HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

Persumöläytysten seurantaketju

<< < (247/270) > >>

Riukulehto:
Venni Härkönen sai viime kunnallisvaaleissa 33 ääntä. https://vaalit.yle.fi/kv2021/fi/regions/12/municipalities/977/candidates/73

Outo olio:

--- Lainaus käyttäjältä: Veturinainen - 17.01.2022, 16:30:32 ---
--- Lainaus ---Venni Härkönen | Ylivieska
@HarkonenVenni
Avaruutta ei ole, koska maa on litteä, veikkaan ennemmin jättiläisiä.
9:20 AM · Jan 17, 2022
--- Lainaus päättyy ---

--- Lainaus päättyy ---

Mutta tämäkin henkilö oletettavasti käyttää kännykän ja navigaattorin karttaa. Miten GPS on selitettävissä, jos avaruutta ei ole ja pallo on litteä? :)

LISÄYS: menin sitten katsomaan henkilön twitteriä ja heti viimeisin viesti 2 tuntia sitten (alleviivaus lisätty):


--- Lainaus ---Venni Härkönen | Ylivieska
@HarkonenVenni
·
2t
En ole ollenkaan sitä mieltä, että holokaustia ei olisi tapahtunut. Pyydän anteeksi aiempaa twiittiäni asiasta. Olen vahingoittanut omaa puoluetta näillä lausunnoilla. Olen ollut vastuuton sanoistani. Rakastan perussuomalaista puoluetta yhä kovasti.
--- Lainaus päättyy ---

:o :facepalm:

kgb:
Tiktokista löytyy @venni.harkonen.ps ... käykää tsekkaamassa.

Veturinainen:
Venniltä löytyy uskomattoman sekoilevaa settiä noista somekanavistaan. Toivottavasti hänet pistetään pihalle pikimmiten. Oikea suunta hänelle olisi VKK.

Invalid Tweet ID
Invalid Tweet ID

Ahmed Ahne III:
Perussuomalaisten Johtava Putinisti, Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puhuva tyhjäpää, itsensä ADHD-helluntaiuskovaiseksi määritellyt Vantaan ajatusten umpeenkasvanut mätäjoki loihe lausumaan Uuden Suomen tuoreessa haastattelussa, että
--- Lainaus ---”Jonkun pitäisi nyt sanoa, että Ukraina ei liity Natoon”
”Nyt pitäisi sitten Macronin tai jonkun muun astua julkisuuteen ja sanoa että Ukraina ei liity Natoon. Muutoin neuvottelut ei onnistuneet Venäjän näkökulmasta ja seuraukset on karmivat. Eikö lännestä löydy yhtä viisasta päämiestä joka Venäjän tuntee?” Niikko kirjoittaa Twitterissä.

--- Lainaus päättyy ---

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/eduskunnan-ulkoasiainvaliokunnan-puheenjohtaja-pelkaa-karmivia-seurauksia-jonkun-pitaisi-nyt-sanoa-etta-ukraina-ei-liity-natoon/160e87e6-7ff6-4571-87db-07871fd1e9bf

Miten tämä typerys voi istua Eduskunnassa tällaisella postilla ja laukoa toisen suvereenin eurooppalaisen maan kohtalonhetkillä tällaisia läpiä päähänsä. Miten tämä etova olio ei tunne lainkaan sympatiaa kiusattua kohtaan tilanteessa, jossa hänen oma isänmaansa Suomi on ollut toistuvasti uhrina saman kiusaajana toimivan imperialistisen suurvallan toimesta, kuin Ukraina nyt - ja viimeiset 8 vuotta?

@Mika Niikko EROA TEHTÄVÄSTÄSI ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajana
@Riikka Purra @Matias Turkkila

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta