Kirjoittaja Aihe: 2018-10-26 Kotka: irakilaismies vangittu irakilaismiehen taposta  (Luettu 12180 kertaa)

takalaiton

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 745
 • Liked: 2655
Lainaus käyttäjältä: Ilta-Sanomat
Syyte: mies surmasi ystävänsä ja paloitteli tätä päivä­kausia – selitti oikeudessa tekoaan Suomen vierailla tavoilla
[...]
Riidan motiivina oli isännän mukaan se, että ystävä oli alkanut puhua isännälle ikävästä ja arkaluontoisesta asiasta eli tämän perheen hajoamisesta.

43-vuotias oli pahoinpidellyt vuosikausia rankasti lapsiaan ja vaimoaan, mikä kesällä 2018 oli johtanut lähestymiskieltoon ja avioeroon. Isäntä oli halunnut vieraan lopettavan kiusallisen keskustelun ja poistuvan asunnosta, mitä tämä ei hänen mukaansa ollut tehnyt.
[...]

Haagan puukottajakin oli pahoinpidellyt vuosia vaimoaan (ja varmasti lapsiaankin) ja saanut lopulta eron jälkeen lähestymiskiellon. Suomi keskittää humanitaariset auttamispanoksensa näiden naistenhakkaajien maahantuontiin eikä esim. pakolaisleirien rahoituksen lisäämiseen.
« Viimeksi muokattu: 11.03.2019, 19:26:01 kirjoittanut takalaiton »
Oulu is not safe - start deportations.

simplex

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 25
 • Liked: 112

Sekaisin tuo kalmoa keittelevä ja maalaileva pallero on ollut.

No äläs nyt. Lopulta on Suomessakin aito Hell's Kitchen -tasoinen Master Chef. Onnea Suomi! Kyseessä on suorastaan kulttuuriteko, jonka arvoa on vaikeaa - ellei suorastaan mahdotonta - mitata rahassa.

Siinä on oma ironiansa, että läpsyttäjien megainvaasion aikana porukan mukana tuli maahan oikeasti sellaisia henkilöitä, joilla oli kotimaassaan keskimääräistä kurjempaa.
...
Ei voi sekään porukka helpotuksesta huokaista pohjoisen lihapadan äärellä

Ei tosiaan voi. Jotkut näyttävät saavan rauhan vasta lihapadassa.

-----

Vakavasti ottaen, se tässä ihmetyttää, miksi syyttäjä hakee rangaistusta vain taposta? Esim. Iltalehti kertoo seuraavaa:
Lainaus
Mies pahoinpiteli uhriaan potkien ja lyöden. Surmatyön jälkeen miehen epäillään paloitelleen ruumiin, ja yrittäneen hankkiutua siitä eroon keittämällä. Ennen tekoa mies oli puhunut läheisilleen ihmisen teurastamisesta.
...
Syyttäjä vaatii miehelle ehdotonta vankeustuomiota taposta ja hautarauhan rikkomisesta.

Eikö tässä tosiaan täyty esimerkiksi tappo "erityisen raa'alla ja julmalla tavalla" ja "rikos on kokonaisuutena arvostellen törkeä" -kriteeristö? Ja ilmeisesti ihmisen teurastamisesta etukäteen fantasiointi ei sinällään osoita suunnitelmallisuutta, kun sitten päätyy teurastamaan ihmisen? En tosiaan ole oikeusoppinut, mutta eikö tässä nyt (ainakin näiden lehdistä luettujen faktojen perusteella) voisi täyttyä murhankin kriteeristö? Miksi siis syyttäjä hakee rangaistusta vain taposta ja hautarauhan rikkomisesta?

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 203
 • Liked: 1362
 • nuivaantunut
Eikö tässä tosiaan täyty esimerkiksi tappo "erityisen raa'alla ja julmalla tavalla" ja "rikos on kokonaisuutena arvostellen törkeä" -kriteeristö?
Pitempään on jo epäilyttänyt, että Suomessa murhasyytteen edellytyksenä on konsultilla teetetyt prosessikaaviot, rahoitus RAY:ltä (min. 20 000€) ja vähintäänkin yksi ohjausryhmä sekä suunnitelma tulosten raportoinnista ainakin yhdessä vertaisarvioidussa julkaisussa ennen kuin voidaan olettaa, että tekijä on ollut tosissaan suunnitelmiensa kanssa.
'Olemme sinisilmäisiä ajatellessamme, että iso määrä nuoria miehiä voidaan tuoda vieraasta kulttuurista ja istuttaa heihin heti länsimaisia arvoja.' -Seida Sohrabi

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 324
 • Liked: 11180
 • Suvakki tai rajakki, vai jotain siltä väliltä
Jos näitä paloittelusurmaajia (median käyttämä nimitys muuten) ei ole muita niin tässä lisää tietoa.
Alleviivaukset ovat omia korostuksiani.
Tuosta vaan sitä muutetaan Hollannissa asuttuaan useita vuosia Suomeen.
Ihanko turvapaikanhakijana vai mitenkäs irakilaisia kokkeja perheineen maahan tulee.

Lainaus
Kotkan paloittelu­surmasta syytetyn tytär: ”Hänellä on paljon pahoja piirteitä”
...
Kotkan poikkeuksellisesta paloittelusurmasta syytetään 43-vuotiasta irakilaista miestä, joka tuli perheensä kanssa Suomeen muutama vuosi sitten. Miehen epäillään surmanneen ja paloitelleen ystävänsä.

Syytetyn perhe oli surman tapahtuessa jo hajoamassa. Mies määrättiin viime kesäkuussa laajennettuun lähestymiskieltoon vaimoaan ja lapsiaan kohtaan. Vaimo kertoi oikeudessa jatkuvasta perheväkivallasta, jonka uhreja olivat myös lapset. Vanhin tytär kertoi tuolloin, että isä oli pahoinpidellyt häntä 13-vuotiaasta lähtien.

Vanhin tytär ja eronnut vaimo kuulusteltiin myös Kotkan henkirikoksen esitutkinnassa.

– Rikollinen, väkivaltainen, mustasukkainen. Hänellä on paljon pahoja piirteitä, tytär kuvaili isäänsä.
...

Perheenjäsenten mukaan mies oli alun perin ollut kalamyyjä Al Shawaka -nimisessä kaupungissa Irakissa. Sieltä hän muutti vuonna 2006 ensin Turkkiin ja edelleen Hollantiin, jonne muu perhe seurasi perässä.

Hollannissa mies työskenteli kokkina. Perhe asui maassa neljä vuotta, jonka jälkeen he muuttivat Suomeen. Täällä he asuivat ensin Lappeenrannassa, kunnes muuttivat Kotkaan.

...
Oikaisu 11.3.2019 klo 21.03: Otsikossa puhuttiin virheellisesti paloittelumurhasta syytetystä, vaikka epäiltyä syytetään taposta.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006031650.html
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

koojii

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 049
 • Liked: 3608

Eikö tässä tosiaan täyty esimerkiksi tappo "erityisen raa'alla ja julmalla tavalla" ja "rikos on kokonaisuutena arvostellen törkeä" -kriteeristö? Ja ilmeisesti ihmisen teurastamisesta etukäteen fantasiointi ei sinällään osoita suunnitelmallisuutta, kun sitten päätyy teurastamaan ihmisen? En tosiaan ole oikeusoppinut, mutta eikö tässä nyt (ainakin näiden lehdistä luettujen faktojen perusteella) voisi täyttyä murhankin kriteeristö? Miksi siis syyttäjä hakee rangaistusta vain taposta ja hautarauhan rikkomisesta?

Jotenkin tuntuu ettei se kaikkia pottunokkia hirveästi jaksaisi harmittaa vaikka nämä pallerot keittelisivät toisensa sukupuuttoon Suomesta.

Veikkausvoittovaroista voitaisiin kustantaa Suomessa kehareiden kielellä kirjoitettu keittokirja "101 herkullista helppoa palleroreseptiä".

Mitä pienemmällä vankilatuomiolla tuo paloittelusurmaaja selviää ennen karkotustaan Irakiin, niin sitä parempi ainakin suomalaisen veronmaksajan kannalta.

Tuomas3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 269
 • Liked: 2369
Lainaus
Vetosi kulttuuriin

43-vuotias syytetty kertoi, ettei kulttuuritaustansa vuoksi tuntenut Suomen oikeusjärjestelmää eikä tiennyt, että oikeuslääkäri olisi voinut tehdä kuolinsyytutkinnan.

Mies sanoi olettaneensa, että häntä automaattisesti pidetään syypäänä 36-vuotiaan kuolemaan, koska tämän ruumis oli hänen asunnossaan. Sen vuoksi mies päätti hävittää ruumiin.

Joo. Meidän valaistuneet vannovat, ettei näillä ählyrikoksilla ole mitään tekemistä kulttuurin kanssa. Ja sitten kun ähly on käräjillä, hän vetoaa aina omaan kulttuuriinsa.
Käykö kuten terroristi-iskua bussissa yrittäneelle paniikkikohtauksen saaneelle allahin huutelijalle? Oikeus toteaa, että "syytetyn väittämä voi pitää paikkansa ja pojjaat on vapaita kuin taivaan linnut". Paloittelusta sitten ne samat 80 päiväsakkoa, joka tuli bussipanikoijalle ja Jösse Järvenpäälle (koska teki protestilaulun).

Velmu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 269
 • Liked: 2048

Tästäkään täysin mielipuolisesta Kotkan hirmuteosta julkinen sana, joka suomeksi sanottuna on jo synonyymi tärähtäneistölle, ei revitä minkäänlaisia otsikoita. Sitävastoin Hesarissa oli urheilu osastolla tänään koko sivun juttu siitä, että VPS:n kuudelta tummaihoiselta jalkapalloilijalta oli Ruotsista saapuneella laivalla Tulli Suomen satamassa kysynyt henkilöllisyyspaperit. Asiaa paheksui toimittajan lisäksi yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiä. Kyseessä oli hänen mukaansa kummastusta herättävä tarkastus etnisen profiloinnin perusteella.

Suomeksi sanottuna sama asia. Tulli oli saanut tiedon, että laivalla on etsitty kohdehenkilö, jonka ihon väri on sama kuin n:llä alkavilla afrikkalaisilla. Siksi kaikkien laivalla Suomeen saapuneiden samanväristen ihmisten henkilöllisyys tarkastettiin ja etsitty löydettiin, joka ei ollut kuitenkaan kukaan VPS:n pelaajista.
 
Hesarin koko sivun jutun lopussa kerrotaan, mihin kaikkiin paikkoihin VPS:n värilliset pelaajat voivat Tullin toiminnan johdosta valittaa tai tehdä rikosilmoituksen.

Suomi on tullut hulluksi!

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 746
 • Liked: 12158
 • Realisti
^YLE ei tosiaan ole tätä Kotkan henkirikoksen oikeuskäsittelyä nähnyt tänään lainkaan uutisoinnin arvoiseksi asiaksi.

Haagan murhayrityksistä epäillyn ja karussa olevan miehen nimen ja kuvan he sentään tänään julkaisivat, yli viikko tapahtumien jälkeen. Kansallisuutta jutussa ei mainita.
https://yle.fi/uutiset/3-10683249

Vaikeita aikojahan nämä ovat vastuulliselle medialle, kun haluaisi kertoa vainoa paenneista akateemikoista, tähtipölystä ja ihanista riisinkeittohetkistä ja reaalimaailma tarjoaakin puukkoa, pään irtisahauksia ja ihmislihojen keittelyä.

Sitä jotenkin luulisi näiden lukujen herättelevän paatuneimmankin #unelmiin uskovan toimittelijan:

Lainaus
Ministeri Mykkänen: ”Tulemme tilanteeseen, että meillä on tuhansia ihmisiä palautusjonossa”
----

Maahanmuuttovirasto Migrin mukaan vastaanottokeskuksissa majailee tällä hetkellä vajaa 8 000 kielteisen päätöksen saanutta turvapaikanhakijaa. 4 100 hakijan asia on valitusprosessissa (2 900 tapausta hallinto-oikeuksissa, noin 1 200 tapausta Korkeimmassa hallinto-oikeudessa).

Migrin mukaan valtaosa edellä mainituista on irakilaisia.

Suomessa on kasvava huoli siitä, mitä tapahtuu, kun kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden määrä vääjäämättä moninkertaistuu, kun vireillä olevat oikeusprosessit saavat päätöksensä.
----
Ongelmana Irak

Irak kieltäytyy ottamasta vastaan pakkopalautettavia kansalaisiaan. Jäävätkö nämä 8 0000 irakilaista Suomeen määrittelemättömäksi ajaksi?


– Ei, vaan meidän lähtökohta on tietysti se, että heidän täytyy poistua maasta. Olemme kaksinkertaistaneet vapaaehtoisen paluun paketin vuodenvaihteessa päättämälläni asetuksella. Tavara- ja palvelupaketin määrä on nyt 5 000 euroa. Sen saa, jos ikään kuin ottaa lusikan kauniiseen käteen, ja poistuu maasta. Toivomme, että siihen tartutaan.

Paluurahaa on nostettu useaan otteeseen. Vielä muutama vuosi sitten tuki oli 1 000 euroa maksimissaan.
----
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a2911f46-cfd5-4623-a6b0-c9d92c7c4760

Olisiko jo aika perussuomalaisten vaatimille suljetuille palautuskeskuksille?
« Viimeksi muokattu: 12.03.2019, 12:08:14 kirjoittanut Vellamo »
Koska me perimme niin hyvän maan

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 26 478
 • Liked: 17895
Jos näitä paloittelusurmaajia (median käyttämä nimitys muuten) ei ole muita niin tässä lisää tietoa.
Alleviivaukset ovat omia korostuksiani.
Tuosta vaan sitä muutetaan Hollannissa asuttuaan useita vuosia Suomeen.
Ihanko turvapaikanhakijana vai mitenkäs irakilaisia kokkeja perheineen maahan tulee.


Poliisi, Migri saati Mykkänen tuskin vastaavat perusteltuun kysymykseesi ennen kuin on se vihoviimeinen pakko. Ja vaalit ohi.
If you don't vote, you don't matter!

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 863
 • Liked: 7340
 • Tecumseh
Tuhat ja yksi yösatua tulee tästä taas mieleen. Morsian kertoo sulhaselleen henkensä pelastamiseksi tarinoita, jotka aina jäävät kesken. Sulhanen pistää käyräsapelinsa tuppeen saadakseen kuulla sadun loppuun, ennen kuin päästää naisen päiviltä. Lopulta mies armahtaa monta lasta hänelle synnyttäneen vaimonsa 1001 kuullun mielikuvituksellisen kertomuksen jälkeen. Kyllä niitä satuja voi romaanista lukea mutta en poliisin esitutkintapöytäkirjasta tahdo. Ihmislihojen keittäjät pysykööt poissa Suomesta.
ὁ βίος βραχύς, ἡ δὲ τέχνη μακρή / vita brevis ars longa / learning one's craft takes so long that a lifetime may not be adequate (käännös Merriam-Webster)

"Sivistyksen ja ihmisyyden tulisikin velvoittaa kaikkia lukeneita ihmisiä ottamaan vastuuta älyllisen vaihtoehdon tarjoamisesta populismille." - Arvo Pohjalainen

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 976
 • Liked: 9291
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
Jos näitä paloittelusurmaajia (median käyttämä nimitys muuten) ei ole muita niin tässä lisää tietoa.
Alleviivaukset ovat omia korostuksiani.
Tuosta vaan sitä muutetaan Hollannissa asuttuaan useita vuosia Suomeen.
Ihanko turvapaikanhakijana vai mitenkäs irakilaisia kokkeja perheineen maahan tulee.

Lainaus
Kotkan paloittelu­surmasta syytetyn tytär: ”Hänellä on paljon pahoja piirteitä”
...
Kotkan poikkeuksellisesta paloittelusurmasta syytetään 43-vuotiasta irakilaista miestä, joka tuli perheensä kanssa Suomeen muutama vuosi sitten. Miehen epäillään surmanneen ja paloitelleen ystävänsä.

Syytetyn perhe oli surman tapahtuessa jo hajoamassa. Mies määrättiin viime kesäkuussa laajennettuun lähestymiskieltoon vaimoaan ja lapsiaan kohtaan. Vaimo kertoi oikeudessa jatkuvasta perheväkivallasta, jonka uhreja olivat myös lapset. Vanhin tytär kertoi tuolloin, että isä oli pahoinpidellyt häntä 13-vuotiaasta lähtien.

Vanhin tytär ja eronnut vaimo kuulusteltiin myös Kotkan henkirikoksen esitutkinnassa.

– Rikollinen, väkivaltainen, mustasukkainen. Hänellä on paljon pahoja piirteitä, tytär kuvaili isäänsä.
...

Perheenjäsenten mukaan mies oli alun perin ollut kalamyyjä Al Shawaka -nimisessä kaupungissa Irakissa. Sieltä hän muutti vuonna 2006 ensin Turkkiin ja edelleen Hollantiin, jonne muu perhe seurasi perässä.

Hollannissa mies työskenteli kokkina. Perhe asui maassa neljä vuotta, jonka jälkeen he muuttivat Suomeen. Täällä he asuivat ensin Lappeenrannassa, kunnes muuttivat Kotkaan.

...
Oikaisu 11.3.2019 klo 21.03: Otsikossa puhuttiin virheellisesti paloittelumurhasta syytetystä, vaikka epäiltyä syytetään taposta.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006031650.html

Turvapaikanhakijana vaarallisesta Hollannista, kuinkas muuten...

Lainaus
Vaimo kertoi oikeudessa, että taustalla oli vuosia kestänyt pelko. Perheväkivaltaa oli ollut Suomessa koko ajan. Fyysisen ja psyykkisen väkivallan kohteena olivat sekä hän että lapset.

Vaimon mukaan väkivalta oli viikottaista. Mies oli ottanut muun muassa hiuksista kiinni ja heitellyt häntä. Kerran käteen oli tullut murtuma. Lappeenrannan vastaanottokeskuksessa mies oli lyönyt häntä päähän.
"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 26 478
 • Liked: 17895
Taktista viivyttelemistä ja arabikulttuurista pinnalisesti omaksuttua satujenkerrontaperinnettä on ilmassa niin, että välillä aivastuttaa, jos nenän kautta inhaloi, kuten älykköpiireissä niin sattuvasti sutkautellaan.

Esitän valistuneen arvauksen. Se on seuraavassa kappaleessa. Lukekaa se huolellisesti, sillä kirjoitan sen vain yhden kerran.

Vaaleja seuraavana kahtena kuukautena media uutisoi enemmän maahantunkeutujien seksi- ja väkivaltarikoksista kuin vaaleja edeltävänä kahtena kuukautena.

Nimittäin nyt on vallanpitäjien, median, median rahoittajien/omistajien, viranomaisten, islamilaisten yhteisöjen, valtionkirkkojen ja suvakkien hiljaisesti aloitettu vaalirauha, jota ei pidä millään agendaan sopimattomalla tavalla häiritä, koska valtapuolueiden kanssa on seuraavat liikkeet tietenkin jo hiljaisesti sovittu. Ja sille häirikölle Halla-aholle ei lapaan syötetä, ei!
If you don't vote, you don't matter!

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 376
 • Liked: 2502
 • junior koodari
Suomessa laitetaan otsaa polviin, saatiin kalamyyjä sekä kokki samassa persoonassa ilmastonmuutos on peruttu, vanhukset hoidettu, hunajaa ja mannaa sataa taivaalta.

Ei köyhyyttä eikä kipuja, vaan ikuinen tulonlähde eli maahanmuutto. (anteeksi sarkasmi).

..ttuttaa tämän kotimaaksi kutsutun pläntin päättäjien suhtautuminen ja syväkyykkyyn meneminen, ettei vaan loukkattasi islamia, totta Jeeves pelkona on kun ei ilmaista mannapuuroa enään tule, niin uskonto tulee apajille eli uhkailu.


oinas

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 121
 • Liked: 769
Millä perusteella perhe on päässyt Suomeen, jos se on jo Hollannissa asunut 4 vuotta?

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 616
 • Liked: 9410
 • Anyone?
Millä perusteella perhe on päässyt Suomeen, jos se on jo Hollannissa asunut 4 vuotta?
Niinpä ja ovat tulleet aikana ennen tsunamia. Viranomaisilla hyvää aikaa tutkia perusteita, mutta ilmeisesti tuohon aikaan maleskelulupia on jaettu kaikille ketkä haluaa tulla. Dublinilla on pyyhitty kankkua.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Mikko pa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 798
 • Liked: 3709
  • Ei hyssyttelyä pedofiileille-Kaikki tiedot julkisiksi
Uhrin fabookin kautta löytyy myös tämän palvaajamaalaajan profiili. Dafer Al Bousalihilla on kaksi eri profiilia facebookissa , Hollannista ja Suomesta

https://www.facebook.com/mudhar.ibrahim.5?fref=pb&hc_location=friends_tab
« Viimeksi muokattu: 13.03.2019, 15:48:47 kirjoittanut Mikko pa »
Suomen sotilaallinen puolustaminen
Sotilaalliseen puolustukseen kuuluvat:
maa-alueen, vesialueen ja ilmatilan valvominen sekä alueellisen koskemattomuuden turvaaminen
kansan elinmahdollisuuksien, perusoikeuksien ja valtiojohdon toimintavapauden turvaaminen ja laillisen yhteiskuntajärjestyksen puolustaminen

Oto Hascak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 804
 • Liked: 2598
Lainaus
Kotkan poikkeuksellisesta paloittelusurmasta syytetään 43-vuotiasta irakilaista miestä, joka tuli perheensä kanssa Suomeen muutama vuosi sitten. Miehen epäillään surmanneen ja paloitelleen ystävänsä.
---
Hollannissa mies työskenteli kokkina. Perhe asui maassa neljä vuotta, jonka jälkeen he muuttivat Suomeen. Täällä he asuivat ensin Lappeenrannassa, kunnes muuttivat Kotkaan.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006031650.html

Sitä jäin tässä vaan miettimään, että voidaanko miehen taustaa keittiöalalta pitää koventamisperusteena? Vai olisko se sittenkin tuomiota lieventävä asianhaara, sillä eiköhän kokki osaa keittää lihat lempeästi luista irti..?

Spesialisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 023
 • Liked: 2606
 • Intelligent blue eyes!
Millä perusteella perhe on päässyt Suomeen, jos se on jo Hollannissa asunut 4 vuotta?
Niinpä ja ovat tulleet aikana ennen tsunamia. Viranomaisilla hyvää aikaa tutkia perusteita, mutta ilmeisesti tuohon aikaan maleskelulupia on jaettu kaikille ketkä haluaa tulla. Dublinilla on pyyhitty kankkua.

Olkaas nyt hiljaa, tämä vaeltava kokki kolmonen on sitä kauan kaivattua työvoimaa jonka vuoksi myyttisiä kansainvälisiä soppareita voidaan vähän soveltaa tapauskohtaisesti. Sitä paitsi paperien ja lupien kysely ja henkilökohtaisen hädän kyseenalaistaminen on rasismia. Rakenteellinen fennokolonialismi on selvästi ehtinyt tehdä mieheen parantumattomat arvet, joita voi vain yrittää parantaa silmittömällä puukottamisella.
"Viranomaisilla on erittäin hyvä tilannekuva siitä, mitä tässä maassa tapahtuu. Se on hämmentävän hyvä" -Päivi Nerg

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 253
 • Liked: 6365
 • Manner-Suomen Tasavalta
Jos joskus vielä hakee töitä ravintolasta niin ei ehkä kannata kertoa tästä episodista.

Eniten ehkä ihmettelen että luita ja mausteita sekoitettiin keskenään. Oliko kyseessä yritys huijata poliisin ruumiskoiria, vai joku mustan magian juttu? Oliko luita maalattu vain yhdellä värillä, vai useammalla. Jos eri luut oli maalattu tarkasti eri väreillä, niin se voi olla jo magiaakin.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 158
 • Liked: 3872
 • Understanding is a three-edged sword.
Lainaus
Hakkasi hengiltä kahden lapsen isän ja paloitteli ruumiin - taustalla mahdollisesti mustasukkaisuus ja ”kunnia”, kymmenen ja puolen vuoden tuomio

Henkirikos tapahtui Dahfer Al Bousalihin kerrostaloasunnossa Kotkassa viime elokuun 26. päivä.

Käräjäoikeuden hyväksymän tapposyytteen mukaan Al Bousalih hakkasi ja potki hengiltä ystävänsä. Ruumiin hän kääri ensin mattoon mutta myöhemmin paloitteli, leikkasi luut, pesi ja mursi niitä. Hän myös ruumiinosia hellalla sekä käristi uunissa.

Suurimman osan vainajan jäänteistä Al Bousalhi hävitti tuntemattomaan paikkaan, mahdollisesti Nurmijärvelle.

Jäljelle jäi 45 kappaletta luita tai luiden palasta, jotka Al Bousalih pani pussiin. Rikostutkijat löysivät luut/ luiden palaset lokakuussa keittiön sokkelista, pakastimesta sekä uunin alta.
-----
Al Bousalih kertoi tulleensa Suomeen vuonna 2012. Hän oli tutustunut Suomeen saapuessaan mieheen, jonka taposta häntä syytettiin. Heistä tuli läheiset ystävät. Heillä oli ollut ”veljelliset” välit.

Molemmilla oli omat perheet. Vainajalla oli kaksi kaksi kouluikäistä lasta ja Al Bousalihilla yhteensä neljä lasta. Al Bousalihin avioliitto päättyi riitaisaan eroon viime vuonna.

Al Bousalihin tyttären ja entisen vaimon oikeudessa todistaman mukaan tämä oli ollut väkivaltainen ja uhkaillut.

Esiin tuli myös se, että Al Bousalih syyttäisi ystäväänsä siitä, että tällä olisi suhde hänen vaimoonsa sekä vanhimpaan tyttäreensä.

Poliisitutkinnassa Al Bousalih oli itsekin puhunut, että hänen ystävänsä olisi pettänyt hänen ”kunniansa”.
------
Taposta yksin olisi tässä tapauksessa luettava kymmenen vuoden vankeus. Hautarauhan rikkomisesta on sen ohella luettava rangaistusskaalan maksimi eli vuosi vankeutta.

Molemmat rangaistukset yhdistettynä tuomittava rangaistus on kymmenen vuotta ja neljä kuukautta vankeutta.

Käräjäoikeus passitti Dahfer Al Bousalihin Mikkelin vankilaan.
----

Koko juttu:
IL: Hakkasi hengiltä kahden lapsen isän ja paloitteli ruumiin - taustalla mahdollisesti mustasukkaisuus ja ”kunnia”, kymmenen ja puolen vuoden tuomio