Kirjoittaja Aihe: Tahallisen tärvelemisen tavoite?  (Luettu 8331 kertaa)

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 138
 • Liked: 6299
 • Have Keyboard Will Travel
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #30 : 11.10.2018, 13:57:42 »
Vedän hiukan mutkia suoraksi.

Jossain vaiheessa teollistumista tahot huomasivat, että noosfäärin kehitys lähtee käsistä, ja vauhtia pitää hillitä, jotta ohjakset pysyvät käsissä.

Ensimmäinen internationaali muutti New Yorkiin 1872. Venäjän vallankumous rahoitettiin pitkälti Wall Streetiltä.

Venäjä ja Saksa, isossa kuvassa, tärveltiin tahallaan keskinäisillä sodilla ja toimimattomilla ideologioilla, mutta niille annettiin sen verran lisähappea, ettei pelleily loppuisi ennen aikojaan.

Se menneestä, nyt rappeutetaan Eurooppaa, pitkälti samasta syystä.

"Tavikset tahtovat tositeeveen..."
NOVUS ORDO HOMMARUM
Valintani on Mika Raatikainen 155 (PS)
"Jos haluaa yhteiskunnan ilman tummaihoisia ihmisiä on rasisti."
--Soma-Li Andersson
Jos PS:n pH on liian alhainen, äänestä Junes Lokka 270 (Asyl) Brysseliin!

Kulttuurirealisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 489
 • Liked: 5098
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #31 : 11.10.2018, 19:33:55 »
Jotain tällaista olin tulossa postaamaan:

Tavoite: muuttaa yhteiskuntaa ryhmän haluamaan suuntaan.

Miten: rahan voimalla, käyttäen hajoita&hallitse menetelmää. Ensin pitää hajoittaa, jotta voi hallita. Keinona monikulttuuri, ts. kulttuurien ja perinteisten yhteiskuntien tuhoaminen.

Kuka: wanna-be-diktaattori-elitistit, joille kansojen ja kansalaisten itsenäisyys, länsimainen sivistys ja yhteiskunnan suuri sosiaalinen pääoma ovat liian katkeria paloja nieltäväksi.

Miksi: maailmanvaltion luominen ja sen kontrollointi. Kaiken kontrollointi.

Mutta mietin että miksi luoda maailmanvaltio, kun voit kontrolloida korruptiolla, väkivallan uhalla, jakolinjoja luomalla ja median tuella 190+ valtiota kahdestasadasta? Niin että suuri osa populasta ei edes noteeraisi asiaa. Toimivinta valtaa on kun ihmiset eivät huomaa että heitä hallitaan.

Tuosta tuhotoiminnan suunnitelmallisuudesta tuli mieleen, että mitä jos projekti nimeltä Neuvostoliitto olikin loistava menestys, joka saavutti kaikki tavoitteensa yli odotusten?

Entä jos projekti nimeltä Kiina on vielä lupaavampi? Poliisivaltiota, kollektivismia, sensuuria ja annos (suht harvoja hyödyttävää) kapitalismia yhdessä paketissa!
"Fiksu tapa pitää ihmiset passiivisina ja kuuliaisina on rajoittaa tiukasti hyväksyttävien mielipiteiden kirjoa, mutta sallia hyvin vilkas keskustelu sen kirjon sisällä. … tämä antaa ihmisille tunteen, että ajattelu on vapaata.” - Chomsky

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 909
 • Liked: 12239
 • "Ich bin Jude"
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #32 : 11.10.2018, 19:54:45 »
EU-liittovaltion "lopullinen tavoitteen" ei tarvitse pärjätä globaalissa kilpailussa siinä mielessä kuin sen EU-taholta nyt annnetaan ymmärtää, eli väestön ei ole tarkoituskaan pärjätä tässä kilpailussa, vaan ainoastaan poliittisen ja taloudellisen eliitin. Poliittinen ja taloudellinen eliitti pärjää ja pitää asemansa - ja on näin tehnyt kautta aikojen - parhaiten juuri siellä, missä väestö ei pärjää millään vertailuilla ja millään mittasuhteilla, vaan on täydelleen alistettu ja elää toimeentulominimin tilassa tai sen alapuolella.

Teollistunut kehitysmaa - kuten Kiina - pärjää sitä paitsi hyvin myös globaalissa kilpailussa, itse asiassa paremmin kuin mikään muu teollistunut maa jopa Japani mukaan lukien ja väestö elää silti suurimmalta osalta toimeentulon minimin varassa ja on ilman todellisia oikeuksia ja vapauksia. Eliitillä näitä oikeuksia ja vapauksia on sitäkin enemmän elintason lisäksi. Mutta myös niissä alikehittyneissä maissa, jotka eivät pärjää globaalissa kilpailussa, eliitti pärjää elintasonsa suhteen melkein minkä tahansa teollisuusmaan eliitin kanssa - meneepä joissakin suhteissa ohikin, kuten vallan ja omaisuuden käytön lähes rajattomuuden suhteen - ja eliitin vallassaoloa eivät yleensä vaalit tai muut tyhjänpäiväisyydet rajoita.

Älkäämme antako ajatuksen, että kansalaisten suostumuksella hallitseminen on pysyvä tila, josta ei voi mennä erilaisiin sortohallintomuotoihin, sokaista itseämme. Kuten ei myöskään ajatuksen, että väestön elintasoa ei voi romahduttaa. EU eliitille käy varmasti enemmän kuin hyvin ajatus lyödä Kiina laudalta tuottamalla mitä tahansa kaupaksi menevää halvemmalla kuin se - noin välivaiheena - ja sen jälkeen maailmantalouden asetuttua Vuonna 1984 -tilaan siirtyä uuteen feodalismiin, joka tekisi viimein maailman valtioista samanveraisia väestön kurjuudessa ja harvalukuisen eliitin sikarikkaudessa ja tyranniassa. EUrooppa ja Zimbabwe olisivat viimein tasa-arvoiset lähes kaikilla osa-alueilla. Yhdistyneiden kansakuntien unelma on toteutunut!
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 643
 • Liked: 5196
 • 白右
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #33 : 11.10.2018, 20:04:49 »

Lainaus
Rome - A Different Story

Imagine a world where Rome never fell. Emperor Alexander Severus was never assassinated and the Crisis of the 3rd century never took place. Christianity is never accepted as State Religion, the empire never declines, there are no Dark Ages and, by the 18th century, the romans are capable of space travel. A world with different gods, different governments, different countries and different people. A different world. A Roman World.

Althistory wiki

… eli muistutus kaiken katoavaisuudesta.

Eli orjuus olisi jatkunut Euroopassa, mielisairaat tyrannit jatkaneet hallitsemassa ja pystyttämässä itselleen temppeleitä muiden palvoessa noin 5000 muuta jumalaansa? Barbaarit olisivat vain lakanneet tunkemasta rajojen yli ja juutalaiset sekä kristityt olisi vain nähtäessä tapettu ja platonismi olisi hylätty? Yliopistoja ei koskaan olisi perustettu ja kreikankielinen, "bysanttilainen", alueensa olisi rauhassa jatkanut omaa kehitystään ohi henkisesti paljon köyhemmän lännen mutta silti tämä olisi pysynyt kuuliaisena latinankieliselle keisarille? Historiakäsitys olisi yllättäen vaihtunut syklisestä lineaariseen, kun joku retoriikan opettaja olisi tämän vain eräänä päivänä oivaltaen keksinyt?
- Rebel with a cause.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 710
 • Liked: 17822
 • Ego sum Spartacus
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #34 : 11.10.2018, 20:15:04 »
Tuntuu jotenkin tutulta.

Lainaus
60-70-luvulla arabisiirtolaiset olivat oikeasti työperusteisia maahanmuuttajia. Tilanne oli hallinnassa.

70-luvulla presidenttinä oli Giscard d'Estaing, joka suostui työnantajajärjestöjen vaatimuksiin ja silloin kasvatettiin Pohjois-Afrikasta tulevien siirtolaisten määrää, koska työnantajat halusivat lisää halpaa työvoimaa ja he halusivat polkea alas ranskalaisten palkkoja ja työehtoja. Tilanne oli vielä jotenkuten hallinnassa. 80-luvusta lähtien Ranskan työttömyys lisääntyi mutta siitä huolimatta sinne meni miljoonia maahanmuuttajia, joille Ranska ei voinut tarjota mitään, ei asuntoja, ei työtä. Ja ongelmat pahenivat sen johdosta ratkaisevasti.

http://descartes.puheenvuoro.uusisuomi.fi/128422-kokemuksia-monikulttuurisuudesta-ranskassa

guest14935

 • Vieras
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #35 : 11.10.2018, 20:17:17 »
Yliopistoja ei koskaan olisi perustettu ja kreikankielinen
Kumpaa nyt sitten tarkoittikaan, että ei koska rooma vai että kehitys olisi silti jatkunut?
https://en.wikipedia.org/wiki/Education_in_ancient_Rome
Lainaus
In a system much like the one that predominates in the modern world, the Roman education system that developed arranged schools in tiers.
https://en.wikipedia.org/wiki/University_of_Bologna

Kyllähän ne Aasiassa olivat pitkällä monessakin asiassa toki.

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 404
 • Liked: 6069
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #36 : 11.10.2018, 20:51:31 »
Valta on sinulla.

 Sinä ja minä määritämme millainen tulevaisuus on. Meidän täytyy vain luoda tulevaisuus, jonka haluamme

Inspiroivasti sanottu, mutta mielestäni tuo on lopulta liian humanistista. Valta ei ole minulla, valta ei ole ihmisellä. Ajattelen, että ihminen ei ole lopulta maailman napa, ja kaiken takana ovat ihmistä suuremmat voimat. Jos tulevaisuus olisi meidän ihmisten haluihin perustuva, olisi tulevaisuus dystopia.

Onneksi ihminen haluineen joutuu vielä kumartumaan ja nielemään ylpeytensä. Siitä olemme yksimielisiä, että hyvyys on meidän ihmisten puolella ja haluaa meille hyvää.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 643
 • Liked: 5196
 • 白右
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #37 : 11.10.2018, 21:13:50 »
Yliopistoja ei koskaan olisi perustettu ja kreikankielinen
Kumpaa nyt sitten tarkoittikaan, että ei koska rooma vai että kehitys olisi silti jatkunut?
https://en.wikipedia.org/wiki/Education_in_ancient_Rome
Lainaus
In a system much like the one that predominates in the modern world, the Roman education system that developed arranged schools in tiers.
https://en.wikipedia.org/wiki/University_of_Bologna

Kyllähän ne Aasiassa olivat pitkällä monessakin asiassa toki.

Ainoa roomalainen koulu oli reetorikoulu, jossa päntättiin Donatuksen kielioppia ja Vergiliusta ja näiden luku jatkui läpi keskiajan. Kreikkalainen koulu oli olemassa koko keskiajan mutta latinalla niissä ei pärjännyt. Ja ketkäs antiikin kirjallista perintöä keskiaikana lännessä vaalivat, olematta edes aristokratian edustajia? 1088 aika sydänkeskiaikaa eikä triviumia ja quadriviumia tarvinnut aivan tyhjästä vetäistä. Kehitys on aina jatkunut "dark agesista" huolimatta ja jonkun Voltairen -puolitotuuksien isän- höpinöistä piittaamatta.
- Rebel with a cause.

kelloseppä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 922
 • Liked: 2402
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #38 : 11.10.2018, 21:28:16 »
EU-liittovaltion "lopullinen tavoitteen" ei tarvitse pärjätä globaalissa kilpailussa siinä mielessä kuin sen EU-taholta nyt annnetaan ymmärtää, eli väestön ei ole tarkoituskaan pärjätä tässä kilpailussa, vaan ainoastaan poliittisen ja taloudellisen eliitin. Poliittinen ja taloudellinen eliitti pärjää ja pitää asemansa - ja on näin tehnyt kautta aikojen - parhaiten juuri siellä, missä väestö ei pärjää millään vertailuilla ja millään mittasuhteilla, vaan on täydelleen alistettu ja elää toimeentulominimin tilassa tai sen alapuolella.

Teollistunut kehitysmaa - kuten Kiina - pärjää sitä paitsi hyvin myös globaalissa kilpailussa, itse asiassa paremmin kuin mikään muu teollistunut maa jopa Japani mukaan lukien ja väestö elää silti suurimmalta osalta toimeentulon minimin varassa ja on ilman todellisia oikeuksia ja vapauksia. Eliitillä näitä oikeuksia ja vapauksia on sitäkin enemmän elintason lisäksi. Mutta myös niissä alikehittyneissä maissa, jotka eivät pärjää globaalissa kilpailussa, eliitti pärjää elintasonsa suhteen melkein minkä tahansa teollisuusmaan eliitin kanssa - meneepä joissakin suhteissa ohikin, kuten vallan ja omaisuuden käytön lähes rajattomuuden suhteen - ja eliitin vallassaoloa eivät yleensä vaalit tai muut tyhjänpäiväisyydet rajoita.

Älkäämme antako ajatuksen, että kansalaisten suostumuksella hallitseminen on pysyvä tila, josta ei voi mennä erilaisiin sortohallintomuotoihin, sokaista itseämme. Kuten ei myöskään ajatuksen, että väestön elintasoa ei voi romahduttaa. EU eliitille käy varmasti enemmän kuin hyvin ajatus lyödä Kiina laudalta tuottamalla mitä tahansa kaupaksi menevää halvemmalla kuin se - noin välivaiheena - ja sen jälkeen maailmantalouden asetuttua Vuonna 1984 -tilaan siirtyä uuteen feodalismiin, joka tekisi viimein maailman valtioista samanveraisia väestön kurjuudessa ja harvalukuisen eliitin sikarikkaudessa ja tyranniassa. EUrooppa ja Zimbabwe olisivat viimein tasa-arvoiset lähes kaikilla osa-alueilla. Yhdistyneiden kansakuntien unelma on toteutunut!

Ylläolevan kanssa olen varsin samaa mieltä.

Mikäli nim. Veikko viittasi puheenvuorossaan tähän, täsmennän ajatustani:

...
Mikäli EU-liittovaltio olisi tavoite, milla perustein sen suunnittelijat pitäisivät identiteettinsä, koulutustasonsa, keskinäisen luottamuksensa ja omanarvontuntonsa menettäneen väestönsä pärjäävän globaalissa kilpailussa? Uskon EU-liittovaltion johtopaikoille itsensä jo istuttaneiden oppineen Neuvostoliiton virheistä ja välttävän jopa suunnattomassa vallanhimossaan Neuvostoliiton harhaisimmat virheet.

Tarkoitin globaalia kipailua puhtaasti sotilaallisesti.

EU-hirmuhallinto ei pystyisi takaamaan valtavaksi liittovaltio-EU-paskastaniaksi vajonneneesta läntisen Euroopan sisäistä vakautta, ettei sinne tehtäisi ulkoista interventiota levottomuusbasillin ennaltaehkäisevänä toimena. Millä EU-hirmuhallinto takaisi sisäisen vakautensa ja täten luotettavuutensa esim. kauppakumppanina ja rauhallisena naapurina kaltaisilleen hirmuhallinnoille?

Vaikka kuinka EU:n ytimiä mamutettaisiin kehitysmaatasolle, Euroopan monimuotoisuus monin eri tavoin ei suosi Euroopan alistamista sisäisen laajamittaisen väkivallan keinoin EU-laajuisen hirmuhallinnon alaisuuteen.

Venäjän reaktio valtavaan epävakaaseen, osin islamisoituneeseen paskataniaan, jota vaivaavat krooniset sisäiset levottomuudet, olisi pyrkimys kaikin keinoin ehkäisemään islamistien vaikutusvaltaa läntisessä Euroopassa, joten EU-liittovaltion epävakauden syventäminen ja laajentaminen EU-hirmuhallinnon kannalta liian voimakkaaksi omin voimin hallita ja suitsia lienee varsin todennäköinen venäläinen reaktio.

Mm. näistä syistä pidän luultavana, että EU-liittovaltio on korkeintaan vain välitavoite vielä suuremman inhokin luomiseksi kuin Neuvostoliitto v 2.0.

...
Toivottavasti ylläoleva auttaa hahmottamaan, minkälaiseksi itse koen tämän ketjun alussa esittämäni kysymyksen.

Korostan, etten missään nimessä luullut antavani vastauksia kysymyksiini. Ounastelen vain, ettei kyse ole jostain EU-liittovaltio paskastaniasta vaan paljon laajemmasta, paljon syvällisemmästä, paljon kehittyneemmästä muodosta orjuuttaa ihmisiä.

stefani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 779
 • Liked: 694
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #39 : 11.10.2018, 21:29:54 »
Ajattelin otsikon perusteella, että tässä puhutaan anarkisteista, jotka rikkovat ikkunoita.

guest14935

 • Vieras
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #40 : 11.10.2018, 21:32:32 »

Ainoa roomalainen koulu oli reetorikoulu, jossa päntättiin Donatuksen kielioppia ja Vergiliusta ja näiden luku jatkui läpi keskiajan. Kreikkalainen koulu oli olemassa koko keskiajan mutta latinalla niissä ei pärjännyt. Ja ketkäs antiikin kirjallista perintöä keskiaikana lännessä vaalivat, olematta edes aristokratian edustajia? 1088 aika sydänkeskiaikaa eikä triviumia ja quadriviumia tarvinnut aivan tyhjästä vetäistä. Kehitys on aina jatkunut "dark agesista" huolimatta ja jonkun Voltairen -puolitotuuksien isän- höpinöistä piittaamatta.
Eihän se eka ollut vaan se edelleen olemassa roomalaisten ajoista saakka, kunhan oli esimerkki.
https://en.wikipedia.org/wiki/Ancient_higher-learning_institutions#Indian_subcontinent

Vapaa-ajattelija

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 16
 • Liked: 49
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #41 : 11.10.2018, 22:33:14 »
Maailmanvaltio on välivaihe, joka tulee romahtamaan kuten pyramidien yleensä käy. Päästään hallitsevan luokan kermanvuolu vaiheeseen. Kaikki on valmista ottajaansa varten. Kyllä väkivaltakoneisto toimii maailmanvaltiossa siinä missä muulloinkin vallan jatkeena. Manipuloitu ihmismassa on romahtamisvaiheeseen mennessä kasvanut näköalattomuuteen, eikä apatiassaan kykene estämään omaisuuden kertymistä niille, joilla sitä nyt muutenkin on.

Seuraa uuden feodalismin kausi. Suuret ihmismassat on kyykyttetty orjan lestiin.

Toivon Lohengrin:n saapuvan ja yhdistävän meidät jälleen, jotta olemme valmiita käymään suohon pesiytynyttä lohikäärmettä vastaan. Kenestä leivomme pelastajan? Kenen taakse asetumme?
« Viimeksi muokattu: 12.10.2018, 22:06:31 kirjoittanut Vapaa-ajattelija »

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 138
 • Liked: 6299
 • Have Keyboard Will Travel
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #42 : 12.10.2018, 01:25:53 »
Kun itsellä oli tähän ketjuun aika laaja skaala, niin ajattelin laittaa jatkoksi melko kyrpiintyneen Sanden ajatelmia oman maamme tärvelemisestä:

HYVÄÄ YÖTÄ SUOMI
http://rayhablogi.blogspot.com/2018/10/hyvaa-yota-suomi.html
Lainaus
Moni on kysellyt miksei Räyhäblogi ota kantaa milloin mihinkin, miksei ole ilmestynyt uusia juttuja. Olen katsellut tätä Suomen tuhoamista nyt parikymmentä vuotta ja tullut siihen tulokseen, että ehkäpä suomalaiset ansaitsevat kaiken kaltoin kohtelun ja sorron. Kansa marisee ja valittaa ja itkee ja on ihmeissään, ja vaaleissa äänestää samoja puoleita uudelleen ja uudelleen.

