Kirjoittaja Aihe: 2019-07-04 Ruotsin kokoomuksen järki palailee ainakin pätkittäin  (Luettu 860 kertaa)

Supernuiva

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 5 843
  • Liked: 5779
Kamalia rasisteja nuo moderaatit, lukekaapa herreguud  :flowerhat:

Lainaus
Almedalsveckanilla pitämässään tunnin mittaisessa linjapuheessa puoluejohtaja hahmotteli uutta 2020-luvun Ruotsin mallia.

Nyt pitää pestä tuollaista puhetta välittäneet mikrofonit ja kaiuttimet. (Ruotsissa oli ihan oikeasti pesty kaiuttimia vastalauseeksi Abban soittamiselle 1970-luvun aikana, kun äärivasemmisto ei voinut hyväksyä tuota kaupalliseksi miellettyä bändiä.)

Lainaus
Ruotsissa kokoomuspuolue moderaternan puheenjohtaja Ulf Kristersson vaatii tiukennuksia oleskelulupien myöntämiseen. Kristersson esittää, että ruotsin kielen osaaminen olisi jatkossa pysyvän oleskeluluvan ehto, eikä yhteiskunta enää kustantaisi kaikkia tulkkauspalveluita.

Mikään ei kuitenkaan ainakaan toistaiseksi muutu, sillä päivystävät solisaliratit ovat jo ärähtäneet, että eihän tuollainen rasismin kanssa flirttailu nyt kertakaikkisesti sovi:

Lainaus
Hallituspuolue sosiaalidemokraattien opetusministeri Anna Ekström tyrmäsi Kristerssonin avauksen tuoreeltaan ”sydämettömänä” Dagens Nyheterin haastattelussa.

Linjapuheessa moderaattien johtaja oli myös huolissaan Ruotsin nykyisestä katuturvallisuudesta, joka muistuttaa sotatilassa olevaa valtiota:

Lainaus
Ruotsin kokoomusjohtajalta suoraa puhetta ammuskeluista: ”Tilanne on äärimmäinen maalle, joka ei käy sotaa”

On hyvä kysymys, miksi aseellinen väkivalta on lisääntynyt noin paljon juuri Ruotsissa. Joku ruotsalaisen yhteiskunnan ominaisuus tämän selittää, mutta mikä? (Samoilta alueelta ovat tulijat sekä Saksaan että Ruotsiin.)

Lainaus
Ruotsissa on väkilukuun nähden eniten kuolemaan johtaneita ampumistapauksia nuorten miesten keskuudessa koko Länsi-Euroopassa. Kymmenen kertaa enemmän kuin Saksassa.

Ruotsin teollisuuden voittokulku on myös vaarassa, koska sähköpula:

Lainaus
”Ja yhtäkkiä Ruotsissa on yrityksiä, jotka eivät uskalla kasvaa - koska he eivät saa riittävästi sähköä. Ihan kuin Ruotsi olisi maa, jossa sähkönkulutusta säännösteltäisiin.”
”Sosialismi johtaa tavallisesti kahteen asiaan: pulaan leivästä ja pulaan sähköstä. Ja juuri sen on saanut nyt Pågen [leipomoyritys] Malmössä kokea. Ei sähköä, ei uutta leipomoa”, Kristersson kertoi ja sai vastaansa ruotsalaisyleisön naurut.

Jää nähtäväksi löytävätkö ruotsidemokraatit ja moderaatit toisensa joskus samasta hallituksesta, vai jatkuuko ruotsidemokraattien poliittinen eristäminen. On käsittämätöntä, että moderaatit ovat huolissaan samoista asioista kuin ruotsidemokraatit, mutta silti ruotsidemokraattien kanssa ei voitaisi tehdä poliittista yhteistyötä.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/284477-ruotsin-kokoomusjohtaja-ulf-kristerssonilta-suoraa-puhetta-ammuskeluista-tilanne?ref=suosituimmat

Edit: lisätty puuttuva linkki. Anteeksi, että unohtui viestistä.
« Viimeksi muokattu: 05.07.2019, 11:44:16 kirjoittanut Supernuiva »

Jorma M.

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 4 449
  • Liked: 11452
  • tökerö, tyhmä ja köyhä

Ruotsin kokoomus on cuckold / lgbt / ilmastohumppa / mamubisnes / hiusverkkopuolue.

Ja Ruotsidemokraatit taitaa olla moderaatteihin kallellaan, ainakin jos heidän Putin-psykoosinsa huomioidaan.

Vaikka Venäjä olisi kuinka kiero ja paha, niin on sekin järkevä yhteistyökumppani jos sitä verrataan islam / pride / feminismi / monikulttuuriin.

Toki moderaattienkin kanssa kannattaa pyrkiä yhteistyöhön. Mutta vain tietyissä olosuhteissa ja tarvittavan ajan.
Sosiaali- ja terveysvaliokunnan PJ Anu Vehviläinen (Kepu) 27.2.20: "On aika epätodennäköistä, että on sairastumisen riskiä."

Katri Kulmuni (Kepu) 26.2.20: "Kun tavallinen ihminen muistaa pestä kädet, on monelta asialta turvassa"

Tagit: