Kirjoittaja Aihe: YK:n Global Compact for Migration häivyttää valtioiden rajoja  (Luettu 180777 kertaa)

Heikki Luoto

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 338
 • Liked: 2982
Juha Hämäläisen kolumni Kansalaisessa, jossa käsitellään valmisteilla olevaa YK:n Global Compact for Migration -sopimusta, jolla pyritään siirtämään maahanmuuton kontrollia valtioilta YK:lle.
https://www.kansalainen.fi/ykn-gcm-sopimus-pyyhkii-rajat-kartoista-lopullisesti/
Lainaus
YK:n GCM-sopimus pyyhkii rajat kartoista lopullisesti?

6.5.2018 22:22 Juha Hämäläinen

Onko suunnitteilla massamaahanmuuton oikeuttava sopimus, josta vaietaan?

EU ja YK ajavat tällaista sopimusta. Vastustajia ei ole paljon. Suoraan sopimusta ovat arvostelleet Tanska ja USA. Unkari kieltäytyi allekirjoittamasta sopimusta valmistelevaa yli 50 Euroopan ja Afrikan maan julkilausumaa.

Saksan oppositio on hereillä maahanmuuttopolitiikkaa maailman laajuisesti uudelleen organisoivan YK-sopimuksen tiimoilta. Kansanedustaja Martin Hebner (AfD) suosittelee hallitusta “vastustamaan poliittisesti ja sitovasti pitkälle ulottuvaa maailman laajuista maahanmuuttoa ohjaavaa sopimusta (Global Compact for Migration) ja sopimuksen hiljaista sisäänajoa”.

Julkisuudessa ei sopimuksen sisällöstä keskustella tarpeeksi. Myös kaikkien allekirjoittajamaiden hallitukset ovat passiivisia, vaikka sopimus tulee heikentämään valtioiden itsenäisyyttä pakolaispolitiikan harjoittamiseen ja maan rajojen suojaamisen suhteen.

GCM tulee! Oletko valmis?
Ilman suurta julkisuutta ja avointa julkista keskustelua GCM-sopimusta (Global Compact for Migration – GCM) valmistellaan tulevaan Marokon huippukokoukseen. Sopimusta on muokkaamassa useita maailmanlaajuisia organisaatioita YK-johtamana.

Hebner vaatii lisää julkista keskustelua sopimuksesta, joka on juuri valmistumassa.

– Sopimus tulee esittää kokonaisuutena kansalaisille, eikä sitä saa juntata läpi ilman tyhjentävää keskustelua.


Saksan poliitikot tukevat sopimusta
Hebner kertoi Saksan parlamentissa pitämässään puheessaan, että EU:ssa hyväksyttiin julkilausuma unionin liittymisestä uuteen YK-pakolaissopimukseen. Tämä rajoittaa Hebnerin mielestä kansallista itsemääräämisoikeutta. Esimerkkinä rajauksista Hebner esitti muutaman kohdan julkilausumasta:

Euroopan parlamentti, joka:
5. painottaa humanitaarisen avun erityisasemaa, koska sen on oltava yksinomaan tarveperusteista ja sen täytäntöönpanossa on osoitettava äärimmäistä kunnioitusta inhimillisyyden, neutraaliuden, puolueettomuuden ja riippumattomuuden humanitaarisia perusperiaatteita sekä Geneven sopimuksissa ja niiden lisäpöytäkirjoissa vahvistettuja ihmisoikeuksia kohtaan; korostaa, että humanitaaristen periaatteiden kunnioittaminen on olennaisen tärkeää, jotta saavutetaan hädänalainen väestö ja suojellaan humanitaarisia toimijoita;

6. suhtautuu myönteisesti siihen, että EU:n ja jäsenvaltioiden antamaan humanitaariseen apuun ei pitäisi soveltaa muiden kumppaniavunantajien asettamia rajoituksia, jotka koskevat välttämätöntä sairaanhoitoa, mukaan lukien mahdollisuus turvalliseen raskaudenkeskeytykseen silloin kun nainen tai tyttö on joutunut raiskauksen uhriksi aseellisessa konfliktissa, vaan sen sijaan olisi noudatettava kansainvälistä humanitaarista lainsäädäntöä;

7. korostaa, että selviytymiskyvyn kehittäminen kumppanimaissa on pitkäaikainen prosessi, joka on tästä syystä sisällytettävä rahoitussitoumuksiin ja kehitysyhteistyöohjelmiin, joihin sisällytetään haavoittuvimmassa asemassa olevat väestönosat; painottaa, että tämä olisi tunnustettava uudessa yhteisessä tiedonannossa ja että siinä olisi tuettava selviytymiskyvyn edistämistä kumppanimaiden ja erityisesti hauraiden valtioiden kestävän kehityksen strategioiden olennaisena tekijänä; toteaa, että näiden strategioiden on oltava kontekstisidonnaisia ja vastattava kansainvälisesti sovittuja kehitysyhteistyön tuloksellisuutta koskevia periaatteita kuten tukea vastaanottavien kumppanimaiden oma sitoutuminen kehitysyhteistyön painopisteisiin (mukaan luettuna yhteensovittaminen kansallisten kehitysstrategioiden kanssa), keskittyminen tuloksiin, osallistavat kumppanuudet sekä avoimuus ja vastuuvelvollisuus; korostaa tässä yhteydessä Euroopan parlamentin, kansallisten parlamenttien sekä kansalaisyhteiskunnan tärkeää seuranta- ja valvontaroolia;

Koko Eurooppaa sitova sopimus

EU-parlamentti haluaa YK-sopimuksesta kaikkia Euroopan ja maailman maita sitovan. Hebner taas näkee sopimuksen uhkana, koska se lähettää tervetuloa-signaalin maahanmuuttajille ja tämä tulee tuhoamaan hyvinvointivaltioperiaatteen koko Euroopasta.

Sopimuksen tarkoitus on säädellä koko maailman laajuista muuttoliikettä. GCM-sopimus haluaa asteittaisen kontrollin YK:n alaisuudessa, koska YK-johtoisuus velvoittaa hallitukset ratifioimaan sopimuksen sellaisenaan. USA:ta lukuun ottamatta kaikki YK-maat ovat saaneet sanoa sanansa sopimusta valmistellessa. USA on ilmoittanut vastustavansa sopimusta alusta lähtien, koska se haluaa määritellä omat maahanmuuttomääräyksensä kansallisesti. Sopimus velvoittaa USA:n käsityksen mukaan avoimiin rajoihin, eikä se tule USA:ssa kysymykseen.

Myös Tanska on kieltäytynyt osallistumasta sopimukseen jo tässä vaiheessa.

Hebnerin mielestä myös Saksan tulee kieltäytyä sopimuksesta, joka ”rajoittaa selvästi valtiollista itsemääräämisoikeutta maahanmuuttoasioissa”. Maahanmuuttopolitiikka on ”valtiotasolla päätettävä asia”. Hebnerin mukaan GCM-sopimuksen mukaan ”valtiot menettävät maahanmuuton kontrollin kansainväliselle organisaatioille”.

Sopimuksen perustelut
YK perustelee sopimusta Euroopan talousalueen tarvitsemalla työvoimalla, jonka puute on rajoittanut talouskasvua. Lisäksi sopimus tuo lisää tukea maille, jotka ottavat maahanmuuttajia vastaan.

Hebner on eri mieltä maahanmuuton talouden kasvuun vaikuttavista tekijöistä. Hänen mielestään maahanmuuttajat rasittavat Saksan hyvinvointijärjestelmää kestämättömästi. Tämä johtuu hänen mielestään maahanmuuttajien heikosta koulutuksesta ja maahanmuuttajien tyytyväisyydestä Länsi-Euroopan tarjoaman sosiaaliturvan elämänlaatua nostavaan tasoon.

Hebner pitää huomattavasti kannatettavampana leirimuotoa, mihin hän tutustui Jordaniassa. Leirillä on 80 000 pakolaista.

– On huomattavasti parempi vaihtoehto ratkaista ongelmia paikallisesti kuin viedä niitä muualle ratkaistavaksi, sanoo Hebner.

YK ehdottaa Saksalle kahta miljoonaa maahanmuuttajaa vuosittain

GCM-sopimus on suorassa yhteydessä vuonna 2001 tehtyyn YK:n EU-jäsenmaille tekemään ehdotukseen. Tässä ehdotuksessa Saksan osuudeksi määriteltiin kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa vuodessa. Aikajana jolloin tämä kiintiö tulisi täyttää määriteltiin vuosien 2015 ja 2035 välille.

Tätä suositusta noudattaen tulisi vuonna 2050 Saksan asukkaista noin puolet olemaan maahanmuuttajia. Kreikkalainen EU-maahanmuuttokomissaari Dimitris Avramopoulos kertoi totuuden ääneen vuoden 2015 lopulla:

– Seuraavien kahden vuosikymmenen aikana Eurooppa tarvitsee yli 70 miljoonaa maahanmuuttajaa, jotta taloudellinen kasvu ja hyvinvointi voidaan säilyttää.

Lisäksi Avramopoulos pahoitteli sitä, etteivät useat EU-maat ole valmiita ottamaan maahanmuuttajia vastaan. Euroopan tulee olla solidaarinen joka suuntaan, eikä maahanmuuton vastustaminen ole järkevää tulevaisuutta silmällä pitäen.

GCM-sopimus tulee varmistamaan EU-komission ja Euroopan johtajien linjan maailman uudeksi yhteiseksi maahanmuuttopolitiikaksi, joka himmentää maanosien ja kansallisvaltioiden rajoja entisestään.


GCM-sopimuksen ulkopuolelle jäävät maat. Listaa ja karttaa korjataan tilanteen muuttuessa.

Yhdysvallat
Australia
Unkari
Puola
Itävalta
Tsekki
Bulgaria
Kroatia
Viro
Israel
Sveitsi
Slovakia
Italia
Latvia
Dominikaaninen tasavalta
Chile

(lista ja kartta lisätty 17.11.2018 /Pullervo. Päivitetty viimeksi 9.12.2018.)
« Viimeksi muokattu: 09.12.2018, 20:02:20 kirjoittanut Pullervo »
Sananvapauden vastaiselle Facebookille korvaava vaihtoehto: MeWe
mewe.com/i/heikkiluoto

kivimies

 • Vieras
Lainaus
YK perustelee sopimusta Euroopan talousalueen tarvitsemalla työvoimalla, jonka puute on rajoittanut talouskasvua.
Mitä ihmettä? Jos se työvoima oikeasti luo talouskasvua, niin miksi ihmeessä lähtömaat eivät pyri pitämään muuttajia itsellään, sen sijaan, että yrittävät päästä heistä eroon.   ;D

Koska talouskasvulla (=BKT:n kasvu) ei ole mitään merkitystä. Vain ja ainoastaan BKT:n per henkilö kasvu merkitsee jotain. Sen kasvu ei riipu työvoimasta, vaan sen tuottavuudesta.
Muuttoliike itse asiassa laskee BKT:tä per henkilö, kun tulijoilla on heikompi tuottavuus kun maassa asuvilla keskimäärin ja kun BKT:n per henkilö jakajassa oleva väestö kasvaa.

Peltipaita

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 361
 • Liked: 11444
 • Politiikan tutkija ja taidekriitikko
Lainaus
YK ehdottaa Saksalle kahta miljoonaa maahanmuuttajaa vuosittain
Peltipaita ehdottaa Saksalle 200 miljonaa maahanmuuttajaa vuodessa.
"Kumiluodit ovat hyväksyttävyyden rajoilla"  sanoi Matti Vanhanen, kun Kataloniassa haluttiin saada mielipide selville äänestämällä.

Deloch

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 664
 • Liked: 700
 • Observer
Lainaus
YK perustelee sopimusta Euroopan talousalueen tarvitsemalla työvoimalla, jonka puute on rajoittanut talouskasvua. Lisäksi sopimus tuo lisää tukea maille, jotka ottavat maahanmuuttajia vastaan.

Vieläkö nämä tosissaan kehtaa käyttää tätä? Parodioissakin jo niin vanhaa kamaa ettei kukaan naura.

Hakkapeliitta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 240
 • Liked: 4635
 • muurinrakentaja
Unkari hylkää uuden YK:n pakolaissopimuksen. Toivottavasti ensimmäinen monista. Suomi toki noudattaa kyseistä sopimusta vaikka viimeisenä.

Lainaus
Unkari jättää YK:n pakolaissopimuksen – ulkoministeri Peter Szijjarto luonnehti sopimusta uhaksi maailmalle

Unkari jättää YK:n pakolaissopimuksen, kertoi maan ulkoministeri Peter Szijjarto keskiviikkona. Ministerin näkemyksen mukaan sopimus on "uhka maailmalle."

– Tämä dokumentti on täysin Unkarin turvallisuuden vastaista, Szijjarto kertoi pressitilaisuudessa.

Sopimus pannaan täytäntöön joulukuussa, mutta Unkari ei aio osallistua Marokossa pidettävään tapaamiseen.

Peter Szijjarto sanoi myös, että mikäli sopimus tulee Yhdistyneiden kansakuntien yleiskokouksen äänestykseen, maa aikoo äänestää sitä vastaan.

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/unkari-jattaa-yk-n-pakolaissopimuksen-ulkoministeri-peter-szijjarto-luonnehti-sopimusta-uhaksi-maailmalle/6998794?mtv_ref=twb_uutiset_uusimmat#gs.iGvWtSA


Kyseessä on joulukuussa ratifioitava uusi sopimus. Otsikkoa muokattu.
« Viimeksi muokattu: 18.07.2018, 21:25:25 kirjoittanut Hakkapeliitta »
Monikulttuurisuus on aivan ihana asia. Se on yksi tärkeimmistä rikkauksista. Jotta se säilyy rikkautena, koulussa täytyy olla enemmän resursseja.

Fiftari

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 9 064
 • Liked: 10345
 • "Hallitus koostuu ihmisistä joita ei hallita"
Eikös tää ole niitä sopimuksia joille ei vain voi mitään? Näköjään niille voi kun on halu suojella omaa kansaa ja maata.
Ylivertaisuusvinouma on kognitiivinen vinouma, jossa yksilö yliarvioi itsensä jossakin suhteessa kuten vaikkapa jonkin taidon hallinnassa. Lisäksi tyypillisesti mitä huonompi yksilö on kyseisessä taidossa sitä enemmän hän yliarvioi osaamistaan.

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 460
 • Liked: 27462
Unkari jättää YK:n pakolaissopimuksen. Toivottavasti ensimmäinen monista. Suomi toki noudattaa kyseistä sopimusta vaikka viimeisenä.

Oletan, että YK:n perinteisen pakolaissopimuksen sijaan kyseessä on tämä global compact on refugees, koska tuossa puhutaan, että sopimus pannaan täytäntöön joulukuussa:

UNHCR - Formal consultations on the global compact on refugees
http://www.unhcr.org/formal-consultations-on-the-global-compact-on-refugees.html

Lainaus
In line with UNHCR’s roadmap document, formal consultations on the draft text of the global compact on refugees will commence in 2018. The compact will consist of two parts:

the comprehensive refugee response framework (CRRF), as contained in annex I to the New York Declaration for Refugees and Migrants; and
a programme of action that will underpin the CRRF and facilitate its application through concrete measures in support of countries particularly affected by forced displacement.

UNHCR - Official version – Final draft of the global compact on refugees
http://www.unhcr.org/5b3295167

Lainaus
(iv) Prevention and addressing root causes.................................................................8-9
...
III. Programme of action ..................................................................................................11-100
A. Arrangements for burden- and responsibility-sharing........................................14-48
...
91. Contributions will be sought from States,
42 with the assistance of relevant
stakeholders,
43 to establish, or enlarge the scope, size, and quality of, resettlement
programmes.44 In support of these efforts, UNHCR – in cooperation with States and relevant
stakeholders - will devise a three-year strategy (2019 – 2021) to increase the pool of
resettlement places, including countries not already participating in global resettlement
efforts; as well as to consolidate emerging resettlement programmes, building on good
practices and lessons learned from the Emerging Resettlement Countries Joint Support
Mechanism (ERCM) and regional arrangements. The strategy will identify, build links and
provide support to new and emerging resettlement countries, including through expertise and
other technical support, twinning projects, human and financial resources for capacity
development, and the involvement of relevant stakeholders.
...
95. The three-year strategy on resettlement (section 3.2 above) will also include
complementary pathways for admission, with a view to increasing significantly their
availability and predictability. Contributions will be sought from States, with the support of
relevant stakeholders, 47 to facilitate effective procedures and clear referral pathways for
family reunification, or to establish private or community sponsorship programmes that are
additional to regular resettlement, including community-based programmes promoted
through the Global Refugee Sponsorship Initiative (GRSI). Other contributions in terms of
complementary pathways could include humanitarian visas, humanitarian corridors and other
humanitarian admission programmes
; educational opportunities for refugees (including
women and girls) through grant of scholarships and student visas, including through
partnerships between governments and academic institutions; and labour mobility
opportunities for refugees, including through the identification of refugees with skills that are
needed in third countries.

Kovin höttöisen oloinen sopimus, jossa paljon toiveita ja kaikenlaista epämääräistä julistavaa. Pitäisi lukea paremmalla ajalla läpi tuota huolella, että onko tuossa oikeasti jotain velvoittavaakin.
« Viimeksi muokattu: 18.07.2018, 21:28:44 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 944
 • Liked: 68033
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
^ Kyllä, juuri näin. Kyseessä on vasta joulukuussa ratifioitava uusi sopimus.

MTV:n uutinen on mielestäni "hieman" hämäävä (tämän vuoksi muokkasin ketjun otsikkoa).

http://dailycaller.com/2018/07/18/hungary-un-migration-pact/ (18.7.2018)

Lainaus
Hungary Backs Out Of UN Migration Pact, Calling It A ‘Threat To The World’

Hungary has decided to back out of the United Nations migration pact before it’s even formally approved, saying it poses a “threat to the world.”

Foreign Minister Peter Szijjarto made the final announcement Wednesday, but he’s been warning the UN and his government for the past week the migration pact will increase the number of migrants coming to Europe, and therefore increase the number of migrants his country will have to shelter, Reuters reported.

“This document is entirely against Hungary’s security interests,” Szijjarto said at a news conference Wednesday.

The UN finalized this first-ever global compact on migration, formally titled the Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration, on Friday. However, it won’t be formally adopted by member states until December, according to the UN press release.

The agreement aims “to improve governance and international understanding of migration, to address the challenges associated with migration today, and to strengthen the contribution of migrants and migration to sustainable development,” according to the released statement.

(...)
« Viimeksi muokattu: 18.07.2018, 21:22:41 kirjoittanut Alaric »
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 173
 • Liked: 7670
Hahaaa! Vasta viikon sisään linkkasin sinne Halla-aho-ketjuun tuosta Unkarin ulkoministeristä ja hänen RT-haastattelusta, jonka toivoin antavan linkkiä Halla-aholle!

@Alaric saanko jonkun Hommamitalin ;D
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 185
 • Liked: 40521
Die Weltin juttu asiasta.

YK

192 maata sopi massasiirtolaisuuden hallinnasta

Melkein kaikki YK-jäsenmaat antoivat julistuksen, että ne haluavat kontrolloida siirtolaisuutta. Ainoastaan USA ei ole mukana. Washington katsoo, että tämä on ristiriidassa kansallisen suvereniteetin kanssa. Myös yksi EU-maa epäröi.


Die Welt 14.7.2018 juttu saksaksi

YK on sopinut perjantaina ensimmäisestä globaalista siirtolaissopimuksesta. YK:n edustajien mukaan tavoitteena on maiden välisen yhteistyön avulla tehdä siirtolaisuudesta turvallista ja kontrolloitua kansallinen suvereniteetti huomioiden. Ei sitovan sopimuksen allekirjoituksen on suunniteltu tapahtuvan Marokossa joulukuussa. 193 YK-jäsenvaltiosta 192 on hyväksynyt tämän.

Ainostaan USA ei ole tässä mukana. USA vetäytyi neuvotteluista sillä perusteella, että sopimus on ristiriidassa USA:n suvereniteetin kanssa. Unkarin median mukaan maan hallitus keskustelee sopimuksesta vetäytymisestä. Perusteluna on, että sopimus voisi vahvistaa siirtolaisliikennettä Eurooppaan.

YK:n mukaan maapallolla on yli 250 miljoonaa siirtolaista. Se on 3,4% maailman koko väestöstä. "Siirtolaisuus on tosiasia", sanoi YK:n täysistunnon puheenjohtaja Miroslav Lajcak. "Meillä ei ole kuitenkaan tähän asti ollut välinettä tämän prosessin ohjaamiseen ja kontrollointiin." Tämä tulee nyt muuttumaan sopimuksen myötä, painotti Sveitsin YK-lähettiläs Jürg Lauber. "Dokumentin vahvuus piilee sen käytännöllisessä arvossa."

EU:n yhteinen pakolaispolitiikka (CEAS)... missä mennään???
George Orwell: "All that Oceania's citizens know about the world is whatever the Party wants them to know."

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 944
 • Liked: 68033
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Unkari­n ulkoministeri Péter Szijjártó ilmoitti tänään virallisesti YK:lle, että Unkari lopettaa kansainvälisen siirtolaissopimuksen hyväksymisprosessin.

https://voiceofeurope.com/2018/07/hungary-officially-pulls-out-of-un-migration-pact-as-it-encourages-migration/ (24.7.2018)

Lainaus
Hungary officially pulls out of UN migration pact as it ‘encourages migration’

Hungary officially notified the United Nations on Tuesday that it is quitting the approval process of the Global Compact for Migration, Foreign Minister Peter Szijjarto said.

It has become clear that differences between Hungary’s position on migration and the UN’s approach are irreconcilable, Szijjarto told a press conference.

“Hungary will maintain its position and no global package can change that”, he added.

“We see migration processes from a different perspective,” he said. The UN believes that migration is unavoidable, beneficial and should be supported, while Hungary considers it a danger to Hungary and Europe, he said, adding that the UN’s aim was to encourage migration whereas Hungary’s goal was to stop it.

The Global Compact for Migration includes some agreeable targets, such as taking action against human smugglers, but its effect will be contrary even to these, he said. A document that encourages migration will only benefit human smugglers because they can then convince more people to set off, telling them that they will be accepted in line with the global compact, Szijjarto said.

Hungary’s position is that it would be unnatural to change the population of the continent and global efforts should instead be made to stop migration, he said.

(...)
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 185
 • Liked: 40521
... The UN believes that migration is unavoidable, beneficial and should be supported ...

Suurin osa YK:n jäsenvaltioista on jonkin sortin kehitysmaita. Niille on edullista päästä eroon ylijäämäväestään, joka voi sitten vielä lähettää kotimaahan rahaa. Erityisen mieluisaa on päästä eroon poliittisista vastustajista, rikollisista, terroristeista ja muusta rupusakista. Siksi kehitysmailla ei ole tuossa muuta kuin voitettavaa. Toinen osapuoli taas joutuu kärsimään vahingot.
George Orwell: "All that Oceania's citizens know about the world is whatever the Party wants them to know."

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 988
 • Liked: 94215
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
YK:n pakolaissopimus on uhka maailmalle!

Tai sanotaanko suoraan, että YK on uhka maailmalle!
« Viimeksi muokattu: 24.07.2018, 19:56:54 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
— Monikulttuuri = Kulttuurien sota
— Maahanmuutto = Intiaanien kohtalo
— Velka maailmanhalaukseen = Jälkeläiset velkaorjksi
— Ei omaisuutta = Systeemiriippuvainen orja
— Vihreä siirtymä = Kallis luontotuho
— Hiilineutraalius = VHM:n kuristus
— Lopputulosten tasa-arvo tuhoaa lähtökohtien tasa-arvon
— Missä N, siellä R!

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 742
 • Liked: 65624
 • Kekkosen re-inkarnaatio
YK on vähän niinkuin joku vasemmistoliittoenemmistöinen hallitus. Toisten rahat ja hyvinvointi muille jakoon, kun saamapuolella on enemmistö joka paikassa.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 771
 • Liked: 8030
Kansainliitto -> YK -> ??? Jotain pitäisi varmaankin taas kehittää tilalle.

Aina toisinaan olen miettinyt hiljaa mielessäni, että Trumpin pitäisi saada aikaiseksi USA:n ero YK:sta. Tämän jälkeen kiinalaiset voisivat tehdä saman ja myös venäläiset.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 944
 • Liked: 68033
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Suomenkin pitäisi liittyä järkivaltioiden joukkoon ja jättää tällaiset paskeet allekirjoittamatta.

https://www.kansalainen.fi/itavalta-ei-allekirjoita-globaalin-yk-pakolaisohjelman-maarittelevaa-gcm-sopimusta/ (27.9.2018)

Lainaus
Itävalta ei allekirjoita globaalin YK-pakolaisohjelman määrittelevää GCM-sopimusta

Joulukuun alussa, joko 10. tai 11. päivä, Marokossa tullaan allekirjoittamaan YK-sopimus, jossa määritellään globaalissa mittakaavassa maailman siirtolaisuustilannetta ”turvallisen, organisoidun ja säännöllisen maahanmuuton” nimissä. GCM-sopimuksen ovat jo hylänneet USA, Unkari ja Australia. Nyt totaalikieltäytyjien joukon jatkoksi on siirtynyt Itävalta.

Kansallinen päätösvalta uhattuna

Itävallan hallitus haluaa päättää, kuinka monta, keitä ja koska päästää maahansa. YK:n siirtolaisuussopimusta mainostetaan ei-sitovaksi, mutta siinä mainitaan velvoitteita ja sidoksia. Kansalaisen edelliset selvitykset GCM-sopimukseen liittyen löytyvät täältä ja täältä.

(...)

YK:n pääsihteeri haluaa saada ”uusia reittejä pakolaisille”

YK:n pääsihteeri, entinen Portugalin vasemmistohallituksen jäsen, António Guterres oli YK:ssa vastuussa pakolaistoiminnoista vuodesta 2005 vuoteen 2015 ja kuuluu vapaan maahanmuuton kannattajiin. Hän on tehnyt myös selväksi oman näkökantansa asiaan.

– On luotava luotettavia, turvallisia ja laillisia keinoja niille ihmisille, jotka täyttävät kansainväliset pakolaisen kriteerit, Guterres on kertonut useissa tapahtumissa ja puheissa.

Guterresin lausuma ei ole saanut Itävallan hallitusta vakuuttuneeksi itsemääräämisoikeuden jäämisestä Itävallan kansalle. Kronen Zeitungin mukaan hallituksen virallinen kanta on se, että se ei usko sopimuksen allekirjoituksen olevan mahdollista.

– Esitetyssä muodossa on olemassa ristiriitoja nykyisen hallitusohjelman kanssa siitä huolimatta, että kuulemiemme asiantuntijoiden mukaan sopimus ei velvoita mihinkään.

Itävallan varaliittokansleri Heinz-Christian Strache sanoo asian selvästi

– Me vapaudesta nauttivat emme voi tukea tai allekirjoittaa tätä YK-sopimusta. Asuin- ja suojaoikeus ovat vainotuille ihmisoikeus ensimmäisessä turvallisessa maassa. Samalla on kuitenkin huolehdittava itsenäisestä ja kotimaisesta päätöksenteosta maahanmuuton osalta. Lisäksi on huolehdittava, etteivät vieraat kulttuurit ylitä omaamme. Tämän varmistaminen on vapaudesta nauttivien tehtävä. Me olemme vastuussa tästä Itävallan kansalle, kirjoitti Itävallan varaliittokansleri Heinz-Christian Strache Facebook-yhteisöpalvelussa.
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 944
 • Liked: 68033
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Unkari­n ulkoministeri Peter Szijjártó vahvistaa, ettei maa tule liittymään YK:n uuteen maahanmuutto­sopimukseen eikä katso sen sitovan missään tapauksessa Unkaria.

Suomen vellihousuisista vallanpitäjistä ei ole tällaiseen.

https://thehungaryjournal.com/2018/09/28/szijjarto-hungary-continues-to-reject-un-migration-package/ (28.9.2018)

Lainaus
Szijjarto: Hungary continues to reject UN migration package

Hungary will not participate in the approval process of the United Nations’ global migration compact in any form and will not consider it binding at all, Foreign Minister Peter Szijjarto said in talks coinciding with the UN General Assembly session in New York on Friday.

Szijjarto told public media that he had informed UN Under-Secretary-General Rosemary DiCarlo and President of the United Nations General Assembly Maria Fernanda Espinosa Garces about Hungary’s position. As Europe’s response to the migration crisis has been a failure and the response of Hungary and other central European countries a success, forcing the approval of the migration package is the worst thing the United Nations can do, he said.

The global migration compact will only worsen the situation because it will encourage millions of people to set out, risking their lives and paying millions of dollars to the network of human smugglers, Szijjarto said. The compact is based on the false principle that migration is a basic human right, he added. What is a basic human right, however, is that people should be able to live peacefully in their own country and if this is not possible then protection should be given at the closest secure location, he said.

The minister said his schedule for Friday included 12 bilateral talks and that he had signed three bilateral agreements. Accordingly, Hungarian universities will offer scholarship to another 200 students from Mongolia and 25 students from Uruguay. He added that with his Angolan counterpart he had signed a visa waiver agreement for diplomats and those on official trips.

The international community must ensure that persecuted Christian communities in Syria and in other countries could return to their homes, Foreign Minister Peter Szijjarto told a roundtable in New York late on Thursday.

In the discussion, held on the sidelines of the United Nations General Assembly session and organised in cooperation with the US, the Vatican, the Philippines, Lebanon and Iraq, Szijjarto said that Hungary is a Christian country and takes responsibility for Christian communities in the world. He voiced regret that “those communities in many places of the world are facing complete dispersal”.

Szijjarto said it was in Europe’s interest to build stability in the Middle East, and insisted that “punishing the perpetrators of crimes committed there is a precondition for stability”.
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 185
 • Liked: 40521
Sopimuksen perustelut

YK perustelee sopimusta Euroopan talousalueen tarvitsemalla työvoimalla, jonka puute on rajoittanut talouskasvua. ...

Mielipuolinen ajatus. Etelä-Euroopassa nuorisotyöttömyys on huidellet viimeksi 50 prosentissa.

Tuosta asiasta on myös jo runsaasti tutkimustietoakin. Maahanmuutto ei ole mikään ratkaisu minkään maan sisäisiin ongelmiin, edes huippukoulutetun väen tulvalla ei saada aikaan merkityksellisiä muutoksia, eikä etenkään pysyvän nettotappion aiheuttavalla "humanitaarisella maahanmuutolla", jossa ei tosiasiassa ole mitään humanitaarista kohdemaan asukkaiden osalta, kun katsoo asiaa heidän ihmis- ja kansalaisoikeuksien kannalta. Tuollaisten YK-heittojen kohdalla leikitään todella vakavilla asioilla ja flirttaillaan samalla joukkotuhonnan kanssa. Tämä vuorostaan voi johtaa todella ikäviin seurauksiin kaikkien osapuolten kannalta.

Tutkimuksia maahanmuuton vaikutuksesta julkiseen talouteen 

Lainaus
Hebner pitää huomattavasti kannatettavampana leirimuotoa, mihin hän tutustui Jordaniassa. Leirillä on 80 000 pakolaista.

On huomattavasti parempi vaihtoehto ratkaista ongelmia paikallisesti kuin viedä niitä muualle ratkaistavaksi, sanoo Hebner.

Ehdottomasti kustannustehokkain järjestelmä, jolla voidaan auttaa konfliktin lähialueilla huomattavasti suurempia määriä ihmisiä, kuin näiden ympäri maailmaa kuljettamisella. Muistakaa myös se ilmastojuttu! YK:n ja EU:n piti vielä olla edelläkävijöitä tässä asiassa!

Lainaus
[EU-komissaari Avramopoulos:] – Seuraavien kahden vuosikymmenen aikana Eurooppa tarvitsee yli 70 miljoonaa maahanmuuttajaa, jotta taloudellinen kasvu ja hyvinvointi voidaan säilyttää.

EU-komissaari Avramopoulos puhuu täyttä paskaa (kts. ensimmäinen kohta). "Humanitaarinen maahanmuutto" on nopein tapa tuhota maan hyvinvointi. Taloudellisen kasvun osalta taas BKT/henkilö on ainoa järkevä mittari. Talous kun kasvaa nykysysteemin kirjanpidossa (BKT), jos rikomme tänään kaikki maan ikkunat ja huomenna korjaamme ne. Jatkuvaan "talouden kasvuun" taas päästään tuolla "logiikalla" hajottamalla ne ikkunat joka toinen päivä.
George Orwell: "All that Oceania's citizens know about the world is whatever the Party wants them to know."

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 576
 • Liked: 6623
Lainaus
YK perustelee sopimusta Euroopan talousalueen tarvitsemalla työvoimalla, jonka puute on rajoittanut talouskasvua. Lisäksi sopimus tuo lisää tukea maille, jotka ottavat maahanmuuttajia vastaan.

Vieläkö nämä tosissaan kehtaa käyttää tätä? Parodioissakin jo niin vanhaa kamaa ettei kukaan naura.

Järjetöntä. Kyllä jokainen itsenäinen Euroopan valtio kykenee itse hankkimaan työvoimansa, jos se sitä katsoo rajojensa ulkopuolelta tarvitsevan. Tulijoita kyllä riittää. Ei siihen YK:ta tarvita, niin kun sitä ei oikeastaan enää tarvita mihinkään muuhunkaan.
« Viimeksi muokattu: 30.09.2018, 13:12:19 kirjoittanut ismolento »

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 927
 • Liked: 38026
Euroopassa on taidettu saavuttaa nähtävissä olevan tulevaisuuden korkein huippusuhdanne tänä kesänä. Tästä huolimatta esimerkiksi saksalaisyritykset eivät, huippusuhdanteen huipussa, ole juurikaan kärsineet yleisluontoisesta työvoiman pulasta. Vaikka Saksa on suorastaan yrittänyt aktiivisesti käynnistää inflaatiota, se ei ole tahtonut lähteä liikkeelle. Jos työntekijäpula olisi johtanut laajamittaiseen palkkojen nousupaineeseen se inflaatio olisi kyllä aivan eri tasolla kuin nyt. Yksittäisillä aloilla voi toki olla työvoimapulaa, jopa jatkuvasti, mutta sen ratkaisu ei ole kymmenien miljoonien laatukriteerittömien onnenonkijoiden tuominen markkinoille.
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

Tommi Korhonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 011
 • Liked: 1485
 • Artist formerly known as 'Joonatan'
Kyllä hirvittää. Tuollaisia sopimuksia ja niiden seurauksia ei pysty puhdistamaan millään muulla kuin verellä. Kammottavaa.

EDIT: Jälkikäteen tätä lukiessa on täsmennettävä, että yllä tarkoitan täysin luottamus- ja hyvinvointiyhteiskunnan korjaamista ja sivistyksen rappeutumisen (Rooman rappio jne) korjaamista länsimaisten valistusaatteiden mukaiseksi. Mitään 'etnisen puhdistuksen' tai 'puhtauden' kannalta en ole koskaan asiaa ajatellut, eikä se ole minulle ollenkaan sopiva ajatusmalli. Puhdistus-sana ei ole minulle koskaan merkinnyt etnisyyttä, ei ollenkaan. Korjaaminen tai painaminen olisivat oikeammin sanottu.

[Originaali teksti jatkuu: ]
Ja kun ainoastaan nuo "rasistiset nationalistivaltiot" panevat hanttiin, niin muualla se menee heittämällä läpi. Suomen nykyiset päättäjät varmaan vielä ehdottavat että otetaan me Itävallan, Unkarin ja Tanskan puolesta... Eikä suurimman osan Euroopan Unionin maiden asukkaat ymmärrä mistä on kysymys. Se on joku "hieno sopimus" YK:sta ja EU on sitoutunut siihen... Emmehän me voi vastustaakaan hienoa ja tärkeätä asiaa!

 Ihan parhaassakin skenaariossa tämä tuottaa sellaisen tilanteen kuin afrikan-amerikkalaiset USA:ssa: kiinteä väestönosa, johon liittyy kokoajan yhteyskuntaan, sosiaaliturvaan ja yhteiskuntaluottamukseen liittyviä ongelmia. Oli sitten kyse mistä tahansa syy-seuraussuhteesta, se ei poista sitä että etniset alaryhmät eivät lomitu toisiinsa, ja ongelmat jatkuvat.

Voikun olisin japanilianen.
Voikun globaali kansojenyhteisö olisikin sen star-trek fantasian mukainen.
« Viimeksi muokattu: 13.10.2018, 08:28:14 kirjoittanut Tommi Korhonen »
Kerrassaan toivoton tilanne. Kaikki muut eduskuntapuolueet kannattavat suomalaisvastaista politiikkaa. Perussuomalaiset ovat ohjelmatasolla hyvä, mutta sillä on lampaan rohkeus.

edb

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 405
 • Liked: 1529


Tämä kahden kuukauden päästä solmittava YK:n ajama sopimus vaikuttaa karmaisevalta. Samhällsnytt on kirjoittanut aiheesta, alla poimintoja:

- humanitääriset viisumit ja muuttoväylät niille jotka jättävät maansa ilmastonmuutoksen tai luonnonkatastrofin tähden.
- perheenydistämisiä helpotetaan entisestään
- kansalaisuudettomille helpommin kansalaisuus
- infoa maahanmuuton väylistä, eduista ja oikeuksista tulijoiden omilla kielillä
- pidätys ennen karkotusta haram
- ilmainen tai halpa oikeusapu
- työnvälittäjät eivät saa rahastaa työstään
- sairaanhoitoa tarjottava tulijan kulttuuri huomioon ottaen
- maahanmuuttajaan kohdistuvasta rikoksesta rangaistuksen koventamisperuste
- rahansiirtomaksut tulijoiden lähtömaihin laskettava max 3%:iin
- valtio valvomaan ettei medioissa kerrota maahanmuutosta negatiiviseen sävyyn

https://samnytt.se/bekraftat-sverige-ska-skriva-under-fns-migrationsramverk-och-oppna-granserna/

Nykyisen hallituksen tuntien on helppo arvata että menevät suin päin ja sammutetuin lyhdyin allekirjoittamaan kyseisen paperin. Onko tästä ollut juttua missään? Voisiko Suomen Uutiset tai Oikea Media selvittää asian todellisen laidan Suomen kannalta, ja tuoda sen julkiseen keskusteluun ennen kuin on myöhäistä!?
Uutisvirta.net – uutisia, blogeja, puheenvuoroja valtavirran ulkopuolelta

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 846
 • Liked: 16660
Lainaus käyttäjältä: edb
Tämä kahden kuukauden päästä solmittava YK:n ajama sopimus vaikuttaa karmaisevalta. Samhällsnytt on kirjoittanut aiheesta, alla poimintoja:

- humanitääriset viisumit ja muuttoväylät niille jotka jättävät maansa ilmastonmuutoksen tai luonnonkatastrofin tähden.

Kaameaa.

Ennustan mm. seuraavia tulkintoja:

Afrikassa on liian kuuma = ilmastonmuutoksenhan siihen on pakko olla syynä = viisumi kaikille afrikaanoille

Afrikassa on liikaa afrikaanoja, koska ne kuksivat kuin pupujussit = selvä luonnonkatastrofi = viisumi kaikille afrikaanoille.

e:typo
« Viimeksi muokattu: 10.10.2018, 15:01:41 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Zilakka

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 111
 • Liked: 226

Tämä kahden kuukauden päästä solmittava YK:n ajama sopimus vaikuttaa karmaisevalta. Samhällsnytt on kirjoittanut aiheesta, alla poimintoja:


Kyseisessä Global Compactissa näkyy ilmeisesti vielä nyt jo edesmenneen Peter Sutherlandin kädenjälki:
https://www.un.org/sg/en/content/sg/statement/2018-01-07/secretary-generals-statement-death-peter-sutherland

Lainaus
Peter's service coincided with my own as UN High Commissioner for Refugees, and I always found him to be a passionate ally and tireless supporter in addressing the challenges of human mobility and forced displacement.
 
As the world works towards the adoption later this year of a new Global Compact on Migration, we will continue to draw on Peter Sutherland's legacy of solidarity. 

Peter oli erittäin vaikutusvaltainen massamaahanmuuton edistäjä joka ei peitellyt tavoitteitaan
https://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395
Lainaus
The EU should "do its best to undermine" the "homogeneity" of its member states, the UN's special representative for migration has said.

Peter Sutherland told peers the future prosperity of many EU states depended on them becoming multicultural.

Ilmeisesti tässä on nyt tarkoitus tehdä ne 'kansainväliset sopimukset' joihin aina vedotaan, mutta joita ei haluta tarkemmin avata. Sipilällä, Orpolla ja Terholla taitaa olla jo valmiiksi kynä kädessä.


jahve

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 028
 • Liked: 448
"Marokon sopimus herättää saksalaisissa kasvavaa huolta.
 Nyt kysytään yhä useammilla keskustelupalstoilla, mitä joulukuussa Marokossa allekirjoitettava YK:n siirtolaissopimus pitää tarkkaan ottaen sisällään.

Salliiko se, kuten väitetään kaikkien siirtolaisten ja pakolaisten, myös laittomien, tulla maahan kuin maahan ilma rajoituksia, ja takaako se heille heti samat oikeudet kuin maan kansalaisille.

Entä sopimuksen kritiikki, onko se sallittua vai leimataanko se vihapuheeksi. Useissa kommenteissa kysytään myös sitä, velvoittaako sopimus julkisia tiedotusvälineitä raportoimaan sopimuksesta pelkästään myönteisesti. Monet haluavat tietää, miksi USA, Australia ja Unkari ja mahdollisesti myös Tanska, Itävalta ja Sveitsi eivät halua allekirjoittaa sopimusta."

Lähde: https://www.facebook.com/pertti.ronkko?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARDb1Xvie_vetWqSQftk1R7hhRcSnFxrJfKtdTTPdtbGmZFEBF60cyZtEmHF4CdKIhA3iT5YRhJLhxb0&hc_ref=ARTI7s5XcDSlJL2cge18US_eDdsY3el2XvVYg0z6eZgb5djLlF70HeePa8Q8o6ug0S4&fref=nf


---


Mikähän lienee Suomen kanta sopimukseen?

Update: https://www.kansalainen.fi/mihin-suomi-velvoittaa-itsensa-gcm-sopimuksella/
« Viimeksi muokattu: 11.10.2018, 12:00:16 kirjoittanut jahve »

HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 246
 • Liked: 9368
^Kaikki käy kunhan saadaan olla ytimissä.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 253
 • Liked: 51133
Onko muka Puola allekirjoittamassa tuollaisen itsemurhasopimuksen? Eestikinkö?

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 631
 • Liked: 15776
USAn ja Unkarin viitoittamalle tielle ovat suuntaamassa myös Puola ja Itävalta, sekä mahdollisesti Tanska.

Lainaus
Austria may join the U.S. and Hungary in withdrawing from the United Nations (UN) migration pact, Sebastian Kurz has said, following news that Poland is preparing to quit the agreement over security concerns.
Lainaus
At a press conference Wednesday, the Austrian leader cited concern over sovereignty relating to the Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration, which claims that huge movements of people across borders are “inevitable, necessary, and desirable”.

“We view some of the points in this agreement very critically. We will therefore do everything to maintain the sovereignty of our country and ensure that we as the Republic of Austria can decide for ourselves on migration issues,” Reuters reported the Chancellor as saying.

Speaking after a cabinet meeting, Kurz told journalists that the Danish government has expressed similar concerns over the agreement, which was previously signed by all UN member nations except the U.S., which withdrew last year.
Lainaus
Earlier this week, Poland’s Interior Minister Joachim Brudzinski said he was recommending that Warsaw quit the globalist compact, stating that “the draft of the agreement does not contain adequately strong guarantees of [nations’] sovereign right to decide who comes into their territory and [nor does it] distinguish legal and illegal migration”.

“We want Poles to be safe in their country,” the minister said, emphasising that citizens’ security is the government’s foremost priority.
"Healthy free speech is when someone says something you don't like" - Elon Musk 04/2022

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 460
 • Liked: 27462
Saksassa on poistettu kansalaisalote, jossa vaadittiin olemaan allekirjoittamatta tätä skandaalimaista Global Compact for Migration -sopimusta:

Petitionsausschuss des Bundestages löscht Petition zum Migrationspakt
https://philosophia-perennis.com/2018/10/23/petitionsausschuss-des-bundestags-loescht-petition-zum-migrationspakt/?fbclid=IwAR2eJod2vBQGmTBjVKry6-VIv_A7HLIPZx76xDAHEMDBUovCZIHn-gR5HcY

Lainaus
(David Berger) The Petitions Committee of the Bundestag has deleted a petition that wants to prevent the signing of the "Global Compact for Migration" from its Internet pages or not released. According to the member of the Bundestag Hansjörg Müller, the responsible administration is of the opinion that a publication could burden intercultural dialogue.

Whether this act, which is diametrically opposed to any democratic thinking and the basic idea of ​​the Petitions Committee of the Bundestag, was based on orders from above or anticipatory obedience, is still unclear at the moment.

« Viimeksi muokattu: 23.10.2018, 16:47:21 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 829
 • Liked: 7738
 • Seksikäs kristallilumisuklaa
Kun oma valtio ei enää edes yritä suojella kansalaisiaan, silloin kansalaisten on ryhdyttävä suojelemaan toisiaan metsäveli-periaatteella. Kun osa porukoista totisesti ansaitsee mitä on kaulaansa ollutkin ripustamassa, siitä samasta ei pidä laittaa syyttömiä kärsimään. Saksastako se alkaa, se establismentin syrjäyttäminen?
"Meillä on niin ihana hallitus mutta miehet vihaa.."