Kirjoittaja Aihe: 2018-12-01 19-vuotias syyrialainen raiskasi opettajansa Ruotsissa  (Luettu 6063 kertaa)

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 205
 • Liked: 23351
 • antikomintern
https://twitter.com/HommaFI/status/1068898489541771265

Invalid Tweet ID
Eli Aldeen Abdllah Nor on tuomittu yhdeksästä eri rikoksesta kahdeksi vuodeksi vankeuteen. Opettajan raiskauksen lisäksi on huumausainerikosta ja liikennejuopumusta; laitonta uhkausta ja ajo-oikeudetta ajoa; puukon kanniskelua mukana jne.

Koko tuomio pdf-tiedostona ohessa. (Eksjö_TR_B_1490-18_Dom_2018-11-30.pdf, 70 s)

Kokoliha

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 999
 • Liked: 6566
Mamurikollisia koitetaan inhimillistää sukulaisia haastattelemalla. Lukijalle koitetaan istuttaa ajatusta miten tekijä joutuu nyt kärsimään jo maineensa menetyksestä ja sukulaiset myös. Raiskaajasta tehdään hairahtunut ihminen ja samalla uhri jätetään taustalle. Ikäänkuin pitäisi sääliä raiskaajaa siitä että hänelle nyt tulee seurauksia rikoksestaan.

Tämähän on Ruåtsissa nähty ennenkin. Kun mamu hakkasi iäkkään ruotsalaismiehen kadulla ja tappoi yhdellä iskulla tämän yhtä iäkkään vaimon, Ruåtsin lehdistö riensi kertomaan nyyhkytarinoita tappajasta (mukava poika jne) ja miten häntä perhe jo odottaa vankilasta kotiin: vuode on kauniisti sijattu ja sen päällä odottaa jo kultsipuppelimamulle lahjoja.

Yksikään lehti ei uhrannut riviäkään iäkkäälle ruotsalaiskantismiehelle ja hänen tunteilleen. Ehkäpä hänkin mielessään odotti (sairaalasta päästyään) kotonaan kauniisti sijatun vuoteen vieressä hiljaa vaimoaan, joka ei enää koskaan palaa kotiin.

Jari Leino laati tuosta keissistä muinoin helkutin hienon kirjoituksen, mutta en enää löytänyt sitä.
« Viimeksi muokattu: 01.12.2018, 22:08:28 kirjoittanut Kokoliha »
Nämä samat politikot jotka haluavat pitää koulut nyt auki kannustivat puoli vuotta sitten lapsia ilmastolakkoon.

Timo Rainela

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 588
 • Liked: 1907
 • fundamentalisti patriootti - pro deep squatter®
Jari Leino laati tuosta keissistä muinoin helkutin hienon kirjoituksen, mutta en enää löytänyt sitä.

Laitetaan talteen, oli poistettujen kirjoitusten joukossa, mutta löytyi / Kaksplus:

Lainaus käyttäjältä: Jari Leino
"Miten näin mukaville pojille voikin sattua näin ikäviä vahinkoja?"

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja ninpä niin, 30.11.2010.

Ruotsin parkkipaikkakärhämä vs. Hämeenkadun murhapoltto Kirjoittanut Jari Leino (26. marraskuu 2010, 16:17)
Maaliskuun lopussa 78-vuotias Inger surmattiin supermarketin parkkipaikalla Landskronassa. Helsingin Sanomat uutisoi tapahtumasta silloin seuraavasti (HS 31.3.2010):

"Parkkipaikkakärhämä koitui iäkkään naisen kuolemaksi Ruotsissa

Ruotsissa kauhistellaan iäkkään naisen joutumista väkivaltaisen miesautoilijan uhriksi. Nuorehko mies pahoinpiteli 78-vuotiasta naista parkkipaikalla Landskronassa niin, että tämä menehtyi aivoverenvuodon takia keskiviikkona.

Kuolemaan johtanut tapahtumasarja alkoi iäkkään pariskunnan aviomiehen töötättyä miesautoilijalle, joka tukki pääsyn supermarketin parkkipaikalle maanantaina.

Mies nousi autostaan ja alkoi hakata ensin 70-vuotiasta aviomiestä. Vaimo meni väliin, sai iskun kasvoihinsa, kaatui maahan ja löi päänsä. Kaatumisesta aiheutunutta aivoverenvuotoa ei voitu korjata leikkauksella."

Median ja muiden tahojen suhtautuminen tähän Ruotsin tapaukseen muistui mieleeni, kun luin median uutisointia Hämeenkadun murhapolttoon liittyen. Vertaillaanpa näitä hieman:

Ruotsissa poliisi ei aluksi julkaissut epäillyn henkilöllisyyttä, vaikka se oli tiedossa. Uutisissa poliisi pyysi vain tietoja pienen punaisen henkilöauton liikkeistä. Sen verran kerrottiin, että surmasta epäilty on mies. (Tässä vaiheessa netissä tiedettiin jo epäillyn henkilöllisyys sosiaaliturvatunnusta myöten: Ahmad Akileh, 23, libanonilaistaustainen.) Suomessa Hämeenkadun tuhopolton jälkeen poliisi pyysi tietoja kahden tummiin pukeutuneen henkilön liikkeistä.

Molemmissa tapauksissa pidätettyinä olivat veljekset. Ruotsissa epäillyn veli pidätettiin rikollisen suojelemisesta.

Suomessa Päivi Lipponen vaati rasisminvastaisen mielenosoituksen järjestämistä. Ruotsissa järjestettiin parikin mielenosoitusta, mutta ihan vain pelkkää väkivaltaa vastaan. Mukana olivat myös muslimiseurakunnan edustajat. Myös YLE kertoi "parkkipaikkakärhämään" liittyneestä seurakuntien yhteisestä muistotilaisuudesta. Kaikki viitteet tekijän taustasta on huolellisesti jätetty pois uutisesta, jotta rasismi ei heräisi.

Ruotsissa tekijän äiti kertoi, että tämä "onnettomuustapaus" on aiheuttanut valtavaa surua heidän perheelleen. Lehdistötilaisuus pidettiin moskeijassa imaamin läsnäollessa.
Tampereen palosta pidätettyjen omaiset puolestaan totesivat, että "pojat eivät ole voineet tehdä mitään tuommoista" ja että synkkyys on laskeutunut perheen päälle.

Ruotsissa monet toimittajat, imaamit ja politiikot olivat huolissaan siitä, että tapaus nostaa ruotsidemokraattien kannatusta tai aiheuttaa maahanmuuttajavastaisuutta. Suomessa Aamulehden toimittaja tivasi toiselta tamperelaiselta kebabravintolan pitäjältä, että lisääkö tämä nyt rasismia.

Suomessa Päivi Lipposen käsitys siitä, että ihmiset jakavat hänen huolensa kansakunnan tilasta ja rasismin vahvistumisesta, on saanut tukea. Myös Ruotsissa Ahmadin toiminta parkkipaikalla sai tukea. Khaled Ibrahim kirjoitti Facebookissa: "Ruotsalainen sai sen mitä kerjäsikin. Hän ja ukkonsa olivat rasisteja, jotka sanoivat häntä [Ahmadia] mutakuonoksi. Jos joku tekee niin minulle, minäkin lyön ne maahan."

Molemmat tapaukset olivat oikeastaan ihan vain pikku vahinkoja. Ruotsissa Ahmad, 23, totesi: "Satuin vain olemaan väärässä paikassa väärään aikaan." "Voi sanoa, että missään tapauksessa tällainen seuraus ei ollut tarkoitus", siteeraa Helsingin Sanomat (23.11.) Hämeenkadun murhapolton tutkinnanjohtajaa. Ruotsalaismedia käytti parkkipaikkasurmasta johdonmukaisesti termiä "olyckshändelse" eli onnettomuustapaus.

Myös lakimiehet ovat sitä mieltä, että kyseessä on selvä vahinko eli tohelointi:
Suomessa pitserian omistajan oikeudenkäyntiavustaja totesi: "Tapahtumassa on toheloinnin ainekset. Seuraukset tulivat varmasti yllätyksenä kaikille."
"Se oli pelkkä vahinko. Asiakkaallani ei ollut tarkoitusta vahingoittaa ketään, tappamisesta puhumattakaan", toteaa Ahmadia avustanut ruotsalainen huippuasianajaja.

Molemmissa tapauksissa epäillyt ovat oikeasti oikein mukavia poikia. Ruotsalaislehti kertoo, että Ahmad on rakastava isä, joka haluaa vain halata vaimoaan ja heidän vastasyntynyttä lastaan. Helsingin Sanomat (23.11.) korostaa, että pitserian omistaja on ystävällinen ihminen, joka "puhuu hyvää suomea ja on ainakin Facebook-päivitystensä perusteella sosiaalinen, huumorintajuinen, monen tuntema ja aktiivinen".

Miten näin mukaville pojille voikin sattua näin ikäviä vahinkoja?

Kerrataanpa vielä tapahtumien kulku siltä varalta, että jollekin on jäänyt epäselväksi, mitä tässä oikeasti on tapahtunut: Ruotsissa supermarketin parkkipaikalla syntyy riita siitä, kuka saa pysäköidä invapaikalle. Riidan tuloksena 23-vuotias Ahmad tappaa 78-vuotiaan Ingerin.

Hämeenkadun murhapolton tutkimukset ovat vielä kesken, mutta Ruotsin tapahtumat Ahmadin pidätyksen jälkeen antanevat meille esimakua siitä, mitä vielä saattaa olla odotettavissa. Mitä Ruotsi edellä, sitä Suomi perässä. Ainakin kaikessa järjettömyydessä.

4.4. tutkinnanjohtajasta tehtiin kantelu oikeusasiamiehelle. Häntä syytettiin negatiivisen kuvan antamisesta maahanmuuttajista, koska hän oli todennut haastattelussa, että "tekeytymällä uhriksi yritetään saada parempia neuvotteluasemia". Tutkinnanjohtaja Lindén viittasi tekijän suvun väitteisiin, että heitä on uhkailtu.

20.4. Vangitsemisoikeudenkäynnissä Ahmadin omaiset haukkuivat syyttäjää idiootiksi ja heittivät häntä kynällä. Järjestyksen ylläpitoa yrittävien poliisien päälle syljettiin.

12.5. Sydsvenskan julkaisee koskettavan artikkelin, jossa toimittaja vierailee Ahmadin perheen kotona. Toimittajalle tarjotaan trooppista hedelmämehua ja suklaakeksejä. Jutun kuvituksena on hellyyttävä kuva kauniisti pedatusta sängystä ja monista nätisti paketoiduista kotiintulijaislahjoista, jotka odottavat putkassa viruvaa Ahmadia. Toimittajalle kerrotaan perheen saamista rasistisista uhkauksista. Mutta perhe on myös saanut tukea muun muassa Ahmadin opettajilta ja muslimiyhteisöltä. Monet naiset - tutut ja tuntemattomat - ovat tulleet kertomaan Ahmadin vaimolle, että "me tiedämme, että sinun miehelläsi on hyvä maine".

28.5. käräjäoikeus tuomitsi Ahmadin 1 v 10 kk vankeuteen kuolemantuottamuksesta. Oikeuslääketieteellisen laitoksen suorittaman tutkimuksen mukaan Ahmad kärsi ahdistuksesta ja mahanpuruista, joten oikeus totesi, että hänelle ei voi antaa kovin pitkää tuomiota, koska vankila ei ole hänelle sopiva paikka.

2.6. Hovioikeus määräsi Ahmadin päästettäväksi vapaaksi odottamaan hovioikeuden tuomiota. Ahmad oli siis Ingerin kuoleman jälkeen pidätettynä kokonaista 2 kuukautta. Ahmadin perhe vaati välittömästi poliisin suojelua netissä olleiden uhkausten takia.

24.11. Hovioikeus korotti Ahmadin tuomiota 2 kuukaudella. Vapaalla jalalla tuomiota odottanut Ahmad istunee puolet tuomiostaan pidätysajalla vähennettynä, eli noin 10 kuukautta.

_____

78-vuotiaana kuolleen Ingerin mies Sven, 71, joutui myös pahoinpidellyksi parkkipaikkasurman yhteydessä. Yksikään ruotsalaislehti ei ole tiettävästi julkaissut koskettavaa artikkelia siitä, miltä Svenistä tuntui menettää vaimonsa 49 avioliittovuoden jälkeen. Ehkäpä myös Sven petaa vaimonsa sängyn nätisti ja laittaa pienen lahjapaketin tyynylle odottamaan Ingeriä, joka ei enää tule kotiin
https://kaksplus.fi/threads/miten-naein-mukaville-pojille-voikin-sattua-naein-ikaeviae-vahinkoja.1882947/

EDIT linkki
« Viimeksi muokattu: 01.12.2018, 23:53:38 kirjoittanut Nuivinator »
TR: Muuten olen sitä mieltä, että naisten olemassaolo politiikassa, virkahallinnossa ja päätöksenteossa on suurin yksittäinen syy kansakuntamme yhtenäisyyden ja moraalisen, eettisen, sivistyksellisen sekä pratopalogistisen rappion ja tuhon liikkeelle panevana voimana. Joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta.

Kari Kinnunen

 • Vieras
^

Niinpä. Hyvä muistutus todellisuudesta. Siitä todellisuudesta, että meidän ajan elitiille geekitukka arabit ovat tärkeämpiä hoivattavia ja huolehdittavia kuin omat vanhuksemme.

Tämä meidän on hyvä pitää mielessä. Tiukan paikan tullen hallintovalta antaa meidän pottunokkien vaikka kuolla näkään kunhan palleroille piisaa hyvinvointia ja viihdettä.

Tilannehan näkyy jo selkeästi. Vai onko jossain vokissa mahdollisesti pulaa hoitajista? Kokkare A. Närkin vanhusten palvelulaitoksissa taitaapi pikkasen haamuhoitoa olla. Yhteiskuntamme priorosoi.

Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 503
 • Liked: 7433
 • Nato-haukka
Tähän se johtaa kun opettajilta viedään kaikki valta omaan työhönsä, Pitäisi palata takaisin 60-luvun koulululaitokseen, jolloin opettajat / luokanvalvojat olivat vielä koulussa niitä auktoriteetteja, joiden johdolla koulutyö hoitui.  Haistattelevat/uhkailevat oppilaat pitäisi voida siirtää tarkkailuluokalle hyvin vaivattomasti, elleivät varoitukset tehoa. 
"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 344
 • Liked: 6028
Mamurikollisia koitetaan inhimillistää sukulaisia haastattelemalla. Lukijalle koitetaan istuttaa ajatusta miten tekijä joutuu nyt kärsimään jo maineensa menetyksestä ja sukulaiset myös. Raiskaajasta tehdään hairahtunut ihminen ja samalla uhri jätetään taustalle. Ikäänkuin pitäisi sääliä raiskaajaa siitä että hänelle nyt tulee seurauksia rikoksestaan.

Ei sitä ennen vanhaan tajunnut kuinka monella tavalla valtamedia voi kusettaa kansalaisia. Vielä 1980-luvulla sitä uskoi jokseenkin joka sanan, jonka esimerkiksi Hesarista luki. Ja enimmäkseen ne jälkikäteenkin tarkasteltuina pitivät paikkansa.

Nyt sen sijaan varsinkin maahanmuuttoon, muslimeihin ja muslimimaihin liittyviin uutisiin täytyy suhtautua vähintäänkin epäluuloisesti ja jos mahdollista tarkistaa ne jostain ulkomaisesta tiedotusvälineestä. Euroopassa uskottavimmilta vaikuttavat lähinnä Itävallan ja Sveitsin mediat niistä, joiden seuraamiseen kielitaito jotenkin riittää.
« Viimeksi muokattu: 01.12.2018, 23:23:52 kirjoittanut ismolento »

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 052
 • Liked: 3234
Tähän se johtaa kun opettajilta viedään kaikki valta omaan työhönsä, Pitäisi palata takaisin 60-luvun koulululaitokseen, jolloin opettajat / luokanvalvojat olivat vielä koulussa niitä auktoriteetteja, joiden johdolla koulutyö hoitui.  Haistattelevat/uhkailevat oppilaat pitäisi voida siirtää tarkkailuluokalle hyvin vaivattomasti, elleivät varoitukset tehoa.
Omana kouluaikana meillä vielä oli tarkkis-luokka.
Nyt nuo ovat muiden seassa erityisoppilaina, monesti opetellen jopa suomen kieltä...

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 237
 • Liked: 57213
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Noor Aldeen Abdallahin saama kahden vuoden vankeusrangaistus pysyi voimassa myös hovioikeudessa. Tässä jutussa tosin kerrotaan, että tekijä olisikin palestiinalainen Syyriasta eikä syyrialainen. No, sama se.

Tämä ihmisjäte on valitettavasti saanut Ruotsin kansalaisuuden, joten sitä ei voida karkottaa.

https://samnytt.se/ingen-utvisning-for-kriminelle-noor-aldeen-abdallah-som-valdtog-lararinna-i-smaland/ (9.2.2019)

Lainaus
Hovrätten fastställer dom mot Noor Aldeen Abdallah som våldtog lärarinna i Småland

Tidigare i veckan fastställde hovrätten domen mot den statslöse palestiniern Noor Aldeen Abdallah som våldtog en lärarinna vid en gymnasieskola i höstas. Noor är tidigare dömd för våldsamt motstånd. Han kan på grund av erhållet svenskt medborgarskap inte utvisas. I domen tas hänsyn till Noors låga ålder. Domen omfattar också en lång rad andra brott som Noor gjort sig skyldig till vid andra tillfällen.

I torsdags meddelade Göta hovrätt sitt besked gällande överklagandet av den dom som Eksjö tingsrätt meddelade 2018-11-30 mot den 19-årige palestiniern Noor Aldeen Abdallah från Syrien. Noor dömdes till fängelse i två år efter att bland annat ha våldtagit den kvinnliga läraren i ett klassrum under lektionstid i Brinellgymnasiet i Nässjö utanför Jönköping.

Den dömde våldtäktsmannen Noor begärde i sin överklagan att få bli frikänd från åtalet för våldtäkt, sexuellt ofredande och olaga hot och hävdade att läraren ljög vid tingsrätten. Åklagaren begärde för sin del att hovrätten skulle skärpa straffet.

Hovrätten fastställer den dom som Eksjö tingsrätt meddelade. Enligt åtalet hade Noor genom att använda visst våld mot läraren vid flera tillfällen fört in sina fingrar i hennes underliv. Under tiden dessförinnan ska Noor dessutom ha gjort sig skyldig till sexuellt ofredande och olaga hot, i båda fallen riktat mot lärarinnan.

Liksom tingsrätten anser hovrätten att läraren på ett mycket trovärdigt sätt har berättat om händelserna och att hennes uppgifter får starkt stöd av den övriga bevisningen.

(...)
« Viimeksi muokattu: 10.02.2019, 00:21:03 kirjoittanut Alaric »
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html