Kirjoittaja Aihe: Tahallisen tärvelemisen tavoite?  (Luettu 10179 kertaa)

kelloseppä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 933
 • Liked: 2440
Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« : 10.10.2018, 11:51:01 »
Toisesta ketjusta poimittua:

...
MW, meillä on ollut onni kasvaa maassa, jossa asiat ovat olleet historiallisessa katsannossa harvinaisen hyvin.

Skandinaavinen hyvinvointivaltio, vaikka onkin sosialismia, on kutenkin ollut sosialismia kansalaisten eduksi. On ollut järkevää maksaa suojelurahaa korkean verotuksen muodossa, koska rahalle on saanut vastinetta.

Enää ei saa vastinetta veroille. Kurkunleikkausta sen sijaan tarjoavat.

Päiväkoti- ja koulumaailma ovat alueita, joissa monikulttuurisuusaatteen ja syyllisyydellä kuorrutetun "unelma"ideologian tuhoisuus tulevat ehkä rumimmin esille. Suomalaisten lasten ja nuorten hyvinvointi, vakaa kasvuympäristö sekä oppimis- ja kehityspotentiaali ollaan ilman silmänräpäystä valmiita uhraamaan noiden aatteiden vuoksi.

Tasa-arvon ja vastikkeettoman koulutuksen tarjoaminen lähes mistä tahansa ja lähes millä tahansa syyllä maaperällemme astuneelle tulijalle on parissakymmenessä vuodessa hivutettu prioriteettilistan kärkipäähän.

Uskotaan ja toivotaan epämääräisiin mahdollisuuksiin ja syydetään rahaa ja aikaa virityksiin ja yritelmiin, jotka jokaisen realistisen ja rationaalisen ihmisen tulisi nähdä toivottomiksi ja suurella todennäköisyydellä epäonnistuviksi. Koulutetut, älykkäät ja osaavat kasvatus- ja koulutusalan ammattilaiset puhuvat ja tekevät asioita, jotka aiemmin historiassa olisi tyrmätty järjettöminä, rappiollisina ja kaikille osapuolille haitallisina. Jos näin olisi toimittu niinä vuosikymmeninä, kun suomalaisuutta vaalittiin ja kehitettiin kohti omaa, itsenäistä maata tai silloin, kun Suomea edelleen rakennettiin sodan jälkeen kv-kauppaa käyväksi hyvinvointivaltioksi, ei maatamme nykyisellään olisi olemassa.

Surullista on nähdä se vauhti ja sokeus, millä vaurautta ja osaamista nyt ajetaan alas.

Molemmat analyysit nykytilanteesamme on mielestäni varsin osuvia.

Toisessa ketjussa pohditaan, onko nykymeno vain ymmärtämättömyyttä vai tarkoituksellista. Mielestäni nim. PPT kiteytti aisianlaidan varsin hyvin:

Itse olen tahallisen tärvelemisen teorian kannattaja. Viimeaikaiset poliittiset päätökset ovat olleet niin pähkähulluja että moisia ei vahingossa tehdä virheenä.

Sama on tilanne useimmissa muissa Euroopan maissa. En tiedä onko jotain Kalergi-suunnitelmaa sinällään laittamassa täytäntöön mutta täysin suunnitelmallista tämä tuhotyö on.

Jotkut maat jotka eivät suostu lähtemään mukaan joutuvat demonisoinnin ja lokakampanjan kohteeksi; toistaiseksi.

Jos hyväksymme läjhtökohdaksi sen, että tuhotoiminta on suunnitelmallista, sillä täytyy olla suunnittelijansa ja suunnittelijoillaan tavoitteensa. Mikä on tällaisen hulluuden suunnittelijoiden tavoite? Millainen on se ihanneyhteiskunta, jonka rakentamisen he ovat aloittaneet tällä tavoin? Millaiset ovat sen yhteiskunnan arvot?

Mielestäni nimenomaan nykytilanteessä pitäisi yrittää nähdä metsää puilta ts. näkemään yksittäisten mieltä kouhuttavien täyshullujen yksityiskohtien yli ja pyrkiä määrätietoisesti hahmottamaan, mikä on tuhotoiminnan tavoite ja ketkä sitä tavoitetta toteuttavat.

edit lisätty s kirjain

« Viimeksi muokattu: 10.10.2018, 11:54:03 kirjoittanut kelloseppä »

guest14935

 • Vieras
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #1 : 10.10.2018, 11:55:29 »
Lainaus
Millainen on se ihanneyhteiskunta, jonka rakentamisen he ovat aloittaneet tällä tavoin? Millaiset ovat sen yhteiskunnan arvot?
Jotkut tahtoo tuhota eikä rakentaa, tuhoajat ovat vallassa ja jo hyvin lähellä tavoitteensa toteutumista.
Ei mitään yhteiskuntaa ole tulossa, vaan tuho.

En muurahaisia tunne mutta heistäkin juttua ollut jotta kymmenen prosenttia heistä veisi pesästä poispäin rakennustarvikkeita, muut tuovat. Ehkä jossain muurahaispesässä on käynyt kuin suomessa ja ne kymmenen prosenttia saaneet vallan, muut alistuneet, pesää ei varmastikaan enää ole eikä ole suku jatkunut.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 047
 • Liked: 33949
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #2 : 10.10.2018, 12:03:24 »
... mikä on tuhotoiminnan tavoite ja ketkä sitä tavoitetta toteuttavat.

Tavoite: muuttaa yhteiskuntaa ryhmän haluamaan suuntaan.

Miten: rahan voimalla, käyttäen hajoita&hallitse menetelmää. Ensin pitää hajoittaa, jotta voi hallita. Keinona monikulttuuri, ts. kulttuurien ja perinteisten yhteiskuntien tuhoaminen.

Kuka: wanna-be-diktaattori-elitistit, joille kansojen ja kansalaisten itsenäisyys, länsimainen sivistys ja yhteiskunnan suuri sosiaalinen pääoma ovat liian katkeria paloja nieltäväksi.

Miksi: maailmanvaltion luominen ja sen kontrollointi. Kaiken kontrollointi.

Lainaus
Sosiaalinen pääoma tarkoittaa sosiaalisia verkostoja ja niissä syntyvää luottamusta ja vastavuoroisuutta.[1] OECD:n mukaan sosiaalisen pääoman muodostavat osallistuminen ryhmien toimintaan, vapaaehtoistyö, verkostot, niistä saatu tuki, luottamus ja osallistuminen kansalaistoimintaan. Verkostoja ovat myös toisten auttaminen ja kanssakäynti ystävien ja tuttujen kanssa.[2]
Sosiaalinen pääoma tarkoittaa joko
a) yhteisön sisäistä jäsenten välistä kykyä toimia keskenään ja erityisesti luottamusta toisiinsa tai
b) henkilön toimintaa yhteisössä edistäviä sosiaalisia suhteita.

Sosiaalisen pääoman on kummassakin tapauksessa nähty edistävä henkilön tai yhteisön toimintamahdollisuuksia samalla lailla kuin toisissa asioissa taloudellinen pääoma.

Robert Putnamin mukaan yhteisön sosiaalinen pääoma vähentää rikollisuutta ja korruptiota ja parantaa oppimistuloksia ja elinikää.

Uusimpana teemana kasvuteoreettisessa keskustelussa on sosiaalisen pääoman vaikutus taloudelliseen kasvuun. Sosiaalinen pääoma tarkoittaa vakiintuneita yhteisön tapoja ja toimintajärjestelmiä eli yhteisön tapakulttuuria. Pelkistäen voidaan sanoa, että se tarkoittaa yhteiskunnan toimivuutta tuotannon kannalta eli kaikkia niitä yhteiskunnan toimintatapoja, jotka auttavat tai haittaavat tuotannollista toimintaa.
« Viimeksi muokattu: 10.10.2018, 12:21:40 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
"Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan."
- Mikhail Gorbachev

”Mitä perverssimpää asiaa osataan suvaita, sitä enemmän suvaitsemisesta saa hyvepisteitä.”
- https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2336133563173491

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 665
 • Liked: 17341
 • Blues for Allah
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #3 : 10.10.2018, 12:24:17 »
Luulisin, että niillä jotka kannattavat rajatonta maailmaa on tärvelemisellä tavoite. He eivät vain tajua sitä, että myös globalistit haluavat tätä. Kaksi yhteiskuntaluokkaa, toisella rahat, toisella vitunmoinen väkimäärä.
Olot tulee olemaan kuin Etelä-Afrikassa, mutta pienellä viiveellä. Sitten samanlainen kulttuurillinen alamäki alkaa, vrt. Rhodesian loppu.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 879
 • Liked: 21653
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #4 : 10.10.2018, 12:35:53 »
Jos hyväksymme läjhtökohdaksi sen, että tuhotoiminta on suunnitelmallista, sillä täytyy olla suunnittelijansa ja suunnittelijoillaan tavoitteensa. Mikä on tällaisen hulluuden suunnittelijoiden tavoite? Millainen on se ihanneyhteiskunta, jonka rakentamisen he ovat aloittaneet tällä tavoin? Millaiset ovat sen yhteiskunnan arvot?

Mielestäni kyse on samasta ilmiöstä, joka tapahtui Neuvostoliiton ja itä-eurooppalaisten satelliittien aikana. Niissä noudatettiin yhtenäistä viimekädessä Moskovasta saneltua politiikkaa, eikä siitä voinut poiketa ilman ikäviä seurauksia. Järjestys palautettiin tarpeen vaatiessa, vaikka passareiden avulla.

Koko kuvion takana oli poliittinen ideologia, jonka tavoitteet olivat hyvin kirjattuja. Käytännössä sitten tapahtui mitä sattui. Kyse oli kuitenkin niin suuresta vaikutusvallasta, että se säteili ympäri maailmaa Aasian, Afrikkaan ja Latinalaiseen Amerikkaan. Suomikin oli silloin rähmällään ja ideologisen propagandan ja solutuksen kohteena, vaikka järjestys täällä oli toinen.

Neuvostoliitto kaatui. Sen myötä meni koko korttitalo. Kukaan ei puhu enää kommunismista. Suomikin uskalsi nousta taas pystyyn. Tätä kesti kuitenkin vain 4 vuotta. Sitten liityttiin EU:hun. Se otti Neuvostoliiton paikan ja taas oltiin rähmällään, vain sillä erolla, että nyt järjestelmä oli jo sama, mikä avasi suomalaisille poliitikoille huimaavia mahdollisuuksia (esim. Stub & EU-Komission pj).

Myös EU:n takana on ideologia, mutta se on jo selvästi hämärämpi, kuin edeltäjänsä hyvin dokumentoitu vastaava. Tämä ideologia on kuitenkin koko hankkeen ydin, sitä muut seuraavat vähintäänkin olosuhteiden pakosta. Nyt esitetään kuitenkin myös jo pakkoa enemmistöpäätösten nojalla. Tuota ideologiaa selvittelemällä ja analysoimalla löytyy se "driving force".

Eräs seikka on selvää. Tuolla systeemillä on konkreettinen teleologinen tavoite: Liittovaltio. Siihen koko rakennelma tähtää: Päätösvallan siirtäminen ylikansalliselle tasolle, yhteinen markkina-alue, rajojen poistaminen, yhteinen lainsäädäntö (kansallisista parlamenteista kumileimasimia), yhteinen valuutta (oli järkevää, tai ei, poliittiset tekijät ratkaisevat), jne. Kaikki tämä johtaa yhä syvempään integraatioon, kunnes kommunismi ja Neuvostoliitto plus satelliitit yhteinen arvopohja ja liittovaltio on totta.

Tässä projektissa ei ole vaihtoehtoja. Joko liittovaltio tai koko rakennelman tuho. EU on kuin polkupyöräilijä, jonka on poljettava koko ajan. Jos pyörä pysähtyy, niin silloin se menee nurin.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 047
 • Liked: 33949
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #5 : 10.10.2018, 12:36:02 »
Miten yhteiskuntaan luodaan isoveli -hallitus, ts. miten länsimaiden hallintoja muutetaan kohti eliitin tavoitetta?

(Tämä on erään toisen projektin yhteenveto, mutta sopinee tähän.)

1. Sota
- Kansalaisoikeuksien kavennus
- Uhrauksia on tehtävä

2. Terrori
- Kansalaisoikeuksien kavennus turvallisuuden lisäämiseksi
- Poliisin ja sotilaiden vallan kasvatus

3. Taloudellinen romahdus
- Kansalaisten itsenäisyyden vähennys ja saattaminen valtion avun varaan

4. Massamaahanmuutto
- Hallinto heijastelee kansalaisten näkemyksiä > mitä enemmän massamaahanmuuttoa, sitä enemmän muutoksia hallintoon, lainsäädäntöön ja käytäntöihin
- Vaihtosuhteen romahduttamisesta johtuva taloudellinen romahdus (kohta 3)
Jihad -terrorismi (kohta 2)
- Kulttuurien vastakkainasettelusta eli monikulttuurista seuraava matalan intensiteetin sisällissota (kohta 1)

Ja sitten vielä länsimaisten yhteiskuntien muuttaminen haluttuun suuntaan, joka perustuu neljään edelliseen kohtaan (jota en käsittele sen enempää):

5. Lainsäädännön, koulutuksen, median, kulttuurin ja uskonnon haltuunotto

Kuten huomaamme, kohdan 4 massamaahanmuutolla saa myös hoidettua samalla kohdat 1,2 ja 3! Kolme kärpästä yhdellä iskulla! Tästä syystä eliitti ajaa massamaahanmuuttoa Afrikasta Eurooppaan, ikään kuin se olisi ainoa historiallinen vaihtoehto, riippumatta siitä kuin paljon kansalaiset sitä vastustavat.
"Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan."
- Mikhail Gorbachev

”Mitä perverssimpää asiaa osataan suvaita, sitä enemmän suvaitsemisesta saa hyvepisteitä.”
- https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2336133563173491

JulmaJuha

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 364
 • Liked: 1424
 • Laumanvartija
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #6 : 10.10.2018, 13:03:42 »
Minusta kaiken nähdyn "tärvelemisen tavoite" on yksinkertaisesti ylpistyneen saatanan kateus josta kumpuaa sen kaikkein tärkein pyrkimys joka on tuhota Ihminen.

Itelläni ei ole ongelmia tämän ajatuksen kanssa, vaan kaikki nykymeno sopii mielestäni täysin siihen mitä on wanhastaan luvattu ja mitä on jo kauan ennenkin havaittu. Kaiken takana on tuon hirviön pohjaton kateus ja siitä kumpuava silmitön viha Ihmistä kohtaan joka tulee esille kaikkein räikeimmin vaikkapa aborttiasiassa.

Se joka pitää tätä ihan rauhassa kirjoittamaani kantaa kiihkomielisenä voi vaikkapa katsoa tuubista abortin kannattajien tai vaikkapa Trumpin vastustajien käytöstä ja argumentointia. Itse näen niissä puhdasta saatanallista vihaa ja raivoa.

Tämä kauna ja viha on myös kommunismin takana. Kristinusko on kommunismille tärkein vihollinen. Tästä syystä myös kirkkomme onkin nyt niitä täynnä ja siten mädätetty nykyiseen tilaansa voimattomaksi lantakasaksi. Kommunismiin kuuluvat myös lihan ilot jotka ovat oieastaan jo lähes jonkinlaisia hyveitä. Kaikki tämä kertoo minulle, että se mitä kirjoitettu on, on totta.
Ei tämä meno voi tästä ainakaan enää hullummaksi mennä!
Eihän? ööh siis, ettäkö voi? ettäkö hulluudella ei ole rajaa?

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 047
 • Liked: 33949
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #7 : 10.10.2018, 13:06:13 »
Täydennystä edelliseen postaukseeni.

Lainaus
Why War Is Good
Oct 6, 2014, 11:14am by Robert D. Kaplan
https://www.forbes.com/sites/stratfor/2014/10/06/why-war-is-good/#5f4a5fc55b96

... Stanford classics professor Ian Morris ...writes, "by fighting wars, people have created larger, more organized societies that have reduced the risk that their members will die violently." [Tämän kehityksen luonnollinen loppupiste on maailmanvaltio.]

... Morris sees another factor: the rise of Hobbesian Leviathans that could only come about by war itself.

A Leviathan is the horrifying monster that Job beheld in the Bible, the "king over all the children of pride." The 17th century English philosopher Thomas Hobbes used the concept as a metaphor for a strong central government that, by monopolizing the use of force, would make men no longer fear each other but only the authorities above them. Such was the way toward peaceful progress.

Morris shows that, ironically, throughout history Leviathan has generally been created not by reasoned discussion but by war. He laments that this is so but demonstrates that humanity has thus far found no other way.

Morris recounts the sheer dreadfulness of Rome's conquests over the northern tribes of Europe. "Rome had made a wasteland and called it peace," went the famous adage.

...
Hitler's Germany and Stalin's Soviet Union were Leviathans.
"Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan."
- Mikhail Gorbachev

”Mitä perverssimpää asiaa osataan suvaita, sitä enemmän suvaitsemisesta saa hyvepisteitä.”
- https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2336133563173491

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 123
 • Liked: 20445
 • Takapenkin paha poika
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #8 : 10.10.2018, 15:51:36 »
Tavoitteet ovat eri tasoilla erilaiset. Kaikkein ylimmän tahon, eli rahoitussektorin tavoite on kaaoksen luominen ja omaisuuden uusjako. Vanhan sanonnan mukaan silloin kannattaa ostaa kun veri virtaa kaduilla. Se tapahtuu jossain mittakaavassa jo nyt, white flightin seurauksena.

Seuraavan tason eli hallitsijoiden tavoite on säilyttää nykyiset positionsa ja edetä niistä ylöspäin. Liittovaltio on erinomainen byrokratiahirviö, joka mahdollistaa monitasoiset vallan lonkerot ilman kansalaisille annettua demokraattista mahdollisuutta valita hallitsijansa. Terrorismi ja rajat ylittävä rikollisuus, kansanvaellukset sekä Venäjän (osin) keksitty tai ainakin paisuteltu uhka ovat erinomainen vipuvarsi syventää liittovaltiokehitystä.

Julkisen sektorin syöttiläiden eli sellaisissa viroissa, joita ei olisikaan ilman maahanmuuttoa olevien henkilöiden tavoite on puhtaasti oman asuntolainan maksu. He ovat työkalu kahdelle edellä mainitulle ryhmälle. Tähän ryhmään voidaan vaikuttaa äänestämällä valtaan sellainen hallitus, joka karsii mamumenoja tältä sektorilta. Nämä hyödylliset "keskiluokkaiset" laulavat niitä lauluja kenen leipää syövät.

Vasemmiston ja demareiden tavoite on saada lisää äänestäjiä. Heikosti integroituva ja työllistyvä aines päätyy lopulta äänestämään vasemmistopuolueita, koska ovat tulonsiirtojen varassa. Tämä lisää vasemmistopuolueiden valtaa ja ulottaa siten heidän kätensä entistä syvemmälle veronmaksajan taskuihin. Tämä loiseliötä muistuttava toimintamalli on automaattisella itsetuhomoodilla varustettu; kun isäntäeliö kuolee, kuolee myös loinen.

Lopuksi ideologisten hörhöjen ryhmä, kuten vihertävät tai muut monikulttuuriuskovaiset, joiden mielestä on kivaa olla oikeassa ja puolustaa ihmisarvoa sekä säteillä kirkasotsaista moraalia ympärileen. Nämä ovat niitä, joilla ei oikeasti ole omia mielipiteitä mutta he haluavat esiintyä älykkäämpinä kuin oikeasti ovatkaan. Ekstrovertteja, joiden heikko itsetunto hakee jatkuvasti hyväksyntää omalta viiteryhmältään esimerkiksi somessa.
The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 964
 • Liked: 3466
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #9 : 10.10.2018, 16:12:12 »


Lopuksi ideologisten hörhöjen ryhmä, kuten vihertävät tai muut monikulttuuriuskovaiset, joiden mielestä on kivaa olla oikeassa ja puolustaa ihmisarvoa sekä säteillä kirkasotsaista moraalia ympärileen. Nämä ovat niitä, joilla ei oikeasti ole omia mielipiteitä mutta he haluavat esiintyä älykkäämpinä kuin oikeasti ovatkaan. Ekstrovertteja, joiden heikko itsetunto hakee jatkuvasti hyväksyntää omalta viiteryhmältään esimerkiksi somessa.

Hyvä luonnehdinta ekstrovertistä. Usein sekoitetaan ekstrovertti käyttäytyminen positiiviseen kaytökseen, eli ulospäinsuuntautunut ja sosiaalinen. Joo-o usein ekstrovertti hakeutuukin ryhmään ja on varmaankin hyvin puhelias, mutta ekstrovertti peilaa omaa minuuttaan jatkuvasti suhteessa muihin.

Introverteillä keskustelu omasta minäkuvasta käydään oman pääkopan sisällä. Tästä on tullut mielleyhtymä introvertin sulkeutuneisuudesta, vaikka kyseessä on halu vetäytyä keskustelemaan itsensä kanssa ja rauhoittumaan, mikä on hyvin tervettä käytöstä. Ekstrovertti sensijaan ei kestä olla itsekseen.
Ooh lalaa...

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 373
 • Liked: 2210
 • Vihtaasi on kustu!
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #10 : 10.10.2018, 19:44:37 »
Miettinyt tätä robottiautomaniaa. Onko se pelkkää turvallisuutta vai onko mukana myös jotain muuta?
Ajattelen lapsuuttani ja pitkiä ja lyhyitäkin automatkoja.
Kuskina olleen isäni kanssa käytyjä pitkiä ja ehkä syvällisiäkin keskusteluja yöradion soitellessa hiljaa musiikkia taustalla.

Siinä tuli selväksi monet suvun tarinat, tekniikan ja luonnon ihmeellisyydet ja mietittiin erilaisia ajankohtaisia mielessäpyörineitä asioita.
Usein autollapoikettiin normiurilta ja ajettiin pitkin ja poikin pieniä tieuria joista jotkut päättyivät umpikujaan esim. kauniin pellon ja ränsistyneen vajan tykö. Siellä oltiin ja katsottiin maisemaa. Hiljaa.

Jos olisi ollut robottiauto, niin varmaan kummatkin olisivat tutkineet älypuhelimestaan samoja asioita kuin kotona. Ja auto olisi kulkenut paikan A-B-välin mahdollisimman tehokkaasti.

Mikä menetys se olisikaan ollut.

En tiedä sopiiko muista tähän keskustelusäikeeseen, mutta kyllä robottiautolla tuhotaankin jotain arvokasta ja kaunista.
"– Me emme halua riisua kansalaisiamme aseista tällaisena aikana, kun Euroopan turvallisuustilanne huononee, sosiaalidemokraattien sisäministeri Milan Chovanec sanoi Tšekin parlamentissa keskiviikkona." Kansalainen.fi
Bhutan: "One Nation, One People"

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 571
 • Liked: 9243
 • The Buddha of Kerava
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #11 : 10.10.2018, 19:54:34 »
Kelloseppä:

Lainaus
Jos hyväksymme läjhtökohdaksi sen, että tuhotoiminta on suunnitelmallista, sillä täytyy olla suunnittelijansa ja suunnittelijoillaan tavoitteensa. Mikä on tällaisen hulluuden suunnittelijoiden tavoite? Millainen on se ihanneyhteiskunta, jonka rakentamisen he ovat aloittaneet tällä tavoin? Millaiset ovat sen yhteiskunnan arvot?

Asiaa on yritetty pohtia tässäkin ketjussa:

https://hommaforum.org/index.php/topic,121910.0.html

'PERSEILY METODINA, FILOSOFIANA JA ELÄMÄNTAPANA ELI IKKUNA KEHITYSMAALAISEEN SIELUNMAISEMAAN'
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 793
 • Liked: 5462
 • 白右
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #12 : 10.10.2018, 20:10:56 »
Jos sota on politiikan jatke, se alkaa yksinkertaisesti silloin, kun lopetetaan tottelemasta poliitikkoja. Kun yhteiskunnan absurdismi saavuttaa tietyn lakipisteen, silloin se alkaa jossakin ennemmin tai myöhemmin. Periaatteessa kapina kannattaisi aloittaa vielä silloin, kun voimaa kapinan tukahduttamiseen ei ole ja kun poliisi vielä on kansan puolella.

Vielä viisi vuotta sitten ei ollut tämmöistä, ja pian ei enää ole edes tätäkään meinikiä. Parempaan päin emme ole olleet menossa. Ei meille ennen lyöty naamallekaan mitään että Suomi on maailman onnellisin maa - me olimme vielä jokin aika sitten eniten itsemurhia tekevä maa sekä pahin paikka naiselle läntisessä Euroopassa. Ei nyt aivan ole johdonmukaista olla ykkönen sekä onnellisuudessa, itsemurhissa sekä naisiin kohdistuvassa väkivallassa.
"Bad times make great men, great men make good times, good times make weak men, weak men make bad times."
- joku

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 293
 • Liked: 6612
 • Burn
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #13 : 10.10.2018, 20:24:31 »
Jos hyväksymme läjhtökohdaksi sen, että tuhotoiminta on suunnitelmallista, sillä täytyy olla suunnittelijansa ja suunnittelijoillaan tavoitteensa. Mikä on tällaisen hulluuden suunnittelijoiden tavoite? Millainen on se ihanneyhteiskunta, jonka rakentamisen he ovat aloittaneet tällä tavoin? Millaiset ovat sen yhteiskunnan arvot?

Mielestäni nimenomaan nykytilanteessä pitäisi yrittää nähdä metsää puilta ts. näkemään yksittäisten mieltä kouhuttavien täyshullujen yksityiskohtien yli ja pyrkiä määrätietoisesti hahmottamaan, mikä on tuhotoiminnan tavoite ja ketkä sitä tavoitetta toteuttavat.

Tuosta tuhotoiminnan suunnitelmallisuudesta tuli mieleen, että mitä jos projekti nimeltä Neuvostoliitto olikin loistava menestys, joka saavutti kaikki tavoitteensa yli odotusten?
NOVUS ORDO HOMMARUM
What You're Not Supposed to Know About America's Founding
”tulemme hakemaan autot pihoiltanne.” --Sanna Marin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 879
 • Liked: 21653
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #14 : 10.10.2018, 20:36:28 »
Tuosta tuhotoiminnan suunnitelmallisuudesta tuli mieleen, että mitä jos projekti nimeltä Neuvostoliitto olikin loistava menestys, joka saavutti kaikki tavoitteensa yli odotusten?

Niin kuin ikuinen Rooman valtakunta?

Lainaus
Rome - A Different Story

Imagine a world where Rome never fell. Emperor Alexander Severus was never assassinated and the Crisis of the 3rd century never took place. Christianity is never accepted as State Religion, the empire never declines, there are no Dark Ages and, by the 18th century, the romans are capable of space travel. A world with different gods, different governments, different countries and different people. A different world. A Roman World.

Althistory wiki

… eli muistutus kaiken katoavaisuudesta.

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 534
 • Liked: 6326
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #15 : 10.10.2018, 20:46:05 »

Miksi: maailmanvaltion luominen ja sen kontrollointi. Kaiken kontrollointi.

Hyvä postaus ja hyvä vastaus.

Itse mietin tuota miksi kysymystä monesti. Ymmärtääkseni Saatana hallitsee tätä maailmaa, on hallinnut kautta historian. Miksi hän kätyreidensä ja hyödyllisten hölmöjensä avulla ponnistelee maailman hallituksen pystyttämiseksi, kun kerran valta on hänellä jo valmiiksi?
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Lyyti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 330
 • Liked: 896
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #16 : 10.10.2018, 20:54:32 »

Hyvä postaus ja hyvä vastaus.

Itse mietin tuota miksi kysymystä monesti. Ymmärtääkseni Saatana hallitsee tätä maailmaa, on hallinnut kautta historian. Miksi hän kätyreidensä ja hyödyllisten hölmöjensä avulla ponnistelee maailman hallituksen pystyttämiseksi, kun kerran valta on hänellä jo valmiiksi?

Erittäin hyvä avaus ja hyvää, syvällistä pohdintaa. Arvostan kovasti!

Olen itse ajatellut niin että kysymys "miksi" on vähän hölmö kysymys. Se johtaa aina uuteen "miksi"-kysymykseen. Kysyn vaatimattomammin "mitä" ja "miten".

Historia on osoittanut että myös heitä, jotka eivät valtaa osaa käyttää, viehättää tuo valta kovasti. Se tuo mukanaan kaikenlaista kivaa - sellaista mitä muilla ei ole. YLE uutisoi että Bhutan uhraa talouskasvun onnellisuudelle. Maassa on vain sata (sähkö)autoa. Keiden luulette niillä ajelevan? Kuvituskuvan vanhan miehen kärryjä kiskoi jokin sorkkaeläin.
« Viimeksi muokattu: 10.10.2018, 20:56:28 kirjoittanut Lyyti »
Vastuullista öyhötystä vuodesta 2017.

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 293
 • Liked: 6612
 • Burn
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #17 : 10.10.2018, 20:56:45 »
Tuosta tuhotoiminnan suunnitelmallisuudesta tuli mieleen, että mitä jos projekti nimeltä Neuvostoliitto olikin loistava menestys, joka saavutti kaikki tavoitteensa yli odotusten?

Niin kuin ikuinen Rooman valtakunta?

Tarkoitin sitä, että entä jos todellisena ja ainoana tavoitteena oli pistää 100+ miljoonaa ihmistä monttuun ja pitää loput apatiassa. Millään järjellisellä tavalla toimiva yhteiskunta ei ollut koskaan suunnitelmissa. Tietysti homman markkinointi oli hiukan harhaanjohtavaa, joka johti siihen, että pelleily jatkui noin neljä - viisikymmentävuotta pitempään, mihin oli edes tähdätty.
« Viimeksi muokattu: 10.10.2018, 20:58:24 kirjoittanut Lasse »
NOVUS ORDO HOMMARUM
What You're Not Supposed to Know About America's Founding
”tulemme hakemaan autot pihoiltanne.” --Sanna Marin

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 869
 • Liked: 13067
 • Never surrender
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #18 : 10.10.2018, 21:37:36 »
----
En tiedä sopiiko muista tähän keskustelusäikeeseen, mutta kyllä robottiautolla tuhotaankin jotain arvokasta ja kaunista.

Jotain arvokasta ja kaunista tuhotaan ylipäänsä 'digitalisaatiolla'  tai miksi sitä kutsuukaan, että ihmiset, ajatukset ja tunteet kohtaavat entistä vähemmän oikeassa elämässä. Ollaan riippuvaisia keinotodellisuudesta toisten ihmisten sijaan. Annetaan kirjoitus- ja lukutaidon rapautua lyhyiksi huomiohakuisiksi kommenteiksi ja aivottomaksi mölinäksi. Synnytetään jo pienille lapsille huumeenkaltainen riippuvuus lyhytjännitteiseen tai välitöntä mielihyvää antavaan peliin tai videoihin. Asioista, jotka ovat vuosituhansia tuoneet iloa ihmiselle, entistä harvempi lapsi tai aikuinen osaa nauttia tai edes havainnoida ympärillään (luonto, musiikki, kirjallisuus, taide..).

Välinpitämätöntä, keskittymiskyvytöntä, pinnallista ja entistä heikommin reaalimaailman yhteyksin elelevää ihmismassaa on helppo ohjata kohti tämän langan aloituksessa mainittua tahallista turmiota.
« Viimeksi muokattu: 10.10.2018, 22:29:42 kirjoittanut Vellamo »

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 964
 • Liked: 3466
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #19 : 10.10.2018, 21:56:36 »
Ihminen on kummallinen otus. Sekoitus kykyä ajatella todennettavia asioita ja kykyä kuvitella asioita todeksi. Ihminen on paljon muutakin, mutta jokainen meistä on selviytyjien jälkeläisiä. Selviytyminen eri alueilla johtuen karuista, tai hedelmällisistä oloista, niukkuudesta ja runsaudesta muokkasi sitä ihmisten joukkoa eri alueilla hyvin rajusti.

Esim. pohjoisen karut olosuhteet pakottaa selviytymiseen jatkuvan ennakoinnin ja pitkän aikavälin suunnitelmat. Myös asioiden havaitseminen ja ongelmien ehkäiseminen etukäteen korostuu, sillä karuissa oloissa resurssit on niukat, ei ole mahdollista hukata mitään. Luonnollisesti maailman kehittyessä pohjoisemmat kansat pääsivät niskanpäälle. Älykkyys, kekseliäisyys, halu kiivetä kukkulalle, vain saavuttaakseen sen, jne. Yksittäisessä kamppailussa voi kuka tahansa eri ympäristöjen selviytyjä voittaa. Mutta suuremmassa sodassa voittaa aina valkoinen mies, vaikka lähtötilanne olisi sama kaikille osapuolille.

Mutta nykymaailmaan vaikuttaa maailmansotien jälkeen voitolle päässyt yltiöliberaali pohjavire. Tuo pohjavire tulee parhaiten ilmi puheessa ihmisoikeuksista. Tuo yltiöhumanisminruma pää kertoo siitä miten kaikki tällä pallolla taapertavat ovat kuulemma samanlaisia, eroja ei ole. Sitten kun luonnollisesti eroja on, niin kerrotaan paremmin toimivien riistävän ja raastavan niitä kansoja jotka eivät pärjää. Tämä vääryys sitten kompensoidaan lyömällä kuviteltua riistäjää, eli valkoista miestä ja keksitään kaikkea mahdollista joka tuhoaisi länsimaiset yhteiskunnat. Eli salaliitto on laajamittainen uskomus ihmisoikeuksien universaaliuteen, se on nyky-ajan uskonto.

Kumminkin me karuissa oloissa selvinneiden jälkeläiset olemme syyttömiä geeneihimme. Olemme olemassa sellaisina kuin olemme, persvakoäijinä ja -ämminä, halusi sitä joku tai ei. Ja me luontaisesti toimimme tietyllä tavalla riippumatta siitä miten joku ideologia esittää mailman ja ihmisen olevan.

Olemme tekemisissä/ sodassa virheellisen ihmiskäsityksen kanssa. Tuo virheellinen ihmiskäsitys henkilöityy (tulee lihaksi) sitten niissä jotka tuon käsityksen ottavat vastaan. Käsitys joka poikkeaa todellisuudesta antaa varmaankin jonkinlaisen voiman ja ylemmyyden tunteen. Ja kuten tiedämme uskonnoista niin fanaattisimmat fundamentalsitit on käännynnäisiä. Ja vielä tuosta toisen maailmansodan jälkeisistä ajoista, silloin injektoitiin länsimaalaisten mieliin ajatus siitä että länsimaalaisessa miehessä on jotain perustavan laatuista vikaa. Tämähän ei pidä paikkaansa, mutta kun länsimaalaiselle kerrotaan esim. putki vuotaa, niin se alkaa heti prosessoida asiaa ja mielessään jo käy läpi missä kohti vika, millainen vika, mitä työkaluja tarvitsen vian korjaamiseen, tarvitsenko soittaa naapurille apuun, vaikuttaako se mihin kaikkeen muuhun, onko korjaaminen vaarallista, miten teen korjaamisen turvalliseksi,... kyllähän te tiedätte, kun näin toimitte. Sitten kun aletaankin korjata kuviteltua vikaa länkkärin pääkopassa, niin lopputulos on nykyajan hulluus. Toimelias ja pystyvä laitetaan korjaamaan näkymätöntä asiaa.

Lisäksi länsimaalaisten päässäolevaa vikaa perustellaan seurauksilla, jotka ei johdu mistään pahuudesta valkoisissa itsessään, tai eivät liity mitenkään meihin, kuten afrikkalaisten huonolla menestyksellä. Afrikan menestymättömyys on seurausta paikallisten olojen muovaamien selviytyjien jälkeläisistä.

Alas ihmisoikeusko! Ylös aito ymmärrys!
Ooh lalaa...

Peltipaita

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 643
 • Liked: 8597
 • Politiikan tutkija ja taidekriitikko
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #20 : 10.10.2018, 21:58:44 »
Lainaus
Millainen on se ihanneyhteiskunta, jonka rakentamisen he ovat aloittaneet tällä tavoin? Millaiset ovat sen yhteiskunnan arvot?
Jotkut tahtoo tuhota eikä rakentaa, tuhoajat ovat vallassa ja jo hyvin lähellä tavoitteensa toteutumista.
Halu tehdä on kaikilla kova. Tuhoaminen on helpompaa kuin rakentaminen. Kukin tekee kykyjensä mukaan.
"Kumiluodit ovat hyväksyttävyyden rajoilla"  sanoi Matti Vanhanen, kun Kataloniassa haluttiin saada mielipide selville äänestämällä.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 566
 • Liked: 18192
 • Easter Worshipper
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #21 : 10.10.2018, 22:08:43 »
Suomen katajaisen kansan kohdalla ei koskaan tule väheksyä kateuden voimaa.

Kun itseä vituttaa, niin muita tulee vituttaa enemmän.

Rakennetaan yhteiskunta, jossa muita vituttaa itseä enemmän. Jos olen lainsäätäjä, säädän lait tämän nojalla.

Rahaa ei ole. On vain velkaa. Kun ei pysty parantamaan, vedetään kaikki kuralle.

Tämäkin on mahdollinen ajatusskenaario tässä kontekstissa.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 964
 • Liked: 3466
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #22 : 10.10.2018, 22:22:17 »
Kateus, eli viha menestyvää kohtaan ei sinällään ole paha asia. Se kertoo vain dynaamisten tunteiden olemassa olosta, eli pystyvyydestä. Välinpitämättömyys on se tunteista pahin, sillä se on apatiaa ja ei kehittävää kuoleman ja häviämisen tunnetta.

Nykyisin koitetaan tappaa tehokkaasti dynaamiset tunteet eli rakkaus ja viha. Rakkautta lyödään asioiden perversioilla ja vihaa hävitetään syyllistämisellä. Tästä aiheutuu tunteeton, eli välinpitämätön yhteiskunta. Helppo hallita apaattista porukkaa, joka koittaa sateenkaariliput liehuen esittää olevansa rakkauden asialla, vaikka ovat täysin tunnekylmiä hetken nautintoa hakevia hedonisteja, vailla aitoa kokemusta mitä rakkaus voi olla. Sekä sitten ne typerät lampaat mukana määkimässä ihmisoikeuksista tajuamatta edes prosentin vertaa mitä ihmisyys oikein on.

Kaikki ne valheet, voi miten helposti ihmiset on huijattavissa.
Ooh lalaa...

Paju

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 537
 • Liked: 623
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #23 : 10.10.2018, 22:26:53 »
Tuosta tuhotoiminnan suunnitelmallisuudesta tuli mieleen, että mitä jos projekti nimeltä Neuvostoliitto olikin loistava menestys, joka saavutti kaikki tavoitteensa yli odotusten?

Niin kuin ikuinen Rooman valtakunta?

Tarkoitin sitä, että entä jos todellisena ja ainoana tavoitteena oli pistää 100+ miljoonaa ihmistä monttuun ja pitää loput apatiassa. Millään järjellisellä tavalla toimiva yhteiskunta ei ollut koskaan suunnitelmissa. Tietysti homman markkinointi oli hiukan harhaanjohtavaa, joka johti siihen, että pelleily jatkui noin neljä - viisikymmentävuotta pitempään, mihin oli edes tähdätty.

Ajattelin tuon NL-kuvion yksinkertaisemmin: tehdään vallankumous, sosialisoidaan omaisuus ja sopivan ajan kuluttua yksityistetään omaan taskuun.

Vapaa-ajattelija

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 16
 • Liked: 54
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #24 : 10.10.2018, 22:50:11 »
Jos hyväksymme läjhtökohdaksi sen, että tuhotoiminta on suunnitelmallista, sillä täytyy olla suunnittelijansa ja suunnittelijoillaan tavoitteensa. Mikä on tällaisen hulluuden suunnittelijoiden tavoite? Millainen on se ihanneyhteiskunta, jonka rakentamisen he ovat aloittaneet tällä tavoin? Millaiset ovat sen yhteiskunnan arvot?

Mielestäni nimenomaan nykytilanteessä pitäisi yrittää nähdä metsää puilta ts. näkemään yksittäisten mieltä kouhuttavien täyshullujen yksityiskohtien yli ja pyrkiä määrätietoisesti hahmottamaan, mikä on tuhotoiminnan tavoite ja ketkä sitä tavoitetta toteuttavat.

Tuosta tuhotoiminnan suunnitelmallisuudesta tuli mieleen, että mitä jos projekti nimeltä Neuvostoliitto olikin loistava menestys, joka saavutti kaikki tavoitteensa yli odotusten?

Neuvostoliitto oli epäonnistunut yritys muodostaa maailmanvaltiota. Saksa kapinoi vastaan niin menestyksellisesti, että siitä heitä rangaistaan vielä viidennessä polvessa. Länsiliittoutuneita tarvittiin estämään totaalinen häviö. Länsiliittoutuneiden armeijaa ei kyetty enään sodan päätyttyä vetämään pois ilman kulissien paljastumista. Sen sijaan hallitseva voima, suuret pääomat (tai se Saatana :P), alkoi valmistelemaan seuraavaa yritystä pehmeiden arvojen kautta. EU on onnistunut kulttuurimarxisistien oppien avulla pääsemään lähemmäksi tavoitetta, kuin Neuvostoliitto. Eli sen juurettoman, hampaattoman, epäyhtenäisen ja älyllisesti alasajetun harmaan lammastokan luomisessa.
« Viimeksi muokattu: 12.10.2018, 22:12:11 kirjoittanut Vapaa-ajattelija »

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 047
 • Liked: 33949
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #25 : 11.10.2018, 00:40:22 »

Miksi: maailmanvaltion luominen ja sen kontrollointi. Kaiken kontrollointi.

Hyvä postaus ja hyvä vastaus.

Itse mietin tuota miksi kysymystä monesti. Ymmärtääkseni Saatana hallitsee tätä maailmaa, on hallinnut kautta historian. Miksi hän kätyreidensä ja hyödyllisten hölmöjensä avulla ponnistelee maailman hallituksen pystyttämiseksi, kun kerran valta on hänellä jo valmiiksi?
OT
Jos Saatanalla olisi ollut HENKINEN valta, sitä ei olisi tarvinnut pyytää.

Valta on sinulla.

 Sinä ja minä määritämme millainen tulevaisuus on. Meidän täytyy vain luoda tulevaisuus, jonka haluamme

Tunnen vahvasti, että hyvät enkelit ovat meidän puolellamme.
« Viimeksi muokattu: 11.10.2018, 01:08:28 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
"Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan."
- Mikhail Gorbachev

”Mitä perverssimpää asiaa osataan suvaita, sitä enemmän suvaitsemisesta saa hyvepisteitä.”
- https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2336133563173491

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 047
 • Liked: 33949
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #26 : 11.10.2018, 01:19:23 »
Toisaalta taas voidaan miettiä, onko kiusaaja ihmisen omiin aivoihin rakennettu, ja osaako hän pitää kiusaajansa kurissa.

Mitä sitä olet mieltä? Osaatko pitää kiusaajan loitolla?

Osaatko?
« Viimeksi muokattu: 11.10.2018, 01:23:48 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
"Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan."
- Mikhail Gorbachev

”Mitä perverssimpää asiaa osataan suvaita, sitä enemmän suvaitsemisesta saa hyvepisteitä.”
- https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2336133563173491

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 964
 • Liked: 3466
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #27 : 11.10.2018, 08:42:45 »
Toisaalta taas voidaan miettiä, onko kiusaaja ihmisen omiin aivoihin rakennettu, ja osaako hän pitää kiusaajansa kurissa.

Mitä sitä olet mieltä? Osaatko pitää kiusaajan loitolla?

Osaatko?

Toisen kärsimyksen ja vahingon näkeminen liittynee ihmisen haluun kokea "onneksi se en ollut minä" tunnetta. Alitajuisesti, ja uskonnon omaisesti koetaan maailmassa olevan tietyn verran ikäviä asioita. Ikäänkuin shithappensruletti jossa kaikkien on pakko pelata. Ennenpitkään jokainen voittaa jackpotin ja isketään lautoihin. Mutta ennen päävoittoa  jokainen huokaisee helpotuksesta kun kohtalon arpa osui toiseen.

Osalle sitten kehittyy addikti tästä shithappenspelistä. Kuten seurata hälytyksiä onnettomuuspaikoille yms. järjetöntä. Puhutaan haaskalinnuista, kun tunkevat räpsimään kuvia vaikeasti loukkaantuneista ja kuolleista. No omaa kuolemanpelkoaanhan he vain lievittävät toiminnallaan. Osalle tulee euforian, kun läheltä piti tilanne on ohi. Ehkä se on luontaista ihmisissä.
Ooh lalaa...

Bwana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 123
 • Liked: 2850
 • Ihmis-perse natsi.
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #28 : 11.10.2018, 09:18:03 »
Liittovaltiohan se tavoitteena Euroopassa on.

Yksi näkökulma tähän paskaksi laittamiseen nousee sitten automaatiosta/työpaikkojen vähenemisestä. Judge Dreddissä aikanaan Mega Cityn kouluissa pakollisena oppiaineena oli työttömyys ja kodeissa harrastettiin tiskaamista sekä kananmunien puskua roskakoriin... Eli kun tiedossa on, että ei-niin-kovinkaan-kaukaisessa tulevaisuudessa suurella osalla ihmisiä ei tule olemaan töitä, täytyy noiden ihmisten olla tarpeeksi "tyhmiä" alistumisen varmistamiseksi.

Mistä on tullut 90-luvulta alkanut "tittytainmentin" lisääntyminen? Tekninen kehitys on on ollut valtaisaa, mitä on saatu? Mihin niitä taskuissa kulkevia tehokkaita tietokoneita käytetään? Mitä on tehty esim. Suomessa koulun yleissivistävyydelle? Työskentelytaidot & pitkäjänteisyys, missä pelaavat? Ihmisen olemassaolon primäärifunktioksi ollaan nostettu "perse ja sosiaaliset suhteet".

Ok, tarvehierarkiassa näin on. Mutta kun menneinä aikoina nuo jo onnistuttiin täyttämään ja alettiin yrittää niiden "loving" ja "being":kin kategorioiden täyttöä. Onko nyt tulossa aika, jolloin varallisuuden uusjako aiheuttaa sen, että massat eivät enää voi kuvitellakaan nauttivansa noista ylätasoista ja siksi massaa pitää koulia suuntaan, jossa se ei tosiaankaan edes osaa kuvitella parempaa? Suomalainen lottovoittaja tässä taannoin jo uneksi reissusta Imatran kylpylään ja ostosmatkasta Tuuriin. Miettikääpä sitä. Ainahan maailmassa pullossa kasvaneita on ollut mutta

Asun tällä hetkellä maassa, jossa kolmenkymmenen vuoden työllä on saatu aikaa ihmisiä, joilta kerta kaikkiaan puuttuu kyky kriittiseen ajatteluun. He ovat tyytymättömiä mutta oikeasti, heillä ei ole kognitiivisiä työkaluja pukea noita tunteitaan sanoiksi/ajatuksiksi. On ollut jokseenkin hämmentävää seurailla rapia kymmenen vuotta, kuinka paljon vallankäytössä Afrikassa ja Euroopassa on lähestytty toisiaan ja vielä niin, että se on ollut Eurooppa joka on ottanut afrikkalaisia metodeja käyttöön.
« Viimeksi muokattu: 11.10.2018, 09:25:39 kirjoittanut Bwana »
Jees pox holiray!

kelloseppä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 933
 • Liked: 2440
Vs: Tahallisen tärvelemisen tavoite?
« Vastaus #29 : 11.10.2018, 13:01:55 »
Hajahuomioita nyt käydyn keskustelun pohjalta.

------

1
Mielestäni nim. Eino P. Kervalta kehitysmaalaisten perseily -ketjussa avasi sangen ansiokkaasti tahallisen tärvelemisen suunnittelijoiden/toteuttajien erästä, mutta vain erästä, työkalua ja sen luonnetta, toimintaperiaatetta ja syitä sen valintaan työkaluksi tahallisessa tärvelemisessä. Ainoastaan työkalua, ei tavoitetta.

2
EU-liittovaltiota "lopulliseksi tavoitteeksi" luonnehtivat puolestaan saattavat jäädä poliittisen terriotoriaaliajattelun kahlehtimiksi eivätkä huomaa sellaista vaihtoehtoa, että EU liittovaltio saattaa olla myöskin ainoastaan työkalu ja välivaihe tiellä kohti tavoitetta.

Mikäli EU-liittovaltio olisi tavoite, milla perustein sen suunnittelijat pitäisivät identiteettinsä, koulutustasonsa, keskinäisen luottamuksensa ja omanarvontuntonsa menettäneen väestönsä pärjäävän globaalissa kilpailussa? Uskon EU-liittovaltion johtopaikoille itsensä jo istuttaneiden oppineen Neuvostoliiton virheistä ja välttävän jopa suunnattomassa vallanhimossaan Neuvostoliiton harhaisimmat virheet.

Ehkäpä kehitysmaalaisten perseilijöiden EU-alueelle tuottaminen on tietynlainen uhkauskeino EU-kansalaisille: ellette suostu antamaan verilunnaita keskuudestanne EU-liittovaltoiden sotiin maailmanvallaoittamiseksi, tuhoamme teiden jälkeläsitenne identiteetin ja sitä kautta lopulta te koette sukupuuton. Jokseenkin sama tilanne kuin Venäjällä muinoin tuppukylissä taoahtunut sotaväenotto: tietyn kokoinen miespuolinen joukko veti arpaa keskenään, kuka joutuu 25 vuodeksi palvelukseen ts. käytännössä kuka saa saman tein viivytetyn kuolemantuomion.

3
Neuvostoliitto -analogiaa viljelevät mielestäni unohtavat sen, että Neuvostoliitolla oli oma eetoksensa (ainakin 20-30-luvulla): oikeidenmukainen kommunistinen maailma, maailmanvallankumous ja proletariaatin diktatuuri. Kaikki olennainen olevainen mielikuvituksen kiihottamiseksi oli siis juhlapuheiden tasolla tiivistetty hyvin yksikertaiseksi kokonaisuukseksi: selkeä ylevä tavoite, konkreettinen käytännön tavoite ja varsin yksiselitteinen keino tavoitteen saavuttamiseksi.

EU -liittovaltio -unelmalta puuttuu toistaiseksi Neuvostoliiton selkeys agendassaan. Puheet vastuunkannosta, yhteisista sisämarkkinoista, lainsäädännön harmonisoinnista, yhteisestä turvallisuuspolitiikasta jne... edustaa juuri sellaista omaan saamattomuuteensa tukahtuvaa byrokratiaa, joka osaltaan tuhosi Neuvostoliiton. Ei sellaisella puheella ihmismassoja villitä, ei edes EU:ssa perseileviä kehitysmaalaisia. Taikaseinään totuttamista jopa perseilevä kehitysmaalainekin ensin tarvitsee, jotta villiintyisi riittävän perusteellisesti taikaseinän mentyä äkillisesti rikki. EU ei siis ole pystynyt edes hetkeksi luomaan sitä illuusiota, jonka bolsevikit kykenivät hetkeksi luomaan: taikaseinää ei tarvitakaan (ainakaan vielä juuri nyt).

Luonnollisesti EU-liittovaltion muokkaminen Neuvostoliitto v 2.0:n kaltaiseksi hirviöksi on tahallisen tärveemisen suunnittelijoiden/toteuttajien työkalu tai osatavoite. Jos projekti olisi tarkoitus sellaiseksi jättää ja sitä olisi tarkoitus olla ruokkimatta selkeällä ideologisella sisällöllä, kyse olisi uskomattoman tökeröstä sekoilusta kaikkien siihen osallistuvien kannalta, ettei se tulisi kestämään edes sisäisen kasvunsa ja kehittymisensä kannalta ehdottoman välttämätöntä suurimittakaavaista sisäisen väkivallan suunnitelmallista käyttöä. Täten se kuolisi omaan mahdottomauuteensa jo ennen kuin se olisi edes ehtinuýt muotoutumaan itsenäiseksi hirviökokonaisuudeksseen. Tällaisenään, henkisenä ajastaan jälkeen jääneenä ideologisena tynkänä se ehkä historiassa parhaiten vertautuisi ensimmäistä maailmasotaa edeltäneeseen Itävalta-Unkariin. Hallitsijahuoneen persoonien keveys kriisissä olisi vain korvautunut vastuunkannon ja rauhanprojektin retoriikan keveydellä. Eivät tahallisen tärvelemisen suunnittelijat/toteuttajat näin tyhmiä voi olla.

4
Nim. Hohtava Mamma jätti kiinnostavan ns. lopullisen tavoitteensa hahmottelemisen kesken: kaaoksen luominen ja omaisuuden uusjako. Entä mitä sen jälkeen? Tuskin heti perään uusi kaaos ja taas uusi omaisuuden uusjako?

Jotta kaaoksen ja omaisuuden uusjaon jälkeen tahallisen tärveöemisen suunnittelijat/toteuttajat pääsisivät nauttimaan työnsä hedelmistä, uusi yhteiskunta pitäisi jollakin tavalla a) pitää pystyssä, ettei jengi ihan nälkäänsä kapinoi b) jäädyttää, ettei yhteiskuntaa päästä muuttamaan c) pitää varsin ihmiskasvoisena kaikin tavoin, ettei jengi kapinoi pahan olon kokemisen tunteensa vuoksi.

Ts. uuden yhteiskunnan pitäisi toteuttaa diktatuuri ja totalitarismi siten, ettei hallintoalamaiset edes tajua elävänsä sellaisessa. Nim. Bwana eteni pohdinnassaan tähän suuntaan, mutta hänen hahmottelemansa populaation keskimääräisen henkisen suorituskyvyn hallittu turruttaminen ja lopulta laskeminen pitäisi toteuttaa siten, että silkka taikaseinän antimista nauttiminen jo riittäisi käytännössä melkein kaikille. Riittävän pitkän ja karmea kaaoksen jälkeen tämä on selviö, mutta kuka kaaoksen jälkeen sitten rakentaisi taikaseinän ja ylläpitää sitä? Miten se porukka sitten pidettäisiin tyytyväisenä?

Miten selkeän A ja B-luokan ihmisten institutionalisoidun periaatteeseen perustuvan yhetiskunnan olemassaolo perusteltaisiin, että riittävän täydellisesti kaikki yhteiskunnassa hyväksyisivät sen? Ellei kyseinen yhetiskunta hallitse maailmaa, miten sellainen yhteiskunta selväisi yhteiskuntana kansanvälisessä kilpailussa? Antiikin Rooma on sinänsä varsin mainio esimerkki tällaisesta yhteiskunnasta, mutta huolimatta täysin ylivertaisesta aseellisesta voimastaan ja yhteiskunnallisesta kehittyneisyydestään senkin yhteiskunnan kova ideoologinen ydin pohjautui tasavallan aikuisiin ihmisenä kasvamisen, yhteishengen ja parhaiden hallitseman yhteiskunnan (mikä mahdollisti ei-roomalaisen parhaimmiston pääsyn roomalaiseksi eli tuhon siemenen jo syntyessään) yleviin ihanteisiin ja toki oman viiteryhmän, roomalaisten, ylivertaisuuden kyseenlaistamattomaan uskoon, mitä sitten mm. keisarikultti pala palalta vähitellen murensi. Mitkä olisivat tahallisen tärvelemisen suunnittelijoiden/toteuttajien vastaavat ihanteet, joilla olisi julkilausuttuna edes jonkinlaista vilpitöntä "roomalaista" kannatuspohjaa?

---------

Toivottavasti ylläoleva auttaa hahmottamaan, minkälaiseksi itse koen tämän ketjun alussa esittämäni kysymyksen.

Tagit: