Kirjoittaja Aihe: 2018-06-21 Espanja/Saksa: Marokkolainen murhasi "Refugees Welcome"-aktivistin  (Luettu 11095 kertaa)

newspeak

 • Vieras
Marokkolainen murhasi saksalaisen, sosialidemokraatteihin kuuluvan "Refugees Welcome"-aktivisti Sophia Löschen:

Lainaus
Muslim migrant confesses to murder of “Refugees Welcome” activist

    Sophia Lösche, a 28-year-old German immigrant activist, was found dead yesterday at around 3.20 pm near the Egino gas station in the municipality of Asparrena in Álava. A week ago, nothing was known about her whereabouts since she got into a truck with a semitrailer and Moroccan plates in Schkeuditz, in the eastern part of her country. She hitchhiked with the intention of reaching her hometown, Amberg, located about 260 kilometers south. The driver, already detained, of that vehicle is the alleged killer.

    A Civil Guard traffic patrol stopped him on Tuesday on a road in the heights of the Jaén town of Bailén. He was supposedly heading to the Strait of Gibraltar, intending to take a ferry and disembark in Morocco, where he would seek to escape from European justice. On Wednesday, he was placed at the disposal of the Central Court of Instruction number 6 of the National Court. His confession made it possible to locate the body of the young woman yesterday, her case had been reported in the German media after her family reported her disappearance 24 hours after her death.

    Sophia was president of the youth of the SPD (Social Democratic Party) in Bamberg and a university student. She had worked with an NGO on the Greek island of Lesbos, where she helped impoverished immigrants.

    Sources consulted by this newspaper stressed that the body had “clear indications of violence.” The alleged perpetrator of the crime tried to burn her in a vain attempt to eliminate any incriminating remains. The autopsy, which will probably be carried out today in the Forensic Pathology Service of Vitoria, will determine the causes of death. Also the approximate moment at which it happened, which will allow authorities to determine if it was in Germany, France or in the Basque Country. This will clarify which court will handle the case….

https://www.jihadwatch.org/2018/06/muslim-migrant-confesses-to-murder-of-refugees-welcome-activist

Alkuperäisuutinen espanjaksi: http://www.elcorreo.com/alava/araba/hallan-cadaver-mujer-20180621181408-nt.html

Pitkän matkan oli Löschen ruumis kulkenut kotimaastaan.
« Viimeksi muokattu: 23.06.2018, 21:40:28 kirjoittanut newspeak »

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 992
 • Liked: 11124
 • Vemmelsääri lyö tervapöpöä
Vanhan roomalaisen sanonnan mukaan kuolleista saa sanoa vain hyvää, de mortuis nil nisi bene, mutta hyvin vaikeaa tässä on sanontaa noudattaa, koska tämän nuoren naisen kohtalo on traaginen esimerkki, mitä tulevaisuus tuo vihjeettömille tullessaan. Hän ei ymmärtänyt, minkä riskin otti noustessaan muslimikuskin kyytiin. Jo pelkästään huivin puuttuminen altistaa naisen seksuaaliselle häirinnälle muslimimiesten läheisyydessä. Siksi
huivittaminen on muslimitytön ja -naisen uskonnollinen velvollisuus suuran 33,59 mukaan:
Lainaus
Profeetta, sano vaimoillesi ja tyttärillesi ja uskovaisille naisille, että heidän tulee hunnuttaa kasvonsa; näin on sopivinta, jotta heidät kunniallisiksi naisiksi huomataan, niin ettei heitä tunkeilevasti lähestytä; Jumala on kaikessa viisas ja laupias.
käännös islamopas.com/koraani

Raiskatun naisen ruumiin polttoyritys tuo mieleen porilaisen lenkkeilijätytön kohtalon. Miksi nuoria naisia vaivaa tällainen uhkarohkeus, ellen sanoisi itsetuhoisuus? Jotkut rikoksen kohteeksi joutuneet vielä säälivät rikollista niin, että syyllinen rikokseen ei ole uhrin mukaan tekijä vaan rasismi tms.. Selvää on tietysti, että sharian mukaan syyllinen oli kuskin vietellyt liftarinainen, kun ei noudattanut yllä mainittua siveyslakia.
Ei caicki Culda cuin kijldä,
Eikä hopia cuin hohta.


Henrik Florinus: SANANLASCUT. 1702.


vihapuhegeneraattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 549
 • Liked: 5295
 • Generating Hatespeech since 2011
Sääli tytön vanhempia, olettaen että tytön ideologia ei tullut kotoa, koska tässä tapauksia vanhempia voisi (ainakin moraalisesti) syyttää avunannosta murhaan.

Tom Packalenin (PS) yritys tuottaa huonolaatuisia vihapuhetutkimuksia nuivia vastaan eikä kukaan PS:stä kommentoi asiaa.

https://hommaforum.org/index.php/topic,125944.msg3299671.html#msg3299671

Kari Kinnunen

 • Vieras
Ikävähän se on todeta mutta kyllä tyttö teki oikeastaan itsemurhan. Muslimin seuraan hakeutuminen on ihan sama kuin ottaisi skorpionin petikaveriksi. Paitsi tietysti, ettei skorpioni raiskaa.

Nämä on tapauksia, jotka voisi verovarojen säästämiseksi jättää kummemmin tutkimatta. Muslimille eurooppalainen "rangaistus" on yhtä tyhjän kanssa. Eikä tyttöä saa takaisin.

Nämä voisi luokitella samaan osastoon kuin muutkin petovahingot.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 29 764
 • Liked: 24690
 • Hoochie Coochie Man
Osanottoni omaisille.

Murha on aina hirvittävä asia.

Ja inhimillisesti katsoen siitä tulee vielä hirvittävämpi, että uhri on nuori nainen, joka halusi auttaa maailmaa.

Mutta tässä tarinassa on myös opetus ja ohjatkoon se opetus muita nuoria naisia varomaan ja ennenkaikkea ajattelemaan asioita monelta kannalta sen sijaan, että mennään vain sokean, naiivin idealismin ehdoilla.

Olkoon tämä hirveä tapaus opetuksena siitä, että susi ja lammas eivät voi elää keskenään rauhassa. Olkoon tämä opetuksena siitä, että eri kulttuurit ja erilaiset ihmisryhmät poikkeavat suuresti toisistaan ja että ne eivät jaa samaa käsitystä ihmisarvosta. Olkoon tämä opetuksena siitä, että toisinaan kannattaa kuunnella myös niitä, jotka ovat eri mieltä: heillä saattaa olla jotakin tärkeää sanottavaa - ja tässä tapauksessa se sanottava olisi pelastanut yhden murhatun ihmishengen olettaen, että tämä olisi halunnut kuunnella.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 165
 • Liked: 56212
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Multikulti-aktivisti sai kokea karulla tavalla tilaamansa ideologian loppulaskun. Elämä on valintoja.

Jostakin kumman syystä en jaksa olla lainkaan pöyristynyt kärsimästään kohtalosta. Multikulti-aktivisteille ei tästä osoitteesta empatiaa löydy. Kaikella on hintansa. Ainoa mikä suututtaa, että myös osattomat joutuvat maksamaan hintaa näiden isiensä maiden pettureiden takia.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Kari Kinnunen

 • Vieras
Myönnettäköön, että poliitikot koulujen suvaitsevaisuuskasvatuksen kautta sekä tietysti suvaitsevaisuutta ja "olemme kaikki samanlaisia"  mantraa toitottava media ovat tietysti osallisia.

Milloinkahan oiken tunnustetaan, että on olemassa me ja he? Puhumattakaan siitä, että myönnettäisiin, että he ovat perustavaa laatua olevalla tavalla erilaisia kuin me.

ÄmTeeAa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 275
 • Liked: 6106
Heeeeetkinen vaan, jotenkin tulee sellainen olo, että jutusta ei ole vielä kaikkea kerrottu.

Uhri oli aiemmin töissä kauttakulkusaarella ohjeistamassa läpsyttelijöitä. Marokkolaisella oli rekka-auto käytössään. Jotenkin herää orastava epäilys, että olikohan tässä kyseessä ihmisten salakuljettaja? Onkohan tyyppi ollut matkalla Gibraltarille tekojensa vuoksi, vaiko siksi, että oli hakemassa sieltä lisää sakkia? Kuvittelisi nimittäin, että rekka-autolla liikutellaan tavaraa, eikä määränpäätä noin vaan muutella. Ja jos tavaraa ei ilmesty ajallaan, aletaan kyselemään vastaanottajan suunnalta, että mitäs nyt?

Uutisessa sanotaan, että hän oli liftausmatkalla kotikaupunkiinsa, mutta päätyikin sitten Espanjaan. Mikäli kuski ei pistänyt häntä heti kylmäksi, miksi uhri ei yrittänyt lähteä karkuun? Mitä rekkakuski oli alunperin lähdössä tekemään, ennen kuin otti liftarin? Jutusta herää nimittäin sellainen kysymys, että voisko olla mahdollista, että kuski ja uhri tunsivat toisensa? Onko rekka-autoihin liftaaminen tavallista Keski-Euroopassa, olen nimittäin siinä uskossa, että se ei olisi.

Saattoipa tuossa Bambergin SDP:n osastokin nuivistua.

Kari Kinnunen

 • Vieras
Kuvittelisi nimittäin, että rekka-autolla liikutellaan tavaraa, eikä määränpäätä noin vaan muutella. Ja jos tavaraa ei ilmesty ajallaan, aletaan kyselemään vastaanottajan suunnalta, että mitäs nyt?

No juu. Kyllä se niin on, että määränpäätä ei noin vain muutella. Ainoastaan jos käy niin, että kuorma myydään matkan aikana, huolitsijalta saattaa tulla uusi määränpää. Itselleni on kalakuormien kanssa käynyt niin. Mutta hyvin poikeuksellista.

Onko rekka-autoihin liftaaminen tavallista Keski-Euroopassa, olen nimittäin siinä uskossa, että se ei olisi.

Tämäkin totta. Niinä vuosina mitä itse kiertelin siellä, niin ei ensimmäistäkään liftaria. Lisäksi monet yritykset ovat kieltäneet kuljettajiaan ja alihankkijoitaan ottamasta liftareita.

Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 082
 • Liked: 9771
Milloinkahan oiken tunnustetaan, että on olemassa me ja he? Puhumattakaan siitä, että myönnettäisiin, että he ovat perustavaa laatua olevalla tavalla erilaisia kuin me.

Valtapuolueiile ja medialle olisi erittäin kipeä paikka joutua myöntämään, että ne ovat tähän asti vannoneet väärän ideologian nimiin. Siksi ne eivät sitä teekään.  Ainostaan äänestäjien / lukijoiden epäsuosioon joutuminen pakottaisi ne  tarkastelemaan valitsemaansa linjaa uudestaan. 
"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 540
 • Liked: 35792
Bildissä tällaista juttua tapauksesta:

Lainaus
Kadonneen liftarin veli

"Saamme vihapostia oikeistolta"


BILD 21.06.2018 juttu saksaksi

Liftari Sophia Lösche (28) on ollut viikon kateissa. Poliisi pelkää pahinta. Todennäköisesti opiskelijanainen on tapettu. Epäilty: Marokkolainen kuorma-autonkuljettaja.

Sietämätöntä: Rasistit käyttävät tapausta hyväkseen ja rakentavat ulkomaalaisten vastaista rintamaa. Sophian perhe vastustaa nyt tätä BILD:ille lähettämässään kirjeessä.

"Haluamme tuoda esiin sen seikan, että mahdollisen tekijän kansallisuudella ei ole mitään tekemistä hänen tekonsa kanssa. Sophia toimia aktiivisesti pakolaisten tukemiseksi ja hän vastusti oikeistoa", kirjoitti Andreas Lösche (51). Ennen katoamaistaan hänen siskonsa Sophia toimi Lesboksella "No border kitchenissä".

Viherpoliitikko Lösche teki selväksi, että "Sophia ei olisi missään olosuhteissa halunnut, että hänen varjollaan lietsotaan rasistista vihaa, kuten on jo osittain päässyt tapahtumaan. Jo nyt jotkut meistä saavat vihakommentteja ja murhauhkauksia oikeistosuuntautuneilta henkilöiltä."
(...)

Jutun mukaan Sophian veli Andreas Lösche (51) istuu Bambergin kaupungin alueneuvoston Vihreiden ryhmässä. Näyttävät olevan varsin pinttynyttä väkeä uskossaan ja ideologiassaan.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

koojii

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 936
 • Liked: 7124

Onko tuollainen lähtö oikeastaan lainkaan paha tapa kuolla jos ihminen saa kuolla aatteensa puolesta?

Onhan se osalla sotilaistakin suurin haave saada kaatua taistelussa isänmaan puolesta.


Kari Kinnunen

 • Vieras
"
Haluamme tuoda esiin sen seikan, että mahdollisen tekijän kansallisuudella ei ole mitään tekemistä hänen tekonsa kanssa.
"
Niin, eipä tietenkään ei.

Olisikohan jokin tilasto jossain mistä nähtäisiin montako liftaria esimerkiksi Norjalaiset rekkakuskit ovat surmanneet?

No, ei siinä. Kuten aikaisemmin totesin, niin kannattanee antaa asian olla. Kuuluu uuteen normaaliin, ei aiheuta toimenpiteitä.
Lienee myös vanhempien tahto, että asian painellaan villaisella, ettei vain rasismi ylly.

newspeak

 • Vieras
Konekäännös El Correon alkuperäisartikkelista:

Lainaus
A truck driver leaves the body of a young German in Egino

The Civil Guard arrested the driver in Jaén on Tuesday, who picked her up a week ago while hitchhiking in her country and who would have confessed to the crime

Sophia Lösche, a 28-year-old German immigrant activist, was found dead yesterday at around 3.20 pm near the Egino gas station in the municipality of Asparrena in Álava. A week ago nothing was known about his whereabouts since he got into a truck with semitrailer and Moroccan plates in Schkeuditz, in the eastern part of his country. He hitchhiked with the intention of reaching his hometown, Amberg, located about 260 kilometers south. The driver, already detained, of that vehicle is the alleged killer.

A traffic patrol of the Civil Guard stopped him on Tuesday on a road at the height of the Jaén town of Bailén. He was supposedly heading to the Strait of Gibraltar, intending to take a ferry and disembark in Morocco, where he would seek to escape from European justice. On Wednesday it was placed at the disposal of the Central Court of Instruction number 6 of the National Court. His confession would have allowed the location yesterday of the corpse of the young woman, whose case had jumped to the German media after the denunciation of his family, presented 24 hours after his disappearance.

Sophia was president of the youth of the SPD (social democratic party) in Bamberg and university student. He had collaborated with an NGO on the Greek island of Lesbos, where he helped impoverished immigrants.

Sources consulted by this newspaper stressed that the body had "clear symptoms of violence". The alleged perpetrator of the crime would have tried to burn him in a vain attempt to eliminate any incriminating remains. The autopsy, which will probably be carried out today in the Forensic Pathology Service of Vitoria, will determine the causes of death. Also the approximate moment in which it happened, which will allow to determine if it was in Germany, France or in Euskadi. It will depend on what court will handle the matter.

1,845 kilometers on the run

Because it is a mystery what happened during those 1,845 kilometers of crossing throughout Germany, France and, finally, Álava. The truck driver would still carry on another 600 before being captured.

After questioning witnesses and sweeping the different security cameras in the area where the trail was lost, the German Police immediately pointed to this truck driver as the only suspect of the disappearance. Upon finding that he had managed to pass to France, an international arrest warrant was issued. The Ertzaintza was also aware of the disappearance and the real possibility of the suspect vehicle crossing the Basque road network. As it happened.

Despite this international warning, the detainee not only went through the neighboring country, but also went into Spain without major complications. It is estimated that, at the latest, he passed through Biriatou on Monday. The investigation, under summary secrecy by order of the Court of Instruction number 3 of Vitoria, will determine in the near future if, when it stopped near the Egino service station, Sophia was already dead or if she allegedly ended her life there. The last vestige of which he was still alive dates from Thursday the 14th. A mobile message written a little later than 6:00 pm, when it was mounted in the trailer with dire consequences.

Due to these nebulae in the case, for much of the afternoon of yesterday, specialized agents, forensic experts and a judicial commission combed inch by inch the moor located in La Llanada. They searched for as many indications as possible. The truck that was driving the only suspect of the crime will also undergo an exhaustive analysis. Any DNA evidence will mark the future of the investigation, still in its embryonic phase and in which the National Police and Ertzaintza also participate.

"Threats of death"

In Germany, thanks to the thorough review of the security camera system in the area where it was last seen, the police of that country knew the brand, registration and even the labeling of the truck, which dragged a semi-trailer. So much information served so that on Tuesday, members of the Civil Guard gave him the stop in Bailén hundreds of kilometers from the macabre scene discovered in Egino. At last they began to fit all the pieces. Although for Sophia it was too late.

Everything indicates that victim and suspect met on Thursday 14, when he allegedly invited him to get into the cabin of his truck. Due to the implication of Sophia with the immigrant community and, after transcending from the first days of his disappearance the Maghrebi origin of the now detained, his case has generated controversy in Germany.

Speaking to Bild magazine, her brother said yesterday that "under no circumstances would Sophia want the racist agitation to be done at her expense, as is already happening. We are receiving from hate comments to death threats from people of the extreme right »

http://www.elcorreo.com/alava/araba/hallan-cadaver-mujer-20180621181408-nt.html

Epäilty on saanut nimen:

Lainaus
Decree of unconditional imprisonment for the alleged murderer of the German girl found burned in Álava

The carrier arrested in Bailén could enter this Friday in the Madrid prison of Soto del Real

The substitute judge of the Central Court of Instruction number 6 of the National Court has decreed unconditional imprisonment for the alleged murderer of Sophia Lösche, the 28-year-old German whose body appeared yesterday, Thursday, burned near the gas station in the Alavese town of Egino . The decision of this magistrate takes place before the gravity of the crime and by the clear risk of flight of the presumed assassin, Boujemaa L., of 41 years. This truck driver was arrested on Tuesday by the Civil Guard in Bailén (Jaén) when he tried to cross into Morocco. Surely, judicial sources slip, "will face murder charges" when the case goes to court.

In principle, throughout today, Friday, this transporter will enter the Madrid prison of Soto del Real. Meanwhile the investigation continues. Sophia's body was "in an advanced state of decomposition", as reported by the Security Department. That is, it had been dead for several days, so the crime occurred either in Germany or in France, countries where the transporter went down to cross the border of Irun.

Bear in mind that Sophia, a young immigrant activist and aid worker in Lesbos, disappeared on Thursday 14 when she hitchhiked in the German town of Schkeuditz. In Egino, the only one investigated for such a macabre act would have tried to burn the body to leave no trace knowing that there was an international arrest warrant issued against him by the German Police.

The corpse of the victim remains in the Forensic Pathology Service of Vitoria, where an autopsy will be performed, which will allow from the official identification to certify the cause of death as well as the approximate time when they ended their lives.

The proceedings of the case have been referred to the Court of Instruction number 3 of Vitoria that has decreed the secrecy of the summary pending the crucial report.

Once the results are known, everything indicates that the judicial file of this case will go to the National Court. From there, probably, they will again be inhibited in favor of a German or French court. While these unknowns are revealed, Boujemaa L. will await events in a Madrid cell.

http://www.elcorreo.com/alava/araba/decretan-prision-incondicional-20180622114447-nt.html

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 446
 • Liked: 3984
 • Puolinuiva
Vanhan roomalaisen sanonnan mukaan kuolleista saa sanoa vain hyvää, de mortuis nil nisi bene, mutta hyvin vaikeaa tässä on sanontaa noudattaa, koska tämän nuoren naisen kohtalo on traaginen esimerkki, mitä tulevaisuus tuo vihjeettömille tullessaan. Hän ei ymmärtänyt, minkä riskin otti noustessaan muslimikuskin kyytiin. Jo pelkästään huivin puuttuminen altistaa naisen seksuaaliselle häirinnälle muslimimiesten läheisyydessä. Siksi
huivittaminen on muslimitytön ja -naisen uskonnollinen velvollisuus suuran 33,59 mukaan:
Lainaus
Profeetta, sano vaimoillesi ja tyttärillesi ja uskovaisille naisille, että heidän tulee hunnuttaa kasvonsa; näin on sopivinta, jotta heidät kunniallisiksi naisiksi huomataan, niin ettei heitä tunkeilevasti lähestytä; Jumala on kaikessa viisas ja laupias.
käännös islamopas.com/koraani

Raiskatun naisen ruumiin polttoyritys tuo mieleen porilaisen lenkkeilijätytön kohtalon. Miksi nuoria naisia vaivaa tällainen uhkarohkeus, ellen sanoisi itsetuhoisuus? Jotkut rikoksen kohteeksi joutuneet vielä säälivät rikollista niin, että syyllinen rikokseen ei ole uhrin mukaan tekijä vaan rasismi tms.. Selvää on tietysti, että sharian mukaan syyllinen oli kuskin vietellyt liftarinainen, kun ei noudattanut yllä mainittua siveyslakia.

Kuolleista ei ole tapana puhua pahaa myöskään Suomessa, sillä henkilö ei voi puolustaa itseään ja mainettaan. Jos ei ole hyvää tai neutraalia sanottavaa, niin sitten pitää olla hiljaa. Ei tuossa postauksessasi tosin mielestäni kuolleesta pahaa puhuta. Todetaan vain, että nuori nainen teki kohtalokkaan virheen syistä, joita emme täysin tiedä. Veljen ulostulon perusteella kasvatuksen osuutta tähän kuolemaan ei voi poissulkea.
Halla-aho: ”Perussuomalaisten ohjelmaan tai tavoitteisiin ei kuulu ihmisten geeniperimän tarkkailu tai suomalaisuuden määrittely ja rajaaminen tällaisin kriteerein. Suomeen on vuosisatojen ja -tuhansien aikana tullut kaikenlaista ainesta idästä, lännestä ja etelästä. Oleellista on se, kuka muuttoliikettä kontrolloi."

newspeak

 • Vieras
Bildissä tällaista juttua tapauksesta:

Lainaus
Kadonneen liftarin veli

"Saamme vihapostia oikeistolta"


BILD 21.06.2018 juttu saksaksi

Liftari Sophia Lösche (28) on ollut viikon kateissa. Poliisi pelkää pahinta. Todennäköisesti opiskelijanainen on tapettu. Epäilty: Marokkolainen kuorma-autonkuljettaja.

Sietämätöntä: Rasistit käyttävät tapausta hyväkseen ja rakentavat ulkomaalaisten vastaista rintamaa. Sophian perhe vastustaa nyt tätä BILD:ille lähettämässään kirjeessä.

"Haluamme tuoda esiin sen seikan, että mahdollisen tekijän kansallisuudella ei ole mitään tekemistä hänen tekonsa kanssa. Sophia toimia aktiivisesti pakolaisten tukemiseksi ja hän vastusti oikeistoa", kirjoitti Andreas Lösche (51). Ennen katoamaistaan hänen siskonsa Sophia toimi Lesboksella "No border kitchenissä".

Viherpoliitikko Lösche teki selväksi, että "Sophia ei olisi missään olosuhteissa halunnut, että hänen varjollaan lietsotaan rasistista vihaa, kuten on jo osittain päässyt tapahtumaan. Jo nyt jotkut meistä saavat vihakommentteja ja murhauhkauksia oikeistosuuntautuneilta henkilöiltä."
(...)

Jutun mukaan Sophian veli Andreas Lösche (51) istuu Bambergin kaupungin alueneuvoston Vihreiden ryhmässä. Näyttävät olevan varsin pinttynyttä väkeä uskossaan ja ideologiassaan.

Vainajan veljen twitter-tilille on ainakin ilmestynyt ne perinteiset kommentit "puolesta" ja "vastaan". Erikoista luettavaa kun ottaa huomioon kyseessä olevan vainajan omainen.

koojii

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 936
 • Liked: 7124
"
Haluamme tuoda esiin sen seikan, että mahdollisen tekijän kansallisuudella ei ole mitään tekemistä hänen tekonsa kanssa.
"
Niin, eipä tietenkään ei.

Olisikohan jokin tilasto jossain mistä nähtäisiin montako liftaria esimerkiksi Norjalaiset rekkakuskit ovat surmanneet?

No, ei siinä. Kuten aikaisemmin totesin, niin kannattanee antaa asian olla. Kuuluu uuteen normaaliin, ei aiheuta toimenpiteitä.
Lienee myös vanhempien tahto, että asian painellaan villaisella, ettei vain rasismi ylly.

Jos vanhemmat ovat kasvattaneet ideologiaan joka johtaa kuolemaan, niin voihan se vanhempien psyyke olla niin lujilla, että helpommalla pääsevät kun kiistävät kuolemalla olevan mitään yhteyttä ideologiaan tai uskottelevat itselleen kyseessä olevan pelkkää sattumaa.


Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 082
 • Liked: 9771
Jos vanhemmat ovat kasvattaneet ideologiaan joka johtaa kuolemaan, niin voihan se vanhempien psyyke olla niin lujilla, että helpommalla pääsevät kun kiistävät kuolemalla olevan mitään yhteyttä ideologiaan tai uskottelevat itselleen kyseessä olevan pelkkää sattumaa.

Ideologisen aivopesun tehokkuus ilmeni hyvin Saksassa toisen maailmansodan lopussa, kun bunkkerissaan lymyävä sairas mies lähetti naisia, lapsia ja vanhuksia taistelemaan kaupunkiin rynniviä venäläisiä vastaan.  Ihmiset tottelivat, vaikka kaikki varmaan sisimmässään tiesivät, kuinka siinä tulee käymään.

Monet Hitleriin loppuun asti uskoneet ovat myöhemmin sanoneet tunteneensa itsenä petetyiksi, kun kuulivat Hitlerin kuolleen.  Häntä selvästi pidettiin yli-inhimillisenä olentona. 
"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 992
 • Liked: 11124
 • Vemmelsääri lyö tervapöpöä
- -

- - Veljen ulostulon perusteella kasvatuksen osuutta tähän kuolemaan ei voi poissulkea.

Väitän jopa, että kasvatus on tämän pointti. Nainen ei osannut aavistaa vaaraa, koska on elänyt ideologisessa kuplassa, jossa rasisteiksi leimattujen "susi, susi" -huudot kuitetaan valehteluna. Aisopoksen tarinasta poiketen nuivien varoituksilla on perusteita, jotka olisi järkevää ottaa vakavasti. Liftaaminen on riski nuorelle naiselle kuskin kansallisuudesta ja kulttuuritaustasta riippumatta, mutta muslimimiesten kohdalla riski on erityisen suuri esim. yllä mainitusta syystä.

Tätä kohonnutta riskiä ei suostuta hyväksymään poliittisen ideologian tähden. Ei tunneta uskontoja kuin pinnallisesti eikä varsinkaan uskonnollisen lain merkitystä, vaan ajatellaan, että islam ja erityisesti sharia merkitsee muslimille käytännössä samaa kuin esim. kristinusko ja sen moraaliopetukset kristitylle, vaikka ko. uskonnot eroavat juuri suhtautumisessa uskonnolliseen lakiin. Toki moraalin tasolla löytyy myös merkittäviä yksityiskohtaisia eroja, mutta nykyään moni länsimainen ihminen on kasvatettu pitämään uskontoa ja sen määrittelemää moraalia toissijaisena valtion määrittelemän lain suhteen, vaikka muslimimaissa usein tilanne on päinvastoin. Sharia joko on valtion laki enemmän tai vähemmän tai epäviralliset shariatuomioistuimet ovat rinnakkainen usein ensisijainen moraalinormi varsinkin syrjäseuduilla. Kun monikulttuuripropaganda estää näkemästä islamin perinteistä säkitettyä naiskuvaa ja islamin perusteita sille, niin seuraukset ovat murheelliset kuten tässä tapauksessa.

Islamin ongelmat eivät katoa, vaikka kuinka usein todetaan, että kehitysmaissa ei ole väliä, mitä uskontoa noudatetaan. Vaikka Intian hindut tai Afrikan kristityt tai ns. primitiiviuskontoja harjoittavat eivät välttämättä käytännössä eroa moraaliltaan juuri muslimeista, ei sillä perusteella kannata väittää kaikkia uskontoja samanlaisiksi, vaan jokaista uskontoa on arvioitava, miten sen luonne soveltuu länsimaiseen yhteiskuntaan. Islam on erittäin ongelmallinen juuri sharian tähden. Kehitysmaalaiset sen sijaan ovat ongelmallisia länsimaissa uskonnosta viis.
Ei caicki Culda cuin kijldä,
Eikä hopia cuin hohta.


Henrik Florinus: SANANLASCUT. 1702.

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 381
 • Liked: 11901
 • junior koodari
"Haluamme tuoda esiin sen seikan, että mahdollisen tekijän kansallisuudella ei ole mitään tekemistä hänen tekonsa kanssa. Sophia toimia aktiivisesti pakolaisten tukemiseksi ja hän vastusti oikeistoa", kirjoitti Andreas Lösche (51). Ennen katoamaistaan hänen siskonsa Sophia toimi Lesboksella "No border kitchenissä".

Viherpoliitikko Lösche teki selväksi, että "Sophia ei olisi missään olosuhteissa halunnut, että hänen varjollaan lietsotaan rasistista vihaa, kuten on jo osittain päässyt tapahtumaan. Jo nyt jotkut meistä saavat vihakommentteja ja murhauhkauksia oikeistosuuntautuneilta henkilöiltä."

Olisiko Sophian veli kysynyt mahdollisen henkirikoksen aikana siskoltaan;" Kun nyt kuolet,niin haluatko,että kuolemaasi ei käytetä vihanlietsontaan".?

Tämänlaiselle suhtautumiselle on useita nimekkeitä Tukholman syndroomasta lähtien, veljen ensimmäinen ajatus tuntuisi olevan,mitä muut ajattelevat mutta siskosta ei niin väliä.

Muokkaan hieman; Olen tavannut ihmisiä.jotka ovat menettäneet jonkun lähiomaisen väkivallan tai onnettomuuden vuoksi, ensimmäinen reaktio on epäily,voiko tämä olla totta,seuraava inhimillinen piirre näkyy tunteina,mutta kukaan ei ensimmäisenä ajattele vihanlietsontaa tai yhteyksiä johonkin poliittiseen suuntautumiseen.
« Viimeksi muokattu: 22.06.2018, 21:00:48 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

ÄmTeeAa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 275
 • Liked: 6106
Jos vanhemmat ovat kasvattaneet ideologiaan joka johtaa kuolemaan, niin voihan se vanhempien psyyke olla niin lujilla, että helpommalla pääsevät kun kiistävät kuolemalla olevan mitään yhteyttä ideologiaan tai uskottelevat itselleen kyseessä olevan pelkkää sattumaa.

Ideologisen aivopesun tehokkuus ilmeni hyvin Saksassa toisen maailmansodan lopussa, kun bunkkerissaan lymyävä sairas mies lähetti naisia, lapsia ja vanhuksia taistelemaan kaupunkiin rynniviä venäläisiä vastaan.  Ihmiset tottelivat, vaikka kaikki varmaan sisimmässään tiesivät, kuinka siinä tulee käymään.

Monet Hitleriin loppuun asti uskoneet ovat myöhemmin sanoneet tunteneensa itsenä petetyiksi, kun kuulivat Hitlerin kuolleen.  Häntä selvästi pidettiin yli-inhimillisenä olentona.

Ei välttämättä liity uskoon Hitleriin millään tavalla, paitsi niiden lapsikomppanioiden osalta. Jos et lähtenyt, omat pistävät kuulan kalloon motivoidakseen muita kieltäytyjiä.

Sotilaat ovat ihan hyvin voineet ajatella, että ryssiä nyt ei ainakaan tänne asti päästetä. Muistelen lisäksi, että taistelleet osastot nimenomaan halusivat antautua Liittoutuneille ja pyrkivät pääsemään tilanteeseen, missä se olisi ollut mahdollista. Lienee kaikille ollut selvää siinä vaiheessa, että Neuvostoliiton puolella odottaa sotavankeja paljon karummat oltavat.

Keiltä sitten lieneekään kyselty noita Hitleriin uskomisia, kun sota päättyi? Saksalaisten lentäjä-ässät (ainakin Galland, myös Hartmann) vi**uilivat avoimesti Hitlerille ja kritisoivat touhua muutenkin. Kukaan ei siihen puuttunut, koska sillä olisi ollut ilmavoimien moraalia tiputtavaa vaikutusta. Tekivät hommansa, mutta mutisivat siitä melkoisesti. Hartmann ei muuten taipunut neukkulan työleirilläkään allekirjoittamaan kommunismin ilosanomaa, vaikka olisi sillä tavalla päässyt ulos milloin vain.

Tunnen sossujen puolelta erään kansanedustajaehdokkaan ihan lapsuudestani. Kun viimeksi vuosi sitten juttelin, aika skeptiseltä kuulosti hänkin turvapaikkapolitiikkaan, ei kylläkään möykkää asiasta somessa ilmeisesti urakehityksensä vuoksi.

Se on jo aika tylyä menoa, jos uhrin veljen seinällä keskustellaan asiasta puolesta ja vastaan. Veljen kommentoinnin jälkeen omat sympatiani hävisivät kyllä kokonaan.

Kari Kinnunen

 • Vieras
Voisiko mitenkään olla niin, että mahdollisen tekijän mahdollisen teon motiivina voisi olla mahdollinen uskonnosta kumpuava naiskäsitys, noin kolmivuotiaan impulssikontrolli ja saksalaisen nuoren naisen ystävällisyys ymmärrettynä halukkuudeksi antaa?

newspeak

 • Vieras
Saksan media on päätynyt käyttämään tekijästä toista valenimeä kuin espanjalaiset kollegansa (sensuroitu kuva tekijästä linkin takana):

Lainaus
Der Tat verdächtige LKW-Fahrer Merabet B. (41) wurde am Dienstag in Bailén, etwa 650 km vom Fundort entfernt, auf seinem Weg nach Marokko festgenommen.

http://www.pi-news.net/2018/06/fall-sophia-loesche-frauenleiche-in-spanien-gefunden/

Mediasta saatavien tietojen perusteella luulisi Löschenin kuolleen melko pian lähdettyään tekijän kyytiin. Ruumiista eroon pääseminen ei ollutkaan niin helppoa, eivätkä avoimet rajatkaan mahdollistaneet pakoa Euroopasta.

Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 082
 • Liked: 9771
Ei välttämättä liity uskoon Hitleriin millään tavalla, paitsi niiden lapsikomppanioiden osalta. Jos et lähtenyt, omat pistävät kuulan kalloon motivoidakseen muita kieltäytyjiä.

Sotilaat ovat ihan hyvin voineet ajatella, että ryssiä nyt ei ainakaan tänne asti päästetä. Muistelen lisäksi, että taistelleet osastot nimenomaan halusivat antautua Liittoutuneille ja pyrkivät pääsemään tilanteeseen, missä se olisi ollut mahdollista.

Tarkoitin sodan loppua, jolloin venäläiset olivat jo kaupungin porteilla ja oli aivan selvää, että he myös tulevat kaupungin valtaamaan.
"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"

td

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 387
 • Liked: 1538
 • Hiljainen enemmistö. Emme kadu tehokkaasti.
Karmea otsikko uutisella vaikka sosialidemokraatti oli tehnyt kaikkensa tulijoiden eteen. Otsikko kuuluisi kuulua: "Sosialidemokraatti uhrasi itsensä Marokkolaisen pakolaisen hyväksi".

Silkkaa rasismia!
Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa. -Adolf Erik Ehrnrooth #kivapuhe 1939-

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 958
 • Liked: 4628
 • Hamster supremacy
Syyllisiä ovat suvun miehet, koska antoivat selvästi jälkeen jääneen naisen mennä tp-kuvioihin. Tp-kuvioissa on vain vajavaisia ihmisiä ja matuja.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 381
 • Liked: 11901
 • junior koodari
Jollain tavalla ymmärrän ja tajuan erilaisten mc porukoiden keskinäiset "kunnia" kysymykset,kuten myös "tummien", mutta jos pelkkä uskominen johonkin jumalaan tekee ihmisestä tappajan, niin siinä jumalassa on paljon vikaa.
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Hornsmith

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 240
 • Liked: 6783
 • Arvatkaapa vituttaako?
Sota vaatii aina uhrinsa. Kaikki ei vaan tajua mihin ollaan joutumassa, tai missä hyvinpitkälti osittain jo ollaan. Hyvää tässä on se, ettei menetetty isänmaansa, oman kansansa tai jopa kokonaisuudessaan euroopan tulevaisuuden puolustajaa. Osanottoni omaisille ja äimistyneen hämmästyneille varpaisiinsa katselijoille. 
S.N.A.F.U
-------------------
And hey, lets be careful out there!

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 381
 • Liked: 11901
 • junior koodari
En syytä ketään, mutta minua etoo kaikenlainen väkivalta..Suomalaistenkin toimesta on ihan tarpeeksi yhteenottoja.

Kun mukaan tulee kulttuurisensitiivisyys ja uskomukset johonkin miesten hegemoniaan niin, liemi+soppa on valmis.

Nämä uudistulijat pitävät naisia jollain tavalla alenpana kuin itseään,,muutaman kerran on kolleega ärähtänyt,se naispuolinen,,minua vi....aa, miksi pitää pää taivuttaa polviin ja olla nöyrä jollekin 32 vuotiaalle eli Suomessa lojuvalle 17-kesäiselle tötterötukalle,,
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.