Kirjoittaja Aihe: Riikka Purra – kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja PS:n pj 2021-  (Luettu 214002 kertaa)

Charlie

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 589
 • Liked: 1995
 • terrorijärjestöt lakkautettava
Luin Futisforumin persuketjua (vaatii sisäänkirjautumisen). Sieltä löytyi mielenkiintoisia tekstejä, väitetysti Scriptan vieraskirjasta peräisin.

Lainaus
Nimi :   riikka
Mitä teen :   Minut on masinoitu apujoukkoihin
   
Viesti :   "Miettikää oikeasti tätä viestiä tuolla Islamtieto-foorumissa:"

En ole ennen käynyt ko. sivulla. Luin vain muutamaa ketjua, ja se riitti. Mulle on tapahtumassa ihmeellisiä asioita: olen niin täynnä silkkaa vihaa ja raivoa, että meinaan sulaa tuolilleni. Täällä vieraskirjassa ja blogeissa tuotettava linkki-tuli häiriintyneille sivustoille ja perkeleellisiin uutisiin alkaa haitata jo muuta elämääni, kun päässä ei pyöri mitään muuta. Perheenjäsenet pelkäävät kai, että siirryn kohta hevimpään stuffiin, kun mikään ei enää riitä. Yksikään kollegakaan ei varmaan kohta enää keskustele mun kanssa, kun multikultikriittisyys halkoo jokaista suustani päästämää virkettä. Miten tästä herätyksestä voi yksilö selvitä - eteenpäin?! Onko jotain jatkoryhmää, vertaistukea?

Islam, voi pyhä helvetti, mitä teet mun psyykelle! Taidan lähteä lenkille.

30. tammikuuta 2008 18:24:04

Nimi :   IDA
Kotisivu :   Kalinaa
Mitä teen :   Kommentoin
   
Viesti :   riika:

"Yksikään kollegakaan ei varmaan kohta enää keskustele mun kanssa, kun multikultikriittisyys halkoo jokaista suustani päästämää virkettä. Miten tästä herätyksestä voi yksilö selvitä - eteenpäin?! Onko jotain jatkoryhmää, vertaistukea?"

Tuo menee hiljalleen ohi. Ei siihen mitään lääkettä varmaan ole.

Tai se jatkuva "raivo" kun törmää aina vain mielettömimpiin asioihin hiljalleen laantuu ja ehkä kirkastuukin jonkinlaiseksi näkemykseksi. Itse pyörin alussa, kun törmäsin näihin asioihin ja kiinnostuin politiikasta yleensä, melkein hyrränä ja selitin jokaiselle, että ei saatana, kattokaa nyt jumalauta :)
   
30. tammikuuta 2008 18:35:54

Nimi :   riikka
Mitä teen :   Kunhan tuuletan ikeniä
   
Viesti :   Kiitos tuesta, ehkä se tästä rauhoittuu, kun kesäkin tuolta tulee (mistä tulikin mieleeni, että mahtaa olla kuuma niissä kaavuissa). Täytyy tuota kansallismielistä kaljalle lähtöä harkita (mistä tulikin mieleeni, että onneksi khattia ei vielä myydä baareissa - tokihan niihin jonkun pureskeluhuoneen voisi rakentaa, nyt kun sauhuttelijatkin ovat ulkona). Muistelen saaneeni kutsun jo neljä vuotta sitten, mutta silloin olin vielä liian vähän valaistunut.
   
30. tammikuuta 2008 19:55:33

Nimi :   riikka
   
Viesti :   Tästä femmarijutusta vielä.

""Miksi ne eivät muuten yhtään tunnu kiinnittävän huomiota islamin ja naisten oikeuksien välisiin suhteisiin, vaanainoastaan perissuomalaiseen meininkiin a la eduskunta?"

Koska ovat hulluja muttei idiootteja? Moinen arvosteleminenhan olisi razzizmia ja vastaisku kauhia. Perinjäärin suomalaiselle VHMlle voi vittuilla ja kykyttää miten lystää koska se ei pääsääntöisesti lyö takas."

En ole opiskellut koskaan naistutkimusta tms., mutta akateemisissa piireissä kuitenkin joutunut näitä ihmisiä katselemaan - huonolla menestyksellä kuten olen aiemminkin täällä kertonut (melkein selkääni saanut mainstream-femakoilta). Se, että suomalainen naisliike (aktivistit tai academia) ei ole kiinnostunut islam-naiset-konfliktista maahanmuuttokysymyksessä, ei kerro kuitenkaan ihan koko totuutta "feminismistä". Esimerkiksi Yhdysvalloissa multikulttuurivastaisia feministejä on vaikka kuinka, ihan kai vakavasti otettaviakin. Yksi heistä, prof. Okin, kuoli mysteerisesti tässä jokunen vuosi sitten. VHM-vastaisten feministien kosto on kova, ja lonkerot ulottuvat kaikkialle.
   
30. tammikuuta 2008 20:05:55

Nimi :   riikka
Mitä teen :   Kunhan tuuletan ikeniä
   
Viesti :   Sekin on aika jännittävä ajatusrakennelma (löytyy implisiittisenä monenlaisen feminismin kuin muunkin hegemonia-ajattelun takaa), että vaikka esim. kehitysmaita ja näiden HUONO-ONNISIA tai muuten vain länsimaiden saastuttamia ihmispoloja tulee kaikella sydämellä auttaa, ei sama kuitenkaan koske ihmisoikeuksia näiden ihmispolojen muodostamien ryhmien sisällä. Emansipoikoot itse itsensä nuo islam-naiset, hankkikoot itse itselleen oikeudet - niinhän ME länsimaisetkin ollaan tehty.

Mielestäni "jännittävä" logiikka.

Vaikka en ihan indifferentti naiskysymyksessä olisi silloinkaan, kun ko. toimijat pysyisivät 10 000 kilometrin päässä minusta ja minun reviireistäni, väitän kuitenkin niin periaatteen kuin käytännönkin tasolla olevani velvoitettu huomioimaan asian, koska tuota paskaa tapahtuu IHAN TÄSSÄ VIERESSÄ! On se yksi helvetti, että jokaisella ulkonakäynnillä pitää miettiä näitä asioita - on pakko! Olen ennen pääkaupunkiseudulle muuttamista asunut Tampereella ja Turussa, ja vaikka erityisesti jälkimmäisessä kai tilanne on aika surkea, en kuitenkaan koskaan noissa kaupungeissa ole tuntenut oloani niin uhatuksi kuin täällä.
   
30. tammikuuta 2008 20:44:23

Nimi :   riikka
   
Viesti :   "Niljakas keski-iän ylittänyt mies", joka kärsii voimakkaasta keskivartalolihavuudesta, saattaa kännipäissään kommentoida naisen ulokkeita tai muuta helposti havainnoitavaa. Yleensä tästä ei tarvitse edes närkästyä, antaa sedän puhua. Joskus voi vaikka tyrskäistä takaisin jotain nasevaa tai puhua biologiaa nenänvarttaan pitkin. That's it ja homma on sillä ohi. Ei jääny kamalan paha mieli varmaan kummallekaan. Nainenkin voi ottaa revanssin suhteessa miessukupuoleen sitten vaikka jossain tiukkaperseyökerhossa, jossa naisporukoilla on ihan legaalinen oikeus antaa pisteitä äijien lihastonuksille.

Sen sijaan kun tulevat nämä toisen kategorian tapaukset ottamaan kontaktia... Siitä ei niin vaan sitten pääsekään pyristelemään, ei sanoilla (ei ne ymmärrä), eikä teoillakaan (khat ei kovin taida refleksejä hidastaa ja nopeat lihaksetkin ovat kondiksessa, mitä nyt painoindeksihän näilläkin alkaa olla hiukkasen koholla). Tiedättekö, mitä tarkoittaa "kaislikossa suhisee"? No, se on se ääni, mitä nämä tummahipiäisemmät mieshenkilöt tekevät lähestyessään/ohi mennessään/liukuportaissa/hississä/wherever. Se ei ole viheltämistä (liian ilmeistä olisi) vaan sellaista vittumaista suhinaa hampaiden välistä - mitä innokkaampi Abdullah, sitä enemmän sylkeä tulee mukana. Hillitsepä siinä sitten itsesi. Mutta pakko on. Katseen nostaminenhan tarkoittaisi, että "ota mut, oi suuri Mies".

30. tammikuuta 2008 20:58:45

Lainaus
Nimi :   riikka
Mitä teen :   Kunhan tuuletan ikeniä
   
Viesti :   Tsirp-tsirp, kiitos ilolintu, lämmitit mieltäni näinä ahdistuksen aikoina. Kollektiivinen toiminta tai edes yhteisöllinen suunsoitto ovat tosiaan avuksi tämänlaisissa tunnetiloissa. Jostain syystä en kuitenkaan aiemmin uskaltanut klikata Jussin vieraskirjaa, vaikka tekstejä muuten olenkin seurannut. Taisin tuntea itseni; ajattelin, että elämäntilanne (helvetilliset työkiireet + kotona pieniä lapsia) ei mahdollista sitä, että antaisin itseni kuorruttautua tässä todellisuudessa liiaksi. Nythän mitään ei ole enää tehtävissä: lapset huutavat äitiä edes lämmittämään einesruokaa, työnantaja lähettää potkujen uhalla minut "Ethnic Minorities and Justice"-kurssille Nairobiin jne. Mies sentään (ei hänkään ihan menetetty tapaus työnantajastaan huolimatta ole) vielä yrittää parhaansa tehdä pitääkseen minut toimintakuntoisena: naiskentelu todentotta lienee paras metodi (ylä-)pään tyhjentämiseen.
   
    31. tammikuuta 2008 21:52:20

Lainaus
Nimi :   riikka
   
Viesti :   Luitteko paperi-HS:N ulkomaan pääuutisen "Kenian yläluokka viihtyy uima-altailla ja golfkentillä"? Mahtaa kyllä lehti jumittaa palautevyörystä, kun kukkaishatut ja muut orvokit valittavat yllättävästä rasismista. Pidin erityisesti kuvasta ja sen tekstistä:

"Molon alueen entinen kansanedustaja Njanga Mungai havainnollisti hotelli Serenan ravintolassa Nairobissa kollegoilleen George Nyanjalle (vas.) ja Adolf Isaac Muchirille (oik.), millainen päänmuoto eteläafrikkalaisilla heimoilla on."

Käykää hitto katsomassa, jos ette ole nähneet, kuinka paha ja lihava neekeri tekee pilkkaa laihasta ja hyvästä neekeristä. Hesarissa!
   
    1. helmikuuta 2008 15:39:10

Lainaus
Nimi :   riikka
   
Viesti :   Nikopol: "Synnytyskone hoitaa kotona eikä itsekään osaa kieltämme. Kouluun tullessaan lapsi ei tiedä ympäröivästä maailmasta mitään eikä puhu kieltä. Minkälaiset oppimisen eväät hänellä on?"

Niin, nykyisinhän sosiaalihuolto taitaa automaattisesti suositella näille lapsille kokopäiväistä päivähoitoa. Tämä on jännä juttu sikäli, että kantaväestön subjektiivista päivähoito-oikeutta arvostellaan surutta (osin mielestäni toki ihan oikeutuksin), mutta maahanmuuttajaperheiden lasten PITÄÄ olla päiväkodissa 9 tuntia päivässä, vaikka molemmat vanhemmat ovat kotona. Niin, lapsen etuhan tämä on varmasti, jotta olisi edes minimaalinen mahdollisuus päästä myöhemmin kiinni yhteiskuntaan, selvitä koulussa ym.

En halua yleistää yksittäistapauksia (heh) enkä muutenkaan propagoida pienten lasten kustannuksella, mutta joka tapauksessa täytyy kertoa, että poikani päiväkodissa olevat somalipojat ovat jo kolmi-nelivuotiaina ihan häiriintyneitä. Samassa ryhmässä oleva poika saattaa aamulla juosta suoraan kimppuuni ja naureskelee vain päälle. Ei varsinaisesti pahantahtoinen, mutta selvästi ei käsitä ihan kaikkia juttuja. Joka kerta, kun hänet näen, hän on tekemässä jotain kiellettyä ja vaatii jatkuvaa hoitajien silmälläpitoa. Hän on lisäksi paljon isompikokoinen kuin samanikäiset supisuomalaiset ja osaa suomea heikosti, vaikka on varmasti täällä syntynyt. Lopputulos? Ainakaan oma poikani (2v8kk) ei halua leikkiä hänen kanssaan, koska "XX aina kiusaa".

Pojasta taitaa olla kasvamassa nazzi.

   
    5. helmikuuta 2008 20:40:03

Lainaus
Nimi :   riikka
   
Viesti :   OT:
Onko täällä ketään Kirkkonummelta? Asuuko Masalassa minkä verran maahanmuuttajia? Ei varmaan Sundsbergissa mutta siellä toisella puolen?

Tiedosta kiitollisena,
Somaleihin kyllästynyt
   
    6. helmikuuta 2008 14:23:31

Lainaus
Olen samaa mieltä muutaman edellä olijan kanssa siitä, että Perussuomalaisten ”junttimaisuus” on vahva este omalle äänestämiselle. Paitsi että näen junttiuden ihan reaalisena tosiseikkana, kuvittelen myös puolueen nimenomaisen imagon olevan itselleni vääränlainen. Kaikesta valtavasta fiksuudestani ja läpitunkevasta rationaalisuudestani huolimatta taidan olla imagon orja! Olisiko vikani tässä sitten se, että edustan väärää sukupuolta vai se, etten ole ”konservatiivinen” vai se, etten syö lihaa vai se, että siippa on Hesarissa?

...

Yritin tuossa ennen joulua mennä juttelemaan paikallisella torilla Perussuomalaisten kojulle. Mutta siellä oli vain sellaisia vanhoja ylipainoisia duunaripunaniskoja, joiden laukeamiseen riittäisi ”Halonen on lesbo”-mantran hokeminen. Ei ne asiat muissakaan kojuissa paljon sen paremmin olleet, mutta ainakin kokkareiden tiskillä sai parempaa kahvia. Kyllä politiikka on säälittävää!

Niin siis eli kohti parempaa maailmaa ja sitä rataa. Onneksi vaaleihin on vielä aikaa. Kiitos Jussille loistavista kirjoituksista joka tapauksessa!

pienivalkeapupu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 554
 • Liked: 3267
 • Maanantaikappale
Futisfoorumin PS ketjua ei kannata lukea tosissaan. Tuon porukan persuviha on nimittäin sen verran patologista, ettei heiltä looginen ja rationaalinen informaation analysointi suju.
"With all our faces dour, waiting for the judgment hour"

"Fight makes might; might makes right; fight for might; fight! fight! fight!"

"Wake up, please wake up... everybody's dead"

Charlie

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 589
 • Liked: 1995
 • terrorijärjestöt lakkautettava
Futisfoorumin PS ketjua ei kannata lukea tosissaan. Tuon porukan persuviha on nimittäin sen verran patologista, ettei heiltä looginen ja rationaalinen informaation analysointi suju.
No ei tosiaan. Mutta sieltä löytyy aina kaikki tuoreimmat varavaravaltuutettujen töräykset sekä kaikki muu ps-vastustajien loka. Siihen tarkoitukseen kätevä tiedonlähde.

Nuo tekstit saattavat olla aitoja. Saattavat toki olla feikkejäkin, mutta siinä tapauksessa on väärentäjä tehnyt taustatyönsä hyvin huolella.

Taikakaulin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 697
 • Liked: 5128
  • Luonnonperintösäätiö ostaa lahjoitusvaroin luonnonalueita ja rauhoittaa ne pysyvästi.
Nuo tekstit saattavat olla aitoja. Saattavat toki olla feikkejäkin, mutta siinä tapauksessa on väärentäjä tehnyt taustatyönsä hyvin huolella.

Kyllä nuo varmaan ovat aitoja, koska Riikka Purra on ollut "skenessä" mukana jo tuolloin. Noissa teksteissä ei ole ainakaan mitään noloa, että sikäli eipä noiden tekstien uudelleen julkaisussa mitään vahinkoa aiheuteta kellekkään. Junttianalyysit olivat täyttä totta kymmenen vuotta sitten, toivottavasti nykyään naisilla vähemmän juntti kuva persuista.
« Viimeksi muokattu: 06.11.2021, 23:03:06 kirjoittanut Taikakaulin »
Lahjoita suomalaisen kulttuurin säilymiseen - https://www.luonnonperintosaatio.fi

"Tarjoamme ainoana valtakunnallisena tahona suoran kanavan luonnonsuojeluun.
Kaikki lahjoitukset käytetään alueiden ostoon, suojeluprosessiin ja syntyneiden luonnonsuojelualueiden vaalimiseen."

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 609
 • Liked: 1293
 • Talouskeskustalainen arvotraditionalisti
Riikka Purra: Suomen kulttuuri parempi kuin Afganistanin | Jakso 323 | Heikelä & Koskelo 23 minuuttia
https://www.youtube.com/watch?v=8SlhPGfuiik

Herb Rzeczypospolitej Obojga Narodów

Siener

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 018
 • Liked: 2191
Suomen kulttuuri on verrattoman paljon parempaa meille suomalaisille Suomessa, kyllä.

Toivoisin, että PS nyt ryhdistäytyy tosissaan puolustamaan tätä maata invaasiolta, se on yksi jihadin muoto, eli jihad maahanmuuton kautta.

Ihmettelen, ettei PS:ssä ole tunnettu käsitettä hijra tai hejira?

Juuri sitähän nuo meille ovat olleet tekemässä ja tekevät.

Ylipäätään turhauttaa PS:n saamattomuus, ei vaivauduta perehtymään esim. islamiin, jotta saisi tolkkua tulijoiden motiivesta jne.

Know thy enemy!

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 458
 • Liked: 36387
Aivan kohta MTV3 Aamu:ssa Riikka Purra (ps) ja Iiris Suomela (vih) keskustelemassa Valko-Venäjän hybridihyökkäyksestä!
Sontis auki siellä kodeissa!

Puopolo haastattelee!
Suomela selittää, että kun ihmisaseet kävelevät rajan yli, niin jokaiselle pitää tehdä nopeutettu turvapaikkakäsittely.

Siinä on kaksi naista, muuta yhteistä näillä ei olekaan.
Pistän linkin myöhemmin.
« Viimeksi muokattu: 17.11.2021, 07:53:25 kirjoittanut Emo »

AJIH

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 375
 • Liked: 279
Näin n. 8 minuuttia. Yksi vakava virhe Riikka Purralta kun meni Vihreiden "ansaan" kun hyväksyi vastakkainasettelun ihmisoikeussopimusten ja Suomen rajavalvonnan välille. Tällaista vastakkainasettelua ei ole, sillä ei kenelläkään ole ihmisoikeutta päästä mihin tahansa itselleen vieraaseen valtioon milloin tahansa. Koko valtion ajatus, joka syvällisimmässä mielessä on tarkoitettu antamaan ihmisille turvallinen ja vakaa ei-anarkistinen elämä, on siinä, että se saa päättää siitä, ketkä sinne tulevat. Valtioiden väliset pakolaissopimukset antavat tälle oikeudelle tietyt reunaehdot tai poikkeukset, mutta perusajatus ei muutu toisin kuin Vihreät valheellisesti tilanteen esittävät. Mikään ihmisoikeussopimus tmv., josta olen tietoinen ei poista valtioita.
5.7.2020 joukkio pahoinpiteli nuorukaisen kuoliaaksi. Poliisi ei ole selvittänyt rikosta (ks. https://hommaforum.org/index.php/topic,131004.0.html. Henkirikoslakia on muutettava: joukkopahoinpitelyssä tapettu on murhan uhri.
Ks. myös Uusi Lahti 8.3.2017.

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 609
 • Liked: 1293
 • Talouskeskustalainen arvotraditionalisti
https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kysymys/Sivut/VK_5+2021.aspx

Lainaus
Välikysymys VK 5/2021 vp
Riikka Purra ps ym. 
Välikysymys Suomen varautumisesta siirtolaisvirtojen ohjaamiseen perustuvaan hybridivaikuttamiseen
Eduskunnalle
Tausta

Valko-Venäjä on hyökännyt aggressiivisesti Puolan ja Liettuan rajoilla käyttäen laittomasti EU:n alueelle pyrkiviä siirtolaisia hyväkseen. Siirtolaiset tulevat pääosin Lähi-idän alueelta, josta he eri reittejä käyttäen ovat tulleet Minskiin. Sieltä heidät ohjataan EU:n rajoille. Pyrkimyksenä on kiristää EU neuvottelupöytään muun muassa EU:n Valko-Venäjälle asettamien pakotteiden purkamiseksi. Kyse on siis Valko-Venäjän EU:a vastaan kohdistamasta hybridihyökkäyksestä. 

Puola ja Liettua ovat sisäistä turvallisuuttaan ja rajojaan puolustaessaan sulkeneet Valko-Venäjän vastaiset rajansa ja pyrkineet estämään laittomat rajanylitykset. Suomen hallitus on paheksunut Valko-Venäjän vaikuttamistoimia, mutta hallituksen lausunnot Suomen toimenpiteistä vastaavassa tilanteessa ovat olleet sekavia ja epäjohdonmukaisia.

Keväällä 2020 Turkin Kreikkaan kohdistaman hybridioperaation aikaan pääministeri Sanna Marin kommentoi Suomen valmiuksia vastata vastaavan kaltaiseen hybridivaikuttamiseen. Marin totesi pääministerin haastattelutunnilla 8.3.2020 ehdotuksesta mahdollistaa turvapaikkahakemusten vastaanottamisesta luopuminen määräajaksi hybridivaikuttamistilanteessa seuraavasti: ”No, varmasti on hyvä laajemmin keskustella. Kuten sanoin, jos Suomeen kohdistuisi tämänkaltaista vaikuttamista ja selkeästi painostusta käyttämällä ihmisten hädänalaisuutta hyväksi ja ihmisiä tuotaisiin rajalle, niin tällaisesta tilanteesta olisi hyvä käydä keskustelu kaikkien eduskuntapuolueiden kanssa, kuten sanoin, millä tavalla yhdessä siihen vastaisimme.” Tämän jälkeen asia ei ole kuitenkaan edennyt.

Myös ulkoministeri Pekka Haaviston ja sisäministeri Maria Ohisalon Valko-Venäjän Puolaan kohdistaman hybridioperaation aikana antamat ristiriitaiset kommentit herättävät kysymyksiä. 8.11.2021 Haavisto totesi Yle TV1:n A-studiossa ehdotuksesta mahdollistaa rajojen sulkeminen hybridivaikuttamistilanteessa seuraavasti: ”No, sellainen ajatus, että kokonaan luovuttaisiin pakolaissopimusten määräämistä kriteereistä ja pelisäännöistä, niin se ei varmaan tule kysymykseen. Kuten sanoin, tällaisessa tilanteessa, vaikka näin hurja tilanne on, siellä voi aina olla niitä, jotka oikeasti tarvitsevat sitä humanitaarista apua, joiden hengestä, terveydestä voi olla juuri sillä hetkellä kysymys, siihen pitää aina säilyttää mahdollisuus.” 9.11. HS kirjoitti, että Ohisalon mukaan yhden rajanylityspaikan täytyy kansainvälisten sopimusten mukaisesti olla auki, jotta turvapaikanhakija voi turvapaikkahakemuksensa jättää.

Saman viikon lopulla ministerien kommenteista välittyi kuitenkin jo melko erilainen kuva. 13.11. Haavisto totesi Yle TV1:n Ykkösaamussa hybridiuhista seuraavasti: ”Tämän tyyppisiä uhkia täytyy valmiuslainsäädännön voida käsitellä ja uskon, että tämä mitä on nyt nähty, vaikka tuolla Puolan ja Valko-Venäjän rajalla kuuluu sinänsä tämäntyyppisiin uhkiin. Jos halutaan siinä valmiuslainsäädäntöä tarkentaa, se on hyvä — --—.” Samana päivänä IS kirjoitti, että Ohisalon mukaan Suomen valmiuslaki olisi tarpeen avata ja muuttaa sen hybridivaikuttamista koskevia kohtia Valko-Venäjän ja Puolan rajaa vastaavien tilanteiden varalta. ”Kannatan sitä, että valmiuslakia tarkastellaan tältä osin uusiksi. Meillä on uudenlaisia uhkatilanteita, riskejä ja hybridivaikuttamista, joka on Valko-Venäjän tapauksessa valtiojohtoista ihmissalakuljetusta”, Ohisalo sanoi lehden mukaan.

Kun ulkoministeri ja sisäministeri antavat saman viikon aikana omien kommenttiensa kanssa ristiriitaisia lausuntoja, herää kysymys, mikä hallituksen linja todellisuudessa on.

Oikeudellinen tilanne

Hallitus korostaa, että Suomen on noudatettava kansainvälisiä sopimuksia niin, että turvapaikkahakemuksen jättämiseen on aina oikeus. Oikeus turvapaikkaan perustuu Geneven pakolaissopimukseen ja EU:n perusoikeuskirjaan. Mikäli tällaiset sopimukset eivät lainkaan jousta tilanteessa, jossa laitonta siirtolaisuutta käytetään hyväksi hybridihyökkäyksessä, on selkänojaa haettava kansainvälisen oikeuden mukaisesta hätätilamenettelystä ja luotava kansallinen laki, jolla voidaan poikkeustilanteessa keskeyttää turvapaikkahakemusten vastaanotto. On joka tapauksessa kyseenalaista tulkita vuonna 1951 hyväksyttyä Geneven sopimusta niin, että se estää perustuslaissa ja kansainvälisissä sopimuksissa turvatun oikeuden valtion toimenpiteisiin kansallisen turvallisuuden vaarantumisen estämiseksi.

Ministeri Ohisalo on todennut, että Suomessa on varauduttu laajamittaiseen maahantuloon monin tavoin, mutta hallituksen tavat reagoida tilanteeseen eivät sisällä sellaista vaihtoehtoa, joka lopulta estäisi hybridivaikuttamisen. Tämän hetken lainsäädäntöä noudattaen kaikki, jotka hakevat turvapaikkaa ja sanovat ”asylum”, pääsevät Suomen rajojen sisäpuolelle. Konkreettisia ja ennen kaikkea nopeita lakiuudistuslupauksia ei hallitukselta ole kuultu, vaikka niitä on monien taholta vaadittu ja asiasta kysytty. 

On ymmärrettävää ja kaikkien EU:n jäsenmaiden kannalta tärkeää, että rajat on mahdollista sulkea valtiollisesti masinoidulta massasiirtolaisuudelta, sillä rajojen auki pysyminen tilanteesta riippumatta luo edellytykset juuri siihen, mitä Valko-Venäjä hakee. Siirtolaisten päästäminen alueelle aiheuttaisi jälleen tilanteen, jossa siirtolaisen joukko vaeltaisi pitkin Eurooppaa parhaaksi katsomiinsa maihin ja aiheuttaisi epäjärjestystä niin turvallisuuden kuin hyvinvointijärjestelmän kestävyyden kannalta. 

Ennakkotapauksia suuren siirtolaismäärän aiheuttamista poikkeustilanteista on käsitelty Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa (EIT). Vuonna 2020 EIT on Espanjan kohdalla todennut, että maahanpääsyn estäminen on mahdollista, mikäli turvapaikanhakijat ilman painavaa syytä jättävät noudattamatta mahdollisuuksia lailliseen rajanylitykseen, erityisesti käyttämällä suurta lukumäärää ja voimakeinoja. Kansainvälisen suojelun hakemisen mahdollisuus on edellä mainitusta huolimatta oltava olemassa. EIT on lisäksi väliaikaismääräyksillä määrännyt, ettei Liettua saa palauttaa Valko-Venäjälle siirtolaisia, jotka jo ovat Liettuan alueella. Toisaalta vastaavalla väliaikaismääräyksellä on määrätty, että suvereenilla valtiolla on oikeus päättää, keitä se alueelleen päästää, kunhan muut kansainväliset velvoitteet tulevat huomioiduiksi. 

Rajavartiolaki mahdollistaa sen, että rajanylityspaikoilla rajoitetaan liikkumista ajallisesti liikenteen ja tarkastusten sujuvuuden helpottamiseksi. Lisäksi valtioneuvosto voi päättää rajanylityspaikan sulkemisesta määräajaksi tai toistaiseksi, jos sulkeminen on välttämätöntä vakavan yleiselle järjestykselle, kansalliselle turvallisuudelle tai kansanterveydelle aiheutuvan uhan torjumiseksi. Sisäministeri on viitannut tähän mahdollisuuteen, mutta samalla korostanut, että aina yksi raja-asema pysyisi auki turvapaikanhakua varten, sillä rajanylityspaikkojen sulkemisella ei saa estää kansainvälisen suojelun hakemista.

EU ja sen jäsenmaat ovat ristiriitaisessa tilanteessa velvoitteidensa, oikeuksiensa ja turvallisuutensa sekä rajojensa suojaamisen kanssa. Suomen osalta voidaan perustellusti olettaa, että mikäli hybridihyökkäyksen välineenä käytetty siirtolaisjoukko lähestyisi Suomea, hallitus lähettäisi rajaviranomaisille muistutuksen kansainvälisiä sopimuksia noudattavasta maahantulon mahdollistavasta toimintamallista ja vastaanottokeskukset perustettaisiin ennätysajassa.

Toimenpiteet

EU:n tasolla on autettava Puolaa ja muita kohteena olevia jäsenmaita estämään hybridihyökkäys ja padottava mahdollinen sekundäärinen Puolasta ja muista kohteena olevista jäsenmaista eteenpäin suuntautuva liike. 

Suomen tasolla on pysäytettävä turvapaikanhakijat rajalla hybridihyökkäyksen iskiessä. Esitämme säädettäväksi välittömästi Suomen lainsäädäntöön hätätilapykälää, jonka nojalla turvapaikkahakemusten vastaanottaminen voidaan keskeyttää laajamittaisen maahantulon tilanteessa kansallisen turvallisuuden ja yleisen järjestyksen turvaamiseksi.

Ponsiosa
Edellä olevan perusteella ja Suomen perustuslain 43 §:ään viitaten esitämme asianomaisen ministerin vastattavaksi seuraavan välikysymyksen:

Tukeeko hallitus Puolan ja Liettuan päätöstä olla vastaanottamatta turvapaikkahakemuksia väliaikaisesti,
miksi ulkoministeri ja sisäministeri ovat Puolan kriisin aikana antaneet ristiriitaisia lausuntoja mahdollisuudesta keskeyttää turvapaikanhaku hybridivaikuttamisen tilanteessa,
mikä ulkoministerin ja sisäministerin lausunnoista on koko hallituksen kanta kysymykseen mahdollisuudesta keskeyttää turvapaikanhaku,
onko edelleen voimassa se, mitä sisäministeri Ohisalo on todennut, että mikäli vastaava tilanne syntyisi Suomen ulkorajalle, kaikissa tapauksissa ainakin yksi rajanylityspaikka olisi auki ja valmiina vastaanottamaan turvapaikkahakemuksia,
aikooko hallitus tuoda eduskuntaan pikaisesti nk. hätätilapykälän, jolla turvapaikkahakemusten vastaanottaminen voidaan keskeyttää yleisen järjestyksen ja kansallisen turvallisuuden vuoksi ulkovallan järjestämän laajamittaisen maahantulon tilanteessa,
millä aikataululla hallitus tuo tällaisen esityksen, jos sellaista esitetään,
mitä hallitus aikoo tehdä turvatakseen rajavalvonnan ja rajaturvallisuuden Suomen ulkorajoilla,
miten hallitus valmistautuu estämään hallitsemattoman laittoman maahantulon Suomeen, ja
miten hallitus aikoo estää kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden laittoman maahan jäännin? 
Helsingissä 16.11.2021
Riikka Purra ps 
Kai Mykkänen kok 
Päivi Räsänen kd 
Harry Harkimo liik 
Sanna Antikainen ps 
Juho Eerola ps 
Ritva Elomaa ps 
Jussi Halla-aho ps 
Petri Huru ps 
Olli Immonen ps 
Vilhelm Junnila ps 
Kaisa Juuso ps 
Arja Juvonen ps 
Toimi Kankaanniemi ps 
Ari Koponen ps 
Jari Koskela ps 
Jouni Kotiaho ps 
Sheikki Laakso ps 
Rami Lehto ps 
Mikko Lundén ps 
Leena Meri ps 
Juha Mäenpää ps 
Jani Mäkelä ps 
Jukka Mäkynen ps 
Veijo Niemi ps 
Mika Niikko ps 
Tom Packalén ps 
Mauri Peltokangas ps 
Sakari Puisto ps 
Lulu Ranne ps 
Mari Rantanen ps 
Minna Reijonen ps 
Jari Ronkainen ps 
Sami Savio ps 
Jenna Simula ps 
Riikka Slunga-Poutsalo ps 
Ville Tavio ps 
Sebastian Tynkkynen ps 
Veikko Vallin ps 
Ville Vähämäki ps 
Jussi Wihonen ps 
Heikki Autto kok 
Markku Eestilä kok 
Sanni Grahn-Laasonen kok 
Janne Heikkinen kok 
Antti Häkkänen kok 
Kalle Jokinen kok 
Atte Kaleva kok 
Pihla Keto-Huovinen kok 
Marko Kilpi kok 
Jari Kinnunen kok 
Pauli Kiuru kok 
Jukka Kopra kok 
Mia Laiho kok 
Matias Marttinen kok 
Sari Multala kok 
Paula Risikko kok 
Wille Rydman kok 
Janne Sankelo kok 
Sari Sarkomaa kok 
Arto Satonen kok 
Ruut Sjöblom kok 
Mari-Leena Talvitie kok 
Kari Tolvanen kok 
Elina Valtonen kok 
Heikki Vestman kok 
Sofia Vikman kok 
Anne-Mari Virolainen kok 
Sinuhe Wallinheimo kok 
Ben Zyskowicz kok 
Ilkka Kanerva kok 
Terhi Koulumies kok 
Jaana Pelkonen kok 
Sari Essayah kd 
Peter Östman kd 
Sari Tanus kd 
Antero Laukkanen kd 
Petteri Orpo kok 
Pia Kauma kok 
Herb Rzeczypospolitej Obojga Narodów

M.K

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 179
 • Liked: 1198
Näin n. 8 minuuttia. Yksi vakava virhe Riikka Purralta kun meni Vihreiden "ansaan" kun hyväksyi vastakkainasettelun ihmisoikeussopimusten ja Suomen rajavalvonnan välille. Tällaista vastakkainasettelua ei ole, sillä ei kenelläkään ole ihmisoikeutta päästä mihin tahansa itselleen vieraaseen valtioon milloin tahansa. Koko valtion ajatus, joka syvällisimmässä mielessä on tarkoitettu antamaan ihmisille turvallinen ja vakaa ei-anarkistinen elämä, on siinä, että se saa päättää siitä, ketkä sinne tulevat. Valtioiden väliset pakolaissopimukset antavat tälle oikeudelle tietyt reunaehdot tai poikkeukset, mutta perusajatus ei muutu toisin kuin Vihreät valheellisesti tilanteen esittävät. Mikään ihmisoikeussopimus tmv., josta olen tietoinen ei poista valtioita.

Itsekin menet tässä täysin samaan ansaan kuin Purra, kun käytännössä myönnät, että valtioiden väliset pakolaissopimukset vaikuttavat ihmisten pääsyyn tietyn jonkin valtion alueelle. Sitä paitsi pakolaissopimukset ovat sopimuksia. Ne on allekirjoitettu vapaaehtoisesti ja niistä voi aina nostaa kytkintä, jos haluaa. On valinta liittyä niihin.

Pkymppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 964
 • Liked: 2104

  Siirtolaisuus, maahanmuutto on "ihmisoikeus".

Siirtolaisuus, maahanmuutto perustuu paremman toimeentulon hankkimiseen.

  Rahan perässä juokseminen on siis ihmisoikeus.

    Rahan perässä suomalaiset sairaanhoitajat muuttaa Norjaan.
 Suomessa pula ammattitaitoisista sairaanhoitajista.
  Suomi rekrytoi sairaanhoitajia köyhemmistä maista.
 
= Suomi riistää köyhempien maiden lasten sairaanhoitajat.

 Köyhempien maiden riisto= Ihmisoikeus.

  On ihmisoikeus riistää köyhistä maista ammattitaitoiset ihmiset jotka tarvittaisiin kotimaassaan.

Miten sattuukaan että juuri vihervasemmistopuolueet innokkaasti puolustaa korkeamman elintason tavoittelijoita.


  

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 474
 • Liked: 16392
 • tökerö, tyhmä ja köyhä

Jumalauta mikä puheenvuoro Purralla Kyselytunnilla klo 16.12 tienoilla.

On ulosanniltaan ja sisällöltään Mestarin tasoa, parempikin.

Täydellinen niputus hallituksen "ilmastofanatismista".

Miten persuilla voi olla vain 18% kannatus  ??????

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 609
 • Liked: 1293
 • Talouskeskustalainen arvotraditionalisti
Riikan kolumni Maaseudun Tulevaisuudessa on julkaistu tänään.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/puheenaiheet/kolumni/artikkeli-1.1658093

Lainaus
Riikka Purra

Oikeutta ja kohtuutta

Kolumni 29.11.2021

Koko sen ajan, kun olen aktiivisesti seurannut politiikkaa tai ollut mukana siinä, olen tapahtuma kerrallaan havainnut, kuinka mahdollisuudet päätöksentekoon murenevat tai jopa häviävät. Euroopan unioni on tietenkin vienyt osansa – antaen tilalle tähtilipun ja ne kuuluisat yhteiset pöydät.

Vielä suuremman palan on kuitenkin haukannut hankalammin hahmotettava kokonaisuus. Siihen kuuluvat monenlaiset oikeudet, kansainväliset sopimukset, perustuslaki ja muut hyvin käyttäytyvien valtioiden normistot. Maallisuudestaan huolimatta niiden asema vaikuttaa lähes jumalalliselta. Ihmisoikeusoppia meille yksinkertaisille ja tietämättömille sanoittavat valtiosääntö- ja perustuslakioppineet, eräänlaiset pappismiehet.

Perustuslaki, oikeusjärjestelmän ylin säädös, muistuttaa yhä enemmän jonkinlaista uskonnollista opinkappaletta. Iankaikkista totuutta ei sovi kyseenalaistaa, ja vain erityisen kilvoittelun ja vihkiytymisen – oikeustieteellisen koulutuksen ja (yleensä) riittävän vasemmistolaisen maailmankuvan – myötä siitä voi edes keskustella.

Niinkin iankaikkisena perustuslakiamme pidetään, että oikeusministeri kuuluisan pappismiehen auktoriteetilla tuettuna esitti muutama viikko sitten, että tietyt perustuslain pykälät pitäisi kokonaan jäädyttää. Eli että niitä ei voisi lainkaan muuttaa – ei edes sen vaikean ja pitkäkestoisen prosessin kautta, jolla nyt perustuslakia voidaan muuttaa. Nyt on siis hyvä ja täydellinen.

Suomen perustuslain mukaan jokaisella on oikeus turvallisuuteen, ja Suomi on EU:n jäsen. Kansainvälisten sopimusten erilaiset oikeuksien luettelot paisuvat vuosi vuodelta, mutta velvollisuuksia on vähemmänlaisesti.

Oikeasti kyse ei kuitenkaan ole jumalallisesta sanasta. Kuten muuhunkin lainsäädäntöön, siihen on vaikuttanut ympäröivä maailma, toimijoiden arvot ja politiikka, erilaisten asiantuntijoiden näkemykset ja maailmankuva.

Tietenkin me arvostamme oikeusvaltiota ja tarkasti säädeltyjä perus- ja ihmisoikeuksia. Lainsäätäjää pitääkin rajoittaa. Mutta asialla on myös toinen puolensa:

Todistamme kerta toisensa jälkeen, että roistojen ihmisoikeudet ovat Suomessa paremmin säädellyt kuin uhrien. Että poliisin pitää olla hyvin varovainen roistojen kanssa, jotta oikeuksia ei vain rikottaisi. Että järjestäytyneellä rikollisjengillä täytyy olla oikeus rakentaa rikoksista saadulla rahalla talo kenenkään estämättä. Että lastaan raiskaajalta puolustava isä saa vankeutta.

Tällä hetkellä, kun Valko-Venäjä moukaroi ihmisaseilla eli laittomilla siirtolaisilla Puolan rajaa ja pyrkii horjuttamaan kohdemaita ja koko unionia, ihmisoikeusnormistot näyttävät erityisen ongelmalliset puolensa. Ministerit punastelevat aitiossa, koska tietävät puhuvansa puppua väittäessään, että Suomi voisi tämän normiston puitteissa suojella itseään. Jos se pitää niistä kiinni kynsin ja hampain – ja tietysti pitää, jos pappismiehiltä kysytään – ei voi.

Maa, joka pitää niistä kiinni kynsin ja hampain, ei ole enää suvereeni. Tätä et kuule pappismiehiltä, mutta se on totta. Kun Puola toimii ja pitää laittomat maahantulijat ulkona, EU on hiljaa ja salaa tyytyväinen. Seuraavan päivän kokouksessa hymistellään sitten taas arvoista, EU:n yhtenäisestä linjasta ja syödään viinereitä.

Valiokunnan kuulemisessa ministeriön virkamies esitti meille, että vaikka Suomessa olisi sota tai kansakunnan elämää uhkaava yleinen hätätila, turvapaikkaoikeudesta kirjaavista sopimuksista emme voisi poiketa.

Jos näin olisi, sotiin ei enää tarvittaisi ruutia. Pelkät ihmiset riittäisivät.

Kirjoittaja on perussuomalaisten puheenjohtaja ja kansanedustaja.
Herb Rzeczypospolitej Obojga Narodów

Charlie

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 589
 • Liked: 1995
 • terrorijärjestöt lakkautettava
Olipa iljettävän valheellinen pääkirjoitus jopa Hesarin pääkirjoitukseksi.

Muokkaus: Puhutaan Hesarin pääkirjoituksesta, joka on hävinnyt tuosta yltä. Aiheesta keskustellaan tällä hetkellä myös ketjussa https://hommaforum.org/index.php/topic,132458.msg3373692.html#msg3373692
« Viimeksi muokattu: 10.12.2021, 18:35:58 kirjoittanut Charlie »

Taikakaulin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 697
 • Liked: 5128
  • Luonnonperintösäätiö ostaa lahjoitusvaroin luonnonalueita ja rauhoittaa ne pysyvästi.
Olipa iljettävän valheellinen pääkirjoitus jopa Hesarin pääkirjoitukseksi.

Niimpä. Tähän Pravdan disinformaatioon näköjään moni lankeaa silti täysillä.
Lahjoita suomalaisen kulttuurin säilymiseen - https://www.luonnonperintosaatio.fi

"Tarjoamme ainoana valtakunnallisena tahona suoran kanavan luonnonsuojeluun.
Kaikki lahjoitukset käytetään alueiden ostoon, suojeluprosessiin ja syntyneiden luonnonsuojelualueiden vaalimiseen."

Charlie

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 589
 • Liked: 1995
 • terrorijärjestöt lakkautettava
Niimpä. Tähän Pravdan disinformaatioon näköjään moni lankeaa silti täysillä.
Sosialisti tietää, että punahallituksen päivät ovat luetut. Hukkuva tarttuu oljenkorteen.

Huppupelikaani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 805
 • Liked: 6393
 • Dirty white boy
Tässä se Riikan vastaus Twitteristä. Suoraa puhetta. ;D

https://mobile.twitter.com/ir_rkp/status/1469167033573126144

Lainaus
HS valehtelee pääkirjoituksessaan ja väittää, että PS on luopumassa pakkoruotsin vastustamisesta.

HBL:n haastattelussa kysyttäessä vastasin, että PS vastustaa edelleen pakkoruotsia (mutta ei ruotsin kieltä tai ruotsinkielisiä). Uusi kielipoliittinen ohjelma ei tätä muuta.

2/2 On muuten ihmeellinen tunne avata aamulla lehti ja nähdä Hesarin pääkirjoituksessa väitettävän puolueen linjan olevan jotakin, mitä se ei ole. Täyttä puutaheinää alusta loppuun.

Kännissäkö te näitä juttujanne kirjoitatte?
Pronominini: tuo, ne, kaikki, mikin, kenkään.

Poikaseni, kunpa tietäisit, miten häikäilemättömästi tätä maata hallitaan.

Snorlax

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 59
 • Liked: 136
Mitä Purra ja puolue tekee pakkoruotsin vastustamisen eteen? Voihan sitä sanoa vastustavansa, mutta ei se pelkkä nettipuhe ja kirjaus jossain puolueen papereissa mihinkään johda.

Kun viimeistään hallitusneuvottelut ovat edessa niin ei joku pakkoruotsi paljoa paina kunhan elitisti pääsee liskojen kanssa leikkaamaan köyhiltä, mamujen varjolla tietenkin.
"The ultimate goal of a revolutionary movement today must be the total collapse of the worldwide technological system."
-Theodore Kaczynski

Tragedian synty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 211
 • Liked: 5215
 • "Leb' wohl, du kühnes, herrliches Kind!"
Mitä Purra ja puolue tekee pakkoruotsin vastustamisen eteen? Voihan sitä sanoa vastustavansa, mutta ei se pelkkä nettipuhe ja kirjaus jossain puolueen papereissa mihinkään johda.

Kun viimeistään hallitusneuvottelut ovat edessa niin ei joku pakkoruotsi paljoa paina kunhan elitisti pääsee liskojen kanssa leikkaamaan köyhiltä, mamujen varjolla tietenkin.

No mitä sinun mielestäsi todellisen pakkoruotsin vastustajan sitten pitäisi tässä tilanteessa tehdä? Lopettaa se oppositiosta käsin ja vastoin eduskunnan enemmistön tahtoa? Jos tiedät, miten tuo saadaan tehtyä, kerro siitä ihmeessä Perussuomalaisille, he varmasti ilahtuvat ja panevat heti toimeksi.
"That which can be destroyed by the truth should be."

– P. C. Hodgell, Seeker's Mask

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 474
 • Liked: 16392
 • tökerö, tyhmä ja köyhä


^^ olen nykyisin Purran tiukahko kannattaja. Hän vaikuttaa nykyisin tekevän kaiken oikein. Mutta tuo "kännissäkö kirjoitatte?" ei ole hyvä. Kyllä hänenkin pitäisi tietää tai uskaltaa sanoa että pääkirjoituksia kirjoitetaan raa'an rahan voimin. Hesari kirjoittaa erittäin tiukasti mitä Bilderberg/Soros/Saksa jne edellyttää. Kännissä ei kukaan.

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 841
 • Liked: 7693
Mitä Purra ja puolue tekee pakkoruotsin vastustamisen eteen? Voihan sitä sanoa vastustavansa, mutta ei se pelkkä nettipuhe ja kirjaus jossain puolueen papereissa mihinkään johda.

Kun viimeistään hallitusneuvottelut ovat edessa niin ei joku pakkoruotsi paljoa paina kunhan elitisti pääsee liskojen kanssa leikkaamaan köyhiltä, mamujen varjolla tietenkin.

Ihan fiksua persuilta pitää matalaa profiilia pakkoruotsista. Se on niitä alemman prioriteetin asioita. Ikävä rasite muttei kohtalonkysymys kuitenkaan joten sillä voi tehdä kauppaa hallitusneuvotteluissa.

Nuivinator

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 3 765
 • Liked: 6114
 • Je suis Charlie
Riikka taisi unohtaa tagata HS:n tuohon twiittiinsä.

kartiokulmio

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 164
 • Liked: 192
Mitä Purra ja puolue tekee pakkoruotsin vastustamisen eteen? Voihan sitä sanoa vastustavansa, mutta ei se pelkkä nettipuhe ja kirjaus jossain puolueen papereissa mihinkään johda.

Kun viimeistään hallitusneuvottelut ovat edessa niin ei joku pakkoruotsi paljoa paina kunhan elitisti pääsee liskojen kanssa leikkaamaan köyhiltä, mamujen varjolla tietenkin.

Ihan fiksua persuilta pitää matalaa profiilia pakkoruotsista. Se on niitä alemman prioriteetin asioita. Ikävä rasite muttei kohtalonkysymys kuitenkaan joten sillä voi tehdä kauppaa hallitusneuvotteluissa.
Se vaikuttaa taustalla muihin asioihin siinä määrin että ei sitä voi yrittämälläkään pitää alhaisen prioriteetin asiana. Jokainen lapsi ymmärtää olevansa alempiarvoista kansaa siinä vaiheessa kun se kouluissa alkaa.

Dr Manhattan

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 254
 • Liked: 1247
Luin työpäivän päätteeksi Helsingin Pravdan ja tulin tänne tarkistamaan miten asia oikeasti on. Kannatti. Kovin moni persuhan ei noita edes lue, ja miksi lukisi tuollaista sontaa. "Kännissäkö te näitä kirjoittelette", khihihi.

Hallituskysymykseksi pakkoruotsi ei nouse koska kiusalliset erimielisyydet vain jätetään sivuun. Suomessa kommari ja porvari sopivat yhteen, mitä nyt makuasioista kiistelemään.

Mutta maahanmuutto ja eu pysäyttävät hallitustien. Siksi(kin) pakkoruotsin vastaisesta kannasta on pakko pitää kiinni.

Kuten Jussi totesi, persuja äänestetään vain niin kauan kuin he ovat vaihtoehto.

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 413
 • Liked: 5620
 • Sensitiivinen ja turvallinen

Hallituskysymykseksi pakkoruotsi ei nouse koska kiusalliset erimielisyydet vain jätetään sivuun.

Kielipoliittisten tosiasioiden tunnustaminen tuo heti melkein ilmaiset 5% lisää kannatusta muodostettavalle hallitukselle, tai sitten sen toimintaa vastustavalle oppositiolle. Kunhan vaan apartheidpuolue saa sen yhden asiansa hallitusohjelmaan kirjattua.

Pakkoruotsikysymys jakaa persuja kuten koko kansaa. Mutta lopputulemaltaan ovat aivan hyttysensontia tuulilasissa Eurofederalismiinkommunismidiktatuuriin ja/tai pakkoislamisaatioon humanitäärisen maahanmuuton lisäämiseen verrattuna.

Rkp:n elinikä puolueena on korkeintaan parikymmentä vuotta. Ruotsinkieli ei varmaankaan virallisen kielen asemaansa vielä muutamaan kymmeneen vuoteen menetä mutta pitkän aikavälin lopputulemana kielivähemmistö kuihtuu kiihtyvää tahtia maalta- ja maastapaon myötä.
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

”Valtio takaa ja pankit jakaa." - Mika Lintilä 9.10.2021

"Vihapuheesta on lyhyt matka vihatekoon. On tärkeää, että me päättäjinä osoitamme suunnan, johon edetä." - Veronika Honkasalo 2021

"Mun mielestä valta on ihanaa!" - Eva Biaudet 2021

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 474
 • Liked: 16392
 • tökerö, tyhmä ja köyhä

Kielipoliittisten tosiasioiden tunnustaminen tuo heti melkein ilmaiset 5% lisää kannatusta muodostettavalle hallitukselle, tai sitten sen toimintaa vastustavalle oppositiolle. Kunhan vaan apartheidpuolue saa sen yhden asiansa hallitusohjelmaan kirjattua.

Pakkoruotsikysymys jakaa persuja kuten koko kansaa. Mutta lopputulemaltaan ovat aivan hyttysensontia tuulilasissa Eurofederalismiinkommunismidiktatuuriin ja/tai pakkoislamisaatioon humanitäärisen maahanmuuton lisäämiseen verrattuna.

Rkp:n elinikä puolueena on korkeintaan parikymmentä vuotta. Ruotsinkieli ei varmaankaan virallisen kielen asemaansa vielä muutamaan kymmeneen vuoteen menetä mutta pitkän aikavälin lopputulemana kielivähemmistö kuihtuu kiihtyvää tahtia maalta- ja maastapaon myötä.

Mikään ei ole alentavampaa ja nöyryyttävämpää kuin kolonialistinen ja rasistinen pakkoruotsin ylläpito. Itsellä on paljon henkilökohtaisia kokemuksia tästä persepanosta, joka on globaalissa mittapuussa ällistyttävää luokkaa. Islamilaisten ja afrikkalaisten miehittäjäjoukkojen käytös kalpenee pakkoruotsin rinnalla.

Silti, pakkoruotsia kannattaa sietää jos sen avulla saadaan muita suuria voittoja. Pakkoruotsille voi tehdä myöhemmin jotain kivaa.

Muuten, oletteko huomanneet miten taitavasti RKP on lahjonut suomalaisia? Sen kannatuksen johdonmukainen putoaminen loppui 1979. Sen jälkeen, tavalla tai toisella parlamentaarinen kannatus on pysynyt heillä hallussa. Ja, oliko se Lipposen aikana*), kun RKP:lle kiintiöitiin kaksi ministeriä per valtioneuvosto. Eli RKP:n vaikutus on runsaasti lisääntynyt.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_ruotsalainen_kansanpuolue#Eduskuntavaalit

*) taisi olla uuniperuna-zero-Coca-Cola-Susankuros-Muhammedpilapiirros-lautakasa-nivelrikko-Ikeanjono-Vanhasen aikana
« Viimeksi muokattu: 10.12.2021, 19:41:14 kirjoittanut Jorma M. »

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 460
 • Liked: 11550
En ole vakuuttunut, että kansa tai puolue, joka ei ole kykenevä lakkauttamaan pakkoruotsia, olisi kykenevä ratkaisemaan mitään isompiakaan ongelmia.

Pakkoruotsi on asia, josta hallitsee harvinaisen kattava kansallinen yksimielisyys, ja se on asia joka riivaa jokaisen elämää näkyvästi ja henkilökohtaisesti. Mielestäni siitä pitäsi aloittaa, ikään kuin todistukseksi siitä että jotain selkeärajaista ja kouriintuntuvaa voidaan saada aikaan. Nälkä kasvaa kyllä sitten syödessä ja pieni voitto ruokkii isompia.

Pakkoruotsilla on myös psykologinen, nujertava, nöyryyttävä vaikutus tähän kansaan. Varmasti sen tuhoaminen kohottaisi yleistä kansallista omanarvontuntoa ja nostattaisi henkeä, mistä on korvaamatonta apua isommissa savotoissa.

Mielestäni on kuun kurkottamista taivaalta, jos pakkoruotsia pidetään epärealistisena tavoitteena, mutta yleisen mamumädätyksen yms. kurittaminen muka on sitten verrattain realistista. Mamumädätyksen kuriin laittamisesta ei ole olemassa mitään kansallista konsensusta ja se on laillisestikin paljon monimutkaisempi ja monisyisempi vyyhti kuin pakkoruotsi.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 609
 • Liked: 1293
 • Talouskeskustalainen arvotraditionalisti
Mitä Purra ja puolue tekee pakkoruotsin vastustamisen eteen? Voihan sitä sanoa vastustavansa, mutta ei se pelkkä nettipuhe ja kirjaus jossain puolueen papereissa mihinkään johda.

Kun viimeistään hallitusneuvottelut ovat edessa niin ei joku pakkoruotsi paljoa paina kunhan elitisti pääsee liskojen kanssa leikkaamaan köyhiltä, mamujen varjolla tietenkin.

Puolue päättää kannasta pakkoruotsiin, ei puheenjohtaja. Persut puolueena sekä persuäänestäjien enemmistö on pakkoruotsia vastaan. Riikalla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin "tunnustaa tosiasiat". Puheenjohtaja on töissä puolueella, ei toisinpäin. Ja, sitäpaitsi, on mielipidettä mahdollista muuttaa niin että aikaisemmin pakkoruotsia kannattanut on siirtynyt vastustamaan sitä.

Persujen pitää tavoitella opetusministerin salkkua ja laittaa siihen joku jolla on sen verran päättäväisyyttä ja sitkeyttä että saa toteutettua pakkoruotsin poiston.

Ennen kuin Riikka valittiin persujen puheenjohtajaksi, lähetin hänelle viestin jonka yhdessä kohdassa lukee näin:

Lainaus
4. Ymmärrä ja hyväksy se että perussuomalaisten äänestäjien enemmistö haluaa ruotsin kielen vapaaehtoiseksi kaikilla opetuksen tasoilla. Älä asetu mitenkään poikkiteloin pyrkimyksille tehdä ruotsin kielestä vapaaehtoinen. Ruotsin pakolliset taitovaatimukset tulee poistaa ylhäältä alas, joten pakollisen ruotsin purku tulee aloittaa ylhäällä ja viedä alas. Olen monta epäillyt onko pakollinen ruotsi sokea piste ja akilleen kantapää sinulle. Tiedän että sinä tykkäät ruotsin kielestä ja Ruotsista, ja osaat ruotsia hyvin. Tuota ei kuitenkaan kannata ajatella tunteellisesti ja subjektiivisesti. Vapaaehtoisella ruotsilla olisi riittävästi opiskelijoita. Mitä tulee ruotsinkielisiin palveluihin, ne on parasta antaa ruotsinkielisten itsensä vastuulle.
« Viimeksi muokattu: 12.12.2021, 00:16:22 kirjoittanut Pallopääkissa »
Herb Rzeczypospolitej Obojga Narodów

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 39 792
 • Liked: 59867
 • Kansanryhmäkiihottunut takaisinviskaaja
Ennen kuin Riikka valittiin persujen puheenjohtajaksi, lähetin hänelle viestin jonka yhdessä kohdassa lukee näin:

Lainaus
4. Ymmärrä ja hyväksy ... Älä asetu mitenkään poikkiteloin ...

Mitä mieltä itse olet nyt näistä sanamuodoistasi?
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Euroopan kansoilla ole oikeutta valvoa rajojaan, vaan sen sijaan velvollisuus ottaa vastaan maailman köyhimpien ihmisten tulva. "
— António Guterres, YK:n pääsihteeri, sosialisti Portuganista (Vision Europe Summit 2021 -kokouksessa)

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 609
 • Liked: 1293
 • Talouskeskustalainen arvotraditionalisti
Ennen kuin Riikka valittiin persujen puheenjohtajaksi, lähetin hänelle viestin jonka yhdessä kohdassa lukee näin:

Lainaus
4. Ymmärrä ja hyväksy ... Älä asetu mitenkään poikkiteloin ...

Mitä mieltä itse olet nyt näistä sanamuodoistasi?

Jos ne ovat myötävaikuttaneet siihen että Riikka on valmis pakkoruotsin poistoon, sitten sanavalinnat ovat ehkä auttaneet. Halusin vääntää rautalangasta että persujen äänestäjät haluavat pakkoruotsin pois ja hänen tulisi tajuta se.
Herb Rzeczypospolitej Obojga Narodów

Tagit: