HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

Persumöläytysten seurantaketju

<< < (3/270) > >>

IDA:
Itsekin yhdyn ihmettelyyn siitä miten avioliitossa voi raiskata. Avioliitto on silloin jo täysin pilalla ja olisi varmaan ollut hyvä ottaa avioero. Muutenkin avioliiton pitäisi perustua rakkauteen. Raamatulla voi hyvin perustella sen, että avioliitossa ei saa raiskata, joten Teuvo Roskala on ilmaissut itseään tyhmästi. 

On joka tapauksessa melko hölmöä, että rikoslaki tuomitsee raiskauksen avioliitossa, mutta avioliitto saa silti jatkua sellaisenaan. Laki on sitä paitsi turha, koska raiskaus ja väkivalta ovat muutenkin lain tuomitsemia asioita. Mitä on ajateltava tilanteesta, jossa puoliso nostaa syytteitä toista puolisoa kohtaan tämän harjoittamasta väkivallasta, mutta silti haluaa jatkaa avioliittoa? Rikoslaki silloin ikään kuin tukee sairaan suhteen sisäisiä valtapelejä osallistumalla niihin.

Histon:
Turha tästä kaustista on ketään muuta syyttää kuin Roskalaa, joka on ihan käsittämätön urpo, kun menee noin vitun tyhmiä julkisesti kirjoittelemaan. Roskala tulee erottaa Perussuomalaisista välittömästi. Persut on tietysti median inhokki, mutta suurin syy näihin jatkuviin kausteihin on se, että persut on valitettavasti junttipuolue. Sanon näin vaikka itsellänikin on PS:n jäsenkirja. Toivottavasti asianlaita tulee pikaisesti korjautumaan nyt nakkimuki-Timon jälkeisellä aikakaudella.

Profeetta Kekikkad:
Yleisenä vinkkinä kun joutuu näihin kommentoimaan omissa piireissä: "En ole samaa mieltä Roskalan kanssa, enkä usko tämän kommentin jälkeen Roskalan etenevän juuri muualle kuin kaupunkinsa kunnanvaltuustoon."

Roskalan erottaminen asettaisi ikävän ennakkotapauksen, josta on vaikea peruuttaa pois. Jos yksi kohukommentti voi ajaa sinut koko puolueesta ulos, niin eihän median tarvitse muuta kuin kehitellä lisää kohuja rivipersujen ympärille, jonka jälkeen vaatimukset näidenkin erottamisesta nousevat. Jos erotetaan, niin popula alkaa varoa taas sanomisiaan kuin Timo il-Soini aikaan ja sitähän me ei just haluta.

Antaa Roskaloiden olla puolueessa. Niillä on oma äänestäjäkuntansa, joita tarvitaan kunnallistasolla, mutta mitään asiaa siitä ylöspäin ei tällaisten kohujen jälkeen voi olla.

Tabula Rasa:
Tarkoituksellista väärinymmärtämistä. Jos kerran pointti on siinä että avioliitto solmitaan rakkaudesta, niin siinä raiskaaminen on oksymoroni. Ja kuten sanottu, avioero on raiskaamista parempi vaihtoehto silloin. Miksi ihmeessä kukaan jäisi katselemaan suhdetta jossa kerran tulee raiskatuksi? Jos aviovuoteus on raiskausta niin hittoako tekee sen ihmisen kanssa? Laki on mikä on, ja ihmisluonto on mikä on.

Mutta eniten ärsyttää nämä jotka alkavat tästä lähin ulista kuinka persuissa raiskaus on sallittu ja ne jotka menettävät maineensa ja uskottavuutensa jonkun tarkoituksellisen väärinymmärtämiskaustin perusteella kun pointti on missattu täysin ja tarkoituksella kaivettu sellainen näkökulma jota voidaan käyttää lyömäaseena.

Media ei ole vuosikymmeniin kohdellut persuja reilusti, toki pitää välttää median lapaan syöttöjä, kuten nyt, mutta se että lähdetään median vaatimaan irtisanoutumispelleilyyn antaisi signaalin että median tarkoituksellinen väärinymmärtäminen olisi aiheellinen, ja sellaisen anteeksipyytely ja selittely on idioottimaista nöyristelyä sellaisen tahon edessä jonka tarkoitus on nimenomaan tehdä sinusta naurettava, ja kaikki muut heikon uskottavuuden sanamuodot. Asiallinen kritiikki on erikseen, mutta valemedian jahteihin ei pidä tarttua.

Roope:

--- Lainaus käyttäjältä: Histon - 03.09.2018, 23:51:13 ---Turha tästä kaustista on ketään muuta syyttää kuin Roskalaa, joka on ihan käsittämätön urpo

--- Lainaus päättyy ---

Ok, mutta:


--- Lainaus käyttäjältä: Histon - 03.09.2018, 23:51:13 ---Roskala tulee erottaa Perussuomalaisista välittömästi. Persut on tietysti median inhokki, mutta suurin syy näihin jatkuviin kausteihin on se, että persut on valitettavasti junttipuolue.

--- Lainaus päättyy ---

Tästä tosiaan linjaus puolueelle?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta