UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2020-07-03 Antikainen (ps) haluaa maahanmuuttajia Hong Kongista  (Luettu 4274 kertaa)

Pölhökustaa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 345
 • Liked: 5126
Minulla ei olisi honkkaripakolaisten vastaanottamista mitään vastaan.

Perusteeni tälle on se, että ensinnäkin minulla on jonkinasteinen tuntuma ko. valtion asukkaista. He ovat työteliäitä, ahkeria, fiksuja ja yrittäjähenkisiä. Uskoisin heillä olevan lähtökohtaisesti hyvin helppo integroitua ja kehittyä parissa vuodessa, ei parissa-kolmessa sukupolvessa, yhteiskuntaamme ja sen taloutta kehittäviksi ihmisiksi. Minähän kuulun siihen nuivistoon, jolle maahanmuutto sinänsä ei ole ongelma, mikäli maahanmuuttaja elättää omalla työllään itsensä ja perheensä, kunnioittaa kantaväestön kulttuuria ja elämäntapaa, ja noudattaa maan lakeja ja tapoja.

Somalit ja MENAt eivät kuulu tähän ryhmään, vaan he ovat sosiaalitukiperustaisia eli ns. humanitaarisia maahanmuuttajia. Somalit ja MENAt äänestävät (jos äänestävät) vasemmistoa. Honkkarit, jos äänestäisivät Suomessa, äänestäisivät Kokoomusta.

Toisekseen, minusta olisi niin huvittava seurata vihervasemmiston Welcome Refugees -tyyppien kärvistelyä, kun pakolaiset olisivat niin vääränlaisia. Etenkin kun nämä uudenlaiset pakolaiset eivät tarvitsisi jatkuvasti lisää rahaa kotouttamiseen, purnaisi koko ajan rasismista, ja päätyisivät töihinkin yllättävän nopeasti...

Pölhökustaa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 345
 • Liked: 5126
Öö.. miksi Hong Kongista tulisi kukaan Suomeen, ellei ole jotain salaista perversiota? He eivät ole mitään ”Abdeja”. Tulevat Suoneen töihin tai ovat tulematta, mutta luvalla sanoen meillä on aika heikko käsi, kun länsimaisia työntekijöitä markkinoilta haalitaan. Suomea pidetään maailmalla aika lailla ”venäläisenä” maana. Jos joku pystyy viisi positiivista asiaa sanomaan, joka on meillä parempaa kuin muilla Euroopassa, niin voin myöntää olevani väärässä. Siis nimenomaan kansainvälisen asiantuntijan kannalta.

En jaksanut alkaa miettimään vielä viidettä, sillä näissä neljässäkin on jo paljon, ja tiedän omakohtaisesti (ulkomaalaisia osaajia Suomeen rekrytoineena) näiden tekijöiden painavan joidenkin ihmisten osalla todella paljon.

Puhdas ilma ja ympäristö
Turvallinen yhteiskunta
Hyvä maine koulujärjestelmällä
Tunnetaan (ainakin asiantuntijoiden piirissä) korkean teknologian maana.

Etenkin muutamasta kiinalaisesta tiedän etteivät ole muuttamassa Suomesta mihinkään - juuri ylläolevien seikkojen johdosta. Ja huomioiden osaamisensa ja sen mitä työelämässä tekevät, toivonkin heidän pysyvän täällä.

Toiset ihmiset taas kokevat muita asioita houkuttelevampina. Ei Helsinki Lontoolle tai Berliinille pärjää, jos verrataan vaikkapa suurkaupunkimaisuutta kaikkine sille tyypillisine vetovoimatekijöineen.

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 512
 • Liked: 813
Minulla ei olisi honkkaripakolaisten vastaanottamista mitään vastaan.

Suomalaisten on opittava olemaan vähemmän suurpiirteisiä. Jo riittää höveli vieraskoreus!

Lumiukko Jeti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 226
 • Liked: 9386
Varmasti honkkarilaiset ovat väkeä joka tekisi Suomesta paremman paikan, ainakin taloudellisesti. Ovat yritteliästä porukkaa. Toki suomalainen oleskeluyhteiskunta punaisine teippeineen nävertäisi tämänkin porukan pilalle, vähintään 2. tai 3. polvessa. Onhan täällä omatkin pilattu sosiaalidemokratialla ja nanny statella.

Onneksi pelkoa honkkarilaisten massamaahanmuutosta ei ole kun UK jo lupasi että sinne vaan. Eiköhän se Lontoo ole lähempänä Hong Kongia kaikilla mahdollisilla tavoilla kuin subarktinen isänmaamme. Ehkä saamme sieltä uusia turisteja pällistelemään Lapin revontulia.
"Suomi tarvitsee sekä jatkuvaa työperusteista maahanmuuttoa että vapaan liikkuvuuden tuomaa moninaisuutta. "
- Vihreiden tavoiteohjelma 2014-2019

Lalli L.

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 106
 • Liked: 342
Löytyykö maailmalta esimerkkejä ulisevista II polven honkkareista? Ainakin Yhdysvalloissa itä-aasialaiset työllistyvät ja menestyvät valkoisia kantiksia paremmin.
Ja mitenkähän ihmeessä nuo poissulkevat toisensa yhtään mitenkään? Onkos kantaväestön joukossa menestyviä suvaitsevaisia?

Sen kun vähän seuraat amerikkalaista politiikkaa ja somea, niin huomaat, että aasialaiset ovat suvaitsevaisia ulisijoita siinä missä muutkin vähemmistöt. Ja sama muuallakin.

Lainaus
Itä-aasialaisten rikollisuus ja työttömyys on muuten matalampaa kuin valkoisilla, joten on kyllä tosi vaikea on nähdä missä se niiden aiheuttama uhka oikein on.
1) Jotkut haluavat pitää Suomen suomalaisena, eivätkä entisestään kiihdyttää massamaahanmuuttoa, vaikka tulijat eivät olisikaan kaikkein paskimpia mahdollisia
2) Aasialaiset ovat samanlaisia suvakkipolitiikan kannattajia kuin muutkin vähemmistöt
3) Tulijat tuskin olisivat mikään hehkutettu lottovoitto, vaan eläisivät suomalaisten kustannuksella pitkään kuin muutkin.

Saat ihan vapaasti olla eri mieltä asiasta, mutta ei pitäisi olla vaikea nähdä erilaisia näkemyksiä.

Lainaus
Mitä korkeita positioita ne itä-aasialaiset ovat Yhdysvalloissa miehittäneet? Piilaaksossa kyllä pystyttelevät uusia startup-yhtiöitä kuin sieniä sateella, joka on yksi Yhdysvaltojen vaurauden kulmakivistä. USA on maailman rikkain valtio ja maailaman vahvin sotilasmahti nimenomaan siksi, että sinne keskittyy maailman teknolgisen osaaminen ehdoton huippu ja se huippu on paljlti haalittu ulkomailta. Itä-aasialaiset ovat paletissa oleellinen osa.
Jaa, eikö USA olisi maailman rikkain valtio ja maailman vahvin sotilasmahti ilman aasialaisia? Toki USA:han on mennyt paljon myös huippuälykkäitä osaajia. Se ei tarkoita että niitä olisi tänne tulossa ja jäämässä. Perus Hong Kongista Suomeen tulija ei tule perustamaan yhtään mitään huippufirmaa.

Lainaus
Arvaan, että tässä rakennellaan nyt vastaavia salaliittoteorioita kuin mitä liitetään juutalaisten maailmanhallintaan. Juutalaisethan varsinkin ovat älykkäinä miehittäneet korkeita positioita raha- ja pankkimaailmassa. Pitäisiköhän loogisena aasinsiltana siirtyä keskustelemaan jo siitä miten vaarallisia juutalaiset ovat Suomelle ja suomalaiselle kansalle? Aškenasijuutalaisten ÄO on muuten honkongilaisiakin korkeampi(110/107) eli ero pottunokkiin kasvaisi entisestään.
Suvaitsevaisten kanssa yhteistä myös tuo olkiukkoilu salaliitoista. Kuka on puhunut mistään salaliitoista?

"Somalit kannattavat innokkaasti suvakkipolitiikkaa länsimaissa"
"Höhö, uskotko johonkin somalien salaliittoon?? Höhö"


Huomaatko miten typerää tuo on? Niin, kyllähän myös ne juutalaiset ovat kannattaneet todella innokkaasti suvakkipolitiikkaa Suomelle ja länsimaille (mutta eivät Israelille). Vähemmistöt ylipäänsä.

Huvittaa miten heittelet niin vuorenvarmana noita älykkyysosamääriä yhden numeron tarkkuudella. Kuvitteletko, että älykkyyttä osataan mitata, on osattu mitata ja on mitattu niin tarkasti, että nuo tulokset ovat jotain faktaa? Kerrotko lähteesi noille tuloksille?

Lainaus
Kyllä hongkongilaiset mamut olisivat taloudellinen lottovoitto Suomelle.
Jaa, ehkä hyvässä lykyssä neljä oikein. Ei eroa ihan hirveästi Taneli Heikan lottovoittohehkutuksista.

Lainaus
Mutta kuten lottovoitot yleensä, tämäkin jää pelkäksi haaveeksi.
Toivotaan näin.

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 401
 • Liked: 7541
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas

Se olisi minusta ihan kannattava vaihtokauppa jos rauhanuskonnon edustajat Lähi-idästä ja Afrikasta voisimme vaihtaa honkkarilaisiin pakolaisiin, jotka pakenee kommunismia.

Ei voisi väittää ettei Suomi tee mitään pakolaisten hyväksi.

Minulla on käynyt mielessäni monta kertaa että nykyisessä EU - orja asemassa yksi tapa voisi olla "pakolaisten" kierrätys. Tänne on haalittu tätä kaikkein surkeinta joukkoa 30 vuotta niin todettaisiin vain että nyt olot ovat esim. Söpöliässä rauhoittuneet ja nyt on Kotiinpaluunaika, ihan autettuna. Ekax lähtee 1000 söpöliää ja tilalle otetaan vaikka 1000 vietnamilaista tms. Moni ajattelee ettei tämä nyt oikein ole hirmu hyvä ratkaisu mutta kun ekaa Antonovia täytetään aina kohteliaiden Wagnerin operaattorien toimesta niin miettikääs kasvaisiko menolippujen kysyntä äkisti koko tällä upealla kansalla :D

Tietysti kun meidän jellonasuikat ovat hiukan niinqu kiinni tuossa nopeuskameravalvonnassa ja facebookrikoksissa, eikä se osaaminen oikein mihinkään muuhun riitäkään, tai ehkä vielä kaiken heti laulavan hörhön kaapitukseen, niin pitäisi käyttää jotain yksityispuolen toimijaa. Wagner voisi olla hyvä ja edullisempi kuin Executive outcomes, vai mikä se oli. Kannatan kuitenkin kilpailutusta.

Monikulttuurisssa kohtaamisissa  :flowerhat:, kuten tässä poistamisessa, sattuu ja tapahtuu toki paljon enemmän kuin ankeasuomalaisten kanssa toimittaessa mutta poistajan ja poistettavan puuttuva yhteinen kieli voidaan korvata eräänlaisella teleskooppisauvalla tai "karttakepillä" annettavalla käsiohjauksella. Erikseen täytyy vielä kertoa että esimerkiksi Zornicopa tarkoittaa Allahin valittua venäjän kielessä ja idi naher kulje Allahin valoon ja davai davai Neger bistre johtakoon profeetta askeliasi eteenpäin (heti).

Ihana uni :'(
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Lalli L.

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 106
 • Liked: 342
Lainaus
Henkilöä joka vakavissaan elättelee tällaisia ajatuksia ei voi pitää minkään sortin kansallismielisenä.
Kansallismielisyys on jossain määrin eri asia kuin rotukultti.
"Kansallismielisyys" = haluaa tehdä (kanta)suomalaisista vähemmistön Suomessa massamaahanmuutolla, kunhan tulijat eivät ole kaikkein paskimpia mahdollisia
"Rotukultti" = vastustaa edellä mainittua

Lainaus
olemme kansallisesti suuressa määrin hyötyneet vaikkapa sellaisten maahanmuuttajien toiminnasta kuin Carl Ludvig Engel, James Finlayson, Nikolai Sinebrychoff (hän oli myös rakennusurakoitsijana monissa Engelin rakennusprojekteissa) ja Peter Thorwöste (Fiskarsin perustaja) - muutamia mainitakseni.
Tuohan on suoraan kuin suvaitsevaisten standardiargumenteista. Näillä jopa satojen vuosien takaisilla yksittäistapauksilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä noin 99,9999 prosenttia maahanmuutosta on, olivatpa tulijat mistä hyvänsä. Kuvitteletko, että hongkongilaiset pakolaiset tulevat olemaan jotain Finlaysoneita?

Lainaus
tämä selvästi kuuluukin niin vihreiden kuin punaistenkin kansallisvastaiseen ideologiaan. Ideologiaan, jolla on nimenomaan tarkoitus hajoittaa kansallisvaltiot, kansallinen itsemääräämisoikeus ja demokratia.
Suvakkius ei ole mikään vihervasemmistolainen asia. Käsittämättömän moni ei ole tätäkään ymmärtänyt, vaikka pitäisi olla niin päivänselvää Nykyisenä Vuonna.

Mitkä ihmeen "kansallisvaltiot"? Kaikki valtiot, jotka eivät ole jotain Eurostoliiton tai mongooli-imperiumin kaltaisia jättiläisiä? Mikä "kansallisvaltio" se semmoinen on, joka on kiinalaisten, venäläisten, virolaisten, somalien, arabien, kurdien ym. ym. sekamelska? Luulin, että se tarkoittaa jotain ihan muuta.

Vaikuttaa siltä, että kansallisvaltio-termiä väärinkäytetään jatkuvasti. Ilmeisesti tuliainen englanninkielisestä maailmasta, jossa yleisesti käytetään kaikista valtioista "nation state"-termiä, kun "state" voi viitata joko valtioon tai osavaltioon. Ja ilmeisesti kuulostaa hienommalta suomen kielessä kuin pelkkä valtio-sana.

Mikään ihmeen "kansallinen itsemääräämisoikeus"? Näkymättömien viivojen sisällä olevat kiinalaiset, venäläiset, virolaiset, somalit, arabit, kurdit ym. ym. saavat päättää itse näkymättömien viivojen sisäisistä asioista?

Lainaus
Siis tervetuloa kaikki kyvykkäät, älykkäät ja ahkerat verojen maksajat Hong Kongista. Teistä hyötyy koko kansan kokonaisuus, minkä pitäsi tyydyttää kaikkia kansallismielisiä.
Harvoin näin paatoksellista maahanmuuttomyönteistä puhetta kuulee edes suvaitsevaisilta. En ymmärrä miksi kaltaisesi ihmiset eivät voi kutsua itseään vain maahanmuuttokriittisiksi. Itse kutsuin kun olin pelkästään maahanmuuttokriittinen.

nochWunder

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 314
 • Liked: 1224
Ei vasemmisto suostu ikinä ottamaan maahan sosialismin vastustamiseen kasvaneita ahkeria ihmisiä.
Kyvytön muodostamaan virheetöntä tekstiä, pahoittelen!

Lalli L.

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 106
 • Liked: 342
Kannatan ideaa jo sen takia, että se aiheuttaisi epämukavaa kiemurtelua Oikean Maahanmuuton kannattajissa
Miksi aiheuttaisi?

Ei vasemmisto suostu ikinä ottamaan maahan sosialismin vastustamiseen kasvaneita ahkeria ihmisiä.
No varmasti suostuu. Miten he ovat kasvaneet sosialismin vastustamiseen? Onko tässäkin taas havaittavissa käsittämätön uskomus, että vasemmisto = suvaitsevaiset?

Tämäkin ehdotus voidaan sitten nostaa esille, kun persuja taas haukutaan maahanmuuttovastaisiksi.
Niin voidaan nostaa ja vaikutus tulee olemaan se, että
1) Suvaitsevaisten suhtautuminen persuihin ei muutu
2) Myötäilijät tulevat vakuuttuneiksi, että heidän pitää myötäillä entistä kovemmin, jotta saadaan näytettyä suvaitsevaisille

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 499
 • Liked: 17622
 • White Lives Matter
--
--
En ymmärrä miksi kaltaisesi ihmiset eivät voi kutsua itseään vain maahanmuuttokriittisiksi. --

En ryhdy keskusteluun henkilöiden kanssa, joiden pääargumentit liikkuvat tällä "kaltaisesi ihmiset" -tasolla.

Hyvää illanjatkoa.
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

nochWunder

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 314
 • Liked: 1224
No varmasti suostuu. Miten he ovat kasvaneet sosialismin vastustamiseen? Onko tässäkin taas havaittavissa käsittämätön uskomus, että vasemmisto = suvaitsevaiset?

Vasemmalle kallistuneet ja vasempaan järjestäytyneet lienevät kuitenkin jokseenkin eri ihmisiä. Vasemmisto kuulostaa vasemmalle järjestäytyneeltä porukalta.  Ja kyllä he poimivat maahan mieluiten juurikin muslimeja, ja huomattavasti kitsaammin kristittyjä ja muita. Ja jos kävisi niin, että Suomeen tulisi suuri joukko vakautta ja vaurautta (ns. kapitalismia) tuottavia ihmisiä, niin hyvin nopeasti feministit ja muut keksisivät miksi tätä porukkaa saa vihata. Ymmärrän, että jollekin vasemmisto voi olla henkinen koti, mutta tällä hetkellä se laita on mennyt järjiltään.
« Viimeksi muokattu: 04.07.2020, 22:26:07 kirjoittanut nochWunder »
Kyvytön muodostamaan virheetöntä tekstiä, pahoittelen!

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 456
 • Liked: 58266
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Minulla ei olisi honkkaripakolaisten vastaanottamista mitään vastaan.

Perusteeni tälle on se, että ensinnäkin minulla on jonkinasteinen tuntuma ko. valtion asukkaista. He ovat työteliäitä, ahkeria, fiksuja ja yrittäjähenkisiä. Uskoisin heillä olevan lähtökohtaisesti hyvin helppo integroitua ja kehittyä parissa vuodessa, ei parissa-kolmessa sukupolvessa, yhteiskuntaamme ja sen taloutta kehittäviksi ihmisiksi. Minähän kuulun siihen nuivistoon, jolle maahanmuutto sinänsä ei ole ongelma, mikäli maahanmuuttaja elättää omalla työllään itsensä ja perheensä, kunnioittaa kantaväestön kulttuuria ja elämäntapaa, ja noudattaa maan lakeja ja tapoja.

Somalit ja MENAt eivät kuulu tähän ryhmään, vaan he ovat sosiaalitukiperustaisia eli ns. humanitaarisia maahanmuuttajia. Somalit ja MENAt äänestävät (jos äänestävät) vasemmistoa. Honkkarit, jos äänestäisivät Suomessa, äänestäisivät Kokoomusta.

Toisekseen, minusta olisi niin huvittava seurata vihervasemmiston Welcome Refugees -tyyppien kärvistelyä, kun pakolaiset olisivat niin vääränlaisia. Etenkin kun nämä uudenlaiset pakolaiset eivät tarvitsisi jatkuvasti lisää rahaa kotouttamiseen, purnaisi koko ajan rasismista, ja päätyisivät töihinkin yllättävän nopeasti...

Boldattuun: pitikö tämän olla jonkinlainen kehu honkkarien puolesta? ;D

Kokoomus on EU-fanaattinen ja mokuttava globalistipuolue, joka on valmis myymään Suomen itsenäisyyden parista hillotolpasta. Eivät nämä suuressa mittakaavassa eroa juuri millään lailla vihervasemmistosta.

Yleisesti ottaen on hämmentävää nähdä, että niin moni on tässäkin ketjussa ottamassa "hyviä maahanmuuttajia" vastaan ja ehdoin tahdoin luomassa uusia etnisiä vähemmistöryhmiä maahamme. Kiinalaisia ja muita itäaasialaisia on jo nyt aivan liikaa Suomessa ja määrä tulee valtavirtapolitiikalla sekä myöskin ilmeisesti persujen nykypolitiikalla vain kasvamaan.

Loppujen lopuksi tällainen pelkän "haittamaahanmuuton" vastustaminen ja "hyötymaahanmuuton" (hyvin epämääräisiä termejä molemmat) hyväksyminen saattaa hidastaa negatiivista kehitystä jonkin verran, mutta lopputulemana on silti väestönvaihto ja suomalaisten jääminen vuosikymmenten kuluessa hiljalleen vähemmistöön, ensimmäisenä tietenkin pk-seudulla.

Omasta näkökulmastani pelkillä taloudellisilla argumenteilla, työllistymisellä ja näennäisellä "sopeutumisella" ei voi perustella ei-eurooppalaisen ja monin tavoin meistä eroavan väestön päästämistä Suomeen, koska se tulee lopulta lyömään suomalaisia näpeille ja kipeästi.
« Viimeksi muokattu: 04.07.2020, 23:02:25 kirjoittanut Alaric »
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Lalli L.

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 106
 • Liked: 342
En ryhdy keskusteluun henkilöiden kanssa, joiden pääargumentit liikkuvat tällä "kaltaisesi ihmiset" -tasolla.
Ei, minun pääargumentit ei 'liikkuneet tasolla "kaltaisesi ihmiset"'. Sinä nyt jostain syystä triggeröidyt noista sanoista.

Minusta on parempi puhua maahanmuuttokriittisyydestä kuin kansallismielisyydestä, jos kerran pitää Suomen täyttämistä "hyvillä uussuomalaisilla" suorastaan valtavan toivottavana ja uskoo "avoimeen suomalaisuuteen" tms. ihan samalla tavalla kuin suvaitsevaisetkin.

Vastaanotin

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 230
 • Liked: 509


Tämäkin ehdotus voidaan sitten nostaa esille, kun persuja taas haukutaan maahanmuuttovastaisiksi.
Niin voidaan nostaa ja vaikutus tulee olemaan se, että
1) Suvaitsevaisten suhtautuminen persuihin ei muutu
2) Myötäilijät tulevat vakuuttuneiksi, että heidän pitää myötäillä entistä kovemmin, jotta saadaan näytettyä suvaitsevaisille

1) Ei varmastikaan, mutta jos edes muutama yksilö alkaisi tämän perusteella ajatella?
2) Mitkä myötäilijät?
3) Tuskin tätä makkaratikun nokkaan tullaan ikinä nostamaan. Toimikoon tällaisenaan.

Entäpä jos tämä ”aloite” on suunnattu vain ja ainoastaan niille, joiden mielestä persut=rajat kiinni? Entäpä jos yksi tai vaikka kolmekin äänestäjää muuttaa pikku hiljaa näkemystään ko. puolueesta? Entäpä jos tällaisia näkemyksien muutoksia tapahtuisi päivittäin? Tunneittain?

Vähän kerrassaan, erilaisin keinoin. Jaksan uskoa, että kyllä se siitä.

Voin olla toki ajatuksissani aivan väärässäkin ja otsikon henkilö haluaisi ihan tosissaan porukkaa honkkareista tänne. Toivottavasti olen väärässä, vaikka honkkarin porukka olisi kaikin puolin parempaa ja tuottavampaa sakkia, kuin suoraan etelän suunnasta nousseet.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 873
 • Liked: 9355
Minä en ole koskaan katsonut sitä Matrix-elokuvaa joten en oikein hahmota mitä ne eriväriset pillerit oikein tarkoittavat. Kuitenkin asiayhteydestä olen ymmärtänyt että punainen pilleri on sitä että huomaa että on ollut kaiken aikaa väärässä ja muuttaa suuntaansa sen jälkeen.

Maahanmuuttokriitikoiden punainen pilleri on huomata että edes suvakit eivät kannata kaikkea maahanmuuttoa. Huomataan että suvakitkin inhoavat ryssiä ja aasialaisia, siis itä-aasialaisia, ja kaikesta maahanmuuttoa ylistävästä retoriikastaan huolimatta eivät halua noita ihmisiä maahamme.

Suvakkien maahanmuuttokiima kohdistuu nimenomaan siihen porukkaan mitä me tällä foorumilla dehumasoivasti kutsumme haittamaahanmuutoksi. Eli MENA ja BAME.

Lalli L.

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 106
 • Liked: 342
1) Ei varmastikaan, mutta jos edes muutama yksilö alkaisi tämän perusteella ajatella?
Niin, mitä sitten jos? Tosi fantsu juttu "jos muutama yksilö alkaa ajatella".

Lainaus
2) Mitkä myötäilijät?
Olin kirjoittamassa ensin aisank***********a, mutta olen huomannut, että viesti poistuu ja tulee bannia jos semmoista tekee. Suvaitsevaisten myötäilijät, mielistelijät, mitä termiä nyt halutaan käyttää. Ihmiset, joiden nerokas strategia on yrittää jatkuvasti todistella sitä ettemme me oikeasti ole pahoja rasisteja, kannattamalla epäkansallismielisiä ja maahanmuutto- ja monikulttuurisuusmyönteisiä asioita, menemällä koko ajan lähemmäs ja lähemmäs suvaitsevaisten mielipiteitä.

Lainaus
Entäpä jos tämä ”aloite” on suunnattu vain ja ainoastaan niille, joiden mielestä persut=rajat kiinni? Entäpä jos yksi tai vaikka kolmekin äänestäjää muuttaa pikku hiljaa näkemystään ko. puolueesta? Entäpä jos tällaisia näkemyksien muutoksia tapahtuisi päivittäin? Tunneittain?
Tai sekunneittain? Tai nanosekunneittain? Tai kenties jopa pikosekunneittain? Kohta on 100% kannatus, kunhan todistellaan maahanmuutto- ja monikultturisuusmyönteisyyttämme tarpeeksi.

Niin kuin olen aiemminkin kirjoittanut, persujen pitäisi nyt selvästi jyrähtää, että Suomi on täytettävä maahanmuuttajilla ja että maahanmuuttovastaisuudelle on nollatoleranssi puolueessa. Moni on ihan vakuuttunut, että aivan valtava enemmistö suomalaisista ja perussuomalaisista on sen kannalla. Kannatus tulee raketoimaan valtavasti.

Lainaus
Voin olla toki ajatuksissani aivan väärässäkin ja otsikon henkilö haluaisi ihan tosissaan porukkaa honkkareista tänne.
Eli Antikainen valehteli tai trollasi? Kyllä miehen intuitioni sanoo, että Sanna on ihan tosissaan. Onhan tässäkin ketjussa runsaasti ihmisiä, joiden mielestä tämä on aivan huippuhieno idea.

Vastaanotin

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 230
 • Liked: 509
^
Et taida halutakaan ymmärtää. Ei äänestäjien mielipiteitä muokata Suomessa ihan noin vain.
Tämä on tietynlaista propagandaa. Toimii tai on toimimatta kuten verkostomarkkinointi, vähän kerrassaan.

Turha tässä on sinun kanssa väitellä, tarkoitusperät ovat erilaiset ja sen ymmärrät fiksuna itsekin.

Arvoton

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 221
 • Liked: 2512
Mitenhän innokkaasti Hong Kongin kiinalaiset haluaisivat tänne kasvavaan kalifaattiin? Heidänhän on pakko tietää väestöllinen muuttumisemme. Venäläisiä tänne tuntuu siirtyvän entiseen malliin, lisäksi jonkun verran Eestin venäläisiä. Naapurin eestiläinen juuri sanoi, kun pihan lapset kälisevät vain venäjäksi, että alkanut tuntua täällä Vantaalla, että on kuin asuisi Lasnamäessä. Oletan, että kyllähän venäläiset maahanmuuttajat täällä viihtynevät kalifaatin seassa, kun vain Kelan tuet pyörivät. Tuskin odotettavissa kahnauksia.

Huolestunut Kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 826
 • Liked: 171
No mutta, pakko sanoa että arvostan Lallin rehellistä... jep. Ruoditaas vähän.

1) Jotkut haluavat pitää Suomen suomalaisena, eivätkä entisestään kiihdyttää
massamaahanmuuttoa, vaikka tulijat eivät olisikaan kaikkein paskimpia a
Entä sitten? Ei tämä ole mikään argumentti, ainoastaan toteamus.

Lainaus
2) Aasialaiset ovat samanlaisia suvakkipolitiikan kannattajia kuin muutkin vähemmistöt
Oliko tälle mitään lähdettä? Muusta kirjoituksestasi voi päätellä että olet nähnyt joskus jossain youtube-videossa aasialaisen paasaamassa SJW liturgiaa, ja tekemäsi johtopäätös on sitten tämä suurella pensselillä maalattu mielikuva.

Lainaus
3) Tulijat tuskin olisivat mikään hehkutettu lottovoitto, vaan eläisivät suomalaisten kustannuksella pitkään kuin muutkin.

Mihin perustat tämän? Aasialaiset ovat työllistyneet ja kouluttautuneet suomessa todella hyvin, ihan ensimmäisestä polvesta lähtien. Huomaa että jätän tietoisesti omat lähteeni näyttämättä, että voidaan sitten molemmat läväistä omat pöytään ja vertailla viivottimella jos uskallat julppisi avata.  ;D

 :silakka: :flowerhat: :facepalm: :'( :-* :-\ :-X
Mursu: "Siis vertaatko ihan tosissasi sitä, että amerikkalaiset lopettivat toisen maailmansodan atomipommeilla säästäen siten satojen tuhansien elämän siihen, että natsit murhasivat miljoonia juutalaisia ja valloittivat noin kymmenen itsenäistä valtiota?"
Kekkeruusi: "Kyllä se on täysin oikeudenmukainen näkemys."

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 022
 • Liked: 7851
Hong-Kongillaiset ovat hyvin vaarallinen pakolaisryhmä, koska heidän vastaanaottamisensa työntäisi Suomen lusikan suurvaltakuvioihin, joista lusikkamme pitäisi ymmärtää pitää kaukana. Miksi Suomen olisi ylipäätään viisasta sohia tavalla, joka saattaa heikentää välejä Kiinan kanssa?

Lisäksi minusta ryhmän älykkyys ja kyvykkyys ei ole argumentti ryhmän maahanpäästämisen puolesta, vaan sitä vastaan. Usimmitenhan hyvin koulutettu ja menestyvä väki on Suomenkin tasolla sitä suvakeinta sakkia. Esson baareista löydät sitten tiiviimpinä keskittyminä niitä mamuvastaisia. Lisäksi älykkäät ja kyvykkäät vähemmistöt ovat historiallisesti aiheuttaneet konflikteja ja yhteiskuntien hajoamisia siinä missä tyhmätkin. Sossun tississä kiinni olevia taustaisia on myös helpompi tuulen kääntyessä ulostaa maasta.

Vastustan kategorisesti kaikkea maahanmuuttoa. Vastustaisin jopa saksalaisten älykkäimmän 1% muuttoa tänne, koska saksalaiset eivät ole suomalaisia enkä halua tänne uutta herrakansaa. Yhteiselo ruotsalaisvähemmistönkään kanssa ei ole ollut eikä ole mitenkään kitkatonta, vaikka aikaa opetella on ollut luokkaa 800-900 vuotta.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 022
 • Liked: 7851
Suomenruotsalainen vähemmistömme:


Menestyy ryhmänä valtavan hyvin, heillä on esimerkiksi massiivinen yliedustus suomalaisten yritysten johdossa, kulttuuripiireissä ja mediassa

Äänestää kutakuinkin kauttaaltaan suvakkeja.

Levittää vaikutusvaltansa kautta suvakismia yhteiskuntaan.

Hyödyntää statustaan kierosti, kuten vähemmistöillä on tapana. Korostavat olevansa suomalaisia silloin kun siitä on hyötyä. Ovat vastaavasti viimeisen päälle ruotsalaisia ja ei-perunaneniä, kun se heitä hyödyttää.

Ovat epäsuhtaisen vaikutusvaltansa avulla rakentaneet maahan itseään suosivia ja suomalaisia sorsivia institutionaalisia rakenteita. (Yliopistotason ohituskaistat, erikoispalvelut, pakkoruotsi, automaattinen kansanedustaja Ahvenanmaalta, joka on röyhkeänä rälssialueena vielä oma lukunsa).

Ja tässä on siis kyse ruotsalaisista, jotka eivät etnisesti väreile ja jotka eivät päällepäin erotu. Naapurimaan kansasta, jonka kanssa kulttuuri, uskonto ja historia on paljolti yhteistä.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 589
 • Liked: 14973
Ja tässä on siis kyse ruotsalaisista, jotka eivät etnisesti väreile ja jotka eivät päällepäin erotu. Naapurimaan kansasta, jonka kanssa kulttuuri, uskonto ja historia on paljolti yhteistä.

Nyt puhut kyllä täyttä kakkaa.

Suomenruotsalaiset eivät pidä itseään miltään osin ruotsalaisina. Ehkä joku yksittäinen ahvenanmaalainen katsoo Ruotsiin päin, mutta manterella ei kukaan.

Suomenruotsalaisethan eivät edes etnisesti ole kaikki ruotsalaista alkuperää. Moni on saksalaisia, baltteja ja muita eurooppalaisia, jotka ajautuivat joko Ruotsin kautta Suomeen tai tulivat suoraan ulkomailta. Koska Suomi kuului niihin aikoihin Ruotsiin ja ulkomaalaiset yleensä asettuivat juuri rannikolle, he sulautuivat silloiseen ruotsinkieliseen rannikon väestöön ja heistä tuli "suomenruotsalaisia". Esimerkkinä vaikka Mannerheim, jonka suku oli saksalainen, mutta tuli Ruotsin kautta Suomeen.

Suomenruotsalaisten identiteetti on kuitenkin vahvasti suomalainen koska historia on sitonut heidät vahvasti Suomen maaperään erinäisten sotien ja muiden tapahtumien kautta. Ruotsi on jo niin etäinen ettei siitä identiteetistä ole monen sukupolven jälkeen mitään muuta jäljellä kun juhannussalko ja rapujuhlat.
KAIKKI mihin vasemmisto koskee muuttuu paskaksi!

mökkihöperö

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 284
 • Liked: 414
Ja tässä on siis kyse ruotsalaisista, jotka eivät etnisesti väreile ja jotka eivät päällepäin erotu. Naapurimaan kansasta, jonka kanssa kulttuuri, uskonto ja historia on paljolti yhteistä.

Nyt puhut kyllä täyttä kakkaa.

Suomenruotsalaiset eivät pidä itseään miltään osin ruotsalaisina. Ehkä joku yksittäinen ahvenanmaalainen katsoo Ruotsiin päin, mutta manterella ei kukaan.

Suomenruotsalaisethan eivät edes etnisesti ole kaikki ruotsalaista alkuperää. Moni on saksalaisia, baltteja ja muita eurooppalaisia, jotka ajautuivat joko Ruotsin kautta Suomeen tai tulivat suoraan ulkomailta. Koska Suomi kuului niihin aikoihin Ruotsiin ja ulkomaalaiset yleensä asettuivat juuri rannikolle, he sulautuivat silloiseen ruotsinkieliseen rannikon väestöön ja heistä tuli "suomenruotsalaisia". Esimerkkinä vaikka Mannerheim, jonka suku oli saksalainen, mutta tuli Ruotsin kautta Suomeen.

Suomenruotsalaisten identiteetti on kuitenkin vahvasti suomalainen koska historia on sitonut heidät vahvasti Suomen maaperään erinäisten sotien ja muiden tapahtumien kautta. Ruotsi on jo niin etäinen ettei siitä identiteetistä ole monen sukupolven jälkeen mitään muuta jäljellä kun juhannussalko ja rapujuhlat.

Suomenruotsalaisten identiteetti ei todellakaan ole suomalainen.

Lainaus
Suomenruotsalainen kielitieteilijä Leif Höckerstedt katsoo, että suomenruotsalaisuutta on mahdotonta tarkastella Ruotsista irrallaan olevana ilmiönä. Hänen mukaansa Suomen suomenkieliset ja ruotsinkieliset ovat sitoutuneet yhteisiin poliittisiin tavoitteisiin, mutta eivät jaa samaa etnistä identiteettiä. Höckerstedtin mukaan suomenruotsalaisesta etnisyydestä ei kuitenkaan haluta keskustella julkisesti.[19] Tutkija Charlotta Hedberg esittää, että suomenruotsalaisten yliedustus Suomen ja Ruotsin välisessä maahanmuutossa heijastelee yhteisön vähemmistöasemaa ja etnistä sidettä Ruotsiin.[20] Kansainvälisessä vähemmistöoikeuksia sivuavassa keskustelussa on myös esitetty, että suomenruotsalaisia voidaan tarkastella etnisenä vähemmistönä.

T. Wikipedia

nochWunder

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 314
 • Liked: 1224
Antakaas suomenruotsalaisten kunkin ihan itse määritellä mitä he haluavat edustaa. Turha tehdä vihollisia niistä jotka eivät ole.
Kyvytön muodostamaan virheetöntä tekstiä, pahoittelen!

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 589
 • Liked: 14973

Suomenruotsalaisten identiteetti ei todellakaan ole suomalainen.

Lainaus
Suomenruotsalainen kielitieteilijä Leif Höckerstedt katsoo, että suomenruotsalaisuutta on mahdotonta tarkastella Ruotsista irrallaan olevana ilmiönä.

Eihän suomalaisuuttakaan voi tarkastella irrallaan Ruotsista tai vaikka Venäjästä yhteisen historian takia. Mutta kuka kehtaa väittää, että suomalaiset olisivat venäläisiä identiteetiltään?

Lainaus
Hänen mukaansa Suomen suomenkieliset ja ruotsinkieliset ovat sitoutuneet yhteisiin poliittisiin tavoitteisiin, mutta eivät jaa samaa etnistä identiteettiä.

Mitä muuta kansakunta on kun "yhteiset poliittiset tavoitteet"? Selvää on myös, ettei ruotsinkielisten ja suomenkielisten identiteetti ole täysin sama. Jo kielihän määrittelee sen osittain erilaiseksi.

Lainaus
Höckerstedtin mukaan suomenruotsalaisesta etnisyydestä ei kuitenkaan haluta keskustella julkisesti.

Mitä keskustelemista siinä enää on? Kaikki tietävät mistä suomenruotsalaiset ovat kotoisin.

Lainaus
Tutkija Charlotta Hedberg esittää, että suomenruotsalaisten yliedustus Suomen ja Ruotsin välisessä maahanmuutossa heijastelee yhteisön vähemmistöasemaa ja etnistä sidettä Ruotsiin.

Etninen side Ruotsiin on monen (ei kaikkien) suomenruotsalaisen osalta todettu fakta, mutta mitä se todistaa identiteetistä?

Kuten aikaisemmin totesin suomenruotsalaiset eivät suinkaan ole mikään etnisesti homogeninen ryhmä ruotsalaisperillisiä. Heidän seassa on paljon erinäistä porukkaa lähialueelta, ruotsalaisia, baltteja, puolalaisia, saksalaisia, hollantilaisia, venäläisiä jne., jotka ajan saatossa integroituivat aikaisempaan rannikon ruotsinkieliseen väestöön.

Lainaus
Kansainvälisessä vähemmistöoikeuksia sivuavassa keskustelussa on myös esitetty, että suomenruotsalaisia voidaan tarkastella etnisenä vähemmistönä.

Ihan geneettisestikin lienee totta, että suomenruotsalaiset ovat jollain tasolla etninen vähemmistö. Sama koskee toki savolaisia ja hämäläisiäkin.

Mutta missä on se suomenruotsalainen, joka sanoo olevansa ruotsalainen? Itse en ole sellaista koskaan tavannut vaikka välillä liikun niissä piireissä. Hyvin harva ahvenanmaalainekaan kokee henkistä yhtäläisyyttä ruotsalaisten kanssa ja jotkut käy jopa intissä oppiakseen suomea.

Väitän, että Ruotsin maahanmuuton myötä, suomenruotsalaisten henkinen suhde Ruotsiin on haalistunut entisestään viime vuosikymmeninä. Miksi he kokisivat yhtäläisyyttä maan kanssa, jonka väestö, kieli ja kulttuuri on yhä etäisempi ja paikoittain jo täysin tuntematon?
KAIKKI mihin vasemmisto koskee muuttuu paskaksi!

nochWunder

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 314
 • Liked: 1224
Suomenruotsalaiset eivät ole yhteinäinen etninen ryhmä. Ja osa heistä on ruotsia puhuvia ruotsinkielisen sukunimen ottaneita etnisiä suomalaisia, jotka ovat halunneet edistää asemaansa yhteiskunnassa. Oman sukuni ainakin yksi haara on taasen suomenkielisen sukunimen ottaneita ruotsalaisia, jotka puhuvat suomea. On kaikenlaista. Ei niihin kannata tarkkaan tuijotella.
Kyvytön muodostamaan virheetöntä tekstiä, pahoittelen!

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 456
 • Liked: 58266
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Ja sitten palaamme suomenruotsalaisista takaisin ketjun aiheeseen.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Pölhökustaa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 345
 • Liked: 5126


Somalit ja MENAt eivät kuulu tähän ryhmään, vaan he ovat sosiaalitukiperustaisia eli ns. humanitaarisia maahanmuuttajia. Somalit ja MENAt äänestävät (jos äänestävät) vasemmistoa. Honkkarit, jos äänestäisivät Suomessa, äänestäisivät Kokoomusta.

Boldattuun: pitikö tämän olla jonkinlainen kehu honkkarien puolesta? ;D


Sijoitin tuon lauseen väärään kohtaan, se oikeastaan liittyi olennaisesti tuohon "toisekseen" -näkemykseeni, eli siihen, että ei vihervasemmisto halua tänne pakolais-/siirtolaisaaltoa sellaisesta maasta, jossa koulutus- ja osaamistaso on korkea ja porukka lähtökohtaisesti varsin nuivaa ja oikeistolaista. Jos nimittäin suomalaiset ovat rasisteja, ovat itäaasialaiset sitten varsinaisia mengeleitä kaikki tyynni. Eli vastaus kysymykseesi: kyllä!   :D

Mutta en usko haluavani mitään miljoonamääräistä siirtolaista Hong Kongista Suomeen, mutta vaihtaisin päittäin somali- ja MENA-porukkamme jopa vaikka mannerkiinalaisiin, puhumattakaan sitten näistä Singapore/Hong Kong/Malesia/Taiwan -ulkokiinalaisista.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 873
 • Liked: 9355
En usko että kenelläkään olisi ajatusta vastaan jos kyse olisi nykymamujen vaihtamisesta honkkareihin. Tai siis normaaleilla ihmisillä ei olisi. Kyllä varmaan mamuteollisuudesta rahansa saavat rääkyisivät.

Nyt kuitenkin puhutaan että entisten lisäksi tulisi uutta porukkaa ja suomalaisten suhteellinen osuus pienenisi entisestään.

Tagit: