HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

Persumöläytysten seurantaketju

<< < (245/270) > >>

käpyQaarti:

--- Lainaus käyttäjältä: käpyQaarti - 05.01.2022, 15:34:24 ---Invalid Tweet ID
Mitäköhän keissiä Tommi tarkoittaa? Sekö Veera Ruohoon kohdistunut väkisinmakaaminen pahoinpitely?

--- Lainaus päättyy ---

Jep  ;D

Eli Pälve twiitissään mainitsi Hakkaraisen väkivaltaisesta käytöksestä eduskunnassa, niin sitten kun kysyin tarkoittiko sitä Ruoho-keissiä, niin poisti twiittinsä.

Laitoin kysymyksen liitteeksi tämän kuva.  ;D

repo:

--- Lainaus käyttäjältä: Nuivinator - 05.01.2022, 16:09:24 ---Kannattaa lukea ajatuksella tuo Iltalehden juttu läpi, siellä on paljon muutakin kuin tuo lainaamani.

--- Lainaus päättyy ---

Oli joo, mutta lopputulemaksi jäi vastuullisen journalismin "en persu igen". Sinänsä pidän hyvänä, että Iltalehti ruoti tämän PS-ehdokkaan taustat. Josko se saisi muut olemaan tarkempia, vaikka maito on jo maassa, jos siellä on muilla vastaavia epäselvyyksiä ja epätarkkuuksia. Annan Iltalehdelle pisteet oikeasta journalismista ja nostan tuomarikortin "4. valtiomahti" vasta, kun Iltalehti perkaa ja uutisoi myös muiden puolueiden asettamia ehdokkaita. Nämä persuihin kohdistuvat lokakampanjat ovat vielä hieman liian tarkoitushakuisia. Silti persuja ei tule sääliä, mikäli oikeaa syytä on lokaan.

Alaric:
Ehkäpä tämänkin voisi persumöläytykseksi laskea, vaikka se nyt sinänsä olisi ihan hyvin voinut mennä huumoristakin (ks. alkuperäinen fb-viesti liitekuvasta).

Sen sijaan tuo selittely on melkoisen ontuvaa.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008523967.html (7.1.2022)


--- Lainaus ---"Poikamme palaavat kuin leijonat aikoinaan Globenista" – kaupunginvaltuutettu kommentoi terrorismirikoksista epäiltyjen vapautumista tutkintavankeudesta ja ehdotti kansanjuhlaa torille

...

PERUSSUOMALAISTEN kankaanpääläinen kaupunginvaltuutettu Teuvo Roskala julkaisi Kankaanpään terrorismirikoksista epäiltyjen miesten tutkintavankeudesta vapautumisen jälkeen kärjekkään Facebook-päivityksen, jossa hän vertasi vakavista rikoksista epäiltyjä miehiä vuonna 1995 kultaa voittaneeseen Suomen jääkiekkomaajoukkueeseen.

...

Roskalan näkemys aiheutti Facebookissa kummastusta, minkä jälkeen hän vertasi samassa ketjussa äärioikeistolaisista terrorismirikoksista epäiltyjä miehiä vielä Etelä-Afrikan rotuerottelua vastustaneisiin arkkipiispa Desmond Tutuun ja poliitikko Nelson Mandelaan. Molemmat ovat saaneet Nobelin rauhanpalkinnon.

HS tavoitti puhelimitse Roskalan, joka on nyt poistanut julkisen Facebook-päivityksensä. Hänen mukaansa se oli yliampuva.

Tässä [kirjoituksessa] oli tällainen, että ”nyt ei muuta iso kansanjuhla pystyyn. Poikamme palaavat kuin leijonat aikoinaan Globenista. Torilla tavataan!” Mitä tällä päivityksellä tarkoitit?

”Se oli sellainen, että ei ainakaan voida tuomita ketään ilman, että oikeus on ratkaissut. Että ei ristiinnaulita ketään.”

Eivätkö nämä ole aika vakavia rikosepäilyjä?

”Epäilyt on tosi vakavia. Että jos paljastuu, että epäilyissä on jotain perää, niin se on tosi vakava juttu kyllä sitten.”

Mitenkäs kun tuo kansanjuhlakommentti on aika räyhäkäs kuitenkin?

”Sen tähden otinkin [pois]. Se on liian yliampuva. Ei se anna oikeaa kuvaa siitä, ei ketään voi tietenkään juhlia siitä porukalla, jos joku on tehnyt jotain laitonta. Enhän ymmärrä ollenkaan tätä, kun Gretaa [Thunbergia] juhlitaan Ruotsissa, kun se on tehnyt laittomuuksia – ollut koulusta laittomasti pois. Että sehän on ihan vastaavaa.”

Vähän erilainen ilmiö, tässä on aseita ja räjähteitä.

”No niin on, mutta sillähän on tarkoitus nostattaa maailmanlaajuista huomiota ja vastakkainasettelua. Tämä vastakkainasettelu ei ole hyvä asia ollenkaan. Tämä teidän artikkeli teki sitä vastakkainasettelua valtavasti täällä. Se ei ollut mikään poliittinen, vaan kaikilta eri yhteiskuntaluokista ja tahoilta. Tuli tosi vahvaa, että pidettiin, että kuinka tämä tälleen meni. Että nyt ihmisistä tietysti tuntuu, että aha, ei ollutkaan syytä niin voimakkaasti.”

...
--- Lainaus päättyy ---

Veturinainen:
Teuvo Roskala taas vauhdissa:


--- Lainaus ---PERUSSUOMALAISTEN kankaanpääläinen kaupunginvaltuutettu Teuvo Roskala julkaisi Kankaanpään terrorismirikoksista epäiltyjen miesten tutkintavankeudesta vapautumisen jälkeen kärjekkään Facebook-päivityksen, jossa hän vertasi vakavista rikoksista epäiltyjä miehiä vuonna 1995 kultaa voittaneeseen Suomen jääkiekkomaajoukkueeseen.

Poliisi on nimennyt terrorismirikoksista epäillyn joukon Kankaanpään ryhmäksi, jonka neljä yhä tutkintavankina ollutta epäiltyä vapautui oikeuden päätöksellä keskiviikkona. Poliisi epäilee silti miehiä yhä terroristisessa tarkoituksessa tehdyistä rikoksista.

Roskalan näkemys aiheutti Facebookissa kummastusta, minkä jälkeen hän vertasi samassa ketjussa äärioikeistolaisista terrorismirikoksista epäiltyjä miehiä vielä Etelä-Afrikan rotuerottelua vastustaneisiin arkkipiispa Desmond Tutuun ja poliitikko Nelson Mandelaan. Molemmat ovat saaneet Nobelin rauhanpalkinnon.
--- Lainaus päättyy ---

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008523967.html

Tästä hörhöstä on aiemminkin ollut harmia (katsokaa tämän ketjun avausviesti).

Edit: Alaric ehti ensin.

Roope:

--- Lainaus käyttäjältä: Alaric - 07.01.2022, 15:35:22 ---Roskalan näkemys aiheutti Facebookissa kummastusta, minkä jälkeen hän vertasi samassa ketjussa äärioikeistolaisista terrorismirikoksista epäiltyjä miehiä vielä Etelä-Afrikan rotuerottelua vastustaneisiin arkkipiispa Desmond Tutuun ja poliitikko Nelson Mandelaan. Molemmat ovat saaneet Nobelin rauhanpalkinnon.

[...]

[Toimittaja Mikko Gustafsson]
Vähän erilainen ilmiö, tässä on aseita ja räjähteitä.

--- Lainaus päättyy ---

Hauskintahan tässä toimittajan paheksunnassa on, että Nelson Mandela on ihan oikea tuomittu terroristi, joka julkisesti kannatti siviilien räjäyttämistä.

Edit:

--- Lainaus käyttäjältä: Roope - 18.07.2018, 15:18:44 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Syksy Räsänen ---MK aloitti sabotaasilla ja jatkoi ihmisiin kohdistuvilla hyökkäyksillä. Virallisen linjan mukaan se ei hyökännyt siviilejä kohtaan, mutta käytäntö oli toinen, ja suurin osa uhreista siviilejä. Vielä apartheidin jälkeen Mandela oikeutti pahamaineisen Church Streetin autopommi-iskun, joka tappoi 19 ihmistä ja haavoitti yli 200, myös useita siviilejä, sanoen, että siviilien kuolema oli aseelliseen vastarintaan ryhtymisen "väistämätön seuraus" ja että "apartheid-hallinnon väkivalta pakotti meidät aseelliseen kamppailuun".
--- Lainaus päättyy ---

--- Lainaus päättyy ---

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta