Kirjoittaja Aihe: Kysely hommattarille: Miten saadaan naiset ymmärtämään maahanmuuton merkitys?  (Luettu 78700 kertaa)

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 621
 • Liked: 8011
 • Koronavapaa, hiilivapaa. Eläköön vapaus!
Tässä muuten sen naisopettajan kirjoittama kirja "Kulttuuritaistelu luokkahuoneessa". Kyseinen opettaja on -ihme kyllä- vasemmistolainen, joten kuvitella vaan voi, millaiseksi islamisaation vaikutus kouluissa on tullut. Nuoret naisopettajat eivät uskalla myntää olevansa naimattomia, etteivät oppilaat ärsyyntyisi.

Susanne Wiesinger kirjoittaa: "Olemme voimattomia... He ovat voittaneet... Me hävisimme..."

https://diepresse.com/home/bildung/schule/5493564/Islam-in-der-Schule_Oft-denke-ich-wir-haben-verloren
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

TapsaT

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 407
 • Liked: 1842
On ollut aika tuskallista tajuta, että on itse ajatellut väärin eli valheellisen narratiivin mukaan ja ymmärtää, että monet entiset mielipiteet eivät ole olleet omia, vaan jostain muualta "istutettuja". On aivan helvetin raskasta myöntää itselleen olleensa väärässä, siksi moni pitääkin monikulttuurin ylistysvirrestä kiinni, vaikka on havainnut haittapuolia jo pitkään ja vaikka olisi itsekin tullut jollain lailla rikastetuksi. Tämä korostuu tietyllä naistyypillä, jonka on täysin mahdotonta myöntää koskaan mitään virheitä.

Itse ajattelisin asiaa hieman toisin; on aivan luonnollista että ihmiselle muodostuu jostain asiasta jokin ennakkokäsitys, mutta on kunnioitettavaa jos ihminen pystyy asiasta lisää tietoa ja kokemusta saatuaan muuttamaan kantaansa. Minusta mainitsemasi tilanne ei olekaan väärässä olemista, vaan oppimista. Tyhmyyttä sen sijaan olisi jäädä kantansa vangiksi, vaikka faktat todistaisivat päinvastaista. Viisas oppii, tyhmä ei.

Mikäli joku on tarpeeksi viisas ja rohkea muuttamaan kantaansa, meidän muiden tulisi puolestamme välttää "mitäs minä sanoin" asennetta, ja sanoa sen sijaan jotain posiitiivista. Tämä voisi rohkaista muitakin tulemaan ulos kuplastaan.


Brandis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 318
 • Liked: 5903
 • My love was promised long ago
Riippuu tietysti kuulijasta, mutta ainakin omissa ympyröissäni skenesanasto islamisaatioineen ja kulttuurimarxismeineen on varma tapa viedä viestiltä ja itseltäänkin kaikki uskottavuus. Toki saman asian voi esittää salonkikelpoisin sanakääntein. Toisaalta islamisaatio ei niinkään uhkaa yksilöä, vaan pitkällä aikavälillä suomalaista elämäntapaa ja kulttuuria. Sen takia tuosta narusta voi olla vaikea vetää.

Ajattelen lähestymistavasta ihan toisin päin, eli yksittäistapauksiin mentäessä aina voidaan vedota kyseessä olleen yksittäistapaus ja laaja kuva olisi jotakin muuta, ihmiset kuitenkin yksilöitä jne.

Laaja tilannekuva voi olla selitysmallina jotenkin 'tuolla ulkona', mutta se on yhtäkaikki totta, eikä sen osalta yksittäistapauksilla ole väliä, sillä erilaiset kulttuuritaustat ja kulttuurisensitiivinen suomalaisote asioista ovat enemmän kuin riittävästi muuttamaan todellisuuttamme meille epäedulliseen suuntaan.

Oikeastaan tässä tulisi miettiä sitä miten vedotaan ihmisissä [naisissa] ajattelun tarpeeseen ja sen kaltaiseen kriittisyyteen, joka ei ole ulkoa annettua tai ohjailtua. Kuinka aktivoidaan ihmisiä ajattelemaan.
En kilpaile mistään, rakennan itse omat mahdollisuuteni.

Augustus

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 474
 • Liked: 1053
En usko, että naisissa tai miehissä on mitään syvällisiä eroja tässä, no naiset nyt ehkä tykkää matkustella enemmän ym.

Monesti keskiluokkaisen taustan omaava nuori nainen tai mies ei koe yhteenkuuluvuutta lähiöiden työväenluokan kanssa, vaan samaistuu omaan yhteiskuntaluokkaansa, jonka arvoihin kuuluu nykyään voimakkaasti monikulttuurisuus. Lapsena ja nuorena on matkusteltu pitkin maailmaa ja kivahan se on tietysti ollut maailmaa nähdä, mutta tästä on vielä pitkä matka kestävään maahanmuuttopolitiikkaan.

Illuusiota varmasti vahvistaa yliopiston/ammattikorkean/toisen asteen  kaikenlaiset vaihtariohjelmat, joissa ollaan tekemisissä rajoitetun ajan vain valikoitujen ihmisten kanssa, koskaan ei tutustuta vaihtarissa Rinkebyhyn tms. Monesti siten voi jäädä sellainen illuusio päälle omien kokemusten perusteella, että kaikki ulkomaalaiset ovat tosi mukavia tyyppejä ja varmasti yleensä ovatkin, mutta tästäkin kokemuksesta on vielä pitkä matka kestävään maahanmuuttopolitiikkaan.

Työelämässä nähdään sitten myöhemmin ulkomaalaisistaustaisista vain koulutettuja ihmisiä ja ehkä joskus sattumalta ravintolassa joku hassu somali kännissä selittelemässä, mutta siihen se sitten jääkin, muuta kosketusta lähiöiden ulkomaalaistaustan omaaville tuskin tuleekaan, ellei sitten siirry Kelan tms. hommiin.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 377
 • Liked: 55772
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!

Riippuu tietysti kuulijasta, mutta ainakin omissa ympyröissäni skenesanasto islamisaatioineen ja kulttuurimarxismeineen on varma tapa viedä viestiltä ja itseltäänkin kaikki uskottavuus. Toki saman asian voi esittää salonkikelpoisin sanakääntein.


Minun mielestäni Paju tässä osui asian ytimeen. Ei auta vaikka itse asia olisi täysin hallinnassa ja viestin ydin kovilla faktoilla perusteltu. Jos asian esittää siten että tulee torjutuksi, se oli siinä sitten.

Minun tavallani ajattelevalle ihmiselle ei ole lainkaan itsestään selvää että joissain tapauksissa esityksen tyyli ja sanankäänteet ratkaisevat ja itse asian ydin tarkastellaan vasta sitten jos se pääsee estojen ja suodattimien läpi. Tämä on läksy, joka ei ole itsestään selvä, mutta se täytyy vain opetella.

Loppujen lopuksi kyse on hyvin käytännöllisestä lähestymistavasta: Jos valitset väärät keinot tai muotoilet viestin huonosti, ei auta vaikka olisit oikeassa, kun tuhlaat aikaasi. Täytyy valita oikeat keinot, oikea esitystapa, oikeat sanat, sitten homma toimii ja viestillä on mahdollisuuksia mennä perille ja jopa tulla hyväksytyksi.

Jeps. Yleissääntö asian esittämisessä on se, että jos vastaanottajan tunnetila on negatiivinen, mikään järkipuhe ei auta.

Niinpä tuo tunnetila täytyy ensin saada ei-torjuvaksi.

Tuo empaattinen "voi raukkoja" voisi esimerkiksi toimia jonkinlaisena Troijan hevosena, joka salakuljettaa vastaanottajan empaattisempaan ja vastaanottavampaan mielentilaan.

Sellaiset sanat kuin "kulttuurimarxismi" ja "mädätys", vaikka toimivatkin Hommalla, ja vaikka olisivatkin totisinta totta, eivät toimi siinä kohderyhmässä jota tässä yritetään käännyttää, vaan saattavat vastaanottajat 180 astetta väärään tunnetilaan.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Miksi yhteiskunnan pitäisi sietää vallankumousta vaativaa maailmanlopun kulttia, jonka keskeinen toimintaperiaate on lain rikkominen?”
— Jäsen Roope

“Vähiten asioista tietävät ne jotka eniten tiedostavat.”
— Historioitsija Teemu Keskisarja

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 621
 • Liked: 8011
 • Koronavapaa, hiilivapaa. Eläköön vapaus!

Niinpä tuo tunnetila täytyy ensin saada ei-torjuvaksi.

Tuo empaattinen "voi raukkoja" voisi esimerkiksi toimia jonkinlaisena Troijan hevosena, joka salakuljettaa vastaanottajan empaattisempaan ja vastaanottavampaan mielentilaan.

Sellaiset sanat kuin "kulttuurimarxismi" ja "mädätys", vaikka toimivatkin Hommalla, ja vaikka olisivatkin totisinta totta, eivät toimi siinä kohderyhmässä jota tässä yritetään käännyttää, vaan saattavat vastaanottajat 180 astetta väärään tunnetilaan.

Teillä on hienot ja ylevät käsitykset naisten mielenliikkeistä.  :) Ei "voi noita raukkoja" toimi, koska naista (ja ihmistä ylipäänsä) ei loppujen lopuksi kiinnosta se, miten muilla asiat on. Todellisessa maailmassa oma itse, korkeintaan oma perhe ja omaan elämään liittyvät asiat koskettavat. Empatiaa koetaan omaa ryhmää kohtaan, tuskin edes vieraan kulttuurin saman sukupuolen edustajia koetaan "omiksi". Tulee mieleen joskus muinoin muuan vaalitilaisuus, jossa eduskuntaan pääsi se, joka yksinkertaisesti ja selvästi puhui ihmisiä itseään koskettavista asioista: viljan kylvöstä, perunanistutuksesta ja nautakarjasta. Hienoja teorioita punonut ja fiinejä sanoja viljellyt opettajamies ei päässyt eduskuntaan, ei lähimaillakaan. Ei naisia saa vieraiden säälimisellä muuttamaan mielipiteitään tai viritetyksi jotenkin vastaanottavaisemmiksi. Niiden pitää saada konkreettisia esimerkkejä siitä, miten suuri määrä vieraskulttuurisia vaikuttaa suoraan naisten omaan elämään. Tai sitten minä -umpinuiva- toimin ja ajattelen ihan eri tavalla. Konservatiivit muuten reagoivat enemmän tunteella kuin vasemmisto. Näin ollen tunteikkaiden pitäisi olla konservatiiveja eikä suvakkeja. Jokin tässä tunneteoriassa mättää...
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 621
 • Liked: 8011
 • Koronavapaa, hiilivapaa. Eläköön vapaus!
^ jatkoa edelliselle:

Ongelmana on sekin, että suvakkinaisilla on "omien" käsite täysin hämärtynyt. "Omaksi" koetaan vieraat ja oikeasti omat tuntuvat vierailta. Sukupuolivietti häiritsee lisäksi ajatusten selkeää kulkua ja kanssakäymisessä vieraiden miesten kanssa yhdistyy sekä em. vietti että joku merkillinen paapomisvaisto, äidinvaistoksikin sitä voitaisiin kutsua, sillä vieras mies koetaan selvästi "omiin" kuuluvaksi. Kaiken tämän kuorrukkeena usko siitä, että kun tekee toiselle hyvää, niin se lopulta palkitaan. Kiltti-tyttö-auttaa-aina-toisia-ajattelu vaikuttaa sekin taustalla. Endorfiinia purskahtaa elimistöön, kun vain ajatteleekin omaa hyvyyttään. Miten murtaa moinen kierre? Hormonit, kasvatus, hyvien aikojen hemmottelema idealistinen ajatusmaailma, loogisen ajattelun ja huonojen kokemusten puuttuminen jne.
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

Paju

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 820
 • Liked: 1369
Riippuu tietysti kuulijasta, mutta ainakin omissa ympyröissäni skenesanasto islamisaatioineen ja kulttuurimarxismeineen on varma tapa viedä viestiltä ja itseltäänkin kaikki uskottavuus. Toki saman asian voi esittää salonkikelpoisin sanakääntein. Toisaalta islamisaatio ei niinkään uhkaa yksilöä, vaan pitkällä aikavälillä suomalaista elämäntapaa ja kulttuuria. Sen takia tuosta narusta voi olla vaikea vetää.

Ajattelen lähestymistavasta ihan toisin päin, eli yksittäistapauksiin mentäessä aina voidaan vedota kyseessä olleen yksittäistapaus ja laaja kuva olisi jotakin muuta, ihmiset kuitenkin yksilöitä jne.

Laaja tilannekuva voi olla selitysmallina jotenkin 'tuolla ulkona', mutta se on yhtäkaikki totta, eikä sen osalta yksittäistapauksilla ole väliä, sillä erilaiset kulttuuritaustat ja kulttuurisensitiivinen suomalaisote asioista ovat enemmän kuin riittävästi muuttamaan todellisuuttamme meille epäedulliseen suuntaan.

Oikeastaan tässä tulisi miettiä sitä miten vedotaan ihmisissä [naisissa] ajattelun tarpeeseen ja sen kaltaiseen kriittisyyteen, joka ei ole ulkoa annettua tai ohjailtua. Kuinka aktivoidaan ihmisiä ajattelemaan.

Tarkoitin tuossa lainatussa pätkässä yksilötason uhalla sitä uhkaa, joka aiheutuu tai jää aiheutumatta sille tavalliselle suomalaisnaiselle perheineen. Mielestäni valtaosalle vaikkapa perheenäideistä islamisaatio ei ole minkäänlainen akuutti uhka, joten harva tekee sen perusteella äänestypäätöstä.

Varsinainen pointtini kuitenkin oli, että kuulijakunnasta riippuen kannattaa harkita millaista ilmaisua käyttää. Vaikka foorumilla on ihan ok käyttää skenesanastoa, skenen ulkopuolella sillä saattaa katkaista keskusteluyhteyden.

Esimerkiksi omassa tuttavapiirissäni kuulija sivuuttaa asian täysin, jos alkaa kertoa islamisaatiosta tai ladella raiskaustilastoja. Tällöin vastaan saa nimenomaan nuo yksittäistapausväitteet. Keskusteluyhteyden saa auki pehmeämmällä aloituksella, jonka kielenkäyttö ei herätä kuulijan vastustusta. Sen jälkeen voi yrittää aktivoida ajattelua.

Iso ongelma tilanteessa on, että ihmiset ovat kritiikittä sisäistäneet fraasit ihmisoikeusopimuksista, epäluotettavasta migristä ynnä muusta. Sen enempää arkikeskustelussa kuin vaalikampanjassa on hankala valistaa vaikka ihmisoikeussopimusten todellisesta sisällöstä ja soveltamiskäytännöstä.

Paju

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 820
 • Liked: 1369

Niinpä tuo tunnetila täytyy ensin saada ei-torjuvaksi.

Tuo empaattinen "voi raukkoja" voisi esimerkiksi toimia jonkinlaisena Troijan hevosena, joka salakuljettaa vastaanottajan empaattisempaan ja vastaanottavampaan mielentilaan.

Sellaiset sanat kuin "kulttuurimarxismi" ja "mädätys", vaikka toimivatkin Hommalla, ja vaikka olisivatkin totisinta totta, eivät toimi siinä kohderyhmässä jota tässä yritetään käännyttää, vaan saattavat vastaanottajat 180 astetta väärään tunnetilaan.

Teillä on hienot ja ylevät käsitykset naisten mielenliikkeistä.  :) Ei "voi noita raukkoja" toimi, koska naista (ja ihmistä ylipäänsä) ei loppujen lopuksi kiinnosta se, miten muilla asiat on. Todellisessa maailmassa oma itse, korkeintaan oma perhe ja omaan elämään liittyvät asiat koskettavat.

Tuo "voi raukkoja" olisi lämmittelyä, yhteyden avaamista. Itsensä asemoimista hyvikseksi toisen silmissä. Tässäkin ketjussa siitä päästiin sujuvasti keskustelemaan itävaltalaisen koulun kaaoksesta. ;)

Suoraan asiaan meneminen toimii joissain tilanteissa. Nykyilmapiirissä se oikeastaan vaatii, että kuulija on jo valmiiksi virittynyt oikealle taajuudelle esimerkiksi koulun häiriötilanteiden takia.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 621
 • Liked: 8011
 • Koronavapaa, hiilivapaa. Eläköön vapaus!
Mitä sillä "virittäytymisellä oikeaan tunnetilaan" kuvaamalla ne toiset "voi raukoiksi!" lopulta saavutettaisiin? Naiset kuvittelisivat edelleenkin, että on olemassa ne toiset (raukat) ja sitten me ja näillä kahdella asialla ei ole toistensa kanssa mitään tekemistä vielä moneen sukupolveen. Ei mitään hätää. Ei tarvetta reagointiin. Ne muut ovat niitä raukkoja, me ei olla. Kyllä tämä tästä!

Kaikkien (!) naisten oikeuksien kaventaminen alkaa kuitenkin jo nyt paikoissa, joissa ollaan tiiviissä kanssakäymisessä toiskulttuuristen kanssa, erityisesti niissä paikoissa, joissa nuoren väestönosan edustus on suuri. Tarkoitan tällä kouluja. Koulut ovat ensimmäinen paikka, jossa naiset saavat tuntea ihka omissa luissaan islamin tuomat vaikutukset. Laitoin tähän Itävallan koulujen ongelmat muslimien kanssa esimerkiksi siitä, että ei tarvitse odottaa sukupolvia siihen hetkeen, että muslimipojat uhkailemalla saavat kristityt tytöt pidentämään ja väljentämään vaatetustaan ja hillitsemään niiden väritystä. Tämä on Euroopassa jo ihan konkreettinen käytännön -ei siis mikään ideologinen- ongelma. Kysymys ei ole edes naisten vaatetuksen ulkonäöstä eikä siitä, että hotpantsejä ja oikeutta syvään kaula-aukkoon pitäisi henkeen ja vereen puolustaa, vaan periaatteesta. Naiset aina vain vähenevässä määrässä voivat itse päättää elämäänsä liittyvistä asioista. Koulujen muuttuneet ruokalistat koskevat tietysti sekä tyttöjä että poikia, mutta on sekin itse kunkin ikioman elämän itsemääräämisen oikeuteen puuttumista. Ei ole enää oikeutta haluamaansa ruokaan. Muut määrää sen, mitä syöt.

Naisten ongelmat jatkuvat myöhemmin työpaikoilla. Ehkä jo seuraavan sukupolven aikana nähdään naiskiintiöiden sijalla muslimikiintiöt (=maahanmuuttajakiintiö). Molemmat minusta huonoja asioita. Naiskiintiöllä viitataan nykyään todellisuudessa siihen, että naiset eivät muka pärjää itse omilla kyvyillään vaan niille pitää antaa sen takia etuoikeuksia. Tämä on minusta naisia halveksiva sääntö ja miehiä samalla syrjitään. Naiskiintiöiden rinnalle tulee tulevaisuudessa aluksi muslimikiintiöt ja seuraavassa vaiheessa muslimivaikutuksen lisääntyessä poliitikassa, naiskiintiötkin poistetaan ja etuoikeudet jätetään vain muslimeille. Vielä pari sukupolvea nykyisen holtittoman maahanmuuton jälkeen, saadaan Suomen lain rinnalle Sharia-laki. Voi meitä naisraukkoja tuolloin! Joo, tämä on tulevaisuuden mahdollisia skenaarioita ja tulevaisuuttahan naiset ei ilmeisesti halua ottaa huomioon...

Naisia voidaan nyt auttaa tuudittautumaan siihen harhaluuloon, että islamin ja sen säännösten nopea eteneminen ei koske heitä itseään, vaan ehkä tulevia sukupolvia jos niitäkään ja että vain ne toiskulttuuriset naiset ovat niitä raukkoja. Naisille pitäisi kuitenkin saada tehtyä selväksi se, että he kuuluvat itse siihen "voi raukkoja"-ryhmään. Eivät vain "ne". "Me" ja "ne" istutaan samassa paatissa, jota maahanmuuttomyrsky keikuttaa…

Jos naiset eivät halua tätä hyväksyä ja ryhtyä toimiin, vaikkapa vain äänestää omien oikeuksien puolesta (eikä niitä vastaan) niin ei sille sitten voi yhtään mitään. Naisilla olisi vielä tilaisuus valintaan. Nyt!

« Viimeksi muokattu: 14.09.2018, 10:16:01 kirjoittanut Alabama »
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 621
 • Liked: 8011
 • Koronavapaa, hiilivapaa. Eläköön vapaus!
Sitäpaitsi. Naiset ei ole sellaisia tunnehörhöjä, jotka reagoisivat pääasiassa tunteidensa ja hormooniensa heitteleminä, kuten täällä usein on annettu ymmärtää, vaan kykenevät ajattelemaan loogisesti jos näille vain annetaan siihen tilaisuus. Tarkoitan tilaisuudella lähinnä median velvollisuutta tiedottaa asiallisesti tapahtumista. Puskaradio toimii naisilla hyvin sekin. Naisporukassa pohditaan juttuja, joita itselle ja tuttavapiirille on sattunut. Infoa naisille, infoa, infoa ja vielä kerran infoa! "Tunteisiin" vetoamisella vaikuttaminen on vähän kuin naiskiintiöt: tehdään naisista viettiensä ja tunteittensa hallitsemia -ääh- olentoja, jotka eivät kykene selkeään ajatteluun ja loogisiin johtopäätöksiin. Niitä pitää sen takia "avustaa" ottamalla "tunteet" mukaan.
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

kgb

 • Globaali kulttuurimarksisti
 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 7 451
 • Liked: 5654
 • A spherical bastard
Nyt en oikein ymmärrä. Miten ”annetaan tilaisuus” ajatella loogisesti, median tai muun taholta? Eikö se ole ihan ajattelijan itsensä päätettävissä suhtautuuko johonkin tunteella vai loogisesti?
Jos on lainkaan halua edes yrittää seurata mediaa ja uutisointia kriittisesti, huomaa kyllä nopeasti mitä usein jätetään kertomatta ja mitä saatetaan usein erikseen korostaa. Et kai sentään tarkoita, että median pitäisi esittää asiat pelkistetyn faktapohjaisesti jotta naiset kykenisivät suhtautumaan faktoihin faktoina loogisesti eikä tunteellisesti?
Aivoton ja päätön maan johto on
Aivoton ja päätön maan johto on

Ei kun
Päät pois tai hirteen
Päät pois tai hirteen
Päät pois tai hirteen
Sitä mieltä minä oon

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 891
 • Liked: 5348
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Naiset karsastaa persuja sen takia kun se touhu on monesti aivotonta perseilyä mallia Hakkarainen. Junttien ja puliukkojen puolue ei kiinnosta.

guest14935

 • Vieras
Sitäpaitsi. Naiset ei ole sellaisia tunnehörhöjä, jotka reagoisivat pääasiassa tunteidensa ja hormooniensa heitteleminä, kuten täällä usein on annettu ymmärtää, vaan kykenevät ajattelemaan loogisesti jos näille vain annetaan siihen tilaisuus. Tarkoitan tilaisuudella lähinnä median velvollisuutta tiedottaa asiallisesti tapahtumista. Puskaradio toimii naisilla hyvin sekin. Naisporukassa pohditaan juttuja, joita itselle ja tuttavapiirille on sattunut. Infoa naisille, infoa, infoa ja vielä kerran infoa! "Tunteisiin" vetoamisella vaikuttaminen on vähän kuin naiskiintiöt: tehdään naisista viettiensä ja tunteittensa hallitsemia -ääh- olentoja, jotka eivät kykene selkeään ajatteluun ja loogisiin johtopäätöksiin. Niitä pitää sen takia "avustaa" ottamalla "tunteet" mukaan.
Toisaalta (ylilaudalla ollut) kuvaa jotta lehmät yhdessä, sonni erikseen, pässi erikseen jne.
Vaan josko se sonni tai pässi sitten juurikin päättämässä oisi.
Niin miksei annettaisi naisille lupaa päättää. Yhtään mokuttajaa en ole tavannut, toki voi johtua iästä, nykysin media sekä koulutus eli se edessä seisova ja päättävä kait juuri sitä.
Eli se sonni tai pässi pitäisi olla se joka ei mokuta.
Nykysellään matuta.

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 713
 • Liked: 4309
 • Hamster supremacy
Naiset karsastaa persuja sen takia kun se touhu on monesti aivotonta perseilyä mallia Hakkarainen. Junttien ja puliukkojen puolue ei kiinnosta.

Ja äänestävät sitten Vihreitä. Hakkarainen saa itseasiassa enemmän ääniä naisilta prosentuaalisesti kuin "Fiksu, rationaalinen posse" kuten Terho ja Halla-aho.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 294
 • Liked: 21222
 • Blues for Allah
Naiset karsastaa persuja sen takia kun se touhu on monesti aivotonta perseilyä mallia Hakkarainen. Junttien ja puliukkojen puolue ei kiinnosta.

Hakkarainen on varmasti yksi tavallisten pottunokkanaisten unelma ja alfauros. Tekee ihan oikeita töitä omassa firmassa ja on varttuneempi poikamies. Nuorekas prätkäjätkä, joten luulisi kelpaavan?
Olisi kyllä mukava tietää Hakkaraisen äänestäjien sukupuolijakauma, voisi olla yllättävä?
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 621
 • Liked: 8011
 • Koronavapaa, hiilivapaa. Eläköön vapaus!
Nyt en oikein ymmärrä. Miten ”annetaan tilaisuus” ajatella loogisesti, median tai muun taholta? Eikö se ole ihan ajattelijan itsensä päätettävissä suhtautuuko johonkin tunteella vai loogisesti?
Jos on lainkaan halua edes yrittää seurata mediaa ja uutisointia kriittisesti, huomaa kyllä nopeasti mitä usein jätetään kertomatta ja mitä saatetaan usein erikseen korostaa. Et kai sentään tarkoita, että median pitäisi esittää asiat pelkistetyn faktapohjaisesti jotta naiset kykenisivät suhtautumaan faktoihin faktoina loogisesti eikä tunteellisesti?

Tilaisuus tai mahdollisuus ajatteluun on silloin, kun asiasta -tässä tapauksessa massamaahanmuutosta ja sen seurauksista-  on ylipäänsä tietoa saatavilla. Media on tahallaan, varsinkin 2015 syksyllä ja tietysti usein sen jälkeenkin vaiennut negatiivisista asioista, jotka liittyvät turvapaikanhakijoihin. Faktoihin perustuva informaatio on tärkein keino, kun halutaan vaikuttaa ihmisiin. Niin naisiin kuin miehiinkin. Se on sitten jokaisen oma asia, miten siihen tietoon suhtautuu ja millaiset johtopäätökset siitä kukin vetää. Tätä tarkoitin.
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 621
 • Liked: 8011
 • Koronavapaa, hiilivapaa. Eläköön vapaus!
Onko kukaan koskaan nähnyt äitiä, joka kiivaasti puolustaa muiden lapsia, muttei omiaan? Naisilla on  nyt jostakin syystä hämärtynyt käsite "omat". Vieraskulttuuriset miehet koetaan omiksi ja "omat" ovat vieraita, joista ei välitetä. Rappioituvan yhteiskunnan ja kulttuurin esimakua? Ovatko naiset enemmän median disinformaation uhreja kuin miehet? Ja jos näin on niin miksi? Eivätkö naiset uskalla olla kriittisiä ylhäältä tulevan tiedotuksen suhteen? Automaattista auktoriteettien kunnioitusta? Kiltin tytön syndrooma? Miehet tuntuvat olevan vähemmän alttiita poliittiselle propagandalle. Ehkä miehet kokevat vieraat miehet tunkeutujiksi omalle reviirilleen ja automaattisesti puolustavat sitä ja siinä ohella nuivistuvat. Niin no, paljon on täälläkin puhuttu naisten äidinvaistoista, jotka kohdistuvat näihin median raasuiksi mainostettuihin vieraisiin uroksiin. Seksuaalihormoonit ajavat parittelemaan erigeenipohjaisten miesten kanssa, sanoi täällä joku hommalainen. Varmaan osittain tämäkin varmaan pätee. Kaikesta huolimatta uskon naisten kykenevän -hormoonit sinne tai tänne- järkevien johtopäätösten tekoon jos edes  tiedotusvälineiden ja hallitsevien tahojen kansalaisiin kohdistuva kestosumutus saataisiin vähenemään. Ja naiset tajuamaan omat omiksi ja vieraat vieraiksi. Mutta milläs saat? Minun tuttavapiirissä muuten nais- ja miessuvakkeja on suurin piirtein saman verran. Myös nuivat jakautuvat samassa suhteessa, fifty-fifty. Yleensä pariskunnat ovat saman maailmankatsomuksen omaavia, suvakkimies ja nuiva vaimokin on nähty vaan ei toisin päin.
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

kotivinkki

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 108
 • Liked: 506
Olen Alabaman kanssa samoilla linjoilla. Epäilen että "voi raukkoja" -ajattelu ei oikeastaan toimi kovin monelle naiselle. Esim. RHC-naisille se leikisti toimii sillä he ovat ihastuneita naisia. He säälittelevät Välimereen hukkuvia pikkulapsia vain koska ajattelevat sen hyödyttävän heitä - jotta säälittely heijastuisi myös heidän turvapaikanhakijamiehiinsä. Oikeasti he eivät välitä yhtään hukkuvista lapsista tai varsinkaan kotimaihinsa tai pakolaisleireille jääneistä naisista.

Tiedättekö mikä osaltaan selittää pk-seudun tph-villityksen? Pk-seudulla on enemmän naisia kuin miehiä, joten akateemisen keski-ikäisen naisen (tyypillinen rhc:lainen) on vaikeaa löytää miestä, siksi nämä naiset suosivat tph-miehiä. Ja miten ihastunut ihminen toimii, no menee sekaisin ja tekee kaikkensa ihastuksen puolesta. Se on ollut kohtalokasta pk-seudulle, sillä nämä naiset työskentelevät julkisella sektorilla tai järjestöissä sekä heillä on kontaktit oikeisiin puolueisiin. Ennen kaikkea he pitävät meteliä. Nämä naiset eivät takuulla nuivistu ennen kuin kokevat pahan pettymyksen miestensä taholta.

Ns. suvaitsevaisten miesten ajatusmaailmaa on aivan mahdoton ymmärtää.

Noin muuten väitän että suomalainen aikuinen nainen on erittäin vaikeasti islamisoitavissa, ollut aina vahva eikä takuulla suostu huiveihin tai kaapuihin. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Mitä olen sivusta seurannut suominainen - ulkom. muslimimiespariskuntia, naiset ovat hyvinkin vahvoja ja tytöt kasvatetaan suomalaiseen vapauteen. Vaara piileekin lähinnä juuri tuolla kouluissa ja meidän tyttöjen tulevaisuudessa. Muslimitaustaiset pojat (lähinnä ne joiden molemmat vanhemmat ovat ulkomailta eivätkä välttämättä osaa suomea) herkästi jengiytyvät ja alkavat ottaa valtaa kouluissa. Siksi kouluja täytyisi pitää erityisesti silmällä. Todellakaan ei saa päästää yhtään muslimipoikaporukkaa määrittelemään miten tytöt saavat pukeutua ja olla.

Ps. Toisin kuin joku kirjoitti, ei naiset karsasta persuja. Olen tavannut monta hienoa persuhenkistä naista. :)

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 213
 • Liked: 32387
---
Tiedättekö mikä osaltaan selittää pk-seudun tph-villityksen? Pk-seudulla on enemmän naisia kuin miehiä, joten akateemisen keski-ikäisen naisen (tyypillinen rhc:lainen) on vaikeaa löytää miestä, siksi nämä naiset suosivat tph-miehiä. Ja miten ihastunut ihminen toimii, no menee sekaisin ja tekee kaikkensa ihastuksen puolesta. Se on ollut kohtalokasta pk-seudulle, sillä nämä naiset työskentelevät julkisella sektorilla tai järjestöissä sekä heillä on kontaktit oikeisiin puolueisiin. Ennen kaikkea he pitävät meteliä. Nämä naiset eivät takuulla nuivistu ennen kuin kokevat pahan pettymyksen miestensä taholta.

Ns. suvaitsevaisten miesten ajatusmaailmaa on aivan mahdoton ymmärtää.

Noin muuten väitän että suomalainen aikuinen nainen on erittäin vaikeasti islamisoitavissa, ollut aina vahva eikä takuulla suostu huiveihin tai kaapuihin. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Mitä olen sivusta seurannut suominainen - ulkom. muslimimiespariskuntia, naiset ovat hyvinkin vahvoja ja tytöt kasvatetaan suomalaiseen vapauteen. Vaara piileekin lähinnä juuri tuolla kouluissa ja meidän tyttöjen tulevaisuudessa. Muslimitaustaiset pojat (lähinnä ne joiden molemmat vanhemmat ovat ulkomailta eivätkä välttämättä osaa suomea) herkästi jengiytyvät ja alkavat ottaa valtaa kouluissa. Siksi kouluja täytyisi pitää erityisesti silmällä. Todellakaan ei saa päästää yhtään muslimipoikaporukkaa määrittelemään miten tytöt saavat pukeutua ja olla.

Ps. Toisin kuin joku kirjoitti, ei naiset karsasta persuja. Olen tavannut monta hienoa persuhenkistä naista. :)

Hyvin kirjoitettu ja muuten kaikesta samaa mieltä, mutta tuskin akateemiset naiset ovat rhc-porukoissa mitenkään yliedustettuina, pikemminkin päinvastoin. Saattaahan siellä toki muutama äänekäs johtohahmo olla humanistisen puolen akakoomikko, mutta muutoin ei välttämättä..
Insisting on your rights without acknowledging your responsibilities is not freedom, it's adolescence.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 621
 • Liked: 8011
 • Koronavapaa, hiilivapaa. Eläköön vapaus!
Oikeasti he eivät välitä yhtään hukkuvista lapsista tai varsinkaan kotimaihinsa tai pakolaisleireille jääneistä naisista.

Kotimaahan jätettyjen -usein aviovaimojen- kohtalo on sekin surkea. Elatusmaksuja ei tunneta ja turvapaikanhakija mies voi uuteen maahan tullessaan ottaa myös uuden identiteetin ja unohtaa kätevästi hylkäämänsä lapset ja vaimon (tai -t). Tuskin RHC-naiset sitäkään miettivät ja säälivät, että uuden kullan perhe on saatettu jättää oman onnensa nojaan. Sitä ei oikeasti halutakaan tietää eikä se heidän korkeaan humanitaariseen moraaliinsa toisaalta sovikaan...  :roll:

Hukkuvista lapsista vaikka kuvienkin kera minulle tulee -vaikka nainen olenkin- vain mieleen niiden paskat vastuuntunnottomat vanhemmat...

« Viimeksi muokattu: 14.09.2018, 19:54:24 kirjoittanut Alabama »
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

guest14935

 • Vieras
Kotimaahan jätettyjen -usein aviovaimojen- kohtalo on sekin surkea. Elatusmaksuja ei tunneta ja turvapaikanhakija mies voi uuteen
Äläs nyt. Voi ajatella muultakin kannalta. Eli tämähän on selkeää genetiikkaa. Rodunjalostuksessa se vähäsen tyhmempi tahtoo älykkäämmän vaikka joku muu oisikin tarjoamassa. Harmi kyllä sillä vähäsen toisenlaisella ei ole sananvaltaa asiaan.
Josko vaikka keskimäärin neljä vaimoa prinsseillä on ennestään eikä varaa yhteenkään niin onhan se syytäkin lähteä. Avuksi kansanvaihto.
Tekevät vaikka kuusi uusilla vaimoillaan jotka nyyhnyyh kun pakolainen niin äkkiä maksettu muutamalle pojalle rahat lähteä koska moninkertaiset tuet verrattuna suomalaisiin.
Ikiliikkuja keksitty. Tosin loppuu parissa vuosikymmenessä maksajat ja alkaa sodat mutta ei haittaa heitä.
Eikä niitä maita jotka aattelivat paremmin, saavat halpaa tavaraa edelleen kunhan orjuuttavat entisestään pahemmin.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 621
 • Liked: 8011
 • Koronavapaa, hiilivapaa. Eläköön vapaus!
Turvapaikanhakijamiehillä on käynnissä moderni paranneltu versio merimiehen elämästä: heila joka "satamassa" ja lisäksi joka maassa Kela-kortti.
« Viimeksi muokattu: 14.09.2018, 20:28:41 kirjoittanut Alabama »
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

Parzival

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 897
 • Liked: 3872
Naiset karsastaa persuja sen takia kun se touhu on monesti aivotonta perseilyä mallia Hakkarainen. Junttien ja puliukkojen puolue ei kiinnosta.

Persuilla on selkeä imago-ongelma. Media on onnistunut luomaan ja ylläpitämään kuvaa luuserimiesten puolueesta, jota äänestävät lähinnä alkoholisoituneet nettiöykkärit.

Tähän imagoon samaistuminen on todella vaikea kynnys ylitettäväksi vaikka maahanmuutossa olisi nuivalla linjalla.

Saturnalia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 724
 • Liked: 8942
Persuilla on selkeä imago-ongelma. Media on onnistunut luomaan ja ylläpitämään kuvaa luuserimiesten puolueesta, jota äänestävät lähinnä alkoholisoituneet nettiöykkärit.

No tavallaan joo, vaikka Soinihan loi tuon imagon ihan täysin tietoisesti, kun tiesi että sillä saa ääniä. Se on suuremmassa kuvassa todellakin tragedia, vaikka ilman juntti-imagoa jytkyä olisi tuskin tullut. Kaikki suomimusakin meni ihan paskaksi jytkyn myötä, kun artistit alkoivat kilvan tehdä jotain hirveää kasarisyntsapoppia tyyliin esim A.Kela, että erottautuivat mahdollisimman paljon tuosta Soinin juntti-imagosta. Nyt kaikki tekee kasarisyntsapoppia, akustinen rokkaava rahvaanomainen soundi on ihan out. Soinin tietoisesti lanseeraama puolueen juntti-imago muutti liberaalit elitisteiksi, syvensi poliittista kahtiajakoa rajusti.

Kansallismielisyys ei sitä sinänsä niinkään syventänyt samassa mitassa, vaan juuri tuo melonilippisimago, joka toisaalta taas toi ääniä. Median on ollut helppo lyödä lisää löylyä kiukaalle, kun puolue ensin itse loi itselleen juntti-imagon, saadakseen mahdollisimmän paljon ääniä. Komsii komsaa. Voidaan spekuloida, olisiko 2011 ollut parempi tyytyä about viisi prosenttia pienempään jytkyyn ja lähteä liikkeelle Halla-ahon tyylisellä älykköimagolla? Jussihan nyt on tietoisesti reivannut kurssia uskottavampaan suuntaan. Asiassa on paradokseja. Juntti-imago toi maksimaalisen äänisaaliin, mutta karkoitti liberaaleja, koulutettuja ja naisia. Soinin lähtökohta oli asemoida kansallismielisyys työväenluokkaiseksi, se toi ääniä.

Tuolla ulkona on suuri massa kouluttamattomia köyhiä miehiä ja naisia, jotka täytyisi jotenkin saada mukaan ilman soinimaista juntti-imagoa. Se on puolueen haaste. Pelkästään älykköjen äänillä se ei menesty, ja taas liika vetoaminen kouluttamattomiin karkoittaa kaikki muut. Suomi on jo sen verran jakautunut. Puolueen täytyy löytää tasapaino luokkamielessä viestinnässään, missä Jussi mielestäni parantaa suoritustaan koko ajan. Ruotsindemokraatit eivät ole lähteneet liikkeelle lippiksillä, vaan pukumiehet ovat selkeästi liikkeellä. Tämä on osasyy siihen, miksi tulos ei ole parempi, sen mitä nyt Ruotsin vaaleihin voimme luottaa. Kansallismielisen puolueen haaste suhteessa muihin puolueisiin on juuri tämä, että sen tulisi kyetä viestimään tasapainoisesti yli luokkarajojen. Muiden puolueiden suosio perustuu pitkälti vetoamiseen tiettyyn yhteiskuntaluokkaan, mikä nykyvasemmiston suhteen tarkoittaa nykyään sitä että heitä äänestetään nykyään siksi että he eivät ole työväenluokkaisia.

Nykyvasemmisto on koulutetun väen puolue, samoin Vihreät. Oikeastaan ainoa puolue jäljellä, joka ei vetoa viestinnässään koulutettuun keskiluokkaan on Keskusta. Perussuomalaisten kysymys on, kuinka vedota matalasti koulutettuihin karkoittamatta naisia ja muita keskiluokkaisia äänestäjäryhmiä? Onko se edes mahdollista? Naisten tilanne äänestäjinä on tyystin erilainen kuin ennen. Ennen naiset olivat kouluttamattomia, ja kokivat tästä syystä yhteyttä työväenluokkaisiin miehiin. Naisten alapuolella ei ennen ollut ketään, yhteiskuntaluokkaa. Nyt tilanne on täysin eri, jatkuvasti nousevan edjykeissön-tason myötä naisille on kehittynyt luokka-asenne alaspäin. Tähän nykyvasemmisto ja Vihreät juuri vetoavat. Ei tietenkään voi täysin yleistää, mutta about.
« Viimeksi muokattu: 15.09.2018, 08:58:10 kirjoittanut Saturnalia »
HS 30.11.1993
Ulkomaalaispoliittinen ohjelma pian hallitukselle: 10000 ulkomaalaisen kiintiö tervehdyttäisi suomalaisten geenejä. Pakolais ja siirtolaisasiain neuvottelukunta uskoo pakolaisten vahvistavan sisäsiittoisia suomalaisgeenejä. Neuvottelukunta pitää 10000 ulkomaalaisen vuosikiintiötä suositeltavana.

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 213
 • Liked: 32387
Koska tässä ketjussa on keskusteltu myös islamisaatiosta, niin laitetaan tämä tänne.

Lainaus
Euroopan islamisoitumisessa ei ole kysymys siitä, josko näin tapahtuu vaan siitä, milloin näin tapahtuu, sanoo syyrialaistaustainen kirjailija ja islamkriitikko Laila Mirzo Cicero-lehdessä. Hän varoittaa shariasta, jota hän kutsuu islamin käyttöohjeeksi.
(Pertti Rönkkö / FB)

Saksankielinen juttu:

https://www.cicero.de/kultur/islam-kritik-islamisierung-laila-mirzo-scharia-dschihad-thilo-sarrazin-metoo-erdogan-tuerkei
« Viimeksi muokattu: 15.09.2018, 10:03:45 kirjoittanut Vellamo »
Insisting on your rights without acknowledging your responsibilities is not freedom, it's adolescence.

Kari Kinnunen

 • Vieras
Jännä ketju.

Ihan kuin pimut olisivat jokin erillinen laji. Kylläpä plikat näkevät, kuulevat ja kokevat ihan samalla tavalla kuin me ukotkin. Eivät plikat meitä tyhmempiä ole, pikemminkin päinvastoin.

Se miksi naiset vaikuttavat suvaitsevammilta johtuu ihan siitä, että heitä on julkisuudessa suvaitsemassa enemmän. Se taas johtuu siitä, että naisia on hyysämiseen liittyvissä duuneissa enemmän. Tottakai jokainen leipänsä eteen suvaitsee.

Vaan mennäänpä kysymään tuolta varastohallissa tai Volvo korjaamolla siivouskonetta ajavalta rouvalta.  Voipa asiaa tiedustella vaikka siltä mittarirouvalta joka vie penskat aamulla kouluun.


migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 527
 • Liked: 8732
Perussuomalaisten kysymys on, kuinka vedota matalasti koulutettuihin karkoittamatta naisia ja muita keskiluokkaisia äänestäjäryhmiä? Onko se edes mahdollista?
Tämä on varmasti hyvin oleellinen kysymys, jota kaikki puolueet joutuvat miettimään, kukin kantiltaan. Itselleni PS on ollut jo pitkään se ainoa vaihtoehto, koska minulle maahanmuuttokysymys on tärkeämpi asia, kuin mikään muu. Allekirjoituksessani kuitenkin tiivistyy eräs keskeinen ongelma; kun jotakin ei näe, sen olemassaolo helposti unohtuu. Eräskin tuntemani naishenkilö oli hyvin nuiva asuessaan Itä- Helsingin rikkauden keskellä, mutta on muuttanut asennettaan huomattavasti, kun päätyi naimisiin ja muutti pienelle paikkakunnalle pois pk- seudulta. Vastaavia tapauksia olen pannut merkille useita.

Suomessa on vielä paljon paikkoja, joissa maahanmuuttajia on vähän. Syrjäisellä paikkakunnalla pizzeria on tervetullut lisä ankeaan palvelutasoon, eivätkä suurten kaupunkien gettoutuminen tai mamurikkaat koulut tunnu järin konkreettiselta vaaralta. Yleisesti on sanottava, että kun ihmisellä on kaikki hyvin, tai edes suunnilleen, on paljon helpompi olla suvaitsevainen. Äänestäjät, myös siis naiset, nuivistuvat vasta kohdatessaan maahanmuuton aiheuttamat ongelmat henkilökohtaisesti. Ikävä seuraus tästä on, että Persujen kannatus varmasti nousee hiljalleen, mutta aivan liian hitaasti, jotta peruuttamaton vahinko saataisiin estettyä.

Noin muuten olen jo pitkään ollut sitä mieltä, ettei valtaosalla kansasta tulisi olla äänioikeutta lainkaan.
Paljon matkustavaiset ovat yleensä nuivempia ja sellaiset jotka joutuvat rikastumista päivittäin kokemaan itse tai lastensa kautta (koulut/päiväkodit).

Tästä muuten saisi mielenkiintoisen ketjun aikaiseksi hommalla miten tuo äänestyskelpoisuus testattaisiin. Olen nimittäin itse samaa mieltä että kaikki siihen eivät ole kelvollisia ja ainakin kansalaisuus olisi ehdoton ensimmäinen edellytys. Silloin massoina maahantuodut keharit eivät pääse vaikuttamaan kuten naapurimaassa...
I haven't seen democrats this mad since Republicans freed their slaves.
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

Saturnalia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 724
 • Liked: 8942
Voiskohan olla niin, että miehet kuvittelee koulutettujen naisten vaatimukset liian korkeiksi? Kouluttamaton mies saattaa mielessään pelätä saavansa koulutelta naiset rukkaset. Minusta koulutus ei ole naisten mielestä niin ehdottoman tärkeä asia, mutta typerämpi se mies ei toki saa olla. Kouluttamaton ja tyhmä ei ole synonyymejä.  :) Miehille koulutettu nainen on suurempi ongelma kuin naisille kouluttamaton mies. Ehkä tässä turhanpäiväinen miesten alemmuudentunto vaikuttaa asiaan. Mies haluaa jotenkin aina olla naisen yläpuolella. Mikä lie arkaainen piirre uroksilla.

Jos olet naisena lih... eikun huomattavasti ylipainoinen ja ru... eikun ulkonäöllisesti vaatimaton, ehkäpä vielä va... eikun kypsässä iässä, niin paljon onnea vaan kumppanin valinnassa. Oli sitten kysymyksessä  parittelu- tai elämänkumppani . Niin no, tähän hätätilanteeseen sopii mainiosti turvapaikanhakijamiehet, joilla on ihan omat intressinsä naisten suhteen...

Jos mieskin kuuluu noihin samoihin kategorioihin, niin silloin varmaan natsaa. Kyllä miehenkin täytyy vaatimustasoaan laskea jos itse ei kummoinen ole, tai jää yksin. Uskoisin ettei kuusikymppinen duunarimies vaikka viiskymppistä naista ylenkatso. Moni mies haluaa kumppaniltaan myös tiettyä elämänkokemusta, nuori ihminen voi olla aika rasittava vaikka kaunis olisikin, kun kokemusmaailmat ovat ihan eri. Rikkaat sedät ovat sitten erikseen, he tietävät statuksellaan saavansa kenet vaan. Itseäni esimerkiksi määrittää paljon lapsuus, joka oli 70-luvulla. Mitä edellytyksiä 90-luvulla syntyneellä olisi ymmärtää sitä? Hän ei ole nähnyt kuin korkeintaan tubevideoita asioista jotka määrittivät minut. Toki joillekin miehillä riittää pelkkä pinta. Toiset miehet taas haluavat henkistä yhteyttä, sitä että puhutaan samaa kieltä ja siihen usein auttaa ettei ikäero ole ihan valtava.

Miehet haluavat usein olla naisen yläpuolella, se on ihan totta. jäänne kristillisestä kulttuurista, teollisuusyhteiskunnasta ja kasvatuksesta. Länsimaiset miehet paljon vähemmän kuitenkin kuin muslimit. Feministithän vaativat kunnioitusta sukupuolensa perusteella välillä hyvinkin suorin sanankääntein, ovatko esimerkiksi toksisesta maskuliinisuudesta puhuvat feministit alemmuudentuntoisia? En ole vielä kuullut miesten puhuvan toksisesta femiiniydestä. Ehkä senkin tulemme vielä kuulemaan. En usko että länsimaisella miehellä juuri tarvetta on suoraan kirjaimellisesti dominoida naista, kuten muslimeilla on, mutta sellaista tiettyä sukupuoleensa perustuvaa kunnioitusta mies tuppaa usein haluamaan, pois lukien feministimiehet tietysti. Maahanmuutosta saa helposti vaikutelman, että tietty naistyyppi tykkää enemmän rehellisestä dominoinnissa a'la islam, kuin länsimais-tyylisestä arasta tavasta odottaa hieman respektiä.
HS 30.11.1993
Ulkomaalaispoliittinen ohjelma pian hallitukselle: 10000 ulkomaalaisen kiintiö tervehdyttäisi suomalaisten geenejä. Pakolais ja siirtolaisasiain neuvottelukunta uskoo pakolaisten vahvistavan sisäsiittoisia suomalaisgeenejä. Neuvottelukunta pitää 10000 ulkomaalaisen vuosikiintiötä suositeltavana.

kgb

 • Globaali kulttuurimarksisti
 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 7 451
 • Liked: 5654
 • A spherical bastard
Siirsin viestejä Mies ja Nainen-ketjuun, jatkakaa siellä.
Aivoton ja päätön maan johto on
Aivoton ja päätön maan johto on

Ei kun
Päät pois tai hirteen
Päät pois tai hirteen
Päät pois tai hirteen
Sitä mieltä minä oon

Tagit: naiset