Kirjoittaja Aihe: Maailmanhalaajat vai luopiot?  (Luettu 1346 kertaa)

kelloseppä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 933
 • Liked: 2441
Maailmanhalaajat vai luopiot?
« : 25.09.2018, 16:10:01 »
Toisesta ketjusta bongattua:

Tässä käy hyvin ilmi, että Suomen sisäiseen turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä pitäisi päätöksiä valmisteltaessa ja päätettäessä olla maanpuolustukselliset tahot ammattilaisineen luomassa pelisäännöt.

Poliitikot ovat liiaksi vietävissä heitä uunottavien virkaläskien & höpöhöpöyliopistojen dosenttien naruissa. Lisäksi nämä Mykkäset, Orpot yms. tekevät mitä vain, jotta ihgu maailmankuva ja äänestäjien myötämielisyys olisi jatkumo. Suomen turvallisuudesta viis, kunhan oma etu ja maailmankuva näyttää sellaiselta kuin sen itselleen haluaa näyttäytyvän.

Tämä nykyinen suuntaus, joka on jo jatkunut vuosikausia, aiheuttaa ongelmien kiristyvän verkon josta ei pidemmällä aikavälillä ole enää ulospääsyä.

Suomen turvallisuuspolitiikka on käsittämättömän huonolla tolalla. Meitä "pommitetaan" niin idästä, kuin lännestäkin. Se ei käy puolustuksesta, että muualla on tehty samoja virheitä. Avoimet rajat lisättynä "kaikki on kaupan"- mentaliteetilla noutaja tulee varmasti. Kyse on vain siitä, koska se tulee ja missä muodossa.

Itsenäinen valtio ei ryssi ja näin paljon jatkuvalla syötöllä. Olisiko aika lunastaa itsenäisyys takaisin ja laittaa monikultturistiset pölhöpopulistit vaihtoon. Herätkää kansalaiset
Näihän se aika pitkälle on. Toiset haluavat elää unelmassa ja toisten täytyy pärjätä realisimissa. Empaattiset ja hyväuskoiset maailmanhalaajat lähtevät ajatuksesta, että jokainen tahtoo toisille vain hyvää ja koittaa parhaansa mukaan elää yhteiskunnan sääntöjen mukaan. Realistiset ihmiset tajuavat, että jokaista oikeutta ja etua väärinkäytetään. Väärinkäytöstön määrä riippuu valvonnasta ja sääntöjen integriteetistä. Rajoitukset ja tarkka sääntely estävät ehkä jonkin verran "täyttä unelmaa", mutta mahdollistavat unelmoijien elämisen ylipäätään.

Onko varsinainen ongelma unelmähötöllä aivonsa turvottaneet maailmanhalaajat vai tietoisesti Suomen tuhoa ajavat iljettävät luopiot?

Mielestäni tämän kysymyksen pohtiminen on aivan välttämätöntä, koska ilman oireiden tunnistamista dignoosiin saakka on mahdotonta aloittaa tehokasta lääkitystä.

Nähdäkseni aivan liian moni kuvittelee maailmanhalaajien olevan varsinainen ongelma, mikä on syynä maailmanhalaamisen jaloihin ja sinänsä jalojen, kannatettavien ja kunnioitettavien perusperiaatteisiin perustuvien ratkaisumallien tehon hirvittävän suureen yliarviointiin.

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 942
 • Liked: 5681
 • 白右
Vs: Maailmanhalaajat vai luopiot?
« Vastaus #1 : 25.09.2018, 17:06:49 »
Voihan sitä aivoturvoketta kutsua hienolla nimellä mentaliteetiksi, eli semmoiseksi hitaasti muuttuvaksi ajatusrakennelmaksi ja sellaisesta on vaikea poiketa kokematta, että samalla olisi tekemässä pyhäinhäväistystä. "Jos Buddha seisoo tielläsi, tapa Buddha".

Mentaliteettejä on:

- "Pohjoismainen hyvinvointivaltio"
- "Kristillinen lähimmäisenrakkaus"
- "Sivistystaso on noussut"
- "Kehitystasomme on korkealla"
- "Olemme rikas länsimaa"

...ja sitä rataa. Emme yksinkertaisesti usko, että yhteiskunta voisi romahtaa. Sotaa ei tule ja jos tuleekin, se soditaan Karjalassa ilman ulkomaiden apua ja siinä tullaan kunniakkaasti toiseksi.
Vastuu - Yksilöllisyys - Oikeudenmukaisuus

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 837
 • Liked: 8567
 • köyhää suomalaista paskasakkia
Vs: Maailmanhalaajat vai luopiot?
« Vastaus #2 : 25.09.2018, 17:14:08 »


iljettävät luopiot ovat suvereenisti kovempi vastus tälle maalle. Puunhalaajista pääsisi eroon yhdellä nippauksella. Mutta kun luopiot & rahahuorat ottavat rahat ja käskyt ulkomailta (ja kotimaasta), niin vastuumedian avulla pienikin luopioklikki pyörittää tätä maata miten vaan.

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 9 812
 • Liked: 5475
 • Je suis. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Maailmanhalaajat vai luopiot?
« Vastaus #3 : 25.09.2018, 17:26:20 »
Maailmanhalaajan ja luopion välinen raja on veteen piirretty viiva. Useimmat maailmanhalaajat tasan tarkkaan välttävät itse kärsimästä epämukavuutta aatteensa vuoksi. Asialleen omistautuneiden ja fanaatikkojen vähemmistö maailmanhalaajissa on aina tietysti olemassa.
« Viimeksi muokattu: 25.09.2018, 17:29:56 kirjoittanut l'uomo normale »
And madness and despair are a force.

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 364
 • Liked: 5268
Vs: Maailmanhalaajat vai luopiot?
« Vastaus #4 : 25.09.2018, 18:25:40 »
Erinäisten sekopäiden motiivien arvailun sijaan osoitan syyttävän sormeni tavalliseen kansaan ja sen keskuudessa eleleviin myötäjuoksijoihin. Kun kaveri kakkii suustaan jotain kovin yltiösuvaitsevaista julistusta, ei voi olla kysymättä ajatteleeko hän oikeasti niin vai puhuuko vain, kuten hän kuvittelee muiden puhuvan ja ajattelevan ja odottavan hänen puhuvan. Tiettyjen periaatteiden kanssa mokutus on tietyissä tilanteissa yhteensopiva, mutta tämä ei tarkoita, että X:stä seuraisi aina Y. Politiikasta ja monista maahanmuuttoon liittyvistä ilmiöistä on usein epäsoveliasta puhua tietyissä tilanteissa, joten mokutus kätkeytyy herkästi hiljaisuuteen ja saa elää oletuksien varassa. Kun ei haluta loukata täysin perustelluista syistä, tästä tuleekin hiljaista hyväksyntää, mitä se ei ole. Nykyään puhutaan mielellään erinäisistä kuplista ja mokuttajat ovat kupla siinä missä moni muukin ilmiö.

Todellisuudesta on aina syytä muistuttaa kuplaihmisiä, eikä se ole mitään rasismia tai vihamielisyyttä. Kun asiat on suhteutettu oikein, suvaitsevaisuudellekin löytyy tilaa ja se onkin tarpeellinen ja tärkeä ominaisuus ihmisissä itsessään. Suvaitsevaisuudellekin on aikansa ja paikkansa, mutta jonkin tunnetilan ja periaatteen hallitessa kaikkea elämää ollaan pahasti hakoteillä. Ihmiset ovat nykyään kovin dogmaattisia ja kärpäsistä tehdään härkäsiä. Ihminen on typerä olio ja pahuuteen taipuvainen, joten tämän kollektiivisen painostuksen mittasuhteet ovat älyttömät. Ei jokaisessa radio-ohjelmassa tarvitse puhua kansainvälisyydestä ja monikulttuurisuudesta tai jokaisessa kolumnissa vetää hernettä nenään, kun joku sanoi jotain väärin. Ja hyvesignalointi saisi kaikessa tekopyhyydessään loppua, jotta ihmiset joutuisivat itse oppimaan mikä on hyvää ja mikä ei.

"Se sanoi jotain rasistista. Hui!"

"Mitä sitten?"

"Se oli aika hyvin sanottu."

"Mene ja tee samoin."
« Viimeksi muokattu: 25.09.2018, 20:06:15 kirjoittanut newspeak »

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 397
 • Liked: 8125
Vs: Maailmanhalaajat vai luopiot?
« Vastaus #5 : 25.09.2018, 18:38:37 »
Itse olen tahallisen tärvelemisen teorian kannattaja. Viimeaikaiset poliittiset päätökset ovat olleet niin pähkähulluja että moisia ei vahingossa tehdä virheenä.

Sama on tilanne useimmissa muissa Euroopan maissa. En tiedä onko jotain Kalergi-suunnitelmaa sinällään laittamassa täytäntöön mutta täysin suunnitelmallista tämä tuhotyö on.

Jotkut maat jotka eivät suostu lähtemään mukaan joutuvat demonisoinnin ja lokakampanjan kohteeksi; toistaiseksi.

Farnesius

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 130
 • Liked: 381
Vs: Maailmanhalaajat vai luopiot?
« Vastaus #6 : 26.09.2018, 14:23:34 »
Itse olen tahallisen tärvelemisen teorian kannattaja. Viimeaikaiset poliittiset päätökset ovat olleet niin pähkähulluja että moisia ei vahingossa tehdä virheenä.

Sama on tilanne useimmissa muissa Euroopan maissa. En tiedä onko jotain Kalergi-suunnitelmaa sinällään laittamassa täytäntöön mutta täysin suunnitelmallista tämä tuhotyö on.

Jotkut maat jotka eivät suostu lähtemään mukaan joutuvat demonisoinnin ja lokakampanjan kohteeksi; toistaiseksi.

Niin, Coudenhove-Kalergin, joka itse oli sekarotuinen (puoliksi japanilainen ja puoliksi eurooppalainen), visio oli tämä:

Lainaus
"Tulevaisuuden ihminen on sekarotuinen. Tämän päivän rodut ja luokat vähitellen häviävät tilan, ajan ja ennakkoluulojen vuoksi. Tulevaisuuden euraasialais-negroidinen rotu, ulkonäöltään samankaltainen kuin muinaiset egyptiläiset, tulee korvaamaan kansan monipuolisuuden yksilöiden moninaisuudella."
- Richard Coudenhove-Kalergi, Paneurooppa-liikkeen perustaja, Praktischer Idealismus, 1925

Eikä Coudenhove-Kalergi ole kuka tahansa, vaan Paneurooppa-liikkeen perustaja ja EU:n ideologinen perustajaisä, jota pidetään eliitin piireissä erittäin suuressa arvossa. Hän sai myös ensimmäisen Kaarle Suuren palkinnon, joka myönnetään vuosittain EU-agendaa eteenpäin vieneille merkkihenkilöille. Vuonna 2008 sen sai Angela Merkel, 2016 voimakkaasti avoimien rajojen puolesta puhunut paavi Franciscus ja tänä vuonna Emmanuel Macron. Coudenhove-Kalergin nimeä kantava säätiö myös jakaa kahden vuoden välin Eurooppa-palkintoa, ja vuonna 2010 sen sai... kukas muu kuin Merkel.

http://www.coudenhove-kalergi-society.eu/Europapreistraeger

Tässä merkittävien globalistien ja EU-vaikuttajien lausuntoja, jotka enemmän tai vähemmän mukailevat Coudenhove-Kalergin visiota:

Lainaus
"Saksa pitää saartaa ulkoapäin ja heterogenisoida sisältäpäin väentulvalla, "laimentaa" niin sanoakseni."
- Joschka Fischer, entinen Saksan ulkoministeri ja varaliittokansleri, Risiko Deutschland, 1995

"Älkäämme unohtako, mistä ongelma alun perin juontuu. Etnisesti puhtaat valtiot eivät kuulu nyky-Eurooppaan. Se on 1800-luvun idea, ja yritämme siirtyä 2000-luvulle ja me tulemme tekemään sen monikansallisten valtioiden kanssa."
- Wesley Clark, ent. NATO-joukkojen komentaja puhuessaan Serbian pommituksista 1999

"Mikä on päämäärä? Se tulee herättämään keskustelua. Päämääränä on kohdata rotujen välisen lisääntymisen haaste. Rotujen välisen lisääntymisen haaste, jonka edessä olemme 2000-luvulla. Se ei ole valinta, se on velvollisuus. Se on välttämätöntä. Me emme voi muuta. Vaarana on, että joudumme suurien ongelmien eteen.

Meidän TÄYTYY muuttua; joten me TULEMME muuttumaan. Me KAIKKI muutumme yhtä aikaa. Liike-elämässä, hallinnossa, koulutusalalla, poliittisissa puolueissa. Ja me velvoitamme itsemme  saamaan aikaan tuloksia. Jos tämä vapaaehtoisuuteen perustuva toimintatapa ei toimi tasavallalle, niin sitten valtio ottaa käyttöön vielä pakottavammat toimenpiteet."
- Nicolas Sarkozy, 17. joulukuuta 2008 televisiopuheessa Ranskan kansalle

"Yhdysvallat, tai Australia ja Uusi-Seelanti, ovat siirtolaisyhteiskuntia ja ottavat siksi paremmin vastaan muuntaustaiset ihmiset kuin me itse, jotka yhä hellimme tunnettamme homogeenisyydestä ja erilaisuuttamme toisista. Ja juuri sen alta pitäisi omasta mielestäni Euroopan unionin kaivaa maata parhaansa mukaan."
- Peter Sutherland, YK:n siirtolaisasioiden erityisedustaja, 21. kesäkuuta 2012

YK:lla, jonka äänitorvena kovan luokan globalisti Sutherland toimi, on ollut myös korvaavan maahanmuuton ohjelma Euroopan maille, USA:lle, Etelä-Korealle ja Japanille:

http://www.un.org/esa/population/publications/ReplMigED/migration.htm

Tekosyynä käytetään väestön ikääntymistä ja syntyvyyden laskua, johon ratkaisuksi sitten esitetään kehitysmaalaisten massamaahanmuuttoa. Mutta kuka tahansa tajuaa, että ei sillä ainakaan näiden maiden taloutta kohenneta, kun nämä maahanmuuttajaryhmät ovat järjestään nettosaajia eikä nettomaksajia. Kyse on aivan ilmeisesti vain tekosyystä, jolla perusteellaan alkuperäisväestön vaihtamista erityisesti valkoisissa maissa.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 132
 • Liked: 34511
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: Maailmanhalaajat vai luopiot?
« Vastaus #7 : 26.09.2018, 15:17:33 »

iljettävät luopiot ovat suvereenisti kovempi vastus tälle maalle. Puunhalaajista pääsisi eroon yhdellä nippauksella. Mutta kun luopiot & rahahuorat ottavat rahat ja käskyt ulkomailta (ja kotimaasta), niin vastuumedian avulla pienikin luopioklikki pyörittää tätä maata miten vaan.

Jeps.

Rajoitan vastaukseni kotimaiseen tarjontaan.

Ensimmäisenä iljettävistä luopioista tulee tietenkin mieleen vanha kunnon Kataisen Jyrki. Oltuaan pääarkkitehti Kreikan lainojen maksattamisessa Suomen veronmaksajilla, ja vaadittuaan Suomeen 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa, hän sai oikein leppoisan ja hyvin palkatun uran EU:ssa, jossa ei tarvitse altistua äänestäjien terrorille neljän vuoden välein.

En kantaa siihen miksi EU haluaa tuhota Euroopan väestövaelluksilla, koska se on toisen keskustelun aihe. Totean kuitenkin, että jos ei olisi EU:ta, arvelisin Euroopassa riehuvan väestönvaihtokiiman ja maan velkauttamisen oleva huomattavasti vähäisempää kuin nyt, ja (nykyään arvoliberaalin globalistisen) Kokoomuksen politiikka olisi kansallisempaa.

Koska puoluejohto kuitenkin sanelee puolueen politiikan.

Joten, jos ei olisi EU:n hillotolppia, Kokoomuksenkin johdon urakehitys politiikan jälkeen riippuisi enemmän kotimaisista resursseista. Tosin kyllähän Suomea ja sen firmoja on ennenkin myyty tyyliin "pennillä markan arvosta", mutta EU:hun liittyminen aukaisi tulvaportit.

Lukitsen vastauksen: tietoisesti Suomen tuhoa ajavat iljettävät luopiot, mutta tarkennan, että nämä julkisuudessa olevat luopio-poliitikot eivät välttämättä aja Suomen tuhoa, vaan se on ikävä seurannaisvaikutus. Omaa uraansa (rahaa) ja valtaansa (paras potenssilääke, sanoi Kissinger) ne tavoittelevat.

Sitten meillä saattaa hyvinkin olla kotimaisia harmaita eminenssejä, jotka vetelevät lobbaajiensa avulla pupettien naruja näyttämön takana Suomen kansalle haitalliseen suuntaan. Heihin en ota nyt kantaa, mutta totean, että korporaatiolobbaus on hävitettävä.
« Viimeksi muokattu: 26.09.2018, 16:15:32 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
"Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan."
- Mikhail Gorbachev

”Mitä perverssimpää asiaa osataan suvaita, sitä enemmän suvaitsemisesta saa hyvepisteitä.”
- https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2336133563173491

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 132
 • Liked: 34511
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: Maailmanhalaajat vai luopiot?
« Vastaus #8 : 26.09.2018, 16:00:44 »
Itse olen tahallisen tärvelemisen teorian kannattaja. Viimeaikaiset poliittiset päätökset ovat olleet niin pähkähulluja että moisia ei vahingossa tehdä virheenä.

Johdonmukaisuus Euroopan tuhoamista edistävissä päätöksissä on ollut hämmästyttävää, varsinkin tällä vuosituhannella.

Lainaus
“Once is happenstance. Twice is coincidence. Three times is enemy action”
― Ian Fleming
"Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan."
- Mikhail Gorbachev

”Mitä perverssimpää asiaa osataan suvaita, sitä enemmän suvaitsemisesta saa hyvepisteitä.”
- https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2336133563173491

ApuaHommmaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 429
 • Liked: 1721
 • Aavikolla roskiksessa
Vs: Maailmanhalaajat vai luopiot?
« Vastaus #9 : 26.09.2018, 16:47:10 »
Pahimpia on ne,  jotka sallivat luopioiden vedätykset.  Eli käytännössä koko Suomen kansa.

Nuo pelit pelataan mediassa ja ne,  jotka ovat hyviä hakataan palasiksi, koska valta ja raha kiihottaa. Ei kukaan oikeasti usko johonkin ilmastonmuutokseen muutoin kuin henkilökohtaisena keinona saavuttaa valtaa & rahaa.

Tagit: