorille, että tuo etninen profilointi on pelkästään vajakkien muodostama negatiivinen kielikuva jolla pyritään haittaamaan viranomaisten työskentelyn tehostamista.
On jokseenkin selvää, että kun ulkomaalaislakien rikkomuksiin voi syyllistyä vain ulkomaalainen, niin tutkintoja tehtäessä poliisi kiinnittää huomiotaan ulkomaalaisilta vaikuttaviin.
Aivan samoin rattijuoppoja seulottaessa kiinnitetään huomio vain autoilijoihin, eikä pysäytellä jalankulkijoita jonkun järjettömän tasapuolisuusvaatimuksen takia.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 336
 • Liked: 2110
 • Vihtaasi on kustu!
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #549 : 16.04.2018, 09:01:34 »
Kun luin Sarastuksesta Kurun jutun Rockwellista, niin ajattelin että tästä ei hyvää seuraa. Oli natsiasiat kuinka kiinnostavia tahansa, niin puolueet ovat sille allergisia. Siis sordiinoa päälle.

Sensijaan poliitikot ja tulevat sellaiset voisivat lukea muutaman hyvän kirjan markinoinnista, mainonnasta, esiintymisestä ja vaikkapa taloudesta.

En tiedä onko rotuasiaa vai mitä, mutta olin jonottamassa päivänä eräänä. Kaksi jonoa eteni tasaisesti, jonottamassa suomalaisia ja itäaasialaisia ulkonäöstä päätellen. Oli rauhallista puheensorinaa. Sitten tuli kaksi afrikan lahjaa, heidän piti huutaa toisilleen kahden metrin etäisyydeltä asiansa. Rauha meni siihen, näki muistakin jonottelijoista että mitä ne ajattelivat...
"– Me emme halua riisua kansalaisiamme aseista tällaisena aikana, kun Euroopan turvallisuustilanne huononee, sosiaalidemokraattien sisäministeri Milan Chovanec sanoi Tšekin parlamentissa keskiviikkona." Kansalainen.fi
Bhutan: "One Nation, One People"

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 957
 • Liked: 7317
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #550 : 16.04.2018, 09:19:12 »
Tuosta gallupkyselystä:

Entä jos 150 perussuomalaista on sitä mieltä, että Kurukaustista ei ole haittaa persuille ja nuo 50 joiden mielestä on haittaa, ovat myös perussuomalaisiin kuuluvia? Silloin voidaan todeta, että 1/3 on sitä mieltä että on haittaa. Tai 150 ei kuulu persuihin ja nuo 50 kuuluu? Tai päinvastoin.

Tuon kyselyn perusteella ei kyllä kummoisia johtopäätöksiä voida tehdä tuli vaan mieleen.
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 716
 • Liked: 1915
 • Puolinuiva
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #551 : 16.04.2018, 09:36:24 »
Sinähän tässä rotupuhtaudesta puhut joten miten minä sen sinun puolestasi määrittelen? Mitkä muuten ovat keinot tuohon 99% rotupuhtauteen pääsemiseksi ja joko rotupuhdistusesseesi on valmis?

Miksi olkiukkoilet? Eikö sinulla argumentit taaskaan riitä?

Minä olen ainoastaan todennut, että "Mihinkään superrotupuhtauteen tai 100%-yhtäänmihinkään ei ole tarvis pyrkiä."

Joku 95-99% riittää ihan hyvin missä tahansa käytännön asiassa.

Ja tavoitteena nimenomaan, että tulijat sukupolvien mittaan sulautuvat suomalaisiin täydellisesti. Suomalaisten geeniperimä siis tietenkin muuttuisi jatkossakin, kuten on aina muuttunut, mutta muutos olisi hidas ja suomalaisten omassa hallinnassa.

Se "rotupuhdistusessee" johon viittaat on ylempänä tässä ketjussa. Ne kymmenen ranskalaista viivaa, että tiukka maahanmuuttopolitiikka ja vallassa olevan ideologian vaihtaminen. Yksinkertaista, mutta totta.

Mikä tässä on olkiukko? Ehdotat 95-99% rotupuhtautta, josta ensimmäinen luku on ilmeisesti minimi ja jälkimmäinen optimi? Ranskalaiset viivat eivät ole rotupuhdistusessee, etkä eritellyt siinä miten suomalainen rotu puhdistetaan esim. 99% puhtaaksi. Pelkästään maahanmuuttoa rajoittamallahan se ei onnistu syntyvyysluvut huomioiden.
Soinin Ploki 3.6.2017: "Marko Junkkari lankesi Lännen Median ansaan ja kirjoitti arvolleen sopimattoman pakinan Soinista ja seteliselkärankaisista. Ajatus siitä, että loikkaisin perustamastani puolueesta on mieletön. Se oli Juudas, en minä, joka meni ja hirtti itsensä.[...]Pidän loikkareita luusereina."

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 999
 • Liked: 20039
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #552 : 16.04.2018, 09:36:51 »
En pidä hommalaisia suvakkiaisureina, mutta osa heistä ei ilmiselvästi ole vienyt loogista miettimistä niin pitkälle kuin toiset.

Muutamia vuosia sitten olin itsekin sitä mieltä, että maahanmuutto ei toimi ja jotain pitäisi tehdä, mutta ajatus valkoisen rodun säilyttämisestä kuulosti heti natsismilta ja vastarintaliikkeeltä.
Nyt vuosien ja pidempään asioita tutkineena on käytännössä pakko jollain tasolla hyväksyä, että kysymys ei ole vain kulttuurista, vaan myös geneettinen/rotu on merkittävässä asemassa. Jo pelkästään siten, että erirotuiset ihmiset viihtyvät parhaiten toistensa seurassa. Tämä on tiedettä ja biologiaa. Se ei ole rasismia.

On tietenkin mukavaa, jos pystyy perustelemaan maahanmuuttokriittisyyden tavalla, jossa ei loukkaa ketään tai vaikuta millään tavalla natsilta, mutta tärkeä kysymys on se, että perustuuko tämä näkökanta todellisuuteen, vai valheelliseen kuvaan?
Minun näkökulmastani kyse ei ole vain erilaisista toimintatavoista, eli kulttuureista, vaan ihmispopulaatioilla on selvästi eroja, jotka näkyvät heidän käytöksessä. Tällöin faktoihin perustuva maahanmuuttokriittisyyden pitää huomioida myös populaatiot ja niiden erot, eli rodut.
Asiasta ei kannata pitää sen suurempaa ääntä, mutta siitä pitää pystyä puhumaan avoimesti.

IHANAA!! 

Mikä?

Aamulla heti törmätä Hommalla kommenttiin, jossa on sanottu kaikki tärkeä sivistyneesti mutta riittävän kansantajuisesti ....Voisin pistää koneeni kiinni ja häipyä loppupäiväksi pois täältä, eipä mulla ole tuohon mitään lisättävää...

No kuitenkin sallittakoon OT:na kunnioittava kommentti eräästä erirotuisesta (itseeni verraten) ihmisestä, nainen hänkin ... aamulla autoradiosta tuli tämä biisi ... tässä lienee maailman ainoa supertähti joka ei ole uhriutunut rodustaan, naiseudestaan eikä riehunut metoossa sääliä kerjäämässä...

Upea ihminen Tina Turner!

https://www.youtube.com/watch?v=FI_VKMWa6YE
ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 148
 • Liked: 16933
 • Soon korkeemmas käres!
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #553 : 16.04.2018, 09:50:02 »
Kun maahanmuuton kritisointi valtionpolitiikassa ja lainsäädännössä on vuosien väännön jälkeen saatu salonkikelpoiselle tasolle keskittymällä talous- kilpailukyky- tuottavuus- kestävyysvaje- sosiaaliturvan romahtaminen. ym. rationaalisiin aspekteihin, niin se keskustelu nyt ei vaan kaipaa mitään geenipoolin puhtaus ja säilöntä -juttuja.

Minulla on - kaikella kunnioituksella - hieman vaihtoehtoinen loppu tuohon sinun lauseeseesi.
Lainaus
Kun maahanmuuton kritisointi valtionpolitiikassa ja lainsäädännössä on vuosien väännön jälkeen saatu salonkikelpoiselle tasolle keskittymällä talous- kilpailukyky- tuottavuus- kestävyysvaje- sosiaaliturvan romahtaminen. ym. rationaalisiin aspekteihin, niin ...

..niin suvaitsevaisten vallanpitäjien vastaus on, että maahanmuutto on voimavara ja monikulttuuri on rikkaus ja jokainen, joka sanoo jotain muuta on rasisti ja fasisti.

Näin oli 10 vuotta sitten, näin on nyt.

Miten tuosta voisi päästä eteenpäin? Varisverkoston ohjeita noudattamallako?

Kaikella kunnioituksella en ole varisverkoston lausumia seurannut, ellet nykyään jo lue toisten hallituspuolueiden johtoa tai tasavallan presidenttiä varisverkostoksi.

Minä en allekirjoita täällä hmmm... loppujen lopuksi aika löyhästi ja rönsyilevästi määriteltyä etnonationalismia (jolle jokaisella tuntuu olevan oma määritelmänsä).

Minä paskat nakkaan, miksi varisverkosto, piffi tai takku minua kutsuu. Se, mistä välitän on miksi ystäväni ja työtoverini minua kutsuu. Tasavallan presidenttimme jo lanseerasi tämän "tolkun mies" -käsitteen, joka ajttelee kuin halla-aho, mutta ei sano sitä ääneen.

Nyt mielestäni persujen ja persumielisten tärkein missio olisi saada nämä "tolkun miehet" ymmärtämään, kuka ajaa heidän asiaansa ja kuka ei. Näissä on persujen suurin kannattajapotentiaali. Kokoomuksen ja demareiden tapaäänestäjissä, jotka eivät vielä ymmärrä, että kokoomus ja demarit ovat tuhoamassa tätä maata. Olemme aivan liipaisimella tässä, ja jos se onnistuu, tuloksena on seuraava jytky.

Mutta jos nyt aletaan tuomaan rotuja poliittiseen keskusteluun, se on vaan niin last season. Juuri kun olemme kääntämässä imagoa rasistipuolueesta siksi genuine tolkun mies - puolueeksiTM, niin sanat "ihonväri, rotu, geenit, älykkyys, sukulinja" torppaavat kaiken keskustelun yhtä tehokkaasti, kuin hitler-kortti konsanaan.

Tässä ei minun nähdäksen puhuta siitä, mitä rasseleima mamukriittisille tarkoittaa, sillä meitä sellaiseksi itsemme mieltäviä on vähemmistö sekä persujen jäsenistöstä että äänestäjistä. Suurin äänestäjäpotentiaali on niissä, jotka mieltävät itsensä tolkun ihmisiksi, mutta jotka kääntävät selkänsä viimeistään rasistileiman pelossa.

Etnonationalistit pvat omiaan hinaamaan overtonin ikkunaa mamukriittisempään ja -realistisempaan suuntaan, mutta sellaisesta ei ole valtavirtapuolueen selkärangaksi. Ehkä etnonationalistinen puolue olisi paikallaan, jotta termi rasisti löytäisi alkuperäisen merkityksensä ja tolkun miehet säästyisivät siltä leimalta.

Onko se niin vaikea käsittää, että minä en tuota etnonationalismia näe omakseni, ja siksi en halua sitä puolueeni agendaan? Ei se, että se on sinun mielestäsi hyvä oppi tai ajattelumalli tarkoita, että minun pitäisi ostaa se ja kannattaa sitä puolueeni ohjelmaan. Minä ajattelen tässä kohtaa eri tavalla ja siksi toimin ja kommentoin niin kuin toimin.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 305
 • Liked: 1801
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #554 : 16.04.2018, 09:50:56 »

Mielelläni lukisin hyvin vasta-argumentein kirjoitetun teoksen. Ehkä Jared Taylorin tuotannosta sellaisen aikanani löydän.

Eugeniikka tai rodunjalostus ei ole viesti, jonka persuilta mielelläni ensi talvena kuulisin vaan nimenomaan puhetta turvallisuudesta ja hyvinvoinnista niin talous kuin sosiaalipolitiikassa, joihin holtiton haittamaahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikka kiinteästi liittyvät.

Steven Pinkerin Blank slate kirja käsittelee osittain niitä kysymyksiä ja virheitä, joita yhteiskuntatieteissä on ollut liittyen ihmisen luonteeseen ja biologiaan. Ihminen EI OLE puhdas taulu, johon voidaan kirjoittaa mikä tahansa rakennelma, vaan meitä ohjaa genetiikka voimakkaasti. En ole lukenut tätä kirjaa, mutta olen kuunnellut tubesta muutamia hänen puheitaan kirjan pohjalta ja niissä on vahvaa ja neutraalisti kerrotua sanomaa: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Blank_Slate

Jared Taylorin videoista voi antaa tässä muutamia, jotka käsittelevät samaa aihepiiriä:
What is Race Realism? https://www.youtube.com/watch?v=_9kaJyRQfVw&t=6s
Genetiikasta ym. Osa I https://www.youtube.com/watch?v=c8Xj_r5QG-s&t=35s
Color of Crime "Perfect gift for your liberal friend" https://www.youtube.com/watch?v=oEPS5ArYaKE
Mob Rule in Baltimore https://www.youtube.com/watch?v=xrcr8IPtJXo
Head Start: A Failed Program (oma suosikkini) https://www.youtube.com/watch?v=x30T31RbyUc
Race Differences in IQ Intelligence / crime https://www.youtube.com/watch?v=PKJKFQR2I-c

Itse kiinnostuin aihepiiristä n. 4-5 vuotta sitten ja aloin etsimään tietoa, että "Miksi mustat tekevät enemmän rikoksia". Olen lukenut läpi näitä sosiaalisen aspektin teorioita ja monet niistä ovat äärettömän huonoja. Teoria on juuri se "apeat verhot", joka saa mustat tekemään rikoksia. Tai sitten jollain tavalla markkinatalous on syynä mustien alamaiseen tilanteeseen. En väitä etteikö kaikessa ole pieni osa totuutta, mutta pääsyyllisen on oltava genetiikka ja sen ohjaamat käytöserot, erot väkivaltaisuudessa ja luonteessa. Ne saavat suurina massoina tarkasteltuna ihmisryhmät toimimaan tunnetuilla tavoilla. Kaikissa ihmisryhmissä on kykyä julmuuksiin ja sotimiseen, mutta meitä kiinnostaa toiminta rauhallisessa, länsimaisessa yhteiskunnassa. Jos tulijat muodostavat ghettoja, joissa autot palavat ja valtaosa elää sosiaalituilla lisääntyen kuin kanit, niin lienee selvä, että emme tahdo sellaista tulevaisuutta.


"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 999
 • Liked: 20039
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #555 : 16.04.2018, 10:03:20 »
... vaaliväittelyissä rodun esiinnostaminen keskeiseksi haittamaahanmuuton syyksi, ei ole viisasta, koska jopa mamujen kulttuurin tai uskonnon, lähinnä islamin, väittäminen ongelmaksi vaatii raskasta argumentointia vaikka sharian ja Suomen lain yhteensovittamisen mahdottomuudesta..


Kuka on nostanut rodun keskeiseksi? Ei vissiin edes itsensä natsiksi ilmoittavat.

Rotu ei merkkaa mitään (paitsi jos geneettistä kantasuomalaista aletaan pelastamaan sukupuutolta kuten pelastetaan esim.  pandakarhuja) ja suurin osa Suomeen tulleista muhamettilaisistakin on valkoisia (kaikki irakilaiset esimerkiksi).
Muhamettilaista uskonnoksi naamioitunutta poliittista ideologiaa tässä vastustetaankin, ei rotuja.

... Eugeniikka tai rodunjalostus ei ole viesti, jonka persuilta mielelläni ensi talvena kuulisin vaan nimenomaan puhetta turvallisuudesta ja hyvinvoinnista niin talous kuin sosiaalipolitiikassa, joihin holtiton haittamaahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikka kiinteästi liittyvät.

Kommentointisi on harhaanjohtavaa, leimaavaa ja osin valheellistakin ... annat ymmärtää niin kuin tässä olisi ollut käsillä realistinen uhka, että persut ensi talvena alkavat puhua rodunjalostuksesta. Ilmeisesti tämä uhka on nyt mielestäsi vältetty erottamalla Tuukka Kuru?
« Viimeksi muokattu: 16.04.2018, 10:05:30 kirjoittanut Emo »

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 26 149
 • Liked: 16855
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #556 : 16.04.2018, 10:29:28 »
On erityisen oleellista tehdä mielessään ja poliittisessa toiminnassaan ero haitallisen ideologian (=islam) noudattamisen tai genetiikan välillä (rotuominaisuudet).

Kanada suurena maahanmuuton kohdemaana on ratkaissut turvapaikkakäytäntönsä miten on ratkaissut, mutta siellä ollaan varsin tarkkoja ns. muiden oleskelulupaperusteiden kanssa.

Maahanmuuttopoliittisessa diskurssissa rodulla ja tällä etnosantionalisminäkökulmalla olisi varsin vähän tilaa ja sille olisi vähän tarvetta, jos ulkomaalaislakiin suostuttaisiin tekemään meidän kaikkien hyvin tietämät muutokset. Nyt niin ei käy, vaan rotu- eli etnokeskustelu ajaetaan väkisin päätöksentekijöiden ja ulkomaalaislain muuttamistarpeen väliin. Ja mikään ei muutu.
Listen to me! Lift your eyes and look on God's blessed and unflyblown truth! If you don't vote, you don't matter! You are a hick and ain't nobody never helped a hick but hick hisself.

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 793
 • Liked: 1970
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #557 : 16.04.2018, 10:33:01 »


Rotu ei merkkaa mitään (paitsi jos geneettistä kantasuomalaista aletaan pelastamaan sukupuutolta kuten pelastetaan esim.  pandakarhuja) ja suurin osa Suomeen tulleista muhamettilaisistakin on valkoisia (kaikki irakilaiset esimerkiksi).
Muhamettilaista uskonnoksi naamioitunutta poliittista ideologiaa tässä vastustetaankin, ei rotuja.

Niin me vastustetaankin. Vaan ei Tuukka Kuru. Kurulle myös niiden irakilaisten kohdalla ykkösongelmana on heidän ei-valkoisuutensa (missä valkoisuus on jenkkimerkityksessään, eli eurooppalainen valkoinen).

Eli tässä on nationalismi ja valkonationalismi vastakkain. Ja nyt kasassa alkaa olla se parikymmentä sivua, eli avautunee hiljalleen.

Etnonationalistin toimenpideohjelma taasen kun saatiin tähän ketjuun, niin tuo näytti erinäisiä prosenttiosuuksia lukuunottamatta ihan normaalilta kansallismieliseltä ohjelmalta ilman etnoa ja rotuviritteisväritteisyyttä.


Tuukka Kurun erottamisen taustalla ei näyttäsi olevan hänen etnonationalisminsa, vaan erinäiset, konkreettiset ja hänelle itselleen asiallisesti ilmoitetut puoluetta (tai sen nuorisojärjestöä) vahingoittavat toimensa. Tuukan ensimmäinen tviitti aiheesta näyttää olleen hätävale tai sitten tätä tahallista sohvalle kusemista, johon Junis tuossa aiemmin viittasi.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

Veturihenkilö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 564
 • Liked: 4274
 • Nuivuus perustuu kognitioon, ei rasismiin.
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #558 : 16.04.2018, 10:36:57 »
Nyt ymmärsin, että nimimerkki Veturihenkilö on ainakin omasta mielestään suorastaan veturimaisen hillotolpan herra. Ja aikoo pitää siitä kiinni vaikka Suomi tuhoutuisi.

Lisätään tämä muiden harhakäsitystesi seuraksi.

Olihan tuo tekstisi toki tunnekuohun vallassa kirjoitettu, mutta mielestäni silti turhan lapsellista.
Kyseessä ei ole "pakolaiskriisi" vaan sosiaaliturvamotivoitunut turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttökriisi. (Veturihenkilö)

"Ei ole koskaan paluuta siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli. Asia on hyväksyttävä ja sen kanssa on opittava elämään." (SPR:n puheenjohtaja Pertti Torstila)

Brandis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 291
 • Liked: 3981
 • Villasukkainen, Silkkihansikkainen
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #559 : 16.04.2018, 10:37:28 »
Keskimääräinen suomalaisäänestäjä on nuiva. Siitä kertovat gallupit. Mutta hän ei halua äänestää puoluetta, joka kannattaa kansalaisuuden raajamista rodun perusteella.

Mutta hänkö kannattaa kansalaisuuden rajaamista uskonnon tai pakolaisstatuksen perusteella?

En usko, että Hommallakaan on kovin montaa ihmistä, joiden mielestä yhteiskuntaan osallistuvan, maltillisen ja maallistuneen muslimiperheen kansalaisuuden epääminen on tavoiteltava asia vain koska he ovat muslimeja. Ehkä me ensisijaisesti tahdomme suomalaisuuden perustuvan riittävän yhdenmukaiselle taustalle, yhden valtauskonnon vahvaan asemaan, yhteisille keskeisille arvoille jne. ja silloin ajattelemme asiaa suomalaisuuden kannalta ja siitä lähtöisin.

Keskittyessämme vastustamaan vain 'turhan erilaisten' / tiettyjen ihmisryhmien [uskonto, pakolaisstatus jne.] maahanmuuttoa [edes käsittämättä syvällisemmin syitä siihen miksi näin teemme -> koska pelkäämme suomalaisen kulttuuriperinnön / yhteiskunnan muutosta - oikeutetusti] nimenomaan syrjimme. Sen sijaan, mitä pahaa on siinä, että tahdomme pitää Suomen suomalaisena..? Etnisesti riittävän yhdenmukaisena, yhden valtauskonnon alla toimivana, uskoa kansallisvaltioihin ja niiden voimaan tuottaa ja synnyttää keskinäistä luottamusta sekä hyvinvointia kansalaisilleen jne.

Mielestäni etnonationalismi aatteena on paljon tervehenkisempi perustelu maahanmuuttokriittisyydelle [silloin kun se ei sokeasti syrji rotuun perustuen vaan keskittyy riittävän yhtenäiseen etniseen taustaan, tässä on eroa] kuin kategorinen muslimimaahanmuuton tai pakolaisstatuksella tänne tulevien vastustaminen. Ensimmäisessä vaihtoehdossa positio lähtee meistä käsin, siitä mitä me tarvitsemme [ts. mikä yipäätään kuuluu ihmisyyteen, mitä ihmiset tarvitsevat], toinen vaihtoehto [vaihtoehto, johon PerusS ilmeisesti nyt tahtoo positioida itsensä..] lähtee syrjivistä käytänteistä ja siitä lähtökohtaisesta ajatuksesta, että kaikki tämän ihmisryhmän edustajat ovat Suomelle pahaksi. Jälkimmäinen positio ei näe sävyjä, ensimmäinen positio pitää sisällään kauniin kirjon tervehenkistä ajattelua; ajattelua, joka yhdistää kansoja yli ja ohi tämän mokuhullutuksen.

Tuukka Kurun erottaminen ja Awakening-konferenssin boikotoiminen oli Perussuomalaisilta väärin laskelmoitua, tulevaisuus tulee näyttämään miten vaikeaa on jatkossa perustella maahanmuuttokritiikkinsä pysyttelemällä nyt tarkasti sillä alueella, jonka on valinnut ja rajannut, ja saada se näyttäytymään riittävän houkuttelevalle vaihtoehdolle tavalliselle keskiluokkaiselle äänestäjälle.
~ 'they tried to bury us but they didn't know we were seeds' ~

Ajan hengen kanssa ei ole pilailemista, sillä se on uskonto tai paremmin sanottuna credo, jonka irrationaalisuus ei jätä mitään toivomisen varaa, mutta jolla samalla on epämiellyttävä ominaisuus:se haluaa toimia kaiken totuuden mittarina. F.A

Veturihenkilö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 564
 • Liked: 4274
 • Nuivuus perustuu kognitioon, ei rasismiin.
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #560 : 16.04.2018, 10:48:02 »
...jokseenkin kaikki muut kuin nämä ex-muutoslaiset marginaali-Leinoineen ja Kuruineen ymmärtänevät sen mistä Suomen vaalijärjestelmässä on kyse.

Minä ymmärrän erittäin hyvin, mistä Suomen vaalijärjestelmässä on kyse. Eikä siinä ole mitään kaunista.

Siksi olenkin päättänyt pysyä poissa politiikasta.

Ehkä kuitenkin pikemminkin siksi, että sinulla ei ole kannatusta.
Kyseessä ei ole "pakolaiskriisi" vaan sosiaaliturvamotivoitunut turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttökriisi. (Veturihenkilö)

"Ei ole koskaan paluuta siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli. Asia on hyväksyttävä ja sen kanssa on opittava elämään." (SPR:n puheenjohtaja Pertti Torstila)

Brandis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 291
 • Liked: 3981
 • Villasukkainen, Silkkihansikkainen
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #561 : 16.04.2018, 11:02:18 »
Tämä oli nyt sellainen linjaus, ettei tästä nousta. Perussuomalaiset eivät ole silmissäni enää kansallismielinen puolue; öyhöttäminen yksinomaan muslimimaahanmuutosta tai muutaman sadan / vuosi kiintiöpakolaisista ei tule saamaan kannatusta korkeammalle kuin max 10 %:iin tulevissa tai sitä seuraavissa ek-vaaleissa. Ihmiset tulevat painottamaan äänestyskäyttäytymisessään muita poliittisia kysymyksiä.
Uskotko sitten ihan oikeasti, että rotuteorisoinnilla mentäisiin yli kympin? Jos uskot, niin olen täysin eri mieltä.

Ei 'rotuteoretisoinnilla' vaan tuomalla esiin suomalaisen kulttuurin erityislaatuisuutta, kansallisvaltioiden etuja, syvällisiä syitä siihen miksi ja miten maahanmuutto muuttaa kohdeyhteiskuntaa ja tahdommeko muutosta tähän, eriytymisen, suuntaan. Kyseenalaistamalla siis maahanmuuttokäsityksiä laajalti, tässä jo riittäisi työsarkaa ja teemoja, joista tahtoisin nähdä puhuttavan huomattavasti nykyistä enemmän.
« Viimeksi muokattu: 16.04.2018, 11:05:34 kirjoittanut Brandis »
~ 'they tried to bury us but they didn't know we were seeds' ~

Ajan hengen kanssa ei ole pilailemista, sillä se on uskonto tai paremmin sanottuna credo, jonka irrationaalisuus ei jätä mitään toivomisen varaa, mutta jolla samalla on epämiellyttävä ominaisuus:se haluaa toimia kaiken totuuden mittarina. F.A

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 999
 • Liked: 20039
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #562 : 16.04.2018, 11:06:23 »
Rotu ei merkkaa mitään (paitsi jos geneettistä kantasuomalaista aletaan pelastamaan sukupuutolta kuten pelastetaan esim.  pandakarhuja) ja suurin osa Suomeen tulleista muhamettilaisistakin on valkoisia (kaikki irakilaiset esimerkiksi).
Muhamettilaista uskonnoksi naamioitunutta poliittista ideologiaa tässä vastustetaankin, ei rotuja.
Niin me vastustetaankin. Vaan ei Tuukka Kuru. Kurulle myös niiden irakilaisten kohdalla ykkösongelmana on heidän ei-valkoisuutensa (missä valkoisuus on jenkkimerkityksessään, eli eurooppalainen valkoinen).

Eli tässä on nationalismi ja valkonationalismi vastakkain. Ja nyt kasassa alkaa olla se parikymmentä sivua, eli avautunee hiljalleen.

Kiitos selvennyksestä, avautui tosiaan vasta nyt minulle tämä "valkoisuus" eli tämänkin käsitteen ovat sitten jenkit käyneet paskomassa ... en tosiaan tiennyt, että jenkki-ja natsimerkitys valkoiselle on eurooppalainen valkoinen.
Itse pidän loogisesti valkoisina KAIKKIA, ketkä eivät ole mustia tai keltaisia.

Mutta tämä tieto tosiaan avaa minulle ymmärrystä, miksi nuo natsit reuhkaavat valkoisesta, jos heille siis pitää olla EUROOPPALAINEN VALKOINEN.

Tästä kylläkin syntyy ihan uusia ongelmia, heh he ... me suomalaiset kun emme ole eurooppalaisia valkoisia:

Geenitutkijat yllättyivät: Eurooppa on nyt jaettu suomalaisiin ja ”ei-suomalaisiin”

https://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/201691-geenitutkijat-yllattyivat-eurooppa-nyt-jaettu-suomalaisiin-ja-ei

Lainaus
”Suomalaiset” ja ”ei-suomalaiset”. Näihin kahteen ryhmään jaetaan eurooppalaiset tuoreessa Nature-tiedejulkaisussa ilmestyneessä väestöjen geeniperimän tutkimuksessa.

– Termi eurooppalainen viittaa tästä lähtien [tutkimuksessa] ei-suomalaisiin eurooppalaisiin, tutkimusartikkelissa todetaan.

Suomalaisten geeniperimä on tiedetty erikoislaatuiseksi, mutta vasta nyt tiedetään, että Suomen väestö on Euroopassa täysin ainutlaatuinen tapaus. Suomalaiset ovat perimältään niin erilaisia muista eurooppalaisista, että heidät pitää luokitella omaksi väestökseen, summataan Itä-Suomen yliopiston tutkimustiedotteessa.

Me suomalaiset emme siis ole jenkkien ja natsien mielestä valkoisia, koska emme ole eurooppalaisia valkoisia. Junes Lokka ei ole sen ei-valkoisempi kuin minäkään, minä olen 100% suomalainen rodullistettu musta ja Junes puoliksi, eikä Juneksen marokkolaisella puoliskollakaan ole enää tuukkakuruille merkitystä, koska se toinenkaan puoli ei kerta ole valkoinen.
Ei tosin ole suomalainen Tuukka Kuru itsekään valkoinen. Tämä menikin hauskaksi  ;D 

Koko Hubara!! Uusi ruskea tyttö ilmoittautuu kokemaan rasismia ja syrjintää, Homman Emo ei ole valkoinen!   :flowerhat:

Etnonationalistin toimenpideohjelma taasen kun saatiin tähän ketjuun, niin tuo näytti erinäisiä prosenttiosuuksia lukuunottamatta ihan normaalilta kansallismieliseltä ohjelmalta ilman etnoa ja rotuviritteisväritteisyyttä.

Joo.


Tuukka Kurun erottamisen taustalla ei näyttäsi olevan hänen etnonationalisminsa, vaan erinäiset, konkreettiset ja hänelle itselleen asiallisesti ilmoitetut puoluetta (tai sen nuorisojärjestöä) vahingoittavat toimensa. Tuukan ensimmäinen tviitti aiheesta näyttää olleen hätävale tai sitten tätä tahallista sohvalle kusemista, johon Junis tuossa aiemmin viittasi.

Tiedätkö tai tietääkö kukaan, mitä nuo puoluetta vahingoittavat toimet ovat?

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 999
 • Liked: 20039
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #563 : 16.04.2018, 11:11:56 »
^

Viitaten vielä tuohon edelliseen viestiini, niin KUKAAN SUOMALAINEN EI VOI OLLA NATSI, jos on itselleen ja geeneilleen rehellinen.
Huomioikaa natsilarppaajat tämä, vastustatte itseänne, jos vastustatte ei-valkoisia.
Tämä on upea päivä, mitä kaikkea vielä tänään saankaan ymmärtää ja oppia!

b_kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 804
 • Liked: 3999
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #564 : 16.04.2018, 11:25:50 »
https://demokraatti.fi/halla-aho-napayttaa-muistelen-puoluejohtajamme-eri-yhteyksissa-teroittaneen-etta-silla-on-valia-milta-asiat-nayttavat/
Lainaus
Halla-ahon mukaan kritiikkiä esittävien erottaminen puolueesta vieläpä olemattomiin lakipykäliin vetoamalla on itsessään ongelmallista.

– Ainakin jos puolueessa on ”katto korkealla ja seinät leveällä”, mutta erityisen ongelmallista se on, jos huomattavan suuri osa puolueen kannattajista ja toimijoista katsoo kritiikin itsessään olevan perusteltua ja perustuvan puolueen keskeisiin ohjelmakohtiin ja arvoihin.
Halla-ahon perussuomalaisissa katto on edelleen yhtä korkealla ja seinät yhtä leveällä kuin Soinin perussuomalaisissa. Linja ei tosiaankaan ole muuttunut.

kgb

 • Globaali kulttuurimarksisti
 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 650
 • Liked: 4495
 • A spherical bastard
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #565 : 16.04.2018, 11:28:04 »
Tiedätkö tai tietääkö kukaan, mitä nuo puoluetta vahingoittavat toimet ovat?

Sitä ei varmaankaan tiedä kuin asianosaiset itse mitä oikeasti on tehty, mutta allaolevaa on kyselty. Ollut tässäkin ketjussa kyllä jo useamman kerran, mutta toistolla tehoa.

Iku-Routa: Tä? Mitä väliä jollain tykkäyksillä on?

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 793
 • Liked: 1970
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #566 : 16.04.2018, 11:30:38 »
Tiedätkö tai tietääkö kukaan, mitä nuo puoluetta vahingoittavat toimet ovat?

Tämä tviitti on ollut jokusen kerran ketjussa, mutta tahtoo upota aina kaiken kohinan alle:


Tuossa on väitetysti vain jäävuoren huippu.

En tiedä onko Kuru ollut myös aktiivisena siinä kohkaamisessa, josta Tommi O. Pälve kirjoittaa Facebookissa (kuvankaappaus pari kolme sivua taaksepäin). Maahanmuuttajataustaisten ja seksuaalivähemmistöä edustavien oloa on erinäisillä puheilla kuulemma tehty epämukavaksi PS-nuorissa joidenkin uuden aallon kohkaajien toimesta.

Tiedä sitten minkälaista ölinää tuossa on taustalla, mutta liekö samanlausta kuin tänne jonkun liittämä koli:n tviitin, jossa irvaillaan sille, että PS-nuorissa on tiedätkö ihan pikimusta neekeri, ja oikein kuvassakin. Se mustan olemassaolo perussuomalaisissa on ilmeisesti joidenkin mielestä kovin väärin tai ainakin paheksuttavaa.


Edit: kgb oli nopeampi. Toisaalta jääköön tähän. Eihän kukaan etnissortin nationalisti ole vieläkään kommentoinut itse asiaa, vaan sitä kuinka nationalismi on jälleen kielletty persuissa.
« Viimeksi muokattu: 16.04.2018, 11:32:18 kirjoittanut risto »
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

Tavis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 625
 • Liked: 478
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #567 : 16.04.2018, 11:33:31 »
@Hohtava Mamma

Aiotko tuoda esiin toimivaksi osoitettuja keinoja sekasyntyperäisten yhteisöjen luottamuksen surkastumisen estämiseen, vai perustella, miksi sen välttäminen on pahaa?

En aio.

Uskon, että suurin osa ketjun lukijoista ymmärsi kerrasta, että mielestäni rotuun perustuva syrjintä on pahasta.

Luottamuksen surkastuminenko ei ole pahasta? Vai onko se vähemmän pahasta kuin ihmisryhmien erillään pysyttely, vai onko edellinen kenties joka tapauksessa alisteinen jälkimmäiselle riippumatta siitä kumpi on pahempi?

Palaan vielä tähän, koska mitä enemmän asiaa mietin, sitä vaikeampi minun on nähdä ikään kuin itsestäänselvänä julistamassasi eetoksessa tilaa poiketa siitä, että kaikki muut näkökohdat ovat alisteisia inkluusiolle.

Voiko tällaiseen ajatusmalliin päätyä oikean harkinnan kautta? Helposti siihen päätyy ainakin antautumalla sellaisten kielenkäytöllisten ansojen edessä, jossa syrjinnän kaltaiset sanat kantavat jo itsessään johtopäätöstä siitä, miten niiden viittaamaan asiaan kuuluu suhtautua.

Ei tällaiseen tarvitse lähteä mukaan.

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 957
 • Liked: 7317
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #568 : 16.04.2018, 11:36:36 »
@ikuturso, kirjoitit asiallisen viestin johon kaipaisin lisänäkemystäsi.

Allekirjoitatko kansallismielisyyden? Ovatko Halla-aho tai Laura määritelleet tämän? Mainitset, että olemme aivan lähellä saadaksemme kokoomuksen ja demareiden äänet. Millä tavoin saamme nämä tai mikä todistaa että olemme lähellä? Mielestäni persut eivät juuri lainkaan taistele demareiden ja kokoomuksen kaltaisia sosialisteja ja globalisteja vastaan. Kansallismielisys on parasta lääkettä globalismia vastaan. Se vaatii työtä.

Eihän tässä olla rotuja tuomassa keskusteluun, vaan ollaan erotettu monipuolinen ja lahjakas henkilö joka osaltaan puhuttelee rotuja. Toisin kuten täällä on todettu, ei rodut ole keskiössä. Mutta ihonvärin ja etnisyyden tulee mielestäni ehdottomasti olla.

Kuten Junakohtauksellekin totesin, emme voi ajatella mitä kukakin yksilö näkee tärkeäksi, vaan sen mikä on kollektiivisesti Suomelle, suomalaiselle kulttuurille ja suomalaisten säilymiselle tärkeää. Siihen liittyy kansallismielisyys, tämä pitäisi ensin saada kuntoon ja sitten voi lisätä sinne rotuaspektin kun ihmiset on saatu tajuamaan kokonaisuudet ja tärkeät vaikuttavat tekijät.
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 999
 • Liked: 20039
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #569 : 16.04.2018, 11:41:43 »
Järjetön nykyisenkaltainen eurooppalainen maahanmuuttopolitiikka on kaikin tavoin tuhoisaa, ja esimerkiksi rotukiihkoilu ja natseilu on suoraan huonosta maahanmuuttopolitiikasta johtuvaa.
Maahanmuuttopolitiikalle pitäisi tehdä jotain, sen myötä muutkin ongelmat ratkeaisivat itsestään.
Voisivatko persut mitenkään enemmän ja kovaäänisemmin nostaa esille tätä aihetta? Laura Huhtasaari on puhunut, mutta Immonen? Eerola? Kai siellä vielä muitakin on?
Unohtakaa Uuvatit, keskittykää meihin ketkä potentiaalisesti teitä vaaleissa äänestämme!