Lapsikin ymmärtää, että jos joku kiusaa ja potkii ja varastaa koko ajan, ei sellaisen kanssa tarvitse leikkiä. Aikuiset suomalaiset sensijaan antavat vaaleista toiseen valtakirjan kiusaajilleen ja varkaille. Vaalista toiseen. Ja ihmettelevät minne katosi se Suomi, jonka he tunsivat ja jossa he kasvoivat.

Turha tulla sanomaan, ettei tiennyt. Ei osannut aavistaa. Ei ymmärtänyt. Tietoa, varoituksia, kaikkea on ollut koko ajan saatavilla valtaa pitävän eliitin valheiden rinnalla. Äänestäjä on valinnut ne valheet ja äänestänyt valehtelijaa. Huijareita, lakia rikkovia rikollisia, valehtelijoita ja ulkomaisten tahojen asiamiehiä. Se on Suomen eduskunta. Sellaisia ovat suomalaiset eduskuntapuolueet.

Eduskunnassa istuu tällä hetkellä yhdestä kolmeen kansanedustajaa, jotka eivät ole rikkoneet vaalilupauksiaan. Kaikki muut ovat. Katsokaa mitä tapahtui ns. tiedustelulaeille. Aivan. Ne ovat perustuslakimme ja rikoslakimme vastaisia. Kaikki eduskuntapuolueet, vasemmistoa lukuunottamatta, halusivat ne kiireellisinä voimaan. Myös demarit ja persut. Vasemmisto ei sinänsä vastustanut noita lakeja, se ei halunnut niiden kiireellistä käsittelyä, Siis kaikki eduskuntapuolueet halusivat antaa ulkomaalaisille tiedusteluorganisaatioille luvan operoida vapaasti muka-laillisesti Suomessa suomalaisia ja tätä kansakuntaa vastaan. Mieti sitä.


EU-jäsenyys oli perustuslakimme vastainen vuoteen 2011 saakka.

Euroon siirtyminen oli lakiemme vastainen operaatio ja tehtiin lain vastaisesti.

Nato Isäntämaa -sopimus oli lain vastainen ja tehtiin lain vastaisesti.

Erilaiset sopimukset Britannian ja Ranskan kanssa ovat lakiemme vastaisia ja nekin tehtiin laittomasti.

Tiedustelulait ovat lakiemme vastaisia ja tulevat voimaan laittomasti.

Suomessa on ulkomaalaisia sotilaita 24/7 lakiemme vastaisesti.

Suomen eduskunnan asema ylimpänä lainlaatijana on viety lakiemme ja perustuslain vastaisesti 2016 EU-parlamentin päätöksellä.

KAIKKI eduskuntapuolueet hyväksyvät kaiken tämän. Yksikään niistä ei toimi tämän maan ja kansan etujen mukaisesti maamme perustuslakia ja lakeja puolustaen ja noudattaen. Yksikään niistä ei auta, tue tai puolusta suomalaisia yhtään missään. Koko eduskunta on rikollisjärjestö maamme lakien nökökulmasta. Se rikkoo jatkuvasti, siis koko ajan, maamme rikoslakia ja perustuslakia - uudelleen ja uudelleen. Valtiojohtomme on rikollinen ja toimii lakiemme vastaisesti. Hallitukset tekevät niin. Virkamieskunta toimii jatkuvasti lakien vastaisesti.

Mistä voisin kirjoittaa? Kaikki tämä on jo sanottu moneen kertaan. Eivätkä suomalaiset usko. He menevät kiltisti vaaliuurnille ja äänestävät televisiosta tuttuja puolueita taas kerran. He varmistavat, että maamme ja kansakuntamme tuhotaan heidän suostumuksellaan. Tai sitten he jäävät kotiin ja sanovat ettei kannata äänestää, eli sallivat kaiken tapahtua.

Mikä on vaihtoehto?

Äänestää eduskunnan ulkopuolisia puolueita. Niitäkin on. Jokainen eduskuntapuolueelle annettu ääni on ääni Suomen tuhoamiselle. Joka ainoa. Vain äänestämällä nykyiset eduskuntapuolueet ulos voi muutos olla mahdollinen. Jos siihen ei kykene, on turha marista. On turha valittaa, jos valitsi teloittajansa tietoisena siitä että siitä on kyse ja sitten kuolee. Näin tälle maalle ja kansakunnalle on käymässä.

Hyvää yötä, Suomi.
NOVUS ORDO HOMMARUM
Valintani on Mika Raatikainen 155 (PS)
"Jos haluaa yhteiskunnan ilman tummaihoisia ihmisiä on rasisti."
--Soma-Li Andersson
Jos PS:n pH on liian alhainen, äänestä Junes Lokka 270 (Asyl) Brysseliin!

Bwana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 117
 • Liked: 2814
 • Ihmis-perse natsi.
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #43 : 12.10.2018, 09:26:12 »

Mutta myös niissä alikehittyneissä maissa, jotka eivät pärjää globaalissa kilpailussa, eliitti pärjää elintasonsa suhteen melkein minkä tahansa teollisuusmaan eliitin kanssa - meneepä joissakin suhteissa ohikin, kuten vallan ja omaisuuden käytön lähes rajattomuuden suhteen - ja eliitin vallassaoloa eivät yleensä vaalit tai muut tyhjänpäiväisyydet rajoita.

Missään en ole nähnyt niin paljon loistoautoja ja viimeisimmällä teknologialla varustettuja koteja kuin Kampalassa eliitillä. Ja meikäläinen näki siitä eliitistä sen alareunan. Ei niiden tarvinnut jonotella terveyskeskuksiin jos oli vaivaa. Ne lensivät Lontooseen tai Saksaan parhaille klinikoille, samaan aikaan kun maan viimeinen radioterapialaite eli säteilyhoitokone oli telakalla kolmatta vuotta. Vieläkään ei uutta tod. näk. ole saatu kansansairaalaan.

Työvoimakustannusten alhaisuudesta johtuen tuo eliitti oli sitten vielä etulyöntiasemassa muuhun maailmaan nähden. Tosin kun on tarpeeksi niin puutarhurillekin voi maksaa vaikka kybätonnin kuussa, jos puutarhurin hommat vaan hoituvat...
Jees pox holiray!

kelloseppä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 922
 • Liked: 2402
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #44 : 13.10.2018, 12:38:34 »
Pidettiinpä EU-liittovaltiota tai Neuvostoliitto v 2.0 lopullisena tavoitteena tai välitavoitteena, totalitaristinen tulevaisuus on tuomassa meillekin demokratian ja kansalaisoikeuksien alasajon, poliittisen poliisin ja toisinajattelijoiden vaientamisen, etnisten ryhmien identiteetin ja omanarvontunteen tuhoamisen, massojen sivistystason ja henkisen suortuskyvyn alentamisen sekä etuoikeutetun talous- ja poliittisen eliitin luomisen.

Nim. Bwana toi esille Kampalan elitiin. Ymmärtääkseni mokoma eliitti voi Kampalassa hyvin nykyisin paikallisin metodein lähinnä kolmesta syystä: siksi, että Ugandan ulkopuoliset tahot katsovat moisen eliitin itselleen hyödylliseksi, siksi, että paikallisen populaation keskimääräinen koulutus-, sivistys- ja ymmärrystaso on kohtuullisen alhainen, eikä paremmasta ole edes muistoa ja siksi, että eliitti itse saa tarvitsemansa eliittitason palvelut merkittäviltä osin Ugandan ulkopuolelta. Jos näin, läntisen Euroopan tilanne on ainakin osittain varsin toinen.

Kiinan nykymenossa olen aprikoinut sitä, että huolimatta määrätietoisestä väestön koulutustason nostamisesta ja sen ulkomailla, etenkin länsimaissa kouluttamisesta huolimatta Kiinan poliittinen eliitti lienee varsin vakuuttunut kyvystään pitää tulevaosuudessakin tiukan totalitaristista linjaa sisäisessä hallinnossaan. Mielestäni tätä kysymystä ei voi väistää läheskään kokonaan mittakaavaargumentilla (esim. 10 miljoonaa kinkkiä on vain häviävän pieni osa koko Kiinan väestöstä) nimenomaan sen vuoksi, että voinemme otaksua Kiinan ylimmän poliittisen johdon varsin hyvin tuntevan proletariaatin avantgarden käsitteen keskeisen merkityksen leninistisessä vallankumousteoriassa. Miten he ovat mielestään varmistaneet sen, ettei heille itselleen käy ohraisesti?

Ts. millä saisi moisen totalitarsitisen täyshulluuden pidettyä pystyssä natseja huomattavasti pidempään? Missä määrin Neuvostoliiton pystyssä pysyminen noin 70 vuotta johtui yksinomaan väestön alhaisesta keskimääräisestä koulutustasosta, totaritaristisesta aimmasta hallintoperinteestä ja natsien lyömisestä eetoksesta sisäisessä propagandassa? Sekä natseilla että bolsuilla mopo karkasi pahoin räpylästä, mistä tuloksena oli varsin paljon ongelmia käytännössä kaikille maapallolla sen verran paljon, että pullon hengen tunkeminen pulloon oli molemmilla kerroilla varsin täpärällä, etenkin ideologisella tasolla (siitä, että onko nykyinen kulttuurimarxismi enää bolsevikkien suora jälkeläinen, voinemme keskustellä toisessa ketjussa). Miten nykyisen tahallisen tärvelemisen suunnittelijat ajattelevat välttävänsä tällaiset riskit? Miksi uskoisimme, että suunnittelijoilla olisi edeltäjiään enemmän malttia hyväksyä, etteivät itse henkilökohtaisesti pääse nauttimaan uuden eliitin johtajina moisesta luomuksestaan vaan vasta seuraava tai vasta jopa sitä seuraava eliitin johto? Miten varmistettaisiin, ettei eliitin kouhukerman johtajat riitaannu keskenään puhtaan silkan vallanhimon perkeleen vuoksi?

Otan näitä kysymyksiä esiin sen vuoksi, että saattaa olla varsin kevyttä puhetta väittää, että kohti totalitaristista Eurostoliittoa mennään ja meidät lopulta orjuutetaan aivan täydellisesti. Sen sijaan lienee varsin vaikeaa ymmärtää (tai edes yrittää ymmärtää), miten moinen hirviö on tarkoitus tällä kertaa rakentaa, miten moista hirviötä on tarkoitus hallita ja etenkin miten moinen hirviö on tarkoitus pitää hengissä, ettei se tuhoudu omaan hulluuteensa varsin tai kohtuullisen nopeasti.

Nuivat eivät yksikertaisesti pysty huomenna kamppailemaan poliittisesti sellaista vastaan, jota eivät edes entuudestaan tunne. Siksi tulevaisuutemme totalitarismihirviöstä ja sen yksityiskohdista pitäisi puhua mahdollisimman yksityiskohtaisesti jo tänään.

Vapaa-ajattelija

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 16
 • Liked: 49
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #45 : 13.10.2018, 20:38:59 »
Eliitti varmistaa oman selkänsä pysymällä itse näkymättömissä. Enemmistö ihmisistä ei edes tiedosta heidän olemassaoloaan. Eliitti luo kasvottoman ja persoonattoman kulttin sanasaattajakseen. Ihmisten epätyytymättömyys kohdistuu kulttia vastaan, ei suoraan hallitsijoita kohtaan. Pahimmassa tapauksessa kultin mahdollisen keulakuvan, eliitin sanansaattajan, käy ohrasesti.

Viimeisen vuosisadan aikana esimerkiksi kansallissosialismi ja kommunismi ovat henkilöityneet yhteen henkilöön, tai pieneen henkilöiden ryhmään. Toisena esimerkkinä otamme vaikka kristinuskon, joka ei suoraan henkilöidy keneenkään. Jälkimmäisellä on edelleen uskottavuutta joissain piireissä.

Peilaisin jäsen kellosepän kysymyksiä historiaan. Feodalismia on harjoitettu useassa historian vaiheessa, joista täällä tunnetuin esimerkki löytyy Euroopan keskiajalta. Keskiaikaa edelsi vauras Rooman valtakausi. Rooma romahdutettiin sisältäpäin hyvin samantyyppisellä vapaiden kansalaisien degeneraatiolla, kun mitä todistamme tänäpäivänä. Rooman valtakunnan aikana maailmantuntemus oli nykytietoon verrattuna hyvin rajoittunut. Rooma edusti oman aikansa maailmanvaltiota.

Hypoteesini on seuraava:

Eliitti polveutuu eturyhmästä, jonka oma historiallinen menneisyys sijoittuu välimeren seuduille. Omiin havaitoihini pohjautuen, tämän eliitin ote ei ole nykymaailmassakaan yhtä vahva Aasiassa kuin se on Euroopassa ja eurooppalaisperäisellä väestöllä asutetussa Pohjois-Amerikassa. Aasiassa oli oma vahva eliittinsä. Länsimainen elämäntapa ja länsimaisen elämätavan ihannointi Aasiassa viittaavaat siihen että, hirviö on hiljalleen täyttämässä väistyneen itämaisen eliitin paikan.

2000 vuotta sitten nykyisen eliitin esi-isät perustivat erään hankalasti henkilöitävän uskonnon, jota he käyttivät oman asemansa nostamiseen. Uskonto opetti pehmeitä arvoja, samalla kieltäen ahneen oman edun tavoittelun, käytännössä rajoittaen pankkitoiminnan ainoastaan heidän omiin käsiinsä. Aina ajoittain tämä uskonto kääntyi luojaansa vastaan. Uskonta onkin nykyään suurimmaksi osakseen menettänyt otteensa ja antanut tilaa seuraajalleen.

Uskonto on korvattu uudella ideologialla. Tämäkään ideologia ei henkilöidy seuraajiensa mielessä yhteenkään keskuudessamme olevaan henkilöön. Yltiöpäinen humanismi antaa perusteet kansoja hajoittavaan toimintaan. Lopullisen hajoittajan mekanismi on sama, kuin Rooman valtakunnan hajoittanut mekanismi. Kansainvaellus, jonka moraalinen rappio mahdollisti. Sitten siirrymme historian kärrynpyörässä seuraavaan, aikaisemmasta historiasta tuttuun vaiheeseen.
« Viimeksi muokattu: 13.10.2018, 20:52:25 kirjoittanut Vapaa-ajattelija »

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 954
 • Liked: 3425
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #46 : 14.10.2018, 01:25:12 »
Kuten voidaan huomata niin hajoitus tapahtuu ylisukupolvisella tekniikalla. Vastustajalla on näköjään kykyä toimia useassa sukupolvessa, jolloin ns. vastustajat saadaan tuhottua "rauhanomaisesti" luonnollisen poistuman kautta. Tästä syystä olisi mielestäni kamppailtava huonoa kehitystä vastaan ylisukupolvisesti paljon tietoisempana täsät toiminnasta. Toki suomalaisten ylisukupolvista toimintaa tapahtuu aina kun suomalainen lapsi syntyy ja kasvaa ja jos luoja suo niin jatkaa sukua. Mutta tietoisuus olla mukana ylisukupolvisessa suomalaisten "salaseurassa" tekisi meistä suomalaisista kyvykkäämpiä ja antaisi selkeämmän tarkoituksen suomalaisuudelle.

Nykyisin kuva "olla suomalainen" on vähintäänkin hämärtynyt, tai kuten ketjun otsakkeessa tärvelty. Sanoisin silti ettei mitään peruuttamatonta vahinkoa ole suomalaisille saatu aikaan, tai muutakaan kuoliniskua. Yritystä toki näyttäisi olevan Kokoomuksen suunnalta, huoh miten nuo typerät likinäköiset Kokoomustollukat ajattelevat saavansa halpatyövoimaa ja palkat alas. Luuleeko suomalainen eliitti elävänsä ilman suomen kansaa? Todellisia typeryksiä koko joukko, jos kuvittelevat eliittinä pärjäävänsä suuressa maailmassa ilman omaa kansaa. Siellä tuollaisia vedetään kuivana kakkoseen jos naurultaan ehtivät. Tai sitten suomalainen eliitti on niin alistettua nöyristelevää surkeaa joukkoa että koittaa omatoimisesti ampua itseään jalkaan, ettei vaan joku heristäisi heille sormeaan jos koittaisivat valtaansa maailmalla kasvattaa.
Ooh lalaa...

guest14935

 • Vieras
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #47 : 14.10.2018, 08:00:55 »
Otan näitä kysymyksiä esiin sen vuoksi, että saattaa olla varsin kevyttä puhetta väittää, että kohti totalitaristista Eurostoliittoa mennään ja meidät lopulta orjuutetaan aivan täydellisesti. Sen sijaan lienee varsin vaikeaa ymmärtää (tai edes yrittää ymmärtää), miten moinen hirviö on tarkoitus tällä kertaa rakentaa, miten moista hirviötä on tarkoitus hallita ja etenkin miten moinen hirviö on tarkoitus pitää hengissä, ettei se tuhoudu omaan hulluuteensa varsin tai kohtuullisen nopeasti.

Nuivat eivät yksikertaisesti pysty huomenna kamppailemaan poliittisesti sellaista vastaan, jota eivät edes entuudestaan tunne. Siksi tulevaisuutemme totalitarismihirviöstä ja sen yksityiskohdista pitäisi puhua mahdollisimman yksityiskohtaisesti jo tänään.
Entäs jos tavoitteena ei olekaan totalitarismi, vaan tuho? Totalitarismi on vain tuhon varmistamisen väline, välivaihe.

Luuleeko suomalainen eliitti elävänsä ilman suomen kansaa? Todellisia typeryksiä koko joukko, jos kuvittelevat eliittinä pärjäävänsä suuressa maailmassa ilman omaa kansaa. Siellä tuollaisia vedetään kuivana kakkoseen jos naurultaan ehtivät. Tai sitten suomalainen eliitti on niin alistettua nöyristelevää surkeaa joukkoa että koittaa omatoimisesti ampua itseään jalkaan, ettei vaan joku heristäisi heille sormeaan jos koittaisivat valtaansa maailmalla kasvattaa.
Freudenthalistien oppien mukaan toimivat, kaikki muut kansat ovat arvokkaampia. Kyse ei ole siitä tulevatko he toimeen, vaan siitä mikä heidän tehtävänsä on. Heillä ei ole tavoitteenakaan itse tulla toimeen vaan poistaa tarpeettomat suomalaiset.
Lainaus
Kuten voidaan huomata niin hajoitus tapahtuu ylisukupolvisella tekniikalla. Vastustajalla on näköjään kykyä toimia useassa sukupolvessa, jolloin ns. vastustajat saadaan tuhottua "rauhanomaisesti" luonnollisen poistuman kautta. Tästä syystä olisi mielestäni kamppailtava huonoa kehitystä vastaan ylisukupolvisesti paljon tietoisempana täsät toiminnasta.
Suomalaisuus on häivytetty puhumalla eurooppalaisuudesta ja rotujen harmoniasta. Tokikaan ihan kaikille ei samoin ole puhuttu, vaan lisääntyminen jatkuu omien parissa ahkeraan.

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 954
 • Liked: 3425
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #48 : 14.10.2018, 10:26:03 »
Tuossa Alligaattorilla on pointtia. Eli suomalaiselle eliitille on joku taho supattanut korvaan miten eu on ihana ja rotujen sekoitus aiheuttaa jättimäisen tuottavuusloikan. Ja tämän paskapuheen on suomieliitti imenyt posket onnesta hehkuen.

No olen huomannut suomalaisen eliitin olevan kehnoa verrattuna esim. ruotsalaiseen eliittiin. Tämä tulee hyvin esiin ruotsalaisen eliitin ihailuna. Ja kun suomalainen eliitti on surkeaa ja kokevat itsekin olevansa kehnoja, tekevät he psykologisen kuperkeikan laajentamalla oman surkeudenkokemuksensa koskemaan kollektiivisesti kaikkia suomalaisia ja henkisesti irrottautuvat suomalaisista. Tällöin pääsevät itse henkisesti irti omasta surkeudestaan, kun ovat ensin sen heijastaneet lähimpiin, eli omaan kansaansa.

Sitten on vielä tämä täysdebiili porukka, eli elitistit. Tämä elitistiporukka on eliittiä symppaava ja käytöksellään, että ajatuksillaan eliittiä nuoleskeleva joukko. Naurettavaksi asian tekee heidän toimintansa itseään vastaan, no saavat toki sopivassa tilanteessa tilaisuuden katsoa tavallista suomalaista nenänvartta pitkin. Onhan se sekin jo jotain.. huoh.
Ooh lalaa...

kelloseppä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 922
 • Liked: 2402
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #49 : 15.10.2018, 11:10:19 »
Otan näitä kysymyksiä esiin sen vuoksi, että saattaa olla varsin kevyttä puhetta väittää, että kohti totalitaristista Eurostoliittoa mennään ja meidät lopulta orjuutetaan aivan täydellisesti. Sen sijaan lienee varsin vaikeaa ymmärtää (tai edes yrittää ymmärtää), miten moinen hirviö on tarkoitus tällä kertaa rakentaa, miten moista hirviötä on tarkoitus hallita ja etenkin miten moinen hirviö on tarkoitus pitää hengissä, ettei se tuhoudu omaan hulluuteensa varsin tai kohtuullisen nopeasti.

Nuivat eivät yksikertaisesti pysty huomenna kamppailemaan poliittisesti sellaista vastaan, jota eivät edes entuudestaan tunne. Siksi tulevaisuutemme totalitarismihirviöstä ja sen yksityiskohdista pitäisi puhua mahdollisimman yksityiskohtaisesti jo tänään.
Entäs jos tavoitteena ei olekaan totalitarismi, vaan tuho? Totalitarismi on vain tuhon varmistamisen väline, välivaihe.

...

Tuhatvuotisen valtakunnan tai dynastian synnyttäminen on toistaiseksi ollut melkoisen vahva huume vallanhimoisille hirviöille maailmanvalloituksen ohella, etten ihan helpolla tuhomotiivia osta, etenkään nykyisen ydinaseteknologian ollessa reaalitodellisuutta.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 631
 • Liked: 32777
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #50 : 20.10.2018, 09:24:34 »
Entäs jos tavoitteena ei olekaan totalitarismi, vaan tuho? Totalitarismi on vain tuhon varmistamisen väline, välivaihe.

Tuhatvuotisen valtakunnan tai dynastian synnyttäminen on toistaiseksi ollut melkoisen vahva huume vallanhimoisille hirviöille maailmanvalloituksen ohella, etten ihan helpolla tuhomotiivia osta, etenkään nykyisen ydinaseteknologian ollessa reaalitodellisuutta.

Tuhkasta nousee uusi maailmanjärjestys. Tämän arvelisin olevan ajatuksena.

"...Feeniks rakentaa itselleen kanelipuun oksista pesän ja sytyttää sen, jolloin pesä ja lintu itse palavat roihuten tuhkaksi. Kolmen päivän kuluttua se kuitenkin herää uuteen elämään."
"Kaikkein arvoituksellisin poliittinen kehityssuunta viime vuosikymmenellä on ollut länsimaiden johtajien ilmeinen päätttäväisyys/määrätietoisuus luoda Neuvostoliitto uudelleen Länsi-Eurooppaan."
- Mikhail Gorbachev

Don Nachos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 361
 • Liked: 544
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #51 : 20.10.2018, 10:44:30 »
”Vasemmiston ja demareiden tavoite on saada lisää äänestäjiä. Heikosti integroituva ja työllistyvä aines päätyy lopulta äänestämään vasemmistopuolueita, koska ovat tulonsiirtojen varassa. ”

Tämä teoria ontuu pahasti. Heikosti työllistyvä aines ei äänestä ja se on fakta. Toimeentulon rajoilla eläviä ei saada äönestämään omien etujensa puolesta vaan ainoastaan jotain ”uhkaa” vastaan ja harvoin silloinkaan. Tähän perustuu Kokoomuksen ja Keskustan ikuinen suosio. Se ei tule murtumaan vaikka tänne asutettaisiin marssilaisia.

Kokoomus ja Keskusta taas haluaa lisää maahanmuuttoa koska heidän yrityksensä tarvitsevat lisää halpatyövoimaa. He ovat todenneet että suomalaiset ovat jo menetetty tapaus. Mielummin kittaavat kaljaa soffalla kuin tekisivät töitä pienellä palkalla. Mutta maailmalta löytyy ihmisiä joille pienikin palkka on iso juttu.
"Religion was invented when the first con man met the first fool."
- Mark Twain

”Tuulimyllyjen ääni aiheuttaa syöpää”
- Donald Trump 2019

Kari Kinnunen

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 327
 • Liked: 6981
 • Antaa olla. Ei jaksa enää
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #52 : 20.10.2018, 10:53:29 »
Mielummin kittaavat kaljaa soffalla kuin tekisivät töitä pienellä palkalla. Mutta maailmalta löytyy ihmisiä joille pienikin palkka on iso juttu.

Tämä pitää kutinsa tasan niin kauan kuin maassa on sosiaaliturva. Maailman pienipalkkaiset taas, huoh.

Kyllä kun tänä päivänä katsoo, niin aika moni työmaa on kohden täynnä itä-Euroopan kilpailukykyistä. Varmastikin he tekevät homman riittävän hyvin ja sopivaan hintaan.
Suomalaisten ei edes kannata mennä samalla rahalla töihin.

Tilannehan muuttuu kyllä kunhan taikaseinä saadaan suljettua. Veikkaan jotain kymmentä vuotta. Kokkareiden unelma on palaamassa.

Don Nachos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 361
 • Liked: 544
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #53 : 20.10.2018, 11:07:59 »
Tämä pitää kutinsa tasan niin kauan kuin maassa on sosiaaliturva. Maailman pienipalkkaiset taas, huoh.

Kyllä kun tänä päivänä katsoo, niin aika moni työmaa on kohden täynnä itä-Euroopan kilpailukykyistä. Varmastikin he tekevät homman riittävän hyvin ja sopivaan hintaan.
Suomalaisten ei edes kannata mennä samalla rahalla töihin.

Tilannehan muuttuu kyllä kunhan taikaseinä saadaan suljettua. Veikkaan jotain kymmentä vuotta. Kokkareiden unelma on palaamassa.
Asia korjaantuisi palkkoja nostamalla. Nyt yritysten on laillista käyttää sosiaaliturvan mahdollistamaa palkkojen polkemista. Ratkaisu ei ole potkia jo potkittuja lisää eli poistaa sosiaaliturva, vaan lisätä niiden kontrollia jotka kieltäytyvät itse kontrolloimasta itseään.
"Religion was invented when the first con man met the first fool."
- Mark Twain

”Tuulimyllyjen ääni aiheuttaa syöpää”
- Donald Trump 2019

Kari Kinnunen

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 327
 • Liked: 6981
 • Antaa olla. Ei jaksa enää
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #54 : 20.10.2018, 11:24:00 »
Asia korjaantuisi palkkoja nostamalla. Nyt yritysten on laillista käyttää sosiaaliturvan mahdollistamaa palkkojen polkemista. Ratkaisu ei ole potkia jo potkittuja lisää eli poistaa sosiaaliturva, vaan lisätä niiden kontrollia jotka kieltäytyvät itse kontrolloimasta itseään.

Hihi, provoatko?

No kyllä se todellisuudessa taitaa mennä niin, että sosiaaliturvan kadottua myöskin palkat romahtavat. Sosiaaliturvan poisto pistää rumasti ilmaisten ukon leikkaamaan nurmikon kynsisaksilla kokkareen nauraessa vierellä.

Nämä nyt tosin ovat asioita jotka jäävät nähtäväksi. Reiluus tosin ei ole, eikä koskaan tule olemaan, mikään maailman laki.

Saturnalia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 366
 • Liked: 7222
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #55 : 20.10.2018, 11:39:42 »
Mehän olemme emme ainoastaan palaamassa, vaan ajautumassa pahempaan tilanteeseen duunarin kannalta kuin 100-200 vuotta sitten noin niin kuin sosiaalisen kokemuksen näkökulmasta. Ennen duunarilla oli jos nyt ei paljoa muuta, niin ainakin isänmaa ja kunnioitus maan kansalaisena. Nyt duunari on täysin koditon. Ikivanha sanonta että köyhällä ei ole isänmaata, on käymässä ensimmäistä kertaa sataprosenttisesti toteen. Silläkin tulee olemaan seurauksensa.

Joskus sata vuotta sitten kun duunarin oli pakko tehdä pitkää päivää paskalla palkalla, niin ei hänen silloin tarvinnut kilpailla työmaalla ulkomaisen työvoiman kanssa. Valtakunnan rajat asettivat kilpailun rajat, oltiin suljetuilla markkinoilla jotka viime kädessä tavallaan paradoksaalisesti mahdollistivat työväenliikkeen nousun ja vallan. Maan rajojen määrittämä suljettu markkina. Toki esim 1800-luvulla Suomessa pyörähti joku kiinalaisten kivityöporukka ja näin, mutta keskimäärin.Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 094
 • Liked: 6460
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #56 : 20.10.2018, 12:10:52 »
Kiina mainittu.. Ken ei ole kaynyt itarannikon suurissa kaupungeissa ja tunne kiinalaisia henkilokohtaisesti hammastyisi kehitysta siella. Jopa tavalliseen keskiluokkaan kuuluvien elintaso on samaa luokkaa kuin vastaavan taalla, tai siis siella. Hiukankin ns paremmissa hommissa tienaa paljon enemman kuin Suomessa. Eurooppa romahtaa vaistamatta, mennaanko kuinka pohjalle, sita en tieda.

Suomalaiset eivat nayta heraavan vaikka luulisi nyt viimevuoesien perselyn Jo riittavan, tarkoitan torkea valehtelua vahan joka asiassa. Tunnen Koko joukon alykkaita maailmaa nahneita ihmisia mutta 7 sisaruksen fuula menee yleisesti lapi.

Meilla on nyt km puolue ja silla loistava puheenjohtaja ja nain vaihtoehto talle madatykselle mutta on ilmeista ettei se saa riittavaa kannatusta. Suomalaiset menevat vapaaehtousesti "kaasukammioon". Itse en ajatellut menna, katselen tassa merta ja juon kaljaa. Tyynta merta.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 884
 • Liked: 2030
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #57 : 20.10.2018, 12:57:53 »
Tuntuu jotenkin tutulta.

Lainaus
60-70-luvulla arabisiirtolaiset olivat oikeasti työperusteisia maahanmuuttajia. Tilanne oli hallinnassa.

Mitenkähän vaan sekin oli.. esimerkiksi Algeria oli osa Ranskaa ja sieltä itsenäistymisen jälkeen Välimeren toiselle puolelle muuttaneet olivat ranskalaisia, eivätkä "työperustaisia maahanmuuttajia".

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 643
 • Liked: 5196
 • 白右
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #58 : 20.10.2018, 13:03:23 »

Asia korjaantuisi palkkoja nostamalla. Nyt yritysten on laillista käyttää sosiaaliturvan mahdollistamaa palkkojen polkemista. Ratkaisu ei ole potkia jo potkittuja lisää eli poistaa sosiaaliturva, vaan lisätä niiden kontrollia jotka kieltäytyvät itse kontrolloimasta itseään.

Joo, kapitalistilla on loputtomasti kansalta riistettyä rahaa ja sitä saa vaan vaatia itselleen - siinä laki ja profeetat. Köyhyys poistuu hyvällä talouspolitiikalla ja lisääntyy huonolla. On turha jäädä katsomaan prosessissa jotain välivaihetta ja arvella, jahas kylläpäs omistajaluokalla on paljon rahaa. Edunvalvonta on tietysti ihmisen perustarve ja tottakai kelmejä on pidettävä silmällä joka puolella, mutta väärää puuta ei pidä syyttää tai kaataa.
- Rebel with a cause.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 374
 • Liked: 3944
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #59 : 20.10.2018, 15:11:20 »
Tilannehan muuttuu kyllä kunhan taikaseinä saadaan suljettua. Veikkaan jotain kymmentä vuotta. Kokkareiden unelma on palaamassa.

Taikaseinä heikkenee mahdollisesti kymmenessä, mutta taitaisiko merkittävämpi loppu häämöttää vasta parinkymmenen vuoden päässä. Jos seuraava hallitus on punavirheä, niin taikaseinä saa uutta virtaa, joten seuraavien neljän vuoden aikana ei tapahdu vielä oikein mitään.

Jos taas sitten politiikka oikeistolaistuu(?), niin taikaseinän purkaminen jatkuu. Kymmenen on minusta vielä hieman liian aikainen veikkaus, koska nykyiset kallupit. Jos keskustan miljonäärit, uuvatit ja kykypuolue saisivat jatkaa seuraavat neljä vuotta, niin sitten kymmenen olisi melko todennäköinen aikaväli nykymuotoisen taikaseinän loppumiselle.

Mitä taikaseinän päättyminen taas tarkoittaa, on toinen juttu. Mitä todennäköisemmin katuanarkia pääsee pahoin valloilleen, eikä kukaan kuitenkaan lähde maasta pois, sillä kehitysmaan kaduilla ei ole silloinkaan niin kivaa kuin entisen hyvinvointivaltion kaduilla.

Soppalat muuttunevat jatkossa enemmän nimensä mukaisiksi paikoiksi, ainakin kantasuomalaisille. Kana- ja kasviskeittoa...

Tagit: