HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Siniristin Liitto

(1/84) > >>

Jouko Piho:
Tule perustamaan uutta kansallismielistä konservatiivipuoluetta

Jos haluat muutosta Suomen nykyiseen politiikkaan ja olet sitä mieltä, että Perussuomalaisten rinnalle olisi hyvä saada toinen kansallismielinen ja konservatiivinen puolue muiden Euroopan maiden tapaan, olet tervetullut perustamaan ja rakentamaan tällaista uutta rohkean radikaalia isänmaallista puoluetta, jolle Suomi ja suomalaiset ovat tärkeämpiä kuin globalistisen raha- ja valtaeliitin Uuden maailmanjärjestyksen tavoitteet kansallisvaltioiden hävittämisestä, perinteisten arvojen tuhoamisesta ja yhden maailmanhallituksen poliisivaltiomaisesta kontrollivallasta.

Kärkitavoitteemme on haittamaahanmuuton nopea pysäyttäminen Unkarin tapaan, mutta sen lisäksi ajamme toki monia muita tärkeitä asioita, kuten Suomen ero eurosta ja EU:sta sekä siirtyminen itsenäiseen talousdemokratiaan, jossa Suomen valtio laskee itse liikkeelle tarvittavan rahan, Suomen markan.

Jos sinua kiinnostaa lähteä tähän uuteen puoluehankkeeseen mukaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi, niin lähetän sinulle lisää tietoa.

Kim Evil-666:
Älkääs nyt. Esittely ja alustus ovat kelvollisia, ainakin kun niitä vertaa erääseen toiseen hankkeeseen, jonka julkaisuvapaa ulostulo haki vertaistaan.

Veikkailen, että julkaisuvapaa-ryhmittymälle saadaan kova kilvoittelija kannatuskorttien keräyksessä.

Ei Piholta ainakaan yritystä puutu. Myös kirjalliset kyvyt ovat keskivertoa paremmat.

En valitettavasti voi/halua lähteä hankkeeseen mukaan, sillä tukeni halla-persuille on toistaiseksi voimassa. Toivotan kuitenkin onnea uudelle yritykselle ja erityisesti sille, että näytätte julkaisuvapaille närhen munat.

Lalli IsoTalo:
Toivotan onnea hankkeelle.

stefani:
Ei kai ole tarvetta vaihtaa projektin nimeä, eli Laillisuuspuolueesta olisi edelleen kyse?

Totti:

--- Lainaus käyttäjältä: Jouko Piho - 16.06.2018, 19:57:46 ---Tule perustamaan uutta kansallismielistä konservatiivipuoluetta
--- Lainaus päättyy ---

Ajatus uudesta konservatiivisesta puolueesta ei ole lainkaan huono. Suomesta pitkälti puuttuu sellainen ja sille olisi ilmiselvä kysyntä.

Miettikää, että kokoomus on olevinaan oikeistolainen konservatiivipuolue, mutta agenda on kuitenkin rajun globalistinen ja talouspolitiikka korporaatiososialistinen, eli pyrkii rakentamaan sosiaaliapujärjestelmää yrityksille erinäisten tukien, lainsäädännön ja ulosmyyntien kautta.

Muut puolueet ovat samalla lailla globalisteja, mutta vaihtelevasti vasemmalla ja moni painottaa voimakkaasti etujärjestöpolitiikkaa, missä vain omalle äänestäjäkunnalle pyritään luomaan etuja muiden kustannuksella.

Perussuomalaiset eivät ole globalistinen tai etujärjestöpuolue, mutta talouslinjaukset ovat sen verran epäselvät, ettei tiedä ovatko he vasemmalla, keskellä vai oikealla, vai kaikkea samaan aikaan?!

Persujen politiikka oli jo Soinin aikana varsin linjatonta enkä ainakaan vielä ole havainnut minkäänlaista ohjelman selkeytymistä Halla-ahon kanssa. Persujen rasitteena on myös ryvettynyt maine, joka luo valtavan ylämäen päästä vaikuttajapuolueeksi.

Pihon ajatus on siis varsin tervetullut, mutta ongelmaksi näen sen, että aina kun näitä hankkeita aletaan pykämään kasaan, juttu kiteytyy jonkinlaisen uskonnollisuuden ympärille. Itse en voi tukea hanketta, joka perustuu "kristillisiin arvoihin" ja / tai jossa on mukana kasa ryvettyneitä sekopäitä (onneksi Mäenpää on jo kuopattu).

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta