Kirjoittaja Aihe: 2018-11-28 Oulu: Ulkomaalaiset tehneet useita lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia  (Luettu 503399 kertaa)

N. O. Hääppönen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 803
 • Liked: 1926
Jatkan tuota ideointia Mykkäsen suuntaan.

Käytetään Ulostuskeskusten ylläpitoon sitä rahaa, joka ei ole pois mistään. Tämä ei ole vitsi - näiden tyyppien elättäminen maksaa joka tapauksessa joten on epärehellistä laskea kaikkia kuluja poistamisen kontolle.

Sitten olennainen - nuo poistokäskyn saaneet eivät ikinä, siis ikinä, tule tuottamaan Suomen valtiolle rahaa, vaan ovat jatkuva menoerä. Vaikka menisivät töihinkin, ovat ne nettomaksajiksi kykenevät yksilöt niiiin harvassa, että kokonaisuus jää aina ja kaikissa tapauksissa miinukselle.

Eli käytännössä on aivan yhdentekevää, mitä maasta poistaminen maksaa - me tienataan sillä.
- Mitä enemmän maahanmuuttajia, sen parempi.
Vasemmistointellektuelli Tiina Rosenberg

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 984
 • Liked: 3537
Kysymys: tunnistaako muslimi aina taqiyan käytön? Kun esim. Imaami valehtelee julkisesti.
Ooh lalaa...

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 016
 • Liked: 7840
 • Tecumseh
Kysymys: tunnistaako muslimi aina taqiyan käytön? Kun esim. Imaami valehtelee julkisesti.
Jaa-a. Tuskin tunnistaa edes yleensä. Tavallinen muslimi ei ole fiqhin asiantuntija, kun taas imaami, joka suomeksi tarkoittaa 'johtajaa', usein on.
ὁ βίος βραχύς, ἡ δὲ τέχνη μακρή / vita brevis ars longa / learning one's craft takes so long that a lifetime may not be adequate (käännös Merriam-Webster)

"Sivistyksen ja ihmisyyden tulisikin velvoittaa kaikkia lukeneita ihmisiä ottamaan vastuuta älyllisen vaihtoehdon tarjoamisesta populismille." - Arvo Pohjalainen

Oto Hascak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 822
 • Liked: 2678
 https://yle.fi/uutiset/3-10602010

Lainaus
Mitä huonoa Oulun poliisi on saanut aikaan?
----
Poliisin tiedottaminen on lietsonut pelkoa, kauhua ja vihaa myös muualla kuin Oulussa.
----
Ylen saamien tietojen mukaan Oulun poliisissa on alettu miettiä, menikö tiedottaminen liian pitkälle.

Sanokaa, mitä sanotte, mutta minun mielestäni tuon voi tulkita vain ja ainoastaan yhdellä tavalla:

Matujen suorittamista raiskauksista, lapsiin sekaantumista ja muista seksuaalirikoksista ei haluta tiedottaa, piste. Eli kun kohu hiukan laantuu, niin palataan vanhaan ja tuttuun toimintakulttuuriin eli hyssytellään ja ollaan hissuksiin. Se, mistä ei puhuta, ei ole olemassa. Mitä enemmän kansa aktivoituu tilailemaan käräjäoikeuksien juttulistoja sekä tuomioita, niin sitä kovemmin paine kohdistuu juttulistojen sekä tuomioiden pimittämiseen.

Avointa keskustelua maahanmuutosta? Pikemminkin sensuuria on luvassa kahta kovemmin. Meillä, siis koko pottunokkaskenellä, on helkkarinmoinen vastuu ja jopa velvollisuus jatkaa juttujen kaivelemista.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 21 222
 • Liked: 47138
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Itse ainakin pidän näitä turvapaikkaturisteja riskihenkilöinä, joilla on huomattavan suurta potentiaalia syyllistyä seksuaali-, väkivalta- ja muihin rikoksiin.

Painukaa helvettiin täältä. Suomi ei halua eikä tarvitse teitä.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nahdaanko-meidat-kaikki-nyt-rikollisina-vastaanottokeskusten-ylla-leijailee-hammennys-ja-musta-pilvi-jonka-halvenemista-ei-nay-horisontissa/7244226 (18.1.2019)

Lainaus
"Nähdäänkö meidät kaikki nyt rikollisina?" Vastaanottokeskusten yllä leijailee hämmennys ja musta pilvi, jonka hälvenemistä ei näy horisontissa

Uutiset Oulun ja Helsingin epäillyistä ulkomaalaisten miesten seksuaalirikoksista on otettu järkyttyneinä vastaan vastaanottokeskuksissa ympäri maan.

– Eipä kuulu kovin hyvää tällä hetkellä, aloittaa Helsingin vastaanottokeskusten johtaja Leena Markkanen puhelun.

Surulliset uutiset ovat jättäneet leijumaan Suomen vastaanottokeskusten päälle mustan pilven, jonka hälvenemistä saadaan odotella vielä pitkään.

Ulkomaalaistaustaisten miesten seksuaalirikokset on otettu kuitenkin rohkeasti puheeksi vastaanottokeskuksissa ympäri Suomea. Vakavasta asiasta on puhuttu työntekijöiden ja asiakaskunnan kanssa tulkkien välityksellä.

(...)

Vastaanotolta on kävellyt ulos hämmentyneitä ja pelästyneitä ihmisiä.

– Kahdenkeskisissä tapaamisissa on muun muassa kysytty, että "syytetäänkö meitä kaikkia nyt ja nähdäänkö meidät rikollisina?". Tottakai myös tämä porukka joka ei ole tehnyt mitään, alkaa perätä kaupungilla liikkumista, Markkanen kertoo.

Kaupungilla liikkuminen onkin osoittautunut monille maahanmuuttajille tällä hetkellä ylitsepääsemättömäksi asiaksi. Kansanahon mukaan maahanmuuttajien on joka tapauksessa käytävä kaupungilla jatkossakin.

– Kyllä meillä ihmiset joutuvat asioimaan edelleen keskuksen ulkopuolella. Tiedän, että osa maahanmuuttajista ei tiedä, uskaltaako sinne mennä, Kansanaho sanoo.

(...)

– Pakkohan näistä asioista on selvitä ja mennä eteenpäin. Elämän pitää jatkua. Eri toimijoiden, niin virkamiesten kuin poliitikkojenkin pitää miettiä mitä tehdä ennen kaikkea sen ennaltaehkäisyn näkökulmasta, Sirpa Kansanaho kertoo.
"Jos olisi sekä menestyviä että epäonnistuneita afrikkalaisia yhteiskuntia hakisin selitystä jostain muualta. Jos afrikkalaiset eivät muodostaisi länsimaissakin sosioekonomista pohjanoteerausta, hakisin selitystä jostain muualta." -Jussi Halla-aho afrikkalaisten geneettisesti selittyvästä älykkyysosamäärästä (3.6.2005)

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 023
 • Liked: 32645
 • Kammottava roiskaisija
Lainaus
En osaa ottaa kantaa siihen,  tuleeko niitä ilmi lähipäivinä. Toivon että ei tulisi, Kiiskinen vastaa.

Poliisi on edennyt uutisoitujen tapausten esitutkinnassa ripeästi ja ensimmäiset tapaukset siirtyvät syyttäjälle syyteharkintaan lähiviikkoina.

Poliisi toivoo, että tapauksia ei tulisi ilmi eikä varsinkaan uutisoitaisi, koska silloin niitä jouduttaisiin tutkimaan. Tämä selvä. Way to go, ohrana.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 037
 • Liked: 62453
https://yle.fi/uutiset/3-10602010

Lainaus käyttäjältä: Päivi Happonen, Yle
Mitä huonoa Oulun poliisi on saanut aikaan?

Paljonkin.


Monen mielikuvissa Oulusta on tullut pahuuden pesä, jossa turvapaikanhakijat raiskaavat lapsia minkä ehtivät.

Poliisin tiedottaminen on lietsonut pelkoa, kauhua ja vihaa myös muualla kuin Oulussa.

Ulkomaalaistaustaiset henkilöt ovat yliedustettuina poliisin tilastoissa seksuaalirikostutkinnoissa. Mutta viime aikoina monelta on hämärtynyt se tosiasia, että suurin osa seksuaalirikosepäillyistä on edelleen kantasuomalaisia.

Ylen saamien tietojen mukaan Oulun poliisissa on alettu miettiä, menikö tiedottaminen liian pitkälle.

...

On hyvin tärkeää, että seksuaalirikosten tutkinnoista ja niiden määrästä tavallisilla kansalaisilla ja poliitikoilla on oikea ja kokonaisvaltainen kuva.

Jotta näin tapahtuisi, poliisin olisi tiedotettava ympäri Suomea samalla tavalla tutkinnoista, samojen linjausten ja ohjeiden mukaisesti.

Nyt Oulu poikkeaa muusta Suomesta, eikä se ole hyväksi kenellekään.

Tulihan se sieltä.

Kempeleen lapsiraiskauksen yhteydessä Uuden Suomen toimittaja tiukkasi poliisilta tärkeimpänä asiana, miksi he kertoivat raiskaajien ulkomaalaistaustan.

Tämä Ylen rikostoimittaja Päivi Happonen puolestaan väitti tuolloin tv-haastattelussa, että "poliisitutkintaan ei ole [vuonna 2015] kovin paljoa päätynyt juttuja, mitkä liittyvät näihin turvapaikanhakijoihin", mikä osoittautui vain muutama viikko myöhemmin valheeksi, kun poliisi julkisti turvapaikanhakijoiden rikostilastot. Happonen lipsautti samassa yhteydessä olevansa tietoinen irakilaisen turvapaikanhakijan raiskausoikeudenkäynnistä Helsingissä, josta ei sittemmin koskaan uutisoitu Ylellä tai valtamediassa.

Sen jälkeen vuoden 2015 lopulla poliisi ja valtamedia sopivat ulkomaalaisten ja turvapaikanhakijoiden rikoksista tiedottamiseen uudet pelisäännöt, joilla luotiin lähes täydellinen uutissulku. Nyt paikallisia poliiseja yritetään painostaa ruotuun niin, että uutissulku olisi täydellinen, eikä uusia poliitikoille ja toimittajille kiusallisia kohuja pääsisi syntymään.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

pienivalkeapupu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 435
 • Liked: 1633
 • Elämältä piilopaikan saanut ahistunu pupu
Näin maahanmuuttajat puhuvat Oulun tapahtumista arabiankielisissä keskusteluryhmissä – ”Jättäkää alaikäiset tytöt rauhaan!”

KESKUSTELU Oulussa nuoriin tyttöihin kohdistuneista epäillyistä seksuaalirikoksista on käynyt vilkkaana arabiankielisissä Facebook-ryhmissä. Se alkoi saman tien, kun Oulun tapaukset nousivat otsikoihin.

................

Ryhmän keskusteluista käy ilmi, että suurimmalle osalle arabiankielisille maahanmuuttajille Oulun tapahtumat ovat olleet suuri järkytys. Monet pohtivat, miten tapaukset vaikuttavat heidän arkielämäänsä Suomessa ja jopa tulevaisuuden mahdollisuuksiin.

Jotkut oleskelulupapäätöstä odottavat ajattelevat, että tapaukset vaikuttavat heidänkin mahdollisuuksiinsa saada oleskelulupa.

Toisaalta, jotkut ryhmäläiset raivostuivat uutisista ja kirjoittivat, että suomalainen media keksii tapauksia – tai ainakin liioittelee niitä, jotta maahanmuuttajat saataisiin huonoon valoon. Jotkut kirjoittajat ajattelivat, että rasismilla olisi vaikutusta asiaan, toiset taas uskoivat, että tapauksissa on kyse vaalityöstä ja että jotkut poliitikot haluavat päästä eroon maahanmuuttajista, tai kosiskelevat äänestäjiä.

RYHMÄSSÄ on myös sellaisia henkilöitä, jotka kommentoivat, ettei tapauksissa olisi kyse raiskauksista siinä tapauksessa, jos uhri on tullut itse ja omasta tahdostaan mukaan.

IS:n julkaisemat artikkelit, joissa maahanmuuttajataustaiset ihmiset puhuvat kulttuurieroista, raivostuttivat joitakin miespuolisia ryhmäläisiä. Heidän mielestään IS:n haastattelemat henkilöt ovat liioitelleet tai jopa puhuneet puppua. Eräät väittivät ryhmän keskusteluissa, että haastatellut flirttailevat suomalaisille ja kertovat heille asioita, joita suomalaiset haluavat kuulla.

Esimerkiksi IS:n artikkeli, jossa irakilaistaustaiset naiset kertovat suorasukaisesti kulttuurieroista, närkästytti useita ryhmän kommentoijia.


.................

RYHMÄSSÄ oli henkilöitä, jotka syyllistivät alaikäisiä uhreja, kuten seuraavasta kommentista selviää.

– Raiskaus ymmärretään väärin. Suomessa alaikäisethän itse tulevat vapaaehtoisesti miesten luokse, miehet tulevat houkutelluksi tyttöjen kauneudesta. Tyttö menee miehen kotiin, pysyy hänen luonaan kuukauden parin, syö ja juo siellä, mies elättää ja niin edespäin. Lopussa tyttö syyttää miestä raiskauksesta, ja laki on tietenkin tytön puolella. Näin tyttö pääsee eroon miehestä ja saa vielä korvauksen. He (suomalaiset tytöt) ovat valmiita tekemään ihan mitä vain. Näin Suomessa käy. Ei tämä ole raiskausta, eräs kirjoitti.


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005969343.html

Silmäilin tänään kaupassa paperiversion ao. artikkelista lävitse, ja vaikutti snadisti nuivemmalta versiolta kuin tämä nettiversio... voin toki olla väärässä tuntemuksieni kanssa. Tai sitten en.
Kun ei vaan tajuu

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 244
 • Liked: 20850
Lainaus
"Nähdäänkö meidät kaikki nyt rikollisina?" Vastaanottokeskusten yllä leijailee hämmennys ja musta pilvi, jonka hälvenemistä ei näy horisontissa

Esimerkiksi minä olen nähnyt kaiken vastaanottokeskuksiin liittyvän rikollisena alusta lähtien, ihan sama on kyseessä matu tai matun hyysääjä, niin rikollisia molemmat, vain rikostyypit vaihtelevat (matu on sotarikollinen/kurkunleikkaaja/raiskaaja jne..., suvakki on maanpetturi).

Hälveneminen näkyy horisontissa sinä päivänä kun matut kävelevät länsirajamme yli Ruotsiin , mistä tulivatkin. Silloin lännessä horisontissa näkyy, kuinka musta pilvi askel askeleelta hälvenee.
Sitä ihanaa päivää odotellessa.

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 912
 • Liked: 13557
 • Never surrender
^^^Ei ole olemassa ainuttakaan järkevää syytä, miksi lapsiin kohdistuvaa rikollisuutta pitäisi vähätellä, kaunistella tai peitellä. Ei ainuttakaan.

Oli sitten rikosten tekijänä kuka tahansa, viranomaisten pitää lapsiin kohdistuvasta rikollisuudesta tiedottaa, varoittaa, ennaltaehkäistä; nostaa rikosten ja ilmiöiden todelliset syyt rehellisesti ja armotta näkyville, tehdä kaikkensa niiden poistamiseksi ja rankaista tekijöitä kovimman kautta.

Kuten tässäkin ketjussa on moneen kertaan todettu, lapset ovat arvokkainta mitä meillä on, ja meillä aikuisilla on vastuu heitä suojella, huolehtia ja puolustaa. Mikään asia ei saa mennä tämän velvollisuuden edelle. Jos menee, on yhteiskunta rappion ja tuhon tiellä.
« Viimeksi muokattu: 18.01.2019, 16:51:26 kirjoittanut Vellamo »

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 975
 • Liked: 22344
Aikamoista roskaa nämä ihmisoikeussopimukset.

Lainaus
[Valtiosääntöoikeuden professori Tuomas Ojanen:] – Palautuskielto kuuluu ehdottomien ihmisoikeuksien joukkoon ja siitä ei voida missään tilanteessa poiketa. Se ei ole pelkästään perustuslaissamme vaan kaikissa keskeisissä ihmisoikeussopimuksissamme, kuten Euroopan ihmisoikeussopimuksessa ja YK:n ihmisoikeussopimusjärjestelmässä.

Tuon "ihmisoikeussopimuksen" nojalla ei olisi voitu sitten palauttaa edes Auschwitzin komendanttia tai Mengeleä minnekään. Sen täytynee olla aivan susi? Vai ovatko nämä "ihmisoikeussopimukset" luotu vain entisten, nykyisten ja tulevien rikollisten suojelemiseksi? Eivätkö ne suojele millään tavoin tavallisia maan kansalaisia, kun heidän kohdallaan näistä ei kukaan mainitse koskaan mitään?

Huomautuksena vielä, että YK:n ihmisoikeuksien julistus ei ole valtioita sitova sopimus tai asiakirja. Luoteeltaan se on samanlainen kuin uusimmat YK:n maahanmuutto- ja pakolaissopimukset, jotka johtopoliitikkojen mukaan eivät velvoita ketään mihinkään. Joten se siitä?

Lopulta vielä: Olisiko asiantuntijoina sittenkin syytä kuunnella lähinnä muita kuin jonkin oman agendan omaavia ja usein poliittisella ja ideologisella äärilaidalla operoivia tahoja?

Lainaus
(…)
Iltalehti kertoi viime viikolla (IL 22.2.2017), kuinka Ben Zyskowicz (kok) höykytti oikeusoppineita eduskunnassa.

Zyskowicz sanoi, että "perusoikeusfundamentalistit" pyrkivät kaventamaan eduskunnan harkintavaltaa perusoikeuksiin vetoamalla.

Zyskowicz mainitsi erikseen oikeustieteen professorin Juha Lavapuron ja valtiosääntöoikeuden professorin Tuomas Ojasen.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/201703022200079177

Bwana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 133
 • Liked: 2917
 • Ihmis-perse natsi.
Kieltämättä on kiinnostavaa että majoittamisen ja elättämisen lasketaan maksavan 3000 euroa kuussa. Kannattaa muistaa että suomalaiset joilla on noin paljon rahaa käytettävissään verojen jälkeen taitavat kuulua kaikki ylimpään tulokymmenykseen. Sillä tulotasolla voi pienellä kulujen perään katsomisella elää aivan hyvin vaikka yksiössä Helsingin ydinkeskustassa. Herättää melkoisia kysymyksiä yhteiskunnallisen rahanjaon reiluudesta jos maahan ilman vakuuttavaa perustelua saapuneiden laumojen pelkkä hengissä pitäminen maksaa enemmän per henki kuin mihin 90 prosentilla omista kansalaisista on varaa omassa elämässään...

Tuotahan laskeskeltiin silloin 2015 ja päädyttiin lopputulemaan, jossa vuohiastronautit olisi ollut halvempaa majoittaa kolmen erissä hotelli Kämp:iin kuin VOK:eihin. Ja niinhän se nykyäänkin on, 400 euroa/päivä kahdelta oikeuttaisi kevyesti esim. Imatran Valtionhotellissa sviittiin, samoin Rollossa Arctic Light-hotellissa. Helsingissä hotelli Tornista irtoaisi kanssa sviitti, mieltymyksen mukaan joko art deco tai jugend-tyylinen. Kaikissa näissä saisi aamiaisen ja päiväksi jäisi vielä viitisen kymppiä ruokarahaakin.

Tällä menolla täytyy kyllä poliisin alkaa tarkkailemaan huomioliivien ostajia, Lahen malliin.
Jees pox holiray!

Billy Hill

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 996
 • Liked: 3345
olisi ollut halvempaa majoittaa kolmen erissä hotelli Kämp:iin kuin VOK:eihin. Ja niinhän se nykyäänkin on, 400 euroa/päivä kahdelta oikeuttaisi kevyesti esim. Imatran Valtionhotellissa sviittiin, samoin Rollossa Arctic Light-hotellissa. Helsingissä hotelli Tornista irtoaisi kanssa sviitti, mieltymyksen mukaan joko art deco tai jugend-tyylinen. Kaikissa näissä saisi aamiaisen ja päiväksi jäisi vielä viitisen kymppiä ruokarahaakin.
Mutta tuohon ei sisälly vielä vokissa tarjotut muut luontoisedut.

(Puhun tietenkin satujumpasta, piirileikkitunneista ja päiväkoti- sekä kouluvierailuista.)

Juffe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 994
 • Liked: 1964
https://yle.fi/uutiset/3-10602010

Lainaus käyttäjältä: Päivi Happonen, Yle
Mutta viime aikoina monelta on hämärtynyt se tosiasia, että suurin osa seksuaalirikosepäillyistä on edelleen kantasuomalaisia.
Juu, on todella hämärtynyt tosiasia. Viime aikojen kohuissa on ollut kyse alaikäisiä saalistavista raiskausringeistä. Minun kuulemani mukaan näissä raiskausringeissä ei ole ollut ensimmäistäkään suomalaista. Jos tekijöistä kuitenkin on ollut suomalaisia jopa suurin osa, niin onpa tiedotus hurjan vääristynyttä!  :roll:


n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 467
 • Liked: 2000
 • nuivaantunut
Tuotahan laskeskeltiin silloin 2015 ja päädyttiin lopputulemaan, jossa vuohiastronautit olisi ollut halvempaa majoittaa kolmen erissä hotelli Kämp:iin kuin VOK:eihin. Ja niinhän se nykyäänkin on, 400 euroa/päivä kahdelta oikeuttaisi kevyesti esim. Imatran Valtionhotellissa sviittiin, samoin Rollossa Arctic Light-hotellissa. Helsingissä hotelli Tornista irtoaisi kanssa sviitti, mieltymyksen mukaan joko art deco tai jugend-tyylinen. Kaikissa näissä saisi aamiaisen ja päiväksi jäisi vielä viitisen kymppiä ruokarahaakin.

Tällä menolla täytyy kyllä poliisin alkaa tarkkailemaan huomioliivien ostajia, Lahen malliin.
Tulee mieleen, että noilla rahoilla maksaisi täysylläpidon hotelissa melkein missä päin tahansa maailmaa. Pitäisikö pojille pistää varaukset all inclusive hotelliin Marokkoon ja rahaa taitaisi silti säästyä?
”Feminismin kemiallinen määritelmä: sama kuin linoleenihappoanionin - negatiivisesti varautunut monityydyttämätön rasvahapporadikaali.” -hikipedia

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 467
 • Liked: 2000
 • nuivaantunut
Minun kuulemani mukaan näissä raiskausringeissä ei ole ollut ensimmäistäkään suomalaista. Jos tekijöistä kuitenkin on ollut suomalaisia jopa suurin osa, niin onpa tiedotus hurjan vääristynyttä!  :roll:
Halla-aho taisi todeta, että kielessä ei ole erottelevaa termiä etnisesti suomalaiselle ja vain passin omaavalle suomalaiselle.
”Feminismin kemiallinen määritelmä: sama kuin linoleenihappoanionin - negatiivisesti varautunut monityydyttämätön rasvahapporadikaali.” -hikipedia

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 981
 • Liked: 2639
 • Puolinuiva
Nyt on kirjoittajan nimen mukaisesti hapokasta tekstiä https://yle.fi/uutiset/3-10602010

Lainaus
Mitä huonoa Oulun poliisi on saanut aikaan?

Paljonkin.

Monen mielikuvissa Oulusta on tullut pahuuden pesä, jossa turvapaikanhakijat raiskaavat lapsia minkä ehtivät.

Poliisin tiedottaminen on lietsonut pelkoa, kauhua ja vihaa myös muualla kuin Oulussa.

Ulkomaalaistaustaiset henkilöt ovat yliedustettuina poliisin tilastoissa seksuaalirikostutkinnoissa. Mutta viime aikoina monelta on hämärtynyt se tosiasia, että suurin osa seksuaalirikosepäillyistä on edelleen kantasuomalaisia.

Ylen saamien tietojen mukaan Oulun poliisissa on alettu miettiä, menikö tiedottaminen liian pitkälle.

...

On hyvin tärkeää, että seksuaalirikosten tutkinnoista ja niiden määrästä tavallisilla kansalaisilla ja poliitikoilla on oikea ja kokonaisvaltainen kuva.

Jotta näin tapahtuisi, poliisin olisi tiedotettava ympäri Suomea samalla tavalla tutkinnoista, samojen linjausten ja ohjeiden mukaisesti.

Nyt Oulu poikkeaa muusta Suomesta, eikä se ole hyväksi kenellekään.

Kyllä suomalaisetkin ja blaa blaa ja toimittaja tarkoituksella unohtaa näiden ulkomaalaisten raiskauksien olevan suoraa seurausta vastuuttomasta ja välinpitämättömästä maahanmuuttopolitiikasta.

Lainaus
Hyvää on se, että kouluissa ja kodeissa on puhuttu runsaasti sosiaalisen median vaaroista. Todennäköisesti moni nuori osaa toimia sosiaalisessa mediassa varovaisemmin kuin tähän asti.   

Ehkä Päivi Happosen kotona on puhuttu sosiaalisen median aiheuttamista vaaroista. Jokaisessa vastuullisessa kodissa on puhuttu ensisijaisesti keharimiesten aiheuttamista vaaroista netissä, kauppakeskuksissa jne.
Soinin Ploki 3.6.2017: "Marko Junkkari lankesi Lännen Median ansaan ja kirjoitti arvolleen sopimattoman pakinan Soinista ja seteliselkärankaisista. Ajatus siitä, että loikkaisin perustamastani puolueesta on mieletön. Se oli Juudas, en minä, joka meni ja hirtti itsensä.[...]Pidän loikkareita luusereina."

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 975
 • Liked: 22344
Tuotahan laskeskeltiin silloin 2015 ja päädyttiin lopputulemaan, jossa vuohiastronautit olisi ollut halvempaa majoittaa kolmen erissä hotelli Kämp:iin kuin VOK:eihin. Ja niinhän se nykyäänkin on, 400 euroa/päivä kahdelta oikeuttaisi kevyesti esim. Imatran Valtionhotellissa sviittiin, samoin Rollossa Arctic Light-hotellissa. Helsingissä hotelli Tornista irtoaisi kanssa sviitti, mieltymyksen mukaan joko art deco tai jugend-tyylinen. Kaikissa näissä saisi aamiaisen ja päiväksi jäisi vielä viitisen kymppiä ruokarahaakin.

Tällä menolla täytyy kyllä poliisin alkaa tarkkailemaan huomioliivien ostajia, Lahen malliin.
Tulee mieleen, että noilla rahoilla maksaisi täysylläpidon hotelissa melkein missä päin tahansa maailmaa. Pitäisikö pojille pistää varaukset all inclusive hotelliin Marokkoon ja rahaa taitaisi silti säästyä?

Tuota on tullut mietittyä aiemminkin ja olen ehdottanut, että näiden tulijoiden majoitus- ja ylläpitopalvelut ostetaan sieltä tuloalueen ja oman kulttuurin piiristä paikallisilta palveluntarjoajilta. Näin kaikki voittaisivat, eikä yhtäänkään "ihmisoikeussopimusta" rikottaisi. Mikään kv. sopimuskaan ei estäisi tätä. Joten mitäs jos poliitikot käärisivät nyt hihat ylös ja ryhtyisivät toimiin? Kohta rullaavat ulkomaalaisille ilmaiset lomalennot Marokkoon, Egyptiin, Jordaniaan ja ties minne?

Rantasalmen Sulttaani

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^
 • ****
 • Viestejä: 475
 • Liked: 1047
 • Teillä oli unelma
^^Ei ole olemassa ainuttakaan järkevää syytä, miksi lapsiin kohdistuvaa rikollisuutta pitäisi vähätellä, kaunistella tai peitellä. Ei ainuttakaan.

Oli sitten rikosten tekijänä kuka tahansa, viranomaisten pitää lapsiin kohdistuvasta rikollisuudesta tiedottaa, varoittaa, ennaltaehkäistä; nostaa rikosten ja ilmiöiden todelliset syyt rehellisesti ja armotta näkyville, tehdä kaikkensa niiden poistamiseksi ja rankaista tekijöitä kovimman kautta.

Kuten tässäkin ketjussa on moneen kertaan todettu, lapset ovat arvokkainta mitä meillä on, ja meillä aikuisilla on vastuu heitä suojella, huolehtia ja puolustaa. Mikään asia ei saa mennä tämän velvollisuuden edelle. Jos menee, on yhteiskunta rappion ja tuhon tiellä.

Hyvin puhuttu. Terveessä yhteiskunnassa ei todellakaan pitäisi olla mitään syytä vähätellä tai peitellä lapsiin kohdistuvaa rikollisuutta ylipäätään saati sitten kun kyseessä on seksuaalirikollisuus. Oli tekijöinä sitten ketä tahansa. Kantaväestön namusedistä lapsia on aina varoitettu ja onneksi lapset usein osaavat näitä tuntemattomia karkin tai kyydin tarjoajia varoakin. Tässä toiminnassa ei media eikä poliisi ole nähnyt mitään väärää.

Ulkomaalaisen näköisen pedofiilin kohdalla homma menee vaikeaksi. Lapsia on aivopesty "suvaitsevaisiksi" pahimmassa tapauksessa siitä lähtien kun he ovat oppineet puhumaan. Päiväkodit ja koulut julistavat ns. "monikulttuurin" ihanuutta ja opettavat lapsia olemaan ennakkoluulottomia erilaisen näköisiä ihmisiä kohtaan. Lapsi alkaa uskomaan parrakkaiden, tummaihoisten ja sosiaalisesti rohkeiden täysin tuntemattomien ihmisten absoluuttiseen hyvyyteen samalla tavalla kun joulupukkiin. Ei lasta voi tästä moittia, lapsi uskoo vanhempiensa ja luottamiensa auktoriteettien sanaan.

Oksennusta pukkaa kitalakeen kun lukee ns. suvaitsevaisten hyvien ihmisten kommentteja, joissa yritetään selittää pedofiilijoukkoraiskaajien rikoksia sillä, että olisihan lapsen pitänyt älytä varoa ja että varmaan itse omalla käytöksellään aiheutti raiskauksensa, tyyliin mitäs läksit. Miten ihmeessä lapsi voi käsittää koko elinikänsä kestäneen aivopesun jälkeen, että ystävällisen oloinen tumma tuntematon voi olla vaarallinen, kun myös aikuiset ihmisetkin menevät samaan halpaan???

Seksuaalisen väkivallan seuraukset varmasti vaihtelevat varmasti yksilöstä ja kokemuksista riippuen paljonkin, mutta varmasti joillekin tulee pitkäaikaista haittaa, masennusta, luottamuspulaa, työkyvyttömyyttä jne. Mikä olikaan tuhoutuneen kantasuomalaisen ihmisen hintalappu yhteiskunnalle? Näitä kustannuksia ei varmasti ole otettu huomioon monikulttuuristamisen tuloslaskelmassa.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 336
 • Liked: 20897
 • Monikulttuurisuutta vastaan rokotettu
Valkeassahan on sellainen iso näyttötaulu. Eikö siihen voisi laittaa varoituksia keharimiehistä ja listaa raiskaajista kuvan kera.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Atte Saarela

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 070
 • Liked: 945
https://www.aamulehti.fi/a/201411193?c=1522737894164
Lainaus
Hallitus kuuli poliisiylijohtajaa lapsiin kohdistuvasta seksuaalirikollisuudesta: "Erityisesti Irakin kanssa palautuksia on tehostettava"

...

Irak on aiemmin ilmoittanut, että se kieltäytyy ottamasta vastaan pakkopalautettavia Suomesta.

Eiköhän tämän saisi jotenkin ratkeamaan, joko maksamalla Irakin hallitukselle jokin kohtuullinen summa jokaisesta palautettavasta, tai sitten perustamalla johonkin kolmanteen maahan leiri jonne turvikset voisi majoittaa edullisesti niin matalalla elintasolla että jossain vaiheessa alkaa tehdä mieli häipyä ihan minne vaan muualle.

(Epäilen, että Kokoomus tai Kepu saa tässä kuitenkaan mitään aikaan vaikka olisivatkin seuraavassa hallituksessa, luultavasti asia pyritään hautaamaan johonkin työryhmään.)

Mikä muuten tarkalleen ottaen olikaan Irakin kanta tähän? Jos palautettava palaa vapaaehtoisesti, niin sitten heille ok? Sehän on sitten vain järjestelykysymys palaako turvis vapaaehtoisesti vai ei ("Palaat nyt vapaaehtoisesti sinne mistä tulitkin, tai muuten..")
« Viimeksi muokattu: 18.01.2019, 13:43:37 kirjoittanut Atte Saarela »

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 023
 • Liked: 32645
 • Kammottava roiskaisija
Lainaus
Sehän on sitten vain järjestelykysymys palaako turvis vapaaehtoisesti vai ei ("Palaat nyt vapaaehtoisesti sinne mistä tulitkin, tai muuten..")

..popsit suljetussa vokissa pahaa riisiä ilman rahakorvausta vaikka loppuikäsi, jos sattuu huvittamaan.

jmk

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 556
 • Liked: 4234
Lainaus
Hallitus kuuli poliisiylijohtajaa lapsiin kohdistuvasta seksuaalirikollisuudesta: "Erityisesti Irakin kanssa palautuksia on tehostettava"
...
Irak on aiemmin ilmoittanut, että se kieltäytyy ottamasta vastaan pakkopalautettavia Suomesta.

Valtio on edelleenkin kansainvälisen lain mukaan velvollinen ottamaan kansalaisensa vastaan, joten juridisesti tässä ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Kysymys on vain käytännön toteutuksesta ja suomalaisten poliitikkojen ja virkamiesten munattomuudesta tai haluttomuudesta tehdä asialle mitään.

Mitä siihen käytännön toteutukseen tulee, Irakilla on pätkä merenrantaa, joten palautettavat voi mainiosti laivata kansainväliselle merialueelle vähän Irakin aluevesirajan ulkopuolelle. Irakilla ei ole siihen mitään sanomista. Palautettaville voi sitten antaa mukaan vaikka moottoroidun kumiveneen, jolla voivat halutessaan palata armaaseen kotimaahansa. Se taas on Irakin ja palautettavien välinen asia.

Samaa voi soveltaa kaikkiin rannikkovaltioihin, kuten esimerkiksi Somaliaan ja Pakistaniin. Sisämaavaltiot kuten Afganistan vaativat sitten vähän enemmän yritystä, palautettavat täytyy viedä joko naapurivaltioiden kautta maitse rajalle, tai lentoteitse.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 972
 • Liked: 18073
 • Persuhtava keskustelija
Siinä vaiheessa kun kotimaa ei suostu ottamaan omia kansalaisiaan takaisin, siis oma äiti ja isäkin haluaa päästä eroon, täytyy ihmisessä olla jotain todella pahasti vialla.

Että jos joku vielä väittää että meille tänne on seuloutunut creme de la creme noista läpsyttelijöistä niin voin sanoa ettei ole.

Tänne on tullut ne joita ei edes oma kotimaa halua.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 972
 • Liked: 18073
 • Persuhtava keskustelija
On vain hyvä asia että läpsyttelijät ei enää uskalla liikkua kaupungilla.

Meidän lapset ja naiset, ja me itse saadaan siis liikkua rauhassa.

Jos pelko on se juttu minkä se vaatii että läpsyt pysyy poissa häiritsemästä ihmisiä, niin olkoon. Pääasia että pysyvät poissa.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

kannibaalikani

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 196
 • Liked: 618
Ei muuta kuin palautukseen menevät säilöön, josta ei ole mahdollisuutta mennä kuin takaisin lähtömaahan tai kotimaahan. Ainoastaan välttämättömimmät tarpeet tuotetaan. Kyllä tuossa jossakin vaiheessa rupeaa palautettavalla mieli muuttua, kun käy selville ettei se ollutkaan herkkua.

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 745
 • Liked: 9782
 • Anyone?
Lainaus
Surulliset uutiset ovat jättäneet leijumaan Suomen vastaanottokeskusten päälle mustan pilven, jonka hälvenemistä saadaan odotella vielä pitkään.
Sitä hälvenemistä saadaan todellakin odotella. Luuleeko kukaan, että nämä yksittäistapaukset maagisesti tähän loppuu? Uutta osaajaa paukkaa rajan yli ja sama ralli jatkuu. Mustat(pun intended?) pilvet häipyy, kun uutta haittakehitysmaalaista ei lasketa maahan ja maassa jo olevat toimitetaan kotiinsa.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

mikkoellila

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 102
 • Liked: 2124
 • Thybrim multo spumantem sanguine cerno. -Vergilius
  • Sound System-blogi
Ja nyt tuli tänään damage controllin damage controll: Yle Radiossa päivän ykkösuutinen: eläköityvä Suomi tarvitsee maahanmuuttoa tuplat nykyisestä. Seuraava uutinen: ulkomaalaisia valvotaan ja tarkkaillaan yhä enemmän. Ja Ylen toiselta kanavalta kolmas uutinen: vaikka raiskausten absoluuttinen määrä on kohonnut aikaisemmasta valtavasti, tietää Åbo Akademin tutkija Julia Korkman ( jos nimen oikein muistan ) kertoa, että yhtään raiskausta ei olla tehty aiempaa enemmän, vaan näistä nyt ilmoitellaan herkemmin.  :)

Kuulin pari päivää sitten pienen pätkän jostain ruotsinkielisestä radio-ohjelmasta, jossa haastateltava pitkin hampain myönsi "ulkomaalaistaustaisten" olevan tilastollisesti yliedustettuna raiskaajien keskuudessa. Hän ei siis käyttänyt ilmaisua Lähi-idästä tulleet maahanmuuttajat tai turvapaikanhakijat, vaan nimenomaan ilmaisua ulkomaalaistaustaiset.

Tämäkin on damage controlia. Kun puhutaan "ulkomaalaistaustaisista" yhtenä könttänä, heidän yliedustuksensa raiskaajien keskuudessa on tietysti keskimäärin pienempi kuin Lähi-idästä tulleiden maahanmuuttajien tai turvapaikanhakijoiden yliedustus, koska joistakin maista tulleet maahanmuuttajat tekevät suunnilleen yhtä vähän rikoksia kuin suomalaiset.

En ihmettelisi, vaikka haastateltava olisi ollut tämä mainitsemasi hahmo. Jotkut haluavat kerta kaikkiaan keksiä koko ajan kaikenlaisia tekosyitä nimenomaan Lähi-idästä tulleiden maahanmuuttajien/turvapaikanhakijoiden tekemien rikosten vähättelemiseksi.
En halua Euroopan yhteiskuntien muuttuvan sellaisiksi kuin Afrikan ja Lähi-idän yhteiskunnat. En usko afrikkalaisten ja lähi-itämaalaisten käyttäytyvän Euroopassa eri tavalla kuin Afrikassa ja Lähi-idässä. Tästä syystä vastustan Afrikan ja Lähi-idän väestöjen siirtymistä Eurooppaan.

Impi Syvärivi

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^
 • ****
 • Viestejä: 483
 • Liked: 897
Myös Yhdysvallat yrittää saada irakilaisia palautettua kotimaahansa, mutta Irak venkoilee sillekin. Yhdysvallat ei kuitenkaan laske palautettavia irakilaisia takaisin kaduille vaan pitää heidät säilössä. Mikä ihme siinä on, että yksi maa pystyy tällä tavalla loukkaamaan kansainvälisiä sopimuksia, eikä sitä vain saada kuriin?

Lainaus
https://edition.cnn.com/2018/11/02/politics/iraq-undocumented-immigrants-us-deportations/index.html

About 110 of those Iraqi nationals remain in ICE custody in 33 facilities nationwide.
Iraq's willingness to take in deported nationals has been the basis of the US government's argument to keep them detained until their immigration cases are decided. But recently unsealed documents, including memos and emails from US officials and a letter from an Iraqi official, show that Iraq has hesitated to allow the "forced return" of Iraqi nationals.
Iraqi officials re-emphasized to CNN on Friday their unwillingness to take in Iraqis who have been forcibly removed.
Ahmed Mahjoub, a spokesman for the Iraqi Foreign Ministry, told CNN the government encourages Iraqi nationals' return "...if they are willing to come to their homeland and are ready to facilitate it through our diplomatic missions, but, again, we won't cooperate with any government trying to forcibly return them."
"Ihmiset ovat toisiaan kohtaan hyvänsuopia, sävyisiä ja hitaita vihaan, mutta jos heitä kauan ärsytetään, korvaavat he koston ankaruudella sen viipymisen." -Olaus Magnus, Pohjoisten kansojen historia.

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 115
 • Liked: 20892
 • Takapenkin paha poika
....Tuosta jäi puuttumaan vain motivaatio sille, miksi valtiojohto poraa vimmaisella päättäväisyydellä reikiä kansakuntamme pelastusveneen pohjaan, eikä lopeta ennenkuin tehtävä on loppuun saatettu.

Koska maahanmuutto on Euroopassa satojen miljardien eurojen bisnes, ja sen ytimessä on ennen kaikkea pankit ja rakennusteollisuus. Tälläkin hetkellä Suomessa rakennetaan kymmeniä tuhansia uusia asuntoja jokaiseen niemeen notkelmaan, koska on kuulemma valtava asuntobuumi. Tämä siitä huolimatta, että suomalaisten määrä ei kasva, eikä ulkomailta taatusti ole tulossa jonoksi asti ihmisiä tänne omilla rahoillaan asumaan. Ja niin on tarkoitus tehdä joka ikinen vuosi tästä ikuisuuteen.

Ihmeen vähän Persutkin Halla-ahon johdolla on ottanut puheeksi tämän itsestäänselvyyden. Suunnitelmat on tehty pankkimaailman kanssa vuosikymmeniksi eteenpäin, eikä mikään argumentti ole siinä merkityksellistä. Yhtä viattomasti voisi uskoa, että tupakkateollisuus lopettaa vapaaehtoisesti bisneksensä heti sen jälkeen, kun kuulevat tuotteensa olevan vaarallista. Ehkä joku 50-luvulla jopa niin kuvitteli.

Vaikka nämä asiat on mainittu Hommaforumilla moneen kertaan, haluan silti nostaa tämän erikseen esiin. Tätä ei sovi unohtaa missään vaiheessa. Maahanmuutto on ennen kaikkea bisnestä. Veronmaksajien rahan eli kansalaisten omaisuuden siirtämistä matuteollisuuden taskuihin. Maahanmuuttajat ovat sen bisneksen raaka-ainetta, ja siksi sitä virtaa ei voi katkaista. Maahanmuuton on jatkuttava keinolla millä hyvänsä, eikä mikään saa häiritä sitä.

Kun tuon ymmärtää, asettuu kaikki kokoomuksen ja merkeleen toimet täysin loogiseen valoon. Matut ovat todellakin se nykyajan Nokia; mutta vain matuteollisuuden toimijoille. Muut maksavat ja kärsivät lieveilmiöt nahoissaan.

Matubisnes rinnastuu oikeastaan aika hyvin kaivannaisteollisuuteen. Kasvottomat yhtiöt, suurpääoma ja firman johtokunta tienaa todella hyvin sillä, että paikallisilta ryöstetään heidän 'omaisuutensa' ja paskotaan elinympäristö lopullisesti. Paitsi se, että matubisnes on moninverroin vahingollisempaa, kalliimpaa ja härskimpää bisnestä kuin kaivosbisnes. Todennäköisyys louhokseen putoamiselle on olemassa, mutta kaivos ei puukota ketään hengiltä eikä joukkoraiskaile pikkutyttöjä.

The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides