UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset  (Luettu 62191 kertaa)

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 871
 • Liked: 8889
Sunnuntaina 26.8.2018 Saksassa, Chemnitzin kaupungissa 23-vuotias syyrialais- ja 22-vuotias irakilaismies puukottivat kolmea saksalaismiestä, joista kuubalais-saksalainen Daniel Hillig kuoli saamiinsa vammoihin. Irakilaismies Yousif Ibrahim Abdullah on pidätetty teosta, syyrialaisen Alaa Sheikhin tilanne vielä avoin tällä hetkellä.

Henkirikoksia seurasi mielenosoituksia ja vastamielenosoituksia.

Tapauksesta on oma Wikipedia-artikkelinsa: https://en.wikipedia.org/wiki/2018_Chemnitz_stabbing_attack


Erotettu omaksi ketjukseen 29.8.2018.
Chemnitz on herkässä tilassa.

Sunnuntaiaamuyöllä hieman kolmen jälkeen 22v irakilainen ja 23v syyrialainen puukottivat 35-vuotiaaan saksalaismiehen hengiltä, ja haavoittivat kahta muuta. Yksittäistapaus on kirvoittanut paljon kommentteja poliitikoilta. Paitsi sisäministeri Seehoferilta, joka ei kommentoi ennen kuin tietää enemmän.

Live-Ticker (Googlekääntäjä GER -> ENG)

Lainaus
Juuri päättyneessä pressissä poliisipäällikkö kertoi että AfD:n eilinen miekkari sujui rauhallisesti. Mutta somessa masinoitu noin 50-päinen huligaanijoukko ei meinannut pysyä kurissa. Heidän rauhoittamiseen tarvittiin pamppua ja kyynelkaasua.

Saksin sisäministeri samassa tilaisuudessa "Mit Chemnitz haben wir eine neue Dimension der Eskalation erreicht"
Vapaasti suomennettuna. Olemme saaneet uuden ulottuvuuden räjähdysherkkään tilanteeseen.

Poliitikkojen kommentteja

Lainaus
Saksin alueen AfD:n pj. varoittaa kannattajia menemästä tämän päivän miekkareihin, koska "vastamielenosoittajat" tulevat olemaan väkivaltaisia provokatöörejä. Ilmoittaen samalla että lauantaina on Pegida/AfD miekkari.

Saksin pääministeri, CDU:sta, on vihainen siitä että äärioikeisto on heti syyttelemässä matuja. Me emme anna tämän heikentää kuvaa maastamme, hän julistaa. Lopuksi, ensin pitää saada tarkka kuva tapahtumista. Faktoja, ei spekulointia ja arvailua.

Saksin varapääministeri, SPD:stä, väkivaltamonopoli kuuluu valtiolle. Kaikkien tulee vastustaa äärioikeiston ja oikeistopopulistien katupartioita.

Vasemmiston kansanedustaja Sören Pellmann pitää syyllisenä Angela Merkeliä. Hänen tulisi nyt pitää huoli järjestyksestä, ja siitä että Saksi ei ajaudu oikeiston alueeksi. Tjsp. ("Als Bundeskanzlerin steht sie darüber hinaus in der Verantwortung, dass der Freistaat Sachsen nicht außer Kontrolle gerät und sich schubweise in das erste rechtsautoritär geführte Bundesland verwandelt")

Lügenpresse arvatenkin uutisoi kaikki mielenosoittajat, jotka eivät ole Antifan miekkarissa, vähintään natseiksi ja äärioikeistolaisiksi.

Luultavasti luotettavin lähde
Lainaus
https://www.polizei.sachsen.de/de/58420.htm
https://twitter.com/PolizeiSachsen
« Viimeksi muokattu: 29.08.2018, 14:50:27 kirjoittanut Pullervo »

Timo Rainela

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 518
 • Liked: 1102
 • fundamentalisti patriootti - pro deep squatter®
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #1 : 27.08.2018, 18:45:34 »
Lainaus käyttäjältä: qwerty
Lügenpresse arvatenkin uutisoi kaikki mielenosoittajat, jotka eivät ole Antifan miekkarissa, vähintään natseiksi ja äärioikeistolaisiksi.

Pertti Rönkkö uutisoi asiasta myös.

Lainaus
Chemnitzin syyttäjän mukaan 23-syyrialainen ja 22-vuotias irakilainen pakolainen valitsivat uhrinsa sattumanvaraisesti. Yksi saksalaismies kuoli kymmeniin veitseniskuihin. Kaksi muuta haavoittui. Asiasta järjestetään myöhemmin tiedotustilaisuus #saksa

Pätkä keskusteluketjusta:

Lainaus käyttäjältä: UlSk
Kuinka ihmeessä tää on voitu vääntää oikeistolaisten tekosiksi?

Lainaus
Pertti Rönkkö Havaintoja Saksanmaalta Saksassa tämä on arkipäivää. Kun epäillyt/tekijät ovat ulkomaalaisia, etenkin turvapaikanhakijoita tai pakolaisia, ja järkyttyneet kansalaiset reagoivat spontaanilla mielenosoituksella, kuten eilen Chemnitzissä, niin poliittinen johto ja media yrittävät kääntää huomion kärjen pois tekijöistä ja heihin liittyvästä ongelmatiikasta väkivallantekoa protestoiviin ihmisiin. Prosessiin kuuluu, että rikoksesta tyrmistyneet ja politiikkaan muutosta vaativat leimatan muukalaisvihamielisiksi ja noitavainoja käyviksi oikeistolaisiksi ja natseiksi.

https://www.facebook.com/pertti.ronkko/posts/10156003754023542?__xts__

EDIT Lisätään mielenkiintoinen uutisointi asiasta.

Lainaus käyttäjältä: Pertti Rönkkö
Chemnitzin kuolemaan johtanut puukotus kuohuttaa kaupunkilaisia ja muita saksalaisia. Illaksi on suunnittteilla useita mielenosoituksia ja vastamielenosoituksia. Puolueet mukaan lukien AfD vetoavat mielenosoittajiin, että tilaisuudet pysyisivät rauhallisina. Poliisi on pidättänyt syyrialaisen ja irakilaisen miehen 34-vuotiaan saksalaismiehen surmaamisesta ja kahden muun saksalaismiehen haavoittamisesta, tagesschau uutisoi. Tagesschau otsikoi juttunsa: „Chemnitz ja oikeistolainen väkivalta“.

https://www.facebook.com/pertti.ronkko/posts/10156003682193542?__xts__

Edit II rönsyt linkeistä pois
« Viimeksi muokattu: 27.08.2018, 20:17:43 kirjoittanut Timo Rainela »
TR: Muuten olen sitä mieltä, että naisten olemassaolo politiikassa, virkahallinnossa ja päätöksenteossa on suurin yksittäinen syy kansakuntamme yhtenäisyyden ja moraalisen, eettisen, sivistyksellisen sekä pratopalogistisen rappion ja tuhon liikkeelle panevana voimana. Joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta.

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 871
 • Liked: 8889
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #2 : 27.08.2018, 19:16:22 »
Häiskä on kuvauksensa mukaan Berliner Tageszeitung toimittelija. Sen voi kyllä helposti uskoa.

Oli haastatellut vastamielenosoittajaa. Ei varmaan uskalla mennä kysymään mitään tuolta uhkaavan oloiselta, ja hyvin järjestäytyneeltä, oikeistoradikaali joukolta.

Lainaus
Unter Gegendemonstranten in #Chemnitz auch #SPD-MdB Detlef Müller: "Ich bin vollkommen fertig. Nun muss auch die #CDU eingestehen, dass wir in Sachsen ein Problem mit Demokratieverständnis und politischer Bildung haben. Demokratische Parteien müssen jetzt zusammenstehen"

CDU:n on tunnustettava, että meillä Saksissa on ongelma demokratian ymmärryksessä ja poliittisessa koulutuksessa. Demokraattisten puolueiden on nyt oltava yhdessä. :P

Herbert

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 912
 • Liked: 2204
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #3 : 27.08.2018, 19:48:27 »
Live: Demonstration following fatal strife in Chemnitz

https://www.youtube.com/watch?v=2TXGMXUDres&feature=youtu.be
 • Hard times create strong men.
 • Strong men create good times.
 • Good times create weak men.
 • Weak men create hard times.
   - Stefan Molyneux

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 329
 • Liked: 3145
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #4 : 27.08.2018, 20:48:14 »
https://www.welt.de/politik/deutschland/article181331492/Chemnitz-Polizei-haelt-Hunderte-Demonstranten-auseinander.html


Lainaus
In Sicht- und Hörweite drängen sich linke und rechte Gruppierungen am Karl-Marx-Monument in Chemnitz. Hunderte Beamte der Bereitschaftspolizei haben die Straße zwischen beiden Kundgebungen gesperrt. Die Atmosphäre ist angespannt.


Lainaus
Poliisi pidättelee satoja mielenosoittajia erillään toisistaan


Vasemmistolainen ja oikeistolainen ryhmittymä seisovat näkö- ja kuuloetäisyyden päässä toisistaan Chemnitzin Karl-Marx-monumentin vieressä. Sadat valmiustilassa olevat poliisit ovat sulkeneet kadun mielenosoittajaryhmien välitä. Tunnelma on kireä.

Juttu jatkuu tietysti näin: "Päivä sen jälkeen, kun ulkomaalaisten kimppuun oli käyty, yrittää poliisi estää vasemmistolaisen ja oikeistolaisen ryhmittymän yhteenoton."

Joopa joo. Mielenkiintoa yritetään viedä syyrialaisen ja irakilaisen tappamasta ja haavoittamista henkilöistä pois ikään kuin ainoa ongelma olisi oikeiston "väkivaltaisessa" toiminnassa eli siitä, kun nämä ajoivat ulkomaalaisen näköisiä miehiä tiehensä. Ilmeisesti rikoksena pahempi kuin saksalaisten kimppuun käyminen veitsellä ja tappaminen. Tapetulla saksalaisella henkilöllä kuubalaistausta.


Lainaus
Am Tag nach den Übergriffen auf Ausländer in Chemnitz versucht die Polizei, ein Aufeinanderprallen von rechten und linken Gruppen zu verhindern.
"Kun katselee mailmaa avoimin silmin, ei jää tilaa romanttiselle idealismille ja unelmille. Vain järjellä näkee hyvin."

-Hans-Georg Maassen, Merkelin ajojahdin uhri-

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 214
 • Liked: 4139
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #5 : 27.08.2018, 20:59:12 »
Live: Demonstration following fatal strife in Chemnitz

https://www.youtube.com/watch?v=2TXGMXUDres&feature=youtu.be

LIVE: Anti-migrant protest condemning fatal strife in Chemnitz met by counter-protest - Part 2

Täällä jatkuu https://www.youtube.com/watch?v=QoFw1tHv4Gs

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 20 909
 • Liked: 45950
 • Kui on must, näita ust!
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #6 : 27.08.2018, 21:37:59 »
Tässä Suomen Uutisten juttua Chemnitzin protesteista.

https://www.suomenuutiset.fi/juuri-saksassa-raaka-puukotus-vihaiset-ihmiset-protestoivat-kadulla-live-video/ (27.8.2018)

Lainaus
Juuri nyt: Saksassa raaka puukotus, vihaiset ihmiset protestoivat kadulla (live-video)

Saksassa Chemnitzissä on käynnissä mellakka kaupungissa tapahtuneen puukotuksen vuoksi. Kaksi nuorta pakolaismiestä puukotti sunnuntaina aamuyöllä 35-vuotiaan miehen kuoliaaksi kymmenin puukoniskuin. Kaksi muuta haavoittui. Kaduilla on käynnissä voimakkaita protesteja.

Tunteita rajusti kuohuttanut tapaus on nostattanut julkisuuteen kovia puheenvuoroja. Vaihtoehto Saksalle -puolueen (AfD) liittopäiväedustaja Markus Frohnmaier twiittasi, että ellei valtio pysty enää suojelemaan kansalaisia, nämä tekevät sen itse kaduilla. Jokaisen kansalaisen velvollisuus on pysäyttää puukkomaahanmuutto.

– Se olisi voinut olla isäsi, poikasi tai veljesi!, Frohnmaier kirjoittaa.

Tunteet käyvät myös Chemnitzin kaduilla kuumana. Karl Marx -patsaan juurella on käynnissä kaksi mielenosoitusta – puukotusta protestoivien mielenosoitus sekä vasemmistolainen vastamielenosoitus. Molemmat huutavat toisilleen suoraa huutoa.

RT:hen kuuluva Ruptly-uutispalvelu lähettää livekuvaa paikan päältä:

https://www.youtube.com/watch?v=2TXGMXUDres

RT:n videolla näkyy myös vastamielenosoitus.

Saksasta raportoiva toimittaja Pertti Rönkkö avaa taustoja:

– Uutiskanava N-tv ym välittivät suorana Chemnitzistä lehdistötilaisuuden, jossa poliisipäällikkö, ylipormestari, syyttäjän edustaja ja Saksin sisäministeri ottivat kantaa eiliseen veritekoon, jossa saksalaismies kuoli kaupunkijuhlassa useisiin veitseniskuihin ja kaksi muuta haavoittui. Teosta epäiltyinä on pidätetty syyrialainen ja irakilainen pakolainen. Odotusten vastaisesti ministeri ja viranomaiset eivät ottaneet kantaa itse verityöhön surunvalittelua lukuun ottamatta mutta tuomitsivat teon johdosta järjestetyt mielenosoitukset ja niiden yhteydessä tapahtuneeksi ilmoitetut välikohtaukset.

(...)
"Jos olisi sekä menestyviä että epäonnistuneita afrikkalaisia yhteiskuntia hakisin selitystä jostain muualta. Jos afrikkalaiset eivät muodostaisi länsimaissakin sosioekonomista pohjanoteerausta, hakisin selitystä jostain muualta." -Jussi Halla-aho afrikkalaisten geneettisesti selittyvästä älykkyysosamäärästä (3.6.2005)

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 838
 • Liked: 17554
 • Persuhtava keskustelija
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #7 : 27.08.2018, 21:39:56 »
Voi voi ettei nyt vaan yksikään saksalainen alkais puolustaa itseään ja perhettään, ja puukottais takaisin matuja.

Murehtii sipilän juha, pääministeri suomesta.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 906
 • Liked: 17307
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #8 : 27.08.2018, 21:49:24 »
En oikein ymmärrä itsekään, mistä noiden joutoarabien rajoittamattomat puukotusoikeudet syntyvät.

Antifa ja muu roskasakki haluaa vain rettelelöidä, syy mikä tahansa.

Java

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 250
 • Liked: 5434
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #9 : 27.08.2018, 21:54:23 »
Alkaa tämä maahanmuutto keitto kiehumaan siihen malliin että kohta kiehuu yli ja pahasti, monessa paikassa! Joko sammakko havahtuu että alkaa olla liian kuumaa?
Älä usko mitään mitä kirjoitan!

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 827
 • Liked: 12722
 • Be Careful
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #10 : 27.08.2018, 22:04:06 »
HS:

Lainaus
Äärioikeisto ryntäsi kadulle jahtaamaan ulkomaalaisen näköisiä kostoksi puukotuksesta Saksassa – Maan johto hätkähti: ”Ei tilaa oman käden oikeudelle”
----
Verkossa lietsottava maahanmuuttajaviha vyöryi sunnuntaina kaduille Saksan Chemnitzissä, kun äärioikeistolainen ryhmä sai liikkeelle satoja summittaiseen väkivaltaan valmiita ihmisiä jahtaamaan ulkomaalaisen näköisiä ihmisiä.

Nyt Saksan hallitus ja Saksin osavaltion johto yrittävät rauhoittaa kärjistynyttä tunnelmaa.

Saksin osavaltion sisäministerin Roland Wöllerin mukaan äärioikeiston väkivallassa on nyt nähty Saksassa uusi ulottuvuus, vaikka ulkomaalaisvastaisuus ja äärioikeiston nousu ovat olleet huolenaihe Chemnitzissä ja monissa muissa itäisen Saksan kaupungeissa jo pitkään.

----

Väkivaltainen ja poliisin kontrollista karannut äärioikeiston marssi keskellä kaupunkia järkytti Chemnitzin johdon ja monet kaupunkilaiset. Poliisin oli hälytettävä lisävoimia naapurikaupungeista.

Saksa ei hyväksy oikeuden ottamista omiin käsiin, Saksan liittokanslerin Angela Merkelin tiedottaja Steffen Seibert sanoi maanantaina. ”Meidän viestimme Chemnitziin ja muualle on se, ettei Saksassa ole tilaa oman käden oikeudelle eikä ryhmille, jotka levittävät vihaa kaduille.”

Saksin osavaltion pääministeri Michael Kretschmer tuomitsi jyrkästi äärioikeiston uhon ja ulkomaalaistaustaisten uhkailun. ”Emme anna tällaisten kaaoksenlietsojien tuhota kuvaamme maailmalla.

”Jokainen, joka toimii näin, asettuu oikeusvaltion ulkopuolelle”, Chemnitzin ylipormestari Barbara Ludwig sanoi.
----
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005805713.html
« Viimeksi muokattu: 27.08.2018, 22:37:42 kirjoittanut Vellamo »

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 906
 • Liked: 17307
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #11 : 27.08.2018, 22:06:20 »
HS:

Lainaus
Äärioikeisto ryntäsi kadulle jahtaamaan ulkomaalaisen näköisiä kostoksi puukotuksesta Saksassa – Maan johto hätkähti: ”Ei tilaa oman käden oikeudelle”
***

”Jokainen, joka toimii näin, asettuu oikeusvaltion ulkopuolelle”, Chemnitzin ylipormestari Barbara Ludwig sanoi.
----
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005805713.html

Ja nämä kiitollisuudesta puukottavat "turvapaikanhakijat" eivät asetu?

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 838
 • Liked: 17554
 • Persuhtava keskustelija
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #12 : 28.08.2018, 10:00:11 »
Lainaus
Saksan liittokanslerin Angela Merkelin tiedottaja Steffen Seibert on tuominnut Chemnitzin sunnuntaiset väkivaltaisuudet.

– Saksassa ei ole sijaa oman käden oikeudelle, ryhmille jotka haluavat levittää vihaa kaduilla, suvaitsemattomuudelle tai rasismille, Seibert sanoi.


Saksassa on kuitenkin tilaa ryhmille jotka haluaa levittää vihaa kaduilla, suvaitsemattomuudella ja rasismille.

Kunhan ne on toteutettu oikein, muslimi-tyyliin.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 956
 • Liked: 5846
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #13 : 28.08.2018, 10:09:39 »
Lainaus
”Jokainen, joka toimii näin, asettuu oikeusvaltion ulkopuolelle”, Chemnitzin ylipormestari Barbara Ludwig sanoi.

Tämä on aika erikoinen näkemys monella tapaa. Rikolliset, määritelmänsä mukaan, asettuvat lain ulkopuolelle tehdessään tietoisesti laittomia asioita. Oikeusvaltio tarkoittaa sitä, että rikollisille tarjotaan oikeudenmukainen oikeudenkäynti sen jälkeen kun on tehty laittomia asioita.

Barbaran mukaan mielenosoittajat asettuvat oikeusvaltion ulkopuolelle? Eli, että oikeusvaltion periaatteet eivät päde näiden mielenosoittajien kohdalla? Tarkoittaako tämä nyt naisellista sekoilua peruskäsitteissä, vai sitä, että mielenosoittajia voidaan kohdella jotenkin toisin kuin vaikkapa pankkiryöstäjää?

Äkkiseltään tulee mieleen käsite kuin "unlawful combatant".
Meneekö EU tähän? Kuinkas siinä mahtaa käydä? En haluaisi olla Barbara ja kokeilla ottaa siitä selvää. 
if I must wear the name, maybe I should start playing the game.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 782
 • Liked: 33217
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #14 : 28.08.2018, 10:13:04 »
En oikein ymmärrä itsekään, mistä noiden joutoarabien rajoittamattomat puukotusoikeudet syntyvät.

"Joutoarabien rajoittamattomat puukotusoikeudet."

Laitetaans tuo korvan taakse.
« Viimeksi muokattu: 28.08.2018, 10:16:43 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
"Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan."
- Mikhail Gorbachev

”Kun minä olin nuori toope vasemmistolainen luulin skaalaedun ja suunnitelmallisuuden vievän yhteiskuntaa eteenpäin. Se oli luonnollista, koska meidät kasvatettiin siihen.”
- Björn Wahlroos 2019

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 398
 • Liked: 1519
 • Somen sakeinta osastoa
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #15 : 28.08.2018, 10:41:53 »
Lainaus
”Jokainen, joka toimii näin, asettuu oikeusvaltion ulkopuolelle”, Chemnitzin ylipormestari Barbara Ludwig sanoi.

Tämä on aika erikoinen näkemys monella tapaa. Rikolliset, määritelmänsä mukaan, asettuvat lain ulkopuolelle tehdessään tietoisesti laittomia asioita. Oikeusvaltio tarkoittaa sitä, että rikollisille tarjotaan oikeudenmukainen oikeudenkäynti sen jälkeen kun on tehty laittomia asioita.

Voi olla, että tämä on Hevosmiesten käännöstoimiston tuote. Ainakaan saksalaisesta mediasta ei sitaattia löydy. Sen sijaan Ludwig sanoo, että "oman käden oikeus purkaa (demontiert) oikeusvaltion" - aforismi, jonka ydintä esimerkiksi vihreät eivät ole viime aikoina oikein mieltäneet.
...
Saksalaiset eivät sentään ole yhtä kuumaverisiä kuin sisilialaiset. Niin sanottu "Sisilian iltamessu" tapahtui vuonna 1282. Ranskalaisupseeri uskaltautui flirttailemaan kirkosta tulleen naisen kanssa. Sai välittömästi aviomiehen puukosta.  Kun pöly laskeutui, yhteensä 4000 ranskalaista löydettiin tapettuna.

https://en.wikipedia.org/wiki/Sicilian_Vespers
« Viimeksi muokattu: 29.08.2018, 21:54:47 kirjoittanut Kemolitor »
Älkää työ pojat säästelkö niit sokerloitanne! Myö uijjaan koht.

Eurooppa on muuttunut värikkäämmäksi. Menet minne vain ja tilaat taksin, niin saat pakistanilaisen kuskin.

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 665
 • Liked: 21998
 • Quid est veritas?
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #16 : 28.08.2018, 10:56:00 »
Tätä saadaan tulevaisuuden Euroopassa taatusti lisää. Kansainvaellus ei enää aikoihin ole ollut Saksan viranomaisten hallinnassa, ja maassa tapahtuu päivittäin asioita, joista meidän tiedotusvälineemme yleensä vaikenevat.

Mikään ei silti saa merkeliläisiä uskomaan, että kansainvaellusten avokätinen tukeminen on järjetöntä politiikkaa. Kaikki on aina niiden syytä, jotka uskaltavat arvostella nykyisten vallanpitäjien omaksumaa linjaa.

Myös Saksassa julistetaan jatkuvasti tiedotusvälineissä, että Eurooppa tarvitsee lisää maahanmuuttajia, muuten meidän käy huonosti. Se ei ole vain suomalainen ilmiö.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori
Hyvää oppi tekee terroristillekin!
- Jari Taponen, ylikomisario

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 871
 • Liked: 8889
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #17 : 28.08.2018, 10:56:15 »
Eilisen saldo. 15-20 hengen jengi pahoinpiteli neljä Pro Chemnitz puolen mielenosoittajaa. Heistä kaksi joutui sairaalaan. Lisäksi eilisen aikana havaittiin 10 käden ojennusta.


Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 183
 • Liked: 13290
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #18 : 28.08.2018, 10:58:31 »
Alkaa tämä maahanmuutto keitto kiehumaan siihen malliin että kohta kiehuu yli ja pahasti, monessa paikassa! Joko sammakko havahtuu että alkaa olla liian kuumaa?

Eikös noin 1-2 vuotta sitten Saksassa jotkut viranomaiset vuodetussa salaisessa raportissa varoittaneet saksalaisten tyytymättömyyden Merkelin politiikkaan voivan johtaa niin laajoihin levottomuuksiin, että viranomaiset eivät kykene hallitsemaan niitä. Ja Ranskassa turvallisuuspäällikkö taisi varoittaa sisällissodan uhasta.

PS, en tähän hätään löytänyt juttua Saksan tilanteesta, mutta tässä on Ranskan tilanteen arvio:

French security chief warned the country was on ‘brink of civil war’
https://www.news.com.au/world/europe/french-security-chief-warned-the-country-was-on-brink-of-civil-war/news-story/d98b9b8e9824659c9768fe12ee8f2e42

Lainaus
JUST months before an apparent attack in Nice, France’s most senior security chief delivered a chilling warning.

Patrick Calvar, head of the General Directorate for Internal Security, reportedly told a closed parliamentary commission in May that just one more major Islamist terror attack could lead to a right-wing backlash, and a confrontation between the extreme right and Muslims in France.

“We are on the brink of a civil war,” Mr Calvar reportedly said, according to French newspaper Le Figaro, noting that the clash could present a bigger threat than the terrorism itself.
« Viimeksi muokattu: 28.08.2018, 11:11:41 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 956
 • Liked: 5846
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #19 : 28.08.2018, 11:01:57 »
..ja maassa tapahtuu päivittäin asioita, joista meidän tiedotusvälineemme yleensä vaikenevat.


Mediassa ne tietää mitä tapahtuu ja mistä kaikesta täysin tietoisesti vaikenevat tai pesevät parhain päin. Jatkavat edelleen täysin tietoisesti tämän kaiken edistämistä ja lisäämistä.
Miettikääpäs sitä, että sellaisiakin ihmisiä on olemassa.
Se ei ole käytännössä edes metafora, että toimittajat hautaavat murhattuja ihmisiä yön hiljaisina tunteina ja kehittelevät alibeja murhaajille. Kuukausipalkalla.
Sellaisia ihmisiä ne on.
if I must wear the name, maybe I should start playing the game.

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 875
 • Liked: 4586
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #20 : 28.08.2018, 11:04:25 »
HS:

Lainaus
Äärioikeisto ryntäsi kadulle jahtaamaan ulkomaalaisen näköisiä kostoksi puukotuksesta Saksassa – Maan johto hätkähti: ”Ei tilaa oman käden oikeudelle”
***

”Jokainen, joka toimii näin, asettuu oikeusvaltion ulkopuolelle”, Chemnitzin ylipormestari Barbara Ludwig sanoi.
----
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005805713.html

Ja nämä kiitollisuudesta puukottavat "turvapaikanhakijat" eivät asetu?

Ilmeisesti Saksan median ja merkeleellisten valtapiirien mielestä veitsimurhat ovat turvapaikanhakijoiden ihmisoikeus, johon maan kantaväestöllä ei ole mitään oikeutta puuttua.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 321
 • Liked: 42173
 • Saatanalliset säkeet Tervetuloa!
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #21 : 28.08.2018, 11:47:43 »
Kun annat rikolliselle ainekselle vapaat kädet harrastaa toimintaansa, niin nehän harrastavat. Harrastus muuttuu ammatiksi kaikessa hiljaisuudessa aitoon stanialaiseen tyyliin. Eurostoliitto on aktiivisena toimijana mukana tässä harrastuksessa ja myös aktiivisesti luo tästä harrastuksesta itselleen uutta sementoitua ammattiryhmää pehmittämään itse tuotettujen rikollisten Euroopan valloitusta. Kantaväestö tietenkin maksaa koko lystin. Pulinat pois.

Tästä on saksalainen-, sekä eurostoliittolainen maahanmuuttopolitiikka tehty. Laillistetun rikollisuuden valkopesu.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 815
 • Liked: 21213
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #22 : 28.08.2018, 19:43:38 »
Enpä ole tätä Chemnitzin juttua juuri seurannut, mutta näyttää siltä, että matut puukottivat kuoliaaksi saksalaisen ja nyt syypäitä kaikkeen ovatkin natsit, joita kaikki mielenosoituksiin osallistuneet. Joku nyt ei taida mennä ihan kohdalleen tuossa päättelyketjussa?

Lainaus
Chemnitz: Haavoittuneita muistotilaisuuden yhteenotoissa

Junge Freiheit 28.8.2018 juttu saksaksi

35-vuotiaan saksalaisen puukotuksen jälkeen oli Chemnitzissä myös maanantai-iltana mielenosoituksia. Noin 6.000 henkilöä oli seurannut "Pro Chemnitz" -kansalaisliikkeen kutsua ja oli ilmoittautunut mukaan muistotilaisuuteen. Poliisin mukaan heidän ja noin 1.000 - 1.500 enimmäkseen äärivasemmistolaisen vastamielenosoittajan välillä esiintyi jatkuvasti yhteenottoja. Vähintään 6 henkilöä loukkaantui. Poliisi käytti myös vesitykkiä.

Kummaltakin taholta heitettiin pulloja, tölkkejä ja muita esineitä. JF-reportterin mukaan esineitä heittelivät yksittäiset henkilöt molempien mielenosoitusten eturiveistä. Suurin osa oli pysyi kiihtyneestä tunnelmasta huolimatta rauhallisina. He huusivat "Widerstand, Widerstand" (vastarinta) ja "Merkel muß weg". Suurin osa vastamielenosoittajista oli pukeutunut mustiin ja he huusivat äärivasemmistolaisia iskulauseita.
(...)

Poliitikot heittelevät yleisiä natsisyytöksiä

Sosiaalidemokraattien (SPD) poliitikko Burkhard Lischk varoitti tiistaina oikeistovaarasta. "Maassamme on pieni oikeistosakki, joka käyttää jokaista tilaisuutta tekosyynä tuodakseen kaduillemme väkivaltafantasioitaan kansalaissodan kaltaisista olosuhteista", sanoi Lischka Rheinische Post -lehdelle.

Kun Bundestagissa eräs puolue kehuu näitä hillittömyyksiä ulkomaalaisia kansalaistovereitamme vastaan legitiiminä omankäden oikeutena, niin se osoittaa, "että maamme enemmistön on ryhdyttävä entistäkin kovaäänisemmiksi, kun on kyse oikeusvaltiosta, demokratiasta ja yhteiskuntamme koheesiosta".

AfD:n kansanedustaja Markus Frohnmaier oli kirjoittanut aiemmin Twitterissä: "Kun valtio ei kykene enää suojelemaan kansalaisiaan, niin ihmiset lähtevät kaduille ja suojelevat itse itseään. Hyvin yksinkertaista!" Tämän johdosta hän sai kritiikkiä myös omista riveistään.

Lukuisat poliitikot solvasivat sunnuntain ja maanantain mielenosoittajia yleisesti uusnatseiksi. Etu-Pommerin sosiaalidemokraattinen osavaltioedustaja Patrick Dahlemann (SPD) kirjoitti Facebookissa: "Nämä kuvat ja videot Chemnitzistä ällöttävät minua! Soluttautuneet natsit ja rasistit väärinkäyttävät tätä hirvittävää tekoa perverssillä tavalla ja hyökkäävät järjestystämme vastaan mitä kiivaimmin!"

Itävallan liittokansleri Sebastian Kurz (ÖVP) kommentoi: "Olen järkyttynyt uusnatsien mellakoinnista Chemnitzissä. Tällaiset tapaukset on tuomittava mitä tiukimmin!" ...
(...)

EDIT lisätty linkki

Saturnalia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 386
 • Liked: 7317
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #23 : 28.08.2018, 19:59:15 »
Hitlerin kosto. Natsismista syyttäminen on niin helppoa, että se ajaa maanosan uudelleen hulluuteen. Natsismi on vähän kuin sekularisoituneen yhteiskunnan pirun korvike, sen pahuus on ultimaattista, kyseenalaistamatonta ja pyhää. Tässä natsien näkemisessä kaikkialla alkaa olla yhä enemmän uskonnollista sävyä. Hyvin voin kuvitella, että joskus 1600-luvulla saatanasta puhuttiin ja varoiteltiin jatkuvasti samalla tavalla. Saatanan mielikuvalla oli samanlainen kyseenalaistamaton poliittinen voima. Se lipsui sitten hetkeksi noitavainoihin asti, täyteen hulluuteen. Natsimielikuviin tarraudutaan kuin uskonkappaleisiin, yhä enemmän vailla logiikkaa. Natsinäyillä tullaan luultavasti oikeuttamaan yhä vahvempi valtion väkivalta kansaa kohtaan. Miten tahansa kansa kapinoi, niin natseja ovat.

Tätä Merkelin taakseen jättämää sotkua tullaan siivoamaan taas seuraavat sata vuotta.
« Viimeksi muokattu: 28.08.2018, 20:07:21 kirjoittanut Saturnalia »
He continued, "that these institutions have been able to transform this greatest virtue of humanity—which is this desire to interact and to connect and to cooperate and to share—to transform all of that into a weakness."
Edward Snowden 2019

Tulevaisuus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 339
 • Liked: 2688
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #24 : 28.08.2018, 20:08:05 »
Mitä porukkaa noi äärivasemmistolaiset oikein on, niitä kun katsoo sieltä näkyy hinttareita, naisia eri kalibereja, yleensä sieltä isommasta päästä ja kait joukossa joku mieskin on mutta aika hintelää tavaraa. Joten tulee mieleen että mitä ne mieltään siellä osoittaa kun toisessa käänteessä vittuilevat poliisille joka on takuumiehenä sille ettei satu pahasti kun paha "rasisti" suuttuu. Ja se motiivi... en ole lähes tuhannen kirjoitetun ja kymmenien tuhansien luettujen homma viestien jälkeen vieläkään tajunnut sitä.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 815
 • Liked: 21213
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #25 : 28.08.2018, 20:12:11 »
Sitten itse pääsyntipukin kommentteja.

Lainaus
Saksa Angela Merkel Chemnitzistä

"Viha kaduilla - sillä ei ole mitään tekemistä oikeusvaltiomme kanssa"

Liittokansleri Angela Merkel tuomitsi Chemnitzin tapahtumat väkivaltaisten mielenosoitusten jälkeen.
- Kaduillamme ja toreillamme ei saa olla tilaa mellakoille "ajojahtien" ja "väenkokousten" kera.
- Kansleri tervehti ilolla sisäministeri Seehoferin tarjousta tukea Saksia liittovaltion poliisin avulla
.


Die Welt 28.8.2018 juttu saksaksi

Liittokansleri Angela Merkel (CDU) vahvisti Chemnitzin uusien mielenosoitusten jälkeen, että oikeusvaltiossa ei ole sijaa ulkomaalaisten ajojahdeille. Kansleri totesi tiistaina Berliinissä: "Meillä on videonauhoja siitä, että esiintyi ajojahteja, että esiintyi väenkokouksia, että kaduilla esiintyi vihaa, ja sillä ei ole mitään tekemistä oikeusvaltiomme kanssa." Hän jatkoi: "Millään toreilla tai kaduilla ei saa esiintyä tuollaisia mellakoita."
(...)

Saksalainen voisi tietenkin kysyä, jotta mistä oikeusvaltiosta Merkel puhuu, sillä viemäriin sen on menossa jo täälläkin ja jäljet johtavat sylttytehtaalle.

EDIT typo

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 838
 • Liked: 17554
 • Persuhtava keskustelija
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #26 : 28.08.2018, 20:42:50 »
Merkel saa mitä meni tilaamaan tyhmyyksissään.

Tämä on vasta alkua, ihmiset ympäri Eurooppaa on täysin kyllästyneitä tähän pelleilyyn.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 398
 • Liked: 1519
 • Somen sakeinta osastoa
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #27 : 28.08.2018, 20:44:20 »
Verdi taisi tehdä jopa oopperan nimeltä Sisilialainen iltamessu. Chemnitziläiset ovat päässeet jo sen alkusoittoon saakka. Palermolaiset näyttivät 1200-luvulla mallia tulevasta.

Chemnitz ei enää voi olla mikään itseensä käpertynyt Impivaara. Veriset katumellakat ovat osa monikulttuurista unelmaa. Muistettakoon myös geenien sekoittumisesta koituva rodunjalostushyöty. Sitä ylisti myös Mikko Alatalo laulussa "Neekerin poika" (1993).

https://www.youtube.com/watch?v=3B4JyGdpn3Q

Edit. lisätty linkki
« Viimeksi muokattu: 29.08.2018, 11:52:53 kirjoittanut Jorma Teräsrautela »
Älkää työ pojat säästelkö niit sokerloitanne! Myö uijjaan koht.

Eurooppa on muuttunut värikkäämmäksi. Menet minne vain ja tilaat taksin, niin saat pakistanilaisen kuskin.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 815
 • Liked: 21213
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #28 : 28.08.2018, 20:50:18 »
Vielä toisenlaista näkökulmaa Chemnitzin tapahtumista FDP-puolueen suunnalta. Aletaan olla jo asioiden ytimessä.

Lainaus
Saksa Wolfgang Kubicki

"Mellakoiden juuret ovat Merkelin 'Wir-schaffen-das' -politiikassa"

FDP-puolueen vt. puheenjohtaja Kubicki on sanonut liittokanslerin olevan osasyyllinen Chemnitzin tapahtumiin. Hän syyttää Saksin osavaltiohallitusta oikeiston verkostoitumisen liian pitkään jatkuneesta vähättelystä.


Die Welt 28.8.2018 juttu saksaksi

FDP-puolueen vt. puheenjohtaja Wolfgang Kubicki on sanonut liittokanslerin Angela Merkelin (CDU) olevan osasyyllinen äärioikeisto hyökkäyksiin Chemnitzissä. "Mellakoiden juuret ovat liittokansleri Angela Merkelin 'Wir-schaffen-das' -politiikassa", sanoi Kubicki Redaktionsnetzwerks Deutschlandin lehdille. Merkel on useita kertoja mainostanut linjaansa pakolaispolitiikassa tällä lauseella.

Saksan yhdistymisen jälkeen ei onnistuttu riittävästi integroimaan idän ihmisiä ja antamaan heille tunnustavaa arvostusta, sanoi Kubicki. "Miten näiden ihmisten tulisi ajatella ja tuntea, kun he kokevat, että kaikki se mistä he ovat jääneet vaille ja mitä heille ei ole annettu, tullaan nyt antamaan pakolaisille?"

Kubicki totesi myös, että hän pitää "kohtuuttomana liioitteluna" tulkintaa, että Chemnitzistä toimisi äärioikeistolainen joukkoliike. Saksilaisten suurella enemmistöllä ei ole mitään tekemistä natsien kanssa.
(...)

Lihavoinnit mun.

Ohje poliitikoille: Seuraa Merkeliä ja hanki paljon, paljon - valtavan paljon - matuja, niin et näe koskaan tylsää päivää.

Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 217
 • Liked: 6367
 • Nato-haukka
2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #29 : 28.08.2018, 20:52:52 »
Merkel saa mitä meni tilaamaan tyhmyyksissään.

Tämä on vasta alkua, ihmiset ympäri Eurooppaa on täysin kyllästyneitä tähän pelleilyyn.

Vain vähemmistö.  Suurin osa haluaa lisää sos. turvalla eläviä raiskaaja-tyhjäntoimittajia. 
"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"