Kirjoittaja Aihe: Siniristin Liitto  (Luettu 73775 kertaa)

Jouko Piho

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 175
 • Liked: 1127
  • Jouko Piho
@Jouko Piho

Vaalityö on raskasta, ja sinäkään et enää nuorru. Vuonna 2023 ikää sinulla on jo sen verran, että kunto ei ehkä kestä ja neljä vuotta kansanedustajuutta pitäisi jaksaa, jos tulet valituksi.

Jos keräät 100 nimeä vaalipiiristäsi, niin voit olla ehdokkaana jo näissä vaaleissa.

Tiedän, mutta en usko, että sillä tavalla saisin tarpeeksi ääniä.

Jumalan avulla kaikki on mahdollista ja usko siirtää vuoria.

(Tämä ei ole pilkkaa.)

Kyllä, jos on oikea Jumalan aika. Minun aikani ei ole vielä tullut.

Jouko Piho

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 175
 • Liked: 1127
  • Jouko Piho
Olen nyt Seitsemän tähden liikkeen kansanedustajaehdokas

Paavo Väyrysen Seitsemän tähden liike on julkistanut tänään 15.2.2019 33 uutta kansanedustajaehdokasta, joten puolueella on nyt 101 ehdokasta.

Minä olen yksi ehdokkaista. Monien vaiheiden jälkeen olen nyt Seitsemän tähden liikkeen eduskuntavaaliehdokas Uudenmaan vaalipiirissä.

Voin kuitenkin jatkaa samalla Siniristin Liiton kehittämistä eli kannattajakorttien kerääminen jatkuu. Väyrysen ja Seitsemän tähden liikkeen linjauksena on, että myös muiden puolueiden jäsenet voivat olla mukana ehdokkaina ja valituksi tulleina Seitsemän tähden liikkeen eduskuntaryhmän jäseninä.

Myös Paavo Väyrynen on ehdokkaana Uudellamaalla. Paavon läpimeno on todennäköistä ja sekin on hyvin mahdollista, että hänen vanavedessään tulee eduskuntaan valituksi muutama muukin.

Ohessa Seitsemän tähden liikkeen tiedotus asiasta.

TÄHTILIIKE TIEDOTTAA

15.02.2019

Seitsemän tähden liike rp on nimennyt uusia kansanedustajaehdokkaita. Aikaisemmin nimetyistä 70 ehdokkaasta kaksi on luopunut henkilökohtaisista syistä. Nyt on nimetty 33 ehdokasta, joten kokonaismäärä on 101.

Ehdokkaiden hankinta jatkuu mm. puolueen puheenjohtajan puhetilaisuuksien yhteydessä. Tavoitteena on täysi ehdokasmäärä kaikissa manner-Suomen vaalipiireissä.

Myös Euroopan parlamentin vaaleihin on ryhdytty hankkimaan ehdokkaita.

Molempien vaalien ehdokkuutta voi hakea täyttämällä lomake Tähtiliikkeen kotisivulla (seitsemäntähdenliike.fi).

Nimetyt ehdokkaat löytyvät osoitteesta www.seitsemäntähdenliike.fi .Jouko Piho

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 175
 • Liked: 1127
  • Jouko Piho
Siniristin Liitto
« Vastaus #392 : 26.04.2019, 18:31:26 »
Siniristin Liiton kannattajakorttien keräys jatkuu

Siniristin Liitto ry:llä on tällä hetkellä koossa 1140 kannattajakorttia. Odotuksia paljon heikomman kannattajakorttien kertymisen takia olen joutunut yhdessä muiden kanssa pohtimaan vakavasti sitä, onko Siniristin Liiton pyrkimys rekisteröidyksi poliittiseksi puolueeksi realistista. Sellainen näkemys onkin saanut paljon kannatusta, että lopetamme korttien keräämisen ja jatkamme yhdistyksenä vaikuttamista. Vaaleissa voisimme sitten olla mukana muiden puolueiden listoilla, jolloin kysymykseen tulisivat lähinnä Seitsemän tähden liike ja Kansalaispuolue.

Olen tullut kuitenkin siihen tulokseen, että tämä jälkimmäinen vaihtoehto on epävarma, koska ei ole mitään takeita siitä, että kyseiset puolueet tulisivat menestymään tulevissakaan vaaleissa. Juuri käydyissä eduskuntavaaleissahan kumpikaan puolue ei saanut merkittävää kannatusta. Tosin vaalivilppi vaikutti varmaan huonoon tulokseen, mutta ennen kuin asiaa voidaan aukottomasti todistaa ja paljastaa, meidän on mentävä olemassa olevan vaalituloksen mukaan.

Paavo Väyrynenkin pohtii vakavasti tulevaisuutta, kun hän kirjoitti tänään 26.4.2019 blogissaan: ”Eurovaalit ovat kohtalon kysymys Tähtiliikkeelle ja minulle henkilökohtaisesti. Tässäkin suhteessa käsillä on totuuden aika.
Jos emme saa edustajaamme Euroopan parlamenttiin, emme pysty olemaan mukana kuntavaaleissa. Vaarassa olisi myös osallistumisemme eduskuntavaaleihin.
Eurovaalit ovat kansanäänestys siitä, tarvitaanko meitä ja minua Suomen politiikassa.”

Olen kiitollinen Paavo Väyryselle siitä, että sain olla mukana eduskuntavaaleissa Tähtiliikkeen ehdokkaana Uudenmaan vaalipiirissä. En näe kuitenkaan poliittista tulevaisuuttani vain Tähtiliikkeessä tai missään muussakaan puolueessa, vaan olen tullut siihen tulokseen, että kaikista vaikeuksista huolimatta on parasta jatkaa Siniristin Liiton kannattajakorttien keräämistä.

Vaikka en ole Tähtiliikkeen ehdokkaana eurovaaleissa, pidän lupaukseni ja toimitan Tähtiliikkeen EU-vaalimainokset Itä-Uudenmaan kahdeksan kunnan vaalitelineisiin 8.5.2019.

Lähden sen jälkeen eli perjantaina 10.5.2019 koko maan kiertueelle kannattajakortteja keräämään yhdessä paikallisten kannattajien kanssa. En ota tällä kertaa telttaa mukaan, jolloin teltan pystytys- ja purkutyöt jäävät pois sekä tori- tai kävelykadun paikkamaksu.
Ohessa on alustava kiertuesuunnitelma. Ilmoitan kunkin kaupungin yhteistyökumppaneille, missä kohtaa kaupunkia ja mihin kellonaikaan keräys aloitetaan.

Siniristin Liiton kannattajakorttien keräyskiertue 2019:

Salo pe. 10.5.2019 
Turku la. 11.5.2019 
Turku su. 12.5.2019 
Pori ma. 13.5.2019 
Tampere ti. 14.5.2019 
Tampere ke. 15.5.2019 
Hyvinkää to. 16.5.2019 
Espoo pe. 17.5.2019 
Vantaa la.18.5.2019
Lahti su. 19.5.2019 
Lahti ma. 20.5.2019
Lappeenranta ti. 21.5.2019   
Kuopio ke. 22.5.2019 
Kuopio to. 23.5.2019 
Kajaani pe. 24.5.2019 
Oulu la. 25.5.2019 
Oulu su. 26.5.2019
Tornio ma. 27.5.2019 
Kokkola ti. 28.5.2019 
Vaasa ke. 29.5.
Kauhava to. 30.5.2019
Seinäjoki pe. 31.5.2019
Mänttä-Vilppula la. 1.6.2019
Jyväskylä su.2.6.2019

Olen arvioinut, että tämän pari päivää yli kolme viikkoa kestävän kiertueen aikana saisimme kokoon 960 kannattajakorttia. Se ei vielä riitä, vaan tämän ensimmäisen kiertueen lisäksi tarvitaan todennäköisesti vielä kolme muuta vastaavaa kiertuetta, jolloin vaadittavat 5000 kannattajakorttia olisivat koossa elokuun lopussa tai viimeistään syyskuun lopussa 2019. Osa jo kerätyistä korteista alkaa vanheta heinäkuussa 2019, mutta koska me keräämme nyt enemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana, korttien kokonaismäärä kasvaa koko ajan.

Näiden tiiviiden kiertueiden lisäksi toivon ja odotan, että eri puolilla asuvat isänmaalliset suomalaiset täyttäisivät kannattajakortin ja pyytäisivät myös lähellään olevia henkilöitä tekemään saman. Puoluehanketta tukevat henkilöt voivat tulostaa kannattajakortin osoitteesta https://vaalit.fi/documents/5430845/7657340/A6L-kokoinen+kannattajakortti/14806ee3-b7b9-4a6f-87e0-90dd53f792fb/A6L-kokoinen+kannattajakortti.pdf ja postittaa sen osoitteeseen Jouko Piho Valkolammentie 26 c F 47  07910 Valko. Jos jollakulla ei ole tulostinta, kortteja voi pyytää Jouko Piholta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi.

Olisi myös hyvä, jos eri puolilta maata olevat kannattajat voisivat alkaa kerätä kortteja paitsi tuttaviltaan niin myös keneltä tahansa kaduilla ja toreilla eli tekemään samaa mitä minä aion tehdä koko kesän.

Uskon, että Siniristin Liitolle on tarvetta ja tilausta Suomessa. Olemme vahvasti kristillinen, konservatiivinen ja isänmaallinen liike, joka ajaa Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta, mikä merkitsee eroa eurosta ja EU:sta sekä pysymistä sotilaallisesti liittoutumattomana maana.

Sen lisäksi ajamme oikeutta ja oikeudenmukaisuutta kaikille vääryyttä kokeneille ja kokeville suomalaisille, oli sitten kyse 1990-luvun laman uhreista, työttömistä, vanhuksista, eläkeläisistä, lasten huostaanotoista tai muista epäkohdista.

Haluamme tukea työntekijöitä, pk-yrittäjiä ja maanviljelijöitä vaatimalla turhan byrokratian karsimista, hyvä veli –systeemin poistamista ja monikansallisten suuryritysten veronkiertoon puuttumista. Olemme suuren rahan ylivaltaa vastaan. Raha ja suuryritysten voitot eivät saa ratkaista kaikkea. Mammonan epäjumalaa ei saa palvoa.

Olemme myös valtionyhtiöiden ulkomaisille yrityksille myymistä vastaan. Huoltovarmuuden takia perusinfran yritykset on oltava Suomen valtion hallinnassa.

Ajamme kaikessa ensisijaisesti Suomen ja suomalaisten etua. Olemme sen tähden myös haittamaahanmuuttoa ja Suomeen sopeutumattoman islamin leviämistä vastaan, mikä lisää jännitteitä eri väestöryhmien välillä.

Pidämme nykyistä ilmastonmuutospropagandaa maailman raha- ja valtaeliitin tietoisena kontrolli- ja rahastuskeinona. Emme hyväksy ilmastonmuutoshysteriaa ja sen nimissä tehtyjä turhia ja tolkuttomia vaatimuksia elämäntapojemme muuttamiseksi.
Myös sananvapauden puolustaminen on tärkeä asia, koska sananvapaus on kaventunut Suomessa huolestuttavan paljon vain yhden totuuden eli liberaalin globalismipropagandan ja EU-Nato -myönteisyyden toitottamiseksi kaikissa valtamedioissa, joissa ei edes pyritä tasapuolisuuteen ja objektiivisuuteen, vaan toimittajat ovat ryhtyneet puolueellisiksi poliitikoiksi.

Kun Siniristin Liitto perustettiin 20.6.2018, tiesimme, että me emme todennäköisesti ehdi osallistua vuoden 2019 eduskuntavaaleihin, kuten sitten kävikin. Tähtäimemme onkin vuoden 2023 eduskuntavaaleissa ja sitä ennen vuoden 2021 kuntavaaleissa.

Tervetuloa mukaan rakentamaan Siniristin Liittoa, Suomen radikaaleinta kristillistä kansalliskonservatiivipuoluetta!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       


Michael in memoriam

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 181
 • Liked: 2135
 • Kissavideofani
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #393 : 27.04.2019, 08:59:49 »
Tosin vaalivilppi vaikutti varmaan huonoon tulokseen,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Anteeksi mitä?
"Tullessaan hallituksen jäseneksi suomalainen muuttuu automaattisesti heti 50% tyhmemmäksi." - Juho Kusti Paasikivi

hulaq

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 4 762
 • Liked: 7171
 • The sloganist
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #394 : 27.04.2019, 12:35:04 »
Ei jatketa tuota foliohattuilua tässä ketjussa, löytyy jo muualta Joukon poistettu vastaus, jos sitä haluaa etsiä.
Iudex illius ero

Jouko Piho

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 175
 • Liked: 1127
  • Jouko Piho
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #395 : 30.04.2019, 15:58:41 »
Vetoomus: auta Siniristin Liittoa pääsemään puolueeksi

Jos haluat Suomen nykypolitiikkaan täyden muutoksen ja olet sitä mieltä, että Perussuomalaiset eivät siihen yksin pysty, pyydän sinua täyttämään Siniristin Liitto ry:n kannattajakortin, mikä ei velvoita mihinkään eikä siinä tulla puolueen jäseneksi, mutta se auttaisi Siniristin Liittoa pääsemään viralliseksi puolueeksi, joka voi osallistua vaaleihin.

Hanketta tukevat henkilöt voivat tulostaa kannattajakortin osoitteesta https://vaalit.fi/documents/5430845/7657340/A6L-kokoinen+kannattajakortti/14806ee3-b7b9-4a6f-87e0-90dd53f792fb/A6L-kokoinen+kannattajakortti.pdf ja postittaa sen osoitteeseen Jouko Piho Valkolammentie 26 c F 47 07910 Valko.

Jos sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, voin postittaa sinulle kortin tai mielellään useampia kortteja, jos ilmoitat minulle ositteesi yksityisviestin tai sähköpostin kautta. Osoitteeni on jouko.piho@kolumbus.fi.

Pyydän samalla niitä, jotka ovat jo täyttäneet kortin, toimittamaan kortin tai kortit mahdollisimman pian minulle, etteivät ne unohdu jonnekin kasan alle.

Tarvitsemme myös uusia korttien kerääjiä. Jos voit kerätä kortteja kotiympäristössäsi tai tulemalla auttamaan toreille eri puolelle Suomea, ota yhteyttä minuun.
« Viimeksi muokattu: 30.04.2019, 16:00:36 kirjoittanut Jouko Piho »

Jouko Piho

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 175
 • Liked: 1127
  • Jouko Piho
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #396 : 05.05.2019, 20:53:42 »
Siniristin Liiton kannattajakorttien keräyskiertue 2019

Turku la. 11.5.2019 klo 12-18 Yliopistonkadun Kävelykatu Stockmannia vastapäätä
Turku su. 12.5.2019 klo 11-18 Yliopistonkadun Kävelykatu Stockmannia vastapäätä 
Pori ma. 13.5.2019 klo 11-18 Yrjönkadun Eetunaukio
Tampere ti. 14.5.2019 klo 11-18 Tampereen Keskustori, Hämeenkatu
Tampere ke. 15.5.2019 klo 11-18 Tampereen Keskustori, Hämeenkatu
Hyvinkää to. 16.5.2019 klo 11-18 Kauppakeskus Villan edustalla, Hämeenk. 9
Espoo pe. 17.5.2019 klo 11-18 Leppävaaran Sellon edustalla Ratsutorilla 
Vantaa la.18.5.2019 klo 11-18 Tikkurilan Tikkuraitti
Lahti su. 19.5.2019 klo 12-18 Lahden tori 
Lahti ma. 20.5.2019 klo 11-18 Lahden tori
Lappeenranta ti. 21.5.2019 klo 11-18 Kävelykatu   
Kuopio ke. 22.5.2019 klo 11-18 Kuopion tori
Koli to. 23.5.2019
Kajaani pe. 24.5.2019 klo 11-18 Kajaanin tori
Tornio la. 25.5.2019 klo 11-18  Kauppakeskuksen På Gränsen – Rajalla edustalla, Länsiranta 10
Kokkola su. 26.5.2019 klo 11-18  Kävelykatu Purje, Rantakatu 5
Vaasa ma. 27.5.2019 klo 11-18 Vaasan Kauppatori
Kauhava ti. 28.5.2019 klo 11-18 Kauhavan tori
Seinäjoki ke. 29.5.2019 klo 11-18 Seinäjoen Kauppatori
Kyyjärvi to. 30.5.2019 klo 11-18 Kauppakeskus Paletin edustalla
Jyväskylä pe.31.5.2019 klo 11-18 Kauppakadun Kävelykatu

Kiertue toteutetaan tällä kertaa ilman telttaa.
Tervetuloa mukaan täyttämään korttia tai muutoin vain tervehtimään! Jos voit tulla auttamaan korttien keräämisessä, ilmoita asiasta Jouko Piholle (jouko.piho@kolumbus.fi).
« Viimeksi muokattu: 07.05.2019, 14:36:55 kirjoittanut Jouko Piho »

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 281
 • Liked: 6593
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #397 : 05.05.2019, 21:23:09 »
^ Miksi Oulu on tippunut kiertueelta pois? 26.4. julkaistulla listalla Oulu oli vielä mukana.
”Se oli tietynlainen yllätys kaikille, miten paljon virus pystyy leviämään rokotettujenkin keskuudessa.”
HUS vs. johtajaylilääkäri Jari Petäjä 25.11.2021

Jouko Piho

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 175
 • Liked: 1127
  • Jouko Piho
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #398 : 07.05.2019, 13:32:52 »
^ Miksi Oulu on tippunut kiertueelta pois? 26.4. julkaistulla listalla Oulu oli vielä mukana.

Oulu jäi tällä kertaa pois, koska kaikille mukaan lupautuneille auttajille tuli jokin este. Menen Ouluun myöhemmin, koska tulen tekemään tällaisia kiertueita useita tulevan kesän aikana.

Jouko Piho

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 175
 • Liked: 1127
  • Jouko Piho
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #399 : 09.05.2019, 22:53:36 »
Siniristin Liitto Turussa 11.-12.5.2019

Olen keräämässä kannattajakortteja Siniristin Liitolle yhdessä tukijoiden kanssa Turussa Yliopistonkadun Kävelykadulla viikonloppuna 11.5.2019 klo 12-18 ja 12.5.2019 klo 11-18.

Jos olet siellä päin, tule täyttämään korttia, jos et ole sitä vielä tehnyt. Olet tervetullut myös auttamaan korttien keräämisessä, jos sinulla on mahdollisuus tulla mukaan talkoisiin.

Jouko Piho

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 175
 • Liked: 1127
  • Jouko Piho
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #400 : 11.05.2019, 20:49:37 »
Siniristin Liiton kannattajakorttien keräyskiertue on peruttu

Ajoin tänään Turkuun aloittaakseni Siniristin Liiton kolme viikkoa kestävän koko Suomen kiertueen kannattajakorttien keräämiseksi. Tarkoitukseni oli tehdä tällainen iso kiertue neljä kertaa kesän aikana eli toukokuussa, kesäkuussa, heinäkuussa ja elokuussa.

Yliopistonkadun kävelykadulle piti tulla ainakin kaksi muuta henkilöä ja mahdollisesti kolmaskin kortteja keräämään. Mutta erilaisten esteiden vuoksi paikalle ilmestyi vain yksi talkookumppani, nimittäin Sanna Suinila.

Vaikka meitä oli vain kaksi, aloimme kerätä kortteja. Sanna näki kolme tuttuaan ja sai heiltä allekirjoitukset kortteihin. Mutta sitten homma tyssäsi kuin seinään.

Minä sain yhden täytetyn kortin, mutta sen jälkeen ei tullut enää yhtään, vaikka kuinka yritin puhua monien ihmisten kanssa. Oikein ihmettelin sitä jyrkkää suhtautumista, että suurin piirtein ensimmäisen lauseeni jälkeen kuului ”Ei kiitos” ja sitten henkilö jatkoi nopeasti matkaansa.

Olin laskenut, että meidän tulisi saada keskimäärin 48 korttia joka päivä neljän kuukauden aikana niillä kolmen viikon kiertueilla, jotta saisimme 5000 korttia kokoon.

Jonkin ajan kuluttua alkoi tulla täysin selväksi, että me emme saisi tänään Turussa millään kerättyä 48 korttia. Emmekä myöskään muissa kaupungeissa, koska joka paikassa Seinäjokea lukuun ottamatta mukaan ilmoittautuneita kortin kerääjiä on vain muutamia tai vain yksi.

Päätin keskustella vakavasti tilanteesta Sannan kanssa. Uskalsin myös vihdoinkin tunnustaa realiteetit, että tällä tavalla tämä korttien keruu ei onnistu. Ihmiset eivät halua täyttää korttia eikä ole tarpeeksi kerääjiä. Ehkä ei ole myöskään oikea aika. Koska olen sinnikäs ja periksi antamaton, niin siinä on sellainen vika, että minä pusken härkäpäisesti eteenpäin vaikka mikä olisi enkä näe tilanteen vaikeutta rehellisesti.

Perusteellisen keskustelun jälkeen tulin siihen tulokseen, että edes suunnittelemani kiertue ei auttaisi saamaan kortteja kasaan, joten päätin lopettaa kannattajakorttien keräämisen ja peruuttaa koko kiertueen. Siinä saattaisi mennä sekä terveys (olen jo 72-vuotias) että rahat – eikä kortteja kuitenkaan saataisi kokoon.

Tämä ei merkitse Siniristin Liiton lopettamista. Jatkamme yhdistyksenä edelleenkin ja katsomme ajan kanssa, miten ja milloin voimme edetä jotenkin toisella tuloksekkaammalla tavalla.

Ja voihan olla, että tätä näkyä toisen kristilliskonservatiivisen ja kansallismielisen puolueen tarpeesta jatkaa jokin muu puoluehanke. Siniristin Liitto ei ole itsetarkoitus vaan väline. Jos syntyy parempi väline, niin sitten mennään sillä eteenpäin.

Muissa puolueissa minulla ei ole mahdollisuutta toimia. Älkää kysykö asiasta. En aio selitellä sitä sen enempää, mutta niin se vain on. Se on joko Siniristin Liitto tai joki muu tulevaisuudessa syntyvä puolue tai sitten he ovat oikeassa, joiden mielestä minun ei pitäisi olla politiikassa ollenkaan. Voi olla, että minun on parempi keskittyä hengellisiin asioihin ja julistukseen. En ole varma, koska myös nämä yhteiskunnalliset ajankohtaisasiat kiinnostavat kovasti ja minulla on sisäinen halu vaikuttaa asioihin myös poliittisella tasolla. Uskon, että Suomeen syntyy sekä hengellinen että kansallinen herätys. Haluan olla siinä herätyksessä mukana tavalla tai toisella.

Mitä tulee kannattajakortteihin, niin toistaiseksi minulle voi niitä lähettää. Voi olla, että niille on kuitenkin käyttöä jossain vaiheessa.


guest11919

 • Vieras
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #401 : 11.05.2019, 20:56:45 »
Olen iloinen siitä, että alat nähdä tosiasiat. Puoluehanke ei ole realistinen. Mielestäni sinulla on kuitenkin annettavaa, ja ihailen sitä tarmoa, jota sinulla vielä tuossa iässä on. Toivon vilpittömästi, että löydät oman tapasi vaikuttaa.

dothefake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 550
 • Liked: 22281
 • Imaaminoloinen kaktuslakkisetä. Rutinuiva.
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #402 : 11.05.2019, 21:31:20 »
Onnittelen järkipäätöksestä. Voit käyttää tuon ajan moninverroin viisaammin ja enemmän hyödyksi niin itsellesi ja myös sinulle tärkeiden asioiden edistämisessä. Eihän Muutos 2011:kaan pitemmän päälle menestynyt, vaikka kortit saatiin jne. Uusi puolue tarvitsisi rahaa niin paljon, ettei sitä saa mistään. Hyvää kesää toivottaen.
Reservaatin asukki.

”Oma kansa ensin” -ajattelu on vahingollista.
-Tytti Tuppurainen

Mielenvigast läpändeerust!

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 13 449
 • Liked: 11380
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #403 : 11.05.2019, 21:39:41 »
Kaikkien näiden pienpuolueiden pitäisi muodostaa yhtenäinen rintama, niinkuin SKDLn tarkoitus alunperin oli olla. Yhdessä olisi helpompi saada kortit kasaan ja julkisuutta ja ääniä. Pitää vain kyetä sopimaan kuinka monta henkilöä kustakin osapuolueesta pääsisi yhteiselle ehdokaslistalle.
And madness and despair are a force.
Socially distancing.
Riittävällä moraalilla.

Jouko Piho

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 175
 • Liked: 1127
  • Jouko Piho
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #404 : 13.05.2019, 13:43:59 »
Hesari kirjoitti uskonnollisesta oikeistosta

Tommi Niemisen ansiokas kirjoitus ”Suojele Jeesus Suomea” julkaistiin 12.5.2019 Helsingin Sanomien Sunnuntai-osiossa. Artikkelin alussa oleva ingressi julisti: ”Vanhoilliset kristityt ja kansallismieliset populistit ovat liittoutuneet. Onko Suomeen syntymässä väkevä uskonnollinen oikeisto?”

Kirjoituksessa oli varsin runsaasti asiaa, mutta jäin kuitenkin kaipaamaan artikkelista kahta seikkaa, joita ei mainittu ollenkaan. Toinen on Paavo Väyrysen Seitsemän tähden liike ja toinen on Siniristin Liitto.

Väyrysen puolue on globalismia vastustava ja maahanmuuttokriittinen puolue, joka ajaa eroa eurosta ja sanoo ehdottomasti ei Natolle. Eli kyseessä on maltillisesti kansallismielinen puolue, joka arvostaa henkisiä ja hengellisiä arvoja. Tähtiliike ei asemoi itseään oikeistoon, vaan keskustaan, mutta on kuitenkin selvästi kristillisiä arvoja kunnioittava suomalaisten etua ajava puolue.

20.6.2018 kahden muun miehen kanssa perustamani Siniristin Liitto on kristillisiä arvoja kunnioittava arvokonservatiivinen ja isänmaallinen Suomen etua ajava uusi puoluehanke, josta voi lukea lisää sivulla www.siniristin-liitto.fi. Vastustamme haittamaahanmuuttoa ja islamisaation leviämistä. Meidät voi sijoittaa aivan hyvin oikeistoon, jos termillä tarkoitetaan konservatiivisuutta ja isänmaallisuutta. Talousasioissa emme ole kuitenkaan oikeistolaisia, vaan enemmänkin vasemmalla ottaen kuitenkin huomioon pk-yrittäjien ja maanviljelijöiden tarpeet.

Olemme sitä mieltä, että nykyisessä tilanteessa, jossa Perussuomalaiset on yksin kaikkia muita vastaan, eduskuntaan tarvittaisiin toinenkin kansallismielinen puolue isänmaallisen konservatiivirintaman leventämiseksi. Tarvetta sellaiseen on myös sen tähden, että kaikki kansallismieliset eivät voi syystä tai toisesta äänestää Perussuomalaisia eivätkä kaikki voi toimia PS:n riveissä, koska kaikkia halukkaita ei ole otettu eikä oteta jäseniksi. Näin kävi minullekin. Hain kesällä 2017 Perussuomalaisten jäsenyyttä, mutta sain hylkäävän vastauksen ilman selitystä kielteisen vastauksen syystä. Siniristin Liittoa tarvitaan siis myös kodiksi näille poliittisesti kodittomille henkilöille.

Toivottavasti Tommi Nieminen korjaa kirjoituksensa puutteet ja tekee myöhemmin jutun Seitsemän tähden liikkeestä ja Siniristin Liitosta.

koojii

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 259
 • Liked: 8123
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #405 : 25.08.2020, 00:17:35 »
Lainaus käyttäjältä: Helsingin Sanomat

.... ELÄKEPÄIVÄT koittivat keväällä 2007. Jouko Piho oli 60-vuotias ja tehnyt yli kahden vuosikymmenen uran luokanopettajana Helsingin Munkkiniemen ala-asteella.

Toukokuussa Piho ja hänen vaimonsa muuttivat Lohjalta Loviisaan.

Hiljaiseloa kesti kolme kuukautta. Ensimmäisen eläkekesänsä lopussa Piho näki unen, joka muutti hänen elämänsä.

Suuri kansanjoukko oli kerääntynyt tuntemattoman rakennuksen edustalle. Heitä oli niin paljon, etteivät kaikki mahtuneet sisään.

Piho käveli läheiselle avaralle niitylle ja huusi: All people, please come here!

Paikalle ilmestyi hymyilevä Niilo Yli-Vainio, kenties tunnetuin kotimainen helluntaisaarnaaja. Miehet kättelivät hyväntuulisina.

”Sinä olet siis nyt alkamassa tällaista työtä”, Yli-Vainio sanoi Piholle.

Kello oli viisi aamulla, kun Piho heräsi. Hän tulkitsi, että hänelle oli juuri annettu profeetallinen tehtävä toimia viestinvälittäjänä Jumalan ja ihmisten välillä.

”Toimia ikään kuin Yli-Vainion työn jatkajana”, Piho sanoo työhuoneessaan 13 vuotta myöhemmin.

SÄNGYN päällä roikkuu krusifiksi, ja työhuoneen seinällä on neljä Jeesus-taulua. Siellä täällä on uskonnollista kuvastoa, mutta juuri mikään muu loviisalaisessa kerrostalokolmiossa ei kieli siitä, että täällä asuu kuuluisa suomalainen profeetta.....


Helsingin sanomissa Nyt-liitteessä oli maanantaina 24. elokuuta 2020 mielenkiintoinen pitkä juttu Jouko Pihosta. Yllä on lainaus jutusta. Pitkä juttu kyseessä ja sellainen että ei ole maksumuurin takana niin en enempää juttua halua lainata tai referoida kun sen voi lukea halutessaan maksutta alkuperäisestä lähteestä. Linkki alla.

https://www.hs.fi/nyt/art-2000006611780.html?share=97ecfb3e265925f009b4f54265f252a7

Jotta tämä viesti ei mene kokonaan ohi ketjun aiheesta, niin artikkelissa oli myös tuollaista juttua muun muassa Siniristin Liitosta ja lainaan sittenkin vielä pätkän jutusta:

Lainaus käyttäjältä: Helsingin Sanomat

... Kesäkuussa 2018 Piho perusti jälleen oman yhdistyksen, Siniristin Liiton. Tavoitteet ja arvot olivat samanlaisia kuin edellisessä puolueviritelmässä, mutta tällä kertaa kasaan saatiin vielä vähemmän kannattajakortteja.

Viimeisimmän kerran Piho pyrki eduskuntaan Paavo Väyrysen Seitsemän tähden liikkeen listoilta huhtikuussa 2019. Vaali-iltana tunnelma Helsingin Grand Marina -hotellin vaalivalvojaisissa oli odottava. Kun ensimmäiset vaalitulokset ilmestyivät televisioruudulle, koko huone hiljeni. Yksikään liikkeen ehdokas ei tullut valituksi eduskuntaan. Piho sai 32 ääntä. ...koojii

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 259
 • Liked: 8123
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #406 : 20.04.2022, 14:06:35 »
http://www.jouko-piho.fi/451754333

Lainaus käyttäjältä: Jouko Piho
17.4.2022

Jouko Piho:

Suomen tulevaisuus

Suomesta tulee Jumalan kuningaskunta, EU:sta eronnut, Natoon kuulumaton itsenäinen, puolueeton, omavarainen ja taloudellisesti voimakas Suur-Suomi, jonka moraali ja toiminta perustuu rakkauteen ja totuuteen. Ei enää woke- ja genderhulluutta eikä ilmasto- ja koronahuijauksia.

16.4.2022

Jouko Piho:

Jumalan viesti Suomen valtiojohdolle

Kun Venäjä tulee vaatimaan koko Suomen miehittämistä, koska se katsoo olevansa vaarassa ja uhattuna Suomen Nato-yhteyksien takia, niin Suomen valtiojohdon ei tule alistua tällaiseen ultimaatumiin, koska Jumala ei salli sitä.

Suomen ei tule taipua, vaikka Venäjä uhkaisi verisellä sodalla.

Lopulta Venäjä myöntyy siihen, että sille riittää Itä- ja Pohjois-Suomen miehittäminen armeijansa kauttakulkuväyläksi kohti Pohjois-Norjaa.

Tähän vaatimukseen Suomen tulee suostua, koska se merkitsee sitä, että Suomi jää Kolmannen maailmansodan hirvittävien taistelujen ulkopuolelle.

Kun suuri maailmanpalo lopulta päättyy Venäjän tappioksi, niin silloin myös Suomessa ollut Venäjän armeija poistuu maastamme.

Suomen poliittiset päättäjät, presidentti, hallitus ja eduskunta, Venäjän tuleviin vaatimuksiin ei siis tule suostua kokonaan, mutta tulevassa tilanteessa on viisainta taipua osittaiseen myönnytykseen, koska se tulee säästämään paljon ihmishenkiä ja koska miehitys kestää vain jonkin aikaa.

Loppukommentti: Lähetin yllä olevan viestin 15.4.2022 14 tärkeimmälle poliittiselle johtajalle Suomessa.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 281
 • Liked: 6593
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #407 : 17.11.2022, 08:18:48 »
Piho on tänään vieraana Suomen suunta kanavalla klo 20. https://youtu.be/P_kWrHNs7_A

Lainaus
Kertooko Jumala meille tulevaisuuden? Mitä ovat profetiat? Tuleeko Tukholman profetiasta todellisuutta. Näihin kysymyksiin ja moniin muihinkin saadaan vastaus kun Riekkiksen kanssa keskustelemaan tulee Jouko Piho.
”Se oli tietynlainen yllätys kaikille, miten paljon virus pystyy leviämään rokotettujenkin keskuudessa.”
HUS vs. johtajaylilääkäri Jari Petäjä 25.11.2021

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 007
 • Liked: 8114
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #408 : 17.11.2022, 10:29:20 »
Illan showlle pohjustukseksi. Tukholman profetia yhteen lauseeseen tiivistettynä, niin kuin Piho sen Z-kanavalla selitti :

"Suomeen hyökkäävä ja Suomen valloittava Venäjä toimii Jumalan kätenä rankaisten suomalaisia näiden jumalattomuudesta"

Toisin sanoen suomalaiset ansaitsevat tulevan de-natsifikaation. Melenkiintoista kuulla päteekö sama prinsiippi myös Ukrainaan. Bäckmanin haastattelussa Jokke ei sano sitä suoraan, mutta asenne on kuitenkin selvä. Koska Ukraina on valunut liberaalin lännen syliin, niin Venäjän hyökkäys on vähintäänkin hyväksyttävä. 

Joken seuraajien määrä somessa on muuten kasvanut reippaasti Ukrainan sodan myötä. Ilmeisesti Jokke on vihdoin saavuttanut jonkinlaisen Gurun aseman hönöjen edessä.
« Viimeksi muokattu: 17.11.2022, 10:48:10 kirjoittanut justustr »

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 386
 • Liked: 4216
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #409 : 17.11.2022, 11:34:57 »
Mielestäni on suorastaan rienaavaa että Piho kutsuu omia unelmiaan tai omaa toiveajatteluaan "Jumalan profetioiksi." Siis ihan riippumatta noiden unelmien itsensä sisällöstä, joissa niissäkin saattaa olla huomauttamisen varaa.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 42 479
 • Liked: 67622
 • Takaisinviskaaja ja -työntäjä. Bloomeri.
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #410 : 17.11.2022, 13:21:06 »
Mielestäni on suorastaan rienaavaa että Piho kutsuu omia unelmiaan tai omaa toiveajatteluaan "Jumalan profetioiksi."

Jeps. Olen Hommassa huomattanut Piholle useita kertoja, että Jumalan tahdon tulkinnalla on tiukat kriteerit, joita pelkkä unien näkeminen ei täytä.

Ei mitään vaikutusta.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Turvapaikan hakeminen on perusoikeus joka menee kaiken muun edelle.”
— Sisäministeri Ohisalo, Vihreät

“Suomi ei tule estämään keneltäkään turvapaikanhakua missään tilanteessa."
— Sisäministeri Krista Mikkonen, Vihreät

Intermarium

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 161
 • Liked: 306
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #411 : 17.11.2022, 14:30:35 »
Jokkehan kirjoitteli aikanaan tänne Hommallekin useita ns. "profetioita". Yhteinen nimittäjä näille oli se, että yksikään ei toteutunut.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 912
 • Liked: 48277
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #412 : 18.11.2022, 09:25:53 »
Mielestäni on suorastaan rienaavaa että Piho kutsuu omia unelmiaan tai omaa toiveajatteluaan "Jumalan profetioiksi." Siis ihan riippumatta noiden unelmien itsensä sisällöstä, joissa niissäkin saattaa olla huomauttamisen varaa.

Mistä tiedät, että nämä ovat Pihon unelmia tai toiveajattelua?

Jospa hän ei itsekään haluaisi Venäjän miehittävän Suomen, mutta on joidenkin uniensa tai näkyjensä kautta päätynyt siihen, että se on vääjäämätöntä.

Ilmastotieteilijät ennustavat kauheuksia ja perustelevat niillä järjettömyyksiä.

Pihon ennusteet ovat aika mitättömiä niihin verrattuna.

Ja ei ole mitenkään tavatonta, että kansan jakautuessa kahtia, jotkut voivat puheissaan (vaikka eivät ehkä tosissaan) toivoa uusia sotia, jotka yhdistäisivät kansan ja ajaisivat kansan petturit pois vallasta tai maasta.

Ei se ole Pihon vika, jos tuollainen ajattelu saa valtaa. Se on polarisoituvan yhteiskunnan vika. Eli liberaalien mielestä kansallismielisten vika.

Toistanpa jonnekin muuanne kirjoittamani ajatuksen: Jos kannatat sitä mikä on ollut, ajat polarisaatiota ja olet siihen syypää. Jos kannatat "vääjäämätöntä" liberaalia kehitystä rikkoen kaikki rakenteet, yhdistät kansaa. Eli kaikki paha on peräkammarin penan vika, joka tekee kolmivuorotyötä tehtaassa, on pyöräyttänyt pari kakaraa vaimonsa kanssa ja elävätten öljylämmitteisessä rintamamiestalossa ja syövät lihaa. Heidän elämäntapansa on alkanut yhtäkkiä jostain kummallisesta syystä jakaa kansaa.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 42 479
 • Liked: 67622
 • Takaisinviskaaja ja -työntäjä. Bloomeri.
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #413 : 18.11.2022, 09:31:32 »
Itse itseäni lainaten:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Profetia

Lainaus
Manfred Weippertin mukaan on kyse profetiasta, jos henkilö:
 »(a) tulee kognitiivisen kokemuksen (näyn, kuulohavainnon, audiovisuaalisen ilmiön, unen tms.) kautta osalliseksi jumaluuden tai usean jumaluuden ilmestyksestä» sekä
 
»(b) on tietoinen tältä jumaluudelta tai näiltä jumaluuksilta saamastaan tehtävästä välittää saamansa ilmestys joko kielellisessä muodossa ("profetia") tai ei-verbaalisen kommunikaation muodossa ("symbolinen teko" tai "tunnusteko") kolmannelle osapuolelle, ilmestyksen vastaanottajalle tai vastaanottajille»

Ymmärtääkseni tuota "profetia" -termiä voi käyttää, jos

1. Viestin lähettäjä (jumaluus) identifioi itsensä viestin välittäjälle.
2. Viestin lähettäjä (jumaluus) kertoo, että viesti pitää välittää eteenpäin.
3. Viestin lähettäjä (jumaluus) identifioi kolmannen osapuolen, jolle viesti pitää välittää.

Mikäli wikipedian määritelmään on luottaminen, nuo kolme asiaa pitää mainita profetiassa viestin lisäksi. Jos nuo elementit eivät ole näyssä läsnä, näkyä ei kaiketi pitäisi kutsua profetiaksi, vaan näyksi.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Turvapaikan hakeminen on perusoikeus joka menee kaiken muun edelle.”
— Sisäministeri Ohisalo, Vihreät

“Suomi ei tule estämään keneltäkään turvapaikanhakua missään tilanteessa."
— Sisäministeri Krista Mikkonen, Vihreät

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 007
 • Liked: 8114
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #414 : 19.11.2022, 10:45:49 »
Mielestäni on suorastaan rienaavaa että Piho kutsuu omia unelmiaan tai omaa toiveajatteluaan "Jumalan profetioiksi." Siis ihan riippumatta noiden unelmien itsensä sisällöstä, joissa niissäkin saattaa olla huomauttamisen varaa.

Mistä tiedät, että nämä ovat Pihon unelmia tai toiveajattelua?

Jospa hän ei itsekään haluaisi Venäjän miehittävän Suomen, mutta on joidenkin uniensa tai näkyjensä kautta päätynyt siihen, että se on vääjäämätöntä.

Ilmastotieteilijät ennustavat kauheuksia ja perustelevat niillä järjettömyyksiä.

Pihon ennusteet ovat aika mitättömiä niihin verrattuna.

Ja ei ole mitenkään tavatonta, että kansan jakautuessa kahtia, jotkut voivat puheissaan (vaikka eivät ehkä tosissaan) toivoa uusia sotia, jotka yhdistäisivät kansan ja ajaisivat kansan petturit pois vallasta tai maasta.

Ei se ole Pihon vika, jos tuollainen ajattelu saa valtaa. Se on polarisoituvan yhteiskunnan vika. Eli liberaalien mielestä kansallismielisten vika.

Toistanpa jonnekin muuanne kirjoittamani ajatuksen: Jos kannatat sitä mikä on ollut, ajat polarisaatiota ja olet siihen syypää. Jos kannatat "vääjäämätöntä" liberaalia kehitystä rikkoen kaikki rakenteet, yhdistät kansaa. Eli kaikki paha on peräkammarin penan vika, joka tekee kolmivuorotyötä tehtaassa, on pyöräyttänyt pari kakaraa vaimonsa kanssa ja elävätten öljylämmitteisessä rintamamiestalossa ja syövät lihaa. Heidän elämäntapansa on alkanut yhtäkkiä jostain kummallisesta syystä jakaa kansaa.

-i-

Samoilla argumenteilla voisi toki puolustella myös Bäckmanin tai Putkosen toimintaa. Ei ole heidän vikansa, että heidän puheensa saa vastakaikua. Emme voi myöskään tietää mitä Janus ja Johan syvällä sisimmässään ajattelevat. Ehkä ovat hyvinkin isänmaallisia miehiä eivätkä halua sotaa, mutta koska tilanne on se mikä se on niin ...   

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 912
 • Liked: 48277
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #415 : 19.11.2022, 11:16:00 »
Samoilla argumenteilla voisi toki puolustella myös Bäckmanin tai Putkosen toimintaa. Ei ole heidän vikansa, että heidän puheensa saa vastakaikua. Emme voi myöskään tietää mitä Janus ja Johan syvällä sisimmässään ajattelevat. Ehkä ovat hyvinkin isänmaallisia miehiä eivätkä halua sotaa, mutta koska tilanne on se mikä se on niin ...

Olet sananvapauden ytimessä, ystäväni.

Pitäisikö kansankiihottajat vaimentaa, koska joku uskoo heitä?

Vasemmisto ajattelee juuri niin konservatiiveistä ja kansallismielisistä. Ja vasemmisto kuvittelee, että kansallismieliset ajattelevat niin heistä. Toki minä toivoisin, että kaikki oman arvomaailmani vastaiset kansankiihottajat imaameista putkosiin ja kommunisteista wokettajiin jonain päivänä kaivautuisivat koloihinsa ja olisivat hiljaa. Mutta en haluaisi vaimentaa heitä asein tai sensuurilainsäädännöin. Sama ei toimi toisin päin. Valitettavasti. Vihapuhelakia pukkaa ja mielivaltaisia sananvapaustuomioita.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 007
 • Liked: 8114
Vs: Siniristin Liitto
« Vastaus #416 : 19.11.2022, 16:01:09 »
Samoilla argumenteilla voisi toki puolustella myös Bäckmanin tai Putkosen toimintaa. Ei ole heidän vikansa, että heidän puheensa saa vastakaikua. Emme voi myöskään tietää mitä Janus ja Johan syvällä sisimmässään ajattelevat. Ehkä ovat hyvinkin isänmaallisia miehiä eivätkä halua sotaa, mutta koska tilanne on se mikä se on niin ...

Olet sananvapauden ytimessä, ystäväni.

Pitäisikö kansankiihottajat vaimentaa, koska joku uskoo heitä?

Vasemmisto ajattelee juuri niin konservatiiveistä ja kansallismielisistä. Ja vasemmisto kuvittelee, että kansallismieliset ajattelevat niin heistä. Toki minä toivoisin, että kaikki oman arvomaailmani vastaiset kansankiihottajat imaameista putkosiin ja kommunisteista wokettajiin jonain päivänä kaivautuisivat koloihinsa ja olisivat hiljaa. Mutta en haluaisi vaimentaa heitä asein tai sensuurilainsäädännöin. Sama ei toimi toisin päin. Valitettavasti. Vihapuhelakia pukkaa ja mielivaltaisia sananvapaustuomioita.

-i-

En muista vaatineeni putinistien hiljentämistä, joten kenelleköhän oikein mahdoit viestisi lopulta osoittaa?

Noin muutoin bätmänien, putkosten ja pihojen puheisiin ei ole kajottu millään tavalla. Toverit puskee propagandaansa eetteriin kovemmalla tahdilla kuin koskaan. Kanavia on lukuisia kuten youtube, twitter, telegram, tokentube + kirjoja pukkaa ulos useampia vuodessa. Pelkästään Bäckmanilta tulee tavaraa ulos jo sitä tahtia, että ainakaan itse en ehdi kaikkea seurata. Pihokaan ei someaktiivisuudessa kauas jää, vaikka kirjailijana onkin takamatkalla. Jälkimmäinenkään ei johdu sanavapauden rajoittamisesta vaan siitä että Jokke on kirjallisesti rajoittuneempi (lue: kertaluokkaa tyhmempi).

Mutta siis missä sanavapauden rajoitus?
« Viimeksi muokattu: 19.11.2022, 17:29:02 kirjoittanut justustr »