Kirjoittaja Aihe: Persumöläytysten seurantaketju  (Luettu 63686 kertaa)

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 533
 • Liked: 4377
 • Puolen tunnin tuska, puolen vuoden nautinto
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #540 : 04.01.2019, 23:32:10 »
Mitä veikkaatte jakaumaksi esimerkiksi persuissa, että kuinka moni salaa sisimmässään haluaisi monoetnisen suomen vaikka tietää, ettei sitä kannata / saa sanoa ääneen?
Varmaan aikas moni Jopa useampi kymmenen prosenttia. Kaikkea mitä haluaisi tehdä ei välttämättä kannata sanoa ääneen.

Mitä veikkaatte jakaumaksi esimerkiksi persuissa, että kuinka moni äänestäjä ihan julkisesti haluaisi kaikille suomalaissyntyisille töitä, jolla elättää itsensä ja perheensä? Kysymysmerkki tarkoittaa kysymystä, johon odotetaan vastausta! Joten antaa tulla vaan, lunta tupaan jäitä porstuaan!

Jos potkitaan pois kaikki muualta tulleet ja palkataan tilalle etniset suomalaiset, niin kuinka moni vastustaa? Hävitäänkö eduskuntavaalit vai voitetaanko? Gallup-kannatus on nyt alle 10%, saadaanko lisää sillä, että kustaan kermaperseiden ("tolkun ihmisten `a la Sauli the First ) silmään ja pilkitään kannatusta "sameilta vesiltä"?

Nyt jos koskaan on iskun paikka, koska matut ovat jo laittaneet syöttöjä suoraan lapaan: Oulun kepposet, Arabian rannan kepponen, Kallion kepposet ja kaikki aikaisemmat maahanmuuttajien/ turvapaikanvalehtelijoiden/ rajarikollisten viime vuosien kepposet. Täysillä tulta päin, ei se ota jollei annakaan! Muistetaan Tony Halmeen äänisaalis!
Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa, että Salon suunnalla on parkkipaikoilla havaittu erikoista, keväistä toimintaa.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 906
 • Liked: 17307
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #541 : 04.01.2019, 23:51:31 »
Voin kuvitella olevan monenkin tahon intresseissä, että Purra ja Halla-aho saadaan lyömään hanskat tiskiin.

***
Muut puolueet voittivat ja Suomi tuhotaan maahanmuutolla. Tämä on karu tosiasia ellei jotain todella dramaattista tapahdu.

Se "dramaattinen" tarkoittaa, että joku todella karismaattinen henkilö, oraattori, kansan villitsijä, henkilö joka haistattaa suoraan paskat koko eliitille ja heidän medialakeijoilleen, siirtyy poliittiseen keskiöön.

Tällä hetkellä en näe sellaista nousukasta missään. Eli, we are fucked!

Hauskinta on, että ei tämä ole maahanmuuttoa ensinkään.

Minä kun muuttaisin johonkin maahan, kaikki olisi valmiiksi katsottuna. Olisin heti kotonani, parhaani mukaan.

Maahanmuuttoa tämä ei ole. Sano sitä väärinkäytöksi, tai sano sitä sodaksi. Mitä se Gaddafi sanoikaan?

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 701
 • Liked: 4303
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #542 : 04.01.2019, 23:56:53 »
Mitä se Gaddafi sanoikaan?

https://en.wikiquote.org/wiki/Muammar_Gaddafi

Lainaus
We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades.
Speech (10 April 2006), quoted in New York Sun (6 September 2009) "Terrorists Promise More Attacks Like 9/11" by Steven Stalinsky

Nikolas Ojala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 360
 • Liked: 6757
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #543 : 05.01.2019, 10:31:53 »

Lienenkö siis nuiva ollenkaan?


Kerro kun tiedät.
Totuus ei ole vihapuhetta. Se on totuus.

Luettavaa:

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 173
 • Liked: 7893
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #544 : 05.01.2019, 14:13:08 »
Kun HA lopettaa, persut ja siten Suomen koko nuiva poliittinen skene ovat menneen talven lumia. Muut puolueet voittivat ja Suomi tuhotaan maahanmuutolla. Tämä on karu tosiasia ellei jotain todella dramaattista tapahdu.

Ei kyllä ole noin. Siellä on paljon muita, jotka voivat ryhtyä puheenjohtajaksi.

Halla-aho on siitä hieno mies, että hän itsekin pyrkii rakentamaan puoluetta kestävämmäksi ja pois johtajakeskeisestä suunnasta. Hän ehkä on väärässä ja itselleen hieman epämukavassa paikassa, mutta on hoitanut sen harvinaisen hienosti. Enkä usko, että hän koskaan lyö hanskoja tiskiin tyyliin: "pitäkää tunkkinne", vaikka hänellä kyllä olisi siihen tietty moraalinen oikeus.

Perussuomalaisten tulevaisuuden kannalta on oleellista, että puolue ei edes mielikuvissa enää samaistu yhteen mieheen. Ja tätä työtä nyt tehdään puolueen sisällä. Tässä, että pitää samaan aikaan rakentaa puoluetta, että pitää mielessä se kuinka puolue ei itsessään ole mikään tarkoitus on jännite. Pitää kuitenkin ymmärtää se, että ilman toimivaa ja tervettä puoluetta meillä ei ole demokratiassa mitään vaikutusvaltaa. Voimme huutaa suoria kansanäänestyksiä ja mitä muuta tahansa, mutta kukaan ei tee niistä lainsäädäntöä ellei eduskunnassa ole siihen tarvittavaa voimaa.
qui non est mecum adversum me est

kelloseppä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 927
 • Liked: 2417
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #545 : 05.01.2019, 16:12:11 »
...

Halla-aho tulee lopettamaan puheenjohtajana 10 vuoden sisällä. Näin päättelen koska hänen persoonallisuutta analysoimalla on päivän selvä, että hän (HA) ei ole johtaja-ainesta loppukädessä.

...
Kun HA lopettaa, persut ja siten Suomen koko nuiva poliittinen skene ovat menneen talven lumia. Muut puolueet voittivat ja Suomi tuhotaan maahanmuutolla. Tämä on karu tosiasia ellei jotain todella dramaattista tapahdu.

Se "dramaattinen" tarkoittaa, että joku todella karismaattinen henkilö, oraattori, kansan villitsijä, henkilö joka haistattaa suoraan paskat koko eliitille ja heidän medialakeijoilleen, siirtyy poliittiseen keskiöön.

Tällä hetkellä en näe sellaista nousukasta missään. Eli, we are fucked!

Ehkä ydinkysymys em. seikkoja pohtiessa olisi keskustella ensin siitä millaisen tulevaisuuden kuvan itse kukin hahmottaa esim. 10 vuoden aikajänteellä. Joku voi luottaa länteisen Euroopan demokraattisen päätöksenteon rauhallisesti muokkaavan EU:ta itsenäsiten kansallisvaltoiden liittoa kohti, joku voi uskoa Lännen ja Venäjän periaatteellisen tason ristiriitojen taas lientyvän ja joku voi uskoa, että läntinen Eurooppa sekä EU:na että itsenäisinä valtioina pystyvät torjumaan hallitsemattoman maahanmuuton alueelleen ja tekemään maahanmuutosta niin muodoltaan ja määrältään hallitun ja rauhanomaisen verkkaisen prosessin.

Minä en usko moiseen. Ei järki voita tällä kertaa!

Juuri siksi väitän, että ulkoiset äkillisesti muuttuvat tekijät nostavat "kansanvillitsijät" riittävän monessa paikassa poliittisen päätöksenteon keskiönn äkkiarvaamatta ja yllättäen. Mitä vähemmään verkkaista, hallittua ja pienissä annoksissa tapahtuvaa muutosta, sitä enemmän täysin ennalta-arvaamattomat inhmililliset tekijät, eli "kansanvillitsijät" tai yleinen "väsyminen", saavat mahdollisuuden vaikuttaa yht´äkkisesti, yllätten ja jyrkällä tavalla.

Esim. 1.1.1989 eurooppalainen poliittinen konkretia ruohonjuuritasolla oli kovin erilainen kuin 1.1.1990.

Maailma on taas kerran nähdäkseni sellaisessa muutostilassa, että 10 vuoden aikajänteellä voi Euroopassa sattua vaikka mitä.

Jos rauhallisen ja hallitun etenemisen polku toteutuu, asiathan ovat mm. suomalisten kansallismielisten nuivien kannalta hyvin ja suurta muutosjohtajaa ei edes PS tarvitse suomalaisia villitsemään.

Jos hallitsemattoman ja äkillisen etenemisen polku toteutuu, muutosjohtajat syntyvät lähes yhdessä yössä, eikä PS (eikä mikään mukaan puolue) pysy kehityksessä mukana, joten PS:llä paljon suurempia murheita silloin kuin muutosjohtajan puute.

Joten, emme suinkaan ole fucked! Nyt saattaa vain näyttää siltä. Toki sen "kansanvillitsijän" jälkeen voimme olla nykyistä huomattavasti enemmän fucked, mutta sellaista elämä on.

Rinta rottingille vaan!

Jack

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 888
 • Liked: 1603
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #546 : 07.01.2019, 02:11:05 »
Olen samaa mieltä oikeastaan kaikesta mitä kirjoitat, paitsi tuosta fatalismista ja tappiomielialasta, joka sinut on vallannut. Esimerkiksi espanjalaiset ovat historiassaan näyttäneet, että vielä paljon synkemmätkin demografis-valtapoliittiset tilanteet voidaan kääntää päälaelleen.

Käytännön keinot selviävät jahka kansallinen mieliala ensin muuttuu.

Silloin, kun espanjalaiset näyttivät, miten selvitään, ei ollut demokratiaa eikä nykyisen kaltaista lehdistöä eikä Euroopan Unionia. Ei ollut kansainvälistä sotarikostuomioistuinta, eikä tunnettu käsitteitä etninen puhdistus ja kansanmurha. Ei ollut internettiä. Demografis-valtapoliittiset tilanteet voitiin hoidella niin kuin parhaaksi katsottiin, eikä seurauksista tarvinnut välittää.

En näe olevan mahdollista, että Suomeen missään oloissa syntyisi etnisiin puhdistuksiin tähtäävä kansallinen liike, jota kannattaisi yli puolet kansasta, mikä olisi edellytys sille, että liike saisi jotain merkittävää aikaan. Edes natsit eivät saaneet näin paljon ääniä yksissäkään vapaissa vaaleissa. Eivätkä natsien äänet tulleet lupauksesta tehdä etninen puhdistus vaan lupauksesta saada aikaan työpaikkoja ja palauttaa Saksan suuruus, joka oli saanut kolhuja maailmansodassa.

Ja vaikka syntyisikin edellä mainittu liike, se ei pystyisi tekemään etnistä puhdistusta koska poistettavaksi tarkoitettu ihmisaines olisi sekoittunut paikalliseen. Natseilla oli helpompaa, koska heidän vainoamansa kansanryhmä eli juutalaiset, pysytteli omissa oloissaan eikä uskonnollisten ja kulttuurillisten sääntöjensä takia kovin paljon sekoittunut muihin saksalaisiin. Heidät oli helppo poimia erilleen ja tuhota.

Jos ei-toivottu etnisyys olisi jo sekoittunut puoleen suomalaista, millä se poistettaisiin. Geneettisesti vierasperäisillä "etnosuomalaisilla" olisi aitosuomalaisia sukulaisia, jotka vastustaisivat serkkujensa ja sukulaistensa pidättämistä ja lähettämistä jonnekin maailman ääriin etnisen puhdistamisen nimissä. Jos tällaista yritettäisiin väkisin, syttyisi levottomuuksia ja kapinointia ja sisällissota. 

Edellä mainituista syistä johtuen katson, että etnonationalismin mahdollisuudet nousta merkittäväksi poliittiseksi liikkeeksi, joka pystyisi toteuttamaan tavoitteitaan, ovat käytännössä olemattomat.

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 008
 • Liked: 2503
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #547 : 07.01.2019, 09:55:34 »
Jos ei-toivottu etnisyys olisi jo sekoittunut puoleen suomalaista, millä se poistettaisiin.

Poistaminen osoittautunee vaikeaksi, kuten totesit, mutta kotoisilla valkonationalisteilla on melko pettämätön tapa ainakin löytää suomalaiset ei-toivotusta materiaalista:

Tikkurilan värikartasta valitaan sävy, jota tummemmat lähetetään Madagasgarille. Lopuista sitten seulotaan vinosilmäiset ja ne, joilla on juutalainen nimi. Tai saamelainen nimi. Ja hurrit kanssa.

No jaa. Tuskin nämä etnonationalistit miettivät asiaa edes näin pitkälle käytännön tasolla.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

Tuukka Kuru

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 160
 • Liked: 533
 • Pohjoisen obskuuri etnorasiaali
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #548 : 07.01.2019, 14:57:17 »
Oletus siitä, että kansallisuus ja yhteisön jäsenyys ovat jokaisen maailman ihmisen vapaasti omaksuttavissa, on yhtenäinen niin hommalaisilla kuin monikulttuurin kannattajallakin. Ainoa näitä kahta erottava jakolinja liittyy ainoastaan kyseisen muunnoksen toteutukseen, eli millä ehdoilla ja rituaaleilla vieras ihminen muuntautuu osaksi suomalaista kansanyhteyttä. Siinä missä geneerinen vasemmistoaktiivi näkee jokaisen ulko-ovesta sisään astuvan ihmisen uutena perheenjäsenenä, liberaalissa narratiivissa pysyttelevä hommalainen vaatii vähintään ruokapöytään istumista ja käsien pesemistä ennen perheyhteyteen hyväksymistä.

Etnonationalistin näkökulmasta perhe koostuu isästä ja äidistä, sekä näiden biologisista jälkeläisistä. Tähän perheyhteyteen ei "liitytä". Siihen tullaan osalliseksi syntymän kautta.

Liberaalin narratiivin sisällä toimiminen synnyttää väistämättä melkoisen ristiriidan kansallismielisten tavoitteiden kanssa, sillä se ei tarjoa mahdollisuutta etnisen kollektiivin suojelemiseen. Monikulturisti ja sitä kritisoiva liberaali maahanmuuttokriitikko hyväksyvät molemmat monimuotoisuuden väistämättömänä lopputuloksena, mutta siinä missä monikulturistit ajavat hommalaisten mielestä "huonoa monikulttuuria", maahanmuuttokriitikot edustavatkin sitä "oikeaa" ja "toimivaa" monikulttuuria. Tästä hyvänä esimerkkinä toveri Histon, jonka mielestä suomalaisuus on verokortin avulla ansaittava titteli. Vähän samalla tavoin kuin jonkun serkuksi tai sisaruksesi muuttuminen olisi mahdollista tarpeeksi suurella rahallisella panostuksella.

Tällä alustalla on monta kertaa väitetty että etnonationalistit ja suvakit ovat enemmän toistensa kaltaisia kuin "oikeat maahanmuuttokriitikot". Todellisuus on kuitenkin jotain ihan muuta.   
“Racial identity can be condemned, fought, ignored, or cultivated, but it is unrealistic for a society to pretend it does not exist.”
- Jared Taylor

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 902
 • Liked: 2427
 • Puolinuiva
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #549 : 09.01.2019, 22:27:33 »
[...]
Etnonationalistin näkökulmasta perhe koostuu isästä ja äidistä, sekä näiden biologisista jälkeläisistä. Tähän perheyhteyteen ei "liitytä". Siihen tullaan osalliseksi syntymän kautta.
Perheeseen voi myös adoptoida.
Lainaus
Liberaalin narratiivin sisällä toimiminen synnyttää väistämättä melkoisen ristiriidan kansallismielisten tavoitteiden kanssa, sillä se ei tarjoa mahdollisuutta etnisen kollektiivin suojelemiseen. Monikulturisti ja sitä kritisoiva liberaali maahanmuuttokriitikko hyväksyvät molemmat monimuotoisuuden väistämättömänä lopputuloksena, mutta siinä missä monikulturistit ajavat hommalaisten mielestä "huonoa monikulttuuria", maahanmuuttokriitikot edustavatkin sitä "oikeaa" ja "toimivaa" monikulttuuria. Tästä hyvänä esimerkkinä toveri Histon, jonka mielestä suomalaisuus on verokortin avulla ansaittava titteli. Vähän samalla tavoin kuin jonkun serkuksi tai sisaruksesi muuttuminen olisi mahdollista tarpeeksi suurella rahallisella panostuksella.
[...]
En ole sanonut noin joten lopeta tahallinen vääristely. Mielestäni suomainen on suomen kansalainen, joka kokee itsensä suomalaiseksi. Kansalaisuuteen pitäisi puolestaan vaatia pitkä maassa olo, moitteeton kielitaito, kulttuurin ja tärkeimpien arvojen omaksuminen ja maan historian tuntemus.

Edit. Lainaus korjattu
« Viimeksi muokattu: 10.01.2019, 09:01:25 kirjoittanut Histon »
Soinin Ploki 3.6.2017: "Marko Junkkari lankesi Lännen Median ansaan ja kirjoitti arvolleen sopimattoman pakinan Soinista ja seteliselkärankaisista. Ajatus siitä, että loikkaisin perustamastani puolueesta on mieletön. Se oli Juudas, en minä, joka meni ja hirtti itsensä.[...]Pidän loikkareita luusereina."

Tuukka Kuru

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 160
 • Liked: 533
 • Pohjoisen obskuuri etnorasiaali
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #550 : 09.01.2019, 22:32:30 »
Perheeseen voi myös adoptoida.


Ai. Tuleeko adoption jälkeen näistä lapsista isän ja äidin biologisia jälkeläisiä?
“Racial identity can be condemned, fought, ignored, or cultivated, but it is unrealistic for a society to pretend it does not exist.”
- Jared Taylor

Veturinainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 769
 • Liked: 4877
 • Nuivuus perustuu kognitioon, ei rasismiin.
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #551 : 09.01.2019, 22:43:29 »
Perheeseen voi myös adoptoida.


Ai. Tuleeko adoption jälkeen näistä lapsista isän ja äidin biologisia jälkeläisiä?

Ei tule, mutta perheeseen voi myös adoptoida.
Kyseessä ei ole "pakolaiskriisi" vaan sosiaaliturvamotivoitunut turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttökriisi. (Veturihenkilö)

"Ei ole koskaan paluuta siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli. Asia on hyväksyttävä ja sen kanssa on opittava elämään." (SPR:n puheenjohtaja Pertti Torstila)

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 20 909
 • Liked: 45950
 • Kui on must, näita ust!
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #552 : 09.01.2019, 22:44:27 »
^ Jatkakaa sitten tuota keskustelua vaikka näissä tutuissa ketjuissa. Alkaa mennä jo liian yleistasolle tähän persumöläytysketjuun.

Miten määritellä "suomalainen"?

Mitä nationalismi/kansallismielisyys/etnonationalismi on

Ja @Histon korjaa tuon perseelleen menneen lainauksensa ennen seuraavan viestin kirjoittamista.

Älkääkä roiskiko niitä yksirivisiä. Tämä ei ole mikään chätti.
« Viimeksi muokattu: 09.01.2019, 22:46:46 kirjoittanut Alaric »
"Jos olisi sekä menestyviä että epäonnistuneita afrikkalaisia yhteiskuntia hakisin selitystä jostain muualta. Jos afrikkalaiset eivät muodostaisi länsimaissakin sosioekonomista pohjanoteerausta, hakisin selitystä jostain muualta." -Jussi Halla-aho afrikkalaisten geneettisesti selittyvästä älykkyysosamäärästä (3.6.2005)

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 173
 • Liked: 7893
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #553 : 10.01.2019, 01:42:43 »
Oletus siitä, että kansallisuus ja yhteisön jäsenyys ovat jokaisen maailman ihmisen vapaasti omaksuttavissa, on yhtenäinen niin hommalaisilla kuin monikulttuurin kannattajallakin.

Näihän ei ole.

Te sen sijaan olette maailman kaikista nationalisteista ainoita, jotka supistavat kansallisuuden pelkästään verenperintöön kieltäen kaikki muut kansakuntaa muovaavat tekijät. Teillä ei ole yhteistä ainakaan nationalistien kanssa. Mielenkiintoista, että tällainen näkemys, joka sotii kaikkea järkeä, historiaa ja todellisuutta vastaan on muodostunut juuri "möläytteleviin" perussuomalaisiin nuoriin. Tosin kyseessä on tunnettu bolsevistisjudaistinen strategia riidan, sekasorron ja kumouksen aiheuttamiseksi, mutta en usko kenelläkään nuorissa olevan älyllisiä kykyjä sellaiseen, joten kyseessä on oltava heidän joukoissaan täydellinen väärinymmärtäminen ja huomiosta innostuminen.
qui non est mecum adversum me est

Valkoisten Puolella

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 11
 • Liked: 10
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #554 : 12.01.2019, 02:56:28 »
Hesari tehnyt kunnon jutun PS-Nuorten rotunationalisteista. Mitä minä tiedän, niin aika todenmukaista.

Mielenkiintoista, että tuo on sunnuntai-juttu, mutta julkaistu jo lauantaille. Hesari haluaa siirtää huomion Oulun tapahtumista rotukaustailuun.

Minusta hyvä että tervehenkinen etnoilu nousee esille. Paha vaan että moni persu alkaa itkemään ja irtisanoutumaan nuorista.

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005962641.html
Me tahdomme suureksi Suomenmaan,
me voitamme vastustajan
ja Vienanlahdesta Laatokkaan
me piirrämme miekalla rajan.
Se meidän on veljinä velvollisuus,
tää veikot on tunnussana:
Suur-Suomelle aamu on koittava uus
viel' untakin kirkkaampana.

Leostoa

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 458
 • Liked: 1261
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #555 : 12.01.2019, 05:55:35 »
Näköjään tilaajille tuo PS nuorten etnonationalismia koskeva juttu, no ehkäpä joku vaivautuu kopioimaan tai tiivistämään tänne artikkelin ytimen. Kiinnostaa kyllä mitä kirjoittavat. Etnonationalistisen maahanmuuttopolitiikan leimaaminen "fasismiksi" ja äääärihommaksi on sikäli jännää puuhaa, että varsin moni maa noudattaa tuollaisia linjoja politiikassaan. Esim. Japani, joka ei tietääkseni ole fasistinen maa. Lisäksi Japani on etnoilullaan onnistunut hankkimaan maahanmuutosta hyödyt, ilman että on tarvinnut haitoista kärsiä. Eipä näy Japanissa irakilaisjengejä lapsia metsästämässä kuten Suvakki-Suomessa. Eikä japanilaisten pidä maksaa notkuvien geelien diskoelämää.

Etnonationalistien pitää hyväksyä kuitenkin se tosiasia että kannattamansa näkemys ei ole kovin tunnettu, saatikka kannatettu nykyhetkessä. Tällaista marginaalissa olevaa ideaa ei voida alkaa puolueessa ajaa yhtäkkiä ykkösteemana kuin käärmettä pyssyyn. Se johtaisi huonoon lopputulokseen. Täytyy tehdä politiikkaa sellaisilla nimittäjillä jotka yhdistävät mahdollisimman suurta osaa kansasta ja äänestäjistä. Jos siis etnonationalismia halutaan viedä eteenpäin, tarvitaan kärsivällisyyttä ja diplomatiaa, ja vielä lisää kärsivällisyyttä. Ennakoimaton tulevaisuus voi tätä asiaa ajavillekin tuoda vähitellen yhä enemmän kannatusta, kuka tietää. Ja se on hyvä että asia nousee keskusteluun. Mutta tällä hetkellä "etnojenginkin" tulee tukea puolueen valitsemaa, Halla-aholaista maahanmuuttopolitiikkaa. 
Jussin persut jytkyn otti, porvareista tehtiin motti.

Julleht

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 371
 • Liked: 634
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #556 : 12.01.2019, 12:08:58 »
Tässä tärppejä yllämainitusta artikkelista, en viitsi kokonaan postata. Löytänee kokonaan vaikka googlaamalla. Boldit omia.

Lainaus
Radikaalit valtasivat perussuomalaisten nuorisojärjestön – suljetulla keskustelupalstalla julistetaan rotuoppia ja haukutaan Halla-ahoa
Perussuomalaisten nuorisojärjestön tuore johto on omaksunut erittäin radikaalin opin suomalaisuudesta ja maahanmuutosta. Ps-nuorten jäsenten kannanotot ovat niin rajuja, että puoluejohtaja Jussi Halla-aho on joutunut puuttumaan ”fasistiseen” kielenkäyttöön.

 
MARRASKUUSSA 2018 vallan ottivat niin kutsutut etno­nationalistit.

Näin kävi perussuomalaisten nuorisojärjestön Ps-nuorten syyskokouksessa. Jäsenäänestys heilautti järjestön aiempaa radikaalimman nationalismin linjalle. Nuorisojärjestö otti askeleen kauemmaksi emopuolue perussuomalaisten linjauksista.

Esimerkiksi siitä, ketä voidaan pitää suomalaisena.

Nuorisojärjestön kaikki keskeiset tehtävät vei niin kutsuttu etnonationalistinen linja. Puheenjohtajaksi valittiin 20-vuo­tias joensuulainen kaupunginvaltuutettu Asseri Kinnunen. Hallitus aloitti kautensa tammikuun alussa.

”Olemme radikaa­limmalla linjalla ja kiritämme emopuoluetta. Meillä on tiukempi linja esimerkiksi siihen, millä ehdoilla pitäisi myöntää Suomen kansalaisuus ja mitä turvapaikanhakijoille pitäisi tehdä”, puheenjohtaja Kinnunen sanoo.

[...]

Kinnunen tekee eron Suomen kansalaisen ja suomalaisen välille. Hän sanoo, että edellinen perustuu lakiin, jälkimmäinen sukujuuriin. ”Suomalaisuus tulee sukujuurien ja syntyperän mukaan”, Kinnunen sanoo. Vaikka Kinnunen ei suostu puhumaan yksittäisistä ihmisistä, hänen määritelmistään on helppo päätellä, etteivät aidoiksi suomalaisiksi kelpaa vaikkapa kansanedustajat Ozan Yanar, Ben Zyskowicz tai Sari Essayah, sillä heillä kaikilla on sukujuuria Suomen ulkopuolella.

TILANNE on kiusallinen perussuomalaisten emopuolueelle. Välit Jussi Halla-ahon perussuomalaisten ja Ps-nuorten välillä alkoivat tulehtua jo keväällä 2018. Nyt on mahdollista, että railo vain levenee. Halla-aho joutui keväällä 2018 lähettämään sähköpostin nuorisojärjestön jäsenille. Halla-aho sai tarpeekseen nähtyään ruutukaappauksia äärimmäisen epäkorrekteista viesteistä, joita oli kirjoitettu Ps-nuorten suljetussa Facebook-ryhmässä.

Näin Halla-aho ojensi nuorisojärjestöä sähköpostissaan:

Fasististen ja kansallissosialististen näkemysten esittäminen, ja kaikenlainen ”kainalontuulettelu”, vahingoittavat puoluetta ja sen poliittisia tavoitteita, ja jos puolue pakotetaan reagoimaan tällaisiin ilmiöihin, se reagoi niihin kaikin mahdollisin keinoin.


Tuolla kainalontuulettelulla viitataan yleisesti natsien käsitervehdykseen.

[...]

Rautalangasta väännettynä ero perussuomalaisten emopuolueessa päälinjan ja Ps-nuorten uuden linjan välillä menee näin: emopuolueessa maahanmuuttovastaisuudessa on kyse ensi sijassa Suomen taloudesta, turvallisuudesta ja maahanmuuttajien tekemistä rikoksista. Toki eduskuntaryhmässä etnonationalismia edustaa esimerkiksi Olli Immonen, joka on Suomen sisun puheenjohtaja.

Etnonationalisteille maahanmuuttovastaisuus taas on näiden lisäksi voimakkaasti etninen kysymys. Etnonationalistien mielestä Suomen on pysyttävä etnisesti valkoisena ja ”puhtaana” geeneiltään ja kieleltään sekä kulttuuritaustaltaan ”suomalaisena”.


UUDESSA Ps-nuorten hallituksessa on ainakin neljä Suomen sisu -järjestön aktiivia. Jyrkän linjan etnonationalisteja on esimerkiksi Suomen sisun Kymenlaakson piirin varapäällikkö Antti Eskelinen, joka kirjoittaa Ps-nuorten suljetussa Facebook-ryhmässä: Uskaltaisin väittää, että paria marginaalihörhöä lukuunottamatta mokkakikkelit ja thaikkuhuorat ei sytytä pahemmin tässä järjestössä.

[...]

Viime vuonna erotettu lappilaisten etnonationalistien kolmikko, Kuru, Sipola ja Haapala, ei ole peitellyt perinteisiä rotuoppeja­ korostavaa aatteellisuuttaan.

Sipola kannatti twiitissään 30. tammikuuta 2018 eugeniikkaa eli rodunjalostus­oppia, joka oli esimerkiksi natsi-Saksan ideologian ytimessä: Suomessa geneettinen yhtenäisyys ja perimä on ollut pitkälti hyvinkin päivän selvä asia jo monta tuhatta vuotta ennen tätä vuosituhatta. Meillä ei tule olemaan muuta mahdollisuutta kuin lopulta harjoittaa eugeniikkaa, ellemme halua alkaa opetella kiinaa.

Kuru päivitteli tammikuun 2019 alussa, kuinka perussuomalaisten kannatukselle käy, jos puolue hylkää avoimen rasismin: Johtajansa antaman esimerkin mukaisesti lukuisat persut ovat nyt julkisesti irtisanoutuneet rasismista. Nyt kun päivystävillä dosenteilla­ on ote puolueen palleista, voidaankin miettiä että kumpi on todennäköisempää, kannatuksen valtava kasvu vai uusien erotusten vaatiminen.

Kun Ps-nuoret valitsi Asseri Kinnusen puheenjohtajakseen marraskuussa, sekä Kuru että Sipola innostuivat, sillä Kinnusta pidetään edellistä puheenjohtajaa Samuli­ Voutilaa radikaalimpana.

Kuru twiittasi: Tämähän on mielenkiintoinen uutinen. @asseri_kinnunen on nouseva tähti, joka on mielipiteiltään selvästi lähempänä minua kuin firman edellinen puheenjohtaja.

Myös Sipola oli tyytyväinen: Kuulin vähän villiä juttua, että PS-Nuorten tulevassa hallituksessa on aika kovia kansallismielisiä kavereita nyt johdossa. Sellaista aatetta ei voi estää minkä aika on tullut.

PERUSSUOMALAISTEN kenttä näyttää siis jatkavan sitä radikalisoitumista, joka alkoi puoluekokouksessa kesäkuussa 2017. Tuolloin halla-aholaiset äänestettiin puolueen keskeisiin johtotehtäviin. Jo keväällä 2017 Ps-nuoriin oli liittynyt kymmeniä jyrkkiä nationalisteja, jotka tulivat nimenomaan lopettamaan Timo Soinin maltillisemman linjan ja junttaamaan Halla-ahoa valtaan.

Ps-nuorten suljetussa ryhmässä alkoi jo tuolloin väittely siitä, pitäisikö järjestön olla etnonationalistinen. Radikalisoitumista johti Tuukka Kurun ympärille kehittynyt porukka. Se jakoi ryhmässä amerikkalaisen äärioikeisto­ideologin tekstiä, jonka mukaan liberaalit äänet on heitettävä äärioikeistojärjestöistä ulos, koska erimielisyys lahottaa järjestöä. Nyt moni nuorisojärjestössä on kulkenut jo reippaasti oikealta ohi myös halla-aholaisista.

Etnonationalistien kerrotaan raivostuneen Halla-aholle, kun tämä huhtikuussa 2018 otti kantaa siihen, mitä on suomalaisuus ja kuka voi olla suomalainen.”Uskon avoimeen suomalaisuuteen, koska se on historiallinen todellisuus. Olemme muodostuneet aikana, jolloin ihmiset saattoivat muuttaa rajojen yli. Jos vaikka sulkisimme esimerkiksi tumman ihon pois suomalaisuudesta, niin yhtä hyvin voitaisiin kysyä: entäs ruskeasilmäiset tai tummatukkaiset? Kaikkihan ne ovat tulleet jostakin, ne ovat kaikki periytyviä ominaisuuksia”, Halla-aho sanoi puo­lueen kannattajille suunnatulla vi­deolla.


Avoin suomalaisuus oli etnonationalisteille kirosana, sillä etnonationalismiin kuuluu, ettei maahanmuuttajasta voi koskaan tulla suomalaista. Suomalaisuus määrittyy etnonationalistien mukaan sen kautta, polveutuuko yksilö tuhansia vuosia vanhoista ”suomalaisista” heimoista.

Moni etnonationalisteista edustaa myös hyvin arvokonservatiivista ja vanhoillis­kristillisesti virittynyttä suuntaa, joka ei hyväksy esimerkiksi seksuaalisia vähemmistöjä eikä etniset ryhmät ylittäviä parisuhteita. Rajun vihapuheen kohteeksi on joutunut esimerkiksi Ps-nuorten entinen puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen, joka on esitellyt julkisuudessa tummaihoisen miesystävänsä.

[...]

Emopuolueen puheenjohtaja Halla-aho on aina ongelmatilanteissa korostanut, että­ Ps-nuoret on itsenäinen järjestö, joka tekee omat ratkaisunsa. Todellisuudessa Ps-nuoret on tiukasti sidoksissa perussuomalaisiin. Järjestö sai esimerkiksi vuonna 2015 emopuolueelta tukea 135 000 euroa. Valtionavustusta Ps-nuoret sai viime vuonna 115 000 euroa.

[...]

JOHANNES Sipola vastaa puhelimeen. Sipola on niitä avoimen radikaaleja Lapin Ps-nuoria, jotka ovat aiheuttaneet päänvaivaa emopuolueelle. Hän korostaa, ettei hän ole katunut asioita joita on kirjoittanut. Ei edes sitä tekstiä, jossa hän ehdotti eugeniikkaa eli rodun­jalostusta. Tuliko siitä palautetta?

”Siitä tuli aika paljon.”

Suoraan Halla-aholtako?

”Ei, ei. Ihan Ps-nuorten piiristä.”

Sipola sanoo olevansa etnonationalisti ”väestönvaihdollisista” syistä. Suomalaisten osuus Suomessa asuvista ihmisistä vähenee. Se on Sipolan mukaan ongelma, josta on vaikea puhua, jos ei voida avoimesti määritellä, ketkä ovat suomalaisia.

Ketkä siis ovat suomalaisia?

”Suomalaiset ovat niitä, joita yhdistää perimä, kulttuuri, kieli ja historia. Juuret koostuvat vanhoista suomalaisista heimoista.”

Ovatko 1800-luvulla Suomeen tulleet tataarit suomalaisia?

”En minä niitä suomalaisina käsittelisi.”

Entä suomenruotsalaiset, joiden historia Suomessa ulottuu 1100-luvulle?

”En minä niitä suomalaisiksi laskisi.”

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur?

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 631
 • Liked: 17942
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #557 : 12.01.2019, 12:15:21 »
Nämä PS-nuorten etnonationalistit ovat ehkä tehokkain ase PS:n kannatuksen nousua vastaan. Omasta mielestäni puolueen pitäisi purkaa välit koko porukkaan mahdollisimman selkeäsanaisesti jos meininki ei muutu about heti. Ei ole PS:n tehtävät tukea aatetta joka tuntuu olevan niin lähellä kaveeraussuhteessa pohjoisen natseihin että hajurakoa on käytännössä mahdotonta havaita. Olkoot mitä mieltä ovat, mutta PS:n tehtävä ei ole ottaa imagotappiota samalla kun ko. porukka ottaa puolueelta hyödyn - sikäli kuin se on mahdollista porukalta joka tuntuu ajavan asiaa joka ei ole edes puoliksi mietitty siinä vaiheessa kun suusta alkaa tulla agendatekstiä.
« Viimeksi muokattu: 12.01.2019, 12:20:30 kirjoittanut foobar »
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

latrom

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 725
 • Liked: 487
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #558 : 12.01.2019, 12:25:42 »
Etnonationalismi on aika normaali katsantokanta. En usko, että kukaan olettaisi Somaliaan muuttaneiden eurooppalaisten koskaan muuttuvan somaleiksi.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 631
 • Liked: 17942
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #559 : 12.01.2019, 12:28:42 »
Etnonationalismi on aika normaali katsantokanta. En usko, että kukaan olettaisi Somaliaan muuttaneiden eurooppalaisten koskaan muuttuvan somaleiksi.

"Suomi on paras maa suomalaisille" on normaali katsantokanta. Se että suomalaisuus typistetään johonkin vähintään tuhannen vuoden takaiseen populaatiogenetiikkaan ja tehdään syntyperäpohjalta muiden syntyperien syrjimisestä suomalaisuuden ylläpitämisen ykkösmenetelmä ei ole normaali katsantokanta.
« Viimeksi muokattu: 12.01.2019, 13:25:31 kirjoittanut foobar »
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

latrom

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 725
 • Liked: 487
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #560 : 12.01.2019, 12:33:44 »
Suomalaisuus on jotain tunnistettavaa, johon liittyy populaatiogenetiikka, kieli ja kulttuuri. Voihan ketä tahansa väittää suomalaiseksi, mutta ei se tee suomalaista.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 092
 • Liked: 3698
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #561 : 12.01.2019, 12:40:31 »
Örkeille kannattaisi tehdä selväksi että jos haluaa ehdolle vaaleihin niin kannattaa miettiä että mitä päästää suustaan ulos.

Viljam Nyman

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 97
 • Liked: 124
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #562 : 12.01.2019, 12:41:54 »
Nämä PS-nuorten etnonationalistit ovat ehkä tehokkain ase PS:n kannatuksen nousua vastaan. Omasta mielestäni puolueen pitäisi purkaa välit koko porukkaan mahdollisimman selkeäsanaisesti jos meininki ei muutu about heti. Ei ole PS:n tehtävät tukea aatetta joka tuntuu olevan niin lähellä kaveeraussuhteessa pohjoisen natseihin että hajurakoa on käytännössä mahdotonta havaita. Olkoot mitä mieltä ovat, mutta PS:n tehtävä ei ole ottaa imagotappiota samalla kun ko. porukka ottaa puolueelta hyödyn - sikäli kuin se on mahdollista porukalta joka tuntuu ajavan asiaa joka ei ole edes puoliksi mietitty siinä vaiheessa kun suusta alkaa tulla agendatekstiä.


Israelin(juutalaisuus voidaan todeta viimesijassa geenitestillä tjsp), Japanin ja Liberian kansalaisuuslait ovat aika etnonationalistisia. Jos tämä etnoasia nostetaan esiin vaalitentissä niin järkevintä olisi nostaa nuo maat esiin ja kysyä että jos heillä on oikeus suojella kansansa olemassaoloa ja sen jatkuvuutta, niin miksei suomalaisilla saisi olla? Siksikö että ollaan valkoihoisia? Kannattaisi myös tivata että päteekö tämä "suomalaisuus on ilmoitusasia" -logiikka myös saamelaisiin ja jos ei niin miksi.

Itse en ole sitä mieltä, että perussuomalaisten tulisi ottaa etnonationalismi nyt ja heti vaaliohjelmaansa, vaan  pyrkiä suomalaisten syntyvyyden boostaamiseen isoilla verovähennysoikeuksilla per alaikäinen lapsi kuten olen aiemmin täällä foorumilla sanonutkin.

Joku myös kirjoitti erittäin hyvin tästä aiheesta ylilaudalla(boldaus oma):
Lainaus
Moi, siviilinationalistit. Ymmärrän, että teitä on enemmän kuin yksi.
Voin ottaa kritiikistä oppia, kunhan se on muotoa "etnonationalismi on väärin, koska a, b ja c; tai etnonationalismi ei toimi, koska x, y ja z".
Nyt valtaosa "kritiikistä" on muotoa "etnonationalismi on marginaalista, etnonationalismilla ei saa vaalivoittoa". Tässä on kaksi ongelmaa:
1) idean järkevyys ei riipu sen suosiosta, esim. Einstein sanoi sadalle hänen teoriaansa yhdessä kritisoineellle fyysikolle, että yksikin kriitikko olisi riittänyt, jos hän olisi oikeassa.
2) Poliittisesti epäkorrektin aatteen piilokannatus on korkeampaa kuin sen julkinen kannatus, esim. NL:ssa kaikki olivat kommunisteja (julkisesti) kunnes yhtäkkiä juuri kukaan ei ollut (https://en.wikipedia.org/wiki/Preference_falsification). Täten julkisen kannatuksen puute ei välttämättä kerro poliittisen ideologian potentiaalista.

Politiikka ja metapolitiikka on syytä erottaa toisistaan. Politiikka on "mahdollisen taidetta". Metapolitiikka on mahdollisen muuttamista. Politiikka on urheilutermein pikamatka, metapolitiikka maraton. En suosittele etnonationalismia PS vaaliteemaksi. Itse asiassa pidän Halla-ahon linjaa järkevänä (pl. "avoin suomalaisuus"). Minusta PS:n pitäisi ajaa kaksilla rattailla: maahanmuuttokritiikkiä päivänpoliittisessa keskustelussa ja olla irtisanoutumatta etnoista, jotka käyvät pidemmän aikavälin ideologista keskustelua.

Tärkein tavoitteeni on turvata suomalaisten olemassaolo. Pitkällä aikavälillä tämä tavoite voidaan turvata vain vetoamalla suomalaisten itseisarvoon. Maahanmuuttokritiikillä, eli mamujen negatiivisiin taloudellisiin ja sosiaalisiin vaikutuksiin vetoamalla vyöryä voidaan vain hidastaa mutta ei pysäyttää tai kääntää. Siksi etnonationalismi on pitkällä aikavälillä välttämätön ehto suomalaisten olemassaololle.


Loppuun vielä Liberian perustuslakia:

"In order to preserve, foster and maintain the positive Liberian culture, values and character, only persons who are Negroes or of Negro descent shall qualify by birth or by naturalization to be citizens of Liberia."foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 631
 • Liked: 17942
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #563 : 12.01.2019, 12:56:51 »
Nämä PS-nuorten etnonationalistit ovat ehkä tehokkain ase PS:n kannatuksen nousua vastaan. Omasta mielestäni puolueen pitäisi purkaa välit koko porukkaan mahdollisimman selkeäsanaisesti jos meininki ei muutu about heti. Ei ole PS:n tehtävät tukea aatetta joka tuntuu olevan niin lähellä kaveeraussuhteessa pohjoisen natseihin että hajurakoa on käytännössä mahdotonta havaita. Olkoot mitä mieltä ovat, mutta PS:n tehtävä ei ole ottaa imagotappiota samalla kun ko. porukka ottaa puolueelta hyödyn - sikäli kuin se on mahdollista porukalta joka tuntuu ajavan asiaa joka ei ole edes puoliksi mietitty siinä vaiheessa kun suusta alkaa tulla agendatekstiä.


Israelin(juutalaisuus voidaan todeta viimesijassa geenitestillä tjsp), Japanin ja Liberian kansalaisuuslait ovat aika etnonationalistisia. Jos tämä etnoasia nostetaan esiin vaalitentissä niin järkevintä olisi nostaa nuo maat esiin ja kysyä että jos heillä on oikeus suojella kansansa olemassaoloa ja sen jatkuvuutta, niin miksei suomalaisilla saisi olla? Siksikö että ollaan valkoihoisia? Kannattaisi myös tivata että päteekö tämä "suomalaisuus on ilmoitusasia" -logiikka myös saamelaisiin ja jos ei niin miksi.

Teiltä voisi kysyä ensinnäkin seuraavaa: onko Liberia mielestänne tällaisen lainsäädännön ansiosta parempi paikka? Siis niinkuin konkreettisesti, ei jonkin kehäpäätelmän kautta.

Toiseksi, vielä tärkeämmin: miten geneettinen syrjimättömyys on ongelma niiden kannalta jotka haluavat ylläpitää suomalaista puhdasverisyyttä? Käsittääkseni ihmiset eivät hedelmöity esim. pölytyksen kautta, vaan ainakin Suomessa pääasiassa omasta tahdostaan valitsemiensa puolisoiden kanssa.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Joku Roti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 421
 • Liked: 493
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #564 : 12.01.2019, 12:58:35 »
Örkeille kannattaisi tehdä selväksi että jos haluaa ehdolle vaaleihin niin kannattaa miettiä että mitä päästää suustaan ulos.

Hesarin jutussa mainittu Antti Eskelinen on jo toista kautta Kouvolan kaupunginvaltuustossa sekä lasten ja nuorten lautakunnan jäsenenä. Mitäs tällaisille tapauksille pitäisi tehdä?
€uron jälkeen: 1 tunari = 100 demaria..?

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 255
 • Liked: 6513
 • Burn
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #565 : 12.01.2019, 12:59:21 »
päteekö tämä "suomalaisuus on ilmoitusasia" -logiikka myös saamelaisiin ja jos ei niin miksi.

On okhyvä olla suomalainen.
NOVUS ORDO HOMMARUM
"Poliitikoilla on poliittinen vastuu. Virkamiehillä on virkavastuu. Taniaisilla on maksuvastuu."

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 008
 • Liked: 2503
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #566 : 12.01.2019, 12:59:53 »
Tässä tärppejä yllämainitusta artikkelista, en viitsi kokonaan postata. Löytänee kokonaan vaikka googlaamalla. Boldit omia.

Lainaus
[...]

Emopuolueen puheenjohtaja Halla-aho on aina ongelmatilanteissa korostanut, että­ Ps-nuoret on itsenäinen järjestö, joka tekee omat ratkaisunsa. Todellisuudessa Ps-nuoret on tiukasti sidoksissa perussuomalaisiin. Järjestö sai esimerkiksi vuonna 2015 emopuolueelta tukea 135 000 euroa. Valtionavustusta Ps-nuoret sai viime vuonna 115 000 euroa.

[...]

Perussuomalaisten pitää selvittää kiireellä ja ennen vaaleja, onko nykyisissä Persunuorissa tulevaisuutta. Jos ei ole, kuten nyt näyttää, tuo 135 000€ rahapiikki kiinni välittömästi, ja valtionavustus menee sitten kiinni pikapuoleen. Uusi, terve nuorisojärjestö pystyyn.

Ihan käsittämätöntä vesipäisyyttä havaittavissa persunuorilta ja juuri sopivasti ennen vaaleja. Sukkasaippuaa tällaisille Suomen tuhoajille. Ovat vielä kokoomustakin pahempia.

Lainaus

JOHANNES Sipola vastaa puhelimeen. ...

Ketkä siis ovat suomalaisia?

”Suomalaiset ovat niitä, joita yhdistää perimä, kulttuuri, kieli ja historia. Juuret koostuvat vanhoista suomalaisista heimoista.”

Ovatko 1800-luvulla Suomeen tulleet tataarit suomalaisia?

”En minä niitä suomalaisina käsittelisi.”

Entä suomenruotsalaiset, joiden historia Suomessa ulottuu 1100-luvulle?

”En minä niitä suomalaisiksi laskisi.”


Suomenruotsalaiset nyt ovat jopa geneettisesti suomalaisia, ainakin pääosin. Lisäksi suomalaisuusaate on kyllä vaikuttanut voimakkaasti suomenruotsalaisten keskuudessa ja hyvin monet merkittävät suomalaisuusvaikuttajat olivat ruotsinkielisiä. Snellman, Kivi (Alexis Stenvall), Runeberg, Topelius, Sibelius ja niin edelleen. Fennofilian alkuajoistakin Wikipedia osaa mainita vain kaksi herrasmiestä: Daniel Juslenius ja Henrik Gabriel Porthan. Fennomanian ensimmäisiksi edustajiksi samainen lähde listaa neljä herrasmiestä: Linsén, Bergbom, Arwidsson ja Ehrström.

Historia on tämä ja tukee ruotsinkielisten suomalaisten olemassaoloa suomalaisina. Tästä huolimatta toki pakkoruotsi tulee lakkauttaa ensitilassa ja kaksikielisyyttä purkaa siellä, missä se ei ole relevanttia.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

risto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 008
 • Liked: 2503
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #567 : 12.01.2019, 13:03:09 »
Örkeille kannattaisi tehdä selväksi että jos haluaa ehdolle vaaleihin niin kannattaa miettiä että mitä päästää suustaan ulos.

Hesarin jutussa mainittu Antti Eskelinen on jo toista kautta Kouvolan kaupunginvaltuustossa sekä lasten ja nuorten lautakunnan jäsenenä. Mitäs tällaisille tapauksille pitäisi tehdä?

Tällaisille tapauksille pitäisi tehdä se, että jos turpa ei pysy rullalla ja/tai järki mahdu pieneen päähän, kenkää takapuolelle.

Nyt pitäisi pystyä takomaan kun rauta on kuuma ja hankkia kunnollinen "torjuntavoitto" vaaleissa. Nämä paskiaiset omassa pisipäisyydessään yrittävät vesittää kaikki.
"JH-a:n ei suurmoskeijalle oli niin pitkä ja perusteellinen, että tyhmimmät luulivat sen olevan kyllä." -Faidros.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 092
 • Liked: 3698
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #568 : 12.01.2019, 13:04:45 »
Örkeille kannattaisi tehdä selväksi että jos haluaa ehdolle vaaleihin niin kannattaa miettiä että mitä päästää suustaan ulos.

Hesarin jutussa mainittu Antti Eskelinen on jo toista kautta Kouvolan kaupunginvaltuustossa sekä lasten ja nuorten lautakunnan jäsenenä. Mitäs tällaisille tapauksille pitäisi tehdä?


Jos perseilyistä on puolueelle haittaa niin ne voi potkia aina pellolle.
foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 631
 • Liked: 17942
Vs: Persumöläytysten seurantaketju
« Vastaus #569 : 12.01.2019, 13:05:54 »
Suomenruotsalaiset nyt ovat jopa geneettisesti suomalaisia, ainakin pääosin. Lisäksi suomalaisuusaate on kyllä vaikuttanut voimakkaasti suomenruotsalaisten keskuudessa ja hyvin monet merkittävät suomalaisuusvaikuttajat olivat ruotsinkielisiä. Snellman, Kivi (Alexis Stenvall), Runeberg, Topelius, Sibelius ja niin edelleen. Fennofilian alkuajoistakin Wikipedia osaa mainita vain kaksi herrasmiestä: Daniel Juslenius ja Henrik Gabriel Porthan. Fennomanian ensimmäisiksi edustajiksi samainen lähde listaa neljä herrasmiestä: Linsén, Bergbom, Arwidsson ja Ehrström.

Olen pitkälti kanssasi samaa mieltä, mutta tässä yhteydessä on todettava että ennen sukunimien suomalaistamisaaltoa suurella osalla suomenkielisistä oli ruotsinkielinen sukunimi siitä huolimatta ettei suvussa ollut välttämättä koskaan oltu puhuttu sanaakaan ruotsia. Näin myös monessa omasta sukupuusta löytyvässä sukuhaarassa. (Tämä ei toki tarkoita että suomalaisuusaatteen ruotsinkieliset edistäjät olisivat jotenkin "valeruotsinkkielisiä.")
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm