UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj  (Luettu 81395 kertaa)

kannibaalikani

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 196
 • Liked: 618
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #270 : 17.01.2019, 07:54:29 »
Ja mikäli jokin kv-sopimus on ristiriidassa kansallisen turvallisuuteen nähden tulisi kansallinen turvallisuus olla ensisijaisesti ykkösprioriteetti. Sopimusrikkomusten kanssa ehtii myöhemminkin kinastella, mutta kansallisen turvallisuuden kanssa ei kauheasti haluaisi viivytellä.

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 405
 • Liked: 18919
 • antikomintern
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #271 : 22.01.2019, 21:10:45 »
Lukusuositus (kuten aina), mukana statistiikkaa ja ohessa vain osa tekstistä.

https://riikkapurra.net/2019/01/22/paivakoti-jossa-ei-ole-yhtaan-suomea-aidinkielenaan-puhuvaa-lasta/

Lainaus käyttäjältä: Riikka Purra – dust/bones/politics -blogi
Päiväkoti, jossa ei ole yhtään suomea äidinkielenään puhuvaa lasta (22.1.2019)

Kaikki pääkaupunkiseudulla tai muissa isoissa kaupungeissa asuvat tiedämme, että koulut ja asuinalueet ovat koko ajan vahvemmin jakautuneita. Maahanmuutto ja huono-osaisuus sijoittuvat tietyille seuduille. Maahanmuutto myös ”syrjäyttää” kotoperäistä huono-osaisuutta.

Nyt on tullut lisätietoa päiväkotien tilanteesta – ja se on karmeaa luettavaa.

Varsinainen yllätys tämä ei tietenkään ole. Jo vuosia sitten, muun muassa kun itse asuin Vantaalla vuosina 2006-2008, panin omakohtaisesti merkille tilanteen, joka jo silloin oli huono – juuri niin huono, että lastensa parasta ajattelevat maksukykyiset vanhemmat muuttavat helposti muualle.

Valtavat tuloerot

(...)

Vasemmistopuolueet paasaavat mielellään kasvavista tuloeroista. Mitään tietoa siitä, millaisia nämä olisivat ILMAN maahanmuuttajien ensimmäistä ja myöhempiä sukupolvia, ei ole. Miten me voisimme tehdä järkeviä poliittisia päätöksiä, jos meillä ei edes ole välttämättömintä tietoa asiasta?

Kuten olen ennenkin todennut, kaikki tilastoinnit ja analyysit pitäisi tehdä niin, että maahanmuuttajien osuus saataisiin irrotettua kokonaismassasta. Tiedän, että lukuisilla osa-alueilla suomalaisen yhteiskunnan saama arvosana ei olisi lainkaan niin surkea. Ja ennen kaikkea ongelmaan puuttuminen olisi edes teoriassa mahdollista – toisin kuin nyt, kun samaan aikaan haalitaan maahan yhä lisää huono-osaisia, ja sitten päivitellään kovaan ääneen, kun käyrät sojottavat vääriin suuntiin.

Segregaatio ja maahanmuuttoalueet

    Segregaatiossa Suomi ja Helsinki alkaa nyt olla muun Euroopan tasoa.

Tämä oli vain ajankysymys. Kaikki muutkin maahanmuuton ongelmat tulevat Suomeen, ennemmin tai myöhemmin. Meillä ei kertakaikkiaan ole yhtään mitään sellaista tekijää tai ominaisuutta, joka estäisi kaikkien samojen ongelmien kärjistymisen.

Oikeastaan päinvastoin. Hyvin inklusiivinen ja antelias sosiaaliturvamme yhdistettynä avoimiin rajoihin on sellainen pommiyhdistelmä, että uskon meidän menevän ongelmissa vielä Ruotsistakin ohi, ellei jotakin hyvin radikaalia tehdä pian.

(...)

Voisi kuvitella, että tällaista tietoa saatuaan kaupunkien johdoissa ja valtakunnan tasolla oltaisiin TODELLA huolestuneita maahanmuutosta.

Mutta höpsis. Siellä ei huudeta ”nyt riittää!”, vaan siellä huudetaan:


Lisää rahaa!

Maahanmuutto on oleellinen tekijä sosiaalivaltion paisumisen takana. Samalla kun suomalaiselta mummolta, vammaiselta tai lapsiperheeltä voidaan vähän nipistää, annetaan kuin vahingossa maahanmuutolle ja maahanmuuttajille vähän lisää. Otetaan siis suomalaisilta, annetaan Afrikalle ja Aasialle.

    Lisärahan tarkoitus on tasoittaa eroja.

Eikö tämä ole kuin yhtä sirkusta? Sillä erotuksella, että sirkuksessa kai kuuluisi olla hauskaa, mutta maahanmuuttosirkus vain panee itkettämään.

Tasa-arvoinen Suomi, hyvinvointimme – olemme maahanmuuton ansassa.

(...)

Eikä tähän auta mikään muu kuin tiukka maahanmuuton kontrolli ja paluumuutto.

Ja lopuksi kysymys kaikille tätä halunneille, niin kuplissaan eläville pikkuporvareille kuin utopioista haaveileville moraalisosialisteille:

Mikset sinä veisi omaa lastasi tuonne päiväkotiin?

Se tasoittaisi segregaatiota, ja muutenkin toisi mukavaa monikulttuurista tunnelmaa perheeseenne.

(lihavoinnit omia)
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 913
 • Liked: 13569
 • Never surrender
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #272 : 25.01.2019, 00:29:24 »

Kaikkien ym. ongelmien voi myös todeta olevan joko välittömästi tai välillisesti yhteydessä haittamaahanmuuttoon.
« Viimeksi muokattu: 25.01.2019, 00:35:32 kirjoittanut Vellamo »

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 131
 • Liked: 7589
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #273 : 25.01.2019, 09:48:24 »
^ Kunhan muistaa, että noita asioita ei tule käsitellä pääasiallisesti maahanmuuton kautta. Siinä voi olla se riski, että noissa aiheissa piilevät ydinongelmat jäävät vähemmälle painolle. Kun niitä käsittelee itsenäisinä asioita, niistä voi sitten vetää hyvän viivan ja linkin maahanmuuttoon. Toki sellaiset asiat kuin opetusryhmien hajanaisuus tai polarisaatio monikulttuurisissa kouluissa. Samoin se, että miksi otamme Suomeen ylipäänsä noita kansainvälisiä ryhmiä ja vaihto-oppilaita niin tarkoitushakuisesti.

Kaikki nämä peruskoulu-uudistukset liittyvät pääasiallisesti kulttuurimarxismiin ja postmodernismiin, ts. yhteiskuntamme rappeutumiseen. Maahanmuutto ja monikulturismi on osana tätä ilmiötä.
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 405
 • Liked: 18919
 • antikomintern
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #274 : 29.01.2019, 01:43:41 »
Oheinen blogi on jo syksyltä 2016. Se on kuitenkin hyvä muistutus siitä, että EU-maakin voi tehdä omanlaistaan politiikkaa omiin kansallisiin tarpeisiinsa omat kansalliset etunsa tähtäimessään. Ja tätä ennenkin ja tämän jälkeenkin Tanska on kiristänyt maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikkaansa useasti. Ohessa vain pitkän blogin alku, loput linkistä.

https://twitter.com/ir_rkp/status/1089986575549808641

https://riikkapurra.net/2016/09/01/maahanmuuttoa-kongeriget-danmark/

Lainaus käyttäjältä: Riikka Purra – dust/bones/politics -blogi
Maahanmuuttoa, Kongeriget Danmark? (1.9.2016)

Tanska kiristää yhä maahanmuuttopolitiikkaansa. Miten se on enää mahdollista? Onko kyseessä pohjoismaa lainkaan?

Hvordan kunne du gøre det, Kongeriget Danmark?

anska alkoi jo muutama vuosikymmen sitten sangen merkittävästi erkaantua pohjoismaisesta maahanmuuttomallista, ensin suhteessa Ruotsiin, sitten myös Suomeen ja Norjaan. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Tanskan maahanmuuttopolitiikka on tiukentunut selvästi, ja viime vuonna alkaneen turvapaikanhakijavirtojen kiihtymisen myötä siihen on edelleen tehty kiristyksiä.

Oleellista mielestäni on ennen muuta se, että tanskalaisessa mallissa ei ole kyse vain turvapaikkapolitiikasta, vaan koko maahanmuuttopolitiikan ja kansallisuuden ja valtion “ideologia” on tietyllä tapaa erilainen. Siinä on aina korostettu huomattavasti enemmän integroivia, jopa assimiloivia seikkoja, ja muutenkin lähtökohta on ollut kansallisvaltiokeskeinen – tanskalainen. Tanskalaiset poliitikot eivät etenkään kylmän sodan päättymisen jälkeen ole kainostelleet puhua kansallisesta edusta, työperäisen maahanmuuton ja tanskalaisten etujen ensisijaisuudesta tai “hyväntekemisen” haittapuolista.

Jo 1980-luvulla Tanskassa on käyty keskustelua hyvinvointivaltion ja maahanmuuton välisestä suhteesta ja hieman myöhemmin on systemaattisesti alettu laskea maahanmuuttoon liittyviä kuluja ja toisaalta myöhemmin sen rajoittamisesta koituvia säästöjä. Myös monessa muussa maahanmuuttajien tilastointiin ja rekisteröintiin liittyvässä asiassa Tanska on poikkeuksellinen pohjoismaa.

(Suomen Migristä käytiin keväällä ottamassa Tanskasta oppia. Ehkä saamme myöhemmin nähdä, kantaako oppi hedelmää.)

Hvad Søren laver du her…

Toisaalta siinä missä Tanska rajoittaa maahanmuuttoa muun muassa korjatakseen kestävyysvajettaan, Suomi on nähnyt asian päinvastoin – maahanmuuttoa tulee lisätä kestävyysvajeen ja demografisen ongelman korjaamiseksi, ehkä jopa levittää punaisia mattoja tänne haluaville. Mahdollisesti siksi maahanmuuton kustannusten laskemisen kanssakaan ei ole välitetty täällä olla niin tarkkoja.

Nuivahkosta suhtautumisesta huolimatta Tanska on ollut selvästi “hyvä” valtio ulospäin. Jo 1970-luvulla se pääsi kehitysavun tasossa toivottavaan 0,7 prosenttiin bruttokansantulosta, 20 vuotta myöhemmin suhde oli jo 1 %. Toisaalta Tanskan osallistuminen Yhdysvaltain rinnalla humanitaarisiin väliintuloihin ja sotatoimiin on lisännyt valtion roolia kansainvälisellä kentällä. Joidenkin arvioiden mukaan sen juuri tästä syystä tulisi osallistua enemmän myös turvapaikanhakijoiden vastaanottamiseen.

Siinä missä esimerkiksi Australian politiikka nojaa erilaisiin non-arrival-toimiin ja offshore-prosesseihin, joilla estetään turvapaikanhakijoita saapumasta, Tanska on keskittynyt korjaamaan vetotekijöitään ja laatimaan yleisesti rajoittavampia sääntöjä. Tanskan maahanmuuttolainsäädäntöä voi kuvata hyvin dynaamiseksi, jopa ketteräksi, sillä maalla on tapana muuttaa sitä usein.

Viimeisen 15 vuoden aikana ulkomaalaislakeja on muutettu keskimäärin jopa muutaman kuukauden välein. Vaikka tiukat politiikat ovat tietysti aiheuttaneet  kritiikkiä, ovat monet Euroopan maat seuranneet Tanskan nopeita toimia ällistyksellä. Paitsi että Tanska onnistuu nopeasti laittamaan rajansa kiinni – jo vuonna 2011 se sulki väliaikaisesti Saksan vastaisen rajansa huolimatta siitä, että sen nähtiin rikkovan Schengen-säädöksiä – se kykenee myös säätämään uusiin tilanteisiin sopivia lakeja.

[...]
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 913
 • Liked: 13569
 • Never surrender
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #275 : 06.02.2019, 09:54:59 »

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 338
 • Liked: 20899
 • Monikulttuurisuutta vastaan rokotettu
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #276 : 06.02.2019, 10:15:53 »
Islam on hieno uskonto eikä sitä saa kritisoida. Jos siitä jotain negatiivistä sanoo niin joutuu käräjille tai ainakin se arvostelu leimataan islamofobiaksi. Kuitenkin matut anovat suojelua sillä perusteella että ovat kääntyneet kristityksi tai luopuneet islamista ja ovat kotimaassaan sen vuoksi hengenvaarassa. Todella ristiriitaista toimintaa kun pottunokka ei saa islamista kriittistä sanaa sanoa ja samaan aikaan joku pelkää että henki lähtee kun luopui islamista. Eihän ne islamista luopuneet täällä turvassa ole kun maahan lappaa islamin uskoisia ja imaamit himoitsevat sharia-lakia tänne. Ainahan joku tosi uskovainen on valmis toteuttamaan profeetan ohjeen islamista luopuneen kohdalla.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

kivimies

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 994
 • Liked: 4538
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #277 : 09.02.2019, 14:06:54 »

kivimies

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 994
 • Liked: 4538
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #278 : 16.02.2019, 13:02:55 »
Kokoomukselta epärehellistä kampanjointia, jälleen.


Julleht

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 423
 • Liked: 741
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #279 : 16.02.2019, 13:15:02 »
Kokoomukselta epärehellistä kampanjointia, jälleen.

Huvituttaa tän kuvan ympärillä pyörivässä somekeskustelussa erityisesti se, että ilmastonmuutosestäjät repivät kokoomusta erityisesti kaupungeissa kun ei oikeasti ollakaan ilmastonmuutosta vastaan. Se kokoomukselle tärkeä kaupunkilaisten ja naisten kohortti yritetään vetää pois alta. Toisaalta sitten taas ilmastonmuutokseen skeptisemmin suhtautuvat samanaikaisesti repivät kokoomusta ilmastolupauksista, jolloin on vaarassa lähteä toista kohorttia.

Oiva esimerkki kaksilla rattailla ajelusta ja siitä miten se lopulta osuu omaan nilkkaan näin sosiaalisen median aikakaudella. Toki ehdokkaiden painopisteetkin varmaan ovat eriäviä E-Suomessa vs. muualla, mutta Orpon naama vastakkaisten argumenttien taustalla taitaa vähän viedä siltä terää. "Viestintä on epäonnistunut", vai miten se meni.
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur?

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 913
 • Liked: 13569
 • Never surrender
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #280 : 19.02.2019, 00:42:52 »

Eli kun tänä vuonna syntyvät espoolaislapset ovat 34-vuotiaita, on mahdollista, että kaupunkilaisista suurimman osan mielestä naisten tulee peittää päänsä, sharia soveltuu oikeuden jakamiseen ja vääräuskoisiin suhtaudutaan .. no, konkreettisia esimerkkejä löytyy viime vuosilta lukuisia.

Nämä ovat kehityskulkuja, jotka vaikuttavat negatiivisesti ja usein peruuttamattomasti aivan kaikkeen. Huoltosuhteeseen, verokertymään, tulonsiirtoihin, asunalueiden eriytymiseen, koulujen työrauhaan, katuturvallisuuteen jne. Mikään määrä STEA:n hankerahaa, Migrin kalvosettejä tai Orpon ja Mykkäsen liirumlaarumia ei näitä realiteetteja muuta. Samalla kaavalla mennään kuin 100%:ssa muistakin vastaavan väestönvaihdoksen kokeneista alueista ja kaupungeista ympäri maailmaa.

Tärkeä vaikuttamisen paikka suomalaisilla ovat tämän kevään ek-vaalit.
« Viimeksi muokattu: 19.02.2019, 19:46:02 kirjoittanut Vellamo »

Piia Aallonharja

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 84
 • Liked: 170
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #281 : 28.02.2019, 07:16:44 »
Tulkaa moikkaamaan Riikkaa, mua ja muita Uudenmaan ehdokkaita lauantaina 2.3. klo 12-14 Kirkkonummen Cafe Cleopatraan. Kahvia ja pullaa tarjolla nopeimmille.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 21 226
 • Liked: 47158
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #282 : 05.03.2019, 23:01:59 »
Riikalta mainio kirjoitus.

https://twitter.com/ir_rkp/status/1103019180192919553


https://riikkapurra.net/2019/03/05/maa-joka-taantui/ (5.3.2019)

Lainaus
Maa, joka taantui

Nainen lopetti huivin käytön. Hänet erotettiin heimosta kunnian säilyttämiseksi. Mies uhkaili väkivallalla ja ulkonäön tuhoamisella.

Mies puukotti naista ja lapsia valvotussa tapaamisessa. Hän on edelleen karkumatkalla. Poliisin mukaan ei kuulemma vaaraksi.

Afganistan? Irak? Joku muu primitiivinen valtio?

Ei, vaan Suomi vuonna 2019.

Minun kotimaani.

Yhteiskuntamme ns. suvaitsevaiset haluavat uskoa, että maailman epäkohtia ja huonoja asioita voidaan parantaa rakentamalla parempia instituutioita ja kouluttamalla. He eivät voi ottaa huomioon sitä, että instituutioiden rakentaminen tai kouluttaminen ei auttaisi kaikkiin ongelmiin. Vaikka ns. suvaitsevaiset usein haluavat puhua kulttuurista, eivät he sellaiseen oikeasti usko. Heille kaikki lähtee ihmisyksilöstä.

Mitä kauempaa ihminen kulttuurisesti tulee, sitä enemmän suvaitsevainen haluaa uskoa omaan yksilödogmaansa. Siksi suvaitsevaisille kaikki vieraiden tekemät rikoksetkin ovat yksittäistapauksia.

Me kuitenkin tiedämme, että oikeasti ihmiset elävät kulttuureissa ja uskovat uskontoihin, ideologioihin ja vastaaviin. Kulttuurien, uskontojen, valtioiden, tapojen ja konventioiden välillä on eroja, ja niitä voidaan vertailla. Politiikka on pohjimmiltaan erilaisten ideoiden, arvojen, intressien ja tavoitteiden edistämistä, ja se on siksi aina konfliktista. Kansallisvaltiot, etenkin nämä kehittyneet ja toimivat, ovat syntyneet tiettyihin yhteisöihin ja kulttuureihin.

Oikeasti maailma ei välttämättä edisty. Aika vain etenee. Kehitys saattaa hyvin taantua. Kaikki ihmiset ja kulttuurit eivät välttämättä ole kehityskelpoisia sillä tavalla kuin suvaitsevaiset haluavat uskoa. Kaikki ihmiset eivät halua sellaista edistystä, mitä suvaitsevaiset haluavat, eikä tämä välttämättä johdu instituutioiden ja koulutuksen puutteesta.

Minusta Suomi on alkanut pahasti taantua.

(...)

Maahamme syntynyt toinen todellisuus näkyy usein jo lööpeissäkin, viikosta toiseen jatkuvissa uutisotsikoissa. Suuri osa siitä on kuitenkin edelleen piilossa. Useat yhteiskunnalliset tahot tekevät kaikkensa, jotta se pysyy piilossa. Siitä kertovia ihmisiä halutaan vaientaa, pelokkaita haukutaan rasisteiksi, huolestuneita pelonlietsojiksi. Ihmeellinen byrokraattinen mallimme jo itsessään piilottaa ja hukkaa todellisuutta. Numerot, lukumäärät, eurot, henkilöt hukkuvat tilastoihin, rekistereihin ja koodien taakse.

Minulle ei ole ollut koskaan epäselvää, että on olemassa kulttuureja, joissa nainen on vähempiarvoinen. Huomasin tämän jo pienenä lapsena, panin merkille, ihmettelin.

(...)

Suomessa on aivan pieniä tyttöjä, jotka joutuvat käyttämään huivia. Päiväkodeissa, kouluissa, kaduilla. Pääkaupunkiseudulla kävelee tunnistamattomia mustia säkkejä, jotka tunnistaa ihmisiksi vain siitä, että ne yleensä vetävät perässään pieniä ihmisiä. Espoolaisessa kirjastossa yksi musta säkki asettelee kirjoja hyllyyn. Kirjastossa – meidän hyvinvoinnin ja tasa-arvon instituutiossamme.

Samaan aikaan meidän feministejämme kiinnostaa se, etteivät minun kaltaiseni ihmiset puhu tällaisista asioista tai se, kuinka humalaisten keskivartalolihavien miesten patriarkaatti läähättää liian kovaäänisesti, ja asialle täytyy tehdä jotakin!

On olemassa maailmanuskonto ja kulttuureja, joiden mielestä huivit ja säkit ovat tärkeitä, usein välttämättömiä. Kun nuo ihmiset sitten muuttavat tänne, heillä pitää olla oikeus jatkaa näitä kulttuurisia ja uskonnollisia ”erilaisuuksiaan”. Tänne pohjoiseen, jossa naisen asema on kulttuurisesti vakiinnutettu ja yhteiskunnallisesti institutionalisoitu ikuisuus sitten.

(...)

Me emme pysty heitä muuttamaan. Heidän pitää tehdä se itse, jossakin muualla kuin Suomessa. Mielestäni meidän pitäisi arvostaa omia arvojamme edes sen verran.
"Jos olisi sekä menestyviä että epäonnistuneita afrikkalaisia yhteiskuntia hakisin selitystä jostain muualta. Jos afrikkalaiset eivät muodostaisi länsimaissakin sosioekonomista pohjanoteerausta, hakisin selitystä jostain muualta." -Jussi Halla-aho afrikkalaisten geneettisesti selittyvästä älykkyysosamäärästä (3.6.2005)

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 913
 • Liked: 13569
 • Never surrender
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #283 : 06.03.2019, 10:29:25 »
Hyvä kirjoitus tosiaan Purralta. Kuka tai mikä taho puolustaa tässä maassa pieniä tyttöjä, jotka pakotetaan verhoamaan hiuksensa siinä iässä, kun kaverit ostavat erilaisia hiuskoristeita ja vaihtelevat kampauksia? Kuka tai mikä taho puolustaa tyttöjä, jotka joutuvat pukemaan päähänsä mustan huivin silloin, kun kaverin hiuksia letitetään? Entä tyttöjä, jotka vastentahtoisesti viedään 'lomamatkalle' vanhempien kotimaahan, kun kaverit leikkivät kesälomalla puistoissa ja kaduilla?

Ne ihmiset, jotka Suomessa mölyävät tasa-arvosta, vähemmistöjen ja naisten oikeuksista päättää omista asioistaan ja omasta kehostaan, ovat hiljaa muslimityttöjen ja -naisten tilanteiden äärellä. Myös ne ihmiset, jotka saavat elantonsa erilaisista kotouttamishankkeista ja kotouttamissektorin töillä, ovat hiljaa kun keskustelu siirtyy islamin uskon määrittelemään musliminaisten lähtökohtaisesti alistettuun asemaan, josta on monen hyvin vaikea ponnistaa mukaan yhteiskuntaan.

Harvoja rohkeita ääniä on edustanut kansalaisjärjestö Fenix Helsingin puheenjohtaja Ujuni Ahmed, jonka mukaan Suomesta viedään tyttöjä ympärileikattavaksi Somialiaan, Egyptiin, Iraniin ja Syyriaan. Vähätteleviä kommentteja riitti hänellekin:

Lainaus
Ympärileikkausraportin kirjoittaja Ujuni Ahmed pahastui Husu Husseinin kommentista: "kuulosti silpomisen kokeneiden vähättelyltä"

Fenix Helsingin puheenjohtaja Ujuni Ahmedin mukaan keskustelu ympärileikkausten estämisestä ei etene, jos uhrit joutuvat kokemaan syyllisyyttä.

Kansalaisjärjestö Fenix Helsinki julkaisi perjantaina selvityksen, jonka mukaan Suomesta on lähetetty tyttölapsia ulkomaille ympärileikattavaksi. Suomen lain mukaan tyttöjen ympärileikkaus on rikos, kuten myös tytön lähettäminen ulkomaille ympärileikattavaksi.

Somaliasta kotoisin oleva Helsingin kaupunginvaltuutettu Abdirahim "Husu" Hussein (sd) kommentoi Iltalehdelle raportin johtopäätöksiä somaliyhteisön osalta. Hussein sanoi, ettei ole ollut mitään näyttöä siitä, että Suomessa olisi tehty ainoatakaan silpomistoimenpidettä.

- En myöskään tiedä ainuttakaan tapausta, jossa tyttö olisi viety takaisin Somaliaan leikattavaksi.
Tiedän kuitenkin muualta sen, että vaikka tytön vanhemmat itse olisivat toimenpidettä vastaan, saattavat Somalian pään sukulaiset suorittaa sen heiltä salaa, koska Somaliassa asenteet ovat vielä valitettavan erilaiset.

Fenix Helsingin raportissa on haastateltu tyttöjä, jotka vietiin ympärileikattavaksi Somaliaan, Egyptiin, Iraniin ja Syyriaan.
----
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201709242200414268

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 21 226
 • Liked: 47158
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #284 : 06.03.2019, 10:41:02 »
Jari Sarasvuo pöyristyi Riikan twiitistä ja kirjoituksesta :roll:

"Jos olisi sekä menestyviä että epäonnistuneita afrikkalaisia yhteiskuntia hakisin selitystä jostain muualta. Jos afrikkalaiset eivät muodostaisi länsimaissakin sosioekonomista pohjanoteerausta, hakisin selitystä jostain muualta." -Jussi Halla-aho afrikkalaisten geneettisesti selittyvästä älykkyysosamäärästä (3.6.2005)

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 913
 • Liked: 13569
 • Never surrender
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #285 : 07.03.2019, 12:54:33 »

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 913
 • Liked: 13569
 • Never surrender
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #286 : 16.03.2019, 13:55:53 »

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 913
 • Liked: 13569
 • Never surrender
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #287 : 19.03.2019, 22:54:25 »

Lainaus
Tilasto, emävale, valeuutinen: maahanmuuttajien määrä ja työllisyys

Aloitetaan Maikkarista ja maahanmuuttajia ja työllisyyttä käsittelevistä väitteistä. Jutussa sanotaan näin:

Selvityksen mukaan 2000-luvun aikana vieraskielisten työllisyys on kasvanut liki 120 000 hengellä. Samaan aikaan suomen- ja ruotsinkielisten työllisyys ei ole kasvanut.
– Työllisyyskasvu Suomessa jo tällä hetkellä on vieraskielisten varassa. Jos haluamme säilyttää nykyisen hyvinvointiyhteiskunnan palvelut ja etuudet, on väistämätöntä saada lisää työikäistä väestöä tänne, jotta saamme työllisyyttä nostettua riittävästi, sanoo Sosiaaliturva 2030 -hankkeen selvitysmies Jussi Pyykkönen.

Miten tämä voi pitää paikkansa, kun merkittävä osa Suomeen saapuvasta ”työperäisestä maahanmuutosta” parantaa vain väestöllistä huoltosuhdetta mutta ei taloudellista huoltosuhdetta? Halpamarkkinoille saapuva maahanmuutto ei korjaa kestävyysvajetta, päinvastoin. Se tulee veronmaksajalle kalliiksi; alhaista palkkaa pitää kompensoida tulonsiirroilla ja palveluilla. Kaiken huippuna alle 3000,- palkoille saapuvien työllisyysaste tippuu kantaväestön työllisyyden alle muutaman vuoden kuluttua maahantulosta.

Näyttääkin siltä, että tässä yritetään sekoittaa työlliset/työllisyys ja työllisyysaste. On totta, että maahan saapuu paljon työikäistä väestöä. Mutta tuon työikäisen väestön työllisyysaste on heikko. Kun edes joitakin kymmeniä prosentteja saadaan työllistymään, toki työllisten määrä nousee, vaikka työllisyysaste olisi matala.

Jos maahan saapuu 30 000 irakilaista, joiden työllisyysaste on vaikkapa 10 %, työllisten määrä (jutun ”työllisyys”) nousee kyllä 3 000:lla, mutta kokonaisuus ei tietenkään parane. Se heikkenee.

Työikäisten määrän sijaan tärkeämpää on työllisyysaste. Siinä, että maahan tuodaan väkeä, jonka työllisyysaste on matala pitkänkin maassaolon jälkeen, ei ole kertakaikkisesti mitään järkeä.

Edes pelkän työllistymisen tarkastelu ei ole mielekästä. On ensinnäkin katsottava palkkojen suuruutta. Mikäli palkka on niin alhainen, että viivan alle ei jää mitään, on maahanmuutto kestävyysvajeenkin kannalta kielteistä.

Toisekseen maahanmuuton tapauksessa on oleellista katsoa, millainen työpaikka on. Jos kyseessä on kotouttamiseen, monikulttuurisuuteen, tulkkaamiseen, erilaisuuden koordinointiin tai muuten maahanmuuttajiin liittyvä työ, rahaa käytännössä vain siirretään paikasta toiseen.

Niinpä tosiasia on aivan toinen kuin jutussa esitetty. Mikäli haluamme säilyttää nykyisen hyvinvointiyhteiskunnan palvelut ja etuudet, meidän nimenomaan ei pidä tuottaa maahan ihmisiä, joiden työllisyys jää hyvin heikoksi ja ansiot alhaisiksi. Maahanmuuttajista ainoastaan ne, joiden tuottavan työn panoksesta jää jotakin viivan alle, ovat siis tältä kantilta katsoen tervetulleita.
----

Toinen juttu tulee Hesarista. Lehti päätti selvittää, ”mistä Suomeen kohdistuva 30 000 henkilön maahanmuutto koostuu”.
----

Jutun tarkoitus on nimittäin vähätellä turvapaikanhakijoiden määrää (”turvapaikanhakijat ovat tätä nykyä vain pieni osa suomalaisen maahanmuuton kokonaiskuvasta”) ja yrittää esittää, että suurin osa maahan tulevista on maallemme jotenkin erityisesti hyödyksi. (Kannattaa huomioida, että vähitellen ajatus siitä, että humanitaariset maahanmuuttajat tulevat kalliiksi, alkaa mennä perille.)

Virhe 1. ”[Maahanmuuttoviraston] päätöksistä 6 379 eli noin seitsemän prosenttia koski turvapaikkaa. Myönteisiä oli 43 prosenttia, eli 2 740 ihmiselle myönnettiin turvapaikka.”

Edes paljon pienempi myönteisten päätösten määrä ei ole oleellinen, mikäli kielteisen päätöksen saaneita ei saada ulos maasta. Suomessa nimenomaan ei saada. Käyntiin lähtee moneen kertaan toistuva uusintakierros. Laittomanakin voi maassa asua. Kielteisen päätöksen saanut voi saada jopa työperäisen oleskeluluvan.
----

Virhe 2. ”Suomeen muuttaa ihmisiä eri syistä, joista yleisimpiä ovat perhesyyt, työnteko ja opiskelu.”


Nimenomaan humanitaaristen tai muuten samoista maista saapuvien oleskeluluvan saavien perheenyhdistäminen on erittäin oleellinen haitallisen maahanmuuton väylä. Se, että kyse on ”perhesyistä” – tai kuten edelleen joskus ilmoitetaan, ”rakkauden perässä muuttamisesta” – ei muuta asiaa millään tavalla.

Perheenyhdistäminen on Suomessa edelleen verraten helppoa, sanoivatpa kansalaisjärjestöjen aktivistit mitä tahansa.

Myöskään ”työnteko” tai ”opiskelu” eivät takaa, että maahanmuutto olisi yhtään tai juuri yhtään sen hyödyllisempää kuin ”humanitaarinenkaan” maahanmuutto:

Virhe 3. Työperäistä maahanmuuttoa käsitellään automaattisesti positiivisena.

Tätä olen käsitellyt kirjoituksen alkuosassa ja monissa aiemmissa teksteissäni.

Virhe 4. Opiskelua käsitellään automaattisesti positiivisena.

Oppilaitostemme ”kansainvälistyminen” ei ole yksi kokonaisuus. Mikäli maahan saapuu ihan oikea osaaja, yleensä Euroopasta, Aasiasta tai Pohjois-Amerikasta, ja hän jää tutkinnon saatuaan maahan töihin ja maksamaan riittävästi veroja, hän on tässä mielessä hyödyksi.

Mikäli maahanpääsy hoidetaan vain opiskelun kautta, koska turvapaikkaan tai muuhun kategoriaan ei ole pääsyä, on lopputulos todennäköisesti huomattavan negatiivinen.
----

Ihmiset, jotka eivät ymmärrä tai halua ymmärtää lukuja, euroja tai oikein mitään muutakaan kuin vain fiiliksiä, tunteita ja kivoja tavoitteita, pyrkivät nämä tosiasiat muuttamaan toiseksi – yleensä syyllistämällä meitä, jotka puhumme luvuista, euroista ja konkreettisista seurauksista.
Tällaista tämä maahanmuuttokeskustelu on. Tee nyt sitten politiikkaa ja muuta asioita, kun EDES PERUSASIAT eivät ole eri tahoilla hallussa. Tai, kuten ennemmin uskon, niitä ei haluta tuoda esille.

Johtopäätöksestä nimittäin ei ole epäselvyyttä.

https://riikkapurra.net/2019/03/17/tilasto-emavale-valeuutinen-maahanmuuttajien-maara-ja-tyollisyys/

Kannattaa lukea koko blogikirjoitus kaavioineen.
« Viimeksi muokattu: 19.03.2019, 23:21:53 kirjoittanut Vellamo »

kivimies

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 994
 • Liked: 4538
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #288 : 22.03.2019, 07:25:12 »
Purra kertoi Palvelualojen ammattiliitolle, miksi se ei pysty pääsemään eroon alipalkkauksesta ja huonoista työehdoista. Ulkomailta tulee aina halvemmalla ja huonommin ehdoin työskentelevää työvoimaa.


Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 043
 • Liked: 62487
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #289 : 23.03.2019, 18:17:29 »
Lainaus
Koulutusaihe herättää perussuomalaisissa poikkeuksellisen intohimoisen väittelyn – Tynkkynen avaa samalla lapsuutensa tragediaa: "Äitini tutustui isääni, kun tämä oli vielä vankilassa"

Pitäisikö oppivelvollisuusikää pitää pidentää kattamaan myös toisen asteen koulutus? Tästä aiheesta kuullaan kahden perussuomalaisen kansanedustajaehdokkaan ajatuksia MTV:n uuden vaaliohjelman karsinnassa.

Millaisin keinoin ehdokkaat yrittivät kampittaa puoluetoverinsa, kumpi heistä valittiin voittajaksi ja puolueensa edustajaksi tv-lähetyksenä näytettävään finaaliin?

MTV Uutisten vaaliohjelmistossa on tänä vuonna kaksi uudenlaista ohjelmaa, joissa esitellään kansanedustajaksi haluavia henkilöitä eri puolilta maata. Ohjelmissa nähdään ehdokkaita, joilla ei ole vielä kokemusta eduskunnasta, vaan he pyrkivät sinne tuomaan uutta väriä ja uusia ideoita.

Perussuomalaisista ehdokkaiksi karsintaan valikoituivat puolueen ja MTV Uutisten ehdotuksista maahanmuuttoon erikoistunut politiikan tutkija, perussuomalaisen puolueen poliittinen suunnittelija Riikka Purra Uudenmaan vaalipiiristä ja Oulun vaalipiiristä kaupunginvaltuutettu, yrittäjä ja puolueen nuorisojärjestön entinen puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

[...]

Finaaliin jatkavan henkilön valitsi televisiostakin tuttu Pöllöraati, jonka kokoonpanoon kuuluivat MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö Jussi Kärki, toimittaja Eeva Lehtimäki sekä MTV uutisten toimittaja Alec Neihum.

Neihumin mukaan kyseessä oli tasokas keskustelu, jossa ei tarvitse sääli- ja tsemppinumeroita jaella.

– Sebastianilla oli hyvää oman tarinan esilletuontia, mutta Riikan konekivääriargumentaatio toimi paremmin, Neihum sanoi ja samaa mieltä oli Lehtimäki.

Kolmannen äänen Purralle antoi Jussi Kärki, joka kuvaili naisen väittelytaitoa "poikkeuksellisen intohimoiseksi".

Sinustako kansanedustaja -ohjelman finaali nähdään MTV3-kanavalla 31. maaliskuuta kello 21-22. Ohjelmassa voittaja kohtaa muiden puolueiden karsinnan voittajia väittelyissä, joiden aiheet on poimittu MTV Uutisten vaalikoneesta.
MTV 23.3.2019
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

AngleHedd

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 404
 • Liked: 645
 • Man of Constant Sorrow
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #290 : 23.03.2019, 19:09:15 »
Riikka on rautaa!
Uudellamaalla budjaillessa ei tulisi mieleenkään äänestää ketään muuta.
Lisää hänenlaisiaan kaipaa maamme tää...ja kipeästi!
Hiekkaahan siellä...

Nuiva kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 066
 • Liked: 3829
 • Sivistynyt maahanmuuttokriitikko.
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #291 : 23.03.2019, 19:25:04 »
Riikka on kyllä todellakin rautaa! Nyt PS:n johto huomio. Laittakaa Riikka mukaan tuleviin vaalikeskusteluihin, niin vastapuolesta ei jää jäljelle mitään muuta, kuin märkä läikkä ;D
"Maailman parantaminen ei voi olla näin pienen kansan tärkein tehtävä. Meidän vaikutuksemme maailman menoon on promillen luokkaa. Sekin on hieman yläkanttiin laskettu. Meidän tärkein tehtävämme on huolehtia tästä maasta, suomalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Kukaan muu ei sitä tee."
-Gustav Hägglund 6.6.2015

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 398
 • Liked: 8134
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #292 : 23.03.2019, 20:49:09 »
En ole vielä lyönyt lukkoon ketä äänestän mutta Riikka on vahvoilla. Hän on Kirkkonummelta mutta valitettavasti ketään vantaalaista ei tule mieleen kun Vahtera ei ole enää mukana.

Jos asuisin stadin puolella niin ehdottomasti Hankamäki saisi ääneni. Siinä on viisas ja sivistynyt mies.

dothefake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 305
 • Liked: 20716
 • Imaaminoloinen kaktuslakkisetä. Rutinuiva.
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #293 : 24.03.2019, 01:01:08 »
Riikka on tuleva puheenjotaja.
Sanokaa Fazer, kun haluatte mamuja.
Suomi, kestitysleirien saaristo.
Olin siellä minäkin.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 21 226
 • Liked: 47158
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #294 : 26.03.2019, 22:52:55 »
Riikka kertoo hieman millaista vaalimainossabotaasia Uudellamaalla harjoitetaan.

VMP. Poliittisilla vastustajilla on ilmeisesti pelko perseessä siitä, että kansallismieliset tulevat jyräämään vaaleissa kunnolla. Menkää itteenne, saatanan apinat.

https://www.facebook.com/100017013309151/posts/406033003307140 (26.3.2019)

Lainaus
Riikka Purra
2 tuntia ·

Vaalitiimini monet uutterat ihmiset alkoivat kiinnittää tienvarsimainoksiani 12 päivää sitten. Merkittävä osa ympäri Uuttamaata ripotelluista mainoksistani on tähän päivään mennessä irrotettu, tuhottu tai varastettu. Tämä alkoi välittömästi kiinnittämisen alettua ja kiihtyy koko ajan.

Jotkut näkevät todella vaivaa irrottaakseen mainoksiani, jotka on kiinnitetty kunnolla. Ruuveilla kiinnitettyyn tarvitaan akkukone, jotta sen ehtii vilkkaalla paikalla irrottaa, ennen kuin joku näkee. Osa on vain perinteisesti potkittu tai lyöty rikki, katkottu, sotkettu tai muuta vastaavaa.

Erään kunnan keskustassa - vilkkaan tien ja kaupan vieressä - on tänään samassa kohdassa sabotoitu jo kahteen otteeseen. Ensin mainos tiputettiin. Kun se sitten käytiin korjaamassa, ei kulunut aikaakaan, kun se oli käyty sivuleikkureilla tai muulla työkalulla irrottamassa kokonaan ja heittämässä kauemmaksi.

Monilla alueilla olen ainoa, jonka mainos on hajotettu - muiden puolueiden mainokset saavat olla täysin rauhassa. Esimerkiksi Kirkkonummella varastettujen mainosteni tilalle on pantu muiden puolueiden ehdokkaiden mainoksia.

Typerät poliittiset sabotöörit, kateelliset ja katkerat vastustajani, säälittävät demokratian vihaajat, arvatkaa mitä. Jokainen tuhottu mainokseni korvataan uudella tai kahdella. Jokaisesta saan aina vain enemmän voimaa vastustaa maamme rappiota.

Jokainen tuhottu mainokseni kertoo minulle yhä vahvemmin, että minä ja puolueeni olemme oikealla asialla, ja joitakin se kovasti pelottaa.

***
Sivupalkista löydät tukiyhdistykseni tilinumeron. Kampanja ottaa edelleen vastaan lahjoituksia, joilla taistella näitäkin hulluja vastaan.

Äänestetään Suomi takaisin!
"Jos olisi sekä menestyviä että epäonnistuneita afrikkalaisia yhteiskuntia hakisin selitystä jostain muualta. Jos afrikkalaiset eivät muodostaisi länsimaissakin sosioekonomista pohjanoteerausta, hakisin selitystä jostain muualta." -Jussi Halla-aho afrikkalaisten geneettisesti selittyvästä älykkyysosamäärästä (3.6.2005)

dothefake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 305
 • Liked: 20716
 • Imaaminoloinen kaktuslakkisetä. Rutinuiva.
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #295 : 26.03.2019, 22:56:06 »
Tolppiin laitettuja mainoksia varten kannattaa vuokrata pieni henkilönosturi.
Sanokaa Fazer, kun haluatte mamuja.
Suomi, kestitysleirien saaristo.
Olin siellä minäkin.

susiruma

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 77
 • Liked: 125
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #296 : 26.03.2019, 23:26:54 »
Vantaalla huomasin Koivukylänväylällä saman. Ainoo kaatunut kyltti oli Riikka Purran. Tänään mainos oli taas jo kiinnitetty takaisin

Toni R Jyväskylästä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 653
 • Liked: 5624
 • Minä olen kaapumies!
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #297 : 27.03.2019, 00:06:06 »
Täällä jyväskylän keltinmäessä joku käy aina poistamassa/rikkomassa kaikki PS:n vaalimainokset, ei ne ehdi kovin kauan vanhentua.

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 913
 • Liked: 13569
 • Never surrender
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #298 : 27.03.2019, 00:35:35 »
----
Jokainen tuhottu mainokseni kertoo minulle yhä vahvemmin, että minä ja puolueeni olemme oikealla asialla, ja joitakin se kovasti pelottaa.
----
Äänestetään Suomi takaisin!

Tämä on juuri näin. Siksi niitä mainoksia tuhotaan, lyhytelokuvasta käynnistetään 'vastuullisen'vallanpuudelimedian toimesta pöyristelykampanja, ps-edustaja jätetään kutsumatta vaalipaneeliin, sekä puoluetta ja sen edustajia leimataan toistuvasti valheellisin perustein, eristetään ja demonisoidaan.

Raukkamaisesti toimivat tahot ja henkilöt unohtavat sen, että suomalaisilla, jos jollakin kansalla, on vahva oikeudenmukaisuuden tunto ja halu rehelliseen peliin. Suomalaiset eivät pidä epäreiluudesta ja epäluotettavuudesta, eivät ollenkaan.

Vaaliuurnilla tavataan.
« Viimeksi muokattu: 27.03.2019, 00:39:46 kirjoittanut Vellamo »

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 993
 • Liked: 17520
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n 1. vpj
« Vastaus #299 : 27.03.2019, 00:36:02 »
Täällä jyväskylän keltinmäessä joku käy aina poistamassa/rikkomassa kaikki PS:n vaalimainokset, ei ne ehdi kovin kauan vanhentua.

Pelko on kova. Ja syystä.

Tagit: riikka purra