HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n pj 2021-

<< < (2/173) > >>

IDA:
Riikka Purra on todella fiksu ja hyvä. Itse en kuitenkaan enää kuuntele aikuisten ihmisten tekemiä yhteiskunnallisiin asioihin keskittyneitä haastatteluja, jotka otsikoidaan tyyliin "Mikä x:ssä pelottaa?" Siksi ihan oman mielenrauhan vuoksi jätän tuon EVA:n  edustajan tekemän haastattelun Riikasta kuuntelematta, vaikka uskon Riikan pärjänneen siinä hyvin. Riikka Purran omat videot ja varsinkin blogi todistavat vahvasti, että hänen hoidettavakseen voi täysin huoleta jättää puolueen poliittisen linjan ja käytäntöjen suunnittelun. Hän on myös mitä hienoin edustaja.

guest15133:
Purra on paras lisäys puolueen näkyvimpiin toimijoihin miesmuistiin.

Nuiva kansalainen:
Vaikka itselle sukupuoli on politiikassa täysin yhdentekevä asia, niin on todella hienoa saada PS:n eturiviin lisää nuoria ja fiksuja naisia. :) Järkipohjainen politiikka on aivan liian kauan ollut lähes pelkästään miesten vastuulla, mutta Huhtasaaren ja Purran myötä tämä asia näyttäisi nyt olevan muuttumassa. Toivotaan, että heidän esimerkkinsä johtaa myös muiden fiksujen naisten esiin marssiin, mikä houkuttelisi puolueelle myös lisää naisäänestäjiä.

satasenlaina:

--- Lainaus käyttäjältä: Nuiva kansalainen - 19.05.2018, 19:02:34 ---Vaikka itselle sukupuoli on politiikassa täysin yhdentekevä asia, niin on todella hienoa saada PS:n eturiviin lisää nuoria ja fiksuja naisia. :) Järkipohjainen politiikka on aivan liian kauan ollut lähes pelkästään miesten vastuulla, mutta Huhtasaaren ja Purran myötä tämä asia näyttäisi nyt olevan muuttumassa. Toivotaan, että heidän esimerkkinsä johtaa myös muiden fiksujen naisten esiin marssiin, mikä houkuttelisi puolueelle myös lisää naisäänestäjiä.

--- Lainaus päättyy ---

Järkipohjainen ja Huhtasaari eivät mahdu samaan lauseeseen.
Purra on jo sitten ihan eri juttu. Hän on paras!

J. Lannan haamu:
Kuuntele ihmeessä IDA tuo haastattelu. Se antaa hyvää käsitystä miten hulluja nuo progressiiviset toimittajat ovat, mutta vielä paremmin se tuo esiin mielestäni Riikka Purran vasta-argumentteja ja sellaista vilpittömän rehellistä ja vakuuttavaa tyyliä.

Ilmiömäinen nimenomaan argumentoinnissa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta