HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

Persumöläytysten seurantaketju

<< < (2/251) > >>

Pullervo:

--- Lainaus käyttäjältä: Puuha-Pepe - 03.09.2018, 20:10:30 ---Ai että vihreät ei olekkaan ainoita, joiden mukaan kaikkia lakeja ei tarvitse noudattaa?  ;D ;D ;D ;D

--- Lainaus päättyy ---

Tuskin pj Halla-aho tulee tätä ulostuloa ylistämään, kuten Touko Aalto Pennasen performanssia, että sikäli ei oikein vertaus osu. Lisäksi viherjuristin ja perusjuntin ymmärrys laista ovat eri tasoilla, vaikka molemmat ovatkin yhtä väärässä kaivaessaan sieltä itselleen sopivat pykälät, joita pitää tai ei pidä noudattaa omista ideologisista syistä.

Tietysti tällaisia roskaloiden roskia nostetaan tikunnokkaan mediassa aina, kun sellaisia löydetään. Ovat oikea lahja vastustajille. Parempi siis olla kirjoittamatta roskaa. Typeriä ajatuksia eivät sentään muut näe.

Nuiva kansalainen:
Ihan kuin olisin nähnyt tämän kuvion joskus aiemminkin. Media kaivamalla kaivelee jonkin täysin tuntemattoman perähikilän PS:n varavaltuutetun varavaltuutetun möläyttelemään jotain ja nostaa siitä etusivun jutun. JHa:ta varmaan nyt jahdataan kissojen ja koirien kanssa kommentoimaan näitä random-möläyttelyjä :facepalm:

-PPT-:
Siis mitä? Hän on siis kristillinen hihhuli jonka mielestä raamattu menee lain edelle mutta sitten sanoo tuntevansa raamattua huonosti? Tuohan on ihan jakomielistä!

Leostoa:
Kaverilla taitaa olla päässään ihan oma raamattu, joka menee lain edelle. Sen kyllä muistan että VT:ssa tarjottiin kovasti keppiä yhdestä jos toisestakin syystä, niin thymälle kuin laiskallekin. Ehkä Roskanen on kääntänyt tuon keppi-sanan vähän väärin. Vaalien lähestyessä joka kiven alta etsitään kyllä erikoisia persujen sanomisia ja tekemisiä, välkyt pääse ny esiin. Mutta mikäli sanoi tuon jutun läpällä niin annan anteeksi.

Vihreiden puolesta kommentoivan Elomaan mukaan puolueessa tartuttaisiin tällaiseen kovalla kädellä. Olen yllättynyt siitä että Vihreät on Toukon myötä siirtynyt perinteisiin kurinpidon puolustajiin, vai eikös tässä nyt kingkong-tyyliseen selkäsaunaan viitata? 

Hakkapeliitta:
Halla-aho ottaa asiaan kantaa.


--- Lainaus ---”Ei avioliitossa voi raiskata” - Jussi Halla-Aho tyrmää puoluetoverinsa näkemykset: ”Takapajuisuus ei ole yhtään parempaa, vaikka se olisi kotimaista”

Perussuomalaisten puoluejohtaja Jussi Halla-Aho on ottanut kantaa Kankaanpään perussuomalaisten varapuheenjohtaja Teuvo Roskala n esittämille kannanotoille koskien raiskauksia. Roskalan mielestä avioliitossa ei voi tapahtua raiskausta, "ei ainakaan tavallisten valkoisten heteroiden suhteessa".

- Perussuomalaiset vastustavat maahanmuuttoa takapajuisista kulttuureista muun muassa siksi, että arvostamme naisten ja lasten oikeuksia. Takapajuisuus ei ole yhtään parempaa, vaikka se olisi kotimaista, Halla-Aho kirjoittaa Roskalan blogikirjoituksia koskevassa Facebook-keskustelussa.

Myös lukuisat muut perussuomalaiset ovat tuominneet Roskalan kannanotot.
--- Lainaus päättyy ---

https://www.iltalehti.fi/politiikka/201809032201178680_pi.shtml

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta