Kirjoittaja Aihe: 2018-05-04 Saksa: Valtion budjetista 110 miljardia euroa pakolaisiin 6 vuodessa  (Luettu 8696 kertaa)

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 549
 • Liked: 35906
Venäläislehti raportoi Saksan matukuluista.

Lainaus
Saksa käyttää 110 miljardia euroa pakolaisiin 6 vuodessa

Laittomat maahanmuuttajat tulevat maksamaan saksalaisille kolmanneksen valtion vuosibudjetista


Komsomolskaja Pravda 4.5.2018 juttu venäjäksi

On selvinnyt paljonko Saksalta tulee kulumaan rahaa Lähi-idän sodan alkamisen jälkeen Eurooppaan tulvineiden valtavien pakolaisaaltojen vastaanottoon ja majoittamiseen.

Saksan 4-vuotisen budjettiesityksen (Bundestag tulee käsittelemään sen päivityttyä versiota 15. toukokuuta) mukaan tänä vuonna "uusien saksalaisten" tarpeita varten odotetaan kuluvan 21,39 miljardia euroa. Se on enemmän kuin vuonna 2016 ja 2017 (silloin tähän meni 20,45 miljardia euroa vuodessa). Kuitenkin kauden kolmen viimeisen vuoden aikana (2019-21) "pakolaisbudjetin" keskimääräisten vuosittaisten kulujen odotetaan olevan "vain" 16 miljardia euroa.

MINNE MILJARDIT MENEVÄT

Bundestagin nettisivujen dokumentista selviää näiden menojen yleistaso vuosina 2016-2021. Koko tuon ajanjakson aikana Saksa käyttää "pakolaisiin" 110,14 miljardia euroa. Luku ei ole pieni: Esimerkiksi koko liittotasavallan budjetti vuonna 2018 on 337,5 miljardia euroa; eli 6-vuotiskauden aikana maahanmuuttajien ylläpitoon esitetään käytettäväksi melkein kolmannes kyseisestä summasta. Lisäksi koska vajaa puolet kyseisestä ajanjaksosta on vasta kulunut, niin lopulliset kulut voivat poiketa ennusteista (mihin tahansa suuntaan).

Koko "pakolaisbudjetilla" on 5 päämomenttia, joista puhutaan dokumentin sivulla 39. Siten jo aiemmin mainittu 21,39 miljardin euron summa suunnitellaan käytettäväksi vuonna 2018 seuraavasti:

1. "Taistelu pakolaisten tuloa vastaan" - 6,55 miljardia euroa. (Tätä momenttia voi tulkita miten haluaa: Esimerkiksi parin miljardin euron antaminen Turkille rajavalvonnan parantamiseen ja syyrialaispakolaisten Turkkiin sijoittamiseen on myös periaatteessa "syiden vastaista taistelua").
2. "Vastaanotto, rekisteröinti ja tilapäismajoitus [poliittista] pakolaisstatusta koskevan päätöksenteon ajaksi" - 1,02 miljardia euroa.
3. "Integroituminen" [kielikurssit jne.] - 3,73 miljardia euroa.
4. "Sosiaalituet [poliittisen] pakolaisstatuksen saamisen jälkeen" [esimerkiksi, työttömyyskorvaukset, lapsiin liittyvät tuet ja muut sosiaalituet] - 3,29 miljardia euroa.
5. "Osavaltioiden ja kuntien menojen korvaaminen" - 6,81 miljardia euroa. [Ei täsmennetä kuitenkaan, kuinka paljon Berliini on valmis kattamaan paikallishallintojen "pakolais"kuluista: Niitä ei välttämättä kateta täysimääräisesti.]

RIKOSTASE

... Onko tämä paljon vai vähän? Kaikki on suhteellista. Esimerkiksi saksalaisten jokavuotista "pakolaisbudjettia" voidaan verrata Sotshissa pidettyjen olympialaisten kustannuksiin, jotka olivat eri arvioiden mukaan 25-37,5 miljardin euron välillä (vuoden 2013 hinnoilla). Tosin näillä kuluilla saatiin aikaan todellisia mitattavissa olevia tuloksia: Rauta- ja maanteitä, ja ensiluokkainen lomakohde Krasnaja Poljanaan; Uusi lentokenttä ja rautatieasema Sotshiin; seitsemän urheiluareenaa Adleriin ja kymmeniä muita kohteita - melkein kaikki näistä ovat toimineet menestyksellä tähän asti.

Saksan kohdalla tämän valtavan haaskauksen tärkein "käytännön tulos" oli yhteiskunnallisen tilanteen paheneminen. 30. huhtikuuta Ellwangenin kaupungissa 150 afrikkalaisen ryhmä esti poliiseja karkottamasta maasta kumppaniaan.

Poliisit säikähtivät "mahdollisen väkivallan puhkeamista" ja päästivät karkotettavan vapaaksi, joka aiheutti skandaalin Saksan mediassa. (Tosin muutaman päivän kuluttua poliisit tekivät vastaiskun ja valtasivat rynnäköllä pakolaiskeskuksen, sekä pidättivät yli 20 afrikkalaista epäiltynä erilaisista rikoksista; Loput saivat silti jäädä keskukseen).

- Saksan liittotasavallan ilmoittamat viralliset luvut "pakolaisiin" liittyvistä kuluista ovat jossakin määrin vilpillisiä ja todennäköisesti aliarvioituja, - kommentoi Saksan asiantuntija, venäläis-saksalaisen konsulttiyrityksen johtaja Andrei Schmidt. - Yleisen liittotasavallan budjetin lisäksi ovat olemassa vielä osavaltioiden ja kuntien budjetit, jotka myöskin voivat sisältää vapaaehtoisesti tai pakollisesti kirjattavia ”pakolais”kuluja. Edelleen Saksassa toimii lukuisa joukko yhteiskunnallisia järjestöjä. Monet niistä auttavat eri tavoin pakolaisia (esimerkiksi jakamalla elintarvikkeita tai järjestämällä "käyttäytymiskursseja") ja ne saavat tätä varten rahaa järjestötukien ja määrärahojen muodossa. Tosiasiassa myös kaikki nämä ovat "pakolais"kuluja, mutta ne on voitu merkitä muille budjetin momenteille (tai sitten niitä ei ole kirjattu sinne ollenkaan).

Saksalaiset oppineet ovat usein esittäneet myös epäilyksiä "avoimien rajojen" järkevyydestä. "Jokainen pakolainen maksaa Saksan taloudelle 450.000 euroa", - ilmoitti Münchenin yliopiston Taloudellisen tutkimuskeskuksen johtaja Hans-Werner Sinn jo vuonna 2016.

ASIANTUNTIJAN VAROITUS

- Suurin osa ex-pakolaisista saa ennemmin tai myöhemmin kansalaisuuden, joka tarkoittaa, että he tulevat äänestämään niitä tahoja, jotka lahjoittivat heille uudet passit ja sosiaalituet. Tästä syystä maahanmuutto on tiettyyn pisteeseen asti hyödyllistä päättäville poliitikoille, - kommentoi valtiotieteilijä Natalia Eliseeva. - On myös oletettu, että maahanmuuttajat lisäävät kulutuskysyntää ja taloudellista kasvua (halpatyövoimaa esim. rakennusalalle). Tällaiset odotukset eivät ole kuitenkaan realisoituneet. Hallitsemattoman maahanmuuton hinta osoittautui suureksi: Pakolaistulvan johdosta piilotyöttömyys ja sosiaalitukien saajien määrä kasvoi (vaikka nimellinen työttömyys on Saksassa tällä hetkellä matalalla tasolla - toim. huom.). Lisäksi turvallisuuden taso on pudonnut, kuten olemme nähneet.

YHTEENVETO: "EI OLE POLIITTISTA TAHTOA"

Maahanmuuttokriisistä ei kärsi kuitenkaan vain Saksa, vaan koko Länsi-Eurooppa. Eurooppa ei pelkästään kuluta miljardeja "pakolaisiin", vaan se siirtää myös rahaa EU:n yhteiseen budjettiin (ja Saksan osuus yhtenä EU:n suurimmista talouksista on kaikkein suurin). Silti Brysselillä ei ole mitään hoppua taistella laitonta maahanmuuttoa vastaan:

- EU:n rajavalvontabudjetti on erittäin suuri - ja samaan aikaan liian pieni. Jos todellakin haluamme säilyttää Schengen-alueen ja vapaan liikkuvuuden Euroopassa, niin meidän on muutettava Eurooppa "EU-linnakkeeksi", - ilmoitti KP:lle AfD-puolueen varapuheenjohtaja ja europarlamentaarikko, professori Jörg Meuthen. - Ja näitä EU:n rajoja meidän tulee puolustaa ilman kompromisseja mm. laitonta maahanmuuttoa vastaan. Juuri tällaiset budjettimenot ovat oikeutettuja. Tällä hetkellä Euroopasta puuttuu kuitenkin poliittinen tahto tehdä tällaisia päätöksiä. Tästä syystä jokainen "EU-tarpeisiin" käytetty euro on rahan heittämistä nuotioon.

Lihavoinnit mun.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 588
 • Liked: 9001
Ei ihme että taakanjako kiima on nyt kova saksalla.

Merkel tekee mitä tahansa että EU taipuu pakottamaan kaikki jakamaan tätä rikkautta.

Saas nähdä miten tuossa käy. Toivotaan että tämä on lähtölaukaus EU:n hajoamiselle.
I haven't seen democrats this mad since Republicans freed their slaves.
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 549
 • Liked: 35906
Aloitusjutussa mainittu Saksan budjettidokumentti:

Finanzplan des Bundes 2017 bis 2021
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 831
 • Liked: 22279
 • White Lives Matter
Kummaa porukkaa nuo saksalaiset, heillä oli aikanaan kiire päästä eroon juutalaisista, jotka olivat tuottavin ihmisryhmä kokoonsa nähden, mitä Saksassa koskaan on ollut. Ja nyt heillä on kiire täytää maansa kaikkein tuottamattomimmalla ihmisaineksella, mitä maailmasta löytyy.
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

Tulevaisuus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 454
 • Liked: 3104
Ihan kammottavan kallista mutta kerran haluavat niin sitä sitten vain. Yhtä en vain ymmärrä: miksi nykysaksalaiset potevat syyllisyyttä natsisaksan teoista, kuinka moni nykyinen saksalainen oli natsi toisen maailmansodan aikana? Saksan pitäisi jo antaa menneiden olla ja lopettaa moinen itsetuhoinen käytös mitä tämä mokutus edustaa. Ette te ole syyllisiä mihinkään tai tehneet mitään väärää.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 549
 • Liked: 35906
Kummaa porukkaa nuo saksalaiset, heillä oli aikanaan kiire päästä eroon juutalaisista, jotka olivat tuottavin ihmisryhmä kokoonsa nähden, mitä Saksassa koskaan on ollut. Ja nyt heillä on kiire täytää maansa kaikkein tuottamattomimmalla ihmisaineksella, mitä maailmasta löytyy.

Jossakin lehdessä (taisi olla saksalainen) esitettiin aikoinaan, että Obaman aikainen matukriisi Euroopassa oli pohjimmiltaan Lännen ovela juoni, jolla yritettiin kaataa Assad ja Syyria imuroimalla sieltä ulos kaikki koulutettu ja tuottavaan toimintaan kykenevä väki. Jos siinä todellakin oli noin ovela ajatus taustalla, niin sitten on varsinaiset neropatit tosiaan olleet asialla.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 39 124
 • Liked: 57752
 • Kansanryhmäkiihottunut takaisinviskaaja
Spekuloin, että tämä kattaa vain välittömät elinkaarikustannukset.

Lainaus
"Jokainen pakolainen maksaa Saksan taloudelle 450.000 euroa", - ilmoitti Münchenin yliopiston Taloudellisen tutkimuskeskuksen johtaja Hans-Werner Sinn jo vuonna 2016.

Tuohon sitten päälle perheenyhdistämiset ja välilliset kustannukset, kuten rikollisuus ja yhteiskuntapalvelut, kuten sairaanhoito, asunnot, koulutus jne.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“En tiedä, kuka tämän tukipaketin neuvotteli, mutta minun palveluksessa hän ei enää olisi.”
—  Björn "Nalle" Wahlroos elpymispaketista

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 549
 • Liked: 35906
Saksassa on laskettu jo vuonna 2015 vieläkin hurjempia lukuja kustannuksiksi. Melkein biljoona euroa edellyttäen, että kaikki menee oikein hienosti ja nappiin.

Die Weltin juttu (25.11.2015) turvapaikkakriisin kustannuksista Saksalle.

Lainaus
"Pakolaiskriisi voi maksaa lähes biljoona euroa"

Maahanmuutto maksaa Saksalle 17 miljardia euroa per vuosi. Näin laskee taloustieteilijä Bernd Raffelhüschen. Pitemmällä tähtäimellä kustannukset voivat kohota kauhistuttaviin summiin.

Saksan taloustieteilijät varoittavat pakolaiskriisin aiheuttamista korkeista kustannuksista. Münchenin IFO-instituutin Hans-Werner Sinnin ja ZEW:in (Zentrum für Europäische Wirtschaftsforschung) Clemens Fuestin lisäksi myös Bernd Raffelhüschen (Forschungszentrum Generationsverträge) on esittänyt Stiftung Marktwirtschaftin toimeksiannosta tehdyn laskelmansa.

Raffelhüschen laskee veronmaksajiin kohdistuvan pysyvän fiskaalisen kuormituksen olevan 17 miljardia euroa per vuosi, jos pakolaiset integroituvat nopeasti työmarkkinoille. Hänen arvionsa on matalampi, kuin kilpailevien kollegoiden. Nykyarvo-menetelmän mukaan laskien, kattaen kaikki kulut ja sosiaaliturvan pakolaisen elinaikana, päädytään Raffelhüschenin mukaan kauhistuttavaan summaan: Vaikka maahanmuuttajat onnistuttaisiin integroimaan työmarkkinoille 6 vuoden sisällä, niin "pitkän tähtäimen lisäkustannukset ovat 900 miljardia euroa", sanoo hän.

900.000.000.000 - eli lähes biljoona euroa. Noin kolmannes Saksan talouden tuotannosta [bkt]. Näin paljon Saksa joutuu laittamaan sivuun kattaakseen pakolaiskriisin kustannukset. Ja nämä ovat vielä lukuja, jotka perustuvat siihen, että kaikki sujuu suhteellisen hyvin, painottaa Raffelhüschen. Hän pitää tätä "epärealistisen positiivisena skenaariona." Eli, että pakolaismäärät laskisivat taas ensi vuodesta lähtien ja pakolaiset löytäisivät 6 vuoden sisällä työpaikan työmarkkinoilta. Kyse on ahdistavasta määrästä rahaa.

Varoitus ja epävarmuus

Ennen Raffelhüscheniä IFO-instituutin puheenjohtaja Hans-Werner Sinn ja kuulu hallituskriitikko laski lisäkustannusten olevan pelkästään tänä vuonna noin 21 miljardia euroa. Näiden jättisummien tulisi varoittaa poliitikkoja, mutta ne saivat kansalaiset pelästymään. ...
(...)

Lihavointi mun.

Jutun loppuosassa todetaan vielä, että Raffelhüschen viesti poliitikoille on selkeä: "Me tarvitsemme väkeä, se on selvää. Me tarvitsemme kuitenkin sellaista väkeä, jota me tarvitsemme." (Wir brauchen Leute, das ist klar. Aber wir brauchen Leute, die wir brauchen.) Tulla saavat vain ne, jotka vastaavat Saksan kvalifikaatiovaateita. Myös muut valtiot tekevät näin. On oltava rohkeutta diskriminoida, eli valita. Ainoastaan hallittu maahanmuutto tuottaa fiskaalisia hyötyjä.

Missähän muuten Vartiainen luuraa nykyään?
« Viimeksi muokattu: 06.05.2018, 15:36:46 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Sibis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 840
 • Liked: 1327
Rahassa ei voi mitata matujen aiheuttamia kyynnelvirtoja, hautauskustannuksia, läheisten loppuelämän traumoja, vammautumisia!

Vain muutama mainitakseni.
Sanoma Oy:n mainos, jossa yhtiö kertoi: Kutsumuksemme on luoda uusi parempi maailma.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 816
 • Liked: 22521
 • Persuhtava keskustelija
Edullista on, tienaaminen pakolaisilla.

En silti vieläkään ymmärrä miten se tapahtuu.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 522
 • Liked: 28520
 • Paalutetaan sananvapaus!
Edullista on, tienaaminen pakolaisilla.

En silti vieläkään ymmärrä miten se tapahtuu.

Esimerkiksi perustamalla vastaanottokeskus, tai ryhtymällä monikulttuurisuuskoordinaattoriksi. Sillä tavalla voi tienata pakolaisilla.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori

guest8096

 • Vieras
Lainaus
"Jokainen pakolainen maksaa Saksan taloudelle 450.000 euroa", - ilmoitti Münchenin yliopiston Taloudellisen tutkimuskeskuksen johtaja Hans-Werner Sinn jo vuonna 2016.

Olisi parempi polttaa tuollainen summa rahaa pakolaisen ottamisen sijasta, niin silloin välttyisi niiltä haittavaikutuksilta, joita ei mitata rahassa, kuten esimerkiksi huonontunut viihtyisyys.

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 416
 • Liked: 33556
Edullista on, tienaaminen pakolaisilla.

En silti vieläkään ymmärrä miten se tapahtuu.

Vastaanotto- ja kotouttamisjärjestelmän olemassaolo työllistää mm. tulkkeja, sosiaalialan henkilöstöä, erilaisia ohjaajia ja moninaisten järjestöjen työntekijöitä, kiinteistönhoitajia, vartijoita, poliiseja, palomiehiä, terveydenhoitajia, lääkäreitä, opettajia, lakimiehiä, työvoimahallintoa, virkamiehiä maahamuuttovirastossa sekä eri oikeusasteissa.

Kuka vielä väittää, että turvapaikanhakijoilla ja siirtolaisilla ei voisi tienata?
« Viimeksi muokattu: 06.05.2018, 17:05:05 kirjoittanut Vellamo »

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 489
 • Liked: 10566
Edullista on, tienaaminen pakolaisilla.

En silti vieläkään ymmärrä miten se tapahtuu.

Mulle ei tule mieleen muuta kuin se, että ne voidaan panna keskitysleireille orjatyöhön ja sitten teollisuus alkaa siirtyä muualta Saksaan alhaisien työvoimakustannusten perässä.

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 036
 • Liked: 8895
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Tuohan on aivan hirveää tuhopolitiikkaa. Euroopan kansoille pitää ilmeisesti vääntää rautalangasta, mitä on tapahtumassa ja ketkä ovat vastuussa.
Koronakirjoitelmia

Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 522
 • Liked: 28520
 • Paalutetaan sananvapaus!
Vastaanotto- ja kotouttamissektori työllistää mm. tulkkeja, sosiaalialan henkilöstöä, erilaisia ohjaajia ja moninaisten järjestöjen työntekijöitä, kiinteistönhoitajia, vartijoita, poliiseja, palomiehiä, terveydenhoitajia, lääkäreitä, opettajia, lakimiehiä, työvoimahallintoa, virkamiehiä maahamuuttovirastossa sekä eri oikeusasteissa.

Kuka vielä väittää, että turvapaikanhakijoilla ja siirtolaisilla ei voisi tienata?

Lisäksi BKT kasvaa ja bussitkin kulkevat.

Kyllä tämä on kaikin puolin oikea win-win -tilanne!
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 181
 • Liked: 56321
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Edullista on, tienaaminen pakolaisilla.

En silti vieläkään ymmärrä miten se tapahtuu.

Esimerkiksi perustamalla vastaanottokeskus, tai ryhtymällä monikulttuurisuuskoordinaattoriksi. Sillä tavalla voi tienata pakolaisilla.

Juu. "Pakolaisteollisuus" on ehtymätön rikkauden lähde, eikä raaka-aineesta ole pulaa. Kantaväestöt tämä teollisuudenala tulee kyllä syöksemään perikatoon, mutta busines on busines.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 416
 • Liked: 33556
Edullista on, tienaaminen pakolaisilla.

En silti vieläkään ymmärrä miten se tapahtuu.

Esimerkiksi perustamalla vastaanottokeskus, tai ryhtymällä monikulttuurisuuskoordinaattoriksi. Sillä tavalla voi tienata pakolaisilla.

Juu. "Pakolaisteollisuus" on ehtymätön rikkauden lähde, eikä raaka-aineesta ole pulaa. Kantaväestöt tämä teollisuudenala tulee kyllä syöksemään perikatoon, mutta busines on busines.

Mamukoneiston työllistämillä eri alojen ihmisillä on valitettavasti vahva taloudellinen kannustin äänestää puolueita, jotka kannattavat noiden pyörien pysymistä pyörimässä ja tarkastelevat lyhyen aikavälin hyötyjä.  :-\ Pidemmän aikavälin seikat ja vähänkin abstraktimmat syy-seuraussuhteet jäävät Putous-sipsi-lätkä-NissanQashqaipihassa-ihmisiltä kovin helposti pohtimatta.

Sibis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 840
 • Liked: 1327
Lisäksi BKT kasvaa ja bussitkin kulkevat.

Kyllä tämä on kaikin puolin oikea win-win -tilanne!

Paitsi, että BKT määrittelee Suomen maksut eu:lle,yk:lle jaties minne :facepalm:

Korjattu lainaus.
« Viimeksi muokattu: 06.05.2018, 20:42:33 kirjoittanut Pullervo »
Sanoma Oy:n mainos, jossa yhtiö kertoi: Kutsumuksemme on luoda uusi parempi maailma.

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 291
 • Liked: 40787
Pakolaiset / turvikset eivät ole tulevaisuuden työntekijöitä. He ovat työ. Muutaman kerran olen tainnut asiasta mainita aiemminkin.

Ja mitä matalamman kehitystason tulijoita, sitä työläämpiä. Eli siksi maailman kehitysmaapaskaläävät ovat niin haluttuja "rekrytointikohteita". Lapsen tasolla oleva kielitaidoton beduiini, jota ei voi edes päästää kalustettuihin tiloihin ilman valvontaa on uskomattoman työläs. Oikea jackpot. Veronmaksaja maksaa kaiken, eli no risk -  big profit. Bisnesmiehen märkä päiväuni.

Miksi? Koska viimeisten kahdenkymmenen vuoden edellinen uskonto eli globalismi vei työpaikat halpatyömaihin. Ei ole enää töitä kännykkätehtaassa, suunnitteluosastolla, designpajalla, tai virastossa pohtimassa kännykkäteollisuuden etiikkaa, antennin EIRP:iä tai kuoren ftalaatteja.

“The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money.” - Margaret Thatcher

Vasemmistoliitto: "Verotetaan kaikkea sellaista, mitä ei vielä veroteta."

The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

takalaiton

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 902
 • Liked: 3980
Lainaus
But immigrants from Turkey, the second biggest immigrant group in Germany making up almost 3 million people, are very poorly integrated. They come last in the Berlin Institute's integration ranking and the difference between them and the Germans is greatest -- they are worse educated, worse paid and have a higher rate of unemployment. And it doesn't make much difference how long they've been living in Germany.

http://www.spiegel.de/international/germany/immigration-survey-shows-alarming-lack-of-integration-in-germany-a-603588.html

Turkkilaiset tulivat aikoinaan helpottamaan todellista työvoimapulaa, lähtökohta integroitumiselle oli hyvä. Nyt on menossa jo kolmas sukupolvi turkkilaisia - tuloksena kaikkein heikoiten sopeutunut etninen ryhmä Saksassa. Kokeillaan samaa uudelleen suuremmilla volyymeilla ja vielä heikommin koulutetuilla ihmisillä. Mikä voisikaan mennä pieleen?
Oulu is not safe - start deportations.

ÄmTeeAa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 275
 • Liked: 6106
Pakolaiset / turvikset eivät ole tulevaisuuden työntekijöitä. He ovat työ. Muutaman kerran olen tainnut asiasta mainita aiemminkin.

Ja mitä matalamman kehitystason tulijoita, sitä työläämpiä. Eli siksi maailman kehitysmaapaskaläävät ovat niin haluttuja "rekrytointikohteita". Lapsen tasolla oleva kielitaidoton beduiini, jota ei voi edes päästää kalustettuihin tiloihin ilman valvontaa on uskomattoman työläs. Oikea jackpot. Veronmaksaja maksaa kaiken, eli no risk -  big profit. Bisnesmiehen märkä päiväuni.

Tämä toimii niin kauan kuin maksaja eli valtio ei piittaa pätkääkään työn laadusta ja ei tee laaduntarkkailua. Tämä on valitettavan yleistä julkiselle puolelle. Sellaisia voisivat olla esimerkiksi pistotarkastukset VOKkeihin, aiheena vaikkapa suomen kielioppi, mieluiten tietysti kolmen aikaan yöllä. Kysymykset tyyliin: "Taivuta monikon genetiivin kolmanteen muotoon 'sininen auto'".  Mallia voisi ottaa tietenkin myös tästä Life of Brianin roomalaisen kenturion antamasta erinomaisesta latinan akkusatiivin ja imperatiivin käytön oppitunnista. "Lokatiivi, lokatiivi!" :D

Jos VOKin asiakas ei osaakaan vastata, niin silloinhan palveluntarjoaja ei ole hoitanut velvollisuuttaan, ja valtio ei maksa tämän henkilön kohdalta palvelusta, jota ei siis ole tehty. Samanlaisia pistotarkastuksia voitaiisin tehdä myös esimerkiksi kulttuuriin integroitumisen osalta. Jos taas integroitumisen testissä epäonnistuu, todetaan ettei tästä tule mitään, ja henkilö palautetaan suoraan kotimaahansa.

Turkkilaiset tulivat aikoinaan helpottamaan todellista työvoimapulaa, lähtökohta integroitumiselle oli hyvä. Nyt on menossa jo kolmas sukupolvi turkkilaisia - tuloksena kaikkein heikoiten sopeutunut etninen ryhmä Saksassa. Kokeillaan samaa uudelleen suuremmilla volyymeilla ja vielä heikommin koulutetuilla ihmisillä. Mikä voisikaan mennä pieleen?

Asia on tullut esille sakujen kanssa puhuessa jo vuosia sitten, että eivät he oikein turkkilaisten integraatioon usko. Köyhemmistä lähtökohdista lähtevät saksalaiset ovat jo aika red pillattuja moku-unelmaan; yksi täällä vaihdossa ollut valkoinen opiskelija kertoi kuljettaneensa veistä repussaan Saksassa lukiota käydessään. Kuulemani mukaan turkkilaiset ovat pääasiallisesti autotehtailla hommissa, tai myyvät kebabbia ja käytettyjä autoja (liikkeen myyjien pitää tosin olla sakuja, muuten ei kauppa käy). Vasta sitten, kun asialle alkaa tulemaan hintaa, alkaa teollisuuspamppujakin kiinnostaa, kun ei matalapalkkaorjia sitten tullutkaan, ja niistä joutuukin itse maksamaan. Ja siinä vaiheessa kun Landesmanneja alkaa kiinnostamaan, alkaa asia kiinnostamaan siinä vaiheessa viimeistään myös poliitikkoja.

Odotankin mielenkiinnolla kuinka paljon ihmisoikeuksista mölytään Saksassa silloin kun pakkopalautukset alkavat. Ja mitä tekee Antifa, asettuuko se matujen puolelle, vai jähiikö kotonaan?

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 588
 • Liked: 9001
Tämä toimii niin kauan kuin maksaja eli valtio ei piittaa pätkääkään työn laadusta ja ei tee laaduntarkkailua. Tämä on valitettavan yleistä julkiselle puolelle.
Tässä pitää korjata. Maksaja eli VERONMAKSAJAT eivät piittaa pätkääkään mitä mokuttava hallitus (=valtio) tekee.

Nyt pitäisi tätä korjata. Valtio, eli siis tuo mokuttava hallitus, tulee vain jatkamaan tätä koska osalla heistä on aivan suorat kytkökset mokutusbusinekseen.

Tottakai he voisivat palkata taas yksityisen tarkastajan (lisää mokutusvirkoja) toteamaan että kielikoulutukseen ja integroimiseen tarvitsee laittaa entistä enemmän rahaa = lisää yrityksiä ja virkoja palvelemaan läpsyjä veronmaksajien rahoilla. Karkoituksilla ei tehdä rahaa joten siinä satsataan taas läpsyjen oikeusapuun että kielteisiä päätöksiä ei tule.

Veronmaksajien eli siis äänestäjien pitäisi herätä.

Minä alan uskomaan nyt kyllä pikku hiljaa että suomi jatkaa ruotsin malliin ja kohta on myöhäistä tai tulee aseellinen konflikti.
« Viimeksi muokattu: 07.05.2018, 16:16:30 kirjoittanut Pullervo »
I haven't seen democrats this mad since Republicans freed their slaves.
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 291
 • Liked: 40787
Veronmaksajien eli siis äänestäjien pitäisi herätä.

Näin se on ja aika moni heräsikin 2011 ja 2015 vaaleissa. Mutta Soini ei toimittanut ja loppu onkin historiaa.

Valitettavasti suuri osa äänestäjistäkin on niitä, joilla on käsi jos ei syvällä purkissa niin ainakin jo raottamassa mamuteollisuuden hillopurkin kantta. Vokkibisnes kok ja kepu, kotouttamiskoordinaatiston ylikehittäjät kok, kepu plus demaritättähäärät, kiinteistöbisnes kok ja kepu, samoin kaikki iPhone-, Emmaljunga-, ja halalpesukonekauppiaat.

Vihreät kannattavat matuilua ihan puhtaasti ideologisista syistä, kunnes ikää, kokemusta ja ammatti löytyy ja alkavat maksaa tuloveroa. Sen jälkeen wanha wihreä äänestää kaupunkikokoomusta. Tai jos on riittävän tyhmä niin edelleen vihreitä, koska haluaa ampua itseään jalkaan vain vaikuttaakseen älykkäämmältä kuin junttipuolueiden äänestäjät.

Vasurit haluavat luokkasotaa ja heille matut ovat luokkasodan taistelijoita fasisteja vastaan. Ylipäätään koko vihervaikeisto voidaan niputtaa yhdeksi ja samaksi, uhriutumisautomaateiksi jotka syyttävät vallanpitäjiä ja omaisuutta joskus hankkimaan onnistuneita omasta laiskuudestaan, kyvyttömyydestään ja saamattomuudestaan. Koska matuissa on hyvää uhriutumispotentiaalia, he yrittävät nakertaa kapitalisti-VHM:n valtaa liittoutumalla matujen kanssa. Kaikkein limaisimmat vasuriuhriutujat ovat puhtaasti puolestauhriutujia, vaikka heillä itsellään olisi kaikki vähintäänkin kunnossa. Pankkiirin poika Karri Paleface.

SDP:lle matut ovat väline parlamentaarisen valtansa pönkittämiseksi. Kuten kaikki tietävät, demareiden ainoa modus operandi on työntää käsi mahdollisimman syvälle veronmaksajan taskuun ja jakaa ne rahat uudestaan oman harkintansa mukaan. Tähän demarit pyrkivät vaaleissa saamansa kannatuksen kautta, ja siksi he näkevät matut tulevaisuuden demariäänestäjinä. Kun ne vakioäänestäjät ovat kohta kuolleet ja yhtään ajattelemaan kykenevän duunarin ei kannata enää demareita äänestää.

Tuosta massasta pitäisi kyetä kalastelemaan riittävän suuri potti nuivia ääniä, jotka muuttuvat parlamentaariseksi vallaksi ja lopulta lainsäädännöksi. Minun näkemykseni on se, että siihen päästään parhaiten asialinjaisella, matuilun kustannuksiin keskittyvällä politiikalla.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money.” - Margaret Thatcher

Vasemmistoliitto: "Verotetaan kaikkea sellaista, mitä ei vielä veroteta."

The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

JohanNyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 943
 • Liked: 1084
Edullista on, tienaaminen pakolaisilla.

En silti vieläkään ymmärrä miten se tapahtuu.

Tässähän on sama ilmiö kuin maailmansotien kohdalla. Ensin pistetään kaikki paskaksi ja tuhotaan lukemattomia elämiä, minkä jälkeen täytyy ryhtyä jälleenrakennukseen >>> talous kasvaa.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 489
 • Liked: 10566
^ Tuo pätee varsinkin siinä tapauksessa, että luottojohdannaisien avulla on uskallettu rakentaa niin paljon, ettei mitään järkeä. Talous on tukossa siihen saakka, että ylimääräiset rakennukset on hävitetty.

Tän takia ensimmäistä maailmansotaa ei olisi kannattanut pitää asemasotana, koska Saksan talous ei päässyt toipumaan. Siihen päästiin vasta toisella yrittämällä.

Tällä kertaa siellä kuitenkin on suurimpana ongelmana ylimääräinen väestö, josta pääsee sotimalla eroon ilman sen kummempaa osaamistakin. Ei tarvita välttämättä maailmansotaa vaan nahkahousut voivat hoitaa sen itsekin.
« Viimeksi muokattu: 07.05.2018, 11:02:47 kirjoittanut törö »

Sibis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 840
 • Liked: 1327
Sisaremme Hohtava Mamma puhuu etusivun asiaa. Totisesti!

Lainaan myös kohtaa "SDP:lle matut ovat väline parlamentaarisen valtansa pönkittämiseksi" ja totean RKP:n olevan samoilla apajilla. Aamun uutisissa FST kertoi kuinka ihanasti muutama matu on ruotsinkielen oppinut ja siksi päässyt koulutuksessa jopa tohtoritasolle. Menihän siihen lukuisia vuosia ja veronmaksajien rahaa mutta eipä tuota mainittu uutisessa.
Sanoma Oy:n mainos, jossa yhtiö kertoi: Kutsumuksemme on luoda uusi parempi maailma.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 549
 • Liked: 35906
Samaan aikaan jossakin muualla kaikki tuokin on profittia. Juttu Sanoma-konsernin Taloussanomista.

Lainaus
Raportti: Maahanmuutolla iso merkitys Pohjoismaiden taloudelle – Suomi erottuu joukosta

Kaikkien Pohjoismaiden talous hyötyy maahanmuutosta, luottoluokitusyhtiö Moody’s arvioi raportissaan.


Taloussanomat 11.5.2018 https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005676198.html

Maahanmuutto vauhdittaa talouskasvua tulevina vuosina Pohjoismaissa, vaikka joidenkin maahanmuuttajaryhmien matala työllisyysaste aiheuttaa jonkin verran kuluja julkiselle taloudelle, luottoluokitusyhtiö Moody’s arvioi raportissaan.

Moody’s huomauttaa, että julkiseen talouteen aiheutuvat paineet ovat hallittavissa ja todennäköisesti laimenevat ajan myötä, minkä vuoksi yhtiö odottaa maahanmuuton lisäävän työvoimaa ja tuottavuutta Pohjoismaissa pitkällä aikavälillä ja näin ollen lieventävän väestön ikääntymisen aiheuttamia ongelmia.
(...)

Maahanmuuttajien uskotaan kasvattavan työvoimaa ja sitä kautta talouskasvua, koska iso osa muuttajista on melko nuoria. ...
(...)

Meiltähän tämän käy. Raportti on lukkojen takana ja maksusta katsottavissa. Sivuja siinä näyttää olevan neljä, jos oikein tulkitsin Moody'sin nettisivujen merkintöjä.
« Viimeksi muokattu: 11.05.2018, 16:33:00 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 549
 • Liked: 35906
Taloussanomien positiivista prognoosia on hyvä verrata aiempana ketjussa löytyvän jutun laskelmaan.

Raffelhüschen laskee veronmaksajiin kohdistuvan pysyvän fiskaalisen kuormituksen olevan 17 miljardia euroa per vuosi, jos pakolaiset integroituvat nopeasti työmarkkinoille. Hänen arvionsa on matalampi, kuin kilpailevien kollegoiden. Nykyarvo-menetelmän mukaan laskien, kattaen kaikki kulut ja sosiaaliturvan pakolaisen elinaikana, päädytään Raffelhüschenin mukaan kauhistuttavaan summaan: Vaikka maahanmuuttajat onnistuttaisiin integroimaan työmarkkinoille 6 vuoden sisällä, niin "pitkän tähtäimen lisäkustannukset ovat 900 miljardia euroa", sanoo hän.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 522
 • Liked: 28520
 • Paalutetaan sananvapaus!
Suomessa ja Ruotsissa maahanmuuttoon liittyvä taloustiede on lähinnä sellaista toivotaan, toivotaan -tutkimusta.

Sille on ominaista runsas ehtolauseiden käyttö: Jos maahanmuuttajat ovat/tekevät X, niin silloin profit.

Lisäksi oletetaan, että ongelmat (jos niitä nyt ylipäänsä on) ajan myötä korjaantuvat, josta seuraa taas profit.

Tärkeintä on kuitenkin teeskennellä, että kaikki on hyvin ja me tienataan tällä.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori