Äänestys

Vaikuttaako Tuukka Kurun potkiminen pois PS-nuorista perussuomalaisten kannatukseen?

Erottaminen lisää persujen kannatusta.
40 (13.1%)
Erottaminen ei vaikuta persujen kannatukseen.
187 (61.1%)
Erottaminen vähentää persujen kannatusta.
79 (25.8%)

Äänestäjiä yhteensä: 301

Äänestys päättynyt: 14.05.2018, 10:15:48

Kirjoittaja Aihe: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista  (Luettu 78121 kertaa)

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 957
 • Liked: 7317
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #630 : 16.04.2018, 19:26:12 »
...toiselle taas sitä mitä se on Kurulle tai J. Lannan haamulle tai muille etnoille, joille rotu on "se" juttu etnoantionalismissa. Tarkoittavat poloiset ihan eri asioita tuolla termillä, mutta kovasti ollaan niin etnonationalisteja, koska onhan se kivalta kuulostava termi.

Asia ei tietenkään ole missään muualla noin paitsi sinun päässäsi. Rotu ei ole agendalla edes top-3:ssa omalla kohdallani ja sen verran mitä olen Kurun ajatuksia ja kirjoituksia seurannut niin tuskin sielläkään, mutta koska sinun on täysin mahdoton käsittää mistä on kysymys niin valaistaan vielä yhden kerran.

Jos joku älykäs ja sivistynyt sekä kaikin puolin asiallinen ja kansallismielisessä skenessä ansioitunut henkilö pohtii jonkun toisen osapuolen kirjoituksia ja esittää niihin liittyen oleellista pohdintaa, niin ei sen pitäisi säikäyttää ketään. Jos se niin tekee niin sitten säikähtäjillä on suurempi ongelma. Eikä missään tapauksessan sen pitäisi olla yhtäläisyysviiva ah niin usein mainittuun fasismiin tai k-sosialismiin.

Teille tuo rodun asettaminen nro. 1:seksi on suurempi fiksaatio kuin meille. Mutta tähän päädytään kun ei olla kiinnostunuttu muiden ajattelijoiden sisällöistä ja näkemyksistä, sitten on helppo tulla aivopestyksi että nyt tuolla on natseja.
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 793
 • Liked: 1970
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #631 : 16.04.2018, 19:44:08 »

Tässä taas loistava esimerkki siitä, miten ihana käsite tämä "etnonationalismi" on. Terminä vieläkin monitulkinnallisempi kuin "rasismi" tai "rasisti" silloin kun sanaa käyttää ns. suvaitsevainen ihminen.

Toiselle etnonationalismi on sitä mitä se on Puolinuivalle, toiselle taas sitä mitä se on Kurulle tai J. Lannan haamulle tai muille etnoille, joille rotu on "se" juttu etnoantionalismissa. Tarkoittavat poloiset ihan eri asioita tuolla termillä, mutta kovasti ollaan niin etnonationalisteja, koska onhan se kivalta kuulostava termi.

Vaan olen kuitenkin oikeassa?

Tämä on hiukan laaja ja filosofinenkin kysymys. Saatat olla oikeassa, mutta ensin pitää keksiä se asia, missä olet oikeassa ja kenen mukaan...

Olet varmasti oikeassa siinä, että 30000 thaimaalaista naista olisi huomattavan paljon vähemmän ongelmallisempi asia näille lakeuksille kuin 30000 irakilaista muslimimiestä. Etnisesti ne irakilaiset miehet ovat tosin paljon lähempänä meitä kuin nuo thaimaalaiset naiset, mutta kulttuurisesti vieläkin paljon kauempana. Ja lisäksi ovat asekuntoisia miehiä.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

Hakkapeliitta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 911
 • Liked: 3449
 • muurinrakentaja
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #632 : 16.04.2018, 19:44:56 »
Toiselle etnonationalismi on sitä mitä se on Puolinuivalle, toiselle taas sitä mitä se on Kurulle tai J. Lannan haamulle tai muille etnoille, joille rotu on "se" juttu etnoantionalismissa. Tarkoittavat poloiset ihan eri asioita tuolla termillä, mutta kovasti ollaan niin etnonationalisteja, koska onhan se kivalta kuulostava termi.

Niin kaikkein laveimman esitetyn näkemyksen mukaan esim. Laura Huhtasaari on etnonationalisti, koska hänen mukaansa Suomi kuuluu suomalaisille.

Edit: Ja ennenkuin joku kysyy omaa mielipidettäni, niin toki Suomi kuuluu suomalaisille ja suomalaiset saavat päättää ketä Suomeen saa tulla. Mielestäni työperäinen maahanmuutto on tietyissä rajoissa ihan ok.

Etnonationalismista (tai sen suuntaisista ajatuksista), on hyvin lyhyt matka siihen, että aletaan suoltamaan tosi kuvottavaa tekstiä, mikäli radikalisoidutaan liikaa. Muistan eräänkin keskustelun yhden henkilön kanssa. Keskustelimme turvapaikanhakijoista ja jotenkin keskustelu siirtyi maassa oleviin thaimaalaisiin ja muihin aasialaisiin. Oma ajatukseni siihen oli se, että eiköhän nyt keskitytä laittomien karkoituksiin ja tp-hakijoiden vastaanoton pysäyttämiseen ensin, mutta tämä kyseinen henkilö oli vahvasti sitä mieltä, että Suomeen ei saisi tulla ketään muutakaan, koska se sotkee puhtaan suomalaisen rodun. Siinä kohtaa allekirjoittanut mietti useampaan kertaan, että mihin helvetin porukoihin sitä on tullut eksyttyä.

Mikäli olisin itse puolueessa missä vastaavia mielipiteitä alkaisi tulla esiin, varmasti harkitsisin eroa. Kurun tapauksessa on hyvin todennäköistä, että puolueen sisältä on tullut johdolle viestiä, että tälläinen touhu täytyy loppua. Kuru saattaa olla teksteissään väärinymmärretty, mutta toisaalta on myös mahdollista, että ryhmän sisällä ollaan suollettu vielä astetta radikaalimpaa tekstiä mistä emme tiedä mitään. Mene ja tiedä.
« Viimeksi muokattu: 16.04.2018, 20:05:49 kirjoittanut Hakkapeliitta »
Monikulttuurisuus on aivan ihana asia. Se on yksi tärkeimmistä rikkauksista. Jotta se säilyy rikkautena, koulussa täytyy olla enemmän resursseja.

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 273
 • Liked: 5613
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #633 : 16.04.2018, 19:52:02 »
Kulttuurinationalistit haluavat voittaa pelin sen olemassaolevilla säännöillä, olemassaolevia politiikan lainalaisuuksia kunnioittaen. Mutta oletteko kysyneet itseltänne, kuinka paljon on ylipäätään voitettavissa nykyisillä säännöillä  pelaten?

Minun epäilykseni on, että nykyisiin sääntöihin on sisäänkoodattu liberaalin hegemonian murtumattomuus. Näin ollen nykyisillä säännöillä voittamiset ovat lumevoittoja ja mädätys vain jatkuu.

Pitää tähdätä korkeammalle. Pitää kirjoittaa politiikkaan uudet säännöt. Pitää luoda uudet lainalaisuudet. Lainalaisuudet, joiden puitteissa Rousseaun tai Marcusen siteeraaminen aiheuttaa ihmisissä saman kavahduksen kuin Rockwellin siteeraaminen nykyään. Meillä tulee olla sama kunnianhimo kuin kulttuurimarxilaisilla.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Jack

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 857
 • Liked: 1519
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #634 : 16.04.2018, 19:54:07 »
Muutosten laajuus ja nopeus ihmiskunnan keskuudessa on kiihtynyt kuin veden virta spiraalissa aina vain nopeammaksi.

Kun kivikaudella joku keksi jotain, vielä tuhansien vuosien kuluttuakaan keksintö ei ollut levinnyt joka paikkaan. Kun nyt joku keksii jotakin, tieto keksinnöstä leviää sähköisesti kaikkialle maailmaan nopeimmillaan alle sekunnissa.

Innovaatioiden nopeutuminen on ollut jo pitkään kiihtyvää, mutta teollinen vallankumous ja sen myötä tiedon ja materian ja ihmisten liikkumisen helpottuminen antoi sille kunnon potkun.

Maailman ensimmäinen lentokone lensi vaatimattoman koelentonsa vuoden 1903 lopulla. 33 vuotta myöhemmin otettiin käyttöön nykyaikainen matkustajakone DC-3, jollaisia vieläkin lentää taivailla. Kun taas kului 33 vuotta, ääntä nopeampi Concorde ja “Jumbo-jet” Boeing 747 tekivät koelentojaan. Niin ja ensimmäiset ihmiset kävelivät kuussa.

Elektroniikan puolella kehitys on ollut vähintään yhtä nopeaa. Ensimmäinen transistori rakennettiin vuoden 1947 lopulla. 33 vuotta myöhemmin transistoreihin perustuvat tietokoneet ottivat ensimmäisiä askeleitaan tavallisiin koteihin. Ja seuraavien 33 vuoden aikana tultiin nykyaikaan älypuhelimineen ja sosiaalisine medioineen. Ja nyt on tähtäimessä jo tekoäly.

Mainitsin nuo esimerkit sen havainnollistamiseksi, miten nopeaa muutos on ollut. Yhden ihmiselämän aikana tapahtuu tietyillä alueilla enemmän muutosta kuin mitä on tapahtunut sitä edeltävän ihmiskunnan koko historian aikana. Kehitys on niin nopeaa, että sitä on välillä vaikea ymmärtää.

Eikä nopeutuva kehitys ja muutos rajoitu tekniikkaan. Sitä esiintyy kaikilla elämänalueilla. Yksi tällainen alue on muuttoliike ja sen seurauksena tapahtuva ihmiskunnan etnisten ryhmien sekoittuminen. Maailma tulee muuttumaan muutamassa kymmenessä vuodessa enemmän kuin mitä se on muuttunut viimeisten sadantuhannen vuoden aikana. Globaali muutosilmiö on voimaltaan niin musertava, että kaikenlaiset haaveet ja kuvitelmat sen estämiseksi tai edes kontrolloimiseksi ovat pelkkää science fictionia. Tässä ketjussa käsitelty poliittinen aate “etnonationalismi” kuuluu tähän sarjaan. Sillä on yhtä hyvät mahdollisuudet onnistua kuin teleporttauksella.

Miksikö?

Ensimmäinen syy on se, että mikäli ei lähdetä aseellisen vallankumouksen tielle, tuon tyyppisen aatteen toteuttaminen edellyttää, että enemmistö kansalaisista kannattaa sitä ja ilmaisee tämän tahtonsa vaaleissa. Onko tällaisesta pienintäkään merkkiä? Ei. Etnonationalismi on mitättömän pienen piirin ajatusleikki, eikä sillä ole edes 0,1 prosentin kannatusta kansalaisten keskuudessa.

Toinen syy etnonationalismin epäonnistumiseen on muutoksen nopeus. Vaikka aatteelle saataisiinkin vuosikausien poliittisen kamppailun tuloksena kansalaisten enemmistön tuki, se on silloin jo liian myöhäistä. Siinä vaiheessa, kun aatteen hedelmät alkaisivat näkyä käytännössä, Suomi olisi jo monietninen valtio, jollaiseksi se joka tapauksessa on muuttumassa kiihtyvällä vauhdilla - kuinka muutenkaan, eletäänhän nykyaikaa.

Etnonationalismi on siis jo lähtökohdiltaan täysin mahdoton. Sen aika olisi voinut olla 1920-luvulla, mutta ei enää nykymaailmassa.

En ole Perussuomalaisten äänestäjä, joten puolueen asiat eivät kiinnosta minua muuten kuin uteliaan sivustakatsojan näkökulmasta. Ymmärrän hyvin sen, että puolueen johdossa ei lämmetä etnonationalismin tyyppisille aatteille. Niillä ei saavuteta mitään. Ne ainoastaan rappeuttavat puolueen julkisuuskuvaa ja kannatusta. Etnonationalismista ja muista sen kaltaisista aatteista itsestään on siis käytännössä haittaa sille samalle päämäärälle, johon ne kertovat pyrkivänsä.

Maahanmuuton rajoittamista kannattavalla puolueella on kaksi vaihtoehtoa. Se voi valita lievemmän linjan ja karsia pois osan puhdasoppisuudestaan, vaikka tämä merkitseekin tyytymättömyyttä kannattajien äärilaidalla. Tällöin puolue joka tapauksessa saa enemmän ääniä tavallisilta ihmisiltä ja pystyy vaikuttamaan asioihin. Vaihtoehtoisesti puolue voi kipristyä omaan tiukkaan ideologiaansa pienen äärisiipensä mieliksi. Tällöin puolue ei ehkä petä syvimpiä periaatteitaan ääniä kalastaakseen, mutta ei se niitä ääniä juuri saakaan.

Perussuomalaisten johto näyttää valinneen ensimmäisen vaihtoehdon. Puolue pidetään sen verran maltillisena, että tavallisetkin ihmiset kehtaavat sitä äänestää. Vältetään kaikenlaista ääriöyhötystä ja luotetaan siihen, että kyllä kansa tietää.

Puheenjohtajan kirjoituksia yli vuosikymmenen ajan luettuani oletan, että syy nuivaan asenteeseen etnonationalismia kohtaan ei ole niinkään ideologinen kuin pragmaattinen. Toimimattomia hommia ei kannata edistää varsinkaan, jos niistä on puoluekokonaisuudelle enemmän haittaa kuin hyötyä.

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 305
 • Liked: 1801
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #635 : 16.04.2018, 20:13:08 »
Ensimmäinen syy on se, että mikäli ei lähdetä aseellisen vallankumouksen tielle, tuon tyyppisen aatteen toteuttaminen edellyttää, että enemmistö kansalaisista kannattaa sitä ja ilmaisee tämän tahtonsa vaaleissa. Onko tällaisesta pienintäkään merkkiä? Ei. Etnonationalismi on mitättömän pienen piirin ajatusleikki, eikä sillä ole edes 0,1 prosentin kannatusta kansalaisten keskuudessa.

Olen itseasiassa miettinyt tätäkin asiaa jonkun verran ja jos yhdistää ilmastomuutoksen ja ylikansoituksen, niin tulevaisuudessa voi olla tilanne, jossa ihmiset oikeasti taistelevat elinkelpoisesta maasta. Toivottavasti en ylitä mitään rajaa tällä foorumilla, mutta jos otetaan tilanne, jossa ihmisiä on yksinkertaisesti maapallon kantokykyyn liian paljon, niin mitä sinä tekisit? Minä pitäisi huolen, että länsimaiset ihmiset jäävät jäljelle. Minusta siinä tilanteessa kaikki keinot ovat sallittuja, koska kyse on lajin säilymisestä.

Tältä pohjalta kyse ei välttämättä ole scifiä, vaan se voi valitettavasti olla realiteetti joskus lähituleivaisuudessa. Rotujen sekoittumista lisäksi vähentää se, etteivät valtaosa ihmisistä halua esim. Afrikkalaisen kanssa lapsia, vaan pitää seksuaalisesti enemmän oman rotunsa edustajasta.

Entä jos "ilmastopakolaisia" tulee tänne oikein paljon, vaikka 20% väestöstä on tumma Afrikkalaista miestä, joka raiskaa ja tappaa valkoisia ja sitten heitä suojelevat suvakit itkevät rasismia ja valkoista syyllisyyttä. Siinä kohtaa alkaa kansan aseellinen vastarinta.
« Viimeksi muokattu: 16.04.2018, 20:18:13 kirjoittanut starsailor »
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

vastarannan kiiski

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 679
 • Liked: 115
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #636 : 16.04.2018, 20:19:58 »
Muutosten laajuus ja nopeus ihmiskunnan keskuudessa on kiihtynyt kuin veden virta spiraalissa aina vain nopeammaksi.

...
 Yksi tällainen alue on muuttoliike ja sen seurauksena tapahtuva ihmiskunnan etnisten ryhmien sekoittuminen. Maailma tulee muuttumaan muutamassa kymmenessä vuodessa enemmän kuin mitä se on muuttunut viimeisten sadantuhannen vuoden aikana. Globaali muutosilmiö on voimaltaan niin musertava, että kaikenlaiset haaveet ja kuvitelmat sen estämiseksi tai edes kontrolloimiseksi ovat pelkkää science fictionia.

Samaa mieltä, ja kannattaa miettiä onko järkevää yrittää vastavirtaan kun maailma ja sen 7 miljardia asukasta, kohta 10 miljardia, on keskimäärin menossa johonkin eri suuntaan.
(Edit: tällä hetkellä arvioidaan että väestömäärä tasaantuisi noin 10-12 miljardiin, joskus tällä vuosisadalla, ja kääntyisi ehkä sitten laskuun)

Toinen vaihtoehto olisi että menisikin myötävirtaan, kouluttaisi itsensä ja jälkikasvunsa niin että pysyvät siinä muutoksessa mukana ja pärjäävät hyvin.
"Liberaalikokoomuslainen mädättäjäsuvakki!"
« Viimeksi muokattu: 16.04.2018, 20:23:26 kirjoittanut vastarannan kiiski »

Jari Leino

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 047
 • Liked: 6458
 • Äääeeentinen puoluejohtaja
  • Kotisivu
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #637 : 16.04.2018, 20:23:16 »
Ainakin Tuukka Kuru on ilmeisesti ainakin kahteen otteeseen promotoinut American Nazi Party -puolueen perustajan White Power -kirjassa esittämiä ajatuksia sekä julkisesti että PS-nuorten foorumilla.

Ymmärrän, että -naps- (kevyet henkilökohtaisuudet pois), mutta eihän niissä Tuukan lainaamissa "viidessä luonnonlaissa" ole yhtään mitään "natsistista" tai pöyristyttävää. Jokainen Tuukan puheen kuunnellut tai hänen blogikirjoituksensa lukenut voi helposti todeta sen.

Lainaus
Ensimmäinen laki on ”biologinen koheesio”, eli heimon yhteinen verenperintö, jonka avulla heimon jäsenet kykenevät muodostamaan luonnollisen sisäryhmän ja ulkoryhmän. Toinen laki on ”reviiri”, eli yhteisön halu puolustaa ja kehittää sitä aluetta, jonka he määrittelevät kotimaakseen. Kolmas laki on johtajuus, eli yhteinen ymmärrys siitä, että heimon kyvykkäimpien ja vahvimpien jäsenten tulee toimia sen johtajina. Neljäs laki on luonnollinen hierarkia, jossa jokaisella heimon jäsenellä on oma ekologinen lokeronsa, joka perustuu hänen omiin taitoihinsa ja kykyihinsä. Viides laki on äitiys, eli oletus siitä, että heimon jokainen nainen tulee lisääntymään elämänsä aikana.

Edellä mainitut lait olivat Rockwellin mukaan välttämättömiä, sillä ilman koheesiota yhteisön jäsenet eivät kykene enää erottamaan ystävää vihollisesta. Ilman käsitystä reviiristä heimo menettää lopulta synnyinseutunsa ulkopuolisille valloittajille. Ilman johtajuutta heimo ei kykene tiukan paikan tullen yhteistyöhön, vaan hajoaa keskenään kilpaileviksi sirpaleiksi. Ilman hierarkiaa heimo ei kykene enää erottamaan vahvaa heikosta, ja alkaa lopulta ylistämään heikkoutta vahvuuden kustannuksella. Ilman äitiyden normia heimo ei kykene varmistamaan turvattua jälkeläistuotantoa, minkä vuoksi se lopulta kuihtuu historian hämäriin.

Yllämainitut "luonnonlait" ovat mielestäni ihan järkeenkäyviä ja Rockwellin mielestä ne ovat universaalisti sovellettavissa minkä tahansa heimon toimesta.

Missä natsismi? Missä rasismi?

Ymmärrän kyllä, että sinä haluat pöyristellä, koska Wikipediassa lukee, että Rockwell perusti natsipuolueen.
« Viimeksi muokattu: 18.04.2018, 22:51:12 kirjoittanut Alaric »

Jari Leino

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 047
 • Liked: 6458
 • Äääeeentinen puoluejohtaja
  • Kotisivu
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #638 : 16.04.2018, 20:38:35 »
Toinen syy etnonationalismin epäonnistumiseen on muutoksen nopeus. Vaikka aatteelle saataisiinkin vuosikausien poliittisen kamppailun tuloksena kansalaisten enemmistön tuki, se on silloin jo liian myöhäistä. Siinä vaiheessa, kun aatteen hedelmät alkaisivat näkyä käytännössä, Suomi olisi jo monietninen valtio, jollaiseksi se joka tapauksessa on muuttumassa kiihtyvällä vauhdilla - kuinka muutenkaan, eletäänhän nykyaikaa.

Jos kerran monietnisyys ja rikastuminen on luonnollista, väistämätöntä ja ihanaa ja sen vielä lisäksi nykyaikaakin, niin miksi sitä vastaan pitäisi taistella lainkaan?

Toivotetaan tulijat lämpimästi tervetulleiksi ja haetaan heitä lisää. Onhan meillä tilaa eikä se ole keneltäkään pois!

Meillä jokaisella on vahva usko siihen, että me ja lapsemme opimme uimaan monikulttuurisuuden hyökyaallon harjalla ja kuulumme uuden, uljaan, värikkäämmän maailman voittajiin!

Sanotaan jäähyväiset tunkkaiselle impivaaralaisuudelle ja avataan ovet maailmalle, monikulttuurisuudelle, rikkaudelle!

Se on rikkautta! Se on nykyaikaa! Se on kultamuna! Ihmisyys on rakkautta ja jokapäiväisiä, pieniä tekoja suvaitsevaisuuden puolesta!

Luonnollista, väistämätöntä, ihanaa!

Arvoton

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 054
 • Liked: 2319
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #639 : 16.04.2018, 20:44:31 »
Onko tämä nyt jonkun lopun alkua, kun jengi jakautuu etno- ja kulttuurikansallismielisiksi? Onks mun pakko nyt valita puoleni? 10 tai yli vuotta pärjäsin pelkällä nationalismillani, jonka light-nimitystä "isänmaallisuus" halusin itse mieluiten käyttää.

Mainittu aika on se aika, kun aihe on ollut poliittisesti mulla pinnalla. Mukana tämä on ollut nuoruudestani asti.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 20 228
 • Liked: 42518
 • Kui on must, näita ust!
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #640 : 16.04.2018, 20:47:52 »
Veikkaan, että Kuru on tavallaan saanut tällä koko episodilla ainakin osittain haluamansa.

Osa kansallismielisistä kenties turhautuu PS:n liikaan ns. maltillisuuteen ja siirtyy näiden erotettujen vanavedessä radikaalimpaan järjestöön tai puolueeseen ja samalla Tuukka on hankkinut itselleen hyvin nimeä ns. väkevämmän kansallismielisyyden puolestapuhujana (Awakening- yms. juttujen lisäksi). Tuskin PS-nuorilla oli lopulta muuta kuin välinearvo tässä keississä.

Haapalan ja muiden pitkäaikaisempien jäsenten ketutus erottamisesta sen sijaan on varmasti aitoa.

Voihan se olla, että Kuru on PS-nuorten kautta oikeasti ensin yrittänyt saada linjaansa näkyvämmäksi (taisi hakea johonkin luottamustehtäväänkin?), mutta on viime aikoina todennut ettei tämän liian maltillisen jengin kanssa onnistu, joten tykitelläänpä kunnolla ja lähdetään näkyvästi.

---

Korostan, että yllä oleva on ihan vain omaa pohdintaani, ei mikään ylläpidon linjaus tai kollektiivinen mielipide :)
« Viimeksi muokattu: 16.04.2018, 20:52:01 kirjoittanut Alaric »
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

Katmandu

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 244
 • Liked: 621
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #641 : 16.04.2018, 20:51:48 »
Ainoa rodusta öyhöttänyt ryhmä on hommaforumin "suvaitsevaisto" omissa olkiukoissaan tässä ketjussa.

Haapala on itselle täysin tuntematon tapaus.

Vaikutti jo yhden kirjoituksen perusteella paljon ulosanniltaan paremmalta kuin Samuli Voutila.
« Viimeksi muokattu: 16.04.2018, 20:54:00 kirjoittanut Katmandu »

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 526
 • Liked: 6162
 • Tecumseh
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #642 : 16.04.2018, 20:55:19 »
Yritän hahmottaa etnonationalismin luonnetta kahden tämän forumin etnonationalistin kirjoitusten lainausten kautta:
- -
Minun mielestäni kulttuurinationalismin ja etnonationalismin merkittävimmän käytännön eron voisi kiteyttää siihen, että minä asian hyväksymistä tulijalta vaaditaan:

- kulttuurinationalismissa riittää tietyn kulttuuripaketin omaksuminen ja hyväksyminen
- etnonationalismissa tulijan pitää kulttuuripaketin lisäksi hyväksyä se fakta, että suomalaiset ovat valkoisia ja että tätä asiaintilaa ei ole tarkoitus muuttaa.
Suomalainen voi Leinon näkemyksen mukaan olla suomalaisen kulttuurin omaksunut geneettiseltä perimältään nykyisen kantaväestön kaltainen. Toisaalla hän on todennut, että " sukupolvien mittaan" mamut voidaan nähdä suomalaisina. Tulkitsen tämän niin, että Leinon mukaan riittävästi kantasuomalaista geeniperimään saatuaan yksilö saavuttaa suomalaisen aseman. Mikä on riittävää, jää piiloon.

Toinen lainaus on Tavanilta, joka tässä ketjussa on jatkuvasti asettanut kulttuurinationalismin ja (etno)nationalismin vastakkain:
Etnonationalismiin on sisäänkirjoitettu oman "rodun" edun ajaminen ja siten toisten "rotujen" syrjintä (=rasismi) maan sisällä, sillä kukaan ei voi vaikuttaa geeneihinsä.

Nationalistille rotusyrjintä, oman rodun suosiminen ja rodulliset konflktit eivät ole jokin ideologinen tavoite tai ohjelmapykälä, vaan ylhäältä annettu karu ja ikuinen luonnonlaki, jonka nationalisti nöyränä ja naama peruslukemilla hyväksyy ja ottaa huomioon poliittista ohjelmaa laatiessaan.
Väitän, että tämä saa monen niskakarvat pystyyn. Riippumatta rodun/geenien merkityksestä, mikä lienee merkittävä, ihmiselle, moraalille ja yhteisölle jne., älkää, rakkaat opponenttini, yrittäkö nyt laatia poliittista ohjelmaa persujen sisällä em. näkemyksen pohjalle. Ennen kuin em. "ylhäältä annettu karu ja ikuinen luonnonlaki" on part and parcel jokapäiväistä puheenpartta tässä maassa, poliittisella ohjelmallanne ei ole toivoa menestyksestä. Genetiikan tulokset eivät ole (vielä?) riittävän vakuuttavia osoittamaan rotysyrjintää luonnonlain kaltaiseksi faktaksi. Sekään ei takaa, että rotusyrjintä menisi evoluution kaltaisena luonnollisena faktana poliittisesti läpi. Ei evoluutiokaan tieteellisenä teoriana yli puolentoista vuosisadan tutkimushistorian jälkeen ole lyönyt täysin läpi vaikka enemmistö länsimaalaisista pitänee sitä faktana. Jos genetiikan tulokset aikanaan vahvistavat Tavanin väitteen rotusyrjinnästä tieteellisenä faktana, mahtaako edes sadan vuoden päästä se lyödä läpi Suomen valtion politiikassa?
ὁ βίος βραχύς, ἡ δὲ τέχνη μακρή / vita brevis ars longa / learning one's craft takes so long that a lifetime may not be adequate (käännös Merriam-Webster)

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 273
 • Liked: 5613
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #643 : 16.04.2018, 21:11:44 »

Väitän, että tämä saa monen niskakarvat pystyyn.

Älä muuta virka. Minunkin niskakarvani ovat pystyssä. Hyytävää kuinka langennut ja vihaherkkä olento ihminen onkaan. Mutta langenneisuus pitää ottaa huomioon, eikä väittää ihmistä enkeliksi, kun ihminen ei sitä ole.

Jos poliitikon omaksuma ihmiskuva odottaa ihmiseltä liikoja, tekee hän kohtuutonta ja tuhoisaa politiikkaa; esimerkiksi sekoittaa kansoja keskenään kuvitellen, että tuloksena on sopu.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Hakkapeliitta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 911
 • Liked: 3449
 • muurinrakentaja
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #644 : 16.04.2018, 21:12:12 »
Onko tämä nyt jonkun lopun alkua, kun jengi jakautuu etno- ja kulttuurikansallismielisiksi? Onks mun pakko nyt valita puoleni? 10 tai yli vuotta pärjäsin pelkällä nationalismillani, jonka light-nimitystä "isänmaallisuus" halusin itse mieluiten käyttää.

Mainittu aika on se aika, kun aihe on ollut poliittisesti mulla pinnalla. Mukana tämä on ollut nuoruudestani asti.

Ei ole mitään lopun alkua, uuden alkua korkeintaan. Ei pidä ottaa jakautumista välttämättä huonona asiana. Se selkeyttää linjaa, ja loppuu turhan mutiseminen. Ja voihan sitä olla molempien puolella, tai sitten ei kenenkään.  :)
Monikulttuurisuus on aivan ihana asia. Se on yksi tärkeimmistä rikkauksista. Jotta se säilyy rikkautena, koulussa täytyy olla enemmän resursseja.

takalaiton

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 719
 • Liked: 2536
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #645 : 16.04.2018, 21:21:45 »
Etnonationalismista (tai sen suuntaisista ajatuksista), on hyvin lyhyt matka siihen, että aletaan suoltamaan tosi kuvottavaa tekstiä, mikäli radikalisoidutaan liikaa. Muistan eräänkin keskustelun yhden henkilön kanssa. Keskustelimme turvapaikanhakijoista ja jotenkin keskustelu siirtyi maassa oleviin thaimaalaisiin ja muihin aasialaisiin. Oma ajatukseni siihen oli se, että eiköhän nyt keskitytä laittomien karkoituksiin ja tp-hakijoiden vastaanoton pysäyttämiseen ensin, mutta tämä kyseinen henkilö oli vahvasti sitä mieltä, että Suomeen ei saisi tulla ketään muutakaan, koska se sotkee puhtaan suomalaisen rodun. Siinä kohtaa allekirjoittanut mietti useampaan kertaan, että mihin helvetin porukoihin sitä on tullut eksyttyä.

Realisti: Suomen maahanmuuttopolitiikan pitää olla selvästi nykyistä valikoivampaa. Se on ainoa toimiva keino puuttua mamujen heikkoon työllisyyteen, alkavaan alueiden segregaatiokehitykseen ja sisäisen turvallisuuden heikkenemiseen.

Etnonationalisti: Suomen maahanmuuttopolitiikan pitää olla selvästi nykyistä valikoivampaa, koska kansan rotupuhtaus uhkaa alittaa jo 95%:n kriisirajan. Amerikan natsipuolueen perustaja on asiasta samaa mieltä.

Toinen näistä vaihtoehdoista on äänestäjiin vetoavaa ja poliittisesti hyväksyttyä retoriikkaa, jolla voi myös saada yhteiskunnallisia tuloksia aikaiseksi. Epäilemättä täällä on hieman eri käsityksiä siitä, että kumpi se noista on.
Oulu is not safe - start deportations.

Hannu Niemi

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 531
 • Liked: 94
 • No amount of belief makes something a fact
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #646 : 16.04.2018, 21:24:10 »

Puheenjohtajan kirjoituksia yli vuosikymmenen ajan luettuani oletan, että syy nuivaan asenteeseen etnonationalismia kohtaan ei ole niinkään ideologinen kuin pragmaattinen.


Näin tämän itsekin näen. Muutenkin tämä ketju on ollut erittäin kiehtovaa luettavaa. Aika vauhdikkaita johtopäätöksiä osa.
"ensisijaisesti hyysäreinä ja mokuttajina. Toissijaisesti ollaan Bilderbergin tahdottomia sätkynukkeja. Jos aikaa jää, niin toimitaan myös natottajina, kukkiksina, stalinisteina ja ek:n juoksupoikina."
Miska Rantanen kysymykseeni tiedonvälittäjä vai mielipidevaikuttaja

Jari Leino

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 047
 • Liked: 6458
 • Äääeeentinen puoluejohtaja
  • Kotisivu
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #647 : 16.04.2018, 21:35:10 »
Voihan se olla, että Kuru on PS-nuorten kautta oikeasti ensin yrittänyt saada linjaansa näkyvämmäksi (taisi hakea johonkin luottamustehtäväänkin?)...

En tiedä hakiko, mutta paha hakea, jos sinut ja "sinun porukkasi" erotetaan kokonaan tai määräaikaisesti yhdistyksen vuosikokousta edeltävänä päivänä. ;)

Siinä mielessä on selvä, että jonkinlainen yhdistyksen sisäinen valtataistelu on ollut osa tätä kaustia. Joku on pelännyt oman asemansa puolesta ja varmistanut, että väärinajattelijat eivät pääse edes mukaan vuosikokoukseen ja äänestämään.

Yksi tapa ratkaista asia demokraattisesti olisi ollut se, että kaikki olisivat päässeet jäseninä mukaan vuosikokoukseen, jossa olisi keskusteltu järjestön linjasta ja erimielisyyksistä ja sitten äänestetty, että millä linjalla jatketaan. Ja päätökseen tyytymättömät olisivat voineet halutessaan itse erota yhdistyksestä.

Minun kokemukseni mukaan nämä yhdistysten sisäiset valtataistelut ja ristiriidat päätyvät aina siihen, että jonkun tai joidenkin on lähdettävä. Tavalla tai toisella. Jäljelle jääneet sitten jatkavat valitsemansa linjan mukaan, joka toivottavasti on enemmistön linja.

Välillä ikäviä tilanteita, mutta sellaista elämä on. Ihmisten tiet eroavat ja kukin jatkaa omalla tahollaan. Ja Tuukkahan ei ikinä lopeta.

Sator Arepo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 376
 • Liked: 1162
 • raha tulee pistorasiasta
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #648 : 16.04.2018, 21:44:27 »
Ymmärrän, että sinua ja muita sinun tasoisellasi ymmärryksellä varustettuja pöyristyttää, mutta eihän niissä Tuukan lainaamissa "viidessä luonnonlaissa" ole yhtään mitään "natsistista" tai pöyristyttävää. Jokainen Tuukan puheen kuunnellut tai hänen blogikirjoituksensa lukenut voi helposti todeta sen.

Lainaus
Ensimmäinen laki on ”biologinen koheesio”, eli heimon yhteinen verenperintö, jonka avulla heimon jäsenet kykenevät muodostamaan luonnollisen sisäryhmän ja ulkoryhmän. Toinen laki on ”reviiri”, eli yhteisön halu puolustaa ja kehittää sitä aluetta, jonka he määrittelevät kotimaakseen. Kolmas laki on johtajuus, eli yhteinen ymmärrys siitä, että heimon kyvykkäimpien ja vahvimpien jäsenten tulee toimia sen johtajina. Neljäs laki on luonnollinen hierarkia, jossa jokaisella heimon jäsenellä on oma ekologinen lokeronsa, joka perustuu hänen omiin taitoihinsa ja kykyihinsä. Viides laki on äitiys, eli oletus siitä, että heimon jokainen nainen tulee lisääntymään elämänsä aikana.

Edellä mainitut lait olivat Rockwellin mukaan välttämättömiä, sillä ilman koheesiota yhteisön jäsenet eivät kykene enää erottamaan ystävää vihollisesta. Ilman käsitystä reviiristä heimo menettää lopulta synnyinseutunsa ulkopuolisille valloittajille. Ilman johtajuutta heimo ei kykene tiukan paikan tullen yhteistyöhön, vaan hajoaa keskenään kilpaileviksi sirpaleiksi. Ilman hierarkiaa heimo ei kykene enää erottamaan vahvaa heikosta, ja alkaa lopulta ylistämään heikkoutta vahvuuden kustannuksella. Ilman äitiyden normia heimo ei kykene varmistamaan turvattua jälkeläistuotantoa, minkä vuoksi se lopulta kuihtuu historian hämäriin.

Yllämainitut "luonnonlait" ovat mielestäni ihan järkeenkäyviä ja Rockwellin mielestä ne ovat universaalisti sovellettavissa minkä tahansa heimon toimesta.

Missä natsismi? Missä rasismi?

Ymmärrän kyllä, että sinä haluat pöyristellä, koska Wikipediassa lukee, että Rockwell perusti natsipuolueen.

Rockwell siis määrittelee heimon nimenomaan geenien pohjalta, ja katsoo, että jokaisella heimolla pitää olla oma elintilansa. Tämä on muuten aika mielenkiintoinen yhdistelmä Suomen kannalta. Se on aika selvä juttu, että suuri osa Lapista tulee antaa saamelaisten etnovaltiolle, mutta mihin vedetään länsi- ja itäsuomalaisten etnovaltioiden rajat? Olen tietysti valmis avustamaan jälkimmäisten siirtämisessä pois täältä Helsingistä jonnekin, missä he voivat olla onnellisia eläessään luonnollisen sisäryhmänsä keskuudessa ja kehittäessään omaa maataan. Ikävää, että tänne taitaa jäädä kaikenlaisia mulatteja sotkemaan veriyhteyttä, mutta kunhan nämä hyväksyvät sen, etteivät he ole täysin meikäläisiä, olen valmis kohtelemaan heitä sivistyneesti.

Jotenkin nuo "järkeenkäyvät luonnonlait" luovat tässä tilanteen, joka taitaa olla kaikkien mielestä aivan järjetön.

Jatketaanpa. Kolmosen ja nelosen voi tulkita useilla tavoilla. Toisaalta, jos Rockwell olisi ollut tyytyväinen demokraattisen tapaan valita johtajat, hänellä olisi tuskin ollut mitään motiivia pitää asiasta meteliä. Luonnollisen hierarkian, voimakkuuden ja johtajuuden painotuksen voi toisaalta myös tulkita viittaukseksi siihen, että heimolla pitäisi olla autoritäärisesti hallitseva Führer - ja kun Wikipedian lisäksi Sarastuskin toteaa, että Rockwell perusti natsipuolueen, tämä tulkinta lienee varsin looginen. Lopuksi todetaan, että naisten funktio on olla äitejä ja tuottaa jälkeläisiä, mikä oli muuten aika tarkkaan sen alkuperäisen natsipuolueen näkemys aiheesta.

Itse kyllä ihan vienosti vihjaisen, että jos American Nazi Partyn perustaja esittää näkemyksiä, jotka olivat aikanaan NSDAP:issa ihan peruskauraa, niin sillä on ehkä jotain tekemistä natsismin kanssa. Puhdasoppista hitleriläisyyttä? Ei. Mutta ei se saksalainen puljukaan ollut mikään ideologisesti standardisoitu joukko heilaajaklooneja, vaan siellä oli paljon erilaisia suuntauksia.
Kansa on pettänyt hallituksen luottamuksen ja voisi sen voittaa takaisin vain kahta suuremmalla uurastuksella. Eikö olisi kaikille helpompaa, että hallitus hajoittaisi kansan ja valitsisi uuden?

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 20 228
 • Liked: 42518
 • Kui on must, näita ust!
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #649 : 16.04.2018, 21:45:26 »
Voihan se olla, että Kuru on PS-nuorten kautta oikeasti ensin yrittänyt saada linjaansa näkyvämmäksi (taisi hakea johonkin luottamustehtäväänkin?)...

En tiedä hakiko, mutta paha hakea, jos sinut ja "sinun porukkasi" erotetaan kokonaan tai määräaikaisesti yhdistyksen vuosikokousta edeltävänä päivänä. ;)

Siinä mielessä on selvä, että jonkinlainen yhdistyksen sisäinen valtataistelu on ollut osa tätä kaustia. Joku on pelännyt oman asemansa puolesta ja varmistanut, että väärinajattelijat eivät pääse edes mukaan vuosikokoukseen ja äänestämään.

Yksi tapa ratkaista asia demokraattisesti olisi ollut se, että kaikki olisivat päässeet jäseninä mukaan vuosikokoukseen, jossa olisi keskusteltu järjestön linjasta ja erimielisyyksistä ja sitten äänestetty, että millä linjalla jatketaan. Ja päätökseen tyytymättömät olisivat voineet halutessaan itse erota yhdistyksestä.

Minun kokemukseni mukaan nämä yhdistysten sisäiset valtataistelut ja ristiriidat päätyvät aina siihen, että jonkun tai joidenkin on lähdettävä. Tavalla tai toisella. Jäljelle jääneet sitten jatkavat valitsemansa linjan mukaan, joka toivottavasti on enemmistön linja.

Välillä ikäviä tilanteita, mutta sellaista elämä on. Ihmisten tiet eroavat ja kukin jatkaa omalla tahollaan. Ja Tuukkahan ei ikinä lopeta.

PS-nuorten nykyinen hallitushan valittiin syyskokouksessa marraskuussa 2017 ja tätä siis tarkoitin ;) Pahoittelut epäselvästä ilmaisustani.

https://www.ps-nuoret.fi/uutiset/hallituskandidaatit-vuodelle-2018/

Lainaus
Perussuomalaisten Nuorten syyskokouksessa 4.-5.11.2017 valitaan vuoden 2018 hallitukseen:

Puheenjohtaja
3 varapuheenjohtajaa
Pääsihteeri
6 hallituksen jäsentä (joista 3 nykyistä hallituksen jäsentä, Isaac Witherspone, Jessica Vahtera ja Kai Sorto, jatkavat automaattisesti kaksivuotiskauden vuoksi)
6 hallituksen varajäsentä

...

Ehdolla puheenjohtajaksi

Samuli Voutila, 28, Kuopio

Ehdolla 1. varapuheenjohtajaksi

Juha Karjalainen, 27, Oulu

Ehdolla 2. varapuheenjohtajaksi

Oskar Viding, 26, Helsinki

Tuukka Kuru, 27, Rovaniemi

Jessica Vahtera, 24, Turku

Ehdolla 3. varapuheenjohtajaksi

Liina Isto, 22, Turku
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

hamppari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 552
 • Liked: 1017
 • Olisipa alkuräjähdys ollut suutari
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #650 : 16.04.2018, 21:51:54 »
Lainaus
Toinen näistä vaihtoehdoista on äänestäjiin vetoavaa...

Useamman kerran saanut lukea jo tässäkin ketjussa mikä vetoaa äänestäjiin!! Mistä vatusta te tiedätte mikä vetoaa äänestäjiin?? Varsinkin potentiaalisiin PS:n äänestäjiin. Minuun ainakin vaikuttaa nämä viimeiset harjaukset niin, että minun silmissäni PS:n arpalipukkeessa lukee nyt "Tämä arpa ei voita". Joten turha sitä kuponkia on käydä vemässä uurnaan. Tyhjän saa pyytämätikin, ym Soinilaisia latteuksia...
"Pakolaiskiintiön nostaminen 2500:aan maksaisi 10 miljoonaa", Ozan Yanar, A-studio 12.7.2017
Entäpä paljonko maksaisi näiden pakolaisten ylläpito?

"Minä olen Demokratia", -Rebekka Härkönen

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 007
 • Liked: 3419
 • hamsteri-nationalisti hamsteri
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #651 : 16.04.2018, 21:53:00 »
Jos kukaan ei ole huomannut, niin somalit ovat olleet rankan etnonationalistisia vuodesta 1990 ja mukana puoluetoiminnassakin sen puolesta kanaväestön naisten avustamana, kantaväestön miehet pettäneenä.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

ÄmTeeAa

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 479
 • Liked: 1781
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #652 : 16.04.2018, 21:54:54 »
Kyllä näiden twiittien perusteella Kurun kenkiminen ulos on ihan oikea päätös Nuorten hallitukselta. Kolmen muun osalta en ole vakuuttunut kun en taustoja tiedä, tosin Haapala siirsi mielipidettäni kirjoituksellaan myös oikean päätöksen suuntaan. Katsotaan kuitenkin uudestaan 9 kuukauden päästä kun käyttäytymisrangaistus on kärsitty. Kurun puolesta nousee lähinnä suunnaton myötähäpeä, tuollainen tapausko sitä on nuorisojärjestön siivellä päässyt elelemään? Mitähän ihmettä hän kuvittelee jälkiavautumisella ja Halla-ahon tähän vetämisellä saavuttavansa? Siinäkin hän onnistui lähinnä kiillottamaan Halla-ahon julkisuuskuvaa.

Toivon mukaan täällä on ymmärretty, että Perussuomalaisissa on jäseniä, joiden olisi maineensa vuoksi pakko erota emopuolueesta mikäli Kurun & kumpp. touhuiluun ei olisi puututtu. Omalta osaltani kävisi nimittäin nimenomaan näin. En myöskään voisi suositella PS:ää työpaikallani tai tutuilleni, jotka ovat pikkuhiljaa alkaneet heräilemään matuilun todellisuuteen ja hintaan, sekä yleiseen rappioon. Ilmeisesti on päässyt unohtumaan, että puolueen nuorisojärjestön jäsenet eivät edusta pelkästään itseään, vaan he tosipuheessa edustavat puolueen nuorisojärjestöä julkisuudessa esiintyessään, ja siten myös minua, ja montaa muutakin ihmistä. Minä en pelkää laittaa itseäni peliin (ja olen sen jo tehnytkin), mutta nämä tapaukset tekevät sen vaan paljon vaikeammaksi.

Rehellisesti sanottuna en käsitä mitä tässä temppuilussa oli kenelläkään voitettavaa, mutta PS:llä oli kylläkin todella paljon hävittävää. Onneksi Nuoret ja emopuolue veti tämän oikein. Tämä tosiaan olisi ollut isomman luokan lapasyöttö vastustajalle.

Jari Leino

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 047
 • Liked: 6458
 • Äääeeentinen puoluejohtaja
  • Kotisivu
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #653 : 16.04.2018, 21:56:03 »
Yritän hahmottaa etnonationalismin luonnetta kahden tämän forumin etnonationalistin kirjoitusten lainausten kautta:

Suomalainen voi Leinon näkemyksen mukaan olla suomalaisen kulttuurin omaksunut geneettiseltä perimältään nykyisen kantaväestön kaltainen. Toisaalla hän on todennut, että " sukupolvien mittaan" mamut voidaan nähdä suomalaisina. Tulkitsen tämän niin, että Leinon mukaan riittävästi kantasuomalaista geeniperimään saatuaan yksilö saavuttaa suomalaisen aseman. Mikä on riittävää, jää piiloon.

Etnonationalistinen filosofiani on vielä varsin kehittymätöntä, koska tajusin vasta äskettäin olleeni koko ikäni etnonationalisti, joten antakaa pieni alkuhorjuvuus anteeksi. ;)

Koetan täsmentää ylläolevaa:
- Kukaan ensimmäisen polven maahanmuuttaja ei voi (määritelmän mukaan) olla suomalainen, vaikka hänellä olisi Kela Gold tai Suomen kansalaisuus. Hän on Suomeen muuttanut ulkomaalainen, joka on enemmän tai vähemmän kotoutunut. Hän saattaa tuntea itsensä hyvinkin suomalaistuneeksi. Tai hän saattaa ajatella, että hän itse on tietenkin yhä kratzenialainen, mutta hän hyväksyy sen, että Suomi kuuluu suomalaisille ja Suomi on hänen mielestään paras paikka asua. Tai jotain.
- Ensimmäisen polven maahanmuuttaja saattaa haluta, että hänen lapsensa kasvavat suomalaisiksi. Tai ehkä hän kasvattaa lapsensa tiukasti kratzenialaisiksi. Molemmissa tapauksissa lapset kasvavat enemmän tai vähemmän kahden kulttuurin välissä.
- Lasten suomalaistumiseen vaikuttavat geeniperimä (onko ne tehty suomalaisen vai kratzenialaisen kanssa), kasvatus ja ympäristö (maaseutu vs. monikulttuurigetto) ja varmasti muutkin asiat.
- Jossain vaiheessa jossakin sukupolvessa tulos on se, että henkilö on geeneiltään, ulkonäöltään, käytökseltään ja kulttuuriltaan niin suomalainen, että hän itse ja muut suomalaiset pitävät häntä suomalaisena. Naamanvärin tarkalla sijoittumisella Tikkurilan värikartalle tai geenikartan prosenteilla ei tässä vaiheessa enää ole niin suurta merkitystä.
- Minä en lähde määrittelemään sitä, kuinka monennessa sukupolvessa noin tapahtuu. Se on hyvin yksilöllistä. Meillä on esimerkkejä siitä, että tietty maahantulijaryhmä pystyy menestyksekkäästi taistelemaan suomalaistumista vastaan jopa 500 vuoden ajan ja jatkossakin.


Siihen toiseen asiaan toteaisin, että minunkin mielestäni ihmisluontoon on sisäänkirjoitettu oman jälkikasvun, oman perheen, oman suvun, oman heimon ja oman rodun suosiminen. Tämä ei välttämättä aina tarkoita "niiden muiden" julmaa syrjimistä, mutta kyllähän jokainen normaali ihminen ymmärtää, ketkä ovat hänen omiaan ja ketkä eivät (suvakki ei ymmärrä, koska mielisairaus).

Globaalisti asia on niin, että ihmiset ovat erittäin tietoisia siitä, ketkä ovat heidän omaa sukuaan, klaaniaan, heimoaan, jne. ja suosivat aina omiaan. Siksi suomalaistenkin kannattaisi toimia tällä tavalla.

vastarannan kiiski

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 679
 • Liked: 115
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #654 : 16.04.2018, 21:57:19 »

Lainaus
Ensimmäinen laki on ”biologinen koheesio”, eli heimon yhteinen verenperintö, jonka avulla heimon jäsenet kykenevät muodostamaan luonnollisen sisäryhmän ja ulkoryhmän. Toinen laki on ”reviiri”, eli yhteisön halu puolustaa ja kehittää sitä aluetta, jonka he määrittelevät kotimaakseen. Kolmas laki on johtajuus, eli yhteinen ymmärrys siitä, että heimon kyvykkäimpien ja vahvimpien jäsenten tulee toimia sen johtajina. Neljäs laki on luonnollinen hierarkia, jossa jokaisella heimon jäsenellä on oma ekologinen lokeronsa, joka perustuu hänen omiin taitoihinsa ja kykyihinsä. Viides laki on äitiys, eli oletus siitä, että heimon jokainen nainen tulee lisääntymään elämänsä aikana.

Edellä mainitut lait olivat Rockwellin mukaan välttämättömiä, sillä ilman koheesiota yhteisön jäsenet eivät kykene enää erottamaan ystävää vihollisesta. Ilman käsitystä reviiristä heimo menettää lopulta synnyinseutunsa ulkopuolisille valloittajille. Ilman johtajuutta heimo ei kykene tiukan paikan tullen yhteistyöhön, vaan hajoaa keskenään kilpaileviksi sirpaleiksi. Ilman hierarkiaa heimo ei kykene enää erottamaan vahvaa heikosta, ja alkaa lopulta ylistämään heikkoutta vahvuuden kustannuksella. Ilman äitiyden normia heimo ei kykene varmistamaan turvattua jälkeläistuotantoa, minkä vuoksi se lopulta kuihtuu historian hämäriin.

Yllämainitut "luonnonlait" ovat mielestäni ihan järkeenkäyviä ja Rockwellin mielestä ne ovat universaalisti sovellettavissa minkä tahansa heimon toimesta.

Näen kyllä noissa lievää pahempia ongelmia.

Esimerkiksi, kuka määrittelee mikä on sisä- ja mikä ulkoryhmää, jos sinä ja minä olemme siitä "luonnostaan" eri mieltä?

Me suomalaisetkin kehitimme vielä 100 vuotta sitten ainakin kaksi eri "sisäryhmää" ja rupesimme tappamaan toisiamme.
Olisimmeko sinä ja minä olleet samassa sisäryhmässä, en tiedä?

Edit: jaa totesitkin seuraavassa viestissä että ilmeisesti Sinä määrittelet, ja jos minulla on liian eri (liian laaja) käsitys, olen mielisairas. Sopii kyllä noiden luonnonlakien pohjalta syntyneiden valtioiden käytäntöihin, eli uskon kyllä että näin määriteltäisiin, ja yksi laitoshoitodiagnoosi varmaan riittäisi loppuelämäksi.

***

Samoin, kuka määrittelee mikä on "luonnollinen hierarkia", jos vaikkapa minä tai sinä olemme omasta mielestämme väärässä paikassa hierarkiassa?

Turpaan tulee meille, siitä ymmärrämme Hierarkian!

Hierarkian Johtaja on muutaman vuoden virassa oltuaan joka tapauksessa omasta mielestään vahvin ja kyvykkäin, ikuisesti!, eli se asia lienee luonnollisesti kunnossa 😁
« Viimeksi muokattu: 16.04.2018, 22:09:59 kirjoittanut vastarannan kiiski »

Jari Leino

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 047
 • Liked: 6458
 • Äääeeentinen puoluejohtaja
  • Kotisivu
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #655 : 16.04.2018, 22:12:30 »
Se on aika selvä juttu, että suuri osa Lapista tulee antaa saamelaisten etnovaltiolle, mutta mihin vedetään länsi- ja itäsuomalaisten etnovaltioiden rajat?

Minä vetäisin niin, että Suomessa asuvat saamelaiset ja suomen- ja ruotsinkieliset suomalaiset ovat millä tahansa kriteereillä riittävän lähellä toisiaan pystyäkseen muodostamaan yhtenäisen sisäryhmän nimeltä suomalaiset.

Lainaus
Luonnollisen hierarkian, voimakkuuden ja johtajuuden painotuksen voi toisaalta myös tulkita viittaukseksi siihen, että heimolla pitäisi olla autoritäärisesti hallitseva Führer

Onko sillä nimellä niin väliä? Voihan se olla vaikka shaahi, imaami, idiamini tai generalissimus.

Lainaus
Lopuksi todetaan, että naisten funktio on olla äitejä ja tuottaa jälkeläisiä, mikä oli muuten aika tarkkaan sen alkuperäisen natsipuolueen näkemys aiheesta.

Tuo on myös helluntailaisten, katolisten, muslimien ja itse asiassa kaikkien maailman ihmisten versio aiheesta, kiihkeimpiä länsimaisia femakkoja lukuunottamatta.

Eihän noita "luonnonlakeja" ole mikään pakko kenenkään noudattaa. Jos ei tee lapsia, suku sammuu. Kansakunta kuolee. Mutta Afrikka jatkaa väestöräjähdystä.

Jari Leino

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 047
 • Liked: 6458
 • Äääeeentinen puoluejohtaja
  • Kotisivu
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #656 : 16.04.2018, 22:30:34 »
Esimerkiksi, kuka määrittelee mikä on sisä- ja mikä ulkoryhmää, jos sinä ja minä olemme siitä "luonnostaan" eri mieltä?

Jos minä ja sinä olemme molemmat sitä mieltä, että me emme kuulu samaan porukkaan, niin missä ongelma?

Jos me molemmat olemme osa samaa sisäryhmää, mutta meillä on ratkaisematon mielipide-ero siitä, kuuluuko Irakista Euroopan läpi kävellyt rusina-Abdul meidän sisäryhmäämme, niin silloin meidän heimomme koheesio on vajonnut niin alas, että heimo on tuhon oma. Rusina-Abdul istuu raunioilla popsien rusinoita ja nussii kaikki naiset.

Lainaus
Me suomalaisetkin kehitimme vielä 100 vuotta sitten ainakin kaksi eri "sisäryhmää" ja rupesimme tappamaan toisiamme.
Olisimmeko sinä ja minä olleet samassa sisäryhmässä, en tiedä?

Leinot olivat valkoisia edellisessä ja tulevat seuraavassakin olemaan. Olen toki lukenut Linnan Täällä Pohjantähden alla -trilogian. Pystyn tuntemaan sympatiaa torppareita ja pumpulitehtaan tyttöjä kohtaan. Nykyisiä globalistipunikkeja kohtaan sen sijaan empatiaa ei löydy, koska sille ei ole perustetta.

Lainaus
Edit: jaa totesitkin seuraavassa viestissä että ilmeisesti Sinä määrittelet, ja jos minulla on liian eri (liian laaja) käsitys, olen mielisairas. Sopii kyllä noiden luonnonlakien pohjalta syntyneiden valtioiden käytäntöihin, eli uskon kyllä että näin määriteltäisiin, ja yksi laitoshoitodiagnoosi varmaan riittäisi loppuelämäksi.

Maailmassa elää noin 7 miljardia ihmistä, joilla ei ole pienintäkään vaikeutta käsittää, ketkä kuuluvat heidän sisäryhmäänsä ja ketkä eivät.

Tajuamisen haasteet koskettavat vain pientä osaa ihmiskunnasta. Kaikki tajuamishaasteelliset ovat valkoisia ja ilmiö on melko tuore, vasta muutamien vuosikymmenien takainen.

Tällä hetkellä tilanne on se, että suvaitsevaisesti ajattelevat ovat vallassa, joten laitoshoitodiagnoosit ja vankilatuomiot kohdistuvat minun laillani ajatteleviin.

Lainaus
Samoin, kuka määrittelee mikä on "luonnollinen hierarkia", jos vaikkapa minä tai sinä olemme omasta mielestämme väärässä paikassa hierarkiassa?

Vähän riippuu kulttuurista ja geeneistä. Idi Amin määritti hierarkian tappamalla kilpailijansa ja syömällä niiden maksan. Aatu hierarkoi puhumalla kiihkeämmin kuin muut (ja tappamalla kilpailijansa). Tsingis Kaani tykkäsi mallintaa yhteiskuntahierarkioita pinoamalla pääkalloja pyramidiksi. Nykyään länsimaissa kieroin mulkero pääsee EU:n huipulle luikertelemalla.

Lainaus
Hierarkian Johtaja on muutaman vuoden virassa oltuaan joka tapauksessa omasta mielestään vahvin ja kyvykkäin, ikuisesti!, eli se asia lienee luonnollisesti kunnossa 😁

Kyllä. Tuo tulee johtajan viran mukana. Se on ihan luonnollinen osa ihmisluontoa.

Sinä alat ymmärtää. ;)

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 839
 • Liked: 13048
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #657 : 16.04.2018, 22:31:57 »

Etnonationalistinen filosofiani on vielä varsin kehittymätöntä, koska tajusin vasta äskettäin olleeni koko ikäni etnonationalisti, joten antakaa pieni alkuhorjuvuus anteeksi. ;)

Koetan täsmentää ylläolevaa:
- Kukaan ensimmäisen polven maahanmuuttaja ei voi (määritelmän mukaan) olla suomalainen, vaikka hänellä olisi Kela Gold tai Suomen kansalaisuus. Hän on Suomeen muuttanut ulkomaalainen, joka on enemmän tai vähemmän kotoutunut. Hän saattaa tuntea itsensä hyvinkin suomalaistuneeksi. Tai hän saattaa ajatella, että hän itse on tietenkin yhä kratzenialainen, mutta hän hyväksyy sen, että Suomi kuuluu suomalaisille ja Suomi on hänen mielestään paras paikka asua. Tai jotain.

Tuossa taisi tulla määritelmä etnonationalistiselle minimille, joka tässä tapauksessa on suomalais-kratzenialainen.
Henkilö haluaa siis olla ensisijaisesti suomalainen vaikka onkin juuriltaan krazenialainen.


Lainaus käyttäjältä: Jari Leino
Meillä on esimerkkejä siitä, että tietty maahantulijaryhmä pystyy menestyksekkäästi taistelemaan suomalaistumista vastaan jopa 500 vuoden ajan ja jatkossakin.

Olisiko tässä sitten kulttuurinationalistinen minimi, täytetään etnonationalistinen minimi, mutta ei kuitenkaan haluta kuulua porukkaan eikä muuttaa pois ?

« Viimeksi muokattu: 16.04.2018, 22:36:46 kirjoittanut ämpee »
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 957
 • Liked: 7317
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #658 : 16.04.2018, 22:33:50 »
Tämä monikulturistinen ongelma etnisiteetteineen ja vihollisen rodunjalostamisineen on niin valtava ongelma että mcmaltillisilla persuilla mestareineen ei ole mitään mahdollisuutta ratkaista sitä, hyvä jos edes voivat näennäisesti vaikuttaa.

Kun ongelma on näin massiivinen ja radikaali luonteeltaan, edes nuo Rockwellin ja varsinkaan Taylorin näkemykset eivät kuullosta lainkaan radikaaleilta, päinvastoin vähintään loogisilta.

Vihollinen vyöryttää kuviota koko ajan haluamaansa suuntaan ja osa porukkaa miettii että voi kun meikäläisten teoriatason pohdinnat on pikkasen liian hapokasta Minun makuun...

Tulee mieleen että tiedostaako posse oikein että mistä tässä on kysymys noin niinkun syvemmälti ja pidemmällä tähtäimellä.
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Perttu Ahonen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 459
 • Liked: 3249
 • Difficile est satiram non scribere.
Vs: Tuukka Kurulle kenkää PS-nuorista
« Vastaus #659 : 16.04.2018, 22:35:08 »
Minun vastaukseni on se, että toivon kaikilta järkeä, vuoropuhelua ja rehellisyyttä.

Ja alustuksena järjelle, vuoropuhelulle ja rehellisyydelle laitan pari lainausta arvostamani Timo Vihavaisen kirjasta Barbarian paluu.

"Kohti tyhmistymistä

s.96. Venäjällä hyvin tunnettu nimimerkki Maksim Kalasnikov, Izborskin klubin jäsen, jonka parhaiten voinee luokitella venäläiseksi kansallissosialistiksi, tunnetaan erityisesti tasa-arvoisuuden kriitikkona tai pikemmin vihollisena.
Kalasnikov kuuluu niihin ajattelijoihin, joiden lukemista ei oikein kehtaa suositella, koska joku onneton silloin saattaa jäädä hänen aivoituksiensa koukkuun kuin ruutana lammessa tai juksattava turska suolapussin jälkeisinä kesinä Itämerellä.
Tilannehan on nykyään historiallisten lähteiden kannalta yleisestikin hyvin vaikea, kun suuri määrä vanhaa kirjallisuutta on tullut poliittisesti epäkorrektiksi. Kuinka voisi edes ajatella suosittelevansa vaikkapa natsismista kiinnostuneelle nuorisolle Hitlerin tai kommunismin tutkijoille Stalinin tai Leninin aikaansaannosten lukemista? Siitähän voisi pian joutua leivättömän pöydän ääreen. Toisaalta ilman noiden tekstien tuntemusta ei itse asiasta tietenkään saa mitään tolkkua.

Sosialistisen opiskelijaliiton Mustan kirjan kirjottajat tekivät aikoinaan täsmälleen kuten pitikin kannellessaan hallitukselle ja muille oletettavasti kiinnostuneille tahoille siitä, että yliopistoissa kuului kursseihin kirjoja, jotka olivat epäkorrekteja ja suorastaan virheellisiä. Niinhän Neuvostoliitossakin olisi tehty.
Asia nauratti koko vanhempaa polvea, koska nimenomaan itsenäisen ajattelun opettamista pidettiin tuolloin akateemisen opiskelun keskeisenä perusasiana. Eihän sellaista voinut oppia korrekteja lukukirjoja tankkaamalla vaan tutustumalla itse osapuolten argumentteihin. Noiden päivien jälkeen asia on lakannut naurattamasta ja muuttunut täysin vakavaksi ja normaaliksi.

PC ja BS. Epätotuuden Markkinat

s.89-90. Ihmisen valmius ja kyky uskoa sellaista, mitä hän haluaa pitää totena, on suuri voimavara. [...] Suoranainen valehtelu on tavallisesti tarpeetonta ja tehotontakin ja siitä voi aina jäädä kiinni. Niinpä yhä yleisemmäksi tavaksi on tullut niin sanotun bullshitin(BS) käyttäminen. Se ei ole varsinaisesti valhetta, vaan pelaa sillä, että ohjaa mielenkiinnon pois itse ikävästä asiasta.
Mikään rationaalinen argumentti ei läpäise paksua BS-kerrosta silloin, kun se suojaa pyhimpiä arvoja, eivät edes arkistojen vastaansanomattomat paljastukset  siitä, mitä joskus oli valheiden takana.
Vanhanaikaiset järkiargumentit tupsahtavat pehmeään BS:ään kuin peruna puuroon tai luoti hiekkasäkkiin.[...]
Sellaisessa asemassa on nykyinen virallinen ideologiamme, poliittinen korrektius eli PC, ja sellainen on sen voittamaton suojapanssari, BS. Puhutaan melkein totta, mutta ei liian totta, mikäli se haittaa asiaa ja hoidellaan tarvittaessa tilanteet vaikkapa siirtymällä asiasta viidenteen.
Omat kannattajat hyväksyvät aina tämän eikä muilla ole niin väliä. [...]
Mehän elämme totuuden jälkeistä aikaa, kuten sanottu. Mihin me sitä paitsi totuutta tarvitsemme, jos BS toimii paremmin? Toki PC alkaa olla jo niin paksua, että se voi saattaa epätoivoon myös ne, jotka ammatissaan joutuvat sitä koskettelemaan."