HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

Persumöläytysten seurantaketju

<< < (252/270) > >>

Faidros.:
^Tuossa on se todellinen korjausliike! JH-a takaisin kehiin!

Pellonpekko:
Niikko on aikamoinen rasite puolueelle kieltämättä. Mutta voiko tyhmyyden takia ja möläyttelyistä potkia pois - ehkä voi, mutta silti parempi vain siirtää toisiin tehtäviin. Miksi miehelle on edes annettu tuollaista paikkaa puolueen toimesta eli osin selvästi omaa vikaa puolueen johdossa. Ihan kuin Niikosta ei oltaisi kuultu ennenkin ikävissä merkeissä.
Ainakin olisi parempi olla antamatta miehelle enää mitään erityisen tärkeitä tehtäviä jatkossa. Tämä Niikon harrastama möläyttely auttaa hienosti luomaan taas sitä kuvaa perussuomalaisista putinisteina. Johan se sähläsi Kiinan mannekiinina aikaisemmin. Ei tuo mielikuva totta ole pitkälti, mutta puolueessa valitettavasti on vielä joitakin turhan paljon idänsuuntaisesti ajattelevia. Ei niitä nyt minkäänlaisille johtopaikoille kannata laittaa, kun luulisi löytyvän järkevämpiäkin.

SatuSetä:

--- Lainaus käyttäjältä: Pkymppi - 08.02.2022, 13:42:05 --- Mika Niikko sanoi niinkuin asia on.

 Tietenkään totta ei saa puhua, samalla tavalla möläytti vallitsevan totuuden Sanna Marin kun totesi ettei Suomi liity Natoon tällä hallituskaudella.

  Mikä siinä nyt niin kiihoittaa?
 Jokainen joka väittää että Ukraina voi milloin vain,  tietää ettei Ukraina voi liittyä Natoon ainakaan kynnennen vuoteen, eli Putinin aikana.

--- Lainaus päättyy ---

Boldasin hieman...

Siis kuka väittää, että Ukraina voisi milloin vain liittyä NATO:on? (Täydensin hieman, kun sulla jäi lause kesken.)
Eihän Ukrainalla ole mitään mahdollisuutta liittyä NATO:n jäseneksi, kun siellä on maan sisäinen konflikti käynnissä.

Sen sijaan täältä Venäjän rajanaapurista tuollaisten ehdotusten heitteleminen, että ehkä nyt sitten pitäisi uhittelijalle luvata, että Ukraina ei liity NATO:on on aika törkeää piittaamattomuutta Ukrainan omasta sopimusvapaudesta ja piittaamattomuutta siitä, että samantyyppinen konflikti on periaatteessa mahdollinen ihan Suomessa. Olisipa mukava silloin vaikkapa se, että Ruotsista tulisi paikalliselta ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajalta samantyyppisiä terveisiä...

toumasho:
Melko huvittavaksi tämänkin möläytyksen mittakaava paisui. Meidän eduskunnassa ollaan aivan tohkeissaan ja viestien sisällön perusteella kaikki puolueet valmistelevat välikysymystä oppositiopuolue Perussuomalaisille.  Poliittisten irtopisteiden kalastajat kiskovat onkeaan hullun raivolla Twitterissä - josko nyt tärppäisi - että saisi poliittiseen CV:hensä hienon ja napakan kuvankaappauksen: "Katsokaa kun minä olin oikeassa!".

Samaan aikaan on autuaasti unohdettu, että meidän naispääministerimme ilmoitti, muistaakseni suorassa televisiolähetyksessä, että "Minun vahtivuorollani Suomi ei Natoon liity". En muista, että asiasta olisi noussut samankaltaista kohua, tai jälkiselittely/välikysymys meininkiä.

No, nämä möläytykset tarjoavat mitä parhaimman tilaisuuden tehdä strategista analyysia muiden puolueiden käsityksestä siitä, että kuka on haastaja ja kenet pitää ottaa vakavasti. Selkeä panikoija on Twitter-"eroa"-viestien perusteella tietenkin Kokoomus, sitten tasaväkisinä Kepu ja Vihreät. Kokoomuksessa siis ymmärretään, että Perussuomalaiset ovat se heidän ykköshaastaja seuraavissa vaaleissa. Näistä möläytyksistä on luultavasti annettu sisäinen ohjeistus ottaa kaikki irti, mitä suinkin saadaan. Kepu ja Vihreät peesailevat samoilla linjoilla. NATO-vastaiset Vasemmisto ja Sosiaalidemokraatit, sekä kiilapuolue RKP ovat luultavimmin saman ohjeistuksen perusteella hiljaa, koska NATO-kannatusta ei heidän joukoissaan ole, mutta missään tapauksessa Persujen reaalipoliittista möläytystä ei saa mennä komppaamaan, koska ne äänet!

Ajattelija2008:

--- Lainaus käyttäjältä: Pkymppi - 08.02.2022, 13:42:05 ---Mika Niikko sanoi niinkuin asia on.

Tietenkään totta ei saa puhua, samalla tavalla möläytti vallitsevan totuuden Sanna Marin kun totesi ettei Suomi liity Natoon tällä hallituskaudella.

Mikä siinä nyt niin kiihoittaa?

--- Lainaus päättyy ---
Organisaatioissa on tapana, että ylin johtaja hoitaa "ulkopolitiikan". Esimerkiksi firmassa toimitusjohtaja neuvottelee sopimuksista muiden firmojen kanssa. Tärkeissä asioissa toimitusjohtaja kysyy omistajien mielipidettä.

Jos joku alemman portaan johtaja antaa lausuntoja firman ulkopolitiikasta omin päin, niin siitä seuraa heti kyseisen alaisen siirto muihin tehtäviin. Kadunmies toki saa kommentoida firman asioita, koska hän ei kuulu organisaatioon.

Mitä tulee jonkun maan Nato-jäsenyyteen vuonna 2022 tai 2032, siitä ei kukaan tiedä mitään varmaa. Sanna Marin, Erkki Tuomioja ja Mika Niikko ovat kertoneet henkilökohtaisia näkemyksiään. Olen itse Hommaforumilla esittänyt aikaisemmin saman näkemyksen kuin Mika Niikko. Olen kadunmies, joten en riko protokollaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta