UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Kysely hommattarille: Miten saadaan naiset ymmärtämään maahanmuuton merkitys?  (Luettu 48837 kertaa)

Nikolas Ojala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 400
 • Liked: 6802
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Mietin, että miten ihmeessä saamme kehitettyä ketjun alussa esitettyyn ongelmaan toimivia ratkaisuja. Tietenkin ihan jokainen voi käyttää mielikuvitustaan ja järkeään muodostaakseen uusia ja mahdollisesti hyviäkin ehdotuksia.

Päättelin, että toimivien ratkaisujen ja keinojen löytäminen on sitä vaikeampaa, mitä kauempana tätä ongelmaa pohtiva henkilö on viestinnän tarkoitetun kohteen kokemusmaailmasta. Esimerkiksi näin:
 • Henkilö, joka ei näe maahanmuuttajia ja monikulttuuria missään arkielämässään. On todella vaikea keksiä viisaita sanoja sellaisesta todellisuudesta, josta itsellä ei ole omia kokemuksia.

 • Mies. Kenties miehet ovat luonnostaan nuivempia. Vaikka näin ei olisikaan, ainakin näyttää siltä, että miesten keksimät perustelut tehoavat valmiiksi paremmin miehiin kuin naisiin.

 • Itsekseen nuivistunut nainen. Näiden ajattelutavassa on jotain eroa verrattuna niihin naisiin, jotka näyttävät hylkivän monikulttuurin kritiikkiä.

 • Omakohtaisten kovien kokemuksien kautta nuivistunut nainen. Epäilemättä omakohtaiset kovat kokemukset voivat nuivistaa aiemmin monikulttuurin kritiikittä omaksuneen naisen, mutta ei liene mikään tavoite altistaa naisia koville kokemuksille, jotta he nuivistuisivat. Kovien kokemusten jälkeinen asioiden sisäisen käsittelyn prosessi on erilainen kuin silloin, jos saa omassa rauhassa pohtia asioita ja muodostaa näkemyksiään.

 • Nainen, joka vasta erityisen hyvän puheen kuunneltuaan tai tekstin luettuaan ryhtyi miettimään asioita ja nuivistui sen ansiosta. Juuri hänen kokemuksensa ovat arvokasta oppia. Juuri häneltä tulee kysyä, mikä sai hänet nuivistumaan ja hylkäämään monikultturismin. Hänen kuulemaansa tai lukemaansa viestiä tulee toistaa ja mahdollisesti jalostaa entistäkin paremmaksi.
Viimeisen esimerkin mukaisia tulisi etsiä haastateltaviksi, jotta heidät saadaan toistamaan se viesti, joka todellakin tehosi.
Totuus ei ole vihapuhetta. Se on totuus.

Luettavaa:

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 406
 • Liked: 11454
 • Gone sailing ⛵️
Sanoisin, että riittää kun Perussuomalaiset jatkavat toimintaansa samaan tapaan kuin ennenkin.
Silmät ovat jo auenneet monelta, niin mieheltä kuin naisellakin.
Siihen kun lisätään miten kaikki muut puolueet ja media peesaa omalla typerryttävällä toiminnallaan niin...

Mitään nopeaa ratkaisua tähän ei ole olemassa, vaan hitaasti hyvä tulee.
Ne umpisuvakithan eivät olekaan kohderyhmää vaan että ne monet järjellä ajattelevat tajuaisivat tilanteen.
Taisi olla pientä lisäystä jo viime vaaleissa naisäänestäjien määrässä Perussuomalaisilla.
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

antk

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 1
 • Liked: 14
Tämä on nyt jo vähän vanhentunut keskustelu kun vaalitkin ovat jo ohi, mutta tässä silti vielä oma näkemykseni.

Ydinkohdat ovat mielestäni seuraavat:
A) Persujen huono imago (juntit, sovinistit, rasistit, elämämkoululaiset, WT). Huono maine on osittain persujen itsensä aiheuttamaa, mutta suurelta osin median luomaa.
B) Matujen "hyvä" imago (viattomat, hädänalaiset, avun tarvitsijat, kärsijät, vähemmistöuhrit, sorretut). Totuus on tietenkin toinen, mutta sitä et valtamediasta kuule.
C) Naisten yleisesti kokema tarve olla hyvä ihminen. Hyvä ihminen auttaa hädänalaisia eikä ole rasisti. Hyvä ihminen ei siis voi äänestää persuja, koska silloin hän ei ole hyvä ihminen vaan juntti-rasisti-fasisti.
D) Ihmiset eivät seuraa uutisia eri lähteistä. Uutisia seurataan korkeintaan Hesarista, Ilta-Sanomista ja Ylen uutisista, jos niistäkään. Näiden medioiden uutisointi on vahvasti aatteellista ja ihmiset ovat huonoja mediakritiikissä.
E) Monet naiset eivät oikeasti kohtaa niitä maahanmuuton huonoja puolia elämässään. Heidän näkemyksensä matuista on siis juuri se näkemys, mikä on imetty mediasta.

