UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Kysely hommattarille: Miten saadaan naiset ymmärtämään maahanmuuton merkitys?  (Luettu 68297 kertaa)

Pitsi

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 11
 • Liked: 40
Naiset ei välttämättä "uskalla" olla maahanmuuttokriittisiä sosiaalisten paineiden ja joidenkin miesten asenteiden takia. Monesti olen saanut itsekin ihmetellä joidenkin miesten ailahtevaisuutta: ensin valitetaan naisten osuutta suvaitsevaistossa, mutta jos nainen sanoo jyrkän mielipiteen, niin tämä onkin kylmä ja hankala. He vaativat naisilta liiallista lempeyttä ja pehmeyttä, mutta valitus naisvaltaisesta suvaitsevaistosta jatkuu. Toinen ryhmä on se, joka ensin ylistää suomalaista kulttuuria ja toteaa, kuinka naisten kohtelu muslimimaissa oksettaa, mutta sitten lytätään suomalainen nainen liian itsenäiseksi ja miesmäiseksi. Pitäisi tajuta, että me suomalaiset naiset olemme lottien jälkeläisiä, mikä on tehnyt meistä vahvatahtoisia ja itsenäisiä naisia. Suomalainen nainen on ollut ennenkin työteliäs ja ahkera eikä minkäänlainen hienostelu tullut kuuloon edes silloin, kun nainen oli muuten alistettu. Jos maahanmuuttokriittisissä porukoissa naiselle tarjotaan rooliksi olla vain söpö tyttöystävä, joka keittää kahvia ja kokkaa, niin ei se houkuttele naisia. En suostuisi minäkään, koska minä ja monet muutkin naiset ollaan totuttu itsenäisen toimijan rooliin. Meidän kulttuurissa tytöistä ei ole ikinä kasvatettu prinsessoja. Näitä samaisia tyyppejä ärsyttää taatusti Riikka Purra ja Laura Huhtasaari, jotka ovat kauniita, älykkäitä ja vahvoja naisia. Minä en ala pehmoilemaan ja olemaan toisia miellyttävä lammas tämän pienen, ailahtelevaisen porukan takia.

Voin olla naisena ylpeä, että minulla on diagnosoitu autismin piirteitä, sillä autistisilla naisilla on tutkimusten mukaan miehisemmät aivot. Uskallan sanoa ääneen, mitä ajattelen, osaan kääntää tarvittaessa pääni ja en lammastele. Jo pienenä tyttönä erotuin muista ikätovereistani, muut tytöt kiinnostui pojista, kun minä keskityin piirtämään sarjakuvia ja pelaamaan videopelejä. Ensin ajattelin äänestää Vihreitä kiinnostuessani ympäristöasioista ja kannattaessani kannabiksen laillistamista kieltolain ollessa tehoton. Mikään trendi tai yhteisö ei saanut minua miettimään heidän äänestämistä, vaan minä itse. Islamin tuomitsin peruskoulussa naisia alistavaksi nähtyäni dokumentin hunnutetuista naisista. Tähän vaikuttanee se, että totesin vitosluokalla olevani ateisti, joten uskontokielteisyys on ollut suuressa roolissa kielteiseen islam-kantaani. Nykyään tosin suvaitsen buddhalaisuutta ja jonkun verran kristinuskoa. Elän ateistina ennemmin kristillisessä maassa ja kuuntelen kirkon kellon soittoa kuin epädemokraattisessa, islamilaisessa maassa, jossa minunlaisia tapetaan. Saatuani enemmän tietoa Vihreiden ympäristöpolitiikasta muutin mieltäni ja päädyin Perussuomalaisten äänestäjäksi, ja sellainen olen edelleen.

Minä olen ollut se, joka on etsinyt käsiinsä kaikki minua askarruttavat asiat. Kukaan mies tai nainen eikä kokemukset ole minua ajanneet tähän tilanteeseen, vaan minä itse. On tähän vaikuttanut myös vanhemmat, jotka ovat puhuneet rikollisten maahanmuuttajien lisääntymisestä. Historia ja yhteiskuntaoppi kiinnosti minua peruskoulussa, ja silläkin on taatusti vaikutusta siihen, miksi olen etsinyt tietoa erilaisista ideologioista ja politiikasta.
« Viimeksi muokattu: 07.04.2019, 17:40:13 kirjoittanut Pitsi »

Pitsi

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 11
 • Liked: 40
Välistä mietin onko ketjun tarkoitus ymmärtää niitä naisäänestäjien päätösvaikuttimia vai karkottaa loputkin. Meinaa pätkät
Lainaus
Peruskoulussa pitää alkaa järjestää tytöille koulutusta miten poimitaan sopiva aviomies tarjonnasta. Mieluiten tietysti kotimaisesta tarjonnasta, että ei tarvitse ulkomailta rahdata miehiä. Tätä puolta pitää korostaa viestinnässä naisille. Maahanmuuttokriittisissä on kosolti sopivia miehiä aviopuolisoiksi, jotka osaavat komentaa ja ohjeistaa vaimoja selvällä suomella ilman mitään kotouttamisia. Naisen olo on turvallinen, kun perheenpää huolehtii asioista. Tällä konstilla saadaan ihan helposti tuhansia uusia naiskannattajia.
ei kauheesti yleisen elämänkokemuksen perusteella vakuuta lisää naisäänestäjiä tuovan. Päinvastoin.

Jos jotkut miehet pitää naisten komentelua ja holhousta hyvänä, tämä tekee vain hallaa maahanmuuttokriittisyydelle. Jospa emme antaisi naisille mallia, joka käskee vain istumaan hiljaa paikoillaan. Se on varmin tapa altistaa nainen suvakismille.

En ole edes Päivi Räsäsen tai yhdenkään kristillisdemokraatin suusta kuullut samaisia kommentteja naisiin liittyen, mitä tästä keskustelusta löytyy. Ainoastaan internetin ihmeellisessä maailmassa törmää näihin "Naiset turpa kiinni ja puhuu minun luvallani, matut pois Suomesta!" - kommentteihin, jotka ovat ihan ristiriidassa keskenään. Täällähän toki on helppoa huudella nimimerkin takana.

Ihan jo oma maahanmuuttokriittisyyteni saa minut valitsemaan samankaltaisen kumppanin ja mielellään myös introvertti, koska puhun silloin, kun minulla on asiaa. Edes alkoholin vaikutuksen alaisena en suostu jännämiehen tai matun panopuuksi. Minulla ei ole koskaan ollut luontaista hoivaviettiä lukuun ottamatta eläimiä kohtaan, vaikka osaan olla empaattinen, mutta näen missä raja kulkee.
« Viimeksi muokattu: 07.04.2019, 18:02:01 kirjoittanut Pitsi »

Tunkki

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 654
 • Liked: 7279
Pitsi pane merkille myös sellainen pikkujuttu kuin tämä meidän käyttämä kieli, sukupuolia ei erotella vrt. han/hon tai he/she.
Tasa-arvolla on erittäin pitkät perinteet.

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 745
 • Liked: 7902
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween

Pahoittelen, että en ole lukenut koko ketjua, mutta kirjoitan silti muutaman ajatuksen.


Suosittelen kumminkin lukemaan tämän ketjun alkupään viestit hitaasti ja ajatuksella, koska alkupäässä ketju on tiukemmin asiassa ja vähemmän rönsyyntynyt.

Tämä oli sellainen yleinen vihje, eikä siis harvoille ja valituille tarkoitettu.
« Viimeksi muokattu: 07.04.2019, 15:48:36 kirjoittanut Nikolas Ojala »
Totuus ei ole vihapuhetta. Se on totuus.

Vasara ja tanssi

Pitsi

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 11
 • Liked: 40
^ Vauva-foorumista sen verran, että siellä on yllättävän paljon nuivaa porukkaa, mutta foorumilla on aivan käsittämätön sensuuri maahanmuuton, islamin ja seksuaalirikosten suhteen. Monet ketjut katoavat nopeasti ja sitä on kritisoitu monia kertoja, mutta ylläpito ei ota sitä kuuleviin korviinsa. Tiedän siellä myös olevan monia kaappipersuja mun tapaan. Tai no, en mä tiedä olenko enää niin kaappipersu, perheeni, yksi ystäväni ja pari vähän maahanmuuttokriittisempää tuttua tietää, muut ei. Somessa ei kuitenkaan tulisi kuulonkaan julkisesti kertoa siitä, että äänestän ekaa kertaa persuja. Se olisi sosiaalinen itsemurha ja varmasti osa heittäisi kavereista ulos, koska mulla on tätä ylisuvaitsevaista osastoa kaveripiirissäni.

Vauva.fi-sivustolla käydään ahkeraan keskustelua maahanmuutosta ja islamista, mutta ne heti poistetaan. Omat kommenttini on monesti poistettu ja laitettu suurennuslasin alle. Yllätyin, miten lapsettomana naisena tuokin sivusto voi olla kiinnostava ja sen takia eksyn sinne usein ylläpidon ahkerasta sensuurin harjoittamisesta huolimatta.
« Viimeksi muokattu: 07.04.2019, 16:06:35 kirjoittanut Pitsi »

Tomatoface

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 810
 • Liked: 3175
 • to the maximam!
^ Vauva-foorumista sen verran, että siellä on yllättävän paljon nuivaa porukkaa, mutta foorumilla on aivan käsittämätön sensuuri maahanmuuton, islamin ja seksuaalirikosten suhteen. Monet ketjut katoavat nopeasti ja sitä on kritisoitu monia kertoja, mutta ylläpito ei ota sitä kuuleviin korviinsa. Tiedän siellä myös olevan monia kaappipersuja mun tapaan. Tai no, en mä tiedä olenko enää niin kaappipersu, perheeni, yksi ystäväni ja pari vähän maahanmuuttokriittisempää tuttua tietää, muut ei. Somessa ei kuitenkaan tulisi kuulonkaan julkisesti kertoa siitä, että äänestän ekaa kertaa persuja. Se olisi sosiaalinen itsemurha ja varmasti osa heittäisi kavereista ulos, koska mulla on tätä ylisuvaitsevaista osastoa kaveripiirissäni.

Tosiaan, olen ite nuori, vähän yli parikymppinen nainen ja vierastan persujen oikeistolaista talouspolitiikkaa ja kaipaisin heiltä enemmän kannanottoja ympäristöasioihin ja nimenomaan Suomen luontoon liittyen. Persujen imagoa parantaisi myös huomattavasti se, että sieltä saatais ulos nämä Hakkaraiset ja muut mainetta rapauttavat pällit. Silti olen päättänyt antaa nyt ääneni persuille, koska koen, että he ovat ainoita, joita kiinnostaa oikeasti naisten turvallisuus, jos nyt ei lasketa just noita Hakkaraisia. Näen nykyisen maahanmuuton järkevöittämisen ympäristötekona ja tärkeänä myös ihan naisten kuin kaikkienkin turvallisuuden kannalta. Sisäinen feministini huutaa myös, että naisten turvapaikkoja tulee lisätä. En halua, että kukaan joutuu kokemaan sitä, mitä mä olen kokenut ja kaikkea muuta, mitä on tapahtunut esim. Oulussa, Turussa ja Helsingissä. Enkä ole ainoa nainen lähipiirissäni, joka on joutunut maahanmuuttajien väkivallan uhriksi. Olenkin hämmentynyt monien naisten vähättelevästä asenteesta ja sinisilmäisyydestä. He voisivat aivan hyvin olla niitä, jotka joutuvat pelkäämään, elämään haavojen ja traumojen kanssa. Haluaisivatko he silloin, että heidän äänensä vaiennettaisiin, heidän pelkojansa vähäteltäisiin ja tunteita mitätöitäisiin? No, ehkäpä niitä kaappipersuja on oikeasti aika monia.

Tämä onkin yksi näkyvä tunnusmerkki siitä miten sairaaksi läntiset "sivistys"maat ovat muuttuneet. Meillä ei ole paljon varaa haukkua Venäjää ja Pohjois-Koreaa mielipidevainoista kun täällä tapahtuu ihan samaa. Jos joku tunnustaa itsensä maahanmuuttokriittiseksi niin työ, ystävät ja monet muut asiat ovat vaarassa. Tämä toki saattaa lisätä myös joidenkin radikalisoitumista oikeiston puolelle jos menetykset ovat suuria. Mitäs väliä yhteiskunnan hyvinvoinnilla sen jälkeen on..
O tempora, o mores!

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 298
 • Liked: 8926
Luin tämän keskusteluketjun puheenvuorot tänään läpi. Ketju lienee harvinainen forumilla, koska enemmistö puheenvuoroista näyttää olevan naisten kirjoittamia.

Nuivien huono julkisuuskuva, naisvihamielinen rasistijunttius tms., vaikuttaa olevan suurin naisia maahanmuuttokriittisyydestä luontaantyöntävä seikka. Herrasmiesmäisyyttä ja hienotunteista suhtautumista naisiin toivotaan. Naisille on annettava erityisesti älyllistä tasa-arvoisuutta korostava tervetulotoivotus. Naisten vähättely ja sitä kautta alistaminen on pidettävä ehdottomasti nuivasta liikkeestä poissa. Muutoin islamin naiskuvan moittiminen naista sortavaksi ei ole uskottavaa, ja moni potentiaalinen kansallismielinen ja nuiva nainen kokee viestin tervemenoa toivotuksena.

Nuivat on julkisuudessa leimattu rasisteiksi, sivistymättömiksi, ihmisvihaajiksi jne., mikä on ollut omiaan estämään omasta maineestaan huolissaan olevaa niin miestä kuin naista tutustumasta ennakkoluulottomasti tähän liikkeeseen. Kun lisäksi riitelemme keskenämme, luomme muutettavat muuttaen viholliskuvia vastapuolesta, harva ilman omakohtaista kriisiä lähtee vaihtamaan leiriä. Kun joku uusi henkilö kiinnostuu nuivuudesta, ei ole hyvä, että tulokas heti ensimmäisenä syyllistetään: miksi olit ennen niin typerä suvakki tai jotain. Olen edelleen surullinen, kun Marsunarsu lähti loukkaantuneena forumilta pois. Nuivista luodulle kielteiselle kuvalle ei kovin helppoa ole hetkessä tehdä mitään, varsinkin kun hakkaraiskohut vahvistavat tuota kuvaa, on se sitten median tarkoituksellista persujen demonisointia tai ei.

Moni nainen lienee erittäin epäluuloinen miesvaltaista puoluetta, persut, ja kielteisesti leimaantunutta poliittista liikettä, yhden asian kritiikiksi väitetty, kohtaan, varsinkaan jos heillä itsellään ei ole traumaattisia kokemuksia hädänalaisiksi kutsutuista turvapaikanhakijoista. Lastenraiskausilmiö lienee jollain tasolla horjuttanut tuota kuvaa, mutta valtamedian massiivinen propaganda islamin ja muslimien leimaamista vastaan yhä aiheuttaa epäröintiä uskaltautua liittyä mukaan nuivaan porukkaan. Turun terrori-iskun kutsuminen joukkopuukotukseksi ja jihad-aspektin hämärtäminen ajoi samaa propaganda-agendaa. Jos nuivuutta kutsuisi myönteisellä termillä, kansallismielisyys, se muitta mutkitta käännettäisiin valtamediassa ja poliittisen vastustajan keskuudessa synonyymillä, nationalismi, marssisaappaiden kuminaksi, ja puhuttaisiin äärioikeistosta, populismista, jopa natseista.

Ei ole helppoa, mutta yhä uusia parempia, myönteisempiä tapoja puhua tästä on kehitettävä, vaikka vastustus on oleva suurta. Ainakaan tätä ei pidä markkinoida naisille väittäen heitä vähä-älyisiksi, vain kotihommiin kelpaaviksi holhokeiksi. Vaikka miesvihaa esiintyy siinä missä naisvihaa, sukupuolten välistä sotaa lietsomalla ei saada kuin pahaa aikaan. Sitä en toivo, vaan päinvastoin pyrin sovintoon. Vaikka nyt se vaatinee minulta vielä enemmän kuin aiemmin epäluulojen voittamisessa, niin lienee tämän ketjun puheenvuorot luettuani olevan myös monen muun henkilön kohdalla, niin naisten kuin miesten. Ei luovuteta.


Edit. Rohkaisu meni vikakappaleen sijaan tokavikaan. Nyt oikeassa paikassa.
« Viimeksi muokattu: 07.04.2019, 23:08:36 kirjoittanut duc »
Lähtenyt.

Soljuvainen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 251
 • Liked: 687
@duc

Hienoa, duc, että jaksoit lukea koko viestiketjun läpi! Viestissäsi on paljon hyviä näkemyksiä.  :)

Voin itse myöntää, että tällä foorumilla tapahtuneet vihjailut "matubisneksen hyödyntämisestä" ja häpeällisestä ammatista ovat loukanneet minua ja vieneet alkuinnostusta roimasti pois. Tuntuu siltä kuin olisi aina väärällä puolella: toisten silmissä kylmäsydäminen rasisti, toisten silmissä suvakkihuora. Taakse kuitenkin kätkeytyy pääosin hyvää tarkoittava ihminen, jolla on yhtä kompleksiset tunteet ja ajatusmaailma kuin kenellä tahansa maltillisesti ajattelevalla ihmisellä.

Itse en ainakaan tykkää tuomita toista ihmistä hänen poliittisten näkemysten vuoksi. Ainoa asia, jonka voi tehdä, on kysyä: "Mielenkiintoinen näkemys, mutta oletko ottanut tätä huomioon?"

Toisinaan poliittinen mielipide saattaa vaihtua hujauksessa, mikäli jokin puuttuva tiedonpalanen tulee esille. Ei kannata olettaa, että monet suomalaiset olisivat tietoisia esimerkiksi maahanmuuton kokonaiskustannuksista tai muiden Euroopan maiden maahanmuutto-ongelmista. Se, mikä tapahtuu kaukana tai osittain piilossa, ei usein kosketa ihmisiä yhtä paljon kuin konkreettiset arjen ongelmat, kuten esimerkiksi lihan hinta tai tuloverotus.

Pitsi

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 11
 • Liked: 40

Nuivien huono julkisuuskuva, naisvihamielinen rasistijunttius tms., vaikuttaa olevan suurin naisia maahanmuuttokriittisyydestä luontaantyöntävä seikka. Herrasmiesmäisyyttä ja hienotunteista suhtautumista naisiin toivotaan. Naisille on annettava erityisesti älyllistä tasa-arvoisuutta korostava tervetulotoivotus. Naisten vähättely ja sitä kautta alistaminen on pidettävä ehdottomasti nuivasta liikkeestä poissa. Muutoin islamin naiskuvan moittiminen naista sortavaksi ei ole uskottavaa, ja moni potentiaalinen kansallismielinen ja nuiva nainen kokee viestin tervemenoa toivotuksena.

Sitähän juuri minäkin ajattelen. Jos antaa sovinistisen kuvan itsestään, niin tämä tekee vain hallaa Perussuomalaisille ja maahanmuuttokriittisyydelle. On naisia, jotka eivät halua pakolaisia islamilaisista maista, mutta heidän on vaikeaa kunnioittaa miehiä, jotka käskee naisia pitämään turvan kiinni ja tiskaamaan ja samaan aikaan yökätään naisten kohtelulle muslimimaissa. En minäkään tuollaisia miehiä osaa kunnioittaa muslimien lisäksi. Kunnioitus tulee ansaita jokaisen sukupuoleen katsomatta. Ne miehet, jotka ovat minua arvostaneet ja antaneet minulle tilaa, ovat ansainneet kunnioitukseni.

AcastusKolya

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 562
 • Liked: 1325
Kukas täällä on kehottanut tukkimaan naisilta turvan ja tyytymään tiskaukseen?
Pesunkestävä militaristivaskisti.

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 237
 • Liked: 18635
 • Blues for Allah
^Nimimerkkejä mainitsematta, aika moni. Ei kirjaimellisesti noin, mutta monin eri tavoin ilmaistuna.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Soljuvainen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 251
 • Liked: 687
Onhan täällä puhuttu naisten äänioikeuden poisviemisestäkin...  :D 

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 694
 • Liked: 9673
vauva.fi on Sanoman omistuksessa. Se selittää, miksi sieltä realistinen keskustelu maahanmuutosta sensuroidaan heti.

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 172
 • Liked: 4333
Jotenkin tuntuu että aina medialle löytyy joku naisia vähättelevä isämmaanpuallustaja markkinoitavaksi esimerkkinä mitä kriittisesti haitalliseen maahanmuuttoon suhtautuvat näyttävät. Tästä ei varmaan ikinä päästä pois. Mutta mielestäni on parantunut kriitikoiden maine pikkuhiljaa, ettei ne ole ed. mainittuja, vaan normaaleja fiksuja naisia ja miehiä, joita yhdistää aito realistinen ja kaunis kuva paremmasta tulevaisuudesta.
Ooh lalaa...

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 298
 • Liked: 8926
Onhan täällä puhuttu naisten äänioikeuden poisviemisestäkin...  :D

Ei ihme, että moni nainen äänestää naista, jos tästä asiasta edes vitsaillaan.
Lähtenyt.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 017
 • Liked: 25090
Onhan täällä puhuttu naisten äänioikeuden poisviemisestäkin...  :D

Joo, minä muun muassa sanoin, että luovun omasta äänioikeudestani, jos se (siis naisten äänioikeudesta luopuminen) lopettaisi länsimaisten yhteiskuntien islamisoimisen ja punavihreän mädättämisen.

Pidän kanamaisena ja teennäisenä tätä pöyristelyä ja loukkaantumista muutamien homman poitsujen (persujen) naisvastaisiksi mielletyistä kommenteista, ja samaan aikaan suurin osa naisista tosiaankin äänestää ns. vastuunkantopuolueita, jotka haalivat maahamme erittäin naisvihamielistä muhamettilaista ideologiaa, eikä tämä näitä persujen naisvihasta nillittäviä naisäänestäjiä hetkauta yhtään.

Arvaas ottavatko ählämimatut naisilta äänioikeuden(kin) pois päästyään riittävän suuriksi lukumäärältään? Kyllä ottavat, mutta silti naisäänestäjä äänestää mielellään muhamettilaista naisvihaa maahantuovaa demaria tai vihreää tai vasuria tai kokoomuslaista muhametinrakastajaa.
Mitä siis persuista kannattaa itkeä? Jotain logiikkaa!!! Vaikka naisia olemmekin!

Sulla on erittäin hyviä kommentteja, olen mielenkiinnolla lukenut niitä, mutta lopetetaan nyt jo tämä uhriutuminen ja syyttely. Muutaman persun naisasenteilla ei ole mitään väliä, kun miljardi muhamattia vihaa sinua ja minua koska olemme a) naisia b) valkoisia ja c) ei-muhamettilaisia. Ja näitä kaikki muut kuin persut tahtovat maahamme satoja tuhansia, miljooniakin (mm. Jyrki Katainen).

@Soljuvainen

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 017
 • Liked: 25090
Onhan täällä puhuttu naisten äänioikeuden poisviemisestäkin...  :D

Ei ihme, että moni nainen äänestää naista, jos tästä asiasta edes vitsaillaan.

On se ihme, koska demarinaiset, vihreät naiset, vasemmistoliiton naiset, kokoomuslaiset naiset, kepunaiset, feministinaiset ... kaikki he ovat vastuullisia ja haluavat lisää muhamettilaista naisvihaideologiaa Suomeen, joten on todella erittäin epäloogista ja aivotonta naisen äänestää ketään muuta kuin Laura Huhtasaaren -tyyppisiä maahanmuuttovastaisia naisia. Pelkkä jalkoväli ei tässä nyt mitenkään riitä, pitäisi vaivautua vilkaisemaan naisehdokkaan korvien väliin!

PS: Toki tietenkin persujen kannattaa pitää kaikki naisia halventavat äänioikeuspois-mielipiteensä omana tietonaan kun tiedämme, että useimmilla naisilla nuo kommentit menevät tunteisiin, vaikka itse en välitä ja äänestän ketä äänestän.

Mutta julkisuuskuvaa on syytä ajatella. Ja pitää se sovinistinen turpa kiinni.

Lähetelkää Homman pojat mulle yksärinä ne naiset hellan ääreen -kommentit, minä luen ne ja esitän loukkaantunuttta, jos niin haluatte - yksäreissä. Säästyy Homman julkisivu puhtaana.

@duc
« Viimeksi muokattu: 09.04.2019, 11:13:18 kirjoittanut Emo »

Farnesius

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 149
 • Liked: 465
Onhan täällä puhuttu naisten äänioikeuden poisviemisestäkin...  :D

Joo, minä muun muassa sanoin, että luovun omasta äänioikeudestani, jos se (siis naisten äänioikeudesta luopuminen) lopettaisi länsimaisten yhteiskuntien islamisoimisen ja punavihreän mädättämisen.

Pidän kanamaisena ja teennäisenä tätä pöyristelyä ja loukkaantumista muutamien homman poitsujen (persujen) naisvastaisiksi mielletyistä kommenteista, ja samaan aikaan suurin osa naisista tosiaankin äänestää ns. vastuunkantopuolueita, jotka haalivat maahamme erittäin naisvihamielistä muhamettilaista ideologiaa, eikä tämä näitä persujen naisvihasta nillittäviä naisäänestäjiä hetkauta yhtään.

Arvaas ottavatko ählämimatut naisilta äänioikeuden(kin) pois päästyään riittävän suuriksi lukumäärältään? Kyllä ottavat, mutta silti naisäänestäjä äänestää mielellään muhamettilaista naisvihaa maahantuovaa demaria tai vihreää tai vasuria tai kokoomuslaista muhametinrakastajaa.
Mitä siis persuista kannattaa itkeä? Jotain logiikkaa!!! Vaikka naisia olemmekin!

Sulla on erittäin hyviä kommentteja, olen mielenkiinnolla lukenut niitä, mutta lopetetaan nyt jo tämä uhriutuminen ja syyttely. Muutaman persun naisasenteilla ei ole mitään väliä, kun miljardi muhamattia vihaa sinua ja minua koska olemme a) naisia b) valkoisia ja c) ei-muhamettilaisia. Ja näitä kaikki muut kuin persut tahtovat maahamme satoja tuhansia, miljooniakin (mm. Jyrki Katainen).

@Soljuvainen

Onko muuten jossain ollut eriteltynä, mitkä puolueiden kannatusluvut ovat miesten vs. naisten keskuudessa? Todennäköisesti se on joka tapauksessa niin, että persuja kannattavan, nuivan tai kansallismielisen naisen kannalta vaalien tulos olisi paradoksaalisesti parempi, jos hän ei saisi äänestää siksi, koska on nainen.

Toinen kysymys on sitten se, kuinka erilainen poliittinen ja yhteiskunnallinen tilanne olisi Suomessa (ja muissa länsimaissa), jos naisilla ei olisi ollut äänioikeutta sodanjälkeisinä vuosikymmeninä. Tässä on nimittäin taustalla jo ihan biologiset ja evoluutiopsykologiset tekijät; miehillä on luonnostaan vahva tahto puolustaa oman heimonsa/kansansa reviiriä, mutta naisilla tätä ei samassa määrin ole. Ja kun reviirin puolustaminen on kuitenkin heimon ja kansan elinehto, niin sillä voi potentiaalisesti olla tuhoisat seuraukset, jos miljoonat sellaiset, joilla tahto siihen on heikko, pääsevät äänestämään siitä, millaista politiikkaa rajavalvonnan ja väestönvaelluksien suhteen tehdään.

Täytyy kuitenkin todeta, että tämä reviirinpuolustamistahto on viime vuosikymmeninä heikentynyt myös miehissä. Yksi syy on varmasti globalistinen aivopesu, ja toinen se, että on kasvettu pumpulissa ja otetaan siksi itsestäänselvyytenä se, mitä meillä kansakuntana (vielä) on. Mutta voisiko taustalla olla myös se, että miesten keskimääräinen testosteronitaso on pudonnut erinäisistä syistä? Eli syyt eivät olisi vain yhteiskunnalliset ja psykologiset, vaan myös aineenvaihdunnalliset. Tästähän nuo meemit "soijapojista" saavat potkua, kun niin monilla erityisesti vihervasemmistolaisilla (tai amerikkalaisittain vasemmistoliberaaleilla) miehillä vaikuttaa ja näyttää aivan silmin nähden olevan alhainen testosteronitaso.
« Viimeksi muokattu: 09.04.2019, 11:40:08 kirjoittanut Farnesius »

Julleht

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 813
 • Liked: 1546
Onhan täällä puhuttu naisten äänioikeuden poisviemisestäkin...  :D

Joo, minä muun muassa sanoin, että luovun omasta äänioikeudestani, jos se (siis naisten äänioikeudesta luopuminen) lopettaisi länsimaisten yhteiskuntien islamisoimisen ja punavihreän mädättämisen.

Pidän kanamaisena ja teennäisenä tätä pöyristelyä ja loukkaantumista muutamien homman poitsujen (persujen) naisvastaisiksi mielletyistä kommenteista, ja samaan aikaan suurin osa naisista tosiaankin äänestää ns. vastuunkantopuolueita, jotka haalivat maahamme erittäin naisvihamielistä muhamettilaista ideologiaa, eikä tämä näitä persujen naisvihasta nillittäviä naisäänestäjiä hetkauta yhtään.

Arvaas ottavatko ählämimatut naisilta äänioikeuden(kin) pois päästyään riittävän suuriksi lukumäärältään? Kyllä ottavat, mutta silti naisäänestäjä äänestää mielellään muhamettilaista naisvihaa maahantuovaa demaria tai vihreää tai vasuria tai kokoomuslaista muhametinrakastajaa.
Mitä siis persuista kannattaa itkeä? Jotain logiikkaa!!! Vaikka naisia olemmekin!

Sulla on erittäin hyviä kommentteja, olen mielenkiinnolla lukenut niitä, mutta lopetetaan nyt jo tämä uhriutuminen ja syyttely. Muutaman persun naisasenteilla ei ole mitään väliä, kun miljardi muhamattia vihaa sinua ja minua koska olemme a) naisia b) valkoisia ja c) ei-muhamettilaisia. Ja näitä kaikki muut kuin persut tahtovat maahamme satoja tuhansia, miljooniakin (mm. Jyrki Katainen).

@Soljuvainen

Onko muuten jossain ollut eriteltynä, mitkä puolueiden kannatusluvut ovat miesten vs. naisten keskuudessa?
[...]

Yleisradion tilaama Taloustutkimus luodannut myös sukupuolijakaumaa vuoden alusta. Liitteinä 1 ja 2 tammi-, helmi- ja molemmat maaliskuun mittaukset. Perussuomalaisten osalta suunnilleen suhteessa yksi naiskannattaja neljää miestä kohti.
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur?

Farnesius

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 149
 • Liked: 465
@Julleht

Ok, onhan tuo sukupuolten välinen kuilu äärimmäisen hurja juuri nimenomaan persujen kohdalla. Vihreiden kannattajissa taas hieman yli kaksinkertainen määrä naisia ja Kokoomuksen kannattajissa päälle 1,5-kertainen määrä miehiä. Demareiden kannattajissa on yhtä paljon miehiä ja naisia, mikä johtuu varmaan siitä, että se on ilmeisesti edelleen äänestäjien mielikuvissa ns. työväenpuolue, vaikka se ei sitä todellisuudessa enää ole.

Kokonaisuutta tarkasteltaessa nähdään, että jos vain naiset saisivat äänestää niin, meille olisi ehkä - luoja paratkoon - tulossa jopa ihan puhtaasti vihervasemmistolainen hallitus.
« Viimeksi muokattu: 09.04.2019, 12:08:50 kirjoittanut Farnesius »

Soljuvainen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 251
 • Liked: 687
Onhan täällä puhuttu naisten äänioikeuden poisviemisestäkin...  :D

Pidän kanamaisena ja teennäisenä tätä pöyristelyä ja loukkaantumista muutamien homman poitsujen (persujen) naisvastaisiksi mielletyistä kommenteista, ja samaan aikaan suurin osa naisista tosiaankin äänestää ns. vastuunkantopuolueita, jotka haalivat maahamme erittäin naisvihamielistä muhamettilaista ideologiaa, eikä tämä näitä persujen naisvihasta nillittäviä naisäänestäjiä hetkauta yhtään.

@Emo, sun logiikka tuntuu olevan sellainen, että koska muslimimiehet raiskaavat naisia, suomalaismiesten kommenteista ei saisi loukkaantua. Ja että koska vihervassaripuolueet harjoittavat naisten kannalta huonoa maahanmuuttopolitiikkaa, nuivapiireissä ei ole tarvetta ottaa naiskannattajia paremmin huomioon. Naisten pitäisi siis sietää paskaa kotimaassa, koska jossain muualla on vielä paskempaa?

Tässä ketjussa pohditaan syitä siihen, miten naiset saataisiin ottamaan vakavasti maahanmuuton ongelmat. Itse koen, että yhtenä suurena ongelmana on maahanmuuttokriittisten piirien huonojen maine. Ei se tietenkään ole yksittäisten foorumikirjoittelijoiden vika, mutta puheet naisten idioottimaisuudesta ja yliherkkyydestä eivät varsinaisesti helpota asiaa. Ihminen nojaa ennakkoluuloihinsa (oli kyseessä sitten maahanmuuttaja, persu tai viherhippi), ja jos nämä ennakkoluulot saavat käytännössä vahvistusta, niistä on entistä vaikeampi päästä eroon.

Pitäisi tajuta, että harvemmat naiset kokevat kaipaavansa nuivistumista mutta nuivapiirit kaipaavat naisia. (Ainakin jos halutaan valtavirtaistaa maahanmuuttokriittisiä ajatuksia entisestään.) Pallo on siis hyvin vahvasti tällä puolella kenttää.

Soljuvainen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 251
 • Liked: 687
Jatkona edelliseen: Ehkä ongelmallisin piirre täällä foorumilla on, että ihmiset vaistomaisesti ryhtyvät luomaan ryhmähenkeä "me vs. he" -vastakkainasettelulla. Mitään ymmärrystä "suvakkeja" tai muita kohtaan ei voi osoittaa, koska se rikkoisi illuusion "niiden muiden" täydellisestä pahuudesta ja oman porukan ylivoimaisuudesta.

Tämä toki houkuttelee mukaansa ihmisiä, jotka ovat lauman tarpeessa, mutta saattaa sulkea vähemmän mustavalkoisesti ajattelevia ihmisiä ulkopuolelle. Esimerkkinä vaikkapa Marsunarsu, joka vaikutti fiksulta tyypiltä mutta oli ilmeisesti turhan ristiriitainen ajattelija sopeutuaakseen tänne.

Olisi siis hyvä miettiä, kumpi on tärkeämpää: maahanmuuttokriittisten oma "Mestari jauhottaa ja poika saunoo" -ryhmäfiilistely vai laajemman (ja näin väistämättä vähemmän yhtenäisen) kannattajajoukon rakentaminen?

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 017
 • Liked: 25090
Kiitos @Soljuvainen  kommenteistasi, liketin, olet oikeassa ja osaat sanoa asiasi sivistyneesti ja kiihkottomasti, arvostan, enkä useinkaan jos koskaan itse pysty samaan.

Tietenkin muokkamaisuuksista saa loukkaantua, vaikken itse vaivautuisi, ja ymmärrän että jotkut naiset ja jopa miehetkin päättävät niiden vuoksi olla äänestämättä persuja. Siksipä toivonkin, että sovinistipersut ovat hiljaa, koska hiljaa oleminen ei haittaa puoluetta, ääneen möliseminen haittaa.

Itse Mr.Persu, Jussi Halla-aho, ei ikinä ole sanonut mitään sovinistista, ja hän luo puolueen linjan, joten hänen puheensa merkitsevät, kentän huutelulle voi viitata villakinthaalla. Ja viittaankin.

Vain kerran olen itse loukkaantunut täällä Hommalla käytävästä keskustelusta niin syvällisesti, että harkitsin jopa poistumista, ja kyse oli aborttikeskustelusta jossa sikiön ihmisoikeuksien puolustajia ei löytynyt juuri enempää Homman naisista kuin miehistä. Silloin koin tällä forumilla niin syvää ihmisvihaa, että hädin tuskin pystyin jatkamaan täällä sen kriisini ylitse. Se, mitä aikuisena naisena täällä olen negatiivista kommenttia saanut, niistä selviän kyllä. Harmi, että Marsunarsu lähti, en ehtinyt tutustua, mutta voihan hän halutessaan palata tänne, jos pystyy muuttamaan mielensä ja antamaan tökeröydet meille anteeksi.

Farnesius

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 149
 • Liked: 465
Pitäisi tajuta, että harvemmat naiset kokevat kaipaavansa nuivistumista mutta nuivapiirit kaipaavat naisia. (Ainakin jos halutaan valtavirtaistaa maahanmuuttokriittisiä ajatuksia entisestään.) Pallo on siis hyvin vahvasti tällä puolella kenttää.

Niin kokevatkin, ja kuten ylempänä totesin, se johtuu osittain ihan biologisista ja evoluutiopsykologisista syistä, joten maahanmuuttoon ja rajavalvontaan suhtautumisessa tulee aina olemaan vähintään jonkinasteinen ero naisten ja miesten välillä, vaikka kuinka kampanjoitaisiin, valistettaisiin tai rakennettaisiin siltoja sukupuolten välille. Perustavanlaatuisia luontaisia eroja sukupuolten välillä ei voi olla huomioimatta, kun mietitään syitä naisten ja miesten erilaisen äänestyskäyttäytymiseen, ja minusta olisi korkea aika alkaa puhua tästä avoimesti ja asiallisesti.

Mutta sitä tuskin tulee tapahtumaan ainakaan vielä ihan lähiaikoina, koska poliittinen korrektius on niin syvällä yhteiskunnan rakenteissa. Saati sitten, että rotujen välisistä luontaisista eroista alettaisiin keskustelemaan avoimesti julkisesti, se on kaiketi se kaikkein suurin tabu.
« Viimeksi muokattu: 09.04.2019, 12:52:01 kirjoittanut Farnesius »

Soljuvainen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 251
 • Liked: 687
Pitäisi tajuta, että harvemmat naiset kokevat kaipaavansa nuivistumista mutta nuivapiirit kaipaavat naisia. (Ainakin jos halutaan valtavirtaistaa maahanmuuttokriittisiä ajatuksia entisestään.) Pallo on siis hyvin vahvasti tällä puolella kenttää.

Niin kokevatkin, ja kuten ylempänä totesin, se johtuu osittain ihan biologisista ja evoluutiopsykologisista syistä, joten maahanmuuttoon ja rajavalvontaan suhtautumisessa tulee aina olemaan vähintään jonkinasteinen ero naisten ja miesten välillä, vaikka kuinka kampanjoitaisiin, valistettaisiin tai rakennettaisiin siltoja sukupuolten välille. Perustavanlaatuisia luontaisia eroja sukupuolten välillä ei voi olla huomioimatta, kun mietitään syitä naisten ja miesten erilaisen äänestyskäyttäytymiseen, ja minusta olisi korkea aika alkaa puhua tästä avoimesti ja asiallisesti.

Juuri tästä syystä molemminpuolinen dissaaminen on epäreilua ja hyödytöntä. Naisten (maailmanparantajanaisten) pitäisi tajuta, että maahanmuuttokriittiset miehet yrittävät suojella meidän yhteistä reviiriä, ja nuivamiesten/nuivaihmisten ymmärtää se, että ilman noita maailmanparantajanaisia Suomessa olisi todennäköisesti vielä nykyistäkin enemmän järjestyshäiriöitä, ympäristöongelmia ja muuta ikävää.

Se, että naisten hoivavietti johtaa usein sinisilmäisyyteen ja hyväksikäyttöön, on harmittava asia, mutta eipä sille voi mitään. Huomaan kuitenkin itse, että hoivavietin yli voi päästä, kunhan vain järjellä selittää itselleen, miksei siihen voi aina luottaa.

Tilanne ei siis ole toivoton, mutta se tosiaan edellyttäisi avointa keskustelua sukupuolieroista ja kykyä myöntää se, että me emme aina ajattele niin rationaalisesti kuin kuvittelemme. Vietit ja vaistot ovat aina osa päätöksentekoamme mutta niiden ei tarvitse olla yksinään ohjaksissa.

vastarannan kiiski

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 800
 • Liked: 140
Itse Mr.Persu, Jussi Halla-aho, ei ikinä ole sanonut mitään sovinistista, ja hän luo puolueen linjan, joten hänen puheensa merkitsevät, ...

Kuinkas hyvin Halla-ahon puheet ja teot ovat linjassa, naisten ja perheen kunnioittamisen suhteen?

Soljuvainen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 251
 • Liked: 687
Kiitos @Soljuvainen  kommenteistasi, liketin, olet oikeassa ja osaat sanoa asiasi sivistyneesti ja kiihkottomasti, arvostan, enkä useinkaan jos koskaan itse pysty samaan.

Tietenkin muokkamaisuuksista saa loukkaantua, vaikken itse vaivautuisi, ja ymmärrän että jotkut naiset ja jopa miehetkin päättävät niiden vuoksi olla äänestämättä persuja. Siksipä toivonkin, että sovinistipersut ovat hiljaa, koska hiljaa oleminen ei haittaa puoluetta, ääneen möliseminen haittaa.

Itse Mr.Persu, Jussi Halla-aho, ei ikinä ole sanonut mitään sovinistista, ja hän luo puolueen linjan, joten hänen puheensa merkitsevät, kentän huutelulle voi viitata villakinthaalla. Ja viittaankin.

Vain kerran olen itse loukkaantunut täällä Hommalla käytävästä keskustelusta niin syvällisesti, että harkitsin jopa poistumista, ja kyse oli aborttikeskustelusta jossa sikiön ihmisoikeuksien puolustajia ei löytynyt juuri enempää Homman naisista kuin miehistä. Silloin koin tällä forumilla niin syvää ihmisvihaa, että hädin tuskin pystyin jatkamaan täällä sen kriisini ylitse. Se, mitä aikuisena naisena täällä olen negatiivista kommenttia saanut, niistä selviän kyllä. Harmi, että Marsunarsu lähti, en ehtinyt tutustua, mutta voihan hän halutessaan palata tänne, jos pystyy muuttamaan mielensä ja antamaan tökeröydet meille anteeksi.

Kiitos @Emo. Halla-aho on tosiaan hyvä esimerkki siitä, kuinka on mahdollista sanoa vastaan napakasti mutta asiallisesti. Olen yrittänytkin ammentaa hänen haastatteluistaan oppia zenmäisen asenteen säilyttämisestä.  :D

Jos olisin itse verisesti loukkaantunut muiden kommenteista, olisin todennäköisesti lähtenyt pois palstalla jo kauan sitten. Halusin omilla viesteilläni lähinnä osoittaa, että täällä lähetellään välillä viestejä, jotka eivät palvele kovin hyvin nuivien ajatusten levittämistä.

Koen myös, että turhat nälvimiset ja sekoilut somessa tai irl-maailmassa vaikeuttavat Halla-ahon ja vastaavien työtä. Ei Halla-ahokaan pysty yksinään nuivien mainetta pelastamaan vaan lähtökohtaisesti siihen tarvitaan kaikkia.

Voin itse myöntää, että yksittäiset tapaamiset yksittäisten ihmisten kanssa ovat vaikuttaneet omaan ajatusmaailmaani paljon. Koin ensimmäisiä nuivistumisen hetkiä, kun kävin rauhallisen ja asiallisen keskustelun maahanmuutosta erään maahanmuuttokriittisen (ja Halla-ahoa fanittavan) tuttavanaisen kanssa. Olimme aika monesta asiasta eri mieltä mutta hän ei missään vaiheessa hermostunut minulle ja taisi jopa sanoa, että oli hauska keskustella asiasta kanssani.

En vielä rynninyt persujoukkoihin tuon keskustelun jälkeen mutta kyllä se vähän murensi punavihreän kuplani seiniä. Aloin ymmärtämään, että kenties oma ensireaktioni asiaan (hoivavietti) ei olekaan niin kestävällä pohjalla kuin ajattelin.

Soljuvainen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 251
 • Liked: 687
Itse Mr.Persu, Jussi Halla-aho, ei ikinä ole sanonut mitään sovinistista, ja hän luo puolueen linjan, joten hänen puheensa merkitsevät, ...

Kuinkas hyvin Halla-ahon puheet ja teot ovat linjassa, naisten ja perheen kunnioittamisen suhteen?

Viittaatko siihen pettämiskohuun vai mihin?

Olihan se paska temppu perheen kannalta, mutta en itse näe tätä sukupuolikysymyksenä. Kyllä naisetkin pettää ja haaveilee vieraista miehistä. Tiedän itse, sillä olen näitä pettämis- ja seksijuttuja saanut tyttöjen illoissa kuulla. Ehkä Halla-aho on vaan muita huonompi peittelemään jälkiään.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 017
 • Liked: 25090
Itse Mr.Persu, Jussi Halla-aho, ei ikinä ole sanonut mitään sovinistista, ja hän luo puolueen linjan, joten hänen puheensa merkitsevät, ...

Kuinkas hyvin Halla-ahon puheet ja teot ovat linjassa, naisten ja perheen kunnioittamisen suhteen?

Erinomaisesti ovat.

En tiedä yhtäkään julkisuuden henkilöä, joka olisi hoitanut avioliittonsa ulkopuolisen suhteen ja siitä syntyneen lapsen julkisuuteen tulon niin hienosti ja kaikkia osapuolia kunnioittavasti, kuin mitä Jussi Halla-aho teki. Halla-ahollahan on neljä lasta vaimonsa kanssa ja yksi lapsi tämän naisystävänsä kanssa, ja lapsi on siis syntynyt avioliitonaikana, ja Halla-ahojen avioliitto jatkuu edelleen.

Näinä aikoina, kun on polyamoriaa ja ties mitä parinvaihtoa, niin on oikeastaan kenenkään vaikea moralisoida ihmisten tekemisiä, etenkin kun rouva Halla-aho edelleen pitää miestään sisäruokinnassa, joten mistäpä me voimme tietää mitään taustoista ja naisten kunnioittamisesta, ja perheen kunnioittamista voi peräänkuuluttaa nyky Suomessa lähinnä Lähetyshiippakunnan piispa taikka Suomen raamattuopiston papit - muilla on aivan liian löysä arvopohja.

Jussi Halla-aho ilmoittaa nykyään lapsiluvukseen 5 eli mies todellakin arvostaa perhettään, joka ei ihan täysin ole vanhanaikainen ydinperhe, mutta ketä meistä tämä haittaa?

Muistutan samassa yhteydessä Vihreän pukin, homopiireissäkin läpsytelleen pj. Touko Aallon naisten kunnioittamisesta, ToukoPouko ei hoitanut hommaansa yhtään niin hienotunteisesti julkisuudessakaan kuin Jussi.

Pitsi

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 11
 • Liked: 40
Minä olen pitänyt Halla-ahosta miespoliitikkona ja aiemmin pidin Timo Soinia järkevänä Kreikan tukipaketteihin ja EU:hun liittyen kunnes totuus tuli esiin. Enemmän minua onkin häirinnyt ne siviilissä olevat maahanmuuttokriittiset, jotka tänään sanovat toista ja huomenna ollaankin eri mieltä. Tämä siis liittyen suomalaisiin naisiin kohdistuvaan asenteeseen eli valitetaan, miksi naiset ovat suvakkeja, mutta seuraavana päivänä sanotaan naisille, että ei saa puhua kovia ja valitetaan muutenkin naisten miehistymisestä. Sen jälkeen olen alkanut pitämään Päivi Räsästä pienempänä pahana kuten totesin aiemmin täällä, en ole ikinä kuullut yhdenkään KD-poliitikon tai sen kannattajan suusta, kuinka naisilta pitäisi evätä äänioikeus ja koulutus.

Ainoastaan jotkut (tarkoitan pientä porukkaa) maahanmuuttokriittiset ovat siitä valittaneet, minkä takia porukka on jakaantunut kahtia. Suomessa miehet eivät ole silleen omistaneet naista eikä meillä ole ollut voimakasta machokulttuuria. Siinä yhteiskunnassa oli "me", ei "minä ja vaimoni", jossa vaimo on vain nurkassa hiljaa ja täyttää vain miehen tarpeet. Silloin miehet ja naiset tekivät yhteistyötä, kun elettiin maaseutuyhteiskunnissa. Se on ollut seurausta tasa-arvoisesta yhteiskunnasta ja meidän tulee olla edelleen "me", ei "minä ja vaimoni".

Minua ei ole hetkauttanut kuitenkaan ne sovinistit, vaikka olen jäänyt vain ihmettelemään heidän ailahtelevaa luonnetta. Lähes autistisena ihmisenä on helppoa, kun ei tarvitse tuhlata aikaa sellaisten ihmisten kanssa, jotka vain kiistää ja salaa todellista luonnettaansa. Itsekin olen ihan suoraan sanonut oikeassa elämässä Vihreiden ja Vasemmistoliiton äänestäjälle, että ole sitten saatanan tyhmä ja vaikeuta elämääsi äänestämällä heitä ja kuinka suvakismi ei lähde edes päästä hakkaamalla. Tämä on oikeasti sitä autismia, saatan puhua noin. Joidenkin miesten mielestä olen taatusti se räväkkä (uskallan sanoa suoraan) , lihava (olin ennen) , punahiuksinen (sitä kyllä olen) suomalainen keski-ikäinen (olen vasta nuori) nainen, joka äänestää vihervasemmisto (en ikinä!), ja käsketään naisistumaan. Ainakin olen säästynyt maailman pahimmalta asialta, suvakismilta, enkä aio tulevassa ammatissa kunnioittaa islamisteja, jos heitä tulee vastaan. Tulevalla alalla voi olla hieman vaikeaa olla valtavirrasta poikkeava, vaikka koitin valita alan, jossa jako sukupuolten suhteen on fifty-fifty. Silti koen nykyisen sosiaalisen ammatin opiskelun parempana vaihtoehtona kuin lähihoitajaksi opiskelun, koska en osaa tulla naisten kanssa toimeen ja minua on ollut helpompi pilkata naisten toimesta.
« Viimeksi muokattu: 09.04.2019, 14:19:56 kirjoittanut Pitsi »

Tagit: naiset