UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Mamujen sadistinen rasismiväkivalta ruotsalaisia kohtaan  (Luettu 3591 kertaa)

Micke

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 894
 • Liked: 308
 • Virheet/De Grönsaker
Tämä on jotain mitä on viime aikoina aktiivisemmin alkanut tulemaan vastaan verkossa.
Äärettömän ällöttävät, yli-sadistiset ja selvästi rasistiset väkivaltavideot missä ruotsalaisia pahoinpidellään ja nöyrytetään ovat nyt jatkuvasti verkossa.

Alla minusta pahin tähän saakka joten pelkään mihin tämä väkivalta syöksyy kuin silakkaliikkeen parhaat rasistiystävät päästävät sadisminsa vieläkin enemmän pintaan ja vaaleat pojat huudollaan ja itkuillaan maksavat tästä, kuin maahanmuuttajat päästävät unelmiaan todelliseen elämään.

Tässä videossa poika pakotetaan suutelemaan jengiläisen jalat ja sen jälkeen potkitaan naamaan. Seuraavissa kuvissa makaa maassa ilman vaatteita ja itkee että sattuu, hän kysyy mitä hän on tehnyt ja joku huutaa että sillä on velka. Mamut keskustelevat että pistetään vielä juoksemaan (auton eteen?). Poika kysyy jos saa pukeutua tai edes pistää kengät jalkaan mihin vastaavat ettei saa ja siihen video päättyy:

https://samnytt.se/video-pojke-tvingas-kyssa-gangets-skor-klas-av-naken-och-sparkas-i-huvudet/

Niin kuin sanoin niin näitä on alkanut tulemaan vastaan viime aikoina ja väkivalta niissä vaan pahenee. En tiedä jos on niin että silakoiden sadistit ovat aina käyttäytyneet näin eikä ole vaan jäänyt videonauhalle, tai jos tämä on jengiraiskauksien seuraava vaihe mutta kohteena ruotsalaispojat.

En ikinä elämässäni, vaikka olen ollut kuinka pessimistinen tästä maahanmuutosta, uskaltanut pelätä että tähän päästään. On minusta vain ajan kysymys ennen kuin väkivalta muuttuu samantasoiseksi kuin mitä nähdään välillä videoissa afrikasta, lähi-idästä ja latinalaisessa amerikassa.

Uusi pelottava vaihe ja Ruotsin viranomaiset ovat selvästi aivan hampaamattomia eivätkä millään ole pystyneet pysäyttämään tätäkään kehitystä. Samalla lennätetään lisää sadisteja maahan.
« Viimeksi muokattu: 11.05.2020, 00:57:02 kirjoittanut Micke »

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 552
 • Liked: 11900
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Mamujen sadistinen rasismiväkivalta ruotsalaisia kohtaan
« Vastaus #1 : 11.05.2020, 02:14:40 »

Yhdyn edelliseen puhujaan kaikilta osin mutta lisäisin:

Näiden tekojen tekijät ovat kulttuureista missä olet aisuri ja luuseri ellet nöyryytä ja kiduta sinua nöyristeleviä ruotsalaisia. Ja mitä enemmän näitä tekoja tehdään sen kiimaisemmin puolet ruotsalaisista puolustaa näitä tekijöitä.

Eli Ruotsi saa mitä tilaa. Eikä järjestelmä petä äänestäjiä niin kuin Soini petti 2015.
Sosiaali- ja terveysvaliokunnan PJ Anu Vehviläinen (Kepu) 27.2.20: "On aika epätodennäköistä, että on sairastumisen riskiä."

Katri Kulmuni (Kepu) 26.2.20: "Kun tavallinen ihminen muistaa pestä kädet, on monelta asialta turvassa"

MikkoAP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 113
 • Liked: 971
Mamujen sadistinen rasismiväkivalta ruotsalaisia kohtaan
« Vastaus #2 : 11.05.2020, 08:02:51 »
Eivät nuo sinällään vahvoja ole. Se on vaan niin, että kuten Britannian grooming-jengien tapauksissa, viranomaiset ovat tekijöiden puolella ja media hiljaa.

Nekin viranomaiset, jotka eivät ideologisesti peesaa tekijöitä katsovat toiseen suuntaan, koska joutuisivat itse paskamyrskyn silmään, jos yrittäisivät vaikuttaa asiaan  ja palkka juoksee joka tapauksessa.
Syrjiminen syrjimisen lopettamiseksi on kuin naisi neitsyyden tähden tai sotisi rauhan puolesta, vai miten se menikään. - M.

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 450
 • Liked: 13558
Mamujen sadistinen rasismiväkivalta ruotsalaisia kohtaan
« Vastaus #3 : 11.05.2020, 08:22:17 »
Jännä juttu. Otat* maan täyteen kehitysmaalaisia, niin maa muuttuu kehitysmaaksi. Kukapa olisi uskonut?  :roll:

*(Sen lisäksi, että otat maan täyteen kehiksiä, sallit kehiksien säilyttää tapansa ja kulttuurinsa. Jopa suorastaan rohkaiset siihen ja tuet sitä kaikin mahdollisin keinoin.)

e:typo
« Viimeksi muokattu: 11.05.2020, 08:24:21 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 082
 • Liked: 6133
Mamujen sadistinen rasismiväkivalta ruotsalaisia kohtaan
« Vastaus #4 : 11.05.2020, 12:06:27 »
Suomalaiset joutunevat kokemaan samaa myöhemmin? Ymmärtääkseni Keski-Euroopassa on myös vastaavaa rikollisuutta, nyt en kuitenkaan osaa liittää lähdettä, kun en muista mistä tästä luin. Löytyyköhän Hommalta jotain? Muistaisiko joku tarkemmin?

Verkostoituminen on ajan henki, eikä rikollisuuskaan jätä hyödyntämättä muualla maailmassa kehitettyjä käytänteitä. Oletetaan, että suomalaiset ja ruotsalaiset maahanmuuttajat ovat esimerkiksi sosiaalisen median välityksellä tekemisissä keskenään paljon enemmän kuin keskimääräinen kantasuomalainen tai kantaruotsalainen.

Muistetaan se, että muuttoliikkeen vuosina sekä Ruotsissa että Suomessa asuneet seurasivat kiinnostuneita entisten kotiseutujen paikallislehtiä ja vaihtoivat puhelimella kuulumisia. Olen kuullut, että aikoinaan tilatuista paikallislehdistä varsin suuri osa toimitettiin Ruotsiin, mistä johtuen jonkun muutamien sivujen pituisen, sanomalehtipaperille painetun ja kerran viikossa ilmestyneen lehden tilaushinnoissa oli kerrottu myös ulkomaanhinnat. Aivan samaa tapahtuu nyt somen kautta läpi Euroopan. Ihmiset verkostoituvat, myös rikoksia tekevät ihmiset, jolloin myös pahaa aiheuttavat käytänteet leviävät nopeasti.

Verkostoituneet ihmiset jakavat keskenään tietoa ja mielipiteitä. Oikeustieteellisessä kirjallisuudessa käsitellään ymmärtääkseni myös sitä teemaa, jossa arvioidaan rikollisen kokemaa oikeutusta tekemilleen rikoksille. Tähän yksityiskohtaan puuttuminen olisi yhteiskunnallisesti hyvin tärkeää, jotta missään ei koettaisi rikoksien tekemistä oikeutetuksi. Ruotsalaisten "hyysäys" liittynee juurikin tähän, mutta samalla olisi tiedostettava mitkä järjestelyt toimivat ja tosiasiallisesti estävät - ja mitkä voivat jopa yllyttää. Voiko olla, että estäväksi suunniteltu toiminta aiheuttaa lopulta oikeassa elävän elämän todellisuudessa entisestään lisääntyvää rikollisuutta?

Oikeustieteellinen keskustelu on oma yhteiskunnallinen maailmansa, joka on varmasti värittynyt poliittisten näkökulmien kautta. Suomessa punavankien kohtelu vaikuttaa vielä tänäkin päivänä siihen, miten monet yhteiskunnalliset päätöksentekijät ja vaikuttajat ajattelevat. Mikä olisi ruotsalaisen yhteiskunnan vastaava "kipupiste"? Amerikankirjeet?

Yksi syy sille miksi Ruotsi on tänä päivänä sellainen kuin se on, ovat Amerikasta siirtolaisten lähettämät kirjeet. Ruotsiin jääneet lukivat kirjeistä miten asiat olivat Yhdysvalloissa tai Kanadassa, ja alkoivat vaatia Ruotsin muuttamista ns. paremmaksi yhteiskunnaksi. Hyvinvointivaltioajattelun lähtökohta on lopulta Kanadassa ja Yhdysvalloissa, vaikka tietääkö tätä kovinkaan moni suomalainen? Suomeen malli levisi ymmärtääkseni Ruotsista, osin neuvostovallan leviämisen pelossa. Työläisille piti antaa paremmat olot kuin Neuvostomaassa, jotta he eivät olisi tehneet venäläisten avustuksella vallankumousta.

Jos yhteiskunta ei pysty suojelemaan asukkaita väkivallalta, niin mitä tästä seuraa ennemmin tai myöhemmin?

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 559
 • Liked: 14699
Mamujen sadistinen rasismiväkivalta ruotsalaisia kohtaan
« Vastaus #5 : 11.05.2020, 13:06:59 »
Tämä on jotain mitä on viime aikoina aktiivisemmin alkanut tulemaan vastaan verkossa.
Äärettömän ällöttävät, yli-sadistiset ja selvästi rasistiset väkivaltavideot missä ruotsalaisia pahoinpidellään ja nöyrytetään ovat nyt jatkuvasti verkossa.

Näitä juttuja on ollut verkkomedioissa jonkin verran, mutta piiloväkivaltaa lienee paljon koska vain vuodetut videot päätyvät uutisiin.

Valtamedia tietenkin vaikenee asiasta kutakuinkin kokonaan koska asetelma on erinomaisen kiusallinen heille. Mamujenhan piti olla rauhaa rakastavia sorrettuja pakolaisia. Kantaväestön perusteeton ja rasistinen hakkaaminen ei oikein sovi tarinankerrontaan. Uhrit eivät kuitenkaan aina ole ruotsalaista kantaväestöä, moni mamukin päätyy nöyryytettäväksi ja hakattavaksi.

Tässä lisää esimerkkejä nöyryytyksestä:

Poika (kanta) pakotetaan pistämään pistoolin suuhun ja pelletanssimaan:

https://samnytt.se/video-svensk-fornedras-och-misshandlas-av-invandrargang-tvingas-stoppa-pistol-i-munnen/

Jengi kusee räppärin (mamu) päälle:

https://samnytt.se/video-gangkriminella-urinerade-valkand-rapartist-i-ansiktet-tingsratten-mildrar-pafoljd/

Sitten on näitä yleisiä hakkaamisia, jossa konfliktin syy on yleensä varsin mitätön, osana on myös nöyryyttäminen. Etenkin mamutytöillä on tapana pistää "huorailevat" tytöt ruotuun:

Poika (kanta) hakataan koska on ollut yhteydessä "väärään tyttöön":

https://samnytt.se/video-musse-satter-sig-over-svensk-pojke-matar-slag-med-knutna-navar/

Tyttöjengit potkii ja haukkuu tyttöjä (mamu / kanta):

https://samnytt.se/video-gang-sparkar-och-slar-utslagen-flicka-din-lilla-fitta/
https://samnytt.se/video-flicka-slits-i-haret-och-stampas-ska-knulla-dig/
https://samnytt.se/video-gang-stampar-flicka-i-huvudet-doda-henne-wallah/

Etenkin tämä satunnainen nöyryytysväkivalta, joka ei liity mihinkään varsinaiseen välienselvittelyyn ja kiistaan, on leimallisesti maahanmuuton mukana tullut ongelma. Sillä halutaan osoittaa dominanssia, joka juuri esim. Lähi-idässä tehdään nöyryyttämällä vastapuoli. Naisten raiskaaminen kuuluu tähän samaan käyttäytymiseen. Sillä ei vain nöyryytetä uhria, vaan halutaan myös osoittaa ulkoryhmän (ruotsalaisille) miehille, etteivät he pysty puolustamaan naisiaan ja ovat siten heikkoja.

Ruotsalaiset ovat jo niin totaalisesti lyöty maahan henkisesti ihan oman hallintonsa puolesta, että pelkkä ajatus puolustautumisesta on lähes mahdoton. Sosiaalisdemokraattinen valhe maahanmuuton rikastavasta vaikutuksesta on niin juurtunut ruotsalaisten mieleen, että mamujen uhriksi päädyttyään, he ovat lähinnä hämmentyneitä siitä että mamu ei olekaan mukava kaveri. Moni mamu kertookin ryöstävänsä juuri ruotsalaisia koska he ovat helppoja uhreja, joka antavat tavaransa vapaaehtoisesti pyydettäessä.

Ei siis ihme että Tukholman-syndrooma on nimenomaan nimetty Ruotsi mukaan. Kansakuntana ruotsalaiset ovat henkisesti täysin vailla puolustustahtoa, naiiveja ja lapsen tasolla. Maahanmuuton myötä ruotsalaiset päätyivät periaatteessa holhottavaksi koska eivät enää kykene ylläpitämään yhteiskuntaansa.
KAIKKI mihin vasemmisto koskee muuttuu paskaksi!

kelloseppä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 001
 • Liked: 2653
Mamujen sadistinen rasismiväkivalta ruotsalaisia kohtaan
« Vastaus #6 : 11.05.2020, 13:15:43 »
Hajahuomioita yllä olevista kahdesta pitkähköstä puheenvuorosta.

Nim. Micken:n esiintuomassa ilmiössä, jos tekijät ovat muslimeista, ei ole kyse ensisijaisesti väkivallasta, vaan nimenpmaan teon levittämisessä mahdollisimman laajalle esim. videoinnin ja somen työkaluja käyttäen. Trakoitus on osoittaa sekä "omilleen" että "toisille", että me hallitsemme, että meitä vastaan on aivan turha taistella. Te voitte vain antautua valtaamme, niin saatatte jäädä henkiin. Huomionarvoista tässä on se erityisesti se, että tämmöiset teot tapahtuvat sellaisessa viranomaisympäristössä, joka katsoo moista toimintaa läpi sormien, erityiseti siltä osin, mitä tulee valtion väkivaltamonopolin haastamiseen.

Samat mekanismit ja ilmiöt, vaan erilaisilla työkaluilla toteutettuna löyvät esim. 1960-80-lukujen Kosovosta, jolloin albaanit riehuivat serbisiviileistä vastaan monin eri keinoin vaihtelevalla intesiteetillä Jugoslavian keskushallinnon leikkiessä, etteivät he muka nähneet ja kuulleet mitään.

Nim. Supernuivan esittämään kysymykseen, mitä tästä seuraan, annan lyhyen vastaksen. Väkivältää, väkivaltaa ja väkivaltaa. Lopulta, ellei ulkovallat puutu asiaan, kuten Kosovossa kävi, järjestäytyneempi ja kurinalaisempi populaatio aloittaa jälleenrakennuksen täysin ilman ns. "hävinnyttä" osapuolta. Juuri tämän vuoksi ruotsalaisille moinen saasta jää pitkällä tähtäimellä vain tilapäiseksi ilmiöksi Ruotsin valtion maaperällä.


kelloseppä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 001
 • Liked: 2653
Mamujen sadistinen rasismiväkivalta ruotsalaisia kohtaan
« Vastaus #7 : 11.05.2020, 13:49:48 »
...

Ruotsalaiset ovat jo niin totaalisesti lyöty maahan henkisesti ihan oman hallintonsa puolesta, että pelkkä ajatus puolustautumisesta on lähes mahdoton. Sosiaalisdemokraattinen valhe maahanmuuton rikastavasta vaikutuksesta on niin juurtunut ruotsalaisten mieleen, että mamujen uhriksi päädyttyään, he ovat lähinnä hämmentyneitä siitä että mamu ei olekaan mukava kaveri. Moni mamu kertookin ryöstävänsä juuri ruotsalaisia koska he ovat helppoja uhreja, joka antavat tavaransa vapaaehtoisesti pyydettäessä.

Ei siis ihme että Tukholman-syndrooma on nimenomaan nimetty Ruotsi mukaan. Kansakuntana ruotsalaiset ovat henkisesti täysin vailla puolustustahtoa, naiiveja ja lapsen tasolla. Maahanmuuton myötä ruotsalaiset päätyivät periaatteessa holhottavaksi koska eivät enää kykene ylläpitämään yhteiskuntaansa.


Moinen tilanne ei edes Ruotsissakaan tule kestämään ikuisesti. Muutos tulee aivan varmasti. Ellei hallitusti, niin sitten hallitsemattomasti, kuten kävi Kosovossa 1987:

" No one can beat you! "

Serbs were waiting for every opportunity to address directly the Serb staff in Belgrade without Albanian intermediaries. Electrified by the knowledge that Belgrade had finally paid attention to their troubles, thousands of Serbs pushed forward, trying to shake the hand of the party leader at the entrance to the gloomy House of Culture in Kosovo Polje. While Milosevic was talking to Serb representatives, police (mostly of Albanian ethnicity), fearing violence, used batons to remove the crowd. Protesters shouted: Killers! and We are Tito's, Tito is ours .

Apparently shaken by the shout from outside, Milosevic said he wanted to see what was happening. He watched the crowd gather from the balcony before coming down and giving a speech that became one of the most significant in his career. Later, words were often quoted and broadcast

" ... You should stay for the sake of your ancestors and for your descendants. You would disgrace your ancestors and disappoint your descendants ... "

After Milosevic addressed the masses, the situation went uphill. The protesters wanted to get closer, and the police wanted to suppress them. In the general push, Milosevic found himself in a commotion, and to his words of reassurance addressed to those gathered, one protester shouted at him: "But, they are beating us. They are beating us. "(Referring to the police's treatment of the protesters). Milosevic then turns to that part of the crowd and says the sentence quite clearly and loudly.

" No one is allowed to beat you! "

In addition to seeing the effort of a sleepless night and the stress of a constant hidden and open conflict situation in which the entire administration of the state and party apparatus of Kosmet was, the protesters got more than they expected. In front of them was a man who, at one point, lost his party mask and the party's platitudes disappeared.


Konekäännös lähteestä: https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3_%D1%83_%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D1%83_%D0%9F%D0%BE%D1%99%D1%83

lihavointi minun

Olen täysin varma siitä, että se henkilö on jo elossa Ruotsissa, jolle historia tulee antamaan täysin yllättäen tarjottimella mahdollisuuden vaikuttaa Ruotsin historian isoon kulkuun. Tosin ei lopulta ehkä aivan odotetulla tavalla, kuten Milosevicillekin kävi. Mutta joku ennen pitkään tarttuu vääjäämättä monelle jo aiemmin tarjottuun tarjottimeen ja sitten tapahtumien kulku yllättää nopeudellaan ja jyrkkyydellään useimmat. Tämä kehityskulku on täysin vääjäämätöntä, ellei Ruotsin hallitus ota hallitusti tilannetta haltuunsa ja palauta yleistä järjestystä.

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 662
 • Liked: 7265
 • ...ääni kun on, nyt Kansanradion!
Mamujen sadistinen rasismiväkivalta ruotsalaisia kohtaan
« Vastaus #8 : 11.05.2020, 14:03:36 »

Jos yhteiskunta ei pysty suojelemaan asukkaita väkivallalta, niin mitä tästä seuraa ennemmin tai myöhemmin?

Meitä ei tarvi suojella, koska olemmehan "maailman onnellisin ja vähiten korruptoitunein kansa". Meille lyödään sellainen lätinki eteen, jossa todistaan ettei meillä voi olla moisia ongelmia!

Kaikkein parasta olisi, että sekä matut että mokuttajat koottaisiin samaan vankilaan ja sitten matut saisivat toimia vanginvartijoina. Ironiset rangaistukset ovat kaikkein parhaimpia.
Only
Truth
Matters

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 015
 • Liked: 8882
 • Oulu- Uleåborg
Mamujen sadistinen rasismiväkivalta ruotsalaisia kohtaan
« Vastaus #9 : 11.05.2020, 14:10:50 »
Villakoiran ydin: valloittajat näyttävät valloitetuille kaapin paikan.
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

(Oulu PS) http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Somehow, Satan got behind me

J.M

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 433
 • Liked: 6951
 • Inhorealisti ja paatunut pessimisti
Mamujen sadistinen rasismiväkivalta ruotsalaisia kohtaan
« Vastaus #10 : 11.05.2020, 14:27:58 »
Olen omassa keittiöpsykologiassani tullut siihen tulokseen, että ruotsalaisilla on liian kauan aikaa edellisestä sodasta, ja siksi maa on ajautunut siihen pisteeseen kuin on. Viime vuosisadan aikana sotineissa tai muuten valloitetuissa maissa ei ole näkynyt moista alistumismentaliteettiä. Suomen hallinto uhkaavasti luisuu kohti näennäistä alistumista Suomen ja EUn huippuvirkojen toivossa.

Suomen kansalaiset eivät ole laajassa mittakaavassa antamassa periksi. Usealla suomalaisella on vielä elossa olevia sotaa nähneitä sukulaisia. Niistä harva haluaa Suomeen sisällissotaa. Sitten on niitä kaikkivaltiaan syndroomasta kärsiviä juurettomia, tai juuriaan vihaavia punaisia ja vihreitä, jotka luulevat voivansa tehdä mitä vain ja täyttää maamme kolmannen maailman ihmisillä ja luoda kipinää sisällissotaan.

Ei tämä Suomessakaan hallinnon osalta järin hyvältä juuri nyt näytä, kuten kirjoitin erääseen toiseen ketjuun. Pieni lainaus tähän.

Lainaus
Suomen puolustusvoimat ovat laittaneet täyden dhimmivaihteen päälle nyt ramadanin aikana; muslimivarusmiesten ei tarvitse päivänvalon aikana tehdä mitään, mitä eivät halua. Kantisjantterit esimerkiksi pystyttävät metsässä hiki hatussa telttaa, niin muslimin ei tarvitse pitää teltan narusta kiinni, jos hän ei tahdo. Joku oli kuulemma tällaista pyytänyt, niin muslimi oli valittanut kantahenkilökunnalle "kiusaamisesta", eikä ollut tarvinnut osallistua. Näin hän minulle kertoi. Oli siellä kuulemma yksi muslimi ollut, joka oli johonkin toiseen harjoitukseen tms. osallistunut.

Hiljaisuus alkaa kasarmilla klo 22, niin kuin silloin ennen wanhaan. Silloin muslimeilla alkaa syömähetki, joka suoritetaan siis siihen kellonaikaan tuvassa. Maiskutus on kuulemma valtaisa ja kestää pitkään ja hartaasti. Tähän ruokailuelämykseen saattaa sisältyä puhelimesta soitettu ählykielinen joiku, joka lienee monelle joukkoliikennevälinettä käyttäneelle tuttu. Ja korvanappeja ei kuulemma löydy.

Koko kirjoitus linkin takana. Mitäpä muuta tuo on kuin hallinnon harjoittamaa henkistä väkivaltaa tunnollisia suomalaisnuoria kohtaan? Mitä se herättää nuoressa suomalaismiehessä muuta kuin katkeruutta etuoikeutettuja ja hallintoa kohtaan?
Punavihreäthän tunnistaa jo siitä, että heidän toimintansa ja heidän toimintansa tulokset saavat kenen tahansa kasvot joko punoittamaan tai vihertämään. jäsen Veikko

"Rajavalvonnan tilapäinen palauttaminen EU:n sisärajoille ei ole mahdollista kansanterveyden vaarantumisen perusteella". Maria Ohisalo

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 363
 • Liked: 7416
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Mamujen sadistinen rasismiväkivalta ruotsalaisia kohtaan
« Vastaus #11 : 11.05.2020, 15:34:14 »
Lainaus
Jos yhteiskunta ei pysty suojelemaan asukkaita väkivallalta, niin mitä tästä seuraa ennemmin tai myöhemmin?

Yhteiskunnan ainoa tarkoitus nykyään on turvata valtavaksi paisutetun virka- ja muu veroelättiläskin verraton elintaso ja loputon kasvu. Hölmölän väki toki röhkii tälle innostuneesti ja äänestelee samariineja ja kokoomustoliittoja mutta kohta velkapiikki menee kiinni ja hölmöläisille tulee vitun kylmä vaikka ilmasto lämpeneekin koko ajan. Ei harmita yhtään. Se kylmä.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 180
 • Liked: 9585
Mamujen sadistinen rasismiväkivalta ruotsalaisia kohtaan
« Vastaus #12 : 11.05.2020, 17:49:58 »

Ei koske Suom... eiku:

Alaikäiset esittävät huumekauppiaita – ryöstävät ostajalta vaatteetkin päältä
Lainaus
Valehuumekauppoja pääkaupunkiseudulla tekevät nuoret ovat pääosin 14–17-vuotiaita.

Rikokset11.5.2020 klo 17.41päivitetty 11.5.2020 klo 17.44

Uudenlainen nuorisorikollisuuden ilmiö on nostanut pääkaupunkiseudulla päätään. Pääosin 14–17-vuotiaat pojat tekevät netissä valehuumekauppoja, joiden tarkoituksena on ryöstää sovitulle paikalle saapuva huumeiden ostaja. Huumepaketin sijaan ostaja voikin saada käsiinsä esimerkiksi keksipaketin.

Tekijät liikkuvat jopa kymmenen hengen ryhmissä, joten huumeita ostamaan saapunut on voitu joukkovoimalla painostaa antamaan heille kaikki rahansa ja jopa vaatteensa. Joskus tapauksissa on käytetty väkivaltaa; teräaseita, nyrkkirautoja, potkimista ja lyömistä. Rahan lisäksi merkkivaatteet, laukut, vyöt ja huivit ovat kiinnostaneet nuoria ryöstäjiä. Välillä nuorisojoukot ovat piirittäneet toisia nuoria, joilla on ollut yllään arvokkaita vaatteita ja -asusteita.

– Tekijät ihannoivat tietynlaista vaurasta elämää. Sosiaalisessa mediassa on tekijöitä, jotka kertovat, kuinka helposti merkkivaatteita voi varastaa. Näistä otetaan mallia, kertoo vanhempi konstaapeli Janne Korhonen Helsingin poliisin ennaltaehkäisevän toiminnan yksiköstä.
Korhosen kollega konstaapeli Tiina Alanen Helsingin poliisin ennaltaehkäisevän toiminnan yksiköstä kirjoitti ilmiöstä viikonloppuna Instagramissa.
koko juttu:

Kuvituskuva on taattua ylemokua:

https://yle.fi/uutiset/3-11346103
Korona on jossain toisella planeetalla. Ei sellaista voi sattua koivun ja tähden alla.

Liechtenstein

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 104
 • Liked: 173
 • 2020 - kohti lyhyempiä onelinereitä!
Mamujen sadistinen rasismiväkivalta ruotsalaisia kohtaan
« Vastaus #13 : 11.05.2020, 22:10:40 »

Ei koske Suom... eiku:

Alaikäiset esittävät huumekauppiaita – ryöstävät ostajalta vaatteetkin päältä
Lainaus
koko juttu:

Kuvituskuva on taattua ylemokua:

https://yle.fi/uutiset/3-11346103

Jos viittaat siihen Instagramista poimittuun kuvaan, niin siinä on taas tosiaan castingit kohdillaan.

Kukkahatuton täti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 916
 • Liked: 1884
Mamujen sadistinen rasismiväkivalta ruotsalaisia kohtaan
« Vastaus #14 : 14.05.2020, 21:41:48 »
Tämän kehityskulun vääjäämätön lopputulema on kantaruotsalaisten lopullinen kyllästyminen sikaileviin mamuihin. Kun kattilan pohja on kerran tullut vastaan niin osansa tulee saamaan nekin maahanmuuttajat jotka EIVÄT ole kuvatunlaisia sikoja.

Laajamittaiset karkotukset, muukalaisviha ja puhdas rasismi odottavat nurkan takana. Kiittäkää ääriliberaalihörhöjä maailmanparantajapoliitikkoja. Kiittäkää jengimamuja. Kiittäkää vapaata liikkuvuutta. Kuppi on piripinnassa. Kuka kaataa seuraavan pisaran?

Tagit: