HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

Riikka Purra – valtiovarainministeri 2023-, kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n pj 2021-

(1/416) > >>

Pullervo:
Riikka Purra on maahanmuuttoon erikoistunut politiikan tutkija ja työskentelee Perussuomalaisen puolueen poliittisena suunnittelijana. Purra on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri (VTM) sekä jatko-opiskelija Turun yliopistossa.

Purra toimii monissa luottamustoimissa ja -tehtävissä:

* Kirkkonummen kunnanvaltuutettu ja PS:n valtuustoryhmän puheenjohtaja
* perusturvalautakunnan varapuheenjohtaja, perusturvajaoksen puheenjohtaja, varhaiskasvatus- ja opetusjaoksen varajäsen.
* Länsi-Uudenmaan koulutusyhtymä Luksian hallituksen jäsen
* Suomen Perusta -säätiön hallituksen jäsen
* Kirkkonummen perussuomalaisten hallituksen jäsen
Riikka Purran sosiaalisen median kanavia:

* Riikka Purran Twitter-tili
* Riikka Purran Youtube-kanava
* Riikka Purra: dust/bones/politics (pitkäaikanen blogi)
Riikka Purran tavoittaa Perussuomalaisten puoluetoimistolta sekä sähköpostilla etunimi.sukunimi [at] perussuomalaiset.fi

Pullervo:
Riikka Purra – Youtube-kanava ja siellä vlogit ja muut videot – Päivitetty viimeksi 23.1.2019

Kokosin videot ja vlogit yhteen taulukkoon vanhimmasta tuoreimpaan ja täydennän sitä niiden karttuessa. Videon nimen edessä oleva numero [00] toimii linkkinä kyseiseen videoon Youtubessa.


      videon nimijulkaisupvm  kesto   esittely[01]Purra: maahanmuutosta ja politiikasta18.03.2018  3:38   Ensimmäinen yritelmä videobloggaamisessa. Miksi maahanmuutto on ja tulee entistä enemmän olemaan politiikan tärkein teema? Miksi se ei tee kuitenkaan puolueesta "yhdenasianliikettä"? [02]Mediasta, maahanmuutosta, minusta ja politiikasta08.04.2018  4:32   Mitä kuuluu Riikan politiikan viikonloppuun? Jutustelua ja live-moka - kesken loppuva akku. [03]Purra 3. Eikö poliitikon tehtävä ole ajaa kansan asiaa?13.04.2018  8:54   Perjantainen tervehdys. Aiheena laittomasti maassa olevien palvelut ja kansan mielipide, terrorismin ja maahanmuuttopolitiikan välinen yhteys, sote ja pisteytys sekä terveyden edistäminen. [04]Purra 4. Työperäisestä maahanmuutosta, saatavuusharkinnasta ja intresseistä20.04.2018  7:27   Kuka hyötyy työperäisestä maahanmuutosta? Keneltä se on pois? Miksi sekin maksaa niin paljon? Mitä enemmän sinulla on rahaa, koulutusta ja sosiaalista pääomaa, sitä helpommin voit suojautua maahanmuuton haitallisilta vaikutuksilta - omaan kuplaasi. Mutta meidän on pakko ajatella laajemmin! [05]Purra 5: Ai, nyt oikeat ihmiset puhuvat maahanmuuton ongelmista?23.04.2018  6:53   Maahanmuuttokriittisyys on uusi normaali, sanotaan Ylellä. Nyt kun oikeat, kunnon poliitikot puhuvat asiasta (eikä mikään rasistipersu), mediakin voi sen jo tunnistaa: ohhoh, kylläpä vain Ruotsissa onkin ongelmia. Onpa todella uskottavaa! Emme tarvitse lisää retoriikkaa, vaan koko humanitaarista maahanmuuttoa koskevan ajatustavan räjäyttämistä. Emme tarvitse äänten kalastajia, vaan tekoja - maahanmuuton koko linjan kiristämistä. [06]Purra: Vappupuhe 1.5. Kirkkonummella 01.05.201811:25   Työperäinen maahanmuutto tarkoittaa kehitysmaista tulevaa halpatyövoimaa. Sen kulut maksaa veronmaksaja. [07]Purra 6: Otan kierroksia Ylen "paperittomat"-uutisoinnista! 22.05.2018  8:48   Purran verenpaine nousee Ylen journalistisesti vinosta ja vääristelevästä jutusta. Käsittelen: - "paperittomien" radikalisoituminen ja lähimmäisenrakkaus - "paperittomien" lukumäärä - tutkimus "paperittomista" ja terveyspalveluista - Lääkärin sosiaalinen vastuu auktoriteettina - vetotekijät ja houkuttelevuus, "paperittomat" ja turvapaikanhakijat - lääkärikunnan ajatukset - sote ja "paperittomat" https://yle.fi/uutiset/3-10214509 [08]Purra 6(1): Kommentaari edellisen videon tiimoilta 25.05.2018 18:27   Otan kantaa laittomien maassaolijoiden vapaata terveydenhuoltoa kannattavien kritiikkiin, jota sain somessa osakseni edellisen videon myötä.
Pitkä ja tylsä pätkä (ja väsynyt puhuja) eikä tarjoa asian tunteville mitään uutta. [09]Purra 7: Väestönmuutokset ja suomalaisuus 04.06.2018 10:59   Reilun 30 vuoden päästä Suomessa on kaupunkeja, joissa kantasuomalaiset ovat vähemmistössä. Vieraskielisten syntyvyys on huomattavasti korkeampaa kuin suomalaisilla.
Useimmille tämä muutos tai sen nopeus ei ole ok. Siksi media, poliitikot tai asiantuntijat eivät liiemmin välitä asiasta puhuakaan.
Miksi joillekin "suomalaisuus" on tärkeää ainoastaan silloin, kun heidän omaa kuulumistaan tuon määreen alle ollaan kyseenalaistamassa? [10]Purra 8: Maahanmuuttopoliittinen tilanne Euroopassa ja Suomessa & vaaleja 19.06.2018 15:56   Eikö maahanmuutto ole siis enää ongelma, kun turvapaikanhakijoiden määrä on pienempi kuin pari vuotta sitten? Hohhoijakkaa.
Saksa, Ruotsi, Italia, Itävalta. Trump ja tviitit. Ideologia, media, liberalismi.
Ihmisten kokemien ongelmien ja epäkohtien vähättely ideologisista tarkoitusperistä käsin. Maahanmuutolla ja terrorismilla "ratsastaminen".
10 kuukautta Suomen vaaleihin - varoitus on annettu. [11]Purra 9: sukupuolten tasa-arvo ja takapajuiset kulttuurit 26.06.2018 11:12   Ruotsissa haastateltiin ysiluokkalaisia, ja kävi ilmi, että 2/3 ulkomailla syntyneistä tytöistä ei saa itse päättää aviopuolisoistaan. Pakkoavioliittoja pelätään laajalti. Itsemääräämisoikeus on alhainen, myös monilla pojilla.
Vaikea uskoa, että Suomessa maahanmuuttajataustaisten ajatukset olisivat jotenkin merkittävästi erilaisia.
Videossa pohdiskelen sukupuolten välisen tasa-arvon merkitystä ja sitä, millaisen uhan kohteena tämä perustavanlaatuinen arvo ja ylipäätänsä naisten oikeudet ovat nykyään. Sanon myös muutaman sanan feminismistä.
En usko, että kotouttamisella onnistutaan korjaamaan naista väheksyviä tai naisen tasa-arvoa kieltäviä näkökulmia. Mitä enemmän maahanmuuttoa tällaisista maista, sitä ongelmalliseksi tämä asia muuttuu.
Minä en halua, että Suomelle käy niin.
(Ja erityispahoittelut ikävästä äänentoistosta. Tähän on toivottavasti ihan kohta tulossa parannus.) [12]Purra 10: Ruotsi, Espanja ja pako kehitysmaista 09.08.2018  9:19   Rinkeby ja Espanjan uimarannat. Kuinka huonosti Euroopalle käy?
Turvapaikkainstituutiossa paetaan kehitysmaisuutta - valitettavasti se ei poistu näin, mutta paljon pahaa tästä koituu.
Tuleeko Suomeen 100 000 vai 1 000 000 turvapaikanhakijaa, ennen kuin rajat laitetaan kiinni?
Pakolaisrälssin eliitin valta suomalaisessa maahanmuuttopolitikassa.
Eduskuntavaaleista tulossa maahanmuuttovaalit. Olen myös ehdolla Uudenmaan vaalipiirissä. [13]Paljonko halpatyövoima maksaa? 24.10.2018  1:43   Kuinka kalliiksi tulee halpatyömaahanmuutto? Miten se liittyy turvapaikanhakijoihin? Kuka hyötyy, kuka häviää?
Ja miksi ihmeessä kansalaisia johdetaan harhaan puhumalla osaajista saatavuusharkinnan purkamisen yhteydessä? [14]Purra: Toisilla on edunvalvontakoneisto, toisten puolustaminen on vihapuhetta 03.11.2018 10:55   Puheeni perussuomalaisten Keski-Pohjanmaan syyskokouksessa 3.11.2018. Miten poliittinen oikeisto ja vasemmisto suhtautuvat suomalaisuuteen, verorahojemme käyttöön, huono-osaisuuteen? Miksi maahamme ulkopuolelta saapuvien ympärillä on valtava edunvalvontakoneisto? Miksi tämän kyseenalaistaminen ja priorisoinnin vaatiminen on populismia tai vihapuhetta? [15]Purra 11: Alaikäisiin kohdistuva seksuaalirikosepidemia 11.01.2019  3:53   Kehitysmaista ja primitiivisistä kulttuureista saapuva maahanmuutto ei ole luonnonvoima. *** UUSIN VIDEO ***
Lasten saalistaminen ja seksuaalirikosepidemia Oulussa eivät ole luonnonvoimia.
Meidän ei tarvitse hyväksyä tätä.
Haitallista maahanmuuttoa voidaan ja sitä pitää rajoittaa.
Riikka Purran kyselytunnit. Julkaistu Youtubessa kanavalla Verkkomedia Perussuomalaiset.

1. 05.04.2018 Kyselytunnilla: Jussi Halla-aho (1:11:31)

Riikka Purra tenttaa puheenjohtaja Jussi Halla-aholta vastauksia kansalaisten lähettämiin kysymyksiin.

Kts myös: https://www.suomenuutiset.fi/te-kysyitte-halla-aho-vastaa/

2. 18.05.2018 Puheenjohtaja Halla-aho kyselytunnilla, jakso 2 (44:17)

Riikka Purra haastattelee puheenjohtaja Jussi Halla-ahoa perussuomalaisella kyselytunnilla.

3. 24.05.2018 Laura Huhtasaari vieraana Purran kolmannella kyselytunnilla (46:58)

Millainen kokemus presidentinvaaleihin osallistuminen oli? Onko Suomen pelastaminen rankkaa? Mitä teet vapaa-ajallasi? Mielipiteesi naisten pakollisesta asepalveluksesta.

Varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari vastaa kansalaisten kysymyksiin Riikka Purran vetämällä kyselytunnilla.

4. 25.06.2018 Juho Eerola PS-kyselytunnilla (38:44)

Riikka Purra haastattelee PS:n varapuheenjohtaja Juho Eerolaa.

5. 17.08.2018 Kyselytunnilla: Leena Meri (48:16)

Riikka Purran juontamalla kyselytunnilla vieraana eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meri (ps.), joka vastaa kansalaisilta saapuneisiin kysymyksiin.

Aiheita:
- Yle maksukortin taakse?
- Ruotsidemokraatit
- Pienituloisten tilanne
- Eläkeläisten aseman parantaminen, hyvin pientä eläkettä saavien tilanne
- Yleinen lainkuuliaisuus
- Maahanmuutto, laittomasti maassa oleskelevat
- Vihapuhe

6. 07.09.2018 Riikka Slunga-Poutsalo kyselytunnilla (39:21)[/i][/color]

Riikka Purra tenttaa perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsaloa kansalaisilta saapuneilla kysymyksillä.


Perussuomalaiset meets Ruotsidemokraatit – uhka vai mahdollisuus? (19.7.2018)

Porin Suomi-Areenassa 2018 Laura Huhtasaari ja Jussi Halla-aho nousivat lavalle yhdessä Ruotsidemokraattien Peter Lundgrenin ja Richard Jomshofin kanssa. Keskustelua vetämässä Riikka Purra.

VIDEO nyt suomeksi tekstitettynä. Keskustelu englanniksi, kesto 53:14.

Katmandu:
Tuosta blogista en tiennytkään. Täytyy sanoa, että yllätyin positiivisesti noista blogitekstien syvällisyydestä. Oli oikeasti hyvää pohdintaa, eikä vain ympäripyöreää tavaraa. Varsinkin liberaaliuden kritisointi näytti olevan oivaltavaa. Täytyy varmaan paremmalla ajalla lukea enemmän Riikan tekstejä.

Micke90:
Enpä tiennyt, että Purralla on omakin kanava.

J. Lannan haamu:
Erittäin hyvä podcasthaastattelu Riikka Purralta EVA:ssa.

Huomatkaa kuinka heti alussa Riikka vie ja ohjaa aiheen tärkeään asiaan, maahanmuuttoon. Tuo on kova yhdistelmä, eli on hillitty mutta väkevä. Hyvin vastaa laajoihin kysymyksiin globalisaatiosta, ja aina kannattaa tuoda esiin että globalisaatio on ollut monella tavalla hyvä asia, mutta tämä aika ja tilanne on edennyt siihen kaaokseen, että osa globalisaation vaikutuksista tuhoaa täysin allensa ne ns. hyvät puolet. Toiseksi, ei Afrikassa tilanne ole mikään hyvä, ei siellä muutu mikään.

Tuo haastattelu on tehty viime syyskuussa, ja todellakin siihen aikaan Perussuomaalisia kohdeltiin siten kuten heillä olisi valtaa, eikä tuohon aikaan niitä dissattu. Nyt keväällä tilanne on mennyt tietysti takaisin toiseen suuntaan.

Toimittaja on oikea kärpänen mutta Riikka vastaa todella kovasti. Nyt kun kovasti jauhetaan tuota oikeisto-vasemmisto liberaaliläppää niin kunnolla vaan kulttuurimarksismia ja postmodernismia peliin. Tuo toimittaja on ihan älyttömän yleläinen, hän tekee työtään täydellisesti, kuunnelkaa noita kysymyksiä ja pohdintoja. Ei voi paljoa harhaanjohtavampaa ja keinotekoisempaa olla.

Jos suvaitsevainen tulee vastaan sen verran, että myöntää turvapaikkaprosessissa olevan joitain ongelmia ja jokaisessa asiassa on lieveilmiöitä jne., niin tuohon pitää aina tykittää kunnolla että se lieveilmiö on kokonaisvaltainen ja että kaikki siinä asiassa on pahasti väärin. Tuo antaa toisenkin helpon paikan hieman hätäisesti, "jos me pystyttäis vaikuttamaan maahanmuuttoon..". Tottakai me voimme vaikuttaa ja meidän tulee vaikuttaa.

Todella pahasti servaa Riikka tuon toimittajan useitakin kertoja. Miten tuo on livenä noin kova. Hän kumoaa lähtökohtia, tuo on tärkeää. Yksi parhaista haastatteluista koskaan perussuomalaisiin liittyen.

https://www.eva.fi/blog/2017/09/29/maliranta-podcast-perussuomalaiset-globalisaatio-riikka-purra/

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta