Kirjoittaja Aihe: 2018-05-06 Saksa: CSU-poliitikko - Hyysäysteollisuus sabotoi oikeusvaltiota  (Luettu 1474 kertaa)

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 549
 • Liked: 35906
Saksassa esiintyy jo vähän toisenlaisia äänenpainoja kuin täällä ...

Lainaus
Saksa Alexander Dobrindt (CSU)

"Karkotusten vastainen teollisuus sabotoi oikeusvaltion pyrkimyksiä"

CSU:n osavaltioryhmän puheenjohtaja Dobrindt kritisoi valitusmäärien kasvua. Ne estävät pakolaisten karkotuksia. Näin ei toimita turvapaikkaoikeuden puolesta, vaan näin hajotetaan yhteiskuntarauhaa.


Die Welt 6.5.2018 juttu saksaksi

Puolustettuaan sisäministeri Horst Seehoferin esittämiä ankkurikeskuksia lyö CSU:n osavaltioryhmän puheenjohtaja Alexander Dobrindt nyt lisää puita pesään: Dobrindt katsoo Saksassa toimivan "aggressiivisen karkotusten vastaisen teollisuuden", joka yrittää estää pakolaisten karkottamisen valitusten avulla. Ei ole suvaittavissa, että tuolla tavalla "tietoisesti sabotoidaan oikeusvaltion toimintaa ja ajetaan kansalaisten asettamista edelleen vaaralle alttiiksi", sanoi Dobrindt "Bild am Sonntagille.

Se, joka valittamalla yrittää estää kriminaalien karkottamisen, hän ei toimi turvapaikkaoikeuden puolesta, vaan hän hajottaa yhteiskuntarauhaa.

Dobrindtin lausunnon taustalla oli poliisin suuroperaatio Ellwangenin pakolaiskeskuksessa. 150-200 pakolaista esti siellä väkivalloin viime maanantaina poliisia noutamasta majoitustiloista erästä togolaista miestä, joka piti karkottaa Italiaan.

23-vuotias mies otettiin kuitenkin kiinni torstaina suuroperaatiossa ja hän on tällä hetkellä säilössä. Hän yrittää kuitenkin oikeustoimin estää karkottamistaan.

Nopeampi turvapaikkaprosessi ja karkotus

Liittovaltion sisäministeri Horst Seehofer puhui poliisin ratsian jälkeen "iskusta päin lainkuuliaisten kansalaisten kasvoja". Hän aikoo esittää toukokuun loppuun mennessä suunnitelmansa turvapaikkaprosessin ja karkotusten nopeuttamiseksi.

Lisäksi tavoitteena on perustaa ns. ankkurikeskuksia. Unioni ja SPD sopivat hallitusneuvotteluissa tällaisten keskusten perustamisesta 1.500 henkilölle. Se, jota ei hyväksytä pakolaiseksi, joutuu karkotetuksi suoraan keskuksesta. Sisäministeri Horst Seehofer (CSU) haluaa ottaa ensimmäisen keskuksen käyttöön jo elo- tai syyskuussa.

Saksalaiset tyytymättömiä karkotuskäytäntöihin

Enemmistö saksalaisista on mielipidekyselyn mukaan tyytymättömiä nykyiseen karkotuskäytäntöön. 81% katsoi Bild am Sonntagin torstaina julkaiseman Emnid tutkimusinstituutilla teettämän kyselyn mukaan, että kielteisen päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden karkotukset ovat ylikuormittaneet valtion. Ellwangenin tapauksen jälkeen vain 12% vastanneista katsoi, että valtio ei ollut ylikuormittunut. 7% oli epävarmoja tai ei osannut vastata kysymykseen.

Lihavoinnit mun.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 549
 • Liked: 35906
Bildissä myös aiheeseen liittyvää juttua. Hämmästyttävän tolkullista ja täysjärkistä puhetta unionin poliitikoilta verrattuna Merkelin horinoihin.

Lainaus
Unioni uhkailee lähtömaita

Kehitysapua vain karkotuksia tukeville maille


Bild 6.5.2018 juttu saksaksi

He ovat puhuneet siitä jo kauan, nyt he haluavat tehdä siitä totta ...

Johtavat unionipoliitikot haluavat leikata kehitysapua tai lakkauttaa sen kokonaan niiltä karkotettavien turvapaikanhakijoiden lähtömailta, jotka eivät halua tehdä yhteistyötä karkotusten suorittamiseksi.

Perusteluiksi Saksin pääministeri Michael Kretschmer (CDU) kertoi "Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitungille", että karkotukset kariutuvat pääosin siksi, että poistumaan velvoitettu ei saa kotimaansa lähetystöstä mitään papereita.

Sillä on oltava seuraamuksia: "Emme voi toisaalta maksaa kehitysapua, jos toisaalta nämä maata eivät ota väkeään takaisin."
 
Myös Baijerin sisäministeri Joachim Hermann (CSU) esittää, että maksut kolmansille maille sidotaan niiden valmiuteen tehdä yhteistyötä turvapaikkapolitiikassa. "Yhteistyöhaluttomuutta ei tule suosia antamalla kehitysapua", totesi hän.

Pakolaisille rahan sijaan tarvikkeita

Molemmat unionipoliitikot haluavat myös myös pienentää turvapaikanhakijoiden nykyisin saamaa tukea.

Kretschmer sanoi, että kaikissa Euroopan valtioissa tulisi siirtyä yhtenäisesti rahan sijasta tarvikkeiden antamiseen. "Jatkossa ei voi olla enää niin, että ihmiset voivat hakeutua maahan, josta saa parhaat tuet, jolloin he myös pääsääntöisesti tulevat Saksaan."
(...)

Lihavoinnit mun

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 07.05.2018, 20:44:59 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 549
 • Liked: 35906
Nyt karkotushankkeiden tielle näyttää Saksassa ilmaantuneen odottamattomia esteitä - ei olekaan karkotettavia ... ja kun vielä niitä ankkurikeskuksia aikoivat perustaa. Olivatko unionin poliitikot siis vain aivan tietämättömiä, vai hönöttävätkö he saksalaisia oikein olan takaa?

Lainaus
Saksa AfD-ryhmän kysymys

Uusista turvapaikanhakijoista vain 1,5%:lla on velvollisuus poistua heti maasta

Saksan 1,68 miljoonasta ulkomaalaisesta tulisi 24.212 henkilön poistua Saksasta välittömästi. Tämä ilmenee vastauksesta AfD-ryhmän tekemään parlamenttikysymykseen. Suurin osa poistumaan velvoitetuista on lähtöisin Kaakkois-Euroopasta.


Die Welt 10.5.2018 juttu saksaksi

Saksaan on tullut vuodesta 2013 lähtien noin 1,68 miljoonaa ulkomaalaista jättämään tänne turvapaikkahakemuksen. Silti ainoastaan häviävän pienen osan heistä ei tulisi ollenkaan oleskella täällä.

AfD-parlamenttiryhmän tekemään parlamenttikysymykseen saadun liittohallituksen vastauksen mukaan otospäivänä 31. maaliskuuta ainoastaan 24.212 pakolaisella oli "toimeenpantavissa oleva poistumisvelvoite". Luku edustaa vajaata 1,5%:ia kaikista maahan tulleista. Suurin osa näistä poistumisvelvoitteista koskee henkilöitä, jotka ovat lähtöisin Albaniasta (2688), Serbiasta, Kosovosta, Makedoniasta, Venäjältä ja Bosnia-Hertsegovinasta.

Näiden henkilöiden lisäksi vastauksen mukaan on vielä noin 9.200 henkilöä, joilla ei ollut otospäivänä 31. maaliskuuta minkäänlaista lupaa maassa oleskeluun, mutta joiden poistumisvelvoitetta ei oltu kuitenkaan kirjattu vielä ulkomaalaisrekisteriin.

Maahan vuodesta 2013 lähtien tulleista paenneista henkilöistä, jotka oleskelevat edelleenkin Saksassa, noin 700.000 on saanut suojelustatuksen, koska heitä on vainottu, tai heidän henkensä tai terveytensä on vaarassa. Lisäksi vajaa 200.000 ulkomaalaista on saanut oleskeluluvan tai heidän maassaoloaan suvaitaan humanitaaristen tai perhesyiden takia.

Linke-puolueen sisäpoliitikko Ulla Jelpke sanoi, että poistumaan velvoitettujen suhteellisen pienen määrän takia nykyinen "karkotushysteria" on käsittämätöntä. "Siitä ei puutu ironiaa, että uudet luvut julkaistiin AfD:n parlamenttikysymyksen johdosta", jatkoi Jelpke. AfD asemoitui Bundestag-vaaleissa anti-asyl -puolueeksi.

"Kaikki mitä tulee myös jää" on edelleenkin hyvä approksimaatio kun puhutaan turvapaikkahumpuukiin liittyvästä maahanmuutosta.

Artikkelin lukujen pohjalta voi laskea, että Saksan prosesseissa ilmeisesti pyörii tällä hetkellä 700.000 - 800.000 henkilöä joilla asia on vielä kesken. Suurin osa näistä lienee valitusprosessissa notkujia.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Tagit: saksa karkotukset