Kirjoittaja Aihe: 2018-05-28 SDP suunnittelee radikaaleja muutoksia maahanmuuttopolitiikkaan  (Luettu 29381 kertaa)

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 944
 • Liked: 68033
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
SDP:n salaisesta muistiosta on paljastunut mielenkiintoisia kaavailuja Suomen maahanmuuttopolitiikan suhteen.

Mikäli puolue pääsee hallitukseen, ovat listalla ainakin nämä muutokset:

1. Humanitaarisen maahanmuuton järjestelmän "tehostaminen" ja saattaminen "perustuslain arvojen mukaiseksi"
2. Pakolaiskiintiön nostaminen
3. EU/ETA-maiden ulkopuolisen työvoiman tarveharkinnan poisto
4. Riidanalaisten maastapoistamisten arviointi jatkossa viranomaismenettelynä tuomioistuinten sijaan
5. Muiden kuin vakaviin rikoksiin syyllistyneiden henkilöiden maasta poistamisten jäädyttäminen, kunnes valtioneuvoston nimeämä riippumaton taho on arvioinut heidän tapauksensa uudelleen (samalla avataan näille henkilöille mahdollisuus hakea oleskelulupa muulla perusteella, esimerkiksi työntekijöinä.)
6. Hallitus nimittää konsultteja tutustumaan jokaiseen maasta poistamista koskevaan tapaukseen ja auttamaan näitä löytämään hallinnollisia menettelyvirheitä tai muita erityissyitä, joiden vuoksi henkilölle voitaisiin myöntää jollakin perusteella oleskelulupa (liittyy kohtaan 5)
7. Aktiivinen toiminta EU:n yhteisen turvapaikkapolitiikan toteuttamiseksi
8. Työperäisten oleskelulupahakemusten käsittelyaikojen lyhentäminen
9. Kielikoulutuksen piiriin tulisi päästä noin kolmen kuukauden kuluessa myönteisen oleskelulupapäätöksen saamisesta (ns. kielitakuu)

Juttu on hyvin pitkä, loput linkistä.

https://www.suomenuutiset.fi/sdpn-salainen-muistio-paljastaa-demarit-paasevat-hallitukseen-maahanpyrkijoille-koittaa-kissanpaivat-jopa-rikolliset-saavat-jaada-suomeen/ (28.5.2018)

Lainaus
SDP:n salainen muistio paljastaa: Jos demarit pääsevät hallitukseen, maahanpyrkijöille koittaa kissanpäivät – jopa rikolliset saavat jäädä Suomeen!

Suomen Uutiset sai haltuunsa SDP:n maahanmuuttotyöryhmän salaisen muistion, jossa esitetään radikaaleja muutoksia Suomen maahanmuuttopolitiikkaan. Muistio on laadittu tukemaan demareiden eduskuntavaalikampanjaa ensi vuonna.

Salaisen muistion mukaan SDP suunnittelee kokonaisvaltaista uudistusta Suomen maahanmuuttopolitiikkaan. Eilen sunnuntaina 27.5. päivätyn muistion ovat laatineet varatuomari Peter Saramo sekä tasa-arvotutkija Marianne Laxén.

Muistio on otsikoitu: SDP:n maahanmuuttotyöryhmän vaalitavoitteet kevään 2019 eduskuntavaaleihin, joten muistiosta selviää, millaista maahanmuuttopolitiikkaa demarit ajaisivat seuraavassa hallituksessa, jos olisivat siinä mukana.

Muistiossa on yhteensä kuusi lukua, joissa tavoitteet on kirjattu auki lyhyen selostuksen tukemana.

Humanitaarista maahanmuuttoa tehostettava

SDP:n tavoitteena on ensinnäkin pakolaiskiintiön nostaminen sekä työperäisen maahanmuuton tarveharkinnan korvaaminen kotoutusedellytykset huomioon ottavalla kiintiöjärjestelmällä.

Muistiossa esitetään seuraavia toimenpiteitä, jotta maahanmuuton mahdollisuuksista olisi hyötyä:

Suomi tarvitsee kokonaisvaltaisen maahanmuuttopolitiikan, jotta mm. työperäinen maahanmuutto ja kotoutus voivat toteutua parhaalla mahdollisella tavalla. Samalla humanitaarisen maahanmuuton järjestelmää tulee tehostaa ja saattaa perustuslain arvojen mukaiseksi.

Muistiosta ei käy ilmi, mitä humanitaarisen maahanmuuton järjestelmän tehostaminen käytännössä tarkoittaa. Kyseeseen tullee todennäköisesti lisärahoituksen osoittaminen.

Ei halua karkottaa edes rikollisia

SDP haluaa puuttua välittömästi turvapaikkajärjestelmän ja palautusten akuutteihin ongelmiin. Demareiden keino ongelmien selvittämiseksi olisi kuitenkin se, että entistä useampi rikoksia tehnyt ulkomaalainen saisi jäädä Suomeen:

Muiden kuin vakaviin rikoksiin syyllistyneiden henkilöiden maasta poistamiset jäädytetään kunnes valtioneuvoston nimeämä riippumaton taho on arvioinut heidän tapauksensa uudelleen.

Ilmeisesti pikkurötöstelijöiden, kuten kioskiin murtautujien, ahdistelijoiden ja varkaiden asema siis ainakin kohentuisi SDP:n menetelmillä. Muistiosta ei käy ilmi, kuinka vakava rikoksen tulee demarien mielestä olla, jotta teko antaisi aihetta myös maasta poistamiselle.

Rikoksia tehneille ulkomaalaisille on muistiossa tarjolla vielä yksi lusikallinen makoisaa demarihunajaa:

Samalla avataan näille henkilöille mahdollisuus hakea oleskelulupa muulla perusteella, esimerkiksi työntekijöinä.

(...)

Hallitus jäädyttää toistaiseksi muiden kuin vakavasta rikoksesta tuomittujen ulkomaalaisten maasta poistamiset. Hallitus nimittää [lukumäärä] henkilöä tutustumaan konsultteina jokaiseen maasta poistamista koskevaan tapaukseen. Konsultin löytäessä syytä epäillä maasta poistamisen aiheellisuutta joko menettelyn puutteiden tai tärkeiden inhimillisten syiden vuoksi tai siksi, että asianomaiselle voidaan myöntää jollakin perusteella oleskelulupa, maahanmuuttovirasta ryhtyy kielteisen päätöksen muuttamiseen itseoikaisuna.

(...)

Lainsäädäntötyöhön olennaisesti kuuluvasta vaikutusarvioinnista ei puolueen muistiossa sanota mitään ja uudistusten kokonaiskustannuksia veronmaksajille voi vain arvailla.

Selvitys- ja lainvalmistelutyön osuuden demarit tosin arvioivat kustannuksiltaan melko vähäiseksi:

Selvitys- ja lainvalmistelutyön pohjalta tehtävien uudistusten hinta selviää osana selvitystyötä. Mahdollisten unionin ja jäsenvaltioiden yhteisten linjausten jälkeen kustannukset on arvioitava erikseen.

Muistion laatija: ”Se on vielä keskeneräinen…”

Suomen Uutiset tavoitti puhelimitse muistiota laatimassa olleen Saramon, joka on SDP:n maahanmuuttopoliittisen työryhmän jäsen. Saramo on varatuomari sekä eduskunnan suuren valiokunnan sihteeri.

Saramo vastaa Suomen Uutisten puhelinsoittoon Pariisista, missä hän on parhaillaan työmatkalla.

– Olen ollut tekemässä tämän kyseisen muistion linjauksia, mutta se on vielä keskeneräinen. Maahanmuuttopoliittisessa työryhmässä on ollut esillä muitakin luonnoksia, Saramo sanoo.

Hän ei vielä osaa esittää kustannusarviota kaikista SDP:n kaavailemista uudistuksista. Esimerkiksi ulkomaalaisten avuksi palkattavien konsulttien hintalappu ei ole tiedossa.

– Konsulttien määrä on selvitettävä myöhemmin. Me ei toistaiseksi tiedetä, mitä se tulisi maksamaan, Saramo toteaa.

Suomen Uutiset tavoitti myös Laxénin, joka ei halunnut kommentoida salaisen muistion sisältämiä linjauksia julkisuudessa.
« Viimeksi muokattu: 28.05.2018, 20:21:12 kirjoittanut Alaric »
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.

Saturnalia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 765
 • Liked: 9248
Nää täytyy olla joku läppä. Siis oikeasti. Niin pimeitä juttuja.

Lainaus
6. Hallitus nimittää konsultteja tutustumaan jokaiseen maasta poistamista koskevaan tapaukseen ja auttamaan näitä löytämään hallinnollisia menettelyvirheitä tai muita erityissyitä, joiden vuoksi henkilölle voitaisiin myöntää jollakin perusteella oleskelulupa

Tuntuu uskomattomalta että edes joku demari kirjaisi jotain esimerkiksi tällaista edes salaiseen muistioon. Näähän on mielipuolia.

Nuiva kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 548
 • Liked: 6428
 • Sivistynyt maahanmuuttokriitikko.
Politiikkaa aktiivisesti seuraavaa ei yllätä tippaakaan. Enemmän olen huolissani yli 50-vuotiaista, jotka ovat tottumuksesta aina äänestäneet sossuja duunariperinnöstään johtuen. Nämä ihmiset tosissaan kuvittelevat asioiden ja "hyvinvointivaltion" palaavan entiselleen sossuja äänestämällä. Olen minäkin duunari, tosin korkeasti koulutettu sellainen, eikä tulisi mieleenkään äänestää ainakaan SDP:tä, vihreitä tai vassareita/kommareita.
"Maailman parantaminen ei voi olla näin pienen kansan tärkein tehtävä. Meidän vaikutuksemme maailman menoon on promillen luokkaa. Sekin on hieman yläkanttiin laskettu. Meidän tärkein tehtävämme on huolehtia tästä maasta, suomalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Kukaan muu ei sitä tee."
-Gustav Hägglund 6.6.2015

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 340
 • Liked: 134162
Nää täytyy olla joku läppä. Siis oikeasti. Niin pimeitä juttuja.

Koska demareilla ei ole ollut maahanmuutto-ohjelmaa, se voidaan luoda tyhjästä vaikka tällaiseksi.

Tarkoittaisi vain, että maahanmuuttopolitiikan kommentoinnista pidättäytynyt puheenjohtaja Rinne on vaalien alla alistunut täysin demareiden maahanmuuttopoliittisen hörhölaidan (Tuppurainen, Filatov, Torsti, Marin, Huovinen jne.) komentoon.

Edit:
Kieltämättä hurjaa, että demareiden haavemaailmassa oikeusistuimet korvattaisiin "konsulteilla", jotka määrittäisivät ylimpänä auktoriteettina päätösten lainmukaisuuden. Taidan jo arvata puljun, josta noita tällä hetkellä joutilaita "konsultteja" löytyisi.
« Viimeksi muokattu: 28.05.2018, 20:14:22 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

JohanNyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 943
 • Liked: 1084
Nää täytyy olla joku läppä. Siis oikeasti. Niin pimeitä juttuja.

Lainaus
6. Hallitus nimittää konsultteja tutustumaan jokaiseen maasta poistamista koskevaan tapaukseen ja auttamaan näitä löytämään hallinnollisia menettelyvirheitä tai muita erityissyitä, joiden vuoksi henkilölle voitaisiin myöntää jollakin perusteella oleskelulupa

Tuntuu uskomattomalta että edes joku demari kirjaisi jotain esimerkiksi tällaista edes salaiseen muistioon. Näähän on mielipuolia.
Edes tuollaisten linjausten ylimalkaisessa heittelyssä ei olisi mitään järkeä demarien kannalta. Toisaalta: demarien 2000-luku on ollut omaan jalkaan ampumista.

kivimies

 • Vieras
Sdp aikoo poistaa tarveharkinnan? Olivat vielä viime vuonna sen kannalla, missä vaiheessa heidän kantansa on muuttunut?

Heidän mielestään on täysin sama, vaikka palkkoja poljetaan, kunhan Suomeen saadaan maksimimäärä maahanmuuttoa. 

Ja muut kohdat ovat myös käsittämättömiä: Humanitaarinen maahanmuutto halutaan maksimoida keinolla millä hyvänsä.

Toivottavasti Sdp:n kannatus romahtaisi tämän seurauksena, niin tulisivat järkiinsä. VMP!  >:(

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 577
 • Liked: 28903
 • Polonia restituta
Pakolaisneuvonta varmaankin voisi ystävällisesti tarjota konsulttipalveluja, pientä nimellistä korvausta vastaan toki.  :facepalm:

Seuraavan hallituksen mokupolitiikka hirvittää jo etukäteen, ei voi muuta sanoa. Todennäköisesti siinä on kuitenkin mukana sekä SDP että vihreät.
There is freedom of speech, but freedom after speech, that I cannot guarantee.
- Idi Amin, diktaattori

alussaolisana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 282
 • Liked: 3730
 • 17 v.
Nää täytyy olla joku läppä. Siis oikeasti. Niin pimeitä juttuja.

Lainaus
6. Hallitus nimittää konsultteja tutustumaan jokaiseen maasta poistamista koskevaan tapaukseen ja auttamaan näitä löytämään hallinnollisia menettelyvirheitä tai muita erityissyitä, joiden vuoksi henkilölle voitaisiin myöntää jollakin perusteella oleskelulupa

Tuntuu uskomattomalta että edes joku demari kirjaisi jotain esimerkiksi tällaista edes salaiseen muistioon. Näähän on mielipuolia.

Viimeistään tämän myötä pitäisi aika monelle selvitä, että tämä massamaahanmuuttokiima on sekä puhdasta pahuutta että puhdasta, aivotonta hulluutta.

Demareitten vaalivoitto olisikin sitten hyvinvointiyhteiskunnan loppu: "Me aloitimme sen ja me lopetamme sen."

Nää hullut luulevat, kun ovat ikänsä hyvinvointiyhteiskunnassa eläneet, että "nyt sitä hyvää annetaan koko planeetalle, ei se mitään maksa".
"Harmageddonin tapahtumapaikka sijaitsee nykyisessä Israelissa Afulan kunnassa (38 900 asukasta) ja sinne voi ajaa valtatie 66:a pitkin. Kunta mainostaa itseään sloganilla "Afula, hauska paikka asua"."

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 227
 • Liked: 9648
 • Hummeriälykkö
Vaikken kaikessa olekaan persujen kanssa samaa mieltä, niin heitä menen 100% varmuudella äänestämään ja suosittelen samaa kaikille, jotka eivät halua maamme muuttuvan Paskastaniaksi.

Persut ei ole täydellinen vaihtoehto, mutta ainoa vaihtoehto tässä tilanteessa. Ja muistakaa: Gallupit eivät äänestä! Sinä äänestät!
KKO:n tuomio
A:n käyttämissä ilmaisuissa on kysymys niin sanotuista arvoarvostelmista, joiden osalta ei lähtökohtaisesti ole mielekästä puhua lausuman totuudellisuudesta.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 714
 • Liked: 41217
 • The Buddha of Kerava
Suomi alkaa jo nyt olla kummajainen eurooppalaisessa maahanmuuttopolitiikkavertailussa.

Mutta jos tuonkaltaiset ehdotukset menevät läpi, me olemme epäeurooppalainen, hullu ja omituinen saareke eurooppalaisessa kentässä, eräällä tavalla taantumuksellinen maahanmuuton 'pohjois-korea', joka vaikka tappaa oman kansansa noudattaessaan hörhöideologiaansa.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 577
 • Liked: 28903
 • Polonia restituta
Nyt suomalaiset kipittävät kilpaa äänestämään SDP:tä.

Joko nyt alkaisi ihmisiä maahanmuutto vihdoin kiinnostaa?

Oma veikkaukseni on, että ei. Tai siis kyllä se kiinnostaa monia suomalaisia, mutta ei tarpeeksi, jotta asialla olisi vaikutusta äänestyskäyttäytymiseen.

Sveriges sak är vår.
There is freedom of speech, but freedom after speech, that I cannot guarantee.
- Idi Amin, diktaattori

Hakkapeliitta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 240
 • Liked: 4635
 • muurinrakentaja
Olisikohan tässä tiedoitustilaisuuden paikka, jos ei lehdistö muuten tartu tähän?
Monikulttuurisuus on aivan ihana asia. Se on yksi tärkeimmistä rikkauksista. Jotta se säilyy rikkautena, koulussa täytyy olla enemmän resursseja.

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 028
 • Liked: 14132
 • Dying Tecumseh (Ferdinand Pettrich)
Tätä kutsutaan ihmisoikeususkonnoksi tai -ideologiaksi:
- -
Tästä tuli mieleeni: Jean-Louis Harouel: Uskonnoksi korotetut ihmisoikeudet tuhoavat kansakuntia:
Lainaus
Fanaatikot, jotka ovat korottaneet maahanmuuton ihmisoikeudeksi, väittävät harjoittavansa kansalaisaktivismia toimiessaan laittomasti maahan tulleiden ulkomaalaisten hyväksi. Kyse on huiputuksesta: Heidän aktivisminsa on taistelua valtiota ja sen kansalaisia vastaan, se on taistelua demokratiaa ja maan kansalaisia vastaan.         
Edit. Poistin Honkasalon aiheeseen liittymättömän twiitin ja lisäsin linkin.
« Viimeksi muokattu: 29.05.2018, 12:16:00 kirjoittanut duc »
ὕβρις, νέμεσις, και κριτική 'häpäisy, kosto ja tuomio'

Memento mori 'Muista kuolevaisuutesi'

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 385
 • Liked: 14094
Eikös SDP, kepu, vihreät, rkp, vas. hallituspohja ole miltei vääjäämätön? Mikä tuon lopputuloksen voisi muuttaa?
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 160
 • Liked: 39458
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Onneksi edes joku siellä SDP:ssä on edes hieman järissään kun on vuotanut salaisen muistion Suomen Uutisille.
Kun lukasin tuota juttua niin aluksi luulin että kyseessä on demareita mustamaalaava valeuutinen. Ei ollut vaan demarien oma ohjelmaluonnos. Muualla Euroopassa aletaan heräilemään että tuon kaltaisilla toimilla saadaan aikaan katastrofi. Jos demarit pääsevät valtaan niin Suomi on tuhon oma yhden vaalikauden aikana.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

no future

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 704
 • Liked: 2241
Ihan perussuomalaisten oman uskottavuuden tähden toivon, että tuo "vuodettu" raportti on aito.

Toisaalta näissä työryhmissä kuuluukin esittää uusia radikaaleja ja tyhmiä ideoita, mitkä sitten hiotaan  ennen varsinaista julkaisua tasapaksuksi politiikaksi.

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 652
 • Liked: 12545
Jos tuota muistiota mainostetaan ennen eduskuntavaaleja, niin se pudottaa SDP:n kannatusta. Halpatyövoiman verovaroin tuettu massiivinen ja avoin tuonti on SDP:n äänestäjien edun vastaista.

Mutta toki valemedia tulee poimimaan linjauksesta vain myönteisiä asioita julkisuuteen.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 160
 • Liked: 39458
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Ihan perussuomalaisten oman uskottavuuden tähden toivon, että tuo "vuodettu" raportti on aito.

Toisaalta näissä työryhmissä kuuluukin esittää uusia radikaaleja ja tyhmiä ideoita, mitkä sitten hiotaan  ennen varsinaista julkaisua tasapaksuksi politiikaksi.
Tuo raportti tosiaankin kuulostaa juksaukselta mutta Suomen uutiset varmisti raportin aitouden sen laatijalta.

Lainaus
Muistion laatija: ”Se on vielä keskeneräinen…”

Suomen Uutiset tavoitti puhelimitse muistiota laatimassa olleen Saramon, joka on SDP:n maahanmuuttopoliittisen työryhmän jäsen. Saramo on varatuomari sekä eduskunnan suuren valiokunnan sihteeri.

Saramo vastaa Suomen Uutisten puhelinsoittoon Pariisista, missä hän on parhaillaan työmatkalla.

– Olen ollut tekemässä tämän kyseisen muistion linjauksia, mutta se on vielä keskeneräinen. Maahanmuuttopoliittisessa työryhmässä on ollut esillä muitakin luonnoksia, Saramo sanoo.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 227
 • Liked: 9648
 • Hummeriälykkö
Ihan perussuomalaisten oman uskottavuuden tähden toivon, että tuo "vuodettu" raportti on aito.

Toisaalta näissä työryhmissä kuuluukin esittää uusia radikaaleja ja tyhmiä ideoita, mitkä sitten hiotaan  ennen varsinaista julkaisua tasapaksuksi politiikaksi.

Se on sitten raskasta lukea silmälaput silmillä:

Muistion laatija: ”Se on vielä keskeneräinen…”

Lainaus
Suomen Uutiset tavoitti puhelimitse muistiota laatimassa olleen Saramon, joka on SDP:n maahanmuuttopoliittisen työryhmän jäsen. Saramo on varatuomari sekä eduskunnan suuren valiokunnan sihteeri.

– Olen ollut tekemässä tämän kyseisen muistion linjauksia, mutta se on vielä keskeneräinen. Maahanmuuttopoliittisessa työryhmässä on ollut esillä muitakin luonnoksia, Saramo sanoo.

Mitä tulee tekstin pehmennykseen kun se tarjoillaan vaalikansalle, niin totta kai se muutetaan paremmin sulavaksi. Muutenhan vaalikarja saattaisi saada pullan ja kaffeen väärään kurkkuun.

Se, että tätä on valmistelemassa asiantuntijoita, puolueen kovia nimiä ja asianajajia, niin osoittaa kuinka mielipuolista menoa on kaavailtu suomalaisten veronmaksajien menoksi.

Konsultteja päättämään karkoituksista...ei VMP!  :facepalm:
KKO:n tuomio
A:n käyttämissä ilmaisuissa on kysymys niin sanotuista arvoarvostelmista, joiden osalta ei lähtökohtaisesti ole mielekästä puhua lausuman totuudellisuudesta.

Maastamuuttaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 525
 • Liked: 3705
Ohjelma lienee luonnosvaiheessa eikä Suomen imaamineuvosto ole vielä hyväksynyt. Merkel lienee periaatteessa myötämielinen ja sitä myöten myös Suomen oligarkia. Kaikki on nyt kiinni Omar Hajjamista ja Suomen Somalineuvostosta.

On hyvinkin mahdollista, että Berliini, Pariisi ja Mekka hyväksyvät Antti Rinteen väkevät linjaukset.

rooster

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 551
 • Liked: 2167
Toivottavasti näitä asioita muistetaan nostaa esiin persujen toimesta kun on tv-väittelyiden aika. Jos kansa haluaa totuuden kuultuaan noita mokuttajia äänestää, niin eikai siinä sitten mitään.

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 934
 • Liked: 16070
 • junior koodari
"Hän ei vielä osaa esittää kustannusarviota kaikista SDP:n kaavailemista uudistuksista. Esimerkiksi ulkomaalaisten avuksi palkattavien konsulttien hintalappu ei ole tiedossa.

– Konsulttien määrä on selvitettävä myöhemmin. Me ei toistaiseksi tiedetä, mitä se tulisi maksamaan, Saramo toteaa".

Normaalia demarien toimintaa, hinnasta ei väliä koska maksajat tiedetään, ne kuuluisat veronmaksajat.

Ilmoittaudun konsultiksi,, kolmen vuoden päästä on aikaa konsultoida voin lähettää cv:n suoraan Saramolle.
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 160
 • Liked: 39458
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Tajuaakohan rasvakourademari sen millaiseksi hänen etujaan aiemmin ajanut puolue on muuttunut.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Blanc73

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 044
 • Liked: 19075
 • Geenivirhe paholainen, Oulun osasto
Kuka yllättyi näistä uutisista? Demarit ympäri Euroopan ovat pahimpia moku-mädättäjiä mitä poliittisesta kentästä löytyy. Tanskassa ovat ihme kyllä järkiintyneet edes vähän ja Ruotsin demareita ajaa nuivemmaksi pelko SD:n tulevasta jytkystä. Suomen demarit eivät lopeta destruktiomokutusta ennen kuin nuiva puolue saavuttaa sen lähemmäs 20% kannatuksen gallupeissa, kuten naapurissa.
"Somaleissa on korkeasti koulutettuja runsaasti mm. koneinsinöörejä, Soile Syrjäläinen on huomannut. Heidän todistuksensa on vain jäänyt Somaliaan, hän toteaa."

Erikoislääkäri ja terapeutti Pirkko Brusila: "Muslimeilla seksuaalisuuden käsite on kantasuomalaisia laajempi."

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 576
 • Liked: 6623
Nää täytyy olla joku läppä. Siis oikeasti. Niin pimeitä juttuja.

Lainaus
6. Hallitus nimittää konsultteja tutustumaan jokaiseen maasta poistamista koskevaan tapaukseen ja auttamaan näitä löytämään hallinnollisia menettelyvirheitä tai muita erityissyitä, joiden vuoksi henkilölle voitaisiin myöntää jollakin perusteella oleskelulupa

Tuntuu uskomattomalta että edes joku demari kirjaisi jotain esimerkiksi tällaista edes salaiseen muistioon. Näähän on mielipuolia.

Tuolla ohjelmalla menisivät viimeisetkin rippeet demareille niin rakkaasta hyvinvointivaltiosta. Siinä menisivät niin omat kuin lainatutkin rahat ja sen jälkeen kukin olisi oman onnensa seppä.

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 698
 • Liked: 9975
SDP on melkoisella varmuudella seuraava pääministeripuolue ja hallitus punavihreä (SDP+Vihr+Vas+RKP ...)  Kokoomus voi olla mukana mutta vaikka se olisikin niin takuulla liberaaleimman siipensä johdolla (=kajahtaneisto ajaa kaikki vähänkään konservatiisemmat kokkarit koloihinsa piiloon)

Punavihreän helvetin päästessä valloilleen tiedossa on kammottavat ajat keskiluokkaiselle veronmaksajalle. Kaikki resurssit maailmanhalaamiseen, rajat auki, mokutus tappiin, kaikki elinkeinotoiminta kuristukseen jne. Talous sakkaa varmasti, paitsi punavohreiden takia niin myös siksi että mailmantalous on jo lähdössä laskuun.

Kyllähän surullinen fakta on se että Sipilän-Orpon hallitusta tulee vielä hommassakin ikävä. Kaikesta kokkepun mätäilyistä huolimatta nyt eletään vielä turvallisessa ja vakaassa Suomessa. Koitetaan nauttia näistä hetkistä vielä.

Ja mitä täällä hommalla voidaan tehdä, niin annetaan nyt ainakin varaukseton 100% tuki persuille. Siis silloinkin kun ne jotain mokaa.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 160
 • Liked: 39458
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies
Nää täytyy olla joku läppä. Siis oikeasti. Niin pimeitä juttuja.

Lainaus
6. Hallitus nimittää konsultteja tutustumaan jokaiseen maasta poistamista koskevaan tapaukseen ja auttamaan näitä löytämään hallinnollisia menettelyvirheitä tai muita erityissyitä, joiden vuoksi henkilölle voitaisiin myöntää jollakin perusteella oleskelulupa

Tuntuu uskomattomalta että edes joku demari kirjaisi jotain esimerkiksi tällaista edes salaiseen muistioon. Näähän on mielipuolia.
Läppänäkin tuo juttu on niin kahjo ja yliampuva että se ei edes naurata vaan korkeintaan hymyilyttää. On kerta kaikkiaan vaikea uskoa että joku voi tuollaista esittää vakavissaan. Jos hallitus pyrkii tekemään kaikkensa että ketään ei maasta poisteta niin voi vain aavistella mitä hallitus on valmis tekemään että maahan tulisi väkeä.
Demarit kun saa seurakseen vihreät niin hulluus on huipussaan.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Hakkapeliitta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 240
 • Liked: 4635
 • muurinrakentaja
Kyllähän surullinen fakta on se että Sipilän-Orpon hallitusta tulee vielä hommassakin ikävä. Kaikesta kokkepun mätäilyistä huolimatta nyt eletään vielä turvallisessa ja vakaassa Suomessa. Koitetaan nauttia näistä hetkistä vielä.

Juuri näin. Tämä pitäisi "hallituksen kaatajien" pitää mielessä. Tämän takia itse ainakin toivon, että sote menee maaliin. Se antaa enemmän aikaa tapahtua jotain sellaista mikä muuttaisi puolueiden voimasuhteita.
Monikulttuurisuus on aivan ihana asia. Se on yksi tärkeimmistä rikkauksista. Jotta se säilyy rikkautena, koulussa täytyy olla enemmän resursseja.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 13 622
 • Liked: 66307
 • 'Hvis lyset tar os'
Huhhuh, onpahan rajun paksua ydinjätettä jälleen työnnetty demari-tuutista ulos. Jos nyt hieman kärjistän, niin maanpetoksellisen hankkeen valmistelu ei ole kovinkaan kaukaa haettu ajatus.

Ei tämä suomalainen politiikka kyllä näytä millään muotoa hyvältä tulevaisuutta ajatellen. Lähinnä tuntuu siltä, kuin eläisi jossakin hullujenhuoneen välittömässä läheisyydessä. "Mitä niiden juomaveteen on sekoitettu" lausuma alkaa muodostua hapokkaaksi tosielämän tragediaksi.

E:+i
« Viimeksi muokattu: 28.05.2018, 22:19:40 kirjoittanut Kim Evil-666 »
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Oma polku- kiveen hakattu!

"Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 053
 • Liked: 13708
Tuo Saramo on tullut aikaisemminkin tutuksi mokukiimaisilla puheenvuoroillaan joten en epäile etteikö hän tällaista ehdottele mutta mahtaako mennä demareissakaan läpi. Demareiden ruohonjuuritaso on huomattavasti nuivempaa kuin puolue-eliitti mutta taitaa rividemarit vain kiroilla puolueen linjaa ja silti äänestää demareita.

Tagit: sdp radikalismi