Jos siis halutaan nuivistaa naisia, niin paras tapa olisi tietysti saada mediaan enemmän juttuja monikulttuurisuuden todellisuudesta. Erilaiset henkilöhaastattelut olisivat tehokkain tapa saada naisten huomio. Esim. opettaja/sosiaalityöntekijä/vok-työntekijä/väkivallan uhri/poliisi/avustustyöntekijä/koulukiusattu tai muu vastaava henkilö kertoo kokemuksistaan.

Oma nuivistuminen lähti liikeelle jo kun olin noin 11-12-vuotias ja luin juttuja, joissa kerrottiin kokemuksia elämästä Lähi-idässä. Kyse ei edes ollut mistään sotajutuista vaan kertomukset koskivat tavallista elämänmenoa ja jo se oli jotain niin vastenmielistä, että se on jäänyt vahvasti mieleen kaikkien näiden vuosien jälkeen. Muistan myös kuinka saimme rippileirille aikoinaan lähetystyöntekijän kertomaan juttuja Afrikasta. Eivät olleet mitään positiivisia juttuja nekään. Eikä tässäkään ollut kyse sotajutuista. Sen jälkeen olenkin sitten seurannut uutisia, lukenut jonkun verran historiaa ja minulla on myös henkilökohtaisia kokemuksia ja kohtaamisia maahanmuuttajien kanssa. Olen jatkuvasti saanut vain pelkkää vahvistusta omille negatiivisille mielikuvilleni ja vastenmielisyyden tunne on vain entisestään kasvanut. Joten olen siis nyt tässä.

Aloin äänestää persuja siinä vaiheessa kun puolue alkoi selkeämmin profiloitua maahanmuuttovastaiseksi puolueeksi ja liityin puolueeseen siinä vaiheessa kun Timo Soini ilmoitti luopuvansa puheenjohtajuudesta. En ole puolueessa millään tapaa aktiivinen ja suurin syy liittymiselle oli se, että pääsin puoluekokoukseen äänestämään. Jos Sampo Terho ja "maltillinen linja" olisi voittanut, niin olisin todennäköisesti eronnut samoin tein ja siirtynyt jonkin maahanmuuttoa vastustavan pikkupuolueen äänestäjäksi. Aina kun jossain on tullut esiin, että äänestän persuja (ja nykyään, että kuulun persuihin), niin ensimmäinen reaktio on yleensä typertynyt hiljaisuus. Sitten naisilta on yleensä heti tullut kysymys siitä, että miten voin kuulua Timo Soinin puolueeseen ja vastustanko aborttia. Yllättävän moni muuten luulee, että Soini kuuluu edelleen persuihin. Mutta siis, pointti on se, että omien kokemusteni mukaan naiset eivät halua äänestää persuja pitkälti siksi, että puolueella on niin sovinistinen maine. Ja homovastainen. Monet vierastavat myös uskonnon korostamista. Työkaverini (nainen) sanoi, että hän voisi äänestää persuja jos puolueessa olisi enemmän sellaisia ihmisiä kuin minä. Ihmiset eivät yleensä ottaen osaa nimetä puoleesta ketään muita kuin Soinin (joka ei enää edes kuulu puolueeseen), Hakkaraisen ja Halla-ahon. Kun viime vaalien alla oli uutisotsikko siitä kuinka yhden puolueen ehdokkaalla on tuomio tapon yrityksestä, niin eräs toinen työkaverini (nainen) totesi pelkän uutisotsikon kuultuaan, että se on varmaan joku persujen ehdokas. Sellainen imago persuilla on. Siksi niin monet naiset eivät äänestä persuja. Imago kaipaisi nostatusta. Ja puolueesta pitäisi saada näkyville muitakin kuin Halla-aho.

Nikolas Ojala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 400
 • Liked: 6802
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
@Jussi Halla-aho

Aiemmin pohdiskelin, minkälaista viestiä pitäisi jakaa ja millä tavoin.


Oma nuivistuminen lähti liikeelle jo kun olin noin 11-12-vuotias ja luin juttuja, joissa kerrottiin kokemuksia elämästä Lähi-idässä. Kyse ei edes ollut mistään sotajutuista vaan kertomukset koskivat tavallista elämänmenoa ja jo se oli jotain niin vastenmielistä, että se on jäänyt vahvasti mieleen kaikkien näiden vuosien jälkeen. Muistan myös kuinka saimme rippileirille aikoinaan lähetystyöntekijän kertomaan juttuja Afrikasta. Eivät olleet mitään positiivisia juttuja nekään. Eikä tässäkään ollut kyse sotajutuista. Sen jälkeen olenkin sitten seurannut uutisia, lukenut jonkun verran historiaa ja minulla on myös henkilökohtaisia kokemuksia ja kohtaamisia maahanmuuttajien kanssa. Olen jatkuvasti saanut vain pelkkää vahvistusta omille negatiivisille mielikuvilleni ja vastenmielisyyden tunne on vain entisestään kasvanut.


Siinäpä tuli vastaus siistissä paketissa.
Totuus ei ole vihapuhetta. Se on totuus.

Luettavaa:

Holda

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 193
 • Liked: 310
--Mutta siis, pointti on se, että omien kokemusteni mukaan naiset eivät halua äänestää persuja pitkälti siksi, että puolueella on niin sovinistinen maine. Ja homovastainen. Monet vierastavat myös uskonnon korostamista. ---
Nimenomaan näin. En toki edusta kaikkia naisia, mutta itselleni, kuten varmasti monille muillekin, naisten asema ja oikeudet Suomessa ovat erittäin tärkeä asia. Vastustan maahanmuuttoa erityisesti vanhoillisten, patriarkaalisten kulttuurien vaikutuspiiristä, koska katson niiden tuovan mukanaan vaikutteita, jotka tulisi pitää niin kaukana tästä maasta, kuin ikinä mahdollista. Persut ovat ensisijainen vaihtoehto, kun haluaa torjua ko. uhkaa, mutta pitää samalla silmät apposen auki; jos tavoite on estää naisvihamielisen, homovastaisen ja uskonkiihkoilevan aineksen pääsy maamme rajojen sisäpuolelle, täytyy voida varmistaa, ettei Troijan hevonen ole jo sisäpuolella.
"Idealismi kasvaa suorassa suhteessa etäisyyteemme ongelmasta." John Galsworthy

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 556
 • Liked: 6344
Persut ovat ensisijainen vaihtoehto, kun haluaa torjua ko. uhkaa, mutta pitää samalla silmät apposen auki; jos tavoite on estää naisvihamielisen, homovastaisen ja uskonkiihkoilevan aineksen pääsy maamme rajojen sisäpuolelle, täytyy voida varmistaa, ettei Troijan hevonen ole jo sisäpuolella.

Mitä tekisit, jos mamuongelman ja islamisoitumisen ehkäisy ei millään onnistuisi ilman kotikutoista "naisvihaa", "homovastaisuutta" ja "uskonkiihkoa"?
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Rosalia

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 171
 • Liked: 291
^^ Holdan kirjoitus erittäin totta; olen ikäväkseni & valitettavasti nähnyt hyvinkin karmivan sovinistisia asenteita täällä (mm. "Mies ja nainen" -ketjun viimeaikainen keskustelu)...  ??? Samoin
kauhistuttaa täällä aika yleinen abortinvastaisuus (aihe kun liittyy erittäin tiiviisti naisen yleiseen asemaan ja oikeuksiin). Todella, todella toivon, ettei kumpikaan em. kanta edusta enemmistön näkemyksiä täällä tai nuivissa piireissä muutenkaan, koska jos noin on, niin naisia on aivan turha toivoa mukaan yhtään enempää... (Sillä saattaa hyvinkin karkoittaa meidät nykyisetkin, TBH.)
"We've learned in as clear way as can possible be learned by anybody that most of the press in the Free West are cowards, we've learned that most of our artistic establishment are cowards, and that most of our politicians are cowards."
Douglas Murray on what we've learned after the Muhammed cartoon crisis

Holda

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 193
 • Liked: 310
Mitä tekisit, jos mamuongelman ja islamisoitumisen ehkäisy ei millään onnistuisi ilman kotikutoista "naisvihaa", "homovastaisuutta" ja "uskonkiihkoa"?
Paiserutto vai ebola, siinä vasta kysymys.
"Idealismi kasvaa suorassa suhteessa etäisyyteemme ongelmasta." John Galsworthy

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 403
 • Liked: 3341
 • weltoffen = sturmreif
^^ Holdan kirjoitus erittäin totta; olen ikäväkseni & valitettavasti nähnyt hyvinkin karmivan sovinistisia asenteita täällä (mm. "Mies ja nainen" -ketjun viimeaikainen keskustelu)...  ??? Samoin
kauhistuttaa täällä aika yleinen abortinvastaisuus (aihe kun liittyy erittäin tiiviisti naisen yleiseen asemaan ja oikeuksiin). Todella, todella toivon, ettei kumpikaan em. kanta edusta enemmistön näkemyksiä täällä tai nuivissa piireissä muutenkaan, koska jos noin on, niin naisia on aivan turha toivoa mukaan yhtään enempää... (Sillä saattaa hyvinkin karkoittaa meidät nykyisetkin, TBH.)

No Saksan viherfeministit kannattavat jopa 9.:llä kuukaudella tehtyä aborttia vedoten milloin naisten "oikeuksiin" ja milloin "ilmastohelpotuksiin", kun länsinaisten syntyvyyttä saadaan näinkin vähennettyä. Onko sinusta tämä jotenkin karmivaa? Kysymyksessähän on naisten oikeudet. Entä onko naispuolisilla sikiöllä minkäänlaisia oikeuksia sinun mielestäsi? Intiassa ja Kiinassa ollaan sitä mieltä, että naispuolisilla sikiöillä on vähemmän oikeuksia kuin miespuolisilla. Liikutaan todella karmivan jääkylmillä vesillä jos aletaan puolustamaan abortteja "jonkun oikeuksina" ja poljetaan samalla täysin avuttomien ihmisyksilöiden minimaalisia oikeuksia -oikeutta saada olla hengissä.

Tästä ei ole enää pitkä matka siihen ylimielisyyteen, että joku "ylempi kasti" saa päättää toisten henkiinjäämisestä.
« Viimeksi muokattu: 16.07.2019, 12:10:17 kirjoittanut Alabama »
"This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes."

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 235
 • Liked: 20830
Persut ovat ensisijainen vaihtoehto, kun haluaa torjua ko. uhkaa, mutta pitää samalla silmät apposen auki; jos tavoite on estää naisvihamielisen, homovastaisen ja uskonkiihkoilevan aineksen pääsy maamme rajojen sisäpuolelle, täytyy voida varmistaa, ettei Troijan hevonen ole jo sisäpuolella.

Mitä tekisit, jos mamuongelman ja islamisoitumisen ehkäisy ei millään onnistuisi ilman kotikutoista "naisvihaa", "homovastaisuutta" ja "uskonkiihkoa"?

Valitsisin ehdottomasti kotikutoisen uskonkiihkon ja nais- ja homovihan, niiden kanssa esiäitinikin selvisivät joten myös minä ja tyttärenikin varmuudella selviämme.

Tämä ei ole rutto versus ebola -kysymys; katsokaa yhteiskuntia!
Suomi ja vertailuun mikä tahansa ählämimaa, huomaatteko mitään eroa naisten ja homojen asemassa?


Holda

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 193
 • Liked: 310
Suomi ja vertailuun mikä tahansa ählämimaa, huomaatteko mitään eroa naisten ja homojen asemassa?
Joo, huomataan, ja syy lienee, ettei Suomi ole ählämimaa, toistaiseksi.
"Idealismi kasvaa suorassa suhteessa etäisyyteemme ongelmasta." John Galsworthy

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 235
 • Liked: 20830
Suomi ja vertailuun mikä tahansa ählämimaa, huomaatteko mitään eroa naisten ja homojen asemassa?
Joo, huomataan, ja syy lienee, ettei Suomi ole ählämimaa, toistaiseksi.

Eikä saa ählämimaaksi muuttuakaan.

Persujen suhteen pitää olla kriittinen ja katsoa tarkkaan, onko persut pelkkä valeoppositio.
Kristinuskonkiihko ja nais/homoviha eivät mielestäni ole merkittäviä uhkia persujen kyseessä ollessa ollenkaan. Olemme kuitenkin edelleen Suomessa.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 619
 • Liked: 9509
 • The Buddha of Kerava
Mitä tekisit, jos mamuongelman ja islamisoitumisen ehkäisy ei millään onnistuisi ilman kotikutoista "naisvihaa", "homovastaisuutta" ja "uskonkiihkoa"?
Paiserutto vai ebola, siinä vasta kysymys.

En tiedä, mikä on Homman kokokuva, mutta haluan tässä yhteydessä korostaa, että täällä on varmasti paljon myös niitäkin hommalaisia, kaltaisiani miehiä, jotka eivät ole naisvihamielisiä, homovastaisia tai uskonkiihkoisia.

Naisella pitää olla täysi vapaus aborttiin, sen asian nainen päättää aivan itse. Tosin hänelle täytyy tarjota mahdollisuutta antaa lapsia adoptioon samalla maksaen hänelle esimerkiksi 20 000 korvaus. Homot saavat olla ja elää, mennä naimisiin tai adoptoida, kunhan eivät laita kättään heteromiesten reidelle. Uskontoja en kannata laisinkaan, ne ovat käytännössä kaikki egoistista eksytystä ja luotu estämään Jumalan löytäminen.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Holda

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 193
 • Liked: 310
En tiedä, mikä on Homman kokokuva, mutta haluan tässä yhteydessä korostaa, että täällä on varmasti paljon myös niitäkin hommalaisia, kaltaisiani miehiä, jotka eivät ole naisvihamielisiä, homovastaisia tai uskonkiihkoisia.---
Hyvä Eino P. Keravalta, vaikutat kirjoituksiesi perusteella juuri sellaiselta mieheltä, jonka vuoksi ajattelen, että täällä kannattaa edelleen olla, ja että Suomella on toivoa, vaikkapa sitten persujen muodossa (eikä maan jakaminen kaltaistesi miesten kanssa ole sama, kuin sairastaa paiseruttoa). Uskon myös, että Hommalla on muitakin miehiä, jotka jakavat näkemyksemme tärkeistä asioista, jotka tuossa edellä on mainittu. Kirjoitinkin  aiemmin tässä ketjussa, että
---Käsittääkseni täällä on kuitenkin paljon kirjoittajia, jotka näkevät sukupuolten välisen tasa- arvon osana tervettä yhteiskuntaa, ja siksi olen täällä vielä.
"Idealismi kasvaa suorassa suhteessa etäisyyteemme ongelmasta." John Galsworthy

Tulevaisuus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 366
 • Liked: 2762
Mitä tekisit, jos mamuongelman ja islamisoitumisen ehkäisy ei millään onnistuisi ilman kotikutoista "naisvihaa", "homovastaisuutta" ja "uskonkiihkoa"?
Paiserutto vai ebola, siinä vasta kysymys.

En tiedä, mikä on Homman kokokuva, mutta haluan tässä yhteydessä korostaa, että täällä on varmasti paljon myös niitäkin hommalaisia, kaltaisiani miehiä, jotka eivät ole naisvihamielisiä, homovastaisia tai uskonkiihkoisia.

Naisella pitää olla täysi vapaus aborttiin, sen asian nainen päättää aivan itse. Tosin hänelle täytyy tarjota mahdollisuutta antaa lapsia adoptioon samalla maksaen hänelle esimerkiksi 20 000 korvaus. Homot saavat olla ja elää, mennä naimisiin tai adoptoida, kunhan eivät laita kättään heteromiesten reidelle. Uskontoja en kannata laisinkaan, ne ovat käytännössä kaikki egoistista eksytystä ja luotu estämään Jumalan löytäminen.

Samaa mieltä Eikan kanssa 1/1 en ole naisvihamielinen tai homo vastainen, ainoa asia mitä vastustan on haittamokutus ja samalla se syy miksi hommalla olen. Samaa mieltä myös uskonnoista ne tuntuvat saavan jo valmiiksi sekavat ihmiset vielä enemmän kujalle.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 619
 • Liked: 9509
 • The Buddha of Kerava
En tiedä, mikä on Homman kokokuva, mutta haluan tässä yhteydessä korostaa, että täällä on varmasti paljon myös niitäkin hommalaisia, kaltaisiani miehiä, jotka eivät ole naisvihamielisiä, homovastaisia tai uskonkiihkoisia.---
Hyvä Eino P. Keravalta, vaikutat kirjoituksiesi perusteella juuri sellaiselta mieheltä, jonka vuoksi ajattelen, että täällä kannattaa edelleen olla, ja että Suomella on toivoa, vaikkapa sitten persujen muodossa (eikä maan jakaminen kaltaistesi miesten kanssa ole sama, kuin sairastaa paiseruttoa). Uskon myös, että Hommalla on muitakin miehiä, jotka jakavat näkemyksemme tärkeistä asioista, jotka tuossa edellä on mainittu. Kirjoitinkin  aiemmin tässä ketjussa, että
---Käsittääkseni täällä on kuitenkin paljon kirjoittajia, jotka näkevät sukupuolten välisen tasa- arvon osana tervettä yhteiskuntaa, ja siksi olen täällä vielä.

Holda, kiitos, että olet täällä. Sinun kaltaisiasi tarvitaan. Ja luulen, että me olemme tässä enemmistönä paitsi Hommalla, myös Suomen kansassa: valtaosa suomalaisista ei ole naisvihamielisiä, homofoobikoita tai kiihkouskovaisia. Persut tarvitsevat meitä maltillisia, mutta haittamaahanmuuttoon erittäin kriittisesti suhtautuvia ihmisiä, joilla on jalat maassa  :)
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 556
 • Liked: 6344
Luulen, että olemme nyt aivan siellä asioiden kuumimmassa ytimessä. Toisin sanoen: mistä mokutuksessa ja mamutuksessa on kyse, minkälaisia ongelmia ne pohjimmiltaan ovat. Liberaali mamukriitikko ajattelee, että kansallisesta kehosta on löydetty moku/islam/mamutus-niminen kasvain, joka voidaan leikata pois ja sitten kaikki on taas hyvin.

Kaltaiseni taantumuksellinen mamukriitikko taas ajattelee, että mamutus/mokutus/islam ovat vain pinnallisia oireita varsinaisesta taudista. Varsinaista tautia on kutsuttu esim. liberalismiksi ja modernismiksi ja mädätykseksi. Tuo tauti tulee levittämään aina vaan uusia etäpesäkkeitä ja kehittämään uusia oireita, vaikka nykyisiä oireita kuinka hoidettaisiin.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 235
 • Liked: 20830
Samaa mieltä Eikan kanssa 1/1 en ole naisvihamielinen tai homo vastainen, ainoa asia mitä vastustan on haittamokutus ja samalla se syy miksi hommalla olen. Samaa mieltä myös uskonnoista ne tuntuvat saavan jo valmiiksi sekavat ihmiset vielä enemmän kujalle.

Oikein paljon kiitoksia sinulle ja Eikalle! Ihanaa, ettette pidä minua sekavana naissukupuoleni vuoksi, vaan ainoastaan uskonnollisten näkemyksieni vuoksi.
Juuri tämän vuoksi sitä maahanmuuttokriitikko jaksaa Hommailla vuodesta toiseen, kun täällä esitetyt kommentit ovat niin kovin loogisia ja loppuun asti mietittyjä, ketään ryhmänä leimaamatta.

@Tulevaisuus
@Eino P. Keravalta

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 201
 • Liked: 4997
Paras tapa saada naiset ymmärtämään maahanmuuton merkitys on paremmasta päästä olevan suomalaismiehen hankkia kaunis ulkomaalainen vaimo, joka on paitsi oikeasti avaruuskirurgi myös lapsirakas. Tämä lähettää viestin, että 99 % suomalaisnaisista on kelvottomia suomalaismiehelle. Evoluutiopaine pakottaa suomalaisnaiset risteytymään jälleen suomalaismiesten kanssa. Tämä vähentää tarvetta rakentaa rinnakkaisyhteiskuntia matumiesten kanssa kaupunkien viemäriverkostoihin.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 235
 • Liked: 20830
Paras tapa saada naiset ymmärtämään maahanmuuton merkitys on paremmasta päästä olevan suomalaismiehen hankkia kaunis ulkomaalainen vaimo, joka on paitsi oikeasti avaruuskirurgi myös lapsirakas. Tämä lähettää viestin, että 99 % suomalaisnaisista on kelvottomia suomalaismiehelle. Evoluutiopaine pakottaa suomalaisnaiset risteytymään jälleen suomalaismiesten kanssa. Tämä vähentää tarvetta rakentaa rinnakkaisyhteiskuntia matumiesten kanssa kaupunkien viemäriverkostoihin.

Hommanaisena saanen tässä naisasiaa käsittelevässä ketjussa kertoa,mitä edellä lainaamastani kommentista ymmärsin, miten se valaisi ajatuksiani maahanmuutosta ....

Syntyi vaikutelma, että matu on vienyt naisen nokkasi edestä.

Eikä paine pakota  suomalaisnaista risteytymään suomalaismiehen kanssa, mies on jo kimpassa kehitysmaalaisen avaruuskururgin kanssa   :o

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 201
 • Liked: 4997
Paras tapa saada naiset ymmärtämään maahanmuuton merkitys on paremmasta päästä olevan suomalaismiehen hankkia kaunis ulkomaalainen vaimo, joka on paitsi oikeasti avaruuskirurgi myös lapsirakas. Tämä lähettää viestin, että 99 % suomalaisnaisista on kelvottomia suomalaismiehelle. Evoluutiopaine pakottaa suomalaisnaiset risteytymään jälleen suomalaismiesten kanssa. Tämä vähentää tarvetta rakentaa rinnakkaisyhteiskuntia matumiesten kanssa kaupunkien viemäriverkostoihin.

Hommanaisena saanen tässä naisasiaa käsittelevässä ketjussa kertoa,mitä edellä lainaamastani kommentista ymmärsin, miten se valaisi ajatuksiani maahanmuutosta ....

Syntyi vaikutelma, että matu on vienyt naisen nokkasi edestä.

Eikä paine pakota  suomalaisnaista risteytymään suomalaismiehen kanssa, mies on jo kimpassa kehitysmaalaisen avaruuskururgin kanssa   :o

Tokihan saat kertoa minulle mitä haluat. :)

Käänsin lähinnä tuossa ennakko-oletuksia päälaelleen parodian muodossa. Mitenkään omakohtaiseksi en tuota kokenut.

En tiennytkään, että miehesi lähti kehitysmaalaisen matkaan. Toivottavasti vitsailet tai tämä on jokin väärinymmärrys?

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 235
 • Liked: 20830

Tokihan saat kertoa minulle mitä haluat. :)

Käänsin lähinnä tuossa ennakko-oletuksia päälaelleen parodian muodossa. Mitenkään omakohtaiseksi en tuota kokenut.

En tiennytkään, että miehesi lähti kehitysmaalaisen matkaan. Toivottavasti vitsailet tai tämä on jokin väärinymmärrys?

Sanavalmiutesi ei vakuuta minua, olet ilmeisesti virittänyt tason lapsirakkaan avaruuskirurgin tasolle. En kykene ymmärtämään.

Veistelyt viemäriverkostosta sopivat huonosti ketjun otsikkoon, ei ihme etteivät naiset ymmärrä maahanmuutosta hölkästäkään tämänkään ketjun lukemisen jälkeen.


e: korj lainaukset
« Viimeksi muokattu: 16.07.2019, 21:55:28 kirjoittanut Emo »

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 201
 • Liked: 4997

Tokihan saat kertoa minulle mitä haluat. :)

Käänsin lähinnä tuossa ennakko-oletuksia päälaelleen parodian muodossa. Mitenkään omakohtaiseksi en tuota kokenut.

En tiennytkään, että miehesi lähti kehitysmaalaisen matkaan. Toivottavasti vitsailet tai tämä on jokin väärinymmärrys?

Sanavalmiutesi ei vakuuta minua, olet ilmeisesti virittänyt tason lapsirakkaan avaruuskirurgin tasolle. En kykene ymmärtämään.

Veistelyt viemäriverkostosta sopivat huonosti ketjun otsikkoon, ei ihme etteivät naiset ymmärrä maahanmuutosta hölkästäkään tämänkään ketjun lukemisen jälkeen.


e: korj lainaukset

Tammikuussa olen näköjään kirjoittanut tähän ketjuun viimeksi, joten viemäriverkostoissa lienee pikemmin vika kuin sanavalmiudessani.

Provosoin. Ja heti joku provosoitui.  :flowerhat:

Lainaus
Paras tapa saada miehet ymmärtämään maahanmuuton merkitys on paremmasta päästä olevan suomalaisnaisen hankkia komea ulkomaalainen mies, joka on paitsi oikeasti futistähti myös rikas. Tämä lähettää viestin, että 99 % suomalaismiehistä on kelvottomia suomalaisnaisille. Evoluutiopaine pakottaa suomalaismiehet imuroimaan ja tiskaamaan. Tämä vähentää tarvetta rakentaa rinnakkaisyhteiskuntia verkkoyhteisöihin.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 619
 • Liked: 9509
 • The Buddha of Kerava
Samaa mieltä Eikan kanssa 1/1 en ole naisvihamielinen tai homo vastainen, ainoa asia mitä vastustan on haittamokutus ja samalla se syy miksi hommalla olen. Samaa mieltä myös uskonnoista ne tuntuvat saavan jo valmiiksi sekavat ihmiset vielä enemmän kujalle.

Oikein paljon kiitoksia sinulle ja Eikalle! Ihanaa, ettette pidä minua sekavana naissukupuoleni vuoksi, vaan ainoastaan uskonnollisten näkemyksieni vuoksi.
Juuri tämän vuoksi sitä maahanmuuttokriitikko jaksaa Hommailla vuodesta toiseen, kun täällä esitetyt kommentit ovat niin kovin loogisia ja loppuun asti mietittyjä, ketään ryhmänä leimaamatta.

Hei, Emo!

En osaa sanoa, saanko aivan kiinni siitä, mitä haluat sanoa, mutta omasta puolestani haluaisin sanoa jotakin Sinulle: olen aina arvostanut sinua ja arvostan edelleenkin. Sinulla on järkeä, moraalia, sanavalmiutta ja huumoria. Kunnioitukseni!

En pidä sinua sekavana, itse saatan olla sellainen ja oma 'sanomani' voidaan usein väärinymmärtää, koska esimerkiksi liketän useita eri näkökulmia, jos näen jotain puhuttelevaa tai koherenttia niissä. Ja jos oletkin sekava - niin en väitä - se ei tarkoita, että olisit tyhmä tai väärässä.  :)

Minä en kuujumalauskovaisia lukuunottamatta halua pilkata uskovaisia, koska he monesti ovat kunnon ihmisiä, joilla on moraali. Itse en ole uskovainen, vaikka 17-vuotiaana annoinkin elämäni Jeesukselle. En tiedä, onko tämä diili voimassa. Mutta uskon Jumalaan. En vain usko uskontoihin  :)

Enempää en aiheesta jatka, koska tämä ei ole siihen oikea ketju. Uskontovääntäminen on kai täällä muutoinkin epäsuotavaa. Joten jos joku haluaa keskustella, laittakoon vaikka yksäriä  :)

Minulla ei ole mitään tarvetta olla 'oikeassa', mutta on minullakin omat tämänhetkiset käsitykseni. Käännyttää minua ei voi, mutta toki juttelen asioista mukavien tyyppien kanssa, jos he niin haluavat  :)
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 235
 • Liked: 20830
@Eino P. Keravalta

Tietysti diili on voimassa, ellet itse ole sitä purkanut.

pulikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 825
 • Liked: 1537
Tuo tauti tulee levittämään aina vaan uusia etäpesäkkeitä ja kehittämään uusia oireita, vaikka nykyisiä oireita kuinka hoidettaisiin.

Jaan yllä olevan näkemyksen täysin: mokutus on akuutti ja vakava ongelma mutta liberaalina ja sokean progressiivisena yhteiskuntana saisimme itsemme tuhottua myös ilman ulkopuolista ”apua”.

Seisomme tanakasti haara-asennossa, lihakset pulleina, emme heilu tuulessa, hyttyset on offattu, mikään ei meitä viisaita länsimaisia superihmisiä kaada. Itsetyytyväisyydessämme kuitenkin unohdamme, että seisomme tukevasti suolla jatkuvasti vajoten.

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 855
 • Liked: 13154
 • Never surrender
Luulen, että olemme nyt aivan siellä asioiden kuumimmassa ytimessä. Toisin sanoen: mistä mokutuksessa ja mamutuksessa on kyse, minkälaisia ongelmia ne pohjimmiltaan ovat. Liberaali mamukriitikko ajattelee, että kansallisesta kehosta on löydetty moku/islam/mamutus-niminen kasvain, joka voidaan leikata pois ja sitten kaikki on taas hyvin.

Kaltaiseni taantumuksellinen mamukriitikko taas ajattelee, että mamutus/mokutus/islam ovat vain pinnallisia oireita varsinaisesta taudista. Varsinaista tautia on kutsuttu esim. liberalismiksi ja modernismiksi ja mädätykseksi. Tuo tauti tulee levittämään aina vaan uusia etäpesäkkeitä ja kehittämään uusia oireita, vaikka nykyisiä oireita kuinka hoidettaisiin.

Et sinä ainakaan 'asioiden kuumimmassa ytimessä' ole; heittelet lähinnä sikinsokin käsitteitä (liberalismi, modernismi, mädätys) sekä jäät jauhamaan asioista metaforien tasolle. Kertoisitko suoraan, mikä sinun mielestäsi "tauti" on? Miten sitä sinun mielestäsi pitäisi hoitaa?

Porcius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 952
 • Liked: 2476
 • Asiantuntija ilman papereita
Kertoisitko suoraan, mikä sinun mielestäsi "tauti" on? Miten sitä sinun mielestäsi pitäisi hoitaa?
Länsimainen eliittimme edustaa puhdasta rappiota ja hulluutta kuten roomalainen vastineensa synkinpinä päivinään. Eliittimme ei ainoastaan suvaitse rappiota, vaan se avoimesti kannustaa siihen. Totuudella ei ole enää mitään väliä. Ideologia määrittää sen mikä on totta. Lihavuus on kauneutta, silvottu mies on nainen, sukupuolia on miljoona, monikulttuuri on rikkaus, rotuja ei ole, valkoinen etuoikeus on todellisuutta. Jos ryhmien väliltä löydetään ero menestyksessä, paitsi jos ero on valkoisen(erityisesti valkoisen miehen) kannalta huono, selittyy se rasismilla.

Ainoa tapa pelastaa länsi on vaihtaa eliitti ja sen jälkeen puhdistaa punainen mätä jokaisesta instituutiosta.
"On helvetin tyhmää mennä helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisi"

-Jouko Piho

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 855
 • Liked: 13154
 • Never surrender
^Kiitos vastauksesta (vaikka tässä nimenomaisessa ketjussa kiinnostaakin nyt konkretia etenkin jäsen Tavanilta :)).

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 201
 • Liked: 4997
Syntyi vaikutelma, että matu on vienyt naisen nokkasi edestä.

Näin jälkikäteen muistin yhden tapailemani naisen nuoruudesta, joka päätyi lopulta matun kanssa naimisiin. Pistin itse välit poikki, koska en halunnut sekaantua HUUMEISIIN!

Semmoinen "surusilmäinen hippityttö".

Tagit: naiset