Kirjoittaja Aihe: Keskitetty pectus3 kokoomaketju  (Luettu 206641 kertaa)

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Kreikalle lainattu yhteensä 273 miljardia euroa ...
« Vastaus #4500 : 11.05.2019, 16:07:39 »
Kreikan velkahelpotuksista sopu: Viimeinen lainanlyhennys siirtyy 2070-luvun puoliväliin, ehtona tiukka menokuri

Kreikan lainoittajat lykkäsivät Kreikan viimeisen lainaeuron takaisinmaksupäivää eteenpäin miltei 20 vuotta. Kreikka taas sitoutuu vuosikymmeniksi pitämään yllä isoa budjettiylijäämää.

Euroopan unioni
22.6.2018
https://yle.fi/uutiset/3-10269959


LuxemburgKreikan lainoittajat ovat päässeet sopuun Kreikalle myönnettävistä velkahelpotuksista. Kreikan lainojen takaisinmaksun aloittamista lykätään 10 vuotta eteenpäin, ja lainoille myönnetään 10 vuotta lisää maksuaikaa.

Lykkäykset koskevat Kreikan toista lainaohjelmaa eli noin 97 miljardin euron lainapottia, joka myönnettiin vuonna 2012. Käytännössä ratkaisu tarkoittaa sitä, että Kreikka maksaa takaisin viimeisen lainaeuronsa noin vuonna 2076 eli 66 vuotta ensimmäisten tukilainojen myöntämisen jälkeen.

Asiasta päätettiin euromaiden valtiovarainministerien kokouksessa Luxemburgissa perjantain vastaisena yönä. Kokous teki ratkaisut, jotka käytännössä päättävät Kreikan viimeisen lainaohjelman.

– Olen tyytyväinen. Tämä on Kreikan kriisin loppu, ja Kreikka on nyt kääntämässä sivua, sanoi Kreikan valtiovarainministeri Evkleidis Tsakalotos.

– Kreikan kriisi on ohi tänä iltana Luxemburgissa. Tämä on ollut pitkä ja vaikea tie, sanoi talouskomissaari Pierre Moscovici.

Kreikka sitoutuu puolestaan pitämään julkisen taloutensa merkittävästi ylijäämäisenä vuosikymmenten ajan. Seuraavat neljä vuotta Kreikan perusjäämä eli ylijäämä ilman velanhoitomenoja on pidettävä vähintään 3,5 prosentissa bruttokansantuotteesta. Vuoteen 2060 saakka Kreikan olisi pidettävä perusjäämä 2,2 prosentissa.

– On tosi hieno asia, että tämä kahdeksan vuoden Kreikan ohjelma on saatu vihdoin päätökseen ja Kreikan tilanne on niin paljon parantunut, että uskotaan, että Kreikka pärjää omillaan, sanoi valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) kokouksen jälkeen.

Kreikan kolmas lainaohjelma päättyy 20. elokuuta, jonka jälkeen maan on tarkoitus kyetä keräämään tarvitsemansa rahoitus markkinoilta. Viimeiset kahdeksan vuotta maa on nojannut euromaiden ja Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n lainoihin, joita on myönnetty yhteensä 273 miljardia euroa.

Lainoittajat sopivat myös, että Kreikan viimeinen lainaerä on suuruudeltaan 15 miljardia euroa. Kreikka voi käyttää rahoja IMF:n lainojen takaisinmaksuun. Tämä helpottaisi Kreikan lainanhoitokustannuksia, sillä IMF:n lainojen korot ovat korkeampia kuin euromaiden EVM-järjestelmän myöntämien lainojen.

Osa viimeisestä maksuerästä kasvattaa Kreikan käteispuskuria. Kreikan kassassa on 24 miljardia euroa, mikä riittää liki kahden vuoden rahoitustarpeiden kattamiseen ohjelman päätyttyä.

Orpon mukaan ratkaisussa on Suomen kannalta olennaista, että se ei vaikuta Suomen Kreikalle myöntämän kahdenvälisen lainan maksuaikatauluun. Kreikka alkaa lyhentää noin miljardin euron suuruista lainaa 50 miljoonalla eurolla vuosittain alkaen vuodesta 2020.


Velkahelpotukset voivat venyttää Kreikan velanmaksua 2070-luvulle – Suomikin saanee rahansa takaisinEuroopan velkakriisin ratkaisuskenaarioista ja kustannuksista - GnS ...
https://gnseconomics.com › Yleinen
6.2.2015 - Suomen kahdenkeskiset lainat Kreikalle ovat noin miljardi euroa. ... Portugalin ja Irlannin velkoja yhteensä 43,7 miljardia euron edestä.


Jos Kreikan velkoja päädyttäisiin leikkaamaan, niin kuinka paljon niitä tulisi leikata? Kreikan keskuspankin mukaan Kreikalla on ulkomaista velkaa noin 412 miljardia euroa, josta valtionvelkaa on noin 273 miljardia. Tästä Euroopan rahoitusvakausväline (ERVV) omistaa noin 142 miljardia, euromaat noin 52 miljardia, EKP noin 26 miljardia euroa, IMF noin 27 miljardia euroa ja yksityiset sijoittajat loput.  Euroopan komission aineistotietokannan mukaan Kreikan valtiolla on yhteensä velkaa noin 317 miljardia. Kreikkalaisten hallussa olisi toisin sanoen 317-273= 44 miljardin edestä Kreikan valtion velkakirjoja. Voidaan olettaa, että Kreikka tavoittelisi velkojen uudelleenjärjestelyllä vähimmillään noin 80 % valtionvelan suhdetta BKT:hen. Koska Kreikan BKT on noin 181 miljardia euroa, tulisi valtionvelkaa leikata noin 145 miljardin euron tasolle.

...............................................


Suomi vastaa ERVV:n veloista 1,79 % prosentin mukaisesti, joten yo. laskelman mukaan Suomelle lankeaisi takausvastuita noin 2,5 miljardia euron arvosta. Suomen vakuudet vaikuttavat juuri näihin lainoihin. Suomen Kreikalta saamien vakuuksien tämänhetkinen arvo on valtiovarainministerin keskiviikkoisen lausuman mukaan noin 920 miljoonaa euroa. Suomi saa tämän, mikäli Kreikka jättää velkansa maksamatta. Suomen kahdenkeskiset lainat Kreikalle ovat noin miljardi euroa.  Vapaaehtoisessa velkajärjestelyssä, olettaen että kahdenkeskisistä veloista leikattaisiin 31 miljardia, Suomen osuus tästä olisi siis noin puoli miljardia euroa. Entä jos Kreikan vapaaehtoinen velkajärjestely johtaisi velkajärjestelyihin muissa kriisimaissa? ERRV:llä on taseessaan Portugalin ja Irlannin velkoja yhteensä 43,7 miljardia euron edestä. Euroopan vakausmekanismi (EVM) omistaa Kyproksen velkakirjoja 5,7 miljardin euron edestä ja Espanjan velkakirjoja 41,3 miljardin euron arvosta. Euroopan vakausvälineillä on siis Kreikan ulkopuolisia vastuita yhteensä 90,7 miljardia euroa. Jos näistä veloista leikattaisiin puolet, olisi Suomen osuus 0,8 miljardia euroa. Vapaaehtoisten velkaleikkauksien kustannukset olisivat näin laskien 2,5+0,5+0,8= 3,8 miljardia euroa.
Kreikan ja euroalueen päättäjien neuvotteluissa on muutama todennäköinen kompromissiratkaisu. Kreikan velkojen maturiteettia voidaan pidentää huomattavasti, esim. 100 vuoteen, ja korot voidaan laskea nollaan tai sen lähelle.  Käytännössä kyse olisi velkapääoman leikkaamisesta, koska esim. 100 vuoden kuluttua velan reaaliarvo tulisi olemaan huomattavasti alhaisempi kuin nyt. Kaikki Kreikkaa lainoittaneet maat siis kärsisivät tappioita, vaikka ne realisoituisivat vasta pidemmän ajan kuluessa .....


https://gnseconomics.com/2015/02/06/euroopan-velkakriisin-ratkaisuskenaarioista-ja-kustannuksista/pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657

ÅLANDS FREDINSTITUT RF: Tjejcentret öppna dörrar -samlingspunkt för unga kvinnor, Azerbaidžan
Filed under Kansalaisjärjestö

Maa Azerbaidžan
Kumppani Azerbaijan Feminist Group of Yuva Humanitarian Center
Toimiala Naisten tasa-arvoisuutta edistävät järjestöt ja instituutiot
Tavoitteet Tarjota tytöille turvallinen paikka viettää aikaa kodin ja koulun ulkopuolella sekä voimaannutta tyttöjä ja naisia.
Toiminnot
Avataan tyttökerho, jossa tarjotaan harrastustoimintaa sekä keskusteluryhmiä. Koulutetaan ohjaajia, jotka toimivat myöhemmin ohjaajakouluttajina. Tehdään seurantatutkimus kerhoon osallistujien asennekehityksestä.
 
Varaus 2013... 112 685 €
Varaus 2012... 127 425 €
Tuki 2011... 104 105 €

http://finnida.fi/?s=Azerbaijan


Kesto 2014-2017
Kohdealue Nepal
Toteuttaja UNDP Nepal
Kokonaisrahoitus 5 400 000 €

UNDP/Nepalin oikeusvaltion vahvistaminen ja oikeuden saatavuuden edistäminen
Filed under Monenkeskinen yhteistyö


Toimiala Lain ja oikeuden kehittäminen 30%
 Ihmisoikeudet 30%
 Lainsäädäntöelimet ja poliittiset puolueet 40%
Hankenumero 66014218
http://finnida.fi/?page_id=3668Maailmanpankkiryhmä / World Bank Group
Filed under Monenkeskinen yhteistyö

Suomen taloudellinen tuki HIPC-velkahelpotusaloitetta Suomi tuki Maailmanpankin kautta 7tukimiljoonalla eurolla vuonna 2011. Kaikkiaan Suomen maksatukset Maailmanpankkiryhmän kautta vuonna 2011 olivat yhteensä n. 123 milj. EUR, josta n. 53 milj. EUR ohjattiin IDA:n kautta ja n. 70 milj. EUR erilaisten rahastojen, ml. kv. aloitteiden kautta (=varainhoitorahastot, Financial Intermediary Funds, FIF’s), joissa Maailmanpankki toimii ainoastaan varainhoitajana. IDA:n lisärahoituksista neuvotellaan kolmivuotisjaksoissa ja samassa yhteydessä tarkistetaan tuki MDRI:lle. Suomen ajankohtaiset IDA-lisärahoitusosuudet:

lisärahoitus yht. 100 milj. EUR, maksetaan 2011 mennessä

lisärahoitus yht. 200 milj. EUR, maksetaan 2016 mennessä

lisärahoitus yht. 256 milj. EUR, maksetaan 2020 mennessä.

Suomen osuus Maailmanpankin kautta kanavoitavasta tuesta kansainväliselle velkahelpotusaloite MDRI:lle oli vuonna 2010 2,79 milj. EUR ja vuonna 2011 3,32 milj. EUR.
 
Tehtävä Maailmanpankkiryhmän tehtävä on maailmanlaajuisen köyhyyden vähentäminen ja kestävän kehityksen edistäminen kehittämällä mm. koulutusta, terveydenhuoltoa, julkishallintoa, infrastruktuuria, rahoitus- ja yksityissektoria, maataloutta, ympäristöä ja luonnonvarojen hallintaa.Tehtävä  Toiminnalla tuetaan myös ilmastonmuutokseen sopeutumista, ruokaturvan kehittämistä, hyvän hallintotavan vahvistamista, korruption vastaista taistelua ja kriisien ennaltaehkäisyä. Pankkiryhmä tekee myös kehitystutkimusta.

Kansainvälisen kehitysjärjestö IDA:n tavoitteena on köyhyyden vähentäminen tarjoamalla korottomia lainoja ja lahjarahoitusta kaikkein köyhimmille kehitysmaille. Painopiste on Saharan eteläpuolisessa Afrikassa. Rahoitettavat ohjelmat edistävät talouskasvua, vähentävät eriarvoisuutta ja parantavat ihmisten elinolosuhteita. IDA:n kautta kohdennettuja varoja ei ole rajoitettu tietylle sektorille. Avunsaajamaiden hallitukset voivat päättää omista prioriteeteistaan. IDA16-yleisteemaksi vahvistettiin kehitysvaikutukset ja avun tuloksellisuus. Erityisteemoina ovat hauraat valtiot, sukupuolten välinen tasa-arvo, ilmastonmuutos ja kriisirahoitus.
 
Suomen painopisteet Suomen Maailmanpankki-politiikassa korostetaan sitomatonta perusrahoitusta, pääasiallisena kanavana köyhimmille maille tarkoitettu IDA-rahoitus. Suomen Maailmanpankki-politiikassa korostuu lisäksi tuki Pankin hallinnon modernisoinnille ja kehitysmaiden vaikutusvallan kasvattamiselle sekä kehitysmaiden velkakestävyyden edistäminen ja avun tuloksellisuuden parantaminen. Pankin ohjelmissa Suomi painottaa kumppanimaiden omistajuutta ja niiden omien suunnittelu-, toimeenpano- ja seurantajärjestelmien käyttöä. Kestävän kehityksen ympäristöllinen, taloudellinen ja yhteiskunnallinen ulottuvuus sekä kehityspoliittisen ohjelman läpileikkaavat teemat ohjaavat Suomen vaikuttamistyötä Maailmanpankissa.   Yhteistyö Maailmanpankkiryhmän, alueellisten kehityspankkien, YK-järjestöjen ja WTO:n kesken on ensiarvoisen tärkeää kaikilla tasoilla.
Lisätietoja www.worldbank.org

www.worldbank.org/ida
 
http://finnida.fi/?s=HIPC

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657

Nyt Kreikka suunnittelee ostavansa Venäjältä ohjuksia
16.4.2015
https://www.talouselama.fi/uutiset/nyt-kreikka-suunnittelee-ostavansa-venajalta-ohjuksia/81af5530-b5e2-352e-9b29-52cb4016e042

Kreikka neuvottelee Venäjän kanssa ohjuskaupoista, kertoo kreikkalaislehti Kathimerini. Kreikan puolustusministeri Panos Kammenos on kertonut Kreikan haluavan hankkia ohjuksia S 300 -orjuntajärjestelmäänsä.Kreikka neuvottelee Venäjän kanssa ohjuskaupoista, kertoo kreikkalaislehti Kathimerini. Kreikan puolustusministeri Panos Kammenos on kertonut Kreikan haluavan hankkia ohjuksia S 300 -orjuntajärjestelmäänsä.

Kreikalla on ollut venäläisten valmistava S-300 ilmatorjuntajärjestlmä 90-luvun lopulta saakka.

“Rajoitamme järjestelmän uusimisen ohjusten korvaamiseen", venäläinen uutistoimisto RIA siteeraa Kammenosia Moskovan turvallisuuskonferenssissa keskiviikkona.


“Kreikka ja Venäjä neuvottelevat järjestelmän huollosta sekä uusien ohjusten hankkimisesta S-300-järjestelmään."

Kreikan puolustusministeriö antoi myöhemmin lausunnon, jossa Kammenosin kerrottiin sanoneen seuraavaa:

"Olemassaolevat puolustusyhteistyön ohjelmat jatkuvat. Tiedossa on järjestelmien huoltoa."

Muita yksityiskohtiä ministeriö ei Kathimerinin mukaan kertonut.

On epäselvää, miten rahapulassa painiskeleva Kreikka rahoittaisi mahdolliset ohjushankinnat. Venäjän presidentti Vladimir Putin kertoi viime viikolla Kreikan pääministerin Alexis Tsipras in Moskovan vierailun jälkeen, ettei Kreikka pyytänyt Venäjältä taloudellista apua velkaongelmiensa selvittämiseen.


Giorgos Papandreoun hallituksen väitetään ostavan 8 miljardilla aseita Saksasta.UlkomaatKreikan hallituksen väitetään aikovan käyttää jopa kahdeksan miljardia "pelastuspaketistaan" ostaakseen aseita Saksasta. Asiasta kirjoittaa tunnettu toimittaja Jane Burgemeister kotisivuillaan saksalaisen Der Spiegel -lehden tietoihin nojaten.
 
Der Spiegelin mukaan maan pääministeri Giorgos Papandreou on julkistanut suunnitelmat ostaa kaksi sukellusvenettä Thyssen Krupp Marine Systemsiltä, Eurofighter-hävittäjiä sekä Leopard-panssarivaunuja.

Kreikka on lehden mukaan tekemässä hankintoja vastineena sille, että se sai Saksalta jättilainan osana EU:n pelastuspakettia.


Lehti huomauttaa, että mikäli väitteet pitävät paikkansa, kyseessä on samanlainen temppu, kuin natsi-Saksassa tapahtui 30-luvulla. Tällöin Saksan pankit ohjasivat pääomia natsien sotateollisuuteen valmistaakseen maata maailmansotaan. Tätä seurasi niin kutsuttu "suuri lama" 30-luvulla.

Tällä hetkellä Saksan aseviennistä 13 prosenttia suuntautuu Kreikkaan ja 15 prosenttia Kreikan periviholliselle Turkille.


27.5.2010
https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/93504-raju-vaite-kreikasta-8-miljardin-laina-humahtaakin-aseisiin

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Diaarinumero
HEL 2015-004568
http://dev.hel.fi/paatokset/asia/hel-2015-004568/811100-2015-21/

Ulkokuntalaisten, pakolaisten ja paluumuuttajien päihdehuollon polikliinisesta hoidosta, korvaushoidosta ja laitoshoidosta perittävät korvaukset 1.5.2015 lukien
Päätös
Virastopäällikkö päätti, että ulkokuntalaisten kotikunnalta ja pakolaisten sekä paluumuuttajien osalta Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta peritään alla olevat korvaukset ulkokuntalaisten, pakolaisten ja paluumuuttajien käyttäessä seuraavia Helsingin päihdehuollon palveluja:

polikliininen hoito
142
 euroa/käynti
korvaushoito
65
 euroa/käynti
laitoshoito
320
 euroa/hoitovuorokausi
Korvauksia käytetään tämän päätöksen voimaantulon jälkeisen kuukauden alusta lukien.

Tällä päätöksellä vahvistettavat korvausten määrät perustuvat edellisen vuoden palvelun tuottamisesta aiheutuneisiin oman toiminnan kustannuksiin. Kustannuksissa on lisäksi huomioitu hallinnon ja tukipalvelujen osuus vähennettynä oikaisuluonteisilla tuloilla ja tuotannontekijöiden myyntituloilla. 

http://dev.hel.fi/paatokset/asia/hel-2015-004568/811100-2015-21/

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
pakolaisten Vastaanottoperhetoiminta 173,05 euroa/käynti ...
« Vastaus #4504 : 12.05.2019, 00:10:08 »
Diaarinumero
HEL 2019-004117
http://dev.hel.fi/paatokset/asia/hel-2019-004117/

Ulkokuntalaisten, pakolaisten ja paluumuuttajien lastensuojelusta ja lapsiperheiden palveluista perittävät korvaukset 1.5.2019 lukien
Päätös
Toimialajohtaja päätti, että ulkokuntalaisten, pakolaisten tai paluumuuttajien käyttäessä Helsingin lastensuojelun palveluja peritään kotikunnalta tai Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta (ELY) seuraavat korvaukset:

Asumispalvelu
24,74 euroa/asumisvuorokausi
Asumisharjoittelu
81,48 euroa/käynti
Kotipalvelu
69,62 euroa/tunti
Perhehoito
80,38 euroa/hoitovuorokausi
Perheneuvola
295,62 euroa/käynti
Vastaanottoperhetoiminta
173,05 euroa/käynti
Nämä korvaukset ovat voimassa siihen saakka, kunnes vuonna 2020 lasketaan vuoden 2019 toiminnallisen tilinpäätöksen perusteella uudet korvaukset.

Korvaukset perustuvat vuoden 2018 toiminnallisen tilinpäätöksen tietoihin.

http://dev.hel.fi/paatokset/asia/?q=pakolaiset
Löytyi 108 kpl

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
2. Mitä kunnissa tehdään segregaation ehkäisemiseksi:
Sosiaalinen sekoittaminen on läpikäyvä periaate kaikissa kunnissa:
Pajaan osallistuvat olivat omaksuneet sosiaalisen sekoittamisen ajatuksen käytännön työssään. Kaikissa
kaupungeissa strategiatasolla hajasijoittamisen nimiin vannotaan. Operatiivisella tasolla tontinluovutus
on kaikissa kaupungeissa hajasijoittavaa: ara-vuokratalovaltaisia kokonaisuuksia ei päästetä syntymään
missään. Vantaalla ja Espoossa myös maankäyttösopimuksissa on sovittu, että alueille tuotetaan
20-25 % ara-vuokra-asuntoja.
Maahanmuuttajataustaisia ruokakuntia pyritään hajasijoittamaan myös vuokratalojen sisällä ainakin
Helsingissä ja Tampereella siten, että niissä on määritelty maahanmuuttajien maksimiosuudeksi 25 -
30 % / vuokratalo. Espoossa vuokrataloyhtiö seuraa talojensa kehitystä, seurantatietona käytetään
asukkaiden äidinkieltä, ja vieraskielisille pyritään tarjoamaan asuntoja sieltä, missä osuudet ovat matalammat.
- Alueiden välillä Helsingissä on maksimiosuuksista huolimatta huomattavia alueellisia eroja maahanmuuttajataustaisten
kaupungin vuokralaisten määrissä; joillakin alueilla paljon, joillakin vähän.

Lahdessa vuokra-asuntojen tarjonta on riittävä kysyntään nähden. Uutta vuokra-asuntokantaa syntyy
asunto-osakeyhtiöiden rakentamisen kautta; sijoittajat ostavat osakkeita ja vuokraavat niitä.

Kaupungin vuokratalot eivät ole segregoituneet, vaan pahimmat huono-osaisten keskittymät syntyvät
nykyisin ara-säätelystä vapautuneihin, eteenpäin myytyihin vuokrataloihin, joissa vuokraustoiminta
ei ole ammattimaista.
- Myös Itä-Helsingissä viitteitä sijoittajista, jotka hankkivat yhdestä talosta useita osakkeita ja
vuokraavat ne syrjäytyneille asunnonhakijoille.
Kiinteistökehittäminen on vuokrataloyhtiöiden käyttämä keino, korjaava toimenpide.
- Vantaalla vuokratalokeskittymiä puretaan, ja korvaavia rakennettaessa huoneistotyypit suunnitellaan
nykyistä kysyntää vastaaviksi. Tämä tarkoittaa sitä, että vuokratalokeskittymien perheasuntokantaa
vähennetään, ja pienten ruokakuntien kysyntää varten tuotetaan pienempiä asuntoja.
- Espoossa tehdään vastaavia kehittämistoimia.
- Kiinteistökehityksellä puretaan korttelikohtaista segregaatiota, isompia alueongelmia kiinteistökehittäminen
ei ratko.
Suunnitelmallinen täydennysrakentaminen on tehokas keino ennaltaehkäistä yksipuolisten asuinalueiden
syntyä tai korjata segregoitunutta aluetta.

Suunnitelmallinen täydennysrakentaminen on tehokas keino ennaltaehkäistä yksipuolisten asuinalueiden
syntyä tai korjata segregoitunutta aluetta.
- Vantaalla täydennysrakentamisen seurauksena kaupunginosien väliset erot hallintamuotojen mukaan
tarkasteltuna ovat pienentyneet. Myös kaupunginosien sisällä vuokra-asuntovaltaisuutta on
pystytty täydennysrakentamalla vähentämään.
- Vantaalla lähiöt tullaan hiljalleen yhdistämään toisiinsa myös liikenneratkaisuilla ja julkisella
liikenteellä. Alueiden saavutettavuus vähentää olennaisesti segregaation riskiä.


Asuinalueiden imagosta:
- Tampereella imago-ongelmat ovat suurempia kuin asukkaiden kokemat ongelmat. Heikko imago
vaikuttaa kuitenkin muuttopäätöksiin. Media vahvistaa olemassa olevia lähiömielikuvia.
- Helsingissä kaupungin vuokra-asuntojen imago on suhteellisen heikko, Lahdessa selvästi heikoimman
asuntokannan imago on muussa vuokra-asuntokannassa.
Vuokrataloyhtiöiden asukasvalinnan sekoittamiskäytäntöjen vaikuttavuudesta:
- On huomioitava, että asettamalla kiinteistökohtaiset rajat vieraskielisten osuudelle ei välttämättä
ehkäistä alueellista eriytymistä, eikä välttämättä edes täysin kontrolloida maahanmuuttajataustaisten
määrää vuokrakiinteistöissä, koska vieraskielisten on kuitenkin asuttava jossakin. He
saattavat asettua vuokrataloihin epävirallisina asukkaina tuttavien nurkkiin tai asuntojen eteenpäin
vuokrauksen kautta tai vaihtoehtoisesti päätyä halvan vuokratason myötä keskittymissä sijaitsevaan
yksityiseen vuokrakantaan.
- Tutkimukset osoittavat että turvattu ja stabiili asumistilanne edistää kotoutumista (mikä puolestaan
ehkäisee segregaatiota). Vieraskielisen väestön kiinteistökohtaiseen keskittymiseen liittyvistä
negatiivisista naapurustovaikutuksista ei sen sijaan ole tutkimuksellista näyttöä, ja alueellisenkin
keskittymisen naapurustovaikutuksia koskeva näyttö on hyvin vähäistä ja ristiriitaista.


https://www.ara.fi/download/noname/%7B86CCCEA3-F324-40EA-A829-2D8378D7EB83%7D/94286

[PDF]
1 TYÖPAJA SEGREGAATIO ILMIÖNÄ MARGINALISAATIO JA ... - Ara
https://www.ara.fi/download/noname/%7B50E47496-D8F8-4DB1-B959.../94681
KESKUSTELIJA B: Pohdin segregaation ja marginalisaation käsitteiden ... segregaatio aina sitä että ollaan syrjäytyneitä? ... Voiko kyse olla myös rasismista?
https://www.google.fi/search?dcr=0&source=hp&ei=xL3XXPWdDdqEk74P4PqQ2AM&q=ara+Voidaanko+segregaatiota+torjua%3F&oq=ara+Voidaanko+segregaatiota+torjua%3F&gs_l=psy-ab.12...11535.15389..16985...0.0..0.140.348.4j1......0....1j2..gws-wiz.....0..0i131j0._11Fe5MqOyE

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
2. Mitä kunnissa tehdään segregaation ehkäisemiseksi:
Sosiaalinen sekoittaminen on läpikäyvä periaate kaikissa kunnissa:
Pajaan osallistuvat olivat omaksuneet sosiaalisen sekoittamisen ajatuksen käytännön työssään. Kaikissa
kaupungeissa strategiatasolla hajasijoittamisen nimiin vannotaan. Operatiivisella tasolla tontinluovutus
on kaikissa kaupungeissa hajasijoittavaa: ara-vuokratalovaltaisia kokonaisuuksia ei päästetä syntymään
missään. Vantaalla ja Espoossa myös maankäyttösopimuksissa on sovittu, että alueille tuotetaan
20-25 % ara-vuokra-asuntoja.
Maahanmuuttajataustaisia ruokakuntia pyritään hajasijoittamaan myös vuokratalojen sisällä ainakin
Helsingissä ja Tampereella siten, että niissä on määritelty maahanmuuttajien maksimiosuudeksi 25 -
30 % / vuokratalo. Espoossa vuokrataloyhtiö seuraa talojensa kehitystä, seurantatietona käytetään
asukkaiden äidinkieltä, ja vieraskielisille pyritään tarjoamaan asuntoja sieltä, missä osuudet ovat matalammat.
- Alueiden välillä Helsingissä on maksimiosuuksista huolimatta huomattavia alueellisia eroja maahanmuuttajataustaisten
kaupungin vuokralaisten määrissä; joillakin alueilla paljon, joillakin vähän.

Lahdessa vuokra-asuntojen tarjonta on riittävä kysyntään nähden. Uutta vuokra-asuntokantaa syntyy
asunto-osakeyhtiöiden rakentamisen kautta; sijoittajat ostavat osakkeita ja vuokraavat niitä.

Kaupungin vuokratalot eivät ole segregoituneet, vaan pahimmat huono-osaisten keskittymät syntyvät
nykyisin ara-säätelystä vapautuneihin, eteenpäin myytyihin vuokrataloihin, joissa vuokraustoiminta
ei ole ammattimaista.
- Myös Itä-Helsingissä viitteitä sijoittajista, jotka hankkivat yhdestä talosta useita osakkeita ja
vuokraavat ne syrjäytyneille asunnonhakijoille.
Kiinteistökehittäminen on vuokrataloyhtiöiden käyttämä keino, korjaava toimenpide.
- Vantaalla vuokratalokeskittymiä puretaan, ja korvaavia rakennettaessa huoneistotyypit suunnitellaan
nykyistä kysyntää vastaaviksi. Tämä tarkoittaa sitä, että vuokratalokeskittymien perheasuntokantaa
vähennetään, ja pienten ruokakuntien kysyntää varten tuotetaan pienempiä asuntoja.
- Espoossa tehdään vastaavia kehittämistoimia.
- Kiinteistökehityksellä puretaan korttelikohtaista segregaatiota, isompia alueongelmia kiinteistökehittäminen
ei ratko.
Suunnitelmallinen täydennysrakentaminen on tehokas keino ennaltaehkäistä yksipuolisten asuinalueiden
syntyä tai korjata segregoitunutta aluetta.

Suunnitelmallinen täydennysrakentaminen on tehokas keino ennaltaehkäistä yksipuolisten asuinalueiden
syntyä tai korjata segregoitunutta aluetta.
- Vantaalla täydennysrakentamisen seurauksena kaupunginosien väliset erot hallintamuotojen mukaan
tarkasteltuna ovat pienentyneet. Myös kaupunginosien sisällä vuokra-asuntovaltaisuutta on
pystytty täydennysrakentamalla vähentämään.
- Vantaalla lähiöt tullaan hiljalleen yhdistämään toisiinsa myös liikenneratkaisuilla ja julkisella
liikenteellä. Alueiden saavutettavuus vähentää olennaisesti segregaation riskiä.


Asuinalueiden imagosta:
- Tampereella imago-ongelmat ovat suurempia kuin asukkaiden kokemat ongelmat. Heikko imago
vaikuttaa kuitenkin muuttopäätöksiin. Media vahvistaa olemassa olevia lähiömielikuvia.
- Helsingissä kaupungin vuokra-asuntojen imago on suhteellisen heikko, Lahdessa selvästi heikoimman
asuntokannan imago on muussa vuokra-asuntokannassa.
Vuokrataloyhtiöiden asukasvalinnan sekoittamiskäytäntöjen vaikuttavuudesta:
- On huomioitava, että asettamalla kiinteistökohtaiset rajat vieraskielisten osuudelle ei välttämättä
ehkäistä alueellista eriytymistä, eikä välttämättä edes täysin kontrolloida maahanmuuttajataustaisten
määrää vuokrakiinteistöissä, koska vieraskielisten on kuitenkin asuttava jossakin. He
saattavat asettua vuokrataloihin epävirallisina asukkaina tuttavien nurkkiin tai asuntojen eteenpäin
vuokrauksen kautta tai vaihtoehtoisesti päätyä halvan vuokratason myötä keskittymissä sijaitsevaan
yksityiseen vuokrakantaan.
- Tutkimukset osoittavat että turvattu ja stabiili asumistilanne edistää kotoutumista (mikä puolestaan
ehkäisee segregaatiota). Vieraskielisen väestön kiinteistökohtaiseen keskittymiseen liittyvistä
negatiivisista naapurustovaikutuksista ei sen sijaan ole tutkimuksellista näyttöä, ja alueellisenkin
keskittymisen naapurustovaikutuksia koskeva näyttö on hyvin vähäistä ja ristiriitaista.


https://www.ara.fi/download/noname/%7B86CCCEA3-F324-40EA-A829-2D8378D7EB83%7D/94286

[PDF]
1 TYÖPAJA SEGREGAATIO ILMIÖNÄ MARGINALISAATIO JA ... - Ara
https://www.ara.fi/download/noname/%7B50E47496-D8F8-4DB1-B959.../94681
KESKUSTELIJA B: Pohdin segregaation ja marginalisaation käsitteiden ... segregaatio aina sitä että ollaan syrjäytyneitä? ... Voiko kyse olla myös rasismista?
https://www.google.fi/search?dcr=0&source=hp&ei=xL3XXPWdDdqEk74P4PqQ2AM&q=ara+Voidaanko+segregaatiota+torjua%3F&oq=ara+Voidaanko+segregaatiota+torjua%3F&gs_l=psy-ab.12...11535.15389..16985...0.0..0.140.348.4j1......0....1j2..gws-wiz.....0..0i131j0._11Fe5MqOyE
 Diaarinumero
HEL 2015-013121
https://dev.hel.fi/paatokset/asia/hel-2015-013121/Diaarinumero
HEL 2015-013121

Maankäyttö, rakentaminen ja asuminen
Liitteet
1. Kotikaupunkina Helsinki seurantaraportti 2019

Segregaation ennaltaehkäisyn
työkalupakki


3.3.4 Kotouttamispolitiikka
 
Kotouttamisella tarkoitetaan maahanmuuttajien ja yhteiskunnan vuorovaikutteista kehitystä, jossa

pyritään antamaan maahanmuuttajille suomalaisessa yhteiskunnassa ja työelämässä tarvittavia tietoja ja

taitoja sekä tukemaan maahanmuuttajien omaa kieltä ja kulttuuria. Kotouttamispalveluiden

viranomaisverkosto on laaja pitäen sisällään niin työllistymispalveluita, koulutusta, sosiaalityötä ja

terveydenhoitoa. Pelkät maahanmuuttajille tarjotut tiedot ja taidot eivät yksistään merkitse onnistunutta

kotouttamista, vaan sen lisäksi maahanmuuttajien on myös tunnettava itsensä aidolla tavalla osaksi

suomalaista yhteiskuntaa sen eri osa-alueilla, kuten esimerkiksi politiikassa, taloudessa, mediassa sekä

sosiaalisessa ja kulttuurisessa elämässä. Kotouttaminen on yksilöllinen ja pitkäjänteinen prosessi, jossa

maahanmuuttaja rakentaa suhteensa suomalaiseen yhteiskuntaan ja tulee sen jäseneksi.

Kotouttamisen kenties haastavin ongelma on se, että suomalaisen yhteiskunnan valtarakenteista johtuen

maahanmuuttajataustaisilla väestöryhmillä on taipumus eriytyä muusta kantaväestöstä. Sama kehitys

näkyy koko yhteiskunnan tasolla ja asuinalueiden eriytymiskehitykseen liittyvissä kysymyksissä.

Eriytyminen johtuu osittain maahanmuuttajien heikommasta sosioekonomisesta asemasta, minkä vuoksi

heidän työllisyys- ja asumismahdollisuudet ovat usein kantaväestöä rajatumpia. Maahanmuuttajien

alueellisessa eriytymisessä on kyse myös prosessista, joka perustuu etnisiin erontekoihin kantaväestön ja

maahanmuuttajien välillä. Suomalaisessa yhteiskunnassa vallitsevien etnisten hierarkioiden vuoksi

kantaväestön jäsenet ovat usein haluttomia muuttamaan asuinalueille, jossa maahanmuuttajien osuus on

korkea. Tämän seurauksena asuinalueen muuttoliikkeestä voi tulla valikoivaa siten, että matalan

statuksen alueille päätyy todennäköisemmin heikommassa sosioekonomisessa asemassa olevia

kantaväestön jäseniä. Maahanmuuttajavaltaisten asuinalueiden eriytymiskehitykselle on tyypillistä se,

että alueelle keskittyy enemmän myös kantaväestöön kytkeytyviä sosiaalisia ongelmia, jolloin hyväosaiset

perheet pyrkivät muuttamaan pois alueelta vahvistaen samalla alueen eriytymiskehitystä. Alueellinen

eriytyminen on yhteiskunnallinen ongelma erityisesti Suomessa syntyneiden ulkomaalaistaustaisten

lasten näkökulmasta, sillä muihin ikäryhmiin verrattuna heidän on todettu asuvan todennäköisimmin

sellaisilla asuinalueilla, joilla kontaktit kantaväestön suomalaislapsiin ovat vähäiset. Heidän eriytymisensä

suomalaisen yhteiskunnan keskitiestä kaventaa heille kuuluvaa mahdollisuuksien tasa-arvoa tavalla, jolla

tulee väistämättä olemaan negatiivisia seurauksia yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon kannalta.

Maahanmuuttajien sosioekonomista asemaa vahvistetaan parhaiten tarjoamalla maahanmuuttajilla

työtä ja koulutusta, joiden avulla he voivat saavuttaa sosiaalisen nousun tikkaita ja löytää paikkansa

suomalaisessa yhteiskunnassa. Maahanmuuttajien työllistymistä edistetään esimerkiksi luomalla

työmarkkinoiden ja maahanmuuttajien välillä työllistymistä tehostavia siltoja, jotka auttavat työnantajia

ja työnhakijoita löytämään toisensa. Erilaiset henkilökohtaiset ohjaajat, vertaisverkostot sekä muut

maahanmuuttajien työllisyyttä tukevat toimijat voivat toiminnallaan helpottaa maahanmuuttajien pääsyä

työmarkkinoille. Vaihtoehtoisesti maahanmuuttajien työllisyyttä voidaan pyrkiä parantamaan myös

purkamalla sellaisia rakenteellisia esteitä, jotka heikentävät heidän mahdollisuuksiaan työllistyä. Suurin

tällainen este on yleensä puutteellinen koulutus sekä kielitaidon puute. Sen vuoksi maahanmuuttajien

koulutusta ja jo olemassa olevien koulutustodistusten hyväksyntää tulee kehittää ja tukea. Koulutus on

keskeinen hyvän elämän rakennuspilari suomalaisessa yhteiskunnassa ja sen merkitystä on myös syytä

painottaa maahanmuuttajaperheille suunnatussa viestinnässä. Monissa eurooppalaisissa kaupungeissa

maahanmuuttajia pyritään tavoittamaan erikseen heille suunnatuilla viestintäkampanjoilla, joiden avulla

pyritään rekrytoimaan maahanmuuttajia esimerkiksi tietyille koulutus- ja työurille. Ennakkoluuloihin ja

syrjintään liittyviä esteitä voidaan purkaa toimintatapojen muutoksilla, kuten siirtymällä anonyymeihin

hakemuksiin rekrytoinnin yhteydessä tai perustamalla kiintiöitä maahanmuuttajavähemmistöille.

https://www.tampere.fi/tiedostot/s/Uy4jwdxIB/Segregaation_ennaltaehkaisyn_tyokalupakki.pdf.

SEGREGAATION
ENNALTAEHKÄISYN
TYÖKALUPAKKI

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:F5z1YP8b9eEJ:https://www.tampere.fi/tiedostot/s/Uy4jwdxIB/Segregaation_ennaltaehkaisyn_tyokalupakki.pdf+&cd=1&hl=fi&ct=clnk&gl=fi#47Sosiaalinen kestävyys: asuminen, segregaatio ja tuloerot kolmella kaupunkiseudulla, THL
 
http://www.julkari.fi/handle/10024/136125Sosiaalinen kaupunkistrategioissa - asukkaiden kaupunki vai globaalin kilpailun näyttämö?, THL
 
https://www.julkari.fi/bitstream/handle/10024/116013/URN_ISBN_978-952-302-147-1.pdf
 
Osallistuvan budjetoinnin opas, Kuntaliitto
 
https://www.kuntaliitto.fi/sites/default/files/media/file/osallistuvabudjetointi_ebook_0.pdf


[PDF]
SEGREGAATION ENNALTAEHKÄISYN TYÖKALUPAKKI
https://www.tampere.fi/tiedostot/s/.../Segregaation_ennaltaehkaisyn_tyokalupakki.pdf
sähköinen oppimistyökalu ”Segregaation ennaltaehkäisyn työkalupakki”, jonka ..... Tämä tyyppisen urautumisen yhteydessä segregaation ennaltaehkäisy ...
https://www.google.fi/search?dcr=0&source=hp&ei=t7vXXJKpDIyIk74P1qGNwA8&q=segregaation+ehk%C3%A4isy&oq=segregaation+ehk%C3%A4isy&gs_l=psy-ab.12..0j0i22i30.1743.2915..3205...0.0..0.60.114.2......0....2j1..gws-wiz.....0..33i160.VqSrc3vLC-spectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Positiivisen diskriminaation koulut ...HEL 2016-005978 ...
« Vastaus #4507 : 12.05.2019, 09:52:20 »


Diaarinumero
HEL 2016-005978
Opetus- ja sivistystoimi
Liitteet
1. Liite 1 PD-rahaa saavat koulut
2. Liite 2 PD-indeksin päivitysraportti 2016
https://dev.hel.fi/paatokset/asia/hel-2016-005978/olk-2016-7/


Koulu
PD-indeksi 2016

Meri-Rastilan ala-asteen koulu
-2,452678
Mustakiven ala-asteen koulu
-2,349379
Pikku Huopalahden ala-asteen koulu
-2,334927
Kallahden peruskoulu 7-9
-1,967103
Vesalan yläasteen koulu
-1,674992
Laakavuoren ala-asteen koulu
-1,633718
Jakomäen peruskoulu 7-9
-1,524308
Keinutien ala-asteen koulu
-1,515865
Pitäjänmäen peruskoulu 7-9
-1,510907
Kontulan ala-asteen koulu
-1,324797
Jakomäen peruskoulu 1-6
-1,202205
Kallahden peruskoulu 1-6
-1,146276
Vesalan ala-asteen koulu
-1,124183
Pihlajiston ala-asteen koulu
-1,10901
Latokartanon peruskoulu 7-9
-1,027996
Maunulan ala-asteen koulu
-0,8817276
Malminkartanon ala-asteen koulu
-0,8348257
Itäkeskuksen peruskoulu 1-6
-0,7894055
Pihlajamäen ala-asteen koulu
-0,7557465
Latokartanon peruskoulu 1-6
-0,7478671
Maatullin ala-asteen koulu
-0,7412186
Roihuvuoren ala-asteen koulu
-0,7216023
Pitäjänmäen peruskoulu 1-6
-0,7131338
Porolahden peruskoulu 7-9
-0,7063251
Koskelan ala-asteen koulu
-0,6461841
Itäkeskuksen peruskoulu 7-9
-0,6414092
Strömbergin ala-asteen koulu
-0,5164843
Meilahden yläasteen koulu
-0,5136011
Vuosaaren peruskoulu 7-9
-0,4651156
Puotilan ala-asteen koulu
-0,4399868
Aurinkolahden peruskoulu 7-9
-0,4170467
Tahvonlahden ala-asteen koulu
-0,3705636
Hietakummun ala-asteen koulu
-0,3205613
Kannelmäen peruskoulu 7-9
-0,2461377
Pihkapuiston ala-asteen koulu
-0,1319856
Pohjois-Haagan ala-asteen koulu
-0,055117
Herttoniemenrannan ala-asteen koulu
-0,0412335
Aleksis Kiven peruskoulu 1-6
-0,0123872
Pukinmäenkaaren koulu*
Myllypuron peruskoulu*
Kannelmäen peruskoulu*
Pasilan peruskoulu*
Myllypuron peruskoulu*
Malmin peruskoulu*
Pasilan peruskoulu*
Pukinmäenkaaren koulu*

*Yhdistyvät koulut 1.8.2016
PD-indeksi

Pasilan peruskoulu 1.8.2016

Alppilan yläasteen koulu 31.7.2016
-0,2501076 Eläintarhan ala-asteen koulu 31.7.2016
-1,646676 Länsi-Pasilan ala-asteen koulu 31.7.2016
0,0138163
Kannelmäen peruskoulu 1.8.2016
Kannelmäen peruskoulu 31.7.2016 (1-6)
0,5956038 Kannelmäen peruskoulu 31.7.2016 (7-9)
-0,2461377 Pelimannin ala-asteen koulu 31.7.2016
-1,695985
Myllypuron peruskoulu 1.8.2016
Myllypuron ala-asteen koulu 31.7.2016
-1,640478 Myllypuron yläasteen koulu 31.7.2016
-2,678849
Pukinmäenkaaren peruskoulu 1.8.2016
Pukinmäen peruskoulu 31.7.2016 (1-6)
0,2004508 Pukinmäen peruskoulu 31.7.2016 (7-9)
-0,0123872 Soinisen koulu 31.7.2016 (1-6)
-2,863345
Malmin peruskoulu 1.8.2016
Ylä-Malmin peruskoulu 31.7.2016 (1-6)
0,4329132 Ylä-Malmin peruskoulu 31.7.2016 (7-9)
-0,4170467 Kotinummen ala-asteen koulu 31.7.2016
0,1492818


https://dev.hel.fi/paatokset/media/att/4a/4a61ec3485ea1839e3174a9bee139d5c4a5117c8.pdfPositiivisen diskriminaation (PD) -indeksin päivittäminen ja suomenkielisten peruskoulujen PD-rahoitus vuosina 2016 ja 2017

PD-määräraha on suomenkielisessä perusopetuksessa 2,3 miljoonaa euroa vuoden 2016 talousarviossa ja samoin vuoden 2017 talousarvioehdotuksessa. Tästä rahasta kouluille jaetaan PD-indikaattorin pohjalta 1,6 miljoonaa. Loput 0,7 miljoonaa jaetaan kaikille kouluille S2-oppilaiden lukumäärän perusteella. Kaupungin koulujen saama PD-rahoitus huomioidaan yksityisten sopimuskoulujen korvausten perusteena olevissa kustannuksissa.


1) heikko koulutustaso eli ilman peruskoulun jälkeistä tutkintoa olevien aikuisten prosenttiosuus oppilaaksiottoalueella

2) keskimääräinen vuositulo asukasta kohden oppilaaksiottoalueella

3) vieraskielisten oppilaiden prosenttiosuus koulussa (ei ruotsinkieliset koulut)

4) koulun asema oppilaiden kouluvalinnoissa eli koulun oppilastase: muilta alueilta kouluun tulevien prosenttiosuuden (koulun oppilaista) ja koulun alueelta muualle lähtevien oppilaiden prosenttiosuuden (koulun oppilaista) erotus (ei ruotsinkieliset koulut)


Malli suosii kouluja, joissa on vieraskielisiä oppilaita. PD-indeksin päivitysraportissa Ressun peruskoulu nousi PD-rahan saajaksi. Ressun peruskoulussa tarjotaan kaksikielistä opetusta ja koulun vieraskieliset oppilaat ovat valikoituneita. Tästä johtuen Ressun peruskoulu on tiputettu pois PD-rahaa saavien koulujen listalta (liite 1).
Diaarinumero
HEL 2016-005978
Opetus- ja sivistystoimi
Liitteet
1. Liite 1 PD-rahaa saavat koulut
2. Liite 2 PD-indeksin päivitysraportti 2016
https://dev.hel.fi/paatokset/asia/hel-2016-005978/olk-2016-7/pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Vs: Positiivisen diskriminaation koulut ...HEL 2016-005978 ...
« Vastaus #4508 : 12.05.2019, 10:17:40 »


Diaarinumero
HEL 2016-005978
Opetus- ja sivistystoimi
Liitteet
1. Liite 1 PD-rahaa saavat koulut
2. Liite 2 PD-indeksin päivitysraportti 2016
https://dev.hel.fi/paatokset/asia/hel-2016-005978/olk-2016-7/


Koulu
PD-indeksi 2016

Meri-Rastilan ala-asteen koulu
-2,452678
Mustakiven ala-asteen koulu
-2,349379
Pikku Huopalahden ala-asteen koulu
-2,334927
Kallahden peruskoulu 7-9
-1,967103
Vesalan yläasteen koulu
-1,674992
Laakavuoren ala-asteen koulu
-1,633718
Jakomäen peruskoulu 7-9
-1,524308
Keinutien ala-asteen koulu
-1,515865
Pitäjänmäen peruskoulu 7-9
-1,510907
Kontulan ala-asteen koulu
-1,324797
Jakomäen peruskoulu 1-6
-1,202205
Kallahden peruskoulu 1-6
-1,146276
Vesalan ala-asteen koulu
-1,124183
Pihlajiston ala-asteen koulu
-1,10901
Latokartanon peruskoulu 7-9
-1,027996
Maunulan ala-asteen koulu
-0,8817276
Malminkartanon ala-asteen koulu
-0,8348257
Itäkeskuksen peruskoulu 1-6
-0,7894055
Pihlajamäen ala-asteen koulu
-0,7557465
Latokartanon peruskoulu 1-6
-0,7478671
Maatullin ala-asteen koulu
-0,7412186
Roihuvuoren ala-asteen koulu
-0,7216023
Pitäjänmäen peruskoulu 1-6
-0,7131338
Porolahden peruskoulu 7-9
-0,7063251
Koskelan ala-asteen koulu
-0,6461841
Itäkeskuksen peruskoulu 7-9
-0,6414092
Strömbergin ala-asteen koulu
-0,5164843
Meilahden yläasteen koulu
-0,5136011
Vuosaaren peruskoulu 7-9
-0,4651156
Puotilan ala-asteen koulu
-0,4399868
Aurinkolahden peruskoulu 7-9
-0,4170467
Tahvonlahden ala-asteen koulu
-0,3705636
Hietakummun ala-asteen koulu
-0,3205613
Kannelmäen peruskoulu 7-9
-0,2461377
Pihkapuiston ala-asteen koulu
-0,1319856
Pohjois-Haagan ala-asteen koulu
-0,055117
Herttoniemenrannan ala-asteen koulu
-0,0412335
Aleksis Kiven peruskoulu 1-6
-0,0123872
Pukinmäenkaaren koulu*
Myllypuron peruskoulu*
Kannelmäen peruskoulu*
Pasilan peruskoulu*
Myllypuron peruskoulu*
Malmin peruskoulu*
Pasilan peruskoulu*
Pukinmäenkaaren koulu*

*Yhdistyvät koulut 1.8.2016
PD-indeksi

Pasilan peruskoulu 1.8.2016

Alppilan yläasteen koulu 31.7.2016
-0,2501076 Eläintarhan ala-asteen koulu 31.7.2016
-1,646676 Länsi-Pasilan ala-asteen koulu 31.7.2016
0,0138163
Kannelmäen peruskoulu 1.8.2016
Kannelmäen peruskoulu 31.7.2016 (1-6)
0,5956038 Kannelmäen peruskoulu 31.7.2016 (7-9)
-0,2461377 Pelimannin ala-asteen koulu 31.7.2016
-1,695985
Myllypuron peruskoulu 1.8.2016
Myllypuron ala-asteen koulu 31.7.2016
-1,640478 Myllypuron yläasteen koulu 31.7.2016
-2,678849
Pukinmäenkaaren peruskoulu 1.8.2016
Pukinmäen peruskoulu 31.7.2016 (1-6)
0,2004508 Pukinmäen peruskoulu 31.7.2016 (7-9)
-0,0123872 Soinisen koulu 31.7.2016 (1-6)
-2,863345
Malmin peruskoulu 1.8.2016
Ylä-Malmin peruskoulu 31.7.2016 (1-6)
0,4329132 Ylä-Malmin peruskoulu 31.7.2016 (7-9)
-0,4170467 Kotinummen ala-asteen koulu 31.7.2016
0,1492818


https://dev.hel.fi/paatokset/media/att/4a/4a61ec3485ea1839e3174a9bee139d5c4a5117c8.pdfPositiivisen diskriminaation (PD) -indeksin päivittäminen ja suomenkielisten peruskoulujen PD-rahoitus vuosina 2016 ja 2017

PD-määräraha on suomenkielisessä perusopetuksessa 2,3 miljoonaa euroa vuoden 2016 talousarviossa ja samoin vuoden 2017 talousarvioehdotuksessa. Tästä rahasta kouluille jaetaan PD-indikaattorin pohjalta 1,6 miljoonaa. Loput 0,7 miljoonaa jaetaan kaikille kouluille S2-oppilaiden lukumäärän perusteella. Kaupungin koulujen saama PD-rahoitus huomioidaan yksityisten sopimuskoulujen korvausten perusteena olevissa kustannuksissa.


1) heikko koulutustaso eli ilman peruskoulun jälkeistä tutkintoa olevien aikuisten prosenttiosuus oppilaaksiottoalueella

2) keskimääräinen vuositulo asukasta kohden oppilaaksiottoalueella

3) vieraskielisten oppilaiden prosenttiosuus koulussa (ei ruotsinkieliset koulut)

4) koulun asema oppilaiden kouluvalinnoissa eli koulun oppilastase: muilta alueilta kouluun tulevien prosenttiosuuden (koulun oppilaista) ja koulun alueelta muualle lähtevien oppilaiden prosenttiosuuden (koulun oppilaista) erotus (ei ruotsinkieliset koulut)


Malli suosii kouluja, joissa on vieraskielisiä oppilaita. PD-indeksin päivitysraportissa Ressun peruskoulu nousi PD-rahan saajaksi. Ressun peruskoulussa tarjotaan kaksikielistä opetusta ja koulun vieraskieliset oppilaat ovat valikoituneita. Tästä johtuen Ressun peruskoulu on tiputettu pois PD-rahaa saavien koulujen listalta (liite 1).
Diaarinumero
HEL 2016-005978
Opetus- ja sivistystoimi
Liitteet
1. Liite 1 PD-rahaa saavat koulut
2. Liite 2 PD-indeksin päivitysraportti 2016
https://dev.hel.fi/paatokset/asia/hel-2016-005978/olk-2016-7/
 
Espoo myöntää syrjineensä suomalaista työnhaussa  22.10.2013

Espoon kaupunki joutuu muuttamaan käytäntöjään siinä, miten maahanmuuttajanuoria jatkossa palkataan kesätöihin.

Taustalla on tapaus viime keväältä, jossa maahanmuuttajapalvelujen kesätyöntekijän valinnassa syrjittiin kantaväestöön kuuluvaa nuorta.

Tehtävän hakuilmoituksessa ei ollut mainintaa siitä, että tehtävään valittavan pitää olla maahanmuuttaja.

Kantaväestöön kuuluvalle pätevälle hakijalle kerrottiin kuitenkin, että maahanmuuttajatausta on valinnan ehdoton edellytys.

Ei ole oikein jättää hakijan tausta kysymättä, mutta käyttää sitä tosiasiallisena rekrytointiperusteena.”


– Tässä yksittäisessä tapauksessa kaupunki toimi eettisesti väärin. Jotta jatkossa tällaista ei pääse tapahtumaan, olemme tarkentaneet käytäntöjä, henkilöstöjohtaja Kimmo Sarekoski myöntää.

– Ei ole oikein jättää hakijan tausta kysymättä, mutta käyttää sitä tosiasiallisena rekrytointiperusteena.

Jatkossa yhtä pätevät kesätyön hakijat ovat, ainakin periaatteessa, samalla viivalla ihonväristä huolimatta.

Tapahtuman taustalla oli aiempi käytäntö, jossa hallintokunnat saivat etukäteen hakea erillistä tukea maahanmuuttajanuorten palkkaamiseen kesätyöhön.

– Jatkossa tukea voi hakea vasta jälkikäteen, rekrytointipäätösten teon jälkeen, Sarekoski huomauttaa.

Kesätyön hakuilmoituksiin ei Sarekosken mukaan ole ainakaan toistaiseksi tulossa mainintaa jonkun tehtävän korvamerkitsemisestä tietylle väestöryhmälle.

– Asiaa pitää harkita uudelleen, mikäli muuttuneet toimintatavat vähentävät maahanmuuttajanuorten palkkaamista.

Hän epäilee, että rahanjaon uusi käytäntö saattaa merkitä maahanmuuttajanuorten kesätöihin pääsyn vaikeutumista.

Tänä vuonna maahanmuuttajien kesätyöllistämiseen oli kaupungin budjetissa korvamerkitty 55 000 euroa. Sen avulla työllistettiin 44 nuorta.

Lisäksi nuorten kesätyöllistämiseen oli käytössä noin 225 000 euroa joilla kaupunki tuki 167 nuoren työpaikan saamista.

Ensi vuonna määrärahoja joudutaan tiukan taloustilanteen takia pienentämään.

Tapaus oli esillä maanantain valtuustossa, kun uudesta toimintatavasta kerrottiin vastauksena Simon Elon (ps) ja 11:n muun valtuutetun tekemään valtuustokysymykseen etnisestä syrjinnästä.


Positiivinen syrjintä

Espoon kaupunki on sitoutunut metropolipolitiikan aiesopimuksessa tukemaan maahanmuuttajien rekrytointimallia, jolla tuetaan maahanmuuttajien työllistymistä.

Tälle vuodelle tähän toimintaan on varattu 550 000 euron määräraha.

Sen avulla on Espoossa muun muassa palkattu erilaisiin kaupungin määräaikaisiin tehtäviin 50–60 maahanmuuttajaa.

Yhdenvertaisuuslain mukaan niin sanottu positiivinen erityiskohtelu on sallittua, jos sillä pyritään ehkäisemään tai lievittämään syrjinnästä johtuvia haittoja (esimerkiksi muita heikompi työllistyminen).

Erityiskohtelu on sallittua vain, jos hakijat ovat yhtä, tai lähes yhtä päteviä.

Lähde: Espoon kaupunki.
https://www.lansivayla.fi/artikkeli/131336-espoo-myontaa-syrjineensa-suomalaista-tyonhaussa

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kasvatus- ja opetuslautakunta 21 13.02.2019 3 

9458-2017 (041)
Koulutuksellisen tasa-arvon edistäminen perusopetuksen resursoinnissa
Tiivistelmä: -
Kasopelk § 21

Palvelualuejohtaja Tommi Tuominen 4.2.2019:

Budjetin valmistelun yhteydessä on kasvatus- ja opetuslautakunnan toimintasuunnitelmaan tehty seuraava kirjaus:

”Tasa-arvorahan jakoperusteita tarkastellaan ja selvitetään positiivisen diskriminaatioon tarkoitetun tuen vaikuttavuutta sekä mahdollisuutta kohdistaa raha entistä vaikuttavammin haasteellisimmassa asemassa oleviin kouluihin.

Positiivinen erityiskohtelu
1.
 
Positiivinen syrjintä, diskriminaatio tai erityiskohtelu on toimintatapa, jossa henkilöä tai ryhmää tuetaan erityistoimin, jos hän on ilman niitä vaarassa jäädä eriarvoiseen asemaan.
2. 
 
Suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan yksi perusperiaatteita on, että heikompiosaisia tuetaan ja syrjäytymistä ja eriarvoisuutta ehkäistään. Tässä ajattelussa on tunnustettu se tosiasia, että kaikilla ei ole yhtäläisiä lähtökohtia pärjäämiseen.
3.
 
Koulutuksellinen eriytyminen saattaa alkaa varhaisessa vaiheessa. Jo perusasteella on havaittavissa yhteys oppilaan taustan ja oppimistulosten välillä.
4. 
Tarkoituksena on ennaltaehkäistä ongelmien kasautumista, lisätä koulutuksellista tasa-arvoa ja sosiaalista tasapainoa eri alueiden kesken.
 
Turun kaupungin omarahoitteinen erityiskohtelu

Koulujen toiminnan resursoinnissa otetaan huomioon tukea tarvitsevat oppilaat seuraavasti:
-
vuosiluokkien 1 - 6 tavallisessa luokassa opiskeleva oppilas tuo laskennallisesti koululle 1,01 vuosiviikkotuntia (vvh)
 
vuosiluokkien 7 - 9 tavallisessa luokassa opiskeleva oppilas tuo laskennallisesti koululle 1,50 vvh
-
vieraskielinen oppilas tuo lisäksi 0,15 vvh
-
integroitu erityisen tuen oppilas tuo lisäksi 1,2 vvh
-
 
tehostetun tuen oppilas tuo lisäksi 0,27 vvh 
Lukuvuosi 2018 - 2019
Turun oman positiivisen diskriminaatiomalli haastaville alueille tuoma euromäärä on 2 011 536 €.
Miten positiivinen diskriminaatio käytännössä vaikuttaa?


Kouluissa (Vasaramäki, Vähä-Heikkilä ja Wäinö Aaltonen), joissa vieraskielisten oppilaiden määrä on varsin vähäinen ja selvästi alle 10 % kokonaisoppilasmäärästä ja joissa ei ole kovinkaan monta erityisen tuen oppilasta, jää positiivisen diskriminaation merkitys melko pieneksi ja lisää koulun rahoitusta 3-4 %.

 

Haastavilla alueilla toimivissa kouluissa, joissa maahanmuuttajien osuus väestöstä on kolmasosa tai sitä merkittävästi korkeampi ja joissa on muutenkin enemmän erityisen tuen oppilaita, lisäresurssin määrä on merkittävä + 13-19 %.
 

Esimerkinomaisesti voidaan ajatella keskisuuressa, opetushenkilöstöltään 20 työntekijän kokoisessa koulussa positiivisen diskriminaation vaikutuksen olevan parhaimmillaan neljä opettajaa enemmän kuin sellaisessa koulussa, joka ei tukea saa.
 
Positiivisen diskriminaation vaikutusesimerkki vl 1 – 6

Positiivisen diskriminaation vaikutusesimerkki vl 7 - 9

Muuta resursoinnista

 


-

 
 
Positiivista erityiskohtelua on myös koulunkäynninohjaajien työpanoksen osoittaminen niihin kouluihin, joissa on tuen tarpeita.
 

-

 
 
Koulut saavat erillistä lisäresurssia myös esimerkiksi maahanmuuttajien ja katsomusaineiden opetuksen järjestämiseen.
 

-

 

 

 
 
Alueelliset pienluokat (erityisluokat) resursoidaan erikseen niin, että oppilaiden tunnit otetaan täysimääräisinä huomioon. Ne sijaitsevat kouluilla, joissa on paljon erityisen tuen tarvetta, mutta oppilaat tulevat koko yhteistyöalueelta.
 

 

Tasa-arvoavustus

 

Valtionavustuksen avulla edistetään tasa-arvoa ja erityisopetuksen laatua tukemalla opetuksen järjestäjien mahdollisuuksia palkata ensisijaisesti opettajia sekä myös koulunkäyntiavustajia. Valtionavustuksella tuetaan haasteellisilla toiminta-alueilla toimivien koulujen toimintaedellytyksiä. Avustusta myönnetään niiden yleisopetuksen opetusryhmien pienentämiseksi, joissa tehostetun tuen tai erityisen tuen piirissä olevan oppilaan/oppilaiden opetus järjestetään osittain tai kokonaan tai joissa on erikoissairaanhoidon piirissä olevia oppilaita.

 

Avustus myönnetään opetuksen järjestäjälle koulukohtaisesti, koulukohtaisten indikaattorien perusteella, käytettäväksi kouluihin ja koulujen toiminta-alueilla toimiviin päiväkotien esiopetusryhmiin. Opetuksen järjestäjä tekee päiväkotien ja koulujen esiopetusryhmiä koskevan kohdennuksen koulukohtaisten avustusten kokonaismäärästä. Haku koskee esi- ja perusopetusta.

Turun sivistystoimiala on anonut valtion erityisavustusta Opetushallitukselta esi- ja perusopetuksen tasa-arvoa edistäviin toimenpiteisiin, erityisopetuksen laadun kehittämiseen, siihen liittyvään koulunkäynnin ohjaajien palkkaamiseen ja opetusryhmien joustavaan muodostamiseen sekä alueellisen eriarvoistumisen torjuntaan vuosille 2018 - 2019. Valtionavustuksella tuetaan haasteellisilla toiminta-alueilla toimivien koulujen toimintaedellytyksiä.
 

Avustus on myönnetty opetuksen järjestäjälle koulukohtaisten indikaattoreiden perusteella. Opetushallitus on käyttänyt jakoperusteissa Tilastokeskukselta saamiaan tilastotietoja postinumeroalueittain. Erityisavustus voidaan kohdentaa kouluille, joiden toiminta-alueella ylittyy vähintään yksi kolmen indikaattorin kansallisesta keskiarvosta. Lisäksi koulukohtaisen tuen suuruuteen on vaikuttanut koulujen vuosiluokkien 1 - 9 oppilasmäärä (vuosittaisen tilastointipäivän 20.9. mukainen oppilasmäärä) sekä tukea tarvitsevien oppilaiden määrä.
 

Indikaattorit:
 
1. 
vain perusasteen suorittaneiden osuus 30-54 -vuotiaiden ikäluokasta (keskimääräistä alhaisempi koulutustaso)
 
2.
alueen työttömyysaste
 
3.
alueen vieraskielisten osuus

Turulle on myönnetty lukuvuodeksi 2018 - 2019 tasa-arvorahoitusta 876 600 €. Kun saatuun rahoitukseen on lisätty kaupungin omavastuuosuus 20 %, on kokonaisrahoitus 1 095 751 € (= 100 %). Turun sivistystoimialalla rahoitus on jaettu suomenkieliselle perusopetukselle 76 %, ruotsinkieliselle 10 % ja esiopetukselle 14 %. Tämän perusteella suomenkielisille peruskouluille on jaettu 832 770 €.

 

Tasa-arvorahoituksen avulla Turun sivistystoimiala on tukenut erityisesti niiden alueiden kouluja, joissa on paljon heikommassa tai epäedullisemmassa asemassa olevia ihmisryhmiä. Avustuksen tavoitteena on ollut yhdenvertaisuuden edistäminen myös silloin, kun tavanomaiset toimenpiteet eivät ole riittäneet. Kohdentamalla tasa-arvoavustusta alueittain on positiivinen erityiskohtelu ennaltaehkäissyt ongelmien kasautumista, lisännyt koulutuksellista tasa-arvoa sekä sosiaalista tasapainoa.

 

Tasa-arvoavustuksen jako suomenkielisessä perusopetuksessa 2018 - 2019Liite 1                                  Positiivinen diskriminaatio -rahoituksen vaikuttavuuden arviointia koskeva kysely kouluille

 

Toimialajohtaja Timo Jalonen:

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunta merkitsee selvityksen tiedoksi.


PäätösEhdotus hyväksyttiin.


Liitteet:


Kasopelk § 21
Liite 1:Positiivinen diskriminaatio -rahoituksen vaikuttavuuden arviointia koskeva kysely kouluille


http://ah.turku.fi/kasopelk/2019/0213003x/3856457.htm


21 - Turun kaupunki
ah.turku.fi/kasopelk/2019/0213003x/3856457.htm
13.2.2019 - Kasopelk § 21. Palvelualuejohtaja Tommi Tuominen 4.2.2019: Budjetin ... Turun kaupungin omarahoitteinen erityiskohtelu. Koulujen toiminnan ...
https://www.google.fi/search?dcr=0&source=hp&ei=eMzXXKv_PMGsmwXb072gCw&q=http%3A%2F%2Fah.turku.fi%2Fkasopelk%2F2019%2F0213003x%2F3856457.htm&oq=http%3A%2F%2Fah.turku.fi%2Fkasopelk%2F2019%2F0213003x%2F3856457.htm&gs_l=psy-ab.12...1704.1704..2809...0.0..0.65.65.1......0....2j1..gws-wiz.....0.k62v9jYT_nI

..............kuvat ...............

https://www.google.fi/search?dcr=0&q=http://ah.turku.fi/kasopelk/2019/0213003x/3856457.htm&tbm=isch&source=hp&sa=X&ved=2ahUKEwilwtOfvZXiAhUNyaYKHVHFCKoQsAR6BAgBEAE&biw=1067&bih=517#imgrc=HLAk_xoezoTt1M:&spf=1557646487484


 pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kasvatus- ja opetuslautakunta 177 24.10.2018 7 
http://ah.turku.fi/kasopelk/2018/1024013x/3791896.htm


12043-2018 (10 03 02)

Turun Lyseon koulun yhteydessä olevasta asunnosta luopuminen

Tiivistelmä: -

Kasopelk § 177


Rehtori Anu Tanzi-Albi 8.10.2018:

 

Turun Lyseon koulun yhteydessä on erillinen n. 60 neliömetrin huoneisto. Tilaa on käytetty asuntona vuoden 2015 loppuun asti. Kun turvapaikanhakijoita tuli yhtäkkiä tavallista enemmän, kaupungissa tarvittiin myös valmistavan opetuksen kursseja tavallista enemmän, ja tämä tila otettiin valmistavan opetuksen käyttöön tammikuussa 2016. Opetuskäytössä tila oli vuoden verran. Sen jälkeen se on ollut vain satunnaisesti koulun käytössä, eikä esim. iltapäivätoiminta katsonut tilaa soveliaaksi omaan tilatarpeeseensa.

 

Huoneisto jakautuu kolmeen huoneeseen, keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Tila soveltuisi pienryhmäkäyttöön, jos tarvittavat opetuskäytön edellyttämät muutostyöt tehtäisiin, mutta yleisopetuksen tilana se ei toimi.

 

Asunto sijaitsee ruokalan päädyssä lastauslaiturin takana, siinä on oma sisäänkäynti eikä yhteyttä koulun sisätiloihin ole.

 

Turun Lyseon koulu ehdottaa, että koulu luopuisi tilasta tarpeettomana.

 

Palvelualuejohtaja, toimialajohtajan varahenkilö Vesa Kulmala 17.10.2018:

 

Puollan rehtori Anu Tanzi-Albin ehdotusta ja totean, että Turun Lyseon koulun on hyvä tietää, että sivistystoimialan vuokrasopimuksen päättymisen jälkeen tiloihin voi tulla ns. ulkopuolinen vuokralainen.

 

Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Irtisanomisaika on kuusi kuukautta.

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää irtisanoa edellä mainittua kohdetta koskevan vuokrasopimuksen päättymään 30.4.2019.


PäätösEhdotus hyväksyttiin.


Jakelu

tpvTilapalvelukeskus
tpvKulmala Vesa
http://ah.turku.fi/kasopelk/2018/1024013x/3791896.htm

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
1600000.00 EUR Lastensuojelu- ja perhepalvelut Pinna : sopimus ...
« Vastaus #4511 : 12.05.2019, 11:49:22 »

Sosiaalipalvelut ja muut erityispalvelut - hankintasopimukset (Ilmoitus tehdystä sopimuksesta):
 Jyväskylän kaupunki : Tehostettu perhetyöIlmoituksen numero HILMA:ssa: 2019-010514

Ilmoituksen numero EUVL:ssä: 2019/S 091-220513


I kohta: Hankintaviranomainen
OikeusperustaDirektiivi 2014/24/EU (Julkiset hankinnat)Ilmoitus tehdystä sopimuksestaI.1) Nimi ja osoitteet
Virallinen nimi: Jyväskylän kaupunki
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 0174666-4
Postiosoite: Kilpisenkatu 1
Postinumero: 40100
Postitoimipaikka: Jyväskylä
Maa: Suomi
Yhteyshenkilö: Mari Sakala
Puhelin: +358 142668788
Sähköpostiosoite: hankinnat@jkl.fi
NUTS-koodi: Jyväskylä (K179) 
Pääasiallinen osoite: (URL) https://www.jyvaskyla.fi/
I.4) Hankintaviranomaisen tyyppiAlue- tai paikallistason viranomainenI.5) Pääasiallinen toimialaSosiaaliturva
II kohta: Kohde

II.1) Hankinnan laajuus
II.1.1) Nimi:Tehostettu perhetyö II.1.2) Pääasiallinen CPV-koodi:Sosiaalityön avopalvelut. (85312000-9)II.1.3) Sopimuksen tyyppiPalvelutII.1.4) Lyhyt kuvaus:
Hankinnan kohteena on tehostettu perhetyö. Hankittava palvelu on lastensuojelulain 36 §:n mukainen avohuollon tukitoimi, joka järjestetään asiakassuunnitelman mukaisesti määräajaksi tilanteissa, joissa lapsella on erityistä suojelun tarvetta. Tehostettu perhetyö on kokonaisvaltaista, suunnitelmallista ja tavoitteellista perheiden tukemista. Se on perheen arkeen osallistuvaa ohjausta, vuorovaikutussuhteisiin vaikuttavaa, voimavaroja vahvistavaa ja kuntouttavaa työskentelyä. Perhetyö on myös monitoimijaista verkostotyötä sekä kriisitilanteissa intensiivistä tukea perheelle. Hankinta on hankintalain 25 § liitteen E kohdassa 1-4 tarkoitettuja sosiaali- ja terveyspalveluja koskeva hankinta. Hankinnan ennakoitu vuotuinen arvonlisäveroton arvo on noin 400 000 euroa.
II.1.6) Osia koskevat tiedot
Tämä sopimus on jaettu osiin: ei
II.1.7) Hankinnan kokonaisarvo
Alhaisin tarjous / korkein tarjous joka on otettu huomioon 14300.00 EUR - 18514.00 EUR

II.2) Kuvaus
II.2.3) Suorituspaikka
Jyväskylä (K179) 
II.2.4) Kuvaus hankinnasta:
Hankinnan kohteena on tehostettu perhetyö. Hankittava palvelu on lastensuojelulain 36 §:n mukainen avohuollon tukitoimi, joka järjestetään asiakassuunnitelman mukaisesti määräajaksi tilanteissa, joissa lapsella on erityistä suojelun tarvetta.
II.2.13) Tietoa Euroopan unionin rahastoista
Hankinta liittyy Euroopan unionin varoin rahoitettavaan hankkeeseen ja/tai ohjelmaan: ei

IV kohta: Menettely

IV.1) Kuvaus
IV.1.1) Menettelyn luonne
Avoin menettely
IV.1.3) Tietoa puitejärjestelystä
IV.2) Hallinnolliset tiedot
IV.2.1) Samaa menettelyä koskeva aiempi julkaisuIlmoituksen numero EUVL:ssä: 2019/S 025-056523
V kohta: Sopimuksen tekeminen
Nimi:Tehostettu perhetyö
V.2) Sopimuksen tekeminen
Sopimus/osa toteutuukylläV.2.1) Sopimuksen tekemisen päivämäärä:25.4.2019V.2.2) Tietoa tarjouksista
Saatujen tarjousten lukumäärä: 10
Pk-yrityksiltä saatujen tarjousten lukumäärä: 10
Muiden EU:n jäsenvaltioiden tarjoajien tekemien tarjousten lukumäärä: 0
Muiden kuin EU:n jäsenvaltioiden tarjoajien tekemien tarjousten lukumäärä: 0
Sähköisesti toimitettujen tarjousten lukumäärä: 10
V.2.3) Sopimuskumppanin nimi ja osoite
Ryhmän edustajan virallinen nimi: Lastensuojelu- ja perhepalvelut Pinna
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 2376846-9
Postinumero: 40100
Postitoimipaikka: Jyväskylä
Maa: Suomi
NUTS-koodi: Jyväskylä (K179) 
Toimittaja on pk-yritys: kyllä
V.2.4) Tiedot sopimuksen/osan arvosta (ilman alv:tä)
Sopimuksen/osan alustava arvioitu kokonaisarvo: 1600000.00 EUR
Alhaisin tarjous / Korkein tarjous joka on otettu huomioon: 14300.00 EUR - 18514.00 EUR

VI kohta: Täydentävät tiedot
VI.4.1) Muutoksenhakuelin
Virallinen nimi: Markkinaoikeus
Postiosoite: Radanrakentajantie 5
Postinumero: 00520
Postitoimipaikka: Helsinki
Maa: Suomi
Puhelin: +358 295643300
Sähköpostiosoite: markkinaoikeus@oikeus.fi
Faksi: +358 295643314
Internet-osoite http://www.oikeus.fi/markkinaoikeus
VI.5) Tämän ilmoituksen lähettämispäivä:10.5.2019 

«« Takaisin 
Työ- ja elinkeinoministeriö, Aleksanterinkatu 4, PL 32, 00023, Valtioneuvosto, p. 010 60 6000
https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-010514

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657

Sosiaalipalvelut ja muut erityispalvelut - hankintasopimukset (Hankintailmoitus):
 Oulun kaupunki : Lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palvelut


Linkitetyt ilmoitukset
Lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palvelut (Oulun kaupunki)
KorjausilmoitusIlmoituksen numero HILMA:ssa: 2018-019696

Ilmoituksen numero EUVL:ssä: 2018/S 186-421050


Osallistumishakemukset 21.09.2021 klo 15.10 mennessä osoitteeseen:
https://tarjouspalvelu.fi/ouka?id=201960&tpk=30a5c628-7385-4f06-a3de-16516ff0a165

I kohta: Hankintaviranomainen
OikeusperustaDirektiivi 2014/24/EU (Julkiset hankinnat)HankintailmoitusI.1) Nimi ja osoitteet
Virallinen nimi: Oulun kaupunki
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 0187690-1
Postiosoite: PL 27 (Torikatu 10 A)
Postinumero: 90015
Postitoimipaikka: Oulun kaupunki
Maa: Suomi
Yhteyshenkilö: Suvi Mäkelä
Puhelin: +358 447031881
Sähköpostiosoite: hankintapalvelut@monetra.fi
NUTS-koodi: Oulu (K564) 
Pääasiallinen osoite: (URL) http://www.ouka.fi
Lisää yhteystietoja (ilmoitetaan yhteishankintoja tehtäessä)
Tilaajat (mukana olevat hankintayksiköt)

Virallinen nimi: Oulun kaupunki
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 0187690-1
Postitoimipaikka: Oulun kaupunki
Maa: Suomi
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@ouka.fi
NUTS-koodi: Oulu (K564) 
Pääasiallinen osoite: (URL) http://www.ouka.fi

Tilaajat (mukana olevat hankintayksiköt)

Virallinen nimi: Oulunkaaren kuntayhtymä (Ii, Pudasjärvi, Utajärvi, Vaala)
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 1006538-5
Postitoimipaikka: Ii
Maa: Suomi
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@oulunkaari.com
NUTS-koodi: Pohjois-Pohjanmaa (FI1D9) 
Pääasiallinen osoite: (URL) http://www.oulunkaari.com

Tilaajat (mukana olevat hankintayksiköt)

Virallinen nimi: Muhoksen kunta
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 0186646-3
Postitoimipaikka: Muhos
Maa: Suomi
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@muhos.fi
NUTS-koodi: Muhos (K494) 
Pääasiallinen osoite: (URL) https://www.muhos.fi/

Tilaajat (mukana olevat hankintayksiköt)

Virallinen nimi: Haapaveden kaupunki
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 0184872-4
Postitoimipaikka: Haapavesi
Maa: Suomi
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@haapavesi.fi
NUTS-koodi: Haapavesi (K071) 
Pääasiallinen osoite: (URL) http://www.haapavesi.fi/

Tilaajat (mukana olevat hankintayksiköt)

Virallinen nimi: Kalajoen kaupunki
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 0185924-7
Postitoimipaikka: Kalajoki
Maa: Suomi
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@kalajoki.fi
NUTS-koodi: Kalajoki (K208) 
Pääasiallinen osoite: (URL) http://www.kalajoki.fi

Tilaajat (mukana olevat hankintayksiköt)

Virallinen nimi: Limingan kunta
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 0186553-2
Postitoimipaikka: Liminka
Maa: Suomi
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@liminka.fi
NUTS-koodi: Liminka (K425) 
Pääasiallinen osoite: (URL) http://www.liminka.fi

Tilaajat (mukana olevat hankintayksiköt)

Virallinen nimi: Lumijoen kunta
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 0186580-7
Postitoimipaikka: Lumijoki
Maa: Suomi
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@lumijoki.fi
NUTS-koodi: Lumijoki (K436) 
Pääasiallinen osoite: (URL) http://www.lumijoki.fi

Tilaajat (mukana olevat hankintayksiköt)

Virallinen nimi: Kuusamon kaupunki
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 0186418-5
Postitoimipaikka: Kuusamo
Maa: Suomi
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@kuusamo.fi
NUTS-koodi: Kuusamo (K305) 
Pääasiallinen osoite: (URL) http://www.kuusamo.fi/

Tilaajat (mukana olevat hankintayksiköt)

Virallinen nimi: Kempeleen kunta
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 0186002-9
Postitoimipaikka: Kempele
Maa: Suomi
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@kempele.fi
NUTS-koodi: Kempele (K244) 
Pääasiallinen osoite: (URL) http://www.kempele.fi

Tilaajat (mukana olevat hankintayksiköt)

Virallinen nimi: Merijärven kunta
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 0186588-2
Postitoimipaikka: Merijärvi
Maa: Suomi
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@merijarvi.fi
NUTS-koodi: Merijärvi (K483) 
Pääasiallinen osoite: (URL) http://www.merijarvi.fi

Tilaajat (mukana olevat hankintayksiköt)

Virallinen nimi: Tyrnävän kunta
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 0190140-9
Postitoimipaikka: Tyrnävä
Maa: Suomi
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@tyrnava.fi
NUTS-koodi: Tyrnävä (K859) 
Pääasiallinen osoite: (URL) http://www.tyrnava.fi

Tilaajat (mukana olevat hankintayksiköt)

Virallinen nimi: Peruspalvelukuntayhtymä Kallio (Ylivieska, Alavieska, Nivala, Sievi)
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 2125690-2
Postitoimipaikka: Ylivieska
Maa: Suomi
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi
NUTS-koodi: Pohjois-Pohjanmaa (FI1D9) 
Pääasiallinen osoite: (URL) http://www.kalliopp.fi

Tilaajat (mukana olevat hankintayksiköt)

Virallinen nimi: Peruspalvelukuntayhtymä Selänne (Haapajärvi, Reisjärvi, Pyhäjärvi)
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 2265415-2
Postitoimipaikka: Haapajärvi
Maa: Suomi
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@selanne.net
NUTS-koodi: Nivala-Haapajärven seutu (S176) 
Pääasiallinen osoite: (URL) http://www.selanne.net/

Tilaajat (mukana olevat hankintayksiköt)

Virallinen nimi: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä (Raahe, Siikajoki, Pyhäjoki)
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 0210286-0
Postitoimipaikka: Raahe
Maa: Suomi
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@ras.fi
NUTS-koodi: Raahen seutu (S174) 
Pääasiallinen osoite: (URL) http://www.ras.fi
I.2) YhteishankintaSopimukseen sisältyy yhteishankintaa
I.3) Viestintä

Hankinta-asiakirjat ovat suoraan saatavilla täydellisinä, rajoituksetta ja maksutta osoitteesta:

Osoite: (URL) https://tarjouspalvelu.fi/ouka
Lisätietoja saa
edellä mainittu osoite (kohta I.1)
Tarjoukset tai osallistumishakemukset on tehtävä/jätettävä
sähköisesti osoitteessa: (URL) https://tarjouspalvelu.fi/ouka?id=201960&tpk=30a5c628-7385-4f06-a3de-16516ff0a165
I.4) Hankintaviranomaisen tyyppiAlue- tai paikallistason virasto/laitosI.5) Pääasiallinen toimialaYleinen julkishallinto
II kohta: Kohde

II.1) Hankinnan laajuus
II.1.1) Nimi:Lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palvelut Viitenumero:OUKA/7551/02.08.01/2018II.1.2) Pääasiallinen CPV-koodi:Sosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut. (85300000-2)II.1.3) Sopimuksen tyyppiPalvelutII.1.4) Lyhyt kuvaus:
Oulun kaupunki kilpailuttaa sosiaalihuoltolain (1301/2014) ja lastensuojelulain (417/2007) tarkoittamat avohuollon ja ympärivuorokautisen hoidon palvelut. Palvelun tilaajina ovat Haapaveden, Kuusamon, Kalajoen ja Oulun kaupungit, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Merijärven, Muhoksen ja Tyrnävän kunnat sekä Oulunkaaren kuntayhtymä, Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Peruspalvelukuntayhtymä Selänne ja Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä. Hankinnasta perustetaan dynaaminen toimittajarekisteri. Dynaamisen toimittajarekisterin toimintaperiaatteet on kerrottu tässä osallistumispyynnössä ja sen liitteissä. Dynaaminen toimittajarekisteri on jaettu palveluryhmiin seuraavasti: Ryhmä A: Lastensuojelun avohuollon palvelut Ryhmä B: Lastensuojelun ympärivuorokautinen hoito Ryhmä C: Kehittämispalvelu (optio) Kaikki hankintaan liittyvät tiedot löytyvät tämän osallistumispyynnön liitteistä.
II.1.5) Arvioitu kokonaisarvoArvo ilman alv:tä: 130000000.00 EURII.1.6) Osia koskevat tiedot
Tämä sopimus on jaettu osiin: kyllä
Tarjoukset voivat koskea: kaikkia osia

II.2) Kuvaus
II.2.1) Nimi:Ryhmä A: Lastensuojelun avohuollon palvelut Osa nro:1II.2.2) CPV-lisäkoodi(t)Sosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut. (85300000-2)II.2.3) Suorituspaikka
Pohjois- ja Itä-Suomi (FI1D) 
II.2.4) Kuvaus hankinnasta:
Ryhmä A Lastensuojelun avohuollon palvelut on jaettu osiin seuraavasti: A1 Perhetyö A2 Tehostetun perhetyön palvelukokonaisuus, sisältäen perhearvioinnin ja perhekuntoutuksen A3 Ammatillinen tukihenkilötoiminta A4 Valvotut ja tuetut tapaamiset sekä valvotut vaihdot Ryhmän tarkempi kuvaus liitteessä: Liite 1A Palvelukuvaus ryhmä A Avohuolto.
II.2.6) Arvioitu arvo24400000.00 EURII.2.7) Sopimuksen, puitejärjestelyn tai dynaamisen hankintajärjestelmän kesto
Kesto kuukausina tai päivinä: 36 kuukautta
II.2.13) Tietoa Euroopan unionin rahastoista
Hankinta liittyy Euroopan unionin varoin rahoitettavaan hankkeeseen ja/tai ohjelmaan: ei
II.2.14) Lisätiedot:
Dynaaminen toimittajarekisteri on voimassa kolme (3) vuotta sen perustamisesta (varsinainen sopimuskausi) ja tilaaja voi jatkaa sen voimassaoloa kahdella (2) optiovuodella (optiokausi). Tilaaja ilmoittaa voimassaolon jatkamisesta viimeistään kolme (3) kuukautta ennen varsinaisen sopimuskauden päättymistä.

II.2) Kuvaus
II.2.1) Nimi:Ryhmä B: Lastensuojelun ympärivuorokautinen hoito Osa nro:2II.2.2) CPV-lisäkoodi(t)Sosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut. (85300000-2)II.2.3) Suorituspaikka
Pohjois- ja Itä-Suomi (FI1D) 
II.2.4) Kuvaus hankinnasta:
Ryhmä B Lastensuojelun ympärivuorokautinen hoito on jaettu osiin seuraavasti: B1 Ammatillinen perhehoito B2 Laitoshuolto B3 Erityisyksikköjakso osana laitoshuoltoa B4 Perhekuntoutus laitoshuollossa B5 Sijoituksen jälkeinen tukiasuminen Ryhmän tarkempi kuvaus liitteessä: Liite 1B Palvelukuvaus ryhmä B Ympärivuorokautinen hoito.
II.2.6) Arvioitu arvo105600000.00 EURII.2.7) Sopimuksen, puitejärjestelyn tai dynaamisen hankintajärjestelmän kesto
Kesto kuukausina tai päivinä: 36 kuukautta
II.2.13) Tietoa Euroopan unionin rahastoista
Hankinta liittyy Euroopan unionin varoin rahoitettavaan hankkeeseen ja/tai ohjelmaan: ei
II.2.14) Lisätiedot:
Dynaaminen toimittajarekisteri on voimassa kolme (3) vuotta sen perustamisesta (varsinainen sopimuskausi) ja tilaaja voi jatkaa sen voimassaoloa kahdella (2) optiovuodella (optiokausi). Tilaaja ilmoittaa voimassaolon jatkamisesta viimeistään kolme (3) kuukautta ennen varsinaisen sopimuskauden päättymistä.

II.2) Kuvaus
II.2.1) Nimi:Ryhmä C: Kehittämispalvelu (optio) Osa nro:3II.2.2) CPV-lisäkoodi(t)Sosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut. (85300000-2)II.2.3) Suorituspaikka
Pohjois- ja Itä-Suomi (FI1D) 
II.2.4) Kuvaus hankinnasta:
Kehittämispalvelu on optio. Tilaaja päättää tästä optiona olevasta kehittämispalvelun käyttöönotosta viimeistään ennen kolmannen sopimusvuoden loppua. Ryhmän tarkempi kuvaus liitteessä: Liite 1C Optio_Kehittämispalvelu.
II.2.7) Sopimuksen, puitejärjestelyn tai dynaamisen hankintajärjestelmän kesto
Kesto kuukausina tai päivinä: 36 kuukautta
II.2.13) Tietoa Euroopan unionin rahastoista
Hankinta liittyy Euroopan unionin varoin rahoitettavaan hankkeeseen ja/tai ohjelmaan: ei

IV kohta: Menettely

IV.1) Kuvaus
IV.1.1) Menettelyn luonne
Rajoitettu menettely

IV.2) Hallinnolliset tiedot
IV.2.2) Tarjousten tai osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika21.9.2021 15:10IV.2.4) Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa:suomi
VI kohta: Täydentävät tiedot
VI.3) Lisätiedot:
DYNAAMINEN TOIMITTAJAREKISTERI Hankinnassa on kyse julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016, hankintalaki) liitteen E mukaisesta sosiaali- ja terveyspalveluhankinnasta. Hankinta toteutetaan dynaamisena toimittajarekisterinä (jatkossa toimittajarekisteri), joka tarkoittaa tilaajan itsensä suunnittelemaa, hankintalain periaatteiden mukaista, kaksivaiheista puitejärjestelyn kaltaista menettelyä hankinnan kohteena olevien palveluiden hankkimiseen. Toimittajarekisterin dynaamisuus saavutetaan toteuttamalla se kilpailuttamisjärjestelmä Cloudiassa dynaamisena hankintajärjestelmänä (DPS). Oulun kaupunki vastaa toimittajarekisterin ylläpitämisestä kaikkien hankintayhteistyöhön osallistuvien tilaajien puolesta ja lukuun. Kukin tilaaja tekee itse hankintasopimukset toimittajarekisteriin hyväksyttyjen palveluntuottajien kanssa. Toimittajarekisteri on koko voimassaolonsa ajan avoin kaikille soveltuvuusehdot ja palvelun vähimmäisvaatimukset täyttäville palveluntuottajille. Toimittajarekisteriin hakeutuminen tapahtuu toimittajarekisterin perustamisen yhteydessä jättämällä osallistumispyynnön mukainen osallistumishakemus. Tämän jälkeen hakeutuminen tapahtuu vuosittain tammikuun aikana, jolloin toimittajarekisteri on auki noin yhden (1) kuukauden ajan. Sopimuskaudella tilaaja julkaisee kunkin sopimusvuoden marraskuun 15. päivään mennessä tarkemmat ohjeet ja ajankohdat toimittajarekisteriin hakeutumisesta. Ohjeet lähetetään toimittajarekisterissä jo oleville palveluntuottajille tiedotteella ja julkaistaan toimittajarekisterin yhteydessä siten, että kaikki voivat niihin tutustua. Toimittajarekisteriin perustuvia hankintoja voidaan tehdä toimittajarekisterin perustamisesta lähtien sen keston loppuun saakka. Toimittajarekisteri on voimassa kolme (3) vuotta sen perustamisesta (varsinainen sopimuskausi) ja tilaaja voi jatkaa sen voimassaoloa kahdella (2) optiovuodella (optiokausi). Tilaaja ilmoittaa voimassaolon jatkamisesta viimeistään kolme (3) kuukautta ennen varsinaisen sopimuskauden päättymistä. Toimittajarekisteriin perustuvat hankinnat/tilaukset on tehtävä ennen toimittajarekisterin voimassaolon päättymistä. Asiakaskohtaisen palvelun on käynnistyttävä viimeistään kolmen (3) kuukauden kuluessa toimittajarekisterin voimassaolon päättymisestä. Lisätietoja dynaamisesta toimittajarekisteristä löytyy liitteistä: - Liite 2B Dynaamisen toimittajarekisterin periaatteet - Liite 4 Dynaamisen toimittajarekisterin visualisointi OSALLISTUMISHAKEMUKSEN JÄTTÄMINEN: Toimittajarekisteriin hakemisen yhteydessä riittää, että jättää osallistumishakemuksen osallistumispyynnössä kuvatulla tavalla. Osallistumispyynnön liitteenä olevaan tarjouspyyntöön jätetään tarjous vasta, kun ehdokas on hyväksytty mukaan toimittajarekisteriin ja tarjouspyyntö lähetetään Tarjouspalvelu.fi:n kautta mukaan hyväksytyille tarjoajille.
VI.4.1) Muutoksenhakuelin
Virallinen nimi: Markkinaoikeus
Postiosoite: Radanrakentajantie 5
Postinumero: 00520
Postitoimipaikka: Helsinki
Maa: Suomi
Puhelin: +358 295643300
Sähköpostiosoite: markkinaoikeus@oikeus.fi
Faksi: +358 295643314
Internet-osoite http://www.oikeus.fi/markkinaoikeus
VI.5) Tämän ilmoituksen lähettämispäivä:21.9.2018
«« Takaisin 

Työ- ja elinkeinoministeriö, Aleksanterinkatu 4, PL 32, 00023, Valtioneuvosto, p. 010 60 6000

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2018-019696
Hakutulos
Ilmoituksia: 6
https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/search/?_s%5B_sent%5D=1&_s%5Bphrase%5D=+perhety%C3%B6+II.2.1) Nimi:Nuorten itsenäistymisen tuki ja tarvittaessa asunnon hankinta

Sosiaalipalvelut ja muut erityispalvelut - hankintasopimukset (Ennakkotietoilmoitus):
 Vantaan kaupunki : Tietopyyntö: LASTENSUOJELUN JA SOSIAALIHUOLLON TUKIPALVELUJEN HANKINTAIlmoituksen numero HILMA:ssa: 2019-007780

Ilmoituksen numero EUVL:ssä: 2019/S 070-166341


I kohta: Hankintaviranomainen
OikeusperustaDirektiivi 2014/24/EU (Julkiset hankinnat)EnnakkotietoilmoitusI.1) Nimi ja osoitteet
Virallinen nimi: Vantaan kaupunki
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 0124610-9
Postitoimipaikka: Vantaan kaupunki
Maa: Suomi
Sähköpostiosoite: soster.hankinnat@vantaa.fi
NUTS-koodi: Vantaa (K092) 
Pääasiallinen osoite: (URL) http://www.vantaa.fi

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-007780II.2.1) Nimi:Tukiviikonlopputoiminta
II.2.1) Nimi:Pari- ja perheterapeuttinen työskentelyjakso
II.2.1) Nimi:Varhaisen vuorovaikutuksen kuntouttavat ja hoidolliset interventiot
II.2.1) Nimi:Ryhmämuotoiset palvelut
II.2.1) Nimi:Lapsen ja nuoren lähiympäristöön vietävä sosiaalihuollon tuki koulunkäynnin turvaamiseksi
II.2.1) Nimi:Tehostettu perhetyö / Sosiaalihuollon mukainen perhetyö
II.2.1) Nimi:Nuorten itsenäistymisen tuki ja tarvittaessa asunnon hankinta


https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-007780

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
EURO 485,676.00 / Ministry of Justice : Rainbow Rights ...
« Vastaus #4513 : 12.05.2019, 15:14:16 »
ANNEX lii JUST/2015/RDIS/AG/9374 Ministry of Justice FINLAND Action Grants 2014

IDENTIFICATION FORM
Title Rainbow Rights - Promoting LGBTI Equality in Europe
Legal name of
beneficiary/co-ordinator Ministry of Justice
Address (VISITING ADDRESS: ETELÄ-ESPLANADI 10, HELSINKI)
P.O. Box 25, 00023 Government, Finland

Eligiblity period |From: | 01/01/2017 |To: | 31/12/2018

Banking details
Name and address of the bank Pohjola Bank Plc
Bank account n° 50,000,121,502,354
I.B.A.N FI3150000121502354
Bank account holder Ministry of Justice
Payment reference (if necessary) Rainbow Rights

Summary of activities

Objectives
- More effective implementation of the EU and national legislation on prohibiting discrimination and
promotion of equality
- Better social acceptance of LGBTI people in ali areas of the Society
- Developments in the regional and local policies against discrimination of LGBTI people
- EU level exchange and mutual learning in combating discrimination against LGBTI people
- Combating multiple discrimination against LGBTI members of the minority groups
Activities
- Promoting LGBTI avvareness trough equality mainstreaming in different fields (education, employment
and health) (VVorkstream 2)
- Developing local LGBTI policies together with public officials and LGBTI NGOs (VVorkstream 3)
- Promoting mutual learning and exchange of good practices of LGBTI NGOs by cross border cooperation
(VVorkstream 4)
- Raising avvareness on multiple discrimination and harmful stereotypes tovvards LGBTI-people vvithin
minority communities (VVorkstream 5)
- Project coordination, reporting and evaluation (VVorkstream 1)

Total amount requested from the EU  EURO 485,676.00


ANNEX III JUST/2015/RDIS/AG/9374 Ministry of Justice FINLAND Action Grants 2014

FORECAST BUDGET CALCULATION

A Staff 300,760.00
4 B Travel 101,466.00
5 C Equipment 0.00
6 D Consumables 0.00
7 E Other direct costs 178,450.00
8 Total Direct Costs 580,676.00
9 F Indirect costs 35,000.00 6.03%
10 Total Eligible Costs 615,676.00
11 G Contribution in kind 22,000.00
12 Total Costs 637,676.00
13 Estimated Income
14
I
Financial contributions specifically assigned by donors
to the financing of the eligible costs
& Income generated by the financed activities
0.00 0.00%
15 K Other income, including own contribution from the
beneficiary/-ies 130,000.00 21.12%
16 EU Contribution 485,676.00 78.88%
17 Total 615,676.00
18 G Contribution in kind 22,000.00
19 Total Income 637,676.00


Project Manager, Ms. Liisa Männistö days 255.00 440.00 112,200.00
25 A MOJ VVorkstream 0 Project Expert, Ms. Hitomi Tabuchi, part-time days 104.00 440.00 45,760.00 50% vvorktime
26 A Seta VVorkstream 2 Programme Coordinator, to be recruited days 190.00 360.00 68,400.00
27 A AFLRA VVorkstream 1 Programme Coordinator, to be recruited days 250.00 240.00 60,000.00
28 A LGL VVorkstream 3 National coordinator, Tomas Vytautas Raskevicius days 120.00 120.00 14,400.00
29 G MOJ VVorkstream 1 LGBTI and Mainstreaming Expert; Panu Artemjeff days 275.00 40.00 11,000.00 national contribution
30 G MOJ VVorkstream 0 Project Management Expert, Ms. Katriina Nousiainen days 275.00 40.00 11,000.00 national contribution
31
32 B LGL VVorkstream 0 SC travel costs; flight Vilnius-Helsinki-Viinius, 5 meetings flight 350.00 5.00 1,750.00 1 person x 5 mtgs
33 B MOJ VVorkstream 0 SC subsistence; 1 person x 1 night x 5 meetings night 244.00 5.00 1,220.00
34 B MOJ VVorkstream 0
SC travel costs; flight Helsinki-Vilnius-Helsinki, 1 meeting; 12
persons flight 350.00 12.00 4,200.00


Description of item
Ansvver to the questions: Who and/or VVhat ?
[e.g.Functions/tasks in the project (Heading A);
Estimated destination (Heading B); estimated
depreciation (Heading C), etc


VVorkstream 0 SO subsistence in Vilnius; 12 persons x 1 night x 1 meeting night 183.00 12.00 2,196.00 12 persons
36 B MOJ VVorkstream 0
SC travel costs; train Tampere-Helsinki-Tampere, 1 person X
6 meetings
train
52.00 6.00 312.00
37 E MOJ VVorkstream 0
Dissemination costs: graphic design/ project logo, graphics for
the vvebsite and the social media
fee
400.00 3.00 1,200.00
38 E MOJ VVorkstream 0 Dissemination costs: brochure (2 pages)/ graphic design
fee
400.00 1.00 400.00
39 E MOJ VVorkstream 0
Dissemination costs: brochure (2 pages)/ translations FI-EN,
FI-SE, FI-LT
fee
50.00 6.00 300.00
40 E MOJ VVorkstream 0
VVebsite and social media: translations, FI-SE, FI-EN, Fi-
Same, sign language/ 8 pages x €50 x 4 languages
page
50.00 32.00 1,600.00
41 E MOJ VVorkstream 0 External evaluation days 300.00 30.00 9,000.00 to be sub-contracted
42 B MOJ VVorkstream 0
Kick-off meeting in Brussels, travel costs for 2 persons, flight
Hel-Bru-Hel flight 400.00 2.00 800.00
43 B MOJ VVorkstream 0
Kick-off meeting in Brussels, subsistence costs in Brussels for
2 persons x 1 night night 232.00 2.00 464.00
44 1.00 0.00
45 E AFLRA VVorkstream 1
Survey on equality mainstreaming: translation of the
summary, 10 pages x 2 languages (EN/SE) x €50/page page 50.00 20.00 1,000.00
46 B AF IRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming,
travelling costs, 50 regional participants
train/bus/flight
150.00 50.00 7,500.00 average costs
47 B AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming,
accomodation costs, 15 regional participants
night
120.00 15.00 1,800.00
48 B AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming,
expert travelling from SE and NL, 2 persons x flight x €350
flight
350.00 2.00 700.00
Stockholm-Helsinki and
Amsterdam-Helsinki
49 B AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming,
subsistence (from SE and NL), 2 persons x 1 night x €244
night
244.00 2.00 488.00
50 E AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming;
catering (2 x coffee, 1 x lunch)
person
40.00 100.00 4,000.00
51 E AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming: rent
of venue, 1 day
venue
500.00 1.00 500.00
52 E AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming:
expert fee, 2 experts x €200
fee
200.00 2.00 400.00
53 E AFLRA VVorkstream 1
Indicators for equality mainstreaming; expert fee; €250 x 20
days
fee
250.00 20.00 5,000.00
54 E AFLRA VVorkstream 1
Guidebook for municipalities on implementation and follow~up
of Equality Plans; expert fee, 40 days
fee
300.00 40.00 12,000.00AFLRA VVorkstream 1
Guidebook for municipalities on implementation and follow-up
of Equality Plans; graphic design and lay-out; 30 pages
fee
1,500.00 1.00 1,500.00
56 E AFLRA VVorkstream 1
Guidebook for municipalities on implementation and follow-up
on Equality Plans; printing costs, 1000 pcs.
pcs
2.00 1,000.00 2,000.00
57 E AFLRA VVorkstream 1
Guidebook for municipalities on implementation and follow-up
on Equality Plans; translation costs, FI-SE 30 pages
page
50.00 30.00 1,500.00
58 B AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans; expert
travelling to 5 locations x 2 sessions x 4 persons
train/bus/flight
150.00 40.00 6,000.00 average costs
59 B AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans: per diems
(640/day): 5 locations x 2 sessions x 4 trainers
days
40.00 80.00 3,200.00
60 B AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans:
accomodation in 2 locations x 2 sessions x 4 persons
night
120.00 16.00 1,920.00
61 E AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans: catering in 5
locations x 2 sessions x 15 persons
person
10.00 150.00 1,500.00
62 E AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans: rent of
venue 5 locations x 2 sessions
venue
300.00 6.00 1,800.00
63 E MOJ VVorkstream 1
Guidebook for mainstreaming LGTBI in equality planning;
printing costs, 900 copies ä 61
pcs.
900.00 1.00 900.00
64 E MOJ VVorkstream 1
Guidebook for mainstreaming LGTBI in equality planning;
translation costs FI-EN, FI-SE; 20 pages
page
50.00 40.00 2,000.00
65 E MOJ VVorkstream 1
Guidebook for mainstreaming LGTBI in equality planning;
graphic design and lay-out, fee
fee
800.00 1.00 800.00
66 B AFLRA VVorkstream 1
Equality Mainstreaming; Peer Review workshop in Kalmar,
Sweden; 7 persons; flight Fielsinki-Kalmar
flight
350.00 7.00 2,450.00
67 B AFLRA VVorkstream 1
Equality Mainstreaming; Peer Review workshop in Kalmar,
Sweden; 7 persons; subsistence costs/ 2 days
days
257.00 14.00 3,598.00
68 B MOJ VVorkstream 1
Testing of training modules: expert travelling costs, regiona!
travelling, 12 training sessions in Southern Finland
train/bus
50.00 12.00 600.00
69 B MOJ VVorkstream 1
Testing of training modules: staff travelling costs, regional
travelling; 12 training sessions in Southern Finland
train/bus
50.00 24.00 1,200.00
70 E MOJ VVorkstream 1 Testing of training modules: venues, 12 x 6200 venue 200.00 12.00 2,400.00
71 E MOJ VVorkstream 1 Testing of training modules: catering, 12 x 30 x 6 10 coffee 10.00 360.00 3,600.00
72 E MOJ VVorkstream 1 Testing of training modules; expert f ees, 12 experts fee 150.00 12.00 1,800.00
73 E MOJ VVorkstream 1 Manual: graphic design fee 800.00 1.00 800.00
74 E MOJ VVorkstream 1 Manual: lay-out 40 pages x 4 languages (Fl, SE, EN, FR) fee 10.00 160.00 1,600.00


Description of item
Ansvver to the questions: Who and/or What ?
[e.g.Functions/tasks in the project (Heading A);
Estimated destination (Heading B); estimated
depreciation (Heading C), etc]


MOJ VVorkstream 1
Manual: translations 3 languages, 40 pages x 4 languages x
€50, SE, EN, FR fee 50.00 120.00 6,000.00
76 E MOJ VVorkstream 1 Manual: illustration/photos: 8 pcs x €200 fee 200.00 8.00 1,600.00
77 E MOJ VVorkstream 1
Training material on non-discrimination in public Services; 2
videos ä 3 minutes, expert fee fee 4,000.00 2.00 8,000.00
78 E Seta VVorkstream 2 Local campaigns, promotion materials materials 0.00 0.00 0.00
79 E Seta VVorkstream 2 Christmas calender for local health and social Services calender 2.00 1,500.00 3,000.00
80 E Seta VVorkstream 2 Awareness-raising videos video 1,000.00 2.00 2,000.00
81 E Seta VVorkstream 2 Advertising costs for social and other media costs 1,000.00 1.00 1,000.00
82 E Seta VVorkstream 2 Local campaigns, posters posters 6.00 500.00 3,000.00
83 E Seta VVorkstream 2 Local campaigns, brochures brochures 1.00 1,000.00 1,000.00
84 B Seta VVorkstream 2 Staff travelling related to WS 2; 35 travels x €120 (flight/train)
flight/train
120.00 35.00 4,200.00 average costs
85 E Seta VVorkstream 2
Awareness-raising events on LGBTI people's rights/ 5 events
Helsinki, Tampere, Turku, Vaasa, Rovaniemi ä4000
event
4,000.00 5.00 20,000.00
86 Advertising costs €800
87 Expert fees 3 x €400 (local LGBTI NGO)
88 Rent of venue €600
89 Printing costs €400
90 Materials € 1000
91 E Seta VVorkstream 2 Local training sessions, venue 10 x €500 venue 500.00 10.00 5,000.00
92 E Seta VVorkstream 2 Local training sessions, catering 10 x 30 persons x €8 coffee 8.00 300.00 2,400.00
93 E Seta VVorkstream 2 Local training sessions, expert fees 20 experts ä 200 fee 200.00 20.00 4,000.00
94 B MOJ VVorkstream 3
Transnational Final conference: flights for international
experts to Tallinn, 2 persons ä €400 fiight 400.00 2.00 800.00
95 B MOJ VVorkstream 3
Transnational Final Conference: flights for representatives
from 27 MS's, Iceland and Liechtenstein to Tallinn, 29
persons ä €400 fiight 400.00 29.00 11,600.00
96 B MOJ VVorkstream 3
Transnational Final Conference: accomodation for 50 persons
in Tallinn ä €140 night 140.00 79.00 11,060.00
Regional participants 1
night, transnational
guests 2 nights
97 E MOJ VVorkstream 3 Transnational Final Conference: catering/ 2 x lunch, coffees person 80.00 100.00 8,000.00
98 E MOJ VVorkstream 3 Transnational Final Conference: dinner for 50 persons; person 50.00 50.00 2,500.00
99 E MOJ VVorkstream 3
Transnational Final Conference: evening programme
(music/presentations) fee 500.00 1.00 500.00
100 E MOJ VVorkstream 3
Transnational Final Conference: expert fee for preparing the
final report; 5 working days x € 250 fee 250.00 5.00 1,250.00MOJ VVorkstream 3
Transnational Finai Conference: expert tee for presentations,
2 persons x €250 fee 250.00 2.00 500.00
102 E MOJ VVorkstream 3
Transnational Fina! Conference: supplies (folders etc.), €5 x
120 pcs. pcs 5.00 120.00 600.00
103 B MOJ VVorkstream 3
Regional event in Riga; thematic stand on the Baltic Pride;
traveiling costs, staff travelling for 2 persons flight 350.00 2.00 700.00
104 B Seta VVorkstream 3
Regional event in Riga; thematic stand on the Baltic Pride;
travelling costs, 2 persons flight 350.00 2.00 700.00
105 B LGL VVorkstream 3
Regional event in Riga; thematic stand on the Baltic Pride;
travelling costs, 4 persons from Estonia and Lithuania bus 150.00 4.00 600.00
106 B LGL VVorkstream 3
Regional event in Riga; subsistence costs for Lithuanian and
Estonian participants, 4 persons x 2 days days 211.00 8.00 1,688.00
107 B MOJ VVorkstream 3
Regional event in Riga; subsistence costs for 2 persons (staff)
x 2 days days 211.00 4.00 844.00
108 B Seta VVorkstream 3
Regional event in Riga; subsistence costs for 2 persons x 2
days days 211.00 4.00 844.00
109 E LGL VVorkstream 3 Regional event in Riga; rent of venue venue 200.00 1.00 200.00
110 E LGL VVorkstream 3
Regional event in Riga; promotional material (leaflets,
balloons, bags), 5000 pcs. pcs 5,000.00 1.00 5,000.00
111
112 B MOJ VVorkstream 3 Regional seminar in Vilnius; staff travelling, 2 persons flight 350.00 2.00 700.00
113 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; staff subsistence, 2 persons x 2
days day 183.00 4.00 732.00
114 B Seta VVorkstream 3 Regional seminar in Vilnius; staff travelling, 1 person flight 350.00 1.00 350.00
115 B Seta VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; staff subsistence, 1 person x 2
days day 183.00 2.00 366.00
116 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; regional travelling; participant
travelling from Finland; 5 persons x € 350 flight 350.00 5.00 1,750.00
117 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; regional travelling; participant
travelling from Estonia; 5 persons x €150 flight 150.00 5.00 750.00
118 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; regional travelling; participant
travelling from Latvia; 5 persons x € 100 bus/flight 100.00 5.00 500.00
119 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; accomodation for transnational
participants; 15 persons x €80 night 80.00 15.00 1,200.00
120 E LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius: catering for 80 persons, 2 x
coffee, 1 x lunch person 40.00 80.00 3,200.00
121 E LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; expert fee for facilitation and
reporting, 3 experts fee 350.00 3.00 1,050.00
122 E LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; seminar materials, €6,25 x 80
participants pcs 6.25 80.00 500.00Description of item
Ansvver to the questions: Who and/or What ?
[e.g.Functions/tasks in the project (Heading A);
Estimated destination (Heading B); estimated
depreciation (Heading C), etc]LGL VVorkstream 3 Regional seminar in Helsinki; staff travelling, 1 person flight 350.00 1.00 350.00
124 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; staff subsistence, f persons x 2
days day 244.00 2.00 488.00
125 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; participant travelling from
Lithuania; 5 persons x 6 350 flight 350.00 5.00 1,750.00
126 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; participant travelling from
Estonia; 5 persons x €150 boat 150.00 5.00 750.00
127 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; participant travelling from
Latvia; 5 persons x € 350 flight 350.00 5.00 1,750.00
128 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; accomodation for transnational
participants; 15 persons x €120 night 120.00 15.00 1,800.00
129 E MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; catering for 50 persons, 2 x
coffee, 1 x lunch person 70.00 50.00 3,500.00
130 E MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; expert fee for facilitation and
reporting, 3 experts fee 350.00 3.00 1,050.00
131 E MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; seminar materials, €6,25 x 80
participants pcs 6.25 80.00 500.00
132 B Seta VVorkstream 3
NGO Exchange programme; 2 NGO workers from Finland to
Lithuania; travelling costs flight 350.00 2.00 700.00
133 B Seta VVorkstream 3
NGO Exchange programme; 2 NGO workers from Finland to
Lithuania; Subsistence costs for 2 persons x 2 weeks day 183.00 28.00 5,124.00
134 B LGL VVorkstream 3
NGO Exchange programme; 2 NGO workers from Lithuania
to Finland; travelling costs flight 350.00 2.00 700.00
135 B LGL VVorkstream 3
NGO Exchange programme; 2 NGO workers from Lithuania
to Finland; subsistence costs for 2 persons x 2 vveeks day 244.00 28.00 6,832.00
136 E MOJ VVorkstream 4 Survey on multiple discrimination; to be sub-contracted fee 400.00 50.00 20,000.00 to be sub-contracted
137 B MOJ VVorkstream 4
NGO meetings: participant travelling, 2 participants x 6
meetings bus/train/flight 120.00 12.00 1,440.00 average cost
138 E MOJ VVorkstream 4 NGO meetings, catering, 15 participants x 6 meetings x €10
person
10.00 90.00 900.00
139 E MOJ VVorkstream 4 Seminar on Changing Identities; seminar venue venue 1,200.00 1.00 1,200.00
140 E MOJ VVorkstream 4
Seminar on Changing Identities; catering (lunch, coffee), 100
persons ä €50
person
50.00 100.00 5,000.00
141 E MOJ VVorkstream 4 Seminar on Changing Identities; expert fees, 2 x €250 fee 250.00 2.00 500.00
142 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: vvriting fees/10 articles x €500 fee 500.00 10.00 5,000.00
143 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: editing fee €1200 fee 200.00 6.00 1,200.00
144 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: graphic design fee 400.00 1.00 400.00

MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: lay-out, 30 pages x €10 fee 10.00 30.00 300.00
146 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: translations 20 pages ä €50 fee 50.00 20.00 1,000.00
147 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: printing costs ä €3,5 x 500pcs copy 3.50 0.00 0.00
148
149 F MOJ VVorkstream 0 Indirect costs costs 35,000.00 1.00 35,000.00
150 1.00 0.00
151 1.00 0.00
152 K MOJ Income National contribution to the project contribution 100,000.00 1.00 100,000.00
153 K MSAH Income National contribution to the project contribution 20,000.00 1.00 20,000.00
154 K AFLRA Income National contribution to the project contribution 4,000.00 1.00 4,000.00
155 K Seta Income National contribution to the project contribution 4,000.00 1.00 4,000.00
156 K LGL Income National contribution to the project contribution 2,000.00 1.00 2,000.00ANNEX III JUST/2015/RDIS/AG/9374 Ministry of Justice FINLAND Action Grants 2014
BUDGET & EXECUTION SUMMARY

Ref. Budget heading
Estimated
expenditure %
Declared
expenditure Change %
Total eligible
expenditure
Check % change
max. + 20%
A Staff 300,760.00 0.00 -100.00%. 0.00 -100.00%
B Travel 101,466.00 0.00 11.0 00 c odoo -;v -100100%
C Equipment 0.00 0.00 1'IV-pi 0.00 .TOIV/0!
D Consumables 0.00 0 00 #DIV/0! 0.00
E Other direct costs 178,450.00 0.00 -100 00% 0.00 SS 'Z 100.00%
Total Direct Costs A+B+C+D+E 580,676.00 0.00 0.00 Check % indirect costs
F Indirect costs (max 7%) 35,000.00 6.03% 0 00 #DIV/0‘ 0.00 #DIV/0!
Total Eligible Costs 615,676.00 0.00 0.00
G Contribution in kind/non eligible 22,000.00 0 00
Total Costs 637,676.00 0.00 0.00
Ref. Budget heading
Estimated
income % Declared income °o
Accepted
income
Financial contributions specificaily assigned by
donors to the financing of the eligible costs
1 & Income generated by the financed activities 0.00 0.00% 0.00 f n V'01 0.00
Other income, including own contribution from the
K beneficiary/-ies 130,000.00 21.12% 0.00 #DIV/0I 0.00
EU Contribution 485,676.00 78.88%
Total 615,676.00
G Contribution in kind/non eligible 22,000.00
Total Income 637,676.00


Agreement number: JUST/2015/RDIS/AG/DISC/9374 November 2016
AnnexIV
Mandate7
Päivi Sillanaukee, Permanent Secretary
Done at Helsinki, 11.11.2016
In duplicate in English


1. Mandate
Ministry of Justice, MOJ
official legal status or form: Public entity
official registration No: 0245974-7
tuli official address: Etelä-Esplanadi 10, P.O.Box 25, 00023 Government
VAT number: FI02459747,
represented by Johanna Suurpää, Head of Unit
(hereinafter referred to as "the coordinator”)


SIGNATURE
Kerttu Tarjamo Secretary General
Done at Helsinki, 8.11.2016
In duplicate in English


GRANT AGREEMENT FOR AN ACTION WITH MULTIPLE
BENEFICIARIES
AGREEMENT NUMBER - JUST/2015/RDIS/AG/DISC/9374
https://api.hankeikkuna.fi/asiakirjat/f8b664db-1ae7-49c2-a4cc-8bd6403e5c1a/dd5228ad-3862-46bf-9b63-a2d701c73d75/SOPIMUS_20170313234501.pdf


Rainbow Rights - Promoting LGBTI Equality in Europe
OM006:00/2017  Kehittäminen
https://oikeusministerio.fi/Rainbow-Rights-perustiedot?tunnus=OM006:00/2017

YHTEYSTIEDOT:
Käyntiosoite:
 Eteläesplanadi 10, Helsinki
 Puhelin 02951 6001
Postiosoite:
 PL 25, 00023 VALTIONEUVOSTO
Kirjaamo:
 Ritarikatu 2 B, 00170 Helsinki Puh. 02951 50320, sähköposti oikeusministerio(at)om.fi, korvaa (at)-merkintä @-merkillä

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Vs: EURO 485,676.00 / Ministry of Justice : Rainbow Rights ...
« Vastaus #4514 : 12.05.2019, 15:18:59 »
ANNEX lii JUST/2015/RDIS/AG/9374 Ministry of Justice FINLAND Action Grants 2014

IDENTIFICATION FORM
Title Rainbow Rights - Promoting LGBTI Equality in Europe
Legal name of
beneficiary/co-ordinator Ministry of Justice
Address (VISITING ADDRESS: ETELÄ-ESPLANADI 10, HELSINKI)
P.O. Box 25, 00023 Government, Finland

Eligiblity period |From: | 01/01/2017 |To: | 31/12/2018

Banking details
Name and address of the bank Pohjola Bank Plc
Bank account n° 50,000,121,502,354
I.B.A.N FI3150000121502354
Bank account holder Ministry of Justice
Payment reference (if necessary) Rainbow Rights

Summary of activities

Objectives
- More effective implementation of the EU and national legislation on prohibiting discrimination and
promotion of equality
- Better social acceptance of LGBTI people in ali areas of the Society
- Developments in the regional and local policies against discrimination of LGBTI people
- EU level exchange and mutual learning in combating discrimination against LGBTI people
- Combating multiple discrimination against LGBTI members of the minority groups
Activities
- Promoting LGBTI avvareness trough equality mainstreaming in different fields (education, employment
and health) (VVorkstream 2)
- Developing local LGBTI policies together with public officials and LGBTI NGOs (VVorkstream 3)
- Promoting mutual learning and exchange of good practices of LGBTI NGOs by cross border cooperation
(VVorkstream 4)
- Raising avvareness on multiple discrimination and harmful stereotypes tovvards LGBTI-people vvithin
minority communities (VVorkstream 5)
- Project coordination, reporting and evaluation (VVorkstream 1)

Total amount requested from the EU  EURO 485,676.00


ANNEX III JUST/2015/RDIS/AG/9374 Ministry of Justice FINLAND Action Grants 2014

FORECAST BUDGET CALCULATION

A Staff 300,760.00
4 B Travel 101,466.00
5 C Equipment 0.00
6 D Consumables 0.00
7 E Other direct costs 178,450.00
8 Total Direct Costs 580,676.00
9 F Indirect costs 35,000.00 6.03%
10 Total Eligible Costs 615,676.00
11 G Contribution in kind 22,000.00
12 Total Costs 637,676.00
13 Estimated Income
14
I
Financial contributions specifically assigned by donors
to the financing of the eligible costs
& Income generated by the financed activities
0.00 0.00%
15 K Other income, including own contribution from the
beneficiary/-ies 130,000.00 21.12%
16 EU Contribution 485,676.00 78.88%
17 Total 615,676.00
18 G Contribution in kind 22,000.00
19 Total Income 637,676.00


Project Manager, Ms. Liisa Männistö days 255.00 440.00 112,200.00
25 A MOJ VVorkstream 0 Project Expert, Ms. Hitomi Tabuchi, part-time days 104.00 440.00 45,760.00 50% vvorktime
26 A Seta VVorkstream 2 Programme Coordinator, to be recruited days 190.00 360.00 68,400.00
27 A AFLRA VVorkstream 1 Programme Coordinator, to be recruited days 250.00 240.00 60,000.00
28 A LGL VVorkstream 3 National coordinator, Tomas Vytautas Raskevicius days 120.00 120.00 14,400.00
29 G MOJ VVorkstream 1 LGBTI and Mainstreaming Expert; Panu Artemjeff days 275.00 40.00 11,000.00 national contribution
30 G MOJ VVorkstream 0 Project Management Expert, Ms. Katriina Nousiainen days 275.00 40.00 11,000.00 national contribution
31
32 B LGL VVorkstream 0 SC travel costs; flight Vilnius-Helsinki-Viinius, 5 meetings flight 350.00 5.00 1,750.00 1 person x 5 mtgs
33 B MOJ VVorkstream 0 SC subsistence; 1 person x 1 night x 5 meetings night 244.00 5.00 1,220.00
34 B MOJ VVorkstream 0
SC travel costs; flight Helsinki-Vilnius-Helsinki, 1 meeting; 12
persons flight 350.00 12.00 4,200.00


Description of item
Ansvver to the questions: Who and/or VVhat ?
[e.g.Functions/tasks in the project (Heading A);
Estimated destination (Heading B); estimated
depreciation (Heading C), etc


VVorkstream 0 SO subsistence in Vilnius; 12 persons x 1 night x 1 meeting night 183.00 12.00 2,196.00 12 persons
36 B MOJ VVorkstream 0
SC travel costs; train Tampere-Helsinki-Tampere, 1 person X
6 meetings
train
52.00 6.00 312.00
37 E MOJ VVorkstream 0
Dissemination costs: graphic design/ project logo, graphics for
the vvebsite and the social media
fee
400.00 3.00 1,200.00
38 E MOJ VVorkstream 0 Dissemination costs: brochure (2 pages)/ graphic design
fee
400.00 1.00 400.00
39 E MOJ VVorkstream 0
Dissemination costs: brochure (2 pages)/ translations FI-EN,
FI-SE, FI-LT
fee
50.00 6.00 300.00
40 E MOJ VVorkstream 0
VVebsite and social media: translations, FI-SE, FI-EN, Fi-
Same, sign language/ 8 pages x €50 x 4 languages
page
50.00 32.00 1,600.00
41 E MOJ VVorkstream 0 External evaluation days 300.00 30.00 9,000.00 to be sub-contracted
42 B MOJ VVorkstream 0
Kick-off meeting in Brussels, travel costs for 2 persons, flight
Hel-Bru-Hel flight 400.00 2.00 800.00
43 B MOJ VVorkstream 0
Kick-off meeting in Brussels, subsistence costs in Brussels for
2 persons x 1 night night 232.00 2.00 464.00
44 1.00 0.00
45 E AFLRA VVorkstream 1
Survey on equality mainstreaming: translation of the
summary, 10 pages x 2 languages (EN/SE) x €50/page page 50.00 20.00 1,000.00
46 B AF IRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming,
travelling costs, 50 regional participants
train/bus/flight
150.00 50.00 7,500.00 average costs
47 B AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming,
accomodation costs, 15 regional participants
night
120.00 15.00 1,800.00
48 B AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming,
expert travelling from SE and NL, 2 persons x flight x €350
flight
350.00 2.00 700.00
Stockholm-Helsinki and
Amsterdam-Helsinki
49 B AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming,
subsistence (from SE and NL), 2 persons x 1 night x €244
night
244.00 2.00 488.00
50 E AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming;
catering (2 x coffee, 1 x lunch)
person
40.00 100.00 4,000.00
51 E AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming: rent
of venue, 1 day
venue
500.00 1.00 500.00
52 E AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming:
expert fee, 2 experts x €200
fee
200.00 2.00 400.00
53 E AFLRA VVorkstream 1
Indicators for equality mainstreaming; expert fee; €250 x 20
days
fee
250.00 20.00 5,000.00
54 E AFLRA VVorkstream 1
Guidebook for municipalities on implementation and follow~up
of Equality Plans; expert fee, 40 days
fee
300.00 40.00 12,000.00AFLRA VVorkstream 1
Guidebook for municipalities on implementation and follow-up
of Equality Plans; graphic design and lay-out; 30 pages
fee
1,500.00 1.00 1,500.00
56 E AFLRA VVorkstream 1
Guidebook for municipalities on implementation and follow-up
on Equality Plans; printing costs, 1000 pcs.
pcs
2.00 1,000.00 2,000.00
57 E AFLRA VVorkstream 1
Guidebook for municipalities on implementation and follow-up
on Equality Plans; translation costs, FI-SE 30 pages
page
50.00 30.00 1,500.00
58 B AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans; expert
travelling to 5 locations x 2 sessions x 4 persons
train/bus/flight
150.00 40.00 6,000.00 average costs
59 B AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans: per diems
(640/day): 5 locations x 2 sessions x 4 trainers
days
40.00 80.00 3,200.00
60 B AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans:
accomodation in 2 locations x 2 sessions x 4 persons
night
120.00 16.00 1,920.00
61 E AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans: catering in 5
locations x 2 sessions x 15 persons
person
10.00 150.00 1,500.00
62 E AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans: rent of
venue 5 locations x 2 sessions
venue
300.00 6.00 1,800.00
63 E MOJ VVorkstream 1
Guidebook for mainstreaming LGTBI in equality planning;
printing costs, 900 copies ä 61
pcs.
900.00 1.00 900.00
64 E MOJ VVorkstream 1
Guidebook for mainstreaming LGTBI in equality planning;
translation costs FI-EN, FI-SE; 20 pages
page
50.00 40.00 2,000.00
65 E MOJ VVorkstream 1
Guidebook for mainstreaming LGTBI in equality planning;
graphic design and lay-out, fee
fee
800.00 1.00 800.00
66 B AFLRA VVorkstream 1
Equality Mainstreaming; Peer Review workshop in Kalmar,
Sweden; 7 persons; flight Fielsinki-Kalmar
flight
350.00 7.00 2,450.00
67 B AFLRA VVorkstream 1
Equality Mainstreaming; Peer Review workshop in Kalmar,
Sweden; 7 persons; subsistence costs/ 2 days
days
257.00 14.00 3,598.00
68 B MOJ VVorkstream 1
Testing of training modules: expert travelling costs, regiona!
travelling, 12 training sessions in Southern Finland
train/bus
50.00 12.00 600.00
69 B MOJ VVorkstream 1
Testing of training modules: staff travelling costs, regional
travelling; 12 training sessions in Southern Finland
train/bus
50.00 24.00 1,200.00
70 E MOJ VVorkstream 1 Testing of training modules: venues, 12 x 6200 venue 200.00 12.00 2,400.00
71 E MOJ VVorkstream 1 Testing of training modules: catering, 12 x 30 x 6 10 coffee 10.00 360.00 3,600.00
72 E MOJ VVorkstream 1 Testing of training modules; expert f ees, 12 experts fee 150.00 12.00 1,800.00
73 E MOJ VVorkstream 1 Manual: graphic design fee 800.00 1.00 800.00
74 E MOJ VVorkstream 1 Manual: lay-out 40 pages x 4 languages (Fl, SE, EN, FR) fee 10.00 160.00 1,600.00


Description of item
Ansvver to the questions: Who and/or What ?
[e.g.Functions/tasks in the project (Heading A);
Estimated destination (Heading B); estimated
depreciation (Heading C), etc]


MOJ VVorkstream 1
Manual: translations 3 languages, 40 pages x 4 languages x
€50, SE, EN, FR fee 50.00 120.00 6,000.00
76 E MOJ VVorkstream 1 Manual: illustration/photos: 8 pcs x €200 fee 200.00 8.00 1,600.00
77 E MOJ VVorkstream 1
Training material on non-discrimination in public Services; 2
videos ä 3 minutes, expert fee fee 4,000.00 2.00 8,000.00
78 E Seta VVorkstream 2 Local campaigns, promotion materials materials 0.00 0.00 0.00
79 E Seta VVorkstream 2 Christmas calender for local health and social Services calender 2.00 1,500.00 3,000.00
80 E Seta VVorkstream 2 Awareness-raising videos video 1,000.00 2.00 2,000.00
81 E Seta VVorkstream 2 Advertising costs for social and other media costs 1,000.00 1.00 1,000.00
82 E Seta VVorkstream 2 Local campaigns, posters posters 6.00 500.00 3,000.00
83 E Seta VVorkstream 2 Local campaigns, brochures brochures 1.00 1,000.00 1,000.00
84 B Seta VVorkstream 2 Staff travelling related to WS 2; 35 travels x €120 (flight/train)
flight/train
120.00 35.00 4,200.00 average costs
85 E Seta VVorkstream 2
Awareness-raising events on LGBTI people's rights/ 5 events
Helsinki, Tampere, Turku, Vaasa, Rovaniemi ä4000
event
4,000.00 5.00 20,000.00
86 Advertising costs €800
87 Expert fees 3 x €400 (local LGBTI NGO)
88 Rent of venue €600
89 Printing costs €400
90 Materials € 1000
91 E Seta VVorkstream 2 Local training sessions, venue 10 x €500 venue 500.00 10.00 5,000.00
92 E Seta VVorkstream 2 Local training sessions, catering 10 x 30 persons x €8 coffee 8.00 300.00 2,400.00
93 E Seta VVorkstream 2 Local training sessions, expert fees 20 experts ä 200 fee 200.00 20.00 4,000.00
94 B MOJ VVorkstream 3
Transnational Final conference: flights for international
experts to Tallinn, 2 persons ä €400 fiight 400.00 2.00 800.00
95 B MOJ VVorkstream 3
Transnational Final Conference: flights for representatives
from 27 MS's, Iceland and Liechtenstein to Tallinn, 29
persons ä €400 fiight 400.00 29.00 11,600.00
96 B MOJ VVorkstream 3
Transnational Final Conference: accomodation for 50 persons
in Tallinn ä €140 night 140.00 79.00 11,060.00
Regional participants 1
night, transnational
guests 2 nights
97 E MOJ VVorkstream 3 Transnational Final Conference: catering/ 2 x lunch, coffees person 80.00 100.00 8,000.00
98 E MOJ VVorkstream 3 Transnational Final Conference: dinner for 50 persons; person 50.00 50.00 2,500.00
99 E MOJ VVorkstream 3
Transnational Final Conference: evening programme
(music/presentations) fee 500.00 1.00 500.00
100 E MOJ VVorkstream 3
Transnational Final Conference: expert fee for preparing the
final report; 5 working days x € 250 fee 250.00 5.00 1,250.00MOJ VVorkstream 3
Transnational Finai Conference: expert tee for presentations,
2 persons x €250 fee 250.00 2.00 500.00
102 E MOJ VVorkstream 3
Transnational Fina! Conference: supplies (folders etc.), €5 x
120 pcs. pcs 5.00 120.00 600.00
103 B MOJ VVorkstream 3
Regional event in Riga; thematic stand on the Baltic Pride;
traveiling costs, staff travelling for 2 persons flight 350.00 2.00 700.00
104 B Seta VVorkstream 3
Regional event in Riga; thematic stand on the Baltic Pride;
travelling costs, 2 persons flight 350.00 2.00 700.00
105 B LGL VVorkstream 3
Regional event in Riga; thematic stand on the Baltic Pride;
travelling costs, 4 persons from Estonia and Lithuania bus 150.00 4.00 600.00
106 B LGL VVorkstream 3
Regional event in Riga; subsistence costs for Lithuanian and
Estonian participants, 4 persons x 2 days days 211.00 8.00 1,688.00
107 B MOJ VVorkstream 3
Regional event in Riga; subsistence costs for 2 persons (staff)
x 2 days days 211.00 4.00 844.00
108 B Seta VVorkstream 3
Regional event in Riga; subsistence costs for 2 persons x 2
days days 211.00 4.00 844.00
109 E LGL VVorkstream 3 Regional event in Riga; rent of venue venue 200.00 1.00 200.00
110 E LGL VVorkstream 3
Regional event in Riga; promotional material (leaflets,
balloons, bags), 5000 pcs. pcs 5,000.00 1.00 5,000.00
111
112 B MOJ VVorkstream 3 Regional seminar in Vilnius; staff travelling, 2 persons flight 350.00 2.00 700.00
113 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; staff subsistence, 2 persons x 2
days day 183.00 4.00 732.00
114 B Seta VVorkstream 3 Regional seminar in Vilnius; staff travelling, 1 person flight 350.00 1.00 350.00
115 B Seta VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; staff subsistence, 1 person x 2
days day 183.00 2.00 366.00
116 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; regional travelling; participant
travelling from Finland; 5 persons x € 350 flight 350.00 5.00 1,750.00
117 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; regional travelling; participant
travelling from Estonia; 5 persons x €150 flight 150.00 5.00 750.00
118 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; regional travelling; participant
travelling from Latvia; 5 persons x € 100 bus/flight 100.00 5.00 500.00
119 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; accomodation for transnational
participants; 15 persons x €80 night 80.00 15.00 1,200.00
120 E LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius: catering for 80 persons, 2 x
coffee, 1 x lunch person 40.00 80.00 3,200.00
121 E LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; expert fee for facilitation and
reporting, 3 experts fee 350.00 3.00 1,050.00
122 E LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; seminar materials, €6,25 x 80
participants pcs 6.25 80.00 500.00Description of item
Ansvver to the questions: Who and/or What ?
[e.g.Functions/tasks in the project (Heading A);
Estimated destination (Heading B); estimated
depreciation (Heading C), etc]LGL VVorkstream 3 Regional seminar in Helsinki; staff travelling, 1 person flight 350.00 1.00 350.00
124 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; staff subsistence, f persons x 2
days day 244.00 2.00 488.00
125 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; participant travelling from
Lithuania; 5 persons x 6 350 flight 350.00 5.00 1,750.00
126 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; participant travelling from
Estonia; 5 persons x €150 boat 150.00 5.00 750.00
127 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; participant travelling from
Latvia; 5 persons x € 350 flight 350.00 5.00 1,750.00
128 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; accomodation for transnational
participants; 15 persons x €120 night 120.00 15.00 1,800.00
129 E MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; catering for 50 persons, 2 x
coffee, 1 x lunch person 70.00 50.00 3,500.00
130 E MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; expert fee for facilitation and
reporting, 3 experts fee 350.00 3.00 1,050.00
131 E MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; seminar materials, €6,25 x 80
participants pcs 6.25 80.00 500.00
132 B Seta VVorkstream 3
NGO Exchange programme; 2 NGO workers from Finland to
Lithuania; travelling costs flight 350.00 2.00 700.00
133 B Seta VVorkstream 3
NGO Exchange programme; 2 NGO workers from Finland to
Lithuania; Subsistence costs for 2 persons x 2 weeks day 183.00 28.00 5,124.00
134 B LGL VVorkstream 3
NGO Exchange programme; 2 NGO workers from Lithuania
to Finland; travelling costs flight 350.00 2.00 700.00
135 B LGL VVorkstream 3
NGO Exchange programme; 2 NGO workers from Lithuania
to Finland; subsistence costs for 2 persons x 2 vveeks day 244.00 28.00 6,832.00
136 E MOJ VVorkstream 4 Survey on multiple discrimination; to be sub-contracted fee 400.00 50.00 20,000.00 to be sub-contracted
137 B MOJ VVorkstream 4
NGO meetings: participant travelling, 2 participants x 6
meetings bus/train/flight 120.00 12.00 1,440.00 average cost
138 E MOJ VVorkstream 4 NGO meetings, catering, 15 participants x 6 meetings x €10
person
10.00 90.00 900.00
139 E MOJ VVorkstream 4 Seminar on Changing Identities; seminar venue venue 1,200.00 1.00 1,200.00
140 E MOJ VVorkstream 4
Seminar on Changing Identities; catering (lunch, coffee), 100
persons ä €50
person
50.00 100.00 5,000.00
141 E MOJ VVorkstream 4 Seminar on Changing Identities; expert fees, 2 x €250 fee 250.00 2.00 500.00
142 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: vvriting fees/10 articles x €500 fee 500.00 10.00 5,000.00
143 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: editing fee €1200 fee 200.00 6.00 1,200.00
144 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: graphic design fee 400.00 1.00 400.00

MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: lay-out, 30 pages x €10 fee 10.00 30.00 300.00
146 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: translations 20 pages ä €50 fee 50.00 20.00 1,000.00
147 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: printing costs ä €3,5 x 500pcs copy 3.50 0.00 0.00
148
149 F MOJ VVorkstream 0 Indirect costs costs 35,000.00 1.00 35,000.00
150 1.00 0.00
151 1.00 0.00
152 K MOJ Income National contribution to the project contribution 100,000.00 1.00 100,000.00
153 K MSAH Income National contribution to the project contribution 20,000.00 1.00 20,000.00
154 K AFLRA Income National contribution to the project contribution 4,000.00 1.00 4,000.00
155 K Seta Income National contribution to the project contribution 4,000.00 1.00 4,000.00
156 K LGL Income National contribution to the project contribution 2,000.00 1.00 2,000.00ANNEX III JUST/2015/RDIS/AG/9374 Ministry of Justice FINLAND Action Grants 2014
BUDGET & EXECUTION SUMMARY

Ref. Budget heading
Estimated
expenditure %
Declared
expenditure Change %
Total eligible
expenditure
Check % change
max. + 20%
A Staff 300,760.00 0.00 -100.00%. 0.00 -100.00%
B Travel 101,466.00 0.00 11.0 00 c odoo -;v -100100%
C Equipment 0.00 0.00 1'IV-pi 0.00 .TOIV/0!
D Consumables 0.00 0 00 #DIV/0! 0.00
E Other direct costs 178,450.00 0.00 -100 00% 0.00 SS 'Z 100.00%
Total Direct Costs A+B+C+D+E 580,676.00 0.00 0.00 Check % indirect costs
F Indirect costs (max 7%) 35,000.00 6.03% 0 00 #DIV/0‘ 0.00 #DIV/0!
Total Eligible Costs 615,676.00 0.00 0.00
G Contribution in kind/non eligible 22,000.00 0 00
Total Costs 637,676.00 0.00 0.00
Ref. Budget heading
Estimated
income % Declared income °o
Accepted
income
Financial contributions specificaily assigned by
donors to the financing of the eligible costs
1 & Income generated by the financed activities 0.00 0.00% 0.00 f n V'01 0.00
Other income, including own contribution from the
K beneficiary/-ies 130,000.00 21.12% 0.00 #DIV/0I 0.00
EU Contribution 485,676.00 78.88%
Total 615,676.00
G Contribution in kind/non eligible 22,000.00
Total Income 637,676.00


Agreement number: JUST/2015/RDIS/AG/DISC/9374 November 2016
AnnexIV
Mandate7
Päivi Sillanaukee, Permanent Secretary
Done at Helsinki, 11.11.2016
In duplicate in English


1. Mandate
Ministry of Justice, MOJ
official legal status or form: Public entity
official registration No: 0245974-7
tuli official address: Etelä-Esplanadi 10, P.O.Box 25, 00023 Government
VAT number: FI02459747,
represented by Johanna Suurpää, Head of Unit
(hereinafter referred to as "the coordinator”)


SIGNATURE
Kerttu Tarjamo Secretary General
Done at Helsinki, 8.11.2016
In duplicate in English


GRANT AGREEMENT FOR AN ACTION WITH MULTIPLE
BENEFICIARIES
AGREEMENT NUMBER - JUST/2015/RDIS/AG/DISC/9374
https://api.hankeikkuna.fi/asiakirjat/f8b664db-1ae7-49c2-a4cc-8bd6403e5c1a/dd5228ad-3862-46bf-9b63-a2d701c73d75/SOPIMUS_20170313234501.pdf


Rainbow Rights - Promoting LGBTI Equality in Europe
OM006:00/2017  Kehittäminen
https://oikeusministerio.fi/Rainbow-Rights-perustiedot?tunnus=OM006:00/2017

YHTEYSTIEDOT:
Käyntiosoite:
 Eteläesplanadi 10, Helsinki
 Puhelin 02951 6001
Postiosoite:
 PL 25, 00023 VALTIONEUVOSTO
Kirjaamo:
 Ritarikatu 2 B, 00170 Helsinki Puh. 02951 50320, sähköposti oikeusministerio(at)om.fi, korvaa (at)-merkintä @-merkillä
 
Lähettäjä: Tasa-arvotiedon keskus Minna <tasa-arvotieto@thl.fi>
Lähetetty: 9. helmikuuta 2017 12:15
Vastaanottaja: OM Oikeusministeriö; Nousiainen Katriina (OM)
Kopio: Teräsaho Mia
Aihe: ohjausryhmän jäsenen nimeäminen Rainbow Rights -hankkeen kansalliseen ohjausryhmään OM 14/021/2016
Hei,
Tasa-arvotiedon keskus Minnan edustajaksi ohjausryhmään tulee kehittämispäällikkö Hanna Onwen-Huma ja varajäseneksi kehittämispäällikkö Mia Teräsaho.
ystävällisin terveisin
Hanna Onwen-Huma
*********************************
Hanna Onwen-Huma
kehittämispäällikkö, YTM
Tasa-arvotiedon keskus Minna
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)
Mannerheimintie 166
PL 30, 00271 Helsinki
p. 050 467 1946
hanna.onwen-huma(at)thl.fi
*********************************
Tasa-arvotiedon keskus Minna: www.thl.fi/tasa-arvo
Facebook: https://www.facebook.com/minnatieto/
Twitter:@minnatieto


https://api.hankeikkuna.fi/asiakirjat/f8b664db-1ae7-49c2-a4cc-8bd6403e5c1a/0ecb7241-4858-4d29-882c-34e06c8aee4c/KIRJE_20170209234510.pdf


https://api.hankeikkuna.fi/asiakirjat/f8b664db-1ae7-49c2-a4cc-8bd6403e5c1a/53307a97-8231-4ca9-9371-212face4df60/SOPIMUS_20170703224500.pdfAsettaminen ja organisointi

1.  Rainbow Rights -hankkeen asettamispäätös  PDF

12.4.2017 OikeusministeriöJulkaisut ja raportit

1.  Väliraportti Progress report  PDF

29.1.2018 Oikeusministeriö


2.  Väliraportti Progress report  PDF

29.1.2018 OikeusministeriöMuut asiakirjat ja muistiot

1.  Sopimus moniperusteisen syrjinnän selvityksen tekemisestä (osana Rainbow Rights -hanketta)  PDF

23.10.2017 Oikeusministeriö


2.  Sopimus Rainbow Rights -hankkeen toteuttamisesta (LGL)  PDF

29.3.2017 Oikeusministeriö


3.  Sopimus Rainbow Rights -hankkeen toteuttamisesta (Kuntaliitto)  PDF

21.6.2017 Oikeusministeriö


4.  Grant Agreement Rainbow Rights  PDF

4.11.2016 Oikeusministeriö


5.  Tarjouspyyntö: moniperusteisen syrjinnän selvitys  PDF

28.8.2017 Oikeusministeriö


6.  Sopimus Rainbow Rights -hankkeen totetuttamisesta  PDF

29.3.2017 Oikeusministeriö


7.  Grant Agreement JUST/2015/RDIS/AG/DISC/9374  PDF

29.3.2017 Oikeusministeriö


8.  Seta jäsenen nimeäminen kansalliseen ohjausryhmään Rainbow Rights  PDF

9.3.2017 Oikeusministeriö


9.  Jäsenen nimeämispyyntö kansalliseen ohjausryhmään  PDF

8.2.2017 Oikeusministeriö


10.  Jäsenen nimeäminen; Anne Kiiski  PDF

27.2.2017 Kuntatyönantajat


11.  Jäsenen nimeäminen; Maria Edelin  PDF

21.2.2017 Opetus- ja kulttuuriministeriö


12.  Jäsenten nimeäminen; Johanna Rautakorpi, varajäseneksi Susanna Rahkonen  PDF

20.2.2017 Sosiaali- ja terveysministeriö


13.  Jäsenen nimeäminen; Sanna Nevala, varajäseneksi Juha Jämsä  PDF

17.2.2017 Sateenkaariperheet ry


14.  Jäsenen nimeäminen; Minna Lundell-Kiuru, Miko Lempinen  PDF

21.2.2017 Tasa-arvovaltuutetun toimisto


15.  Jäsenen nimeäminen; Panda Eriksson, varajäseneksi Hanna Leppänen  PDF

20.2.2017 Trasek ry


16.  Jäsenten nimeäminen; Hanna Onwen-Huma, Mia Teräsaho  PDF

9.2.2017 Tasa-arvotiedon keskus Minna

https://oikeusministerio.fi/Rainbow-Rights-perustiedot?tunnus=OM006:00/2017

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Vs: EURO 485,676.00 / Ministry of Justice : Rainbow Rights ...
« Vastaus #4515 : 12.05.2019, 15:32:57 »
ANNEX lii JUST/2015/RDIS/AG/9374 Ministry of Justice FINLAND Action Grants 2014

IDENTIFICATION FORM
Title Rainbow Rights - Promoting LGBTI Equality in Europe
Legal name of
beneficiary/co-ordinator Ministry of Justice
Address (VISITING ADDRESS: ETELÄ-ESPLANADI 10, HELSINKI)
P.O. Box 25, 00023 Government, Finland

Eligiblity period |From: | 01/01/2017 |To: | 31/12/2018

Banking details
Name and address of the bank Pohjola Bank Plc
Bank account n° 50,000,121,502,354
I.B.A.N FI3150000121502354
Bank account holder Ministry of Justice
Payment reference (if necessary) Rainbow Rights

Summary of activities

Objectives
- More effective implementation of the EU and national legislation on prohibiting discrimination and
promotion of equality
- Better social acceptance of LGBTI people in ali areas of the Society
- Developments in the regional and local policies against discrimination of LGBTI people
- EU level exchange and mutual learning in combating discrimination against LGBTI people
- Combating multiple discrimination against LGBTI members of the minority groups
Activities
- Promoting LGBTI avvareness trough equality mainstreaming in different fields (education, employment
and health) (VVorkstream 2)
- Developing local LGBTI policies together with public officials and LGBTI NGOs (VVorkstream 3)
- Promoting mutual learning and exchange of good practices of LGBTI NGOs by cross border cooperation
(VVorkstream 4)
- Raising avvareness on multiple discrimination and harmful stereotypes tovvards LGBTI-people vvithin
minority communities (VVorkstream 5)
- Project coordination, reporting and evaluation (VVorkstream 1)

Total amount requested from the EU  EURO 485,676.00


ANNEX III JUST/2015/RDIS/AG/9374 Ministry of Justice FINLAND Action Grants 2014

FORECAST BUDGET CALCULATION

A Staff 300,760.00
4 B Travel 101,466.00
5 C Equipment 0.00
6 D Consumables 0.00
7 E Other direct costs 178,450.00
8 Total Direct Costs 580,676.00
9 F Indirect costs 35,000.00 6.03%
10 Total Eligible Costs 615,676.00
11 G Contribution in kind 22,000.00
12 Total Costs 637,676.00
13 Estimated Income
14
I
Financial contributions specifically assigned by donors
to the financing of the eligible costs
& Income generated by the financed activities
0.00 0.00%
15 K Other income, including own contribution from the
beneficiary/-ies 130,000.00 21.12%
16 EU Contribution 485,676.00 78.88%
17 Total 615,676.00
18 G Contribution in kind 22,000.00
19 Total Income 637,676.00


Project Manager, Ms. Liisa Männistö days 255.00 440.00 112,200.00
25 A MOJ VVorkstream 0 Project Expert, Ms. Hitomi Tabuchi, part-time days 104.00 440.00 45,760.00 50% vvorktime
26 A Seta VVorkstream 2 Programme Coordinator, to be recruited days 190.00 360.00 68,400.00
27 A AFLRA VVorkstream 1 Programme Coordinator, to be recruited days 250.00 240.00 60,000.00
28 A LGL VVorkstream 3 National coordinator, Tomas Vytautas Raskevicius days 120.00 120.00 14,400.00
29 G MOJ VVorkstream 1 LGBTI and Mainstreaming Expert; Panu Artemjeff days 275.00 40.00 11,000.00 national contribution
30 G MOJ VVorkstream 0 Project Management Expert, Ms. Katriina Nousiainen days 275.00 40.00 11,000.00 national contribution
31
32 B LGL VVorkstream 0 SC travel costs; flight Vilnius-Helsinki-Viinius, 5 meetings flight 350.00 5.00 1,750.00 1 person x 5 mtgs
33 B MOJ VVorkstream 0 SC subsistence; 1 person x 1 night x 5 meetings night 244.00 5.00 1,220.00
34 B MOJ VVorkstream 0
SC travel costs; flight Helsinki-Vilnius-Helsinki, 1 meeting; 12
persons flight 350.00 12.00 4,200.00


Description of item
Ansvver to the questions: Who and/or VVhat ?
[e.g.Functions/tasks in the project (Heading A);
Estimated destination (Heading B); estimated
depreciation (Heading C), etc


VVorkstream 0 SO subsistence in Vilnius; 12 persons x 1 night x 1 meeting night 183.00 12.00 2,196.00 12 persons
36 B MOJ VVorkstream 0
SC travel costs; train Tampere-Helsinki-Tampere, 1 person X
6 meetings
train
52.00 6.00 312.00
37 E MOJ VVorkstream 0
Dissemination costs: graphic design/ project logo, graphics for
the vvebsite and the social media
fee
400.00 3.00 1,200.00
38 E MOJ VVorkstream 0 Dissemination costs: brochure (2 pages)/ graphic design
fee
400.00 1.00 400.00
39 E MOJ VVorkstream 0
Dissemination costs: brochure (2 pages)/ translations FI-EN,
FI-SE, FI-LT
fee
50.00 6.00 300.00
40 E MOJ VVorkstream 0
VVebsite and social media: translations, FI-SE, FI-EN, Fi-
Same, sign language/ 8 pages x €50 x 4 languages
page
50.00 32.00 1,600.00
41 E MOJ VVorkstream 0 External evaluation days 300.00 30.00 9,000.00 to be sub-contracted
42 B MOJ VVorkstream 0
Kick-off meeting in Brussels, travel costs for 2 persons, flight
Hel-Bru-Hel flight 400.00 2.00 800.00
43 B MOJ VVorkstream 0
Kick-off meeting in Brussels, subsistence costs in Brussels for
2 persons x 1 night night 232.00 2.00 464.00
44 1.00 0.00
45 E AFLRA VVorkstream 1
Survey on equality mainstreaming: translation of the
summary, 10 pages x 2 languages (EN/SE) x €50/page page 50.00 20.00 1,000.00
46 B AF IRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming,
travelling costs, 50 regional participants
train/bus/flight
150.00 50.00 7,500.00 average costs
47 B AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming,
accomodation costs, 15 regional participants
night
120.00 15.00 1,800.00
48 B AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming,
expert travelling from SE and NL, 2 persons x flight x €350
flight
350.00 2.00 700.00
Stockholm-Helsinki and
Amsterdam-Helsinki
49 B AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming,
subsistence (from SE and NL), 2 persons x 1 night x €244
night
244.00 2.00 488.00
50 E AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming;
catering (2 x coffee, 1 x lunch)
person
40.00 100.00 4,000.00
51 E AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming: rent
of venue, 1 day
venue
500.00 1.00 500.00
52 E AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming:
expert fee, 2 experts x €200
fee
200.00 2.00 400.00
53 E AFLRA VVorkstream 1
Indicators for equality mainstreaming; expert fee; €250 x 20
days
fee
250.00 20.00 5,000.00
54 E AFLRA VVorkstream 1
Guidebook for municipalities on implementation and follow~up
of Equality Plans; expert fee, 40 days
fee
300.00 40.00 12,000.00AFLRA VVorkstream 1
Guidebook for municipalities on implementation and follow-up
of Equality Plans; graphic design and lay-out; 30 pages
fee
1,500.00 1.00 1,500.00
56 E AFLRA VVorkstream 1
Guidebook for municipalities on implementation and follow-up
on Equality Plans; printing costs, 1000 pcs.
pcs
2.00 1,000.00 2,000.00
57 E AFLRA VVorkstream 1
Guidebook for municipalities on implementation and follow-up
on Equality Plans; translation costs, FI-SE 30 pages
page
50.00 30.00 1,500.00
58 B AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans; expert
travelling to 5 locations x 2 sessions x 4 persons
train/bus/flight
150.00 40.00 6,000.00 average costs
59 B AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans: per diems
(640/day): 5 locations x 2 sessions x 4 trainers
days
40.00 80.00 3,200.00
60 B AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans:
accomodation in 2 locations x 2 sessions x 4 persons
night
120.00 16.00 1,920.00
61 E AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans: catering in 5
locations x 2 sessions x 15 persons
person
10.00 150.00 1,500.00
62 E AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans: rent of
venue 5 locations x 2 sessions
venue
300.00 6.00 1,800.00
63 E MOJ VVorkstream 1
Guidebook for mainstreaming LGTBI in equality planning;
printing costs, 900 copies ä 61
pcs.
900.00 1.00 900.00
64 E MOJ VVorkstream 1
Guidebook for mainstreaming LGTBI in equality planning;
translation costs FI-EN, FI-SE; 20 pages
page
50.00 40.00 2,000.00
65 E MOJ VVorkstream 1
Guidebook for mainstreaming LGTBI in equality planning;
graphic design and lay-out, fee
fee
800.00 1.00 800.00
66 B AFLRA VVorkstream 1
Equality Mainstreaming; Peer Review workshop in Kalmar,
Sweden; 7 persons; flight Fielsinki-Kalmar
flight
350.00 7.00 2,450.00
67 B AFLRA VVorkstream 1
Equality Mainstreaming; Peer Review workshop in Kalmar,
Sweden; 7 persons; subsistence costs/ 2 days
days
257.00 14.00 3,598.00
68 B MOJ VVorkstream 1
Testing of training modules: expert travelling costs, regiona!
travelling, 12 training sessions in Southern Finland
train/bus
50.00 12.00 600.00
69 B MOJ VVorkstream 1
Testing of training modules: staff travelling costs, regional
travelling; 12 training sessions in Southern Finland
train/bus
50.00 24.00 1,200.00
70 E MOJ VVorkstream 1 Testing of training modules: venues, 12 x 6200 venue 200.00 12.00 2,400.00
71 E MOJ VVorkstream 1 Testing of training modules: catering, 12 x 30 x 6 10 coffee 10.00 360.00 3,600.00
72 E MOJ VVorkstream 1 Testing of training modules; expert f ees, 12 experts fee 150.00 12.00 1,800.00
73 E MOJ VVorkstream 1 Manual: graphic design fee 800.00 1.00 800.00
74 E MOJ VVorkstream 1 Manual: lay-out 40 pages x 4 languages (Fl, SE, EN, FR) fee 10.00 160.00 1,600.00


Description of item
Ansvver to the questions: Who and/or What ?
[e.g.Functions/tasks in the project (Heading A);
Estimated destination (Heading B); estimated
depreciation (Heading C), etc]


MOJ VVorkstream 1
Manual: translations 3 languages, 40 pages x 4 languages x
€50, SE, EN, FR fee 50.00 120.00 6,000.00
76 E MOJ VVorkstream 1 Manual: illustration/photos: 8 pcs x €200 fee 200.00 8.00 1,600.00
77 E MOJ VVorkstream 1
Training material on non-discrimination in public Services; 2
videos ä 3 minutes, expert fee fee 4,000.00 2.00 8,000.00
78 E Seta VVorkstream 2 Local campaigns, promotion materials materials 0.00 0.00 0.00
79 E Seta VVorkstream 2 Christmas calender for local health and social Services calender 2.00 1,500.00 3,000.00
80 E Seta VVorkstream 2 Awareness-raising videos video 1,000.00 2.00 2,000.00
81 E Seta VVorkstream 2 Advertising costs for social and other media costs 1,000.00 1.00 1,000.00
82 E Seta VVorkstream 2 Local campaigns, posters posters 6.00 500.00 3,000.00
83 E Seta VVorkstream 2 Local campaigns, brochures brochures 1.00 1,000.00 1,000.00
84 B Seta VVorkstream 2 Staff travelling related to WS 2; 35 travels x €120 (flight/train)
flight/train
120.00 35.00 4,200.00 average costs
85 E Seta VVorkstream 2
Awareness-raising events on LGBTI people's rights/ 5 events
Helsinki, Tampere, Turku, Vaasa, Rovaniemi ä4000
event
4,000.00 5.00 20,000.00
86 Advertising costs €800
87 Expert fees 3 x €400 (local LGBTI NGO)
88 Rent of venue €600
89 Printing costs €400
90 Materials € 1000
91 E Seta VVorkstream 2 Local training sessions, venue 10 x €500 venue 500.00 10.00 5,000.00
92 E Seta VVorkstream 2 Local training sessions, catering 10 x 30 persons x €8 coffee 8.00 300.00 2,400.00
93 E Seta VVorkstream 2 Local training sessions, expert fees 20 experts ä 200 fee 200.00 20.00 4,000.00
94 B MOJ VVorkstream 3
Transnational Final conference: flights for international
experts to Tallinn, 2 persons ä €400 fiight 400.00 2.00 800.00
95 B MOJ VVorkstream 3
Transnational Final Conference: flights for representatives
from 27 MS's, Iceland and Liechtenstein to Tallinn, 29
persons ä €400 fiight 400.00 29.00 11,600.00
96 B MOJ VVorkstream 3
Transnational Final Conference: accomodation for 50 persons
in Tallinn ä €140 night 140.00 79.00 11,060.00
Regional participants 1
night, transnational
guests 2 nights
97 E MOJ VVorkstream 3 Transnational Final Conference: catering/ 2 x lunch, coffees person 80.00 100.00 8,000.00
98 E MOJ VVorkstream 3 Transnational Final Conference: dinner for 50 persons; person 50.00 50.00 2,500.00
99 E MOJ VVorkstream 3
Transnational Final Conference: evening programme
(music/presentations) fee 500.00 1.00 500.00
100 E MOJ VVorkstream 3
Transnational Final Conference: expert fee for preparing the
final report; 5 working days x € 250 fee 250.00 5.00 1,250.00MOJ VVorkstream 3
Transnational Finai Conference: expert tee for presentations,
2 persons x €250 fee 250.00 2.00 500.00
102 E MOJ VVorkstream 3
Transnational Fina! Conference: supplies (folders etc.), €5 x
120 pcs. pcs 5.00 120.00 600.00
103 B MOJ VVorkstream 3
Regional event in Riga; thematic stand on the Baltic Pride;
traveiling costs, staff travelling for 2 persons flight 350.00 2.00 700.00
104 B Seta VVorkstream 3
Regional event in Riga; thematic stand on the Baltic Pride;
travelling costs, 2 persons flight 350.00 2.00 700.00
105 B LGL VVorkstream 3
Regional event in Riga; thematic stand on the Baltic Pride;
travelling costs, 4 persons from Estonia and Lithuania bus 150.00 4.00 600.00
106 B LGL VVorkstream 3
Regional event in Riga; subsistence costs for Lithuanian and
Estonian participants, 4 persons x 2 days days 211.00 8.00 1,688.00
107 B MOJ VVorkstream 3
Regional event in Riga; subsistence costs for 2 persons (staff)
x 2 days days 211.00 4.00 844.00
108 B Seta VVorkstream 3
Regional event in Riga; subsistence costs for 2 persons x 2
days days 211.00 4.00 844.00
109 E LGL VVorkstream 3 Regional event in Riga; rent of venue venue 200.00 1.00 200.00
110 E LGL VVorkstream 3
Regional event in Riga; promotional material (leaflets,
balloons, bags), 5000 pcs. pcs 5,000.00 1.00 5,000.00
111
112 B MOJ VVorkstream 3 Regional seminar in Vilnius; staff travelling, 2 persons flight 350.00 2.00 700.00
113 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; staff subsistence, 2 persons x 2
days day 183.00 4.00 732.00
114 B Seta VVorkstream 3 Regional seminar in Vilnius; staff travelling, 1 person flight 350.00 1.00 350.00
115 B Seta VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; staff subsistence, 1 person x 2
days day 183.00 2.00 366.00
116 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; regional travelling; participant
travelling from Finland; 5 persons x € 350 flight 350.00 5.00 1,750.00
117 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; regional travelling; participant
travelling from Estonia; 5 persons x €150 flight 150.00 5.00 750.00
118 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; regional travelling; participant
travelling from Latvia; 5 persons x € 100 bus/flight 100.00 5.00 500.00
119 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; accomodation for transnational
participants; 15 persons x €80 night 80.00 15.00 1,200.00
120 E LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius: catering for 80 persons, 2 x
coffee, 1 x lunch person 40.00 80.00 3,200.00
121 E LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; expert fee for facilitation and
reporting, 3 experts fee 350.00 3.00 1,050.00
122 E LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; seminar materials, €6,25 x 80
participants pcs 6.25 80.00 500.00Description of item
Ansvver to the questions: Who and/or What ?
[e.g.Functions/tasks in the project (Heading A);
Estimated destination (Heading B); estimated
depreciation (Heading C), etc]LGL VVorkstream 3 Regional seminar in Helsinki; staff travelling, 1 person flight 350.00 1.00 350.00
124 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; staff subsistence, f persons x 2
days day 244.00 2.00 488.00
125 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; participant travelling from
Lithuania; 5 persons x 6 350 flight 350.00 5.00 1,750.00
126 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; participant travelling from
Estonia; 5 persons x €150 boat 150.00 5.00 750.00
127 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; participant travelling from
Latvia; 5 persons x € 350 flight 350.00 5.00 1,750.00
128 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; accomodation for transnational
participants; 15 persons x €120 night 120.00 15.00 1,800.00
129 E MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; catering for 50 persons, 2 x
coffee, 1 x lunch person 70.00 50.00 3,500.00
130 E MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; expert fee for facilitation and
reporting, 3 experts fee 350.00 3.00 1,050.00
131 E MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; seminar materials, €6,25 x 80
participants pcs 6.25 80.00 500.00
132 B Seta VVorkstream 3
NGO Exchange programme; 2 NGO workers from Finland to
Lithuania; travelling costs flight 350.00 2.00 700.00
133 B Seta VVorkstream 3
NGO Exchange programme; 2 NGO workers from Finland to
Lithuania; Subsistence costs for 2 persons x 2 weeks day 183.00 28.00 5,124.00
134 B LGL VVorkstream 3
NGO Exchange programme; 2 NGO workers from Lithuania
to Finland; travelling costs flight 350.00 2.00 700.00
135 B LGL VVorkstream 3
NGO Exchange programme; 2 NGO workers from Lithuania
to Finland; subsistence costs for 2 persons x 2 vveeks day 244.00 28.00 6,832.00
136 E MOJ VVorkstream 4 Survey on multiple discrimination; to be sub-contracted fee 400.00 50.00 20,000.00 to be sub-contracted
137 B MOJ VVorkstream 4
NGO meetings: participant travelling, 2 participants x 6
meetings bus/train/flight 120.00 12.00 1,440.00 average cost
138 E MOJ VVorkstream 4 NGO meetings, catering, 15 participants x 6 meetings x €10
person
10.00 90.00 900.00
139 E MOJ VVorkstream 4 Seminar on Changing Identities; seminar venue venue 1,200.00 1.00 1,200.00
140 E MOJ VVorkstream 4
Seminar on Changing Identities; catering (lunch, coffee), 100
persons ä €50
person
50.00 100.00 5,000.00
141 E MOJ VVorkstream 4 Seminar on Changing Identities; expert fees, 2 x €250 fee 250.00 2.00 500.00
142 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: vvriting fees/10 articles x €500 fee 500.00 10.00 5,000.00
143 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: editing fee €1200 fee 200.00 6.00 1,200.00
144 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: graphic design fee 400.00 1.00 400.00

MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: lay-out, 30 pages x €10 fee 10.00 30.00 300.00
146 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: translations 20 pages ä €50 fee 50.00 20.00 1,000.00
147 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: printing costs ä €3,5 x 500pcs copy 3.50 0.00 0.00
148
149 F MOJ VVorkstream 0 Indirect costs costs 35,000.00 1.00 35,000.00
150 1.00 0.00
151 1.00 0.00
152 K MOJ Income National contribution to the project contribution 100,000.00 1.00 100,000.00
153 K MSAH Income National contribution to the project contribution 20,000.00 1.00 20,000.00
154 K AFLRA Income National contribution to the project contribution 4,000.00 1.00 4,000.00
155 K Seta Income National contribution to the project contribution 4,000.00 1.00 4,000.00
156 K LGL Income National contribution to the project contribution 2,000.00 1.00 2,000.00ANNEX III JUST/2015/RDIS/AG/9374 Ministry of Justice FINLAND Action Grants 2014
BUDGET & EXECUTION SUMMARY

Ref. Budget heading
Estimated
expenditure %
Declared
expenditure Change %
Total eligible
expenditure
Check % change
max. + 20%
A Staff 300,760.00 0.00 -100.00%. 0.00 -100.00%
B Travel 101,466.00 0.00 11.0 00 c odoo -;v -100100%
C Equipment 0.00 0.00 1'IV-pi 0.00 .TOIV/0!
D Consumables 0.00 0 00 #DIV/0! 0.00
E Other direct costs 178,450.00 0.00 -100 00% 0.00 SS 'Z 100.00%
Total Direct Costs A+B+C+D+E 580,676.00 0.00 0.00 Check % indirect costs
F Indirect costs (max 7%) 35,000.00 6.03% 0 00 #DIV/0‘ 0.00 #DIV/0!
Total Eligible Costs 615,676.00 0.00 0.00
G Contribution in kind/non eligible 22,000.00 0 00
Total Costs 637,676.00 0.00 0.00
Ref. Budget heading
Estimated
income % Declared income °o
Accepted
income
Financial contributions specificaily assigned by
donors to the financing of the eligible costs
1 & Income generated by the financed activities 0.00 0.00% 0.00 f n V'01 0.00
Other income, including own contribution from the
K beneficiary/-ies 130,000.00 21.12% 0.00 #DIV/0I 0.00
EU Contribution 485,676.00 78.88%
Total 615,676.00
G Contribution in kind/non eligible 22,000.00
Total Income 637,676.00


Agreement number: JUST/2015/RDIS/AG/DISC/9374 November 2016
AnnexIV
Mandate7
Päivi Sillanaukee, Permanent Secretary
Done at Helsinki, 11.11.2016
In duplicate in English


1. Mandate
Ministry of Justice, MOJ
official legal status or form: Public entity
official registration No: 0245974-7
tuli official address: Etelä-Esplanadi 10, P.O.Box 25, 00023 Government
VAT number: FI02459747,
represented by Johanna Suurpää, Head of Unit
(hereinafter referred to as "the coordinator”)


SIGNATURE
Kerttu Tarjamo Secretary General
Done at Helsinki, 8.11.2016
In duplicate in English


GRANT AGREEMENT FOR AN ACTION WITH MULTIPLE
BENEFICIARIES
AGREEMENT NUMBER - JUST/2015/RDIS/AG/DISC/9374
https://api.hankeikkuna.fi/asiakirjat/f8b664db-1ae7-49c2-a4cc-8bd6403e5c1a/dd5228ad-3862-46bf-9b63-a2d701c73d75/SOPIMUS_20170313234501.pdf


Rainbow Rights - Promoting LGBTI Equality in Europe
OM006:00/2017  Kehittäminen
https://oikeusministerio.fi/Rainbow-Rights-perustiedot?tunnus=OM006:00/2017

YHTEYSTIEDOT:
Käyntiosoite:
 Eteläesplanadi 10, Helsinki
 Puhelin 02951 6001
Postiosoite:
 PL 25, 00023 VALTIONEUVOSTO
Kirjaamo:
 Ritarikatu 2 B, 00170 Helsinki Puh. 02951 50320, sähköposti oikeusministerio(at)om.fi, korvaa (at)-merkintä @-merkillä
 
Lähettäjä: Tasa-arvotiedon keskus Minna <tasa-arvotieto@thl.fi>
Lähetetty: 9. helmikuuta 2017 12:15
Vastaanottaja: OM Oikeusministeriö; Nousiainen Katriina (OM)
Kopio: Teräsaho Mia
Aihe: ohjausryhmän jäsenen nimeäminen Rainbow Rights -hankkeen kansalliseen ohjausryhmään OM 14/021/2016
Hei,
Tasa-arvotiedon keskus Minnan edustajaksi ohjausryhmään tulee kehittämispäällikkö Hanna Onwen-Huma ja varajäseneksi kehittämispäällikkö Mia Teräsaho.
ystävällisin terveisin
Hanna Onwen-Huma
*********************************
Hanna Onwen-Huma
kehittämispäällikkö, YTM
Tasa-arvotiedon keskus Minna
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)
Mannerheimintie 166
PL 30, 00271 Helsinki
p. 050 467 1946
hanna.onwen-huma(at)thl.fi
*********************************
Tasa-arvotiedon keskus Minna: www.thl.fi/tasa-arvo
Facebook: https://www.facebook.com/minnatieto/
Twitter:@minnatieto


https://api.hankeikkuna.fi/asiakirjat/f8b664db-1ae7-49c2-a4cc-8bd6403e5c1a/0ecb7241-4858-4d29-882c-34e06c8aee4c/KIRJE_20170209234510.pdf


https://api.hankeikkuna.fi/asiakirjat/f8b664db-1ae7-49c2-a4cc-8bd6403e5c1a/53307a97-8231-4ca9-9371-212face4df60/SOPIMUS_20170703224500.pdfAsettaminen ja organisointi

1.  Rainbow Rights -hankkeen asettamispäätös  PDF

12.4.2017 OikeusministeriöJulkaisut ja raportit

1.  Väliraportti Progress report  PDF

29.1.2018 Oikeusministeriö


2.  Väliraportti Progress report  PDF

29.1.2018 OikeusministeriöMuut asiakirjat ja muistiot

1.  Sopimus moniperusteisen syrjinnän selvityksen tekemisestä (osana Rainbow Rights -hanketta)  PDF

23.10.2017 Oikeusministeriö


2.  Sopimus Rainbow Rights -hankkeen toteuttamisesta (LGL)  PDF

29.3.2017 Oikeusministeriö


3.  Sopimus Rainbow Rights -hankkeen toteuttamisesta (Kuntaliitto)  PDF

21.6.2017 Oikeusministeriö


4.  Grant Agreement Rainbow Rights  PDF

4.11.2016 Oikeusministeriö


5.  Tarjouspyyntö: moniperusteisen syrjinnän selvitys  PDF

28.8.2017 Oikeusministeriö


6.  Sopimus Rainbow Rights -hankkeen totetuttamisesta  PDF

29.3.2017 Oikeusministeriö


7.  Grant Agreement JUST/2015/RDIS/AG/DISC/9374  PDF

29.3.2017 Oikeusministeriö


8.  Seta jäsenen nimeäminen kansalliseen ohjausryhmään Rainbow Rights  PDF

9.3.2017 Oikeusministeriö


9.  Jäsenen nimeämispyyntö kansalliseen ohjausryhmään  PDF

8.2.2017 Oikeusministeriö


10.  Jäsenen nimeäminen; Anne Kiiski  PDF

27.2.2017 Kuntatyönantajat


11.  Jäsenen nimeäminen; Maria Edelin  PDF

21.2.2017 Opetus- ja kulttuuriministeriö


12.  Jäsenten nimeäminen; Johanna Rautakorpi, varajäseneksi Susanna Rahkonen  PDF

20.2.2017 Sosiaali- ja terveysministeriö


13.  Jäsenen nimeäminen; Sanna Nevala, varajäseneksi Juha Jämsä  PDF

17.2.2017 Sateenkaariperheet ry


14.  Jäsenen nimeäminen; Minna Lundell-Kiuru, Miko Lempinen  PDF

21.2.2017 Tasa-arvovaltuutetun toimisto


15.  Jäsenen nimeäminen; Panda Eriksson, varajäseneksi Hanna Leppänen  PDF

20.2.2017 Trasek ry


16.  Jäsenten nimeäminen; Hanna Onwen-Huma, Mia Teräsaho  PDF

9.2.2017 Tasa-arvotiedon keskus Minna

https://oikeusministerio.fi/Rainbow-Rights-perustiedot?tunnus=OM006:00/2017


Nimi

Nimike

Organisaatio

Rooli

ToimikausiNousiainen, Katriina

Ylitarkastaja

oikeusministeriö

Puheenjohtaja

12.4.2017 – 28.2.2018Aaltonen, Terhi

projektikoordinaattori

Seta ry

Jäsen

13.3.2017 – 28.2.2018Kanerva, Silja

projektikoordinaattori

Seta ry

Jäsen

1.4.2017 – 28.2.2018Laaja, Johanna

projektiasiantuntija

Kuntaliitto

Jäsen

1.8.2017 – 28.2.2018Mikola, Sinikka

erityisasiantuntija

Suomen Kuntaliitto

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Nuutinen, Krista

hankepäällikkö

oikeusministeriö

Hankkeen yhteyshenkilö

20.2.2017 – 28.2.2018Oikarinen, Tikli

projektiasiantuntija

oikeusministeriö

Jäsen

1.9.2017 – 28.2.2018Platovas, Eduardas

Projektikoordinaattori

Lithuanian Gay League

Jäsen

1.4.2017 – 28.2.2018Simonko, Vladimir

Toiminnanjohtaja

Lithuanian Gay League

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Tarjamo, Kerttu

pääsihteeri

Seta ry

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Moua, Michaela

hankeasiantuntija

oikeusministeriö

Jäsen

1.3. – 31.12.2018Ruotsalainen, Nelli

projektikoordinaattori

Seta ry

Jäsen

1.4. – 31.12.2018
 

Ohjausryhmä


Nimi

Nimike

Organisaatio

Rooli

ToimikausiArtemjeff, Panu

Erityisasiantuntija

oikeusministeriö

Puheenjohtaja

12.4.2017 – 28.2.2018Aaltonen, Terhi

projektikoordinaattori

Seta ry

Jäsen

13.3.2017 – 28.2.2018Eriksson, Panda

puheenjohtaja

Trasek ry

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Hautakorpi, Johanna

hallitussihteeri

sosiaali- ja terveysministeriö

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Jutila, Matti

Asiantuntija

Ihmisoikeusliitto

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Kiiski, Anne

työmarkkinalakimies

KT Kuntatyönantajat

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Lempinen, Miko

ylitarkastaja

Tasa-arvovaltuutetun toimisto

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Lundell-Kiuru, Minna

ylitarkastaja

Tasa-arvovaltuutetun toimisto

Varajäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Mikander, Anna

ylitarkastaja

opetus- ja kulttuuriministeriö

Jäsen

1.2. – 28.2.2018Nevala, Sanna

Koulutussuunnittelija

Sateenkaariperheet ry

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Nieminen, Ville

projektipäällikkö

Suomen Kuntaliitto

Varajäsen

1.1.2017 – 28.2.2018Nousiainen, Katriina

Ylitarkastaja

oikeusministeriö

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Nuutinen, Krista

hankepäällikkö

oikeusministeriö

Hankkeen yhteyshenkilö

20.2.2017 – 28.2.2018Oikarinen, Tikli

projektiasiantuntija

oikeusministeriö

Jäsen

1.9.2017 – 28.2.2018Onwen-Huma, Hanna

kehittämispäällikkö

THL

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Salenius, Maria

erityisasiantuntija

Suomen Kuntaliitto

Jäsen

1.8.2017 – 28.2.2018Siukola, Reetta

kehittämispäällikkö

Tasa-arvotiedon keskus, THL

Jäsen

1.12.2017 – 28.2.2018Tarjamo, Kerttu

pääsihteeri

Seta ry

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Teräsaho, Mia

kehittämispäällikkö

Tasa-arvotiedon keskus, THL

Varajäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Haapalainen, Anna

hallituksen jäsen

Trasek ry

Varajäsen

1.3. – 31.12.2018Moua, Michaela

hankeasiantuntija

oikeusministeriö

Jäsen

1.3. – 31.12.2018Onwen-Huma, Hanna

neuvotteleva virkamies

sosiaali- ja terveysministeriö

Jäsen

1.4. – 31.12.2018Ruotsalainen, Nelli

projektikoordinaattori

Seta ry

Jäsen

1.4. – 31.12.2018
 

Ryhmittelemättömät


Nimi

Nimike

Organisaatio

Rooli

ToimikausiNuutinen, Krista

hankepäällikkö

oikeusministeriö

Vastuuhenkilö

20.2.2017 – 28.2.2018Moua, Michaela

hankepäällikkö

oikeusministeriö

Vastuuhenkilö

1.9.2018 – 28.2.2019

https://oikeusministerio.fi/Rainbow-Rights-perustiedot?tunnus=OM006:00/2017
ARTICLE 1.2 - ENTRY INTO FORCE OF THE AGREEMENT AND DURATION OF THE ACTION
1.2.1 The Agreement shall enter into force on the date on which the last party signs.
1.2.2 The action shall run for 24 months as of 01 January 2017 (“the starting date”).

ARTICLE 1.3 - MAXIMUM AMOUNT AND FORM OF THE GRANT
The grant shall be of a maximum amount of EUR 485.676,00 and shall take the form of:
(a) The reimbursement of 78.88 % of the eligible costs of the action ("reimbursement of eligible costs"), which
are estimated at EUR 615.676,00 and which are:
(i) actually incurred (“reimbursement of actual costs”) for the direct costs for the beneficiaries


ARTICLE 1.5 - BANK ACCOUNT FOR PAYMENTS
Ali payments shall be made to the coordinator's bank account as indicated below:
Name of bank: Pohjola Bank Plc
Address of branch: Teollisuuskatu 1 B, P.O.Box 308 00013 Pohjola
Precise denomination of the account holder: OIKEUSMINISTERIÖ/ Ministry of Justice
IBAN account code: FI31 5000 0121 5023 54


For the coordinator For the Commission
Johanna SUURPÄÄ
Head of Unit
Daniela BANKIER
Head of Unit

Name of the Applicant
organisation The Ministry of Justice, Finland
Project Title Rainbow Rights - Promoting LGBTI Equality in Europe
Priority reference LGBTI people


y Workstream 2: Title: LGBTI Avvareness-raising at Local Level
Du ration in months: 12 Laading partner: Seta


VVorkstream 4; Title: Tackling Multiple Discrimination faced by LGBTI members of
minority communities
Duration in months: 24 Leading partner: MOJ


https://api.hankeikkuna.fi/asiakirjat/f8b664db-1ae7-49c2-a4cc-8bd6403e5c1a/2504628c-0ca9-4c62-81dc-7e4898569292/KIRJE_20170412224500.pdf

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Vs: EURO 485,676.00 / Ministry of Justice : Rainbow Rights ...
« Vastaus #4516 : 12.05.2019, 15:40:37 »
ANNEX lii JUST/2015/RDIS/AG/9374 Ministry of Justice FINLAND Action Grants 2014

IDENTIFICATION FORM
Title Rainbow Rights - Promoting LGBTI Equality in Europe
Legal name of
beneficiary/co-ordinator Ministry of Justice
Address (VISITING ADDRESS: ETELÄ-ESPLANADI 10, HELSINKI)
P.O. Box 25, 00023 Government, Finland

Eligiblity period |From: | 01/01/2017 |To: | 31/12/2018

Banking details
Name and address of the bank Pohjola Bank Plc
Bank account n° 50,000,121,502,354
I.B.A.N FI3150000121502354
Bank account holder Ministry of Justice
Payment reference (if necessary) Rainbow Rights

Summary of activities

Objectives
- More effective implementation of the EU and national legislation on prohibiting discrimination and
promotion of equality
- Better social acceptance of LGBTI people in ali areas of the Society
- Developments in the regional and local policies against discrimination of LGBTI people
- EU level exchange and mutual learning in combating discrimination against LGBTI people
- Combating multiple discrimination against LGBTI members of the minority groups
Activities
- Promoting LGBTI avvareness trough equality mainstreaming in different fields (education, employment
and health) (VVorkstream 2)
- Developing local LGBTI policies together with public officials and LGBTI NGOs (VVorkstream 3)
- Promoting mutual learning and exchange of good practices of LGBTI NGOs by cross border cooperation
(VVorkstream 4)
- Raising avvareness on multiple discrimination and harmful stereotypes tovvards LGBTI-people vvithin
minority communities (VVorkstream 5)
- Project coordination, reporting and evaluation (VVorkstream 1)

Total amount requested from the EU  EURO 485,676.00


ANNEX III JUST/2015/RDIS/AG/9374 Ministry of Justice FINLAND Action Grants 2014

FORECAST BUDGET CALCULATION

A Staff 300,760.00
4 B Travel 101,466.00
5 C Equipment 0.00
6 D Consumables 0.00
7 E Other direct costs 178,450.00
8 Total Direct Costs 580,676.00
9 F Indirect costs 35,000.00 6.03%
10 Total Eligible Costs 615,676.00
11 G Contribution in kind 22,000.00
12 Total Costs 637,676.00
13 Estimated Income
14
I
Financial contributions specifically assigned by donors
to the financing of the eligible costs
& Income generated by the financed activities
0.00 0.00%
15 K Other income, including own contribution from the
beneficiary/-ies 130,000.00 21.12%
16 EU Contribution 485,676.00 78.88%
17 Total 615,676.00
18 G Contribution in kind 22,000.00
19 Total Income 637,676.00


Project Manager, Ms. Liisa Männistö days 255.00 440.00 112,200.00
25 A MOJ VVorkstream 0 Project Expert, Ms. Hitomi Tabuchi, part-time days 104.00 440.00 45,760.00 50% vvorktime
26 A Seta VVorkstream 2 Programme Coordinator, to be recruited days 190.00 360.00 68,400.00
27 A AFLRA VVorkstream 1 Programme Coordinator, to be recruited days 250.00 240.00 60,000.00
28 A LGL VVorkstream 3 National coordinator, Tomas Vytautas Raskevicius days 120.00 120.00 14,400.00
29 G MOJ VVorkstream 1 LGBTI and Mainstreaming Expert; Panu Artemjeff days 275.00 40.00 11,000.00 national contribution
30 G MOJ VVorkstream 0 Project Management Expert, Ms. Katriina Nousiainen days 275.00 40.00 11,000.00 national contribution
31
32 B LGL VVorkstream 0 SC travel costs; flight Vilnius-Helsinki-Viinius, 5 meetings flight 350.00 5.00 1,750.00 1 person x 5 mtgs
33 B MOJ VVorkstream 0 SC subsistence; 1 person x 1 night x 5 meetings night 244.00 5.00 1,220.00
34 B MOJ VVorkstream 0
SC travel costs; flight Helsinki-Vilnius-Helsinki, 1 meeting; 12
persons flight 350.00 12.00 4,200.00


Description of item
Ansvver to the questions: Who and/or VVhat ?
[e.g.Functions/tasks in the project (Heading A);
Estimated destination (Heading B); estimated
depreciation (Heading C), etc


VVorkstream 0 SO subsistence in Vilnius; 12 persons x 1 night x 1 meeting night 183.00 12.00 2,196.00 12 persons
36 B MOJ VVorkstream 0
SC travel costs; train Tampere-Helsinki-Tampere, 1 person X
6 meetings
train
52.00 6.00 312.00
37 E MOJ VVorkstream 0
Dissemination costs: graphic design/ project logo, graphics for
the vvebsite and the social media
fee
400.00 3.00 1,200.00
38 E MOJ VVorkstream 0 Dissemination costs: brochure (2 pages)/ graphic design
fee
400.00 1.00 400.00
39 E MOJ VVorkstream 0
Dissemination costs: brochure (2 pages)/ translations FI-EN,
FI-SE, FI-LT
fee
50.00 6.00 300.00
40 E MOJ VVorkstream 0
VVebsite and social media: translations, FI-SE, FI-EN, Fi-
Same, sign language/ 8 pages x €50 x 4 languages
page
50.00 32.00 1,600.00
41 E MOJ VVorkstream 0 External evaluation days 300.00 30.00 9,000.00 to be sub-contracted
42 B MOJ VVorkstream 0
Kick-off meeting in Brussels, travel costs for 2 persons, flight
Hel-Bru-Hel flight 400.00 2.00 800.00
43 B MOJ VVorkstream 0
Kick-off meeting in Brussels, subsistence costs in Brussels for
2 persons x 1 night night 232.00 2.00 464.00
44 1.00 0.00
45 E AFLRA VVorkstream 1
Survey on equality mainstreaming: translation of the
summary, 10 pages x 2 languages (EN/SE) x €50/page page 50.00 20.00 1,000.00
46 B AF IRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming,
travelling costs, 50 regional participants
train/bus/flight
150.00 50.00 7,500.00 average costs
47 B AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming,
accomodation costs, 15 regional participants
night
120.00 15.00 1,800.00
48 B AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming,
expert travelling from SE and NL, 2 persons x flight x €350
flight
350.00 2.00 700.00
Stockholm-Helsinki and
Amsterdam-Helsinki
49 B AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming,
subsistence (from SE and NL), 2 persons x 1 night x €244
night
244.00 2.00 488.00
50 E AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming;
catering (2 x coffee, 1 x lunch)
person
40.00 100.00 4,000.00
51 E AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming: rent
of venue, 1 day
venue
500.00 1.00 500.00
52 E AFLRA VVorkstream 1
Seminar on setting indicators for equality mainstreaming:
expert fee, 2 experts x €200
fee
200.00 2.00 400.00
53 E AFLRA VVorkstream 1
Indicators for equality mainstreaming; expert fee; €250 x 20
days
fee
250.00 20.00 5,000.00
54 E AFLRA VVorkstream 1
Guidebook for municipalities on implementation and follow~up
of Equality Plans; expert fee, 40 days
fee
300.00 40.00 12,000.00AFLRA VVorkstream 1
Guidebook for municipalities on implementation and follow-up
of Equality Plans; graphic design and lay-out; 30 pages
fee
1,500.00 1.00 1,500.00
56 E AFLRA VVorkstream 1
Guidebook for municipalities on implementation and follow-up
on Equality Plans; printing costs, 1000 pcs.
pcs
2.00 1,000.00 2,000.00
57 E AFLRA VVorkstream 1
Guidebook for municipalities on implementation and follow-up
on Equality Plans; translation costs, FI-SE 30 pages
page
50.00 30.00 1,500.00
58 B AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans; expert
travelling to 5 locations x 2 sessions x 4 persons
train/bus/flight
150.00 40.00 6,000.00 average costs
59 B AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans: per diems
(640/day): 5 locations x 2 sessions x 4 trainers
days
40.00 80.00 3,200.00
60 B AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans:
accomodation in 2 locations x 2 sessions x 4 persons
night
120.00 16.00 1,920.00
61 E AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans: catering in 5
locations x 2 sessions x 15 persons
person
10.00 150.00 1,500.00
62 E AFLRA VVorkstream 1
VVorkshops on implementation of Equality Plans: rent of
venue 5 locations x 2 sessions
venue
300.00 6.00 1,800.00
63 E MOJ VVorkstream 1
Guidebook for mainstreaming LGTBI in equality planning;
printing costs, 900 copies ä 61
pcs.
900.00 1.00 900.00
64 E MOJ VVorkstream 1
Guidebook for mainstreaming LGTBI in equality planning;
translation costs FI-EN, FI-SE; 20 pages
page
50.00 40.00 2,000.00
65 E MOJ VVorkstream 1
Guidebook for mainstreaming LGTBI in equality planning;
graphic design and lay-out, fee
fee
800.00 1.00 800.00
66 B AFLRA VVorkstream 1
Equality Mainstreaming; Peer Review workshop in Kalmar,
Sweden; 7 persons; flight Fielsinki-Kalmar
flight
350.00 7.00 2,450.00
67 B AFLRA VVorkstream 1
Equality Mainstreaming; Peer Review workshop in Kalmar,
Sweden; 7 persons; subsistence costs/ 2 days
days
257.00 14.00 3,598.00
68 B MOJ VVorkstream 1
Testing of training modules: expert travelling costs, regiona!
travelling, 12 training sessions in Southern Finland
train/bus
50.00 12.00 600.00
69 B MOJ VVorkstream 1
Testing of training modules: staff travelling costs, regional
travelling; 12 training sessions in Southern Finland
train/bus
50.00 24.00 1,200.00
70 E MOJ VVorkstream 1 Testing of training modules: venues, 12 x 6200 venue 200.00 12.00 2,400.00
71 E MOJ VVorkstream 1 Testing of training modules: catering, 12 x 30 x 6 10 coffee 10.00 360.00 3,600.00
72 E MOJ VVorkstream 1 Testing of training modules; expert f ees, 12 experts fee 150.00 12.00 1,800.00
73 E MOJ VVorkstream 1 Manual: graphic design fee 800.00 1.00 800.00
74 E MOJ VVorkstream 1 Manual: lay-out 40 pages x 4 languages (Fl, SE, EN, FR) fee 10.00 160.00 1,600.00


Description of item
Ansvver to the questions: Who and/or What ?
[e.g.Functions/tasks in the project (Heading A);
Estimated destination (Heading B); estimated
depreciation (Heading C), etc]


MOJ VVorkstream 1
Manual: translations 3 languages, 40 pages x 4 languages x
€50, SE, EN, FR fee 50.00 120.00 6,000.00
76 E MOJ VVorkstream 1 Manual: illustration/photos: 8 pcs x €200 fee 200.00 8.00 1,600.00
77 E MOJ VVorkstream 1
Training material on non-discrimination in public Services; 2
videos ä 3 minutes, expert fee fee 4,000.00 2.00 8,000.00
78 E Seta VVorkstream 2 Local campaigns, promotion materials materials 0.00 0.00 0.00
79 E Seta VVorkstream 2 Christmas calender for local health and social Services calender 2.00 1,500.00 3,000.00
80 E Seta VVorkstream 2 Awareness-raising videos video 1,000.00 2.00 2,000.00
81 E Seta VVorkstream 2 Advertising costs for social and other media costs 1,000.00 1.00 1,000.00
82 E Seta VVorkstream 2 Local campaigns, posters posters 6.00 500.00 3,000.00
83 E Seta VVorkstream 2 Local campaigns, brochures brochures 1.00 1,000.00 1,000.00
84 B Seta VVorkstream 2 Staff travelling related to WS 2; 35 travels x €120 (flight/train)
flight/train
120.00 35.00 4,200.00 average costs
85 E Seta VVorkstream 2
Awareness-raising events on LGBTI people's rights/ 5 events
Helsinki, Tampere, Turku, Vaasa, Rovaniemi ä4000
event
4,000.00 5.00 20,000.00
86 Advertising costs €800
87 Expert fees 3 x €400 (local LGBTI NGO)
88 Rent of venue €600
89 Printing costs €400
90 Materials € 1000
91 E Seta VVorkstream 2 Local training sessions, venue 10 x €500 venue 500.00 10.00 5,000.00
92 E Seta VVorkstream 2 Local training sessions, catering 10 x 30 persons x €8 coffee 8.00 300.00 2,400.00
93 E Seta VVorkstream 2 Local training sessions, expert fees 20 experts ä 200 fee 200.00 20.00 4,000.00
94 B MOJ VVorkstream 3
Transnational Final conference: flights for international
experts to Tallinn, 2 persons ä €400 fiight 400.00 2.00 800.00
95 B MOJ VVorkstream 3
Transnational Final Conference: flights for representatives
from 27 MS's, Iceland and Liechtenstein to Tallinn, 29
persons ä €400 fiight 400.00 29.00 11,600.00
96 B MOJ VVorkstream 3
Transnational Final Conference: accomodation for 50 persons
in Tallinn ä €140 night 140.00 79.00 11,060.00
Regional participants 1
night, transnational
guests 2 nights
97 E MOJ VVorkstream 3 Transnational Final Conference: catering/ 2 x lunch, coffees person 80.00 100.00 8,000.00
98 E MOJ VVorkstream 3 Transnational Final Conference: dinner for 50 persons; person 50.00 50.00 2,500.00
99 E MOJ VVorkstream 3
Transnational Final Conference: evening programme
(music/presentations) fee 500.00 1.00 500.00
100 E MOJ VVorkstream 3
Transnational Final Conference: expert fee for preparing the
final report; 5 working days x € 250 fee 250.00 5.00 1,250.00MOJ VVorkstream 3
Transnational Finai Conference: expert tee for presentations,
2 persons x €250 fee 250.00 2.00 500.00
102 E MOJ VVorkstream 3
Transnational Fina! Conference: supplies (folders etc.), €5 x
120 pcs. pcs 5.00 120.00 600.00
103 B MOJ VVorkstream 3
Regional event in Riga; thematic stand on the Baltic Pride;
traveiling costs, staff travelling for 2 persons flight 350.00 2.00 700.00
104 B Seta VVorkstream 3
Regional event in Riga; thematic stand on the Baltic Pride;
travelling costs, 2 persons flight 350.00 2.00 700.00
105 B LGL VVorkstream 3
Regional event in Riga; thematic stand on the Baltic Pride;
travelling costs, 4 persons from Estonia and Lithuania bus 150.00 4.00 600.00
106 B LGL VVorkstream 3
Regional event in Riga; subsistence costs for Lithuanian and
Estonian participants, 4 persons x 2 days days 211.00 8.00 1,688.00
107 B MOJ VVorkstream 3
Regional event in Riga; subsistence costs for 2 persons (staff)
x 2 days days 211.00 4.00 844.00
108 B Seta VVorkstream 3
Regional event in Riga; subsistence costs for 2 persons x 2
days days 211.00 4.00 844.00
109 E LGL VVorkstream 3 Regional event in Riga; rent of venue venue 200.00 1.00 200.00
110 E LGL VVorkstream 3
Regional event in Riga; promotional material (leaflets,
balloons, bags), 5000 pcs. pcs 5,000.00 1.00 5,000.00
111
112 B MOJ VVorkstream 3 Regional seminar in Vilnius; staff travelling, 2 persons flight 350.00 2.00 700.00
113 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; staff subsistence, 2 persons x 2
days day 183.00 4.00 732.00
114 B Seta VVorkstream 3 Regional seminar in Vilnius; staff travelling, 1 person flight 350.00 1.00 350.00
115 B Seta VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; staff subsistence, 1 person x 2
days day 183.00 2.00 366.00
116 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; regional travelling; participant
travelling from Finland; 5 persons x € 350 flight 350.00 5.00 1,750.00
117 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; regional travelling; participant
travelling from Estonia; 5 persons x €150 flight 150.00 5.00 750.00
118 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; regional travelling; participant
travelling from Latvia; 5 persons x € 100 bus/flight 100.00 5.00 500.00
119 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; accomodation for transnational
participants; 15 persons x €80 night 80.00 15.00 1,200.00
120 E LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius: catering for 80 persons, 2 x
coffee, 1 x lunch person 40.00 80.00 3,200.00
121 E LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; expert fee for facilitation and
reporting, 3 experts fee 350.00 3.00 1,050.00
122 E LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Vilnius; seminar materials, €6,25 x 80
participants pcs 6.25 80.00 500.00Description of item
Ansvver to the questions: Who and/or What ?
[e.g.Functions/tasks in the project (Heading A);
Estimated destination (Heading B); estimated
depreciation (Heading C), etc]LGL VVorkstream 3 Regional seminar in Helsinki; staff travelling, 1 person flight 350.00 1.00 350.00
124 B LGL VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; staff subsistence, f persons x 2
days day 244.00 2.00 488.00
125 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; participant travelling from
Lithuania; 5 persons x 6 350 flight 350.00 5.00 1,750.00
126 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; participant travelling from
Estonia; 5 persons x €150 boat 150.00 5.00 750.00
127 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; participant travelling from
Latvia; 5 persons x € 350 flight 350.00 5.00 1,750.00
128 B MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; accomodation for transnational
participants; 15 persons x €120 night 120.00 15.00 1,800.00
129 E MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; catering for 50 persons, 2 x
coffee, 1 x lunch person 70.00 50.00 3,500.00
130 E MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; expert fee for facilitation and
reporting, 3 experts fee 350.00 3.00 1,050.00
131 E MOJ VVorkstream 3
Regional seminar in Helsinki; seminar materials, €6,25 x 80
participants pcs 6.25 80.00 500.00
132 B Seta VVorkstream 3
NGO Exchange programme; 2 NGO workers from Finland to
Lithuania; travelling costs flight 350.00 2.00 700.00
133 B Seta VVorkstream 3
NGO Exchange programme; 2 NGO workers from Finland to
Lithuania; Subsistence costs for 2 persons x 2 weeks day 183.00 28.00 5,124.00
134 B LGL VVorkstream 3
NGO Exchange programme; 2 NGO workers from Lithuania
to Finland; travelling costs flight 350.00 2.00 700.00
135 B LGL VVorkstream 3
NGO Exchange programme; 2 NGO workers from Lithuania
to Finland; subsistence costs for 2 persons x 2 vveeks day 244.00 28.00 6,832.00
136 E MOJ VVorkstream 4 Survey on multiple discrimination; to be sub-contracted fee 400.00 50.00 20,000.00 to be sub-contracted
137 B MOJ VVorkstream 4
NGO meetings: participant travelling, 2 participants x 6
meetings bus/train/flight 120.00 12.00 1,440.00 average cost
138 E MOJ VVorkstream 4 NGO meetings, catering, 15 participants x 6 meetings x €10
person
10.00 90.00 900.00
139 E MOJ VVorkstream 4 Seminar on Changing Identities; seminar venue venue 1,200.00 1.00 1,200.00
140 E MOJ VVorkstream 4
Seminar on Changing Identities; catering (lunch, coffee), 100
persons ä €50
person
50.00 100.00 5,000.00
141 E MOJ VVorkstream 4 Seminar on Changing Identities; expert fees, 2 x €250 fee 250.00 2.00 500.00
142 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: vvriting fees/10 articles x €500 fee 500.00 10.00 5,000.00
143 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: editing fee €1200 fee 200.00 6.00 1,200.00
144 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: graphic design fee 400.00 1.00 400.00

MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: lay-out, 30 pages x €10 fee 10.00 30.00 300.00
146 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: translations 20 pages ä €50 fee 50.00 20.00 1,000.00
147 E MOJ VVorkstream 4 Collection of articles: printing costs ä €3,5 x 500pcs copy 3.50 0.00 0.00
148
149 F MOJ VVorkstream 0 Indirect costs costs 35,000.00 1.00 35,000.00
150 1.00 0.00
151 1.00 0.00
152 K MOJ Income National contribution to the project contribution 100,000.00 1.00 100,000.00
153 K MSAH Income National contribution to the project contribution 20,000.00 1.00 20,000.00
154 K AFLRA Income National contribution to the project contribution 4,000.00 1.00 4,000.00
155 K Seta Income National contribution to the project contribution 4,000.00 1.00 4,000.00
156 K LGL Income National contribution to the project contribution 2,000.00 1.00 2,000.00ANNEX III JUST/2015/RDIS/AG/9374 Ministry of Justice FINLAND Action Grants 2014
BUDGET & EXECUTION SUMMARY

Ref. Budget heading
Estimated
expenditure %
Declared
expenditure Change %
Total eligible
expenditure
Check % change
max. + 20%
A Staff 300,760.00 0.00 -100.00%. 0.00 -100.00%
B Travel 101,466.00 0.00 11.0 00 c odoo -;v -100100%
C Equipment 0.00 0.00 1'IV-pi 0.00 .TOIV/0!
D Consumables 0.00 0 00 #DIV/0! 0.00
E Other direct costs 178,450.00 0.00 -100 00% 0.00 SS 'Z 100.00%
Total Direct Costs A+B+C+D+E 580,676.00 0.00 0.00 Check % indirect costs
F Indirect costs (max 7%) 35,000.00 6.03% 0 00 #DIV/0‘ 0.00 #DIV/0!
Total Eligible Costs 615,676.00 0.00 0.00
G Contribution in kind/non eligible 22,000.00 0 00
Total Costs 637,676.00 0.00 0.00
Ref. Budget heading
Estimated
income % Declared income °o
Accepted
income
Financial contributions specificaily assigned by
donors to the financing of the eligible costs
1 & Income generated by the financed activities 0.00 0.00% 0.00 f n V'01 0.00
Other income, including own contribution from the
K beneficiary/-ies 130,000.00 21.12% 0.00 #DIV/0I 0.00
EU Contribution 485,676.00 78.88%
Total 615,676.00
G Contribution in kind/non eligible 22,000.00
Total Income 637,676.00


Agreement number: JUST/2015/RDIS/AG/DISC/9374 November 2016
AnnexIV
Mandate7
Päivi Sillanaukee, Permanent Secretary
Done at Helsinki, 11.11.2016
In duplicate in English


1. Mandate
Ministry of Justice, MOJ
official legal status or form: Public entity
official registration No: 0245974-7
tuli official address: Etelä-Esplanadi 10, P.O.Box 25, 00023 Government
VAT number: FI02459747,
represented by Johanna Suurpää, Head of Unit
(hereinafter referred to as "the coordinator”)


SIGNATURE
Kerttu Tarjamo Secretary General
Done at Helsinki, 8.11.2016
In duplicate in English


GRANT AGREEMENT FOR AN ACTION WITH MULTIPLE
BENEFICIARIES
AGREEMENT NUMBER - JUST/2015/RDIS/AG/DISC/9374
https://api.hankeikkuna.fi/asiakirjat/f8b664db-1ae7-49c2-a4cc-8bd6403e5c1a/dd5228ad-3862-46bf-9b63-a2d701c73d75/SOPIMUS_20170313234501.pdf


Rainbow Rights - Promoting LGBTI Equality in Europe
OM006:00/2017  Kehittäminen
https://oikeusministerio.fi/Rainbow-Rights-perustiedot?tunnus=OM006:00/2017

YHTEYSTIEDOT:
Käyntiosoite:
 Eteläesplanadi 10, Helsinki
 Puhelin 02951 6001
Postiosoite:
 PL 25, 00023 VALTIONEUVOSTO
Kirjaamo:
 Ritarikatu 2 B, 00170 Helsinki Puh. 02951 50320, sähköposti oikeusministerio(at)om.fi, korvaa (at)-merkintä @-merkillä
 
Lähettäjä: Tasa-arvotiedon keskus Minna <tasa-arvotieto@thl.fi>
Lähetetty: 9. helmikuuta 2017 12:15
Vastaanottaja: OM Oikeusministeriö; Nousiainen Katriina (OM)
Kopio: Teräsaho Mia
Aihe: ohjausryhmän jäsenen nimeäminen Rainbow Rights -hankkeen kansalliseen ohjausryhmään OM 14/021/2016
Hei,
Tasa-arvotiedon keskus Minnan edustajaksi ohjausryhmään tulee kehittämispäällikkö Hanna Onwen-Huma ja varajäseneksi kehittämispäällikkö Mia Teräsaho.
ystävällisin terveisin
Hanna Onwen-Huma
*********************************
Hanna Onwen-Huma
kehittämispäällikkö, YTM
Tasa-arvotiedon keskus Minna
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)
Mannerheimintie 166
PL 30, 00271 Helsinki
p. 050 467 1946
hanna.onwen-huma(at)thl.fi
*********************************
Tasa-arvotiedon keskus Minna: www.thl.fi/tasa-arvo
Facebook: https://www.facebook.com/minnatieto/
Twitter:@minnatieto


https://api.hankeikkuna.fi/asiakirjat/f8b664db-1ae7-49c2-a4cc-8bd6403e5c1a/0ecb7241-4858-4d29-882c-34e06c8aee4c/KIRJE_20170209234510.pdf


https://api.hankeikkuna.fi/asiakirjat/f8b664db-1ae7-49c2-a4cc-8bd6403e5c1a/53307a97-8231-4ca9-9371-212face4df60/SOPIMUS_20170703224500.pdfAsettaminen ja organisointi

1.  Rainbow Rights -hankkeen asettamispäätös  PDF

12.4.2017 OikeusministeriöJulkaisut ja raportit

1.  Väliraportti Progress report  PDF

29.1.2018 Oikeusministeriö


2.  Väliraportti Progress report  PDF

29.1.2018 OikeusministeriöMuut asiakirjat ja muistiot

1.  Sopimus moniperusteisen syrjinnän selvityksen tekemisestä (osana Rainbow Rights -hanketta)  PDF

23.10.2017 Oikeusministeriö


2.  Sopimus Rainbow Rights -hankkeen toteuttamisesta (LGL)  PDF

29.3.2017 Oikeusministeriö


3.  Sopimus Rainbow Rights -hankkeen toteuttamisesta (Kuntaliitto)  PDF

21.6.2017 Oikeusministeriö


4.  Grant Agreement Rainbow Rights  PDF

4.11.2016 Oikeusministeriö


5.  Tarjouspyyntö: moniperusteisen syrjinnän selvitys  PDF

28.8.2017 Oikeusministeriö


6.  Sopimus Rainbow Rights -hankkeen totetuttamisesta  PDF

29.3.2017 Oikeusministeriö


7.  Grant Agreement JUST/2015/RDIS/AG/DISC/9374  PDF

29.3.2017 Oikeusministeriö


8.  Seta jäsenen nimeäminen kansalliseen ohjausryhmään Rainbow Rights  PDF

9.3.2017 Oikeusministeriö


9.  Jäsenen nimeämispyyntö kansalliseen ohjausryhmään  PDF

8.2.2017 Oikeusministeriö


10.  Jäsenen nimeäminen; Anne Kiiski  PDF

27.2.2017 Kuntatyönantajat


11.  Jäsenen nimeäminen; Maria Edelin  PDF

21.2.2017 Opetus- ja kulttuuriministeriö


12.  Jäsenten nimeäminen; Johanna Rautakorpi, varajäseneksi Susanna Rahkonen  PDF

20.2.2017 Sosiaali- ja terveysministeriö


13.  Jäsenen nimeäminen; Sanna Nevala, varajäseneksi Juha Jämsä  PDF

17.2.2017 Sateenkaariperheet ry


14.  Jäsenen nimeäminen; Minna Lundell-Kiuru, Miko Lempinen  PDF

21.2.2017 Tasa-arvovaltuutetun toimisto


15.  Jäsenen nimeäminen; Panda Eriksson, varajäseneksi Hanna Leppänen  PDF

20.2.2017 Trasek ry


16.  Jäsenten nimeäminen; Hanna Onwen-Huma, Mia Teräsaho  PDF

9.2.2017 Tasa-arvotiedon keskus Minna

https://oikeusministerio.fi/Rainbow-Rights-perustiedot?tunnus=OM006:00/2017


Nimi

Nimike

Organisaatio

Rooli

ToimikausiNousiainen, Katriina

Ylitarkastaja

oikeusministeriö

Puheenjohtaja

12.4.2017 – 28.2.2018Aaltonen, Terhi

projektikoordinaattori

Seta ry

Jäsen

13.3.2017 – 28.2.2018Kanerva, Silja

projektikoordinaattori

Seta ry

Jäsen

1.4.2017 – 28.2.2018Laaja, Johanna

projektiasiantuntija

Kuntaliitto

Jäsen

1.8.2017 – 28.2.2018Mikola, Sinikka

erityisasiantuntija

Suomen Kuntaliitto

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Nuutinen, Krista

hankepäällikkö

oikeusministeriö

Hankkeen yhteyshenkilö

20.2.2017 – 28.2.2018Oikarinen, Tikli

projektiasiantuntija

oikeusministeriö

Jäsen

1.9.2017 – 28.2.2018Platovas, Eduardas

Projektikoordinaattori

Lithuanian Gay League

Jäsen

1.4.2017 – 28.2.2018Simonko, Vladimir

Toiminnanjohtaja

Lithuanian Gay League

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Tarjamo, Kerttu

pääsihteeri

Seta ry

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Moua, Michaela

hankeasiantuntija

oikeusministeriö

Jäsen

1.3. – 31.12.2018Ruotsalainen, Nelli

projektikoordinaattori

Seta ry

Jäsen

1.4. – 31.12.2018
 

Ohjausryhmä


Nimi

Nimike

Organisaatio

Rooli

ToimikausiArtemjeff, Panu

Erityisasiantuntija

oikeusministeriö

Puheenjohtaja

12.4.2017 – 28.2.2018Aaltonen, Terhi

projektikoordinaattori

Seta ry

Jäsen

13.3.2017 – 28.2.2018Eriksson, Panda

puheenjohtaja

Trasek ry

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Hautakorpi, Johanna

hallitussihteeri

sosiaali- ja terveysministeriö

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Jutila, Matti

Asiantuntija

Ihmisoikeusliitto

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Kiiski, Anne

työmarkkinalakimies

KT Kuntatyönantajat

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Lempinen, Miko

ylitarkastaja

Tasa-arvovaltuutetun toimisto

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Lundell-Kiuru, Minna

ylitarkastaja

Tasa-arvovaltuutetun toimisto

Varajäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Mikander, Anna

ylitarkastaja

opetus- ja kulttuuriministeriö

Jäsen

1.2. – 28.2.2018Nevala, Sanna

Koulutussuunnittelija

Sateenkaariperheet ry

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Nieminen, Ville

projektipäällikkö

Suomen Kuntaliitto

Varajäsen

1.1.2017 – 28.2.2018Nousiainen, Katriina

Ylitarkastaja

oikeusministeriö

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Nuutinen, Krista

hankepäällikkö

oikeusministeriö

Hankkeen yhteyshenkilö

20.2.2017 – 28.2.2018Oikarinen, Tikli

projektiasiantuntija

oikeusministeriö

Jäsen

1.9.2017 – 28.2.2018Onwen-Huma, Hanna

kehittämispäällikkö

THL

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Salenius, Maria

erityisasiantuntija

Suomen Kuntaliitto

Jäsen

1.8.2017 – 28.2.2018Siukola, Reetta

kehittämispäällikkö

Tasa-arvotiedon keskus, THL

Jäsen

1.12.2017 – 28.2.2018Tarjamo, Kerttu

pääsihteeri

Seta ry

Jäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Teräsaho, Mia

kehittämispäällikkö

Tasa-arvotiedon keskus, THL

Varajäsen

12.4.2017 – 28.2.2018Haapalainen, Anna

hallituksen jäsen

Trasek ry

Varajäsen

1.3. – 31.12.2018Moua, Michaela

hankeasiantuntija

oikeusministeriö

Jäsen

1.3. – 31.12.2018Onwen-Huma, Hanna

neuvotteleva virkamies

sosiaali- ja terveysministeriö

Jäsen

1.4. – 31.12.2018Ruotsalainen, Nelli

projektikoordinaattori

Seta ry

Jäsen

1.4. – 31.12.2018
 

Ryhmittelemättömät


Nimi

Nimike

Organisaatio

Rooli

ToimikausiNuutinen, Krista

hankepäällikkö

oikeusministeriö

Vastuuhenkilö

20.2.2017 – 28.2.2018Moua, Michaela

hankepäällikkö

oikeusministeriö

Vastuuhenkilö

1.9.2018 – 28.2.2019

https://oikeusministerio.fi/Rainbow-Rights-perustiedot?tunnus=OM006:00/2017
ARTICLE 1.2 - ENTRY INTO FORCE OF THE AGREEMENT AND DURATION OF THE ACTION
1.2.1 The Agreement shall enter into force on the date on which the last party signs.
1.2.2 The action shall run for 24 months as of 01 January 2017 (“the starting date”).

ARTICLE 1.3 - MAXIMUM AMOUNT AND FORM OF THE GRANT
The grant shall be of a maximum amount of EUR 485.676,00 and shall take the form of:
(a) The reimbursement of 78.88 % of the eligible costs of the action ("reimbursement of eligible costs"), which
are estimated at EUR 615.676,00 and which are:
(i) actually incurred (“reimbursement of actual costs”) for the direct costs for the beneficiaries


ARTICLE 1.5 - BANK ACCOUNT FOR PAYMENTS
Ali payments shall be made to the coordinator's bank account as indicated below:
Name of bank: Pohjola Bank Plc
Address of branch: Teollisuuskatu 1 B, P.O.Box 308 00013 Pohjola
Precise denomination of the account holder: OIKEUSMINISTERIÖ/ Ministry of Justice
IBAN account code: FI31 5000 0121 5023 54


For the coordinator For the Commission
Johanna SUURPÄÄ
Head of Unit
Daniela BANKIER
Head of Unit

Name of the Applicant
organisation The Ministry of Justice, Finland
Project Title Rainbow Rights - Promoting LGBTI Equality in Europe
Priority reference LGBTI people


y Workstream 2: Title: LGBTI Avvareness-raising at Local Level
Du ration in months: 12 Laading partner: Seta


VVorkstream 4; Title: Tackling Multiple Discrimination faced by LGBTI members of
minority communities
Duration in months: 24 Leading partner: MOJ


https://api.hankeikkuna.fi/asiakirjat/f8b664db-1ae7-49c2-a4cc-8bd6403e5c1a/2504628c-0ca9-4c62-81dc-7e4898569292/KIRJE_20170412224500.pdf
 
..............92 E Seta VVorkstream 2 Local training sessions, catering 10 x 30 persons x €8 coffee.....

....On siinä kaffekupilla hintaa ....

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Vähintään 15 miljoonan USD lahjoitus kolmen vuoden aikana takaa myös, että Suomi säilyy UNRWAn neuvoa-antavan komitean jäsenenä. Neuvoa-antavan komitean jäsenet pääsevät vaikuttamaan suoraan järjestön toimintaan. Suomen vaikuttamistavoitteita ovat olleet tasa-arvon edistäminen, haavoittuvien ryhmien huomioiminen sekä UNRWAn parempi kumppanuus muiden humanitaaristen toimijoiden kanssa. Vuonna 2019 Suomi toimii neuvoa-antavan komitean toimintaa valmistelevan alakomitean (SubCom) puheenjohtajana.
Esitetään, että momentilta 24.30.66.5 (humanitaarinen apu) myönnetään YK:n palestiinalaispakolaisjärjestö UNRWAlle yleistukea 5 000 000 euroa vuoden 2019 määrärahasta ja 15 000 000 euroa saman momentin vuoden 2019 myöntö- ja sopimusvaltuuksien puitteissa. Valtuudet jakautuvat seuraavasti: 5 000 000 euroa vuonna 2020, 5 000 000 euroa vuonna 2021 ja 5 000 000 euroa vuonna 2022.


Budjettivajeen takia UNRWA on jo nyt joutunut leikkaamaan palvelujaan .............


UNRWA toimii palestiinalaisalueilla Länsirannalla ja Gazassa sekä Jordaniassa, Libanonissa ja Syyriassa. Sen palveluihin kuuluu muun muassa koulutuksen, terveydenhuollon, sosiaalipalveluiden, mikrorahoituksen ja leirien infrastruktuurin kehittäminen pakolaisille. Suomi on vuosina 2015-2018 tukenut UNRWAa keskimäärin 4,5 miljoonalla eurolla vuosittain..................


ULKOASIAINMINISTERIÖ Liite 1.
Vastuuvirkamies Muistio
Anna Kokko 7.2.2019
YLEISAVUSTUKSEN MYÖNTÄMINEN YK:N PALESTIINALAIS-PAKOLAISJÄRJESTÖ UNRWALLE VUOSILLE 2019-2022

Päätös
 Raha-asiainvaliokunta puolsi ehdotusta

Liitteet 1.RV muistio UNRWA yleistuki 2019-2022
https://valtioneuvosto.fi/paatokset/paatos?decisionId=0900908f80613e16

Valtioneuvosto
Statsrådet | Finnish Government

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
28 000 000 euroa UNHCR:lle ...Valtioneuvosto ...
« Vastaus #4518 : 12.05.2019, 20:11:16 »
Esitetään, että momentilta 24.30.66.5 (humanitaarinen apu) myönnetään YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:lle yleistukea 7 000 000 euroa vuoden 2019 määrärahasta ja 21 000 000 euroa saman momentin vuoden 2019 myöntö- ja sopimusvaltuuksien puitteissa. Valtuudet jakautuvat seuraavasti: 7 000 000 euroa vuonna 2020, 7 000 000 euroa vuonna 2021 ja 7 000 000 euroa vuonna 2022.


Monivuotisen yleistuen lisäksi Suomi on tukenut UNHCR:n alueellisia tai maakohtaisia operaatioita nostaen tukensa yhteensä vähintään 20 miljoonaan euroon vuosittain. UNHCR:n merkittävien rahoittajamaiden ryhmään hyväksytään vain yli 20 miljoonalla dollarilla järjestöä rahoittavat valtiot. Ryhmän jäsenenä Suomi pääsee paremmin seuraamaan järjestön toimintaa sekä vaikuttamaan siihen tehokkaammin. Syyskuun 2018 tilastojen mukaan Suomi oli UNHCR:n 23. suurin lahjoittajamaa.


UNHCR:lle Suomi on maksanut edellisten monivuotisten sopimusten (2011–2014 ja 2015–2018) mukaisesti 7 miljoonaa euroa korvamerkitsemätöntä yleistukea vuosittain. Korvamerkitsemätön yleistuki antaa järjestölle mahdollisuuden reagoida joustavasti ja tehokkaasti muuttuviin kriiseihin ja kohdistaa rahat sinne, missä tarpeet ovat suurimmat.


Suurin osa vuoden 2019 budjetista kohdistuu Lähi-itään ja Afrikkaan.


ULKOASIAINMINISTERIÖ Liite 1.
Vastuuvirkamies Muistio
Anna Kokko 6.2.2019
YLEISAVUSTUKSEN MYÖNTÄMINEN YK:N PAKOLAISJÄRJESTÖ UNHCR:LLE VUOSIKSI 2019-2022

Päätös
 Raha-asiainvaliokunta puolsi ehdotusta

Liitteet 1.RV muistio UNHCR yleistuki 2019-2022
https://valtioneuvosto.fi/paatokset/paatos?decisionId=0900908f80613e18

Valtioneuvosto
Statsrådet | Finnish Government

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Kehitysyhteistyön rahoituskohteet , 03.05.2019
Ohjelman suunnittelu
Kuvaus i
Kenian ohjelmansuunnittelumäärärahaa käytetään käynnissä olevan yhteistyön seurantaan ja arviointiin; maaohjelman suunnitteluun ja kehittämiseen sekä henkilöstön kapasiteetin kehittämiseen.

Rahoituspäätös  03.05.2019 i
550 000 €

Kohdemaa i
Kenia

OECD:n kehitysapukomitean seuraamat tavoitteet i
• Osallistava kehitys/hyvä hallinto
• Sukupuolten välinen tasa-arvo
Toimiala i
• Hallintokulut (sektoreittain kohdentamaton) 100%
Tuen tyyppi i
Hallintokulut
Erityinen kohderyhmä i
• tytöt
• lapset
• nuoret
Rahoituskanava i
Suomen julkinen sektori
Ota yhteyttä i
 ali-20 
Rahoituskohteen numero i
24811401
Tunnus i
UHA2019-001608
Sivua muokattu i
08.05.2019

https://um.fi/kehitysyhteistyon-uusimmat-rahoituspaatokset/-/asset_publisher/5mDkc1Hn9MUP/ahaKytInterventionType/id/8132129

Ulkoministeriö
 Utrikesministeriet
 Merikasarmi, PL 176
 00023 Valtioneuvosto

Vaihde 0295 16001
 kirjaamo.um@formin.fipectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Tietopyynnöt ...Viranomaiset ...Lapin rajavartiosto ...
« Vastaus #4520 : 13.05.2019, 21:48:17 »
https://tietopyynto.fi/tietopyynnot/

https://tietopyynto.fi/viranomaiset/

Tulosten yhteenveto
 Tietopyyntö onnistui 
Tietopyyntö on onnistunut.  1 
Yksi pyyntö tälle viranomaiselle


 Tietopyyntö - Rajanylityksen kieltäminen polkupyörällä 
Lapin rajavartiosto (Suomi)
 Tietopyyntö onnistui, 3 vuotta, 3 kuukautta sitten

https://tietopyynto.fi/viranomainen/lapin-rajavartiosto/Tietopyyntö - Rajanylityksen kieltäminen polkupyörällä


Pyynnön vastaanottaja:Lapin rajavartiosto Käytetty laki:Julkisuuslaki Tämän tietopyynnön tila:Tietopyyntö onnistuiPyynnön yhteenvetoArvoisa vastaanottaja, Viime vuoden lopulla kielsitte polkupyörällä rajan ylittämisen. http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/art... Kiitän siitä, että olette huolestuneita turvallisuustekijöistä, esimerkiksi rajanylittäjien mahdollisesta riskistä loukkaantua rajaa ylittäessä ja muista turvallisuustekijöistä. http://yle.fi/uutiset/suomi_ehdottaa_... Pyytäisinkin tietoa: - mikä on arvionne/tietonne, kuinka monta henkilöä ylitti rajan polkupyörällä - mikä on arvionne/tietonne siitä, kuinka monta henkilöä on loukkaantunut rajaa ylittäessä.


Viestit tässä tietopyynnössä

Teemu Ropponen (Open Knowledge Finland) 

29.1.2016

Lapin rajavartiosto 

3.2.2016
Lähettäjä Teemu Ropponen (Open Knowledge Finland) Otsikko Tietopyyntö - Rajanylityksen kieltäminen polkupyörällä [#265] Päivämäärä  29. tammikuuta 2016 kello 20.06  Vastaanottaja Lapin rajavartiosto Tila Odotetaan vastausta

Hyvä vastaanottaja,

Tämä on julkisuuslakiin (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990621) perustuva tietopyyntö. Sähköposti on lähetetty http://tietopyynto.fi-sivustolta. Tähän sähköpostiin vastaamalla lähetät vastauksen tietopyyntöön.Arvoisa vastaanottaja,

Viime vuoden lopulla kielsitte polkupyörällä rajan ylittämisen.
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/art...

Kiitän siitä, että olette huolestuneita turvallisuustekijöistä, esimerkiksi rajanylittäjien mahdollisesta riskistä loukkaantua rajaa ylittäessä ja muista turvallisuustekijöistä.
http://yle.fi/uutiset/suomi_ehdottaa_...

Pyytäisinkin tietoa:
- mikä on arvionne/tietonne, kuinka monta henkilöä ylitti rajan polkupyörällä
- mikä on arvionne/tietonne siitä, kuinka monta henkilöä on loukkaantunut rajaa ylittäessä.


Lähettäjä Luodes Arto RVL LR <arto.luodes@raja.fi> – Lapin rajavartiosto Otsikko Tietopyyntö - Rajanylityksen kieltäminen polkupyör= E4llä Päivämäärä  3. helmikuuta 2016 kello 8.43  Tila Tietopyyntö ratkaistu

Tervehdys

Pyysitte tietoa alla oleviin kysymyksiin. Vastaukset sinisellä.

- mikä on arvionne/tietonne, kuinka monta henkilöä ylitti rajan polkupyörällä
Lapin rajavartioston rajanylityspaikoilla polkupyörällä Venäjältä Suomeen saapui ennen sen kieltämistä 633 henkilöä, jotka anoivat turvapaikkaa.
- mikä on arvionne/tietonne siitä, kuinka monta henkilöä on loukkaantunut rajaa ylittäessä.
Onneksi vakavilta loukkaantumisilta vältyttiin ja selvittiin mustelmilla. Useita kaatumisia kuitenkin sattui. Kaatumiset johtuivat huonosta pyörällä ajotaidosta, ja liukkaasta kelistä sekä siitä, että pyörän kyydissä oli parhaimmillaan jopa 3 henkilöä. Ylimääräiset henkilöt pyörissä pääasiassa lapsia.

Arto Luodes
Rajatarkastusupseeri


 3 vuotta, 3 kuukautta sitten: Vastaanotti sähköpostin viranomaiselta Lapin rajavartiosto.
 3 vuotta, 2 kuukautta sitten: Käyttäjä Teemu Ropponen (Open Knowledge Finland) on pyytänyt tietopyyntöä 'Tietopyyntö - Rajanylityksen kieltäminen polkupyörällä' julkiseksi.
 3 vuotta, 2 kuukautta sitten: Käyttäjä Teemu Ropponen (Open Knowledge Finland) asetti tilaksi 'Request Successful'.


 Kirjoita kommentti

https://tietopyynto.fi/tietopyynto/tietopyynto-rajanylityksen-kieltaminen-polkupyoralla/Lapin rajavartiosto
https://tietopyynto.fi/viranomainen/lapin-rajavartiosto/

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Vastaanottotoiminnan kustannukset vuonna 2016 ...
« Vastaus #4521 : 14.05.2019, 19:07:28 »
Vastaanottotoiminnan kustannukset vuonna 2016

Vastaanottoyksiköiden kokonaiskustannuksia
tarkastellessa on huomattava, että ne eivät ole
vertailukelpoisia:
•Vastaanottokeskukset ovat olleet toiminnassa
eripituisia aikoja.
•Keskusten käyttöaste on voinut vaihdella.
•Keskusten kapasiteetti on voinut vaihdella.
•Kertaluontoiset perustamiskustannukset ovat
nostaneet hintoja. Osaan uusista vastaanottokeskuksiin
on tehty muutostöitä, joiden laajuus on vaihdellut


Keskuksen nimi
Toimipisteen nimi
Majoitustyyppi
Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   Kokonaiskustannukset 2016 (€)


Oulun ensi-ja turvakotien liiton ryhmäkodit
Haukiputaan tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
40  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 134 983 (€)
Myllytullin tukiasumisyksikkö
Ryhmäkoti
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 109 278 (€)
Ahokoti Kangasala Oy
Ryhmäkoti
Ryhmäkoti
14 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
553 173 (€)
Tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
30 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 845 809 (€)
A-klinikkasäätiön alaikäisyksikköt
Järvenpää Haarajoki
Tukiasunto
30 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 431 825 (€)
Leppävaaran tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
55 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 581 069 (€)
Pyhtään tukisasumisyksikkö
Tukiasunto
30  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 267 534 (€)
AMF Vastaanottopalvelu Oy
Huittisten tukiyksikkö
Tukiasunto
52 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 223 208 (€)
Ankkurin Lastensuojelupalvelut OY (Redi Oy)
Suolahden ryhmäkoti
Ryhmäkoti
21 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 137 614  (€)
Tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
47 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 403 651 (€)
Arjen Avain Oy/ ODL
Albertinkulma (tukiasunto)
Tukiasunto
20 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
709 854 (€)
Albertinkulma Oulu (ryhmäkoti)
Ryhmäkoti
14 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 253 894 (€)
D-Kulman tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
20 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
787 876  (€)
Kempele
Tukiasunto
26  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
882 898 (€)
Coronaria Vivante Oy
Kuusingintie VOK
Keskusmajoitus
120 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 063 223 (€)
Espoon Vastaanottokeskus
Espoo 1.1.2013 (Osastot A,B,C,D)
Ryhmäkoti
94 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 896 610 (€)
Yksityismajoitus
Yksityismajoitus
37 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
815 667 (€)
Helsingin diakonissalaitoksen alaikäisyksiköt
Alppikatu
Tukiasunto
38  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 262 182 (€)
Karhusaaren ryhmäkoti
Ryhmäkoti
20 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 361 189  (€)
Lakisto 1 (Pellas)
Tukiasunto
40  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 278 819 (€)
Lakisto 2
Tukiasunto
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
825 427 (€)
Helsingin ja uudenmaan piiri/ SPR
Hangon vok
Keskusmajoitus
148 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 988 803  (€)
Inkoon ryhmäkoti (Heimgård)
Ryhmäkoti
14  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 139 960 (€)
Inkoon tukiasunnot
Tukiasunto
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 737 713 (€)
Johannisbergin vanhainkoti
Keskusmajoitus
134 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 082 769 (€)
Karijärven tukiasunnot Porvoo
Tukiasunto
44 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 086 074 (€)
Kirkkonummi Aavaranta
Keskusmajoitus
390 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
11 059 556 (€)
Kirkkonummi Evitskogin vok
Keskusmajoitus
309 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
8 427 674 (€)
Lohjan ryhmäkoti
Ryhmäkoti
14 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 083 350 (€)
Meltolan toimipiste
Keskusmajoitus
342  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
5 405 895  (€)
Orimattilan vok
Keskusmajoitus
150 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 657 756 (€)
Raasepori Resort
Keskusmajoitus
300 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
4 406 593 (€)
Ruskeasuo
Keskusmajoitus
131 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 538 281 (€)
Röykän toimipiste
Keskusmajoitus
291 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
5 441 097 (€)
Siuntion tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
41 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 931 223 (€)
Sturenkatu
Keskusmajoitus
188 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
4 343 003 (€)
Vantaa Auramotalo
Keskusmajoitus
180 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
5 239 838 (€)
Vihdin Hopeaniemin toimipiste
Keskusmajoitus
153 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 376 850 (€)
Vuoranta
Keskusmajoitus
91 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 402 055 (€)
Helsingin vastaanottokeskus
Kaarlenkadun toimipiste
Keskusmajoitus
200 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
4 742 269 (€)
Punavuoren toimipiste
Keskusmajoitus
200 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
4 909 829 (€)
Punavuoren YM
Yksityismajoitus
700 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
4 241 901 (€)
Hemcare Heinola Oy
Valolinna
Keskusmajoitus
200 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 094 855  (€)
Hetikoti Oy
Ruuhilammen tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
24 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
850 738 (€)
Hoivapalvelu Valkokulta Oy
Toijalan vok
Keskusmajoitus
139 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 047 980  (€)
Hämeen piiri/ SPR
Forssa
Keskusmajoitus
199 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 185 500 (€)
Hämeenkyrö
Ryhmäkoti
43 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 070 684 (€)
Iittala
Keskusmajoitus
70 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 304 260 (€)
Kangasala
Ryhmäkoti
156 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 190 401 (€)
Kärkölä
Keskusmajoitus
70 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
665 745  (€)
Lahden alaikäisyksikkö
Ryhmäkoti
50 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
289 556 (€)
Lahti TEVA
Keskusmajoitus
15 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
364 879  (€)
Lahti/Hennala
Keskusmajoitus
367 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
6 102 223 (€)

............................JATKUU.....

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Vs: Vastaanottotoiminnan kustannukset vuonna 2016 ...
« Vastaus #4522 : 14.05.2019, 19:27:18 »
Vastaanottotoiminnan kustannukset vuonna 2016

Vastaanottoyksiköiden kokonaiskustannuksia
tarkastellessa on huomattava, että ne eivät ole
vertailukelpoisia:
•Vastaanottokeskukset ovat olleet toiminnassa
eripituisia aikoja.
•Keskusten käyttöaste on voinut vaihdella.
•Keskusten kapasiteetti on voinut vaihdella.
•Kertaluontoiset perustamiskustannukset ovat
nostaneet hintoja. Osaan uusista vastaanottokeskuksiin
on tehty muutostöitä, joiden laajuus on vaihdellut


Keskuksen nimi
Toimipisteen nimi
Majoitustyyppi
Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   Kokonaiskustannukset 2016 (€)


Oulun ensi-ja turvakotien liiton ryhmäkodit
Haukiputaan tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
40  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 134 983 (€)
Myllytullin tukiasumisyksikkö
Ryhmäkoti
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 109 278 (€)
Ahokoti Kangasala Oy
Ryhmäkoti
Ryhmäkoti
14 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
553 173 (€)
Tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
30 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 845 809 (€)
A-klinikkasäätiön alaikäisyksikköt
Järvenpää Haarajoki
Tukiasunto
30 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 431 825 (€)
Leppävaaran tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
55 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 581 069 (€)
Pyhtään tukisasumisyksikkö
Tukiasunto
30  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 267 534 (€)
AMF Vastaanottopalvelu Oy
Huittisten tukiyksikkö
Tukiasunto
52 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 223 208 (€)
Ankkurin Lastensuojelupalvelut OY (Redi Oy)
Suolahden ryhmäkoti
Ryhmäkoti
21 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 137 614  (€)
Tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
47 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 403 651 (€)
Arjen Avain Oy/ ODL
Albertinkulma (tukiasunto)
Tukiasunto
20 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
709 854 (€)
Albertinkulma Oulu (ryhmäkoti)
Ryhmäkoti
14 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 253 894 (€)
D-Kulman tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
20 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
787 876  (€)
Kempele
Tukiasunto
26  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
882 898 (€)
Coronaria Vivante Oy
Kuusingintie VOK
Keskusmajoitus
120 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 063 223 (€)
Espoon Vastaanottokeskus
Espoo 1.1.2013 (Osastot A,B,C,D)
Ryhmäkoti
94 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 896 610 (€)
Yksityismajoitus
Yksityismajoitus
37 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
815 667 (€)
Helsingin diakonissalaitoksen alaikäisyksiköt
Alppikatu
Tukiasunto
38  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 262 182 (€)
Karhusaaren ryhmäkoti
Ryhmäkoti
20 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 361 189  (€)
Lakisto 1 (Pellas)
Tukiasunto
40  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 278 819 (€)
Lakisto 2
Tukiasunto
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
825 427 (€)
Helsingin ja uudenmaan piiri/ SPR
Hangon vok
Keskusmajoitus
148 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 988 803  (€)
Inkoon ryhmäkoti (Heimgård)
Ryhmäkoti
14  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 139 960 (€)
Inkoon tukiasunnot
Tukiasunto
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 737 713 (€)
Johannisbergin vanhainkoti
Keskusmajoitus
134 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 082 769 (€)
Karijärven tukiasunnot Porvoo
Tukiasunto
44 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 086 074 (€)
Kirkkonummi Aavaranta
Keskusmajoitus
390 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
11 059 556 (€)
Kirkkonummi Evitskogin vok
Keskusmajoitus
309 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
8 427 674 (€)
Lohjan ryhmäkoti
Ryhmäkoti
14 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 083 350 (€)
Meltolan toimipiste
Keskusmajoitus
342  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
5 405 895  (€)
Orimattilan vok
Keskusmajoitus
150 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 657 756 (€)
Raasepori Resort
Keskusmajoitus
300 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
4 406 593 (€)
Ruskeasuo
Keskusmajoitus
131 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 538 281 (€)
Röykän toimipiste
Keskusmajoitus
291 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
5 441 097 (€)
Siuntion tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
41 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 931 223 (€)
Sturenkatu
Keskusmajoitus
188 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
4 343 003 (€)
Vantaa Auramotalo
Keskusmajoitus
180 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
5 239 838 (€)
Vihdin Hopeaniemin toimipiste
Keskusmajoitus
153 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 376 850 (€)
Vuoranta
Keskusmajoitus
91 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 402 055 (€)
Helsingin vastaanottokeskus
Kaarlenkadun toimipiste
Keskusmajoitus
200 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
4 742 269 (€)
Punavuoren toimipiste
Keskusmajoitus
200 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
4 909 829 (€)
Punavuoren YM
Yksityismajoitus
700 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
4 241 901 (€)
Hemcare Heinola Oy
Valolinna
Keskusmajoitus
200 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 094 855  (€)
Hetikoti Oy
Ruuhilammen tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
24 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
850 738 (€)
Hoivapalvelu Valkokulta Oy
Toijalan vok
Keskusmajoitus
139 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 047 980  (€)
Hämeen piiri/ SPR
Forssa
Keskusmajoitus
199 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 185 500 (€)
Hämeenkyrö
Ryhmäkoti
43 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 070 684 (€)
Iittala
Keskusmajoitus
70 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 304 260 (€)
Kangasala
Ryhmäkoti
156 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 190 401 (€)
Kärkölä
Keskusmajoitus
70 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
665 745  (€)
Lahden alaikäisyksikkö
Ryhmäkoti
50 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
289 556 (€)
Lahti TEVA
Keskusmajoitus
15 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
364 879  (€)
Lahti/Hennala
Keskusmajoitus
367 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
6 102 223 (€)

............................JATKUU.....
   

Lammin vastaanottokeskus
Keskusmajoitus
203 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 755 821 (€)
Lammin yksityismajoitus
Yksityismajoitus
-
Mainiemi
Keskusmajoitus
200 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 407 831 (€)
Mänttä-Vilppula VOK
Keskusmajoitus
231 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 724 773 (€)
Nastola
Keskusmajoitus
140 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 595 623 (€)
Pälkäne
Keskusmajoitus
59 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
763 926 (€)
Ruoveden alaikäisyksikkö
Ryhmäkoti
35 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
600 418 (€)
Ruovesi
Keskusmajoitus
230 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 661 151 (€)
Tampreen yksityismajoitus
Yksityismajoitus
155 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
803 240  (€)
Joutsenon vastaanottokeskus
Joutseno säiliö
Säilöönottoyksikkö
30 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 747 593 (€)
Joutseno/ Keskust
Keskusmajoitus
118 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 330 098 (€)
Joutseno/ Konnunsuo
Keskusmajoitus
368  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
5 262 787 (€)
Joutseno/IKU
Ihmiskaupan uhrit
76 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
865 702 (€)
Jyväskylän Seudun Tukikodit Oy
Säynätsalon tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 973 144 (€)
Kaakkois- Suomen piiri/ SPR
Imatra
Keskusmajoitus
325 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
3 741 668 (€)
Kotka vok
Keskusmajoitus
319 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
4 468 608 (€)
Kouvola
Keskusmajoitus
333  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
3 322 834 (€)
Leikari
Keskusmajoitus
485  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
223 229 (€)
Mikkeli
Keskusmajoitus
250 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
3 098 265 (€)
Kainuun Hoivataito Oy
Kajaanin ryhmäkoti
Ryhmäkoti
21 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
810 988 (€)
Kemin tukiyksikkö
Tukiasunto
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 292 099 (€)
Mieslahden opisto
Ryhmäkoti
47 779 (€)
Kajaanin vastaanottokeskus
Lönnrotinkatu
Keskusmajoitus
250 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 502 588 (€)
Kalliolan Kannatusyhdisyt ry
Kurkelan ryhmäkoti
Ryhmäkoti
18 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 033 291 (€)
Kärkelä
Tukiasunto
31 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 857 223 (€)
Kalliolan Setlementti
Vantalan ryhmäkoti
Ryhmäkoti
20 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 306 946 (€)
Vantalana tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 485 852 (€)
Kiviranta-Kodit Oy
Heikkilä
Ryhmäkoti
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 175 760  (€)
Sipoo
Ryhmäkoti
21 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
643 986 (€)
Kotkan vastaanottokeskus
 Kotkan aikuispuoli
Keskusmajoitus
285  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 921 578 (€)
Koivulan ryhmäkoti
Ryhmäkoti
21 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 567 546  (€)
Koivulan tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
8 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
318 703 (€)
Kotkansaaren ryhmäkoti
Ryhmäkoti
8 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
570 021 (€)
Yksityismajoitus
Yksityismajoitus
84 796 (€)
Kotouma Oy
Kivistön vok
Ryhmäkoti
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 370 963 (€)
Pyhtään vastaanottokeskus
Keskusmajoitus
194 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
3 190 367  (€)
Vääksyn toimipiste
Keskusmajoitus
331 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
3 929 013  (€)
Kristiinankaupungin vastaanottokeskus (SPR Pohjanmaan piiri)
Korsnäs Vok
Keskusmajoitus
165 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 188 671 (€)
Kristiinankaupunki    Lapväärtintie       Keskusmajoitus
666 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
9 151 498 (€)
Tukiasumisyksikkö Villa
Tukiasunto
49 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 109 438 (€)
Yksityismajoitus
Yksityismajoitus
23 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
31 093 (€)
Kuopion Setlementti Puijola ry
Leväsen hätämajoituskeskus
Keskusmajoitus
150  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 367 081 (€)
Tarinan vok
Keskusmajoitus
400 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
5 515 144 (€)
Lapin piiri/ SPR
Apukan toimipiste
Keskusmajoitus
125 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
286 093 (€)
Kemijärven vastaanottokeskus
Keskusmajoitus
351 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
3 543 558 (€)
Kemin vastaanottokeskus
Keskusmajoitus
446 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
5 325 325 (€)
Kolari vastaanottokeksus
Keskusmajoitus
150 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 021 502 (€)
Muurolan toimipiste
Keskusmajoitus
270 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 436 225  (€)
Rovaniemen vastaanottokeskus
Keskusmajoitus
525 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
6 512 911 (€)
Tervolan vastaanottokeskus
Keskusmajoitus
100 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
871 718 (€)
Tornion vastaanottokeskus
Keskusmajoitus
296 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
3 539 169 (€)
Lastensuojeluyksikkö Siivet Oy
Kotiranta
Ryhmäkoti
14 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 791 293 (€)
Lieksan kristillisen opisto
Märäjälahti
Keskusmajoitus
205 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 860 453 (€)
Lomayhtymä Finland Oy VOK
Kivitippu
Keskusmajoitus
300 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
3 412 185  (€)

Lukkarila Kodit Oy
Paihola
Ryhmäkoti
7 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
605 821  (€)
Luona Oy
Hyvinkää
Keskusmajoitus
200 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 054 472 (€)
Kornetintie
Keskusmajoitus
220 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
490 114 (€)
Kutojantie/ Nihtisilta
Keskusmajoitus
590 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
9 366 578 (€)
Kutomotie
Keskusmajoitus
450 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
4 851 290 (€)
Otaniemi
Keskusmajoitus
400 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
7 239 024  (€)
Robert Huberin tie
Keskusmajoitus
500 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
9 654 727 (€)
Siikajärvi
Keskusmajoitus
330 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
6 321 144 (€)
Sokkakuja
Keskusmajoitus
330 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
4 515 564 (€)
Länsi- Suomen piiri/SPR
Joutsan toimipiste
Keskusmajoitus
116 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 587 893 (€)
Jyväskylä Kangasvuoren toimipiste    Keskusmajoitus
163 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
3 055 763 (€)
Kauhavan vastaanottokeskus
Keskusmajoitus
358 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
8 447 294 (€)
Keuruun tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
32 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 193 023 (€)
Keuruun vastaanottokeskus
Keskusmajoitus
462 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
9 866 726  (€)
Kyyjärven vastaanottokeskus
Keskusmajoitus
70 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 031 946 (€)
Menninkäisen toimipiste Saarijärvi    Keskusmajoitus
260 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
4 026 064 (€)
Petäjäveden vastaanottokeskus
Keskusmajoitus
70 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 033 256 (€)
Puuppolan toimipiste
Keskusmajoitus
123 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 291 647 (€)
Salmirannan keskus
Keskusmajoitus
183 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
3 554 970  (€)
Seinäjoki
Keskusmajoitus
126 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 739 867 (€)
Viitasaaren vok
Keskusmajoitus
137 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 210 224 (€)
Äänekosken hätämajoitus
Keskusmajoitus
50 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
432 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
MediVida Oy
Kankaanpää
Keskusmajoitus
192 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 718 566 (€)
Salo
Keskusmajoitus
184 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
3 219 661  (€)
Metsälän vastaanottokeskus
Koskelan toimipiste
Keskusmajoitus
272  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 100 218  (€)
Metsälän Säilö
Säilöönottoyksikkö
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 724 989  (€)
Metsälän toimipiste
Keskusmajoitus
492 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
4 656 557 (€)
Metsälän VOK
Keskusmajoitus
46 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
3 660 240 (€)
Metsälän YM
Yksityismajoitus
327 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 871 608  (€)
Metsätähti Oy (Familar Oy)
Familar Oy/Savonlinnan RH
Ryhmäkoti
14  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 190 106 (€)
Hyvinkää
Keskusmajoitus
198 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 508 980 (€)
Inkeroinen
Keskusmajoitus
150 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 922 150 (€)
Rauma Villa Meri
Keskusmajoitus
120 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 919 685 (€)
Tampere, Viiinikka
Keskusmajoitus
99  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 754 136 (€)
MLL Helsingin yhdistys ry
Korkeavuorenkadun ryhmäkoti
Ryhmäkoti
12 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
937 945 (€)
MLL Uudenmaan piiri
Ahtilan tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
34 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 286 890 (€)
Särkilammentien ryhmäkoti
Ryhmäkoti
21 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
928 787 (€)
Nevels Oy
Evo tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
30 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
907 307 (€)
Nuorten ystävät
Apila
Ryhmäkoti
14 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 059 086 (€)
Kuusamo
Ryhmäkoti
14 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
930 456 (€)
Rantapirtti
Ryhmäkoti
7 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
540 592 (€)
Nutukka
Evangeliska folkhögskola
Ryhmäkoti
917 220 (€)
Seurakuntaopisto Pieksämäki
Ryhmäkoti
91 699 (€)
Seurakuntaopisto Ruokolahti
Ryhmäkoti
89 517 (€)
Oravaisten vastaanottokeskus (Vöyrin kunta)
Masuunintie
Keskusmajoitus
150 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 153 504 (€)
Oravaisten yksityismajoitus
Yksityismajoitus
-
Pietarsaari
Keskusmajoitus
175 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 286 881 (€)
Pietarsaari yksityismajoitus
Yksityismajoitus
-
Ruths ryhmäkoti
Ryhmäkoti
27 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 751 617 (€)
Oulun vastaanottokeskus
Oulu yksityismajoitus
Yksityismajoitus
60 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
340 259 (€)
Oulun Ryhmäkoti
Ryhmäkoti
7 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
740 702 (€)
Oulun Tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 341 648 (€)
Oulun vastaanottokeskus
Keskusmajoitus
400 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
5 859 327 (€)
Pudasjärven vastaanottokeskus
Keskusmajoitus
180 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 662 615  (€)
Pelastakaa Lapset ry
Kauklahden alaikäisyksikkö
Ryhmäkoti
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 936 736 (€)


..........................jatkuu....................

https://www.docdroid.net/2sZIXug/vastaanottotoiminnan-kustannukset-2016.pdf

   

   
   

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Vs: Vastaanottotoiminnan kustannukset vuonna 2016 ...
« Vastaus #4523 : 14.05.2019, 19:42:14 »
Vastaanottotoiminnan kustannukset vuonna 2016

Vastaanottoyksiköiden kokonaiskustannuksia
tarkastellessa on huomattava, että ne eivät ole
vertailukelpoisia:
•Vastaanottokeskukset ovat olleet toiminnassa
eripituisia aikoja.
•Keskusten käyttöaste on voinut vaihdella.
•Keskusten kapasiteetti on voinut vaihdella.
•Kertaluontoiset perustamiskustannukset ovat
nostaneet hintoja. Osaan uusista vastaanottokeskuksiin
on tehty muutostöitä, joiden laajuus on vaihdellut


Keskuksen nimi
Toimipisteen nimi
Majoitustyyppi
Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   Kokonaiskustannukset 2016 (€)


Oulun ensi-ja turvakotien liiton ryhmäkodit
Haukiputaan tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
40  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 134 983 (€)
Myllytullin tukiasumisyksikkö
Ryhmäkoti
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 109 278 (€)
Ahokoti Kangasala Oy
Ryhmäkoti
Ryhmäkoti
14 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
553 173 (€)
Tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
30 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 845 809 (€)
A-klinikkasäätiön alaikäisyksikköt
Järvenpää Haarajoki
Tukiasunto
30 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 431 825 (€)
Leppävaaran tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
55 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 581 069 (€)
Pyhtään tukisasumisyksikkö
Tukiasunto
30  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 267 534 (€)
AMF Vastaanottopalvelu Oy
Huittisten tukiyksikkö
Tukiasunto
52 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 223 208 (€)
Ankkurin Lastensuojelupalvelut OY (Redi Oy)
Suolahden ryhmäkoti
Ryhmäkoti
21 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 137 614  (€)
Tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
47 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 403 651 (€)
Arjen Avain Oy/ ODL
Albertinkulma (tukiasunto)
Tukiasunto
20 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
709 854 (€)
Albertinkulma Oulu (ryhmäkoti)
Ryhmäkoti
14 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 253 894 (€)
D-Kulman tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
20 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
787 876  (€)
Kempele
Tukiasunto
26  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
882 898 (€)
Coronaria Vivante Oy
Kuusingintie VOK
Keskusmajoitus
120 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 063 223 (€)
Espoon Vastaanottokeskus
Espoo 1.1.2013 (Osastot A,B,C,D)
Ryhmäkoti
94 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 896 610 (€)
Yksityismajoitus
Yksityismajoitus
37 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
815 667 (€)
Helsingin diakonissalaitoksen alaikäisyksiköt
Alppikatu
Tukiasunto
38  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 262 182 (€)
Karhusaaren ryhmäkoti
Ryhmäkoti
20 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 361 189  (€)
Lakisto 1 (Pellas)
Tukiasunto
40  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 278 819 (€)
Lakisto 2
Tukiasunto
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
825 427 (€)
Helsingin ja uudenmaan piiri/ SPR
Hangon vok
Keskusmajoitus
148 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 988 803  (€)
Inkoon ryhmäkoti (Heimgård)
Ryhmäkoti
14  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 139 960 (€)
Inkoon tukiasunnot
Tukiasunto
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 737 713 (€)
Johannisbergin vanhainkoti
Keskusmajoitus
134 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 082 769 (€)
Karijärven tukiasunnot Porvoo
Tukiasunto
44 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 086 074 (€)
Kirkkonummi Aavaranta
Keskusmajoitus
390 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
11 059 556 (€)
Kirkkonummi Evitskogin vok
Keskusmajoitus
309 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
8 427 674 (€)
Lohjan ryhmäkoti
Ryhmäkoti
14 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 083 350 (€)
Meltolan toimipiste
Keskusmajoitus
342  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
5 405 895  (€)
Orimattilan vok
Keskusmajoitus
150 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 657 756 (€)
Raasepori Resort
Keskusmajoitus
300 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
4 406 593 (€)
Ruskeasuo
Keskusmajoitus
131 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 538 281 (€)
Röykän toimipiste
Keskusmajoitus
291 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
5 441 097 (€)
Siuntion tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
41 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 931 223 (€)
Sturenkatu
Keskusmajoitus
188 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
4 343 003 (€)
Vantaa Auramotalo
Keskusmajoitus
180 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
5 239 838 (€)
Vihdin Hopeaniemin toimipiste
Keskusmajoitus
153 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 376 850 (€)
Vuoranta
Keskusmajoitus
91 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 402 055 (€)
Helsingin vastaanottokeskus
Kaarlenkadun toimipiste
Keskusmajoitus
200 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
4 742 269 (€)
Punavuoren toimipiste
Keskusmajoitus
200 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
4 909 829 (€)
Punavuoren YM
Yksityismajoitus
700 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
4 241 901 (€)
Hemcare Heinola Oy
Valolinna
Keskusmajoitus
200 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
3 094 855  (€)
Hetikoti Oy
Ruuhilammen tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
24 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
850 738 (€)
Hoivapalvelu Valkokulta Oy
Toijalan vok
Keskusmajoitus
139 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 047 980  (€)
Hämeen piiri/ SPR
Forssa
Keskusmajoitus
199 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 185 500 (€)
Hämeenkyrö
Ryhmäkoti
43 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 070 684 (€)
Iittala
Keskusmajoitus
70 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
1 304 260 (€)
Kangasala
Ryhmäkoti
156 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
2 190 401 (€)
Kärkölä
Keskusmajoitus
70 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
665 745  (€)
Lahden alaikäisyksikkö
Ryhmäkoti
50 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
289 556 (€)
Lahti TEVA
Keskusmajoitus
15 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
364 879  (€)
Lahti/Hennala
Keskusmajoitus
367 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo   
6 102 223 (€)

............................JATKUU.....
   Ryhmäkoti Onnela
Ryhmäkoti
19 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 218 973 (€)
Perheryhmäkoti Satakieli (Tampereen kaupunki)
Ryhmäkoti
Ryhmäkoti
7 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
568 940 (€)
Pieksämäen vastaanottokeskus/SPR Kaakkois-Suomen piiri
Pieksämäki
Keskusmajoitus
167 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 289 570 (€)
Pihlajalinna Terveys Oy
Jämsä
Keskusmajoitus
180 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 460 414 (€)
Karkku
Keskusmajoitus
150 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 830 154 (€)
Kihniö
Keskusmajoitus
140 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 811 245 (€)
Kokemäki
Keskusmajoitus
100 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 455 648 (€)
Renko
Keskusmajoitus
100 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 382 520 (€)
Pirkanmaan Sininauha Ry
Parkkuun ryhmäkoti
Ryhmäkoti
13 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
817 245 (€)
Valkeakoski
Tukiasunto
24 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
945 130 (€)
Ruukin vastaanottokeskus/SPR Oulun piiri
Uusi Ruukki 2015
Keskusmajoitus
216 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 584 055 (€)
Ryhmäkodit Arjessa Oy
Arjessa
Ryhmäkoti
35 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 245 900 (€)
Ryhmäkoti Metsäkoto Oy
Ryhmäkoti
Ryhmäkoti
21 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 372 190 (€)
Satakunnan piiri SPR
Harjavallan vok
Keskusmajoitus
238 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 893 330 (€)
Kokemäki
Keskusmajoitus
100 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
774 435 (€)
Merikarvia
Keskusmajoitus
75 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
255 325 (€)
Pitkajärvi
Keskusmajoitus
70 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
298 514 (€)
Pori
Keskusmajoitus
276 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
4 614 276 (€)
Pori Reposaari/ Junnila
Keskusmajoitus
16 432 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
Rauma
Keskusmajoitus
202 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 911 495 (€)
Savo- Karjalan piiri/SPR
Iisalmi
Keskusmajoitus
31 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
197 574 (€)
Keitele
Keskusmajoitus
75 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 106 864 (€)
Kitee
Keskusmajoitus
357 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
4 560 363 (€)
Paihola
Keskusmajoitus
150 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 561 177 (€)
Suonenjoki
Keskusmajoitus
169 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 834 663 (€)
Simojoen Luvanvarainen Perhekoti Oy
Simojoen tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 546 465 (€)
SOS-Lapsikylänsäätiö
Haapajärven ryhmäkoti
Ryhmäkoti
14 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
609 379 (€)
Matinkylän ryhmäkoti
Ryhmäkoti
16 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
914 232 (€)
Vaajakosken/ Jyväskylän ryhmäkoti   Ryhmäkoti
15 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
871 963 (€)
SPR/Oulun piiri
Hiukkavaara
Keskusmajoitus
305 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 755 367 (€)
Hyrynsalmi
Keskusmajoitus
145 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 001 884 (€)
Kastelli
Keskusmajoitus
268 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 404 904 (€)
Kuusamo alaikäisyksikkö
Tukiasunto
20 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
551 432 (€)
Kuusamo vok
Keskusmajoitus
200  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 536 714 (€)
Liminka
Keskusmajoitus
89 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
677 826 (€)
Otanmäki
Keskusmajoitus
146  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 013 743 (€)
Päivärinne
Keskusmajoitus
200 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 746 308 (€)
Raahe
Keskusmajoitus
125  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 734 031 (€)
Valinkorva YM
Yksityismajoitus
150 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
132 303 (€)
Vallinkorva
Keskusmajoitus
245 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
3 691 382 (€)
Suomen Setlementtiliitto Oy (Viittakivi)
Heinola
Keskusmajoitus
260 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
3 190 327 (€)
Lahti
Keskusmajoitus
188  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
3 526 010 (€)
Lehtiniemi (Savonlinna)
Keskusmajoitus
367 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
6 927 093 (€)
Tampereen vok
Vastaanottokeskus 1.6.2016
Keskusmajoitus
174 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 927 326 (€)
Turun vastaanottokeskus (SPR Varsinais-Suomi)
Halikon toimipiste
Keskusmajoitus
146 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 614 012 (€)
Laitilan toimipiste
Keskusmajoitus
196 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
3 313 961 (€)
Punkalaidun VOK
Keskusmajoitus
179  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 703 938 (€)
Turku / YM
Yksityismajoitus
315 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
2 130 095 (€)
Turku tukiasunnot (Pansio)
Tukiasunto
17 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
803 270 (€)
Turun ryhmäkoti (Oriketo)
Ryhmäkoti
43 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 630 798 (€)
Turun vastaanottokeskus
Keskusmajoitus
569 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
7 509 895 (€)
Turunmaan piiri/ SPR
Nauvo
Keskusmajoitus
90 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
947 195 (€)
Vaasan vastaanottokeskus
Kauppapuistikko
Keskusmajoitus
463  Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
4 538 810 (€)

Valtion koulukodit
Harvialan tukiasumisyksikkö
Tukiasunto
42 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 780 909 (€)
Vanhamäen säätiö
Vanhamäki
Tukiasunto
40 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 422 737 (€)
Vihdin seurakunta
Riuttarannan vok
Keskusmajoitus
118 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 590 801 (€)
Yhteiset Lapsemme ry
Vihdin ryhmäkoti
Ryhmäkoti
14 Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo
1 166 492 (€)


YHTEENSÄ
510 720 216 (€)

 --------päivitetty  versio ..... 

 Page 1 of 5  


https://www.docdroid.net/2sZIXug/vastaanottotoiminnan-kustannukset-2016.pdf

https://www.google.fi/search?dcr=0&source=hp&ei=tOzaXLP9EuagrgS6qJXwDQ&q=https%3A%2F%2Fwww.docdroid.net%2F2sZIXug%2Fvastaanottotoiminnan-kustannukset-2016.pdf&oq=https%3A%2F%2Fwww.docdroid.net%2F2sZIXug%2Fvastaanottotoiminnan-kustannukset-2016.pdf&gs_l=psy-ab.12...1581.1581..2799...0.0..0.88.88.1......0....2j1..gws-wiz.....0.EyuY8fP8IM8


https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:k7aYYPMi_LUJ:https://www.docdroid.net/file/download/2sZIXug/vastaanottotoiminnan-kustannukset-2016.pdf+&cd=1&hl=fi&ct=clnk&gl=fi https://www.docdroid.net/file/download/2sZIXug/vastaanottotoiminnan-kustannukset-2016.pdf. 
Vastaanottotoiminnan kustannukset vuonna 2016 - DocDroid
https://www.docdroid.net/file/.../2sZIXug/vastaanottotoiminnan-kustannukset-2016.pd...
PDF
Vastaanottotoiminnan kustannukset vuonna 2016. Keskuksen nimi. Toimipisteen nimi. Majoitustyyppi. Toimipisteen kapasiteetin keskiarvo ...https://www.google.fi/search?dcr=0&source=hp&ei=tOzaXLP9EuagrgS6qJXwDQ&q=https%3A%2F%2Fwww.docdroid.net%2F2sZIXug%2Fvastaanottotoiminnan-kustannukset-2016.pdf&oq=https%3A%2F%2Fwww.docdroid.net%2F2sZIXug%2Fvastaanottotoiminnan-kustannukset-2016.pdf&gs_l=psy-ab.12...1581.1581..2799...0.0..0.88.88.1......0....2j1..gws-wiz.....0.EyuY8fP8IM8
   

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
tietopyyntö voimassa olevista rahankeräysluvista 2018 ...
« Vastaus #4524 : 15.05.2019, 05:22:13 »
Julkisuuslakiin perustuva tietopyyntö voimassa olevista rahankeräysluvista 2018

https://tietopyynto.fi/tietopyynto/julkisuuslakiin-perustuva-tietopyynto-voimassa-olevista-rahankeraysluvista-2018/

Pyynnön vastaanottaja:Poliisihallitus Käytetty laki:Julkisuuslaki Tämän tietopyynnön tila:Tietopyyntö onnistuiPyynnön yhteenvetoHaluaisin saada luettelon tällä hetkellä (lokakuussa 2018) voimassa olevista rahankeräysluvista, jotka ovat voimassa yhden poliisilaitoksen toimialuetta laajemmalla alueella. Luettelossa tulisi olla kunkin rahankeräysluvan numero, organisaatio, jolle lupa on annettu, sekä luvan voimassaoloaika. Pyyntö liittyy tarpeeseen varmistaa, että kansalaisille eri organisaatioiden ilmoittamat rahankeräysluvat todella ovat poliisihallituksen myöntämiä. Vastaava tietopyyntö löytyy vuodelta 2015: https://tietopyynto.fi/tietopyynto/ju...

0 seuraajaa 

Jaa tämä tietopyyntö
 Twitter 
 Facebook 
Syötteet
 RSS-syöte 
 Atom-syöte 
Lyhyt URL

Viestit tässä tietopyynnössä

Marko Suvila 

15.10.2018

Poliisihallitus 

15.10.2018

Poliisihallitus 

24.10.2018
Lähettäjä Marko Suvila Otsikko Julkisuuslakiin perustuva tietopyyntö voimassa olevista rahankeräysluvista 2018 [#662] Päivämäärä  15. lokakuuta 2018 kello 8.01  Vastaanottaja Poliisihallitus Tila Odotetaan vastausta

Hyvä vastaanottaja,

Tämä on julkisuuslakiin (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990621) perustuva tietopyyntö. Sähköposti on lähetetty http://tietopyynto.fi-sivustolta. Tähän sähköpostiin vastaamalla lähetät vastauksen tietopyyntöön.


Haluaisin saada luettelon tällä hetkellä (lokakuussa 2018) voimassa olevista rahankeräysluvista, jotka ovat voimassa yhden poliisilaitoksen toimialuetta laajemmalla alueella. Luettelossa tulisi olla kunkin rahankeräysluvan numero, organisaatio, jolle lupa on annettu, sekä luvan voimassaoloaika. Pyyntö liittyy tarpeeseen varmistaa, että kansalaisille eri organisaatioiden ilmoittamat rahankeräysluvat todella ovat poliisihallituksen myöntämiä.

Vastaava tietopyyntö löytyy vuodelta 2015: https://tietopyynto.fi/tietopyynto/ju...


[Näytä koko teksti]
Ystävällisin terveisin,
Marko Suvila

       


 Kirjoita kommentti 

Lähettäjä POL_VP_Poliisihallitus_kirjaamo <kirjaamo.poliisihallitus@poliisi.fi> – Poliisihallitus Otsikko Poliisihallituksen kirjaamo on vastaanottanut viestinne. - Polisstyrelsens registratorskontor har mottagit ert meddelande. - Your message has been delivered to the National Police Board in Finland. Päivämäärä  15. lokakuuta 2018 kello 8.01  Tila Odotetaan vastausta

Poliisihallituksen kirjaamo on vastaanottanut viestinne. - Polisstyrelsens registratorskontor har mottagit ert meddelande. - Your message has been delivered to the National Police Board in Finland.

Poliisihallitus
PL 22
00521 Helsinki
p. 029 548 0181
sähköposti:  <<sähköpostiosoite>>
 

 7 kuukautta sitten: Käyttäjä Marko Suvila lähetti viestin viranomaiselle Poliisihallitus.
 7 kuukautta sitten: Vastaanotti sähköpostin viranomaiselta Poliisihallitus.


 Kirjoita kommentti 

Lähettäjä Kitunen Jouni POL POHA <jouni.kitunen@poliisi.fi> – Poliisihallitus Otsikko VS: Julkisuuslakiin perustuva tietopyyntö voimassa olevista rahankeräysluvista 2018 [#662] Päivämäärä  24. lokakuuta 2018 kello 14.39  Tila Tietopyyntö ratkaistu
Liitteet
 Rahankerysluvat1-3-…   1,3 MB  Rahankerysluvatenne…   66,0 KB 


Hei,

Pyytämäsi rahankeräyslupatiedot.

Taulukkoja lukiessa kannattaa huomioida se, että joissain luvissa on määräys välitilityksen tai välitilitysten tekemisestä. Tämä näyttäytyy taulukossa siten, että yhden rahankeräysluvan kohdalla voi olla useampi rivi, jossa on eri ajanjakso tilityksen teolle.

Taulukoissa on mukana jo joitain päättyneitä lupia, mutta ne ovat helposti eriteltävissä toimeenpanoajan perusteella.

Lupia on listattu kahteen eri taulukkoon siksi, että Poliisihallinnossa otettiin 1.3.2016 käyttöön Rabita-järjestelmä rahankeräysasioiden käsittelyssä. Järjestelmässä käsitellyt luvat on taulukoitu eri taulukkoon. Jos haluat saada kokonaiskuvan esimerkiksi vuodesta 2016, tulee sinun yhdistää  molempien taulukoiden vuosi 2016.

Taulukkoja lukiessa tulee huomioida myös se, että ne ovat käsin tehtyjä, joten inhimillisen erheen mahdollisuus on olemassa.

terveisin

Jouni Kitunen
Ylitarkastaja

Poliisihallitus
Arpajaishallinto
PL 50, 11101 RIIHIMÄKI
p. 0295 481 846
 <<sähköpostiosoite>>
www.arpajaishallinto.fi
https://tietopyynto.fi/tietopyynto/julkisuuslakiin-perustuva-tietopyynto-voimassa-olevista-rahankeraysluvista-2018/
pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Vs: tietopyyntö voimassa olevista rahankeräysluvista 2018 ...
« Vastaus #4525 : 15.05.2019, 05:28:13 »
Julkisuuslakiin perustuva tietopyyntö voimassa olevista rahankeräysluvista 2018

https://tietopyynto.fi/tietopyynto/julkisuuslakiin-perustuva-tietopyynto-voimassa-olevista-rahankeraysluvista-2018/

Pyynnön vastaanottaja:Poliisihallitus Käytetty laki:Julkisuuslaki Tämän tietopyynnön tila:Tietopyyntö onnistuiPyynnön yhteenvetoHaluaisin saada luettelon tällä hetkellä (lokakuussa 2018) voimassa olevista rahankeräysluvista, jotka ovat voimassa yhden poliisilaitoksen toimialuetta laajemmalla alueella. Luettelossa tulisi olla kunkin rahankeräysluvan numero, organisaatio, jolle lupa on annettu, sekä luvan voimassaoloaika. Pyyntö liittyy tarpeeseen varmistaa, että kansalaisille eri organisaatioiden ilmoittamat rahankeräysluvat todella ovat poliisihallituksen myöntämiä. Vastaava tietopyyntö löytyy vuodelta 2015: https://tietopyynto.fi/tietopyynto/ju...

0 seuraajaa 

Jaa tämä tietopyyntö
 Twitter 
 Facebook 
Syötteet
 RSS-syöte 
 Atom-syöte 
Lyhyt URL

Viestit tässä tietopyynnössä

Marko Suvila 

15.10.2018

Poliisihallitus 

15.10.2018

Poliisihallitus 

24.10.2018
Lähettäjä Marko Suvila Otsikko Julkisuuslakiin perustuva tietopyyntö voimassa olevista rahankeräysluvista 2018 [#662] Päivämäärä  15. lokakuuta 2018 kello 8.01  Vastaanottaja Poliisihallitus Tila Odotetaan vastausta

Hyvä vastaanottaja,

Tämä on julkisuuslakiin (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990621) perustuva tietopyyntö. Sähköposti on lähetetty http://tietopyynto.fi-sivustolta. Tähän sähköpostiin vastaamalla lähetät vastauksen tietopyyntöön.


Haluaisin saada luettelon tällä hetkellä (lokakuussa 2018) voimassa olevista rahankeräysluvista, jotka ovat voimassa yhden poliisilaitoksen toimialuetta laajemmalla alueella. Luettelossa tulisi olla kunkin rahankeräysluvan numero, organisaatio, jolle lupa on annettu, sekä luvan voimassaoloaika. Pyyntö liittyy tarpeeseen varmistaa, että kansalaisille eri organisaatioiden ilmoittamat rahankeräysluvat todella ovat poliisihallituksen myöntämiä.

Vastaava tietopyyntö löytyy vuodelta 2015: https://tietopyynto.fi/tietopyynto/ju...


[Näytä koko teksti]
Ystävällisin terveisin,
Marko Suvila

       


 Kirjoita kommentti 

Lähettäjä POL_VP_Poliisihallitus_kirjaamo <kirjaamo.poliisihallitus@poliisi.fi> – Poliisihallitus Otsikko Poliisihallituksen kirjaamo on vastaanottanut viestinne. - Polisstyrelsens registratorskontor har mottagit ert meddelande. - Your message has been delivered to the National Police Board in Finland. Päivämäärä  15. lokakuuta 2018 kello 8.01  Tila Odotetaan vastausta

Poliisihallituksen kirjaamo on vastaanottanut viestinne. - Polisstyrelsens registratorskontor har mottagit ert meddelande. - Your message has been delivered to the National Police Board in Finland.

Poliisihallitus
PL 22
00521 Helsinki
p. 029 548 0181
sähköposti:  <<sähköpostiosoite>>
 

 7 kuukautta sitten: Käyttäjä Marko Suvila lähetti viestin viranomaiselle Poliisihallitus.
 7 kuukautta sitten: Vastaanotti sähköpostin viranomaiselta Poliisihallitus.


 Kirjoita kommentti 

Lähettäjä Kitunen Jouni POL POHA <jouni.kitunen@poliisi.fi> – Poliisihallitus Otsikko VS: Julkisuuslakiin perustuva tietopyyntö voimassa olevista rahankeräysluvista 2018 [#662] Päivämäärä  24. lokakuuta 2018 kello 14.39  Tila Tietopyyntö ratkaistu
Liitteet
 Rahankerysluvat1-3-…   1,3 MB  Rahankerysluvatenne…   66,0 KB 


Hei,

Pyytämäsi rahankeräyslupatiedot.

Taulukkoja lukiessa kannattaa huomioida se, että joissain luvissa on määräys välitilityksen tai välitilitysten tekemisestä. Tämä näyttäytyy taulukossa siten, että yhden rahankeräysluvan kohdalla voi olla useampi rivi, jossa on eri ajanjakso tilityksen teolle.

Taulukoissa on mukana jo joitain päättyneitä lupia, mutta ne ovat helposti eriteltävissä toimeenpanoajan perusteella.

Lupia on listattu kahteen eri taulukkoon siksi, että Poliisihallinnossa otettiin 1.3.2016 käyttöön Rabita-järjestelmä rahankeräysasioiden käsittelyssä. Järjestelmässä käsitellyt luvat on taulukoitu eri taulukkoon. Jos haluat saada kokonaiskuvan esimerkiksi vuodesta 2016, tulee sinun yhdistää  molempien taulukoiden vuosi 2016.

Taulukkoja lukiessa tulee huomioida myös se, että ne ovat käsin tehtyjä, joten inhimillisen erheen mahdollisuus on olemassa.

terveisin

Jouni Kitunen
Ylitarkastaja

Poliisihallitus
Arpajaishallinto
PL 50, 11101 RIIHIMÄKI
p. 0295 481 846
 <<sähköpostiosoite>>
www.arpajaishallinto.fi
https://tietopyynto.fi/tietopyynto/julkisuuslakiin-perustuva-tietopyynto-voimassa-olevista-rahankeraysluvista-2018/
   


........2013-2015 myönnetyt rahankeruuluvat.......

Kello 30. heinäkuuta 2015 kello 16.04 käyttäjä Tarmo Toikkanen kirjoitti:
Poliisihallitukselta saatu Excel-muotoinen tiedosto on ladattavissa täältä ja sisältää vuosien 2013-2015 myönnetyt rahankeruuluvat: https://dl.dropboxusercontent.com/u/2...
https://tietopyynto.fi/tietopyynto/julkisuuslakiin-perustuva-tietopyynto-voimassa-olevista-rahankeraysluvista/

https://tietopyynto.fi/etsi/?q=rahanker%C3%A4ys+luvathttps://tietopyynto.fi/tietopyynnot/


Mitä on julkinen tieto?
Julkisuusperiaatteen nojalla jokaisella on oikeus saada tieto viranomaisten julkisista asiakirjoista.
Lue lisää julkisesta tiedosta!

https://tietopyynto.fi/pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Hankintailmoitus:
 Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä : Tulkkaus- ja käännöspalvelutIlmoituksen numero HILMA:ssa: 2019-010740

Ilmoituksen numero EUVL:ssä: 2019/S 094-227448


Tarjoukset 17.06.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen:
https://tarjouspalvelu.fi/phsotey?id=238977&tpk=148f5c5a-663a-46e9-86f9-c538692675e7

I kohta: Hankintaviranomainen
OikeusperustaDirektiivi 2014/24/EU (Julkiset hankinnat)I.1) Nimi ja osoitteet
Virallinen nimi: Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 0215606-8
Postiosoite: Keskussairaalankatu 7
Postinumero: 15850
Postitoimipaikka: Lahti
Maa: Suomi
Yhteyshenkilö: Marita Lehtinen
Puhelin: +358 444828943
Sähköpostiosoite: marita.m.lehtinen@phsotey.fi
NUTS-koodi: Päijät-Häme (FI1C3) 
Pääasiallinen osoite: (URL) http://www.phhyky.fi
Lisää yhteystietoja (ilmoitetaan yhteishankintoja tehtäessä)
Tilaajat (mukana olevat hankintayksiköt)

Virallinen nimi: Heinolan kaupunki
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 1068892-9
Postiosoite: Rauhankatu 3
Postinumero: 18100
Postitoimipaikka: Heinola
Maa: Suomi
Yhteyshenkilö: Pasi Töyli
Sähköpostiosoite: Pasi.Toyli@Heinola.fi
NUTS-koodi: Heinola (K111) 
Pääasiallinen osoite: (URL) http://www.heinola.fi
I.2) YhteishankintaSopimukseen sisältyy yhteishankintaa
I.3) Viestintä

Hankinta-asiakirjat ovat suoraan saatavilla täydellisinä, rajoituksetta ja maksutta osoitteesta:

Osoite: (URL) https://tarjouspalvelu.fi/phsotey
Lisätietoja saa
edellä mainittu osoite (kohta I.1)
Tarjoukset tai osallistumishakemukset on tehtävä/jätettävä
sähköisesti osoitteessa: (URL) https://tarjouspalvelu.fi/phsotey?id=238977&tpk=148f5c5a-663a-46e9-86f9-c538692675e7
I.4) Hankintaviranomaisen tyyppiAlue- tai paikallistason viranomainenI.5) Pääasiallinen toimialaTerveydenhuolto
II kohta: Kohde

II.1) Hankinnan laajuus
II.1.1) Nimi:Tulkkaus- ja käännöspalvelut II.1.2) Pääasiallinen CPV-koodi:Tulkkauspalvelut. (79540000-1)II.1.3) Sopimuksen tyyppiPalvelutII.1.4) Lyhyt kuvaus:
Tarjousta pyydetään Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän alueella puhuttujen kielten asioimistulkkauksesta, käännöspalveluista viranomaisille ja terveydenhuollon henkilöstölle, jotka työskentelevät maahanmuuttajien kanssa. Tulkkaus hoidetaan läsnäolotulkkauksena tai etätulkkauksena. Sopimus tehdään kahdeksi (2) vuodeksi allekirjoituksesta 1.9.2019 - 31.08.2021. Hankintaan sisältyy kaksi (2) yhden (1) vuoden optiota. Tilaaja tekee erikseen päätöksen optiokausien käyttämisestä. Hankinta toteutetaan yhteishankintana Heinolan kaupungin kanssa. Kilpailutuksesta vastaa Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä.
II.1.5) Arvioitu kokonaisarvoArvo ilman alv:tä: 4200000.00 EURII.1.6) Osia koskevat tiedot
Tämä sopimus on jaettu osiin: kyllä
Tarjoukset voivat koskea: kaikkia osia

II.2) Kuvaus
II.2.1) Nimi:Albania Osa nro:1II.2.2) CPV-lisäkoodi(t)Tulkkauspalvelut. (79540000-1)II.2.3) Suorituspaikka
Päijät-Häme (FI1C3) 
Pääasiallinen suorituspaikka:
Pääasiallinen suorituspaikka on Päijät-Hämeen hyvinvointihtymän alue ja Päijät-Häme.
 
II.2.4) Kuvaus hankinnasta:
Tulkkaus hoidetaan läsnäolotulkkauksena tai etätulkkauksena. Palvelua tuotetaan sosiaali-, terveys, sekä muiden viranomaisten käyttöön silloin, kun nämä tarvitsevat tulkkaus- ja käännöspalveluja Päijät-Hämeessä ja tarvittaessa muualla Suomessa. Tulkkauspalveluja hankitaan mainitusta kielestä suomenkielelle ja suomenkielestä mainitulle kielelle: Albania, Arabia, Dari, Englanti, Espanja, Kinjaruanda, Kurdibadini, Kurdisorani Kurmandzi, Lingala, Mandariinikiina, Oromo, Persia, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Somali, Swahili, Tagalog, Tigrinja, Thai, Turkki, Venäjä, Vietnam , Viro, Pastho ja Amhara.
II.2.5) Hankintasopimuksen tekoperusteetHinta ei ole ainoa myöntämisperuste, ja kaikki perusteet on mainittu pelkästään hankinta-asiakirjoissaII.2.7) Sopimuksen, puitejärjestelyn tai dynaamisen hankintajärjestelmän kesto
Kesto kuukausina tai päivinä: 48 kuukautta
Tätä sopimusta voidaan jatkaa: ei
II.2.10) Tietoa eri vaihtoehdoistaEri vaihtoehdot hyväksytään (vaihtoehtoiset tarjoukset): eiII.2.11) Tietoa lisähankintamahdollisuuksistaLisähankintamahdollisuudet: kylläKuvaus mahdollisuuksista:
Hankintaan sisältyy kaksi (2) yhden (1) vuoden optiota.Tilaaja tekee erikseen päätöksen optiokausien käyttämisestä.
II.2.13) Tietoa Euroopan unionin rahastoista
Hankinta liittyy Euroopan unionin varoin rahoitettavaan hankkeeseen ja/tai ohjelmaan: ei

II.2) Kuvaus
II.2.1) Nimi:Arabia Osa nro:2II.2.2) CPV-lisäkoodi(t)Tulkkauspalvelut. (79540000-1)II.2.3) Suorituspaikka
Päijät-Häme (FI1C3) 
Pääasiallinen suorituspaikka:
Pääasiallinen suorituspaikka on Päijät-Hämeen hyvinvointihtymän alue ja Päijät-Häme.
 
II.2.4) Kuvaus hankinnasta:
Tulkkaus hoidetaan läsnäolotulkkauksena tai etätulkkauksena. Palvelua tuotetaan sosiaali-, terveys, sekä muiden viranomaisten käyttöön silloin, kun nämä tarvitsevat tulkkaus- ja käännöspalveluja Päijät-Hämeessä ja tarvittaessa muualla Suomessa. Tulkkauspalveluja hankitaan mainitusta kielestä suomenkielelle ja suomenkielestä mainitulle kielelle: Albania, Arabia, Dari, Englanti, Espanja, Kinjaruanda, Kurdibadini, Kurdisorani Kurmandzi, Lingala, Mandariinikiina, Oromo, Persia, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Somali, Swahili, Tagalog, Tigrinja, Thai, Turkki, Venäjä, Vietnam , Viro, Pastho ja Amhara.
II.2.5) Hankintasopimuksen tekoperusteetHinta ei ole ainoa myöntämisperuste, ja kaikki perusteet on mainittu pelkästään hankinta-asiakirjoissaII.2.7) Sopimuksen, puitejärjestelyn tai dynaamisen hankintajärjestelmän kesto
Kesto kuukausina tai päivinä: 48 kuukautta
Tätä sopimusta voidaan jatkaa: ei
II.2.10) Tietoa eri vaihtoehdoistaEri vaihtoehdot hyväksytään (vaihtoehtoiset tarjoukset): eiII.2.11) Tietoa lisähankintamahdollisuuksistaLisähankintamahdollisuudet: kylläKuvaus mahdollisuuksista:
Hankintaan sisältyy kaksi (2) yhden (1) vuoden optiota.Tilaaja tekee erikseen päätöksen optiokausien käyttämisestä.
II.2.13) Tietoa Euroopan unionin rahastoista
Hankinta liittyy Euroopan unionin varoin rahoitettavaan hankkeeseen ja/tai ohjelmaan: ei

II.2) Kuvaus
II.2.1) Nimi:Dari Osa nro:3II.2.2) CPV-lisäkoodi(t)Tulkkauspalvelut. (79540000-1)II.2.3) Suorituspaikka
Päijät-Häme (FI1C3) 
Pääasiallinen suorituspaikka:
Pääasiallinen suorituspaikka on Päijät-Hämeen hyvinvointihtymän alue ja Päijät-Häme.
 
II.2.4) Kuvaus hankinnasta:
Tulkkaus hoidetaan läsnäolotulkkauksena tai etätulkkauksena. Palvelua tuotetaan sosiaali-, terveys, sekä muiden viranomaisten käyttöön silloin, kun nämä tarvitsevat tulkkaus- ja käännöspalveluja Päijät-Hämeessä ja tarvittaessa muualla Suomessa. Tulkkauspalveluja hankitaan mainitusta kielestä suomenkielelle ja suomenkielestä mainitulle kielelle: Albania, Arabia, Dari, Englanti, Espanja, Kinjaruanda, Kurdibadini, Kurdisorani Kurmandzi, Lingala, Mandariinikiina, Oromo, Persia, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Somali, Swahili, Tagalog, Tigrinja, Thai, Turkki, Venäjä, Vietnam , Viro, Pastho ja Amhara.II.2.4) Kuvaus hankinnasta:
Tulkkaus hoidetaan läsnäolotulkkauksena tai etätulkkauksena. Palvelua tuotetaan sosiaali-, terveys, sekä muiden viranomaisten käyttöön silloin, kun nämä tarvitsevat tulkkaus- ja käännöspalveluja Päijät-Hämeessä ja tarvittaessa muualla Suomessa. Tulkkauspalveluja hankitaan mainitusta kielestä suomenkielelle ja suomenkielestä mainitulle kielelle: Albania, Arabia, Dari, Englanti, Espanja, Kinjaruanda, Kurdibadini, Kurdisorani Kurmandzi, Lingala, Mandariinikiina, Oromo, Persia, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Somali, Swahili, Tagalog, Tigrinja, Thai, Turkki, Venäjä, Vietnam , Viro, Pastho ja Amhara.


II.2.4) Kuvaus hankinnasta:
Tulkkaus hoidetaan läsnäolotulkkauksena tai etätulkkauksena. Palvelua tuotetaan sosiaali-, terveys, sekä muiden viranomaisten käyttöön silloin, kun nämä tarvitsevat tulkkaus- ja käännöspalveluja Päijät-Hämeessä ja tarvittaessa muualla Suomessa. Tulkkauspalveluja hankitaan mainitusta kielestä suomenkielelle ja suomenkielestä mainitulle kielelle: Albania, Arabia, Dari, Englanti, Espanja, Kinjaruanda, Kurdibadini, Kurdisorani Kurmanzi, Lingala, Mandariinikiina, Oromo, Persia, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Somali, Swahili, Tagalog, Tigrinja, Thai, Turkki, Venäjä, Vietnam , Viro, Pastho ja Amhara.II.2) Kuvaus
II.2.1) Nimi:Swahili Osa nro:19

II.2) Kuvaus
II.2.1) Nimi:Tagalog Osa nro:20

II.2) Kuvaus
II.2.1) Nimi:Tigrinja Osa nro:21

II.2) Kuvaus
II.2.1) Nimi:Turkki Osa nro:23

II.2) Kuvaus
II.2.1) Nimi:Patsho Osa nro:27

II.2) Kuvaus
II.2.1) Nimi:Amhara Osa nro:28


II.2) Kuvaus
II.2.1) Nimi:Käännöspalvelu Albania Osa nro:29

II.1.5) Arvioitu kokonaisarvoArvo ilman alv:tä: 4200000.00 EUR

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-010740

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Suomen tuella parempaa sanitaatiota Afganistaniin
Ulkoministeriö    16.5.2019   
Uutinen
Unicefin Afganistanissa toteuttama WASH-ohjelma on onnistunut parantamaan satojen tuhansien ihmisten juomaveden laatua, sanitaatiota ja hygieniaa. Suomi tuki ohjelmaa vuosina 2017̶ 2018 kahdella miljoonalla eurolla.

Niko Heimola
 
Kirjoittaja työskentelee Afganistanin kehitysyhteistyön vastuuvirkamiehenä ulkoministeriön Amerikan ja Aasian osastolla. Luvut perustuvat Unicefin WASH-ohjelman rahoittajatahoja varten laadittuun vuosiraporttiin.

https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/suomen-tuella-parempaa-sanitaatiota-afganistaniin


Valtioneuvosto
Statsrådet | Finnish Government


pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657
Suomen ja EU:n väliset rahavirrat vuosina
2007 2017

Kansalliset jäsenmaksut
Suomen saanto kehysotsakkeittain jaoteltuna sekä kansalliset jäsenmaksut EU
talousarvion rahoittamiseksi
Lähde:
EU:n komissio (
(milj. euroa käypinä hintoina )

Seija Kivinen
, budjettineuvos
Puh. 02955 30236
seija.kivinen@vm.fi
vm.fi
Muita asiantuntijoita:
Panu Kukkonen
(omat varat), budjettineuvos, puh. 02955 30134
Vesa Kulmala
(budjetti ja rahoituskehys), erityisasiantuntija,
puh. 02955 30548
Mikko Hirvi
(budjetti), erityisasiantuntija, puh. 02955 30472
Toni Tiala
(vastuuvapaus), neuvotteleva
puh. 02955 30361

Tommi Tolkki
Viestintäasiantuntija
Puh. 02955 30035
tommi.tolkki@vm.fi
vm.fi/vm akatemia
Valtiovarainministeriön viestintä
vm
viestinta@vm.fi
Mediapalvelunumero (
ma pe 8 16) 02955 30500


… toimenpiteistä suuret taloudelliset vastuut
42
Rahoitusmekanismi
Summa mrd. €
Euroopan vakausmekanismi EVM
-
Maksettu pääoma (vaadittaessa maksettava 11,14 mrd. 1,44
Euroopan rahoitusvakausväline
ERVV ( 7,04
Vakuusjärjestelyt rajaavat
vastuita (Kreikka ja Espanja) 1,21
Kahdenvälinen laina Kreikalle
1,0
Euroopan rahoituksenvakautusmekanismi ERVM
-
Laskennallinen vastuu (EU budjetin kautta)
0,75
EU:n maksutasetuki (EU
maat) ja makroapu
-
Laskennallinen vastuu
0,10
Kansainvälinen valuuttarahasto IMF
(euroalueen 0,08HS sai haltuunsa VM:n salaisen muistion: Kreikka on ...
https://www.hs.fi › Uutiset › Talous
9.4.2015 - Ministeriön muistion mukaan todennäköisintä on, että kesäkuun ... HS sai haltuunsa VM:n salaisen muistion: Kreikka on romahduspisteessä.
https://www.google.fi/search?dcr=0&source=hp&ei=V3zdXP6jJ4en6AS6576gAg&q=hs+sai+haltuunsa+salaisen+muistion+kreikka+romahduspisteess%C3%A4&oq=hs+sai+haltuunsa+salaisen+muistion+kreikka+romahduspisteess%C3%A4&gs_l=psy-ab.12...1713.29765..30410...0.0..0.185.5015.52j8......0....1..gws-wiz.....0..0i131j0j0i22i30j0i13i30j0i22i10i30j33i160j33i21.hEWTnMJfbWM


VM
akatemia faktaa taloudesta ja hallinnosta
https://valtioneuvosto.fi/documents/10623/1804892/EU-asiat%201.4.2019/ade7a12b-a74b-1d6d-c95f-6ba2bb44e2db

EU-asiat 1.4.2019
 29.3.2019 11.52, PDF 2793 kt
https://valtioneuvosto.fi/haku/-/q/euroalueen%20%20talousarviov%C3%A4line


Valtioneuvosto
Statsrådet | Finnish Government

Avoimia kysymyksiä vielä runsaasti

Uudistusten tukiohjelman oikeusperusta
vaatisi neuvoston oikeuspalvelun mukaan
tarkennuksia varojen käyttöön ja
kohdentamiseen: linkki koheesion
edistämiseen.

Miten rahat jaetaan jäsenmaiden
kesken?

Välineen rahoitus valtiosopimuksella olisi
ongelmallinen, osallistuvatko kaikki?

Poliittisen yhteisymmärryksen jälkeen
edessä käytännön lainsäädäntötyö ja
yksityiskohdat

Mitä tapahtuu investointien
vakautusjärjestelylle?

Miten välineen käyttöä hallinnoitaisiin?

Euroryhmä päättäisi varojen käytön
strategisista tavoitteista euroalueen
suositusten mukaisesti.

Eurooppalaisen ohjausjakson yhteydessä
annetaan maakohtaiset suositukset.

Euroopan parlamentti vastaa
lainsäädännöstä ja hyväksyy talousarvion

Komissio tekisi yksittäiset
rahoituspäätökset.

Rahoituksen saaminen voisi olla
ehdollista tiettyjen uudistusten
toteuttamiselle, julkisten investointien
tason säilyttämiselle tai finanssipolitiikan
sääntöjen noudattamiselle.

https://valtioneuvosto.fi/documents/10623/1804892/EU-asiat%201.4.2019/ade7a12b-a74b-1d6d-c95f-6ba2bb44e2db

pectus3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 939
 • Liked: 4657