HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

Persumöläytysten seurantaketju

<< < (246/251) > >>

JoKaGO:
@Alaric  @Riia  @Fahrenheit  Teillä lienee parempaa tietoa kuin muilla. Siksi kysyn uudelleen, kuka on tuo "kansalainen" jolle "tämä vastaus oli" mitä tuo Fahrenheit viestissään vihjaa? Ainakaan tuossa linkissä asiaa ei kerrota enkä haluaisi langettaa epäilyksen varjoa syyttömien päälle.

Siis kuka tuo Mäkystä troolannut kansalainen on (jos on julkisuuden henkilö)?

Kapseli:
Taasko yksi persupoliitikko, jolta on jäänyt politiikan lyhytkin oppimäärä lukematta? No nyt se ampui takaisin. Voisiko Persut jo viimein järjestää jonkinlaisen kurssipäivän näille. Siihen nähden puolueen kilpi on kestänyt yllättävän hyvin mutta säröjä alkaa olla kohta liikaa.

Fahrenheit:

--- Lainaus käyttäjältä: JoKaGO - 30.12.2021, 23:55:13 ---@Alaric  @Riia  @Fahrenheit  Teillä lienee parempaa tietoa kuin muilla. Siksi kysyn uudelleen, kuka on tuo "kansalainen" jolle "tämä vastaus oli" mitä tuo Fahrenheit viestissään vihjaa? Ainakaan tuossa linkissä asiaa ei kerrota enkä haluaisi langettaa epäilyksen varjoa syyttömien päälle.

Siis kuka tuo Mäkystä troolannut kansalainen on (jos on julkisuuden henkilö)?

--- Lainaus päättyy ---

En painanut nimeä mieleen, näin kyllä asiaa koskevan keskustelun somessa ennen kuin se tuli lehteen. Meikäläinen se ei ollut  ;D

Röllittely on lähinnä säälittävää kun mies ei pysty ottamaan palautetta vastaan. Näistä persuista tulee sellainen vaikutelma etteivät ne edes tiedä mikä on perustuslaki ja missä valiokunnassa sattuvat syömään viinereitään  :facepalm:

koodari-inssi:
Ehdokas Tiina Haapala Uudeltamaalta kunnostautuu väittämällä ilmeisen katteettomasti olevansa "HUS valtuuston jäsen". Toimittajan kysellessä aiheesta möläytyksiä tulee sarjatulella:

* ”Tässä on nyt näköjään taas vaalit tulossa ja käydään kimppuun.”

* No, ensinnäkin sanon näin, että ohjaan nämä vastaukset joillekin muulle kuin itselleni. Se tietää nämä asiat paremmin.
* Juu, no tota siinähän on ihan looginen selitys. Asiaa on tänään selvitelty ja viestitetty eteenpäin, mikä se tilanne siinä on. Että ei siinä sen ihmeempää ole.
* Voitteko kertoa, mikä tämä Hus-kuvio oikein on?

– En voi kertoa, koska tähän liittyy muitakin ihmisiä. Muut saavat kertoa.

Keitä nämä muut ovat?

– No, sinun pitää itse miettiä, keitä ne voisivat olla, heh.

– En minä mitään valehtele. Tulen kyllä olemaan Husin valtuuston jäsen.
Hän ei ole HUS valtuuston jäsen tai on mutta ei vielä...


Iltalehden juttu:
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8eb70bad-6594-4ae9-904a-9c0dd85cfd2f

Hämeenlinnan Oraakkeli:

--- Lainaus käyttäjältä: Fahrenheit - 30.12.2021, 22:01:35 ---
Arvaattekos jo kelle kansalaiselle tämä vastaus oli? No tietysti ali-ihmiselle joka kehtasi arvostella Mäkysen toimintaa perustuslakivaliokunnassa pakkorokotusten osalta  :facepalm:
color=blue]Ihan normaalisti kunnollinen lainaus näkyviin.[/color]

--- Lainaus päättyy ---

Mikä järki oluut käskeä hörhön hirttämään itsensä :facepalm: Itse olisi todennut että persut pn poliittinen puolue ja yksikään hörhö ei sanele mitä minä tai puolue päätetään. Ja olisin itsensä hirttämisen sijasta kehoittanut äänestämään jotakin hörhöpuoluetta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta