Kirjoittaja Aihe: 2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset  (Luettu 62178 kertaa)

Saturnalia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 386
 • Liked: 7317
Vs: 2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #420 : 21.12.2018, 10:19:57 »
Maailma sekoaa vauhdilla. Englannissa on poliisi perässä jos kritisoi ääneen islamia, ja Saksassa poliisi pysäyttää naisen jolla on palmikot.
Feministit luonnollisesti eivät reagoi tähänkään mitenkään, kun virkavalta puuttuu suoraan naisen ulkonäköön ja itsemäärämisoikeuteen.
Ei kiinnosta feminstejä lapsiraiskaukset, jos niiden tekijä on matu tai suoraan naisen ulkonäköön puuttuminen, jos epäilty on oikeistolainen.
Voiko mitään tekopyhempää olla, kuin feminismi? Tasa-arvo my ass.
He continued, "that these institutions have been able to transform this greatest virtue of humanity—which is this desire to interact and to connect and to cooperate and to share—to transform all of that into a weakness."
Edward Snowden 2019

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 544
 • Liked: 9286
Vs: 2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #421 : 21.12.2018, 10:51:40 »
^ Tuo johtuu siitä, että politiikka on lähinnä typerä urheilulaji, jota pelaavat ääliöt eivät osaa lukea median suoltamaa propagandaa vaan tarttuvat syöttiin aina kun se tyrkyttää mahdollisuutta kerätä irtopisteitä. On suorastaan liikuttavaa, kuinka normaalia median nuolemisesta on tullut, ja tätä sitten käyttää hyväkseen koko media johtoportaan kvartaalinilkeistä tulipunaisiin rivitoimittajiin.
101-vuotissyntärilahja koko Suomelle! Nyt rajoitetun ajan sukupuolittunut fontti ja järjetön sivumäärä.
https://yadi.sk/i/xhQyM3LHUG75QQ (xx)
https://yadi.sk/i/HZvsRQ6-O_HFLA (xy)

Viikinkiaikoja käsittelevä luku.
https://yadi.sk/i/ycZ-dw9gakWdfA

Lähikuvassa Suomen vaakuna.
https://yadi.sk/i/gDrAfJuN6GXL-Q

guest1783

 • Vieras
Vs: 2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #422 : 21.12.2018, 11:16:50 »
Tapahtui Chemnitzissä, ja kaikki liittyy.

Saksalainen nainen pysäytettiin kadulla koska hänellä oli letit. Poliisi kyseli poliittisista näkemyksistä.

Tämä siksi että letit ovat natsin merkki.

Vincent Jamesin (Red Elephants) videolla lisää.

https://www.youtube.com/watch?v=G6qyGxNN2CI

Hänet myös puhallutettiin. Kadulla kävellessä joulumarkkinoilla. Onko Saksassa kadulla kävelemiseen promilleraja? Poliisi ilmeisesti etsi tekosyytä pidätykseen, vahva humalatila riittäisi. Siitä se lähtee, uusi uljas totalitarismi jälleen kerran. Elämä jäljittelee taidetta, eli tässä tapauksessa lähinnä Orwellia.

Sen mukaan, mitä videosta ymmärsin, ei naista itseään puhallutettu vaan hänen miespuolinen serkkunsa, joka oli Chemnitzissä vierailemassa. Nainen kertoo serkun olevan on kotoisin Usedomin saarelta Mecklenburg-Etu-Pommerin osavaltiosta. (Nainen mainitsee [ironiseen sävyyn, toim. huom.] ainakin median pitävän ko. osavaltiota Saksan "ruskeimpana", ts. "äärioikeistolaisimpana/natsistisimpana". Videota kommentoiva Vincent James tulkitsee, että viittaus ruskeaan merkitsee suurta määrää mamuja/ei-valkoisia, mutta sitähän se ei tässä suinkaan tarkoita.) Nainen sanoo, että tämä hänen serkkunsa oli heti pysäytetty, käsketty riisuuntumaan ja puhallutettu, ja ymmärtäisin, että nainen epäilee serkkuaan kohdellun niin siksi, että hän on Usedomista kotoisin.

Protestiksi tätä mielipuolisuutta vastaan kaikkien järkevien pitkätukkaisten saksalaisnaisten pitäisi nyt ruveta pitämään tukkaansa leteillä julkisilla paikoilla liikkuessaan aina kun vain mahdollista. Poliisilla pitäisi kiirettä.


Aallokko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 219
 • Liked: 3541
Vs: 2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #423 : 21.12.2018, 13:00:04 »
Eiköhän seuraavaksi kielletä vaaleat hiukset. Nehän ovat nazzia jos mikä. Kaikille pakko värjätä hiukset pikimustiksi. Ja sinisilmäisille - nazzismin sielun peili - pakko pitää ruskeita piilolinssejä.

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 170
 • Liked: 18070
 • antikomintern
Vs: 2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #424 : 08.01.2019, 18:33:14 »
Syyttäjä on nostanut syytteet Chemnitz­in elokuisista puukotuksista Alaa SHEIKHIä (syyrialainen) sekä pakosalla olevaa Farhad Ramazan AHMADia (irakilainen) vastaan Daniel HILLIGin taposta ja tämän ystävän Dimitri M:n tapon yrityksestä. Irakilaisen Yousif Ibrahim ABDULLAHin mahdollisesta syytteestä päätetään myöhemmin.

Hilligiä puukotettiin viidesti, kerran käteen ja neljästi rintaan, joista tappavat iskut osuivat sydämeen ja keuhkoon. Tämän apuun tullutta ystävää Dimitri M:ää puukotettiin selkään.

https://twitter.com/HommaFI/status/1082673631325507584
Invalid Tweet ID
https://twitter.com/HommaFI/status/1082673634290876418
Invalid Tweet ID
https://www.bild.de/regional/chemnitz/chemnitz-news/vier-stiche-in-brust-anklage-gegen-mutmasslichen-killer-von-daniel-h-59421318.bild.html

Lainaus käyttäjältä: Bild/konekäännös
Charge against the killer of Daniel H. (8.1.2019)

The prosecution has filed charges of joint homicide against Syrian asylum seeker Alaa S. (23). He is said to have killed the German family man Daniel H. (35) together with the still fleeing Iraqi asylum seeker Farhad RA (22).

After trace analysis and partly multiple interrogation of more than 100 witnesses, the crime proceeds from the following facts:

 • On August 26, 2017, Farhad RA came across the group around Daniel H. shortly after 3 o'clock in the Brückenstraße.
 • Both talk a bit off the bat, arguing loudly and hitting each other, the Iraqi goes down.
 • Alaa S., who is at the nearby doner kebab, then comes to the aid of the Iraqi.
 • After another brief conversation, the two asylum seekers stabbed Daniel H. together with knives. He is injured four times in the chest and once on the upper arm. One stitch hits the heart, one the lung, causing Daniel H. to die shortly thereafter.
 • Daniel's friend Dimitri M., who wants to come to his aid, is injured by a stab in the back (three to four centimeters deep).

"What was involved in the dispute, so far could not be cleared up," said senior prosecutor Ingrid Burghart (55).

The preliminary investigation against the volatile Farhad RA will be severed. He is still being searched for an international arrest warrant. A possible indictment of Iraqi Yousif IA (23), who has since been released, is to be "decided in the foreseeable future".
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Atte Saarela

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 046
 • Liked: 902
Vs: 2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #425 : 06.06.2019, 08:17:24 »
Pertti Rönkkö, havaintoja saksanmaalta:
Lainaus
Saksan hallituskin myönsi: Chemnitzin ulkomaalaisten ajojahti-uutinen perustui vääriin tietoihin. Asia nousee perjantaina liittopäiväkeskusteluun.

Saksan hallitus myöntää AfD:lle antamassaan parlamentaarisessa vastauksessa, ettei sillä ollut paljon kohua herättäneestä, lähes hallituskriisiin johtaneesta ja sisäisen tiedustelupalvelun johtajan erottamiseen johtaneesta „Chemnitzin ajojahdista“ muuta tietoa kuin kaupungin ulkopuolisen median ja vasemmistolaisen „Zeckenbiss“ -antifaryhmän väittämä, sittemmin virheelliseksi osoittautunut informaatio. Hallitus totesi vastauksessaan, että Chmenitzin poliisin, syyttäjän ja Saksin osavaltion ao viranomaisten mukaan Chemnitzissä ei ollut ulkomaalaisten jahtia, vaikka liittokansleri Merkel ja hänen tiedottajansa ensikommenteissaan niin väittivätkin.

Kommentti:

Suomalaisittain mielenkiintoista asiassa on, että monet suomalaiset mediat, kuten Hesari, Yle, Kaleva ym jatkoivat eri yhteyksissä alkuunsa vääräksi todetun „ajojahti“-uutisen toistamista. Ne eivät ole suostuneet oikaisemaan fakenewsiaan edes sen jälkeen, kun asian oikea laita paljastui. Journalismin luotettavuuden kannalta olisi välttämätöntä, että virheellistä uutista levittäneet lehdet oikaisisivat väärät tiedot Saksan hallituksen tavoin edes nyt. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

...

Nyt odotetaan, koska väärin perustein erotettu sisäisen tiedustelupalvelun johtaja Maassen saa virkansa takaisin, kun hallitus itsekin de facto myönsi, että hän oli oikeassa sanottuaan, että Chemitzissä ei ollut ulkomaalaisiin kohdistunutta ajojahtia, vaikka Merkel niin väitti. Oikeusvaltioperiaate on nyt testissä.

http://dip21.bundestag.de/dip21/btd/19/085/1908570.pdf?fbclid=IwAR2BnLwNHCz2Mv7bcjz7nIa5j6x8mWaarlaZN2K-w9vVBeRPq1jYVYA_gMg

Lainausta alkuperäisestä artikkelistakaan ei unohtaa sovi
Lainaus
Am 27. August 2018 äußerte sich der Sprecher der Bundesregierung Steffen Seibert vor der Bundespressekonferenz wörtlich: „Was gestern in Chemnitz zu sehen war und stellenweise auf Video festgehalten wurde (…), das hat in unserem Rechtsstaat keinen Platz. Solche Zusammenrottungen, Hetzjagden auf Menschen anderen Aussehens und anderer Herkunft, (…) das nehmen wir nichthin.“ Einen Tag darauf erklärte die Bundeskanzlerin Dr. Angela Merkel gleichlautend: „Wir haben Videoaufnahmen darüber, dass es Hetzjagden gab, Zusammenrottungen (…)“. Sowohl der Regierungssprecher als auch die Bundeskanzlerin stellten damit öffentlich Tatsachenbehauptungen über die Geschehnisse am Nachmittag und Abend des 26. August 2018 in Chemnitz auf. Diese Tatsachenbehauptungen – die von der Weltpresse aufgegriffen und verbreitet wurden – sind nach bisher vorliegenden Erkenntnissen der Polizei, der zuständigen Staatsanwaltschaften und auch der lokalen Berichterstattung an diesem Tag in Chemnitz tatsächlich bei den Geschehnissen anwesender Journalisten nicht bestätigt worden.

So resümiert der Pressesprecher der Generalstaatsanwaltschaft für Sachsen auf Anfrage eines Online-Portals am 1. September 2018: „Nach allem uns vorliegenden Material hat es in Chemnitz keine Hetzjagd gegeben“ ( www.publicomag.com/2018/09/sachsens-generalstaatsanwaltschaft-widerspricht-merkel/ ).

Der Chefredakteur der Chemnitzer Tageszeitung „Freie Presse“ – die nach eigenen Angaben als einziges Presseorgan an dem betreffenden Tag in Chemnitz mit Rechercheteams anwesend war – berichtet über das Nachstellen von Menschen über kurze Distanz, wofür der Begriff „Jagdszene“ angemessen sei, wörtlich aber: „Eine ‚Hetzjagd‘, in dem Sinne, dass Menschen andere Menschen über längere Zeit und Distanz vor sich hertreiben, haben wir aber nicht beobachtet. Wir kennen auch kein Video, das solch eine Szene dokumentiert“, so der Chefredakteur

( www.freiepresse.de/chemnitz/chemnitz-darum-sprechen-wir-nichtvon-hetzjagd-artikel10299149 ).

« Viimeksi muokattu: 06.06.2019, 08:28:20 kirjoittanut Atte Saarela »

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 726
 • Liked: 60101
Vs: 2018-08-26 Saksa: Chemnitzin puukotukset ja mielenosoitukset
« Vastaus #426 : 06.06.2019, 09:52:20 »
Pertti Rönkkö, havaintoja saksanmaalta:
Lainaus
Kommentti:

Suomalaisittain mielenkiintoista asiassa on, että monet suomalaiset mediat, kuten Hesari, Yle, Kaleva ym jatkoivat eri yhteyksissä alkuunsa vääräksi todetun „ajojahti“-uutisen toistamista. Ne eivät ole suostuneet oikaisemaan fakenewsiaan edes sen jälkeen, kun asian oikea laita paljastui. Journalismin luotettavuuden kannalta olisi välttämätöntä, että virheellistä uutista levittäneet lehdet oikaisisivat väärät tiedot Saksan hallituksen tavoin edes nyt. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Kyseisen valeuutisen levittämisessä ja sen myöhemmässä lypsämisessä kunnostautui etenkin Helsingin Sanomien johdonmukaisesti epäluotettava toimittaja Anna-Liina Kauhanen, jolta on turha odottaa oikaisuja tai selityksiä.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset