UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: PS-Nuorten hallitus valittu - pj:ksi Asseri Kinnunen (v. 2019 ja 2020)  (Luettu 49605 kertaa)

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 456
 • Liked: 58265
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Tähän alkuun maininta siitä, etten itse kuulu PS-Nuoriin tai Perussuomalaisiin, mutta tulipahan seurailtua millaista jengiä tuonne hallitukseen vuodelle 2019 valittiin. Ajattelin sitten laittaa huvikseni ketjun pystyyn, kun valinnat olivat mielestäni varsin hyviä :) Sanoisin, että hieman erihenkistä porukkaa kuin aiemmin.

Kertokaapa omia näkemyksiänne henkilöistä.

Twitteristä poimittuna (tästä eteenpäin, en laita kaikkia twiittejä):


Pj: Asseri Kinnunen
1. vpj: Liina Isto
2. vpj: Auri Siika-Aho
3. vpj: Toni Jalonen
Pääsihteeri: Toni Saarinen

Hallituksen jäsenet:

Henri Määttä
Henri Hautamäki
Jasmin MäättäNo minkäslaista porukkaa nämä sitten ovat? Tässä hiukan juttuja, joita heistä bongasin.

Puheenjohtaja Asseri Kinnunen on 20-vuotias joensuulainen kunnanvaltuutettu ja PS-Nuorten Pohjois-Karjalan piirin pj, joka oli itselläni mennyt hiukan ohi. Vaikuttaa ihan järkimieheltä. Jos jollakulla on enemmän tietoa Kinnusesta, niin kertokaa ihmeessä.

https://twitter.com/asseri_kinnunenhttps://vaalikone.yle.fi/kuntavaalit2017/joensuu/ehdokkaat/13652

Lainaus
MITÄ ASIOITA HALUAT EDISTÄÄ TAI AJAA TULEVALLA VAALIKAUDELLA?

1. Syrjätaajamien palveluista on pidettävä huolta
2. Laittomasti maassaoleskeleville ei ilmaisia palveluita
3. Vapaaehtoisen ruotsin kielikokeilu Joensuun kouluihin
4. Yrittäjyyttä edistettävä ja tuettava
5. Julkisissa hankinnoissa paikallisuus ja laatu halvan hinnan edelle

1. vpj Liina Isto on Turussa asuva kansallismielinen ja antifeministinen opiskelija, joka toimii tänä vuonna PS-Nuorten 3. vpj:nä ja Rahvas-lehden päätoimittajana ja on kirjoitellut/puhunut mielestäni järkeviä maahanmuuttoon liittyen. Osallistui Turun Kukkavirta-tapahtumaan elokuussa. Kuntavaaliehdokas 2017.

https://twitter.com/liina_isto

https://www.suomenuutiset.fi/terrori-iskun-vuosipaivana-turun-muistotilaisuudessa-puhunut-mauri-peltokangas-kaannekohdassa/ (19.8.2018)

Lainaus
...

Perussuomalaisten nuorten 3. varapuheenjohtaja on sitä mieltä, että tulijoiden taustat olisi selvitettävä tarkemmin.

– Jos tietäisimme ylipäätään, keitä tänne tulee, tätäkään rikosta ei olisi tapahtunut.

Mutta perusongelma on humanitaarinen maahanmuutto, jota ei Liina Veronica Iston mielestä pitäisi harjoittaa ollenkaan. Humanitaarisia tulijoita ei siis pitäisi olla lainkaan, eikä ainakaan ilman papereita tulevilla pitäisi olla mitään asiaa maahan.

Turun jihadisti valehteli Suomeen tullessaan henkilöllisyytensä ja ikänsä.

– Koko turvapaikkaprosessilla ei ole mitään merkitystä, jos henkilötiedot voi valehdella, Isto korostaa.

...

2. vpj Auri Siika-aho on Tampereella asuva alunperin oululainen opiskelija, PS-Nuorten hallituksen jäsen vuonna 2018 ja Pirkanmaan PS-Nuorten 2. vpj/toiminnanjohtaja. Ilmeisesti melkoisen nuiva ja kansallismielinen. Kuntavaaliehdokas 2017.

https://twitter.com/AuriSiika

Häneltä jäi hyvä kirjoitus mieleen: https://hommaforum.org/index.php?topic=123674.0

Lainaus
TÄYTTÄÄKÖ SUOMI KOSKAAN 200 VUOTTA?

Minun pienen mieleni vetää aina nöyräksi ajatus siitä, miten meitä aiemmat sukupolvet ovat taistelleet ja työskenneleet sen puolesta, mitä meillä nyt on. Oma kieli, oma kulttuuri, oma vapaus. Ainakin periaatteessa.

Kun menemme tästä 100 vuotta eteenpäin, mitä meillä on? Mieti hetki, millaisessa maassa haluat juuri sinun lastesi ja lapsenlapsesi elävän. Minulle se on ollut pitkän aikaa jo selvää. Rakastan tätä maata ja haluan, että myös jälkipolveni 100 vuoden päästä rakastavat tätä näin, kun he juhlivat Suomi 200-juhlavuotta.

Haluan, että heillä on oma kieli. Oma kulttuuri, oma uskonto. Haluan, että suvivirsi soi kevätjuhlissa. Haluan, että he tuntevat olevansa turvassa, sellaisessa turvassa, missä itse tunsin olevani, kun Muhoksella juoksin auringonkukkapelloilla, onnellisena pienenä mukulana. Haluan heille vapauden päättää omista asioistaan, siitä, mihin rahat menevät, kuka niistä päättää. Haluan demokratian toimivan.

Haluan, että siihen mennessä EU on hajonnut pienimmän haitan periaatteella. Ja esimerkiksi täällä voi kylvää kesantopeltoon auringonkukkia ihmisten iloksi. Tiesittekö, että ennen loppukesäisin sai käydä poimimassa vapaasti esimerkiksi auringonkukkia pellolta, jonne joku oli niitä kylvänyt. Kunnes EU päätti, ettei niitä voi kasvattaa vapaasti poimittaviksi, koska jossain päin EU:ta joku ehkä tienaa elantonsa myymällä niitä. En ole koskaan päässyt äänestämään EU-jäsenyydestä. Olen kuitenkin joutunut kärsimään monista EU:n mukanaan tuomista haitoista.

Haluan, että lapsenlapseni voivat ylpeydellä sanoa olevansa suomalaisia, katsoa ympärillensä ja nähdä sen suomalaisen yhteenkuuluvuuden, sen sisun ja tahdonvoiman, mikä meidän pienessä kansassa kytee syvällä.

Haluan rakentaa tätä maata omalta osaltani, omalla vahtivuorollani niin, että siitä tulee lapsilleni parempi kuin se oli silloin kun minä synnyin. Aion tehdä kaikkeni, jotta voin omalta osaltani jättää jälkeeni maan ja kansan, joka voi hyvin, on turvassa ja saa elää tässä maassa.

Aion taistella tämän valtion puolesta. Aion taistella tämän kansan, tämän kielen, tämän kulttuurin puolesta. Suomalaisuudesta en luovu, enkä aio luopua mistään, mikä meistä suomalaisia tekee.

Rakastan tätä maata. Sen luontoa, sen lippua, sen kansaa.

3. vpj Toni Jalonen on porilainen, Satakunnan PS-Nuorten toiminnanjohtaja ja Suomen Sisun Satakunnan piirin varapäällikkö. Ei niin kovin tuttu, mutta järkimieheltä vaikuttaapi. Kuntavaaliehdokas 2017.

https://twitter.com/tjjalonen

http://tonijalonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/247677-ihmisvihamieliset-ja-laittomat

Lainaus
Tässä vuosien aikana - yhä kiihtyvällä tahdilla - olen kuullut poliittisten vastustajien syyttävän Perussuomalaisia tai muita maahanmuuttokriittisiä tahoja ihmisvihamielisiksi. Itse näen asian täysin toisella tavalla. Maahanmuuttokriittisyydessä ei ole kyse vihasta - vaan rakkaudesta. Enhän minäkään erityisesti vihaa yksittäisiä ihmisiä tai ihmisryhmiä, mutta rakastan omaa kansaani. Jokainen täysijärkinen vanhempi ostaa omalle nälkäiselle lapselleen ruokaa ensin ja sitten vasta puolitutun naapurin lapselle uuden polkupyörän. Vihaako hän silloin sitä naapurin lasta? Sama pätee kansoihin. Meiltäkin löytyy omasta takaa ihan liikaa kodittomia, köyhiä ja sairaita. Pidetään heistä huolta ensin. Onko tämä vihapuhetta?

Tuoreessa MTV:n presidentinvaalitentissä nykyinen presidenttimme Sauli Niinistö sanoi, että laittomasti maassa olevien ihmisten piilottelu on hyväksyttävää, kunhan siitä ei vaan jää kiinni. Tämä on täysin käsittämätön kannanotto Suomen tasavallan presidentiltä. Pitäisihän sen nyt olla päivänselvää, että jos jokin on laitonta, niin se on silloin laitonta. Sisäministeriön tämän vuoden alussa tekemän mielipidetutkimuksen mukaan enemmistö suomalaisista kokee laittomasti maassa oleskelevat ihmiset turvallisuusuhaksi ja haluaa heidät pois maasta. Tämä turvallisuusuhka on halki Euroopan todistettu varsin varteenotettavaksi. Monta kertaa. Nyt meidän presidenttimme väläyttää sitten tällaisen mielipiteen. Selvästikään hän ei taida jakaa tätä näkemystä oman kansan rakastamisesta. Se saattaa vaikuttaa vaalitulokseen.

Pääsihteeri Toni Saarinen Turusta on toiminut aiemmin PS-Nuorten edustajiston puheenjohtajana ja on tällä hetkellä Varsinais-Suomen PS-Nuorten rahastonhoitajana. Hänestä minulla ei ole pahemmin tietoa. Kuntavaaliehdokas 2017.

https://twitter.com/Crescentian48

Hallituksen jäsen Henri Määttä on Lapin PS-Nuorten sihteeri Rovaniemeltä. Jotenkin voisi kuvitella, että melko lailla samanhenkistä porukkaa kuin Sipola, Haapala, Nyman yms. lappilaiset :) Ei oikein löytynyt mitään tietoa hänen jutuistaan.

https://www.ps-nuoret.fi/lappi/ihmiset

Lainaus
Henri Määttä
Rovaniemi, sihteeri

Hallituksen jäsen Henri Hautamäki on turkulainen, kuuluu Varsinais-Suomen PS-Nuorten hallitukseen ja on Suomen Sisun Varsinais-Suomen piiripäällikkö. Häneltä olen nähnyt hyvinkin järkevää juttua maahanmuuttoon, islamiin yms. liittyen. Kuntavaaliehdokas 2017.

https://twitter.com/HenriHautamaki

https://www.turkulainen.fi/artikkeli/616074-suomen-sisu-kritisoi-turkulaisen-valtuutetun-puheita-vieraan-uskonnollisuuden

Lainaus
...

Yhdistyksen mukaan se, että Suomen lainsäädännön pitäisi väistyä vanhoillisten muslimien vaatimusten edessä, tuskin myöskään edesauttaa muslimimaahanmuuttajien sopeutumista suomalaiseen yhteiskuntaan vaan päinvastoin tullee lisäämään heidän eristäytymistään omaan arvokuplaansa.

– Mikäli valtuutettu Azizin kaltaiset näkemykset tulisivat suomalaisen kristityn suusta, hänet naurettaisiin ja paheksuttaisiin maanrakoon keskiaikavertausten sadellessa.  Suomalainen yhteiskunta ei saa antaa enää tilaa Lähi-idästä kumpuavalle uskonnolliselle kiihkoilulle, Suomen Sisun Varsinais-Suomen piirin päällikkö Henri Hautamäki toteaa.

– Piirimme toteaa, että Azizin yrityksessä levittää uskonnollista dogmaa kaikista oudointa on kuitenkin sen esittäminen hyvänä ja kannattavana liiketoimintana. Suomen Sisun Varsinais-Suomen piirin mielestä Turun imagolle tuskin tekee erityisen hyvää, mikäli se saa maineen kaupunkina, jonka hohtavimpia bisnesideoita ovat uskonnolliseen fundamentalismiin perustuvat rituaali.

Hallituksen jäsen Jasmin Määttä on PS-Nuorten Satakunnan piirin sihteeri, jolta itse muistan nähneeni hyvän videon presidentinvaalien aikaan.

Miksi Laura? - Jasmin Määttä

Lisäksi tämmöinen kirjoitus osui joskus silmiin:

http://jasminmtt.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259434-sisainen-ratkaisu-tyovoimapulaan-maahanmuuttoa-tehokkaampaa

Lainaus
Baronan toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen näkee maahanmuuton ratkaisuksi nykyiseen Suomea vaivaavaan työvoimapulaan. Ajatushan on jo entuudestaan tuttu julkisesta keskustelusta, jossa tätä samaa ratkaisua on esitetty vuosien ajan. Kuitenkin maahanmuuttajien käyttäminen ratkaisuna työvoimapulaan on täysin absurdi ja tappiollinen. Matalapalkka-alalla työskentelevät maahanmuuttajat eivät saa veroeuroillaan kustannettua käyttämiään julkisen sektorin palveluita, saati olemaan tuottoisia veronmaksajia.

Pakolaisuus ja työperäinen maahanmuutto sekoitetaan Vanhala-Harmasen mukaan liian usein suomalaisessa keskustelussa, mutta onko ihmisen statuksella väliä, jos ratkaisua haetaan ulkomailta oman maan sijaan? Tilastokeskuksen työvoimatutkimuksen mukaan viime kesäkuussa maassamme on 192 000 työtöntä. Sen sijaan että otamme maahamme ulkopuolista työvoimaa, meidän pitäisi pyrkiä houkuttelemaan nykyisiä työttömiämme ottamaan vastaan tarjolla olevaa työtä ja uudelleen kouluttautumaan. Myös yritysten pitäisi pyrkiä pitämään kovemmin kiinni työntekijöistään haastavina aikoina. Tästä hyvänä esimerkkinä Juustoportti, joka laittoi tappiota tehdessään duunarit palkalliseen koulutukseen ja lomautti ylimmän johdon, esimiehet ja päälliköt. Näin vältyttiin motivaation puutteelta, sekä ammattitaidon ruostumiselta, mikä on yleensä seurausta lomautuksista ja työttömyydestä. Juustoportti sitoutti työntekijät työnantajaansa olemalla lojaali ja tästä jokaisen suomalaisen työnantajan pitäisi ottaa mahdollisuuksien mukaan mallia.

...

On siis aika lopettaa tämä pakolaisten ja maahanmuuttajien haaliminen turhana ja kestämättömänä ratkaisuna työvoimapulaan ja suunnata katseen ratkaisua etsiessä oman maan sisälle!
« Viimeksi muokattu: 18.11.2018, 18:52:36 kirjoittanut Alaric »
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

repo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 266
 • Liked: 4068
 • Sus siunatkoon
Jäsen Alaricin tarjoilemien esimerkkien valossa PS-Nuorten johtajat vaikuttavat järkeviltä suomalaisilta hoitamaan meidän yhteisiä asioita nyt ja tulevaisuudessa. Voimia ja jaksamista toivotan heille kaikille, vaikka he ovat vielä nuoria ja voimaa sekä jaksamista on eritavalla kuin yli viiskymppisellä puhkikuluneella. Silti, politiikka on sellainen käärmeenpesä, mistä Perussuomalaiset ovat saaneet oman oppituntinsa lähihistoriassa, että voimia ja jaksamista pysyä järkevänä vaaditaan. Erityisesti haluan sanoa, että politiikka ei ole yhden miehen tai naisen kamppailu vaan mielipide-eroista huolimatta pitäisi pystyä tekemään politiikkaa joukkueena. Siitä se poliittinen voima syntyy.

Toivottavasti PS-Nuoret onnistuu pitämään sanelijat, ne, joiden omasta mielestä muiden on oltava samaa mieltä heidän kanssa eikä koskaan toisinpäin, joko kokonaan poissa tai kurissa.
"Kun faktoilla ei enää ole osalle äänestäjistä niin väliä, vaikeuksissa ovat Petteri Orpon kaltaiset sivistysporvarit." -- tähtitoimittaja Lauri Nurmi, Iltalehti

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 180
 • Liked: 3119
 • Puolinuiva
Kaikinpuolin järkeviä, maahanmuuttomaltillisia mielipiteitä näyttää PS-Nuorten uuden hallituksen jäsenillä olevan.
Halla-aho: ”Perussuomalaisten ohjelmaan tai tavoitteisiin ei kuulu ihmisten geeniperimän tarkkailu tai suomalaisuuden määrittely ja rajaaminen tällaisin kriteerein. Suomeen on vuosisatojen ja -tuhansien aikana tullut kaikenlaista ainesta idästä, lännestä ja etelästä. Oleellista on se, kuka muuttoliikettä kontrolloi."

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 456
 • Liked: 58265
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Tässä virallinen tiedote aiheesta ja ryhmäkuva :)

https://www.ps-nuoret.fi/uutiset/vuoden-2019-hallitus-valittu/ (18.11.2018)

Lainaus
Vuoden 2019 hallitus valittu!

Perussuomalaisten Nuorten syyskokous  järjestettiin 17.-18.11.2018 Kuopiossa. Sunnuntaina 18.11. jäsenistö valitsi järjestön hallituksen vuodelle 2019.

PS-Nuorten uudeksi puheenjohtajaksi valittiin 20-vuotias Joensuun kaupunginvaltuutettu Asseri Kinnunen. Kinnunen on toiminut aikaisemmin Perussuomalaisten Nuorten Pohjois-Karjalan piirin puheenjohtajana.

Järjestön pääsihteeriksi valittiin  27-vuotias opiskelija Toni Saarinen Turusta. Ehdolla olivat opiskelija Toni Saarinen Turusta ja Marika Sorja Helsingistä.  Äänet jakaantuivat seuraavasti: Saarinen 52 ja Sorja 27.

Järjestön ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin 23-vuotias opiskelija, Liina Veronica Isto. Ehdolla olivat 27-vuotias Laura Jokela ja 23-vuotias Liina Veronica Isto.  Äänet jakaantuivat seuraavasti: Jokela 35 ja Isto 44.

Järjestön toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin opiskelija Auri Siika-aho. Ehdolla oli  myös helsinkiläinen Laura Jokela. Äänet jakaantuivat seuraavasti: Siika-aho 46 ja Jokela 30.

Järjestön kolmanneksi varapuheenjohtajaksi valittiin 27-vuotias opiskelija Toni Jalonen. Ehdolla oli myös helsinkiläinen Oskar Viding ja Laura Jokela. Äänet jakaantuivat vaalissa seuraavasti: Jalonen 47 ja Jokela 22 ja Viding 9.

Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Jasmin Määttä, Henri Määttä ja Henri Hautamäki. Lisäksi hallituksessa jatkavat kaksivuotiskauttaan Oskar Viding ja Antti Eskelinen.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 456
 • Liked: 58265
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Lapin ns. kovan linjan osasto innostui näemmä hallitusvalinnoista ;)

https://twitter.com/SipolaJohannes/status/1064109753109016576


https://twitter.com/SipolaJohannes/status/1064085084842672129


https://twitter.com/tuukka_kuru/status/1064108709050228737


https://twitter.com/tuukka_kuru/status/1064084558583353346


https://twitter.com/HerraHaapala/status/1064080413830856704

Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

guest14928

 • Vieras
Mielestäni PS-nuoret otti ison askeleen oikeaan suuntaan. Harkitsen vakavasti takaisin kattojärjestöön liittymistä ensi tammikuussa tämän johdosta.

Lainaus
Hallituksen jäsen Henri Määttä on Lapin PS-Nuorten sihteeri Rovaniemeltä. Jotenkin voisi kuvitella, että melko lailla samanhenkistä porukkaa kuin Sipola, Haapala, Nyman yms. lappilaiset :) Ei oikein löytynyt mitään tietoa hänen jutuistaan.

Määttä on mielestäni äärijärkevä henkilö.

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 401
 • Liked: 7541
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Nuorisojarjestolainenkin tuntee eraan lahtelaisen entisen puoluejohtajan ajatuksia..  ;D

Eikun Kalevalainen tulimyrsky paalle pojat, timanttinen kadenpuristus taalta!!!11
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 180
 • Liked: 3119
 • Puolinuiva
Mielestäni PS-nuoret otti ison askeleen oikeaan suuntaan. Harkitsen vakavasti takaisin kattojärjestöön liittymistä ensi tammikuussa tämän johdosta.

Lainaus
Hallituksen jäsen Henri Määttä on Lapin PS-Nuorten sihteeri Rovaniemeltä. Jotenkin voisi kuvitella, että melko lailla samanhenkistä porukkaa kuin Sipola, Haapala, Nyman yms. lappilaiset :) Ei oikein löytynyt mitään tietoa hänen jutuistaan.

Määttä on mielestäni äärijärkevä henkilö.

Voisitko laittaa tänne jotain esimerkkiä näistä "äärijärkevistä" mielipiteistä? Ainakaan noista Alaricin lainauksista en huomannut rotunationalismia tai neekeriöyhötystä vaan päinvastoin hyvin halla-aholaisilla linjoilla oltiin.
Halla-aho: ”Perussuomalaisten ohjelmaan tai tavoitteisiin ei kuulu ihmisten geeniperimän tarkkailu tai suomalaisuuden määrittely ja rajaaminen tällaisin kriteerein. Suomeen on vuosisatojen ja -tuhansien aikana tullut kaikenlaista ainesta idästä, lännestä ja etelästä. Oleellista on se, kuka muuttoliikettä kontrolloi."

guest14928

 • Vieras

Voisitko laittaa tänne jotain esimerkkiä näistä "äärijärkevistä" mielipiteistä? Ainakaan noista Alaricin lainauksista en huomannut rotunationalismia tai neekeriöyhötystä vaan päinvastoin hyvin halla-aholaisilla linjoilla oltiin.

Statementtini perustuu kokemuksiin joita on nyt noin 2 vuoden aikana tullut kun olen ollut Lapin PS-nuorissa hallitushommissa yms. En viitsi alkaa erittelemään mitään.

Veturinainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 966
 • Liked: 5707
 • Nuivuus perustuu kognitioon, ei rasismiin.
Reija "Jori Eskolin" Härkösen mukaan Asseri Kinnunen on hyvä valinta.

Kyseessä ei ole "pakolaiskriisi" vaan sosiaaliturvamotivoitunut turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttökriisi. (Veturihenkilö)

"Ei ole koskaan paluuta siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli. Asia on hyväksyttävä ja sen kanssa on opittava elämään." (SPR:n puheenjohtaja Pertti Torstila)

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 302
 • Liked: 50389
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Mukava huomata, että "kurulaisuus" elää ja voi hyvin persulaisessa ajattelussa nuorten osalta. On sinänsä huvittavaa, että hetki sitten Kuru potkittiin ulos järjestöstä ja nyttemmin "hengenheimolaiset" rynnistävät joukolla järjestön "pelipaikoille".

Itse kaipaan Kurua takaisin remmiin, sillä kirjoituksiaan lukeneena, voisin todeta, että hän omaa loistavat kirjalliset kyvyt ja on myös suulliselta ulosanniltaan kansallimielisen liikkeen ehdotonta parhaimmistoa. Lisäksi "Lapin kovan linjan osasto" edustaa juurikin sitä osastoa, jolla mahdollinen muutos tullaan aikaansaamaan, sekä todellinen kannatus "vaihtoehdolle" mitataan. Millään puolivillaisella ja monitulkintaisella jargonilla ei enää aiheuteta kuin hämmennystä ja rivien jatkuvaa rakoilua.

Radikaalit ajat vaativat radikaaleja puheita ja tekoja. Radikaalisuus tarvitsee ainoastaan riittävät suitset, ettei se karkaa lapasesta ja antaa vaihtoehdolle tarpeelliset eväät rantautua valtavirta-ajetteluksi ilman liiallisia ylilyöntejä. Anteeksipyytelyjen ja vastustajan säännöillä pelaamisen aika on ohi. Uusien tuulien puhku riittää mihin riittää. Pääasia, että tuulet puhaltavat. Mikäli tuulet vaihtoehdon osalta tyyntyvät, on peli pelattu ja "paratiisi" nimeltä moku-Suomi sinetöity.

Löylyä kiukaaseen.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Punaniska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 032
 • Liked: 7298
 • patataantumuksellinen arkkikonservatiivi pimeästä
Se, mitä tämän kehityskaaren päässä näkyy, on koko broilerihautomon pistäminen säppiin. Mulle kyl sopii paremmin kuin hyvin, yleisesti ottaen hautomot ovat perseestä ja tuottavat surkeaa poliitikkoainesta.
Well the sun don't shine where it used to
And the angels are hidin' their heads
People don't listen to their hearts anymore
Seems the good men all are dead
There ain't no right, wrong, no in between
That ain't the constitution that they wrote for me

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 175
 • Liked: 7673
Isäpersut eivät vaan suostu näkemään, että ovat pian omalla politiikallaan ajamassa itsensä tilaan, jossa heillä ei ole enää mitään tarjottavaa pojilleen tai ympärilleen. Siinä käy niin että poika tulee ja ottaa vallan. Olen sitä todennut jo, että nämä PS-nuoret ovat paljon dynaamisempia, he ovat älykkäämpiä, he ovat intohimoisia ja ennen kaikkea ylpeitä perussuomalaisuudestaan.

Kun katsoo tätä persupuolueen organisaatiota ja tapaa toimia, tapaa johtaa, niin en voi sanoa olevani ollenkaan ylpeä perussuomalaisuudestani.

Tämä on jotenkin ironista, ensin Halla-aho houkuttelee hommalaiset äänestämään hänet puheenjohtajaksi, sitten kun näin tapahtuu niin sitten Halla-aho pyrkii salonkikelpoistamaan puolueensa. Kaikki muut puolueet ovat räyhäpuolueita ja toimivat aivan miten haluaavat, nyt PS-johdolla on pelko että miten saadaan äänestäjiä. No, koitetaan ottaa niitä keskustalta, kokoomukselta ja demareilta.

Olen ihan pihalla persujen kuvioista että mitä ne haluaa, mitä ne tavoittelee, mihin ne tähtää ja ylipäänsä että mitä ne ovat??

Tätä ongelmaa ei näytä olevan PS-nuorilla, vaikka ei osaisi ihan sanoa tarkalleen että mitä se on, niin sen tuntee miten se suunta ja yrittäminen on oikeassa paikassa.
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Veturinainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 966
 • Liked: 5707
 • Nuivuus perustuu kognitioon, ei rasismiin.
Mukava huomata, että "kurulaisuus" elää ja voi hyvin persulaisessa ajattelussa nuorten osalta. On sinänsä huvittavaa, että hetki sitten Kuru potkittiin ulos järjestöstä ja nyttemmin "hengenheimolaiset" rynnistävät joukolla järjestön "pelipaikoille".

Onko nyt siis niin, että rotunationalismihörhöily nostaa taas päätään PS-nuorissa?
Kyseessä ei ole "pakolaiskriisi" vaan sosiaaliturvamotivoitunut turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttökriisi. (Veturihenkilö)

"Ei ole koskaan paluuta siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli. Asia on hyväksyttävä ja sen kanssa on opittava elämään." (SPR:n puheenjohtaja Pertti Torstila)

satasenlaina

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 398
 • Liked: 290
Mukava huomata, että "kurulaisuus" elää ja voi hyvin persulaisessa ajattelussa nuorten osalta. On sinänsä huvittavaa, että hetki sitten Kuru potkittiin ulos järjestöstä ja nyttemmin "hengenheimolaiset" rynnistävät joukolla järjestön "pelipaikoille".

Onko nyt siis niin, että rotunationalismihörhöily nostaa taas päätään PS-nuorissa?

On just näin. Tätä on oikeastaan haluttukin. Puolueelle asia on yhdentekevää. Tämä vain tarkoittaa, että nuoret ja puolue ovat yhä tiukemmin paitsiossa oppositiossa vailla vaikutusvaltaa mölisemässä rotuhommeleitaan.

Punaniska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 032
 • Liked: 7298
 • patataantumuksellinen arkkikonservatiivi pimeästä
Isäpersut eivät vaan suostu näkemään, että ovat pian omalla politiikallaan ajamassa itsensä tilaan, jossa heillä ei ole enää mitään tarjottavaa pojilleen tai ympärilleen. Siinä käy niin että poika tulee ja ottaa vallan. Olen sitä todennut jo, että nämä PS-nuoret ovat paljon dynaamisempia, he ovat älykkäämpiä, he ovat intohimoisia ja ennen kaikkea ylpeitä perussuomalaisuudestaan.

Poikapersut eivät näköjään pysty ymmärtämään, että valta annetaan äänestyskopissa, eikä sitä valtaa anneta rotuvouhottajille eikä itseriittoisille lapsineroille. Koska äänestäjinä on koko kansa, eikä pelkästään näiden em. tahojen symppaajat.
Well the sun don't shine where it used to
And the angels are hidin' their heads
People don't listen to their hearts anymore
Seems the good men all are dead
There ain't no right, wrong, no in between
That ain't the constitution that they wrote for me

satasenlaina

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 398
 • Liked: 290
Se, mitä tämän kehityskaaren päässä näkyy, on koko broilerihautomon pistäminen säppiin. Mulle kyl sopii paremmin kuin hyvin, yleisesti ottaen hautomot ovat perseestä ja tuottavat surkeaa poliitikkoainesta.

Näin tulee käymään vaikka niin uskomattomalta kuin se tuntuukin tällä hetkellä. Katsokaa Ruotsia ja niiden nuorisosiiven tapahtumia 2015.

Julleht

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 866
 • Liked: 1598

Tämä on jotenkin ironista, ensin Halla-aho houkuttelee hommalaiset äänestämään hänet puheenjohtajaksi, sitten kun näin tapahtuu niin sitten Halla-aho pyrkii salonkikelpoistamaan puolueensa. Kaikki muut puolueet ovat räyhäpuolueita ja toimivat aivan miten haluaavat, nyt PS-johdolla on pelko että miten saadaan äänestäjiä. No, koitetaan ottaa niitä keskustalta, kokoomukselta ja demareilta.

Ehkä viimein ymmärretään ottaa mallia länsinaapurista. Ruotsidemokraatit laittoivat julkinatsisymppaajat ja muut örveltäjät kylmästi pois puolueesta, saman koki nuorisojärjestö osaltaan kuten joku tuossa viittasikin. Otettiin tietoinen pesäero siihen faktiseen uusnatsikytkökseen ysärillä, ja näin luotiin sellainen puolue, jota voi kuvitella äänestävänsä muukin kuin se etnonationalisti. Siellä ymmärrettiin, että valta saadaan äänestyskopissa, eikä sitä valtaa anneta kauhalla vaan lusikalla jos puolueen identiteetti on kristillissosiaalinen verilinja tai muuta vastaavaa.

Tulokset varmaan puhuvat puolestaan. Toki joidenkin mielestä SD on suorastaan suvakoitunut, esiin ponnahti sitten sellaisia viritelmiä kuin AfS. Syyskuussa nähtiin kuinka hyvin sekin vetoaa.
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur?

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 529
 • Liked: 8880
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Nuorisojärjestöllä on oma tärkeä merkityksensä, mutta Perusäijiin on jäsenillä alaikäraja, kuten pitääkin olla.
qui non est mecum adversum me est

Tuomas Tähti

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 615
 • Liked: 998
 • sivarinationalisti
  • verkkosivusto
Osallistuin PS-Nuorten syyskokoukseen ja tunnen useimmat siellä valituista henkilöistä. Minulla on heistä vain hyvää sanottavaa. Onnea ja menestystä tuleviin tehtäviin!

Toni Saarisen hyväksi pidin kokouksessa esityspuheenvuoron, sillä hän oli etukäteen pyytänyt minut suosittelijakseen pääsihteerivaaliin.


no future

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 526
 • Liked: 1554
Nähtiinhän se jo kovalla mölyllä ja suht avoimella rotutohtoroinnilla ajetusta Muutos 2011-projektista, mihin tuolla linjalla Suomessa pääsee: kaksissa ek-vaaleissa 7500 ääntä ja 0,3% kannatus. Persunuoret vetää vahvasti samaan suuntaan, ja jossain vaiheessahan emopuolue joutuu ottamaan kantaa mielipiteisiinsä jos ja kun esim. Haapala tykittelee koko eduskuntavaalikampanjansa yhtä voimallisesti.

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 470
 • Liked: 2292
-naps- (provoilua vähemmälle kiitos) Millaisella politiikalla luulette äänestäjien kiinnostuvan Perussuomalaista?

Iso peukku Nuorten hallitukselle ja mielipiteille. Pitää linjanne, mutta välttäkää ylilyöntejä. Suomi pitää säilyttää suomalaisena ja suomalaisten kotimaana jatkossakin.
« Viimeksi muokattu: 19.11.2018, 18:11:58 kirjoittanut Alaric »
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 046
 • Liked: 8975
 • Oulu- Uleåborg
Nähtiinhän se jo kovalla mölyllä ja suht avoimella rotutohtoroinnilla ajetusta Muutos 2011-projektista, mihin tuolla linjalla Suomessa pääsee: kaksissa ek-vaaleissa 7500 ääntä ja 0,3% kannatus. Persunuoret vetää vahvasti samaan suuntaan, ja jossain vaiheessahan emopuolue joutuu ottamaan kantaa mielipiteisiinsä jos ja kun esim. Haapala tykittelee koko eduskuntavaalikampanjansa yhtä voimallisesti.

Ajat muuttuu ja perusnuorten joukosta tullee perussuomalaisten tulevat johtajat.
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

(Oulu PS) http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Somehow, Satan got behind me

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 456
 • Liked: 58265
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Olisi ihan mukava kuulla millä perusteella nämä hallitukseen valitut henkilöt ovat "rotuhörhöjä". Löytyykö kirjoituksia tai puheita, joiden perusteella näin voisi päätellä?

Olisihan se kovin ikävää leimata ihmisiä pelkällä mutuilulla.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 481
 • Liked: 14696
 • Kuka jos en minä
Ainakin tuore Pj on psn nuorin kunnallisvaltuutettu. 16-vuotiaasta asti politiikassa mukana ollut.
Hedelmistään puu tunnetaan.

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 046
 • Liked: 8975
 • Oulu- Uleåborg
Ainakin tuore Pj on psn nuorin kunnallisvaltuutettu. 16-vuotiaasta asti politiikassa mukana ollut.

Samanikäisenä kuin  Timo Soini. Ei kuulosta lupaavalta.

Liian nuorena politiikkaan menneet ovat hyviä poliitikkoja, mutta heistä ei tule elämänkokemuksen puuttuessa valtiomiehiä.
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

(Oulu PS) http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Somehow, Satan got behind me

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 472
 • Liked: 4135
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Nähtiinhän se jo kovalla mölyllä ja suht avoimella rotutohtoroinnilla ajetusta Muutos 2011-projektista, mihin tuolla linjalla Suomessa pääsee: kaksissa ek-vaaleissa 7500 ääntä ja 0,3% kannatus. Persunuoret vetää vahvasti samaan suuntaan, ja jossain vaiheessahan emopuolue joutuu ottamaan kantaa mielipiteisiinsä jos ja kun esim. Haapala tykittelee koko eduskuntavaalikampanjansa yhtä voimallisesti.

Muutos kosahti siihen kun siitä ei edes yritetty tehdä poliittista puoluetta vaan keskittyi olemaan kylähullujen sekoilukerho. Persut on jo poliittinen puolue. Kriisi iskee vasta sitten jos johtoon nousee tomppeli jota politiikka ei kiinnosta pätkääkään, kuten muutoksen johtajistoa. Niin kauan kun piirissä ja kunniss on poliitikot johdossa ei ole hätää.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 552
 • Liked: 44331
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
… valta annetaan äänestyskopissa ...


Nyt joudun kyllä olemaan eri mieltä. Äänestyskopin valta asioissa on vähentynyt vuosi vuodelta. Valta otetaan rahalla. Ainoa asia mihin äänestyskopit Suomessa vaikuttavat, on pelko vallan menettämisestä. Se pelko on niin suuri, että sinisetkin kuvittelevat ja tietävät, että kaikki meni aivan päin helvettiä, koska veikkasivat kuollutta hevosta. 

Simon Elo tiesi jo samana iltana kun sanoi suorassa uutislähetyksessä, että he ovat poliittisia ruumiita. Elo mielestäni toivoi olevansa voittajien puolella tässä juonittelussa, mutta tajusi heti, kuitenkin, suorassa uutislähetyksessä, notta vituixmän. Siihen sitten notta "haluan katsoa lastani silmiin" tms paskaa, kun tiesi että ei enää voinut. Tai katsoa petettyä vaimoaan vaimoaan. .

Petturi.

Onko kenelläkään tallessa tätä videota?

Eniways, valta otetaan, annetaan ja menetetään telkkarissa.
« Viimeksi muokattu: 19.11.2018, 19:45:45 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“...lamassa on kysymys siitä, että tyhmien ja varautumattomien rahat siirretään viisaille ja varautuneille.”
— Murkula

Kaapumies

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 34
 • Liked: 62
Suomi pitää säilyttää suomalaisena ja suomalaisten kotimaana jatkossakin.

Ei kai kukaan ole tästä erimieltä mutta miten jotkin rotupuheet auttavat tämän asiaintilan säilyttämisessä?

Eikä ne rotuöyhötykset tainneet olla ainoa syy erottamiselle. Osa järjestön jäsenistä eivät tainneet olla tarpeeksi puhdasoppisia näille etnonationalisteille.

https://blogit.kansalainen.fi/miksi-ps-nuoret-hajoavat/

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 552
 • Liked: 44331
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Nähtiinhän se jo kovalla mölyllä ja suht avoimella rotutohtoroinnilla ajetusta Muutos 2011-projektista ...

Eräänä mölyäjänä olin auttamassa Jari Leinoa eduskuntaan 2015. Hän oli silloin puheenjohtaja. Vaikuttiko hän, pj:nä, sillion rotutohtorilta?

https://www.youtube.com/watch?v=ahi4x1zxDMI


“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“...lamassa on kysymys siitä, että tyhmien ja varautumattomien rahat siirretään viisaille ja varautuneille.”
— Murkula

Tagit: etnonuoret